Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 17, 2014 01:00:36
x30)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>van egyáltalán szkájpja ennek a retardáltnak?</div>
broni
Aug 17, 2014 01:06:02
oszt ha tetszenek a a 9-10 év körüli kislányok, olyan édesek.....persze csak amelyik jóül néz ki.......van sok ronda is......bántani nem bántanák egyet se.....még szóval sem....de az az édes illat, ami körülllengi őket....
Aug 17, 2014 01:06:02
tabdi gléda
Aug 17, 2014 01:11:33
broni, bazzeg, térj magadhoz!! :D
Aug 17, 2014 01:11:33
broni
Aug 17, 2014 01:15:21
<div class="quote"><div class="author">tabdi gléda</div>broni, bazzeg, térj magadhoz!! :D</div>
majd holnap este fele)))))))))))))))))üsd a ruszkit!!!!!!!!!!!!!!!ja, tényleg, megint önkénteseket toboroztanm a kocsmába, ukrajna védelmébe........szokás szeerinr, sokan nem jelentkeztek...
majd holnap este fele)))))))))))))))))üsd a ruszkit!!!!!!!!!!!!!!!ja, tényleg, megint önkénteseket toboroztanm a kocsmába, ukrajna védelmébe........szokás szeerinr, sokan nem jelentkeztek...
Aug 17, 2014 01:15:21
teilmantel
Aug 17, 2014 01:19:25
egyébként a Világ Igaza díj izraeli állami kitüntetés, nincs köze a R. Wallenberg alapítványhoz.
úgyhogy ennyit rólad, meg a kurucinfós tudáspótlékodról.
úgyhogy ennyit rólad, meg a kurucinfós tudáspótlékodról.
Aug 17, 2014 01:19:25
broni
Aug 17, 2014 02:01:28
én a kocsmába is üvöltöttem, hogy utálom az arabokat, meg szarrá kell kell bombázni őket!!!meghogy pest is tele vaqn büdös retkes araqbbbal, meg törökkel......., meg az abroszba csomaglt fejű ribancaikkal.....zazri gabi, arabok bassznak halálra, de kis pinaszájú jobbgyík geci.....
Aug 17, 2014 02:01:28
broni
Aug 17, 2014 02:34:53
volt havercsajom terhes, , nem ebben a magyar tetűfészekben, , hanem nyugaton....király körülmyények közt.....ugy örülök, kecik...gyuccsunk fel már valamni rohadt hajléktalant...)))))))))))
Aug 17, 2014 02:34:53
broni
Aug 17, 2014 02:50:58
régen együtt videóztunk, főztünk, piáltunk,olyan mintha a a hugom lenne...kb.....
Aug 17, 2014 02:50:58
Napi matek
Aug 17, 2014 03:07:39
Megvagy sodi ;)
Legközelebb jobban válogasd meg kinek fecsegsz mikor hová mész.
Estig kapsz időt,hogy beszámolj a részletekről, különben 20.00-kor borítom a bilit és "lészen fogak csikorgása".
Estig kapsz időt,hogy beszámolj a részletekről, különben 20.00-kor borítom a bilit és "lészen fogak csikorgása".
Aug 17, 2014 03:07:39
broni
Aug 17, 2014 03:10:41
ja, tényleg, a reformátusokat is gyaláztam a kopcsmába....., hogy a faszba került szóbas..luther márton, égj a pokol tüzén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 17, 2014 03:10:41
SoDI-generátor
Aug 17, 2014 03:15:57
Mifaaaaaaaaaaaaaan?
Aug 17, 2014 03:15:57
broni
Aug 17, 2014 03:28:22
<div class="quote"><div class="author">SoDI-generátor</div>Mifaaaaaaaaaaaaaan?</div>
ki kéne írtani minden refit, mit szolszlsz hozzá báttya??????az ördög cinporái
ki kéne írtani minden refit, mit szolszlsz hozzá báttya??????az ördög cinporái
Aug 17, 2014 03:28:22
sodika
Aug 17, 2014 04:35:05
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, ha lemerült az egyenleged, attól még fogadhatsz hívást!</div>
Idióta.
Külföldön nem.
Külföldön a hívásfogadás pénzbe kerül.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Idióta.
Külföldön nem.
Külföldön a hívásfogadás pénzbe kerül.
Aug 17, 2014 04:35:05
broni
Aug 17, 2014 04:39:16
sol invictus
sodika
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>
Snecike, mondd csak el a trollbacsiknak, hogyan jutsz Berlinben penzhez. Vagy deritsuk ki magunk?</div>
Eddig még sehogy, mert csak most zárom le a munkákat.
Egyébiránt ez egy operatív részletkérdés.
Majd ráérek jövő héten törni rajta a fejem.
Snecike, mondd csak el a trollbacsiknak, hogyan jutsz Berlinben penzhez. Vagy deritsuk ki magunk?</div>
Eddig még sehogy, mert csak most zárom le a munkákat.
Egyébiránt ez egy operatív részletkérdés.
Majd ráérek jövő héten törni rajta a fejem.
sodika
Aug 17, 2014 04:47:35
- nincsenek referenciái
Minek referencia, ha így is van elég meló?
- nem ért a programozáshoz
Már akkor értettem hozzá, mielőtt az egyetemre iratkoztam volna. És utána jöttek csak az egyetemi tanulmányok, ahol ez sokkal szakszerűbbé vált.
- a google a nevére olyan dolgokat ad ki, hogy csak na
És ezt mindenki pont szarja ám le a valóságban.
Én ezt pont megtapasztaltam.
- nem tud számlázni
Még de.
- fogyatékos
Még ha így is lenne: nem biztosítási ügynök vagyok, ahol folyton emberekkel kell tárgyalni, hanem monitor előtt ülök.
- nem keres munkát
Mi a faszért keresnék, ha egyszer jelen pillanatban is egymástól függetlenül négy fizető megrendelő vár rám? (Akik közül mellesleg egyik sem a nagy mániátok, a Rocskai Gergő. Ha neki is dolgoznék valamin, ő már az ötödik lenne.)
- az eddigi "eredményei" alapján pedig nem is ajánlja senki az ismerőseinek
Az eredményeim, hogy minden, amit kiadok a kezem közül, működik.
Minek referencia, ha így is van elég meló?
- nem ért a programozáshoz
Már akkor értettem hozzá, mielőtt az egyetemre iratkoztam volna. És utána jöttek csak az egyetemi tanulmányok, ahol ez sokkal szakszerűbbé vált.
- a google a nevére olyan dolgokat ad ki, hogy csak na
Én ezt pont megtapasztaltam.
- nem tud számlázni
Még de.
- fogyatékos
Még ha így is lenne: nem biztosítási ügynök vagyok, ahol folyton emberekkel kell tárgyalni, hanem monitor előtt ülök.
- nem keres munkát
Mi a faszért keresnék, ha egyszer jelen pillanatban is egymástól függetlenül négy fizető megrendelő vár rám? (Akik közül mellesleg egyik sem a nagy mániátok, a Rocskai Gergő. Ha neki is dolgoznék valamin, ő már az ötödik lenne.)
Az eredményeim, hogy minden, amit kiadok a kezem közül, működik.
Aug 17, 2014 04:47:35
sodika
Aug 17, 2014 04:51:08
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Szóval mostantól biztos ami biztos hívni kell a mobilját folyamatosan mindenféle random számról.</div>
:D
<b>Mondd csak, nem szar érzés, hogy még egy olyan "retardáltra" is dühödten irigy vagy, mint amilyen én vagyok?</b>
Szóval mostantól biztos ami biztos hívni kell a mobilját folyamatosan mindenféle random számról.</div>
<b>Mondd csak, nem szar érzés, hogy még egy olyan "retardáltra" is dühödten irigy vagy, mint amilyen én vagyok?</b>
Aug 17, 2014 04:51:08
sodika
Aug 17, 2014 04:54:58
<div class="quote"><div class="author">Napi matek</div>Megvagy sodi ;)
Legközelebb jobban válogasd meg kinek fecsegsz mikor hová mész.</div>
:)
A nyelviskolai csoporttársaimon kívül senki nem tudja még a városrészt sem, ahol lakom.
Nem fecsegtem én senkinek.
Legközelebb jobban válogasd meg kinek fecsegsz mikor hová mész.</div>
A nyelviskolai csoporttársaimon kívül senki nem tudja még a városrészt sem, ahol lakom.
Nem fecsegtem én senkinek.
Aug 17, 2014 04:54:58
sodika
Aug 17, 2014 04:58:06
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>proli szexnagyiknak meg nincs pénzük német számot hívogatni (ha egyáltalán van olyanja Endrének)</div>
Pedig az egyik otthoni nőt így ráztam le.
Elkezdett beszélni a magyar számomon.
Amin órákat tud beszélni.
Mondtam, elküldöm neki azt a számot, amin ingyenesen tudok hívásokat fogadni. Visszaírta SMS-ben, hogy "le vannak tiltva a külföldi számok", akármit is jelentsen ez. Írtam: akkor értekezzünk emailben.
Így lett itt kint szabadidőm.
Pedig az egyik otthoni nőt így ráztam le.
Elkezdett beszélni a magyar számomon.
Amin órákat tud beszélni.
Mondtam, elküldöm neki azt a számot, amin ingyenesen tudok hívásokat fogadni. Visszaírta SMS-ben, hogy "le vannak tiltva a külföldi számok", akármit is jelentsen ez. Írtam: akkor értekezzünk emailben.
Így lett itt kint szabadidőm.
Aug 17, 2014 04:58:06
sodika
Aug 17, 2014 05:01:13
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>a havi fizetendodet hogyan rendezed a hitelezoid fele?</div>
Milyen hitelezőim?
A Kaufmann-féle ügy van.
34 euró 20-áig.
Írtam. Egy telefon vagy email egyik megrendelőmnek.
Ez így lesz elintézve.
Milyen hitelezőim?
A Kaufmann-féle ügy van.
34 euró 20-áig.
Ez így lesz elintézve.
Aug 17, 2014 05:01:13
Örebro
Aug 17, 2014 06:04:06
Mi a kurva anyadnak irogatsz ide te akaratgyenge genserult szar? Nem köpsz felfele es alaallsz? Hmmmm
Aug 17, 2014 06:04:06
Örebro
Aug 17, 2014 06:05:10
Jol van azert a stressz nem engedi, hogy aludjal, remelem hamarosan hulla vagy:)
Aug 17, 2014 06:05:10
Örebro
Aug 17, 2014 06:06:21
Mi a nemet szamod, felhivlak es rögzitem, mennyit haladtal a nemettel:))
Aug 17, 2014 06:06:21
Örebro
Aug 17, 2014 06:18:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>a havi fizetendodet hogyan rendezed a hitelezoid fele?</div>
Milyen hitelezőim?
A Kaufmann-féle ügy van.
34 euró 20-áig.
Ez így lesz elintézve.</div>
Palmarcsi?
Milyen hitelezőim?
A Kaufmann-féle ügy van.
34 euró 20-áig.
Ez így lesz elintézve.</div>
Palmarcsi?
Aug 17, 2014 06:18:50
Örebro
Aug 17, 2014 06:20:06
Ezekszerint nem jelensz meg a targyalasodon, tudod ahol vadlott vagy es hamarosan elitelt???
Aug 17, 2014 06:20:06
...
Aug 17, 2014 07:53:57
„Minek referencia, ha így is van elég meló?”
Mert csak gombokért dolgozol (gányolsz) a jelenlegi megrendelőidnek. Egy munkahely kéne neked, vaskezű főnökkel.
„- nem ért a programozáshoz
Már akkor értettem hozzá, mielőtt az egyetemre iratkoztam volna. És utána jöttek csak az egyetemi tanulmányok, ahol ez sokkal szakszerűbbé vált.”
LOL! Akkor miért csak gombokért gányolsz?
„- a google a nevére olyan dolgokat ad ki, hogy csak na
Én ezt pont megtapasztaltam.”
Igen, minden jelenlegi megrendelőnek (és haverodnak) megfelelsz, akik csak gombokért akarnak dolgoztatni. Lefordítom náci-autistára: a zsidó megrendelőknek megfelelsz, mert olcsón gányolsz, és nagyívben szarnak ők arra, ha 40 user felett roskadozik a rendszer, csak a pénzük meglegyen.
„- fogyatékos”
Sajnos ez egyértelmű hogy igaz, ezért szoktunk megsajnálni téged. Viszont van remény, egy rakás az életben sikeres ember lát el tanácsokkal, ezek vagyunk mi. Szopatást csak akkor kapsz, ha hülyeséget csinálsz. A kutyát is így nevelik.
„- nem keres munkát”
Mostanáig eltengődtél az adósságok felhalmozása mellett, de ezt nem folytathatod örökké. Már sok évvel ez előtt figyelmeztettünk, hogy baj lesz, méghozzá nagy. Te most sem hallgatsz ránk (sőt, senkire), inkább mész az autista fejed után.
Még van remény Púp, tudunk segíteni, de ehhez az kell, hogy belásd a hibáidat, megköszönd ha segítünk, és fogadd el, hogy nevetünk a botlásaidon még akkor is, ha mi gáncsolunk el, mert hülye voltál.
„Az eredményeim, hogy minden, amit kiadok a kezem közül, működik.”
Ahogy a pénzérmés feladvány?!
Mert csak gombokért dolgozol (gányolsz) a jelenlegi megrendelőidnek. Egy munkahely kéne neked, vaskezű főnökkel.
„- nem ért a programozáshoz
Már akkor értettem hozzá, mielőtt az egyetemre iratkoztam volna. És utána jöttek csak az egyetemi tanulmányok, ahol ez sokkal szakszerűbbé vált.”
LOL! Akkor miért csak gombokért gányolsz?
„- a google a nevére olyan dolgokat ad ki, hogy csak na
Én ezt pont megtapasztaltam.”
Igen, minden jelenlegi megrendelőnek (és haverodnak) megfelelsz, akik csak gombokért akarnak dolgoztatni. Lefordítom náci-autistára: a zsidó megrendelőknek megfelelsz, mert olcsón gányolsz, és nagyívben szarnak ők arra, ha 40 user felett roskadozik a rendszer, csak a pénzük meglegyen.
„- fogyatékos”
Sajnos ez egyértelmű hogy igaz, ezért szoktunk megsajnálni téged. Viszont van remény, egy rakás az életben sikeres ember lát el tanácsokkal, ezek vagyunk mi. Szopatást csak akkor kapsz, ha hülyeséget csinálsz. A kutyát is így nevelik.
„- nem keres munkát”
Mostanáig eltengődtél az adósságok felhalmozása mellett, de ezt nem folytathatod örökké. Már sok évvel ez előtt figyelmeztettünk, hogy baj lesz, méghozzá nagy. Te most sem hallgatsz ránk (sőt, senkire), inkább mész az autista fejed után.
Még van remény Púp, tudunk segíteni, de ehhez az kell, hogy belásd a hibáidat, megköszönd ha segítünk, és fogadd el, hogy nevetünk a botlásaidon még akkor is, ha mi gáncsolunk el, mert hülye voltál.
„Az eredményeim, hogy minden, amit kiadok a kezem közül, működik.”
Ahogy a pénzérmés feladvány?!
Aug 17, 2014 07:53:57
banshee
(
x24)
Aug 17, 2014 07:59:07
x24)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
<b>Mondd csak, nem szar érzés, hogy még egy olyan "retardáltra" is dühödten irigy vagy, mint amilyen én vagyok?</b></div>
LOLbazmeg! A napi hagymás krumplira aztán lehet is...
<b>Mondd csak, nem szar érzés, hogy még egy olyan "retardáltra" is dühödten irigy vagy, mint amilyen én vagyok?</b></div>
LOLbazmeg! A napi hagymás krumplira aztán lehet is...
banshee
(
x24)
Aug 17, 2014 08:00:43
x24)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Az eredményeim, hogy minden, amit kiadok a kezem közül, működik.</div>
Snecigeci mindjárt bemásolja a levelezésedet Pushyval a tucat kapcsán.
Illetve emlékezzünk a vonatozó öregekre...
Az eredményeim, hogy minden, amit kiadok a kezem közül, működik.</div>
Snecigeci mindjárt bemásolja a levelezésedet Pushyval a tucat kapcsán.
Illetve emlékezzünk a vonatozó öregekre...
hìvàs-figyelô
Aug 17, 2014 08:04:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, ha lemerült az egyenleged, attól mhég fogadhatsz hívást!</div>
Idióta.
Külföldön nem.
Külföldön a hívásfogadás pénzbe
kerül.</div>
Nem arcoskodjàl! Amikor Pàlmarci bringaútja volt, mèg fingod sem volt errõl, itt lettèl felvilàgosítva, te proli.
Idióta.
Külföldön nem.
kerül.</div>
Nem arcoskodjàl! Amikor Pàlmarci bringaútja volt, mèg fingod sem volt errõl, itt lettèl felvilàgosítva, te proli.
Aug 17, 2014 08:04:18
Örebro
Aug 17, 2014 08:06:36
<div class="quote"><div class="author">hìvàs-figyelô</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, ha lemerült az egyenleged, attól mhég fogadhatsz hívást!</div>
Idióta.
Külföldön nem.
kerül.</div>
Nem arcoskodjàl! Amikor Pàlmarci bringaútja volt, mèg fingod sem volt errõl, itt lettèl felvilàgosítva, te proli.</div>
Az mondjuk eleg megalazo, hogy "telcsizni kell a telefon feltölteseert", te fasz, 8 eves gyerekeknek töltik fel a telefonjat!
Idióta.
Külföldön nem.
kerül.</div>
Nem arcoskodjàl! Amikor Pàlmarci bringaútja volt, mèg fingod sem volt errõl, itt lettèl felvilàgosítva, te proli.</div>
Az mondjuk eleg megalazo, hogy "telcsizni kell a telefon feltölteseert", te fasz, 8 eves gyerekeknek töltik fel a telefonjat!
Aug 17, 2014 08:06:36
jövő héten
Aug 17, 2014 08:47:47
lehet, hogy a "megrendelők" recskaiék egyik számlájára utalnak, vera padig borítékban postázza a kp-t a gnómnak.
Aug 17, 2014 08:47:47
jövő héten
Aug 17, 2014 08:52:45
Nem fecsegtem én senkinek.</div>Vera is tudja, Andi is tudja. És még ki tudja melyik csóró "barátodnak" dicsekedtél, hogy merre is laksz BERLINBEN. Úgyhogy ne vigyorogj, hazug geci.
Nem fecsegtem én senkinek.</div>Vera is tudja, Andi is tudja. És még ki tudja melyik csóró "barátodnak" dicsekedtél, hogy merre is laksz BERLINBEN. Úgyhogy ne vigyorogj, hazug geci.
Aug 17, 2014 08:52:45
jövő héten
Aug 17, 2014 08:57:18
recskás, mit szólnál ha értesítenénk a német TEK-et, hogy bizonyos recskainé vera lépfenét küldözget németországba borítékban?
Aug 17, 2014 08:57:18
SoDI
Aug 17, 2014 09:13:19
Ja, ha valamelyikőtök aktuális barinőjének kellene egy normális intim mérettel rendelkező kisember, szóljatok nyugodtan, a génjeimet megfelelő ellenszolgáltatásért a köz szolgálatába bocsájtom.
Aug 17, 2014 09:13:19
sodika
Aug 17, 2014 09:21:35
<div class="quote"><div class="author">...</div>Egy munkahely kéne neked, vaskezű főnökkel.</div>
És munkahely itt, tudom.
Nem véletlenül célom a tanfolyam folytatása, és akár decemberre a C1.
És munkahely itt, tudom.
Nem véletlenül célom a tanfolyam folytatása, és akár decemberre a C1.
Aug 17, 2014 09:21:35
sodika
Aug 17, 2014 09:22:55
<div class="quote"><div class="author">...</div>
LOL! Akkor miért csak gombokért gányolsz?</div>
Mert eddig nem voltam határidő-freak.
A pénzhez viszont az kell, ezért mostantól az leszek.
A pénzhez viszont az kell, ezért mostantól az leszek.
Aug 17, 2014 09:22:55
tigris
Aug 17, 2014 09:23:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">...</div>Egy munkahely kéne neked, vaskezű főnökkel.</div>
És munkahely itt, tudom.
Nem véletlenül célom a tanfolyam folytatása, és akár decemberre a C1.</div>
ez színtiszta hazaárulás!
te mondtad.
rajtad kívül nincs ember, aki úgy mérné a nyelvtudását, hogy B2, meg C1. hanem lemegy az utcára, és kiderül, hogy tud-e beszélni vagy nem. Kinyitja az újságot és kiderül, hogy érti-e vagy sem. de te nem. te makogsz, hogy b2, meg c1. mert autista vagy.
És munkahely itt, tudom.
Nem véletlenül célom a tanfolyam folytatása, és akár decemberre a C1.</div>
ez színtiszta hazaárulás!
te mondtad.
rajtad kívül nincs ember, aki úgy mérné a nyelvtudását, hogy B2, meg C1. hanem lemegy az utcára, és kiderül, hogy tud-e beszélni vagy nem. Kinyitja az újságot és kiderül, hogy érti-e vagy sem. de te nem. te makogsz, hogy b2, meg c1. mert autista vagy.
Aug 17, 2014 09:23:20
tigris
Aug 17, 2014 09:24:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">...</div>
A pénzhez viszont az kell, ezért mostantól az leszek.</div>
dehát te nem hiszel a pénzben sodi! te mondtad! "határidő freak" :DDDDDDDDDDDDDDDDD
A pénzhez viszont az kell, ezért mostantól az leszek.</div>
dehát te nem hiszel a pénzben sodi! te mondtad! "határidő freak" :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Aug 17, 2014 09:24:23
sodika
Aug 17, 2014 09:24:56
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>8 eves gyerekeknek töltik fel a telefonjat!</div>
Berlinből, bankkártya nélkül nehéz máshogy intézni egy magyar telefon feltöltését. Ha egy itteni Vodafone-hoz besétálnék vele, szerintem csak néznének, mint borjú az újkapura. :D
Berlinből, bankkártya nélkül nehéz máshogy intézni egy magyar telefon feltöltését. Ha egy itteni Vodafone-hoz besétálnék vele, szerintem csak néznének, mint borjú az újkapura. :D
Aug 17, 2014 09:24:56
tigris
Aug 17, 2014 09:26:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>8 eves gyerekeknek töltik fel a telefonjat!</div>
Berlinből, bankkártya nélkül nehéz máshogy intézni egy magyar telefon feltöltését. Ha egy itteni Vodafone-hoz besétálnék vele, szerintem csak néznének, mint borjú az újkapura. :D</div>
neten keresztül? andi néni nem tudott vvolna intézni neked egy kártyát?
Berlinből, bankkártya nélkül nehéz máshogy intézni egy magyar telefon feltöltését. Ha egy itteni Vodafone-hoz besétálnék vele, szerintem csak néznének, mint borjú az újkapura. :D</div>
neten keresztül? andi néni nem tudott vvolna intézni neked egy kártyát?
Aug 17, 2014 09:26:18
tigris
Aug 17, 2014 09:27:42
ha legközelebb nem érted, hogy mit magyaráz neked a német bugris, vágd a pofájába, hogy te már b2 szinten vgy, és ő nem tud németül
Aug 17, 2014 09:27:42
sodika
Aug 17, 2014 09:27:49
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
ez színtiszta hazaárulás!</div>
Színtiszta kihívás.
Meg tudom-e csinálni.
A csoporttársaimnak is meséltem (pénzes orosz több van köztük, de hozzám hasonló kelet-euróőai egy sem, sem olaszok, portugálok, algériaiak, és spanyolok), hogy sok magyar jön ide vagy Londonba pl. mosogatni, rendes szakmával a zsebében, és hogy nekem a tanfolyammal az a célom, hogy ezt ne kelljen.
Színtiszta kihívás.
Meg tudom-e csinálni.
A csoporttársaimnak is meséltem (pénzes orosz több van köztük, de hozzám hasonló kelet-euróőai egy sem, sem olaszok, portugálok, algériaiak, és spanyolok), hogy sok magyar jön ide vagy Londonba pl. mosogatni, rendes szakmával a zsebében, és hogy nekem a tanfolyammal az a célom, hogy ezt ne kelljen.
Aug 17, 2014 09:27:49
sodika
Aug 17, 2014 09:28:31
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>nem tudott vvolna intézni neked egy kártyát?</div>
Van kártyám.
De nekem fontos, hogy a magyar számom IS éljen.
Van kártyám.
De nekem fontos, hogy a magyar számom IS éljen.
Aug 17, 2014 09:28:31
sodika
Aug 17, 2014 09:29:33
rajtad kívül nincs ember, aki úgy mérné a nyelvtudását, hogy B2, meg C1.</div>
Az ember nem tudja megítélni a saját nyelvtudását.
Erre vannak a nyelvvizsgák.
Erre vannak a nyelvvizsgák.
Aug 17, 2014 09:29:33
sodika
Aug 17, 2014 09:30:28
<div class="quote"><div class="author">jövő héten</div>És még ki tudja melyik csóró "barátodnak" dicsekedtél, hogy merre is laksz BERLINBEN. </div>
Egyiknek sem.
Aki nem ismeri a várost, annak egy nagy massza.
Egyiknek sem.
Aki nem ismeri a várost, annak egy nagy massza.
Aug 17, 2014 09:30:28
tigris
Aug 17, 2014 09:31:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Színtiszta kihívás.
Meg tudom-e csinálni.
A csoporttársaimnak is meséltem (pénzes orosz több van köztük, de hozzám hasonló kelet-euróőai egy sem, sem olaszok, portugálok, algériaiak, és spanyolok), hogy sok magyar jön ide vagy Londonba pl. mosogatni, rendes szakmával a zsebében, és hogy nekem a tanfolyammal az a célom, hogy ezt ne kelljen.</div>
sodi, te mondtad, hogy aki külföldre megy dolgozni, az HAZAÁRUlÓ! megtagadod magad? pedig te állítólag mindig nagyon pontosan fogalmazol.
hazug szar vagy, endre.
miért nem azt mondtad, hogy azért nem mosogatsz, mert nem tudsz állni két percig?
Színtiszta kihívás.
Meg tudom-e csinálni.
A csoporttársaimnak is meséltem (pénzes orosz több van köztük, de hozzám hasonló kelet-euróőai egy sem, sem olaszok, portugálok, algériaiak, és spanyolok), hogy sok magyar jön ide vagy Londonba pl. mosogatni, rendes szakmával a zsebében, és hogy nekem a tanfolyammal az a célom, hogy ezt ne kelljen.</div>
sodi, te mondtad, hogy aki külföldre megy dolgozni, az HAZAÁRUlÓ! megtagadod magad? pedig te állítólag mindig nagyon pontosan fogalmazol.
hazug szar vagy, endre.
miért nem azt mondtad, hogy azért nem mosogatsz, mert nem tudsz állni két percig?
Aug 17, 2014 09:31:27
tigris
Aug 17, 2014 09:32:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Erre vannak a nyelvvizsgák.</div>
érdekes, én valahogy érzem, hogy ha tudok egy nyelven beszélni, meg értem amit mondanak. furcsa mi?
neked ehhez papír kell.
na hogy mennek a rendhagyó igék?
el tudnád már mondani, hogy elmentem futni egy fekete kiscicával?
vagy ez még mindig nagy kihívás?
érdekes, én valahogy érzem, hogy ha tudok egy nyelven beszélni, meg értem amit mondanak. furcsa mi?
neked ehhez papír kell.
na hogy mennek a rendhagyó igék?
el tudnád már mondani, hogy elmentem futni egy fekete kiscicával?
vagy ez még mindig nagy kihívás?
Aug 17, 2014 09:32:50
sodika
Aug 17, 2014 09:32:58
<div class="quote"><div class="author">...</div>és nagyívben szarnak ők arra, ha 40 user felett roskadozik a rendszer, csak a pénzük meglegyen</div>
Ehhez képest pont én voltam tavaly, aki egy nagyobb rendszert rendbe tett egy nagyszájú, és vastagon fogó tollal számlázó kollégagyerek után úgy, hogy azonos kimenet mellett a lekérdezések száma a tizedére csökkent.
Ehhez képest pont én voltam tavaly, aki egy nagyobb rendszert rendbe tett egy nagyszájú, és vastagon fogó tollal számlázó kollégagyerek után úgy, hogy azonos kimenet mellett a lekérdezések száma a tizedére csökkent.
Aug 17, 2014 09:32:58
tigris
Aug 17, 2014 09:34:17
"pénzes orosz". hozzád képest még az utolsó sarki csöves is "pénzes".
mennyi agya van annak, aki kimegy egy hónapra külföldre meleg ruha nélkül?
mennyi agya van annak, aki kimegy egy hónapra külföldre meleg ruha nélkül?
Aug 17, 2014 09:34:17
Karandas
Aug 17, 2014 09:35:08
Endre!
Mekkora az a nagyobb rendszer?
Mekkora az a nagyobb rendszer?
Aug 17, 2014 09:35:08
Sam
(
x6)
Aug 17, 2014 09:35:10
x6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, ha lemerült az egyenleged, attól még fogadhatsz hívást!</div>
Idióta.
Külföldön nem.
Külföldön a hívásfogadás pénzbe kerül.</div>
SoDI a kurva életbe, nincs meg a napi 8 óra alvás!! Hát mikor fekszel te le? Pedig a SODI mindig nagyon pontosan fogalmaz, ám most az egyik autista kártyavár elkezdett remegni.
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Idióta.
Külföldön nem.
Külföldön a hívásfogadás pénzbe kerül.</div>
SoDI a kurva életbe, nincs meg a napi 8 óra alvás!! Hát mikor fekszel te le? Pedig a SODI mindig nagyon pontosan fogalmaz, ám most az egyik autista kártyavár elkezdett remegni.
tigris
Aug 17, 2014 09:35:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">...</div>és nagyívben szarnak ők arra, ha 40 user felett roskadozik a rendszer, csak a pénzük meglegyen</div>
Ehhez képest pont én voltam tavaly, aki egy nagyobb rendszert rendbe tett egy nagyszájú, és vastagon fogó tollal számlázó kollégagyerek után úgy, hogy azonos kimenet mellett a lekérdezések száma a tizedére csökkent.</div>
Kiss "Benedek Elek" Endre Farkas
Ehhez képest pont én voltam tavaly, aki egy nagyobb rendszert rendbe tett egy nagyszájú, és vastagon fogó tollal számlázó kollégagyerek után úgy, hogy azonos kimenet mellett a lekérdezések száma a tizedére csökkent.</div>
Kiss "Benedek Elek" Endre Farkas
Aug 17, 2014 09:35:27
sodika
Aug 17, 2014 09:35:34
érdekes, én valahogy érzem, hogy ha tudok egy nyelven beszélni, meg értem amit mondanak.</div>
Ha fontos, megértem.
Az orvosnál is egyedül az "allergia" szót kellett Google translate-be írni, mert hogy "álegi" meg "álodzsi" totál értelmetlenül hangzott nekem, a magyar kiejtés annyira más :D
érdekes, én valahogy érzem, hogy ha tudok egy nyelven beszélni, meg értem amit mondanak.</div>
Ha fontos, megértem.
Az orvosnál is egyedül az "allergia" szót kellett Google translate-be írni, mert hogy "álegi" meg "álodzsi" totál értelmetlenül hangzott nekem, a magyar kiejtés annyira más :D
Aug 17, 2014 09:35:34
Sam
(
x6)
Aug 17, 2014 09:35:36
x6)
A SoDI szerelmes az Andiba!
Sam
(
x6)
Aug 17, 2014 09:37:19
x6)
Könyörgöm, valaki postoljon már az idővonalára, hogy már megint itt osztja az észt Mr Sohatöbbet nem írok ide.
Vagy kinek szóljunk? Fórizsnak? Vera néninek? Herménnek? Ki tud rá hatni?
Vagy kinek szóljunk? Fórizsnak? Vera néninek? Herménnek? Ki tud rá hatni?
Brian
Aug 17, 2014 09:37:21
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">...</div>és nagyívben szarnak ők arra, ha 40 user felett roskadozik a rendszer, csak a pénzük meglegyen</div>
Kiss "Benedek Elek" Endre Farkas</div>
hagyjad már kurvára nem tudja ki az a benedek elek
Kiss "Benedek Elek" Endre Farkas</div>
hagyjad már kurvára nem tudja ki az a benedek elek
Aug 17, 2014 09:37:21
tigris
Aug 17, 2014 09:37:29
Ha fontos, megértem.
Az orvosnál is egyedül az "allergia" szót kellett Google translate-be írni, mert hogy "álegi" meg "álodzsi" totál értelmetlenül hangzott nekem, a magyar kiejtés annyira más :D</div>
alodzsi??? :DDDD bazmeg, milyen orvosnál voltál te??? turbán vagy asztalkenndő volt a fején?
Ha fontos, megértem.
Az orvosnál is egyedül az "allergia" szót kellett Google translate-be írni, mert hogy "álegi" meg "álodzsi" totál értelmetlenül hangzott nekem, a magyar kiejtés annyira más :D</div>
alodzsi??? :DDDD bazmeg, milyen orvosnál voltál te??? turbán vagy asztalkenndő volt a fején?
Aug 17, 2014 09:37:29
sodika
Aug 17, 2014 09:37:59
sodi, te mondtad, hogy aki külföldre megy dolgozni, az HAZAÁRUlÓ!</div>
Azt mondtam, hogy aki a pénz miatt teszi.
És kitelepül.
Tapasztalatokat szerezni, és hazavinni jó dolog.
És kitelepül.
Tapasztalatokat szerezni, és hazavinni jó dolog.
Aug 17, 2014 09:37:59
Sam
(
x6)
Aug 17, 2014 09:38:29
x6)
<div class="quote"><div class="author">Napi matek</div>Megvagy sodi ;)
Estig kapsz időt,hogy beszámolj a részletekről, különben 20.00-kor borítom a bilit és "lészen fogak csikorgása".</div>
Este 8?
Készítek szendvicseket és üdítőt a gép mellé.
Estig kapsz időt,hogy beszámolj a részletekről, különben 20.00-kor borítom a bilit és "lészen fogak csikorgása".</div>
Este 8?
Készítek szendvicseket és üdítőt a gép mellé.
tigris
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Ha fontos, megértem.
alodzsi??? :DDDD bazmeg, milyen orvosnál voltál te??? turbán vagy asztalkenndő volt a fején?</div>
asztalkendő? kisütötte az agyam ez az állat. terítő természetesen.
barom vagyok
Ha fontos, megértem.
alodzsi??? :DDDD bazmeg, milyen orvosnál voltál te??? turbán vagy asztalkenndő volt a fején?</div>
asztalkendő? kisütötte az agyam ez az állat. terítő természetesen.
barom vagyok
tigris
Aug 17, 2014 09:40:01
És kitelepül.
Tapasztalatokat szerezni, és hazavinni jó dolog.</div>
faszt! azt írtad, hogy aki két hétnél hosszabb időt külföldön tartózkodik, az hazaáruló. ezt később andi néni és a drogos kurva miatt úgy módosítottad, hogy aki önmegvalósít, annak szabad. de dolgozni továbbra sem ér. miért hányod szembe magad állandóan? a nagy fellengzős kijelentéseid..... nem vagy te hazafi, hanem egy ócska kozmopolita liberális féreg, aki köp Magyarországra, köp a Magyarságra.
És kitelepül.
faszt! azt írtad, hogy aki két hétnél hosszabb időt külföldön tartózkodik, az hazaáruló. ezt később andi néni és a drogos kurva miatt úgy módosítottad, hogy aki önmegvalósít, annak szabad. de dolgozni továbbra sem ér. miért hányod szembe magad állandóan? a nagy fellengzős kijelentéseid..... nem vagy te hazafi, hanem egy ócska kozmopolita liberális féreg, aki köp Magyarországra, köp a Magyarságra.
Aug 17, 2014 09:40:01
Sam
(
x6)
Aug 17, 2014 09:40:14
x6)
És kitelepül.
Nehéz mindig hozzáigazítani a valósághoz az elborult elveidet, mi?
Sokkal egyszerűbb lenne belátni, hogy hiba volt néhány kijelentés és tanultál belőle, nem pedig 70 éves nyuggerként viselkedve foggal körömmel ragaszkodni a mondottakhoz, csak azért mert te mondtad.
Hihetetlen hogyan gátlod saját magad.
És kitelepül.
Nehéz mindig hozzáigazítani a valósághoz az elborult elveidet, mi?
Sokkal egyszerűbb lenne belátni, hogy hiba volt néhány kijelentés és tanultál belőle, nem pedig 70 éves nyuggerként viselkedve foggal körömmel ragaszkodni a mondottakhoz, csak azért mert te mondtad.
Hihetetlen hogyan gátlod saját magad.
banshee
(
x24)
Aug 17, 2014 09:40:23
x24)
És kitelepül.
Szóval a pénzt leszarod és az otthoni béredért akarsz kinn gányolni?
És kitelepül.
Szóval a pénzt leszarod és az otthoni béredért akarsz kinn gányolni?
Karandas
Aug 17, 2014 09:40:40
Ígéretes napnak nézünk elébe.
Aug 17, 2014 09:40:40
akarat-figyelô
Aug 17, 2014 09:41:00
Sodi, neked soha nem fog sikerulni semmi, mert egy akaratgyenge kakkantas vagy.
Aug 17, 2014 09:41:00
sodika
Aug 17, 2014 09:42:42
<div class="quote"><div class="author">...</div>
Mostanáig eltengődtél az adósságok felhalmozása mellett, de ezt nem folytathatod örökké</div>
Az adósság olyan dolog, hogy
1) ha vagyonod van, tragédia.
2) ha nincstelen van, absztrakció.
3) ha rendes jövedelmed van, apró szúnyogcsípés.
1-es ponton túl vagyok, 2-es ponton állok, a 3-as a cél.
Mostanáig eltengődtél az adósságok felhalmozása mellett, de ezt nem folytathatod örökké</div>
Az adósság olyan dolog, hogy
1) ha vagyonod van, tragédia.
2) ha nincstelen van, absztrakció.
3) ha rendes jövedelmed van, apró szúnyogcsípés.
1-es ponton túl vagyok, 2-es ponton állok, a 3-as a cél.
Aug 17, 2014 09:42:42
banshee
(
x24)
Aug 17, 2014 09:44:07
x24)
Neked már mióta a 3-as a cél?
sodika
Aug 17, 2014 09:44:08
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Szóval a pénzt leszarod és az otthoni béredért akarsz kinn gányolni?</div>
Az otthoni bér is elég, ha az ember rendesen dolgozik.
Az albérlet, és a tömegközlekedés kicsit drága.
Minden más viszont szép olcsó.
Minden más viszont szép olcsó.
Aug 17, 2014 09:44:08
Brian
Aug 17, 2014 09:46:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Minden más viszont szép olcsó.</div>
az itthoni béredből itthon sem tudnád egyedül fenntartani magad
az itthoni béredből itthon sem tudnád egyedül fenntartani magad
Aug 17, 2014 09:46:02
sodika
Aug 17, 2014 09:46:03
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Neked már mióta a 3-as a cél?</div>
Amióta megláttam benne az értelmes kihívást.
Kijönni bármelyik csöves tud.
Mosogatni bármelyik Gery tud.
De kint maradni mosogatás nélkül...
<b>Na, az az igazi teljesítmény.</b>
És én most elfogadtam ezt a kihívást.
És én most elfogadtam ezt a kihívást.
Aug 17, 2014 09:46:03
tigris
Aug 17, 2014 09:46:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
magyarul elárultad Magyarországot. az innen érkező pénzt EGY IDEGEN ORSZÁGBAN KÖLTÖD EL! meglopod a hazámat!
magyarul elárultad Magyarországot. az innen érkező pénzt EGY IDEGEN ORSZÁGBAN KÖLTÖD EL! meglopod a hazámat!
Aug 17, 2014 09:46:29
Brian
Aug 17, 2014 09:47:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Neked már mióta a 3-as a cél?</div>
És én most elfogadtam ezt a kihívást.</div>
mosogatni jobb, mint faszt szopni pénzért, neked pedig nincs más lehetőséged
És én most elfogadtam ezt a kihívást.</div>
mosogatni jobb, mint faszt szopni pénzért, neked pedig nincs más lehetőséged
Aug 17, 2014 09:47:11
sodika
Aug 17, 2014 09:47:32
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>
az itthoni béredből itthon sem tudnád egyedül fenntartani magad</div>
Az eddigiből nem is.
Ezért vagyok szorgalmas.
És mondom még egyszer: amennyivel magasabb az albérlet és a tömegközlekedés ára, annyival olcsóbb minden.
Így mindent összevetve egyáltalán nem drágább itt élni, mint Pesten. Összegszerűen sem.
az itthoni béredből itthon sem tudnád egyedül fenntartani magad</div>
Az eddigiből nem is.
Ezért vagyok szorgalmas.
És mondom még egyszer: amennyivel magasabb az albérlet és a tömegközlekedés ára, annyival olcsóbb minden.
Így mindent összevetve egyáltalán nem drágább itt élni, mint Pesten. Összegszerűen sem.
Aug 17, 2014 09:47:32
Brian
Aug 17, 2014 09:48:17
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
magyarul elárultad Magyarországot. az innen érkező pénzt EGY IDEGEN ORSZÁGBAN KÖLTÖD EL! meglopod a hazámat!</div>
ott a pont, de ezt sem tudja felfogni
magyarul elárultad Magyarországot. az innen érkező pénzt EGY IDEGEN ORSZÁGBAN KÖLTÖD EL! meglopod a hazámat!</div>
ott a pont, de ezt sem tudja felfogni
Aug 17, 2014 09:48:17
Karbantartó troll
Aug 17, 2014 09:48:31
Lekapcsolom az autimetert, mielőtt megint tönkremegy.
Aug 17, 2014 09:48:31
sodika
Aug 17, 2014 09:48:43
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>
mosogatni jobb, mint faszt szopni pénzért</div>
Ha van efféle összehasonlítási alapod, biztos jól tudod, de én inkább nem járom a Te utadat. :D
Ha van efféle összehasonlítási alapod, biztos jól tudod, de én inkább nem járom a Te utadat. :D
Aug 17, 2014 09:48:43
sodika
Aug 17, 2014 09:50:00
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>az innen érkező pénzt EGY IDEGEN ORSZÁGBAN KÖLTÖD EL! meglopod a hazámat!</div>
Igen, de én sosem az adott pillanatban gondolkodom, hanem időszakokban. Most ilyen irányú a pénz, és később lehet fordított irányú is.
Igen, de én sosem az adott pillanatban gondolkodom, hanem időszakokban. Most ilyen irányú a pénz, és később lehet fordított irányú is.
Aug 17, 2014 09:50:00
tigris
Aug 17, 2014 09:50:18
kurvanagy ahogy úgy emlegeti magát, mint valamiféle Szent György, aki a sárkány ellen indul csatába . " elfogadtam a kihívást" :DDD
Aug 17, 2014 09:50:18
tigris
Aug 17, 2014 09:51:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>az innen érkező pénzt EGY IDEGEN ORSZÁGBAN KÖLTÖD EL! meglopod a hazámat!</div>
Igen, de én sosem az adott pillanatban gondolkodom, hanem időszakokban. Most ilyen irányú a pénz, és később lehet fordított irányú is.</div>
kész. kit érdekel, hogy "később mi lehet"? A MOST SZÁMÍT! szóval most színtiszta hazaáruló vagy. Ha németországban találsz munkát, akkor is hazaáruló vagy (legalábbis a saját definícióid szerint). Szóval nyugodtan leszögezhetjük, hogy egy mocskos magyarellenes hazaáruló szar vagy.
Igen, de én sosem az adott pillanatban gondolkodom, hanem időszakokban. Most ilyen irányú a pénz, és később lehet fordított irányú is.</div>
kész. kit érdekel, hogy "később mi lehet"? A MOST SZÁMÍT! szóval most színtiszta hazaáruló vagy. Ha németországban találsz munkát, akkor is hazaáruló vagy (legalábbis a saját definícióid szerint). Szóval nyugodtan leszögezhetjük, hogy egy mocskos magyarellenes hazaáruló szar vagy.
Aug 17, 2014 09:51:29
BERN-figyelô
Aug 17, 2014 09:51:51
Sodi, kerlek meselj meg kulfoldi orszagokrol! Mi meg sosem jartunk sehol, olyan jo egy vilagutazotol informalodni, hogy mi mennyire olcso vagy draga.
Aug 17, 2014 09:51:51
tigris
Aug 17, 2014 09:52:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Brian</div>
Ha van efféle összehasonlítási alapod, biztos jól tudod, de én inkább nem járom a Te utadat. :D</div>
szóval te inkább úgy véled, hogy ráncos törökfaszt szopni jobb?
undorító vagy endre!
Ha van efféle összehasonlítási alapod, biztos jól tudod, de én inkább nem járom a Te utadat. :D</div>
szóval te inkább úgy véled, hogy ráncos törökfaszt szopni jobb?
undorító vagy endre!
Aug 17, 2014 09:52:29
sodika
Aug 17, 2014 09:52:42
100 euróval drágább az albérlet?
40 euróval drágább a havi bérlet?
Ennyi szerintem még túlélhető.
Na jó, megyek melózni.
Aztán megfogadom a tanácsotokat. Az egyik oldalon kinéztem valamit, ahol talán nyelvet gyakorolni is lesz délután lehetőségem.
na csá
40 euróval drágább a havi bérlet?
Ennyi szerintem még túlélhető.
Na jó, megyek melózni.
Aztán megfogadom a tanácsotokat. Az egyik oldalon kinéztem valamit, ahol talán nyelvet gyakorolni is lesz délután lehetőségem.
na csá
Aug 17, 2014 09:52:42
Brian
Aug 17, 2014 09:53:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Brian</div>
igaz, én csak mosogattam eddig, te meg csak faszt szoptál, nem tudhatjuk, melyik a jobb
igaz, én csak mosogattam eddig, te meg csak faszt szoptál, nem tudhatjuk, melyik a jobb
Aug 17, 2014 09:53:13
-
Aug 17, 2014 09:53:45
Magyar nyelvvizsga megvan?
Magyar nyelvvizsga megvan?
Aug 17, 2014 09:53:45
Brian
Aug 17, 2014 09:54:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>az innen érkező pénzt EGY IDEGEN ORSZÁGBAN KÖLTÖD EL! meglopod a hazámat!</div>
tehát elismered, hogy most éppen meglopod a magyarokat, hazaáruló?
tehát elismered, hogy most éppen meglopod a magyarokat, hazaáruló?
Aug 17, 2014 09:54:41
tigris
Aug 17, 2014 09:56:49
<div class="quote"><div class="author">Brian</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>az innen érkező pénzt EGY IDEGEN ORSZÁGBAN KÖLTÖD EL! meglopod a hazámat!</div>
tehát elismered, hogy most éppen meglopod a magyarokat, hazaáruló?</div>
még büszke is rá! ezzel jaszkarizik az interneten! komolyan mondom ütnivaló az ilyen ember.
tehát elismered, hogy most éppen meglopod a magyarokat, hazaáruló?</div>
még büszke is rá! ezzel jaszkarizik az interneten! komolyan mondom ütnivaló az ilyen ember.
Aug 17, 2014 09:56:49
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 17, 2014 09:58:43
x9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Aztán megfogadom a tanácsotokat. Az egyik oldalon kinéztem valamit, ahol talán nyelvet gyakorolni is lesz délután lehetőségem.</div>
Azt azért jól nézd meg, hogy a belépési feltételek között B2 vagy C1 szintet követelnek-e meg a vendégtől.
Azt azért jól nézd meg, hogy a belépési feltételek között B2 vagy C1 szintet követelnek-e meg a vendégtől.
*pr*
Aug 17, 2014 10:00:54
Nekem úgy tűnik Púp Kelet-Berlin lepukkant részein pörög és más városrészekbe el sem jut. De biztosan reálisan méri fel a helyzetet . . .
Aug 17, 2014 10:00:54
jiddise máme
(
x11)
Aug 17, 2014 10:08:41
x11)
na csá</div>
Megköszönni ki fogja?
Menő programozó, aki még arra is képtelen, hogy negeyd perc alatt kiguglizza a berlini műsorfüzetet, és a pesti trolljainak kell megmondania, hol keresgéljen, lol
na csá</div>
Megköszönni ki fogja?
Menő programozó, aki még arra is képtelen, hogy negeyd perc alatt kiguglizza a berlini műsorfüzetet, és a pesti trolljainak kell megmondania, hol keresgéljen, lol
xray
Aug 17, 2014 10:09:08
Gyagyás, már megint szemtelen vagy a trollbácsikkal, ezért szopni fogsz!
Gyagyás, már megint szemtelen vagy a trollbácsikkal, ezért szopni fogsz!
Aug 17, 2014 10:09:08
sodika
Aug 17, 2014 10:09:49
Ma már egységesen drága minden.
Az olcsó Berlin megszűnt.
Az utolsó 3-4 évben különösen.
Ezt mondja mindenki.
De ez azért jó, mert ha én ezzel most készen találkozom, akkor később nem tud meglepetésként érni semmi.
Az olcsó Berlin megszűnt.
Az utolsó 3-4 évben különösen.
Ezt mondja mindenki.
De ez azért jó, mert ha én ezzel most készen találkozom, akkor később nem tud meglepetésként érni semmi.
Aug 17, 2014 10:09:49
sodika
Aug 17, 2014 10:10:03
na meló, csá
Aug 17, 2014 10:10:03
tigris
Aug 17, 2014 10:10:11
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>
na csá</div>
Megköszönni ki fogja?
Menő programozó, aki még arra is képtelen, hogy negeyd perc alatt kiguglizza a berlini műsorfüzetet, és a pesti trolljainak kell megmondania, hol keresgéljen, lol</div>
retardált. mondjuk mindegy, mert ha a hely 3 saroknál messzebb van egy metrómegállótól, akkor felejtős.
na csá</div>
Megköszönni ki fogja?
Menő programozó, aki még arra is képtelen, hogy negeyd perc alatt kiguglizza a berlini műsorfüzetet, és a pesti trolljainak kell megmondania, hol keresgéljen, lol</div>
retardált. mondjuk mindegy, mert ha a hely 3 saroknál messzebb van egy metrómegállótól, akkor felejtős.
Aug 17, 2014 10:10:11
tigris
Aug 17, 2014 10:12:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>na meló, csá</div>
mi van a rendhagyó igékkel? az gyönyörű állapot lesz, mikor magyarul már nem, németül még nem tudsz majd. eléred a majom szintet, először az emberiség történetében.
az involúció csodája leszel!
mi van a rendhagyó igékkel? az gyönyörű állapot lesz, mikor magyarul már nem, németül még nem tudsz majd. eléred a majom szintet, először az emberiség történetében.
az involúció csodája leszel!
Aug 17, 2014 10:12:01
jiddise máme
(
x11)
Aug 17, 2014 10:12:07
x11)
retardált. mondjuk mindegy, mert ha a hely 3 saroknál messzebb van egy metrómegállótól, akkor felejtős.</div>
én csak arra várok, hogy a jólmenő programozó a charlottenburgi bérelt lakásáról töltsön fel képeket
retardált. mondjuk mindegy, mert ha a hely 3 saroknál messzebb van egy metrómegállótól, akkor felejtős.</div>
én csak arra várok, hogy a jólmenő programozó a charlottenburgi bérelt lakásáról töltsön fel képeket
xray
Aug 17, 2014 10:12:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>na meló, csá</div>
Ráérsz szeptember 1-től felpörögni, az pont hétfőre esik.
Ráérsz szeptember 1-től felpörögni, az pont hétfőre esik.
Aug 17, 2014 10:12:23
sodika
Aug 17, 2014 10:17:48
Mindenki azt meséli mindenhol, egymástól függetlenül, hogy hú, bazzeg, a 2010-es évek elejéig mennyire olcsó volt minden, aztán jött a sok ember, megugrott a kereslet.
Na mindegy.
Meló, csá.
Na mindegy.
Meló, csá.
Aug 17, 2014 10:17:48
sodika
Aug 17, 2014 10:19:26
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>
én csak arra várok, hogy a jólmenő programozó a charlottenburgi bérelt lakásáról töltsön fel képeket</div>
Most az összes negyedet végig fogjuk próbálni? :)
Kreuzberg nem biztos, hogy bejött, másvalami majd bejön? :D
lol
na csá
én csak arra várok, hogy a jólmenő programozó a charlottenburgi bérelt lakásáról töltsön fel képeket</div>
Most az összes negyedet végig fogjuk próbálni? :)
Kreuzberg nem biztos, hogy bejött, másvalami majd bejön? :D
lol
na csá
Aug 17, 2014 10:19:26
sodika
Aug 17, 2014 10:20:57
Annyit azért el tudok árulni, hogy a gyűrűn belül, igen.
Berlinnek valóban nincs közepe, de azért a gyűrűn kívül már Mordor kezdődik. :D
na csá
Berlinnek valóban nincs közepe, de azért a gyűrűn kívül már Mordor kezdődik. :D
na csá
Aug 17, 2014 10:20:57
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szóval mostantól biztos ami biztos hívni kell a mobilját folyamatosan mindenféle random számról.