« 2822 2823 2824 2825 2826 2827 2828 2829 2830 2831 »
1734883 komment.

Szerző: tabdi gléda Sep 09, 2014 15:12:42
Válasz
(6)
hol a soderáció, amikor szükség lenne rá? :((((((
Sep 09, 2014 15:12:42

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Sep 09, 2014 15:12:46
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Évek óta nem pókerezek.</div>
Állításod szerint nagyon könnyen össze lehetne pókerezni milliókat is, de legalábbis egyetem alatt el tudtad tartani belőle magad. Utána azon sírsz, hogy egy fényképezőállványra nincs pénzed. Ebből az következik, hogy szimplán hülye vagy.
Sep 09, 2014 15:12:46

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 15:13:12
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Zsír az állványt filterrel helyettesíted.
A munkát anyád szipolyozásával.
Igazi shikerember vagy!

Hol vannak a pókermilliók, te vérprofi? Hidd el, én is pókereztem eleget, pontosan tudom, hogy lehet(ne) megélni belőle, mégsem teszem, mert ez nem így működik. Az a tény, hogy szerinted igen, elég sokat elmond rólad...
3 éven belül kétszer rúgtak ki? Úgy, hogy nem aljamunkát végeztél? Elhiszem én ezt is, de inkább kurvára nem...
Nem összeszereltél, akkor mit csináltál? Te fejlesztetted az új processzort? Te írtad a BBM-et? Ne nevettesd már ki magad, tudjuk, mi az a Jabil...
Anyádnak mit mondtál, miből fogsz megélni, a nyugdíjából, lolbazdmeg??
Az meg, hogy miért vagy ilyen, kurvára hidegen hagy. Öröm nézni a vergődésedet, toljad csak a kontentot, másra ÚGYSEM VAGY JÓ!!

Kihagytál valamit: Mennyit kerestél idén? Ennek mekkora része volt pókerbevétel? Hány BRAVO-posztert adtál el az olx.hu-n?</div>

Évek óta nem pókerezek.
A sok faszságra meg, amit összehordtál, nem fogok válaszolni.</div>

Ez már snecis módszer, zsírhaj!
Tudod, hogy igazam van, és fáj? Annál jobb!
Minket nem kúrsz át!</div>

Túl sok a hülyeség, nincs kedvem mindet egyenként megcáfolni.
Sep 09, 2014 15:13:12

Szerző: Laci Sep 09, 2014 15:14:20
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Greenpeace</div>Ez fórumszennyezés ami itt megy!

Követelem, hogy a felelősök azonnal intézkedjenek, és haladéktalanul tegyenek meg mindent a további picsogások fórumra eresztésének megakadályozására, és a picsogáskoncentráció egészségügyi határérték alá szorítására!</div>

Én rájöttem: ez egyfajta petting, most jön majd a szex. Szeretném jelezni, hogy középtájon foglaljon valaki 1 helyet a sorban, mert akkor még frissnek mondható az árú!
Sep 09, 2014 15:14:20

Szerző: Dalbír Sep 09, 2014 15:14:47
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">-</div>1 év fikafotózással a hátad mögött akarsz fotózásból megélni? Tudod ki az a Székely Péter?</div>

sosem írtam olyat, hogy jók a képeim. pontosan tudom, mik a hiányosságaim, és milyen területen kell fejlődnöm.
állványom sincs például, pedig anélkül aligha lesznek élesek a képeim, az meg ugye kötelező, ha pénzt akarok vele keresni.</div>

ha pénzt akarsz keresni, akkor kurvára nem állvány kell, hanem először is megtanulni teljesen manuális beállításokkal, manuális fókusszal fotózni. Minden fényviszony mellett. Aztán meg kell tanulni az utómunka csínját-bínját. Lightroom / Photoshop alap, anélkül nincs fotós. Aztán kell ugyebár egy FX-es váz, minimum egy Nikon D600, de most már inkább D800-D810, ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljanak veled. És igen, végül is kellhet a tripod is, de csak miután van egy teljes sor objektíved meg egy jó vakud, lehetőleg olyan, ami távvezérelhető, állványra is rakható, stb. Derítőlapok, kisfaszom, soroljam még?

Minimumprogram:

24mm/f1.4
35mm/f1.4
50mm/f1.4
85mm/f1.8
135mm/f2.0
200mm/f2.8

Egy profi ugyanis csak akkor dolgozik zoom obikkal, ha utazik, egyébként a fixre szavaz.

Ez ugye egy autó ára minimum. Talán el kéne előbb takarodni dolgozni egy sort, mielőtt fotós karrierbe kívánnál kezdeni, nem?
Sep 09, 2014 15:14:47

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 15:14:52
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Évek óta nem pókerezek.</div>
Állításod szerint nagyon könnyen össze lehetne pókerezni milliókat is, de legalábbis egyetem alatt el tudtad tartani belőle magad. Utána azon sírsz, hogy egy fényképezőállványra nincs pénzed. Ebből az következik, hogy szimplán hülye vagy.</div>

Nincs kezdőtőkém és anyámék sem akarják, hogy pókerezzek. Korábban részben miattuk is hagytam abba és mentem el a Jabilba...
Sep 09, 2014 15:14:52

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 15:16:45
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Dalbír</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">-</div>1 év fikafotózással a hátad mögött akarsz fotózásból megélni? Tudod ki az a Székely Péter?</div>

sosem írtam olyat, hogy jók a képeim. pontosan tudom, mik a hiányosságaim, és milyen területen kell fejlődnöm.
állványom sincs például, pedig anélkül aligha lesznek élesek a képeim, az meg ugye kötelező, ha pénzt akarok vele keresni.</div>

ha pénzt akarsz keresni, akkor kurvára nem állvány kell, hanem először is megtanulni teljesen manuális beállításokkal, manuális fókusszal fotózni. Minden fényviszony mellett. Aztán meg kell tanulni az utómunka csínját-bínját. Lightroom / Photoshop alap, anélkül nincs fotós. Aztán kell ugyebár egy FX-es váz, minimum egy Nikon D600, de most már inkább D800-D810, ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljanak veled. És igen, végül is kellhet a tripod is, de csak miután van egy teljes sor objektíved meg egy jó vakud, lehetőleg olyan, ami távvezérelhető, állványra is rakható, stb. Derítőlapok, kisfaszom, soroljam még?

Minimumprogram:

24mm/f1.4
35mm/f1.4
50mm/f1.4
85mm/f1.8
135mm/f2.0
200mm/f2.8

Egy profi ugyanis csak akkor dolgozik zoom obikkal, ha utazik, egyébként a fixre szavaz.

Ez ugye egy autó ára minimum. Talán el kéne előbb takarodni dolgozni egy sort, mielőtt fotós karrierbe kívánnál kezdeni, nem?</div>

Amíg életlen a kép, teljesen mindegy, miket állítgatsz a gépeden...
Állítgatni itthon is tudok RAW fájlból.
Sep 09, 2014 15:16:45

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 15:16:56
Válasz
(5)
Jó, akkor válaszolj egyenként:

- Mennyi kerestél pókerrel és mennyi idő alatt?
- Ha pár hónap alatt milliomos lehetnél, miért nem vagy az?
- Mi volt a munkaköröd a Jabilban?
- Mit mondasz anyádnak, miből fogsz megélni?
- Ha "szvsz" jó fotós vagy, hol vannak az eredmények?
- Miből szándékozol obikat, vakukat, stb venni?
- Egy kit-optikával hogy akarsz munkát keresni?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 09, 2014 15:16:56

Szerző: Laci Sep 09, 2014 15:17:13
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Évek óta nem pókerezek.</div>
Állításod szerint nagyon könnyen össze lehetne pókerezni milliókat is, de legalábbis egyetem alatt el tudtad tartani belőle magad. Utána azon sírsz, hogy egy fényképezőállványra nincs pénzed. Ebből az következik, hogy szimplán hülye vagy.</div>

Nincs kezdőtőkém és anyámék sem akarják, hogy pókerezzek. Korábban részben miattuk is hagytam abba és mentem el a Jabilba...</div>

Kurválkodhatnál is, abban is van pénz!
Sep 09, 2014 15:17:13

Szerző: Dr. Zsidó Sep 09, 2014 15:17:34
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Évek óta nem pókerezek.</div>

Nincs kezdőtőkém és anyámék sem akarják, hogy pókerezzek. Korábban részben miattuk is hagytam abba és mentem el a Jabilba...</div>

Melyiktől lesz kezdőtőkéd? (Csak egy jó válasz van)
&lt;&gt; Rinyálás
&lt;&gt; Munka
&lt;&gt; Trollok fenyegetése
&lt;&gt; Hajzsír-páncél kialakítása
Sep 09, 2014 15:17:34

Szerző: - Sep 09, 2014 15:17:51
Válasz
(2)

Nem a szomszédok miatt?
Sep 09, 2014 15:17:51

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 09, 2014 15:18:14
Válasz
(5)

Kell a faszomnak kezdőtőke, toj be két helyre 50-100 dollárt, annyi elég szokott lenni a first deposit bónuszra is, aztán 200 dollárból van legalább 250-300 dollárod játszani, ha abból nem tudod felküzdeni magad a 2/5-ös vagy 5/10-es (cent) asztalokon, akkor nem tudsz pókerezni, ne akarj nagyobb tétre menni.
Sep 09, 2014 15:18:14

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 15:18:45
Válasz
(0)
Na megyek, már nincs kedvem csevegni.
Talán majd máskor.
Jövő héten...
Sep 09, 2014 15:18:45

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 15:19:21
Válasz
(2)
Életlen képeket csinálsz? BAZDMEG!!! :)))))
Hallod, egy kis körömpiszoknyi kompakttal képes vagyok éles képeket csinálni akár egy fán mászó macskáról is... Ehhez nem kell "profi" gép. Csak érteni kell a beállításokhoz, tudni kell a fényt használni, és ismerni kell egy pár trükköt.
Te olyan profi fotós vagy, amilyen profi pókeres? :)))
A DSLR-t is csak a szelfik miatt vetted, hogy májernek hidd magad?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 09, 2014 15:19:21

Szerző: - Sep 09, 2014 15:20:25
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>

Nekem meg lehet, hogy tehetségem van hozzá...
</div>

Apád faszát. Nézz már meg fizetett fotósokat!
Takarodj dolgozni!</div>

Látom debil vagy, mert te sem érted, amiket írtam.
Se technikám, se tudásom nincs még ahhoz, hogy pénzt keressek vele.
A képeim szvsz így sem rosszak, és még jobbak lesznek, ha a hiányosságok pótolva lesznek.</div>

Profikkal, huszon-harminc éve pályán levőkkel fogsz konkurrálni az egymillió kis niemand önjelölt fotós között.
Azt meg, hogy fosok és banálisak a képeid, elmondja egy fizetett profi, nem te minősítgeted magad.
Sep 09, 2014 15:20:25

Szerző: Laci Sep 09, 2014 15:20:43
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Dr. Zsidó</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Évek óta nem pókerezek.</div>

Melyiktől lesz kezdőtőkéd? (Csak egy jó válasz van)
&lt;&gt; Rinyálás
&lt;&gt; Munka
&lt;&gt; Trollok fenyegetése
&lt;&gt; Hajzsír-páncél kialakítása
&lt;&gt; Faszverés külföldi fizetős weboldalakra
</div>

xD
Sep 09, 2014 15:20:43

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 15:20:54
Válasz
(5)
Zulu: 5.000 Forintot töltöttem fel egyszer életemben a pókerszámlámra. Azóta levettem belőle kb. 3.000 dodit, és még mindig van rajta párszáz. És ez csak "játszásiból" évek alatt. Ennek csak a kifogások kellenek és az anyja köldökzsinórja...
Sep 09, 2014 15:20:54

Szerző: béluka Sep 09, 2014 15:21:23
Válasz
(5)

sztem zsodi küldte ide ezt a barmot,hogy addig is ne vele foglalkozzatok
micsoda vezércsel ez már!

Zsidók vagytok.

Sep 09, 2014 15:21:23

Szerző: fotós troll Sep 09, 2014 15:21:57
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Fényképész állvány nélkül xDD
Te belépő szintű idióta, te!
Kemény, hogy hobbiból több és jobb fotós cuccom van, mint neked, aki ebből akarna megélni. #nofilter</div>

De majd lesz nekem is állványom, most nincs rá pénzem.</div>

kisgeci, tehetségem nekem van a fotózáshoz. Csak az a különbség, hogy nekem gépem is van hozzá. Bár a szakértők azt mondják, hogy nem az számít, mert egy kenyérpirítóval is lehet kurva jó képet csinálni. Lásd Cartier-Bresson, Stanley Kubrick és Capa munkáit.

Amit te csinálsz, arról messziről üvölt, hogy fogalmad sincs a kompozitálásról, a képkomponálásról, azt sem tudod, mi az a harmadolás vagy a tér feszítése, stb.
Sep 09, 2014 15:21:57

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 09, 2014 15:23:41
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">fotós troll</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Fényképész állvány nélkül xDD
Te belépő szintű idióta, te!
Kemény, hogy hobbiból több és jobb fotós cuccom van, mint neked, aki ebből akarna megélni. #nofilter</div>

De majd lesz nekem is állványom, most nincs rá pénzem.</div>

kisgeci, tehetségem nekem van a fotózáshoz. Csak az a különbség, hogy nekem gépem is van hozzá. Bár a szakértők azt mondják, hogy nem az számít, mert egy kenyérpirítóval is lehet kurva jó képet csinálni. Lásd Cartier-Bresson, Stanley Kubrick és Capa munkáit.

Amit te csinálsz, arról messziről üvölt, hogy fogalmad sincs a kompozitálásról, a képkomponálásról, azt sem tudod, mi az a harmadolás vagy a tér feszítése, stb.</div>

Az életlen képei alapján azt se tudja, hogy mi az, hogy záridő :DD
Sep 09, 2014 15:23:41

Szerző: tabdi gléda Sep 09, 2014 15:24:31
Válasz
(4)
ne töprengj, hanem takarodjál el dolgozni bazdmeg, a jó kurva anyád!
Sep 09, 2014 15:24:31

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Sep 09, 2014 15:27:17
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Nincs kezdőtőkém és anyámék sem akarják, hogy pókerezzek. Korábban részben miattuk is hagytam abba és mentem el a Jabilba...</div>
1) Tele vannak a pókertermek freeroll lehetőségekkel. Ha nagyon penge vagy, simán el lehet kezdeni kezdőtőke nélkül, főleg, ha egész nap a gép előtt tespedsz.
2) Szerintem édesanyád nem tiltakozna a pókerezés ellen, ha komolyan csinálnád és látna belőle valami eredményt.
Sep 09, 2014 15:27:17

Szerző: Dalbír Sep 09, 2014 15:28:24
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">Dalbír</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">-</div>1 év fikafotózással a hátad mögött akarsz fotózásból megélni? Tudod ki az a Székely Péter?</div>

Minimumprogram:

24mm/f1.4
35mm/f1.4
50mm/f1.4
85mm/f1.8
135mm/f2.0
200mm/f2.8

Ez ugye egy autó ára minimum. Talán el kéne előbb takarodni dolgozni egy sort, mielőtt fotós karrierbe kívánnál kezdeni, nem?</div>

Állítgatni itthon is tudok RAW fájlból.</div>

te most komolyan nekem magyarázod a RAW-t meg az állítgatást?

Figyelj, segítek. Manuálisan alulexponálod a képet, rövidebb záridővel, mint amit a gép automata üzemmódban használna. 1/20 alatt már nem tudod kézből kitartani, úgyhogy ezt használd ökölszabálynak. Így állvány nélkül is tudsz kvázi nem elmosódott képet csinálni. A hisztogramot nézed, mint a hülyegyerek, hogy se tökfekete, se kiégett része ne legyen a képnek, mert akkor nem menthető már PS-sel sem. Aztán nyomsz rá expo-korrekciót és színkorrekciót, illetve croppolod. Mit nem értesz ezen? Hol kell ide a sok szar filter, amivel telekúrod a képeidet? Ne nevezd már magadat hobbifotósnak se, légysziiii

Sep 09, 2014 15:28:24

Szerző: - Sep 09, 2014 15:34:48
Válasz
(6)
Legfeljebb Tajgi faszát tudja manuálisan alulexponálni.
Sep 09, 2014 15:34:48

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 15:34:49
Válasz
(4)
1/8at megtartasz, ha gyakorolsz, főleg ha elég nehéz a gép. Akár 1/4-et is. De nem ez a lényeg persze. A fotózás ott kezdődik, hogy élesek a képeid. Utána már lehet okoskodni meg finomítani a dolgokat. Méghogy életlen kép... Az bazdmeg a fekete fehér Zenith-tel, amikor nem volt még se PS, se semmi, na már AKKOR kellett tudni, hogy mikor lesz éles a kép. Ez meg egy DSLR digitális moslékkal képtelen fényképezni. Röhög a vakbelem, bazdmeg... RAW-fájl, bazdmeg! Sötétkamra, előhívó-folyadék és zsilettpenge. Még, hogy RAW fájl... Az Adjust Levels-en kívül nem is kéne semmihez nyúlnod, az meg megy JPEG-ből is, te világ balfasza! Inkább takarodj vissza a futószalag mellé, oda való vagy!
Sep 09, 2014 15:34:49

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 09, 2014 15:36:07
Válasz
(8)
Kisboros, miért nem veszel német szókártyákat?
Sep 09, 2014 15:36:07

Szerző: Brian Sep 09, 2014 15:47:06
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">-</div>Amíg nem lesznek normális magyar munkahelyek, magyar munkaadókkal, a magyar piacra termelve, igazságos, de szigorú adózással, addig a magyar ember ne dolgozzon. Ne legyünk már gyarmat, kérem!</div>
ez a névnélküli is valami retard, aki megindokolja, miért nem dolgozik? már mindenkit beengednek ide? ez valamikor egy komoly politikai-kulturális vitafórum volt, ma meg névtelen senkik tolják a kommunista dumát. kérem az illetékeseket, hogy intézkedjenek, különben Soha többet nem írok ide
Sep 09, 2014 15:47:06

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 15:50:18
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Dalbír</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">Dalbír</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">-</div>1 év fikafotózással a hátad mögött akarsz fotózásból megélni? Tudod ki az a Székely Péter?</div>

Minimumprogram:

24mm/f1.4
35mm/f1.4
50mm/f1.4
85mm/f1.8
135mm/f2.0
200mm/f2.8

Állítgatni itthon is tudok RAW fájlból.</div>

te most komolyan nekem magyarázod a RAW-t meg az állítgatást?

Figyelj, segítek. Manuálisan alulexponálod a képet, rövidebb záridővel, mint amit a gép automata üzemmódban használna. 1/20 alatt már nem tudod kézből kitartani, úgyhogy ezt használd ökölszabálynak. Így állvány nélkül is tudsz kvázi nem elmosódott képet csinálni. A hisztogramot nézed, mint a hülyegyerek, hogy se tökfekete, se kiégett része ne legyen a képnek, mert akkor nem menthető már PS-sel sem. Aztán nyomsz rá expo-korrekciót és színkorrekciót, illetve croppolod. Mit nem értesz ezen? Hol kell ide a sok szar filter, amivel telekúrod a képeidet? Ne nevezd már magadat hobbifotósnak se, légysziiii</div>

A képeimet eddig is alulexponáltam (nem mindet) rövid záridővel (1/1600), hogy élesek legyenek, de ez nem ugyanaz, mintha állványról fotóznék.
Főleg a madaras képeim (Fehér-szik) készültek így, ugyanis azok egy kb. tízszer akkora képből lettek lettek kivágva.
A kiégést meg tudom korrigálni, ha megtolom balra a 'white'-ot és a 'highlight'-ot.

De mivel főleg tájképeket csináltam eddig, ahová f/11 érték kellene, ott nem tudok 1/1600-zal fotózni, hanem kisebb záridővel, de úgy már nem olyan éles.

Sep 09, 2014 15:50:18

Szerző: - Sep 09, 2014 15:54:22
Válasz
(5)
Nagyszerű, akkor most mehetsz is a munkaügyi hivatalba. Állásért.
Sep 09, 2014 15:54:22

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 15:57:17
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">-</div>Nagyszerű, akkor most mehetsz is a munkaügyi hivatalba. Állásért.</div>

Menjél te. Nekem nem tűnik úgy, hogy aki hétköznap éjszaka itt trollkodik, az másnap dolgozni megy...
Sep 09, 2014 15:57:17

Szerző: - Sep 09, 2014 16:01:13
Válasz
(6)
1.) Időzónák, zsírböffencs.
2.) Minket nem anyánk abrakoltat meg istállóz.
3.) Kurva anyádat.
Sep 09, 2014 16:01:13

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:01:31
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Nagyszerű, akkor most mehetsz is a munkaügyi hivatalba. Állásért.</div>

Menjél te. Nekem nem tűnik úgy, hogy aki hétköznap éjszaka itt trollkodik, az másnap dolgozni megy...</div>
Gondolom ehhez is értesz....
Póker, fényképészet, hajápolás és munka.
Polihisztor vagy, gecc!
Csak azt nem értem, akkor hol a bevételed, és miért anyáddal laksz...
De segítek kicsit: amíg ma itt cseteltünk, te 0 Forintot kerestél, és meg a havi munkanélküli-segélyedet. Mondjuk én nem a futószalag mellett várom a következő BlackBerry-t, hogy beleilleszthessem a vibramotort...
Sep 09, 2014 16:01:31

Szerző: Laci Sep 09, 2014 16:03:17
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div> várom a következő BlackBerry-t, hogy beleilleszthessem a vibramotort...</div>

aaaaooooooooaaaaaarrgggghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!
Sep 09, 2014 16:03:17

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 16:04:52
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Nagyszerű, akkor most mehetsz is a munkaügyi hivatalba. Állásért.</div>

Menjél te. Nekem nem tűnik úgy, hogy aki hétköznap éjszaka itt trollkodik, az másnap dolgozni megy...</div>
Polihisztor vagy, gecc!
De segítek kicsit: amíg ma itt cseteltünk, te 0 Forintot kerestél, és meg a havi munkanélküli-segélyedet. Mondjuk én nem a futószalag mellett várom a következő BlackBerry-t, hogy beleilleszthessem a vibramotort...</div>

Képzelődsz megint, mert semmilyen segélyt nem kapok.
Sep 09, 2014 16:04:52

Szerző: Magyar Harcos Sep 09, 2014 16:06:13
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Nagyszerű, akkor most mehetsz is a munkaügyi hivatalba. Állásért.</div>

Polihisztor vagy, gecc!
De segítek kicsit: amíg ma itt cseteltünk, te 0 Forintot kerestél, és meg a havi munkanélküli-segélyedet. Mondjuk én nem a futószalag mellett várom a következő BlackBerry-t, hogy beleilleszthessem a vibramotort...</div>

Képzelődsz megint, mert semmilyen segélyt nem kapok.</div>

A zuhanyrózsa nem ezt mondja...
Sep 09, 2014 16:06:13

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:06:35
Válasz
(8)
Akkor miből élsz, te ótvar?
Anyádból??? Micsoda egy féreg vagy te!!
Sep 09, 2014 16:06:35

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 16:08:03
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Akkor miből élsz, te ótvar?
Anyádból??? Micsoda egy féreg vagy te!!</div>

Nem kérek tőle semennyi pénzt.
Ostoba elméleteket gyártasz már megint.
Sep 09, 2014 16:08:03

Szerző: broni Sep 09, 2014 16:08:03
Válasz
(5)
tex az apjából élt.......amig élt
Sep 09, 2014 16:08:03

Szerző: quiaroscurro Sep 09, 2014 16:09:16
Válasz
(3)
Talán azért nem érdeklik a nők, mert ő a rossz kúró?
Sep 09, 2014 16:09:16

Szerző: - Sep 09, 2014 16:09:36
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Akkor miből élsz, te ótvar?

Ostoba elméleteket gyártasz már megint.</div>

Akkor az 54-es mellett szopsz? Vagy miből szállsz be a konyha-, meg a rezsipénzbe? Ja hogy semmiből? Megérdemelnek bazdmeg.
Sep 09, 2014 16:09:36

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:09:49
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Akkor miből élsz, te ótvar?

Ostoba elméleteket gyártasz már megint.</div>
Akkor miből élsz?
Miből veszel magadnak kaját?
Miből fizeted a rezsit?

Ha ezeket anyád finanszírozza, akkor igenis kérsz tőle pénzt, csak más formában!
Sep 09, 2014 16:09:49

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:11:04
Válasz
(8)
Zsír, most őszintén válaszolj, mert ha nem kielégítő a válaszod, istenuccse felhívom anyádat és kikérdezem!
Sep 09, 2014 16:11:04

Szerző: tex Sep 09, 2014 16:12:21
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">broni </div>tex az apjából élt.......amig élt</div>

Ez igy igaz, broni belefojtott a toi-toi sloziba. Csakhogy bronit magammal rántottam, és most itt szolgál engem a túlvilágon.
Sep 09, 2014 16:12:21

Szerző: Dalbir Sep 09, 2014 16:13:55
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Zsír, most őszintén válaszolj, mert ha nem kielégítő a válaszod, istenuccse <b>felhívom</b> anyádat és kikérdezem!</div>

Ezzel elkéstél, folyton foglalt a vonal xD
Sep 09, 2014 16:13:55

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 16:15:01
Válasz
(6)
Megint csörög...
Ennyi elég is volt. Ezért felesleges bármit is írnom, hogy aztán basztassátok a telefont.
Próbáltam normális hangnemben kommunikálni, válaszolni a kérdésekre, de az imént csörgött kétszer, úgyhogy: a kurva anyátokat!

Sep 09, 2014 16:15:01

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:15:50
Válasz
(8)
Válaszolj, vagy leolvad a központ!!!
Sep 09, 2014 16:15:50

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 16:16:57
Válasz
(2)
Azt eszem, amit anyám főz, és itt lakom az 5 szobás házunkban.
Baszódj meg te is végre!
Sep 09, 2014 16:16:57

Szerző: - Sep 09, 2014 16:18:14
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Azt eszem, amit anyám főz, és itt lakom az 5 szobás házunkban.
Baszódj meg te is végre!</div>

Kinek a pénzéből főz, ha állandóan otthon van, és munkaképtelen? Kinek a pénzéből főz és rak eléd ennivalót? Neked egy vasad sincs.

Miből fizeti az áramot amit a géped zabál? Miből fizeti a fürdővizet? A mosóport?
Sep 09, 2014 16:18:14

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:18:41
Válasz
(12)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Azt eszem, amit anyám főz, és itt lakom az 5 szobás házunkban.
Szóval anyádon élősködsz...
VAGY TALÁN AZ ALAPANYAGOT TE VESZED A KAJÁHOZ???
A HÁZAT TE VETTED/ÉPÍTETTED?
Miféle hangnem ez, azt a pióca kurva istenedet már?
Méghogy házunk, bazdmeg! Anyád háza, te kis eltartott gyernőtt!
Sep 09, 2014 16:18:41

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 16:19:26
Válasz
(0)
Pont az ilyen nagypofájú köcsögök miatt járok el szívesen sehová, de még dolgozni sem, akik mindenbe csak belekötnek, bepofáznak, folyton csak azt lesi, mi az amit a másik rosszul csinál stb.

Alig pár percen belül már az 5. csörgés... Mi ez ha nem zaklatás?
Sep 09, 2014 16:19:26

Szerző: - Sep 09, 2014 16:20:52
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Pont az ilyen nagypofájú köcsögök miatt járok el szívesen sehová, de még dolgozni sem, akik mindenbe csak belekötnek, bepofáznak, folyton csak azt lesi, mi az amit a másik rosszul csinál stb.

Alig pár percen belül már az 5. csörgés... Mi ez ha nem zaklatás?</div>

Zoli keres, kocsikázni akar XD Jól jönnek Neki a trollok, mint elterelés. A vendégünk vagy rá, Zoli! Hajrá!
Sep 09, 2014 16:20:52

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:20:53
Válasz
(17)
Anyád vérét szívod, és neked áll följebb?
Mennyit adsz bele a rezsibe? Vagy a WC-t hitelre húzod le?
Te kapálod a kertben a krumplit? Te eteted a csirkéket?
AZ EGYETLEN DOLOG, AMIN ANYÁD SPÓROL MIATTAD, AZ A SAMPON!!!!
Sep 09, 2014 16:20:53

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 16:21:04
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div><div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Azt eszem, amit anyám főz, és itt lakom az 5 szobás házunkban.
Szóval anyádon élősködsz...
VAGY TALÁN AZ ALAPANYAGOT TE VESZED A KAJÁHOZ???
A HÁZAT TE VETTED/ÉPÍTETTED?
Miféle hangnem ez, azt a pióca kurva istenedet már?
Méghogy házunk, bazdmeg! Anyád háza, te kis eltartott gyernőtt!</div>

Dögölj meg végre!
utálom a fajtádat!
Sep 09, 2014 16:21:04

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 16:23:21
Válasz
(4)
6. csörgés.
Megy mostmár a feljelentés, te szarszemét köcsög.
Sep 09, 2014 16:23:21

Szerző: Ügyeletes tiszt Sep 09, 2014 16:25:20
Válasz
(13)
*Összefossa magát a röhögéstől*
Sep 09, 2014 16:25:20

Szerző: broni Sep 09, 2014 16:25:43
Válasz
(20)
alapítottam egy black metal együtttest, persze sátánista , az a neve hogy "burning midgets" ...nem akar valaki belépni??????????
Sep 09, 2014 16:25:43

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:26:17
Válasz
(21)
Az én fajtám dolgozik!
Az én fajtám eltartja magát!
Az én fajtám támogatja a szüleit!
Az én fajtám köp a te fajtádra!

Az én fajtámat a te fajtád szolgálja ki, te cseléd!!
Az én fajtám fizeti a te rezsidet is, te gané!
A TE fajtád élősködik az ÉN adómon!

Még egy kurva szót szólsz, és mozgalmas éjszakád lesz!
Méghogy az én fajtám... Megtanítalak mindjárt, hogy mi merre hány méter!
Sep 09, 2014 16:26:17

Szerző: - Sep 09, 2014 16:26:52
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>6. csörgés.
Megy mostmár a feljelentés, te szarszemét köcsög.</div>

még csak a telefon csörög, debil, az apokalipszis négy lovasa majd holnap jön
Sep 09, 2014 16:26:52

Szerző: - Sep 09, 2014 16:28:21
Válasz
(3)
Fuss be a rendőrségre, mutasd meg a fórumot a güriző zsaruknak, akiknek a fajtád miatt fáj a fele és áruld be Nyilvános Faszkiverőt, majd figyeld a reakciót. Na gyerünk, fussssssssssss
Sep 09, 2014 16:28:21

Szerző: sm0ker Sep 09, 2014 16:29:12
Válasz
(3)
Sajnos napközben nem tudtam nézni a fórumot, kellett is most vagy 45 perc behozni a lemaradást. Emberek, ez a kisboros pontosan kije Sodinak? Mert ahogy nézem ő is ilyen világtalan nyomorék.
Sep 09, 2014 16:29:12

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:30:59
Válasz
(9)
Nem mehet a rendőrségre, ez a legnagyobb blöff a 7-3 különböző színű után...
Pontosan ismerik már a "fajtáját" ott. Szerintem ha megjelenne a kapitányságon, már kapná is a maflásokat.
Egyetlen helyen tudott eddig panaszkodni, tajgi FB oldalán. Most, hogy az "kényszerpihenőn" van, eszeveszetten vergődik.
De lehet ám, hogy kibaszatom az anyjával a gyerekszobájából, hogy izgalmasabb legyen az élete.
Tényleg van már jelzálog a "házatokon"? ;)
Sep 09, 2014 16:30:59

Szerző: broni Sep 09, 2014 16:31:32
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sm0ker</div>Sajnos napközben nem tudtam nézni a fórumot, kellett is most vagy 45 perc behozni a lemaradást. Emberek, ez a kisboros pontosan kije Sodinak? Mert ahogy nézem ő is ilyen világtalan nyomorék.</div>

köcsögje.
Sep 09, 2014 16:31:32

Szerző: Laci Sep 09, 2014 16:32:45
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Akkor miből élsz, te ótvar?

Mindenki abból él, amiből tud. Én például idős férfiakból.
Ápoló vagyok xD
Sep 09, 2014 16:32:45

Szerző: pföjjjjjjjj Sep 09, 2014 16:32:57
Válasz
(5)
A hatvanéves anyja főz rá, a hatvanéves apja keresetéből. Gyönyörű! A rendőrségen meg már ismerik. Mehet. Mehet Isten hírével oda. Tudják kicsoda.
Sep 09, 2014 16:32:57

Szerző: Laci Sep 09, 2014 16:34:16
Válasz
(6)
Ne pattogjatok már, mindenki "csiszoljon" egy nagyot aztán nyugodjanak le végre a kedélyek!

Sep 09, 2014 16:34:16

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:35:34
Válasz
(16)
"Azt eszem, amit anyám főz!"

Boros László, 32 éves gyernőtt
Kiss Roland, 43 éves gyernőtt
Kiss Endre Farkas, 32 éves gyernőtt
Sep 09, 2014 16:35:34

Szerző: broni Sep 09, 2014 16:37:31
Válasz
(13)
<div class="quote"><div class="author">Laci</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Akkor miből élsz, te ótvar?

Mindenki abból él, amiből tud. Én például idős férfiakból.
Ápoló vagyok xD</div>

nagyapám, gyuri bá, ápolót keres......kicsit perverz, meg szatír, ezért kirakták a szociból.
Sep 09, 2014 16:37:31

Szerző: csak töprengek Sep 09, 2014 16:39:30
Válasz
(18)
Akkor megölöm magam.
Sep 09, 2014 16:39:30

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2014 16:40:54
Válasz
(6)
Rendben ,csak húzzál már innen.
She was a dude.
Sep 09, 2014 16:40:54

Szerző: - Sep 09, 2014 16:41:00
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Akkor megölöm magam.</div>

Ismét? De izgi... * ásít *
Sep 09, 2014 16:41:00

Szerző: - Sep 09, 2014 16:41:05
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Akkor megölöm magam.</div>

DO IT FAGGOT
Sep 09, 2014 16:41:05

Szerző: broni Sep 09, 2014 16:42:40
Válasz
(15)

én öngyilkossághoz keresek társat.......tök komolyan, a többiek megmondják, már évek óta....ha estleg érdekel....
Sep 09, 2014 16:42:40

Szerző: Ügyeletes tiszt Sep 09, 2014 16:42:49
Válasz
(11)

Apád faszát ölöd Te meg, ezt csak azért csinálod, mert a kutya sem kíváncsi Rád, nincs egy barátod se, akivel egyáltalán beszélhetnél. Nyilván nem véletlenül lógsz 32 évesen egy fórumon, hogy valaki legalább hozzádszóljon. A rossz csak az, hogy itt nem vajszívű idióta buzik vannak, és gyanítom, hogy a trollok 80(100?)%át hidegen hagyná, ha kinyírnád magad, tehát csak ezért nem érdemes.

INKÁBB MOSD MEG A FERTŐS ÓTVAROS GETNÁRÓS HAJADAT, ÉS HÚZZ EL DOLGOZNI!!!
Sep 09, 2014 16:42:49

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:43:52
Válasz
(5)
PICS OR GTFO

Amúgy meg ezzel jót tennél:
- Nekünk
- Anyádnak
- Apádnak
- Saját magadnak
- A fotóstársadalomnak
- A pókerezős srácoknak
- Az egész internetnek

Szóval MÉG MA!!!!
Sep 09, 2014 16:43:52

Szerző: - Sep 09, 2014 16:46:00
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Ügyeletes tiszt</div> gyanítom, hogy a trollok 80(100?)%át hidegen hagyná, ha kinyírnád magad</div>

Hát azért... hetyetye... én szarrá röhögném magam, de úgyse teszi meg. Ez garantált.
Sep 09, 2014 16:46:00

Szerző: broni Sep 09, 2014 16:46:11
Válasz
(7)
egy csomó öngyilkos tini csajszi vár minket a mennyben, szoktam linkelni.....
Sep 09, 2014 16:46:11

Szerző: - Sep 09, 2014 16:47:39
Válasz
(15)
<div class="quote"><div class="author">broni </div>egy csomó öngyilkos tini csajszi vár minket a mennyben, szoktam linkelni.....</div>

Te 72 kisborost fogsz kapni a mennyben, broni. Mind szűz lesz, büdös, és sírni fog.
Sep 09, 2014 16:47:39

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:48:45
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">broni </div>egy csomó öngyilkos tini csajszi vár minket a mennyben, szoktam linkelni.....</div>
Bronikám, ki kell, hogy ábrándítsalak....
Az öngyilkosok kurvára nem kerülnek a mennyországba.
- Megszegik a "Ne ölj!" parancsolatot!
- Isten akarata ellenére cselekszenek

Szóval csak óvatosan azzal az öngyivel, nehogy a pokol kapujában keresd majd a CTRL-Z billentyűkombinációt...
Sep 09, 2014 16:48:45

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 09, 2014 16:50:02
Válasz
(6)

Mi lesz már?!

Gyáva vagy, mi? Egy kibaszott gyáva szar vagy! Soha nem lesz annyi bátorságod, hogy megöld magadte senkiházi gyáva szar!
Sep 09, 2014 16:50:02

Szerző: broni Sep 09, 2014 16:53:34
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div><div class="quote"><div class="author">broni </div>egy csomó öngyilkos tini csajszi vár minket a mennyben, szoktam linkelni.....</div>
Bronikám, ki kell, hogy ábrándítsalak....
Az öngyilkosok kurvára nem kerülnek a mennyországba.
- Megszegik a "Ne ölj!" parancsolatot!
- Isten akarata ellenére cselekszenek

Szóval csak óvatosan azzal az öngyivel, nehogy a pokol kapujában keresd majd a CTRL-Z billentyűkombinációt...</div>

nem is igaz.

e 72 kisborost fogsz kapni a mennyben, broni. Mind szűz lesz, büdös, és sírni fog.

ez se igaz., csajok fognak várni!!!!!!!
Sep 09, 2014 16:53:34

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 09, 2014 16:53:55
Válasz
(9)
Amúgy rendesen odavertünk ma a zsírtáltosnak. (LOL, de rég láttam már ezt a szót, az a féreg is már a föld alatt rohad!)
Ha az ultimate érv a megölöm magam, akkor jó úton járunk.
Este lebeszélem anyáddal, hogy mennyi jutalékot kapunk, ha tényleg elintézzük, hogy kifeküdj a sinekre!
Írd már meg, mikor szoktatok vacsizni, hogy ne evés közben zavarjam. Majd akkor hívom, amikor te éppen a koszos tányérokat mosogatod. Ennyivel remélem hozzájárulsz az eltartásodhoz, zsírpióca!
Sep 09, 2014 16:53:55

Szerző: Egy seggfej Sep 09, 2014 16:55:04
Válasz
(3)
Kisboros, tudod hogy tudnál kibaszni a trollokkal?

Készíts egy búcsúlevelet, amiben leírod azt, hogy hogyan zaklattak téged és édesanyádat a trollok, valamint egy táblát, amin az áll: forum.sodika.org miatt ölöm meg magam. A tábla legyen összehajtható.

Ezután mássz fel valami magas helyre, ahonnan azonnal le tudod vetni magad, és kiabálj valamit. Ha biztos vagy benne, hogy egynél több ember lefényképezett, ugorj le. Akkora botrány lesz belőle, hogy tuti lecsuknak pár trollt, és örökre bezárják a fórumot.
Sep 09, 2014 16:55:04

Szerző: broni Sep 09, 2014 16:57:25
Válasz
(13)
kérem valamelyik kedfves trollltól a kisb-t öngyilkosághoz társoz kereső, illl. arra biztató kommentemjeim törlését. köszönöm!!!!!!!!!!!!!
Sep 09, 2014 16:57:25

Szerző: broni Sep 09, 2014 16:58:42
Válasz
(9)
még megöli magát, fasznak hiányzik, hogy basztassanak a zsaruk....tényleg töröljétek már......
Sep 09, 2014 16:58:42

Szerző: - Sep 09, 2014 17:00:13
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">broni </div>még megöli magát, fasznak hiányzik, hogy basztassanak a zsaruk....tényleg töröljétek már......</div>

ÓÓÓÓÓÓÓ kurrrvvva nagy szarban vagy broni. Bazdmeg ne röhögtess már.
Sep 09, 2014 17:00:13

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2014 17:01:00
Válasz
(17)
Most , hogy megölte magát, visszatérhetnénk sodikára? Ezután bannolva lesz, ha visszajön Zsír.
She was a dude.
Sep 09, 2014 17:01:00

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Sep 09, 2014 17:01:04
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Ügyeletes tiszt</div>...és gyanítom, hogy a trollok 80(100?)%át hidegen hagyná, ha kinyírnád magad, tehát csak ezért nem érdemes.</div>
Nálam vajszívűbb troll szerintem nincsen. Ha Sodi leadná a kulcsot, szomorú lennék rendesen, mert valahol azért szórakoztató. De kisborosnál szerintem még pezsgőt is bontanék. Rohadt unalmas vagy, húzzál már el dolgozni, vagy valami.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Sep 09, 2014 17:01:04

Szerző: ZsírFasz Sep 09, 2014 17:01:50
Válasz
(4)

Btk. 162.§ (1) Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Nem könyörgött senki, hogy ilyet tegyen, se nem lökte ki az ablakon.
Sep 09, 2014 17:01:50

Szerző: Szúrató Szilárd Sep 09, 2014 17:01:54
Válasz
(3)
Műholdak beizzítva: <a href="http://bit.ly/1pLuU8k" rel="nofollow" target="_blank">http://bit.ly/1pLuU8k</a>
Sep 09, 2014 17:01:54

Szerző: broni Sep 09, 2014 17:03:30
Válasz
(4)
a múltkor is bevittek valami csávót ilyen ügy miatt..töröljétek már a kecibe.......ugyse öli meg magát, de keci tudja..léci, töröljetek!!!!!!!
Sep 09, 2014 17:03:30

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2014 17:05:55
Válasz
(11)
Ez szívás broni..
She was a dude.
Sep 09, 2014 17:05:55

Szerző: broni Sep 09, 2014 17:07:41
Válasz
(10)
ne mán.....töröljetek.....minek szivattok..semmmi az egész, de nem akarok még véletlenül se ügyet belőle.....faszom, ha nem töröltök, meglöm a sapkás medvét!!!!
Sep 09, 2014 17:07:41

Szerző: kvázikommenthaverok Sep 09, 2014 17:08:03
Válasz
(4)
""egy olyan módszerrel, ami a beginázástól nem sokban különbözik"

JAAJ! Már bocsánat, de az a csaj, aki nem érzi meg a borban a megfelelő mennyiségű pálinkát, olyan bunkó lehet, hogy kilóg a kapanyél a szájából. A bornak bor íze van. A valódi és a pálinkával felöntött bort csak az nem tudja megkülönböztetni egymástól, aki korábban kizárólag tablettás szarokat ivott."

Sep 09, 2014 17:08:03

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 09, 2014 17:08:24
Válasz
(6)
ha megöldnéd magad te is, akkor nem lenne ügyed belőle. nem akarlak semmire biztatni, csak megjegyeztem.
She was a dude.
Sep 09, 2014 17:08:24

Szerző: Örebro Sep 09, 2014 17:09:17
Válasz
(5)
Te fasz gyagyås, te csak a tablettås bort ismered, hogy a kurva anyådba mersz egyåltalån beszolni?
Sep 09, 2014 17:09:17

Szerző: broni Sep 09, 2014 17:10:18
Válasz
(3)
ácsi, még csak az hiányzik, , hogy megölje valaki a jenőt......((((((((((((((((((
Sep 09, 2014 17:10:18

Szerző: Dalbír Sep 09, 2014 17:13:07
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">csak töprengek</div>Pont az ilyen nagypofájú köcsögök miatt járok el szívesen sehová, de még dolgozni sem, akik mindenbe csak belekötnek, bepofáznak, folyton csak azt lesi, mi az amit a másik rosszul csinál stb.

Alig pár percen belül már az 5. csörgés... Mi ez ha nem zaklatás?</div>

húzd ki a zsinórt, nyomd ki pillanatragasztóval a lyukat, aztán dugd vissza. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Sep 09, 2014 17:13:07

Szerző: JenőLyukasztó Sep 09, 2014 17:13:28
Válasz
(2)
Most már késő... rég kinyírtam a szemetet
Sep 09, 2014 17:13:28

Szerző: kisfosost pofán baszom Sep 09, 2014 17:15:29
Válasz
(3)

mindig ezek az ígéretek...
Sep 09, 2014 17:15:29

Szerző: Utcanév-figyelő Sep 09, 2014 17:15:53
Válasz
(5)
Vörös hadsereg utca... azt hittem, csak poén. :D
Sep 09, 2014 17:15:53
« 2822 2823 2824 2825 2826 2827 2828 2829 2830 2831 »
1734883 komment.

180 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™