matyi
Sep 16, 2014 04:07:10
pup, ha elbuknal az eletkepessegi teszten, tudom, juszt sem, de tetelezzuk fel, hogy igen, es ido elott kell felhagynod a hazaarulassal, akkor mi a b terv? megprobalsz pesten is egy eletkepessegi tesztet? vagy eleve nem is tervezel ilyesmivel veszodni, es egyenesen mesz vissza recskaiek irodajaba eloskodni?
ugye a buszkeseged sem serulne, hiszen addigra te mar mindet megtettel, mit ember megtehet, es konkretan elmebetegseg lenne toled tobbet varni.
ugye a buszkeseged sem serulne, hiszen addigra te mar mindet megtettel, mit ember megtehet, es konkretan elmebetegseg lenne toled tobbet varni.
Sep 16, 2014 04:07:10
prolesz
Sep 16, 2014 05:34:31
<div class="quote"><div class="author">matyi</div>pup, ha elbuknal az eletkepessegi teszten, tudom, juszt sem, de tetelezzuk fel, hogy igen, es ido elott kell felhagynod a hazaarulassal, akkor mi a b terv? megprobalsz pesten is egy eletkepessegi tesztet? vagy eleve nem is tervezel ilyesmivel veszodni, es egyenesen mesz vissza recskaiek irodajaba eloskodni?
ugye a buszkeseged sem serulne, hiszen addigra te mar mindet megtettel, mit ember megtehet, es konkretan elmebetegseg lenne toled tobbet varni.</div>
németországban minden életképtelen szar életben maradhat, hála az elsőosztályú szociális hálónak, szóval ez csak egy kvázi-életképességi teszt. Élesben: irány a Blaha. Az első sikeresen (kvázi-)túlélt Blaha-est után mondom a segítséget következő és egyben az első tennivalóidban a level1-n: (ingyenes! Hahó!) iratpótlás és étkezés (alapfok: hétköznap).
ugye a buszkeseged sem serulne, hiszen addigra te mar mindet megtettel, mit ember megtehet, es konkretan elmebetegseg lenne toled tobbet varni.</div>
németországban minden életképtelen szar életben maradhat, hála az elsőosztályú szociális hálónak, szóval ez csak egy kvázi-életképességi teszt. Élesben: irány a Blaha. Az első sikeresen (kvázi-)túlélt Blaha-est után mondom a segítséget következő és egyben az első tennivalóidban a level1-n: (ingyenes! Hahó!) iratpótlás és étkezés (alapfok: hétköznap).
Sep 16, 2014 05:34:31
sodika
Sep 16, 2014 06:36:28
<div class="quote"><div class="author">sodit pofán baszom</div>Ugyanis ameddig te budai úrifiú gyógytornára jártál és fel voltál mentve testnevelésből, addig én, lakótelepi gyerek révén suli után focizni jártam meg birkózni, gimi alatt meg végig küzdősportoltam, egész főiskola másodévig. NEM mindenki egy szar göthös fos, úgy fenyegetőzzél, pálcikaember. Ez Kisfososnak is szól. Cápaporc meg RedBull, mi? A kurva anyátokat, az ilyeneket, mint ti ifikoromban kifingtam a ringből.</div>
Ne félj, nem egyedül leszek.
Ott leszünk mind.
Ott leszünk mind.
Sep 16, 2014 06:36:28
Magyar Harcos
(
x4)
Sep 16, 2014 06:57:03
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Sokadjára sorolom: Spar pénztár, McDonalds, vécépucolás.</div>
Az lesz az a pillanat, amikor erre kényszerülök, amikor megfogom a nagy kést, egyenként felkeresem az ismert trollokat, átvágom a torkukat, majd utána, mielőtt elkapnak leugrom a Gellérthegy tetejéről.
Úgyhogy aki az ismert trollok közül reménytelen helyzetbe akar taszítani engem, az jobb ha tudja, hogy az életével játszik.</div>
Alig várom, hogy gyertek. Egy ideje késharcolok egyébként, tehát biztos lehetsz benne, hogy megcsúsznál a nedves kövön, és belezuhannál saját késedbe, a veled lévő többi nyomoronc pedig eskü alatt vallaná mindezt
Sokadjára sorolom: Spar pénztár, McDonalds, vécépucolás.</div>
Az lesz az a pillanat, amikor erre kényszerülök, amikor megfogom a nagy kést, egyenként felkeresem az ismert trollokat, átvágom a torkukat, majd utána, mielőtt elkapnak leugrom a Gellérthegy tetejéről.
Úgyhogy aki az ismert trollok közül reménytelen helyzetbe akar taszítani engem, az jobb ha tudja, hogy az életével játszik.</div>
Alig várom, hogy gyertek. Egy ideje késharcolok egyébként, tehát biztos lehetsz benne, hogy megcsúsznál a nedves kövön, és belezuhannál saját késedbe, a veled lévő többi nyomoronc pedig eskü alatt vallaná mindezt
prolesz
Sep 16, 2014 07:15:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodit pofán baszom</div>Ugyanis ameddig te budai úrifiú gyógytornára jártál és fel voltál mentve testnevelésből, addig én, lakótelepi gyerek révén suli után focizni jártam meg birkózni, gimi alatt meg végig küzdősportoltam, egész főiskola másodévig. NEM mindenki egy szar göthös fos, úgy fenyegetőzzél, pálcikaember. Ez Kisfososnak is szól. Cápaporc meg RedBull, mi? A kurva anyátokat, az ilyeneket, mint ti ifikoromban kifingtam a ringből.</div>
Ott leszünk mind.</div>
akkor megy Sherlock Porks, a kuruc, Pál Marci és mindenki akinek beszóltak a többségi netes társadalom által negatívan beállított, elnyomott és kizsákmányolt trollkisebbség?
Na, mert akkor nem tudom, hogy ez a Szupergonoszok Ligája-e és ti vagytok Jézus és a haverok, vagy pediglen fordítva. Nem elégséges válasz, hogy zsidók vagytok, egyrészről tudjuk, másrészről nagyon helyes, ahogy elismered másságunkat, hiszen innen csak egy fél lépés a szupremáció felismerése és elfogadása.
Ott leszünk mind.</div>
akkor megy Sherlock Porks, a kuruc, Pál Marci és mindenki akinek beszóltak a többségi netes társadalom által negatívan beállított, elnyomott és kizsákmányolt trollkisebbség?
Na, mert akkor nem tudom, hogy ez a Szupergonoszok Ligája-e és ti vagytok Jézus és a haverok, vagy pediglen fordítva. Nem elégséges válasz, hogy zsidók vagytok, egyrészről tudjuk, másrészről nagyon helyes, ahogy elismered másságunkat, hiszen innen csak egy fél lépés a szupremáció felismerése és elfogadása.
Sep 16, 2014 07:15:10
prolesz
Sep 16, 2014 07:26:58
Bár jobban belegondolva sokkal inkább várható a tek, az interpol és a netpol közös akciója.
Csak tudnám, ki volt a beépített...
Csak tudnám, ki volt a beépített...
Sep 16, 2014 07:26:58
ytong
Sep 16, 2014 07:29:03
* gyorsan kiépül az akció előtt *
Sep 16, 2014 07:29:03
snecigeci
(
x44)
Sep 16, 2014 07:53:03
x44)
Felvittem a retardnaptárba szerdára: Sodi éhezni kezd
She was a dude.
sodika
Sep 16, 2014 07:56:49
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>
Felmerült benned az, hogy mit gondol a leendő munkáltatód arról, hogy 32 évesen még nem volt bejárós munkahelyed és nincs diplomád.</div>
Az, hogy bejárós, vagy Skype-os a munkahely, jelentéktelen részletkérdés. Egyébként nyugodtan mondhatom bejárósnak, mert sokszor bejártam, amikor határidők voltak közeledőben.
Felmerült benned az, hogy mit gondol a leendő munkáltatód arról, hogy 32 évesen még nem volt bejárós munkahelyed és nincs diplomád.</div>
Az, hogy bejárós, vagy Skype-os a munkahely, jelentéktelen részletkérdés. Egyébként nyugodtan mondhatom bejárósnak, mert sokszor bejártam, amikor határidők voltak közeledőben.
Sep 16, 2014 07:56:49
vidéki troll
Sep 16, 2014 07:56:59
Gellérthegyről leugrani? Láttuk, mire vagy képes hegymenetben!
Sep 16, 2014 07:56:59
Faptoptörő Ferdinánd
Sep 16, 2014 07:57:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodit pofán baszom</div>Ugyanis ameddig te budai úrifiú gyógytornára jártál és fel voltál mentve testnevelésből, addig én, lakótelepi gyerek révén suli után focizni jártam meg birkózni, gimi alatt meg végig küzdősportoltam, egész főiskola másodévig. NEM mindenki egy szar göthös fos, úgy fenyegetőzzél, pálcikaember. Ez Kisfososnak is szól. Cápaporc meg RedBull, mi? A kurva anyátokat, az ilyeneket, mint ti ifikoromban kifingtam a ringből.</div>
Ott leszünk mind.</div>
És a shikeres végrehajtás után együtt ugrotok le a Gellérthegyről is?
Ott leszünk mind.</div>
És a shikeres végrehajtás után együtt ugrotok le a Gellérthegyről is?
Sep 16, 2014 07:57:22
sodit pofán baszom
Sep 16, 2014 07:58:48
Ott leszünk mind.</div>
Tajgi, Kiskancsó meg te? Az kőkemény lesz. Talán meg is izzadok. Tajgi kőkemény 45 éves, aki most élőben nyomja a sittes edzést (főleg ánuszra gyúr, ahogy hallom). Kisnyomi meg fel se tud jönni Pestre, mert fizetni kell a vonaton. Na hagyjál lógva, nyomorék.
Ott leszünk mind.</div>
Tajgi, Kiskancsó meg te? Az kőkemény lesz. Talán meg is izzadok. Tajgi kőkemény 45 éves, aki most élőben nyomja a sittes edzést (főleg ánuszra gyúr, ahogy hallom). Kisnyomi meg fel se tud jönni Pestre, mert fizetni kell a vonaton. Na hagyjál lógva, nyomorék.
Sep 16, 2014 07:58:48
sodika
Sep 16, 2014 07:58:50
<div class="quote"><div class="author">matyi</div>akkor mi a b terv?</div>
Ha minden kötél szakad?
Tavasszal visszajutni ide, de felkészültebben.
Minden egyéb a halál. Nekem Berlin a megoldás.
Na krumplihámozás, csá (tényleg :DDD)
Ha minden kötél szakad?
Na krumplihámozás, csá (tényleg :DDD)
Sep 16, 2014 07:58:50
Faptoptörő Ferdinánd
Sep 16, 2014 07:59:05
De fasza lesz ez a hikomatkommandó.
Púp, Hermén, Rosza, Hajdú, Tajgi, Flódnis, Bécigány, a malacz, Titán, Eff, Zsír
Na ezek mielőtt kiérnek a trollhoz, egymást fogják megkéselni.
Púp, Hermén, Rosza, Hajdú, Tajgi, Flódnis, Bécigány, a malacz, Titán, Eff, Zsír
Na ezek mielőtt kiérnek a trollhoz, egymást fogják megkéselni.
Sep 16, 2014 07:59:05
töppedt buzigolyók
Sep 16, 2014 08:00:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>
Az, hogy bejárós, vagy Skype-os a munkahely, jelentéktelen részletkérdés. Egyébként nyugodtan mondhatom bejárósnak, mert sokszor bejártam, amikor határidők voltak közeledőben.</div>
Két hét múlva a nappali melegedőre fogsz bejárni, te retardált.
Az, hogy bejárós, vagy Skype-os a munkahely, jelentéktelen részletkérdés. Egyébként nyugodtan mondhatom bejárósnak, mert sokszor bejártam, amikor határidők voltak közeledőben.</div>
Két hét múlva a nappali melegedőre fogsz bejárni, te retardált.
Sep 16, 2014 08:00:18
Faptoptörő Ferdinánd
Sep 16, 2014 08:00:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">matyi</div>akkor mi a b terv?</div>
Ha minden kötél szakad?
Minden egyéb a halál. </div>
fogsz egy berlini szexpapit vagy elhódítod Angyinyényit Kemáltól?
Ha minden kötél szakad?
Minden egyéb a halál. </div>
fogsz egy berlini szexpapit vagy elhódítod Angyinyényit Kemáltól?
Sep 16, 2014 08:00:44
sodika
Sep 16, 2014 08:01:22
A hazugságot észreveszik az emberen, ezért konkrétan én sose hazudok. Helyesen a valóság nekem megfelelő részleteit hangsúlyozom ki. Azt őszintén tudom tenni. Figyelek arra, hogy bár végső soron manipulatív is lehet, amit mondok, de szó szerint véve lényegében tényleg igaz legyen.
<b>Ha hazudsz, azt észreveszik a HR-esek a metakommunikációdon.</b>
Hazudni éppen ezért nem szabad.
Hazudni éppen ezért nem szabad.
Sep 16, 2014 08:01:22
töppedt buzigolyók
Sep 16, 2014 08:03:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">matyi</div>akkor mi a b terv?</div>
Ha minden kötél szakad?
Na krumplihámozás, csá (tényleg :DDD)</div>
minden egyéb nem a halál, hanem az, hogy elítélnek, és ki kéne skáláznod annyi pénzt, amennyit még életedben nem láttál egyben, vagy átváltani fogházra.
Ugye tudod, hogy ez elkerülhetetlen? Hiába autistáskodsz odakint, ha lecsap a bírói kalapács, akkor el leszel ítélve. És azért húzódik öt éve az ügy, mert Hermán és te mindent megtesztek azért, hogy minél tovább nyújtsátok.
Ha minden kötél szakad?
minden egyéb nem a halál, hanem az, hogy elítélnek, és ki kéne skáláznod annyi pénzt, amennyit még életedben nem láttál egyben, vagy átváltani fogházra.
Ugye tudod, hogy ez elkerülhetetlen? Hiába autistáskodsz odakint, ha lecsap a bírói kalapács, akkor el leszel ítélve. És azért húzódik öt éve az ügy, mert Hermán és te mindent megtesztek azért, hogy minél tovább nyújtsátok.
Sep 16, 2014 08:03:03
sodika
Sep 16, 2014 08:03:31
<div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div>
Két hét múlva a nappali melegedőre fogsz bejárni, te retardált.</div>
Nem fogok. :)
1) Most végzem az utolsó simításokat egy melón.
2) A büszkeségem tényleg sértené, hogy a következő két héten bárkitől segítséget kérjek az októberem és a szeptemberből hátralévő rész megoldásához. Ez most egy komoly életképességi teszt saját magamnak, hogy megoldok-e mindent enélkül is. Se Eszter, se Andi, se senki más. De nem is kell. :)
ennyi
csá
2) A büszkeségem tényleg sértené, hogy a következő két héten bárkitől segítséget kérjek az októberem és a szeptemberből hátralévő rész megoldásához. Ez most egy komoly életképességi teszt saját magamnak, hogy megoldok-e mindent enélkül is. Se Eszter, se Andi, se senki más. De nem is kell. :)
ennyi
csá
Sep 16, 2014 08:03:31
Faptoptörő Ferdinánd
Sep 16, 2014 08:03:38
Arra vigyázz, hogy eközben jó tágra nyisd a szemed, mert akkor nem nézel ki autistának.
Sep 16, 2014 08:03:38
töppedt buzigolyók
Sep 16, 2014 08:04:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A hazugságot észreveszik az emberen, ezért konkrétan én sose hazudok. Helyesen a valóság nekem megfelelő részleteit hangsúlyozom ki. Azt őszintén tudom tenni. Figyelek arra, hogy bár végső soron manipulatív is lehet, amit mondok, de szó szerint véve lényegében tényleg igaz legyen.
Hazudni éppen ezért nem szabad.</div>
az, amit itt most elmondtál, a szociopátia, te debil. Nézd meg Orbánt.
Hazudni éppen ezért nem szabad.</div>
az, amit itt most elmondtál, a szociopátia, te debil. Nézd meg Orbánt.
Sep 16, 2014 08:04:30
sodika
Sep 16, 2014 08:04:52
<div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div>minden egyéb nem a halál, hanem az, hogy elítélnek</div>
Az a halál része.
Az eleje. :D
Szóval fel kell rá készüli jól.
Na meló, csá.
Az a halál része.
Na meló, csá.
Sep 16, 2014 08:04:52
Faptoptörő Ferdinánd
Sep 16, 2014 08:05:14
Az utolsó simítások után következik egy lanyha, szolid buggyanás.
Sep 16, 2014 08:05:14
xray
Sep 16, 2014 08:05:34
Ha minden kötél szakad?
Sneci, bujkálsz, gyilkossággal fenyegetőzöl, igazi Rambo vagy. Rettegünk. xD
Ha minden kötél szakad?
Sneci, bujkálsz, gyilkossággal fenyegetőzöl, igazi Rambo vagy. Rettegünk. xD
Sep 16, 2014 08:05:34
töppedt buzigolyók
Sep 16, 2014 08:06:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div>minden egyéb nem a halál, hanem az, hogy elítélnek</div>
Az a halál része.
Na meló, csá.</div>
akkor azt javaslom, talán takarodjál el dolgozni, hogy ki tudd majd skálázni azt az egymilliót, amivel megbasznak. És ne azon machinálj, hogyan lehet kibújni a tárgyalás alól.
Az a halál része.
Na meló, csá.</div>
akkor azt javaslom, talán takarodjál el dolgozni, hogy ki tudd majd skálázni azt az egymilliót, amivel megbasznak. És ne azon machinálj, hogyan lehet kibújni a tárgyalás alól.
Sep 16, 2014 08:06:27
Faptoptörő Ferdinánd
Sep 16, 2014 08:06:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div>minden egyéb nem a halál, hanem az, hogy elítélnek</div>
Az a halál része.
Na meló, csá.</div>
Elkezded tágítani magad mert nem lesz a böriben síkosító:
Az a halál része.
Na meló, csá.</div>
Elkezded tágítani magad mert nem lesz a böriben síkosító:
Sep 16, 2014 08:06:45
xray
Sep 16, 2014 08:08:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div>
ennyi
csá</div>
Na végre, eljutottál oda, hogy le mered írni a tavalyi vendéglátód nevét. Mi történt? :)
ennyi
csá</div>
Na végre, eljutottál oda, hogy le mered írni a tavalyi vendéglátód nevét. Mi történt? :)
Sep 16, 2014 08:08:49
sodika
Sep 16, 2014 08:08:59
A másik dolog, hogy a hazugsághoz én saját bevallásom szerint is buta vagyok. Ahhoz észben kell tartani, mit hazudtál, és folyamatosan ahhoz igazítani mindent, amit mondasz.
Nem jó taktika, mert ha nem vagy emberfeletti memóriával megáldva, hamar belezavarodsz, és lebuksz.
Nem szabad hazudni.
Az igazság részletei között kell ehelyett szelektálni, mert azt tudod őszintén tenni. És akkor a metakommunikációd nyílt és őszinte marad.
Na hámozás, csá
Nem jó taktika, mert ha nem vagy emberfeletti memóriával megáldva, hamar belezavarodsz, és lebuksz.
Nem szabad hazudni.
Az igazság részletei között kell ehelyett szelektálni, mert azt tudod őszintén tenni. És akkor a metakommunikációd nyílt és őszinte marad.
Na hámozás, csá
Sep 16, 2014 08:08:59
matyi
Sep 16, 2014 08:14:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div>
ennyi
csá</div>
szoval ket honapot kell dolgoznod ahhoz, hogy egy honapot (oktober) onerobol tudj finanszirozni. eddig nem ugy tunik, hogy eletkepes lennel. na, sodi, oszlasd el a ketsegeket, lassuk azt az excelt! mondcsak el szepen azt is, hogy mennyi penzel utaztal ki, es mennyi a kint idaig ledolgozott egyenleged.
ennyi
csá</div>
szoval ket honapot kell dolgoznod ahhoz, hogy egy honapot (oktober) onerobol tudj finanszirozni. eddig nem ugy tunik, hogy eletkepes lennel. na, sodi, oszlasd el a ketsegeket, lassuk azt az excelt! mondcsak el szepen azt is, hogy mennyi penzel utaztal ki, es mennyi a kint idaig ledolgozott egyenleged.
Sep 16, 2014 08:14:47
xray
Sep 16, 2014 08:15:29
Még mindig nem térek magamhoz, hogy egy kiló krumpli az összes kajája és ez, reményei szerint, három napig kitart.
Sep 16, 2014 08:15:29
töppedt buzigolyók
Sep 16, 2014 08:20:17
totál retardált. Ráadásul folyamatosan hazudik, éjt nappallá téve.
Sep 16, 2014 08:20:17
sodika
Sep 16, 2014 08:24:30
<div class="quote"><div class="author">xray</div>Még mindig nem térek magamhoz, hogy egy kiló krumpli az összes kajája és ez, reményei szerint, három napig kitart.</div>
Az utolsó kilót most sütöm meg, szóval elvileg már ma este éheznék. De nem baj, biztonságra csak a gyávák játszanak. :D
na hámozás, csá
Az utolsó kilót most sütöm meg, szóval elvileg már ma este éheznék. De nem baj, biztonságra csak a gyávák játszanak. :D
na hámozás, csá
Sep 16, 2014 08:24:30
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 08:25:30
x16)
Hihetetlen, mik voltak itt az éjszaka.
Nyolcórázó szürkeegérként sajnos 23:00-kor kidőltem, de talán jobb is, mert így utólag visszaolvasva is nagyon durva volt.
Endre, neked harangoztak. Nem hiszem el, hogy annyi eszed nem volt, hogy a vonatjegyre képezz tartalékot.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nyolcórázó szürkeegérként sajnos 23:00-kor kidőltem, de talán jobb is, mert így utólag visszaolvasva is nagyon durva volt.
Endre, neked harangoztak. Nem hiszem el, hogy annyi eszed nem volt, hogy a vonatjegyre képezz tartalékot.
xray
Sep 16, 2014 08:26:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">xray</div>Még mindig nem térek magamhoz, hogy egy kiló krumpli az összes kajája és ez, reményei szerint, három napig kitart.</div>
na hámozás, csá</div>
Fasza, legalább vigadva halsz éhen. :)
na hámozás, csá</div>
Fasza, legalább vigadva halsz éhen. :)
Sep 16, 2014 08:26:01
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 08:28:45
x16)
Különben uniós polgárként is csak akkor tartózkodhatsz szabadon Németországban, ha van munkád, vagy egyéb forrásból tudsz gondoskodni a saját megélhetésedről.
Az nem fogja meghatni a hivatalt, hogy "de van otthon még egy zsák krumplim", vagy "majd Gejgő küld pénzt".
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Az nem fogja meghatni a hivatalt, hogy "de van otthon még egy zsák krumplim", vagy "majd Gejgő küld pénzt".
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 08:29:32
x16)
<div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div>totál retardált. Ráadásul folyamatosan hazudik, éjt nappallá téve.</div>
Magának hazudik a legnagyobbat. Pl. hogy programozó.
Magának hazudik a legnagyobbat. Pl. hogy programozó.
sodika
Sep 16, 2014 08:29:33
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Nem hiszem el, hogy annyi eszed nem volt, hogy a vonatjegyre képezz tartalékot.</div>
Majd képezek tartalékot, veszek részvényeket, persze, ha éppen mondjuk ott leszek már, hogy legális nettó kereset, amiből a magyar állam is tilt, és meg tudok élni mellette.
Ez a cél.
Addig centizés van. :D
Na meló, csá.
Majd képezek tartalékot, veszek részvényeket, persze, ha éppen mondjuk ott leszek már, hogy legális nettó kereset, amiből a magyar állam is tilt, és meg tudok élni mellette.
Ez a cél.
Addig centizés van. :D
Na meló, csá.
Sep 16, 2014 08:29:33
sodika
Sep 16, 2014 08:30:38
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Különben uniós polgárként is csak akkor tartózkodhatsz szabadon Németországban, ha van munkád, vagy egyéb forrásból tudsz gondoskodni a saját megélhetésedről.</div>
Na...
Én egyéb forrásból tudok.
Pont.
Munka meg majd december-január magasságában van betervezve.
Na...
Pont.
Munka meg majd december-január magasságában van betervezve.
Sep 16, 2014 08:30:38
matyi
Sep 16, 2014 08:31:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">xray</div>Még mindig nem térek magamhoz, hogy egy kiló krumpli az összes kajája és ez, reményei szerint, három napig kitart.</div>
na hámozás, csá</div>
rakd mar be az excelt, mielott kisutod a krumplit. mire kesz leszel a krumplival, addig mi is kielemezzuk, es jo hangulatba fogyasztatod forumozas kozben az amugy szegenyes reggelit.
na hámozás, csá</div>
rakd mar be az excelt, mielott kisutod a krumplit. mire kesz leszel a krumplival, addig mi is kielemezzuk, es jo hangulatba fogyasztatod forumozas kozben az amugy szegenyes reggelit.
Sep 16, 2014 08:31:15
sodika
Sep 16, 2014 08:31:53
Tehát ez lényeges.
Nem akarok én elmenekülni a magyar állam elől.
Már csak azért sem, mert az fizikailag lehetetlen.
Olyan simán tiltja a magyar adótartozást a német végrehajtó is, mint a sicc.
A cél az, hogy ezt képes legyek megtenni, és közben élni is tudjak. A fehér lap elérése a cél, hogy azzal mehessek haza.
Nem akarok én elmenekülni a magyar állam elől.
Már csak azért sem, mert az fizikailag lehetetlen.
Olyan simán tiltja a magyar adótartozást a német végrehajtó is, mint a sicc.
A cél az, hogy ezt képes legyek megtenni, és közben élni is tudjak. A fehér lap elérése a cél, hogy azzal mehessek haza.
Sep 16, 2014 08:31:53
Faptoptörő Ferdinánd
Sep 16, 2014 08:32:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> A fehér lap elérése a cél, hogy azzal mehessek haza.</div>
Ezt te max. a fehér óceán stratégiával tudod összehozni.
Ezt te max. a fehér óceán stratégiával tudod összehozni.
Sep 16, 2014 08:32:45
Faptoptörő Ferdinánd
Sep 16, 2014 08:33:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Különben uniós polgárként is csak akkor tartózkodhatsz szabadon Németországban, ha van munkád, vagy egyéb forrásból tudsz gondoskodni a saját megélhetésedről.</div>
Na...
Pont.</div>
Élősködés vagy férfiprostitúció (esetedben a férfi szó erősen idézőjeles)?
Na...
Pont.</div>
Élősködés vagy férfiprostitúció (esetedben a férfi szó erősen idézőjeles)?
Sep 16, 2014 08:33:51
sodika
Sep 16, 2014 08:34:02
<div class="quote"><div class="author">Faptoptörő Ferdinánd</div>
Ezt te max. a fehér óceán stratégiával tudod összehozni.</div>
:DDD
Menj a picsába.
Megteszek az érdekében mindent, amit tudok.
Ez a lényeg.
Aztán a többi már nem rajtam múlik.
Na meló, csá.
Menj a picsába.
Ez a lényeg.
Na meló, csá.
Sep 16, 2014 08:34:02
sodika
Sep 16, 2014 08:35:10
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Az nem fogja meghatni a hivatalt, hogy "de van otthon még egy zsák krumplim", vagy "majd Gejgő küld pénzt".</div>
Csókolom, a hivatal akkor érdeklődik, ha segítséget kérsz.
Én miért kérnék? :)
Ha elvagy magadban, akkor nem zavarsz vizet.
Na meló, csá.
Az nem fogja meghatni a hivatalt, hogy "de van otthon még egy zsák krumplim", vagy "majd Gejgő küld pénzt".</div>
Na meló, csá.
Sep 16, 2014 08:35:10
Brian
Sep 16, 2014 08:35:50
Ott leszünk mind.</div>
mindenki a szerkesztosegbol: a masztipartis sodi, az urdiplomata, a verprofi programozo meg a retard. kivont fasszal lekardoznak barkit.
Ott leszünk mind.</div>
mindenki a szerkesztosegbol: a masztipartis sodi, az urdiplomata, a verprofi programozo meg a retard. kivont fasszal lekardoznak barkit.
Sep 16, 2014 08:35:50
Laci
Sep 16, 2014 08:35:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Különben uniós polgárként is csak akkor tartózkodhatsz szabadon Németországban, ha van munkád, vagy egyéb forrásból tudsz gondoskodni a saját megélhetésedről.</div>
Na...
Pont.
Munka meg majd december-január magasságában van betervezve.</div>
Egyéb forrâs = fekete munka.
Na...
Pont.
Munka meg majd december-január magasságában van betervezve.</div>
Egyéb forrâs = fekete munka.
Sep 16, 2014 08:35:54
sodika
Sep 16, 2014 08:36:12
Egyébként a munkaadóim között továbbra sincs ott a Rocskai Gergő. Uncsik vagytok már ezzel.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Sep 16, 2014 08:36:12
matyi
Sep 16, 2014 08:36:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Na meló, csá.</div>
egyelore lassuk, hogy idaig mit tettel! excelt! MOST!
Na meló, csá.</div>
egyelore lassuk, hogy idaig mit tettel! excelt! MOST!
Sep 16, 2014 08:36:49
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 08:36:56
x16)
Endre, én egyet nem értek.
Éveken keresztül magyaráztad nekünk, hogy minden a legjobban halad, fokozatosan nő a(z) (átlag)bevételed, hegyekben áll a munka, minden szükséges képesség és tudás birtokában vagy, négyhavonta indul majd egy Shaját Megoldás, stb., stb.
És most hirtelen az éhhalál ellen kell küzdjél 20 centtel meg egy fél zsák krumplival.
Ezt mégis hogyan?
Éveken keresztül magyaráztad nekünk, hogy minden a legjobban halad, fokozatosan nő a(z) (átlag)bevételed, hegyekben áll a munka, minden szükséges képesség és tudás birtokában vagy, négyhavonta indul majd egy Shaját Megoldás, stb., stb.
És most hirtelen az éhhalál ellen kell küzdjél 20 centtel meg egy fél zsák krumplival.
Ezt mégis hogyan?
sodika
Sep 16, 2014 08:37:37
<div class="quote"><div class="author">Laci</div>
Egyéb forrâs = fekete munka.</div>
Egyéb forrâs = Magyarországról származó bevétel.
Aki Németország béli fekete munkával rágalmaz engem, azt rögtön feljelentem. :)
Itt kint dupla akkora ám a becsületsértés és a rágalmazás büntetése tétele, mint odahaza. :)
Na meló, csá.
Itt kint dupla akkora ám a becsületsértés és a rágalmazás büntetése tétele, mint odahaza. :)
Na meló, csá.
Sep 16, 2014 08:37:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 08:37:50
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként a munkaadóim között továbbra sincs ott a Rocskai Gergő. Uncsik vagytok már ezzel.
Na meló, csá.</div>
Persze, hiszen ő "kölcsön" ad neked.
Na meló, csá.</div>
Persze, hiszen ő "kölcsön" ad neked.
Brian
Sep 16, 2014 08:38:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
</div>
vagy ha valaki felhivja a figyelmet arra, hogy egy kozismerten iszlambarat neonaci pedofil rejtozkodik a varosban a magyar iteletvegrehajtas elol bujkalva.
</div>
vagy ha valaki felhivja a figyelmet arra, hogy egy kozismerten iszlambarat neonaci pedofil rejtozkodik a varosban a magyar iteletvegrehajtas elol bujkalva.
Sep 16, 2014 08:38:20
sodika
Sep 16, 2014 08:38:40
Ezt mégis hogyan?</div>
Úgy, hogy nem a felszínt nézem.
Nekem formálódnom kell, minden más meg materializmus.
Ennyi.
Ezt mégis hogyan?</div>
Úgy, hogy nem a felszínt nézem.
Nekem formálódnom kell, minden más meg materializmus.
Ennyi.
Sep 16, 2014 08:38:40
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 08:39:03
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Laci</div>
Na meló, csá.</div>
Nyugodj meg. Szerintem egy trollnak se jutott volna eszébe, hogy téged bármilyen munkavégzéssel vádoljon meg.
Na meló, csá.</div>
Nyugodj meg. Szerintem egy trollnak se jutott volna eszébe, hogy téged bármilyen munkavégzéssel vádoljon meg.
sodika
Sep 16, 2014 08:40:48
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>a magyar iteletvegrehajtas elol bujkalva.</div>
Ami konkrétan hazugság. :) (a többi is)
Nem mernék bujkálni, mert az konkrétan lehetetlen.
Nem az őserdőben vagyok ugyanis.
Ez az egész, amiről beszélsz, lehetetlen.
1) Nem lehet bujkálni
2) Nem lehet adósság elől menekülni
Éppen ezért eszemben sincs egyik sem.
Én egyszerűen életképességet tanulni vagyok itt.
Annak első fázisa a nyelvtanulás, amit most csinálok.
Minden más pedig ennek a célnak van alárendelve.
Na meló, csá.
Ami konkrétan hazugság. :) (a többi is)
Nem mernék bujkálni, mert az konkrétan lehetetlen.
Nem az őserdőben vagyok ugyanis.
Ez az egész, amiről beszélsz, lehetetlen.
1) Nem lehet bujkálni
2) Nem lehet adósság elől menekülni
Éppen ezért eszemben sincs egyik sem.
Én egyszerűen életképességet tanulni vagyok itt.
Annak első fázisa a nyelvtanulás, amit most csinálok.
Minden más pedig ennek a célnak van alárendelve.
Na meló, csá.
Sep 16, 2014 08:40:48
Faptoptörő Ferdinánd
Sep 16, 2014 08:41:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Laci</div>
Itt kint dupla akkora ám a becsületsértés és a rágalmazás büntetése tétele, mint odahaza. :)</div>
És kitoloncolnak egy magyar állampolgárt itthon elkövetett bűncselekményért Németországba? LOLbazmeg!
Itt kint dupla akkora ám a becsületsértés és a rágalmazás büntetése tétele, mint odahaza. :)</div>
És kitoloncolnak egy magyar állampolgárt itthon elkövetett bűncselekményért Németországba? LOLbazmeg!
Sep 16, 2014 08:41:09
Brian
Sep 16, 2014 08:41:25
Na meló, csá.</div>
jelents mar fel, fogyatekos, alig varom. ja, nem ismersz egy trollt se zseryn kivul, igy nehez lesz
Na meló, csá.</div>
jelents mar fel, fogyatekos, alig varom. ja, nem ismersz egy trollt se zseryn kivul, igy nehez lesz
Sep 16, 2014 08:41:25
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 08:41:41
x16)
Na meló, csá.</div>
Te magad mondtad, hogy majd elmész bejelentkezni az önkormányzathoz. Szerinted ott milyen kérdéseket tesznek majd fel neked?
Na meló, csá.</div>
Te magad mondtad, hogy majd elmész bejelentkezni az önkormányzathoz. Szerinted ott milyen kérdéseket tesznek majd fel neked?
xray
Sep 16, 2014 08:42:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Faptoptörő Ferdinánd</div>
Menj a picsába.
Ez a lényeg.
Na meló, csá.</div>
Nem kell tanulnod a délutáni <i>intenzív tanfolyamra</i>, hogy itt baszod a rezet? Mert hogy dolgozni ma sem fogsz, az hétszentség.
Menj a picsába.
Ez a lényeg.
Na meló, csá.</div>
Nem kell tanulnod a délutáni <i>intenzív tanfolyamra</i>, hogy itt baszod a rezet? Mert hogy dolgozni ma sem fogsz, az hétszentség.
Sep 16, 2014 08:42:00
sodika
Sep 16, 2014 08:42:10
Ez a "menekülés" RGL és Titán marhasága, és konkrétan lehetetlen, mert RGL ellen is simán kiadták a nemzetközi elfogatót, egy sima "veszekedtem pár éve a nagymamámmal, és összetört egy váza, vagy mi"-ügyben.
Sep 16, 2014 08:42:10
Laci
Sep 16, 2014 08:42:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Faptoptörő Ferdinánd</div>
Menj a picsába.
Ez a lényeg.
Na meló, csá.</div>
Nagy shikert fogsz aratni. Itthon sem tudtál boldogulni, mindenedet elbasztad. Nem értem édesanyádat sem, hogy volt képes neked lakást adni, kocsit venni. Ebből is látszik, hogy mennyire vagy te életképes. Nem most kéne tesztelned magad, hiszen te már régen elhasaltál.
Menj a picsába.
Ez a lényeg.
Na meló, csá.</div>
Nagy shikert fogsz aratni. Itthon sem tudtál boldogulni, mindenedet elbasztad. Nem értem édesanyádat sem, hogy volt képes neked lakást adni, kocsit venni. Ebből is látszik, hogy mennyire vagy te életképes. Nem most kéne tesztelned magad, hiszen te már régen elhasaltál.
Sep 16, 2014 08:42:39
sodika
Sep 16, 2014 08:43:29
Te magad mondtad, hogy majd elmész bejelentkezni az önkormányzathoz. Szerinted ott milyen kérdéseket tesznek majd fel neked?</div>
Miből élek? Otthon van cégem.
Pont.
ENNYI.
Nem kell bonyolultan gondolkodni.
Ha elhiszed, hogy a dolgok egyszerűek, az egyszerű megoldásokat vonzod be.
Te magad mondtad, hogy majd elmész bejelentkezni az önkormányzathoz. Szerinted ott milyen kérdéseket tesznek majd fel neked?</div>
Pont.
ENNYI.
Ha elhiszed, hogy a dolgok egyszerűek, az egyszerű megoldásokat vonzod be.
Sep 16, 2014 08:43:29
matyi
Sep 16, 2014 08:44:21
azt ne mond mar, hogy most nem feketen dolgozol a magyar megrendeloknek berlinbol. fogalmazz kicsit pontosabban, es ird azt, hogy egyetlen nemet megrendelonek sem dolgozol feketen.
Sep 16, 2014 08:44:21
Laci
Sep 16, 2014 08:45:00
Na meló, csá.</div>
Jelents fel!
Na meló, csá.</div>
Jelents fel!
Sep 16, 2014 08:45:00
Kémlégy
Sep 16, 2014 08:47:42
Pont.
ENNYI.
Ha elhiszed, hogy a dolgok egyszerűek, az egyszerű megoldásokat vonzod be.</div>
Ha ott vannak a cégeid, minek neked állás?
Pont.
ENNYI.
Ha elhiszed, hogy a dolgok egyszerűek, az egyszerű megoldásokat vonzod be.</div>
Ha ott vannak a cégeid, minek neked állás?
Sep 16, 2014 08:47:42
tigris
Sep 16, 2014 08:47:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez a "menekülés" RGL és Titán marhasága, és konkrétan lehetetlen, mert RGL ellen is simán kiadták a nemzetközi elfogatót, egy sima "veszekedtem pár éve a nagymamámmal, és összetört egy váza, vagy mi"-ügyben.</div>
megtámadta a nagyanyját részegen te debil. kíváncsi lennék te mit össze visiítoznál egy ilyen "vázatörésnél" .
"berlin vagy minden más halál" -- köszönjük a hazaárulást.
megtámadta a nagyanyját részegen te debil. kíváncsi lennék te mit össze visiítoznál egy ilyen "vázatörésnél" .
"berlin vagy minden más halál" -- köszönjük a hazaárulást.
Sep 16, 2014 08:47:54
sodika
Sep 16, 2014 08:48:36
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>
Ha ott vannak a cégeid, minek neked állás?</div>
Mert bár legálisan, de a magyar állam felé növekvő tartozásból élek.
És ez így nem jó.
És ez így nem jó.
Sep 16, 2014 08:48:36
sodika
Sep 16, 2014 08:49:40
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
"berlin vagy minden más halál" -- köszönjük a hazaárulást.</div>
Berlin a tiszta lap eléréséhez kell.
A nyugodt és legális otthoni élethez.
Az a végcél.
Na meló, csá.
Az a végcél.
Na meló, csá.
Sep 16, 2014 08:49:40
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 08:50:32
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miből élek? Otthon van cégem.
Pont.</div>
Frau Müller: Kann ich ihren Kontoauszug sehen?
Retschkasch: Hätjätjä...
Pont.</div>
Frau Müller: Kann ich ihren Kontoauszug sehen?
Retschkasch: Hätjätjä...
tigris
Sep 16, 2014 08:51:03
és bazmeg arra vagy büszke, hogy németországban költöd el valami arabnál a Magyarországról kapott pénzt. ez tényleg mindennek az alja, te hazaáruló szar.
Sep 16, 2014 08:51:03
Kémlégy
Sep 16, 2014 08:51:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>
És ez így nem jó.</div>
Dehát téged a jóisten is vállalkozónak teremtett!
Miért szeretnél nyolcórázó szürkeegér lenni?
És ez így nem jó.</div>
Miért szeretnél nyolcórázó szürkeegér lenni?
Sep 16, 2014 08:51:39
Laci
Sep 16, 2014 08:52:14
Pont.
ENNYI.
Aha, és a németek annyira hülyék, hogy nem néznek utána a te milliós hátralékokat termelő cégeidnek. Annak, hogy tartozol szolgáltatóknak. Ennek fényében biztosan rajonganak majd érted. Te kis fekete munkás.
Pont.
ENNYI.
Aha, és a németek annyira hülyék, hogy nem néznek utána a te milliós hátralékokat termelő cégeidnek. Annak, hogy tartozol szolgáltatóknak. Ennek fényében biztosan rajonganak majd érted. Te kis fekete munkás.
Sep 16, 2014 08:52:14
sodika
Sep 16, 2014 08:52:48
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>
Miért szeretnél nyolcórázó szürkeegér lenni?</div>
Itt ezt fel tudom fogni nyelvtanulásnak.
Csomó dolog van, ami otthon zavarna, itt meg nem zavar.
Ezért jó itt, mert képes vagyok korlátok nélkül szemlélni mindent.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Sep 16, 2014 08:52:48
sodika
Sep 16, 2014 08:54:58
Aha, és a németek annyira hülyék, hogy nem néznek utána a te milliós hátralékokat termelő cégeidnek.</div>
Nem figyelsz.
Azt eszem ágában sincs letagadni.
Láttad, a bíróság előtt sem tagadtam le.
Mondom: a hazugsággal csak lebuksz.
Elmondom őszintén, ha kérdezik a németek hogy a tartozás nem szándékos, hanem abból adódik, hogy édesanyámmal közös a cég, és ő rossz tanácsokat adott, én pedig vakon megbíztam benne, mert cégügyekkel foglalkozó jogász.
Mindig őszintének kell lenni.
Aha, és a németek annyira hülyék, hogy nem néznek utána a te milliós hátralékokat termelő cégeidnek.</div>
Nem figyelsz.
Elmondom őszintén, ha kérdezik a németek hogy a tartozás nem szándékos, hanem abból adódik, hogy édesanyámmal közös a cég, és ő rossz tanácsokat adott, én pedig vakon megbíztam benne, mert cégügyekkel foglalkozó jogász.
Mindig őszintének kell lenni.
Sep 16, 2014 08:54:58
Laci
Sep 16, 2014 08:55:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>
Na meló, csá.</div>
Milliós tartozásokkal a hátad mögött. Parádés, te aztán tudsz élni
Na meló, csá.</div>
Milliós tartozásokkal a hátad mögött. Parádés, te aztán tudsz élni
Sep 16, 2014 08:55:08
Kémlégy
Sep 16, 2014 08:55:25
Na meló, csá.</div>
Miért nincs annyi eszed, hogy felszámold a cégeidet?
Na meló, csá.</div>
Miért nincs annyi eszed, hogy felszámold a cégeidet?
Sep 16, 2014 08:55:25
tigris
Sep 16, 2014 08:55:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Az a végcél.
Na meló, csá.</div>
érdekes, másnak nem kell elhagynia a HAzáját ehhez...
Az a végcél.
Na meló, csá.</div>
érdekes, másnak nem kell elhagynia a HAzáját ehhez...
Sep 16, 2014 08:55:54
xray
Sep 16, 2014 08:55:57
Nem figyelsz.
Mindig őszintének kell lenni.</div>
Ritka szemét anyád van. Igaz?
Nem figyelsz.
Ritka szemét anyád van. Igaz?
Sep 16, 2014 08:55:57
sodika
Sep 16, 2014 08:57:01
Milliós tartozásokkal a hátad mögött. Parádés, te aztán tudsz élni</div>
Faszom.
Dobog a szívem, itt vagyok és élek.
Szóval most vagy depis vagyok, vagy optimista.
Akármi is van.
Depisnek lenni mindig faszság.
Ennyi.
Na de tényleg csá
Faszom.
Akármi is van.
Ennyi.
Na de tényleg csá
Sep 16, 2014 08:57:01
Laci
Sep 16, 2014 08:57:07
Nem figyelsz.
Látod ezért érdemelsz te meg minden szart, mert még ezt is anyádra kened!
Nem figyelsz.
Látod ezért érdemelsz te meg minden szart, mert még ezt is anyádra kened!
Sep 16, 2014 08:57:07
tigris
Sep 16, 2014 08:58:16
"Elmondom őszintén, ha kérdezik a németek hogy a tartozás nem szándékos, hanem abból adódik, hogy édesanyámmal közös a cég, és ő rossz tanácsokat adott, én pedig vakon megbíztam benne, mert cégügyekkel foglalkozó jogász.
Mindig őszintének kell lenni."
mekkora görény patkány vagy te bazmeg
te meg az őszinteség...... köpni kell.
Mindig őszintének kell lenni."
mekkora görény patkány vagy te bazmeg
te meg az őszinteség...... köpni kell.
Sep 16, 2014 08:58:16
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 09:00:40
x16)
A németeket nem az érdekli, hogy miért veszteséges a céged, hanem az, hogy tudod-e finanszírozni a megélhetésed, vagy a német adófizetőt akarod lenyúlni.
Te nyilvánvalóan az utóbbira törekszel végcélként. remélem lesz annyira felkészült a német államigazgatás, hogy még időben elzavarjon a picsába.
Te nyilvánvalóan az utóbbira törekszel végcélként. remélem lesz annyira felkészült a német államigazgatás, hogy még időben elzavarjon a picsába.
tigris
Sep 16, 2014 09:03:30
Faszom.
Akármi is van.
Ennyi.
Na de tényleg csá</div>
ne legyél depis, minden rendben! csak a buli meg a mmulatozás, valahogy csak lesz.
Faszom.
Akármi is van.
Ennyi.
Na de tényleg csá</div>
ne legyél depis, minden rendben! csak a buli meg a mmulatozás, valahogy csak lesz.
Sep 16, 2014 09:03:30
matyi
Sep 16, 2014 09:03:57
nekem meg soha nem jutott eszembe, hogy valakit lekopjek, de most atfutott az agyamon, hogy ugy lekopnelek teged endre, miutan ugy osszerugdostalak, hogy beszarsz.
neked aztan megvan a kepesseged ahhoz, hogy kihozd az amugy nyugodt emberekbol is az allatot.
neked aztan megvan a kepesseged ahhoz, hogy kihozd az amugy nyugodt emberekbol is az allatot.
Sep 16, 2014 09:03:57
tigris
Sep 16, 2014 09:04:35
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>A németeket nem az érdekli, hogy miért veszteséges a céged, hanem az, hogy tudod-e finanszírozni a megélhetésed, vagy a német adófizetőt akarod lenyúlni.
Te nyilvánvalóan az utóbbira törekszel végcélként. remélem lesz annyira felkészült a német államigazgatás, hogy még időben elzavarjon a picsába.</div>
remélem nem! addig sem a Magyarságot, a Magyar embereket lopja meg
Te nyilvánvalóan az utóbbira törekszel végcélként. remélem lesz annyira felkészült a német államigazgatás, hogy még időben elzavarjon a picsába.</div>
remélem nem! addig sem a Magyarságot, a Magyar embereket lopja meg
Sep 16, 2014 09:04:35
sodika
Sep 16, 2014 09:05:07
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>A németeket nem az érdekli, hogy miért veszteséges a céged, hanem az, hogy tudod-e finanszírozni a megélhetésed, vagy a német adófizetőt akarod lenyúlni.</div>
Eszem ágába sincs kérni a német államtól semmit.
Efelől meg tudom őket nyugtatni.
Ennyi.
Ennyi.
Sep 16, 2014 09:05:07
Laci
Sep 16, 2014 09:05:30
Endike legyen mától evidencia, hogy mindenről az égvilágon anyád tehet. Ő mondta, hogy tanulj 28 félévig egyszerre 4 egyetemi szakon, hogy verj a seggére mindennek (beleértve az ő házát is), hogy legyen 2 veszteséges céged, hogy tartozz mindenkinek, hogy rendőröket dobálj, hogy gányolj feketén. Persze, erről mind ő tehet.
Sep 16, 2014 09:05:30
sodika
Sep 16, 2014 09:06:16
Na mindegy, felraktam a krumplit sülni.
Melózok tovább közben
csá
Melózok tovább közben
csá
Sep 16, 2014 09:06:16
tigris
Sep 16, 2014 09:06:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>A németeket nem az érdekli, hogy miért veszteséges a céged, hanem az, hogy tudod-e finanszírozni a megélhetésed, vagy a német adófizetőt akarod lenyúlni.</div>
Ennyi.</div>
na akkor elképzelem, ahogy hátradőlnek. a vagyont elherdáló, saját apját az utcára pakoló, nagyanyjára rátámadó munkanélküli , csapzott, náci botrányba keveredett lumpen magyar megnyugtatja őket.
te kit nézel hülyének endre?
Ennyi.</div>
na akkor elképzelem, ahogy hátradőlnek. a vagyont elherdáló, saját apját az utcára pakoló, nagyanyjára rátámadó munkanélküli , csapzott, náci botrányba keveredett lumpen magyar megnyugtatja őket.
te kit nézel hülyének endre?
Sep 16, 2014 09:06:39
sodika
Sep 16, 2014 09:09:45
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
na akkor elképzelem, ahogy hátradőlnek</div>
A teljes őszinteséget mindenki értékeli.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Sep 16, 2014 09:09:45
Laci
Sep 16, 2014 09:11:15
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>A németeket nem az érdekli, hogy miért veszteséges a céged, hanem az, hogy tudod-e finanszírozni a megélhetésed, vagy a német adófizetőt akarod lenyúlni.</div>
Ennyi.</div>
te kit nézel hülyének endre?</div>
Ő minden ország álma, csodálom is, hogy mások még nem jelentkeztek be érte :)
Ennyi.</div>
te kit nézel hülyének endre?</div>
Ő minden ország álma, csodálom is, hogy mások még nem jelentkeztek be érte :)
Sep 16, 2014 09:11:15
tigris
Sep 16, 2014 09:11:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Na meló, csá.</div>
ki? ez baromság. elmondod, hogy miket csináltál, és az emberek lehánynak.
Na meló, csá.</div>
ki? ez baromság. elmondod, hogy miket csináltál, és az emberek lehánynak.
Sep 16, 2014 09:11:43
Laci
Sep 16, 2014 09:12:59
Na meló, csá.</div>
És azt is ahogyan megpróbálod ôket hülyére venni
Na meló, csá.</div>
És azt is ahogyan megpróbálod ôket hülyére venni
Sep 16, 2014 09:12:59
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 09:15:52
x16)
Arra már gondoltál, hogy kiülsz koldulni az Alexanderplatzra?
Lehet a nyelvet is gyakorolni. "Hasste mal'n Euro?"
Lehet a nyelvet is gyakorolni. "Hasste mal'n Euro?"
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 09:17:45
x16)
Mikor fizeted vissza a milliókat, amiket a magyar adófizetőktől elloptál?
Haim
(
x10)
Sep 16, 2014 09:20:53
x10)
Nem figyelsz.
A náciknak is hogy bejött az őszinteség Nüjngejgben. Mindegyik elmondta,hogy parancsra cselekedett és meg is kapták a kötelüket Xd
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Nem figyelsz.
A náciknak is hogy bejött az őszinteség Nüjngejgben. Mindegyik elmondta,hogy parancsra cselekedett és meg is kapták a kötelüket Xd
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2014 09:29:35
x16)
Finom volt a krumpli?
Loptál hozzá kávét is?
Loptál hozzá kávét is?
tigris
Sep 16, 2014 09:31:09
hogy ne tagadtad volna le? azt magyaráztad, hogy te hermántól kaptad a jelzőkkel kiegészített listát. miért hazudsz?
Sep 16, 2014 09:31:09
sodika
Sep 16, 2014 09:34:24
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>hogy ne tagadtad volna le? azt magyaráztad, hogy te hermántól kaptad a jelzőkkel kiegészített listát.</div>
Azt mondtam, ami az igazság.
Az ő email címéről kaptam a listát, a jelzőkre nem emlékszem.
Lehet hogy eleve ott voltak, de lehet hogy nem.
Azt mondtam, ami az igazság.
Az ő email címéről kaptam a listát, a jelzőkre nem emlékszem.
Lehet hogy eleve ott voltak, de lehet hogy nem.
Sep 16, 2014 09:34:24
118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Izzik a tavaszi hetyetye,
Német nyelvül megy-e, e'?
...