« 2881 2882 2883 2884 2885 2886 2887 2888 2889 2890 »
1733422 komment.

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Sep 27, 2014 19:19:24
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
És ha aktívan keresek végre társalkodási lehetőségeket.</div>

eddig mi tartott vissza?
valamint mit láttál eddig Berlinből?
Sep 27, 2014 19:19:24

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:19:33
Válasz
(0)
Tehát semmi konkrét különösebben rossz dolog nem történt, egyszerűen ráeszméltem, hogy így szeptember legvégén nem ott vagyok, ahova augusztus második hetében képzeltem magam, amikor elhatároztam, hogy itt maradok októberben is.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sep 27, 2014 19:19:33

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 19:22:46
Válasz
(0)
es mi az, hogy utolso remenyed? ha kibasznak a nyelviskolabol, akkor lopsz egy kest a berlini lakasodbol, es megolod a trollokat?
Sep 27, 2014 19:22:46

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 19:23:00
Válasz
(4)
Ezek már megint az autista körök.
Sep 27, 2014 19:23:00

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:23:09
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Auslander Raus!</div>sneci, mi az, amiben sikerult elerned a varakozasodnak megfelelo szintet?</div>

A megrendelői igényeket mindig megoldom, még azokat is amiket a kollégák nem feltétlenül tudnak. A webprogramozásban korábban erről a szintről álmodtam, és jelenleg ez a valóságom.

Tehát ez így önmagában nem rossz.

Például.

Csak például akármilyen jó is, szar a tudat, hogy elértem bár, de nem megváltás. A berlini tartózkodás és nyelvtanfolyam is ez a kategória.

Elértem, miután álmodtam róla, és nem a megváltás.

Lehet, ha egyszer német tudást is elérek a következő hónapokban, ugyanígy fogok érezni, hogy megvan, de nem megváltás, nem tudom.

Előbb érjük el, mert amikről álmodtam, azok hiába nem bizonyultak megváltásnak, remek dolgok. :)
Sep 27, 2014 19:23:09

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 19:23:39
Válasz
(2)

De nem depressziós szintre, egyszerűen arra a szinte, ahol látom, hogy októbertől minden nap ELŐRE kell dolgoznom és tanulnom a könyvből, hogy ne maradjak szégyenben, és akkor talán minden jó lesz.</div>

Miért, eddig mit csináltál, te robfasz?

<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A szintem feletti kurzus az utolsó reményem.

Ahhoz társalognod is kéne tudni, de te autista vagy.
Sep 27, 2014 19:23:39

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 19:25:02
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Auslander Raus!</div>sneci, mi az, amiben sikerult elerned a varakozasodnak megfelelo szintet?</div>

A megrendelői igényeket mindig megoldom, még azokat is amiket a kollégák nem feltétlenül tudnak. A webprogramozásban korábban erről a szintről álmodtam, és jelenleg ez a valóságom.</div>

Baszki, azok a spagetti kódok...milyen lehet akkor a többi kollégád?

Ja, ők is gombokat keresnek?
Sep 27, 2014 19:25:02

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:25:38
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Auslander Raus!</div>es mi az, hogy utolso remenyed? ha kibasznak a nyelviskolabol, akkor lopsz egy kest a berlini lakasodbol, es megolod a trollokat?</div>

Két eset van.

Vagy úgy fogom érezni, hogy nagyon nem vagyok a C1-re való, nagyon kilógok, és akkor magam adom fel, magam hagyom veszni a befizetett pénzt, és keresek helyette más alternatívát.

De a valószínűbb eset, hogy mindig előre tanulok a következő napra, előre készülök, és nyomom a dolgot CSAK AZÉRT IS hozzáállással, és ez eredményt fog hozni.

Meglátjuk.
Sep 27, 2014 19:25:38

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:26:20
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Baszki, azok a spagetti kódok...milyen lehet akkor a többi kollégád?</div>

Bocsánat, tartalomhoz a forma.
Komolyabb dologhoz komolyabb kód.

Ennyi.
Sep 27, 2014 19:26:20

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 19:27:12
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Auslander Raus!</div>sneci, mi az, amiben sikerult elerned a varakozasodnak megfelelo szintet?</div>

A megrendelői igényeket mindig megoldom, még azokat is amiket a <b>kollégák</b> nem feltétlenül tudnak. A webprogramozásban korábban erről a szintről álmodtam, és jelenleg ez a valóságom.

Tehát ez így önmagában nem rossz.

Például.

Csak például akármilyen jó is, szar a tudat, hogy elértem bár, de nem megváltás. A berlini tartózkodás és nyelvtanfolyam is ez a kategória.

Elértem, miután álmodtam róla, és nem a megváltás.

Lehet, ha egyszer német tudást is elérek a következő hónapokban, ugyanígy fogok érezni, hogy megvan, de nem megváltás, nem tudom.

Előbb érjük el, mert amikről álmodtam, azok hiába nem bizonyultak megváltásnak, remek dolgok. :)</div>

persze, mert a kollegaid folyton aaron cute-ot meg fuck hot boys-t neznek munkaidoben. szerintem ez ertheto.
Sep 27, 2014 19:27:12

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 19:27:24
Válasz
(7)
Az a csakazértis hozzáállás hozta a legnagyobb shikereket, toljad csak! :-D
Sep 27, 2014 19:27:24

Szerző: Hangkép-figyelő Sep 27, 2014 19:28:01
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Te ami terhet eddig kaptál, nem bírta a púpod és összecsúsztál alatta.</div>

Miután elfogytak az ötleteim, a teher növelése az utolsó. :)

Szakmán kívüli, nem a nyelvtudás elmélyítését szolgáló itteni meló kivándorlásnak, tanulás helyett vendégmunkás-létnek számít.

</div>

Melyik szakmáról van szó, Sodi? Neked nincs semmilyen szakirányú végzettséged, max. operátor lehetnél az okj-s szarokkal. A 16 félév kertész-gazdálkodó sem számít.
Sep 27, 2014 19:28:01

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:28:32
Válasz
(0)
Bocsánat: a nem és a nem feltétlenül között van különbség.
Azt jelenti, hogy ritkán van ilyen, hogy én segítek, de előfordul.
Sep 27, 2014 19:28:32

Szerző: menj már innen... Sep 27, 2014 19:29:33
Válasz
(10)
Annyira rohadt unalmas vagy, hogy a szokásos hatszáz hsz-es rohamaidat gyakorlatilag átpörgetem.
Nagy volt az arcod és pofára estél - szóltunk.
Fórizs pénzel - az a nő úszik a dohányban, inkább adta volna valamelyik daganatos gyerek családjának.

Rájöttél, hogy nem tengi-lengi a nyelvtanulás, és számonkérik rajtad az eredményt - csak ezzel is elkéstél, időben is meg IQ-ban is.

Menjél szépen dolgozni vagy csinálj amit akarsz, borzalmasan unalmasak a hatszázasával lepörgetett sablonjaid meg az érzelmi kirohanásaid.
Sep 27, 2014 19:29:33

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 27, 2014 19:29:59
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tehát semmi konkrét különösebben rossz dolog nem történt, egyszerűen ráeszméltem, hogy így szeptember legvégén nem ott vagyok, ahova augusztus második hetében képzeltem magam, amikor elhatároztam, hogy itt maradok októberben is.</div>

Nem értem, nem találtál ájult csajt, akinek megfogdoshattad volna a mellét?

Azért megnéztem volna azt a pár kommunikációs kudarcod, ami miatt idő előtt hazamentél lógó orral, és mostanáig se tudtad kiheverni :D
Sep 27, 2014 19:29:59

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 19:31:22
Válasz
(3)
Nem volt még elég mára az autizmusból, Recskaboy? Szerintem ezeket a faszságokat már te se hiszed el.
Sep 27, 2014 19:31:22

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 19:31:45
Válasz
(5)
Lehet most már jó dj -k voltak és nem lehetett szidni őket. :-D
Sep 27, 2014 19:31:45

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 19:31:53
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Auslander Raus!</div>es mi az, hogy utolso remenyed? ha kibasznak a nyelviskolabol, akkor lopsz egy kest a berlini lakasodbol, es megolod a trollokat?</div>

Két eset van.

Vagy úgy fogom érezni, hogy nagyon nem vagyok a C1-re való, nagyon kilógok, és akkor magam adom fel, magam hagyom veszni a befizetett pénzt, és keresek helyette más alternatívát.

De a valószínűbb eset, hogy mindig előre tanulok a következő napra, előre készülök, és nyomom a dolgot CSAK AZÉRT IS hozzáállással, és ez eredményt fog hozni.

Meglátjuk.</div>

tobb is veszett nandorfejervarnal, ugye snecike?
ha te dolgoztal volna meg a nemettanfolyam araert, nem mondanal le rola ilyen konnyen.
jol ertem, hogy mar a visszavonulasi utvonaladat tervezed?

mi lesz? kanape a kolosyn? leszkanape?

Sep 27, 2014 19:31:53

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:32:10
Válasz
(0)
Mindegy.

Nyomni kell, aztán meglátjuk.

Na meló, csá.
Sep 27, 2014 19:32:10

Szerző: Laci Sep 27, 2014 19:32:20
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Megint beverték az orrod? Vagy csak rendőrt akart hívni rád egy helyes diáklány, akivel megpróbáltál szóba állni?</div>

Nem. Egyszerűen szembesültem azzal, hogy erősen elmaradok attól a szinttől, amit két hónapos itteni nyelviskolás tartózkodás utánra képzeltem el eredetileg, és ez egy kicsit helyrerakta az indokolatlan elbizakodottságomat.

De nem depressziós szintre, egyszerűen arra a szinte, ahol látom, hogy októbertől minden nap ELŐRE kell dolgoznom és tanulnom a könyvből, hogy ne maradjak szégyenben, és akkor talán minden jó lesz.

A szintem feletti kurzus az utolsó reményem.

Hányszor mondtam már: chatelj. Ingyen van és a nyelvet is gyakorlod. Meg ismerkedsz is.
Sep 27, 2014 19:32:20

Szerző: menj már innen... Sep 27, 2014 19:33:45
Válasz
(6)
Vezess blogot, abban úgy is jó vagy, csinálj vlogot vagy akármit, de neked csak akkor van szórakoztatási faktorod, ha nem itt hanem VALAHOL MÁSHOL nyomod a műsort, itt csak tartalmat rombolsz! Filozofálgass magadban, majd itt megbeszélik a trollok hogy mit gondolnak rólad, nem kell hogy belepofázz, abszolút szükségtelen! Bűzlik a fórum az autista kontenttől.
Sep 27, 2014 19:33:45

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:35:25
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Auslander Raus!</div>
</div>

Nem, a BASSZÁTOK MEG, JUSZT IS, ELŐRE TANULOK MINDEN NAP MÁSFÉL ÓRÁT, de tartom a tempót sokkal valószínűbb alternatíva. :)

Azért C1-es tanfolyamra sem félistenem ülnek be.
Emberek, akikkel szorgalommal lehet tartani a tempót.

Pusztán a nyelvtudása miatt senkit nem nézek félistennek.
Egyszer elkövettem ezt a hibát, és az érintett felbaszta rajta az agyát. :D

ennyi

Na meló, csá.
Sep 27, 2014 19:35:25

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 27, 2014 19:35:58
Válasz
(16)
Én amondó vagyok trollok, hogy valami történt. Nem katartikus. Nem rabolták ki, nem verték meg, de valami borzasztó vicces.

Például kikérte a piát, de nem értette az árat, vagy a pultos nem értette a kérdést, és nem tudta kifizetni, és kidobták. Vagy hozzászólt egy csajhoz, akinek a pasija balhézni kezdett vele.

Valami olyasmi, ami nagyon rosszul esett neki, de most megpróbálja rákenni a rossz nyelvtudására.
Sep 27, 2014 19:35:58

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 19:36:29
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tehát semmi konkrét különösebben rossz dolog nem történt, egyszerűen ráeszméltem, hogy így szeptember legvégén nem ott vagyok, ahova augusztus második hetében képzeltem magam, amikor elhatároztam, hogy itt maradok októberben is.</div>

Nem értem, nem találtál ájult csajt, akinek megfogdoshattad volna a mellét?

Azért megnéztem volna azt a pár kommunikációs kudarcod, ami miatt idő előtt hazamentél lógó orral, és mostanáig se tudtad kiheverni :D</div>

szerintem el se ment tegnap otthonrol. megitta az akcios soret, aztan alomba fapta magat.
Sep 27, 2014 19:36:29

Szerző: Hangkép-figyelő Sep 27, 2014 19:37:05
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Baszki, azok a spagetti kódok...milyen lehet akkor a többi kollégád?</div>

Bocsánat, tartalomhoz a forma.

Ennyi.</div>

Te hülye senki, az ilyenek miatt nincs becsülete az én szakmámnak, a magadfajták meg az indiánok lenyomják a minőséget és a munka értékét. Geciláda, én még a 3 soros kódot is úgy írom, hogy a jövőben is karbantartható legyen és csak annyit csináljon, ami a specifikációban van, de azt maradéktalanul, mindezt olyan formába öntve, amit nem szégyellnék más programozóknak megmutatni, pl. mikor interjúra jelentkezem a github profilom címében az önéletrajzomban. Hol vagy te ettől? Annyira vagy programozó, mint én asztalos, mikorösszerakok egy IKEA-bútort.
Sep 27, 2014 19:37:05

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 19:38:19
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Auslander Raus!</div>
</div>

Nem, a BASSZÁTOK MEG, JUSZT IS, ELŐRE TANULOK MINDEN NAP MÁSFÉL ÓRÁT, de tartom a tempót sokkal valószínűbb alternatíva. :)

Azért C1-es tanfolyamra sem félistenem ülnek be.
Emberek, akikkel szorgalommal lehet tartani a tempót.

Pusztán a nyelvtudása miatt senkit nem nézek félistennek.
Egyszer elkövettem ezt a hibát, és az érintett felbaszta rajta az agyát. :D

ennyi

Na meló, csá.</div>

Krizsai Andrea?
Sep 27, 2014 19:38:19

Szerző: Hangkép-figyelő Sep 27, 2014 19:40:12
Válasz
(2)
*címével

Megyek beveszek egy xanaxot fórumozás helyett...
Sep 27, 2014 19:40:12

Szerző: Laci Sep 27, 2014 19:42:08
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Hangkép-figyelő</div>*címével

Megyek beveszek egy xanaxot fórumozás helyett...</div>

Kár felidegelni magad rajta, ő olyan, mint egy kisgyerek. Most éppen programozósat játszik. :)
Sep 27, 2014 19:42:08

Szerző: menj már innen... Sep 27, 2014 19:42:11
Válasz
(13)
SZÁLLJ MÁR LE ANDIRÓL! Hónapok óta zaklatod! Van fogalmad róla, milyen rohadt rémisztő, amikor valaki megszán egy magadfajta elcseszett, génhibás korcsot, aztán amikor backoffolni akar, akkor a korcs turbó fokozatra kapcsolva folytatja a zaklatást ahelyett hogy eltakarodna, mint a normális emberek ha 2 ember akármilyen szintű emberi kapcsolatának az egyik részéről vége van?

Közönséges elmebeteg zaklató vagy, úgy csimpaszkodsz Andi emlékébe mint egy majom, magad se tudod felfogni, hogy egy hozzád képest sikeres emberi lény, egy nő lealacsonyodott hozzád, és ha burkoltan is, de emlegeted, mert képtelen vagy fölfogni, hogy az illető hibázott, és ezer éve szabadulni akar tőled.
Sep 27, 2014 19:42:11

Szerző: krumplibogár Sep 27, 2014 19:43:16
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Auslander Raus!</div>es mi az, hogy utolso remenyed? ha kibasznak a nyelviskolabol, akkor lopsz egy kest a berlini lakasodbol, es megolod a trollokat?</div>

Két eset van.

Meglátjuk.</div>

Baszod, egész nap itt esz a fene, és hányod ide az autista faszságaidat, miközben arról volt szó, hogy soha többet, de legalábbis októberig nem írsz ide, aztán mégis. Ez is a csakazértis hozzáállás eredménye?
Sep 27, 2014 19:43:16

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 19:44:36
Válasz
(1)
dehogy akar szabadulni Andineni, hiszen megengedte, hogy a recskas megadja a birosagnak a cimet ertesitesi cimkent.
Sep 27, 2014 19:44:36

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:46:42
Válasz
(13)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Én amondó vagyok trollok, hogy valami történt. Nem katartikus. Nem rabolták ki, nem verték meg, de valami borzasztó vicces.</div>

Nem, semmi konkrét.
Nem balhé. Ami történt az jó.

Kaptam őszinte és értékes tanácsot.

A szemkontaktust érintve például.
Illetve annak a hiányát.

Meg hogy ne nevessek a mondat közepén folyton, mert egyébként is nehezen érthető, amit mondok, hát még így.

Ez a két gondolat, főként az utóbbi ütött kicsit szíven, de csak mert nem trollkodás, hanem igaz. És gondolkodóba ejtett.

De igyekszem mindkettőt, a nevetéssel megszakított mondatokat, és a szemkontaktus hiányát is levetkőzni.

Jó, ami történt, de elgondolkodtatóan jó, és ettől szar.
Vágod.
Sep 27, 2014 19:46:42

Szerző: csivaegő Sep 27, 2014 19:47:07
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Bocsánat, tartalomhoz a forma.

Ennyi. </div>

Szerintem teljesen kezdesz megőrülni. Délelőtt KEF, a gátlásos, magányos gyernőtt panaszkodik. Aztán a fenti kommentnél megjelent a SoDI, a saját ingatlannal rendelkező budai vadászbika, aki randik alkalmával szigorúan ügyel arra, hogy a költségek rá eső része TARTÓSAN 50% alatt maradjon, és olyan korszerű, KÉNYELMI szolgáltatásokat vesz igénybe, mint a GRoby futár. Közben ügyvéd által ellenjegyzett papírja van a lakása ellenértékéről a családjával szemben. Ő az is, aki szar megrendelőnek, szar pénzért JUSZT IS szar munkát végez, és ezt magától értetődő természetességel meséli az Interneten. Ezt a berlini állásinterjún is el fogod mondani?

Együtt laktok? Beszélgetni is szoktatok néha? Fight club?
Sep 27, 2014 19:47:07

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 19:48:36
Válasz
(11)

Meg hogy ne nevessek a mondat közepén folyton, mert egyébként is nehezen érthető, amit mondok, hát még így.
</div>

Tehát megmondták hogy beszédhibás vagy meg undorító a pofád bélése.
Sep 27, 2014 19:48:36

Szerző: Laci Sep 27, 2014 19:49:02
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Auslander Raus!</div>dehogy akar szabadulni Andineni, hiszen megengedte, hogy a recskas megadja a birosagnak a cimet ertesitesi cimkent.</div>

Azért ezzel szép öngólt rúgott. Mondhatta volna, hogy figyelj Endike, szépen elballagsz és bérelsz magadnak egy postafiókot. Oda mehet minden levél.
Sep 27, 2014 19:49:02

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 19:49:07
Válasz
(1)
ki mondta meg? a trollok?
Sep 27, 2014 19:49:07

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 27, 2014 19:49:15
Válasz
(6)
Vinnyogok, így nem lehet másra figyelni...
Tényleg tűnj már el innen, te érzelmi fogyatékos.
Du bist ein hehehehtyetyeyet németcsibe? * másfelé néz *
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 27, 2014 19:49:15

Szerző: Laci Sep 27, 2014 19:51:47
Válasz
(0)
Tényleg, hogy zajlik nálad az ismerkedés?
Sep 27, 2014 19:51:47

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:52:06
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Tehát megmondták hogy beszédhibás vagy meg undorító a pofád bélése.</div>

Nem, ilyesmit nem.
Amit mondtak, az jó szándékú, segítő célzatú, kedves, de mégis reális, tehát elgondolkodtató volt sajnos. :)
Sep 27, 2014 19:52:06

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 19:52:56
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>

Nem, ilyesmit nem.
Amit mondtak, az jó szándékú, segítő célzatú, kedves, de mégis reális, tehát elgondolkodtató volt sajnos. :)</div>

kik mondtak meg?
Sep 27, 2014 19:52:56

Szerző: üregi zsidó Sep 27, 2014 19:54:00
Válasz
(6)
Nini, Sodi! Neked való meló: <a href="http://www.it2it.hu/view/?profile=94cad8d7d308586fc48e54ef65fac233" rel="nofollow" target="_blank">http://www.it2it.hu/view/?profile=94cad8d7d308586fc48e54ef65fac233</a>

<i>PHP fejlesztőket keresünk Berlinbe
(Berlin, Németország)

PHP fejlesztőket keresünk partnercégünk számára, Berlin szívében. Ha gondolkoztál azon, hogy külföldön dolgozz, de valamiért még nem tudtad magad rávenni, akkor ez remek lehetőség arra, hogy ezen változtass, mivel ha beillesz a csapatba, akkor a kiutazást, szállást, illetve a kiutazással járó papírmunkát is mi intézzük neked.

Amit szeretnénk:
Két év tapasztalat PHP fejlesztésben
Néhány korábbi munka bemutatása
Jó írott és beszélt angol</i>

Ja bocs, mégsem való neked, mert sajnos az "Again mine the access szint" nem elég. :(

:)
Sep 27, 2014 19:54:00

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 27, 2014 19:54:24
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Én amondó vagyok trollok, hogy valami történt. Nem katartikus. Nem rabolták ki, nem verték meg, de valami borzasztó vicces.</div>

Nem, semmi konkrét.
Nem balhé. Ami történt az jó.

Kaptam őszinte és értékes tanácsot.

A szemkontaktust érintve például.
Illetve annak a hiányát.

Ez a két gondolat, főként az utóbbi ütött kicsit szíven, de csak mert nem trollkodás, hanem igaz. És gondolkodóba ejtett.

De igyekszem mindkettőt, a nevetéssel megszakított mondatokat, és a szemkontaktus hiányát is levetkőzni.

Jó, ami történt, de elgondolkodtatóan jó, és ettől szar.
Vágod.</div>

Tudtam bazmeg, szétoltották mint a szart :DDD A csaj (vagy a csávója) nem tudta, hogy sneci autista (és ezért nem képes szemkontaktust tartani), és leugatta, hogy ne bámulja a mellét a csajnak, meghogy ha mégegy kicsit röhögcsél, tuti kihúzza a beleit a seggén :DDDDD
Sep 27, 2014 19:54:24

Szerző: Laci Sep 27, 2014 19:54:53
Válasz
(2)

Nem, ilyesmit nem.
Amit mondtak, az jó szándékú, segítő célzatú, kedves, de mégis reális, tehát elgondolkodtató volt sajnos. :)</div>

Magyarul közölték, hogy érthetetlen a beszéded. Ez itt is volt már téma, akkor persze trollkodásnak minősítetted
Sep 27, 2014 19:54:53

Szerző: csivaegő Sep 27, 2014 19:55:22
Válasz
(1)
Szerintem egy arab boltos próbált poénkodni vele, amikor megvette az ötvencentes sörét, sodika meg tiszteletlenül reagált, és magyarázkodni próbált utána. Erre mondthatták, hogy legközelebb próbáljon érthetően kommunikálni.
Sep 27, 2014 19:55:22

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:56:03
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div>
Ja bocs, mégsem való neked, mert sajnos az "Again mine the access szint" nem elég. :(

:)</div>

Majd az angolra is ráfekszem, nyugi már.
Minden egy folyamat.

Vannak olyan álláslehetőséget, ahol a német fontosabb nekik, és csak azt említik meg.
Sep 27, 2014 19:56:03

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:57:06
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Laci</div>
Magyarul közölték, hogy érthetetlen a beszéded.</div>

Csak amikor bonyolult gondolatokat próbálok kifejezni.
De szerintem a fejlődés így jön meg, hogy szintem fölött is próbálkozok mondatalkotással. :)
Sep 27, 2014 19:57:06

Szerző: sodika Sep 27, 2014 19:57:32
Válasz
(0)
Na mindegy, nyomom a melót
csá
Sep 27, 2014 19:57:32

Szerző: menj már innen... Sep 27, 2014 19:58:02
Válasz
(5)
Először azt hazudtad, hogy a nyelviskolás nő azt mondta, hogy hozzád hasonló ragyogó elmével még nem találkozott. (Efölött valahogy elsiklott mindenki!)

Aztán kiderül hogy a pofádba mondták, hogy szociálisan és beszédkészségben alulfejlett vagy, a mondataid közben röhögsz(?), nem nézel a beszédpartnered szemébe, tehát full autistában nyomod.

Szerinted melyiket hisszük el?
Sep 27, 2014 19:58:02

Szerző: Laci Sep 27, 2014 19:58:08
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div>

Minden egy folyamat.

Vannak olyan álláslehetőséget, ahol a német fontosabb nekik, és csak azt említik meg.</div>

Referenciaként mit fogsz bemutatni? Fapoleont? :)
Sep 27, 2014 19:58:08

Szerző: csivaegő Sep 27, 2014 19:58:37
Válasz
(4)
És ezzel még Benny Lewis is egyetért.

német | SoDI nyelveket tanul
sodinyelv.wordpress.com/tag/nemet/
Dec 10, 2013 - Ezt a blogot azért kezdtem el írni, mert Benny Lewis „Nyelvhack Kézikönyv” című könyve ezt tanácsolja. Gondolata szerint, ha valaki a ...
Sep 27, 2014 19:58:37

Szerző: A Csodálatos Púpember Sep 27, 2014 19:58:50
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Laci</div>

Csak amikor bonyolult gondolatokat próbálok kifejezni.</div>

Mint például: taot?
Sep 27, 2014 19:58:50

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 19:59:14
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div>

Minden egy folyamat.

Vannak olyan álláslehetőséget, ahol a német fontosabb nekik, és csak azt említik meg.</div>

endre, kikkel tudtal tegnap este magyarul beszelni? mert az biztos, hogy a szemkontaktusrol meg nevetesrol, nem tudsz nemetul hetyetyezni.
Sep 27, 2014 19:59:14

Szerző: üregi zsidó Sep 27, 2014 19:59:27
Válasz
(1)

Minden egy folyamat.

Vannak olyan álláslehetőséget, ahol a német fontosabb nekik, és csak azt említik meg.</div>Pedig ez a csapat berlini magyarokból áll: <a href="http://projects.fulgid.de/team/" rel="nofollow" target="_blank">http://projects.fulgid.de/team/</a>

Talán felhívhatnád őket, hátha összejön egy <s>masztiparty</s> gyakornoki pozíció még az "Again mine the access" ellenére is.
Sep 27, 2014 19:59:27

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 27, 2014 19:59:30
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Vannak olyan álláslehetőséget, ahol a német fontosabb nekik, és csak azt említik meg.</div>

Ezek azok az álláslehetőségek, amiket még az angolos melóknál is kisebb esélyed van megkapni.
Sep 27, 2014 19:59:30

Szerző: Laci Sep 27, 2014 20:00:08
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Laci</div>

Csak amikor bonyolult gondolatokat próbálok kifejezni.
De szerintem a fejlődés így jön meg, hogy szintem fölött is próbálkozok mondatalkotással. :)</div>

Ez megy nálad magyarul is, úgyhogy ne érjen meglepetésként, hogy a németek is kiszúrták ezt.
Sep 27, 2014 20:00:08

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 27, 2014 20:01:55
Válasz
(4)
Hermán után már a szintén nem gyengén idióta Figler Csaba is arra célozgat, hogy hazaáruló lettél, ZSoDI. Az I ♥ Berlin posztod alatt írja:

Csaba Figler Érdekes: Külhonban sokan elfelejtik hogy magyarok! Első lépésben, csak finomabban fogalmaznak. De egy évtized múlva már törik a magyart. Valójában hny év kell ahhoz, hogy mint Kertész azt mondja egy most még csak változó félben lévő személy, hogy nincsen magyar identitásom ?
17 órája · Tetszik
Sep 27, 2014 20:01:55

Szerző: Laci Sep 27, 2014 20:02:18
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">csivaegő</div>És ezzel még Benny Lewis is egyetért.

német | SoDI nyelveket tanul
sodinyelv.wordpress.com/tag/nemet/
Dec 10, 2013 - Ezt a blogot azért kezdtem el írni, mert Benny Lewis „Nyelvhack Kézikönyv” című könyve ezt tanácsolja. Gondolata szerint, ha valaki a ...</div>

Komoly, hogy lassan 1 éve kezdte el ezt a blogot. Aztán persze ennek is annyi.
Sep 27, 2014 20:02:18

Szerző: sodika Sep 27, 2014 20:03:23
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>
Ezek azok az álláslehetőségek, amiket még az angolos melóknál is kisebb esélyed van megkapni.</div>

Kihívás, kihívás, KIHÍVÁS.

A négy egyetemi szakos pörgést is nagyon éveztem, csak kár, hogy pont akkor fogyott el a szülői pénz meg az állami félévek is.

Nekem teher kell. :)
Sep 27, 2014 20:03:23

Szerző: sodika Sep 27, 2014 20:03:33
Válasz
(0)
Na meló...
csááá
Sep 27, 2014 20:03:33

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 20:04:34
Válasz
(0)

Nem, ilyesmit nem.

Nem akarták megbántani a fogyatékos gyereket.
Sep 27, 2014 20:04:34

Szerző: menj már innen... Sep 27, 2014 20:04:55
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>
Ezek azok az álláslehetőségek, amiket még az angolos melóknál is kisebb esélyed van megkapni.</div>

A négy egyetemi szakos pörgést is nagyon éveztem, csak kár, hogy pont akkor fogyott el a szülői pénz meg az állami félévek is.

Nekem teher kell. :)</div>

Neked egy Kopfschuss kell.
Csá.
Sep 27, 2014 20:04:55

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 27, 2014 20:05:08
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>

Neked az élet a legnagyobb teher, és az életben maradás a legnagyobb kihívás. Önállóan nem is fog sikerülni soha. NEM VAGY ALKALMAS. Tudod egyben értelmezni ezt a 3 szót?
Sep 27, 2014 20:05:08

Szerző: krumplibogár Sep 27, 2014 20:05:47
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na meló...
csááá</div>

Ezt kinek ismételgeted naponta 30-40 alkalommal?
Sep 27, 2014 20:05:47

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 20:07:39
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">krumplibogár</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na meló...
csááá</div>

Ezt kinek ismételgeted naponta 30-40 alkalommal?</div>

Nekünk.
Sep 27, 2014 20:07:39

Szerző: Laci Sep 27, 2014 20:07:44
Válasz
(3)

Amit aztán nem bírsz el. Eszetlenül vágsz bele mindenbe: itthon se megy a szekered, erre kimész Németországba nyelvtudás és minden olyan ismeret nélkül ami a megélhetésedet biztosítaná.
Sep 27, 2014 20:07:44

Szerző: csivaegő Sep 27, 2014 20:07:53
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> kár, hogy pont akkor fogyott el a szülői pénz meg az állami félévek is.

Olyasmi felmerült, hogy dolgozni egyetem mellett? És mi lesz, ha Vera néni pénze, meg a kárpi is elfogy?
Sep 27, 2014 20:07:53

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Sep 27, 2014 20:08:37
Válasz
(5)
saját magának, azt hiszi, hogy így dolgozik
Sep 27, 2014 20:08:37

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Sep 27, 2014 20:09:45
Válasz
(4)
krumplibogár, neked az lenne a legnagyobb kihívás, ha egyfolytában kéne 8-10 órát dolgoznod
Sep 27, 2014 20:09:45

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 20:11:35
Válasz
(8)
Endre, annak örülj hogy legalább trolljaid vannak. Ha mi sem lennénk, nem lenn neked senkid a világon.
Sep 27, 2014 20:11:35

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 20:12:45
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">krumplibogár</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na meló...
csááá</div>

Ezt kinek ismételgeted naponta 30-40 alkalommal?</div>

lehet, hogy az anyja igy koszont el tole mindig lefekveskor.
Sep 27, 2014 20:12:45

Szerző: sodika Sep 27, 2014 20:12:54
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Laci</div>
Amit aztán nem bírsz el. Eszetlenül vágsz bele mindenbe: itthon se megy a szekered, erre kimész Németországba nyelvtudás és minden olyan ismeret nélkül ami a megélhetésedet biztosítaná.</div>

de de de

a teher az nekem jót tesz :)
Sep 27, 2014 20:12:54

Szerző: Laci Sep 27, 2014 20:14:13
Válasz
(3)
A kimeneteled előtt állítólag 2 hetet kóklerkedtél valahol, ahol a főnök úr finoman belelépett a szádba amikor luftoltál. Na neked ez kéne és nem ez a táfmunkáty webpjogjamozó vagyok színjáték. Nincs önfegyelmed, kitartásod. Persze, hogy mindig szarban vagy.
Sep 27, 2014 20:14:13

Szerző: csivaegő Sep 27, 2014 20:15:48
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>a teher az nekem jót tesz :) </div>

Azt hiszem, végre értem. Amikor a saját tulajdonú (...) laktál, Groby (...), akkor nem volt elég a teher, és ezért nem voltál motivált, és nem működött a Vonzás Törvénye. Így volt?
Sep 27, 2014 20:15:48

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 20:16:33
Válasz
(4)
Amit aztán nem bírsz el. Eszetlenül vágsz bele mindenbe: itthon se megy a szekered, erre kimész Németországba nyelvtudás és minden olyan ismeret nélkül ami a megélhetésedet biztosítaná.</div>

de de de

a teher az nekem jót tesz :)</div>

Múltkor még nem bírtad a cipekedést és egy 70 éves öregasszony cipelte a monitorod.
Sep 27, 2014 20:16:33

Szerző: Laci Sep 27, 2014 20:16:47
Válasz
(4)

de de de

Látjuk, megint az összeomlás szélén vagy. Nem kell itt megjátszanod magadat. Televagy komplexusokkal, magányos vagy. Hagyjuk inkább ezt a shikeres vagyok dumát.
Sep 27, 2014 20:16:47

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 20:18:08
Válasz
(0)

de de de

neked tukorbe nezni a legnagyobb teher. a valosag.
Sep 27, 2014 20:18:08

Szerző: üregi zsidó Sep 27, 2014 20:20:36
Válasz
(12)
Én voltam munkanélküli három hónapig. (Megszegtem egy munkavédelmi előírást, ezért kirúgtak. Nem vagyok rá büszke, de mindenkivel előfordul, szerencsére azóta sikerült elhelyezkednem máshol.) Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy a három hónap alatt eléggé bezombultam: minden áldott nap délben keltem, délután kettőig pizsamában voltam, napi 1-2 helyre küldözgettem a CV-met meg átlagosan kéthetente voltam valami állásinterjún. Mivel nem túl sok pénzem volt a takarékszámlámon félretéve, ezért nem nagyon jártam el szó-szórakozni. Az ember alig akarja elhinni magáról, amíg nem tényleg saját magával történik meg: leépült a baráti köröm, azt vettem észre magamon, hogy napok óta alig beszélek valakivel személyesen. Pedig én nem vagyok autista. Képzelem, hogy Sodinál mennyire súlyos a helyzet.

Tehát Endre: EMELD FEL A SEGGED, NYOMTASD KI AZ ÖNÉLETRAJZOD ÉS MENJÉL BE MULTICÉGEK HR-OSZTÁLYÁRA VELE. NEM MOST, TEGNAP!
Sep 27, 2014 20:20:36

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 27, 2014 20:21:02
Válasz
(3)

de de de

Főleg akkor tenne jó neked a teher, ha a lábaidon lenne két betonnal teli vödör formájában, a Spree fenekén.
Sep 27, 2014 20:21:02

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 20:21:42
Válasz
(10)
endre, hogy kell nemetul elmondani azt, hogy: Szemembe nezz, kocsog, mikor nekem ugatsz! Ne rohogj itt, mert puponverlek!!?
Sep 27, 2014 20:21:42

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Sep 27, 2014 20:24:47
Válasz
(6)

Tehát Endre: EMELD FEL A SEGGED, NYOMTASD KI AZ ÖNÉLETRAJZOD ÉS MENJÉL BE MULTICÉGEK HR-OSZTÁLYÁRA VELE. NEM MOST, TEGNAP!</div>

Aztán mi lenne abban a cv-ben?
Sep 27, 2014 20:24:47

Szerző: Laci Sep 27, 2014 20:25:55
Válasz
(12)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div>

Tehát Endre: EMELD FEL A SEGGED, NYOMTASD KI AZ ÖNÉLETRAJZOD ÉS MENJÉL BE MULTICÉGEK HR-OSZTÁLYÁRA VELE. NEM MOST, TEGNAP!</div>

Aztán mi lenne abban a cv-ben?</div>

Fehér lap :)
Sep 27, 2014 20:25:55

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 20:26:16
Válasz
(7)

sajnos az oneletrajz meg csiszolas alatt all, a nyomtatorol meg elloptak a zsidok a bekapcsologombot. jelen pillanatban ez nagyon nagy teher, ami rendkivul eros motivaciot ad sodikanak.
Sep 27, 2014 20:26:16

Szerző: csivaegő Sep 27, 2014 20:26:26
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">" jiddise máme"</div>Aztán mi lenne abban a cv-ben? </div>

28 félév etyetyem, Szélkejék-webshop, közéleti munkásság (Velvet, Cink cikkek, Ki Mit Tube). Evidenciákat...
Sep 27, 2014 20:26:26

Szerző: üregi zsidó Sep 27, 2014 20:26:57
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div>

Aztán mi lenne abban a cv-ben?</div>Tökmindegy. Ha személyesen megy be, és nem szúrja el, akkor helyzeti előnnyel indul a sok küldözgetővel szemben. Ilyen operátori meg egyéb kis szakképzettséget igénylő IT-munkára pont alkalmas.
Sep 27, 2014 20:26:57

Szerző: üregi zsidó Sep 27, 2014 20:28:22
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div>

Aztán mi lenne abban a cv-ben?</div>Tökmindegy. Ha személyesen megy be, és nem szúrja el, akkor helyzeti előnnyel indul a sok küldözgetővel szemben. Ilyen operátori meg egyéb kis szakképzettséget igénylő IT-munkára pont alkalmas.</div>Háttérszínezés, ilyesmi.
Sep 27, 2014 20:28:22

Szerző: csivaegő Sep 27, 2014 20:28:46
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">ürgi zsidó</div>
jiddise máme
üregi zsidó

Tehát Endre: EMELD FEL A SEGGED, NYOMTASD KI AZ ÖNÉLETRAJZOD ÉS MENJÉL BE MULTICÉGEK HR-OSZTÁLYÁRA VELE. NEM MOST, TEGNAP!

Aztán mi lenne abban a cv-ben?
Tökmindegy. Ha személyesen megy be, és nem szúrja el, akkor helyzeti előnnyel indul a sok küldözgetővel szemben. Ilyen operátori meg egyéb kis szakképzettséget igénylő IT-munkára pont alkalmas.</div>

Csak Googleképkeresőlinkküldő Gergő ne küljön egy email-t a HR-nek!
Sep 27, 2014 20:28:46

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 20:29:10
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div></div>Tökmindegy. Ha személyesen megy be, és nem szúrja el, akkor helyzeti előnnyel indul a sok küldözgetővel szemben. Ilyen operátori meg egyéb kis szakképzettséget igénylő IT-munkára pont alkalmas.</div>

csak arra kell figyelnie, hogy eleg tagra nyissa a szemet.</div>
Sep 27, 2014 20:29:10

Szerző: Laci Sep 27, 2014 20:29:12
Válasz
(2)
Egyêbként tényleg jó a felvetés, vajon mi lenne abban az életrajzban. A hazugságikon kívül persze.
Sep 27, 2014 20:29:12

Szerző: Brian Sep 27, 2014 20:29:47
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">menj már innen... </div>SZÁLLJ MÁR LE ANDIRÓL! Hónapok óta zaklatod! Van fogalmad róla, milyen rohadt rémisztő, amikor valaki megszán egy magadfajta elcseszett, génhibás korcsot, aztán amikor backoffolni akar, akkor a korcs turbó fokozatra kapcsolva folytatja a zaklatást ahelyett hogy eltakarodna, mint a normális emberek ha 2 ember akármilyen szintű emberi kapcsolatának az egyik részéről vége van?

Közönséges elmebeteg zaklató vagy, úgy csimpaszkodsz Andi emlékébe mint egy majom, magad se tudod felfogni, hogy egy hozzád képest sikeres emberi lény, egy nő lealacsonyodott hozzád, és ha burkoltan is, de emlegeted, mert képtelen vagy fölfogni, hogy az illető hibázott, és ezer éve szabadulni akar tőled.</div>
ez nem andinéni volt?
Sep 27, 2014 20:29:47

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 20:30:55
Válasz
(4)
Sima operátor bárhol lehetne, oda nem Einsteineket keresnek. Ha Kisborosnak ment, a nyominak is menne. Sajnos ehhez még mindig nem éhezik eléggé.
Sep 27, 2014 20:30:55

Szerző: heavy metal Sep 27, 2014 20:31:55
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Én amondó vagyok trollok, hogy valami történt. Nem katartikus. Nem rabolták ki, nem verték meg, de valami borzasztó vicces.

Például kikérte a piát, de nem értette az árat, vagy a pultos nem értette a kérdést, és nem tudta kifizetni, és kidobták. Vagy hozzászólt egy csajhoz, akinek a pasija balhézni kezdett vele.

Valami olyasmi, ami nagyon rosszul esett neki, de most megpróbálja rákenni a rossz nyelvtudására.</div>

találkozott Andival és lebaszta, hogy 1 év német tanulás és 1,5 hónap berlini tartózkodás után se tud 2 sört rendelni.
Sep 27, 2014 20:31:55

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 27, 2014 20:32:04
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Brian</div><div class="quote"><div class="author">menj már innen... </div>SZÁLLJ MÁR LE ANDIRÓL! Hónapok óta zaklatod! Van fogalmad róla, milyen rohadt rémisztő, amikor valaki megszán egy magadfajta elcseszett, génhibás korcsot, aztán amikor backoffolni akar, akkor a korcs turbó fokozatra kapcsolva folytatja a zaklatást ahelyett hogy eltakarodna, mint a normális emberek ha 2 ember akármilyen szintű emberi kapcsolatának az egyik részéről vége van?

Közönséges elmebeteg zaklató vagy, úgy csimpaszkodsz Andi emlékébe mint egy majom, magad se tudod felfogni, hogy egy hozzád képest sikeres emberi lény, egy nő lealacsonyodott hozzád, és ha burkoltan is, de emlegeted, mert képtelen vagy fölfogni, hogy az illető hibázott, és ezer éve szabadulni akar tőled.</div>
ez nem andinéni volt?</div>

Ha igen, kérjük, hogy öntse ki nekünk a szívét Endréről. Mit tett ez a görény?
Sep 27, 2014 20:32:04

Szerző: Laci Sep 27, 2014 20:32:41
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div>

Aztán mi lenne abban a cv-ben?</div>Tökmindegy. Ha személyesen megy be, és nem szúrja el, akkor helyzeti előnnyel indul a sok küldözgetővel szemben. Ilyen operátori meg egyéb kis szakképzettséget igénylő IT-munkára pont alkalmas.</div>

Szemêlyesen viszont rákérdezhetnek bármire, amire hirtelen nem tud mit nyögni. Mert a papír az türelmes, oda írhat mesét, de egy profi hr-es hamar átlátja az élőben elmakogott hazugságokat
Sep 27, 2014 20:32:41

Szerző: heavy metal Sep 27, 2014 20:36:08
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">menj már innen... </div>Először azt hazudtad, hogy a nyelviskolás nő azt mondta, hogy hozzád hasonló ragyogó elmével még nem találkozott. (Efölött valahogy elsiklott mindenki!)

Aztán kiderül hogy a pofádba mondták, hogy szociálisan és beszédkészségben alulfejlett vagy, a mondataid közben röhögsz(?), nem nézel a beszédpartnered szemébe, tehát full autistában nyomod.

Szerinted melyiket hisszük el?</div>

ezt mikor mondta?
Sep 27, 2014 20:36:08

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Sep 27, 2014 20:37:14
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Laci</div>Szemêlyesen viszont rákérdezhetnek bármire, amire hirtelen nem tud mit nyögni. Mert a papír az türelmes, oda írhat mesét, de egy profi hr-es hamar átlátja az élőben elmakogott hazugságokat</div>

Egyik se nyerő, mert a papír cv-n 32 évesen azért pár referenciamunkát fel kell sorolni, olyan meg nincs
szóban dettó, amikor rákérdeznek, hogy eddig ugyan micsinált és milyen tapasztalata van
Sep 27, 2014 20:37:14

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 27, 2014 20:40:08
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">heavy metal</div><div class="quote"><div class="author">menj már innen... </div>Először azt hazudtad, hogy a nyelviskolás nő azt mondta, hogy hozzád hasonló ragyogó elmével még nem találkozott. (Efölött valahogy elsiklott mindenki!)</div>

ezt mikor mondta?</div>

Ezt a Sodi-generátor mondta.
Sep 27, 2014 20:40:08

Szerző: üregi zsidó Sep 27, 2014 20:41:10
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Laci</div>Szemêlyesen viszont rákérdezhetnek bármire, amire hirtelen nem tud mit nyögni. Mert a papír az türelmes, oda írhat mesét, de egy profi hr-es hamar átlátja az élőben elmakogott hazugságokat</div>

Egyik se nyerő, mert a papír cv-n 32 évesen azért pár referenciamunkát fel kell sorolni, olyan meg nincs
szóban dettó, amikor rákérdeznek, hogy eddig ugyan micsinált és milyen tapasztalata van</div>Egy operátori melónál simán elég, ha elküldi az általa összerakott honlapok címét és leírja, hogy milyen kejetjencejhez ért.
Sep 27, 2014 20:41:10

Szerző: Gagyogyó Elmebeteg Sep 27, 2014 20:41:27
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Sodi-generátor #23</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Szerintem sodi kezd rádöbbenni, hogy mi az oka a tanulási nehézségeinek: értelmi fogyatékossága. Nehéz lehet ezzel szembenézni.</div>

Nem, nem.
Annyit piszkáltatok már ezzel a hazugsággal, hogy a múltkor direkt megkérdeztem a német tanárnőmet, szerinte lehetséges-e, hogy a szellemi képességek tekintetében esetleg elmaradottabb volnék az átlagtól. Na, erre konkrétan kiröhögött. <b>Szó szerint azt mondta, hogy 23 éve van a szakmában, de még sosem találkozott nálam ragyogóbb elméjű diákkal. Soha. És ezt most minden szerénytelenség nélkül mondom, tényleg így történt.</b></div>
Sep 27, 2014 20:41:27

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) Sep 27, 2014 20:41:31
Válasz
(13)
Végigolvasva a mai napot, számomra teljesen biztos,hogy defektes. Beteg. Fogyatékos. Kétségbeesett. Ha nem lenne ilyen gonosz náci, akkor befejezném a fórumozást és soha többet nem írnék ide. Sodi!
Kérj bocsánatot mindenkitől, hagyj fel a zsidózással, náculással és takarodj el kezeltetni magad, mert tényleg nemsokára annyira depis leszel,hogy annak öngyi lesz a vége.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Sep 27, 2014 20:41:31

Szerző: Gagyogyó Elmebeteg Sep 27, 2014 20:42:36
Válasz
(7)
Ó baszki...!!!! : DDDDDD Nagyon durva a sodi-generátor.
Sep 27, 2014 20:42:36
« 2881 2882 2883 2884 2885 2886 2887 2888 2889 2890 »
1733422 komment.

105 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™