« 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 2961 »
1734168 komment.

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) Oct 25, 2014 18:59:49
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
9 hónapja németezel baromarc. Ennyi nem elég az Aldi pénztárába?</div>

Ezt már nagyon régen tisztáztuk. Egy monotóniatűrést igénylő munkahelyen, ahol nincs lehetőségem a kreativitásom kiélésére, és nincs a melóban meg a rejtvényfejtés játékos flow-érzése (kért valami nehéz dolgot az ügyfél - na vajon hogyan oldjam meg), kb. az első hét végén borulnék ki, aminek az lenne végre, hogy nem hogy fizetést nem kapnék, de még nekem kéne kártérítést fizetni.

Fizikai munkához pedig az állóképességem hiányzik.

Szóval kreativitást nem igénylő, nem szellemi jellegű meló sajnos nálam szóba sem jön.</div>

KIBASZOTT FOGYATÉKOS!!!!!
Hát mit képzelsz az életről? Ki a faszom fog játszani veled rejtvényfejtést fifike?
Ahol ilyet játszanak, az valami gyógypedagógiai rendelés, ahová elvittek, de nem jöttél rá,hogy kezelni vittek, mert még ez sem esik le.
Kezeltesd magad MOST.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Oct 25, 2014 18:59:49

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Oct 25, 2014 18:59:55
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>3) Próbálok mászkálni rendezvényekre, de hiába. Ezeken TUDSZ úgy ott lenni, hogy ne legyen szükséged a nyelvre. Nekem olyan helyzetekre lenne szükségem, amikor szükségem van rá, és ezt melóhelyzeten kívül sajnos tényleg nehéz találni.</div>
Köss bele egy bevándorlókból álló bandába valamelyik sikátorban, esetleg rohangálj nadrág nélkül az utcán és várd meg a rendőröket. Két olyan helyzet, ami ingyen van és minden nyelvtudásodra szükséged lesz utána. Bár a "Taot! Hetyetyetye..." eredménye borítékolható.

<div class="quote"><div class="author">sodika</div>4) Nem, SoDI okos.</div>
Vigyázz, mert az idős vendéglátóid levonják a kaucióból a mennyezetjavítás költségeit.
Oct 25, 2014 18:59:55

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 25, 2014 19:00:12
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szóval kreativitást nem igénylő, nem szellemi jellegű meló sajnos nálam szóba sem jön.</div>

Szerintem baj lesz, mert ostoba vagy, és körülbelül annyira kreatív, mint egy rozsdás kardántengely.
Oct 25, 2014 19:00:12

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:00:16
Válasz
(9)
tolvaj gyagyås! elårulod a troll uraknak, mit "felejtettel" magadnål ami az Andreåe?
Oct 25, 2014 19:00:16

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:01:43
Válasz
(9)
gyagyås, van annak valami oka,hogy kerulöd az Andreåval kapcsolatos kerdeseket?:-)
Oct 25, 2014 19:01:43

Szerző: sodika Oct 25, 2014 19:02:04
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">felelj geci</div>
Lusta vagy, önző vagy, nem tűrsz meg senkit, nem alkalmazkodsz senkihez pedig 3 hónap alatt már kiterjedt ismeretségi köröd lehetne.</div>

Alkalmazkodnék, de nincs kihez és mihez.
Próbálok rendezvényekre mászkálni, látod...

De ott se nagyon tudok ismeretségeket kötni sajnos.

Mert ugye az ott lévő emberek közül melyikkel beszélgetnék, miért, és miről.

Érted.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Oct 25, 2014 19:02:04

Szerző: Brian Oct 25, 2014 19:02:23
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>tolvaj gyagyås! elårulod a troll uraknak, mit "felejtettel" magadnål ami az Andreåe?</div>
hagyjad, inkább heroint akar árulni, shaját megoldásként
Oct 25, 2014 19:02:23

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:03:00
Válasz
(11)
gyagyås, miert titok az, hogy mi elöl menekultel Nemetorszågba? Mindketten tudjuk nem a rendör pered miatt, ott tudod, hogy el leszel itelve, tehåt?
Oct 25, 2014 19:03:00

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 19:04:13
Válasz
(17)
VÁLASZOLJ MÁR HOGY MENNYIT SKÁLÁZTÁL, A KURVAANYÁDAT!
Oct 25, 2014 19:04:13

Szerző: Andrea Oct 25, 2014 19:04:32
Válasz
(15)
"Sodika", nincs valami mondanivalod??? Hm??? Vagy meseljek en?
Oct 25, 2014 19:04:32

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:04:49
Válasz
(10)
egyebkent le a kipåval elötted, az amit a zsirdiszno oldalåval csinåltål, tenyleg azt mutatja, hogy nem kispålyås vagy!
Oct 25, 2014 19:04:49

Szerző: felelj geci Oct 25, 2014 19:05:07
Válasz
(16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>felelj geci:

1) A valódi tudás CSAK úgy alakul ki, hogy SZÜKSÉGED VAN a nyelvre. Minden más sajnos csak kerülőút. De hát sajnos hiába vagyok itt már lassan három hónapja, és hiába keresem a megfelelő lehetőséget, még mindig nagyon kevés olyan helyzetben sikerül részt vennem, amikor ténylegesen szükségem lenne a nyelvre. Ehhez tényleg melóhely kéne, de annak keresése előtt még tanulok inkább egy hónapot.

2) A nyelviskolával kapcsolatban már leírtam, hogy tökéletesen megfelel nekem az az állapot, hogy találgattok, köszönöm szépen. :)

3) Próbálok mászkálni rendezvényekre, de hiába. Ezeken TUDSZ úgy ott lenni, hogy ne legyen szükséged a nyelvre. Nekem olyan helyzetekre lenne szükségem, amikor szükségem van rá, és ezt melóhelyzeten kívül sajnos tényleg nehéz találni.

4) Nem, SoDI okos.

5) A szakmámhoz ragaszkodom. Irigylem RGL-t, hogy simán el tud menni szobát festeni, amikor csak akar (feltéve persze, hogy még életben van), de az én fizikumom ezt sajnos kizárja.</div>

Rájátszol a meglévő fogyatékosságodra, de engem ez nem tud meghatni, nem foglak kesztyűs kézzel, csak mert fogyatékos vagy. Tudod, hogy fogyatékos vagy, de megpróbálod előnyödre használni mert ÉSZREVETTED, hogy ezért tűrnek, sajnálnak, etetnek. Én a kutyaszart is beléd törölném.

Szellemi fogyatékos vagy. A fejedben élő asodi a te képzeleted szülötte. Ő is fogyatékos. Felőlem ő is megfagyhat, ráhugyoznék a fagyott sodira és nézném ahogy párolog, ezt érzem irántad.

Képzett nyelvtanárral beszélsz. Az én shaját megoldásom is ehhez kapcsolódik, csak én megoldhattam, hogy más dolgozzon, könyveljen, kommunikáljon helyettem. Van, az enyém, és alkalmazottak futtatják. Minimális létszámú, de saját.

Neked SENKI még egy rohadt szintfelmérőt se adott a kezedbe, hogy egyáltalán beszélsz egy nyelvet.
Te NEM MONDOD MEG, milyen okai vannak annak, hogy valaki nyelvet tanul. Majd ha villantasz egy nyelvtanárit, akkor vitatkozunk, addig egy rikácsoló autista majom vagy.

A legundorítóbb motiváció nyelvtanuláshoz a KÉNYSZER.

Amikor gyakorlat részeként ungabunga bevándorlók makognak a füledbe, olyanok mint te, büdösek, szegények és reményvesztettek, ráadásul egynyelvűek, és a KÉNYSZER vezérli őket, hogy a szaros taxiban 3 mondatot megértsen, és még AZ SEM MEGY NEKI.

Mentem haza ilyen bevándorlóknak tartott nyelvóra után sírva az első kocsmába, és ittam nyugtatóra, hogy ne menjek el a szaroz putrijukba és ne öljem meg őket, mert primitívek, motiválatlanok, hálátlanok és buták voltak, és csak a kényszer miatt makogták hogy tenk júúúúúúúúúú szőr, lelkesedés és tehetség nélkül, és ehhez nekünk fel kellett venni a jó pofát, mert gyakjegy múlott rajta és direkt dobtak a mélyvízbe a fajtád közé, és még mindig álmodok a z élettelen, kiégett, buta, kényszeredett makogókról, akiknek a jó része hazatakarodott, ahogy te is fogsz. Mert hiányzott az ész, a lelkesedés és az igazi motiváció.
Oct 25, 2014 19:05:07

Szerző: xray Oct 25, 2014 19:05:22
Válasz
(15)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>

Szóval kreativitást nem igénylő, nem szellemi jellegű meló sajnos nálam szóba sem jön.</div>
Miféle kreativitásról pofázol szerencsétlen, egy konzervnyitó működését netről kell lelesned. Az agyam dobom el, hogy miket pofázol itt.
Oct 25, 2014 19:05:22

Szerző: sodika Oct 25, 2014 19:07:38
Válasz
(0)
Azért jöttem ki, mert előtte már fél évvel elhatároztam, hogy nyáron visszajövök. 3 hónappal előtte pedig hogy ezt nyelvtanfolyam keretében fogom tenni.

Egyetlen hónapra terveztem, mert és valódi kiköltözést csak egy év múlva terveztem (mindenre fel kell készülni), csak aztán rájöttem, hogy meg tudom oldani a hosszabb maradást is, akkor meg meg már miért ne rövidítsünk az évet a tervhez képest? :)
Oct 25, 2014 19:07:38

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Oct 25, 2014 19:08:43
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Alkalmazkodnék, de nincs kihez és mihez.

Érted.</div>
Ez nem a nyelvhiány miatt van, hanem mert A-U-T-I-S-T-A vagy. Amíg Magyarországon (számodra már nem nevezhetjük hazának) hívtak el a lehúzható gazdatestek közvetíteni, akkor is csak a sarokba húzódtál a faptopoddal az idő nagy részében, nem beszélgettél.
Oct 25, 2014 19:08:43

Szerző: felelj geci Oct 25, 2014 19:09:06
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azért jöttem ki, mert előtte már fél évvel elhatároztam, hogy nyáron visszajövök. 3 hónappal előtte pedig hogy ezt nyelvtanfolyam keretében fogom tenni.

Egyetlen hónapra terveztem, mert és valódi kiköltözést csak egy év múlva terveztem (mindenre fel kell készülni), csak aztán rájöttem, hogy meg tudom oldani a hosszabb maradást is, akkor meg meg már miért ne rövidítsünk az évet a tervhez képest? :)</div>

1. JÁRSZ-E MÉG A NYELVTANFOLYAMRA? IGEN VAGY NEM?

Oct 25, 2014 19:09:06

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 19:09:06
Válasz
(9)
Mennyit kerestél ebben a hónapban? Miért nem felelsz? Szégyenled, vérprofikám?
Oct 25, 2014 19:09:06

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:11:27
Válasz
(11)
te gerinctelen senki, ugye-ugye, a kellemetlen, bår egyenes kerdesekre nem akarsz vålaszolni. te szar tolvaj!
Oct 25, 2014 19:11:27

Szerző: sodika Oct 25, 2014 19:12:01
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">felelj geci</div>
</div>

Pedig én arról álmodok, mert azt hiányzik.
Anélkül nem fogsz normálisan megszólalni egy nyelven, hogy meg kell szólalnod.
Oct 25, 2014 19:12:01

Szerző: Tinker Bell Oct 25, 2014 19:13:13
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">felelj geci</div>
</div>

Anélkül nem fogsz normálisan megszólalni egy nyelven, hogy meg kell szólalnod.</div>

Ez senkit nem érdekel. Miért nyúltad le drog andi vibrátorát?
Oct 25, 2014 19:13:13

Szerző: sodika Oct 25, 2014 19:14:23
Válasz
(0)
Csak egy olvasó:

A kivel és miről még mindig fontos kérdés.
Na mindegy, valahogy csak lesz.

Mondom, eredeti terv így nézett ki:

- augusztus 1 hónapra
- utána hazamegyek 1 évet még mélyíteni a nyelvtudást
- aztán jövök vissza szerencsét próbálni

Csak aztán rájöttem, hogy nem lehetetlen tovább maradni.
És akkor már miért ne most, gyorsítva az eredeti elképzeléshez képest egy évet.

Ennyi.
Na megyek vásárolni, mert bezár a Nettó

csá
Oct 25, 2014 19:14:23

Szerző: tigris Oct 25, 2014 19:14:35
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">felelj geci</div>
Lusta vagy, önző vagy, nem tűrsz meg senkit, nem alkalmazkodsz senkihez pedig 3 hónap alatt már kiterjedt ismeretségi köröd lehetne.</div>

Érted.</div>

nem, nemértjük. miért ugat életveszélyről az, akinek derogál elmenni dolgozni?

ennyi

Oct 25, 2014 19:14:35

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:14:56
Válasz
(4)
</div>

Anélkül nem fogsz normálisan megszólalni egy nyelven, hogy meg kell szólalnod.</div>

ez olyan hitelesen hangzik töled, aki meg magyarul sem beszel tökeletesen.
Oct 25, 2014 19:14:56

Szerző: tigris Oct 25, 2014 19:15:35
Válasz
(4)

Érted.</div>

látjuk az életveszélyt. rendezvényekre meg bulizgatni járkálsz, meg kell a szívnek szakadni
Oct 25, 2014 19:15:35

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:16:08
Válasz
(6)
menekulsz gyagyås? az eleted egy menekules!
Oct 25, 2014 19:16:08

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 25, 2014 19:18:32
Válasz
(23)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mert ugye az ott lévő emberek közül melyikkel beszélgetnék, miért, és miről.

Érted.</div>

Hát ezaz. Te normális emberek társaságát keresed, a normális emberek viszont érdeklődéstől és intelligenciától függően sokféle témáról, gördülékenyen kommunikálnak egymással.

Te viszont autista vagy. Képtelen vagy értelmes formában előadni a gondolataidat, a small talkról nem is beszélve. Arra viszont, hogy egy szemmel láthatóan fogyatékos srác hosszú őgetések és kínos vihorászás közepette háromszor megismétli, hogy gyorsan vennie kell egy kindle-t, különben életveszélybe kerül, senki sem kíváncsi. (Aki mégis, az meg itt röhög rajtad.)

Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor gyorsan leszámolsz azzal az illúzióval, hogy te egy egészséges ember vagy, és elhúzol valami alapítványhoz, ahonnan <i>talán</i> benyomnak valami programba. Kapnál pszichiátert, mentort, aki segít befizetni a csekkeket, és ha szorgosan válogatod a kupakokat, némi pénzt is. Ha látják rajtad, hogy szorgalmas vagy, és jóindulatú, és nem sikerül megkedvelned a monoton melót, talán egy rendes fényképezőt is a kezedbe adnak, és a "munkád" részeként dokumentálhatod a fogyiland mindennapjait, meg csinálhatod a weboldalt.

Most vigyorogsz, és azt motyogod a taknyos orrod alá, hogy "hülye, én nem vagyok fogyi".

Sajnos az vagy. Képtelen vagy az önálló életre, ahogy a mellékelt ábra is mutatja. A valóságban a fenti forgatókönyv a maximum, irtózatos szerencse kellene hozzá. Valószínűbb, hogy a blahán, esetleg Neukölln valamelyik eldugott sikátorában fogsz megdögleni. Hogy ez 1 vagy 5 év múlva fog megtörténni, az csak rocskaiékon múlik, nem pedig rajtad.
Oct 25, 2014 19:18:32

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Oct 25, 2014 19:18:41
Válasz
(10)
[quote=sodika- augusztus 1 hónapra
- utána hazamegyek 1 évet még mélyíteni a nyelvtudást
- aztán jövök vissza szerencsét próbálni
Miffan?! Eddig az volt a duma, hogy itthon (Magyarországon) nem lehet nyelvet tanulni, ezért kellett kinti nyelviskola. Akkor hogy mélyítetted volna a nyeltudásodat 1 hónap után? Már megint kezdesz belezavarodni a saját faszságaidba.
Oct 25, 2014 19:18:41

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) Oct 25, 2014 19:20:33
Válasz
(24)
Örebrö, Te is teríthetnéd már a lapjaid egy részét..
Oct 25, 2014 19:20:33

Szerző: felelj geci Oct 25, 2014 19:22:24
Válasz
(18)
Nem tudom, felfogod-e, de elmesélem milyen volt gyakjegyért tanítani, amikor SZERETED a nyelveket, szereted a különböző kultúrákat, lelkesedsz hogy meglegyen a másoddiplomád mert még fiatal vagy de már kilátásban van a család, és felteszel a bakancslistádra egy doktorit, emellett majdnem annyi nyelven beszélsz, mint ahány ujjad van a két kezeden.

Kiküldenek tanítani. Tudtad, hogy ez eljön, várod is meg nem is. Várod, mert hátha koreai, japán diákok közé kerülsz és megismerheted a kultúrájukat. Hátha valami Montessori kategóriás magánoviba küldenek, ahol kurva jó kapcsolatokat szerezhetsz. Hátha esti iskolába küldenek, ami állami pénzből megy, és meló után kikapcsolódásnak érzik a szellemi munkát a felnőttek, akiknek CÉLJA, hogy jobb állást találjanak és fejlesszék magukat.

És kikapod a legrosszabbat, a legátkozottabbat. A táborokban lakó, nigériai, pakisztáni szikh, csádi untermenscheket, akik a saját országukat már szétkúrták, és jönnek egy (miniállamról beszélünk) Monaco-kategóriás országba "ságíccsenek uraságodék" dumával kulimunkát vállalni.

Mert odahaza szétkúrták az életüket, a jövőjüket, a renoméjukat. Ismerős?

Egy soknemzetiségű, befogadó országban is deviánsnak számítanak. Ismerős?

A saját nyelvükön makognak. Ímmel-ámmal járnak be, szándékosan lassan mozognak.

A házi feladatot személyes sértésnek veszik, SOHA nem csinálják meg és nem adják be. Mert bár büdösek. Csórók. Nincs életük, jövőjük, AKKORA felfuvalkodott egóval rendelkeznek, hogy nekik aztán SENKI! ne adjon különmunkát.

Az órán figyelik, hogyan tanítasz, hogyan foglalkozol a büdös, lusta férgekkel, akiktől csak minimális angolt várnak, hogy ott maradhassanak irgalomból és dolgozhassanak.

Végig mosolyognod kell, mintha kurva lennél vagy sztriptíztáncos, mert a gyakjegyed a bugyipénz. Oda kell hajolnod a mosdatlan szarhoz, és tízszer türelmesen elismételni, mi a különbség a sir és a madam között. Fef tudod te ezt fogni, te ócska buzi?

Heti két alkalom, előtte beveszed a nyugtatót, este héttől fél tízig tart, tudod hogy utána mész bulizni és berúghatsz. Mégis minden alkalom után a buta büdös, lusta szarokkal öngyilkos akarsz lenni.

Aztán, csodák csodája, ELKEZDENEK KIKOPNI a tanfolyamról, kihullani mint a legyek. És ameddig le nem jár a vízumuk, tengenek, lengenek, zaklatják a nőket a csövesebb városrészekben, aztán értük jön a határrendészet "névtelen" bejelentésre és Hello Nigéria ismét.

ISMERŐS?

Te buzi, én ismerem a fajtádat, nem csak azért mert kiszámítható vagy, hanem mert tapasztalatom van vele.

A te történeted iskolakönyvi példa. Idő kérdése volt, mikor bukj ki a heti 12 órás szarról.
Oct 25, 2014 19:22:24

Szerző: Tinker Bell Oct 25, 2014 19:25:16
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Örebrö, Te is teríthetnéd már a lapjaid egy részét..</div>

Jogos.
Oct 25, 2014 19:25:16

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:26:00
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Örebrö, Te is teríthetnéd már a lapjaid egy részét..</div>
bocs,de egyelöre elvezem, hogy idegesen remeg es csak leskelödik, mert nem tudja mit es mennyit tudok, de nem sokåra eljön az idö es ha neki nincs ver a pucåjåban, elmonom en, megadom neki az eselyt, hogy csak a vegeredmenyt mondja itt el, de a turelmem veges (ugye olvsod gyagyås?)
Oct 25, 2014 19:26:00

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:27:54
Válasz
(2)
tinker bell, a te nicked absolut ismeretlen szåmomra, ha ennyire erdekel, megadom a hölgy szåmåt, hivd fel es kerdezd meg, deal?
Oct 25, 2014 19:27:54

Szerző: 1 kérdés Oct 25, 2014 19:30:48
Válasz
(14)
Örebro, mivel a fogyatékos ötszázadszorra se mondta el, hogy jár-e a tanfolyamra (NEM), és nem derült ki az sem, hogy hol lakik, nos, te vagy az egyetlen kapaszkodó. Ez nem sértés vagy felkérdezés, inkább vedd megtiszteltetésnek. Annyit ki tudnál deríteni, bejár-e a fogyatékos? Köszi. Tényleg nincs más, aki jelen pillanatban infót tud teríteni.
Oct 25, 2014 19:30:48

Szerző: SoDika Oct 25, 2014 19:37:04
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Tinker Bell</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">felelj geci</div>
</div>

Ez senkit nem érdekel. Miért nyúltad le drog andi vibrátorát?</div>

Az nem vibrátor volt, hanem anal plugin. Fogalmazzunk pontosan!
Oct 25, 2014 19:37:04

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:37:13
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">1 kérdés</div>Örebro, mivel a fogyatékos ötszázadszorra se mondta el, hogy jár-e a tanfolyamra (NEM), és nem derült ki az sem, hogy hol lakik, nos, te vagy az egyetlen kapaszkodó. Ez nem sértés vagy felkérdezés, inkább vedd megtiszteltetésnek. Annyit ki tudnál deríteni, bejár-e a fogyatékos? Köszi. Tényleg nincs más, aki jelen pillanatban infót tud teríteni.</div>
Meg kell ertened, hogy itt es most nem vålaszolok, mert ez a fasz itt kukkol es olvassa, mennyit tudunk, nekem most jobb erzes, ha fö a sajat leveben. Lacinak elkuldenem a kerdesedre a vålszt, de ö sincs a levelezö listån. kis turelmet kerek!
Oct 25, 2014 19:37:13

Szerző: 1 kérdés Oct 25, 2014 19:41:22
Válasz
(5)
Jóvanna, senki se nem hülye, csak kíváncsi :)))))))
Oct 25, 2014 19:41:22

Szerző: sodika Oct 25, 2014 19:55:37
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>a normális emberek viszont érdeklődéstől és intelligenciától függően sokféle témáról, gördülékenyen kommunikálnak egymással</div>

Viccen kívül: társalkodási tippekről el fogok olvasni hamarosan egy könyvet. :)

Aztán kalandjáték-jelleggel kipróbálom, amit benne írnak.

Mit veszíthetek.
Oct 25, 2014 19:55:37

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 19:57:20
Válasz
(6)
mi van gyagyås nem våsårolni indultål, netån leskelödsz?:-))))
Oct 25, 2014 19:57:20

Szerző: dögölj meg Oct 25, 2014 19:57:27
Válasz
(11)
</div>

Kár a gőzért, de: képzeld buzifogyatékoskám, hogy a nyaralónk körül lakó osztrákok kicsi korunktól kezdve németül szóltak hozzánk, és biztattak arra, hogy válaszoljunk vissza németül. Eleinte égő volt, mert sajnos nekem nem jutott ki az a szerencse, hogy többnyelvű családba szülessek, de amikor "normálisan" megszólaltunk, megdicsértek minket. Semmilyen kényszer nem volt, csak a kíváncsiság, meg játszani akartunk a gyerekekkel, ezt te úgyse tudod felfogni, együtt tollaslabdáztunk osztrák, keletnémet, magyar meg üveget gyűjtő kiscigó. Másodiktól volt kötelező egy nyelvet választani, addigra már társalgó szinten ment a német. És semmilyen kényszerre nem emlékszem csak hogy hol a bográcsos lecsóra jöttek át az osztrákok családostól, hol mi mentünk át bratwurstra.
Akkor jöttem rá, hogy intelligens ember NEM lehet egynyelvű, a kettő kizárja egymást, és hogy az én gyerekemnek nem fog égni a pofája, hogy csak egy nyelven tud beszélni, és ha hívják játszani, akkor úgy érezze magát mint egy kuka fasz.
Óriási szerencsénk volt, hogy nem leereszkedőek voltak a környéken nyaralók, hanem kedvesek, közvetlenek, és szívügyüknek érezték hogy a környékbeliek jól érezzék magukat a társaságukban.
Irigyeltem őket, hajnalonta vagy esténként csoportosan mentek biciklizni, mindenütt megálltak beszélgetni, aztán hol egy szatyor barackkal, hol kukoricával, hol lecsóra valóval jöttek haza, amit megosztottak másokkal.
Ha egy otthonban laknál recskás, ahová való vagy szánnálak, mert nem tudod, milyen az élet. Az iskola előtti nyelvóráink játszásból, főzésből, kajálásból álltak. Nem lett volna kötelező, játszhattunk volna egy külön sarokban páran, mint pár deviáns aki leszarja hogy a nyaralószomszéd játszani hívja, csak nem mindenki recskaboy. Nem lehet szavakkal kifejezni, mennyire szánalmas vagy.
Oct 25, 2014 19:57:27

Szerző: Tinker Bell Oct 25, 2014 20:01:51
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>a normális emberek viszont érdeklődéstől és intelligenciától függően sokféle témáról, gördülékenyen kommunikálnak egymással</div>

Mit veszíthetek.</div>

Azt, hogy félreértik a hablatyolásodat, és valami nagydarab néger jól alád vág a diszkó wc-jében. Bár, ha jobban belegondolok, lehet, hogy ez nem lenne veszteség?
Oct 25, 2014 20:01:51

Szerző: sodika Oct 25, 2014 20:03:07
Válasz
(0)
Tök mindegy, nekem az életveszély-érzés is elég motiváció most a tanuláshoz.

felelj geci: Nem tűnik fel neked, hogy én nem integrációs tanfolyamra iratkoztam be? :)
Oct 25, 2014 20:03:07

Szerző: púpkergető Oct 25, 2014 20:08:39
Válasz
(6)
Semmivel sem könnyebb a te tanárod dolga veled, mint annak aki a nigériaiakat tanította.
By the way, nem akarsz Nigériába ellátogatni valahogy?
Ott imádnák a videóidat, talán még gumiabroncs nyakláncot is kapnál tőlük ajándékba.
Oct 25, 2014 20:08:39

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Oct 25, 2014 20:09:12
Válasz
(20)
Viccen kívül: társalkodási tippekről el fogok olvasni hamarosan egy könyvet. :)</div>

soha többet nem olvasok sodikát
Oct 25, 2014 20:09:12

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 20:10:09
Válasz
(4)
gyagyås te tudod mit jelent az, hogy eletveszely? te fogyatekos vagy ezert aztån semmi de semmi nem ugy van nålad mint a normålis embereknel.

mås......

fönök ur mikor ad penzt kårtyåra?
jaja tudom, melo cså haha
Oct 25, 2014 20:10:09

Szerző: Társalkodási tippek Oct 25, 2014 20:10:12
Válasz
(19)
- A megjelenés fontos. Mielőtt beszélgetni akarsz, a külsőd legyen ápolt, a ruhád alkalomhoz és évszakhoz illő, és a méretedre való.

- A kiáramló szájszag minősége ALAPVETŐ.

- Ne makogj magadban, ne viselkedj autistán.

Ezekre nem is gondoltál, mi? Hogy ahhoz, hogy egy párbeszéd létrejöjjön, ahhoz 2 olyan fél kell, aki szóba akar elegyedni a másikkal?

- Hagyd ki az autista fókahangokat.

- A társalgás témája konszenzus alapján alakul ki, ha a másik fél kényelmetlenül érzi magát a téma hallatán, akkor kerüld ki a témát.

- Ne éltesd Hitlert. Egyáltalán, kerüld a Hitler-témát.

- Ne oszd az észt a kisszobából.

- Általános és kellemes témák: utazás, kultúrák, nemzeti ünnepek, főzés és konyhaművészet, borkultúra, aktuális könyvek és az irodalom úgy általában, hobbiállatok. Egyikhez sem tudsz hozzászólni, nyers csirke és oldalas konzervnyitókám.

- Társalgás közben ne légy tolakodó, tehát a mocskos kezed ne a partner nemi szervén tárold és ne a sajátodon.

- A homofóbia, idegengyűlölet, faszkiverés, pedofília és állatszex nem menő témák.

- Általános téma még a család, elmondhatod hogyan tetted földönfutóvá apádat, nincstelenné anyádat, és hogy az unokatestvéred egy negyven éves náci pedofil aki feldobott a trolljaidnak.

- Faszverő videóval dicsekedni nem illik.

- A mosolyodtól el fognak menekülni.

- Két mondat után nem illik pár száz eurót kölcsönkérni.

- A barátaid, mint téma: szélsőjobber szexnagyik, Rósza aki nem tud kakálni, Kaufmann az anyja urnájával a fenyőfa alatt, a nyizik centeres tőrpe, a halott RGL, a chemtrailes Titán és a boborjánhajú Molnár F. Árpád.

- Tanulmányaink, mint téma: 28 év etyetyetyetyetym.

- Meló, mint téma: ingyenélés és gányolás, pénzmosásból kapott alamizsna.

Sztem vegyél a pénz árából burgonyát.
Oct 25, 2014 20:10:12

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 20:12:17
Válasz
(10)
gyagyås elö nö, anyådon kivul låtta mår a csunyådat? nekem az az erzesem, hogy mint mindenben, ebben is hazudtål, te meg szuz vagy!!!
Oct 25, 2014 20:12:17

Szerző: Brian Oct 25, 2014 20:14:42
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>gyagyås elö nö, anyådon kivul låtta mår a csunyådat? nekem az az erzesem, hogy mint mindenben, ebben is hazudtål, te meg szuz vagy!!!</div>
rostás ármándó nőnek számít?
Oct 25, 2014 20:14:42

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 20:15:46
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Brian</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>gyagyås elö nö, anyådon kivul låtta mår a csunyådat? nekem az az erzesem, hogy mint mindenben, ebben is hazudtål, te meg szuz vagy!!!</div>
rostás ármándó nőnek számít?</div>
sodinål, igen.
Oct 25, 2014 20:15:46

Szerző: felelj geci Oct 25, 2014 20:17:29
Válasz
(12)

felelj geci: Nem tűnik fel neked, hogy én nem integrációs tanfolyamra iratkoztam be? :)</div>

De igen, PONTOSAN az VOLT számodra a tanfolyam, ameddig jártál, de már nem jársz.
Elmondom, miért.
Ugyanolyan nincstelen, türhős szar vagy, mint a legalja bevándorlók.
Saját magadtól ugyanannyi pénzed lenne, mint a menedéket kérőknek, csak azokat az állam látja el, téged meg veráék. MÉG.
Ugyanolyan kulturálatlan, barbár, egynyelvű, LUSTA, ingyenélő, mindent másoktól meg pusztán a helyváltoztatástól remélő SZAR vagy, aki semmit nem tesz az életéért, és még a szar tanfolyamról is kibukik. EZÉRT küldtek ki minket ingyen tanítani a fajtádhoz: kár rá az állami pénz, az iskola meg kapva kap a nehezebbnél nehezebb körülményeken, ahová a tanárjelöltekt küldheti. Képzeld volt, aki életfogytosokat tanított, és még annak is jobb dolga volt elmondása szerint mint nekem és pár másiknak a menekült mocskokkal. Egy fokkal nem vagy jobb mint egy nigériai drogdealer szar, és te SEM fogsz integrálódni. SOHA.
(Kösz a gumiabroncsos megjegyzést kurva jó volt, akárhányszor el akarják venni tőlem a gépet mert felkúrom magam a recskáson, valaki mindig benyög valamit, amitől szarrá röhögöm magam.)

Oct 25, 2014 20:17:29

Szerző: Karandas Oct 25, 2014 20:21:11
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>a normális emberek viszont érdeklődéstől és intelligenciától függően sokféle témáról, gördülékenyen kommunikálnak egymással</div>

Mit veszíthetek.</div>

Endre!

Ma este kibaszott nagy vagy!
Oct 25, 2014 20:21:11

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 20:21:22
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">felelj geci</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>

felelj geci: Nem tűnik fel neked, hogy én nem integrációs tanfolyamra iratkoztam be? :)</div>

De igen, PONTOSAN az VOLT számodra a tanfolyam, ameddig jártál, de már nem jársz.
Elmondom, miért.
Ugyanolyan nincstelen, türhős szar vagy, mint a legalja bevándorlók.
Saját magadtól ugyanannyi pénzed lenne, mint a menedéket kérőknek, csak azokat az állam látja el, téged meg veráék. MÉG.
Ugyanolyan kulturálatlan, barbár, egynyelvű, LUSTA, ingyenélő, mindent másoktól meg pusztán a helyváltoztatástól remélő SZAR vagy, aki semmit nem tesz az életéért, és még a szar tanfolyamról is kibukik. EZÉRT küldtek ki minket ingyen tanítani a fajtádhoz: kár rá az állami pénz, az iskola meg kapva kap a nehezebbnél nehezebb körülményeken, ahová a tanárjelöltekt küldheti. Képzeld volt, aki életfogytosokat tanított, és még annak is jobb dolga volt elmondása szerint mint nekem és pár másiknak a menekült mocskokkal. Egy fokkal nem vagy jobb mint egy nigériai drogdealer szar, és te SEM fogsz integrálódni. SOHA.
(Kösz a gumiabroncsos megjegyzést kurva jó volt, akárhányszor el akarják venni tőlem a gépet mert felkúrom magam a recskáson, valaki mindig benyög valamit, amitől szarrá röhögöm magam.)</div>

råadåsul, nem kap a nemet munkaugyi hivataltol egy euro cent segelyt sem, csak abban az esetben, ha van hat honap folyamatos , bejelentett munkåja es a ledolgozott oråk szåma eleri a negyvenet egy honapban. gyagyås a nemetek okosabbak mint te, miert is erdeklödtel a segely utån?:-)))
Oct 25, 2014 20:21:22

Szerző: sodika Oct 25, 2014 20:21:57
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tinker Bell</div>
Azt, hogy félreértik a hablatyolásodat</div>

Ez a veszély szerencsére nem áll fent.
Ha fontos számomra, hogy megértsenek, beszélek annyira tisztán, hogy megértsenek.

felelj geci:

Integrációs tanfolyamnak a közelébe se mennék :)

Na meló, csá.
Oct 25, 2014 20:21:57

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 25, 2014 20:22:00
Válasz
(7)

Mit veszíthetek.</div>

Időt. Valószínűleg már rég túl vagy az utolsó olyan pillanaton, amikor még megmenthető lett volna az életed, de abban az esetben, ha mégsem, biztosan nem akarsz újabb heteket, hónapokat elvesztegetni.

Nem könyvre van szükséged, hanem szakemberre, és állandó segítségre az életed hátralévő részében. Erre pedig csak akkor van valami halvány esélyed, ha magadnak is beismered, hogy fogyatékos vagy, és felkeresel egy autistákkal foglalkozó alapítványt.
Oct 25, 2014 20:22:00

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Oct 25, 2014 20:22:45
Válasz
(3)

Mit veszíthetek.</div>
Reménykedsz, hogy valaki visszaferdíti az orrod?
Oct 25, 2014 20:22:45

Szerző: Örebro Oct 25, 2014 20:22:50
Válasz
(2)
de ha jol emlekszem, aki kulföldre megy dolgozni az hazaårulo, hogy van ez gyagyås? vagy ez mås?
Oct 25, 2014 20:22:50

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) Oct 25, 2014 20:28:12
Válasz
(10)

Mit veszíthetek.</div>

A pez cukorkára hasonlító metszőfogaidat.
Oct 25, 2014 20:28:12

Szerző: sodika Oct 25, 2014 20:29:43
Válasz
(9)
Épp most találtam két könyvet a vinyómon, ami jó lesz.

Andrew Matthews - Barátkozni jó
Allan Pease, Alan Garner - Szó-beszéd - A társalgás művészete

Kalandjáték-kockázat jelleggel olvasgatom, és keresek utána megint valami berlini lehetőséget, ahol gyakorolható.

Szerencsére van ilyen sok, ha az ember a felsőoktatási intézmények környékén nézelődik.

Na meló, csá.
Oct 25, 2014 20:29:43

Szerző: Schlingloff Sándor Oct 25, 2014 20:30:09
Válasz
(10)

Mit veszíthetek.</div>

Egészen véletlenül tudok ajánlani pár PDF-et a témában, jutányos áron.
Oct 25, 2014 20:30:09

Szerző: sodika Oct 25, 2014 20:30:29
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>de ha jol emlekszem, aki kulföldre megy dolgozni az hazaårulo, hogy van ez gyagyås? vagy ez mås?</div>

Aki pénz miatt megy.
Én kalandvágyból jöttem.

A pénz csak kellemes mellékhatás lehet.

Na meló, csá.
Oct 25, 2014 20:30:29

Szerző: felelj geci Oct 25, 2014 20:30:49
Válasz
(12)
Örebro:

Ugye a nyelv nem csak szókincsből, nyelvtanból meg minden szarból áll, hanem a KULTÚRÁBÓL is.

Nekem kellett elmagyarázni a szikh gecinek, hogy a nőnek is meg kell állni taxival akkor is ha nincs mellette a KIBASZOTT GAZDÁJA tehát egyedül merészkedik az utcára, és lehetőleg nem megerőszakolni és megölni.

ÉS leállt vitatkozni, meg belekeverni a vallását meg a móreseiket a témába. Ha megszólaltak a nyakláncos meg turbános gecik a csípős szagú teremben, csakis azért tették hogy vitatkozzanak és megmagyarázzák miért NEM fognak úgy tenni.

Azt, hogy a női fizető vendég megszólítása a "ma'am", vagy madam, ordítva és óbégatva fogadták.

A szakmai részének is utána kellett olvasnom, sőt az olyanoknak is, hogy hogyan kell számlát adni, elszámolni a cég felé a nap végén. Nem tudták, mi az a GPS, azt hitték tévé. Hagyjuk, mert fogom magam, és lúgot nyelek. Az volt a szerencsém, hogy valami iszonyú undorító bagázst fogtam ki, a niggériaiak lebuktak a droggal, egy erőszakkal, a többi hazatakarodott, és pár hét alatt vége lett a tanfolyamnak, én meg megkaptam rá a maxot, és ameddig a többinek le nem járt a gyakszi lóghattam volna de bekéredzkedtem alternatív (és gecidrgága) oviba más mellé. Kurvára megfizettem.
Oct 25, 2014 20:30:49

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 20:31:22
Válasz
(5)
Életveszély az amikor nem vagy hajlandó elmenni dolgozni, de e-book-olvasóra meg basznád a pénzt? Milyen életveszélyről hazudozol megint, Gyagyás?

És sokadjára sem feleltél arra hogy mennyit skáláztál, úgyhogy egyértelmű, hogy Recskaiéktől még mindig bőven folyik az apanázs.
Oct 25, 2014 20:31:22

Szerző: Tinker Bell Oct 25, 2014 20:31:45
Válasz
(6)

Na meló, csá.</div>

Nem dolgozol, tehát ez azt jelenti, hogy

a) Naruto beindít
b) fajszbukk cset indul
c) rejsz
Oct 25, 2014 20:31:45

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Oct 25, 2014 20:32:10
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Épp most találtam két könyvet a vinyómon, ami jó lesz.

Kalandjáték-kockázat jelleggel olvasgatom, és keresek utána megint valami berlini lehetőséget, ahol gyakorolható.

Szerencsére van ilyen sok, ha az ember a felsőoktatási intézmények környékén nézelődik.

Na meló, csá.</div>

Berlin Europa egyik startup kozpontja. Folyamatosan vannak szakmai meetupok, konferenciak meg eloadasok. Ha elmennel egy ilyenre, akkor lehet ismerkednel is meg vegre a szakmabol is tanulnal valamit.
Oct 25, 2014 20:32:10

Szerző: sodika Oct 25, 2014 20:32:59
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Schlingloff Sándor</div>
Egészen véletlenül tudok ajánlani pár PDF-et a témában, jutányos áron.</div>

Á, többé nem fiztek PDF-ért.
A Kindle Paperwhite-ot is spórolásból akarom megvenni, mondom.

Mert drága dolog a könyv.

Jó, persze az antikvárium jó ötlet.
Hétfőn lehet hogy körülnézek, hol van Berlinben ilyen.

Mégsem állapot, hogy lassan egy éve tanulom a nyelvet, de egyetlen német nyelvű könyvem sincs.
Oct 25, 2014 20:32:59

Szerző: Tinker Bell Oct 25, 2014 20:34:37
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>
Berlin Europa egyik startup kozpontja. Folyamatosan vannak szakmai meetupok, konferenciak meg eloadasok. Ha elmennel egy ilyenre, akkor lehet ismerkednel is meg vegre a szakmabol is tanulnal valamit.</div>

Persze, főleg ha felveszi a híres-hírhedt fekete kaftánját meg azt a rózsaszínű női sapkát, amit tavaly télen viselt. Tényleg, az a kép még megvan valahol, amin a női sapka van rajta?
Oct 25, 2014 20:34:37

Szerző: sodika Oct 25, 2014 20:35:19
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>
Berlin Europa egyik startup kozpontja. Folyamatosan vannak szakmai meetupok, konferenciak meg eloadasok. Ha elmennel egy ilyenre, akkor lehet ismerkednel is meg vegre a szakmabol is tanulnal valamit.</div>

Jah, mindegyik egyetemen meg főiskolán csomó szórólap erről szól. Ha ilyen helyen járok, bezsákolok ezekből.

És miután az egyetemisták itt is csórók, ezek általában vagy ingyenes programok, vagy max. 5 euró a belépő.

De előbb magyarul olvasom el a társalgásról szóló könyveket, kalandjátéknak felfogva a berlini alkalmazásukat. :D
Oct 25, 2014 20:35:19

Szerző: felelj geci Oct 25, 2014 20:35:49
Válasz
(10)
Az nem állapot, hogy szellemileg sérült vagy, és nem vagy gyámság alatt a hatalmas diktatúrában. Mentálisan sérült vagy, nincs képed a valóságról, életképtelen vagy, nem tudsz boldogulni az életben, és egyedül kujtorogsz, na ez a nem állapot. Gyámság alatt kéne lenni, és ennek a fórumnak az energiáit Sherlock Porksra meg a többi bűnözőre összpontosítani.
Oct 25, 2014 20:35:49

Szerző: sodika Oct 25, 2014 20:35:55
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tinker Bell</div>Tényleg, az a kép még megvan valahol, amin a női sapka van rajta?</div>

Jó hogy mondod.
Lassan vennem kell sapkát is, meg télikabátot, ha nem akarok szarrá fagyni.

Na meló, csá.
Oct 25, 2014 20:35:55

Szerző: Schlingloff Sándor Oct 25, 2014 20:37:21
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Schlingloff Sándor</div>
Egészen véletlenül tudok ajánlani pár PDF-et a témában, jutányos áron.</div>

Á, többé nem fiztek PDF-ért.
A Kindle Paperwhite-ot is spórolásból akarom megvenni, mondom.

Mert drága dolog a könyv.

Jó, persze az antikvárium jó ötlet.
Hétfőn lehet hogy körülnézek, hol van Berlinben ilyen.

Mégsem állapot, hogy lassan egy éve tanulom a nyelvet, de egyetlen német nyelvű könyvem sincs.</div>

Pedig törzsvásárlói kedvezményt adok, régi barátságunkra tekintettel.
Oct 25, 2014 20:37:21

Szerző: sodika Oct 25, 2014 20:37:52
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">felelj geci</div>nincs képed a valóságról</div>

Mert nincs is objektív valóság.
Helyszínek vannak, és szerepek.
Nézőpontok vannak, és megközelítések.

Egyébként pont a hiányzó valóságképem miatt merek Berlinben lenni. Ha igazán, reálian belegondolnék, hogy hol vagyok már három hónapja, megijednék :D
Oct 25, 2014 20:37:52

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Oct 25, 2014 20:39:04
Válasz
(6)

Na meló, csá.</div>

A kaftánod legyen rajtad, garantált a shiker.
Oct 25, 2014 20:39:04

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 20:39:12
Válasz
(18)
Recskaboy, mivel nem vagy hajlandó válaszolni arra hogy mennyit skáláztál, így felteszek egy más jellegű kérdést: hogy lehettél akkora féreg hogy feljelentetted a Pénzmentőt és Rocskai Gergő cégét, és vagyonosodási vizsgálatot kértél Rocskai családra? Befogadnak, etetnek, eltartanak még BERLIN, Germany környékén is, te meg feljelented őket, te geci? A hálátlanság szobrát rólad lehetne mintázni. Fogalmuk sincs milyen <s>kígyót</s> pitont melengettek a keblükön.

Oct 25, 2014 20:39:12

Szerző: Schlingloff Sándor Oct 25, 2014 20:39:18
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tinker Bell</div>Tényleg, az a kép még megvan valahol, amin a női sapka van rajta?</div>

Jó hogy mondod.

Na meló, csá.</div>

Béleld ki a jelenlegi gönceidet összegyűrt újságpapírral, a levegő jól szigetel!
Oct 25, 2014 20:39:18

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 25, 2014 20:39:31
Válasz
(5)
Endre, az életveszély elhárításának elengedhetetlen elôfeltétele, hogy belásd, hogy autista vagy.

Amíg ez nem tudatosul benned, és nem kérsz segítséget szakembertôl, addig minden mindegy.
Oct 25, 2014 20:39:31

Szerző: Tinker Bell Oct 25, 2014 20:40:21
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha igazán, reálian belegondolnék, hogy hol vagyok már három hónapja, megijednék :D</div>

Ez érthető, valóban ijesztő, hogy egész nap egy szobában kuksolsz egy idegen országban és várod, hogy elévüljenek az itthoni ügyeid. De nézd a jó oldalát: ez az életmód nem szokatlan számodra, sőt.
Oct 25, 2014 20:40:21

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 20:41:45
Válasz
(10)
Úgy hallottam Kisboros is feljelentette már őket. Póka, Hermén, Bécigány és Sherlock Porks is tehetne egy-egy bejelentést, hátha ennyi aggódó állampolgárt már nem hagy figyelmen kívül a NAV, és kivizsgálják a vén komcsik sötét üzelmeit. Levelező tagozat, Hahó!
Oct 25, 2014 20:41:45

Szerző: felelj geci Oct 25, 2014 20:41:47
Válasz
(8)
Mert, hol vagy három hónapja, mi? 1000 km-rel odébb?! Ettől beszarsz, hülyegyerek? Mit szóltál volna, ha 23 évesen összespórolsz egy új-zélandi repjegyet, és szerzel egy pár hónapos állást valamelyik diákmunkás cégnél, hogy legyen valamennyi fizetésed? Meg merted volna csinálni? 23 évesen, először európán kívül? Te? SOHA! Te szartócsa.
Oct 25, 2014 20:41:47

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 25, 2014 20:43:35
Válasz
(12)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Épp most találtam két könyvet a vinyómon, ami jó lesz.

Na meló, csá.</div>

Van az a szint, amikor valakinek segítenek az ilyen könyvek. Például ha az égvilágon semmi problémája nincsen, de valamilyen okból annyira keveset volt társaságban, hogy nagyon rosszul tud csak kommunikálni. Vagy ha van valami problémája, például enyhe autizmus, de ez nem túl súlyos, és mellette ép az intellektusa.

És akkor még feltételeztem, hogy a fenti könyvek fejlesztő könyvek, és nem pedig szociológusoknak, médiában dolgozóknak, stb, szólnak, akiknek nem csak csinálni, hanem <i>érteni</i> kell a területet.

Nos, te sneci, se azt nem mondhatod el magadról, hogy a visszamaradottságot enyhe, se azt, hogy ép gondolkodású lennél. Te egy fogyatékos fiú vagy, ahogy Záhonyi kolléga néhány évvel ezelőtt kiválóan összefoglalta. Minden kitörési kísérleted kudarcra van ítélve ezen egyszerű ok miatt.

Nem is tudom minek tépem a számat. Menjél vissza programozni, kommenteld magyarul a kétszáz karakteres soraidat, fotózkodj az új Kindle-öddel, szövögesd a terveidet, lehet, hogy tényleg ez a legjobb amit tehetsz. Ha már úgyis csöviszállóra jutsz, legalább azt a pár hónapot, vagy szerencsés esetben évet élvezd ki, amíg még van krumpli a bendődbe, és fedél a fejed felett.
Oct 25, 2014 20:43:35

Szerző: felelj geci Oct 25, 2014 20:44:55
Válasz
(9)
És mit szólnál egy Malvinas-Tűzföld-Antarctica hajóúthoz? Tök fiatalon, olyan helyeken járni, ahová nyugati nyuggerek is csak nyugger korukban jutnak el, ha megérik? El mernél menni egy Tűzföld (azt se tudod hol van)- Falkland-szk, Antarktisz körútra? Ha lenne rá pénzed, veled lenne a családod és nem lenne gond, lenne hozzá bátorságod? SOHA.
Oct 25, 2014 20:44:55

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 20:47:36
Válasz
(7)
Ne menekülj Recskaboy! Ha a gazdatestekre terelődik a szó mindig az ágyneműtartóban végzed. Felelj, miért jelentetted fel azokat akiknek a pénzén dőzsölsz a nagy lájfdéndzsörben? És miért nem felelsz arra hogy mennyit skáláztál ebben a hónapban? Stabilan nulla volt a bevétel?
Oct 25, 2014 20:47:36

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 20:48:38
Válasz
(10)
Endre láttad ma délelőtt a TK oldalát? :D
Oct 25, 2014 20:48:38

Szerző: felelj geci Oct 25, 2014 20:49:24
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Ne menekülj Recskaboy! Ha a gazdatestekre terelődik a szó mindig az ágyneműtartóban végzed. Felelj, miért jelentetted fel azokat akiknek a pénzén dőzsölsz a nagy lájfdéndzsörben? És miért nem felelsz arra hogy mennyit skáláztál ebben a hónapban? Stabilan nulla volt a bevétel?</div>

Napok óta kérdezzük, mint egy megakadt lemez ezt is, meg a tanfolyamot is... És bakker csak f*ssa, f-ssa magából a híg, habos autizmust minden másról. Én már nem tudom milyen nyelven kell tőle megkérdezni hogy mennyit keresett, és jár-e a tanfolyamra.
Oct 25, 2014 20:49:24

Szerző: Szodicsú Oct 25, 2014 20:49:42
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">felelj geci</div>És mit szólnál egy Malvinas-Tűzföld-Antarctica hajóúthoz? Tök fiatalon, olyan helyeken járni, ahová nyugati nyuggerek is csak nyugger korukban jutnak el, ha megérik? El mernél menni egy Tűzföld (azt se tudod hol van)- Falkland-szk, Antarktisz körútra? Ha lenne rá pénzed, veled lenne a családod és nem lenne gond, lenne hozzá bátorságod? SOHA.</div>

Jó, hogy említed, ilyen utat szoktam ajándékozni borravalóként a pizzafutárnak. Meg persze költőpénzt hozzá.
Oct 25, 2014 20:49:42

Szerző: Brian Oct 25, 2014 20:50:38
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Schlingloff Sándor</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tinker Bell</div>Tényleg, az a kép még megvan valahol, amin a női sapka van rajta?</div>

Jó hogy mondod.

Na meló, csá.</div>

Béleld ki a jelenlegi gönceidet összegyűrt újságpapírral, a levegő jól szigetel!</div>
mi van a flanelingekkel? a kolosyn maradtak?
Oct 25, 2014 20:50:38

Szerző: Kiss Endre Farkas Oct 25, 2014 20:51:33
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Endre láttad ma délelőtt a TK oldalát? :D</div>
Hogy láttam-e? Én csináltam!
Oct 25, 2014 20:51:33

Szerző: tabdi gléda Oct 25, 2014 20:51:33
Válasz
(7)
tényleg, milyen érzés gyagyás, hogy a tk-n kötött ki a fütyizésed? bár gondolom amilyen perverz állat vagy ez csak olaj volt a púpra
Oct 25, 2014 20:51:33

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 20:52:31
Válasz
(12)
<div class="quote"><div class="author">xyz</div>
Egyszerű kérdés, te szardarab!
Ha valóban történt feljelentés a nevemben, meg fogod tudni magyarázni, honnan tudsz te erről, ha nem onnan, hogy ti intéztétek a nevemben?</div>

Ki engedte meg hogy kommentelj?
Oct 25, 2014 20:52:31

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 25, 2014 20:54:13
Válasz
(7)
Endre, eddig Rocskaiékat vagy Fórizst sikerült több pénzre lehúzni a német túra ürügyén?
Oct 25, 2014 20:54:13

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Oct 25, 2014 20:55:03
Válasz
(13)
Zsír, a tiszavasvári rendőrőrs szerinted beszkennel egy idézést a fórumra Hiénaverőnek?
Oct 25, 2014 20:55:03

Szerző: Kóser Szalonna Oct 25, 2014 20:57:32
Válasz
(12)
Kérem a zsíros hajú buzi bannolását, ez az este sodié.
Oct 25, 2014 20:57:32

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 20:59:09
Válasz
(13)
Csiripelték a madarak, sőt a közértben is hallottam ezt-azt, Zsír. Ne minket baszogass ha feljelentesz ismeretlen embereket. Sőt a pofátlanság netovábbja, amikor felszopod itt Sherlock Porkst a fórumon, aztán úgy hallottam a VALÓDI BŰNÖZŐKET elfogó Tolvajkéregetők alapítójának a CIB-es számlaszámát is te küldted meg a NAV-nak, hogy inkasszózzanak. Hogy lesz így pénz <s>marcipánra</s> benzinre?
Oct 25, 2014 20:59:09

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 25, 2014 20:59:29
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>Kérem a zsíros hajú buzi bannolását, ez az este sodié.</div>

Alap. Ahogy meglátom bannolom, már azt se olvasom el, hogy mit írt.

Ha nagyon kitartó lesz, akkor pedig beindítjuk az Iron Gnome-ot.
Oct 25, 2014 20:59:29

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 25, 2014 21:00:10
Válasz
(4)
Ha valakit véletlenül kibannolok én, vagy a Gnome, akkor írjon az evilzorgra vagy a sodezetkre.
Oct 25, 2014 21:00:10

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 21:01:22
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>Kérem a zsíros hajú buzi bannolását, ez az este sodié.</div>

Púp sajnos elmenekül, amint szóba kerülnek a gazdatestek. Miért érint ez téged olyan mélyen Endi, amikor állítólag nem is laktál a Kolosyn?

Gyere már vissza , annyira érdekelne hogy mennyit skáláztál a lelócsából ebben a hónapban. Gyere ide cicc-cicc...
Oct 25, 2014 21:01:22

Szerző: szeszesember Oct 25, 2014 21:01:59
Válasz
(3)
Púp, most Várady az apafigurád, és miatta vagy Berlin, Germany környékén?

<a href="http://vs.hu/gazdasag/osszes/ez-magyarorszag-itt-mindenki-meglopja-a-masikat-1025" rel="nofollow" target="_blank">http://vs.hu/gazdasag/osszes/ez-magyarorszag-itt-mindenki-meglopja-a-masikat-1025</a>
A zacskó azért zörög, mert éppen támadok.
Oct 25, 2014 21:01:59

Szerző: Schlingloff Sándor Oct 25, 2014 21:03:11
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én azon lepődtem meg, hogy bementem egy könyvesboltba, oszt orrba-szájba nyomtak valaki saját márkás német e-könyvolvasót. Nézem az árát, és majdnem elröhögtem magam, mert ennyiért átsétálok a Saturnba, és eredeti Kindle Paperwhite-ot veszek, nem valami ki tudja milyen szart. LOL.</div>

:DD

ez az igazi ÉLETVESZÉLY!</div>

<b>Igenis</b>, ami érdemben támogatja a nyelvtanulásomat, az az életveszély elhárításának eszköze. Más kérdés persze, hogy még bőven vannak szókártyáim, amiket tudok magammal cipelni, amikor metrózgatok, vagy mászkálok ide-oda, de novemberben már érdemes lesz helyettük egy Kindle Paparwhite-ot a kezemben tartani.

Szép dolog a könyv, de méregdrága. Ezt meg egyszer kell megvenni, a tartalom jöhet végtelen mennyiségben PDF-ről.

Német könyvek német olvasmányok.</div>

Olvasni? Minek? Orvoshoz készülsz?
Oct 25, 2014 21:03:11

Szerző: Hiénaverő Oct 25, 2014 21:04:51
Válasz
(4)
A tajgiszűrőt nem lehetne beállítani Borira is? Nem vagyok infós. Proxynál nem elég belőni a VasGnómot hogy tiltsa le az externetes szolgáltatót?
Oct 25, 2014 21:04:51

Szerző: Laci Oct 25, 2014 21:05:00
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Ha valakit véletlenül kibannolok én, vagy a Gnome, akkor írjon az evilzorgra vagy a sodezetkre.</div>

Írtam! XD
Oct 25, 2014 21:05:00

Szerző: magyarjeti1 Oct 25, 2014 21:06:41
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Laci</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Ha valakit véletlenül kibannolok én, vagy a Gnome, akkor írjon az evilzorgra vagy a sodezetkre.</div>

Írtam! XD</div>

Én is...
Oct 25, 2014 21:06:41

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 25, 2014 21:10:27
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Púp, most Várady az apafigurád, és miatta vagy Berlin, Germany környékén?

<a href="http://vs.hu/gazdasag/osszes/ez-magyarorszag-itt-mindenki-meglopja-a-masikat-1025" rel="nofollow" target="_blank">http://vs.hu/gazdasag/osszes/ez-magyarorszag-itt-mindenki-meglopja-a-masikat-1025</a></div>

Ez mondjuk speciel pont hülyeség, amit mond.

A NAV tényleg alja módon működik, egyrészt szemetek, másrészt balfaszok, harmadrészt a legegyszerűbb papírok kitöltése is pilótavizsgás.

A kezdő vállalkozásoknak viszont ott a KATA. Ne évi 600 ezer forintot múljon már, hogy valaki tud-e vállalkozni vagy nem (főállás mellett csak 300 ezer).
Oct 25, 2014 21:10:27
« 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 2961 »
1734168 komment.

55 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™