Ezek szerint ugy gondolod, hogy utolag feldolgozott Minda-perekre van igeny?
Sodó
May 24, 2012 09:55:14
Napi átlag 220 komment születik ezen a sodigyalázó fórumon. Ez siker!
May 24, 2012 09:55:14
pimpa
May 24, 2012 09:58:56
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div><div class="quote"><div class="author">Uff</div>Hatalmas lenne ahogy az anyja mesélne egy trollnak Sodikáról, és közben előbújna bűzhödt odújából a Rémkobold.</div>
És elkezdene vicsorogni, mint a púptakarós felvételen...
Igazi horror lenne, öcsém!</div>
mint valami gagyi horrorfilmben. a bezárt ajtó mögül nyögések , artikulálatlan üvöltések hangoznak fel. mire a hegyizsidó próbál kihátrálni, de az anyja mondja neki mosolyogva, hogy csak éhes a bandika, csak éhes, mindig éhes........
Igazi horror lenne, öcsém!</div>
mint valami gagyi horrorfilmben. a bezárt ajtó mögül nyögések , artikulálatlan üvöltések hangoznak fel. mire a hegyizsidó próbál kihátrálni, de az anyja mondja neki mosolyogva, hogy csak éhes a bandika, csak éhes, mindig éhes........
May 24, 2012 09:58:56
törzsgyökeres
May 24, 2012 10:05:08
<div class="quote"><div class="author">Sodó</div>Napi átlag 220 komment születik ezen a sodigyalázó fórumon. Ez siker!</div>
ez nem gyalázó, hanem kvázi-magasztaló fórum.
ez nem gyalázó, hanem kvázi-magasztaló fórum.
May 24, 2012 10:05:08
Gery Greyhound
May 24, 2012 11:13:14
Sodi, tegnap szóba került a remek fideszes egészségügy...
<a href="http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/riaszto_az_egeszsegugy_hanyatlasa.520338.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/riaszto_az_egeszsegugy_hanyatlasa.520338.html</a>
<a href="http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/riaszto_az_egeszsegugy_hanyatlasa.520338.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/riaszto_az_egeszsegugy_hanyatlasa.520338.html</a>
May 24, 2012 11:13:14
sodika
May 24, 2012 11:26:25
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Sodi, tegnap szóba került a remek fideszes egészségügy...
<a href="http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/riaszto_az_egeszsegugy_hanyatlasa.520338.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/riaszto_az_egeszsegugy_hanyatlasa.520338.html</a></div>
Ki nem szarja le a jelent?
Én azt mondom, hogy faszák a tervek, és jó az irány.
Hogy a tervezés közben kicsit lecsúszott, nem gáz.
<a href="http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/riaszto_az_egeszsegugy_hanyatlasa.520338.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/riaszto_az_egeszsegugy_hanyatlasa.520338.html</a></div>
Hogy a tervezés közben kicsit lecsúszott, nem gáz.
May 24, 2012 11:26:25
Andy Dufresne
May 24, 2012 11:29:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Sodi, tegnap szóba került a remek fideszes egészségügy...
Hogy a tervezés közben kicsit lecsúszott, nem gáz.</div>
Ma honnan közvetítesz faszkalap? :)
Hogy a tervezés közben kicsit lecsúszott, nem gáz.</div>
Ma honnan közvetítesz faszkalap? :)
May 24, 2012 11:29:11
törzsgyökeres
May 24, 2012 11:33:28
nem lesz ma minda-per közvetítés? már annyira hiányzik.
May 24, 2012 11:33:28
snecigeci
May 24, 2012 11:34:09
púp, a repcsii projekt hogy áll?
miért törölted facebookról azt a bejegyzést, ahol sajnálkoztál, hogy csak június elsején tudod megvenni a gépet?
miért törölted facebookról azt a bejegyzést, ahol sajnálkoztál, hogy csak június elsején tudod megvenni a gépet?
May 24, 2012 11:34:09
pimpa
May 24, 2012 11:39:17
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>púp, a repcsii projekt hogy áll?
miért törölted facebookról azt a bejegyzést, ahol sajnálkoztál, hogy csak június elsején tudod megvenni a gépet?</div>
mondta hogy melyik év júniusa?
miért törölted facebookról azt a bejegyzést, ahol sajnálkoztál, hogy csak június elsején tudod megvenni a gépet?</div>
mondta hogy melyik év júniusa?
May 24, 2012 11:39:17
kérdés bronihoz
May 24, 2012 12:00:50
broni, te azért kedveled a zsidókat, mert ügyelnek a faji tisztaságukra. Hogyan értékeled, hogy Zuckerberg fajgyalázást követ el? A felesége sárga.
May 24, 2012 12:00:50
sodika
May 24, 2012 12:09:49
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>nem lesz ma minda-per közvetítés? már annyira hiányzik.</div>
Kísérteties, hogy ráéreztél.
Ma este Minda Zolis anyag jön majd, igen.
Ma este Minda Zolis anyag jön majd, igen.
May 24, 2012 12:09:49
Callahan
May 24, 2012 12:10:27
<a href="http://index.hu/belfold/hirek/2012/05/24/bela_590_kilosra_hizott/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/hirek/2012/05/24/bela_590_kilosra_hizott/</a>
"A kenderesi Sherlock Porks rekordját hamarosan hitelesítik."
Béla? Kenderes? Itt valami tévedés van!
"A kenderesi Sherlock Porks rekordját hamarosan hitelesítik."
Béla? Kenderes? Itt valami tévedés van!
May 24, 2012 12:10:27
snecigeci
May 24, 2012 12:12:20
ha minden nap van videózás, meg közvetítés, akkor mi a faszért nincs még blogod?
segítsek regisztrálni? 5 percet vesz igénybe körülbelül.
segítsek regisztrálni? 5 percet vesz igénybe körülbelül.
May 24, 2012 12:12:20
pimpa
May 24, 2012 12:12:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>nem lesz ma minda-per közvetítés? már annyira hiányzik.</div>
Ma este Minda Zolis anyag jön majd, igen.</div>
kísérteties! titeket láthatatlan kapocs köt össze :D
ki hitte volna, hogy az új öreg szerelmedről fogsz anyagot készíteni. vajon a minda mit gondol arról, hogy egy közismerten meleg srác őt veszi rendszeresen és készít rajongói felvételeket?
vagy ő is Olyan?
kísérteties! titeket láthatatlan kapocs köt össze :D
ki hitte volna, hogy az új öreg szerelmedről fogsz anyagot készíteni. vajon a minda mit gondol arról, hogy egy közismerten meleg srác őt veszi rendszeresen és készít rajongói felvételeket?
vagy ő is Olyan?
May 24, 2012 12:12:38
Gery Greyhound
May 24, 2012 12:14:29
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>ha minden nap van videózás, meg közvetítés, akkor mi a faszért nincs még blogod?
segítsek regisztrálni? 5 percet vesz igénybe körülbelül.</div>
Én ezer éve mondom neki, hogy csináljon Facebook Page-et. Az a kb 4 perc, és jó anyagokkal könnyen lehet rajongótábort toborozni - és trollkodni sem olyan egyszerű rajta.
segítsek regisztrálni? 5 percet vesz igénybe körülbelül.</div>
Én ezer éve mondom neki, hogy csináljon Facebook Page-et. Az a kb 4 perc, és jó anyagokkal könnyen lehet rajongótábort toborozni - és trollkodni sem olyan egyszerű rajta.
May 24, 2012 12:14:29
snecigeci
May 24, 2012 12:17:37
facebookra senki sem kommentelne, mert senki nem akarja magát összefüggésbe hozni a hírhedt recskással, vagy a produktumaival.
ezért lenne jó a blog, ott lenne élet is.
ezért lenne jó a blog, ott lenne élet is.
May 24, 2012 12:17:37
snecigeci
May 24, 2012 12:19:24
sneci,
- 66masodperc.hu domain regisztrációja 1000 forint (anyádtól ekéred kölcsön, majd 2-3 hét alatt kiskálázod az összeget, vagy csak simán elsodikázod)
- wordpress.com regisztráció ingyenes, 5 perc
tulajdonképpen mi hátráltat ezekben?
- 66masodperc.hu domain regisztrációja 1000 forint (anyádtól ekéred kölcsön, majd 2-3 hét alatt kiskálázod az összeget, vagy csak simán elsodikázod)
- wordpress.com regisztráció ingyenes, 5 perc
tulajdonképpen mi hátráltat ezekben?
May 24, 2012 12:19:24
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:23:55
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>púp, a repcsii projekt hogy áll?
előre megmondtam, hogy sneci törli majd a repcsi jún. 1-ei megvásárlásáról szóló bejegyzést:
<i>Szerző: törzsgyökeres (May 02, 2012 10:18:49)
sneci igen nagy bajban lesz, mert miközben már most dunának kéne mennie, hiszen nem sikerült hobbira félretennie 100-120 ezret 2 hónap alatt, június 1-én sem fogja tudni megvenni a repcsit, sőt később sem, és ki kell találnia valami új mesét, amivel csökkentheti a trollok előtti beégést.
az szerintem alap, hogy az ar.drone-s poszt el fog tűnni az üzenőfaláról. a múlt kényelmetlen emlékeit mindig eltünteti. ugye sneci?<i>
evidencia volt már akkor.
</i></i>
előre megmondtam, hogy sneci törli majd a repcsi jún. 1-ei megvásárlásáról szóló bejegyzést:
<i>Szerző: törzsgyökeres (May 02, 2012 10:18:49)
sneci igen nagy bajban lesz, mert miközben már most dunának kéne mennie, hiszen nem sikerült hobbira félretennie 100-120 ezret 2 hónap alatt, június 1-én sem fogja tudni megvenni a repcsit, sőt később sem, és ki kell találnia valami új mesét, amivel csökkentheti a trollok előtti beégést.
az szerintem alap, hogy az ar.drone-s poszt el fog tűnni az üzenőfaláról. a múlt kényelmetlen emlékeit mindig eltünteti. ugye sneci?<i>
evidencia volt már akkor.
</i></i>
May 24, 2012 12:23:55
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:25:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>nem lesz ma minda-per közvetítés? már annyira hiányzik.</div>
közvetítésről írtam.
közvetítésről írtam.
May 24, 2012 12:25:16
Callahan
May 24, 2012 12:28:22
Most őszintén: jobb lenne Sneci blogjára kommentelni? Megint kiválaszt majd valami lassú, átláthatatlan szar blogmotort, amit juszt sem fog praktikusan átalakítani, a kényesebb témákat meg majd soderálni kezdi. Kell ez nekünk?
Ne áltassátok Snecit a népszerűséggel, mert a blogjára is csak mi járnánk. Kurva mindegy, hova teszi ki az érdektelen anyagait, legfeljebb mi veszünk róluk tudomást.
Ne áltassátok Snecit a népszerűséggel, mert a blogjára is csak mi járnánk. Kurva mindegy, hova teszi ki az érdektelen anyagait, legfeljebb mi veszünk róluk tudomást.
May 24, 2012 12:28:22
sodika
May 24, 2012 12:28:51
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
közvetítésről írtam.</div>
Á, azóta rájöttem, hogy ezeket jobb az ő kamerájából feldolgozni, amit amúgy is visz mindig magával. Oszt ezt kiegészíteni vele készített saját interjúval.
Á, azóta rájöttem, hogy ezeket jobb az ő kamerájából feldolgozni, amit amúgy is visz mindig magával. Oszt ezt kiegészíteni vele készített saját interjúval.
May 24, 2012 12:28:51
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:29:55
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>facebookra senki sem kommentelne, mert senki nem akarja magát összefüggésbe hozni a hírhedt recskással, vagy a produktumaival.
ezért lenne jó a blog, ott lenne élet is.</div>
ha lenne snecinek új blogja, arra biztatnám a trollokat, hogy itt kommenteljünk továbbra is, mert snecinek így nem lenne hatalma a kommentek felett. amikor elindította a sodiazisten és a sodiharc című, azóta már törölt blogokat, akkor is az atw-n kommenteltük a szarjait.
ezért lenne jó a blog, ott lenne élet is.</div>
ha lenne snecinek új blogja, arra biztatnám a trollokat, hogy itt kommenteljünk továbbra is, mert snecinek így nem lenne hatalma a kommentek felett. amikor elindította a sodiazisten és a sodiharc című, azóta már törölt blogokat, akkor is az atw-n kommenteltük a szarjait.
May 24, 2012 12:29:55
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:32:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Á, azóta rájöttem, hogy ezeket jobb az ő kamerájából feldolgozni, amit amúgy is visz mindig magával. Oszt ezt kiegészíteni vele készített saját interjúval.</div>
múltkor még az volt a szöveg, hogy azért közvetíted minda pereit élőben, mert piackutatást végzel. idióta vagy, mindig nagyobbnál nagyobb hülyeségeket hordasz össze logikus indokok helyett.
Á, azóta rájöttem, hogy ezeket jobb az ő kamerájából feldolgozni, amit amúgy is visz mindig magával. Oszt ezt kiegészíteni vele készített saját interjúval.</div>
múltkor még az volt a szöveg, hogy azért közvetíted minda pereit élőben, mert piackutatást végzel. idióta vagy, mindig nagyobbnál nagyobb hülyeségeket hordasz össze logikus indokok helyett.
May 24, 2012 12:32:21
snecigeci
May 24, 2012 12:32:46
naja. de azért a posztcunamiknak és a kétségbeesett soderálásnak is megvolt a varázsa :)
May 24, 2012 12:32:46
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:32:51
Szerző: sodika (May 02, 2012 10:28:03)
törzsgyökeres :
Az univerzum azt akarja, hogy nekem a megjelenéskor legyen AR Drone 2.0-ám. Különben nem alakította volna úgy a valóságot, hogy a megjelenés júniusra essen. :)
törzsgyökeres :
Az univerzum azt akarja, hogy nekem a megjelenéskor legyen AR Drone 2.0-ám. Különben nem alakította volna úgy a valóságot, hogy a megjelenés júniusra essen. :)
May 24, 2012 12:32:51
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:34:52
sneci, jún.1-én ar.drone 2.0 megjelenésének napja, Hahó! meglátjuk, hogy mit akart valójában az univerzum. szerintem azt, hogy a trollok megint kiröhögjenek az újabb kudarcod miatt. te hogy vélekedsz erről?
May 24, 2012 12:34:52
Callahan
May 24, 2012 12:37:09
Sneci legutóbbi fb-os posztjában az mszp.hu-ról linkelt anyagot. Gratulálok neki, ezzel is biztos a rendszernek csapott oda.
May 24, 2012 12:37:09
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:37:28
Szerző: sodika (May 01, 2012 19:47:34)
Amit csinálok, az, kérlek szépen, piackutatás.
Méregetem, mi az, ami sok embert érdekel (elsősorban nemzeti radikális körökben), és mi az, ami nem.
A marketing tudománya a mérés tudománya.
A jelek szerint előadások vagy jelentékenyebb perek közvetítése kevésbé rázza fel az embereket, mert ez nem olyan dolog, hogy otthon rágod a körmöd, hanem majd a végeredmény érdekel. Még ha Budaházy Gyuri visszaperelni szándékozott kártérítéseiről van is szó, akkor sem érdekli az embereket élőben.
Ellenben az olyan utcai események, ahol ellenoldali támadás van beígérve, vagy konkrétan nem tudható, mivé fog fajulni, és erre vannak konkrét jelek, már hozza az érdeklődőket.
Annyi valóban bizonyosnak tűnik, hogy túl sokszor használom a közvetítés eszközét annál, mint ahányszor értelme lenne. Csak éppen szeretek élőben nyomni anyagot, mert nagyon tetszik a technológia. :)
Amit csinálok, az, kérlek szépen, piackutatás.
Méregetem, mi az, ami sok embert érdekel (elsősorban nemzeti radikális körökben), és mi az, ami nem.
A marketing tudománya a mérés tudománya.
A jelek szerint előadások vagy jelentékenyebb perek közvetítése kevésbé rázza fel az embereket, mert ez nem olyan dolog, hogy otthon rágod a körmöd, hanem majd a végeredmény érdekel. Még ha Budaházy Gyuri visszaperelni szándékozott kártérítéseiről van is szó, akkor sem érdekli az embereket élőben.
Ellenben az olyan utcai események, ahol ellenoldali támadás van beígérve, vagy konkrétan nem tudható, mivé fog fajulni, és erre vannak konkrét jelek, már hozza az érdeklődőket.
Annyi valóban bizonyosnak tűnik, hogy túl sokszor használom a közvetítés eszközét annál, mint ahányszor értelme lenne. Csak éppen szeretek élőben nyomni anyagot, mert nagyon tetszik a technológia. :)
May 24, 2012 12:37:28
sodika
May 24, 2012 12:42:31
múltkor még az volt a szöveg, hogy azért közvetíted minda pereit élőben, mert piackutatást végzel.</div>
Igen, elvégeztem, és az lett a piackutatás eredménye, hogy ezt nem közvetíteni kell, hanem utólag feldolgozni.
múltkor még az volt a szöveg, hogy azért közvetíted minda pereit élőben, mert piackutatást végzel.</div>
Igen, elvégeztem, és az lett a piackutatás eredménye, hogy ezt nem közvetíteni kell, hanem utólag feldolgozni.
May 24, 2012 12:42:31
Andy Dufresne
May 24, 2012 12:43:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Igen, elvégeztem, és az lett a piackutatás eredménye, hogy ezt nem közvetíteni kell, hanem utólag feldolgozni.</div>
Lesz repcsi, vagy röhögés lesz?
Igen, elvégeztem, és az lett a piackutatás eredménye, hogy ezt nem közvetíteni kell, hanem utólag feldolgozni.</div>
Lesz repcsi, vagy röhögés lesz?
May 24, 2012 12:43:26
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:43:46
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>Sneci legutóbbi fb-os posztjában az mszp.hu-ról linkelt anyagot. Gratulálok neki, ezzel is biztos a rendszernek csapott oda.</div>
sneci, látod, hogy te meg minda lófaszt sem tudtok arról, hogy milyen módszerekkel lopták szét és lopják szét még ma is a közvagyont. egyszerűen ostobák vagytok az ilyen leleplezésekhez. a másik oldali maffia anyagai kellenek neked ehhez is.
sneci, látod, hogy te meg minda lófaszt sem tudtok arról, hogy milyen módszerekkel lopták szét és lopják szét még ma is a közvagyont. egyszerűen ostobák vagytok az ilyen leleplezésekhez. a másik oldali maffia anyagai kellenek neked ehhez is.
May 24, 2012 12:43:46
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:44:56
mérésekről beszéltél, meg a marketing tudományáról. mutasd meg ezeket.
mérésekről beszéltél, meg a marketing tudományáról. mutasd meg ezeket.
May 24, 2012 12:44:56
sodika
May 24, 2012 12:45:36
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>a másik oldali maffia anyagai kellenek neked ehhez is.</div>
Ellenzéki összefogás, csókolom.
Ott voltam, amikor Vona mindenkit meghívott ennek kapcsán dumcsira, csak sajnos akkor épp senki nem jött el.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QU1w5T6x5hk" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QU1w5T6x5hk</a>
Ellenzéki összefogás, csókolom.
Ott voltam, amikor Vona mindenkit meghívott ennek kapcsán dumcsira, csak sajnos akkor épp senki nem jött el.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QU1w5T6x5hk" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QU1w5T6x5hk</a>
May 24, 2012 12:45:36
sodika
May 24, 2012 12:46:12
mérésekről beszéltél</div>
Mérni azt kell, amit nem látsz nélküle is. :D
Mérni azt kell, amit nem látsz nélküle is. :D
May 24, 2012 12:46:12
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:48:18
Mérni azt kell, amit nem látsz nélküle is. :D</div>
hagyjuk a süket dumát. mit lesz jún.1., az ar.drone 2.0. megjelenésének napján? mit akar az univerzum? azt, hogy röhögjünk rajtad, vagy azt, hogy a megjelenés napján megvedd a repcsiiiiit?
Mérni azt kell, amit nem látsz nélküle is. :D</div>
hagyjuk a süket dumát. mit lesz jún.1., az ar.drone 2.0. megjelenésének napján? mit akar az univerzum? azt, hogy röhögjünk rajtad, vagy azt, hogy a megjelenés napján megvedd a repcsiiiiit?
May 24, 2012 12:48:18
sodilegnagyobbrajongoja
May 24, 2012 12:48:48
Ezek szerint ugy gondolod, hogy utolag feldolgozott Minda-perekre van igeny?
May 24, 2012 12:48:48
sodika
May 24, 2012 12:49:40
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ezek szerint ugy gondolod, hogy utolag feldolgozott Minda-perekre van igeny?</div>
Itt milliárdokról van szó, hahó.
Itt milliárdokról van szó, hahó.
May 24, 2012 12:49:40
sodika
May 24, 2012 12:50:02
Milliárdok szétlopásának bemutatására mindig van igény.
May 24, 2012 12:50:02
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:51:18
sneci, az ar.drone-s posztot miért tüntetted el az üzenőfaladról? kényelmetlen a kérdés, azért nem válaszolsz? Hahó!
May 24, 2012 12:51:18
sodilegnagyobbrajongoja
May 24, 2012 12:51:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Milliárdok szétlopásának bemutatására mindig van igény.</div>
Hanyan fogjak szerinted megnezni a "feldolgozott" anyagot? Kozuluk hanyan lesznek trollok?
Hanyan fogjak szerinted megnezni a "feldolgozott" anyagot? Kozuluk hanyan lesznek trollok?
May 24, 2012 12:51:50
Andy Dufresne
May 24, 2012 12:51:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Milliárdok szétlopásának bemutatására mindig van igény.</div>
2-5 néződ van. Hahó!
Buta vagy Sneci!
2-5 néződ van. Hahó!
Buta vagy Sneci!
May 24, 2012 12:51:56
sodika
May 24, 2012 12:52:28
leszrepcsi
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 24, 2012 12:52:28
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:53:02
sneci, élvezet téged azzal szopatni, hogy olyan kérdéseket teszek fel, amelyekre nem adsz választ. minden kihagyott, megválaszolatlan kérdésnél röhögök rajtad, Hahó!:))
May 24, 2012 12:53:02
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:54:30
sneci, hányas lett a töri érettségid? elmesélnéd az érettségid összes körülménynét? miből és hányszor kellett pótvizsgáznod?
May 24, 2012 12:54:30
Andy Dufresne
May 24, 2012 12:54:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>leszrepcsi
Na meló, csá.</div>
Elsején?
Na meló, csá.</div>
Elsején?
May 24, 2012 12:54:35
Andy Dufresne
May 24, 2012 12:54:51
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>leszrepcsi
Na meló, csá.</div>
Elsején?</div>
1012-ben?
Na meló, csá.</div>
Elsején?</div>
1012-ben?
May 24, 2012 12:54:51
Andy Dufresne
May 24, 2012 12:55:03
*2012
May 24, 2012 12:55:03
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:55:07
sneci, mi a szakdolgozatod címe és a konzulensed neve?
May 24, 2012 12:55:07
Andy Dufresne
May 24, 2012 12:55:55
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, hányas lett a töri érettségid? elmesélnéd az érettségid összes körülménynét? miből és hányszor kellett pótvizsgáznod?</div>
Ezekre én is kíváncsi vagyok meg még szerintem jó páran itt a fórumon.
Ezekre én is kíváncsi vagyok meg még szerintem jó páran itt a fórumon.
May 24, 2012 12:55:55
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:56:02
sneci, hány forint rezsipénzzel tartozol anyádnak?
May 24, 2012 12:56:02
sodika
May 24, 2012 12:56:28
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>miből és hányszor kellett pótvizsgáznod?</div>
Semmiből és egyszer sem. :)
Találgatások helyett tessék megkérdezni erről a régi osztálytársaimat. Ott a Facebook, hahó.
Találgatások helyett tessék megkérdezni erről a régi osztálytársaimat. Ott a Facebook, hahó.
May 24, 2012 12:56:28
Andy Dufresne
May 24, 2012 12:56:29
Nagyon nehéz volt átverekedni magad az érettségin púpos?
May 24, 2012 12:56:29
Fotelrocker_Presszócigány
May 24, 2012 12:57:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ezek szerint ugy gondolod, hogy utolag feldolgozott Minda-perekre van igeny?</div>
Itt milliárdokról van szó, hahó.</div>
először azt hittem milliárdos bevételről van szó de aztán szerencsére pontosított ez a barom :DDD mondom totál megőrült :D
Itt milliárdokról van szó, hahó.</div>
először azt hittem milliárdos bevételről van szó de aztán szerencsére pontosított ez a barom :DDD mondom totál megőrült :D
May 24, 2012 12:57:24
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:57:28
sneci, beszkennelnéd az érettségi bizonyítványodat? vagy elvitte a cica a szkennert?
May 24, 2012 12:57:28
törzsgyökeres
May 24, 2012 12:58:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>miből és hányszor kellett pótvizsgáznod?</div>
Találgatások helyett tessék megkérdezni erről a régi osztálytársaimat. Ott a Facebook, hahó.</div>
soroljad a neveket, megkérdezzük őket.
Találgatások helyett tessék megkérdezni erről a régi osztálytársaimat. Ott a Facebook, hahó.</div>
soroljad a neveket, megkérdezzük őket.
May 24, 2012 12:58:18
pimpa
May 24, 2012 12:58:30
kéne lassan egy csókolom gomb is
May 24, 2012 12:58:30
Gery Greyhound
May 24, 2012 12:58:43
"A marketing tudománya a mérés tudománya."
Is. Igen, fontos felmérni a piaci igényeket, ugyanakkor legalább ennyire fontos igényt gerjeszteni. Lásd például a mobilgyártókat: a Samsung leginkább a meglévő igényeket figyelembe véve fejleszti tovább a készülékeit, az Apple meg inkább igényt gerjeszt mesterségesen. Mindkét stratégia működik - a mindás anyagokra viszont alapból sincs igény, és gerjesztened sem sikerült. Igazán nem értem, miért is csinálod ezeket az anyagokat (és tegnap miért jöttél azzal, hogy marhaságokra nincs időd)
Is. Igen, fontos felmérni a piaci igényeket, ugyanakkor legalább ennyire fontos igényt gerjeszteni. Lásd például a mobilgyártókat: a Samsung leginkább a meglévő igényeket figyelembe véve fejleszti tovább a készülékeit, az Apple meg inkább igényt gerjeszt mesterségesen. Mindkét stratégia működik - a mindás anyagokra viszont alapból sincs igény, és gerjesztened sem sikerült. Igazán nem értem, miért is csinálod ezeket az anyagokat (és tegnap miért jöttél azzal, hogy marhaságokra nincs időd)
May 24, 2012 12:58:43
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:00:13
sneci, lehetne már annyi eszed, hogy amikor a trollok elkezdenek egy kérdést feszegetni, akkor nem találgatnak, hanem konkrét infók alapján kérdeznek. nyilván azért, hogy a hazugságaidat utóbb bele lehessen nyomni a pofádba, és röhögni rajtad. ezért jól gondold meg, hogy mit hazudozol az érettségidről.
May 24, 2012 13:00:13
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:01:07
sneci, fogadni mernék, hogy egyetlen egy osztálytársadat sem fogod megnevezni.:))
May 24, 2012 13:01:07
Gery Greyhound
May 24, 2012 13:02:09
Ez lenne az igény?
Minda Zoltán a Közgép részvénytelen részvénytársaságáról (2012.05.10) 66masodperc 59 megtekintés 6 nappal ezelőtt
Minda Zoltán: már az alpereseket is hamisítják (2012.05.08) 66masodperc 45 megtekintés 1 héttel ezelőtt
Minda Zoltán a hamisító bíró ellen (2012.05.07, Székesfehérvár) 66masodperc 71 megtekintés 2 héttel ezelőtt
Minda Zoltán győzelme: jogosan van Kossuth Holding részvénye (2012.04.20) 66masodperc 71 megtekintés 3 héttel ezelőtt
Minda Zoltán - nem létező orosz szervezet jogutódja akar ingatlant (2012.04.18) 66masodperc 89 megtekintés 1 hónappal ezelőtt
Minda Zoltán dr. Kajtor Gergely mentális vizsgálatáról (2012.04.16) 66masodperc 183 megtekintés 1 hónappal ezelőtt
Botrány! A bíróság elmeorvosi vizsgálatra küldi Minda Zoltánt! (2012.04.05) 66masodperc 353 megtekintés 1 hónappal ezelőtt
Ez lenne az igény?
Minda Zoltán a Közgép részvénytelen részvénytársaságáról (2012.05.10) 66masodperc 59 megtekintés 6 nappal ezelőtt
Minda Zoltán: már az alpereseket is hamisítják (2012.05.08) 66masodperc 45 megtekintés 1 héttel ezelőtt
Minda Zoltán a hamisító bíró ellen (2012.05.07, Székesfehérvár) 66masodperc 71 megtekintés 2 héttel ezelőtt
Minda Zoltán győzelme: jogosan van Kossuth Holding részvénye (2012.04.20) 66masodperc 71 megtekintés 3 héttel ezelőtt
Minda Zoltán - nem létező orosz szervezet jogutódja akar ingatlant (2012.04.18) 66masodperc 89 megtekintés 1 hónappal ezelőtt
Minda Zoltán dr. Kajtor Gergely mentális vizsgálatáról (2012.04.16) 66masodperc 183 megtekintés 1 hónappal ezelőtt
Botrány! A bíróság elmeorvosi vizsgálatra küldi Minda Zoltánt! (2012.04.05) 66masodperc 353 megtekintés 1 hónappal ezelőtt
May 24, 2012 13:02:09
Andy Dufresne
May 24, 2012 13:03:17
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, fogadni mernék, hogy egyetlen egy osztálytársadat sem fogod megnevezni.:))</div>
Nyilván nem, mert akkor meg tudnánk kérdezni őket.
Csak idő kérdése és minden kiderül!
Nyilván nem, mert akkor meg tudnánk kérdezni őket.
Csak idő kérdése és minden kiderül!
May 24, 2012 13:03:17
sodika
May 24, 2012 13:03:34
soroljad a neveket, megkérdezzük őket.</div>
Milyen oknyomozó szőke buzi az ilyen, aki melegítve kéri a tejet, és még a cumit is a szájába követeli? Végzés éve, középiskola, Facebook. Dolgozz. Hahó. :)
Milyen oknyomozó szőke buzi az ilyen, aki melegítve kéri a tejet, és még a cumit is a szájába követeli? Végzés éve, középiskola, Facebook. Dolgozz. Hahó. :)
May 24, 2012 13:03:34
sodika
May 24, 2012 13:04:45
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>
Is. Igen, fontos felmérni a piaci igényeket, ugyanakkor legalább ennyire fontos igényt gerjeszteni. </div>
Igen. Erre mondom, hogy nincs érdektelen téma (Mindaper). Csak optimalizálásra váró tálalás.
Is. Igen, fontos felmérni a piaci igényeket, ugyanakkor legalább ennyire fontos igényt gerjeszteni. </div>
Igen. Erre mondom, hogy nincs érdektelen téma (Mindaper). Csak optimalizálásra váró tálalás.
May 24, 2012 13:04:45
Andy Dufresne
May 24, 2012 13:05:44
Milyen oknyomozó szőke buzi az ilyen, aki melegítve kéri a tejet, és még a cumit is a szájába követeli? Végzés éve, középiskola, Facebook. Dolgozz. Hahó. :)</div>
Nagyon nagy a pofád gnóm.
Ennek sosincs jó vége azt te is tudod...
Milyen oknyomozó szőke buzi az ilyen, aki melegítve kéri a tejet, és még a cumit is a szájába követeli? Végzés éve, középiskola, Facebook. Dolgozz. Hahó. :)</div>
Nagyon nagy a pofád gnóm.
Ennek sosincs jó vége azt te is tudod...
May 24, 2012 13:05:44
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:05:55
megnyertem a fogadást. egyetlen egy osztálytársadat sem mered megnevezni.:)) sneci, mondom, jól gondold meg, hogy mit hazudozol az érettségidről. konkrét infóim vannak, Hahó!
May 24, 2012 13:05:55
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:07:11
sneci, mondtam már, hogy élvezet téged szopatni azzal, hogy előre tudom, milyen kérdésekre nem fogsz válaszolni?:)) megédesíted a napomat.:))
May 24, 2012 13:07:11
May 24, 2012 13:07:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
ne húzd ki a gyufát púpos..
ne húzd ki a gyufát púpos..
May 24, 2012 13:07:16
sodika
May 24, 2012 13:07:47
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>megnyertem a fogadást. egyetlen egy osztálytársadat sem mered megnevezni.:))</div>
:)
Az ilyen kategorikus kijelentések nagyon jól jönnek majd a karaktergyilkosság rovatba.
Az ilyen kategorikus kijelentések nagyon jól jönnek majd a karaktergyilkosság rovatba.
May 24, 2012 13:07:47
Géntolvaj református
May 24, 2012 13:09:06
Sodi, a Black Barbie középiskolai osztálytársad volt? Vagy általános iskolai vagy esetleg isztis?
May 24, 2012 13:09:06
sodika
May 24, 2012 13:09:34
Merem, tudom. Dolgozz. Oknyomozz. :D
May 24, 2012 13:09:34
Andy Dufresne
May 24, 2012 13:09:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>megnyertem a fogadást. egyetlen egy osztálytársadat sem mered megnevezni.:))</div>
Az ilyen kategorikus kijelentések nagyon jól jönnek majd a karaktergyilkosság rovatba.</div>
Kifejtenéd bővebben, hogy mi is ez a rovat? A Jövő héten induló blogodon lesz?
Az ilyen kategorikus kijelentések nagyon jól jönnek majd a karaktergyilkosság rovatba.</div>
Kifejtenéd bővebben, hogy mi is ez a rovat? A Jövő héten induló blogodon lesz?
May 24, 2012 13:09:49
sodika
May 24, 2012 13:09:57
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, a Black Barbie középiskolai osztálytársad volt? Vagy általános iskolai vagy esetleg isztis?</div>
Egyik sem.
Több évvel fiatalabb nálam.
Egyik sem.
Több évvel fiatalabb nálam.
May 24, 2012 13:09:57
May 24, 2012 13:10:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
PFFF :DD töröld ki vele a picsádat te majom, attól még nem lesz repcsid :DD
PFFF :DD töröld ki vele a picsádat te majom, attól még nem lesz repcsid :DD
May 24, 2012 13:10:05
pimpa
May 24, 2012 13:10:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>megnyertem a fogadást. egyetlen egy osztálytársadat sem mered megnevezni.:))</div>
hát igen, kiderü hogy még érettségid sincs?
hát igen, kiderü hogy még érettségid sincs?
May 24, 2012 13:10:23
sodika
May 24, 2012 13:12:05
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
hát igen, kiderü hogy még érettségid sincs?</div>
Jaj de izgi. Nyomozz még! :D
hát igen, kiderü hogy még érettségid sincs?</div>
Jaj de izgi. Nyomozz még! :D
May 24, 2012 13:12:05
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:12:49
sneci, a te neved mától: VÁDLOTT! nemsokára megkapod a bkkb-tól a vádiratot.
May 24, 2012 13:12:49
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:13:11
* kurvára röhög *
May 24, 2012 13:13:11
sodika
May 24, 2012 13:13:34
Az ilyen kijelentéseket, és sugalmazásokat azért imádom, mert faszán rá lehet építeni a karaktergyilkosság rovatot. Kérlek, folytassátok még. :D
May 24, 2012 13:13:34
sodika
May 24, 2012 13:14:20
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, a te neved mától: VÁDLOTT! nemsokára megkapod a bkkb-tól a vádiratot.</div>
Hát ezt meg honnan veszed?
Hát ezt meg honnan veszed?
May 24, 2012 13:14:20
May 24, 2012 13:14:47
MUHAHAHAHAHAAHHAHAHA
May 24, 2012 13:14:47
sodilegnagyobbrajongoja
May 24, 2012 13:15:41
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, a te neved mától: VÁDLOTT! nemsokára megkapod a bkkb-tól a vádiratot.</div>
Remelem nem csak szopatsz itt minket. :)
Remelem nem csak szopatsz itt minket. :)
May 24, 2012 13:15:41
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:16:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, a te neved mától: VÁDLOTT! nemsokára megkapod a bkkb-tól a vádiratot.</div>
Hát ezt meg honnan veszed?</div>
Milyen oknyomozó jávorszarvasfejű vádlott faszverő buzi az ilyen, aki melegítve kéri a tejet, és még a cumit is a szájába követeli? Dolgozz. Hahó. :)
Hát ezt meg honnan veszed?</div>
Milyen oknyomozó jávorszarvasfejű vádlott faszverő buzi az ilyen, aki melegítve kéri a tejet, és még a cumit is a szájába követeli? Dolgozz. Hahó. :)
May 24, 2012 13:16:08
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:17:45
getzi, milyen röhögés lesz a bíróságon......sneci, könyörgöm, a fehér cigányöltönyödben gyere!:)))
May 24, 2012 13:17:45
bíró a hermán-ügyben
May 24, 2012 13:18:59
* elítéli snecit, majd snecológus lesz *
May 24, 2012 13:18:59
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:21:07
látod, sneci, nagy volt a pofád, és mi lett belőle. idézzek neked a vádiratból?
May 24, 2012 13:21:07
May 24, 2012 13:21:38
most akkor púpi be van jelentve, vagy egyből elkezdik körözni? :D
sodika
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>idézzek neked a vádiratból?</div>
Jaj, de izgi.
Idézz.
Jaj, de izgi.
Idézz.
May 24, 2012 13:22:13
ne idézz neki, hagy idegeskedjen a kis faszverő kobold :DDD
May 24, 2012 13:22:13
sodilegnagyobbrajongoja
May 24, 2012 13:23:02
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>látod, sneci, nagy volt a pofád, és mi lett belőle. idézzek neked a vádiratból?</div>
Ja, idezz.
Ja, idezz.
May 24, 2012 13:23:02
May 24, 2012 13:23:35
jajj geczi nagyon röhögök, az előbb mekkora volt már az arca, itt oltogatja az embereket, most meg megy a kényszeredett jópofizás :DDD
May 24, 2012 13:23:35
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:24:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>idézzek neked a vádiratból?</div>
Jaj, de izgi.
Idézz.</div>
nem volt ingyen a megszerzése. mennyit ajánlasz érte?
Jaj, de izgi.
Idézz.</div>
nem volt ingyen a megszerzése. mennyit ajánlasz érte?
May 24, 2012 13:24:38
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:26:04
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>jajj geczi nagyon röhögök, az előbb mekkora volt már az arca, itt oltogatja az embereket, most meg megy a kényszeredett jópofizás :DDD</div>
klasszikus snecis pofára esést láthattunk ma. most meg tele van a nózija takonnyal.:))
klasszikus snecis pofára esést láthattunk ma. most meg tele van a nózija takonnyal.:))
May 24, 2012 13:26:04
sodika
May 24, 2012 13:26:28
Nem hagyom magam beugratni.
Egyszer már sikerült a kamu beadványokkal.
Egyszer már sikerült a kamu beadványokkal.
May 24, 2012 13:26:28
May 24, 2012 13:26:36
nem volt ingyen a megszerzése. mennyit ajánlasz érte?</div>
30 forint, meg egy minikóla? csapjbele!! :D
nem volt ingyen a megszerzése. mennyit ajánlasz érte?</div>
30 forint, meg egy minikóla? csapjbele!! :D
May 24, 2012 13:26:36
May 24, 2012 13:27:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem hagyom magam beugratni.
Egyszer már sikerült a kamu beadványokkal.</div>
ajjajj, ez rosszul kezdődik, azért a kilakoltatásos papírral ellentétben a bírósági idézést vedd majd át vádlott :D
ajjajj, ez rosszul kezdődik, azért a kilakoltatásos papírral ellentétben a bírósági idézést vedd majd át vádlott :D
May 24, 2012 13:27:51
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:28:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem hagyom magam beugratni.
sneci, miért nem oknyomozol? tele az orrod takonnyal, kicsi zsidó?
sneci, miért nem oknyomozol? tele az orrod takonnyal, kicsi zsidó?
May 24, 2012 13:28:37
snecigeci
May 24, 2012 13:28:52
most ez komoly? vádlott lett? kurvanagy!
May 24, 2012 13:28:52
törzsgyökeres
May 24, 2012 13:30:57
jaj, bazmeg, ez de gyönyörű lesz....amikor majd a rendőr sértettek megindulnak a polgári jogi igényekkel sneci ellen. mekkorákat fogunk röhögni. a sodipédia tele lesz új anyagokkal.:))
May 24, 2012 13:30:57
sodilegnagyobbrajongoja
May 24, 2012 13:30:58
Nagyjabol mikorra varhato a targyalas kituzese?
May 24, 2012 13:30:58
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Igazi horror lenne, öcsém!