Nincs DE! A jog nem ismer ilyet! HAHÓ!
NEM csinálod legálisan. Feketén fusizol, ráadásul illegális bevándorlóként.
Jelen helyzetemben, ha tízszer ennyi lenne, ugyanúgy nyomna, mintha százszor ennyi lenne. :D
Erre mondom, hogy lelkileg a NAV egyenlegközlője egész kellemes meglepetés volt, mert ez azért záros határidőn belül, pár éven belül kezelhető dolog, ha elkezdek itt kint keresni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jelen helyzetemben, ha tízszer ennyi lenne, ugyanúgy nyomna, mintha százszor ennyi lenne. :D
Erre mondom, hogy lelkileg a NAV egyenlegközlője egész kellemes meglepetés volt, mert ez azért záros határidőn belül, pár éven belül kezelhető dolog, ha elkezdek itt kint keresni.
rengeteg mindent tanul az ember úgy, hogy ellesi a környezetétől, aztán önállóan elsajátítja. te egy genetikai selejt vagy ha neked mindent meg kell tanítani.
Minden a te kibaszott felelősséged onnantól, hogy elmúltál 18!
Lehet, hogy nem neveltek rá az életre, de akkor igenis tessék észrevenni azokat amiket évek óta ugatunk itt neked és felkeresni egy szakembert aki helyretesz. Vannak pszichológusok akik hamar észreveszik ezeket a hibákat és nem elérhetetlenek! Nem szégyen oda menni ha már felismerted, hogy kurvára el vagy baszva!
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Az önállóságot önállóan kell megtanulnod.
Hogyan?
Egyedül laksz, egyedül mosol, főzöl, takarítasz.
Elmész dolgozni, megtanulod beosztani a pénzedet.
Az ember egy olyan lény, ami képes magát fejleszteni, tanulni más emberek példájából.
Ott voltak a szüleid: önállóak voltak, pénzt kerestek, házat vettek, NEKED lakást vettek, dolgoztak. Miért nem tanultál a példájukból?
Elmondom: mert azt hitted, az hülyeség, ők rosszul csinálják. ELBASZTAD.
33 évesen is a valagadat kéne kitörölnie valaki másnak?
Elmondom: NEM! 18 éves korod óta önállónak kéne lenned. Minden, amit azután kaptál, EXTRA, PLUSZ segítség volt. Mégis elbasztad. Hányan adtak neked tanácsot? Nagyon sokan. Mi is. Nem fogadtál meg semmit, okosabbnak hitted magad mindenkinél. ELBASZTAD.
Viseld a következményeit, krumplizabáló kotoréklakó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Fejezd már be az észosztást te életképtelen szar! Minket akarsz kioktatni arról, hogy mi szegény város, meg hogy kell megélni? Mit képzelsz te magadról, undorító pióca?
A kárpiért nem dolgoztál meg, NEM KERESET!!
A lakást nem vették volna el, ha nem kótyavetyéled el a jelzáloghitellel.
A pénzt nem vennék el, ha nem lenne tartozásod.
Megint össze-vissza beszélsz... Az én pénzemet, lakásomat, autómat, kütyüimet SENKI sem veszi el. Én csinálok valamit rosszul, vagy te?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Csodálatos komment.
Az adósságot kb. 7-8 millió forint lehet (36 hónapra lebontva havi 200-220 ezer forint). Egy alapszintű megélhetéshez havi 150 ezer nettóra van szükség.
Ahhoz, hogy 36 hónap alatt törleszteni tudd az adósságod, és albérlettel együtt meg tudj élni, legalább nettó 350 ezer forintra lenne szükséged.
És a cégeid azonnali felszámolásához.
Neked ehhez bruttó 550 ezer forintot kéne havonta termelned.
Ez informatikusként közel sem lehetetlen, sőt!
Azonban basztál diplomát, szakmai gyakorlatot, tudást szerezni, kapcsolati hálót építeni, de leginkább dolgozni.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy miért pont 36 hónap??? Egy átlagos lakáshitelt 5-10-15 évre szól, miért kéne a te dorbézolásodhoz extra erőforrásokat biztosítaniuk?
Egyébként a rendszergazdák (tehát nem informatikusok!) 51%-a keresett tavaly 250 ezer forint felett Magyarországon.
Ezzel meg is dőlt az állítás, hogy nem tudnád megkeresni a pénzt az adósságaid rendezésére, te lusta féreg!
De ez baszki kárpi, ez nem munkajövedelem. Látszik hogy te ebben méred a jövedelemteremtő képességedet idióta. Normális ember ilyet nem is számol bele a jövedelmébe. A lakást se saját keresetből vetted hanem a segged alá tolták, más termelte ki az árát, apád. Anyád meg azokat a tartozásokat fizette belőle amiket felhalmoztál a dőzsöléseddel.
MINDIG CSAK AZT LÁTTAD, HOGY VAN EGYSZERŰBB ÚT, MINDENKITŐL AZT LESTED EL, HOGYAN LEHET "OKOSBA'" MEGOLDANI ÉS CSODÁLKOZOL, HOGY OTT TARTASZ AHOL VAGY?"
Hm, tényleg jól esik néha boldozni.
Szóval az alapoktól. Kitartás: nem 5 percenként face és kuruc, nem háttérben HD szomszédok, hanem koncentrálás.
18 éves korod óta átmeneti állapotban vagy??
Takarodj el dolgozni, MOST!!
AZT A KIBASZOTT JELZÁLOGHITELT IS ANYÁM VETTE FEL, ÉS AZ Ő KEZEIHEZ KERÜLT ANNAK ÖSSZEGE IS. Így két részletben került a kezei közé a lakásom ára.
Pont amikor jól jött volna végre, mert kezdem a suli az életemet, akkor húzta ki alólam.
Mondom, EZEKBŐL TANULTAM MEG, HOGY MINDEN PÉNZÖSSZEG KURVÁRA RELATÍV, NEM LÉTEZIK TÚL MAGAS PÉNZÖSSZEG.
Minden elvehető, a megszerzett tudás viszont nem.
A pénzösszegek ráadásul virtuálisak, ezt a tanár úrral szembeni behajtás kapcsán jól megtanultam.
A megoldás tehát MINDENRE tekintet nélkül, embert, istent nem ismerve MINDEN FORRÁST a tanulásra fordítani.
Érdekes. Nálam hónapról hónapra gyarapszik a pénz, és a lakást se akarja senki sem elvenni.
18 évesen nem volt szakmám.
Aztán volt az ISZTI.
Aztán az egyetemek.
Aztán utána 5 év szakmai tapasztalatszerzés.
Most meg tanulok nyelvet.
Szépen egymásra épülnek a dolgok.
Minden más virtuális és relatív.
Nem, ez a "majdnem ennyi jogerős kintlevőségem is van"-relativizmus.
Annak hatékony behajtása is az állam felelőssége.
Nem tudja, bocs. Pedig végül ő kapná a pénzt.
az a jó, hogy bárkinek is boldozol nagybetűkkel, mindenki leszarja, és senki nej veszi figyelembe a hülyeségeidet.
átlépnek rajtad, te meg tovább szopsz a saját magad teremtett helyzetben. nagyon jól van ez így.
És szerinted az akinek nem tolnak a valaga alá zöldövezeti lakást meg 13 milliót az hogyan tud eredményesebb lenni mint te? És a zsidó érvet ki nem merd csapni! VÁLASZOLJ
Az állam feladata, hogy neked fizessenek a főnökurak? :D F O G Y A T É K
A tanárúr ellen nem is megy a végrehajtás, csak az após úr ellen. Az állam feladata ezt elintézni? Ja, hogy nincs pénzed eljárási illetékre mi, vérprofikám?
Úgy, hogy őt legalább nem húzták vissza a szülei hülyeségei.
Úgy mint adótartozás miatt eladott lakás, mondván, hogy legalább legyen egy tehermentes ingatlan a családban, ami aztán mégse lett.
Meg a közös lakásba hordott drogos csövesek.
Meg ilyesmi.
kár, hogy nem találkozol a gimis osztálytársaiddal, úgy legalább láthatnád, hogy veled ellentétben milyen az amikor szépen egymásra épülnek a dolgok.
nálad csak az elbaszások és az adósságok épültek egymásra.
Neked nem lenne értelmes megszüntetni a szarjaidat, hogy ne nőjön a tartozásd fogyatékos? Ez is az állam feladata?
700 rugót basztál el "tanulásra" eddig három hónap alatt, eredménye 0, nem jársz már nyelviskolába se (minek is? felesleges).
Hogy érzed Gyagyás, mikorra tudsz megtanulni annyit keresni hogy ki tudd fizetni a szarjaidat? Jövő hétre?
Az utána történt, nem?
Előtte ott volt a pénz a lehetőség. Szerinted ésszerűen használtad fel?
Azzal meg ne álltasd magad, hogy minden rendben van mert kurvára semmi sincs rendben. Csak félsz szembenézni ezekkel a tényekkel!
É? Beleverheted a faszodat ha egy kurva fillért nem látsz belőle baszod. A tanárúr ellen mi akadályoz meg hogy elindítsd a végrehajtást? Az hogy nincs pénzed eljárási illetékre mert vérprofiként képtelen vagy százvalahány ezret összekaparni.
20 milliós vagyont kaptál apádtól, anyád meg 28 évnyi tanulást fizetett neked ételfutárral, takarítónővel, ami másik 20 millió.
és ezt van pofád úgy beállítani, hogy a szüleid hülyeségei?
Azzal meg ne álltasd magad, hogy minden rendben van mert kurvára semmi sincs rendben. Csak félsz szembenézni ezekkel a tényekkel!
Most nem a depressziónak van az ideje.
Hanem a lelkes építkezésnek.
A LELKES KÉSZÜLŐDÉSNEK, MUNKÁNAK, ÉS TANULÁSNAK, ÉS KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEN MÁS KOMPONENSNEK A MAGASRÓL VALÓ LESZARÁSÁNAK, AMI KÉPES LEHET ENGEM A JELENLEGI MOTIVÁCIÓMBAN ÉS LELKESEDÉSEMBEN VISSZAFOGNI ENGEM.
URAMISTEN MÁR, BAZMEG, MICSODA VÉGTELENÜL ELMEBETEG GONDOLAT, HOGY VISSZAHÚZÓ TÉNYEZŐKRE KELLENE KONCENTRÁLNOM OLYAN IDŐPONTBAN, AMIKOR AZ ÉLETEM MÚLIK ARRA, HOGY MEGSZERZEM-E AZ EZEK FELSZÁMOLÁSÁRA ENGEM ALKALMASSÁ TEHETŐ KÉPESSÉGEKET, TAPASZTALATOKAT, ÉS KÉSZSÉGEKET, VAGY SEM?!!!!
Fel nem bírom fogni, hogy lehet valaki ennyire őrült.
a bunkibank es a masztipartis komment teljesen onallo kezdemenyezes volt reszedrol.
miért, nem volt hülyeség ennyi pénzt elbaszni, csak hogy nyugodtan recskázhasson?
Mennyi az illeték pontos összege? Talán megpróbálhattad volna összekaparni és akkor nem más hozza a döntést helyetted a pénzéért cserébe. De gondolom ez eszedbe sem jutott.
Valami 180-220 ezer körüli összeg. Endre ennek a négyszeresét szórta ki most a három hónap alatt.
A NAV például nem szarja le. De szerintem a Bkv, a Vodafone és a Telenor sem ;)
Egy nagy túrós lófaszt. Te nem KALANDOZHATSZ! Neked KÖTELEZZRTSÉGEID VANNAK!
Neked bizony el kellene kullognod DOLGOZNI!!!
Elbasztál 15 évet, ezt nem fogod 2 perc alatt visszapörgetni. ÉVEKBE fog telleni, amíg kinullázod magad.
Ehhez el kellene kezdened DOLGOZNI, TÖRLESZTENI, ÖNÁLLÓSODNI!
Kotródj haza, kotródj el dolgozni, törlessz, és élj meg a maradékból.
EZT ALAKÍTOTTAD KI MAGADNAK!!!
Berlinben SOHA sem lesz munkád, ezt te is tudod.
Pótcselekszel, baszod el a további éveket.
PEDIG HAMAROSAN JÖN A GYERMEKVÁLLALÁS IDEJE IS!!
ELÉG VOLT!! ELÉG VOLT!!! TAKARODJ EL DOLGOZNI!
mi sem tudjuk felfogni, hogy egy 33 éves informatikus hogyan képes ilyen keveset keresni, hogyan képes ezért másokat hibáztatni, és miért akar alapvető felnőtt emberre jellemző képességeket 33 évesen megszerezni, amikor erre ott volt az eddigi élete?
Púpos faszverő barátunknál elszakadt valami...
XD
Ez azért nem egy angyalszárny kategória.
Nem így van, Endre.
Te elbasztad a bulizási lehetőségeidet. 10 Eurót sem költhetsz el. EGY KIBASZOTT FILLÉRT SEM!!! Neked törlesztened kell! Nincs sör, nincs Gléda, nincs SEMMI!
KEMÉNY MUNKA van napi 12 órában, amíg egyenesbe nem jössz!
VOLT IDŐD BULIZNI 18-33 ÉVES KORODIG!!!
ENNEK ITT ÉS MOST VÉGE!!!
xD
A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁDAT HAZUDOZTOK RÓLA, TE SZEMÉT GECI!!!!!!
A JÖVŐBE KELL TEKINTENI, TE FASZ!!!!
A JÖVŐŐŐBE!!!
HGECI
anyád
ennyi
csá
Nem akarod kitenni az excelt, hogy mennyi is ez a sok tanulás és meló, ami után rekreálódnod kell?
milyen sok tanulás? nem is jársz nyelviskolába szeptember óta.
milyen sok munka? alig dolgozol valamit, hiszen hegyekben áll a meló, de csak krumplira van pénzed. nem keresel, vqgyis nem dolgozol.
Muhaha :D Ideges vagy Púp?
zsodika itt nem a nyomorult zsido anyaddal beszelgetsz. XD
uszoooo!!!
milyen sok munka? alig dolgozol valamit, hiszen hegyekben áll a meló, de csak krumplira van pénzed. nem keresel, vqgyis nem dolgozol.
VANNAK KÖLTSÉGEIM IS, BAZMEG.
MEG TANULOK IS.
MEG ANYÁD
CSÁ
szerintem a gazdatestek közölték, hogy nem adnak neki több pénzt, és kérik vissza az eddigi kölcsönöket. recskás átérezte, hogy hamarosan vége a berlini faszverésnek, és ettől gecire ideges lett.
Volt az a videód, amiben büszkén soroltad, hogy milyen könyveket vettél, amikből később egy oldalt sem olvastál. Ott mintha lett volna egy illemtankönyv is. Nos, talán nem ártott volna ha legalább abba beleolvasol "TE MŰVELETLEN MÉLYSÖTÉT GECI, TE." ;)
Fasza. Három hónapja vagy Berlin, Germany környékén, és eddig nem sikerült értelmesen felhasználni az idődet? Ez a nagy őszi felpörgés?
Nem. Egyszerűen rájöttem, hogy mindig azzal basszátok fel az agyamat, hogy a múlttal kapcsolatos felelősséget próbáljátok a tudatomba sulykolni.
Hát tudjátok mit?
SZAROM LE.
Ennyi. Kész. Egyszerűen. Nyíltan.
a jövőbe tekintek, múlt leszarva
csá
A JÖVŐ NEM A KORLÁTOKRA VALÓ KONCENTRÁLÁS.
HANEM AZ AZOK ÁTLÉPÉSÉNEK KÉPESSÉGÉRE VALÓ KONCENTRÁLÁS
sodika
Nov 10, 2014 10:38:35
Sam:
Szart sem ér az általad felsorolt dolog, ha az önállóságot senki sem tanította meg nekem.
Az csecsemő nem tud semmit, fejlődik, és megtanulja, amit megtanítanak neki. Az, hogy soha senki nem tanított nekem önállóságot, nem az én felelősségem. Az ember tanul, aminek tanulására lehetősége van.
Szart sem ér az általad felsorolt dolog, ha az önállóságot senki sem tanította meg nekem.
Az csecsemő nem tud semmit, fejlődik, és megtanulja, amit megtanítanak neki. Az, hogy soha senki nem tanított nekem önállóságot, nem az én felelősségem. Az ember tanul, aminek tanulására lehetősége van.
Nov 10, 2014 10:38:35
Kóser Szalonna
Nov 10, 2014 10:39:12
Endre, balek vagy?
Nov 10, 2014 10:39:12
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2014 10:39:31
Schwezoff Dávid:
Legálisan csinálom, de
Legálisan csinálom, de
Nincs DE! A jog nem ismer ilyet! HAHÓ!
NEM csinálod legálisan. Feketén fusizol, ráadásul illegális bevándorlóként.
Nov 10, 2014 10:39:31
Hiénaverő
Nov 10, 2014 10:39:59
Mennyi most az össztartozásod? 2 milla diákhitel, másfél a Batali, meg a mindenféle BKV-s meg közüzemi tartozások, olyan 4 és fél milla körül lehet (+ Marcsi 200 rugója, lopós patkány!).
Nem a tartozásod a sok különben, hanem a pénztermelő képességed nulla. Berlinben tányérmosogatással egy év alatt össze lehetne szedni, ha meghúznád magad és nem urizálnál és basznád a pénzt felslegesen nyelvtanfolyamra, ami semmit nem ér.
Eddig 700 rugó ment el, eredmény nulla. Ezt ha befizetted volna, már le lenne tudva a Batali tartozásának a fele. 3 hónap alatt. Gratulálok.
A Batalit meg remélem anyádra akarod átnyomni megint. Szép.
Nem a tartozásod a sok különben, hanem a pénztermelő képességed nulla. Berlinben tányérmosogatással egy év alatt össze lehetne szedni, ha meghúznád magad és nem urizálnál és basznád a pénzt felslegesen nyelvtanfolyamra, ami semmit nem ér.
Eddig 700 rugó ment el, eredmény nulla. Ezt ha befizetted volna, már le lenne tudva a Batali tartozásának a fele. 3 hónap alatt. Gratulálok.
A Batalit meg remélem anyádra akarod átnyomni megint. Szép.
Nov 10, 2014 10:39:59
malmöi legendáré cigány
Nov 10, 2014 10:40:14
Endre, tudod ha nekem tíz ember leírja, hogy hülyeséget beszélek, és az álláspontommal egyedül vagyok, legalább elgondolkodnék rajta, hogy talán nincs igazam.
Tanulhatnál némi valódi, nem önigazoló kritikát magaddal szemben!
Tanulhatnál némi valódi, nem önigazoló kritikát magaddal szemben!
Nov 10, 2014 10:40:14
sodika
Nov 10, 2014 10:40:16
Bagatell összeg. Mellényzsebből kifizeted.
sodika
sodika
Nov 10, 2014 10:41:20
Hiénaverő :
Berlin szegény város, ezért aki a pénz miatt jön ide, az elmebeteg. Én a hangulata miatt jöttem ide, mert szeretem. Az, hogy esetleg keresni is lehet itt, csak mellékhatás.
Berlin szegény város, ezért aki a pénz miatt jön ide, az elmebeteg. Én a hangulata miatt jöttem ide, mert szeretem. Az, hogy esetleg keresni is lehet itt, csak mellékhatás.
Nov 10, 2014 10:41:20
-
Nov 10, 2014 10:41:25
Sam:
rengeteg mindent tanul az ember úgy, hogy ellesi a környezetétől, aztán önállóan elsajátítja. te egy genetikai selejt vagy ha neked mindent meg kell tanítani.
Nov 10, 2014 10:41:25
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 10:42:35
x6)
Sam:
Minden a te kibaszott felelősséged onnantól, hogy elmúltál 18!
Lehet, hogy nem neveltek rá az életre, de akkor igenis tessék észrevenni azokat amiket évek óta ugatunk itt neked és felkeresni egy szakembert aki helyretesz. Vannak pszichológusok akik hamar észreveszik ezeket a hibákat és nem elérhetetlenek! Nem szégyen oda menni ha már felismerted, hogy kurvára el vagy baszva!
sodika
Nov 10, 2014 10:43:19
Hiénaverő :
Nem nulla az. az összeg meg a 2006-os kártérítésemnek megfelelő összeg, amit anyám egy hónap alatt költött el.
És a TIZEDE annak, amit a lakásom eladása után kapott a kezéhez készpénzben.
EBBŐL A KÉT ESETBŐL TANULTAM MEG, HOGY MINDEN PÉNZÖSSZEG KURVÁRA RELATÍV.
Meg hogy a pénz elveszik, a lakást elveszik, a pénz elfogy, minden elmúlik.
A megszerzett tudásod örök csak.
És az élményeid.
Nem nulla az. az összeg meg a 2006-os kártérítésemnek megfelelő összeg, amit anyám egy hónap alatt költött el.
És az élményeid.
Nov 10, 2014 10:43:19
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 10:43:47
x6)
De nem te megint csak ideologizálsz és felelősöket meg kifogásokat keresel és ezzel nyugtatod a kis gennyes masszás agyadat.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 10, 2014 10:43:58
x38)
Sam:
Az önállóságot önállóan kell megtanulnod.
Hogyan?
Egyedül laksz, egyedül mosol, főzöl, takarítasz.
Elmész dolgozni, megtanulod beosztani a pénzedet.
Az ember egy olyan lény, ami képes magát fejleszteni, tanulni más emberek példájából.
Ott voltak a szüleid: önállóak voltak, pénzt kerestek, házat vettek, NEKED lakást vettek, dolgoztak. Miért nem tanultál a példájukból?
Elmondom: mert azt hitted, az hülyeség, ők rosszul csinálják. ELBASZTAD.
33 évesen is a valagadat kéne kitörölnie valaki másnak?
Elmondom: NEM! 18 éves korod óta önállónak kéne lenned. Minden, amit azután kaptál, EXTRA, PLUSZ segítség volt. Mégis elbasztad. Hányan adtak neked tanácsot? Nagyon sokan. Mi is. Nem fogadtál meg semmit, okosabbnak hitted magad mindenkinél. ELBASZTAD.
Viseld a következményeit, krumplizabáló kotoréklakó!
Hiénaverő
Nov 10, 2014 10:44:52
Elárulom azt is hülyegyerek, hogy a NAV-val simán lehet megállapodást kötni részletfizetésre, akár 36 havi részletre is, csak két dolog kell hozzá:
- megszüntesd az adó-és járuléktartozást generáló vállalkozói tevékenységet
- vállalj be egy fix összeget amit havonta törlesztesz, és állapodj meg velük. Csak ugye ehhez megint el kéne menni dolgozni.
De látom megint a kifogáskeresés megy, Berlin szegény város meg faszomtudja. Lájfdéndzsörben fontos a jó hangulatú külföldi város. Fogyatékos.
- megszüntesd az adó-és járuléktartozást generáló vállalkozói tevékenységet
- vállalj be egy fix összeget amit havonta törlesztesz, és állapodj meg velük. Csak ugye ehhez megint el kéne menni dolgozni.
De látom megint a kifogáskeresés megy, Berlin szegény város meg faszomtudja. Lájfdéndzsörben fontos a jó hangulatú külföldi város. Fogyatékos.
Nov 10, 2014 10:44:52
malmöi legendáré cigány
Nov 10, 2014 10:44:58
Hiénaverő :
Fejezd már be az észosztást te életképtelen szar! Minket akarsz kioktatni arról, hogy mi szegény város, meg hogy kell megélni? Mit képzelsz te magadról, undorító pióca?
Nov 10, 2014 10:44:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 10, 2014 10:45:14
x38)
Hiénaverő :
És az élményeid.
És az élményeid.
A kárpiért nem dolgoztál meg, NEM KERESET!!
A pénzt nem vennék el, ha nem lenne tartozásod.
Megint össze-vissza beszélsz... Az én pénzemet, lakásomat, autómat, kütyüimet SENKI sem veszi el. Én csinálok valamit rosszul, vagy te?
-
Nov 10, 2014 10:45:31
az a baj veled korcs, hogy a logikus gondolkodást sem tanították meg neked. 33 évesen jössz rá olyan dolgokra, amelyekre már kamaszkorban kellett volna.
Nov 10, 2014 10:45:31
sodika
Nov 10, 2014 10:45:36
A LÉNYEG, HOGY ÓRIÁSI NAGY BAROMSÁG ABBAN AZ ÁTMENETI ÁLLAPOTBAN, AMIBEN MOST VAGYOK, SZÁMON KÉRNI RAJTAM BÁRMINEK A FELELŐSSÉGÉT, MIKÖZBEN TISZTÁBAN VAGYOK VELÜK, DE TELJESEN EGYÉRTELMŰ, HOGY KIZÁRÓLAG ÚGY LEHETEK KÉPES RENDEZNI ŐKET, HA NEM HAGYOM, HOGY MOST VISSZAHÚZZANAK, HANEM EHELYETT A RÁJUK FORDÍTHATÓ FORRÁSOKAT IS A TÖRLESZTÉSI KÉPESSÉGEIM MEGSZERZÉSÉRE FORDÍTOM.
Ez államnak is ez a jó, mert így legalább lesz ESÉLYEM törleszteni felé.
Nov 10, 2014 10:45:36
malmöi legendáré cigány
Nov 10, 2014 10:46:41
Bt.-nél a tartozásokért te a cég megszűnése után is felelős vagy, ezt nem mondta a tanácsadód? De várjál csak nyugodtan, hogy majd magától megszűnjön...
Nov 10, 2014 10:46:41
Kiégett retardológus
Nov 10, 2014 10:46:45
A magyar állam kínáljon nekem olyan lehetőséget, amivel kemény munkával 36 hónapon belül rendezni tudom a felém meglévő követelését úgy, hogy közben laknom is van hol, és ennem is. Amint ez megtörténik, azon a reggelen felkelek, és bejárok nyolcórázni otthon.
Amíg viszont az állam egy csizma az arcomon, és matematikailag nem kínál lehetséges kiutat a helyzetemből, addig az egyetlen megoldás, hogy kiásom magamat a csizmája alól.
Amíg viszont az állam egy csizma az arcomon, és matematikailag nem kínál lehetséges kiutat a helyzetemből, addig az egyetlen megoldás, hogy kiásom magamat a csizmája alól.
Csodálatos komment.
Az adósságot kb. 7-8 millió forint lehet (36 hónapra lebontva havi 200-220 ezer forint). Egy alapszintű megélhetéshez havi 150 ezer nettóra van szükség.
Ahhoz, hogy 36 hónap alatt törleszteni tudd az adósságod, és albérlettel együtt meg tudj élni, legalább nettó 350 ezer forintra lenne szükséged.
És a cégeid azonnali felszámolásához.
Neked ehhez bruttó 550 ezer forintot kéne havonta termelned.
Ez informatikusként közel sem lehetetlen, sőt!
Azonban basztál diplomát, szakmai gyakorlatot, tudást szerezni, kapcsolati hálót építeni, de leginkább dolgozni.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy miért pont 36 hónap??? Egy átlagos lakáshitelt 5-10-15 évre szól, miért kéne a te dorbézolásodhoz extra erőforrásokat biztosítaniuk?
Egyébként a rendszergazdák (tehát nem informatikusok!) 51%-a keresett tavaly 250 ezer forint felett Magyarországon.
Ezzel meg is dőlt az állítás, hogy nem tudnád megkeresni a pénzt az adósságaid rendezésére, te lusta féreg!
Nov 10, 2014 10:46:45
Brian
Nov 10, 2014 10:47:08
te folyamatosan átmeneti állapotban vagy
Nov 10, 2014 10:47:08
Hiénaverő
Nov 10, 2014 10:47:18
Hiénaverő :
De ez baszki kárpi, ez nem munkajövedelem. Látszik hogy te ebben méred a jövedelemteremtő képességedet idióta. Normális ember ilyet nem is számol bele a jövedelmébe. A lakást se saját keresetből vetted hanem a segged alá tolták, más termelte ki az árát, apád. Anyád meg azokat a tartozásokat fizette belőle amiket felhalmoztál a dőzsöléseddel.
Nov 10, 2014 10:47:18
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 10:47:42
x6)
A LÉNYEG, HOGY ÓRIÁSI NAGY BAROMSÁG ABBAN AZ ÁTMENETI ÁLLAPOTBAN, AMIBEN MOST VAGYOK, SZÁMON KÉRNI RAJTAM BÁRMINEK A FELELŐSSÉGÉT, MIKÖZBEN TISZTÁBAN VAGYOK VELÜK, DE TELJESEN EGYÉRTELMŰ, HOGY KIZÁRÓLAG ÚGY LEHETEK KÉPES RENDEZNI ŐKET, HA NEM HAGYOM, HOGY MOST VISSZAHÚZZANAK, HANEM EHELYETT A RÁJUK FORDÍTHATÓ FORRÁSOKAT IS A TÖRLESZTÉSI KÉPESSÉGEIM MEGSZERZÉSÉRE FORDÍTOM.
MINDIG CSAK AZT LÁTTAD, HOGY VAN EGYSZERŰBB ÚT, MINDENKITŐL AZT LESTED EL, HOGYAN LEHET "OKOSBA'" MEGOLDANI ÉS CSODÁLKOZOL, HOGY OTT TARTASZ AHOL VAGY?"
Hm, tényleg jól esik néha boldozni.
Szóval az alapoktól. Kitartás: nem 5 percenként face és kuruc, nem háttérben HD szomszédok, hanem koncentrálás.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 10, 2014 10:48:23
x38)
Takarodj el dolgozni, MOST!!
sodika
Nov 10, 2014 10:48:45
AZT A KIBASZOTT JELZÁLOGHITELT IS ANYÁM VETTE FEL, ÉS AZ Ő KEZEIHEZ KERÜLT ANNAK ÖSSZEGE IS. Így két részletben került a kezei közé a lakásom ára.
Pont amikor jól jött volna végre, mert kezdem a suli az életemet, akkor húzta ki alólam.
Mondom, EZEKBŐL TANULTAM MEG, HOGY MINDEN PÉNZÖSSZEG KURVÁRA RELATÍV, NEM LÉTEZIK TÚL MAGAS PÉNZÖSSZEG.
Minden elvehető, a megszerzett tudás viszont nem.
A pénzösszegek ráadásul virtuálisak, ezt a tanár úrral szembeni behajtás kapcsán jól megtanultam.
A megoldás tehát MINDENRE tekintet nélkül, embert, istent nem ismerve MINDEN FORRÁST a tanulásra fordítani.
Nov 10, 2014 10:48:45
Hiénaverő
Nov 10, 2014 10:48:55
Munkáról jut eszembe: Tedd csak ki az excelt!
Nov 10, 2014 10:48:55
jiddise máme
(
x11)
Nov 10, 2014 10:49:23
x11)
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 10:49:25
x6)
Ja és a másik a tanulás, önképzés, ismeretszerzés. Igen, ismerjük a te fejlesztési készségeid "Kérdezni? miért kérdeznék én bármit is??"
malmöi legendáré cigány
Nov 10, 2014 10:49:58
Minek jössz ide, ha fosol a felkérdezéstől? Mi az, hogy rajtad nem lehet számon kérni a felelősséget? Remélem megrohadsz.
Nov 10, 2014 10:49:58
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2014 10:50:04
Érdekes. Nálam hónapról hónapra gyarapszik a pénz, és a lakást se akarja senki sem elvenni.
Nov 10, 2014 10:50:04
Hiénaverő
Nov 10, 2014 10:50:19
A tartozásaid kurvára nem relatívak, hanem konkrétak. De ez már megint a "nem létezik a pénz"-féle autizmus.
Nov 10, 2014 10:50:19
sodika
Nov 10, 2014 10:50:29
Aztán volt az ISZTI.
Aztán az egyetemek.
Nov 10, 2014 10:50:29
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 10:51:00
x6)
Idézet aktualizálva:
"Szóval vergődsz és valami megalázó helyzetben vagy. Hm. Ez jó nekem. Ezt imádom. Ettől én most nagyon jól érzem magam"
OPAródia rovat
"Szóval vergődsz és valami megalázó helyzetben vagy. Hm. Ez jó nekem. Ezt imádom. Ettől én most nagyon jól érzem magam"
OPAródia rovat
Hiénaverő
Nov 10, 2014 10:51:21
Hol van már az excel? Miért nem mered kitenni, ha egész nap megy a melócsá? Mennyit is dolgoztál ebben a hónapban?
Nov 10, 2014 10:51:21
sodika
Nov 10, 2014 10:51:38
A tartozásaid kurvára nem relatívak, hanem konkrétak. De ez már megint a "nem létezik a pénz"-féle autizmus.
Nov 10, 2014 10:51:38
-
Nov 10, 2014 10:52:08
az a jó, hogy bárkinek is boldozol nagybetűkkel, mindenki leszarja, és senki nej veszi figyelembe a hülyeségeidet.
átlépnek rajtad, te meg tovább szopsz a saját magad teremtett helyzetben. nagyon jól van ez így.
Nov 10, 2014 10:52:08
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 10:52:40
x6)
Aztán volt az ISZTI.
Aztán az egyetemek.
Aztán volt az ISZTI.
Aztán az egyetemek.
És szerinted az akinek nem tolnak a valaga alá zöldövezeti lakást meg 13 milliót az hogyan tud eredményesebb lenni mint te? És a zsidó érvet ki nem merd csapni! VÁLASZOLJ
Hiénaverő
Nov 10, 2014 10:53:20
Ki a faszt érdekel az egyetem meg a Cisco, ha nem keresel azzal amit ott tanultál? Nekem is van diplomám mégsem a "szakmámban" dolgozom, és a Shaját Megoldásomnak sincs köze hozzá.
Nov 10, 2014 10:53:20
malmöi legendáré cigány
Nov 10, 2014 10:54:01
Az állam feladata, hogy neked fizessenek a főnökurak? :D F O G Y A T É K
Nov 10, 2014 10:54:01
sodika
Nov 10, 2014 10:54:17
Szóval minden rendben van, az a lényeg.
Azt csinálom, ami legértelmesebb.
Pl. törleszteni havonta annyit, amennyi még arra sem elég, hogy adott hónapban ne növekedjen a tartozásom, nem értelmes.
Ezt a pénzt arra költeni, hogy megtanuljak annyit keresni, amennyivel már képes vagyok belátható időm belül törleszteni, értelmes dolog.
Az állam felé meglévő tartozásom annyira pontosan annyira erkölcsi dolog, mint amennyire erkölcsi kérdés, hogy ugyanez az állam mennyire iparkodik a kintlevőségeim behajtásában.
Pl. törleszteni havonta annyit, amennyi még arra sem elég, hogy adott hónapban ne növekedjen a tartozásom, nem értelmes.
Ezt a pénzt arra költeni, hogy megtanuljak annyit keresni, amennyivel már képes vagyok belátható időm belül törleszteni, értelmes dolog.
Az állam felé meglévő tartozásom annyira pontosan annyira erkölcsi dolog, mint amennyire erkölcsi kérdés, hogy ugyanez az állam mennyire iparkodik a kintlevőségeim behajtásában.
Nov 10, 2014 10:54:17
Hiénaverő
Nov 10, 2014 10:54:56
A tanárúr ellen nem is megy a végrehajtás, csak az após úr ellen. Az állam feladata ezt elintézni? Ja, hogy nincs pénzed eljárási illetékre mi, vérprofikám?
Nov 10, 2014 10:54:56
sodika
Nov 10, 2014 10:55:35
Úgy mint adótartozás miatt eladott lakás, mondván, hogy legalább legyen egy tehermentes ingatlan a családban, ami aztán mégse lett.
Meg ilyesmi.
Nov 10, 2014 10:55:35
heavy metal
Nov 10, 2014 10:55:41
az a pénz is relatív volt, amit lenyúltál krizsai andreától?
neki is mondtad. hogy "nyugi, minden pénzösszeg relatív"?
neki is mondtad. hogy "nyugi, minden pénzösszeg relatív"?
Nov 10, 2014 10:55:41
-
Nov 10, 2014 10:55:51
Aztán volt az ISZTI.
Aztán az egyetemek.
Aztán volt az ISZTI.
Aztán az egyetemek.
kár, hogy nem találkozol a gimis osztálytársaiddal, úgy legalább láthatnád, hogy veled ellentétben milyen az amikor szépen egymásra épülnek a dolgok.
nálad csak az elbaszások és az adósságok épültek egymásra.
Nov 10, 2014 10:55:51
malmöi legendáré cigány
Nov 10, 2014 10:56:23
Inkább azt meséld el, miért jelentetted fel Rocskaiékat a NAV-nál? Hogy lehetsz ilyen aljas?
Nov 10, 2014 10:56:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2014 10:56:33
Milyen megszerzett tudásról hadoválsz itt össze-vissza? Az érettségidről?
Nov 10, 2014 10:56:33
Hiénaverő
Nov 10, 2014 10:57:35
Szóval minden rendben van, az a lényeg.
Neked nem lenne értelmes megszüntetni a szarjaidat, hogy ne nőjön a tartozásd fogyatékos? Ez is az állam feladata?
700 rugót basztál el "tanulásra" eddig három hónap alatt, eredménye 0, nem jársz már nyelviskolába se (minek is? felesleges).
Hogy érzed Gyagyás, mikorra tudsz megtanulni annyit keresni hogy ki tudd fizetni a szarjaidat? Jövő hétre?
Nov 10, 2014 10:57:35
sodika
Nov 10, 2014 10:58:23
Hiénaverő :
Én a tanár úrra adtam volna be, mert az ő nyugdíja legalább biztos, de aki finanszírozta az illetéket, az após urat jobb ötletnek tartotta.
Úgy néz ki, ebben is nekem volt igazam, mert egy pénzes vállalkozó el tud menekülni a végrehajtás elől, a nyugdíj viszont fix dolog.
Mindegy. Amikor sorra derül ki, hogy nekem volt igazam, csak megerősít, hogy azt kell tennem, amit éppen jó ötletnek tartok, mert az az esetek túlnyomó többségében jó.
Én a tanár úrra adtam volna be, mert az ő nyugdíja legalább biztos, de aki finanszírozta az illetéket, az após urat jobb ötletnek tartotta.
Úgy néz ki, ebben is nekem volt igazam, mert egy pénzes vállalkozó el tud menekülni a végrehajtás elől, a nyugdíj viszont fix dolog.
Mindegy. Amikor sorra derül ki, hogy nekem volt igazam, csak megerősít, hogy azt kell tennem, amit éppen jó ötletnek tartok, mert az az esetek túlnyomó többségében jó.
Nov 10, 2014 10:58:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2014 10:59:10
Endre, szerinted hol tartana a világ, ha 33 éves koráig mindenki csak a faszverésre koncentrálna, mint te?
Nov 10, 2014 10:59:10
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 10:59:11
x6)
Meg ilyesmi.
Meg ilyesmi.
Az utána történt, nem?
Előtte ott volt a pénz a lehetőség. Szerinted ésszerűen használtad fel?
Hiénaverő
Nov 10, 2014 10:59:37
Excelt miért nem mered kitenni? Mert abban kényszeresen dokumentálod a melóval töltött időt, és megint 12 óra fog szerepelni a melócsá rovatban novemberben?
Nov 10, 2014 10:59:37
Kóser Szalonna
Nov 10, 2014 10:59:46
Kérem a nevelő szándékú kommentelés befejezését, tegnap beismerte, hogy ezzel csak a depressziója kialakulását hátráltatjuk.
Nov 10, 2014 10:59:46
Hiénaverő
Nov 10, 2014 11:01:10
Hiénaverő :
É? Beleverheted a faszodat ha egy kurva fillért nem látsz belőle baszod. A tanárúr ellen mi akadályoz meg hogy elindítsd a végrehajtást? Az hogy nincs pénzed eljárási illetékre mert vérprofiként képtelen vagy százvalahány ezret összekaparni.
Nov 10, 2014 11:01:10
-
Nov 10, 2014 11:01:22
Meg ilyesmi.
Meg ilyesmi.
20 milliós vagyont kaptál apádtól, anyád meg 28 évnyi tanulást fizetett neked ételfutárral, takarítónővel, ami másik 20 millió.
Nov 10, 2014 11:01:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 10, 2014 11:01:25
x38)
Púp, én is kb. ezt csináltam 18 éves korom óta.
Képeztem magam, egyetemre jártam, nyelveket tanultam.
Közben úgy alakult, hogy kvázi magamat kellett eltartanom, ami nem volt annyira nehéz, mert 17 éves korom óta dolgoztam. Anyámék fizettek a rezsibe valamennyit, de én 18 éves korom óta egy fillért sem kértem tőlük. Én tartottam el magam, tartottam fenn a saját autómat, vettem a kütyüket. Kárpi, segély, satöbbi szóba sem jött.
A Diákhitelemet is visszafizettem. Szépen gyarapodott a pénzem, egyre többet kerestem, mert gyakorlatom lett, referenciáim, stb. Most ott tartok, hogy gond nélkül ki tudnám fizetni hónap végén az összes tartozásodat, meg sem érezném.
Te mit csináltál 18 éves korod óta?
Az egyetem mellé jártál, nem végezted el, nem dolgoztál, nem tanultál nyelveket, nem képezted magad. Mindig valaki más etetett, ruházott, tartott el. Most sem keresel elég pénzt saját magad fenntartására, az adósságaid csak nőnek, KRUMPLIN élsz.
Emellett elkótyavetyélted az autódat, a lakásodat, a barátaidat, MINDENT! Azért vagy életben, mert gazdatesteket szipolyozol.
Ki baszta el? Szerintem te. 33 évesen egy gyernőtt vagy, aki nem önálló, nem életképes, nincs szakmai tudása, nincs nyelvtudása, és NEM IS ÉRTI, HOGY MŰKÖDIK A VILÁG!!!
Képeztem magam, egyetemre jártam, nyelveket tanultam.
Közben úgy alakult, hogy kvázi magamat kellett eltartanom, ami nem volt annyira nehéz, mert 17 éves korom óta dolgoztam. Anyámék fizettek a rezsibe valamennyit, de én 18 éves korom óta egy fillért sem kértem tőlük. Én tartottam el magam, tartottam fenn a saját autómat, vettem a kütyüket. Kárpi, segély, satöbbi szóba sem jött.
A Diákhitelemet is visszafizettem. Szépen gyarapodott a pénzem, egyre többet kerestem, mert gyakorlatom lett, referenciáim, stb. Most ott tartok, hogy gond nélkül ki tudnám fizetni hónap végén az összes tartozásodat, meg sem érezném.
Te mit csináltál 18 éves korod óta?
Az egyetem mellé jártál, nem végezted el, nem dolgoztál, nem tanultál nyelveket, nem képezted magad. Mindig valaki más etetett, ruházott, tartott el. Most sem keresel elég pénzt saját magad fenntartására, az adósságaid csak nőnek, KRUMPLIN élsz.
Emellett elkótyavetyélted az autódat, a lakásodat, a barátaidat, MINDENT! Azért vagy életben, mert gazdatesteket szipolyozol.
Ki baszta el? Szerintem te. 33 évesen egy gyernőtt vagy, aki nem önálló, nem életképes, nincs szakmai tudása, nincs nyelvtudása, és NEM IS ÉRTI, HOGY MŰKÖDIK A VILÁG!!!
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2014 11:01:51
Ha te mindig a legjobb döntést jogod meg, akkor miért vagy egy nincstelen, munkanélküli hajléktalan?
Nov 10, 2014 11:01:51
sodika
Nov 10, 2014 11:02:43
A LELKES KÉSZÜLŐDÉSNEK, MUNKÁNAK, ÉS TANULÁSNAK, ÉS KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEN MÁS KOMPONENSNEK A MAGASRÓL VALÓ LESZARÁSÁNAK, AMI KÉPES LEHET ENGEM A JELENLEGI MOTIVÁCIÓMBAN ÉS LELKESEDÉSEMBEN VISSZAFOGNI ENGEM.
URAMISTEN MÁR, BAZMEG, MICSODA VÉGTELENÜL ELMEBETEG GONDOLAT, HOGY VISSZAHÚZÓ TÉNYEZŐKRE KELLENE KONCENTRÁLNOM OLYAN IDŐPONTBAN, AMIKOR AZ ÉLETEM MÚLIK ARRA, HOGY MEGSZERZEM-E AZ EZEK FELSZÁMOLÁSÁRA ENGEM ALKALMASSÁ TEHETŐ KÉPESSÉGEKET, TAPASZTALATOKAT, ÉS KÉSZSÉGEKET, VAGY SEM?!!!!
Nov 10, 2014 11:02:43
Auslander Raus!
Nov 10, 2014 11:03:56
Sam:
a bunkibank es a masztipartis komment teljesen onallo kezdemenyezes volt reszedrol.
Nov 10, 2014 11:03:56
sodika
Nov 10, 2014 11:04:22
KI A FASZT ÉRDEKEL, HOGY MI VOLT EDDIG?
VOLT VALAMI, ÉS KÉSZ.
VAN BELŐLE KINTLEVŐSÉG IS, TARTOZÁS IS.
MINDKETTŐ OTT VAN PAPÍROKON, ELBÍRJA ŐKET A PAPÍR.
Nekem most azt kell nézni, hosszú távon ki matematikailag lehetséges.
És bizony ahhoz itt kell kicsit kíváncsian kalandoznom.
Ahogy Orbán Viktor is tanácsolta.
Ennyi.
VOLT VALAMI, ÉS KÉSZ.
Ennyi.
Nov 10, 2014 11:04:22
Hiénaverő
Nov 10, 2014 11:04:47
Mennyit építkeztél ebben a hónapban? Hol az excel buzi? Ne kelljen még egyszer elmondanom boldkobold!
Nov 10, 2014 11:04:47
Brian
Nov 10, 2014 11:05:09
miért, nem volt hülyeség ennyi pénzt elbaszni, csak hogy nyugodtan recskázhasson?
Nov 10, 2014 11:05:09
sodika
Nov 10, 2014 11:05:16
mi volt, mi volt, mi volt
meg
mi van a papírokon, mi van a papírokon, mi van a papírokon
Ki nem szarja mindkettőt?
Most most van.
a jövőre kell koncentrálni.
A jövő pedig veszélyes.
Ha nem tanulok meg most élni.
Ennyi
na csá
meg
Most most van.
a jövőre kell koncentrálni.
A jövő pedig veszélyes.
Ha nem tanulok meg most élni.
Ennyi
na csá
Nov 10, 2014 11:05:16
Hiénaverő
Nov 10, 2014 11:05:48
Lájfdéndzsör - kíváncsi kalandozás, többszázezer forint felesleges felélése, bulizgatás külföldön. Bárcsak egyszer ilyen lájfdéndzsörbe kerülhetnék...
Nov 10, 2014 11:05:48
Kiss Kender Farkas
Nov 10, 2014 11:05:55
Hiénaverő :
Mennyi az illeték pontos összege? Talán megpróbálhattad volna összekaparni és akkor nem más hozza a döntést helyetted a pénzéért cserébe. De gondolom ez eszedbe sem jutott.
Nov 10, 2014 11:05:55
Hiénaverő
Nov 10, 2014 11:07:13
Valami 180-220 ezer körüli összeg. Endre ennek a négyszeresét szórta ki most a három hónap alatt.
Nov 10, 2014 11:07:13
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 11:07:20
x6)
Endre!
Sajnos a változás az nem örömteli hanem szenvedős út. Itt az a nagy kérdés, hogy képes vagy-e a pillanatnyi élvezeteidet feladni egy magasabb/távolabbi cél miatt?
Eddig azt láttuk, hogy nem.
Úgy nem működik, hogy reggel elhatározod magad, délben megengedsz egy 10 perces pihenőt és végül délután 4-kor kapsz észbe, hogy félbemaradt az egész, MAJD azzal az érzéssel aznapra be is fejezed, hogy mennyi mindent megtettél és mára ez is elég, nem szabad ezt hirtelen elkezdeni.
ÉRTESZ?
Kettő: nem a visszahúzó tényezőkre kell gondolnod, de szembe kell velük nézned. Legalább azt tudd, hogy mivel állsz szemben bazdmeg!
Sajnos a változás az nem örömteli hanem szenvedős út. Itt az a nagy kérdés, hogy képes vagy-e a pillanatnyi élvezeteidet feladni egy magasabb/távolabbi cél miatt?
Eddig azt láttuk, hogy nem.
Úgy nem működik, hogy reggel elhatározod magad, délben megengedsz egy 10 perces pihenőt és végül délután 4-kor kapsz észbe, hogy félbemaradt az egész, MAJD azzal az érzéssel aznapra be is fejezed, hogy mennyi mindent megtettél és mára ez is elég, nem szabad ezt hirtelen elkezdeni.
ÉRTESZ?
Kettő: nem a visszahúzó tényezőkre kell gondolnod, de szembe kell velük nézned. Legalább azt tudd, hogy mivel állsz szemben bazdmeg!
Kiss Kender Farkas
Nov 10, 2014 11:08:03
mi volt, mi volt, mi volt
meg
meg
A NAV például nem szarja le. De szerintem a Bkv, a Vodafone és a Telenor sem ;)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
x38)
KI A FASZT ÉRDEKEL, HOGY MI VOLT EDDIG?
VOLT VALAMI, ÉS KÉSZ.
Ennyi.
VOLT VALAMI, ÉS KÉSZ.
Ennyi.
Egy nagy túrós lófaszt. Te nem KALANDOZHATSZ! Neked KÖTELEZZRTSÉGEID VANNAK!
Neked bizony el kellene kullognod DOLGOZNI!!!
Elbasztál 15 évet, ezt nem fogod 2 perc alatt visszapörgetni. ÉVEKBE fog telleni, amíg kinullázod magad.
Ehhez el kellene kezdened DOLGOZNI, TÖRLESZTENI, ÖNÁLLÓSODNI!
Kotródj haza, kotródj el dolgozni, törlessz, és élj meg a maradékból.
EZT ALAKÍTOTTAD KI MAGADNAK!!!
Berlinben SOHA sem lesz munkád, ezt te is tudod.
Pótcselekszel, baszod el a további éveket.
PEDIG HAMAROSAN JÖN A GYERMEKVÁLLALÁS IDEJE IS!!
ELÉG VOLT!! ELÉG VOLT!!! TAKARODJ EL DOLGOZNI!
-
Nov 10, 2014 11:08:15
mi sem tudjuk felfogni, hogy egy 33 éves informatikus hogyan képes ilyen keveset keresni, hogyan képes ezért másokat hibáztatni, és miért akar alapvető felnőtt emberre jellemző képességeket 33 évesen megszerezni, amikor erre ott volt az eddigi élete?
Nov 10, 2014 11:08:15
sodika
Nov 10, 2014 11:08:45
Hiénaverő :
A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁDAT BULIZGATÁS TE FASZ, HOGY A SOK TANULÁS ÉS MELÓ UTÁN ÁTLAG MINDEN MÁSODIK HÉTVÉGÉN ELMEGYEK KICSIT KIERESZTENI A GŐZT 10 EURÓ ALATTI KÖLTÉSSEL!!!!
TE KÖCSÖG, TE ÁLLAT, TE GECI, TE FASZ, A REKREÁCIÓNAK AZ A FUNKCIÓJA, HOGY FELTÖLTSÖN HASZNOS ENERGIÁKKAL.
TE MŰVELETLEN MÉLYSÖTÉT GECI, TE.
A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁDAT BULIZGATÁS TE FASZ, HOGY A SOK TANULÁS ÉS MELÓ UTÁN ÁTLAG MINDEN MÁSODIK HÉTVÉGÉN ELMEGYEK KICSIT KIERESZTENI A GŐZT 10 EURÓ ALATTI KÖLTÉSSEL!!!!
TE KÖCSÖG, TE ÁLLAT, TE GECI, TE FASZ, A REKREÁCIÓNAK AZ A FUNKCIÓJA, HOGY FELTÖLTSÖN HASZNOS ENERGIÁKKAL.
Nov 10, 2014 11:08:45
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 11:08:55
x6)
A snecológia egy mindig is rejtett kihívása az volt, hogy lehet-e ebből a féregből embert faragni. Sosem volt egyértelmű se az igen se a nem. Az első lépések a ducatoban kezdődnek.
DE SODI A KURVA ANYÁDAT! Ezt már számtalanszor elugattuk keress vissza! Első lépés a bűnbánat és bocsánatkérés, tudod mikért. Ha azzal megvagy gyere vissza, addig viszont takarodj és IGNORE
DE SODI A KURVA ANYÁDAT! Ezt már számtalanszor elugattuk keress vissza! Első lépés a bűnbánat és bocsánatkérés, tudod mikért. Ha azzal megvagy gyere vissza, addig viszont takarodj és IGNORE
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 11:09:37
x6)
Hiénaverő :
XD
Kiss Kender Farkas
Nov 10, 2014 11:09:47
Ez azért nem egy angyalszárny kategória.
Nov 10, 2014 11:09:47
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2014 11:09:50
Endre, nem kellene bocsánatot kérni azoktól, akiket a múltban megbántottál?
Pl. azokat, akiket hazaárulónak neveztél, mert egy jobb élet reményében elmentek dolgozni külföldre, miközben te arról álmodozol, hogy bekerülj a Hartz-IV-be?
Pl. azokat, akiket hazaárulónak neveztél, mert egy jobb élet reményében elmentek dolgozni külföldre, miközben te arról álmodozol, hogy bekerülj a Hartz-IV-be?
Nov 10, 2014 11:09:50
Sam
(
x6)
Nov 10, 2014 11:10:00
x6)
Na feltöltődtél a fórumozgatástól?
sodika
Nov 10, 2014 11:10:23
Sam :
Nyomom a dolgokat keményen.
Ennyi.
Most ez a LEGÉRTELMESEBB dolog, amit tenni tudok.
A MÚLTAT MEG SZAROM LE.
Most jó helyen vagyok, jó dolgot csinálva.
ennyi
csá
Nyomom a dolgokat keményen.
Ennyi.
Most ez a LEGÉRTELMESEBB dolog, amit tenni tudok.
A MÚLTAT MEG SZAROM LE.
Most jó helyen vagyok, jó dolgot csinálva.
ennyi
csá
Nov 10, 2014 11:10:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 10, 2014 11:10:40
x38)
Hiénaverő :
Nem így van, Endre.
Te elbasztad a bulizási lehetőségeidet. 10 Eurót sem költhetsz el. EGY KIBASZOTT FILLÉRT SEM!!! Neked törlesztened kell! Nincs sör, nincs Gléda, nincs SEMMI!
KEMÉNY MUNKA van napi 12 órában, amíg egyenesbe nem jössz!
VOLT IDŐD BULIZNI 18-33 ÉVES KORODIG!!!
ENNEK ITT ÉS MOST VÉGE!!!
Fitymafék
Nov 10, 2014 11:10:53
XD
XD
xD
Nov 10, 2014 11:10:53
sodika
Nov 10, 2014 11:11:07
Na feltöltődtél a fórumozgatástól?
A JÖVŐŐŐBE!!!
HGECI
anyád
ennyi
csá
Nov 10, 2014 11:11:07
Brian
Nov 10, 2014 11:11:14
kérek bant a recskásra. majd ha megtanul normálisan kommunikálni a recskakobold szóbaállunk vele
Nov 10, 2014 11:11:14
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2014 11:11:49
Sodi ideges, tehát valaki kimondta róla az igazságot.
Nov 10, 2014 11:11:49
Hiénaverő
Nov 10, 2014 11:11:55
Hiénaverő :
Nem akarod kitenni az excelt, hogy mennyi is ez a sok tanulás és meló, ami után rekreálódnod kell?
Nov 10, 2014 11:11:55
-
Nov 10, 2014 11:12:15
Hiénaverő :
milyen sok tanulás? nem is jársz nyelviskolába szeptember óta.
Nov 10, 2014 11:12:15
Hiénaverő
Nov 10, 2014 11:12:57
A JÖVŐŐŐBE!!!
HGECI
anyád
ennyi
csá
A JÖVŐŐŐBE!!!
HGECI
anyád
ennyi
csá
Muhaha :D Ideges vagy Púp?
Nov 10, 2014 11:12:57
Auslander Raus!
Nov 10, 2014 11:13:11
Hiénaverő :
zsodika itt nem a nyomorult zsido anyaddal beszelgetsz. XD
uszoooo!!!
Nov 10, 2014 11:13:11
sodika
Nov 10, 2014 11:13:48
MERT ÁM A BÜDÖS KURVA ANYÁTOKAT, HOGY FELKELEK, HOGY NA, MA AZTÁN VÉGRE MINDEN PERCEMET ÉRTELMESEN FOGOM FELHASZNÁLNI, MERT KEZDŐDIK A HÉT IS, ÉS ERRE ILYEN FASZSÁGOKAT BÖFÖGTÖK IDE, HOGY
A MÚLT
A MÚLT
A MÚLT
MEG JOSI TARTOZÁSOK
MEG ERKÖLCS
MEG FELELŐSSÉG
MEG LÓFASZ
MEG HAZUGSÁGOK
MIKÖZBEN EGYSZERŰEN TESZEM, AMIT TENNEM KELL
ÉS MOST KURVÁRA NEM ÉREK RÁ KORLÁTOZÓ SZEMPONTOKON RÁGÓDNI
AMIKOR AZOK FELSZÁMOLÁSÁN IGYEKSZEM
AKKOR NEM SZABAD KÖZBEN RÁJUK GONDOLNI
BEZMEG
A MÚLT
A MÚLT
A MÚLT
MEG JOSI TARTOZÁSOK
MEG ERKÖLCS
MEG FELELŐSSÉG
MEG LÓFASZ
MEG HAZUGSÁGOK
MIKÖZBEN EGYSZERŰEN TESZEM, AMIT TENNEM KELL
ÉS MOST KURVÁRA NEM ÉREK RÁ KORLÁTOZÓ SZEMPONTOKON RÁGÓDNI
AMIKOR AZOK FELSZÁMOLÁSÁN IGYEKSZEM
AKKOR NEM SZABAD KÖZBEN RÁJUK GONDOLNI
BEZMEG
Nov 10, 2014 11:13:48
sodika
Nov 10, 2014 11:14:29
VANNAK KÖLTSÉGEIM IS, BAZMEG.
MEG TANULOK IS.
MEG ANYÁD
CSÁ
Nov 10, 2014 11:14:29
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 10, 2014 11:14:38
x38)
Púp, te NEM tanulsz, hiszen nem jársz nyelviskolába...
Púp, te NEM dolgozol, hiszen nem tudod egyedül fenntartani magadat.
TE SZART SEM CSINÁLSZ!!! A faszod vered a Narutóra, ÉVEK ÓTA!
MUTASD AZ EXCELT, BIZONYÍTS!!!
Púp, te NEM dolgozol, hiszen nem tudod egyedül fenntartani magadat.
TE SZART SEM CSINÁLSZ!!! A faszod vered a Narutóra, ÉVEK ÓTA!
MUTASD AZ EXCELT, BIZONYÍTS!!!
kecskefog
Nov 10, 2014 11:15:31
autistaroham pipa.
Nov 10, 2014 11:15:31
sodika
Nov 10, 2014 11:15:48
OK, TUDJÁTOK MIT?
SZAROK LE A MÚLTAT.
SZAROM LE MINDEN FELELŐSSÉGEMET.
CSAK A JÖVŐBE TEKINTEK.
AKI PEDIG A MÚLTTAL JÖN, MEG AHHOZ KAPCSOLÓDÓ FELELŐSSÉGGEL, ANNAK SOHA TÖBBÉ NEM MAGYARÁZKODOM.
ANNAK EGYSZERŰEN A KURVA ANYJÁT.
NINCS MÚLT
JÖVŐ VAN
ENNYI
csá
SZAROK LE A MÚLTAT.
SZAROM LE MINDEN FELELŐSSÉGEMET.
CSAK A JÖVŐBE TEKINTEK.
AKI PEDIG A MÚLTTAL JÖN, MEG AHHOZ KAPCSOLÓDÓ FELELŐSSÉGGEL, ANNAK SOHA TÖBBÉ NEM MAGYARÁZKODOM.
ANNAK EGYSZERŰEN A KURVA ANYJÁT.
NINCS MÚLT
JÖVŐ VAN
ENNYI
csá
Nov 10, 2014 11:15:48
Hiénaverő
Nov 10, 2014 11:15:58
Kurvajó, én vagyok az éjsötét műveletlen proli, akinek van saját lakása, diplomája, mellé két szakmája, működő shaját megoldása, pénze és még messze nem vagyok 30 éves. :D
Felvidítottál, te krumplin tengődő shikerember.
Amúgy az excelben a jelent dokumentálod, nem a múltat, miért is nem mered akkor kitenni? Megmutathatnád a geci trolloknak, hogy tévednek, és igenis nyomod a melócsát.
Na hol az excel boldozógnóm?
Felvidítottál, te krumplin tengődő shikerember.
Amúgy az excelben a jelent dokumentálod, nem a múltat, miért is nem mered akkor kitenni? Megmutathatnád a geci trolloknak, hogy tévednek, és igenis nyomod a melócsát.
Na hol az excel boldozógnóm?
Nov 10, 2014 11:15:58
-
Nov 10, 2014 11:16:09
Sodi ideges, tehát valaki kimondta róla az igazságot.
szerintem a gazdatestek közölték, hogy nem adnak neki több pénzt, és kérik vissza az eddigi kölcsönöket. recskás átérezte, hogy hamarosan vége a berlini faszverésnek, és ettől gecire ideges lett.
Nov 10, 2014 11:16:09
sodika
Nov 10, 2014 11:16:12
jövő
JÖVŐ
csak a jövő
a múltat meg szarom le
csá
JÖVŐ
csak a jövő
a múltat meg szarom le
csá
Nov 10, 2014 11:16:12
Kiss Kender Farkas
Nov 10, 2014 11:16:29
Hiénaverő :
Volt az a videód, amiben büszkén soroltad, hogy milyen könyveket vettél, amikből később egy oldalt sem olvastál. Ott mintha lett volna egy illemtankönyv is. Nos, talán nem ártott volna ha legalább abba beleolvasol "TE MŰVELETLEN MÉLYSÖTÉT GECI, TE." ;)
Nov 10, 2014 11:16:29
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 10, 2014 11:17:13
x38)
Ha a problémáid felszámolásán igyekeznél akkor:
- Nem Berlinben vernéd a faszod, söröcskével, városnézéssel
- Nem basznád el az idődet nyelvtanulásra, ami 0 eredményt hoz
- Nem egy kiló krumplit skáláznál havonta
Hanem:
- Itthon lennél
- Napi 8-12 órát dolgoznál teljes állásban
- Törlesztenéd a tartozásaidat
- Albérletben laknál
- Nem buliznál
EZ A TE JÖVŐD! ERRE KONCENTRÁLJ!!!
Hanem:
- Itthon lennél
- Albérletben laknál
- Nem buliznál
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2014 11:17:31
MERT ÁM A BÜDÖS KURVA ANYÁTOKAT, HOGY FELKELEK, HOGY NA, MA AZTÁN VÉGRE MINDEN PERCEMET ÉRTELMESEN FOGOM FELHASZNÁLNI...
Fasza. Három hónapja vagy Berlin, Germany környékén, és eddig nem sikerült értelmesen felhasználni az idődet? Ez a nagy őszi felpörgés?
Nov 10, 2014 11:17:31
sodika
Nov 10, 2014 11:17:56
Nem. Egyszerűen rájöttem, hogy mindig azzal basszátok fel az agyamat, hogy a múlttal kapcsolatos felelősséget próbáljátok a tudatomba sulykolni.
Hát tudjátok mit?
SZAROM LE.
Ennyi. Kész. Egyszerűen. Nyíltan.
a jövőbe tekintek, múlt leszarva
csá
Nov 10, 2014 11:17:56
Auslander Raus!
Nov 10, 2014 11:18:19
sajnos el van baszva a szart sem ero gyagyas eleted, zsodi. orokre. vegleg. helyrehozhatatlanul. sosem lesz mar beloled semmi. selejt vagy. munka, penz, baratok, kepessegek, jovo nelkul. csak rangat az ideg, de sosem leszel ember.
igy jartal, ennyi volt.
meg par ev nyomorult vegetalas, aztan megdoglesz.
kozben mindenki mas boldog, teljes elegedett eletet el.
te meg egy pupos senki maradsz, akit megvetnek, kirohognek mindenutt, es kesz.
igy jartal, ennyi volt.
meg par ev nyomorult vegetalas, aztan megdoglesz.
kozben mindenki mas boldog, teljes elegedett eletet el.
te meg egy pupos senki maradsz, akit megvetnek, kirohognek mindenutt, es kesz.
Nov 10, 2014 11:18:19
sodika
Nov 10, 2014 11:18:33
Ha a problémáid felszámolásán igyekeznél akkor:
Hanem:
- Itthon lennél
- Albérletben laknál
- Nem buliznál
Hanem:
- Itthon lennél
- Albérletben laknál
- Nem buliznál
A JÖVŐ NEM A KORLÁTOKRA VALÓ KONCENTRÁLÁS.
HANEM AZ AZOK ÁTLÉPÉSÉNEK KÉPESSÉGÉRE VALÓ KONCENTRÁLÁS
Nov 10, 2014 11:18:33
110 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™