ha csak klapka volna benne, esküszöm még nem is lenne hülyeség. :D
félig megsütve?
Világkörüli pénztárca-szafarin van a cigány, vagy mit akar Kamcsatkán?
lehet kezdeni felkutatni a tanúkat, én vállalom iwatt barbit :). bocs sf, te is be leszel idézve, eddig tied az egyetlen hiteles sztori.
az már a múlt hahó!
Köszi, nagyjából értem, de a kommentedből is csak az utolsó quote rész jelenik meg.
Jó, akkor Andreasnak nem kell vele foglalkoznia. Elég, ha a hatóságok teszik a dolgukat.
ez furcsa, nekem latszik mind a 3. en is firefoxot nyomom. lehet nyomj ctrl-f5 hatha valami css vagy js beragadt nalad
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
SF-től tudjuk, Zsodi tagadta.
48 éves nő, Hahó!
A szexnagyi lehetett az áldozat.
viccen kívül volt egy ildikó nevű szexnagyi, ő maga mondta
Az az év híre lenne!
Az adócsaló recskagép buszjegyért kúrt a rossz dőlésszögű...nem is olytatom Xd
:)))))
Jó lenne, de sajnos egy másik Ildikóról van szó.
www.facebook.com/toth.toth.7
egyértelmű . a kurucon egy ideje megy már a cigány kurvázás.
Miért, a f.asza kivételével a ruházata alapján simán lehet 48 éves nő a Sodi, nem?
Holnap lesz, Hahó!
csodálkoztam, hogy nem lett róla post sem a cinken, sem a tumblin, hogy benézték.
Onlány elérhető a cikk valahol? Vagy bescannelné valaki a Bloginás cikket?
Kohnspirálni kell, nem lehet mindenre ugrani, hahó!
A csöves közben jobban él mint Sherlock Porks, sneci meg az összes retard együttvéve:
www.facebook.com/laszlo.belso.12?fref=ts
Jól elvan Ausztráliában a papa... Bejött az élet.
a tucat gyerekét meg itthon hagyta és etessük őket mi az adónkból...ez is ugyanolyan szenny ember, mint a többi retard.
Pont most akartam bemásolni :D
Endike, hogy lesz ebből Hartz IV? XD
A *szegény* Berlinben sem szívlelik a dologtalan, büdös naplopó ingyenélőket!
Az a vicc, hogy ilyen adottságok mellett éveken keresztül nyomta a "jó a genetikám" szöveget, pedig egy púpos, genetikai korcs volt mindig is.
www.marketingszoveg.com/forbes/
Endre baszod! Vitték a saját megoldásod!
Blogin végül csak kimászott abból a mételyből ahol volt és csak fel tudott építeni valamit. Bármennyire nem szimpi a pofa, azért ez eredmény ami előtt emelem a kipám.
Sodi, te jössz, csinálj valamit ami lenyűgöz (várj, inkább ne.)
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
"Havonta átlagosan 2,5–3 millió forintot írnak össze..."
"ma tizenketten dolgoznak neki, felük ebből él teljesen, mások félállásban nyomják..."
Hát, ha ebből adózik, akkor sok nem marad belőle.
Azt nem irja, hogy bruttó vagy nettó. Bár egyik esetben sem valami combos pénz. Ha 5-en lennének akkor még reális lehetne, de 12 embert ennyiből kifizetni lehetetlen.
Bizony. 3 guriga. Abbol egyharmada helybol jaffa es ipa.
Marad 2 misi. Abbol 6 db foallasu droidot meg minimalberen is nehez kiskalazni.
De tudjatok mit: vegulis embereknek munkat ad, nem faszt ver. Ha kozben csal is pici adot, akkor sem egy endre vagy tomket kaliberu mocsok tolvaj ingyenelo csalo.
Hozzátenném, hogy Blogina is a trolloknak köszönheti a sikereit. Miután annyiszor nyomták bele az arcát a malac ürülékébe, csak megértette, hogy kizárólag akkor lehet shikeres, ha elfelejti a szuterénlakót.
Blogin egy szekrénybuzi szentfazék, aki a legprolibb szenvedélyeknek (játékgép, pia) hódol, de legalább munkát ad több embernek, befizeti az adót, és nem nácul többet.
Szerintem ez shiker!
Szakmunkás minimálbér plusz százas zsebbe kombóval kijön a matek, marad whiskey-re is, és körülbelül ennyit is nézek ki bloginából meg azokból, akik neki dolgoznak.
Bécigány, Hermán, bátran nyomjátok fel a NAV-nál az ebihalképűt, így év vége felé biztos ugranak a bejelentésekre.
szerintem pitiáner pénzt fizet az embereinek. ezek azok a szerencsétlenek, akik megpróbálták elhitetni bloginnal, hogy ők újságírók, blogin meg elhitette velük, hogy ő pedig főszerkesztő. aztán így egymásra találtak ebben a közös hazugságban.
Ez a másik olvasat igen. De annyira undorító, öntelt álszent pöcs lett, én még azt is kinézem belőle, hogy pedofil. Szóval szerintem nem kell óvni.
blogin azért lett shikeres, mert a trollok ahol tudtak, keresztbe tettek a buzihírnek, és egy szem hirdetőjük nem maradt mire steckler ottó pénze elfogyott. azt se felejtsük el, hogy a hirdetésekért blogin volt a felelős, ezért is hozták létre a céget, hogy tudjanak számlát adni. vagyis blogin cége blogin buzihíres kudarcán épült fel. amikor abbahagyták, az újságírónak mondott lúzerek nem tudtak elmenni máshova dolgozni, mert max. erre voltak jók, hogy gagyi marketing szövegeket írjanak.
Erről valami infót tudsz? Le vagyok maradva a tanulmányaimmal...
Nem fizet ő járulékot senki után. A reklámszakmában szerintem már szinte kizárólag csak megbízási szerződéssel alkalmaznak bárkit is, projektenként. Behasalta a létszámot, valószínűleg állandóra van kb 1 grafikusa meg ő maga, a szövegíró, a többit meg a projekt igényei szerint kiadja MOME-s végzősöknek/ szabadúszóknak, akik a seggüket földhözcsapják 50 bruttóért és a referenciáért.
Tavalyi éves árbevételük 16M Ft körül volt:
www.opten.hu/dijtalan-szolgaltatasok/cegtarlight/cegadat/0109958932/Kreativ-Kontroll-Informatikai-es-Media-Szolgaltato-Korlatolt-Felelossegu-Tarsasag
Bloginának nincs reklámcége. Ők bérszövegírók. Az alja munkát végzik el, többnyire reklámcégeknek. A legritkább esetben kapnak személyesen megbízást, az is általában pitiáner.
Viszont az Ebihalfejű azt okosan észrevette, hogy Magyarországon kurvára nincs igény minőségi munkára. Olcsón, gyorsan, sokat. Nem baj, ha szar. Mint egy gyrosos. Meg lehet enni? Meg. És ez itt a lényeg. Blogináék tonnaszámra állítják elő a szart fillérekért, és erre van kereslet.
Nem azt mondom, hogy én szeretnék így dolgozni, de ha az ember nem megy külföldre vagy nincsenek felsőkategóriás (többnyire külföldi) ügyfelei, akkor ez a modell a működőképes.
Igaza van azoknak a trollégáknak, akik szerint Sipos egy irritáló, nagyképű fasz. De engem egyrészt kurvára nem érdekel, másrészt a kanyarban sincs az olyan alakok mellett, mint Zsodmány vagy a malac.
De tudjatok mit: vegulis embereknek munkat ad, nem faszt ver. Ha kozben csal is pici adot, akkor sem egy endre vagy tomket kaliberu mocsok tolvaj ingyenelo csalo.
Igen, ezzel én is egyetértek.
Bár Blogina egy hájfejű, gyerektestű antiférfi, szerintem még az ő sztenderdje is magasabban van, mint a Zsodiból kihozható maximum.
Tokyo Hotel Bill alias Fénylény >>> púp XD
Ha jól értelmezem ez nem valami fényes....
Meggyőztetek. Azért ha elkezd gyerektábort szervezni, arra figyeljünk oda.
a másik, valódi könyvelést kéne látni, hogy meg lehessen mondani. az, hogy milyen számlákkal veszi ki a pénzt (nyereséget) a cégből, irreleváns.
Azért arra az évre a 257 ezer elég karcsú...
Valószínűleg viszont csatak buzik mind a ketten + púp még perverz is. Szerintem simán összeillenek.
Még piálni is szeretnek. Azért ne feledjük,hogy a fénylényről csak álmodozott, valódi szerelme azonban Sherlock Porks volt.
Na most púpnak legalább nagy a fasza.
Igen, ezt mondtam én is, bár én rossz felől közelítettem meg, mert azt hittem, komplex megrendeléseket fogadnak, nem csak szar szövegírást meg honosítást.
Viszont akkor felmerül a kérdés, hogy hogyapicsába kerül ez be a Forbes-ba? Mennyit kell azért tejelni, és kinek?
kellett tejelni, vagy haverja, üzleti partnere intézte el neki, mert ezzel a teljesítménnyel nem lehetne bekerülni egyébként. láttam milyen minőséget produkálnak, pont olyan, mint a buzihír minősége.
Na jó, de fogadok, hogy a körúti lakásának bérleti díja is el van költségelve, stb, stb.
Meg nem minden ügyfél kap számlát sem, vagy nem annyiról.
Nyilván mindent elszámol, a közüzemi dijakat, a lakhatást, benzint ... sit csak lehet.
voltak nagyobb ügyfelei, de a trollok intézkedtek korábban, és 1-2 ügyfél lekoccolt blogintól. XD
engem nem viszont nem, és remélem vannak azért még Sherlock Porksológusok, akik továbbra is figyelemmel követik az ebihalfejű tevékenységét.
A magyar reklámpiac nagy százaléka amúgy is csak honosítás, úgyhogy el tudom képzelni, mekkora pörgés lehet a szlogenírásban... Főleg ha nem foglalkoznak mással.
Azzal csak az a probléma, hogy ÁFÁ-s számla kell hozzá a főbérlőtől. :D
találd ki!
Ez nem ok arra, hogy blogina kikerüljön a látókörünkből.
*ezentúl még jobban odafigyel Tiszavasvárira*
sajnos kiszámíthatatlan a kedvünk. mondjuk én személy szerint mindet kinyírnám, egy kiadós kínzás után.
bloginnak rettentő sok van a számláján, megúszott bűncselekmények sora, náculás, gecizés más emberekkel, stb. nagyon bele kell húznunk, hogy legalább egy részét visszaadjuk neki szopatásban. ha Sherlock Porks sittre kerül, akkor minden Sherlock Porksológiai energiapotenciál a náci batman robinjára irányul majd. már nagyon várom!!! XD
szívemből szóltál, testvér!
ártinak 3 büntetőügye van folyamatban. abból egyben felmentik (pákó), a másik kettőben elítélik, ráadásul az egyikben a közeljövőben. persze a szegedi ügy lesz az igazi, mert addigra jogerősen lesz elítélve a hajléktalanverésért. ezek után szegeden az isten sem fogja megmenteni egy végrehajtandótól. a trollok istene legalábbis biztosan nem.
jiddise máme
(
x11)
Nov 11, 2014 10:36:15
x11)
Komoly videótanfolyamon ad löketet Zuschlag János, Berki Krisztián és Klapka György azoknak,
akik változtatni szeretnének az életükön. A már megvásárolható hat órás videóanyagban új szintre
emelik az üzleti életet: szó esik pszichológiáról, tárgyalástechnikáról, image-építésről és adóoptimalizálásról,
de ami a legfontosabb: bárki számára megvalósítható, gyorsan készpénzre váltható üzleti ötletekről is.
sikerkulcsa.com
azonnal jelentkezz, sneckó!
akik változtatni szeretnének az életükön. A már megvásárolható hat órás videóanyagban új szintre
emelik az üzleti életet: szó esik pszichológiáról, tárgyalástechnikáról, image-építésről és adóoptimalizálásról,
de ami a legfontosabb: bárki számára megvalósítható, gyorsan készpénzre váltható üzleti ötletekről is.
sikerkulcsa.com
betrinyózott veréb
Nov 11, 2014 10:39:14
Komoly videótanfolyamon ad löketet Zuschlag János, Berki Krisztián és Klapka György azoknak,
sikerkulcsa.com
sikerkulcsa.com
ha csak klapka volna benne, esküszöm még nem is lenne hülyeség. :D
Nov 11, 2014 10:39:14
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 11, 2014 10:42:02
Perelje be a Napi Gazdaságot, ők hozták nyilvánosságra.
Nov 11, 2014 10:42:02
joisten
Nov 11, 2014 10:58:23
Üzenem Párizsból, Olaszországból, Kamcsatkáról, hogy jól vagyok. Nektek csak azt kívánom, hogy a Jó Isten ne adjon nektek boldogságot. Engem szeret, ezért segített.
te kajszaorru cigany, azert bazmeg a vatikanban maskor nem kene zsebelni! a devla verjen meg!
te kajszaorru cigany, azert bazmeg a vatikanban maskor nem kene zsebelni! a devla verjen meg!
Nov 11, 2014 10:58:23
tigris
Nov 11, 2014 11:01:50
sneckó sajáét megoldása az lehetne, ha nyina egy krumplira alapozott streetfood bódét, ahol elkápráztatja a nagyérdeműt, hogy mennyiféleképpen készíthető el a krumpli
félig megsütve?
Nov 11, 2014 11:01:50
Kémlégy
Nov 11, 2014 11:03:00
Üzenem Párizsból, Olaszországból, Kamcsatkáról, hogy jól vagyok. Nektek csak azt kívánom, hogy a Jó Isten ne adjon nektek boldogságot. Engem szeret, ezért segített.
Világkörüli pénztárca-szafarin van a cigány, vagy mit akar Kamcsatkán?
Nov 11, 2014 11:03:00
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 11, 2014 11:10:46
x30)
Hogy is volt az, amikor a Bunki Bank vezérigazgatója voltál, Andreas?
A gyerek szexuális zaklatása ezentúl soha nem évül el
A parlament egyhangúlag szigorította a büntető törvénykönyvet.
Brian
Nov 11, 2014 11:12:51
lehet kezdeni felkutatni a tanúkat, én vállalom iwatt barbit :). bocs sf, te is be leszel idézve, eddig tied az egyetlen hiteles sztori.
Nov 11, 2014 11:12:51
tigris
Nov 11, 2014 11:19:59
az már a múlt hahó!
Nov 11, 2014 11:19:59
xray
Nov 11, 2014 11:21:36
ketto
Köszi, nagyjából értem, de a kommentedből is csak az utolsó quote rész jelenik meg.
Nov 11, 2014 11:21:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 11, 2014 11:22:47
x30)
az már a múlt hahó!
Jó, akkor Andreasnak nem kell vele foglalkoznia. Elég, ha a hatóságok teszik a dolgukat.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 11, 2014 11:23:01
x38)
ez furcsa, nekem latszik mind a 3. en is firefoxot nyomom. lehet nyomj ctrl-f5 hatha valami css vagy js beragadt nalad
Kiégett retardológus
Nov 11, 2014 11:23:48
Endre azt mondta, hogy azért utálja apját, mert:
- drogos/alkesz csöveseket hordott fel más (Zsodi) lakására
- alkesz lett
- elszórta a pénzt
- sikertelen
- mástól (Zsodi) lopott
Nézzük, ezzel szemben mit csinált a mi Zsodikánk!
- drogos/alkesz (Tőrppekecí) + pszichopata (RGL, Titán) csövesekkel lógott, ezek közül volt, akit felhordott a más (Vera néniék) lakására
- alkesz lett (minden nap iszik, ha van rá pénze)
- elszórta a pénzt (ezt talán nem kell részletezni)
- sikertelen (ezt sem XD)
- mástól lopott (Tajgi, Krucsió, Pálmarcsi, Andi néni)
A különbség annyi, hogy az öreg Kiss azután kezdett el masszívan piálni, miután a fogyatékos gyereke megtámadta az anyját (Endre nagymamája), aki kórházba került, a hülyegyerek pedig visszajött a fővárosba, ezáltal végleg megpecsételve a házassága sorsát. Ráadásul a shaját megoldása is elég jól bejött, lakást rakott a gyereke alá, pénzelte, taníttatta.
Zsodi, szerintem te egy remek ember vagy! (paródiarovat)
- drogos/alkesz csöveseket hordott fel más (Zsodi) lakására
- alkesz lett
- elszórta a pénzt
- sikertelen
- mástól (Zsodi) lopott
Nézzük, ezzel szemben mit csinált a mi Zsodikánk!
- drogos/alkesz (Tőrppekecí) + pszichopata (RGL, Titán) csövesekkel lógott, ezek közül volt, akit felhordott a más (Vera néniék) lakására
- alkesz lett (minden nap iszik, ha van rá pénze)
- elszórta a pénzt (ezt talán nem kell részletezni)
- sikertelen (ezt sem XD)
- mástól lopott (Tajgi, Krucsió, Pálmarcsi, Andi néni)
A különbség annyi, hogy az öreg Kiss azután kezdett el masszívan piálni, miután a fogyatékos gyereke megtámadta az anyját (Endre nagymamája), aki kórházba került, a hülyegyerek pedig visszajött a fővárosba, ezáltal végleg megpecsételve a házassága sorsát. Ráadásul a shaját megoldása is elég jól bejött, lakást rakott a gyereke alá, pénzelte, taníttatta.
Zsodi, szerintem te egy remek ember vagy! (paródiarovat)
Nov 11, 2014 11:23:48
heavy metal
Nov 11, 2014 11:37:46
sodika támadta meg a nagymamát? ez megerősített info vagy SF mondta anno?
Nov 11, 2014 11:37:46
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 11, 2014 11:38:58
x30)
sodika támadta meg a nagymamát? ez megerősített info vagy SF mondta anno?
SF-től tudjuk, Zsodi tagadta.
Schwezoff Dávid
Nov 11, 2014 11:41:00
A tegnapi autistarohamot meg nem tudtam teljesen elolvasni, de Sodi már hazajött?
index.hu/belfold/2014/11/11/holttestet_talaltak_a_blaha_lujza_teri_aluljaroban/
Nov 11, 2014 11:41:00
-
Nov 11, 2014 11:50:23
Nov 11, 2014 11:50:23
krumplibogár
Nov 11, 2014 11:50:31
A tegnapi autistarohamot meg nem tudtam teljesen elolvasni, de Sodi már hazajött?
48 éves nő, Hahó!
Nov 11, 2014 11:50:31
banshee
(
x24)
Nov 11, 2014 11:57:52
x24)
Nem lehet hogy Vida Ildikó volt púp szexnagyija? Amikor a pinája kinyalásáról értekezett, akkor kicsit mintha dicsekedett volna.
lőcs
Nov 11, 2014 12:04:52
Nem lehet hogy Vida Ildikó volt púp szexnagyija? Amikor a pinája kinyalásáról értekezett, akkor kicsit mintha dicsekedett volna.
Nov 11, 2014 12:04:52
Zweifinger Adlerfang
Nov 11, 2014 12:12:14
Az az év híre lenne!
Az adócsaló recskagép buszjegyért kúrt a rossz dőlésszögű...nem is olytatom Xd
Nov 11, 2014 12:12:14
lőcs
Nov 11, 2014 12:13:04
Mondom. Eszter barátnője, az Ildikó adott rá alkalmat.
Egyszer mérges is voltam rá, mert épp nem találtam a töltőmet, és lemerítette a telcsit az aktuális 20 perces monológja. :D
Egyszer mérges is voltam rá, mert épp nem találtam a töltőmet, és lemerítette a telcsit az aktuális 20 perces monológja. :D
Nov 11, 2014 12:13:04
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 11, 2014 12:16:26
x30)
:)))))
Jó lenne, de sajnos egy másik Ildikóról van szó.
www.facebook.com/toth.toth.7
lőcs
Nov 11, 2014 12:18:19
"Eszter Fórizs Az Ildikó is látta, és teljesen ki van akadva, hogy megbeszélésünk ellenére odaérkezésünk előtt tudósítottál mindenkit arról, hogy hol vagyunk. Egy veszélyes helyzetben, ahol könnyű balesetként eladni egy nem igazi balesetet. Ha egy megbízott titkosszolgálati ügynök volnál, akkor sem csinálhatnád jobban. Ezt úgy mondom, hogy én hívtalak le Szekszárdra, én mentem érted, én vittelek haza. Tehát megbíztam benned"
Ez volt mar? Forizs fönökur lebaszta a nacit, ugynök vagy sodi!! :)
Ez volt mar? Forizs fönökur lebaszta a nacit, ugynök vagy sodi!! :)
Nov 11, 2014 12:18:19
lőcs
Nov 11, 2014 12:21:33
hogy ráizgult a vida ildikó-ügyre. ha nem nőt lehetne benne alázni, tuti a libsi média kreálmányának állítaná be az egészet és amerikát szidná
Nov 11, 2014 12:21:33
snecigeci
(
x44)
Nov 11, 2014 12:29:16
x44)
Igen, itt nagy dilemmában lehetett, mérlegelnie kellett, hogy melyiket gyűlöli jobban: a baloldalt, Amerikát(zsidókat), a nőket, az adóhivatalt.
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Nov 11, 2014 12:29:59
x44)
Nyertek a nők és az adóhivatal. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy fellapozta a Kurucot egy kis iránymutatásért.
She was a dude.
tigris
Nov 11, 2014 12:30:42
Nyertek a nők és az adóhivatal. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy fellapozta a Kurucot egy kis iránymutatásért.
egyértelmű . a kurucon egy ideje megy már a cigány kurvázás.
Nov 11, 2014 12:30:42
Zweifinger Adlerfang
Nov 11, 2014 12:32:11
Sherlock Porks mai peréről hallottunk már? Volt fényes győzelmi beszámoló?
Nov 11, 2014 12:32:11
Schwezoff Dávid
Nov 11, 2014 12:36:07
48 éves nő, Hahó!
Miért, a f.asza kivételével a ruházata alapján simán lehet 48 éves nő a Sodi, nem?
Nov 11, 2014 12:36:07
banshee
(
x24)
Nov 11, 2014 12:41:48
x24)
Sherlock Porks mai peréről hallottunk már? Volt fényes győzelmi beszámoló?
Holnap lesz, Hahó!
snecigeci
(
x44)
Nov 11, 2014 12:42:48
x44)
A nők jobban öltözködnek.
Meg a csövesek is.
Szerintem nem ő volt.
She was a dude.
Meg a csövesek is.
Szerintem nem ő volt.
tigris
Nov 11, 2014 12:47:33
egyébként állítólag felkérdezte valaki a forbest, és teljesen ki vannak készülve, hogy hogy lehettek ekkora amatőrök.
Nov 11, 2014 12:47:33
-
Nov 11, 2014 12:49:44
egyébként állítólag felkérdezte valaki a forbest, és teljesen ki vannak készülve, hogy hogy lehettek ekkora amatőrök.
csodálkoztam, hogy nem lett róla post sem a cinken, sem a tumblin, hogy benézték.
Nov 11, 2014 12:49:44
kecskefog
Nov 11, 2014 12:50:14
Nov 11, 2014 12:50:14
Zweifinger Adlerfang
Nov 11, 2014 12:50:39
Kohnspirálni kell, nem lehet mindenre ugrani, hahó!
Nov 11, 2014 12:50:39
kecskefog
Nov 11, 2014 12:54:35
kuruc.info/r/1/34802/
Ezzel a lóvéval mi van? valami rémlik, hogy valami csövesnek gyűjtöttek, de aztán meg behúzták.
Hahó! Az más.
Ezzel a lóvéval mi van? valami rémlik, hogy valami csövesnek gyűjtöttek, de aztán meg behúzták.
Hahó! Az más.
Nov 11, 2014 12:54:35
Hiénaverő
Nov 11, 2014 12:59:44
kuruc.info/r/1/34802/
Hahó! Az más.
Hahó! Az más.
A csöves közben jobban él mint Sherlock Porks, sneci meg az összes retard együttvéve:
www.facebook.com/laszlo.belso.12?fref=ts
Nov 11, 2014 12:59:44
kecskefog
Nov 11, 2014 13:15:20
facebook.com/laszlo.belso.12?fref=ts
facebook.com/laszlo.belso.12?fref=ts
Nov 11, 2014 13:15:20
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 11, 2014 13:18:46
x30)
Az EU-tagállamok megtagadhatják a másik EU-s országból érkező bevándorlóktól a munkanélküli segélyt – mondta ki az Európai Unió Bírósága kedd délelőtt. Persze nem minden esetben élhetnek ezzel az államok: a konkrét ügyben egy Lipcsében élő román nő segélyéről döntöttek – írja a Local.de.
A luxemburgi székhelyű bíróság elfogadta a német bíróság és a helyi munkaügyi központ érvelését, hogy Elisabeta Dano, aki 2010-ben költözött Németországba a nővéréhez, valójában nem keresett munkát: minden munkaajánlatot visszautasított, amit csak felkínáltak neki.
Az Európai Unió Bíróságához úgy került az ügy, hogy a 25 éves román nő fellebbezett, de azt is kimondták: nem volt „elegendő anyagi forrása” saját maga és 10 éves fia számára, amikor Németországba költöztek, így nem tudja igazolni azt a jogát sem, hogy az országban maradhasson. A konkrét ügy az úgynevezett Hartz IV-segélyről szólt, melyet azután lehet igényelni, hogy valaki három hónapot töltött az országban, vagy legalább egy állása már volt.
A döntés egyben azt is jelenti, hogy a nő nem perelhet diszkrimináció miatt: a bíróság döntéséből következik, hogy az EU-s országoknak joguk van megtagadni a segélyt a segélyekre pályázó migránsoktól. A bíróság döntésével elfogadta azoknak a szakértőknek az érvelését, akik a per során azt hangoztatták, a segélyekre utazó bevándorlóktól meg lehet tagadni a támogatást.
A luxemburgi székhelyű bíróság elfogadta a német bíróság és a helyi munkaügyi központ érvelését, hogy Elisabeta Dano, aki 2010-ben költözött Németországba a nővéréhez, valójában nem keresett munkát: minden munkaajánlatot visszautasított, amit csak felkínáltak neki.
Az Európai Unió Bíróságához úgy került az ügy, hogy a 25 éves román nő fellebbezett, de azt is kimondták: nem volt „elegendő anyagi forrása” saját maga és 10 éves fia számára, amikor Németországba költöztek, így nem tudja igazolni azt a jogát sem, hogy az országban maradhasson. A konkrét ügy az úgynevezett Hartz IV-segélyről szólt, melyet azután lehet igényelni, hogy valaki három hónapot töltött az országban, vagy legalább egy állása már volt.
A döntés egyben azt is jelenti, hogy a nő nem perelhet diszkrimináció miatt: a bíróság döntéséből következik, hogy az EU-s országoknak joguk van megtagadni a segélyt a segélyekre pályázó migránsoktól. A bíróság döntésével elfogadta azoknak a szakértőknek az érvelését, akik a per során azt hangoztatták, a segélyekre utazó bevándorlóktól meg lehet tagadni a támogatást.
Zweifinger Adlerfang
Nov 11, 2014 13:32:55
a tucat gyerekét meg itthon hagyta és etessük őket mi az adónkból...ez is ugyanolyan szenny ember, mint a többi retard.
Nov 11, 2014 13:32:55
Kiégett retardológus
Nov 11, 2014 13:52:58
...
Pont most akartam bemásolni :D
Endike, hogy lesz ebből Hartz IV? XD
Nov 11, 2014 13:52:58
Kiégett retardológus
Nov 11, 2014 13:56:10
Egy jó komment a 444 vonatkozó cikke alól:
vendegtroll • 2 órája
pontosabban azzal a fordítással!
tartós munkanélküli segélyre nem jogosult, ez volt a per tárgya. mert nem is akart dolgozni. normál munkanélkülire meg azért nem, mert nem dolgozott. a tartós munkanélküli (hartz IV) pedig egy szociális segély azoknak, akik 18 hónap folyamatos és dokumentált munkakeresés után sem tudnak elhelyezkedni, illetve eleve valahogyan akadályoztatva vannak. a létfenntartáshoz szükséges forrást biztosítja így az állam (lakást, nyaralást, kaja- és ruhavásárlásokat, iskoláztatási költségeket vállal át a német állam a havi apanázson túl), de mivel az állam által szabott feltételeket ez a nö nem teljesíti (akarjon dolgozni, nyelvet tanulni, ill. teljes belelátás kell engednie a személyes adataiba), nem jár neki. tehát nem tudja magát fenntartani, tehát mehet.
remélem, segítettem.
vendegtroll • 2 órája
tartós munkanélküli segélyre nem jogosult, ez volt a per tárgya. mert nem is akart dolgozni. normál munkanélkülire meg azért nem, mert nem dolgozott. a tartós munkanélküli (hartz IV) pedig egy szociális segély azoknak, akik 18 hónap folyamatos és dokumentált munkakeresés után sem tudnak elhelyezkedni, illetve eleve valahogyan akadályoztatva vannak. a létfenntartáshoz szükséges forrást biztosítja így az állam (lakást, nyaralást, kaja- és ruhavásárlásokat, iskoláztatási költségeket vállal át a német állam a havi apanázson túl), de mivel az állam által szabott feltételeket ez a nö nem teljesíti (akarjon dolgozni, nyelvet tanulni, ill. teljes belelátás kell engednie a személyes adataiba), nem jár neki. tehát nem tudja magát fenntartani, tehát mehet.
remélem, segítettem.
Nov 11, 2014 13:56:10
Schwezoff Dávid
Nov 11, 2014 13:58:52
Egy jó komment a 444 vonatkozó cikke alól:
vendegtroll • 2 órája
remélem, segítettem.
vendegtroll • 2 órája
remélem, segítettem.
A *szegény* Berlinben sem szívlelik a dologtalan, büdös naplopó ingyenélőket!
Nov 11, 2014 13:58:52
broni
Nov 11, 2014 14:00:28
nem a fráter nőjét találtak megna blahánál ikszdé)))))))))))))))bár az megette volna a törpével.......
Nov 11, 2014 14:00:28
jiddise máme
(
x11)
Nov 11, 2014 14:13:02
x11)
sneckó majd elhetyetyézi a beamternek, hogy ő nem bírja a monotóniát, nem bírja a fizikai megterhelést, nem bír egyfolytéban 8 órát dolgozni, és különben is, az anyja tehet mindenről, úgyhogy nyomassák csak azt a segílykét
-
Nov 11, 2014 14:18:05
sneckó majd elhetyetyézi a beamternek, hogy ő nem bírja a monotóniát, nem bírja a fizikai megterhelést, nem bír egyfolytéban 8 órát dolgozni
Az a vicc, hogy ilyen adottságok mellett éveken keresztül nyomta a "jó a genetikám" szöveget, pedig egy púpos, genetikai korcs volt mindig is.
Nov 11, 2014 14:18:05
Zulu
(
x15)
Nov 11, 2014 14:18:58
x15)
banshee
(
x24)
Nov 11, 2014 14:29:28
x24)
Púp, hogy megy a nyelvtanulás? Sprichst du schon Deutsch?
Sam
(
x6)
Nov 11, 2014 14:34:35
x6)
Blogin végül csak kimászott abból a mételyből ahol volt és csak fel tudott építeni valamit. Bármennyire nem szimpi a pofa, azért ez eredmény ami előtt emelem a kipám.
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 11, 2014 14:44:01
x4)
"ma tizenketten dolgoznak neki, felük ebből él teljesen, mások félállásban nyomják..."
kecskefog
Nov 11, 2014 14:45:58
Azt nem irja, hogy bruttó vagy nettó. Bár egyik esetben sem valami combos pénz. Ha 5-en lennének akkor még reális lehetne, de 12 embert ennyiből kifizetni lehetetlen.
Nov 11, 2014 14:45:58
Schwezoff Dávid
Nov 11, 2014 14:47:21
Bizony. 3 guriga. Abbol egyharmada helybol jaffa es ipa.
Marad 2 misi. Abbol 6 db foallasu droidot meg minimalberen is nehez kiskalazni.
Nov 11, 2014 14:47:21
Kiégett retardológus
Nov 11, 2014 14:48:26
Hozzátenném, hogy Blogina is a trolloknak köszönheti a sikereit. Miután annyiszor nyomták bele az arcát a malac ürülékébe, csak megértette, hogy kizárólag akkor lehet shikeres, ha elfelejti a szuterénlakót.
Blogin egy szekrénybuzi szentfazék, aki a legprolibb szenvedélyeknek (játékgép, pia) hódol, de legalább munkát ad több embernek, befizeti az adót, és nem nácul többet.
Szerintem ez shiker!
Nov 11, 2014 14:48:26
Zulu
(
x15)
Nov 11, 2014 14:49:40
x15)
Szakmunkás minimálbér plusz százas zsebbe kombóval kijön a matek, marad whiskey-re is, és körülbelül ennyit is nézek ki bloginából meg azokból, akik neki dolgoznak.
Bécigány, Hermán, bátran nyomjátok fel a NAV-nál az ebihalképűt, így év vége felé biztos ugranak a bejelentésekre.
-
Nov 11, 2014 14:50:26
szerintem pitiáner pénzt fizet az embereinek. ezek azok a szerencsétlenek, akik megpróbálták elhitetni bloginnal, hogy ők újságírók, blogin meg elhitette velük, hogy ő pedig főszerkesztő. aztán így egymásra találtak ebben a közös hazugságban.
Nov 11, 2014 14:50:26
Zulu
(
x15)
Nov 11, 2014 14:50:41
x15)
Szerintem ez shiker!
Szerintem ez shiker!
Ez a másik olvasat igen. De annyira undorító, öntelt álszent pöcs lett, én még azt is kinézem belőle, hogy pedofil. Szóval szerintem nem kell óvni.
-
Nov 11, 2014 14:57:52
blogin azért lett shikeres, mert a trollok ahol tudtak, keresztbe tettek a buzihírnek, és egy szem hirdetőjük nem maradt mire steckler ottó pénze elfogyott. azt se felejtsük el, hogy a hirdetésekért blogin volt a felelős, ezért is hozták létre a céget, hogy tudjanak számlát adni. vagyis blogin cége blogin buzihíres kudarcán épült fel. amikor abbahagyták, az újságírónak mondott lúzerek nem tudtak elmenni máshova dolgozni, mert max. erre voltak jók, hogy gagyi marketing szövegeket írjanak.
Nov 11, 2014 14:57:52
kecskefog
Nov 11, 2014 14:59:50
blogin cége blogin buzihíres kudarcán épült fel.
Erről valami infót tudsz? Le vagyok maradva a tanulmányaimmal...
Nov 11, 2014 14:59:50
töppedt buzigolyók
Nov 11, 2014 15:00:30
Nem fizet ő járulékot senki után. A reklámszakmában szerintem már szinte kizárólag csak megbízási szerződéssel alkalmaznak bárkit is, projektenként. Behasalta a létszámot, valószínűleg állandóra van kb 1 grafikusa meg ő maga, a szövegíró, a többit meg a projekt igényei szerint kiadja MOME-s végzősöknek/ szabadúszóknak, akik a seggüket földhözcsapják 50 bruttóért és a referenciáért.
Nov 11, 2014 15:00:30
töppedt buzigolyók
Nov 11, 2014 15:03:27
na jó, valószínűleg van egy titkárnő/account executive munkatársa is, aki felhajtja neki a melót és kezeli az ügyfelek e-mailjeit. De ennél többet nem azért nem nézek ki belőle, mert Blogin, hanem mert életszerűtlen egy kis reklámcégnél. Van ismerősöm, akinek saját ügynöksége van, 5 éve nyomják, és még mindig csak hárman vannak (a három alapító) meg egy titkárnő. Pedig elég komoly ügyfeleknek dolgoznak, és nem 2,5-3 misit kasszíroznak havonta.
Nov 11, 2014 15:03:27
Zweifinger Adlerfang
Nov 11, 2014 15:09:08
Az lenne az igazi shiker, ha sodi és blogina végre felvállalnák melegségüket és egy pár lennének.
Nov 11, 2014 15:09:08
kecskefog
Nov 11, 2014 15:09:19
na jó, valószínűleg van egy titkárnő/account executive munkatársa is, aki felhajtja neki a melót és kezeli az ügyfelek e-mailjeit. De ennél többet nem azért nem nézek ki belőle, mert Blogin, hanem mert életszerűtlen egy kis reklámcégnél. Van ismerősöm, akinek saját ügynöksége van, 5 éve nyomják, és még mindig csak hárman vannak (a három alapító) meg egy titkárnő. Pedig elég komoly ügyfeleknek dolgoznak, és nem 2,5-3 misit kasszíroznak havonta.
Tavalyi éves árbevételük 16M Ft körül volt:
www.opten.hu/dijtalan-szolgaltatasok/cegtarlight/cegadat/0109958932/Kreativ-Kontroll-Informatikai-es-Media-Szolgaltato-Korlatolt-Felelossegu-Tarsasag
Nov 11, 2014 15:09:19
Kiégett retardológus
Nov 11, 2014 15:09:59
Bloginának nincs reklámcége. Ők bérszövegírók. Az alja munkát végzik el, többnyire reklámcégeknek. A legritkább esetben kapnak személyesen megbízást, az is általában pitiáner.
Viszont az Ebihalfejű azt okosan észrevette, hogy Magyarországon kurvára nincs igény minőségi munkára. Olcsón, gyorsan, sokat. Nem baj, ha szar. Mint egy gyrosos. Meg lehet enni? Meg. És ez itt a lényeg. Blogináék tonnaszámra állítják elő a szart fillérekért, és erre van kereslet.
Nem azt mondom, hogy én szeretnék így dolgozni, de ha az ember nem megy külföldre vagy nincsenek felsőkategóriás (többnyire külföldi) ügyfelei, akkor ez a modell a működőképes.
Igaza van azoknak a trollégáknak, akik szerint Sipos egy irritáló, nagyképű fasz. De engem egyrészt kurvára nem érdekel, másrészt a kanyarban sincs az olyan alakok mellett, mint Zsodmány vagy a malac.
Nov 11, 2014 15:09:59
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 11, 2014 15:11:03
x4)
Kiégett retardológus
Nov 11, 2014 15:12:37
Az lenne az igazi shiker, ha sodi és blogina végre felvállalnák melegségüket és egy pár lennének.
Bár Blogina egy hájfejű, gyerektestű antiférfi, szerintem még az ő sztenderdje is magasabban van, mint a Zsodiból kihozható maximum.
Nov 11, 2014 15:12:37
-
Nov 11, 2014 15:13:27
így néz ki a cégének 2013-as mérlege, csak a fő számokat sorolom:
I. Értékesítés nettó árbevétele
16647
IV. Anyagjellegű ráfordítások
17364
V. Személyi jellegű ráfordítások
257
A. ÜZEMI (ÜZLETI) TEVÉKENYSÉG EREDMÉNYE
-1415
E. ADÓZÁS ELŐTTI EREDMÉNY
-1486
XII. Adófizetési kötelezettség
24
G. MÉRLEG SZERINTI EREDMÉNY
-1511
16647
17364
257
-1415
-1486
24
-1511
Nov 11, 2014 15:13:27
kecskefog
Nov 11, 2014 15:16:21
így néz ki a cégének 2013-as mérlege, csak a fő számokat sorolom:
16647
17364
257
-1415
-1486
24
-1511
16647
17364
257
-1415
-1486
24
-1511
Nov 11, 2014 15:16:21
Zulu
(
x15)
Nov 11, 2014 15:16:32
x15)
-
Nov 11, 2014 15:17:07
vagyis alkalmazottja nincs, a személyi ráfordítások blogin ügyvezetői munkabérét jelentik. a culágerek pedig számla ellenében kapnak zsét.
Nov 11, 2014 15:17:07
-
Nov 11, 2014 15:18:51
a másik, valódi könyvelést kéne látni, hogy meg lehessen mondani. az, hogy milyen számlákkal veszi ki a pénzt (nyereséget) a cégből, irreleváns.
kecskefog
vagyis alkalmazottja nincs, a személyi ráfordítások blogin ügyvezetői munkabérét jelentik. a culágerek pedig számla ellenében kapnak zsét.
Zweifinger Adlerfang
Nov 11, 2014 15:20:10
Valószínűleg viszont csatak buzik mind a ketten + púp még perverz is. Szerintem simán összeillenek.
Még piálni is szeretnek. Azért ne feledjük,hogy a fénylényről csak álmodozott, valódi szerelme azonban Sherlock Porks volt.
Na most púpnak legalább nagy a fasza.
Nov 11, 2014 15:20:10
töppedt buzigolyók
Nov 11, 2014 15:20:34
Igen, ezt mondtam én is, bár én rossz felől közelítettem meg, mert azt hittem, komplex megrendeléseket fogadnak, nem csak szar szövegírást meg honosítást.
Viszont akkor felmerül a kérdés, hogy hogyapicsába kerül ez be a Forbes-ba? Mennyit kell azért tejelni, és kinek?
Nov 11, 2014 15:20:34
Zweifinger Adlerfang
Nov 11, 2014 15:24:15
Az lehet,hogy Sodi még nem rendelte meg Bloginától a
13 súlyos hiba
amit weboldalunk szövegezésében elkövethetünk
Ingyenes tanulmány a weboldaladhoz
Az erről szóló tanulmány INGYEN a tiéd lehet. Hová küldhetem?
Na most haladéktalanul pótolja! Sőt, szerintem a pénzmentőt is érdekelné Xd
13 súlyos hiba
amit weboldalunk szövegezésében elkövethetünk
Ingyenes tanulmány a weboldaladhoz
Az erről szóló tanulmány INGYEN a tiéd lehet. Hová küldhetem?
Na most haladéktalanul pótolja! Sőt, szerintem a pénzmentőt is érdekelné Xd
Nov 11, 2014 15:24:15
-
Nov 11, 2014 15:24:55
kellett tejelni, vagy haverja, üzleti partnere intézte el neki, mert ezzel a teljesítménnyel nem lehetne bekerülni egyébként. láttam milyen minőséget produkálnak, pont olyan, mint a buzihír minősége.
Nov 11, 2014 15:24:55
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 11, 2014 15:27:42
x4)
Na jó, de fogadok, hogy a körúti lakásának bérleti díja is el van költségelve, stb, stb.
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 11, 2014 15:28:41
x4)
Meg nem minden ügyfél kap számlát sem, vagy nem annyiról.
kecskefog
Nov 11, 2014 15:28:49
Nyilván mindent elszámol, a közüzemi dijakat, a lakhatást, benzint ... sit csak lehet.
Nov 11, 2014 15:28:49
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 11, 2014 15:32:39
x4)
Mondjuk az ilyen szövegíró meg marketing lófaszoknál sokszor hallottam olyat is, hogy direkt túlszámláznak és aztán vissza kell osztani 1-2 embernek a cégnél. Ez inkább akkor működik, ha az ügyfél egy nagyobb cég.
-
Nov 11, 2014 15:35:02
Mondjuk az ilyen szövegíró meg marketing lófaszoknál sokszor hallottam olyat is, hogy direkt túlszámláznak és aztán vissza kell osztani 1-2 embernek a cégnél. Ez inkább akkor működik, ha az ügyfél egy nagyobb cég.
voltak nagyobb ügyfelei, de a trollok intézkedtek korábban, és 1-2 ügyfél lekoccolt blogintól. XD
Nov 11, 2014 15:35:02
Elsőéves
(
x3)
Nov 11, 2014 15:36:28
x3)
Az ilyen jellegű cégek legtöbbször ügynökségként funkcionálnak megrendelői oldalon, ott meg az esetek 90%-ában van visszaosztás. A kifizetett összeg 30-35%-át a legtöbb esetben kifizetik pofira.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Elsőéves
(
x3)
Nov 11, 2014 15:37:29
x3)
Utolsó mondatot korrigálnám: A leszámlázott összeg 30-35%-át...
Fogsz te még engem rajongással szopni
heavy metal
Nov 11, 2014 15:41:02
engem nem viszont nem, és remélem vannak azért még Sherlock Porksológusok, akik továbbra is figyelemmel követik az ebihalfejű tevékenységét.
Nov 11, 2014 15:41:02
töppedt buzigolyók
Nov 11, 2014 15:42:40
A magyar reklámpiac nagy százaléka amúgy is csak honosítás, úgyhogy el tudom képzelni, mekkora pörgés lehet a szlogenírásban... Főleg ha nem foglalkoznak mással.
Nov 11, 2014 15:42:40
töppedt buzigolyók
Nov 11, 2014 15:44:10
Azzal csak az a probléma, hogy ÁFÁ-s számla kell hozzá a főbérlőtől. :D
Nov 11, 2014 15:44:10
Kiégett retardológus
Nov 11, 2014 15:49:12
Elnézést mindenkitől, de szarok Bloginára és a cégére.
A púpos súlyos depressziós, iszik, nem jár nyelvtanfolyamra, és amíg járt, addig is vállalhatatlanul viselkedett, és nem tanult semmit.
A malac legújabb oldalát is törölték, ráadásul gennyes állítólag halad az ügye is a bíróságon, ha lassan is. Plusz Szily Laci bácsi is hülyét fog belőle csinálni holnap.
Személy szerint... sokkal jobban örülnék, ha ezekre koncentrálnánk. N.sz.k.sz.!
A púpos súlyos depressziós, iszik, nem jár nyelvtanfolyamra, és amíg járt, addig is vállalhatatlanul viselkedett, és nem tanult semmit.
A malac legújabb oldalát is törölték, ráadásul gennyes állítólag halad az ügye is a bíróságon, ha lassan is. Plusz Szily Laci bácsi is hülyét fog belőle csinálni holnap.
Nov 11, 2014 15:49:12
heavy metal
Nov 11, 2014 15:49:48
Annak egyébként mi értelme, hogy egyik nap még veritek a nyálatokat, mert nem akarnak a retardok dolgozni, aztán ha elkezdene az egyik - mondjuk belekezd egy vállalkozásba -, rögtön intézkedtek, hogy ne legyenek ügyfelei?
Most akkor dolgozzanak, vagy ne dolgozzanak?
találd ki!
Nov 11, 2014 15:49:48
Németország
Nov 11, 2014 15:51:05
Elnézést mindenkitől, de szarok Bloginára és a cégére.
Ez nem ok arra, hogy blogina kikerüljön a látókörünkből.
Nov 11, 2014 15:51:05
Iron Gnome
Nov 11, 2014 15:51:25
találd ki!
*ezentúl még jobban odafigyel Tiszavasvárira*
Nov 11, 2014 15:51:25
-
Nov 11, 2014 15:51:36
Annak egyébként mi értelme, hogy egyik nap még veritek a nyálatokat, mert nem akarnak a retardok dolgozni, aztán ha elkezdene az egyik - mondjuk belekezd egy vállalkozásba -, rögtön intézkedtek, hogy ne legyenek ügyfelei?
sajnos kiszámíthatatlan a kedvünk. mondjuk én személy szerint mindet kinyírnám, egy kiadós kínzás után.
bloginnak rettentő sok van a számláján, megúszott bűncselekmények sora, náculás, gecizés más emberekkel, stb. nagyon bele kell húznunk, hogy legalább egy részét visszaadjuk neki szopatásban. ha Sherlock Porks sittre kerül, akkor minden Sherlock Porksológiai energiapotenciál a náci batman robinjára irányul majd. már nagyon várom!!! XD
Nov 11, 2014 15:51:36
Németország
Nov 11, 2014 15:53:36
szívemből szóltál, testvér!
Nov 11, 2014 15:53:36
Böllér
Nov 11, 2014 15:56:51
Először vágjuk le az Sherlock Porkst, ha hó!
Utána felőlem addig perzselhetjük a seggébe dugott kukoricacsutkával az ebihalfejű malackát, ameddig csak hamu marad belőle.
Utána felőlem addig perzselhetjük a seggébe dugott kukoricacsutkával az ebihalfejű malackát, ameddig csak hamu marad belőle.
Nov 11, 2014 15:56:51
-
Nov 11, 2014 16:02:30
Először vágjuk le az Sherlock Porkst, ha hó!
ártinak 3 büntetőügye van folyamatban. abból egyben felmentik (pákó), a másik kettőben elítélik, ráadásul az egyikben a közeljövőben. persze a szegedi ügy lesz az igazi, mert addigra jogerősen lesz elítélve a hajléktalanverésért. ezek után szegeden az isten sem fogja megmenteni egy végrehajtandótól. a trollok istene legalábbis biztosan nem.
Nov 11, 2014 16:02:30
Zweifinger Adlerfang
Nov 11, 2014 16:02:52
Nekem már többször megfordult a fejemben,hogy bloginával is trollkodjunk keményebben, de tulajdonképpen az ő modorossága már pogiéval vetekszik. Megmondom őszintén nekem személy szerint unalmas. Nincs benne humor faktor. Púp legalább értékeli a humort, mert nem egy besavanyodott fasz, Sherlock Porkst meg egyszerűen kötelező szívatni. Blogina uncsi. Persze egy egy tréfát megereszthetünk, de majd akkor lapozzuk fel az ő aktáját, ha sodi a blahán, Sherlock Porks a sitten van.
Nov 11, 2014 16:02:52
broni
Nov 11, 2014 16:09:09
de mijjen szépen tud a blogina verset mondani!!!!!!
Nov 11, 2014 16:09:09
broni
Nov 11, 2014 16:14:04
"ágnes asszony a patakban a pináját mossa, mossa"
Nov 11, 2014 16:14:04
Zulu
(
x15)
Nov 11, 2014 16:15:09
x15)
nem biztos, hogy összejön a saját megoldás!
444.hu/2014/11/11/tul-szegeny-volt-a-roman-ezert-nem-kaphat-a-nemetektol-joleti-ellatast/
444.hu/2014/11/11/tul-szegeny-volt-a-roman-ezert-nem-kaphat-a-nemetektol-joleti-ellatast/
IsmeretlenJoAkaro
Nov 11, 2014 16:15:13
Nov 11, 2014 16:15:13
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Krumpli SoDI módra. Fogd a nyers krumplit, verd rá a faszod és zabáld be.