Ha addig el nem adják valakinek.
Endre, nem érted a dolgot.
Segítek.
A képet bizonyíthatóan egy hónapja basztad tönkre. Nem szóltál róla időben. Ezzel már szerződést szegtél.
Bizonyíthatóan nem szellőztettél rendszeresen, ezzel szerződést szegtél.
Bizonyítottan nem takarítottál, nem cseréltél ágyneműt rendszeresen, ezzel szerződést szegtél.
Bizonyíthatóan nem jelezted idejében a gondokat a főbérlődnek, ezzel szerződést szegtél.
Az, hogy ezeknek a károknak a helyreállítása mennyibe kerül, nem a te elképzeléseidhez fog igazodni.
Ha bíróságig viszed a dolgot, nagyon megszívod. Omáék minden követelése mögött számla fog állni, ráadásul minden egyes szerződésszegésed bizonyított.
A német bíróság ráadásul nem ül az ügyeken évekig, téged egy-két hónapon belül megbasznak több ezer euróra, majd mivel nem tudsz fizetni, átváltják letöltendőre. Ezzel egy időben pedig kiadnak Magyarországnak, tehát egy itthoni börtönben, sittes cigók között fogod leülni a büntetésedet. Ja, igen, és az ingóságaidat elárverezik Omáék kártalanítása miatt. A faptopot is.
Szerinted lesz troll, aki licitál rá?
Az ésszerűségig engedek, mert konfliktuskerülő vagyok, és jobb a békesség, de ha elérünk arra a pontra, amit már nem tartok ésszerűtlennek, akkor nem lehet beszélni velem, mert akkor az ellenkezőjébe csapok át.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
sneckó, nem te döntöd el, hogy mi a maximum, fogd már fel azzal a barom autista agyaddal
egyébként meg Omáék qrva egyzerűen meg tudnak szivatni még így is - közlik, rendben, 680 ajro, viszont az útleveledet csak akkor adják vissza, amikor az utolsó részletet is kifizetted, pénzfelvételhez se kapod meg, aztán a többit oldd meg, ahogy tudod
én biztos ezt tenném a helyükben, ha nekiállsz hőbörögni
nem mondod?!
megagigalol
Púp ha te laktál a szobában, akkor miért nekik kellett volna észrevenniük a penészt? Amúgy nem osztott a felelősség, te aláírtad hogy takarítasz és szellőztetsz, amivel ezt a helyzetet el lehetett volna kerülni, de nem tetted meg így a felelősség egyedül a tiéd.
Na elmész te a qrva anyádba, még hogy nem figyelmeztettek! 33 éves felnőttnek számító egyed vagy, még ha fogyatékos is.
egyébként meg Omáék qrva egyzerűen meg tudnak szivatni még így is - közlik, rendben, 680 ajro, viszont az útleveledet csak akkor adják vissza, amikor az utolsó részletet is kifizetted, pénzfelvételhez se kapod meg
Akkor szintén rendőr.
Szépen aláírjuk, mindenféle bizonytalanságok belefogalmazása nélkül, hogy a teljes összeg 680 euró, amit négy egyenlő összegben fizetek (egyet már fizettem, és hármat még a következő hónapok 15-ig fizetek), vagy bíróság.
Ahogy arról se szóltak hogy a nap keleten kel fel.
mucuska, igen nagy a valószínűsége, hogy nem volt penészes és miattad lett az
ezt ők nagy valószínűséggel bizonyítani is tudják before-after fotókkal
a rendőrök meg majd azt mondják, hogy mivel az útleveledet zálogul ajánlottad egy értéktárgy helyett, most adj értéktárgyat zálogul, különben csaló vagy, és elvisznek. aztán ott kell majd hagynod a faptopot. és hiába hetyetyézel majd, hogy kell a munkádhoz, azt mondják majd, hogy omáéknak meg kell a szoba a kiadáshoz. és lehet, hogy majd a rendőrök széttárják a karjukat, hogy innentől ez polgári jog, és pereskedjél.
Az szép lesz ahogy a bíróságon hetyetyézel!
Nem kívánok zálogot ott hagyni, ennyi.
Zálogot azért ajánlottam fel, mert azt hittem, kezelhető igényekkel állnak elő, de ködös, és folyton bővített igények más helyzetet teremtenek.
és szerinted ha ezt ekőadod a bíróségon, az majd komolyan rábólint, hogy ja, Herr Klein ist unschuldig?
ILYEN NINCS GECIIIIII ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!44 NEM SZÓLTAK BASSZÁJBA?! Nem igaz ez a fogyatékos....
Remélem a bíróság előtt is ezzel fogsz védekezni, tuti lesz a shiker.
Senki nem szólt neked semmiről.
Te nem vagy hibás semmiben, te óriáscsecsemő...
muhaha
Ennél keményebb az ügy. Endre az átvételkor aláírta, hogy milyen állapotban vette át a szobát. Ahogy ez szokás.
Púp, két lehetőséged van:
1.) Perkálsz, amennyit mondanak, hiszen számlákkal tudják azokat bizonyítani, és azt is, hogy a kárt te okoztad. Többek között azzal is, hogy elismerted.
2.) Fenyegetőzöl meg lélektani határokról okoskodsz, és a végén kő kemény bűnözők közé kerülsz a kóterba. Akik meglátják a zsidó pofázmányodat, és...
A többit találd ki te magad!
Úgy nézett ki, hogy az ott az elmozdíthatatlan ágy elmozdíthatatlan része.
Te barom, az nem oda volt szerelve, hanem oda volt rakva, csak a végtelen trehányságod miatt meg sem mozdítottad.
Német polgári jogot ismered?
Nem húzok.
Egy rohadt penészfolt miatt nem fog senki játszani az idegeimmel, sem az életemmel. :)
Egy pontig tisztességes vagyok, utána meg jéghidegen jogászkodó. Ennyi.
Amit megnyernek.
De szted a bíróság veled, egy illegális bevándorlóval mit fog csinálni?
Nem ismerni kell azt. Átolvasni.
Ez nem változtat azon a tényen, hogy nem tartottad be a bérleti szerződésben vállaltakat, nevezetesen a rendszeres szellőztetést és takarítást. Utóbbinak része a tiszta ágynemű használata is.
Egyébként meg fogyatékos vagy.
Új nick, kinek kell?
ők meg erre azt fogják mondani, hogy nem kezelhetetlenek az igények, hanem még nem tudják a végösszeget, mert kari előtt még nem tudták megcsinálni a javítást.
egyébként izgi lesz ez a beszélgetés, mert ugye nem tudsz németül, nem ismered a német jogot, így eleve vesztes helyzetben leszel.
Ahogy a magyart is?
Ezért buktad el mostanság az összes jogvitádat?
LOL tisztessédes :D Látjuk... A jogászkodással meg eddig mindig hatalmas shikereket arattál, úgyhogy hajrá.
Erélyesebb válaszok nálam nem működnek.
Az emberi kommunikáció működik nálam.
Azzal el tudnak menni 680 euróig.
Megírtam a csajnak, hogy ez az igényem, de válasz nem jött.
Majd személyesen megbeszélek velük a dolgot, de elmentem így is a falig.
jaja, mint a gyesznó, az is sokra ment a jogászkodásával
Ja, nem is csicskított be boldog-boldogtalan...
Én meg azt mondom, hogy nem érdekel semmi bizonytalanság, az osztott felelősség miatt nekik is vállalniuk kell valamennyit, és pont a bizonytalanságot kell vállalniuk.
Ennyi.
Írd le ezt németül! :)
Viszont szóltak, hogy hetente ki kell takarítanod. Az első takarításnál rájöttél volna, hogy a párna nincs odaragasztva.
Na jó, gecikemény műsort nyomott itt az elmúlt pár napban ez a sárga nickes sodigenerátor, de most már kicsit kezd sok lenni, kapcsoljátok ki :)
Nagyon nem vagy képben, Úszó.
1. Nem írhatják alá a 680 eurót, még akkor sem, ha akarják. Hiszen ők nem random pénzeket vesznek át, hanem a szerződésben foglaltak szerint köteles vagy megtéríteni az okozott kárt. Ők számlákat fognak kapni a javításokról, és azoknak a költségét követelhetik tőled jogosan. Itt nem az ő jó szívük számít, hanem az általad okozott kár mértéke.
2. Nem tudod bizonyítani, hogy náluk van az útleveled, hiszen semmiféle Reisepassról nincs szó a csak általad aláírt papíron. A Pass jelenthet bérletet, múzeumi belépőt és még sok más mindent.
A rendőr pedig először is igazoltatni fog. Miután ez nem fog menni, bevisz téged a fogdára. Ott ki fog derülni (már csak a bérleti szerződésedből is), hogy több, mint három hónapja bejelentetlenül az országban vagy. Itt megkínálnak egy jóféle kitoloncolással.
Te meggyanúsítod Omáékat, hogy náluk van az útleveled. Mivel semmiféle bizonyíték nem áll fenn ez ügyben, ezért házkutatás sem lesz, maximum feljelentheted őket. Az esélyeidet szerintem te is ismered.
Egyébként ha vissza is adják az útleveledet, téged akkor is kitoloncolnak az országból, ráadásul iszonyú pénzeket vernek majd rád mind Omáék, mind a kékek. Erre jön rá, hogy fix jövedelmed nincs, ami szintén kérdéseket fog felvetni.
És akkor ezzel a hátad mögött el is érkeztünk a februári tárgyalásodig.
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan XD
milyen osztott felelősség? előtte nem volt ott penész, ennek az ellenkezőjét nem tudod bizonyítani. van pénzed szakértőre? te okoztad a penészesedést.
Ő sem tudja bizonyítani, hogy nem volt.
Szerintem már ott volt az.
Rögtön köhögni kezdtem, csak akkor még nem tudtam, miért.
Lehet játszani, persze.
milyen osztott felelősség, te idióta? te nem takarítottál, te nem szellőztettél, te nem jelezted, hogy penészedik a fal
Nincs itt semmiféle osztott felelősség, Púp.
Nem tartottad be a szerződésben foglaltakat, így az általad is aláírt és elfogadott szerződés értelmében meg kell térítened a nem rendeltetésszerű használatból fakadó károkat.
Ez odakint kb. fél órás tárgyalás, és utána a javítás költségein kívül fizetheted még a perköltséget is plusz hazatoloncolnak.
Szóval én remélem, hogy perelni fogsz :D
ők meg kedvesen mosolyogva azt mondják, hogy nyasgem, Herr Klein
Szóval, már 800 és fél évre. ikszdé
De, tudja. Fotókkal, amiket a beköltözésed előtt készített, és felrakott kb. tíz weboldalra, ahol hirdette a szobát. Valamint a szerződésben is benne van a szoba állapota, amit te aláírtál, és tudomásul vetted, hogy ugyanolyan állapotban szolgáltatod vissza.
Púp, neked itt esélyed sincs. Ezt te basztad el, de nagyon csúnyán. Meg kéne tanulni civilizált ember módjára élni, és nem lenne semmi gáz.
rajtad van a bizonyítási teher, hogy a hiba már a szerződéskötés előtt fennállt. neki arra van bizonyítéka, hogy a te használatod miatt lett penészes a fal. ezt buktad!
szerintem fogja tudni bizonyítani, úgyhogy erre ne bazírozz
te nem fogod tudni bizonyítani, hogy másnap már köhögőrohamaid voltak
Van erről bármiféle bizonyítékod? Voltál orvosnál?
Fifi, te még mindig akkor jársz a legjobban, ha fizetsz, mint a katonatiszt.
Omáék szőrszálhasogatóak, de szerintem nem gecik. A levél alapján sem. Egyszerűen arról van szó, hogy három hónap alatt lelaktál egy szobát, mint a putriscigányok.
Jövedelem, iratok,tartózkodási engedély és nyelvismeret nélkül kóborolsz egy idegen városban. Ez minden, csak nem nyerő kombináció.
Tenagyon fasz, neked nem tunik fel, hogy a vilag barmely reszen csak a baj van veled, mindenki beperel, te fenyegetni probalsz embereket. mikor jut el a tudatodig, hogy serult vagy szellemileg? Mast miert nem perelnek allandoan, csak a fajtadat?
Igen, amíg a képrestaurálós sztoriról volt szó. az szerintem is lehúzás. De a szoba összevörhenyezése Púp sara.
Nem érdekel. Élni próbálok.
Bocs, de kurvára nincs igazad.
Egy műanyagvászonra festett olaj vagy akril képet bármikor ki lehet tenni a fürdőbe. Itt is játszik, hogy az albérlőnek abban a pillanatban jelentenie kell a kárt, ahogy bekövetkezik. Zsodi ezzel egy hónapot várt, a tulaj vette észre.
Az osztott felelősségről meg lehet okoskodni, de ha más van a szerződésben, akkor ez kurvára szart sem ér. A kaució arra van, hogy ha a szerződési feltételek betartása MELLETT keletkezik kár, akkor azt ebből fedezi a főbérlő.
Itt NEM ez történt.
Az albérlő, azaz Zsodi megszegte a szerződési feltételeket, és így a nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett károkat a szerződés szerint neki külön meg kell térítenie.
Ha megjelenik a penész, és Zsodi szól, akkor gyorsan lefertőtlenítik a falat. Bár még így is az ő hibája, mert nem szellőztetett, takarított és cserélt ágyneműt. Azonban mivel nem szólt a kár bekövetkeztekor (ahogy a szerződés szerint ez kötelessége lett volna), így jóval nagyobb anyagi kárt okozott a tulajnak.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Hogy tolmácsoljon? :)
Amit közülni akarok, tudom közölni, nem kell tolmács :D
Te nem tudsz semmit, kussolsz,ha ott allsz a nemetek elött! Brünhilda radhivja a zsarukat, szerinted kinek fognak hinni??
Adnak nyugalmat, ha fizetsz.
Az arányt meg nem ők találják ki, nagyon világosan minden ott van a szerződésben, amit aláírtál.
Rendeltetésszerű használat esetén a kaució fedezi az esetleges károkat.
Nem rendeltetésszerű használat esetén pluszban fizetsz. Nem annyit, amennyit te gondolsz, hanem amennyit ők számlákkal bizonyítani tudnak. Ennyi.
szerintem itt senki nem állt a pártján, röhögtünk rajta, és próbáltunk neki tanácsokat adni a helyzet kezelésére, amiket természeresen leszar, mert mindent jobban tud
amúgy meg akár igazuk van Omáéknak, akár nem, sneckó minden szart megérdemel, amivel megkínálják és amit rá tudnak verni
Az arányt meg nem ők találják ki, nagyon világosan minden ott van a szerződésben, amit aláírtál.
Nem tájékoztattak, hogy penészes a szoba.
A képre biztosítást kellett volna kötniük.
Miegymás.
Szóval van felelősségem, de osztott.
Ennyi.
így van, melócsázzál, hogy tejelni tudjál Omáéknak
Amikor beköltöztél még nem volt penészes. A rendeltetésszerű használattól nem lesz egy szoba penészes. A te Sherlock Porks-életmódodtól lett penészes, ezért kell NEKED kifizetni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Szellőztettél? NEM
Takarítottál? NEM
Kimostad az ágyneműt? NEM
A díszpárnán aludtál? IGEN
Szarrá fűtötted a lakást? IGEN
A szobádban teregettél? IGEN
Szétbarmoltad a vendégszobát, és a szerződés szerint neked kell megtéríteni a kárt. És még ütőkártyád sincs, mert Oma erősebb nálad és ott van az útleveled a kezében. Ha jártatod a szádat, elkeni és eladja az útleveledet és egy tömbjegyet fog Pass-ként visszaadni. Te pedig ki leszel toloncoltatva. Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
mert fogyatékos vagy.
Ez nem ütőkártya, ez a te próbálkozásod. Erre fogják azt mondani, hogy LÓFASZT, tartozol 1820 Euróval, 182/hó amit fizetsz, az útleveledet addig nem látod, és ha nem fogod be a pofád, de azonnal, akkor hívják a rendőrséget. EZ ütőkártya. Neked szókártyáid vannak.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sajnos biztosíték nélkül nem megy.
A Sodi olyan mint egy csiga, bármerre megy húzza maga után a nyálkás taknyot és mindent összeken vele.
Akkor rendőr, csókolom.
Nekik is elmondom, hogy mindent vállalok, havi 100-as, de korlátlan időre nem tudok biztosítékot hagyni.
ennyi
Csaj meg nyugodt lehet, mert rendőrségi jegyzőkönyvbe kerül a vállalásom.
Szerző:
Hiénaverő
Dec 21, 2014 15:31:31
Válasz
(7)
Zsery, indítsd el a végrehajtást Flepnis ellen. Látod milyen szemét ez a féreg geci.
Dec 21, 2014 15:31:31
banshee
(
x24)
Dec 21, 2014 15:31:39
x24)
Nem, mert akkor azt rendőrökkel hozatom el.
Ha addig el nem adják valakinek.
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 15:31:43
Mindegy, ha okoskodás van, nem fogok engedni.
680 vagy a jogi utat javaslom.
Tisztességes akarok lenni még mindig.
De valahol meg kell húzni a határt, és én itt húzom meg.
680 vagy a jogi utat javaslom.
Tisztességes akarok lenni még mindig.
De valahol meg kell húzni a határt, és én itt húzom meg.
Endre, nem érted a dolgot.
Segítek.
A képet bizonyíthatóan egy hónapja basztad tönkre. Nem szóltál róla időben. Ezzel már szerződést szegtél.
Bizonyíthatóan nem szellőztettél rendszeresen, ezzel szerződést szegtél.
Bizonyítottan nem takarítottál, nem cseréltél ágyneműt rendszeresen, ezzel szerződést szegtél.
Bizonyíthatóan nem jelezted idejében a gondokat a főbérlődnek, ezzel szerződést szegtél.
Az, hogy ezeknek a károknak a helyreállítása mennyibe kerül, nem a te elképzeléseidhez fog igazodni.
Ha bíróságig viszed a dolgot, nagyon megszívod. Omáék minden követelése mögött számla fog állni, ráadásul minden egyes szerződésszegésed bizonyított.
A német bíróság ráadásul nem ül az ügyeken évekig, téged egy-két hónapon belül megbasznak több ezer euróra, majd mivel nem tudsz fizetni, átváltják letöltendőre. Ezzel egy időben pedig kiadnak Magyarországnak, tehát egy itthoni börtönben, sittes cigók között fogod leülni a büntetésedet. Ja, igen, és az ingóságaidat elárverezik Omáék kártalanítása miatt. A faptopot is.
Szerinted lesz troll, aki licitál rá?
Dec 21, 2014 15:31:43
sodika
Dec 21, 2014 15:32:26
amúgy meg faszt fogsz te rendőrt hívni, annál sokkal gyávább szardarab vagy, különösen ott Berlin, Germany környékén
Az ésszerűségig engedek, mert konfliktuskerülő vagyok, és jobb a békesség, de ha elérünk arra a pontra, amit már nem tartok ésszerűtlennek, akkor nem lehet beszélni velem, mert akkor az ellenkezőjébe csapok át.
Dec 21, 2014 15:32:26
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 15:33:38
x11)
És a 680 euró az a lélektani határ, ami egy szaros szobáért a maximum.
sneckó, nem te döntöd el, hogy mi a maximum, fogd már fel azzal a barom autista agyaddal
egyébként meg Omáék qrva egyzerűen meg tudnak szivatni még így is - közlik, rendben, 680 ajro, viszont az útleveledet csak akkor adják vissza, amikor az utolsó részletet is kifizetted, pénzfelvételhez se kapod meg, aztán a többit oldd meg, ahogy tudod
én biztos ezt tenném a helyükben, ha nekiállsz hőbörögni
sodika
Dec 21, 2014 15:34:10
A károkat nem vettem észre, mert nem szóltak, hogy figyelni kell, nem penészesedik-e valami. Nem szóltak, hogy penészes a szoba.
Ami persze nem gond, de a felelősség osztott.
Ennyi.
Ennyi.
Dec 21, 2014 15:34:10
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 15:34:36
x11)
nem mondod?!
megagigalol
Hiénaverő
Dec 21, 2014 15:35:57
A károkat nem vettem észre, mert nem szóltak, hogy figyelni kell, nem penészesedik-e valami. Nem szóltak, hogy penészes a szoba.
Púp ha te laktál a szobában, akkor miért nekik kellett volna észrevenniük a penészt? Amúgy nem osztott a felelősség, te aláírtad hogy takarítasz és szellőztetsz, amivel ezt a helyzetet el lehetett volna kerülni, de nem tetted meg így a felelősség egyedül a tiéd.
Dec 21, 2014 15:35:57
xray
Dec 21, 2014 15:36:16
Ennyi.
Ennyi.
Na elmész te a qrva anyádba, még hogy nem figyelmeztettek! 33 éves felnőttnek számító egyed vagy, még ha fogyatékos is.
Dec 21, 2014 15:36:16
sodika
Dec 21, 2014 15:36:29
egyébként meg Omáék qrva egyzerűen meg tudnak szivatni még így is - közlik, rendben, 680 ajro, viszont az útleveledet csak akkor adják vissza, amikor az utolsó részletet is kifizetted, pénzfelvételhez se kapod meg
Akkor szintén rendőr.
Szépen aláírjuk, mindenféle bizonytalanságok belefogalmazása nélkül, hogy a teljes összeg 680 euró, amit négy egyenlő összegben fizetek (egyet már fizettem, és hármat még a következő hónapok 15-ig fizetek), vagy bíróság.
Dec 21, 2014 15:36:29
banshee
(
x24)
Dec 21, 2014 15:36:30
x24)
Ahogy arról se szóltak hogy a nap keleten kel fel.
Zsery
Dec 21, 2014 15:36:34
Csak úgy kíváncsiságból kiszámoltam neked: szeptemberig a duplájára, két év alatt pedig a tízszeresére nő a tartozásod. Úgyhogy sodikázd csak el nyugodtan, amíg csak kedved tartja, most kivételesen jól járok (400 Euróból már egy berlini kirándulás is simán kijön...)
docs.google.com/spreadsheets/d/14xR35Or3yfo-TDq_oEa8ByjZOOCeYt-JQQS6Y4kHu5w/pubhtml
docs.google.com/spreadsheets/d/14xR35Or3yfo-TDq_oEa8ByjZOOCeYt-JQQS6Y4kHu5w/pubhtml
Dec 21, 2014 15:36:34
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 15:36:35
x11)
Ennyi.
Ennyi.
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 15:36:50
Endre, te itt nem szabhatsz határokat.
Mondok egy példát. Részegen betámolyogsz egy boltba, és ledöntöd a Swarovskival teli pultot, a kristályok pedig összetörnek.
Megmondják, hogy a tönkretett áru értéke 7835 euró, amit papírokkal is tudnak igazolni. Te azt mondod, hogy szerinted az értelmes határ 680 euró, mert csóró vagy.
Szerinted kinek ad igazat a bíróság? Sőt, téged már a per előtt rabosítani fognak garázdaságért és nagy értékű rongálásért. A fogdában majd jogászkodhatsz Abdullal és Ötzgürrel arról, hogy mennyi az értelmes határ.
Nem fogod fel, hogy itt a te hasraütésszerű elképzelésed találkozik kő kemény tényekkel és adatokkal?
Mondok egy példát. Részegen betámolyogsz egy boltba, és ledöntöd a Swarovskival teli pultot, a kristályok pedig összetörnek.
Megmondják, hogy a tönkretett áru értéke 7835 euró, amit papírokkal is tudnak igazolni. Te azt mondod, hogy szerinted az értelmes határ 680 euró, mert csóró vagy.
Szerinted kinek ad igazat a bíróság? Sőt, téged már a per előtt rabosítani fognak garázdaságért és nagy értékű rongálásért. A fogdában majd jogászkodhatsz Abdullal és Ötzgürrel arról, hogy mennyi az értelmes határ.
Nem fogod fel, hogy itt a te hasraütésszerű elképzelésed találkozik kő kemény tényekkel és adatokkal?
Dec 21, 2014 15:36:50
-
Dec 21, 2014 15:36:58
a rendőrök meg majd azt mondják, hogy mivel az útleveledet zálogul ajánlottad egy értéktárgy helyett, most adj értéktárgyat zálogul, különben csaló vagy, és elvisznek. aztán ott kell majd hagynod a faptopot. és hiába hetyetyézel majd, hogy kell a munkádhoz, azt mondják majd, hogy omáéknak meg kell a szoba a kiadáshoz. és lehet, hogy majd a rendőrök széttárják a karjukat, hogy innentől ez polgári jog, és pereskedjél.
Dec 21, 2014 15:36:58
sodika
Dec 21, 2014 15:37:10
Hiénaverő: Hogy vettem volna észre, ha egyszer a hülye bőrpárnát az ágy részének hittem? Senki nem szólt, hogy nem az ágy része.
Dec 21, 2014 15:37:10
banshee
(
x24)
Dec 21, 2014 15:37:46
x24)
Akkor szintén rendőr.
Az szép lesz ahogy a bíróságon hetyetyézel!
sodika
Dec 21, 2014 15:38:18
a rendőrök meg majd azt mondják, hogy mivel az útleveledet zálogul ajánlottad egy értéktárgy helyett, most adj értéktárgyat zálogul, különben csaló vagy, és elvisznek. aztán ott kell majd hagynod a faptopot.
Zálogot azért ajánlottam fel, mert azt hittem, kezelhető igényekkel állnak elő, de ködös, és folyton bővített igények más helyzetet teremtenek.
Dec 21, 2014 15:38:18
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 15:39:09
x11)
Senki nem szólt, hogy nem az ágy része.
és szerinted ha ezt ekőadod a bíróségon, az majd komolyan rábólint, hogy ja, Herr Klein ist unschuldig?
Hiénaverő
Dec 21, 2014 15:39:16
Hiénaverő: Hogy vettem volna észre, ha egyszer a hülye bőrpárnát az ágy részének hittem? Senki nem szólt, hogy nem az ágy része.
ILYEN NINCS GECIIIIII ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!44 NEM SZÓLTAK BASSZÁJBA?! Nem igaz ez a fogyatékos....
Remélem a bíróság előtt is ezzel fogsz védekezni, tuti lesz a shiker.
Dec 21, 2014 15:39:16
banshee
(
x24)
Dec 21, 2014 15:39:25
x24)
Senki nem szólt neked semmiről.
Te nem vagy hibás semmiben, te óriáscsecsemő...
sodika
Dec 21, 2014 15:39:40
A zálog az én akaratomból van vagy nincs náluk.
Ha nem akarok ott hagyni zálogot, akkor nem hagyok.
Ha a 680 eurót aláírják, akarom, ha nem, nem akarom.
Ez ilyen egyszerű.
Ez ilyen egyszerű.
Dec 21, 2014 15:39:40
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 15:39:53
x11)
Nem kívánok zálogot ott hagyni, ennyi
muhaha
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 15:39:57
Ennél keményebb az ügy. Endre az átvételkor aláírta, hogy milyen állapotban vette át a szobát. Ahogy ez szokás.
Púp, két lehetőséged van:
1.) Perkálsz, amennyit mondanak, hiszen számlákkal tudják azokat bizonyítani, és azt is, hogy a kárt te okoztad. Többek között azzal is, hogy elismerted.
2.) Fenyegetőzöl meg lélektani határokról okoskodsz, és a végén kő kemény bűnözők közé kerülsz a kóterba. Akik meglátják a zsidó pofázmányodat, és...
A többit találd ki te magad!
Dec 21, 2014 15:39:57
sodika
Dec 21, 2014 15:40:12
Dec 21, 2014 15:40:12
Hiénaverő
Dec 21, 2014 15:40:48
Púp a Zsery-féle helyztet hogy kívánod megoldani?
Dec 21, 2014 15:40:48
xray
Dec 21, 2014 15:40:57
Te barom, az nem oda volt szerelve, hanem oda volt rakva, csak a végtelen trehányságod miatt meg sem mozdítottad.
Dec 21, 2014 15:40:57
sodika
Dec 21, 2014 15:41:00
Kohnspirátor :
Nem. Két lehetőség van.
1) Aláírják a 680 eurót, és nyugi van.
2) Rendőrökkel hozatom el az útlevelem, és pereskedjenek.
Ennyi.
Nem. Két lehetőség van.
Ennyi.
Dec 21, 2014 15:41:00
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 15:41:03
x11)
sneckó, húzz el a picsába Berlin, Germany környékéről, azzal jársz a legjobban, és ezt most komolyan mondom
banshee
(
x24)
Dec 21, 2014 15:41:11
x24)
A zálog az én akaratomból van vagy nincs náluk.
Ez ilyen egyszerű.
Ez ilyen egyszerű.
sodika
Dec 21, 2014 15:42:04
sneckó, húzz el a picsába Berlin, Germany környékéről, azzal jársz a legjobban, és ezt most komolyan mondom
Nem húzok.
Egy rohadt penészfolt miatt nem fog senki játszani az idegeimmel, sem az életemmel. :)
Dec 21, 2014 15:42:04
sodileaks
(
x10)
Dec 21, 2014 15:42:08
x10)
Nem leszel te olyan kemény. Halkan elselypeged omának mit szeretnél, majd egy erélyesebb válasz után mindent aláírsz amit a kajsza orrod alá tolnak.
Ennyi.
banshee
(
x24)
Dec 21, 2014 15:42:12
x24)
Kohnspirátor :
Nem. Két lehetőség van.
Nem. Két lehetőség van.
Amit megnyernek.
De szted a bíróság veled, egy illegális bevándorlóval mit fog csinálni?
sodika
Dec 21, 2014 15:42:20
Dec 21, 2014 15:42:20
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 15:42:47
Ez nem változtat azon a tényen, hogy nem tartottad be a bérleti szerződésben vállaltakat, nevezetesen a rendszeres szellőztetést és takarítást. Utóbbinak része a tiszta ágynemű használata is.
Egyébként meg fogyatékos vagy.
Dec 21, 2014 15:42:47
banshee
(
x24)
Dec 21, 2014 15:42:54
x24)
jéghidegen jogászkodó
Új nick, kinek kell?
-
Dec 21, 2014 15:43:27
ők meg erre azt fogják mondani, hogy nem kezelhetetlenek az igények, hanem még nem tudják a végösszeget, mert kari előtt még nem tudták megcsinálni a javítást.
egyébként izgi lesz ez a beszélgetés, mert ugye nem tudsz németül, nem ismered a német jogot, így eleve vesztes helyzetben leszel.
Dec 21, 2014 15:43:27
banshee
(
x24)
Dec 21, 2014 15:43:51
x24)
Ahogy a magyart is?
Ezért buktad el mostanság az összes jogvitádat?
Hiénaverő
Dec 21, 2014 15:43:54
LOL tisztessédes :D Látjuk... A jogászkodással meg eddig mindig hatalmas shikereket arattál, úgyhogy hajrá.
Dec 21, 2014 15:43:54
sodika
Dec 21, 2014 15:44:04
Nem leszel te olyan kemény. Halkan elselypeged omának mit szeretnél, majd egy erélyesebb válasz után mindent aláírsz amit a kajsza orrod alá tolnak.
Dec 21, 2014 15:44:04
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 15:45:32
x11)
jaja, mint a gyesznó, az is sokra ment a jogászkodásával
banshee
(
x24)
Dec 21, 2014 15:45:58
x24)
Ja, nem is csicskított be boldog-boldogtalan...
sodika
Dec 21, 2014 15:46:39
Én meg azt mondom, hogy nem érdekel semmi bizonytalanság, az osztott felelősség miatt nekik is vállalniuk kell valamennyit, és pont a bizonytalanságot kell vállalniuk.
Ennyi.
Dec 21, 2014 15:46:39
xray
Dec 21, 2014 15:47:31
Ennyi.
Ennyi.
Írd le ezt németül! :)
Dec 21, 2014 15:47:31
-
Dec 21, 2014 15:48:42
kedden:
na egye fene, aláírtam a papírt újabb 1500 euróról, a nyugalmam érdekében. jövő októberig kell havonta 150 eurót fizetnem, az eddigieken felül. több is veszett mohácsnál. innen már minden jobb lesz. Na meló, csá.
na egye fene, aláírtam a papírt újabb 1500 euróról, a nyugalmam érdekében. jövő októberig kell havonta 150 eurót fizetnem, az eddigieken felül. több is veszett mohácsnál. innen már minden jobb lesz. Na meló, csá.
Dec 21, 2014 15:48:42
Zsery
Dec 21, 2014 15:48:56
Viszont szóltak, hogy hetente ki kell takarítanod. Az első takarításnál rájöttél volna, hogy a párna nincs odaragasztva.
Na jó, gecikemény műsort nyomott itt az elmúlt pár napban ez a sárga nickes sodigenerátor, de most már kicsit kezd sok lenni, kapcsoljátok ki :)
Dec 21, 2014 15:48:56
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 15:50:20
Kohnspirátor :
Nem. Két lehetőség van.
Ennyi.
Nem. Két lehetőség van.
Ennyi.
Nagyon nem vagy képben, Úszó.
1. Nem írhatják alá a 680 eurót, még akkor sem, ha akarják. Hiszen ők nem random pénzeket vesznek át, hanem a szerződésben foglaltak szerint köteles vagy megtéríteni az okozott kárt. Ők számlákat fognak kapni a javításokról, és azoknak a költségét követelhetik tőled jogosan. Itt nem az ő jó szívük számít, hanem az általad okozott kár mértéke.
2. Nem tudod bizonyítani, hogy náluk van az útleveled, hiszen semmiféle Reisepassról nincs szó a csak általad aláírt papíron. A Pass jelenthet bérletet, múzeumi belépőt és még sok más mindent.
A rendőr pedig először is igazoltatni fog. Miután ez nem fog menni, bevisz téged a fogdára. Ott ki fog derülni (már csak a bérleti szerződésedből is), hogy több, mint három hónapja bejelentetlenül az országban vagy. Itt megkínálnak egy jóféle kitoloncolással.
Te meggyanúsítod Omáékat, hogy náluk van az útleveled. Mivel semmiféle bizonyíték nem áll fenn ez ügyben, ezért házkutatás sem lesz, maximum feljelentheted őket. Az esélyeidet szerintem te is ismered.
Egyébként ha vissza is adják az útleveledet, téged akkor is kitoloncolnak az országból, ráadásul iszonyú pénzeket vernek majd rád mind Omáék, mind a kékek. Erre jön rá, hogy fix jövedelmed nincs, ami szintén kérdéseket fog felvetni.
És akkor ezzel a hátad mögött el is érkeztünk a februári tárgyalásodig.
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan XD
Dec 21, 2014 15:50:20
medvezsidaj
Dec 21, 2014 15:50:33
Es ha kedvesen, mosolyogva kernek meg 1500 eurot akkor alairod a papirt? :)
Dec 21, 2014 15:50:33
-
Dec 21, 2014 15:51:19
Ennyi.
Ennyi.
milyen osztott felelősség? előtte nem volt ott penész, ennek az ellenkezőjét nem tudod bizonyítani. van pénzed szakértőre? te okoztad a penészesedést.
Dec 21, 2014 15:51:19
sodika
Dec 21, 2014 15:51:56
125 euró * 5 hónap
Plusz a náluk nagyott 170
795 euró. A 680 helyett.
Ez lesz, amit végső kompromisszumként utoljára mondani fogok nekik, mielőtt azt mondom, hogy vége, és nem érdekel, kérem a biztosítékot.
795 euró. A 680 helyett.
Ez lesz, amit végső kompromisszumként utoljára mondani fogok nekik, mielőtt azt mondom, hogy vége, és nem érdekel, kérem a biztosítékot.
Dec 21, 2014 15:51:56
sodika
Dec 21, 2014 15:52:37
Lehet játszani, persze.
Dec 21, 2014 15:52:37
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 15:53:15
x11)
Ennyi.
Ennyi.
milyen osztott felelősség, te idióta? te nem takarítottál, te nem szellőztettél, te nem jelezted, hogy penészedik a fal
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 15:53:41
Ennyi.
Ennyi.
Nincs itt semmiféle osztott felelősség, Púp.
Nem tartottad be a szerződésben foglaltakat, így az általad is aláírt és elfogadott szerződés értelmében meg kell térítened a nem rendeltetésszerű használatból fakadó károkat.
Ez odakint kb. fél órás tárgyalás, és utána a javítás költségein kívül fizetheted még a perköltséget is plusz hazatoloncolnak.
Szóval én remélem, hogy perelni fogsz :D
Dec 21, 2014 15:53:41
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 15:55:20
x11)
125 euró * 5 hónap
795 euró. A 680 helyett.
795 euró. A 680 helyett.
ők meg kedvesen mosolyogva azt mondják, hogy nyasgem, Herr Klein
xray
Dec 21, 2014 15:55:21
125 euró * 5 hónap
795 euró. A 680 helyett.
795 euró. A 680 helyett.
Szóval, már 800 és fél évre. ikszdé
Dec 21, 2014 15:55:21
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 15:55:35
Lehet játszani, persze.
Lehet játszani, persze.
De, tudja. Fotókkal, amiket a beköltözésed előtt készített, és felrakott kb. tíz weboldalra, ahol hirdette a szobát. Valamint a szerződésben is benne van a szoba állapota, amit te aláírtál, és tudomásul vetted, hogy ugyanolyan állapotban szolgáltatod vissza.
Púp, neked itt esélyed sincs. Ezt te basztad el, de nagyon csúnyán. Meg kéne tanulni civilizált ember módjára élni, és nem lenne semmi gáz.
Dec 21, 2014 15:55:35
-
Dec 21, 2014 15:55:48
Lehet játszani, persze.
Lehet játszani, persze.
rajtad van a bizonyítási teher, hogy a hiba már a szerződéskötés előtt fennállt. neki arra van bizonyítéka, hogy a te használatod miatt lett penészes a fal. ezt buktad!
Dec 21, 2014 15:55:48
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 15:56:34
x11)
Lehet játszani, persze.
Lehet játszani, persze.
szerintem fogja tudni bizonyítani, úgyhogy erre ne bazírozz
te nem fogod tudni bizonyítani, hogy másnap már köhögőrohamaid voltak
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 15:56:53
Ja, és még valami, Fifi. A berlini lakáskiadóknak van pár fóruma. Ha sokáig szemétkedsz, akkor Omáék leírják a tapasztalataikat veled kapcsolatban, és felkerülsz pár oldalra, listára, mint olyan személy, akinek nem szabad kiadni a kérót.
Szerinted milyen lesz februárban az utcán aludni?
Szerinted milyen lesz februárban az utcán aludni?
Dec 21, 2014 15:56:53
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 15:59:45
Lehet játszani, persze.
Lehet játszani, persze.
Van erről bármiféle bizonyítékod? Voltál orvosnál?
Fifi, te még mindig akkor jársz a legjobban, ha fizetsz, mint a katonatiszt.
Omáék szőrszálhasogatóak, de szerintem nem gecik. A levél alapján sem. Egyszerűen arról van szó, hogy három hónap alatt lelaktál egy szobát, mint a putriscigányok.
Jövedelem, iratok,tartózkodási engedély és nyelvismeret nélkül kóborolsz egy idegen városban. Ez minden, csak nem nyerő kombináció.
Dec 21, 2014 15:59:45
-
Dec 21, 2014 16:00:13
Távol áll tőlem, hogy védjem snecit, de itt most valamennyire igaza van, és tegnap még a pártján álltatok. Főbérlői és albérlői oldalról is vannak horrorsztorik mindig. Itt a főbérlők szélhámosak, vagy pedig akár a penészben, és a képben is sneci a hibás, ezt így nem lehet eldönteni, lehet 1-1, és valahol a kettő közt van az igazság. De kád mellé kitett festmény, aminek 20 EUR az értéke, és restaurálni akarják? Ugyan. Ráaádásul valamilyen szinten a főbérlőnek állnia kell a kockázatot, az amortizációt, ha valakinek kiadja a lakását, a károkra, amelyekben egyértelműen az albérlő a hibás, leginkább a kaució szolgál. Amikor az albérletemben tönkre ment a hűtő, a mosógép, a villanybojler nem fogták rám sehol, hogy én tettem tönkre, hanem szépen a főbérlő kicserélte, ahogy egy leszakadt fogantyút, elromlott konvektort is én csináltam vagy csináltattam meg, és a számla alapján nekem fizettek ki.
Dec 21, 2014 16:00:13
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 16:00:45
Most már elárulhatom, miután megvetted a kábelt, hogy minden német modem aljára rá van írva mind a jelszó.
Dec 21, 2014 16:00:45
-,-,-,
Dec 21, 2014 16:01:00
Tenagyon fasz, neked nem tunik fel, hogy a vilag barmely reszen csak a baj van veled, mindenki beperel, te fenyegetni probalsz embereket. mikor jut el a tudatodig, hogy serult vagy szellemileg? Mast miert nem perelnek allandoan, csak a fajtadat?
Dec 21, 2014 16:01:00
-
Dec 21, 2014 16:03:02
Távol áll tőlem, hogy védjem snecit, de itt most valamennyire igaza van, és tegnap még a pártján álltatok.
Igen, amíg a képrestaurálós sztoriról volt szó. az szerintem is lehúzás. De a szoba összevörhenyezése Púp sara.
Dec 21, 2014 16:03:02
sodika
Dec 21, 2014 16:04:28
Szóval ez lesz.
Közlöm a fix. 680-as igényt (márciusban is 170).
Majd a "árpilisban is 150" (fix. 770 eur)
Oszt kész.
Ha ragaszkodnak a bizonytalan összeghez, akkor meg közlöm, hogy havi 100-as, addig, ameddig, de bizonytalan időre már biztosíték nélkül.
Ha egyik sem jó, akkor közlöm, hogy rendben, a havi 100-ast akkor vállalom, az igazolványomért pedig rendőrrel jövök vissza.
Ezek lesznek a lépcsők.
Közlöm a fix. 680-as igényt (márciusban is 170).
Majd a "árpilisban is 150" (fix. 770 eur)
Oszt kész.
Ha ragaszkodnak a bizonytalan összeghez, akkor meg közlöm, hogy havi 100-as, addig, ameddig, de bizonytalan időre már biztosíték nélkül.
Ha egyik sem jó, akkor közlöm, hogy rendben, a havi 100-ast akkor vállalom, az igazolványomért pedig rendőrrel jövök vissza.
Ezek lesznek a lépcsők.
Dec 21, 2014 16:04:28
medvezsidaj
Dec 21, 2014 16:04:53
A kep retusalasaval semmi problema nincs hisz kedvesen kertek arra penzt!
Dec 21, 2014 16:04:53
sodika
Dec 21, 2014 16:05:15
Tenagyon fasz, neked nem tunik fel, hogy a vilag barmely reszen csak a baj van veled
Nem érdekel. Élni próbálok.
Dec 21, 2014 16:05:15
-,-,-,
Dec 21, 2014 16:05:40
szeretnem latni, amint lefosva a bokadat ott hetyetyezel, hogy kejem vittya a pass--t, mert többre nem futja a nyelvtudasodbol.
Dec 21, 2014 16:05:40
sodika
Dec 21, 2014 16:06:27
Egyetlen könnyebbség, hogy a bizonytalan havi 100-ast közjegyző előtt is vállalom, ha a közjegyzői díjat ők fizetik.
Ha mindenre nemet mondanak, akkor rendőr.
Ennyi.
Ha mindenre nemet mondanak, akkor rendőr.
Ennyi.
Dec 21, 2014 16:06:27
-,-,-,
Dec 21, 2014 16:06:58
Te mit es hogy közölsz????? Te nem tudsz nemetul kommunikalni!!!hivd fel Andit, hatha megszan:-)
Dec 21, 2014 16:06:58
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 16:07:42
Távol áll tőlem, hogy védjem snecit, de itt most valamennyire igaza van, és tegnap még a pártján álltatok. Főbérlői és albérlői oldalról is vannak horrorsztorik mindig. Itt a főbérlők szélhámosak, vagy pedig akár a penészben, és a képben is sneci a hibás, ezt így nem lehet eldönteni, lehet 1-1, és valahol a kettő közt van az igazság. De kád mellé kitett festmény, aminek 20 EUR az értéke, és restaurálni akarják? Ugyan. Ráaádásul valamilyen szinten a főbérlőnek állnia kell a kockázatot, az amortizációt, ha valakinek kiadja a lakását, a károkra, amelyekben egyértelműen az albérlő a hibás, leginkább a kaució szolgál. Amikor az albérletemben tönkre ment a hűtő, a mosógép, a villanybojler nem fogták rám sehol, hogy én tettem tönkre, hanem szépen a főbérlő kicserélte, ahogy egy leszakadt fogantyút, elromlott konvektort is én csináltam vagy csináltattam meg, és a számla alapján nekem fizettek ki.
Bocs, de kurvára nincs igazad.
Egy műanyagvászonra festett olaj vagy akril képet bármikor ki lehet tenni a fürdőbe. Itt is játszik, hogy az albérlőnek abban a pillanatban jelentenie kell a kárt, ahogy bekövetkezik. Zsodi ezzel egy hónapot várt, a tulaj vette észre.
Az osztott felelősségről meg lehet okoskodni, de ha más van a szerződésben, akkor ez kurvára szart sem ér. A kaució arra van, hogy ha a szerződési feltételek betartása MELLETT keletkezik kár, akkor azt ebből fedezi a főbérlő.
Itt NEM ez történt.
Az albérlő, azaz Zsodi megszegte a szerződési feltételeket, és így a nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett károkat a szerződés szerint neki külön meg kell térítenie.
Ha megjelenik a penész, és Zsodi szól, akkor gyorsan lefertőtlenítik a falat. Bár még így is az ő hibája, mert nem szellőztetett, takarított és cserélt ágyneműt. Azonban mivel nem szólt a kár bekövetkeztekor (ahogy a szerződés szerint ez kötelessége lett volna), így jóval nagyobb anyagi kárt okozott a tulajnak.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 21, 2014 16:07:42
lvl 32 Summoner
Dec 21, 2014 16:07:45
szerintem az elmaradt hasznot is követelni fogják.
készülj a több ezer eurós jóvátételre.
készülj a több ezer eurós jóvátételre.
Dec 21, 2014 16:07:45
sodika
Dec 21, 2014 16:07:46
hivd fel Andit, hatha megszan:-)
Dec 21, 2014 16:07:46
sodika
Dec 21, 2014 16:08:42
Kohnspirátor :
Felelősséget nem vitatok, csak arányt.
Nyugalmat akarok. Ennyi.
Nyugalmat akarok. Ennyi.
Dec 21, 2014 16:08:42
Callahan
Dec 21, 2014 16:08:47
Ma is mennyire dolgozik A Sodi!
Így tuti meglesz a 680, de maximum 770 euró + a berlini mindennapok költségei.
Így tuti meglesz a 680, de maximum 770 euró + a berlini mindennapok költségei.
Dec 21, 2014 16:08:47
medvezsidaj
Dec 21, 2014 16:09:41
Hogy akarod kifizetni az osszeget, ha nincs jovedelmed es nem dolgozol?
Mi a terv karacsonyra es szilveszterre?
Mi a terv karacsonyra es szilveszterre?
Dec 21, 2014 16:09:41
-,-,-,
Dec 21, 2014 16:09:43
Te nem tudsz semmit, kussolsz,ha ott allsz a nemetek elött! Brünhilda radhivja a zsarukat, szerinted kinek fognak hinni??
Dec 21, 2014 16:09:43
Kohnspirátor
Dec 21, 2014 16:10:07
Kohnspirátor :
Nyugalmat akarok. Ennyi.
Nyugalmat akarok. Ennyi.
Adnak nyugalmat, ha fizetsz.
Rendeltetésszerű használat esetén a kaució fedezi az esetleges károkat.
Nem rendeltetésszerű használat esetén pluszban fizetsz. Nem annyit, amennyit te gondolsz, hanem amennyit ők számlákkal bizonyítani tudnak. Ennyi.
Dec 21, 2014 16:10:07
Hiénaverő
Dec 21, 2014 16:10:19
Szeretem amikor Snecike fenyegetőzik, abból mindig nagy szopások lesznek.
Dec 21, 2014 16:10:19
lvl 32 Summoner
Dec 21, 2014 16:10:32
sodika te vagy az igazi hazaáruló nemcsak, hogy elmentél külföldre. magyaroknak kérsz pénzt azért, hogy a németeknek add.
HAZAÁRULÓ!!!!
HAZAÁRULÓ!!!!
Dec 21, 2014 16:10:32
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 16:12:19
x11)
Távol áll tőlem, hogy védjem snecit, de itt most valamennyire igaza van, és tegnap még a pártján álltatok.
szerintem itt senki nem állt a pártján, röhögtünk rajta, és próbáltunk neki tanácsokat adni a helyzet kezelésére, amiket természeresen leszar, mert mindent jobban tud
amúgy meg akár igazuk van Omáéknak, akár nem, sneckó minden szart megérdemel, amivel megkínálják és amit rá tudnak verni
lvl 32 Summoner
Dec 21, 2014 16:12:35
itt 1200 eurós jóvátétel is lehet. A Sodi most nagy bajban van. Jobb lenne ah elsírnád magad előttük, letérdelnél és könyörögnél az útleveledért.
Dec 21, 2014 16:12:35
sodika
Dec 21, 2014 16:12:49
Miegymás.
Ennyi.
Dec 21, 2014 16:12:49
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 21, 2014 16:13:00
x38)
Púp, ha sokat okvetetlenkedsz, rád fogják verni az elmaradt bevételt is. Nekik szerződésük van, neked meg semmid sincs. A legjobban akkor jársz, ha kussolsz és fizetsz. A számla vége 1500 és 2000 Euró között lesz, erre készülj. És az útleveledre is keresztet vethetsz, ha jártatod a pofádat. És akkor még nem toloncoltattak ki, nem baszattak agyon az ukrán gyerekkel és a többi.
Elbasztad, fizess. Ez van. Így ÉLSZ te. Ez ennyibe kerül. Veráéknak is teljesen ki kellett purgálniuk utánad a szobádat, Hahó!! Nem furcsa ez az egybeesés??
Elbasztad, fizess. Ez van. Így ÉLSZ te. Ez ennyibe kerül. Veráéknak is teljesen ki kellett purgálniuk utánad a szobádat, Hahó!! Nem furcsa ez az egybeesés??
sodika
Dec 21, 2014 16:13:08
Na meló, csá.
Dec 21, 2014 16:13:08
tigris
Dec 21, 2014 16:13:49
működik a vonzás törvénye mindenesetre.
penésztől köhögés + hideg aluljáró = életveszély
penésztől köhögés + hideg aluljáró = életveszély
Dec 21, 2014 16:13:49
medvezsidaj
Dec 21, 2014 16:14:26
Nem valaszoltak meg a tegnap esti leveledre?
Dec 21, 2014 16:14:26
jiddise máme
(
x11)
Dec 21, 2014 16:14:36
x11)
Na meló, csá.
így van, melócsázzál, hogy tejelni tudjál Omáéknak
töppedt buzigolyók
Dec 21, 2014 16:15:25
nincs 40 eurója, nincs útlevele, ez priceless műsor. Beszarok. És így akar kiskálázni havi 170-et három hónapig.
Dec 21, 2014 16:15:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 21, 2014 16:15:53
x38)
Miegymás.
Ennyi.
Miegymás.
Ennyi.
Amikor beköltöztél még nem volt penészes. A rendeltetésszerű használattól nem lesz egy szoba penészes. A te Sherlock Porks-életmódodtól lett penészes, ezért kell NEKED kifizetni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Szellőztettél? NEM
Takarítottál? NEM
Kimostad az ágyneműt? NEM
A díszpárnán aludtál? IGEN
Szarrá fűtötted a lakást? IGEN
A szobádban teregettél? IGEN
Szétbarmoltad a vendégszobát, és a szerződés szerint neked kell megtéríteni a kárt. És még ütőkártyád sincs, mert Oma erősebb nálad és ott van az útleveled a kezében. Ha jártatod a szádat, elkeni és eladja az útleveledet és egy tömbjegyet fog Pass-ként visszaadni. Te pedig ki leszel toloncoltatva. Rend van, na!
sodika
Dec 21, 2014 16:17:39
nyilvános faszkiverő:
Van ütőkártyám. A mindent vállalom havi 100-assal, de biztosíték nélkül. A legvégső szavam ez lesz.
Van ütőkártyám. A mindent vállalom havi 100-assal, de biztosíték nélkül. A legvégső szavam ez lesz.
Dec 21, 2014 16:17:39
sodika
Dec 21, 2014 16:18:04
Na meló, csá.
Dec 21, 2014 16:18:04
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 21, 2014 16:18:07
x38)
A képet pedig hogy tetted tönkre? Meséld csak el! Szerintem az történt, hogy már 3 hete basztál kitakarítatni, pedig a szerződés kötelez, erre Oma és Opa rikácsolni kezdett veled, te felbasztad magad, bementél a fürdőbe, ide-oda csapkodtál, és a hipót ráfröccsentetted a képre, te idegbeteg idióta.
sodika
Dec 21, 2014 16:18:54
Sehogy, nem emlékszem, szerintem nem is én voltam.
Mindegy, szarom le.
Na meló, csá.
Mindegy, szarom le.
Na meló, csá.
Dec 21, 2014 16:18:54
töppedt buzigolyók
Dec 21, 2014 16:19:06
Fizetek, és nem feltételeim vannak, hanem ez nálam már ultimátum. Én nem gondolkodom kompromisszumban. Elmegyek egy értelmes pontig ellenállás nélkül, és utána már végletekben nyilatkozom. Mert a nyugalmam sokat ér, és fizetek is érte, AMÍG AZ AZ EGYSZERŰBB.
Meglepetésszerű számlákra várni nem egyszerű.
Egyszerű fix összeget a tudatomban tartani.
Meglepetésszerű számlákra várni nem egyszerű.
Egyszerű fix összeget a tudatomban tartani.
mert fogyatékos vagy.
Dec 21, 2014 16:19:06
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 21, 2014 16:19:17
x38)
nyilvános faszkiverő:
Ez nem ütőkártya, ez a te próbálkozásod. Erre fogják azt mondani, hogy LÓFASZT, tartozol 1820 Euróval, 182/hó amit fizetsz, az útleveledet addig nem látod, és ha nem fogod be a pofád, de azonnal, akkor hívják a rendőrséget. EZ ütőkártya. Neked szókártyáid vannak.
lvl 32 Summoner
Dec 21, 2014 16:19:39
nyilvános faszkiverő:
A Sodi olyan mint egy csiga, bármerre megy húzza maga után a nyálkás taknyot és mindent összeken vele.
Dec 21, 2014 16:19:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 21, 2014 16:20:43
x38)
És ha már a meglepetés erejéről beszélünk: szerinted Omának nem okozott nagy meglepetést, amikor ki akarta utánad dzsuvázni a szobát és levette az ágyról az összegecizett párnát, hogy egy Donyeck-méretű penészfolt vigyorog rá a falról?
sodika
Dec 21, 2014 16:21:12
Akkor rendőr, csókolom.
Nekik is elmondom, hogy mindent vállalok, havi 100-as, de korlátlan időre nem tudok biztosítékot hagyni.
ennyi
Csaj meg nyugodt lehet, mert rendőrségi jegyzőkönyvbe kerül a vállalásom.
Dec 21, 2014 16:21:12
sodika
Dec 21, 2014 16:21:51
Na, majd meglátjuk.
Csak ki kialakul valami elfogadható megoldás. :)
Na meló, csá.
Csak ki kialakul valami elfogadható megoldás. :)
Na meló, csá.
Dec 21, 2014 16:21:51
227 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™