Fotelrocker_Presszócigány
May 28, 2012 16:06:14
<div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>
lehetetlen, hogy ez az övé legyen. aljas zsidó hazugság. ott az asztalon egy fésű.</div>
ráadásul nem is mini a kóla..
lehetetlen, hogy ez az övé legyen. aljas zsidó hazugság. ott az asztalon egy fésű.</div>
ráadásul nem is mini a kóla..
May 28, 2012 16:06:14
Ószövetségi Düh
May 28, 2012 16:06:46
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>lehetetlen, hogy ez az övé legyen. aljas zsidó hazugság. ott az asztalon egy fésű.</div>
Ráadásul, amit a képen látunk, még csak nem is minikóla.</div>
De ott a PC meg a girosztál.
Úgyis kapott egy tízest az apjától, gondolom most megy a dôzsölés.
Endre, kérünk egy képet a szobádról!
Ráadásul, amit a képen látunk, még csak nem is minikóla.</div>
De ott a PC meg a girosztál.
Úgyis kapott egy tízest az apjától, gondolom most megy a dôzsölés.
Endre, kérünk egy képet a szobádról!
May 28, 2012 16:06:46
May 28, 2012 16:06:47
+ 1 :DDDDDD
May 28, 2012 16:06:47
banshee
May 28, 2012 16:10:48
"Na, felkerült a tegnapi tüntetésről egy 10 perces, jó minőségű videó is."
Akkor milyen a rossz?
Akkor milyen a rossz?
May 28, 2012 16:10:48
snecigeci
May 28, 2012 16:13:29
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>nem meri elkezdeni a közvetítést púp?</div>
snecikém, ne félj. ne rettegj. ne rejtőzködj. ez nem megoldás. nem LEHET megoldás.
a zsidók mindent elvették már tőled. a lakásodat, örökségedet (zsidó tanárúr), az ártatlanságodat (szintén), a zsidó trollok még a recskakanapét is kihúzták a segged alól.
a hobbidat, a kamerázást viszont nem vehetik el. nem hagyhatod! igenis menj ki közvetíteni, és ha odajön a csöves, röhögj a képébe: "igen, én vagyok RECSKABOY, te büdös, CSÖVES SZAR! kell egy 23 centis lókolbász a seggedbe? tyerintyem ety értyhető"
most majd egyszer megint kiröhögik magukat a trollok, aztán elfelejtődik ez is, te pedig félelem nélkül kamerázhatsz ezután.
snecikém, ne félj. ne rettegj. ne rejtőzködj. ez nem megoldás. nem LEHET megoldás.
a zsidók mindent elvették már tőled. a lakásodat, örökségedet (zsidó tanárúr), az ártatlanságodat (szintén), a zsidó trollok még a recskakanapét is kihúzták a segged alól.
a hobbidat, a kamerázást viszont nem vehetik el. nem hagyhatod! igenis menj ki közvetíteni, és ha odajön a csöves, röhögj a képébe: "igen, én vagyok RECSKABOY, te büdös, CSÖVES SZAR! kell egy 23 centis lókolbász a seggedbe? tyerintyem ety értyhető"
most majd egyszer megint kiröhögik magukat a trollok, aztán elfelejtődik ez is, te pedig félelem nélkül kamerázhatsz ezután.
May 28, 2012 16:13:29
pimpa
May 28, 2012 16:20:54
gyönyörű komment az eldobott próbafelvétel alatt
""Te nem egy nemzeti, egyetemi hallgató vagy hanem egy faszkedvelő buzi.
logeba2 2 évvel ezelőtt 4 "
KÉT ÉVVEL A RECSKABOTRÁNY ELŐTT! Endre, téged elég sokan ismernek, úgy látom.
""Te nem egy nemzeti, egyetemi hallgató vagy hanem egy faszkedvelő buzi.
logeba2 2 évvel ezelőtt 4 "
KÉT ÉVVEL A RECSKABOTRÁNY ELŐTT! Endre, téged elég sokan ismernek, úgy látom.
May 28, 2012 16:20:54
May 28, 2012 16:49:26
<a href="http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&v=AfIWuQxZQyI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&v=AfIWuQxZQyI</a>
tyesszék megtyanulnyi matyarul...
tyesszék megtyanulnyi matyarul...
May 28, 2012 16:49:26
?
May 28, 2012 16:49:33
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>pimpa :
Még egyszer: nem azt írtam, hogy hazafias, amit tett. Azt írtam, hogy nyilván annak szánta, még ha esetlegesen nem is az. Ennyi pedig - tekintettel arra, hogy éppen börtönben van emiatt - éppen elég ahhoz, hogy kiálljunk mellette.</div>
???? te kiállsz valaki mellett, aki össszefestékezi az ÉN városomat. nem a tiédet bazmeg, mert te egy falun laksz.
nagy hazafiak vagytok. legközelebb mi lesz? odaszaratjátok a kutyát a járdára, és kijelentitek hogy ez a hazafiság csimborasszója? buta parasztok vagytok, te is meg az összes ingyenélő , náci buzihaverod.</div>
A Kossuth teret is összefosták a prolik.
Sodi egyébként a fajtádnál most ez a "ki kezdte előbb" című történet a legújabb ostobaság.Egyébként meg történelmi kérdésekben inkább kussolj.
Még egyszer: nem azt írtam, hogy hazafias, amit tett. Azt írtam, hogy nyilván annak szánta, még ha esetlegesen nem is az. Ennyi pedig - tekintettel arra, hogy éppen börtönben van emiatt - éppen elég ahhoz, hogy kiálljunk mellette.</div>
???? te kiállsz valaki mellett, aki össszefestékezi az ÉN városomat. nem a tiédet bazmeg, mert te egy falun laksz.
nagy hazafiak vagytok. legközelebb mi lesz? odaszaratjátok a kutyát a járdára, és kijelentitek hogy ez a hazafiság csimborasszója? buta parasztok vagytok, te is meg az összes ingyenélő , náci buzihaverod.</div>
Sodi egyébként a fajtádnál most ez a "ki kezdte előbb" című történet a legújabb ostobaság.Egyébként meg történelmi kérdésekben inkább kussolj.
May 28, 2012 16:49:33
snecigeci
May 28, 2012 16:52:27
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=SeiKRJg2XqA&list=UUXFFewWaoWhJ3lyZpNW3DsA&index=6&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=SeiKRJg2XqA&list=UUXFFewWaoWhJ3lyZpNW3DsA&index=6&feature=plcp</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=5KoFDqJ9ikk&list=UUXFFewWaoWhJ3lyZpNW3DsA&index=2&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5KoFDqJ9ikk&list=UUXFFewWaoWhJ3lyZpNW3DsA&index=2&feature=plcp</a>
sneci, itt még tudtál videót vágni és szerkeszteni valamennyire. mi a fasz történt azóta veled, agykárosodást szenvedtél? hogy lehet, hogy visszafele fejlődsz? komolyan kérdezem.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=5KoFDqJ9ikk&list=UUXFFewWaoWhJ3lyZpNW3DsA&index=2&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5KoFDqJ9ikk&list=UUXFFewWaoWhJ3lyZpNW3DsA&index=2&feature=plcp</a>
sneci, itt még tudtál videót vágni és szerkeszteni valamennyire. mi a fasz történt azóta veled, agykárosodást szenvedtél? hogy lehet, hogy visszafele fejlődsz? komolyan kérdezem.
May 28, 2012 16:52:27
Zulu
May 28, 2012 16:53:10
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><a href="http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&v=AfIWuQxZQyI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&v=AfIWuQxZQyI</a>
tyesszék megtyanulnyi matyarul...</div>
Humán műveltséggel együtt járó spirituális életszemlélet :DDDD
Humán műveltséggel együtt járó spirituális életszemlélet :DDDD
May 28, 2012 16:53:10
May 28, 2012 16:53:15
<div class="quote"><div class="author">?</div>
Sodi egyébként a fajtádnál most ez a "ki kezdte előbb" című történet a legújabb ostobaság.Egyébként meg történelmi kérdésekben inkább kussolj.</div>
úgy kellett nekik toitoi-t vinni, mert nem tudtak, hova szarni hugyozni, pedig még a legutolsó ösztönlény is tudja ezt..
Sodi egyébként a fajtádnál most ez a "ki kezdte előbb" című történet a legújabb ostobaság.Egyébként meg történelmi kérdésekben inkább kussolj.</div>
úgy kellett nekik toitoi-t vinni, mert nem tudtak, hova szarni hugyozni, pedig még a legutolsó ösztönlény is tudja ezt..
May 28, 2012 16:53:15
törzsgyökeres
May 28, 2012 16:54:10
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><a href="http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&v=AfIWuQxZQyI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&v=AfIWuQxZQyI</a>
sneci kommentjei a videó alatt:
"Én sem élek édesanyámmal.
Saját lakásom van.
Nézd meg a lakásmaffia-ügyemet."
"Tök mindegy.
A lényeg, hogy nem anyámmal élek. :)"
Saját lakásom van.
"Tök mindegy.
A lényeg, hogy nem anyámmal élek. :)"
May 28, 2012 16:54:10
törzsgyökeres
May 28, 2012 16:56:35
úgy látszik a saját megoldás, ami okádni fogja a pénzt, már akkor is napirenden volt:
"Nagyon ügyes vagy. Hagy simogassam meg a buci fejedet! És azt a lakást ki vette? Te? Saját pénzből? A ratyi "vállalkozásodból" ami már évek óta "beindulás alatt van"? Négy egyetem mellett? Hagy térdeljek le nagyságod előtt."
"Nagyon ügyes vagy. Hagy simogassam meg a buci fejedet! És azt a lakást ki vette? Te? Saját pénzből? A ratyi "vállalkozásodból" ami már évek óta "beindulás alatt van"? Négy egyetem mellett? Hagy térdeljek le nagyságod előtt."
May 28, 2012 16:56:35
Zulu
May 28, 2012 16:57:02
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
sneci, itt még tudtál videót vágni és szerkeszteni valamennyire. mi a fasz történt azóta veled, agykárosodást szenvedtél? hogy lehet, hogy visszafele fejlődsz? komolyan kérdezem.</div>
A depressziója és az ingerszegény környezete miatt a kreativitása, a munkájára való igényessége épül le először. Nem mintha, ezek valaha is az erősségei lettek volna, de a 3-4 évvel ezelőtti állapothoz képest még így is szembetűnő a változás. Ezt követni fogják az egyéb kognitív funkciói is, pláne, ha rásegít egy kis boros teával.
sneci, itt még tudtál videót vágni és szerkeszteni valamennyire. mi a fasz történt azóta veled, agykárosodást szenvedtél? hogy lehet, hogy visszafele fejlődsz? komolyan kérdezem.</div>
A depressziója és az ingerszegény környezete miatt a kreativitása, a munkájára való igényessége épül le először. Nem mintha, ezek valaha is az erősségei lettek volna, de a 3-4 évvel ezelőtti állapothoz képest még így is szembetűnő a változás. Ezt követni fogják az egyéb kognitív funkciói is, pláne, ha rásegít egy kis boros teával.
May 28, 2012 16:57:02
?
May 28, 2012 16:57:44
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><div class="quote"><div class="author">?</div>
úgy kellett nekik toitoi-t vinni, mert nem tudtak, hova szarni hugyozni, pedig még a legutolsó ösztönlény is tudja ezt..</div>
Mit vártál a sok hontalan prolitól?
úgy kellett nekik toitoi-t vinni, mert nem tudtak, hova szarni hugyozni, pedig még a legutolsó ösztönlény is tudja ezt..</div>
Mit vártál a sok hontalan prolitól?
May 28, 2012 16:57:44
?
May 28, 2012 16:59:07
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><a href="http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&v=AfIWuQxZQyI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&v=AfIWuQxZQyI</a>
Saját lakásom van.
De azt nem írta oda, hogy "örökölte" a lakást.Ez volt Sodi egyetemista dandy korszaka.
"Tök mindegy.
A lényeg, hogy nem anyámmal élek. :)"</div>
Saját lakásom van.
De azt nem írta oda, hogy "örökölte" a lakást.Ez volt Sodi egyetemista dandy korszaka.
"Tök mindegy.
A lényeg, hogy nem anyámmal élek. :)"</div>
May 28, 2012 16:59:07
törzsgyökeres
May 28, 2012 16:59:28
sneci, a saját megoldás tulajdonképpen mióta van előkészületi szakaszban? 4-5 éve?
May 28, 2012 16:59:28
grafikus007
May 28, 2012 16:59:41
ez a komment odabasz:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=5KoFDqJ9ikk" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5KoFDqJ9ikk</a>
Érdemes volt feltenned! Amióta láttam ezta videót barátnőmmel szexközben mindig ezt nézzük! Nem gondolkodtál még operatőri szakmán?
logeba2 3 évvel ezelőtt
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=5KoFDqJ9ikk" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5KoFDqJ9ikk</a>
Érdemes volt feltenned! Amióta láttam ezta videót barátnőmmel szexközben mindig ezt nézzük! Nem gondolkodtál még operatőri szakmán?
logeba2 3 évvel ezelőtt
May 28, 2012 16:59:41
Andy Dufresne
May 28, 2012 17:01:35
Ezek a videok szexnagyinal keszultek??
May 28, 2012 17:01:35
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 17:03:30
Ne bánkódj Sodi!
Te most sem anyáddal élsz, hiszen van saját szobád.
Ha majd elárverezik a pátyi házat, és a 40 négyzetméteres gazdagréti panelba kell mennetek, na ott már anyáddal fogsz élni, mert a saját szoba elérhetetlen luxussá válik.
Ha majd elárverezik a pátyi házat, és a 40 négyzetméteres gazdagréti panelba kell mennetek, na ott már anyáddal fogsz élni, mert a saját szoba elérhetetlen luxussá válik.
May 28, 2012 17:03:30
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 17:06:14
Sok okosság található a szigligeti videó kommentjei alatt:
szerintem te meleg vagy,és félrepofázol...én már nem édesanyámmal élek,nem úgy,mint egyesek...
Sven1988fromHUN 3 évvel ezelőtt
szerintem te meleg vagy,és félrepofázol...én már nem édesanyámmal élek,nem úgy,mint egyesek...
Sven1988fromHUN 3 évvel ezelőtt
May 28, 2012 17:06:14
törzsgyökeres
May 28, 2012 17:06:20
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>nem meri elkezdeni a közvetítést púp?</div>
Hónap végén van még mobilinternet kerete?</div>
valószínűleg ezért maradt el a közvetítés.
Hónap végén van még mobilinternet kerete?</div>
valószínűleg ezért maradt el a közvetítés.
May 28, 2012 17:06:20
pimpa
May 28, 2012 17:06:26
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ne bánkódj Sodi!
Ha majd elárverezik a pátyi házat, és a 40 négyzetméteres gazdagréti panelba kell mennetek, na ott már anyáddal fogsz élni, mert a saját szoba elérhetetlen luxussá válik.</div>
inkább a práter utcára tippelek
Ha majd elárverezik a pátyi házat, és a 40 négyzetméteres gazdagréti panelba kell mennetek, na ott már anyáddal fogsz élni, mert a saját szoba elérhetetlen luxussá válik.</div>
inkább a práter utcára tippelek
May 28, 2012 17:06:26
?
May 28, 2012 17:06:33
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ne bánkódj Sodi!
Gazdagrét????Inkább Havanna, Kőbánya vagy nyócker.
Gazdagrét????Inkább Havanna, Kőbánya vagy nyócker.
May 28, 2012 17:06:33
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 17:08:46
<div class="quote"><div class="author">?</div>Gazdagrét????Inkább Havanna, Kőbánya vagy nyócker.</div>
Budai úri család ez. Bizonyos szint alá csak nem adják.
Budai úri család ez. Bizonyos szint alá csak nem adják.
May 28, 2012 17:08:46
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 17:12:03
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>valószínűleg ezért maradt el a közvetítés.</div>
Ha este kapunk egy összefoglalót, akkor tényleg az az ok, hogy már nincs mobilinternetre pénze.
Különben nekem ár tegnap is úgy tűnt, hogy a szokásosnál gyengébb a képminőség. Arra gondoltam, hogy gyengébb felbontásra vette a közvetítést, hogy adatmennyiséget spóroljon.
Ha este kapunk egy összefoglalót, akkor tényleg az az ok, hogy már nincs mobilinternetre pénze.
Különben nekem ár tegnap is úgy tűnt, hogy a szokásosnál gyengébb a képminőség. Arra gondoltam, hogy gyengébb felbontásra vette a közvetítést, hogy adatmennyiséget spóroljon.
May 28, 2012 17:12:03
snecigeci
May 28, 2012 17:14:12
* ásít *
már több mint fél éve nagyobb csomagra váltott. Zsidók vagytok.
már több mint fél éve nagyobb csomagra váltott. Zsidók vagytok.
May 28, 2012 17:14:12
?
May 28, 2012 17:14:49
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Gazdagrét????Inkább Havanna, Kőbánya vagy nyócker.</div>
Budai úri család ez. Bizonyos szint alá csak nem adják.</div>
Ok akkor Békás vagy Kaszásdűlő
Ok akkor Békás vagy Kaszásdűlő
May 28, 2012 17:14:49
Zulu
May 28, 2012 17:15:24
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Ezek a videok szexnagyinal keszultek??</div>
Holler Mártánál. Bizony, amellett, hogy sodi segge alá toltak egy lakást és talán egy kocsit is, még olyan embereket is ismert, mint Szeremley Huba és Holler Márta. Ezt baszta el úgy, hogy most már örül, ha minikólára van pénze.
Holler Mártánál. Bizony, amellett, hogy sodi segge alá toltak egy lakást és talán egy kocsit is, még olyan embereket is ismert, mint Szeremley Huba és Holler Márta. Ezt baszta el úgy, hogy most már örül, ha minikólára van pénze.
May 28, 2012 17:15:24
banshee
May 28, 2012 17:15:29
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>* ásít *
már több mint fél éve nagyobb csomagra váltott. Zsidók vagytok.</div>
Jövő héten Hahó!
Na meló, csá.
már több mint fél éve nagyobb csomagra váltott. Zsidók vagytok.</div>
Jövő héten Hahó!
Na meló, csá.
May 28, 2012 17:15:29
Gery Greyhound, hahó!
May 28, 2012 17:23:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>pimpa :
Hogy a picsába lehet egy mezei rongálást annak szánni?
Hogy a picsába lehet egy mezei rongálást annak szánni?
May 28, 2012 17:23:50
banshee
May 28, 2012 17:31:49
Az más.
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
May 28, 2012 17:31:49
grafikus007
May 28, 2012 17:36:27
Nem csak édesanyám volt ott. És nem tudom miért szégyen az, ha valakinek jó a kapcsolata az édesanyjával felnőtt korában is. Lehet, hogy nálatok, liberális zsidóknál a szülőket megvetés övezi, de keresztény kultúrákban tisztelni szokás őket. Erről ennyit.
sodinyaral válasz a következőre: BuszkeMagyar82 (Megjegyzés megjelenítése) 2 évvel ezelőtt
sodinyaral válasz a következőre: BuszkeMagyar82 (Megjegyzés megjelenítése) 2 évvel ezelőtt
May 28, 2012 17:36:27
grafikus007
May 28, 2012 17:37:52
Nem baj Zsodika, még 1-2 évtized és már talán idegennyelvtudásod majd ezt követően 1-2 évtized múlva már diplomád is les :D Röhej vagy bazdmeg :D Ha a szánalmas szót kell definiálni akkor tuti, hogy a te életrajzodat mesélném el :D Meg anyjával mindenki jó kapcsolatot igyekszik fenntartani de mások általában a munkával megkeresett pénzükkel támogatják őket és nem lassan 30 éves fejjel rajtuk élősködnek :D Ugye Zsodika?
BuszkeMagyar82 válasz a következőre: sodinyaral (Megjegyzés megjelenítése) 2 évvel ezelőtt
hol volt pedig ekkor még a recskabotrány és a kegyelemkanapé ??
BuszkeMagyar82 válasz a következőre: sodinyaral (Megjegyzés megjelenítése) 2 évvel ezelőtt
hol volt pedig ekkor még a recskabotrány és a kegyelemkanapé ??
May 28, 2012 17:37:52
Haim
May 28, 2012 17:56:25
A kegyelemkanapé amit szétrecskázott.
May 28, 2012 17:56:25
Haim
May 28, 2012 17:57:54
<div class="quote"><div class="author">?</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Gazdagrét????Inkább Havanna, Kőbánya vagy nyócker.</div>
Ok akkor Békás vagy Kaszásdűlő</div>
Batthyány tér aluljáró.
Ok akkor Békás vagy Kaszásdűlő</div>
Batthyány tér aluljáró.
May 28, 2012 17:57:54
broni
May 28, 2012 18:52:38
free titán!!!!)))))
May 28, 2012 18:52:38
szeszesember
May 28, 2012 18:54:28
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Batthyány tér aluljáró.</div>Az siker lenne. Ott dolgozik a pax hungaricás Domokos a metró biztonsági szolgálatánál, és fél fordulattal rúgná agyon snecit, ha oda mer telepedni. Remélem, közvetítés is lesz...
Kb. olyan rúgásra gondoltam, mint Zidane-é: <a href="http://youtu.be/xwcx772qzDY" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/xwcx772qzDY</a>
Kb. olyan rúgásra gondoltam, mint Zidane-é: <a href="http://youtu.be/xwcx772qzDY" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/xwcx772qzDY</a>
May 28, 2012 18:54:28
sodika
May 28, 2012 19:25:15
<div class="quote"><div class="author">broni</div>free titán!!!!)))))</div>
Átadtam neki. :D
(és tééényleg)
(és tééényleg)
May 28, 2012 19:25:15
broni
May 28, 2012 19:33:47
titán tiszteletére bekiabálok az nbh-ba: eltakarodsz csuti lelenc gyere vissza gyurcsány ferenc!!!! heil molnárf!!!! heil sodika!!!! heil ráczgábor!!!!!)))))))))))
May 28, 2012 19:33:47
LOL
May 28, 2012 19:36:06
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Gazdagrét????Inkább Havanna, Kőbánya vagy nyócker.</div>
BUDAIIIII????? ÚRI??? Mordorban élnek a nyomorult rezsiprolik...LOL
BUDAIIIII????? ÚRI??? Mordorban élnek a nyomorult rezsiprolik...LOL
May 28, 2012 19:36:06
Géntolvaj református
May 28, 2012 19:36:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>free titán!!!!)))))</div>
(és tééényleg)</div>
Ha itt vagy, világosíts már fel minket, hogy ki akarja kivégezni Titánt!
(és tééényleg)</div>
Ha itt vagy, világosíts már fel minket, hogy ki akarja kivégezni Titánt!
May 28, 2012 19:36:46
sodileaks
May 28, 2012 19:39:24
<div class="quote"><div class="author">LOL</div>BUDAIIIII????? ÚRI??? Mordorban élnek a nyomorult rezsiprolik...LOL</div>
sneci, most mér jó neked ekézni magadat? arra itt vannak a kommenthaverok.
sneci, most mér jó neked ekézni magadat? arra itt vannak a kommenthaverok.
May 28, 2012 19:39:24
sodileaks
May 28, 2012 19:43:10
<div class="quote"><div class="author">LOL</div>
BUDAIIIII????? ÚRI??? Mordorban élnek a nyomorult rezsiprolik...LOL</div>
Különben is jelenleg csak anyád él mordorban, te ismét elfoglaltál egy recskanapét. Egyébként már tudjuk hol héderelsz, mert tegnap egy troll hazáig követett.
Különben is jelenleg csak anyád él mordorban, te ismét elfoglaltál egy recskanapét. Egyébként már tudjuk hol héderelsz, mert tegnap egy troll hazáig követett.
May 28, 2012 19:43:10
pushy
May 28, 2012 19:52:02
hol az otezresem te embersneci?!?!?
May 28, 2012 19:52:02
snecigeci
May 28, 2012 19:52:54
szpítshopban
May 28, 2012 19:52:54
Szpítshop
May 28, 2012 19:57:01
Itt ugyan nincsen, csak egy gnóm nyomja neki a jávorszarvas fejét a kirakathoz. Nem győzzük ablaktisztítóval letörölni a bőrzsír és nyálfoltokat utána.
May 28, 2012 19:57:01
LOL
May 28, 2012 19:58:59
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">LOL</div>BUDAIIIII????? ÚRI??? Mordorban élnek a nyomorult rezsiprolik...LOL</div>
sneci, most mér jó neked ekézni magadat? arra itt vannak a kommenthaverok.</div>
Az más.* ásít *Zsidók vagytok. Soha többet nem írok ide. Na meló, csá. Jövő héten
sneci, most mér jó neked ekézni magadat? arra itt vannak a kommenthaverok.</div>
Az más.* ásít *Zsidók vagytok. Soha többet nem írok ide. Na meló, csá. Jövő héten
May 28, 2012 19:58:59
LOL
May 28, 2012 20:00:47
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">LOL</div>
Különben is jelenleg csak anyád él mordorban, te ismét elfoglaltál egy recskanapét. Egyébként már tudjuk hol héderelsz, mert tegnap egy troll hazáig követett.</div>
fapfapfapfapfap
Különben is jelenleg csak anyád él mordorban, te ismét elfoglaltál egy recskanapét. Egyébként már tudjuk hol héderelsz, mert tegnap egy troll hazáig követett.</div>
fapfapfapfapfap
May 28, 2012 20:00:47
?
May 28, 2012 20:00:53
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>Nem csak édesanyám volt ott. És nem tudom miért szégyen az, ha valakinek jó a kapcsolata az édesanyjával felnőtt korában is. Lehet, hogy nálatok, liberális zsidóknál a szülőket megvetés övezi, de keresztény kultúrákban tisztelni szokás őket. Erről ennyit.
sodinyaral válasz a következőre: BuszkeMagyar82 (Megjegyzés megjelenítése) 2 évvel ezelőtt</div>
A keresztény kultúrákban az is szokás, hogy valaki vadidegen emberek előtt mindenféle idiótának elmondja a saját anyját.Na ennyit a tiszteletről.
sodinyaral válasz a következőre: BuszkeMagyar82 (Megjegyzés megjelenítése) 2 évvel ezelőtt</div>
A keresztény kultúrákban az is szokás, hogy valaki vadidegen emberek előtt mindenféle idiótának elmondja a saját anyját.Na ennyit a tiszteletről.
May 28, 2012 20:00:53
Andy Dufresne
May 28, 2012 20:02:13
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">LOL</div>
Hol lakik most?
Hol lakik most?
May 28, 2012 20:02:13
Béla
May 28, 2012 20:06:35
<div class="quote"><div class="author">?</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>Nem csak édesanyám volt ott. És nem tudom miért szégyen az, ha valakinek jó a kapcsolata az édesanyjával felnőtt korában is. Lehet, hogy nálatok, liberális zsidóknál a szülőket megvetés övezi, de keresztény kultúrákban tisztelni szokás őket. Erről ennyit.
A keresztény kultúrákban az is szokás, hogy valaki vadidegen emberek előtt mindenféle idiótának elmondja a saját anyját.Na ennyit a tiszteletről.</div>
Én ezen nem csodálkozom.
- az elcseszett apját az anyja választotta
- mikor kicsi volt Endike, magára hagyta, feléje sem nézett
- később lezsuppolta a nagyanyjához a gyereket
- mikor visszatért, akkor is az apjára bízta, mert továbbra is megtagadta
- egyetemre kényszerítette a diszgráfiás retardált gyerekét, akinek egy gimnáziumot is estin kellett, bukásokkal elvégeznie, ahelyett, hogy szakmát tanult volna)
- nem törődött a testi nyomorával Endinek, nem járatta gyógytornászhoz, így púpos lett
- megvezette a fiát, és a nyakába sózott két veszteséges adósságbánya céget
Ezek után én kezdem érteni, miért neheztel Sneci az anyjára.
Ettől még persze egy hálátlan szar, mert mostanság mindent jóvátesz Gyöngyi.
A keresztény kultúrákban az is szokás, hogy valaki vadidegen emberek előtt mindenféle idiótának elmondja a saját anyját.Na ennyit a tiszteletről.</div>
Én ezen nem csodálkozom.
- az elcseszett apját az anyja választotta
- mikor kicsi volt Endike, magára hagyta, feléje sem nézett
- később lezsuppolta a nagyanyjához a gyereket
- mikor visszatért, akkor is az apjára bízta, mert továbbra is megtagadta
- egyetemre kényszerítette a diszgráfiás retardált gyerekét, akinek egy gimnáziumot is estin kellett, bukásokkal elvégeznie, ahelyett, hogy szakmát tanult volna)
- nem törődött a testi nyomorával Endinek, nem járatta gyógytornászhoz, így púpos lett
- megvezette a fiát, és a nyakába sózott két veszteséges adósságbánya céget
Ezek után én kezdem érteni, miért neheztel Sneci az anyjára.
Ettől még persze egy hálátlan szar, mert mostanság mindent jóvátesz Gyöngyi.
May 28, 2012 20:06:35
Béla
May 28, 2012 20:08:34
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Hol lakik most?</div>
Nem lehet tudni. Egyes snecológusok szerint a recskanapén, mások szerint pátyon, mindkét elképzelés mellett vannak erős érvek.</div>
Egyértelmű, hogy nem Pátyon:
- tegnap lebuktatta magát, mert annyi idő alatt csak autóval tudott volna Pátyról a Markóba érni
- ha ez nem lett volna elég, az első dolga volt, hogy ezt tagadja, a hüvelykujjszabály szerint ez azt jelenti, hogy nem Pátyon lakik, mert egy notórius hazudozó
Hol lakik most?</div>
Nem lehet tudni. Egyes snecológusok szerint a recskanapén, mások szerint pátyon, mindkét elképzelés mellett vannak erős érvek.</div>
- tegnap lebuktatta magát, mert annyi idő alatt csak autóval tudott volna Pátyról a Markóba érni
- ha ez nem lett volna elég, az első dolga volt, hogy ezt tagadja, a hüvelykujjszabály szerint ez azt jelenti, hogy nem Pátyon lakik, mert egy notórius hazudozó
May 28, 2012 20:08:34
Zulu
May 28, 2012 20:24:49
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>
- ha ez nem lett volna elég, az első dolga volt, hogy ezt tagadja, a hüvelykujjszabály szerint ez azt jelenti, hogy nem Pátyon lakik, mert egy notórius hazudozó</div>
Én is erre hajlok.
- ha ez nem lett volna elég, az első dolga volt, hogy ezt tagadja, a hüvelykujjszabály szerint ez azt jelenti, hogy nem Pátyon lakik, mert egy notórius hazudozó</div>
Én is erre hajlok.
May 28, 2012 20:24:49
sodika
May 28, 2012 21:45:05
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div> Egyébként már tudjuk hol héderelsz, mert tegnap egy troll hazáig követett.</div>
Kamu. Figyeltem. Nem követett senki. :)
Kamu. Figyeltem. Nem követett senki. :)
May 28, 2012 21:45:05
sodika
May 28, 2012 21:45:23
Meg nem is lett volna hova. :D
May 28, 2012 21:45:23
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 21:46:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div> Egyébként már tudjuk hol héderelsz, mert tegnap egy troll hazáig követett.</div>
Kamu. Figyeltem. Nem követett senki. :)</div>
Azért kurva jó, hogy már oda süllyedtél, hogy paranoiásan állandóan a hátad mögé kell nézzél.
Azért kurva jó, hogy már oda süllyedtél, hogy paranoiásan állandóan a hátad mögé kell nézzél.
May 28, 2012 21:46:22
sodika
May 28, 2012 21:48:08
Én barom meg a Soóséknál hagytam a kameraállványomat.
FASZOM! :(
FASZOM! :(
May 28, 2012 21:48:08
sodika
May 28, 2012 21:50:30
Ráadásul a Molnárral sem békültek ki.
Viszont jön majd vele interjúm. Most vágom.
Viszont jön majd vele interjúm. Most vágom.
May 28, 2012 21:50:30
Zulu
May 28, 2012 21:57:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div> Egyébként már tudjuk hol héderelsz, mert tegnap egy troll hazáig követett.</div>
LOL!! Te állandóan forogsz, azt lesed, követ-e valaki? Ennyire paranoiddá tettek a trollok?
Másrészt, meg ha pátyra mentél volna, minek féltél volna attól, hogy követnek? Hisz ha látjuk, hogy felszállsz a pátyi buszra, legalább nem írunk több levelet a pénzmentőnek.
LOL!! Te állandóan forogsz, azt lesed, követ-e valaki? Ennyire paranoiddá tettek a trollok?
Másrészt, meg ha pátyra mentél volna, minek féltél volna attól, hogy követnek? Hisz ha látjuk, hogy felszállsz a pátyi buszra, legalább nem írunk több levelet a pénzmentőnek.
May 28, 2012 21:57:24
Andy Dufresne
May 28, 2012 22:01:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én barom meg a Soóséknál hagytam a kameraállványomat.
FASZOM! :(</div>
Meg jo, hogy nem a futyikamera maradt ott, mert ha veletlenul megnezik a kepeket...
FASZOM! :(</div>
Meg jo, hogy nem a futyikamera maradt ott, mert ha veletlenul megnezik a kepeket...
May 28, 2012 22:01:00
Andy Dufresne
May 28, 2012 22:02:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ráadásul a Molnárral sem békültek ki.
Viszont jön majd vele interjúm. Most vágom.</div>
Mi volt a baj??
Viszont jön majd vele interjúm. Most vágom.</div>
Mi volt a baj??
May 28, 2012 22:02:19
sodika
May 28, 2012 22:05:06
Zulu : Ez ugyanolyan, hogy ha mégis elmegyek Sherlock Porks perére, hát trollokat fotózni megyek oda is, hogy meglegyen a hallgatóság pofája jóóóól. Ha követő ember, ő trollember, és a trollpofa kell. Hangminta már van tőletek, pofa még jól jönne. :D
May 28, 2012 22:05:06
Andy Dufresne
May 28, 2012 22:06:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Zulu : Ez ugyanolyan, hogy ha mégis elmegyek Sherlock Porks perére, hát trollokat fotózni megyek oda is, hogy meglegyen a hallgatóság pofája jóóóól. Ha követő ember, ő trollember, és a trollpofa kell. Hangminta már van tőletek, pofa még jól jönne. :D</div>
Hangminta?
Hangminta?
May 28, 2012 22:06:30
Géntolvaj református
May 28, 2012 22:07:01
Akkor menj el, ne csak pofázz!
May 28, 2012 22:07:01
Géntolvaj református
May 28, 2012 22:08:34
"Szőke buzit" lefényképezted egyáltalán? Vagy fostál, hogy nyakon ver, ha előveszed a fütyikamerát?
May 28, 2012 22:08:34
sodika
May 28, 2012 22:08:39
Azt ugye nem gondolja senki, hogy az "étteremnél vagy már, késünk kicsit", meg a "most indítjuk a nemzeti médiát" telefonbetyárkodások nincsenek meg 90 százalék feletti arányban jól? És hogy nem ismerem fel, ha ugyanaz a hang hív háromszor három különböző szerepben? :D
May 28, 2012 22:08:39
sodika
May 28, 2012 22:09:43
Szőke buzihoz kamuügyfél, meg ilyesmi kell, de most nincs időm rá. :D
May 28, 2012 22:09:43
Andy Dufresne
May 28, 2012 22:12:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szőke buzihoz kamuügyfél, meg ilyesmi kell, de most nincs időm rá. :D</div>
A "zoke buzi" torzsgyokeres? Hol lattad te ot?
A "zoke buzi" torzsgyokeres? Hol lattad te ot?
May 28, 2012 22:12:37
sodika
May 28, 2012 22:13:38
Á, hülye leszek ám nyomozni bárki után, ha Sherlock Porks már megtette helyettem. :D
May 28, 2012 22:13:38
Andy Dufresne
May 28, 2012 22:17:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Á, hülye leszek ám nyomozni bárki után, ha Sherlock Porks már megtette helyettem. :D</div>
Es megosztotta veled az eredmenyt, Gyagyas?
Es megosztotta veled az eredmenyt, Gyagyas?
May 28, 2012 22:17:03
Géntolvaj református
May 28, 2012 22:18:41
Emlékszel, milyen jó érzés volt texet becsicskítani. Végre egyszer úgy érezhetted, hogy vagy valaki. Hogy életedben először nem te vagy a ranglétra legalján. Nem akarod ugyanezt átélni szőke buzival? Menj el a tc-perre, filmezd le a fejét, küldd be a kurucra, majd nevess jóízűen azon, hogy becsicskul neked. Na?
May 28, 2012 22:18:41
Zulu
May 28, 2012 22:18:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Á, hülye leszek ám nyomozni bárki után, ha Sherlock Porks már megtette helyettem. :D</div>
Mindig ezek a visszakozások, épp, mikor egy kicsit kezdene érdekes lenni a dolog. A forgatókönyv mindig ugyanaz: belengetsz valami röhejes marhaságot, amitől elvileg meg kéne ijednünk, majd ha rákérdez valaki, akkor egyből visszadugod a fejed a csigaházba, és maradnak a minda perek, meg a zsidózás.
Szóval ki vele, kicsoda a szőke buzi, milyen terveid vannak az aranyat érő hangmintákkal, milyen feltételekkel kapitulálhatnak a trollok!
Mindig ezek a visszakozások, épp, mikor egy kicsit kezdene érdekes lenni a dolog. A forgatókönyv mindig ugyanaz: belengetsz valami röhejes marhaságot, amitől elvileg meg kéne ijednünk, majd ha rákérdez valaki, akkor egyből visszadugod a fejed a csigaházba, és maradnak a minda perek, meg a zsidózás.
Szóval ki vele, kicsoda a szőke buzi, milyen terveid vannak az aranyat érő hangmintákkal, milyen feltételekkel kapitulálhatnak a trollok!
May 28, 2012 22:18:57
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 22:22:13
Sodi, azt a kibaszott végrehajtást elindítottad már?
May 28, 2012 22:22:13
Zulu
May 28, 2012 22:24:39
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, azt a kibaszott végrehajtást elindítottad már?</div>
Nincs semmilyen végrehajtás. Mivel másodfokú ítéletet soha sem láttunk, ezért valószínű, hogy nem is nyertek, csak hazudozott, mint a 13 millióról. A másik lehetőség, hogy már rég elindították, csak épp valami miatt egy vasat se fognak belőle látni, vagy éppen hogy már elköltötték.
Nincs semmilyen végrehajtás. Mivel másodfokú ítéletet soha sem láttunk, ezért valószínű, hogy nem is nyertek, csak hazudozott, mint a 13 millióról. A másik lehetőség, hogy már rég elindították, csak épp valami miatt egy vasat se fognak belőle látni, vagy éppen hogy már elköltötték.
May 28, 2012 22:24:39
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 22:32:05
Szerintem a 13 millióról nem hazudott. Én elhiszem neki, hogy van egy 13 milliós papírja az anyjától, ami persze semmire sem jó.
May 28, 2012 22:32:05
Géntolvaj református
May 28, 2012 22:32:48
Sodi, és mit tudsz a Jobbik-tag trollról? Van hangminta, fénykép, esetleg név, cím és telefonszám? Vagy csak blöfföltél, mint mindig?
May 28, 2012 22:32:48
sodika
May 28, 2012 22:37:42
Ugyanolyan káros túl sok, és nulla energiát fordítani rátok. Az optimális ugyanakkor a nulla közelében van. A paranoiás emberek általában vizsgálatokon kötnek ki.
May 28, 2012 22:37:42
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 22:38:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ugyanolyan káros túl sok, és nulla energiát fordítani rátok. Az optimális ugyanakkor a nulla közelében van. A paranoiás emberek általában vizsgálatokon kötnek ki.</div>
Pedig rád férne egy alapos kivizsgálás.
Pedig rád férne egy alapos kivizsgálás.
May 28, 2012 22:38:54
sodika
May 28, 2012 22:39:06
Bármilyen, szemernyit is értelmes elfoglaltság rovására energiát pazarolni rátok őrültség. Ennyi a lényeg. :)
Nem hagyom magam trollmániássá tenni.
Nem hagyom magam trollmániássá tenni.
May 28, 2012 22:39:06
Zulu
May 28, 2012 22:39:11
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Szerintem a 13 millióról nem hazudott. Én elhiszem neki, hogy van egy 13 milliós papírja az anyjától, ami persze semmire sem jó.</div>
Eredetileg azt magyarázta, hogy az a pénz létezik, csak épp az anyja kezeli, de a lényeg, hogy az ő tulajdona. Aztán gyorsan ellentmondásba került magával, mikor felkészültebb trollok felemlegették, hogy a sodi-tanok szerint pont, hogy irányítani érdemes a javakat, és nem birtokolni. Utána persze kibukott, hogy a 13 milliót mind egy szálig elköltötték, és sodinak maximum egy üres papírja lehet, de a kis recskagnóm nem így inditotta a mesét.
Eredetileg azt magyarázta, hogy az a pénz létezik, csak épp az anyja kezeli, de a lényeg, hogy az ő tulajdona. Aztán gyorsan ellentmondásba került magával, mikor felkészültebb trollok felemlegették, hogy a sodi-tanok szerint pont, hogy irányítani érdemes a javakat, és nem birtokolni. Utána persze kibukott, hogy a 13 milliót mind egy szálig elköltötték, és sodinak maximum egy üres papírja lehet, de a kis recskagnóm nem így inditotta a mesét.
May 28, 2012 22:39:11
pimpa
May 28, 2012 22:39:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ugyanolyan káros túl sok, és nulla energiát fordítani rátok. Az optimális ugyanakkor a nulla közelében van. A paranoiás emberek általában vizsgálatokon kötnek ki.</div>
hát nem tudom ki nézegetett tegnap végig a háta mögé :DD
hát nem tudom ki nézegetett tegnap végig a háta mögé :DD
May 28, 2012 22:39:19
Andy Dufresne
May 28, 2012 22:39:28
Ki retteg attol, hogy hazaig kovetik?
En vagy te?
Ki retteg attol, hogy hazaig kovetik?
En vagy te?
May 28, 2012 22:39:28
banshee
May 28, 2012 22:39:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szőke buzihoz kamuügyfél, meg ilyesmi kell, de most nincs időm rá. :D</div>
És szerinted a te kappanhangod az mennyire nehezen ismerhető fel, púp?
És szerinted a te kappanhangod az mennyire nehezen ismerhető fel, púp?
May 28, 2012 22:39:38
banshee
May 28, 2012 22:40:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Bármilyen, szemernyit is értelmes elfoglaltság rovására energiát pazarolni rátok őrültség. Ennyi a lényeg. :)
Nem hagyom magam trollmániássá tenni.</div>
Akkor dolgozz csicska!
Mert nem lesz repcsiii!
Nem hagyom magam trollmániássá tenni.</div>
Akkor dolgozz csicska!
Mert nem lesz repcsiii!
May 28, 2012 22:40:29
Zulu
May 28, 2012 22:40:43
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, és mit tudsz a Jobbik-tag trollról? Van hangminta, fénykép, esetleg név, cím és telefonszám? Vagy csak blöfföltél, mint mindig?</div>
A jobbik tag Dante, aki tex-hez hasonlóan megijedt soditól. Erre rajtuk kívül más még nem volt képes soha, ezért ez nem kis teljesítmény. A neve is megvan valahol, most csak annyi jut eszembe, hogy a jobbik ferencvárosi szervezetének volt a fejese, amíg le nem mondott.
A jobbik tag Dante, aki tex-hez hasonlóan megijedt soditól. Erre rajtuk kívül más még nem volt képes soha, ezért ez nem kis teljesítmény. A neve is megvan valahol, most csak annyi jut eszembe, hogy a jobbik ferencvárosi szervezetének volt a fejese, amíg le nem mondott.
May 28, 2012 22:40:43
Andy Dufresne
May 28, 2012 22:43:01
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, és mit tudsz a Jobbik-tag trollról? Van hangminta, fénykép, esetleg név, cím és telefonszám? Vagy csak blöfföltél, mint mindig?</div>
A jobbik tag Dante, aki tex-hez hasonlóan megijedt soditól. Erre rajtuk kívül más még nem volt képes soha, ezért ez nem kis teljesítmény. A neve is megvan valahol, most csak annyi jut eszembe, hogy a jobbik ferencvárosi szervezetének volt a fejese, amíg le nem mondott.</div>
Sodi miatt lemondott?
A jobbik tag Dante, aki tex-hez hasonlóan megijedt soditól. Erre rajtuk kívül más még nem volt képes soha, ezért ez nem kis teljesítmény. A neve is megvan valahol, most csak annyi jut eszembe, hogy a jobbik ferencvárosi szervezetének volt a fejese, amíg le nem mondott.</div>
Sodi miatt lemondott?
May 28, 2012 22:43:01
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 22:43:44
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Sodi miatt lemondott?</div>
Nem Sodi miatt.
Nem Sodi miatt.
May 28, 2012 22:43:44
Géntolvaj református
May 28, 2012 22:43:53
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Sodi miatt lemondott?</div>
:DDD
:DDD
May 28, 2012 22:43:53
Zulu
May 28, 2012 22:44:50
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Sodi miatt lemondott?</div>
Nem, korábban lemondott, viszont sodi miatt játszott téglát az akkor még létező, most már csak mesebeli listán.
Nem, korábban lemondott, viszont sodi miatt játszott téglát az akkor még létező, most már csak mesebeli listán.
May 28, 2012 22:44:50
banshee
May 28, 2012 22:45:30
A dereses szopatásnál lett áruló. A keresztnevét tudjuk a nickjéből és ő a sneci által olykor emlegetett Büki úr.
May 28, 2012 22:45:30
Andy Dufresne
May 28, 2012 22:45:41
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Sodi miatt lemondott?</div>
:DDD</div>
Na azert :D :D
:DDD</div>
Na azert :D :D
May 28, 2012 22:45:41
pimpa
May 28, 2012 22:46:55
<div class="quote"><div class="author">?</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><a href="http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&v=AfIWuQxZQyI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&v=AfIWuQxZQyI</a>
Saját lakásom van.
"Tök mindegy.
A lényeg, hogy nem anyámmal élek. :)"</div></div>
milyen lakásmaffia ügy? hogy önszántadból odaadtad a lakásod a judaika múzeum megalapítására?
sonyó, te nagyon rossz helyen akarsz barátokat keresni. ezzel a múlttal a fővárosi zsidó közösség megbecsült tagja lehetnél!
Saját lakásom van.
"Tök mindegy.
A lényeg, hogy nem anyámmal élek. :)"</div></div>
milyen lakásmaffia ügy? hogy önszántadból odaadtad a lakásod a judaika múzeum megalapítására?
sonyó, te nagyon rossz helyen akarsz barátokat keresni. ezzel a múlttal a fővárosi zsidó közösség megbecsült tagja lehetnél!
May 28, 2012 22:46:55
sodika
May 28, 2012 22:48:48
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Nem SoDI miatt mondott le, hanem valami belső ZSIDÓ kiütötte a nyeregből, és a helyére ült. Ezt olvastam valahol. :D
Nem SoDI miatt mondott le, hanem valami belső ZSIDÓ kiütötte a nyeregből, és a helyére ült. Ezt olvastam valahol. :D
May 28, 2012 22:48:48
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 22:49:11
Én azt nem értem, hogy ha Sodimama régen le se szarta a kis Sodit (lepasszolás nagymamához, majd alkoholista apához), akkor most miért viseli el, hogy élősködjön rajta már évek óta?
May 28, 2012 22:49:11
Andy Dufresne
May 28, 2012 22:53:10
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Én azt nem értem, hogy ha Sodimama régen le se szarta a kis Sodit (lepasszolás nagymamához, majd alkoholista apához), akkor most miért viseli el, hogy élősködjön rajta már évek óta?</div>
Lehet, hogy a buntudat miatt. Vagy pedig tudja, hogy Sneci konkretan meghalna, ha nem tamogatna. Sodo teljes mertekben keptelen megallni a sajat laban, eltartani magat.
Lehet, hogy a buntudat miatt. Vagy pedig tudja, hogy Sneci konkretan meghalna, ha nem tamogatna. Sodo teljes mertekben keptelen megallni a sajat laban, eltartani magat.
May 28, 2012 22:53:10
törzsgyökeres
May 28, 2012 22:54:19
sneci, gyere mindenképpen a szerdai Sherlock Porks tárgyalásra, és filmezz le engem. nekem nem gond, mert én - veled ellentétben - elfogadhatóan nézek ki. nincs jávosszarvaspofám, undorító fogsorom, ápolatlan külsőm, és nem mások levetett, túlméretes rongyaiban járok. így a felvételeiden jól fogok mutatni.
lesznek ott bőven olyanok, akik előtt le tudlak égetni a recskaboyozással. ott lesz pl. a kurucinfótól is 1-2 ember, akiket én is ismerek. át is adom nekik a velvet cikket kinyomtatva a jelenlétedben. remélem jössz, és nem lesz tele az orrod takonnyal, kicsi zsidó.
lesznek ott bőven olyanok, akik előtt le tudlak égetni a recskaboyozással. ott lesz pl. a kurucinfótól is 1-2 ember, akiket én is ismerek. át is adom nekik a velvet cikket kinyomtatva a jelenlétedben. remélem jössz, és nem lesz tele az orrod takonnyal, kicsi zsidó.
May 28, 2012 22:54:19
medvezsidaj
May 28, 2012 22:58:15
Mivel sneci a végletekig gyáva és meghunyászkodó ember így egészen biztosan nem fog elmenni... Kiss Endre Nyúúúl vádlott álljon fel!
May 28, 2012 22:58:15
sodilegnagyobbrajongoja
May 28, 2012 23:00:53
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>lesznek ott bőven olyanok, akik előtt le tudlak égetni a recskaboyozással. ott lesz pl. a kurucinfótól is 1-2 ember, akiket én is ismerek. át is adom nekik a velvet cikket kinyomtatva a jelenlétedben. remélem jössz, és nem lesz tele az orrod takonnyal, kicsi zsidó.</div>
Látod Sodi, a te érdeked, hogy itt legyél. Osztogatnod kell majd lelkesen a magyarázókártyát, különben akadálytalanul terjed az igazság.
Látod Sodi, a te érdeked, hogy itt legyél. Osztogatnod kell majd lelkesen a magyarázókártyát, különben akadálytalanul terjed az igazság.
May 28, 2012 23:00:53
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ráadásul, amit a képen látunk, még csak nem is minikóla.