A pénzt összeszedted már? Hitelbe nem dolgozunk.
Á, a matek tanárokkal is tök jól elvoltam.
Voltak napok, hogy egyszerre egymás után kettőhöz mentem
Az egyikkel az algebrát, a másikkal a analízist tanulni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Kötök szerződést a TB-vel, és másnap már mehetek.
Nem ez a gond.
Hanem hogy az SZTK-s 6-8 centis vágást nem akarom.
Ha akarnám, már rég megcsináltattam volna.
De nem akarok ronda heget.
A vicc az, hogy ha angolul keresel, vannak ilyen találatok is. Jó, nem műtétre, de gyógyításra :D
Nagyon kár hiúsági kérdést csinálni az ilyesmiből. (Még a vakbelemet is 8 centis heggel szedték ki, milyen alternatív megoldást tudtál volna rá?) Szemüveget sem akartál eleinte hiúsági okokból, aztán csak megszoktad.
Az orrodat is meg kell csináltatni. Ja és lassan az arcbotoxoltatás is aktuális lenne.
végülis jah, a bélsárpangás sokkal jobban megy a személyiségedhez
Azt is kezelem lassan, nem elsődleges.
Elsődleges, hogy le merjek vetkőzni akár uszodában, akár konditeremben, akár csajjal, akár bárhol.
Neked már mit számít?
Persze, aztán elkérik a többszázezres tartozásodat, te meg hetyetyézel. Csak életmentő beavatkozást végeznek el rajtad, a sérvműtét pedig nem az. Beszoptad, kripli!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Az kurva nagy műsor lenne, ha a dagadt Morvai Krisztinához kéredzkedne be a púpos, hogy intézkedjen, mert lájfdéndzsör van.
Az nem így van.
A tartozás nem az OEP-re, hanem a NAV-ra tartozik.
Az OEP-re csak a jogviszony tartozik.
akkor neked nem műtétre van szükséged, hanem:
silingo.hu/letoltesek/onbizalom_vetkozeshez.pdf
csak 0,20 eur!!!
Te kis nárcisztikus buzeráns, tényleg a heg a legnagyobb gondod? Akkor figyelj csak:
Régebb óta fennálló sérv esetén, a sérvtartalom a tömlőhöz hegesen rögzül, visszahelyezhetetlenné (accret) válik, ilyenkor már fekvésre sem kisebbedik meg, mérete pedig lassan, fokozatosan növekszik. A sérvek legrettegettebb szövődménye a kizáródás (incarceratio). Ilyenkor a sérv nyakát képező heges gyűrű megszorul, és a sérvtartalom ereit leszorítja, ezáltal megfelelő kezelés hiányában azok elhalnak. A kizáródás bekövetkezhet hirtelen, amikor is a beteg hirtelen fájdalmat észlel a sérv területén, mely állandósul; vagy lassan, fokozatosan is, mely rendszerint a tömlőben kinnlévő bélkacsokban felhalmozódó bélsár és gázok miatt jön létre. Kizáródás esetén a sérv fájdalmassá, feszessé válik, a bélműködés leáll, a beteg széklet- és szél-leállásról számol be. A kizáródást követő 6 órán belül a visszahelyezés (repositio) megkísérelhető, de tekintettel arra, hogy ez is veszélyekkel járhat, még sikeres visszahelyezés után is a beteg sebészeti bennfekvést, megfigyelést és – lehetőség szerint – ezt követően műtétet igényel.
Nem fogom magam 50 éves techikával műttetni csak mert a szaros SZTK-ban nem haladnak a korral. Ugyanígy laparoszkópiával sem, mert engem ugyan ne altasson halálba senki. Jaj, bocs, hát gyenge volt a szívem... anyád.
Szerencsére van egy modern módszer a kettő között, pont erre.
Hogy altatás se kelljen, de 6-8 centis vágás se.
Miért lenne gyenge a szíved? Szarból vagy?
gondolj bele ha mégis, és pont berlinben.
Andi nélkül, nyelvtudás nélkül. Még ha el is találna a kórházba, tuti a púpját műttetné meg tévedésből.
She was a dude.
Ja, hogy ezt már eldöntötted? Vajon a sérved is egyetért ezzel?
és ezt ki fogja fizetni? vejanéni?
A bárhol legyen mondjuk a Margit-sziget. Állj meg a futókörön és amikor közeledik feléd egy hölgy, told le a nadrágodat. Lazán, bokáig. Amikor majd meg tudod tenni, hogy egy szál pitonban szemezel a hölggyel, kijelenthető, hogy sikerült levetkőznöd a gátlásaidat.
Jól értem, hogy 2013 nyarán te két hétig spóroltál a gecivel, just in case, de a sérvedet nem csináltattad meg?
Van aki 20-30 évi eléldegél lágyéksérvvel. Szóval ezzel ne foglalkozz szerinte, Berlinben amúgyis ultraszopás lenne egy ilyen műtét.
gyenge szív, fél mindentől...
úgy felbíztatta a tanszék Andira, h biztosra vette, h undorító duzzanatokkal is meg lesz neki XD
ez SHIKER!
pont ezt akartam írni.
2 monitor, külső akku, külső merevlemez, ezekre mind volt pénz, de a műtétre nem.
ezt az idiótát...
Kizáródott sérvvel nincs idő hazavonatozni.
Azzal itteni kórházba sietnék.
A szívemmel semmi gond, de mondom: az altatást jobb kerülni.
A kizáródott sérv életveszély.
Azzal nem szarakodnak előre számlával.
Tényleg gyagyás, mit csináltál volna, ha mégis összejön a dugás andinénivel? Követelted volna, hogy kapcsolják le a villanyt? :D
Ahonnan papírok és érvényes TB nélkül az első kukába hajítanának ki. Nagyon jó ötlet! Remélem ma éjjel elvérzel, annyira okos vagy!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hogy mondják németül hogy kizáródótt sérv?
Egy hajléktalant papírok nélkül hasfájással kibasznak a kukába!
Az a műtét, amit kinéztem, 160 ezer körül van.
Ok, SZTK 6-8 centis vágás meg ingyen, de azt meg nem akarom.
Viszont van olyan, hogy SZTK fizeti, de modernebb technikát használ a magándoki, amire viszont rá kell fizetni. Az 50 ezer. Asszem azt fogom választani.
Miért tartasz ennyire tőle?
Az altatástól minden normális ember tart.
* kacsint *
Egy sebhely csak férfiassá tesz, mondhatnád, hogy bukovári veterán vagy.
Broni szerintem még igazolást is adna neked erről.
Képes vagy sérvet növeszteni és az életveszélyig halasztgatni a műtétet, csak hogy ezzel is lehúzhasd az államot? Te tényleg minden lehetőséget megragadsz a cigánykodásra.
Baszki, ha itthon nyomtad volna Recskaiéknál a melócsát, akkor már meglett volna a 160 ezres műtétre is a pénz.
Csak a retardáltak.
A Csodálatos Asszony pl.
Flódnis doktornő baráti szívességből?
Vagy dugás előtt kisminkeli a sebhelyet, úgyse gyakran lesz erre szükség.
Leírás alapján agyéksérv lehet.
Lágyéknak mondják, és igen, az.
Na meló, csá.
Lágyéksérv az.
És eljött az idő, hogy engem is elkapott a pátyi grammatika. A mocskuskurvaéletbemár.
És a sérvműtét?
Jó a terv.
Azt hiszed, vicceset mondasz, de ez tényleg ilyen.
Na meló, csá.
- ha rövid időn belül, pl. jövő héten akad meló, maradok, és hostelből keresek tovább lakást
nem azt mondtad, hogy hegyekben áll a meló?
vagy ezt a berlini melóra érted?
miért nem mész el afatrögzítőnek, for starters?
abból valszeg szobát is tudsz bérelni, meg is élsz, és a hobbidra is jut idp meg ismerkedésre
amúgy nem válaszoltál a kérdésre, mit tettél azért, hogy olyan életed legyen, mint amilyet elirigyeltél Anditól?
és attól, hogy bemutat valakinek, mi változott volna? az ismeretséget már neked kellett volna fentartanod
Berlini bejárós melóra értem.
Ha akad olyan a jelentkezéseim nyomán jövő héten mondjuk, maradok.
Különben majd visszajövök.
Ha már a beszédet is faszán begyakoroltam, nem csak az írást.
Ez a terv, igen.
és attól, hogy bemutat valakinek, mi változott volna? az ismeretséget már neked kellett volna fentartanod
Ha már bemutat, és együtt melózunk, meg tudom kérdezni, be tudok-e még valahova szállni, így megy ez. A Lundart-os Marci is bemutatott embereknek, és ők maradtak, Marci meg elment vidékre falugondnoknak.
Szerző:
-
Jan 07, 2015 17:59:20
Válasz
(2)
a púpod, az ocsmány pofád, a még ocsmányabb fogaid vetkőzés nélkül is látszanak.
Jan 07, 2015 17:59:20
sodika
Jan 07, 2015 17:59:59
Olyan sérv, hogy eléldegész vele fájdalom vagy különösebb kényelmetlenség nélkül, csak kevetkőzni nem akarsz.
Egyébként a TB-t leszarom. 6-8 centis kurva nagy heggel dolgoznak az SZTK-ban. Van kicsit drágábban olyan, ami 2-3 centis. Azt akarok. Nem laparoszkópiás (ahhoz altatás kell, attól pedig félek), de nem is a jó szélesre nyitjuk, hadd legyen látványos a helye barbárság.
Egyébként a TB-t leszarom. 6-8 centis kurva nagy heggel dolgoznak az SZTK-ban. Van kicsit drágábban olyan, ami 2-3 centis. Azt akarok. Nem laparoszkópiás (ahhoz altatás kell, attól pedig félek), de nem is a jó szélesre nyitjuk, hadd legyen látványos a helye barbárság.
Jan 07, 2015 17:59:59
Dr. Rose
Jan 07, 2015 18:01:02
Olyan sérv, hogy eléldegész vele fájdalom vagy különösebb kényelmetlenség nélkül, csak kevetkőzni nem akarsz.
A pénzt összeszedted már? Hitelbe nem dolgozunk.
Jan 07, 2015 18:01:02
pilvax coffee shop
Jan 07, 2015 18:01:28
Kérdezd esetleg meg Titánt, nem akadna-e még esetleg hely abban a redőnygyárban. Ha szállást is adnak, az tiszta haszon lenne, nem?
Jan 07, 2015 18:01:28
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2015 18:02:02
x38)
Téged senki sem fog megműteni, te idióta. Nincs TB-d, magánpraxist sose tudnál kifizetni. A púpoddal, a sérveddel és a rothadó fogaiddal együtt fogsz megdögleni. 33 éves kripli vagy, ez ám a shiker!
sodika
Jan 07, 2015 18:02:04
jó is, ha készíted magad, h több tanárod lesz, gyagyás. az első óra után ugyanis senki nem fog veled még egyszer találkozni - sehol a világon.
Á, a matek tanárokkal is tök jól elvoltam.
Voltak napok, hogy egyszerre egymás után kettőhöz mentem
Az egyikkel az algebrát, a másikkal a analízist tanulni.
Jan 07, 2015 18:02:04
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:02:11
x44)
Miért nem akarsz levetkőzni? Mi közve van a sérvnek a levetkőzéshez?
She was a dude.
Kémlégy
Jan 07, 2015 18:02:13
A fogaidat mikor csináltatod meg? Megvárod, míg a rohadás eléri az idegeket?
Jan 07, 2015 18:02:13
-
Jan 07, 2015 18:02:37
silingo.hu/letoltesek/servmutet_hazilag.pdf
ezzel akár berlinben is megoldhatod a problémát, és van részletfizetés: havi 120 euró!
ezzel akár berlinben is megoldhatod a problémát, és van részletfizetés: havi 120 euró!
Jan 07, 2015 18:02:37
Kovi
Jan 07, 2015 18:02:43
emiatt basztad e;l andit? osztott lapot es te nem mertel levetkozni?
Jan 07, 2015 18:02:43
sodika
Jan 07, 2015 18:03:28
Téged senki sem fog megműteni, te idióta. Nincs TB-d, magánpraxist sose tudnál kifizetni
Nem ez a gond.
Jan 07, 2015 18:03:28
Kovi
Jan 07, 2015 18:03:44
kulonben is: a sodi magat muti, nem?
Jan 07, 2015 18:03:44
sodika
Jan 07, 2015 18:04:10
silingo.hu/letoltesek/servmutet_hazilag.pdf
A vicc az, hogy ha angolul keresel, vannak ilyen találatok is. Jó, nem műtétre, de gyógyításra :D
Jan 07, 2015 18:04:10
pilvax coffee shop
Jan 07, 2015 18:04:59
Nem ez a gond.
Nem ez a gond.
Nagyon kár hiúsági kérdést csinálni az ilyesmiből. (Még a vakbelemet is 8 centis heggel szedték ki, milyen alternatív megoldást tudtál volna rá?) Szemüveget sem akartál eleinte hiúsági okokból, aztán csak megszoktad.
Jan 07, 2015 18:04:59
Kovi
Jan 07, 2015 18:05:08
laparoszkopia mihez kell? aranyermutet?
Jan 07, 2015 18:05:08
Dr. Sas Péter
Jan 07, 2015 18:05:09
Nem ez a gond.
Nem ez a gond.
Az orrodat is meg kell csináltatni. Ja és lassan az arcbotoxoltatás is aktuális lenne.
Jan 07, 2015 18:05:09
-
Jan 07, 2015 18:05:27
Nem ez a gond.
Nem ez a gond.
végülis jah, a bélsárpangás sokkal jobban megy a személyiségedhez
Jan 07, 2015 18:05:27
sodika
Jan 07, 2015 18:05:40
a púpod, az ocsmány pofád, a még ocsmányabb fogaid vetkőzés nélkül is látszanak.
Elsődleges, hogy le merjek vetkőzni akár uszodában, akár konditeremben, akár csajjal, akár bárhol.
Jan 07, 2015 18:05:40
banshee
(
x24)
Jan 07, 2015 18:05:54
x24)
Nem ez a gond.
Nem ez a gond.
Neked már mit számít?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2015 18:06:21
x38)
Nem ez a gond.
Nem ez a gond.
Persze, aztán elkérik a többszázezres tartozásodat, te meg hetyetyézel. Csak életmentő beavatkozást végeznek el rajtad, a sérvműtét pedig nem az. Beszoptad, kripli!
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:06:58
x44)
Miért nem mersz levetkőzni? MIFAN? Meg milyen konditerem? :D
She was a dude.
töppedt buzigolyók
Jan 07, 2015 18:07:31
Stockholmban ott a Kuti Karcsi, Londonban Petráék, Brüsszelben a Morvai Krisztina. Az más kérdés, hogy e három város közül egyikbe se vágyom. :)
Az kurva nagy műsor lenne, ha a dagadt Morvai Krisztinához kéredzkedne be a púpos, hogy intézkedjen, mert lájfdéndzsör van.
Jan 07, 2015 18:07:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2015 18:07:46
x38)
Uszoda??? Te nem tudsz úszni!
Konditerem? MUHAHAHAHA, bazdmeg!!!
Csaj??? Ne kínozz már!
Megint vettél valami tütükét?? xDDDD
Konditerem? MUHAHAHAHA, bazdmeg!!!
Csaj??? Ne kínozz már!
Megint vettél valami tütükét?? xDDDD
Kovi
Jan 07, 2015 18:07:56
Neked már mit számít?
csak azert beszel fassagokat, mert szegyelli, hogy halogatta. arra is kell valami racionalisnak tuno magyarazat. Jan 07, 2015 18:07:56
sodika
Persze, aztán elkérik a többszázezres tartozásodat, te meg hetyetyézel.
Az nem így van.
A tartozás nem az OEP-re, hanem a NAV-ra tartozik.
Az OEP-re csak a jogviszony tartozik.
-
Jan 07, 2015 18:07:58
akkor neked nem műtétre van szükséged, hanem:
silingo.hu/letoltesek/onbizalom_vetkozeshez.pdf
csak 0,20 eur!!!
Jan 07, 2015 18:07:58
Kémlégy
Jan 07, 2015 18:08:26
Nem ez a gond.
Nem ez a gond.
Te kis nárcisztikus buzeráns, tényleg a heg a legnagyobb gondod? Akkor figyelj csak:
Régebb óta fennálló sérv esetén, a sérvtartalom a tömlőhöz hegesen rögzül, visszahelyezhetetlenné (accret) válik, ilyenkor már fekvésre sem kisebbedik meg, mérete pedig lassan, fokozatosan növekszik. A sérvek legrettegettebb szövődménye a kizáródás (incarceratio). Ilyenkor a sérv nyakát képező heges gyűrű megszorul, és a sérvtartalom ereit leszorítja, ezáltal megfelelő kezelés hiányában azok elhalnak. A kizáródás bekövetkezhet hirtelen, amikor is a beteg hirtelen fájdalmat észlel a sérv területén, mely állandósul; vagy lassan, fokozatosan is, mely rendszerint a tömlőben kinnlévő bélkacsokban felhalmozódó bélsár és gázok miatt jön létre. Kizáródás esetén a sérv fájdalmassá, feszessé válik, a bélműködés leáll, a beteg széklet- és szél-leállásról számol be. A kizáródást követő 6 órán belül a visszahelyezés (repositio) megkísérelhető, de tekintettel arra, hogy ez is veszélyekkel járhat, még sikeres visszahelyezés után is a beteg sebészeti bennfekvést, megfigyelést és – lehetőség szerint – ezt követően műtétet igényel.
Jan 07, 2015 18:08:26
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:08:28
x44)
A púpod, meg a nyeszlett tested nem zavar levetkőzéskor, csak az a pár centis kidudorodás a hasadon?
She was a dude.
sodika
Jan 07, 2015 18:08:45
Nagyon kár hiúsági kérdést csinálni az ilyesmiből.
Nem fogom magam 50 éves techikával műttetni csak mert a szaros SZTK-ban nem haladnak a korral. Ugyanígy laparoszkópiával sem, mert engem ugyan ne altasson halálba senki. Jaj, bocs, hát gyenge volt a szívem... anyád.
Jan 07, 2015 18:08:45
sodika
Jan 07, 2015 18:09:53
Kémlégy:
A kizáródás 24 órán belül életveszély, de egyrészt van időm orvoshoz menni, másrészt ha három év alatt nem következett be, nem pont most fog.
A kizáródás 24 órán belül életveszély, de egyrészt van időm orvoshoz menni, másrészt ha három év alatt nem következett be, nem pont most fog.
Jan 07, 2015 18:09:53
Kémlégy
Jan 07, 2015 18:10:23
Miért lenne gyenge a szíved? Szarból vagy?
Jan 07, 2015 18:10:23
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:10:45
x44)
3 év? Régebben nem zavart a csajozásban, csak most?
She was a dude.
-
Jan 07, 2015 18:11:00
Kémlégy:
Jan 07, 2015 18:11:00
Kovi
Jan 07, 2015 18:11:07
a pinanyalashoz nem kell levetkozni, szoval azert azt ne hagyd ki mielott hazajossz!
Jan 07, 2015 18:11:07
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:11:40
x44)
Andi nélkül, nyelvtudás nélkül. Még ha el is találna a kórházba, tuti a púpját műttetné meg tévedésből.
banshee
(
x24)
Jan 07, 2015 18:11:47
x24)
A faszverésben nem zavar a sérv?
Kémlégy
Jan 07, 2015 18:11:57
Kémlégy:
Ja, hogy ezt már eldöntötted? Vajon a sérved is egyetért ezzel?
Jan 07, 2015 18:11:57
jiddise máme
(
x11)
Jan 07, 2015 18:12:03
x11)
és ezt ki fogja fizetni? vejanéni?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 07, 2015 18:12:22
x30)
Elsődleges, hogy le merjek vetkőzni ...akár bárhol.
A bárhol legyen mondjuk a Margit-sziget. Állj meg a futókörön és amikor közeledik feléd egy hölgy, told le a nadrágodat. Lazán, bokáig. Amikor majd meg tudod tenni, hogy egy szál pitonban szemezel a hölggyel, kijelenthető, hogy sikerült levetkőznöd a gátlásaidat.
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:12:56
x44)
- Doktor úr, lenni púp testen. Fáj. Segít.
- Igen, látom, szép nagy darab. Nővér, készítsék elő altatásra a beteget.
She was a dude.
- Igen, látom, szép nagy darab. Nővér, készítsék elő altatásra a beteget.
Fekete Bikapata
Jan 07, 2015 18:13:09
Látom műsor van, megen...
Sodi-show!!! \m/ (O_o) \m/
Na gyúrás, csá!
Sodi-show!!! \m/ (O_o) \m/
Na gyúrás, csá!
Jan 07, 2015 18:13:09
Zulu
(
x15)
Jan 07, 2015 18:13:19
x15)
Kémlégy:
Jól értem, hogy 2013 nyarán te két hétig spóroltál a gecivel, just in case, de a sérvedet nem csináltattad meg?
-
Jan 07, 2015 18:14:04
púp, undorító fogsor, ocsmány lópofa, sérv...te nem szarból vagy véletlenül?
Jan 07, 2015 18:14:04
echelon mérnök
Jan 07, 2015 18:14:26
Kémlégy:
Van aki 20-30 évi eléldegél lágyéksérvvel. Szóval ezzel ne foglalkozz szerinte, Berlinben amúgyis ultraszopás lenne egy ilyen műtét.
Jan 07, 2015 18:14:26
banshee
(
x24)
Jan 07, 2015 18:15:01
x24)
Baszki púp, te mindenféle kütyüről ábrándoztál amikor sérved van?
Kovi
Jan 07, 2015 18:15:05
kizarodott servvel elmenni omaekhoz az utlevelert, aztan egy fincsi vonatut, aztan hetyetyezes az oepnel, ez az eletveszely, te idiota.
Jan 07, 2015 18:15:05
banshee
(
x24)
Jan 07, 2015 18:15:49
x24)
púp, undorító fogsor, ocsmány lópofa, sérv...te nem szarból vagy véletlenül?
gyenge szív, fél mindentől...
Kémlégy
Jan 07, 2015 18:16:12
Gyagyás, az egy orvostani csoda, hogy te még nem döglöttél meg.
Jan 07, 2015 18:16:12
-
Jan 07, 2015 18:16:17
úgy felbíztatta a tanszék Andira, h biztosra vette, h undorító duzzanatokkal is meg lesz neki XD
ez SHIKER!
Jan 07, 2015 18:16:17
-
Jan 07, 2015 18:16:42
Baszki púp, te mindenféle kütyüről ábrándoztál amikor sérved van?
pont ezt akartam írni.
2 monitor, külső akku, külső merevlemez, ezekre mind volt pénz, de a műtétre nem.
ezt az idiótát...
Jan 07, 2015 18:16:42
sodika
Jan 07, 2015 18:16:55
kizarodott servvel elmenni omaekhoz az utlevelert, aztan egy fincsi vonatut, aztan hetyetyezes az oepnel, ez az eletveszely, te idiota.
Jan 07, 2015 18:16:55
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:17:07
x44)
Hagyd a sérvet szerintem, legalább balanszba kerül a púpod (elől-hátul).
She was a dude.
jiddise máme
(
x11)
Jan 07, 2015 18:17:39
x11)
hgy lehet valakinek 33 évesen gyenge a szíve?
sodika
Jan 07, 2015 18:18:19
Konkrétan nem is mernék vonatra ülni.
Jó eséllyel ugyanis vagy Pesten szednék le a hullámat, vagy Prága magasságában szállítanának kórházba, miután elájultam.
Jó eséllyel ugyanis vagy Pesten szednék le a hullámat, vagy Prága magasságában szállítanának kórházba, miután elájultam.
Jan 07, 2015 18:18:19
Kovi
Jan 07, 2015 18:18:22
es ki fizetne a szamlat? van valami titkos szponzorod, akire szamithatsz? Azzal itteni kórházba sietnék.
Jan 07, 2015 18:18:22
sodika
Jan 07, 2015 18:18:47
hgy lehet valakinek 33 évesen gyenge a szíve?
Jan 07, 2015 18:18:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2015 18:19:01
x38)
A Milli árából miért nem a sérvedet csináltattad meg? Hányszor használtad a Millit? Dolgoztál egy percet is a négy falon kívül? Na látod. Balfasz vagy. Elöl-hátul dudoros idióta!
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:19:14
x44)
Púp, egy 80 éves rokkantnyugdíjasnak kevesebb nyavajája van, mint neked, a 33 éves vadászbikának. Nem szar egy kicsit a genetikád?
She was a dude.
sodika
Jan 07, 2015 18:19:18
es ki fizetne a szamlat?
Jan 07, 2015 18:19:18
Kémlégy
Jan 07, 2015 18:19:30
Tényleg gyagyás, mit csináltál volna, ha mégis összejön a dugás andinénivel? Követelted volna, hogy kapcsolják le a villanyt? :D
Jan 07, 2015 18:19:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2015 18:19:49
x38)
Ahonnan papírok és érvényes TB nélkül az első kukába hajítanának ki. Nagyon jó ötlet! Remélem ma éjjel elvérzel, annyira okos vagy!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2015 18:20:48
x38)
Hogy mondják németül hogy kizáródótt sérv?
Egy hajléktalant papírok nélkül hasfájással kibasznak a kukába!
sodika
Jan 07, 2015 18:20:54
A Milli árából miért nem a sérvedet csináltattad meg?
Viszont van olyan, hogy SZTK fizeti, de modernebb technikát használ a magándoki, amire viszont rá kell fizetni. Az 50 ezer. Asszem azt fogom választani.
Jan 07, 2015 18:20:54
Potyautas
Jan 07, 2015 18:20:55
Jan 07, 2015 18:20:55
púp
Jan 07, 2015 18:21:32
minek mennél te uszodába sodi? megkeresnéd a gyerekmedencét? XD
Jan 07, 2015 18:21:32
sodika
Jan 07, 2015 18:21:54
Jan 07, 2015 18:21:54
altatóorvos troll
Jan 07, 2015 18:21:59
* kacsint *
Jan 07, 2015 18:21:59
echelon mérnök
Jan 07, 2015 18:23:00
Jan 07, 2015 18:23:00
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 07, 2015 18:23:50
x30)
Képes vagy sérvet növeszteni és az életveszélyig halasztgatni a műtétet, csak hogy ezzel is lehúzhasd az államot? Te tényleg minden lehetőséget megragadsz a cigánykodásra.
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:24:23
x44)
Én se értem, mi a faszt érdekel, hogy hány centis vágás van rajtad? Férfi vagy, vagy egy kis buzigyerek?
She was a dude.
Örebro
Jan 07, 2015 18:24:34
gyagyås måsfel oråja indultål kajåt "szerezn" mi lesz a vacsora?
Jan 07, 2015 18:24:34
banshee
(
x24)
Jan 07, 2015 18:25:46
x24)
Baszki, ha itthon nyomtad volna Recskaiéknál a melócsát, akkor már meglett volna a 160 ezres műtétre is a pénz.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2015 18:25:55
x38)
Csak a retardáltak.
-
Jan 07, 2015 18:26:36
SoDi JUSZT is ott marad Berlin, Germánia környékén.
De tudjuk, most jön a mániás szakasz a depi után
De tudjuk, most jön a mániás szakasz a depi után
Jan 07, 2015 18:26:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 07, 2015 18:27:06
x30)
Ha a legbrutálisabb hentes végezné is a műtétedet, még mindig az a vágás lenne a legszebb dolog a rémtesteden.
banshee
(
x24)
Jan 07, 2015 18:27:14
x24)
Amúgy is baszki, ki fogja látni a 6-8 centis hegetM
Főleg ha ráfésülöd a 8 centis, gubancos fanszőrödet.
-
Jan 07, 2015 18:27:19
gyagyás, te még a legnagyobb auticunami közben is rá tudsz tenni egy lapáttal.
Jan 07, 2015 18:27:19
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 07, 2015 18:27:55
x30)
A Csodálatos Asszony pl.
banshee
(
x24)
Jan 07, 2015 18:28:15
x24)
Ha a legbrutálisabb hentes végezné is a műtétedet, még mindig az a vágás lenne a legszebb dolog a rémtesteden.
Flódnis doktornő baráti szívességből?
echelon mérnök
Jan 07, 2015 18:28:33
Sztorizhatnál vele, hogy elraboltak az FBI és ott rakták be a mikrocsipet a seggedbe.
Jan 07, 2015 18:28:33
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:28:43
x44)
Mintha amúgy fehérnemű-modell lennél, te gázkamraszökevény. Nem kurva mindegy, hogy 4, vagy 6 centis vágás van a potrohodon.
She was a dude.
púp
Jan 07, 2015 18:29:28
milyen sérvről van szó, sodi?
Jan 07, 2015 18:29:28
Kémlégy
Jan 07, 2015 18:30:00
Vagy dugás előtt kisminkeli a sebhelyet, úgyse gyakran lesz erre szükség.
Jan 07, 2015 18:30:00
echelon mérnök
Jan 07, 2015 18:30:24
milyen sérvről van szó, sodi?
Jan 07, 2015 18:30:24
sodika
Jan 07, 2015 18:30:54
Na jó, megvan akkor a pontos terv.
- önéletrajz és motivációs levél-csiszolásra nem vesztegetek több időt
- próbaként azért szétküldöm, ami most van, ahogyan most van
- új lakást nem keresek, arra sem pazarlok időt
- ha rövid időn belül, pl. jövő héten akad meló, maradok, és hostelből keresek tovább lakást
- ha nem akad, akkor amit eddig berlini lakhatásra költöttem, az most egy ideig pesti némettanárokat fog gazdagítani, hogy perfekt legyen a beszédem, és közben autodidakta módon funkcionális szintre hozom az angolomat is
- a melót addig is nyomom tovább itt is; jövő héten csinálok egy tévétornyos napot, most szombat este meg egy bulizósat
Ez lesz.
És ez már egy vegytisztán Andi nélküli terv, mert ahhoz még az én fanzáziám is kevés, hogy az ő barátságának visszaszerzésére reálisan lehetőséget lássak.
Ennyi.
Na meló, csá.
- önéletrajz és motivációs levél-csiszolásra nem vesztegetek több időt
- próbaként azért szétküldöm, ami most van, ahogyan most van
- új lakást nem keresek, arra sem pazarlok időt
- ha nem akad, akkor amit eddig berlini lakhatásra költöttem, az most egy ideig pesti némettanárokat fog gazdagítani, hogy perfekt legyen a beszédem, és közben autodidakta módon funkcionális szintre hozom az angolomat is
- a melót addig is nyomom tovább itt is; jövő héten csinálok egy tévétornyos napot, most szombat este meg egy bulizósat
Ez lesz.
És ez már egy vegytisztán Andi nélküli terv, mert ahhoz még az én fanzáziám is kevés, hogy az ő barátságának visszaszerzésére reálisan lehetőséget lássak.
Ennyi.
Na meló, csá.
Jan 07, 2015 18:30:54
pilvax coffee shop
Jan 07, 2015 18:31:21
Lágyéksérv lehet, mert a heresérvhez kicsit sok a 8 centis vágás.
Jan 07, 2015 18:31:21
sodika
Jan 07, 2015 18:31:39
Lágyéknak mondják, és igen, az.
Na meló, csá.
Jan 07, 2015 18:31:39
echelon mérnök
Jan 07, 2015 18:32:43
Lágyéksérv az.
És eljött az idő, hogy engem is elkapott a pátyi grammatika. A mocskuskurvaéletbemár.
Jan 07, 2015 18:32:43
Kovi
Jan 07, 2015 18:33:02
pup, az, hogy harom eve kezeletlenul hagyod a servedet, egyertelmu bizonyiteka annak, hogy pszichiatriai ellatsra van szukseged. irnunk kell recskaieknak, mert errol biztosan nem tudtak.
Jan 07, 2015 18:33:02
pilvax coffee shop
Jan 07, 2015 18:33:04
- ha nem akad, akkor amit eddig berlini lakhatásra költöttem, az most egy ideig pesti némettanárokat fog gazdagítani
És a sérvműtét?
Jan 07, 2015 18:33:04
snecigeci
(
x44)
Jan 07, 2015 18:33:13
x44)
Sneci, most akkor két púp van rajtad? Zsery, húzz bele! xD
She was a dude.
autóznunu olaszba
Jan 07, 2015 18:35:40
Csuklósérv?
Jan 07, 2015 18:35:40
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 07, 2015 18:36:07
x30)
Na jó, megvan akkor a pontos terv.
Jó a terv.
Kémlégy
Jan 07, 2015 18:36:29
Endre, csapj rá a dudorra, hátha attól visszaugrik a helyére! :D
Jan 07, 2015 18:36:29
sodika
Jan 07, 2015 18:38:00
Endre, csapj rá a dudorra, hátha attól visszaugrik a helyére! :D
Azt hiszed, vicceset mondasz, de ez tényleg ilyen.
Na meló, csá.
Jan 07, 2015 18:38:00
jiddise máme
(
x11)
Jan 07, 2015 18:39:22
x11)
miért nem mész el afatrögzítőnek, for starters?
abból valszeg szobát is tudsz bérelni, meg is élsz, és a hobbidra is jut idp meg ismerkedésre
amúgy nem válaszoltál a kérdésre, mit tettél azért, hogy olyan életed legyen, mint amilyet elirigyeltél Anditól?
sodika
Jan 07, 2015 18:41:14
Berlini bejárós melóra értem.
Ha akad olyan a jelentkezéseim nyomán jövő héten mondjuk, maradok.
Különben majd visszajövök.
Ha már a beszédet is faszán begyakoroltam, nem csak az írást.
Ez a terv, igen.
Jan 07, 2015 18:41:14
Kovi
Jan 07, 2015 18:41:51
az allasinterjukon majd nyomkodod vissza a servedet? pup, bazmeg, gyomor kell a dolgaidhoz, az 100%.
Jan 07, 2015 18:41:51
sodika
Jan 07, 2015 18:42:43
Ha már bemutat, és együtt melózunk, meg tudom kérdezni, be tudok-e még valahova szállni, így megy ez. A Lundart-os Marci is bemutatott embereknek, és ők maradtak, Marci meg elment vidékre falugondnoknak.
Jan 07, 2015 18:42:43
Örebro
Jan 07, 2015 18:44:22
gyagyås neked ugy van melod mint svedorszågban, hazug keci!
Jan 07, 2015 18:44:22
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™