sodika azt nem te mondod meg mikor van dolga a rendőrségnek.
a nyomozás elindult.
Azért, amit művelt. Meg az email-fiókja tekintetében a hanyagságáért, amivel nekem okoz több kellemetlenséget.
mindegy
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nulla erkölcsi érzéked van, Krónikás. NULLA. Roland nem tudott leállni. Kisfosos a legjobb úton van ahhoz, hogy szintén börtönbe menjen. A Malac szintén. Fórizs előbb-utóbb meg fog őrülni, és zárt osztályra kerül. Kakás Rósza nettó bolond. És te őket tartod sorvezetőnek? Az nagyon kemény.
kurvára megkönnyebbült, hogy végre le tudta vakarni a cipőtalpára ragadt szart.
És leáll, amikor Andi elmondja nekik, hogy ő ugyan nem tett feljelentést, csak a fiókját törték fel.
* ásít *
Na meló, csá.
Látom a példájukból, hova vezet, ha nem állsz le időben.
Láttam az iratokat az ügyeikben.
Szóval tudom, mikor kell leállni.
akkor is, ha megkaoja kéthavi keresetét?
nos, erre ne vegyél mérget. talán így lett volna azóta már feltörted a honlapját is, zaklatod az ügyfeleit, a kiállítókat, a barátait, stb.
kétlem, hogy andi leállítja a nyomozást.
Semmi ilyesmit nem csinálok, és ezt ő is pontosan tudja.
Nem hülye.
Na meló, csá.
Meló mi? Lófaszt.
Mit művelt, mesélj!
durva, hogy milyen hideg és számító vagy, és mégis mennyire balfasz
biztos ez? XDDD
Valahogy sejtem, hogy mit takar ez a "meló". Körbenézel, hogy mit tudnál még ártani, ugye?
Tudod mi járna neked? Jégcsákányos lobotómia!
Totál.
Mondom, nem hülye.
És mostantól annyira elfelejtem ezt a hanyag csajt, hogy nem is engedem, hogy az eszembe jusson.
Meló van, ő meg nincs.
Itt sem írok róla többet.
És most már tényleg nem.
ennyi
Na meló, csá.
helyesebben: Tye híftál ide engem tavaly Beeeejlinbe.
Úgy beszél a púpos, mintha folyamatosan be lenne baszva. Ez egy nyelvész véleménye róla.
Sodi könyörgöm, béküljünk ki!
Asszem hivatalosan nem erősítette meg, de ő lehetett.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
kötve hiszem, hogy sneckó fel tudna mutatni egy olyan levelet, amiben hívta volna, megint valami párhuzamosan univerzumban történhetett az a "meghívás"
Ez még a 2013-i útra vonatkozik.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Ezek a téli cuccok szinte hetente változtak: elsőnek méregdrága télikabátok, később már csak 1 kabát, most téli ruha. És mindez talán 10000 forint értékben (ha jól emlékszem a papírra). Még ebben az egyébként lényegtelen dologban sem tud igazat mondani.
Ne aggódj, a trolloktól mindig megkapod, ami jár neked.
Ez hol van pontosan?
a videó alatt:
Natty Dawg 1 órája
a fiú meg a lány is fogyatékosok, ugye? nem szép dolog rajtuk günyolódni
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Köszönöm.
És ez a hanyag csaj volt a példaképed, most mond meg sodika...
Még jó, hogy nálad minden időre elkészül, hibátlanul...
Penészes már a fal?
2012 nyara, a biciklitúra előtt.
bölcs gondolkodó
csak úgy mondom, h nem az a normális viselkedés, ha tudod mikor kell leállni. egy normális ember el sem kezd betüremkedni a "haverja" életébe ilyen szinten.
KE-ZEL-TESD MA-GA-DAT!
járt neki az ötperces búcsú. zserinek meg a kifizetett munka ellenértéke
patkány vagy sodi
Tegnap megjött a segély a WU-n, úgyhogy ma dőzsöl.
en meg ott tartottam, hogy letiltottåk aki kuldte, nem figyelmesen olvastam vissza, de annyi faszsagot ir ez a bolond.
Valami családtaggal sikerült sajnos elküldetni. Este megkapta.
Ha nem így lett volna, itt sírt volna egész éjjel, hogy mindjárt éhen hal.
Szerintem németországban nem akadnak fenn azon, ha valaki egy sör után felül a biciklire. Mondjuk négy után már ott sem kéne...
tök boldog lett volna, mert akkor flódnis kimenti kocsival. így meg sérvtől dudoros gnómnak el kell majd vonszolnia az összes kacatját a vonathoz és rettegni, hogy nem ott záródik ki a bele :D
de en nyem ejtyem,miert nem hivja fel andit, hogy vitye el ojvoshoty, hiszen ez eletveszely!!!!
Sodi bizonyos, mások iránti érzéseit juszt is képtelen vállalni. Ilyen például a fiúk iránti nemi vonzódása és a szerelem. Valahogy nem tud szembenézni velük, de legbelül ő is tudja, hogy nem tökéletles az álarc, mert időnként izzadságszagú ellenpropagandába kezd az igazsággal szemben. Ilyenkor képes csak azért szóba hozni a témát, hogy utána kifejthesse, mennyire elhatárolódik tőle. Olyan átlátszóan csinálja persze, hogy már egy 4 éves kisgyerek is levágja, hogy csak terel.
A masztipartis hirdetésnél is ezt csinálta.
"Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a hetero-homo témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a homo-szexet. Amilyen nagy élmény lenne a közös maszti, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen együttlét puszta látványa is."
Érezte, hogy buzis a hirdetése, viszont a publikus énje melegellenes, ezért előre hárítania kellett még a feltételezést is. Az elhatárolódást egyes szám első személyben tette meg, de az indoklásnál már mások lehetséges reakcióira hivatkozott az empátiakészségéről híres náci. Fogalmazhatott volna úgy is, hogy "sokunkat", de az túl egyértelmű lett volna. Ő azonban szeretett volna meghagyni egy kiskaput. Így az őszinte énjével vívott belső harcában végül az angolnázásra alkalmas változat nyert, mint általában.
Ez még mindig jobb, mint amit a pride.hu-s regisztrációja lelepleződésekor művelt. Ott is lett volna tere az angolnázásnak, mondhatta volna például, hogy saját környezetében akarta megfigyelni az ellenséget. De nem. Hazugságnak, hamisításnak állította be, pedig becsületszavamra mondom, juszt is igaz volt. Személyesen kipróbáltam a jelszó-emlékeztetőt, még mielőtt törölte magát a recskás.
Most legutóbb pedig Andinak volt képes azért levelet írni, hogy közölje vele, határozottan nem szerelmes belé. Természetesen úgy, hogy Andi nem kérdezett vagy állított róla ilyet. Magát a szerelem szót le se merte írni a levélben ("romantikusabb irányban is igyekszem közeledni feléd") és már a következő mondattól az egekbe dícsérte a nő külső-belső tulajdonságait egyaránt, hősszerelmest megszégyenítő módon. Egy sor olyan kérdésben meglepően őszinte volt vele, amiről eddig mindenki másnak csak hazudozott. A szerelem beismerése, az csak indirektben ment.
Sodi azt hiszi, ha az ellenkezőjét állítja, mint ami a valóság, akkor a valóság az állításaihoz fog igazodni. A tényleges vágyai és a kifelé mutatni próbált kép szöges ellentétben áll egymással, és azt hiszi, hogy az ebből adódó lelki vívódását képes kommunikációval elfedni a külvilág elől.
Szerintem a könyörgős videó tökéletes lenne.
A szexhirdetései a legjobbak, csodálatosan bemutatják a keresztény-nemzeti krónikást.
A könyörgős videó lenne tökéletes, így remélhetőleg andihoz is eljut az üzenet, ha már a mailt törölte Xd
Meg ugye mégis csak miatta ment bejlinybe :-)))
a faaszt, egy oppurtunista szarházi...lenne ez náci, csekás, inkvizítor, tök mindegy, csak tudjon lopni.
Így van, a 444-en is megírják minden héten, hogy itten be van tiltva a szabad sajtó :(
Pénz sem létezik. Minek dolgozna?
nem is dolgozott ma sem!
vagy egy felirat a videón ahova kattinta a teljes levelezés olvasható
Napi 23 komment?
Felmerül a kérdés, hogy vajon milyen megrendelő az, aki ennyit kepeszt azért, hogy Zsodrákhoz eljusson a pénze. A legtöbb mindössze annyit mondana, hogy nem ment át a WU utalás, kérek egy számlaszámot, és nyomom netbankon. Nem szarakodnának családtagokkal meg kisfaszommal. Magyarul Recskaiék pénzelik folyamatosan.
Gerytől Fórizson keresztül kapott pénzt.
Tehát elvileg lehet, hogy a pénzt Forizsnak vagy Rocskainak küldték, és ők küzdöttek a WU-val.
Szó szerinti idézet.
- Költözünk és nevet váltunk. Otthagyom Joachimot.
- Miért, mi a baj a Joachimmal?
- Meguntam az arcát.
Ennyit arról, hogy ki a racionális, és kiegyensúlyozott, és ki nem.
Megmondtam a szukának, ha munka kell,akkor szervezze be a csini szőrös török barátját nekem. Erre beállított egy melegítős ápolatlan fogyatékossal, aki heherészett...úgy basztam ki őket,hogy a lábuk nem érte a földet!
Jogos, de mostmár mindegy.
Itt olvasható minden levél a videóból (és pár egyéb):
imgur.com/a/2N3qz
Ez a mondat most arra utal, hogy te racionálisnak és kiegyensúlyozottnak érzed magad?
lvl 32 Summoner
Jan 11, 2015 15:38:27
Fekete Bikapata:
Amikor félreérthetetlenül kérte, hogy álljak le, leálltam.
Innentől semmi dolga itt a rendőrségnek.
Láttam közelebbről Roland, Rózsa, Eszter ilyen ügyeit.
Tudom, mikor kell leállni.
a nyomozás elindult.
Jan 11, 2015 15:38:27
sodika
Jan 11, 2015 15:38:45
Szerintem Andi örül, hogy megszabadult tőled!
Miért is érezne lelkifurdalást???
Miért is érezne lelkifurdalást???
Azért, amit művelt. Meg az email-fiókja tekintetében a hanyagságáért, amivel nekem okoz több kellemetlenséget.
mindegy
Na meló, csá.
Jan 11, 2015 15:38:45
töppedt buzigolyók
Jan 11, 2015 15:38:56
Fekete Bikapata:
Nulla erkölcsi érzéked van, Krónikás. NULLA. Roland nem tudott leállni. Kisfosos a legjobb úton van ahhoz, hogy szintén börtönbe menjen. A Malac szintén. Fórizs előbb-utóbb meg fog őrülni, és zárt osztályra kerül. Kakás Rósza nettó bolond. És te őket tartod sorvezetőnek? Az nagyon kemény.
Jan 11, 2015 15:38:56
lvl 32 Summoner
Jan 11, 2015 15:39:32
mindegy
Na meló, csá.
mindegy
Na meló, csá.
kurvára megkönnyebbült, hogy végre le tudta vakarni a cipőtalpára ragadt szart.
Jan 11, 2015 15:39:32
sodika
Jan 11, 2015 15:39:41
a nyomozás elindult.
a nyomozás elindult.
És leáll, amikor Andi elmondja nekik, hogy ő ugyan nem tett feljelentést, csak a fiókját törték fel.
* ásít *
Na meló, csá.
Jan 11, 2015 15:39:41
sodika
Jan 11, 2015 15:41:05
És te őket tartod sorvezetőnek? Az nagyon kemény.
Jan 11, 2015 15:41:05
-
Jan 11, 2015 15:41:32
* ásít *
Na meló, csá.
* ásít *
Na meló, csá.
akkor is, ha megkaoja kéthavi keresetét?
Jan 11, 2015 15:41:32
Fekete Bikapata
Jan 11, 2015 15:41:38
Leálltál akkor is, amikor nézted, mikor lép be és hány másodpercig (!!!) olvas egy általad küldött e-mail-t, na hagyjál már!!!
,,Megnyitotta, de csak 10 másodpercig olvasta, biztos fáradt visszaírni!''
Ezt lefordítom neked!
,,Figyeld Kemál, ez a barom nem ért a szép szóból, megint idefosott vagy három oldalt nekem; na törlés, csá!''
Abba meg már bele sem merek gondolni, hogy hány órán keresztül figyelted csak ezt...
,,Megnyitotta, de csak 10 másodpercig olvasta, biztos fáradt visszaírni!''
Ezt lefordítom neked!
,,Figyeld Kemál, ez a barom nem ért a szép szóból, megint idefosott vagy három oldalt nekem; na törlés, csá!''
Abba meg már bele sem merek gondolni, hogy hány órán keresztül figyelted csak ezt...
Jan 11, 2015 15:41:38
lvl 32 Summoner
Jan 11, 2015 15:41:39
* ásít *
Na meló, csá.
* ásít *
Na meló, csá.
nos, erre ne vegyél mérget. talán így lett volna azóta már feltörted a honlapját is, zaklatod az ügyfeleit, a kiállítókat, a barátait, stb.
kétlem, hogy andi leállítja a nyomozást.
Jan 11, 2015 15:41:39
sodika
Jan 11, 2015 15:41:40
Na meló, csá.
Jan 11, 2015 15:41:40
sodika
Jan 11, 2015 15:42:28
Nem hülye.
Na meló, csá.
Jan 11, 2015 15:42:28
Hiénaverő
Jan 11, 2015 15:43:08
Na meló, csá.
Meló mi? Lófaszt.
Jan 11, 2015 15:43:08
Fekete Bikapata
Jan 11, 2015 15:43:39
mindegy
Na meló, csá.
mindegy
Na meló, csá.
Mit művelt, mesélj!
Jan 11, 2015 15:43:39
lvl 32 Summoner
Jan 11, 2015 15:43:57
rgl, tajgi, fórizs mmindegyiknek volt egy félresikerült szerelmi kalandja, most ehhez a bandához csatlakoztál te is. azzal a különbséggel, hogy te még csak nem is voltál együtt rajongásod tárgyával. sodika úgy dobott a szerelmed, hogy még csak meg se csókolhattad. te vagy a legnagyobb vesztes a bandából.
15 perc fütyizés
Mondogasd zaklató, hátha attól igaz lesz :
Te hívtál engem ide tavaly Berlinbe...
here
Jan 11, 2015 15:44:16
durva, hogy milyen hideg és számító vagy, és mégis mennyire balfasz
Jan 11, 2015 15:44:16
lvl 32 Summoner
Jan 11, 2015 15:44:58
Nem hülye.
Na meló, csá.
Nem hülye.
Na meló, csá.
biztos ez? XDDD
Jan 11, 2015 15:44:58
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 15:45:21
Na meló, csá.
Valahogy sejtem, hogy mit takar ez a "meló". Körbenézel, hogy mit tudnál még ártani, ugye?
Jan 11, 2015 15:45:21
broni
Jan 11, 2015 15:47:01
kedves új látogatók!!tavaly sodi még egy csöves , amugy náci törpét fürdetett, fotó is van róla!!csak ugy írom....
Jan 11, 2015 15:47:01
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 15:48:49
Nocsak, SoDI e cikk szerint te antiszociális vagy :)
www.origo.hu/egeszseg/20150111-szemelyisegzavar-a-szelfiorulet-sotet-oldalat-tartak-fel.html
www.origo.hu/egeszseg/20150111-szemelyisegzavar-a-szelfiorulet-sotet-oldalat-tartak-fel.html
Jan 11, 2015 15:48:49
xray
Jan 11, 2015 15:48:50
Pontosan.
Az nekem járt volna.
Az nekem járt volna.
Tudod mi járna neked? Jégcsákányos lobotómia!
Jan 11, 2015 15:48:50
sodika
Jan 11, 2015 15:49:21
biztos ez? XDDD
Totál.
Mondom, nem hülye.
És mostantól annyira elfelejtem ezt a hanyag csajt, hogy nem is engedem, hogy az eszembe jusson.
Meló van, ő meg nincs.
És most már tényleg nem.
ennyi
Na meló, csá.
Jan 11, 2015 15:49:21
töppedt buzigolyók
Jan 11, 2015 15:49:57
helyesebben: Tye híftál ide engem tavaly Beeeejlinbe.
Úgy beszél a púpos, mintha folyamatosan be lenne baszva. Ez egy nyelvész véleménye róla.
Jan 11, 2015 15:49:57
Krizsai Andrea
Jan 11, 2015 15:50:03
Totál.
Mondom, nem hülye.
Meló van, ő meg nincs.
És most már tényleg nem.
ennyi
Na meló, csá.
Mondom, nem hülye.
Meló van, ő meg nincs.
És most már tényleg nem.
ennyi
Na meló, csá.
Sodi könyörgöm, béküljünk ki!
Jan 11, 2015 15:50:03
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 11, 2015 15:50:20
x48)
sneci, igaz az, hogy éppen új sírógörcsös videót csinálsz, amiben számon kéred andit, hogy miért hajított a trollok karjaiba?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
jiddise máme
(
x11)
Jan 11, 2015 15:50:25
x11)
what?andi ott követte el a legnagyobb hibát, hogy lebeszélte sneckót a szíriai kalandról
(ő volt az, ugye?)
(ő volt az, ugye?)
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 11, 2015 15:52:02
x16)
what?andi ott követte el a legnagyobb hibát, hogy lebeszélte sneckót a szíriai kalandról
(ő volt az, ugye?)
(ő volt az, ugye?)
Asszem hivatalosan nem erősítette meg, de ő lehetett.
töppedt buzigolyók
Jan 11, 2015 15:52:36
Nem tudok nem röhögni azon, ahogy sneci az "otthoniak vesznek nekem drága pénzen téli ruházatot" mondatot motyogja sírós hangon. :D :D :D
jiddise máme
(
x11)
x11)
kötve hiszem, hogy sneckó fel tudna mutatni egy olyan levelet, amiben hívta volna, megint valami párhuzamosan univerzumban történhetett az a "meghívás"
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 11, 2015 15:55:01
x16)
Ez még a 2013-i útra vonatkozik.
Kovi
Jan 11, 2015 15:55:55
de megprobalta a legkedvezobb nyelvtani ertelmezest: ha nincs valasz, az mar kvazi meghivas.
Jan 11, 2015 15:55:55
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 15:56:21
Nem tudok nem röhögni azon, ahogy sneci az "otthoniak vesznek nekem drága pénzen téli ruházatot" mondatot motyogja sírós hangon. :D :D :D
Ezek a téli cuccok szinte hetente változtak: elsőnek méregdrága télikabátok, később már csak 1 kabát, most téli ruha. És mindez talán 10000 forint értékben (ha jól emlékszem a papírra). Még ebben az egyébként lényegtelen dologban sem tud igazat mondani.
Jan 11, 2015 15:56:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 11, 2015 15:56:36
x38)
Endre, neked mi a kellemetlenség? Büszke vagy erre a videóra, nem?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
medvezsidaj
Jan 11, 2015 16:01:18
Kene az eredetirol egy hang nelkuli video es azt kitehetne a tolvajkergetok.hu valami olyasmi szoveggel, hogy elkapott tolvajunk beismero vallomast tesz!
Jan 11, 2015 16:01:18
Kóser Szalonna
Jan 11, 2015 16:01:33
Pontosan.
Az nekem járt volna.
Az nekem járt volna.
Ne aggódj, a trolloktól mindig megkapod, ami jár neked.
Jan 11, 2015 16:01:33
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 11, 2015 16:01:54
x16)
Tudod Endre, hogy Andi mit érez?
Megkönnyebbülést.
Megkönnyebbülést.
Hiénaverő
Jan 11, 2015 16:02:35
Azért az kurvajó hogy a kommentelők egyből levágták hogy Sneci fogyatékos.
Jan 11, 2015 16:02:35
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 16:04:04
Azért az kurvajó hogy a kommentelők egyből levágták hogy Sneci fogyatékos.
Ez hol van pontosan?
Jan 11, 2015 16:04:04
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 11, 2015 16:05:30
x48)
Ez hol van pontosan?
a videó alatt:
Natty Dawg 1 órája
-
Jan 11, 2015 16:05:37
menjen a videó tk-ra! :D :D
Jan 11, 2015 16:05:37
Kiss Kender Farkas
Jan 11, 2015 16:08:36
a videó alatt:
Natty Dawg 1 órája
Natty Dawg 1 órája
Köszönöm.
Jan 11, 2015 16:08:36
púpkergető
Jan 11, 2015 16:10:17
Nézd Endre, végül is meglett a berlini tartózkodás értelme, sikerült megcsinálnod a könyörgős videódat, ami rövidesen sokkal nagyobb nézettségű lesz, mint a híres Fapoleon.
Mi ez, ha nem egy igazi shiker történet?
Szerinted is érdemes volt 1,5 évet rászánnod az Andi projectre? Ebből egy igazi bestseller lesz, mindenki meglátja.
Mi ez, ha nem egy igazi shiker történet?
Szerinted is érdemes volt 1,5 évet rászánnod az Andi projectre? Ebből egy igazi bestseller lesz, mindenki meglátja.
Jan 11, 2015 16:10:17
Fekete Bikapata
Jan 11, 2015 16:12:36
Totál.
Mondom, nem hülye.
Meló van, ő meg nincs.
És most már tényleg nem.
ennyi
Na meló, csá.
Mondom, nem hülye.
Meló van, ő meg nincs.
És most már tényleg nem.
ennyi
Na meló, csá.
És ez a hanyag csaj volt a példaképed, most mond meg sodika...
Még jó, hogy nálad minden időre elkészül, hibátlanul...
Penészes már a fal?
Jan 11, 2015 16:12:36
tigris
Jan 11, 2015 16:21:02
kibaszott nagy pofon járt volna. az orros párja.
Jan 11, 2015 16:21:02
Kóser Szalonna
Jan 11, 2015 16:24:50
Szeretek rájátszani a lustaságra, de ez csak azért van, mert a krisztusi kor előtt nem kell edzésben tartania magát az embernek. Azelőtt edzésben tartja őt az életkora.
Jan 11, 2015 16:24:50
tigris
Jan 11, 2015 16:25:33
bölcs gondolkodó
Jan 11, 2015 16:25:33
-
Jan 11, 2015 16:26:05
csak úgy mondom, h nem az a normális viselkedés, ha tudod mikor kell leállni. egy normális ember el sem kezd betüremkedni a "haverja" életébe ilyen szinten.
KE-ZEL-TESD MA-GA-DAT!
Jan 11, 2015 16:26:05
xray
Jan 11, 2015 16:26:54
tervezett túra, mielőtt valaki azt hinné, hogy tud biciklizni! :) Jan 11, 2015 16:26:54
tigris
Jan 11, 2015 16:27:18
KE-ZEL-TESD MA-GA-DAT!
KE-ZEL-TESD MA-GA-DAT!
járt neki az ötperces búcsú. zserinek meg a kifizetett munka ellenértéke
patkány vagy sodi
Jan 11, 2015 16:27:18
Örebro
Jan 11, 2015 16:27:36
gyagyås, bort iszom, te ettel ma mår valamit?
Jan 11, 2015 16:27:36
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 11, 2015 16:29:03
x16)
gyagyås, bort iszom, te ettel ma mår valamit?
broni
Jan 11, 2015 16:32:13
kezd apadni a gigalátogatotság...((
Jan 11, 2015 16:32:13
Fekete Bikapata
Jan 11, 2015 16:32:17
Írta, hogy aznap söröztek Andival, amikor bicikliztek!
Vajon bicajozás előtt ittak vagy utána?
Nem hiszem, hogy az ominózus orrtörés után volt kedvük hozzá...
Ezek szerint Sodika pityókásan (egy sör is meglöki az agyát) hajthatott neki valakinek a járdán, elvesztve az egyensúlyérzékét, ami már-már legendás!
Ekkor találhatta el az öklös...
Ezért nem akartatok mentőt hívni, mert volt egy kis alkohol a vérben, mi?
Így volt, sodika?
Ezek szerint Sodika pityókásan (egy sör is meglöki az agyát) hajthatott neki valakinek a járdán, elvesztve az egyensúlyérzékét, ami már-már legendás!
Így volt, sodika?
Jan 11, 2015 16:32:17
Örebro
Jan 11, 2015 16:34:26
en meg ott tartottam, hogy letiltottåk aki kuldte, nem figyelmesen olvastam vissza, de annyi faszsagot ir ez a bolond.
Jan 11, 2015 16:34:26
Fórizs ,,Barom'' Eszter
Jan 11, 2015 16:36:32
Már nagyon várlak, Endre!
Szeretnélek a szívemhez ölelni, jóóó szorosan!!!
Szeretnélek a szívemhez ölelni, jóóó szorosan!!!
Jan 11, 2015 16:36:32
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 11, 2015 16:37:36
x16)
tigris
Jan 11, 2015 16:40:06
éhenyhajok jajajaj.
Jan 11, 2015 16:40:06
Örebro
Jan 11, 2015 16:40:53
A nemzet kronikåsa hazater a romlott nyugatrol. Mossados Andi es a többi zsido troll åtverte a talpig becsuletes hazafit es ujboli költözesre kenyszeritettek - remelem a kurucon ez lesz olvashato, tenyleg a kurucon volt mar a siros video?
Jan 11, 2015 16:40:53
tigris
Jan 11, 2015 16:41:06
kibaszott igénytelen ez a nomadgallery
Jan 11, 2015 16:41:06
Zulu
(
x15)
Jan 11, 2015 16:42:58
x15)
Írta, hogy aznap söröztek Andival, amikor bicikliztek!
Így volt, sodika?
Így volt, sodika?
Szerintem németországban nem akadnak fenn azon, ha valaki egy sör után felül a biciklire. Mondjuk négy után már ott sem kéne...
-
Jan 11, 2015 16:46:51
tök boldog lett volna, mert akkor flódnis kimenti kocsival. így meg sérvtől dudoros gnómnak el kell majd vonszolnia az összes kacatját a vonathoz és rettegni, hogy nem ott záródik ki a bele :D
Jan 11, 2015 16:46:51
Örebro
Jan 11, 2015 16:48:29
de en nyem ejtyem,miert nem hivja fel andit, hogy vitye el ojvoshoty, hiszen ez eletveszely!!!!
Jan 11, 2015 16:48:29
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 11, 2015 16:48:52
x16)
Fórizsnak van autója? Legutóbb még nem volt.
snecigeci
(
x44)
Jan 11, 2015 16:52:30
x44)
Endre, mit szeretnél a nomad galleryn látni? Művészi recskafotókhoz mit szólnál?
She was a dude.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 11, 2015 16:52:39
x30)
na, kicsit átpörgettem ezt a szar videót
EL-ME-BE-TE-GEK VAGY-TOK
erről ennyit
EL-ME-BE-TE-GEK VAGY-TOK
erről ennyit
Sodi bizonyos, mások iránti érzéseit juszt is képtelen vállalni. Ilyen például a fiúk iránti nemi vonzódása és a szerelem. Valahogy nem tud szembenézni velük, de legbelül ő is tudja, hogy nem tökéletles az álarc, mert időnként izzadságszagú ellenpropagandába kezd az igazsággal szemben. Ilyenkor képes csak azért szóba hozni a témát, hogy utána kifejthesse, mennyire elhatárolódik tőle. Olyan átlátszóan csinálja persze, hogy már egy 4 éves kisgyerek is levágja, hogy csak terel.
A masztipartis hirdetésnél is ezt csinálta.
"Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a hetero-homo témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a homo-szexet. Amilyen nagy élmény lenne a közös maszti, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen együttlét puszta látványa is."
Érezte, hogy buzis a hirdetése, viszont a publikus énje melegellenes, ezért előre hárítania kellett még a feltételezést is. Az elhatárolódást egyes szám első személyben tette meg, de az indoklásnál már mások lehetséges reakcióira hivatkozott az empátiakészségéről híres náci. Fogalmazhatott volna úgy is, hogy "sokunkat", de az túl egyértelmű lett volna. Ő azonban szeretett volna meghagyni egy kiskaput. Így az őszinte énjével vívott belső harcában végül az angolnázásra alkalmas változat nyert, mint általában.
Ez még mindig jobb, mint amit a pride.hu-s regisztrációja lelepleződésekor művelt. Ott is lett volna tere az angolnázásnak, mondhatta volna például, hogy saját környezetében akarta megfigyelni az ellenséget. De nem. Hazugságnak, hamisításnak állította be, pedig becsületszavamra mondom, juszt is igaz volt. Személyesen kipróbáltam a jelszó-emlékeztetőt, még mielőtt törölte magát a recskás.
Most legutóbb pedig Andinak volt képes azért levelet írni, hogy közölje vele, határozottan nem szerelmes belé. Természetesen úgy, hogy Andi nem kérdezett vagy állított róla ilyet. Magát a szerelem szót le se merte írni a levélben ("romantikusabb irányban is igyekszem közeledni feléd") és már a következő mondattól az egekbe dícsérte a nő külső-belső tulajdonságait egyaránt, hősszerelmest megszégyenítő módon. Egy sor olyan kérdésben meglepően őszinte volt vele, amiről eddig mindenki másnak csak hazudozott. A szerelem beismerése, az csak indirektben ment.
Sodi azt hiszi, ha az ellenkezőjét állítja, mint ami a valóság, akkor a valóság az állításaihoz fog igazodni. A tényleges vágyai és a kifelé mutatni próbált kép szöges ellentétben áll egymással, és azt hiszi, hogy az ebből adódó lelki vívódását képes kommunikációval elfedni a külvilág elől.
Zulu
(
x15)
Jan 11, 2015 16:53:57
x15)
Endre, mit szeretnél a nomad galleryn látni? Művészi recskafotókhoz mit szólnál?
Kóser Szalonna
Jan 11, 2015 16:54:53
A szexhirdetései a legjobbak, csodálatosan bemutatják a keresztény-nemzeti krónikást.
Jan 11, 2015 16:54:53
Mikrocsip
Jan 11, 2015 16:55:53
könyörgős videó, faszverős kép érvekkel. hát nézd mekkora a piton xD
Jan 11, 2015 16:55:53
Örebro
Jan 11, 2015 16:56:12
azok a szep idök, amikor meg kurva nagy arccal "perelet provokålt az egyetemista maga ellen", hm måra hajlektalan vadlott lett belöle.
Jan 11, 2015 16:56:12
15 perc fütyizés
Jan 11, 2015 17:02:19
A könyörgős videó lenne tökéletes, így remélhetőleg andihoz is eljut az üzenet, ha már a mailt törölte Xd
Meg ugye mégis csak miatta ment bejlinybe :-)))
Jan 11, 2015 17:02:19
sírógörcs-gate
Jan 11, 2015 17:04:31
* terjed *
Jan 11, 2015 17:04:31
broni
Jan 11, 2015 17:04:43
sodi, nincs "je suis buzi" táblácskád???)))))
Jan 11, 2015 17:04:43
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 11, 2015 17:06:07
x16)
Vajon Orbán kényelmetlenül érzi magát ott Párizsban? Egy olyan újságért kell felvonulnia, amit Magyarországon 5 perc alatt betiltottak volna.
alma
Jan 11, 2015 17:07:38
A nomad gallery szerveren azonnal frissíteni kell az apacheot!!!!
Jan 11, 2015 17:07:38
broni
Jan 11, 2015 17:09:05
Vajon Orbán kényelmetlenül érzi magát ott Párizsban? Egy olyan újságért kell felvonulnia, amit Magyarországon 5 perc alatt betiltottak volna.
a faaszt, egy oppurtunista szarházi...lenne ez náci, csekás, inkvizítor, tök mindegy, csak tudjon lopni.
Jan 11, 2015 17:09:05
snecigeci
(
x44)
Jan 11, 2015 17:12:47
x44)
* kitölti a kávéját és leül a gép elé *
She was a dude.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 11, 2015 17:21:03
x38)
Endre, mennyit dolgoztál ma? Vagy inkább Andin tépelődtél, aki nem létezik?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kóser Szalonna
Jan 11, 2015 17:21:17
Így van, a 444-en is megírják minden héten, hogy itten be van tiltva a szabad sajtó :(
Jan 11, 2015 17:21:17
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 11, 2015 17:23:36
x16)
Endre, mennyit dolgoztál ma? Vagy inkább Andin tépelődtél, aki nem létezik?
tabdi glädä
Jan 11, 2015 17:30:25
tökéletes a berlini szerelmi drámás összefoglaló videó, szakadtam XDDDD
annyi konstruktív kritikám lenne, hogy érdemes volna legalább 720p HD-ban renderelni, mert így a levelezés nagyon nehezen olvasható.
annyi konstruktív kritikám lenne, hogy érdemes volna legalább 720p HD-ban renderelni, mert így a levelezés nagyon nehezen olvasható.
Jan 11, 2015 17:30:25
15 perc fütyizés
Jan 11, 2015 17:32:29
nem is dolgozott ma sem!
Jan 11, 2015 17:32:29
Krizsai Andrea
Jan 11, 2015 17:39:14
tökéletes a berlini szerelmi drámás összefoglaló videó, szakadtam XDDDD
vagy egy felirat a videón ahova kattinta a teljes levelezés olvasható
Jan 11, 2015 17:39:14
jiddise máme
(
x11)
Jan 11, 2015 17:41:36
x11)
grafikus007
Jan 11, 2015 17:46:59
gallerynomad.de/phpThumb-master/phpThumb.php?src=../artist/PastedGraphic-11.jpg
mi a véleményed erről a képről, endre? entartete kunst a javából, mi?
mi a véleményed erről a képről, endre? entartete kunst a javából, mi?
Jan 11, 2015 17:46:59
-
Jan 11, 2015 17:50:02
Ezt nem hiszem el, most raghatom at magam megint 5 oldal autizmuson. Kene valami limit a puposra.
Jan 11, 2015 17:50:02
15 perc fütyizés
Jan 11, 2015 17:55:42
Ezt nem hiszem el, most raghatom at magam megint 5 oldal autizmuson. Kene valami limit a puposra.
Napi 23 komment?
Jan 11, 2015 17:55:42
töppedt buzigolyók
Jan 11, 2015 18:10:56
Felmerül a kérdés, hogy vajon milyen megrendelő az, aki ennyit kepeszt azért, hogy Zsodrákhoz eljusson a pénze. A legtöbb mindössze annyit mondana, hogy nem ment át a WU utalás, kérek egy számlaszámot, és nyomom netbankon. Nem szarakodnának családtagokkal meg kisfaszommal. Magyarul Recskaiék pénzelik folyamatosan.
Jan 11, 2015 18:10:56
snecigeci
(
x44)
Jan 11, 2015 18:12:33
x44)
Púp, mi az a joachim rongg galerie? Ez az, ami át lett nevezve nomadra?
She was a dude.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 11, 2015 18:12:50
x16)
Gerytől Fórizson keresztül kapott pénzt.
Tehát elvileg lehet, hogy a pénzt Forizsnak vagy Rocskainak küldték, és ők küzdöttek a WU-val.
sodika
Jan 11, 2015 18:16:56
Púp, mi az a joachim rongg galerie? Ez az, ami át lett nevezve nomadra?
Szó szerinti idézet.
- Meguntam az arcát.
Jan 11, 2015 18:16:56
snecigeci
(
x44)
Jan 11, 2015 18:17:53
x44)
Nem normális ez a nő.
She was a dude.
sodika
Jan 11, 2015 18:18:06
Jó, mondjuk aki ennyire könnyen teremt kapcsolatokat, az könnyen is építi le őket még munkaadó szintjén is. Lehet hogy ez így természetes, de nekem akkor is rém furcsa.
Jan 11, 2015 18:18:06
broni
Jan 11, 2015 18:18:48
ez tényleg hülye, meg nem is jó nő......
Jan 11, 2015 18:18:48
Joachim
Jan 11, 2015 18:20:36
Szó szerinti idézet.
- Meguntam az arcát.
- Meguntam az arcát.
Megmondtam a szukának, ha munka kell,akkor szervezze be a csini szőrös török barátját nekem. Erre beállított egy melegítős ápolatlan fogyatékossal, aki heherészett...úgy basztam ki őket,hogy a lábuk nem érte a földet!
Jan 11, 2015 18:20:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 11, 2015 18:20:41
x30)
Jogos, de mostmár mindegy.
Itt olvasható minden levél a videóból (és pár egyéb):
imgur.com/a/2N3qz
vajdasági
Jan 11, 2015 18:21:45
Nofene! Most mondd meg! Éltél már ilyet? Hallatlan! Bizony. Jan 11, 2015 18:21:45
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 11, 2015 18:23:53
x30)
Ez a mondat most arra utal, hogy te racionálisnak és kiegyensúlyozottnak érzed magad?
sodika
Jan 11, 2015 18:31:11
Na meló, csá.
Jan 11, 2015 18:31:11
Nyba
Jan 11, 2015 18:31:21
101 látogató online.
Ezért a szerelmi auticunamiért
Shodi , Shodi , EZ SHIKER!!
Ezért a szerelmi auticunamiért
Shodi , Shodi , EZ SHIKER!!
Jan 11, 2015 18:31:21
109 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezzel be is ismerted, hogy zaklattad. Szép volt!