A berlini menekülés nem volt túl szép pontja az amúgy is csúfos életének :-(
Most meg a kommenthaveroktól is letiltják szegény Endit.
Mi lesz a következő lépés? Elküldik dolgozni???
Be van vezetve a gáz az irodába?
She was a dude.
Fuck the system, inkább a Blaha.
Ha erre jött az a válasz, amiről beszéltél, de publikusan nem másoltad be, hogy nehogy visszaforduljon, akkor igen.
Mindenesetre ez a levél nagyon civilizált. Leszámítva a félistenezést, bárki tanult, yugodt ember írhatta volna. Ég és föld a különbség eközött a levél és a boldozott-színezett kirohanások között.
A kombicirkó szopás ilyenkor, mert hiába melegíti gázzal a vizet, a keringetőszivattyú nem megy. De mi az az ELEMŰ? :)
ELektromos Ellátű MŰvek. ELEMŰ
:D
Soderák
Mint a német túra előtt...
Soderák
nem baj, majd a földbe döngöljük a tényfeltárásokkal.
számolj vissza
Soderák
Ismét elemében az ütyféd úr! Vicces lesz, ha kisoderálják a többoldalas manifestóit, miket órákon át gépelt 2 ujjal.
Akkor pont ezért írt oda a kis ravasz?
Andi néni mérges lesz.
Rády Lászlót nem csak emiatt szeretjük.
én a csajomnak küldök Barry White számokat, ha kúrni akarok vele! Xd
Állítólag a kutya miatt történt nézeteltérés:
(Dec 27, 2014 14:14:40)
De ugye ezt csak sneci állítja és az a fránya snecológia 1. főtétele ott motoszkál az ember fejében...
Ilyenért nem mennek bíróságra, hacsak Andika nem betonon loccsantotta szét a biztonságiőr fejét...A bolttal kellett volna akkor perben állnia, ha igaz lenne sneci állítása ;)
Az lehetett, higy lopott, megállították és amilyen proli, még neki állt feljebb....
Sodikutyát kitiltották a KaDeWe-ből? :)
Kiss Endre Farkas (Recskaboy)
Budapest 1976-11-03
Kiss Endre Farkas (Recskaboy)@tolvajkergetok.hu
714304HA, Schlögl Emma Mária.
Budapest Mészáros u. 62. II/4. 1016 fszt. 2
Nyeméjtyem. Most akkor a második emeleten van az ól vagy a földszinten (=szuterénben)?
Hacsak nem arról van szó, hogy Klembalának két lakása van a házban, és a disznó hivatalosan a másodikra van fejelentve, de igazából a sínekre néző szuterénben röhög, és csak a művészúr virágait megöntözni jár fel néha, meg hogy lásson egy kis napfényt.
Ez mar reg nem a szuteren. Az eggyel korabban volt.
Igazából lényegtelen.
Ő tulajdonképpen egy szellemi szuterénben van.
Én úgy tudom, hogy miután Athina kidobta a bérelt külvárosi luxuspecóból, és ő a Naphegyre költözött, a malac követte (vö. Zsodika is mindig Andi néni egy kilométeres körzetében maradt). Így találta a sínekre néző szutit.
Egyébként tényleg nem értem, hogy lehet egy lakás egyszerre a másodikon és a földszinten is.
Még az sem teljesen világos, hogy hol történt az eset:
1) Magyarországon. Ez azért valószínűtlen, mert Andi magyarországi felvételein egyiken sem tűnik fel a kutya (nem csak kilakoltatáson volt, hanem MolnárF-ékkel is lógott). Ráadásul csak pár napig volt itt, nem hinném, hogy nagyon megviselte volna, ha bírósággal fenyegetik.
2) Németországban. Ebben az esetben meg púp jogászkodása sántítana, mert hogyan tudta volna összeszedni a német jogi dokumentumokat nyelvtudás nélkül, meg minek szerzett volna neki itthoni ügyvédet? (Aki ha létezett is, valószínűleg nem ügyvéd, csak valamelyik önjelölt jogászprofesszor a retardcsapatból.)
Jó de egy biztonsági őr emiatt nem perel,nincs értelme. Hacsak nem bántalmazta a nő. Talán annyi hogy keresett Andikának valami ingyenes jogsegélyt, mondjuk a követséget, mert magyar álompolgár....
mint keresztény-konzervatív gondolkodó és közíró, természetesen igen
Endre, majd ezzel a "megvédem magam az önkénnyel szemben" dumával próbálkozz a börtönben, mikor a kanos cellatársaid kivont fasszal közelednek feléd. Mutasd meg nekik, milyen kemény csávó vagy, szopd le mind, hogy dülledjen a szemük!
Szeretném kérni a "tipi-tapi dínó" c. számot, és küldeném Kiss Endre Farkasnak, Berlin, Germany környékére!
Inkább csak púp próbálja felnagyítani az esetet, hogy ezzel is magasztalhassa önmagát. Kb. mint abban az esetben, amikor sneci szerint "megköszönte a hálás megrendelő, hogy mennyire faszán működik a rendszer, amit összerakott neki", a valóságban a bemásolt levélben egy egyszerű "Köszönöm" szerepelt, még aláírás sem volt.
Nem, csak átalakította az ormányát. Ez tehát 1-1, tessék szépen kibékülni!
Kérdezd meg, mond e valamit neki ez az ip: 84.0.197.117
She was a dude.
remélem nicu is lesz, broni neked román neved van amugy? mármint az irl
az hát!!!!!!
Kocsonya nem feleselgetne ilyen bátran andinéninek, ha még Berlinben lenne.
Szerző:
reggel a pénzmentőnél
Jan 19, 2015 08:58:01
Válasz
(32)
Jan 19, 2015 08:58:01
xray
Jan 19, 2015 09:06:37
Nehezen dolgozza fel azt a szégyent, hogy haza kellett menekíteni Berlinből és megint az íróasztal alatt van a hálóhelye. Még fb-n sem posztol, a netről is letiltották Rocskaiék, teljesen magába van roskadva.
Jan 19, 2015 09:06:37
15 perc fütyizés
Jan 19, 2015 09:13:11
Nehezen dolgozza fel azt a szégyent, hogy haza kellett menekíteni Berlinből és megint az íróasztal alatt van a hálóhelye. Még fb-n sem posztol, a netről is letiltották Rocskaiék, teljesen magába van roskadva.
A berlini menekülés nem volt túl szép pontja az amúgy is csúfos életének :-(
Most meg a kommenthaveroktól is letiltják szegény Endit.
Jan 19, 2015 09:13:11
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 09:15:41
x44)
Be van vezetve a gáz az irodába?
xray
Jan 19, 2015 09:23:40
Elküldik dolgozni???
Fuck the system, inkább a Blaha.
Jan 19, 2015 09:23:40
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 09:27:17
x44)
Szerintetek kereste Andi végül?
She was a dude.
-
Jan 19, 2015 09:33:32
Szerintetek kereste Andi végül?
Ha erre jött az a válasz, amiről beszéltél, de publikusan nem másoltad be, hogy nehogy visszaforduljon, akkor igen.
Mindenesetre ez a levél nagyon civilizált. Leszámítva a félistenezést, bárki tanult, yugodt ember írhatta volna. Ég és föld a különbség eközött a levél és a boldozott-színezett kirohanások között.
Jan 19, 2015 09:33:32
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 09:35:30
x44)
Hát, talán nem véletlenül kérdeztem ;)
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 09:41:45
x44)
Nem alszom éjszaka.
She was a dude.
Elsőéves
(
x3)
Jan 19, 2015 09:47:43
x3)
Látom a porondmester ismét bedobott pár finom falatot a közönségnek. :D A legfölső cím az a levelezés topicja?
Fogsz te még engem rajongással szopni
grafikus007
Jan 19, 2015 09:48:22
Andi egy csomó pénzt kifizetett a púposnak, jogos az elvárása a spammentes mailrendszer iránt
Jan 19, 2015 09:48:22
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 09:49:34
x44)
Az a legdurvább,hogy a púpos évek óta programoz php-s hírlevélküldőket meg levelezőket, és most decemberben hallott először az spf-ről :D
She was a dude.
Elsőéves
(
x3)
Jan 19, 2015 09:51:13
x3)
Gondolom megint úgy kezdett neki a gányolásnak, hogy egy howto-t sem olvasott el előtte.
Fogsz te még engem rajongással szopni
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 09:54:06
x44)
Igen, ez az eredménye, ha az ember csak kopipésztel, de fogalma sincs, hogy mi hogyan működik.
She was a dude.
Zsery
Jan 19, 2015 09:58:25
"Addig nem megyek aludni" xD
Azt lehet tudni, hogy dec4-ről 5-re virradó éjjelen mennyit töltött a fórumon a sodi?
Azt lehet tudni, hogy dec4-ről 5-re virradó éjjelen mennyit töltött a fórumon a sodi?
Jan 19, 2015 09:58:25
Az utókornak
Jan 19, 2015 09:58:37
*Az irattárba*
tolvajkergetok.hu/article.php?id=FOOTER_LEGAL
Sherlock Porks
Sherlock Porks
Budapest 1976-11-03
Sherlock [email protected]

tolvajkergetok.hu/article.php?id=FOOTER_LEGAL
Sherlock Porks
Sherlock Porks
Budapest 1976-11-03
Sherlock [email protected]

Jan 19, 2015 09:58:37
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 10:03:11
x44)
Béla Balogh
January 11 at 5:18pm · Edited ·
Elnézéseteket kérek mindenkitől, hogy 2 napig nem voltam.
5 nap múlva költöznöm kell és pechemre -ilyen a sors - leégett a villanyóra. A mellett, hogy majd 50 ezer pénztkidobást jelent a csere, hiába jelentettük be és kértük a sürgősségi javítást az ELEMŰTŐL, igen nehezen szálltak ki. Igazából már alvállalkozókra testálták e feladatot, de az meg nem cserélhet órát. Regisztrált villanyszerelő kell hozzá stb. Értik a módját, hogy nyúljanak az ember zsebébe. Most bár az ő saruk, ki kell cseréltetnem a villanyszekrényt. JA. És ma rövidre zárták a villanyórát hivatalosan, majd vissza leplombálták. Vagyis hivatalosan lopjuk az áramot. Illetve még sem. Átalányt fog felszámolni a kicserélés napjáig. 2 napig hideg házban fagyoskodtunk a gyerekekkel. Se fürdés, se főzés.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG.
---------
el kéne menni dolgozni
She was a dude.
January 11 at 5:18pm · Edited ·
Elnézéseteket kérek mindenkitől, hogy 2 napig nem voltam.
5 nap múlva költöznöm kell és pechemre -ilyen a sors - leégett a villanyóra. A mellett, hogy majd 50 ezer pénztkidobást jelent a csere, hiába jelentettük be és kértük a sürgősségi javítást az ELEMŰTŐL, igen nehezen szálltak ki. Igazából már alvállalkozókra testálták e feladatot, de az meg nem cserélhet órát. Regisztrált villanyszerelő kell hozzá stb. Értik a módját, hogy nyúljanak az ember zsebébe. Most bár az ő saruk, ki kell cseréltetnem a villanyszekrényt. JA. És ma rövidre zárták a villanyórát hivatalosan, majd vissza leplombálták. Vagyis hivatalosan lopjuk az áramot. Illetve még sem. Átalányt fog felszámolni a kicserélés napjáig. 2 napig hideg házban fagyoskodtunk a gyerekekkel. Se fürdés, se főzés.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG.
---------
el kéne menni dolgozni
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 10:05:14
x44)
Nem ezt akartam bemásolni, de ez is jó :)
Villannyal fűt ez az állat?? :D
She was a dude.
Zsery
Jan 19, 2015 10:15:01
Nem ezt akartam bemásolni, de ez is jó :)
A kombicirkó szopás ilyenkor, mert hiába melegíti gázzal a vizet, a keringetőszivattyú nem megy. De mi az az ELEMŰ? :)
Jan 19, 2015 10:15:01
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 19, 2015 10:17:00
ELektromos Ellátű MŰvek. ELEMŰ
:D
Jan 19, 2015 10:17:00
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 10:17:31
x44)
Igazad van, szivattyú. Mindegy, a lakókocsiban már nem lesznek ilyen problémák :)
She was a dude.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 19, 2015 10:25:22
x38)
A malacnak megint feszíti a geci az agyát! Nem kérdezte meg bloginától, milyen érzés cinkesek ellen pert veszíteni? Szerintem ezzel a cikkel hamar beállhat a sorba.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Jan 19, 2015 10:35:01
Farkas Endre Kiss Ha te egy valódi ember lennél, most feljelentenélek a hackeléssel megszerzett tartalom felhasználása miatt. Ezt most kizárólag azért úszod meg, mert a napnál is világosabb, hogy csak egy szerencsétlen balfasz vagy, aki álnéven mocskolódik.
Ennek a videónak egyébként már a címe is hazugság, én a büdös életben nem voltam szerelmes az illetőbe.
Tegnap, 2:48 · Tetszik
Zoltán Juhász Kiss Endre Farkas, aki olvassa a forum.sodika org weboldalt az naprakesz a temaban, hogy ki a hacker!
Mag megint hazudsz! Te szerelmes vagy es ezzel meg krizsai andrea is egyet ert!
Tegnap, 9:46 · Tetszik
Ennek a videónak egyébként már a címe is hazugság, én a büdös életben nem voltam szerelmes az illetőbe.
Tegnap, 2:48 · Tetszik
Zoltán Juhász Kiss Endre Farkas, aki olvassa a forum.sodika org weboldalt az naprakesz a temaban, hogy ki a hacker!
Mag megint hazudsz! Te szerelmes vagy es ezzel meg krizsai andrea is egyet ert!
Tegnap, 9:46 · Tetszik
Jan 19, 2015 10:35:01
-
Jan 19, 2015 10:36:00
Farkas Endre Kiss – 5 csillag A Juhász Zoltán nevű troll mocskolódásához kénytelen vagyok hozzászólni. Igazából szót sem érdemelne, miután hackerkedéssel megszerzett adatokat használ fel, de jobb tiszta vizet önteni a pohárba. Egyrészt én soha senki felé nem tanúsítottam "veszélyes" rajongást, és szerelmes se voltam senkibe (ez a legnagyobb baromság, amit csak ki lehet találni), csupán haverkodni próbáltam azzal az emberrel, jelen projekt fő kurátorával, Krizsai Andreával, Facebook-os nevén Kaig Hu Arg-gal, aki korábban többször személyesen keresett meg engem a gondjaival.
(a) Megkeresett engem, hogy adjak neki jogi tanácsot, amikor jogi vitája támadt egy boltban egy biztonsági őrrel, és emiatt bíróság elé citálták őt.
(b) Szintén jogi tanácsot kérve keresett meg engem, amikor egy másik ügyben szintén jogi vitája támadt az egyik kibírhatatlan albérlőjével, aki ugyancsak bíróság elé citálta őt
(c) Megkeresett engem, amikor magyar ügyvédre volt szüksége ahhoz, hogy eltávolíttassa az egyik jogtalanul felhasznált fényképét egy magyar weboldalról. Ingyen szereztem Andinak magyar ügyvédet, aki sikeresen intézkedett az ügyében, pedig ügyvédet még a saját jogi ügyeimben, saját magamnak se szerzek.
(d) Megkeresett engem Krizsai kurátor úrhölgy akkor is, amikor magyar sajtóigazolványra volt szüksége. Azt is kijártam neki egy magyar sajtó-szervezetnél, a Szabad Magyarország Alapítványnál. Az elkészült, és az alapítvány vezetője által hitelesített sajtóigazolványt személyesen vittem ki neki Budapestről Berlinbe.
(e) Megkeresett engem Krizsai Andrea akkor is, amikor az előző projektjéhez, a cinemafotografen de-hez weblapra volt szüksége. A végeredménnyel pedig maximálisan elégedett volt.
(f) Megkeresett engem Krizsai úrhölgy akkor is, amikor a "Ungarn und die Fremdwährungskredite" című előadásának a YouTube-videóját meg kellett vágni. A haverja, aki elsőként elvállalta, Andi szerint ramaty munkát végzett, az én vágásommal viszont már maximálisan elégedett volt.
(g) Megkeresett, amikor lejárt a kaig-hu-arg com domain-je, hogy mentsem le onnan a Lost Property Wasted Life-projektjét, és rakjam át saját költségen küldön domain alá. Ennek költségeit végül ígéretével szemben soha nem fizette ki nekem.
(h) Megkeresett engem, amikor jelen galéria-projetet elindította, és fel is építette azt, szorosan a több hónap alatt elvégzett több száz munkaórányi informatikai fejlesztői munkámra támaszkodva.
Mindezért cserébe pénz helyett csupán három dolgot szerettem volna.
(1) Pénz helyett német kapcsolati tőkét remélem a projekttől. Referenciát, kevés ismertséget. Nem kaptam meg, pedig ennek kedvéért majdnem 6 hónapon át tartózkodtam Berlinben. Ennyi idő alatt bőven lett volna idő bemutatni engem embereknek. A projekt referenciaként történő önálló felhasználását pedig kifejezetten megtiltotta nekem, és közölte, hogy ha mégis megemlítem valahol a galériát, a betonban fogja szétverni a fejem.
(2) Szerettem volna, ha Andi esetleg kifizeti számomra azokat a domain-eket, amiknek a költségét magam álltam, bízva abban, hogy szavatartó ember, és ezért nyugodtan hitelezhetek neki. Krizsai úrhölgynek viszont nem volt kedve fizetni, hanem ehelyett a vélt polgári jogai érvényesítése érdekében közönséges módon zsarolgatni kezdte telefonon Berlinből az egyik magyarországi megrendelőmet, mondván, hogy úgymond "tudja", hogy úgymond "feketén dolgozok" az illetőnek, így próbálván meg jogtanaul megkaparintani a kérdéses domain-neveket. Bár az efféle zsarolgatás nem csak Magyarországon, hanem még Németországon is közönséges bűncselekménynek számít, amit minden normális bíró szívfájdalom nélkül börtönévekkel jutalmaz, én mégis ingyen lemondtam a kérdéses domain-nevekről, mert eldöntöttem, hogy felülemelkedek azon a megdöbbentően alacsony erkölcsi nívón, amit a viselkedésével a kedves kurátor úrhölgy ekkor tanúsítani méltóztatott.
(3) Emellett szerettem volna ha azután, hogy én egy seregnyi jogi ügyében segítettem Krizsai Andikát tanáccsal, és még magyar ügyvédet is szereztem neki ingyen, ha ő, aki már lassan több évtizede német bérleményekben éli az életét, tanácsot adott volna nekem akkor, amikor az egyik berlini WG-ben (bérelt szobákból álló lakás) biztosítékként lefoglalták az egyetlen igazolványomat, az útlevelemet, és majdnem 700 eurót követeltek tőlem, csak mert a fürdőszobában állítólag miattam ráfröccsent egy csepp víz egy festményre, valamint mert az ágyam végében - állítólag az elégtelen szellőztetésem miatt - penészfolt alakult ki. Miután én korábban Andi kérésére hosszú órákat töltöttem egy magyar ügyvédnél, rabolva ezzel egyszerre az ügyvédnő és a saját időmet is, valamint sok órán át bújtam a kedvéért a német jogi anyagokat, hogy segítsem őt, gondoltam, nem túl nagy kérés, ha megkérem Krizsai kurátor úrhölgyet, hogy cserébe szánjon rám öt percet, amikor éppen nekem akadt olyan jogi problémám, amiben kivételesen éppen ő a gyakorlottabb és felkészültebb nálam. A jelek szerint ő mégis túl nagy kérésnek érezte.
Ezek közül viszont egyikre sem volt hajlandó. Ehelyett, amikor már nem csak folyton adtam és adtam, hanem valami apróságot az életben először kérni is merészeltem, Andrea nekem támadt olyan mondvacsinált ürüggyel, hogy én úgymond "jogtalanul fürkészem ki" az általam fejlesztett weblapon az ő magánleveleit, miközben korábban az ő személyes, és többször kifejezett kérése volt, hogy naplózzak, és ellenőrizzek minden egyes levélforgalmat a weboldalon, hogy teljesen biztos legyen, hogy a címzettek megkapják a küldeményeket. Emellett kitalálta még azt is, hogy én úgymond "zaklatom" őt, amikor a galéria informatikai hátterén végzett aktuális munkákról naponta, vagy akár naponta többször részletesen tájékoztattam őt. Mint később kiderült: ezeket az üzeneteket azért minősíthette zaklatónak, hogy később az elmaradásukra hivatkozva már arra hivatkozhasson, hogy nincs írásos nyoma annak, hogy én valóban folyamatosan dolgozom a galérián, szó szerint idézve: "nem csinálok semmit", és "semmi közöm hozzá". (Zseniális.)
Ami az ügyféllistát illeti, azt fenntartom. Saját tapasztalataim szerint a kedves kurátor úrhölgy a jelek szerint bizony csak a saját szellemi termékeire és munkájára érzékeny, de ha az előző munkahelyén megszerzett ügyféllista további felhasználásáról, vagy - az én esetemben - egy több ezer eurós bevételt hozó üzlet térítés nélkül, másik ember sok hónapos munkája segítségével, részben az ő hátán történő felépítéséről van szó, amennyiben abből ő maga húz hasznot, már sokkal toleránsabb a fizetés nélküli, előzetes megállapodással szembemenő felhasználás kérdésében.
2015. január 18. · 2 vélemény
Tetszik ·
(a) Megkeresett engem, hogy adjak neki jogi tanácsot, amikor jogi vitája támadt egy boltban egy biztonsági őrrel, és emiatt bíróság elé citálták őt.
(b) Szintén jogi tanácsot kérve keresett meg engem, amikor egy másik ügyben szintén jogi vitája támadt az egyik kibírhatatlan albérlőjével, aki ugyancsak bíróság elé citálta őt
(c) Megkeresett engem, amikor magyar ügyvédre volt szüksége ahhoz, hogy eltávolíttassa az egyik jogtalanul felhasznált fényképét egy magyar weboldalról. Ingyen szereztem Andinak magyar ügyvédet, aki sikeresen intézkedett az ügyében, pedig ügyvédet még a saját jogi ügyeimben, saját magamnak se szerzek.
(d) Megkeresett engem Krizsai kurátor úrhölgy akkor is, amikor magyar sajtóigazolványra volt szüksége. Azt is kijártam neki egy magyar sajtó-szervezetnél, a Szabad Magyarország Alapítványnál. Az elkészült, és az alapítvány vezetője által hitelesített sajtóigazolványt személyesen vittem ki neki Budapestről Berlinbe.
(e) Megkeresett engem Krizsai Andrea akkor is, amikor az előző projektjéhez, a cinemafotografen de-hez weblapra volt szüksége. A végeredménnyel pedig maximálisan elégedett volt.
(f) Megkeresett engem Krizsai úrhölgy akkor is, amikor a "Ungarn und die Fremdwährungskredite" című előadásának a YouTube-videóját meg kellett vágni. A haverja, aki elsőként elvállalta, Andi szerint ramaty munkát végzett, az én vágásommal viszont már maximálisan elégedett volt.
(g) Megkeresett, amikor lejárt a kaig-hu-arg com domain-je, hogy mentsem le onnan a Lost Property Wasted Life-projektjét, és rakjam át saját költségen küldön domain alá. Ennek költségeit végül ígéretével szemben soha nem fizette ki nekem.
(h) Megkeresett engem, amikor jelen galéria-projetet elindította, és fel is építette azt, szorosan a több hónap alatt elvégzett több száz munkaórányi informatikai fejlesztői munkámra támaszkodva.
Mindezért cserébe pénz helyett csupán három dolgot szerettem volna.
(1) Pénz helyett német kapcsolati tőkét remélem a projekttől. Referenciát, kevés ismertséget. Nem kaptam meg, pedig ennek kedvéért majdnem 6 hónapon át tartózkodtam Berlinben. Ennyi idő alatt bőven lett volna idő bemutatni engem embereknek. A projekt referenciaként történő önálló felhasználását pedig kifejezetten megtiltotta nekem, és közölte, hogy ha mégis megemlítem valahol a galériát, a betonban fogja szétverni a fejem.
(2) Szerettem volna, ha Andi esetleg kifizeti számomra azokat a domain-eket, amiknek a költségét magam álltam, bízva abban, hogy szavatartó ember, és ezért nyugodtan hitelezhetek neki. Krizsai úrhölgynek viszont nem volt kedve fizetni, hanem ehelyett a vélt polgári jogai érvényesítése érdekében közönséges módon zsarolgatni kezdte telefonon Berlinből az egyik magyarországi megrendelőmet, mondván, hogy úgymond "tudja", hogy úgymond "feketén dolgozok" az illetőnek, így próbálván meg jogtanaul megkaparintani a kérdéses domain-neveket. Bár az efféle zsarolgatás nem csak Magyarországon, hanem még Németországon is közönséges bűncselekménynek számít, amit minden normális bíró szívfájdalom nélkül börtönévekkel jutalmaz, én mégis ingyen lemondtam a kérdéses domain-nevekről, mert eldöntöttem, hogy felülemelkedek azon a megdöbbentően alacsony erkölcsi nívón, amit a viselkedésével a kedves kurátor úrhölgy ekkor tanúsítani méltóztatott.
(3) Emellett szerettem volna ha azután, hogy én egy seregnyi jogi ügyében segítettem Krizsai Andikát tanáccsal, és még magyar ügyvédet is szereztem neki ingyen, ha ő, aki már lassan több évtizede német bérleményekben éli az életét, tanácsot adott volna nekem akkor, amikor az egyik berlini WG-ben (bérelt szobákból álló lakás) biztosítékként lefoglalták az egyetlen igazolványomat, az útlevelemet, és majdnem 700 eurót követeltek tőlem, csak mert a fürdőszobában állítólag miattam ráfröccsent egy csepp víz egy festményre, valamint mert az ágyam végében - állítólag az elégtelen szellőztetésem miatt - penészfolt alakult ki. Miután én korábban Andi kérésére hosszú órákat töltöttem egy magyar ügyvédnél, rabolva ezzel egyszerre az ügyvédnő és a saját időmet is, valamint sok órán át bújtam a kedvéért a német jogi anyagokat, hogy segítsem őt, gondoltam, nem túl nagy kérés, ha megkérem Krizsai kurátor úrhölgyet, hogy cserébe szánjon rám öt percet, amikor éppen nekem akadt olyan jogi problémám, amiben kivételesen éppen ő a gyakorlottabb és felkészültebb nálam. A jelek szerint ő mégis túl nagy kérésnek érezte.
Ezek közül viszont egyikre sem volt hajlandó. Ehelyett, amikor már nem csak folyton adtam és adtam, hanem valami apróságot az életben először kérni is merészeltem, Andrea nekem támadt olyan mondvacsinált ürüggyel, hogy én úgymond "jogtalanul fürkészem ki" az általam fejlesztett weblapon az ő magánleveleit, miközben korábban az ő személyes, és többször kifejezett kérése volt, hogy naplózzak, és ellenőrizzek minden egyes levélforgalmat a weboldalon, hogy teljesen biztos legyen, hogy a címzettek megkapják a küldeményeket. Emellett kitalálta még azt is, hogy én úgymond "zaklatom" őt, amikor a galéria informatikai hátterén végzett aktuális munkákról naponta, vagy akár naponta többször részletesen tájékoztattam őt. Mint később kiderült: ezeket az üzeneteket azért minősíthette zaklatónak, hogy később az elmaradásukra hivatkozva már arra hivatkozhasson, hogy nincs írásos nyoma annak, hogy én valóban folyamatosan dolgozom a galérián, szó szerint idézve: "nem csinálok semmit", és "semmi közöm hozzá". (Zseniális.)
Ami az ügyféllistát illeti, azt fenntartom. Saját tapasztalataim szerint a kedves kurátor úrhölgy a jelek szerint bizony csak a saját szellemi termékeire és munkájára érzékeny, de ha az előző munkahelyén megszerzett ügyféllista további felhasználásáról, vagy - az én esetemben - egy több ezer eurós bevételt hozó üzlet térítés nélkül, másik ember sok hónapos munkája segítségével, részben az ő hátán történő felépítéséről van szó, amennyiben abből ő maga húz hasznot, már sokkal toleránsabb a fizetés nélküli, előzetes megállapodással szembemenő felhasználás kérdésében.
2015. január 18. · 2 vélemény
Tetszik ·
Jan 19, 2015 10:36:00
-
Jan 19, 2015 10:38:02
Jan 19, 2015 10:38:02
KA
Jan 19, 2015 10:39:01
Szétcsattintom a fejed a betonon te rohadt zaklató féreg! Ezért megfizetsz, te örült!
Jan 19, 2015 10:39:01
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 10:41:47
x44)
Mi ez a hosszú szöveg? Valaki magyaráz az asztal alól?
She was a dude.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 19, 2015 10:44:48
x16)
Nem értem. Miért nem németül írta ezt a szöveget? Nem német galéria német Facebook oldaláról van szó?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 10:49:15
x44)
Linkeljétek be a sírós videót, mert hazudozik a púpos!
She was a dude.
xray
Jan 19, 2015 10:52:25
Így lesz egy félistenből egy rohadt tolvaj, aki a szerencsétlen Fifikét a végletekig kihasznált.
Jan 19, 2015 10:52:25
Béla
(
x4)
Jan 19, 2015 10:53:11
x4)
Szerencsétlen Vera néni. Szerintem amióta leszállt a vonatról, a gnóm nem hagyta abba a selypítve hadarást. Emlékeztek, hogy két hét gecigyűjtést milyen nehezen bír, hát gondoljatok bele, hogy fél év némaság után mi szakadhatott ki abból a beteg korcsból...
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
medvezsidaj
Jan 19, 2015 11:00:07
Szerintem ujra tanitjak beszelni, fel eve meg se szolalt magyarul, elovettek rocskai gergo mesekonyveit.
Jan 19, 2015 11:00:07
Béla
(
x4)
Jan 19, 2015 11:01:53
x4)
*púphergelés*
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
töppedt buzigolyók
Jan 19, 2015 11:02:20
Ezek szerint facebookról nincs letiltva, csak innen a fórumról? :D
Jan 19, 2015 11:02:20
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 19, 2015 11:03:51
Ezek szerint facebookról nincs letiltva, csak innen a fórumról? :D
Mint a német túra előtt...
Jan 19, 2015 11:03:51
medvezsidaj
Jan 19, 2015 11:05:43
A gallery nomad ertekeleseit es hozzaszolasait nem lehet torolni, menjenek magyarazokartyak!
Jan 19, 2015 11:05:43
-
Jan 19, 2015 11:14:35
zsendre nagyvonalúan megfeledkezik arról, hogy két hétig ingyen lakott andinál. ezek után felemlegetni, hogy milyen szívességeket tett neki, a hálátlanság undorító megnyilvánulása.
miért vagy ilyen alacsony erkölcsi nívón, zsendre?
miért vagy ilyen alacsony erkölcsi nívón, zsendre?
Jan 19, 2015 11:14:35
xray
Jan 19, 2015 11:18:18
Folyamatosan monitorozza az összes Andi kapcsolatos oldalt és tele fogja szórni ezzel a hazugságcunamival, amit előre megírt.
Jan 19, 2015 11:18:18
-
Jan 19, 2015 11:20:32
Folyamatosan monitorozza az összes Andi kapcsolatos oldalt és tele fogja szórni ezzel a hazugságcunamival, amit előre megírt.
nem baj, majd a földbe döngöljük a tényfeltárásokkal.
Jan 19, 2015 11:20:32
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 19, 2015 11:23:11
x16)
Az tuti, hogy még mindig az "Andi drogon" pörög az agya.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
prolesz
Jan 19, 2015 11:35:08
ugy szerettem volna 333333. lenni. ki lett a szerencses?
Jan 19, 2015 11:35:08
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 19, 2015 11:36:00
ugy szerettem volna 333333. lenni. ki lett a szerencses?
számolj vissza
Jan 19, 2015 11:36:00
prolesz
Jan 19, 2015 11:36:09
110 tevedtem
Jan 19, 2015 11:36:09
Kémlégy
Jan 19, 2015 11:40:31
Ismét elemében az ütyféd úr! Vicces lesz, ha kisoderálják a többoldalas manifestóit, miket órákon át gépelt 2 ujjal.
Jan 19, 2015 11:40:31
medvezsidaj
Jan 19, 2015 11:41:31
FB oldal értékelést nem lehet soderálni Hahó! :)
Jan 19, 2015 11:41:31
Kémlégy
Jan 19, 2015 11:45:54
FB oldal értékelést nem lehet soderálni Hahó! :)
Akkor pont ezért írt oda a kis ravasz?
Andi néni mérges lesz.
Jan 19, 2015 11:45:54
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 19, 2015 11:50:03
x9)
Szülinapi kívánság púp oldalán:

Gyors felmérés: ki szokott Barry White számot küldeni a férfi ismerőseinek születésnap alkalmából?

Gyors felmérés: ki szokott Barry White számot küldeni a férfi ismerőseinek születésnap alkalmából?
Kiss Kender Farkas
Jan 19, 2015 11:54:19
Látom felpörgés van a nomad oldalán :) Abban bízol Endi, hogy Andi feljelent hitelrontásêrt és megint kapcsolatba kerülhetsz vele?
Jan 19, 2015 11:54:19
Krizsai úrhölgy
Jan 19, 2015 12:12:30
* belépett a klubba, ahol Fórizs Eszter úrhölgy tanyázik *
Jan 19, 2015 12:12:30
Karandas
Jan 19, 2015 12:29:03
Rády Lászlót nem csak emiatt szeretjük.
Jan 19, 2015 12:29:03
Berlini troll
Jan 19, 2015 12:38:13
Csak nem lopott Andika a közértből?
(..)
(...)
Tetszik ·
(...)
Tetszik ·
Jan 19, 2015 12:38:13
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 19, 2015 12:39:42
x9)
Púp, egyre jobban ferdíted a sztorit, hogy mártírt csinálj magadból.
1) Már azt is kihagytad a sztori legutóbbi változatából, hogy Andi tavalyelőtt vendégül látott Berlinben. Persze a magadfajta élősködőknek a "nekem ez jár" gondolkodás miatt említésre sem méltó dolog, de ez neki költség volt. Vagy azt azóta kifizetted neki? (Költői kérdés, mivel az internet korában állítólag képtelen vagy Kruchiót megtalálni, hogy kétezer forintot visszaadj neki.)
2) Hogyan szerettél volna német kapcsolatokat építeni, ha nem beszéled a nyelvet? (Egyiket sem.)
1) Már azt is kihagytad a sztori legutóbbi változatából, hogy Andi tavalyelőtt vendégül látott Berlinben. Persze a magadfajta élősködőknek a "nekem ez jár" gondolkodás miatt említésre sem méltó dolog, de ez neki költség volt. Vagy azt azóta kifizetted neki? (Költői kérdés, mivel az internet korában állítólag képtelen vagy Kruchiót megtalálni, hogy kétezer forintot visszaadj neki.)
2) Hogyan szerettél volna német kapcsolatokat építeni, ha nem beszéled a nyelvet? (Egyiket sem.)
Berlini troll
Jan 19, 2015 12:39:52
Amúgy szerintem ez magyarázókártya Veja néniéknek is... Lehetett nagy döbbenet, hogy miért nem tud németül és senkit nem ismert meg.
Jan 19, 2015 12:39:52
Laci
Jan 19, 2015 12:48:52
én a csajomnak küldök Barry White számokat, ha kúrni akarok vele! Xd
Jan 19, 2015 12:48:52
-
Jan 19, 2015 12:55:55
Jan 19, 2015 12:55:55
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 19, 2015 12:57:13
x9)
Csak nem lopott Andika a közértből?
(Dec 27, 2014 14:14:40)
Nem. Az volt a vita tárgya, megvárhatja-e a bolt kapujában a barátnőjét úgy, hogy kutya van nála. (Naná hogy meg.)
De ugye ezt csak sneci állítja és az a fránya snecológia 1. főtétele ott motoszkál az ember fejében...
-
Jan 19, 2015 13:05:51
Pogány László Ezt a pofátlan hazudozást, Kiss Endre Farkas! Egy csomó történést nagyvonalúan kifelejtettél az adni-kapni viszonylatában. Az egész történet azzal kezdődött, hogy 2 hetet ingyen lakhattál Andinál Berlinben. Ezek után van képed filléres költségeket elkérni tőle? Arról miért nem írsz, hogy Andi adott neked tanácsokat, pl. hogy ne menj Szíriába? Neki köszönheted, hogy még élsz.
16 perce · Tetszik
Pogány László Hogy van képed erkölcsi nívóról beszélni ezek után? www.youtube.com/watch?v=3hx2I58ZG_g
Így verte át SoDI Pál Marci biciklis zarándokot
Te még nem ismered SoDIt? Tájékozódj a sodik...
youtube.com
16 perce
Pogány László Hogy merészelsz ezek után képzelt erkölcsi magaslatról pofázni? www.youtube.com/watch?v=LusrBSPv9io
Így verte át SoDI Kruchió Sándor hazafit
"Nagy Gyuri barátommal "Állítsuk meg a...
youtube.com
15 perce
Pogány László Hogy van képed erkölcsi nívóról
pofázni, amikor a saját apádat úgy tetted ki a tőle ajándékba kapott lakásából, hogy trükkösen lemondattad a használati jogáról, és amikor eljött volna az ideje, nem jegyeztetted vissza a jogát?
13 perce
Pogány László Milyen bűncselekményről beszélsz, amikor éppen te vagy vádlott? Egyszerűen nincs határa a pofátlanságodnak!!!
6 perce
Pogány László Az internet tele van a farokverős videóiddal, és a perverz szexhirdetéseiddel, és te erkölcsi nívót emlegetsz? velvet.hu/.../farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a.../
Farokverő videója miatt támadják a Nemzet Bloggerét
Kiss Endre Farkast, azaz SoDit ellenségei...
velvet.hu
3 perce
16 perce · Tetszik
Pogány László Hogy van képed erkölcsi nívóról beszélni ezek után? www.youtube.com/watch?v=3hx2I58ZG_g
Így verte át SoDI Pál Marci biciklis zarándokot
Te még nem ismered SoDIt? Tájékozódj a sodik...
youtube.com
16 perce
Pogány László Hogy merészelsz ezek után képzelt erkölcsi magaslatról pofázni? www.youtube.com/watch?v=LusrBSPv9io
Így verte át SoDI Kruchió Sándor hazafit
"Nagy Gyuri barátommal "Állítsuk meg a...
youtube.com
15 perce
Pogány László Hogy van képed erkölcsi nívóról
pofázni, amikor a saját apádat úgy tetted ki a tőle ajándékba kapott lakásából, hogy trükkösen lemondattad a használati jogáról, és amikor eljött volna az ideje, nem jegyeztetted vissza a jogát?
13 perce
Pogány László Milyen bűncselekményről beszélsz, amikor éppen te vagy vádlott? Egyszerűen nincs határa a pofátlanságodnak!!!
6 perce
Pogány László Az internet tele van a farokverős videóiddal, és a perverz szexhirdetéseiddel, és te erkölcsi nívót emlegetsz? velvet.hu/.../farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a.../
Farokverő videója miatt támadják a Nemzet Bloggerét
Kiss Endre Farkast, azaz SoDit ellenségei...
velvet.hu
3 perce
Jan 19, 2015 13:05:51
medvezsidaj
Jan 19, 2015 13:15:51
Szep munka Pogany ur!
Jan 19, 2015 13:15:51
-
Jan 19, 2015 13:20:24
Ezt figyeld recskaboy:
Zirctől nem messze, egy eldugott, sötétzöld völgyben fekszik Bakonybél, ahol az egyik falu széli régi parasztházban lakik Botond – ismertebb nevén Boci, egy 15 éves autista fiú. Észrevétlenül tanult meg tökéletesen angolul, folyamatosan kacifántos forgatókönyv ötleteken töri a fejét. Viszont az anyukája, Gilla emlékezteti mindig, hogy köszönni kell, ha belép valahova, és csak egy rózsaszín selyemmalaccal tudja megtanulni a kémiát. Hogy telnek egy gimnazista autista fiú mindennapjai? Az abcug.hu-n olvasható Botond története.
Az abcug.hu multmédiás riportját Hajdú D. András fotós és Magócsi Márton szerkesztő készítette.
444.hu/2015/01/19/mindenkivel-van-valami-csak-annak-meg-nincs-neve/
Zirctől nem messze, egy eldugott, sötétzöld völgyben fekszik Bakonybél, ahol az egyik falu széli régi parasztházban lakik Botond – ismertebb nevén Boci, egy 15 éves autista fiú. Észrevétlenül tanult meg tökéletesen angolul, folyamatosan kacifántos forgatókönyv ötleteken töri a fejét. Viszont az anyukája, Gilla emlékezteti mindig, hogy köszönni kell, ha belép valahova, és csak egy rózsaszín selyemmalaccal tudja megtanulni a kémiát. Hogy telnek egy gimnazista autista fiú mindennapjai? Az abcug.hu-n olvasható Botond története.
Az abcug.hu multmédiás riportját Hajdú D. András fotós és Magócsi Márton szerkesztő készítette.
444.hu/2015/01/19/mindenkivel-van-valami-csak-annak-meg-nincs-neve/
Jan 19, 2015 13:20:24
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 19, 2015 13:21:35
x48)
2292 lett a szerelmi drámás videó nézettsége. jó, nem 10 ezer, de az index címlappal együtt szerintem nagyon szép ajándék sodi születésnapjára.
miért nem köszönöd meg? miért vagy ilyen hálátlan?:(
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
miért nem köszönöd meg? miért vagy ilyen hálátlan?:(
Berlini troll
Jan 19, 2015 13:23:10
Ilyenért nem mennek bíróságra, hacsak Andika nem betonon loccsantotta szét a biztonságiőr fejét...A bolttal kellett volna akkor perben állnia, ha igaz lenne sneci állítása ;)
Az lehetett, higy lopott, megállították és amilyen proli, még neki állt feljebb....
Jan 19, 2015 13:23:10
Kémlégy
Jan 19, 2015 13:29:19
Sodikutyát kitiltották a KaDeWe-ből? :)
Jan 19, 2015 13:29:19
Vérmengele
Jan 19, 2015 13:50:35
Budapest 1976-11-03
Kiss Endre Farkas (Recskaboy)@tolvajkergetok.hu
Nyeméjtyem. Most akkor a második emeleten van az ól vagy a földszinten (=szuterénben)?
Hacsak nem arról van szó, hogy Klembalának két lakása van a házban, és a disznó hivatalosan a másodikra van fejelentve, de igazából a sínekre néző szuterénben röhög, és csak a művészúr virágait megöntözni jár fel néha, meg hogy lásson egy kis napfényt.
Jan 19, 2015 13:50:35
Zulu
(
x15)
Jan 19, 2015 13:59:41
x15)
15 perc fütyizés
Jan 19, 2015 14:12:14
Igazából lényegtelen.
Ő tulajdonképpen egy szellemi szuterénben van.
Jan 19, 2015 14:12:14
Vérmengele
Jan 19, 2015 14:12:25
Én úgy tudom, hogy miután Athina kidobta a bérelt külvárosi luxuspecóból, és ő a Naphegyre költözött, a malac követte (vö. Zsodika is mindig Andi néni egy kilométeres körzetében maradt). Így találta a sínekre néző szutit.
Egyébként tényleg nem értem, hogy lehet egy lakás egyszerre a másodikon és a földszinten is.
Jan 19, 2015 14:12:25
xray
Jan 19, 2015 14:20:13
Farkas Endre Kiss Vádlott azért vagyok, mert ellenálló vagyok, és rendőri jogsértéseket tártam fel. Rendőrök bűneit feltárni a hatalom szerint adatokkal való visszaélés, de én megvédem magam az önkénnyel szemben.
2 perce · Tetszik
Farkas Endre Kiss Apám eladta az egyetemi tankönyveimet, pont a vizsgák előtt. Amikor újat akartam venni, akkor kiderült, hogy a bankkártyám segítségével titokban számlámról is lenyúlta a diákhitelemet. Az otthon szentsége azt jelenti, hogy amit leraksz, nem tűnik el. Lopkodó embereket senki nem köteles maga mellett megtűrni. Apámnak egyébként anyámmal kijártunk egy 160 ezer forintos nyugdíjat az OEP-nél, ami azóta is havonta megkap.
Az eszem megáll, hogy miket hazudozik
2 perce · Tetszik
Farkas Endre Kiss Apám eladta az egyetemi tankönyveimet, pont a vizsgák előtt. Amikor újat akartam venni, akkor kiderült, hogy a bankkártyám segítségével titokban számlámról is lenyúlta a diákhitelemet. Az otthon szentsége azt jelenti, hogy amit leraksz, nem tűnik el. Lopkodó embereket senki nem köteles maga mellett megtűrni. Apámnak egyébként anyámmal kijártunk egy 160 ezer forintos nyugdíjat az OEP-nél, ami azóta is havonta megkap.
Jan 19, 2015 14:20:13
púp
Jan 19, 2015 14:22:38
szóval a fórumtilalom miatt visszatér a facebookos matyarázkodás ideje
uncsi vagy, sodi
* ásít *
uncsi vagy, sodi
* ásít *
Jan 19, 2015 14:22:38
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 19, 2015 14:23:20
x9)
1) Magyarországon. Ez azért valószínűtlen, mert Andi magyarországi felvételein egyiken sem tűnik fel a kutya (nem csak kilakoltatáson volt, hanem MolnárF-ékkel is lógott). Ráadásul csak pár napig volt itt, nem hinném, hogy nagyon megviselte volna, ha bírósággal fenyegetik.
2) Németországban. Ebben az esetben meg púp jogászkodása sántítana, mert hogyan tudta volna összeszedni a német jogi dokumentumokat nyelvtudás nélkül, meg minek szerzett volna neki itthoni ügyvédet? (Aki ha létezett is, valószínűleg nem ügyvéd, csak valamelyik önjelölt jogászprofesszor a retardcsapatból.)
jiddise máme
(
x11)
Jan 19, 2015 14:27:28
x11)
a malacz teljesen letett a faszbuk elleni perről?
Berlini troll
Jan 19, 2015 14:32:54
Jó de egy biztonsági őr emiatt nem perel,nincs értelme. Hacsak nem bántalmazta a nő. Talán annyi hogy keresett Andikának valami ingyenes jogsegélyt, mondjuk a követséget, mert magyar álompolgár....
Jan 19, 2015 14:32:54
broni
Jan 19, 2015 14:41:36
broni, jártál volna gg allin koncentre? mint ez:
youtube.com/watch?v=tR646C8YDQw
youtube.com/watch?v=tR646C8YDQw
mint keresztény-konzervatív gondolkodó és közíró, természetesen igen
Jan 19, 2015 14:41:36
töppedt buzigolyók
Jan 19, 2015 14:43:46
Farkas Endre Kiss Vádlott azért vagyok, mert ellenálló vagyok, és rendőri jogsértéseket tártam fel. Rendőrök bűneit feltárni a hatalom szerint adatokkal való visszaélés, de én megvédem magam az önkénnyel szemben.
2 perce · Tetszik
2 perce · Tetszik
Endre, majd ezzel a "megvédem magam az önkénnyel szemben" dumával próbálkozz a börtönben, mikor a kanos cellatársaid kivont fasszal közelednek feléd. Mutasd meg nekik, milyen kemény csávó vagy, szopd le mind, hogy dülledjen a szemük!
Jan 19, 2015 14:43:46
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 14:48:33
x44)
Farkas Endre Kiss A fizikai zaklatás annyiban merült ki, hogy amikor mondtam neki valamit, egyszer a vállára tettem a kezem, te fasz.
about a minute ago · Like
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 14:50:58
x44)
Mit is mondtál neki? Ja, emlékszem: "Jövő héten már tényleg elmegyek dolgozni" :D
She was a dude.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 19, 2015 14:54:27
x38)
Endi, mit szólnak Vera néniék, hogy fórumozás munkakeresés helyett a FB-n magyarázkodsz?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Berlini troll
Jan 19, 2015 14:55:00
Farkas Endre Kiss 2013-ban egyszerűen vendégségbe lettem hívva, így az nem segítségkérés -vagy nyújtás kategóriája volt. Szíriába pedig el kellett volna mennem; ma már bánom, hogy hagytam magam lebeszélni róéa, Damaszkusz ugyanis egy gyönyörű város.
Biztos ott másabbak a szobák. :D Berlinben is csak a metróba jutott le...
Biztos ott másabbak a szobák. :D Berlinben is csak a metróba jutott le...
Jan 19, 2015 14:55:00
Kémlégy
Jan 19, 2015 14:56:23
Farkas Endre Kiss A fizikai zaklatás annyiban merült ki, hogy amikor mondtam neki valamit, egyszer a vállára tettem a kezem, te fasz.
Szeretném kérni a "tipi-tapi dínó" c. számot, és küldeném Kiss Endre Farkasnak, Berlin, Germany környékére!
Jan 19, 2015 14:56:23
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 14:58:21
x44)
Miért teszed a vállára a kezed, ha a nő nem akarja? Örülj, hogy nem jelentett fel szexuális zaklatásért.
She was a dude.
Vérmengele
Jan 19, 2015 15:01:18
Az apja nyugdíjával kapcsolatban csak azt felejtette el megemlíteni, hogy egyrészt annak bő a felét tiltják, tehát 80 ezerből vegetál a szélütött apja egy fűtetlen putriban, egy falu szélén.
Hányok.
Hányok.
Jan 19, 2015 15:01:18
-
Jan 19, 2015 15:01:39
hehehehe:
Farkas Endre Kiss Miből gondolod, hogy nem Berlinben vagyok még?
körülbelül egy perce
körülbelül egy perce
Jan 19, 2015 15:01:39
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 19, 2015 15:02:04
x9)
Inkább csak púp próbálja felnagyítani az esetet, hogy ezzel is magasztalhassa önmagát. Kb. mint abban az esetben, amikor sneci szerint "megköszönte a hálás megrendelő, hogy mennyire faszán működik a rendszer, amit összerakott neki", a valóságban a bemásolt levélben egy egyszerű "Köszönöm" szerepelt, még aláírás sem volt.
Vérmengele
Jan 19, 2015 15:02:18
Miért teszed a vállára a kezed, ha a nő nem akarja? Örülj, hogy nem jelentett fel szexuális zaklatásért.
Nem, csak átalakította az ormányát. Ez tehát 1-1, tessék szépen kibékülni!
Jan 19, 2015 15:02:18
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 15:03:47
x44)
hehehehe:
körülbelül egy perce
körülbelül egy perce
Kérdezd meg, mond e valamit neki ez az ip: 84.0.197.117
-ásl-
Jan 19, 2015 15:04:29
Kár, hogy nem mentél el Szíriába. Szívesen megnézném a lefejezős videódat'
Jan 19, 2015 15:04:29
Leleplező Lali
Jan 19, 2015 15:05:56
már elmenekült, mert szóba került a maszti-parti
Jan 19, 2015 15:05:56
kettes-figyelő
Jan 19, 2015 15:11:54
na a malac megint odahányt az oldalra egyet, kíváncsi vagyok meddig megy el a vergődésben
Jan 19, 2015 15:11:54
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 15:17:11
x44)
Ebből hogy lesz pénz, árti?
She was a dude.
Nikola Tesla
Jan 19, 2015 15:18:00
Mi ez a Michalozás meg Mikolájozás? Jó, hogy a Télapót nem jelenti fel...
Jan 19, 2015 15:18:00
broni
Jan 19, 2015 15:19:08
Jan 19, 2015 15:19:08
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 15:19:12
x44)
Na, az ügyvéd lesz a következő, ennyire kifogyott a disznó a nevekből?
She was a dude.
púp
Jan 19, 2015 15:19:38
végre jön michael!
Jan 19, 2015 15:19:38
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 19, 2015 15:19:43
x48)
"A snecológusok arcképcsarnokát hamarosan újabbakkal bővítjük. Ki legyen a következő? Szeretnétek-e megismerkedni például a köztiszteletben álló dr. Kiss Endre Farkas (Recskaboy) ügyvéddel?"
igen!!!! na végre!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
igen!!!! na végre!
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 19, 2015 15:19:53
x9)
Szép volt, púp most szólta el magát az Intec-kel kapcsolatban:
Brian
Jan 19, 2015 15:21:41
Mi ez a Michalozás meg Mikolájozás? Jó, hogy a Télapót nem jelenti fel...
Jan 19, 2015 15:21:41
broni
Jan 19, 2015 15:22:56
az hát!!!!!!
Jan 19, 2015 15:22:56
púp
Jan 19, 2015 15:23:06
a sertés már bakizik is, nehezen tud koherens maradni a saját hauzugságaiban: most épp azt találta ki, hogy hiénaverőt az IP-jével bizonyítják, holott a szuper IP-doxában kurvára nem volt meg neki az ő tippelt IP-je sem
Jan 19, 2015 15:23:06
Kémlégy
Jan 19, 2015 15:25:53
hehehehe:
körülbelül egy perce
körülbelül egy perce
Kocsonya nem feleselgetne ilyen bátran andinéninek, ha még Berlinben lenne.
Jan 19, 2015 15:25:53
Sherlock Porks
Jan 19, 2015 15:27:26
Jegyezd meg faszparaszt: a tolvajkéregetők MINDIG többet tudnak, mint amit elmondanak. MINDENKINEK az IP-címe megvan nekünk, még azoknak is, akik soha nem írtak a fórumra!
A nyomozás már zajlik. Hamarosan elkapunk, Kanos Pista. Addig is holnap megismerkedünk egy újabb snecológussal, várod már ugye, Bede Márton?
A nyomozás már zajlik. Hamarosan elkapunk, Kanos Pista. Addig is holnap megismerkedünk egy újabb snecológussal, várod már ugye, Bede Márton?
Jan 19, 2015 15:27:26
snecigeci
(
x44)
Jan 19, 2015 15:27:38
x44)
Pedig reggel majdnem bemásoltam, mit írt Andi az ál-púpnak. Jó, hogy nem tettem, mert állítása szerint a púpos még Berlinben van.
She was a dude.
224 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™