becsület pl. az, hogy ha előre kifizetnek egy munkát, akkor azt elvégzed a megbeszélt határidőre - hogy egy általad is érthető példát mondjak
legalább beismered, hogy fogalmad sincs mi az a becsület meg a munka
Elég nehéz zaklatásnak nevezni azt, amikor tisztában van a nyomorúságos anyagi helyzetemmel, és azzal, hogy elsősorban azért segítek neki Pestről több száz munkaórában, és minden általam elérhető módon, hogy ezen keresztül később német kapcsolati tőkét szerezzek, és ezt elfogadja, majd amikor ennek érdekében Berlinbe költözöm, ahol stabilan napi átlag 20 euró felett van a személyén keresztül remélt, előre megbeszélt kapcsolatépítés érdekében meglévő kinntartózkodásom költsége, akkor átlag ötnaponta, vagyis újabb 100-100, és száz euró elköltése után bátorkodok finoman rámutatni, hogy még mindig nem mutatott be senkinek, és a megkötött társadalmi kapcsolatok gyarapodása helyett csak a bíztatási kárának folyamatos növekedését vagyok képes realizálni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
KÖNYÖJGÖM BÉKÜJJÜNKKKKIIIII te utolsó csicska
Más kérdés, hogy nem jogászkodással indítani, hanem a lelkére próbáltam hatni, de most már látom, hogy mégis inkább hideg jogászkodás oldaláról kellett volna megközelítenek a kérdést, most így lehetőséget adtam neki arra, hogy ne gondoljon a felelősségére.
nahát, nem németül tanulni mentél ki Berlinbe? mik ki nem derülnek... DDDDDDDDDDD
amúgy meg semmire se mentél volna azzal, ha bemutat valakinek, mert nem tudtál volna mit kezdeni vele - a nyelvet nem beszéled, egy életképtelen, lusta szar vagy szakmai tudás nélkül, aki még gányolni is szarul gányol épp azért, mert nem tart lépést a szakma fejlődésével
teljesen érthető, hogy nem mutatott be senkinek, nem égette magát veled
Tisztában van vele, mert többször megbeszéljük, hogy ez a célom, tudomásul veszi, és elfogadja, hogy elsősorban ennek érdekében segítek neki.
Mit nem értesz?
tényleg dugod veranénit koszt-kvártélyért?
De. Azt viszont csak úgy lehet, ha ismersz embereket.
qrvára semmilyen felellősége nem volt veled kapcsolatban
segítettél valamiben, megköszönte, ott hédereltél 2 hétig, mijafaszt vártál még?
az, hogy te beképzeltél magadnak dolgokat, az őt semmire nem kötelezi, a többszáz órát meg a saját hülyeségednek köszönheted, mint már többször kiderült
nem ígért semmit ezzel kapcsolatban. te részesedést akartál a bevételből.
Nem, de az oltári nagy szemétség volt, hogy teljesen természetesnek tekintette a kinti tartózkodásomat, és felelőtlen módon a legkevésbé sem volt tekintettel arra, mennyire a lehetőségem túlterkedő csoda minden egyes, nem kis részben a rajta keresztüli kapcsolatépítés reményében Berlinben töltött nap.
jiddise máme:
Idióta. A két hét utáni évben segítettem neki sokat.
Utána, utána, utána.
Deklarálva, hogy amit kérek, az pont azért merőben jelképes, mert nem a pénzt akarom én, hanem a referenciát, és a kapcsolati tőkét.
tekintsd úgy, hogy legalább volt motivációd. andi nélkül a recskairodában masztiztál volna.
de milyen csodáról beszélsz? a penészes szobáról omáéknál?
láttuk, hogy milyen szart gányoltál össze azzal a hatalmas áldozattal. megnehezítetted andi életét. majd amikor elküldött a faszba, elkezdted zaklatni, még fizikailag is.
Nem érdekel már senkit sem ez a téma. Mi az isten faszáért bizonygatod, egyáltalán kinek, miért? Írj egy blogot, vagy akármi, de ez, ilyen formában, nem vezet sehova.
Milyen áldozatot, te szerencsétlen? Kimentél Berlinbe fütyizni recskaiék pénzén, németül nem tanultál semmit, dolgozni nem dolgoztál, csak Andit zaklattad súlyos elmebetegségre utaló színezett-boldozott e-mailekkel. Elpazarolódott egy millió forintnál több a semmire, az ott-tartózkodásodnak értelme az nem volt, ha csak nem annyi, hogy bevonzottál egy hatalmas penészfoltot a bérbeadóidnak, ezzel öregbítve a magyarok hírnevét nyugaton.
mi volt az a hatalmas áldozat?
nem támadott, csak végre le akart koptatni, te meg ragadtál rá mint egy pióca. idegesítő hülyegyerek voltál andi számára.
Tényleg a világ legtermészetesebb dolga keleti-európai keresetből a nyugat egyik fővárosának legjobb részén élni.
nem verte ki két hétig, Hahó!
baszás reményében inkább
túltérkedő csoda?
az meg mi?
mucuska, te mások pénzén voltál kint, nem a sajátodból
BA-LEK-VAGY! vagy balfasz. mindenki ezt magyarázta neked hónapokon át, te meg azt hajtogattad, hogy berlin szegény város és a kaja olcsóbb mint pesten
dehát ez a te döntésed volt. mit rinyálsz?
Én meg pillanatokat ragadok ki, a másfél évet egészében nézem. Így bizony az egész ugyanannak tűnik, mint amit 10 éve a zsidó tanárt csinált velem. Adott egy kultúrális, művészeti projekt, a későbbi értékes munka és referencia reményében. Rengeteg pénz és energia megy rá a részemről, majd amikor sok-sok türelem után szerényen kérném az ellenértékét, megtörténik a minden korábbi megállapodást felrúgó a pofára ejtésem.
Neked nincs saját kereseted, hahó! Vera néniék pénzét skálázod.
frászt, a hálátlan dög kicsábította és ejtette, most ezt a vonalat nyomja
Egyik pillanatban nincs saját keresetem, a következő pillanatban adócsaló vagyok. El kéne már dönteni. :D
idióták vagytok, nacsá
andi zsidó egyébként?
Nem azt állítom, hogy bármit is egyenesen megígért volna, de a motivációm pontos megismerése, és tudomásul vétele, valamint az ennek hatására megtett erőfeszítéseim elfogadása ettől még megalapozza, hogy bíztatási kárról beszéljek. Ez ugyanis ennek a klasszikus esete.
Hülye vagy, csá.
még nem, de nemsokára az lesz :)
az, baszodalássan, bíztatási kár
mikor perled be?
Megint mire ilyen a nagy a pofád, te púpos rém? Találtál egy maréknyi ötforintost az asztal mögött?
önként csináltad egy nagy üzlet reményében?
fuss neki mégeccer a btk-nak, te kis jogtudor
Nem befeketetés volt, és nem előkészület, hanem ténylegesen elkezdett munka.
Ez milyen körmondat már :DDD Te barom, te :DDD
szerinted, sneckó, szerinted
de jelentsd fel bíztatási károkozásért, aztán majd magyarázd el a bíróságnak, hogy milyen huncutul mosolygott rád, amit te bíztatásnak vettél
Te idióta, hónapokig röhögtünk rajtad és most megpróbálod megmagyarázni, hogy andi a hibás. Takarodj az íróasztal alá és fütyizd magad álomba!
azt sosem fogjuk megtudni
látod, nem vagy egy észlény, de csak rájöttél végül
Most akartam beírni,hogy nicknek is kiváló!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
A leggyengébb pontomon támadott meg, de elfelejti, hogy kiismertem, és tudom, nála hol van ez.
Csiklón vágod?
te biztatási kárról ugatsz, miközben azt mondod, hogy már teljesítetted a szerződést. a biztatási kár még a szerződés megkötése előtti magatartásra vonatkozik. ha már van szerződés, teljesítés, akkor ott csak a szerződéses károkozásra vonatkozó szabályokat lehet alkalmazni.
olyan hülye vagy, hogy arra nincsenek szavak. ismeretlen jogi fogalmakkal dobálózol, ezek alapján ítéled el andit, képzeletben megnyered a pert, miközben fingod nincs miről ugatsz.
földbuta idióta, ez a megfelelő kifejezés rád.
mivan??? ne tetézd már a hülyeséget, te földbuta idióta!!!!
ha azt mondod abban egyeztetek meg, hogy ő bemutat valakinek, te pedig megcsinálod a melót, akkor az egy szerződés volt köztetek. fogalmilag kizárt a bíztatási kár ha már fennáll a szerződés.
nagyon nem erősséged a logika. ne erőltesd a gondolkodást, mert nem megy. fogadd el, hogy hülye vagy, és hagyd a gondolkodást másokra.
Nem, de kihozom abból a maximumot, hogy én még akkor is maximálisan tisztességes voltam vele (jelszavak önkéntes átadása, domain-ekről való lemondás anélkül, hogy kifizette volna az árukat), amikor ő a legkevésbé sem volt az. Azt nem azért csináltam, mert balek vagyok, hanem hogy ezután kedvem szerint tudjak rá hivatkozni.
mifaaaan? a szerződés csak egy része volt a szerződésnek? attól, hogy egyezségnek hívod, az a jogi terminológiában még szerződést jelent, földbuta barátom. fogalmilag kizárt a bíztatási kár.
ott kellene elkezdeni a polgári jogot, hogy szerződés fogalma. az alapfogalmalat elsajátítani, és utána ugatni speciális jogintézményekről.
vagy idiótáéknál nem így megy? mesélj, nálatok hülyéknél hogy megy ez a tanulás dolog?
szerintem andi volt a nagylelkű, hogy szóba állt egy magadfajta autista idiótával, akit egyébként minden normális ember leszar. ezért is nincsenek normális emberi kapcsolataid.
andi leereszkedett hozzád, Hahó!
szerződés=megállapodás. ennyi segítek, földbuta barátom.
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 00:49:15
x11)
Mi a becsület, meg mi a munka...
Sajnálom, kérlek, filozófiát én sose hallgattam az egyetemen.
becsület pl. az, hogy ha előre kifizetnek egy munkát, akkor azt elvégzed a megbeszélt határidőre - hogy egy általad is érthető példát mondjak
Brian
Feb 07, 2015 00:50:27
Mi a becsület, meg mi a munka...
legalább beismered, hogy fogalmad sincs mi az a becsület meg a munka
Feb 07, 2015 00:50:27
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 00:50:30
x11)
mesélj, sneckó, hogy menekítettek ki Berlinből?
sodika
Feb 07, 2015 00:52:17
Itt is magát védi tőled, te zaklató stalker elmebeteg.
Elég nehéz zaklatásnak nevezni azt, amikor tisztában van a nyomorúságos anyagi helyzetemmel, és azzal, hogy elsősorban azért segítek neki Pestről több száz munkaórában, és minden általam elérhető módon, hogy ezen keresztül később német kapcsolati tőkét szerezzek, és ezt elfogadja, majd amikor ennek érdekében Berlinbe költözöm, ahol stabilan napi átlag 20 euró felett van a személyén keresztül remélt, előre megbeszélt kapcsolatépítés érdekében meglévő kinntartózkodásom költsége, akkor átlag ötnaponta, vagyis újabb 100-100, és száz euró elköltése után bátorkodok finoman rámutatni, hogy még mindig nem mutatott be senkinek, és a megkötött társadalmi kapcsolatok gyarapodása helyett csak a bíztatási kárának folyamatos növekedését vagyok képes realizálni.
Feb 07, 2015 00:52:17
Brian
Feb 07, 2015 00:53:57
Feb 07, 2015 00:53:57
-
Feb 07, 2015 00:55:56
mit fogadott el andi? idézd már mit írt pontosan! megint beképzelsz magadnak dolgokat. autista vagy!
Feb 07, 2015 00:55:56
sodika
Feb 07, 2015 00:56:52
Más kérdés, hogy nem jogászkodással indítani, hanem a lelkére próbáltam hatni, de most már látom, hogy mégis inkább hideg jogászkodás oldaláról kellett volna megközelítenek a kérdést, most így lehetőséget adtam neki arra, hogy ne gondoljon a felelősségére.
Feb 07, 2015 00:56:52
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 00:56:59
x11)
amikor ennek érdekében Berlinbe költözöm, ahol stabilan napi átlag 20 euró felett van a személyén keresztül remélt, előre megbeszélt kapcsolatépítés érdekében meglévő kinntartózkodásom költsége, akkor átlag ötnaponta, vagyis újabb 100-100, és száz euró elköltése után bátorkodok finoman rámutatni, hogy még mindig nem mutatott be senkinek, és a megkötött társadalmi kapcsolatok gyarapodása helyett csak a bíztatási kárának folyamatos növekedését vagyok képes realizálni.
nahát, nem németül tanulni mentél ki Berlinbe? mik ki nem derülnek... DDDDDDDDDDD
amúgy meg semmire se mentél volna azzal, ha bemutat valakinek, mert nem tudtál volna mit kezdeni vele - a nyelvet nem beszéled, egy életképtelen, lusta szar vagy szakmai tudás nélkül, aki még gányolni is szarul gányol épp azért, mert nem tart lépést a szakma fejlődésével
teljesen érthető, hogy nem mutatott be senkinek, nem égette magát veled
sodika
Feb 07, 2015 00:57:51
mit fogadott el andi? idézd már mit írt pontosan! megint beképzelsz magadnak dolgokat. autista vagy!
Tisztában van vele, mert többször megbeszéljük, hogy ez a célom, tudomásul veszi, és elfogadja, hogy elsősorban ennek érdekében segítek neki.
Mit nem értesz?
Feb 07, 2015 00:57:51
-
Feb 07, 2015 00:57:58
Jó Sodi, az Andis köröket már lefutottuk, ugyanazokat a szólamokat nyomod, most hogy ide írsz, újíts, szórakoztass, mint szoktál.
- Hogy megy a nyelvtanulás?
- Hogy megy a német művészes shaját megoldás?
- Csajozol?
- Mikor mész vissza Németországba?
- Milyen ismét az irodában lakni?
- Többet eszel mint Berlinben?
- Budapesten volt sírógörcs?
- Találkoztál Fórizzsal? Volt pofon?
- Mivel tartod sakkban Recskaiékat?
- Na jó, egy Andis: írtál azóta az egykori vendéglátódnak?
- Hogy megy a nyelvtanulás?
- Hogy megy a német művészes shaját megoldás?
- Csajozol?
- Mikor mész vissza Németországba?
- Milyen ismét az irodában lakni?
- Többet eszel mint Berlinben?
- Budapesten volt sírógörcs?
- Találkoztál Fórizzsal? Volt pofon?
- Mivel tartod sakkban Recskaiékat?
- Na jó, egy Andis: írtál azóta az egykori vendéglátódnak?
Feb 07, 2015 00:57:58
Brian
Feb 07, 2015 00:58:13
tényleg dugod veranénit koszt-kvártélyért?
Feb 07, 2015 00:58:13
-
Feb 07, 2015 00:58:24
milyen biztatási kár? andi nyakába akarod varrni a berlini költségeket?
Feb 07, 2015 00:58:24
sodika
Feb 07, 2015 00:58:32
nahát, nem németül tanulni mentél ki Berlinbe?
De. Azt viszont csak úgy lehet, ha ismersz embereket.
Feb 07, 2015 00:58:32
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 00:59:12
x11)
qrvára semmilyen felellősége nem volt veled kapcsolatban
segítettél valamiben, megköszönte, ott hédereltél 2 hétig, mijafaszt vártál még?
az, hogy te beképzeltél magadnak dolgokat, az őt semmire nem kötelezi, a többszáz órát meg a saját hülyeségednek köszönheted, mint már többször kiderült
-
Feb 07, 2015 01:01:18
Mit nem értesz?
Mit nem értesz?
Feb 07, 2015 01:01:18
sodika
Feb 07, 2015 01:02:36
milyen biztatási kár? andi nyakába akarod varrni a berlini költségeket?
Nem, de az oltári nagy szemétség volt, hogy teljesen természetesnek tekintette a kinti tartózkodásomat, és felelőtlen módon a legkevésbé sem volt tekintettel arra, mennyire a lehetőségem túlterkedő csoda minden egyes, nem kis részben a rajta keresztüli kapcsolatépítés reményében Berlinben töltött nap.
jiddise máme:
Utána, utána, utána.
Feb 07, 2015 01:02:36
sodika
Feb 07, 2015 01:03:43
Deklarálva, hogy amit kérek, az pont azért merőben jelképes, mert nem a pénzt akarom én, hanem a referenciát, és a kapcsolati tőkét.
Feb 07, 2015 01:03:43
-
Feb 07, 2015 01:06:11
jiddise máme:
Utána, utána, utána.
jiddise máme:
Utána, utána, utána.
tekintsd úgy, hogy legalább volt motivációd. andi nélkül a recskairodában masztiztál volna.
de milyen csodáról beszélsz? a penészes szobáról omáéknál?
Feb 07, 2015 01:06:11
-
Feb 07, 2015 01:06:20
Ki mentett ki Berlinből? Hogyan keveredtél haza?
Feb 07, 2015 01:06:20
sodika
Feb 07, 2015 01:06:24
Mindegy, ennyit arról, hogy stalker voltam.
Mintha a szomszéd lány lett volna a sarkon a csaj.
Nem az, hogy olyasvalaki, aki korábban kifejezetten bíztatott, amikor hatalmas áldozatot vállaltam a referencia kapcsolati tőke reményében.
Nem az, hogy olyasvalaki, aki korábban kifejezetten bíztatott, amikor hatalmas áldozatot vállaltam a referencia kapcsolati tőke reményében.
Feb 07, 2015 01:06:24
18:19
Feb 07, 2015 01:07:57
bebasztál???
Kurva unalmas vagy, hónapok óta ugyanezt szajkózod.
Kurva unalmas vagy, hónapok óta ugyanezt szajkózod.
Feb 07, 2015 01:07:57
-
Feb 07, 2015 01:09:37
láttuk, hogy milyen szart gányoltál össze azzal a hatalmas áldozattal. megnehezítetted andi életét. majd amikor elküldött a faszba, elkezdted zaklatni, még fizikailag is.
Feb 07, 2015 01:09:37
sodika
Feb 07, 2015 01:11:37
És ezen után, amikor öt hónapnyi emberfeletti türelem és 3500 euró környékén jártunk, és erre tekintettel egy hagyányit elkezdtem határozottabb és türelmetlenebb lenni, benyögi, hogy zaklatás. Persze hogy kiakadtam.
Az meg nem az életének megnehezítése, hogy ha az újabb fajta szerkezetű levélre a beérkezése utáni egy órán belül tanítom meg a rendszert, miközben ő már 10 perc múlva akarné nézni, hanem színtiszta kötekedés.
Az meg nem az életének megnehezítése, hogy ha az újabb fajta szerkezetű levélre a beérkezése utáni egy órán belül tanítom meg a rendszert, miközben ő már 10 perc múlva akarné nézni, hanem színtiszta kötekedés.
Feb 07, 2015 01:11:37
sodika
Feb 07, 2015 01:12:05
akarná, mindegy
ennyit a stalkerkedésről
ennyit a stalkerkedésről
Feb 07, 2015 01:12:05
-
Feb 07, 2015 01:14:12
csinálj inkább egy videót, endi! vagy nyissál erre egy privát blogot.
Feb 07, 2015 01:14:12
sodika
Feb 07, 2015 01:14:19
Illetve nem kötekedés, inkább hálátlanság: a mindent félérerakó prioritásos és alapos jelenség-kezelés degradálása.
Feb 07, 2015 01:14:19
betrinyózott veréb
Feb 07, 2015 01:14:23
Nem akarsz inkább dolgozni, büdös kobold? Vagy legalább egy másik európai városban verni a faszod? Ide érzem a bűzödet, nem lakom messze.
Feb 07, 2015 01:14:23
Potyautas
Feb 07, 2015 01:14:55
...
Nem érdekel már senkit sem ez a téma. Mi az isten faszáért bizonygatod, egyáltalán kinek, miért? Írj egy blogot, vagy akármi, de ez, ilyen formában, nem vezet sehova.
Feb 07, 2015 01:14:55
-
Feb 07, 2015 01:15:05
Ez még mindig csodálatos hogy írtál egy komplett e-mail klienst a szerelmednek, ingyen, ami nem is működött rendesen, ráadásul senki nem is használja. Szerintem regisztráld be a recskamail.hu domaint, hogy valami haszna is legyen több száz óra kidobott időnek.
Feb 07, 2015 01:15:05
púp-o-rama
Feb 07, 2015 01:16:24
Milyen áldozatot, te szerencsétlen? Kimentél Berlinbe fütyizni recskaiék pénzén, németül nem tanultál semmit, dolgozni nem dolgoztál, csak Andit zaklattad súlyos elmebetegségre utaló színezett-boldozott e-mailekkel. Elpazarolódott egy millió forintnál több a semmire, az ott-tartózkodásodnak értelme az nem volt, ha csak nem annyi, hogy bevonzottál egy hatalmas penészfoltot a bérbeadóidnak, ezzel öregbítve a magyarok hírnevét nyugaton.
Feb 07, 2015 01:16:24
sodika
Feb 07, 2015 01:17:18
Mindegy.
A leggyengébb pontomon támadott meg, de elfelejti, hogy kiismertem, és tudom, nála hol van ez.
A szaros klienst meg ő kérte, és voltak egyedi képességei, ahogy kérte.
nacsá
nacsá
Feb 07, 2015 01:17:18
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:18:43
x11)
-
Feb 07, 2015 01:19:27
Mindegy.
nacsá
nacsá
nem támadott, csak végre le akart koptatni, te meg ragadtál rá mint egy pióca. idegesítő hülyegyerek voltál andi számára.
Feb 07, 2015 01:19:27
sodika
Feb 07, 2015 01:20:20
Tényleg a világ legtermészetesebb dolga keleti-európai keresetből a nyugat egyik fővárosának legjobb részén élni.
Feb 07, 2015 01:20:20
Brian
Feb 07, 2015 01:21:00
nem verte ki két hétig, Hahó!
Etikai vészcsengő
baszás reményében inkább
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:21:05
x11)
túlterkedő csoda
túltérkedő csoda?
az meg mi?
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:21:57
x11)
mucuska, te mások pénzén voltál kint, nem a sajátodból
Brian
Feb 07, 2015 01:22:20
BA-LEK-VAGY! vagy balfasz. mindenki ezt magyarázta neked hónapokon át, te meg azt hajtogattad, hogy berlin szegény város és a kaja olcsóbb mint pesten
Feb 07, 2015 01:22:20
-
Feb 07, 2015 01:22:29
Feb 07, 2015 01:22:29
sodika
Feb 07, 2015 01:23:00
nem támadott, csak végre le akart koptatni, te meg ragadtál rá mint egy pióca.
Én meg pillanatokat ragadok ki, a másfél évet egészében nézem. Így bizony az egész ugyanannak tűnik, mint amit 10 éve a zsidó tanárt csinált velem. Adott egy kultúrális, művészeti projekt, a későbbi értékes munka és referencia reményében. Rengeteg pénz és energia megy rá a részemről, majd amikor sok-sok türelem után szerényen kérném az ellenértékét, megtörténik a minden korábbi megállapodást felrúgó a pofára ejtésem.
Feb 07, 2015 01:23:00
Kóser Szalonna
Feb 07, 2015 01:23:06
Neked nincs saját kereseted, hahó! Vera néniék pénzét skálázod.
Feb 07, 2015 01:23:06
sodika
Feb 07, 2015 01:23:15
nem pillanatokat ragadok ki, na
Feb 07, 2015 01:23:15
Etikai vészcsengő
Feb 07, 2015 01:23:26
amúgy vera néni megengedte, hogy fórumozz?
Feb 07, 2015 01:23:26
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:24:18
x11)
frászt, a hálátlan dög kicsábította és ejtette, most ezt a vonalat nyomja
sodika
Feb 07, 2015 01:24:33
És a pofára ejtés olyan módon történik meg, amit az addig mélyen tisztelt ember részéről el nem bírtam volna képzelni. Ebben is ugyanaz a két sztori.
Feb 07, 2015 01:24:33
Etikai vészcsengő
Feb 07, 2015 01:25:54
és mikor mész vissza bejlinbe?
Feb 07, 2015 01:25:54
sodika
Feb 07, 2015 01:27:40
Neked nincs saját kereseted
Egyik pillanatban nincs saját keresetem, a következő pillanatban adócsaló vagyok. El kéne már dönteni. :D
idióták vagytok, nacsá
Feb 07, 2015 01:27:40
Brian
Feb 07, 2015 01:28:17
És a pofára ejtés olyan módon történik meg, amit az addig mélyen tisztelt ember részéről el nem bírtam volna képzelni. Ebben is ugyanaz a két sztori.
andi zsidó egyébként?
Feb 07, 2015 01:28:17
sodika
Feb 07, 2015 01:30:39
Nem azt állítom, hogy bármit is egyenesen megígért volna, de a motivációm pontos megismerése, és tudomásul vétele, valamint az ennek hatására megtett erőfeszítéseim elfogadása ettől még megalapozza, hogy bíztatási kárról beszéljek. Ez ugyanis ennek a klasszikus esete.
Hülye vagy, csá.
Feb 07, 2015 01:30:39
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:31:44
x11)
andi zsidó egyébként?
még nem, de nemsokára az lesz :)
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:32:28
x11)
Hülye vagy, csá.
Hülye vagy, csá.
az, baszodalássan, bíztatási kár
mikor perled be?
-
Feb 07, 2015 01:32:55
Sodi, és ezt a pofáraesést az Univerzum okozta, te vonzottad be, vagy ez csak egy kis akadály az úton, és a Vonzás Törvénye még mindig működésben van? Azt mondtad a Vonzás Törvényének működnie kell. Hogy is van ez?
Feb 07, 2015 01:32:55
Brian
Feb 07, 2015 01:34:04
biztatási kár az mi?
Feb 07, 2015 01:34:04
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:34:41
x11)
"A biztatási kár érvényesítésének fontos korlátja ugyanakkor, hogy a valamely üzletben, befektetésben való részvétel reményében saját döntés alapján végzett tevékenység (előkészületek, befektetés) költsége bíztatási kárként nem követelhető."
mielőtt nagyon beleélnéd magad... DDDDDDDDDDD
mielőtt nagyon beleélnéd magad... DDDDDDDDDDD
púp-o-rama
Feb 07, 2015 01:36:21
Hülye vagy, csá.
Hülye vagy, csá.
Megint mire ilyen a nagy a pofád, te púpos rém? Találtál egy maréknyi ötforintost az asztal mögött?
Feb 07, 2015 01:36:21
sodika
Feb 07, 2015 01:36:56
"saját döntés alapján végzett tevékenység"
A közösen végzett, a napi iránymutatásait követő munka nem ez a kategória.
Feb 07, 2015 01:36:56
✡
Feb 07, 2015 01:37:32
shemmi baj snrci, en is becsiccsentettem. igazabol nem is ertem mirol irsz, de azt vagom, hogy andi a tema.
nezd, egy laikusnak a "munkadbol" csak az jon at, hogy te nem is foglalkoztal vele, hiaba "dolgoztal" rajata tobb szaz orat. mert bem mukodik!
ezzel nem tudsz bevagodni egy csajnal!!
figyi, ha csajozni akarsz, akkor tolunk kerj tanacsot, mert lathatod, hogy amit az autista agyaddal kitalaltal annak semmi, de semmi ertelme.
nezd, egy laikusnak a "munkadbol" csak az jon at, hogy te nem is foglalkoztal vele, hiaba "dolgoztal" rajata tobb szaz orat. mert bem mukodik!
ezzel nem tudsz bevagodni egy csajnal!!
figyi, ha csajozni akarsz, akkor tolunk kerj tanacsot, mert lathatod, hogy amit az autista agyaddal kitalaltal annak semmi, de semmi ertelme.
Feb 07, 2015 01:37:32
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:38:46
x11)
"saját döntés alapján végzett tevékenység"
fuss neki mégeccer a btk-nak, te kis jogtudor
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:39:05
x11)
ptk-nak, nem btk-nak, elnézést
sodika
Feb 07, 2015 01:40:51
Feb 07, 2015 01:40:51
Főnikmadár
Feb 07, 2015 01:42:54
Andi reakcióit a nyomulásodra (túl erőszakos voltam, ez nem jön be neki, legközelebb finomabban szólok hozzá stb.) szintén referenciák és kapcsolati tőke reményében naplóztad? Ugyanezért nem verted ki két hétig? Ne hazudj, nyilvánvaló, hogy szerelmes voltál Andiba, és lekoptatott, ezt most utólag megpróbálod úgy beállítani, hogy egy üzleti partner vert át.
(Lehet, hogy a zsidó tanárúrral is valójában le akart feküdni a recskás?)
(Lehet, hogy a zsidó tanárúrral is valójában le akart feküdni a recskás?)
Feb 07, 2015 01:42:54
Zulu
(
x15)
Feb 07, 2015 01:45:09
x15)
Ez milyen körmondat már :DDD Te barom, te :DDD
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:45:22
x11)
szerinted, sneckó, szerinted
de jelentsd fel bíztatási károkozásért, aztán majd magyarázd el a bíróságnak, hogy milyen huncutul mosolygott rád, amit te bíztatásnak vettél
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:46:11
x11)
ja, és azt is említsd majd meg, hogy a többszáz órának a nagy része a logfájlok nézegetésére ment el, hogy a tavalyi vendéglátód épp micsinál
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 01:49:03
x11)
inkább azt mondd el, hogy jöttél haza?
visszakaptad az útleveled? vagy az még ott van berlin, germany környékén?
visszakaptad az útleveled? vagy az még ott van berlin, germany környékén?
xray
Feb 07, 2015 01:53:14
Hülye vagy, csá.
Hülye vagy, csá.
Te idióta, hónapokig röhögtünk rajtad és most megpróbálod megmagyarázni, hogy andi a hibás. Takarodj az íróasztal alá és fütyizd magad álomba!
Feb 07, 2015 01:53:14
Zulu
(
x15)
Feb 07, 2015 01:56:57
x15)
Hogy jöttél haza? Erre válaszolj!
jiddise máme
(
x11)
Feb 07, 2015 02:11:28
x11)
azt sosem fogjuk megtudni
kezdő troll
Feb 07, 2015 02:45:34
sodika,
Miért nem mész gyári munkásnak Berlinbe?
Azért kapnál 1000 euro fizetést, ami a te mércéddel már a luxus. Meg ott az anyajegyeidet sem ismerik a nemzeti pornóvideókból.
Miért nem mész gyári munkásnak Berlinbe?
Azért kapnál 1000 euro fizetést, ami a te mércéddel már a luxus. Meg ott az anyajegyeidet sem ismerik a nemzeti pornóvideókból.
Feb 07, 2015 02:45:34
-
Feb 07, 2015 06:19:01
látod, nem vagy egy észlény, de csak rájöttél végül
Feb 07, 2015 06:19:01
senki l'onil
Feb 07, 2015 06:31:29
Sodi: " Mi a becsület, meg mi a munka...
Sajnálom, kérlek, filozófiát én sose hallgattam
az egyetemen."
Ehhez nem kell egyetem, egy alapvetoen kozossegi szemleletu csalad kell hozza es akkor mar ovodaban tudja a gyerek.
Ha pl. viszont azt latja otthon, hogy anyu jelkepes ot-ot-otven forintert leszopja a parttitkar elvtarsat, mig a portast csak egy "bartokert", akkor a gyermek megtanul relativizalni, elkenni, haritani, "angolnazni" es olyan egyenes gerincu lesz, mint pl. te.... ja, varj csak....
Sajnálom, kérlek, filozófiát én sose hallgattam
az egyetemen."
Ehhez nem kell egyetem, egy alapvetoen kozossegi szemleletu csalad kell hozza es akkor mar ovodaban tudja a gyerek.
Ha pl. viszont azt latja otthon, hogy anyu jelkepes ot-ot-otven forintert leszopja a parttitkar elvtarsat, mig a portast csak egy "bartokert", akkor a gyermek megtanul relativizalni, elkenni, haritani, "angolnazni" es olyan egyenes gerincu lesz, mint pl. te.... ja, varj csak....
Feb 07, 2015 06:31:29
senki l'onil
Feb 07, 2015 06:40:02
jiddise: " Zulu
azt sosem fogjuk megtudni"
nem lattad a Jay es Nema Bob visszavag-ot veletlenul? Ott elhangzik egy freeware ötlet: The unwritten book of roads... :)
azt sosem fogjuk megtudni"
nem lattad a Jay es Nema Bob visszavag-ot veletlenul? Ott elhangzik egy freeware ötlet: The unwritten book of roads... :)
Feb 07, 2015 06:40:02
senki l'onil
Feb 07, 2015 06:45:32
Sodi: " a személyén
keresztül remélt,"
remélt
Remélt
REMÉLT
avagy
Ahogyan aztMóricka Sodika elkepzeli
tipikus esete.
keresztül remélt,"
remélt
Remélt
REMÉLT
avagy
Ahogyan azt
tipikus esete.
Feb 07, 2015 06:45:32
senki l'onil
Feb 07, 2015 06:49:51
A biztatasi kar az olyan, mint a folt a klotyo falan fuggo kepen? Mert akkor surgosen szukseged lesz egy balekra.
Na, sabbath, csá!
Na, sabbath, csá!
Feb 07, 2015 06:49:51
senki l'onil
Feb 07, 2015 07:22:51
Konzekvencia:
A "konyojgombekujjunkki" tehat nem egy osszetort szivu szerelmes ketsegbeesett uzenete szerelmenek, hanem egy profitorientalt (te) szemely fizetesi meghagyasa/felhivasa egy masik profitorientalt (ő) szemely felé, igaz?
Elkepzelem amint Zuckerberg "targyal" ...
na 22eves magyarcsibe, csá!
A "konyojgombekujjunkki" tehat nem egy osszetort szivu szerelmes ketsegbeesett uzenete szerelmenek, hanem egy profitorientalt (te) szemely fizetesi meghagyasa/felhivasa egy masik profitorientalt (ő) szemely felé, igaz?
Elkepzelem amint Zuckerberg "targyal" ...
na 22eves magyarcsibe, csá!
Feb 07, 2015 07:22:51
senki l'onil
Feb 07, 2015 07:37:03
Biztatott, igaz, Sodi? Most en is biztatlak: gyerunk, gyerunk, meg lesz az az 5 mp 100! hajra, fekudj neki!
Miert nem kezdesz eszeveszett iramban rakeszulni? latod a korlatod?
itt Sejhajrocsogen barki megcsinalhatja a karrierjet, baszás a rendszer, mindenki kepes rá!
Hogy mi? mar csomagolsz is, mert baszás a rendszer? de ugye nem csak a szélesre tárt pumám miatt?
Miert nem kezdesz eszeveszett iramban rakeszulni? latod a korlatod?
itt Sejhajrocsogen barki megcsinalhatja a karrierjet, baszás a rendszer, mindenki kepes rá!
Hogy mi? mar csomagolsz is, mert baszás a rendszer? de ugye nem csak a szélesre tárt pumám miatt?
Feb 07, 2015 07:37:03
senki l'onil
Feb 07, 2015 08:03:49
paranoidszál implant:
ez az Andi veletlenul nem a tanárúr zsoldjában allo amazon, mert azoktól[/ i] ez is kitelik... sot, igazsag szerint ez meglehetosen [i]azos lenne.
kesz szerencse, hogy idoben kapcsolt es kiszínkódolta az [i]az[/ i]os elterelo logikat.
ez az Andi veletlenul nem a tanárúr zsoldjában allo amazon, mert azoktól[/ i] ez is kitelik... sot, igazsag szerint ez meglehetosen [i]azos lenne.
kesz szerencse, hogy idoben kapcsolt es kiszínkódolta az [i]az[/ i]os elterelo logikat.
Feb 07, 2015 08:03:49
powerfap
Feb 07, 2015 08:05:20
Na mivan Recsi?! 3 hét volt mire megjött az alkatrész az autista ködgenerátohoz? Felfúrtad, meggyűrűzted és most újra ontja a jó ki az autista ködöt. Gyártja a jó kis kifogásokat, csodaszavakat, úgy mint: "biztatási kár" , beszarok! Biztatott, most az a baj, de ha meg nem azt csinálta volna, akkor meg a motivációdat rombolja . Mi? Neked bazmeg' ebből kéne megélni. Írnál egy ilyen "kifogás" bot-ot. Megvenné a sok Kisbőrös féle, aztán ha bejön mama a gyerekszobába, csak be kell kapcsolni: Mama ne biztass, mert biztosítási károm keletkezik, vagy nehogy lerombold a motivációmat. :)
Amúgy meg gondolom leültél Vera néni elé és előadtad,a szegény Endikét átverte a csúnya Andi néni. Kihívta munka reményében és most hopp.. tisztára mint Sas tanár úrnál. Mostantól ez lesz a mese. Szegény öreglány jól beszipkázza a dumádat. Kinyílik megint a buxája. (mind a kettő) xD, aztán lehet tovább élősködni. Ezt tényleg jól csináltad!
Amúgy meg gondolom leültél Vera néni elé és előadtad,a szegény Endikét átverte a csúnya Andi néni. Kihívta munka reményében és most hopp.. tisztára mint Sas tanár úrnál. Mostantól ez lesz a mese. Szegény öreglány jól beszipkázza a dumádat. Kinyílik megint a buxája. (mind a kettő) xD, aztán lehet tovább élősködni. Ezt tényleg jól csináltad!
Feb 07, 2015 08:05:20
vittyet hányok
Feb 07, 2015 08:29:17
soditól.
Feb 07, 2015 08:29:17
Haim
(
x10)
Feb 07, 2015 08:31:06
x10)
soditól.
Most akartam beírni,hogy nicknek is kiváló!
Haim
(
x10)
Feb 07, 2015 08:40:10
x10)
Púp! Mi a helyzet? Sábeszkor lehet netezni? Vagy hétvégére visszakapcsolják a netet a vadászbikának?
Milyen volt a hazaút? Mikor mész ki megint?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Milyen volt a hazaút? Mikor mész ki megint?
Brian
Feb 07, 2015 08:49:37
a legfontosabb kérdés: a drága téli ruha, amit az otthoniak vvettek neked, megkerült végre? jó meleg?
Feb 07, 2015 08:49:37
kegyetlen kurátor
Feb 07, 2015 10:24:17
Csiklón vágod?
Feb 07, 2015 10:24:17
senki l'onil
Feb 07, 2015 10:36:05
egy biszexualis liberalist mifel lehet zsarolni? lattak Urvacsoran? Sodo, fussal neki megegyszer, de semmi agresszio! ne feledd, naladnal meg Andinak is nagyobb az erdekervenyesito kepessege, erted, inkabb gondold vegig: ez a bakancsosleszbi a vadaszbikabol nyoszorgu palotapincsit csinalt ugy, hogy meg csak nem is veszelyeztetted a vibratora testi, lelki epseget. Erre most meg mar a pajzsan levo resre utalgatsz? Endre, ez a velelmezhetoen nem tul sokadik generacios ertelmisegi magasan feletted all: egyedul megel es megall a laban.
Feb 07, 2015 10:36:05
-
Feb 07, 2015 11:04:51
te biztatási kárról ugatsz, miközben azt mondod, hogy már teljesítetted a szerződést. a biztatási kár még a szerződés megkötése előtti magatartásra vonatkozik. ha már van szerződés, teljesítés, akkor ott csak a szerződéses károkozásra vonatkozó szabályokat lehet alkalmazni.
olyan hülye vagy, hogy arra nincsenek szavak. ismeretlen jogi fogalmakkal dobálózol, ezek alapján ítéled el andit, képzeletben megnyered a pert, miközben fingod nincs miről ugatsz.
földbuta idióta, ez a megfelelő kifejezés rád.
Feb 07, 2015 11:04:51
sodika
Feb 07, 2015 11:09:29
A bíztatási kár arra vonatkozik, hogy nem mutatott be senkinek, pedig pontosan tudta, hogy pénz helyett a kapcsolati tőkém gyarapítását várom a vele való közös munkától.
Feb 07, 2015 11:09:29
-
Feb 07, 2015 11:13:41
A bíztatási kár arra vonatkozik, hogy nem mutatott be senkinek, pedig pontosan tudta, hogy pénz helyett a kapcsolati tőkém gyarapítását várom a vele való közös munkától.
mivan??? ne tetézd már a hülyeséget, te földbuta idióta!!!!
ha azt mondod abban egyeztetek meg, hogy ő bemutat valakinek, te pedig megcsinálod a melót, akkor az egy szerződés volt köztetek. fogalmilag kizárt a bíztatási kár ha már fennáll a szerződés.
nagyon nem erősséged a logika. ne erőltesd a gondolkodást, mert nem megy. fogadd el, hogy hülye vagy, és hagyd a gondolkodást másokra.
Feb 07, 2015 11:13:41
sodika
Feb 07, 2015 11:14:55
Csiklón vágod?
Nem, de kihozom abból a maximumot, hogy én még akkor is maximálisan tisztességes voltam vele (jelszavak önkéntes átadása, domain-ekről való lemondás anélkül, hogy kifizette volna az árukat), amikor ő a legkevésbé sem volt az. Azt nem azért csináltam, mert balek vagyok, hanem hogy ezután kedvem szerint tudjak rá hivatkozni.
Feb 07, 2015 11:14:55
sodika
Feb 07, 2015 11:16:44
A szerződés csak egy része volt az egyezségnek.
Ezért kértem eleve csak gombokat.
Mert világossá tettem, hogy az egész másról szól.
És a bíztatási károm ezen más dolog kapcsán keletkezett.
A szerződéses káromat leszarom, az 2-300 euró lehet.
A bíztatási károm viszont ezzel párhuzamosan ennek több mint tíz-tizenötszöröse.
A bíztatási károm viszont ezzel párhuzamosan ennek több mint tíz-tizenötszöröse.
Feb 07, 2015 11:16:44
-
Feb 07, 2015 11:17:28
te az az idegesítő fajtájú idióta vagy, aki nem képes beismerni magának, hogy síkhülye, ehelyett megszakadásig bizonygatja a fehérről, hogy az fekete, és meg van győződve arról, hogy neki van igaza.
Feb 07, 2015 11:17:28
-
Feb 07, 2015 11:20:30
A szerződés csak egy része volt az egyezségnek.
mifaaaan? a szerződés csak egy része volt a szerződésnek? attól, hogy egyezségnek hívod, az a jogi terminológiában még szerződést jelent, földbuta barátom. fogalmilag kizárt a bíztatási kár.
Feb 07, 2015 11:20:30
senki l'onil
Feb 07, 2015 11:21:15
Kemálnak bemutatott, nem? nem lehet, hogy az akkor meg elegtelen nemettudasoddal megsertetted a berlini ertelmiseg kulcsemberet?
Feb 07, 2015 11:21:15
sodika
Feb 07, 2015 11:21:43
Azt azért tettem meg, mert mérlegeltem, hogy a megtagadásával nem lennék képes igazán nagyot ütni rajta, igazán nagy kellemetlenséget okozni neki, cserébe viszont az erkölcsi fölényem megsemmisülne. Ezért inkább átadtam neki mindent, mert sokkal erősebb fegyver ellene, hogy mostantól tudok
a nagylelkűségemre hivatkozni.
Feb 07, 2015 11:21:43
sodika
Feb 07, 2015 11:22:11
Igen, a szerződéses rész csak egy része volt a teljes megállapodásnak. Pontosan.
Feb 07, 2015 11:22:11
-
Feb 07, 2015 11:24:19
Igen, a szerződéses rész csak egy része volt a teljes megállapodásnak. Pontosan.
ott kellene elkezdeni a polgári jogot, hogy szerződés fogalma. az alapfogalmalat elsajátítani, és utána ugatni speciális jogintézményekről.
vagy idiótáéknál nem így megy? mesélj, nálatok hülyéknél hogy megy ez a tanulás dolog?
Feb 07, 2015 11:24:19
sodika
Feb 07, 2015 11:25:29
Mi nem világos?
Volt egy szerződéses rész,
és mellette, ehhez kapcsolódóan
de nem ennek részeként
bíztatási kár.
iidóta
de nem ennek részeként
bíztatási kár.
iidóta
Feb 07, 2015 11:25:29
-
Feb 07, 2015 11:27:46
Azt azért tettem meg, mert mérlegeltem, hogy a megtagadásával nem lennék képes igazán nagyot ütni rajta, igazán nagy kellemetlenséget okozni neki, cserébe viszont az erkölcsi fölényem megsemmisülne. Ezért inkább átadtam neki mindent, mert sokkal erősebb fegyver ellene, hogy mostantól tudok
szerintem andi volt a nagylelkű, hogy szóba állt egy magadfajta autista idiótával, akit egyébként minden normális ember leszar. ezért is nincsenek normális emberi kapcsolataid.
andi leereszkedett hozzád, Hahó!
Feb 07, 2015 11:27:46
-
Feb 07, 2015 11:28:58
Mi nem világos?
de nem ennek részeként
bíztatási kár.
iidóta
de nem ennek részeként
bíztatási kár.
iidóta
szerződés=megállapodás. ennyi segítek, földbuta barátom.
Feb 07, 2015 11:28:58
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az útleveled ottmaradt Omáéknál? Személyid meg továbbra sincs meg, gondolod.