Tehát ezek szerint te egy funkci analfabéta vagy
Az első pinanyalás után coming out lesz, az 100%. :)
a tanszéki meglepi miatt?
A rendőr-listás ügy miatt!
ja, bocs, azt hittem listás vagy.
magyarra lefordítva:
2 óra meló = 4 óra nyelvtanulás + egyéb
4 óra meló = 8 óra nyelvtanulás + egyéb
mondd, ezek után mit csodálkozol, hogy egy asztal alatt laksz?
Asztal???
Az parancsnoki központ és kilövőállomás egyben!
* az asztal alatt fekve a gatyájába nyúl, és felállítja a kilövőállomást *
A dokumentálást, és amikor olyan munkát végzek, ami nem a begyakorolt tudásom lendületes alkalmazása, nem számolom munkának. Pedig mindkettő hozzátartozik.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Endre, a faszverést miért nem dokumentálod az excelben? Ne hazudj magadnak, púp!
ezt lefordítanád magyarra, hogy egy magamfajta funkcionális analfabéta is értse, hogy mit akartál mondani?
ööö, ez azt jelenti, hogy vannak német megrendelőid is, vagy milyen begyakorolt tudásról beszélsz?
pedig ez abszolút beleesik a "begyakorolt tudás lendületes alkalmazása" kategóriába :)
újabb Soha többet nem írok ide?
* ásít *
Konkrétan hányni tudnék, az van. :)
Ennyi.
na csá
mit ittál már megint, Fifike?
Megint össze-vissza ittál, hogy hányni tudnál? :) Vigyázz, most nincs ott Andi, hogy elbeszélgessen veled reggelig!
Egyszerűen, bazmeg, az lesz, hogy kibaszottul le fogom szarni, hogy ki mit gondol, és kizárólag saját magam számára, a saját javamra, a saját kedvemért, és saját magam miatt fogom megtenni a továbbiakban az erőfeszítéseket.
igazad van, Fifike
amúgy milyen fíling 33 évesen egy asztal alatt lakni?
elnézést, ezt a harangszülést kifejtenéd bővebben?
Vigyázz pincsi, nehogy egyszer ezek az "ócska, bűnszervezetbe tömörülő senkiháziak" bekopogjanak az iroda ajtaján ;)
Sodi, tényleg teljes jóindulatammal írom, hogy ennek egyszerűen az az oka, hogy mindenkinek az jön le, hogy gonosz vagy, gonosz, embertelen dolgokat csináltál, és a beszólásaid irritálóak, ezen kívül még mindig álomvilágban élsz, és akik segíteni akarnak, nem hallgatsz rájuk, pedig utólag mindig kiderül, hogy igazuk van. Egyszerűen szinte bármit csinálsz az hülyeség, két szélsőség között mozogsz, azért támadnak mindenért, és az ellenkezőjéért is. Ettől függetlenül, az, hogy szard le, ki mit gondol egy jó gondolat, a legtöbb sikeres ember így él.
1. ez a koszos lyuk itt kizárólag arra szolgál, hogy néhány senkiházi
2.Most az a baj, hogy egyedül vagyok, de el tudom képzelni, micsoda mocsokáradatot kapna az a lány, amivel összejönnék.
3. Ha magabiztos vagyok, az a baj, ha bizonytalan vagyok, már az a baj, hogy miért nem viselkedek felnőttként.
1. Itt nincs kosz, sőt, még penész sincs. Ez egy tiszta fórum :)
2. Amivel összejönnék? Értem, tehát nem valódi, hanem egy guminő a célpont :)
3. Ha normálisan lennél magabiztos, azzal nincs gond, de te pofátlan és szemtelen vagy.
Ahogy egy haverom mesélte miután megnézte a Fapoleont, te nemcsak belekapaszkodtál a "kínálkozó lehetőségbe", hanem 1-2 percig rángattad is xD
Elismered tehát a ködgenerátor létezését, nyomorult eretnek?
Az én helyzetemre a realista szemléletet azért nem szabad, mert abból egyenesen vagy az önártalom következve, vagy az utcai tömegmészárlás.
Hoppá-hoppá! Emlékszel még Endre arra az S. Ábel nevű srácra, akit azért kapcsoltak le, mert a blogjában egyetemi mészárlásról irkált mindenfélét? :)
Tulajdonképpen az, hiszen a levelében írtak szerint mindezt 70 ezres nyugdíjból teszi
A Dunába ugorjon valami nehezékkel a lábán. Ne kelljen már a temetésével foglalkozni.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nem érted a mondat lényegét. A "tudd a helyed" veszélyes gondolat, mert nagyon egyenesen következne belőle, hogy na hát akkor mindenki bassza meg, de nagyon.
Az embernek nem a helyét kell tudnia, hanem a lelkesedése mellett maradni, akármi történik.
Épp ezért rágtam be kurvára az Andira, mert én, bazmeg, akármilyen szemét is volt előzőleg, mindig képes voltam reggel azzal az attitűddel felkelni, mintha egyáltalán nem lett volna undok, hanem mindig és végig kedves lett volna.
Képes voltam neki 5 hónapon át hetente többször megadni az esélyt arra, hogy úgy elfelejtsük az összes korábbi gorombaságát, mintha soha nem történt volna meg.
Az úgy viselkedek, mintha akkor az úgy lesz egy tökéletes logika, és ha nem valami démonian természetellenesen működne az a nő, így is lett volna.
Minden nap úgy keltem fel, hogy na, mától biztos kedves lesz.
Az utolsó pénteken is úgy mentem oda, hogy na, le van szarva minden korábbi gorombasága, mosolygós és kedves leszek, miért ne lenne ő is az...
Mi az, hogy elkótyavetyélte? Hát te nem hallottál arról, hogy azt a lakást egy tisztes tanár szerepébe bújt lakásmaffiózó lopta el aljas módszerekkel? Ja, és természetesen zsidó! :)
Akkor a többmilliós tartozásod sem létezik, mivel az is ma reggel előtti. Éljen, gyerünk és bontsunk ki egy rekesz Glédát!
Rákészülési fázisban tart. Most elemzi a kapott adatokat. Nem szabad sürgetni!
Ne is foglalkozz vele. Egyszer majd megbánja ez a némber, hogy mit hagyott ki. Elvégre nem mindennap könyörög egy 33 éves vadászbika youtube-on, hogy fogadja vissza xD
Amikor a sarokba szorítanak, akkor rögtön kezdődik a zsidózás. Lesülhetne a pofádról bőr, te faszverő náci.
Egyetlen esélyed van: örökre kikapcsolod a faptopot és keresel egy kevéssé megterhelő fizikai munkát. Mentálisan az lenne az egyetlen gyógyszer számodra.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Árufeltöltő munkatárs
Az ALDI Magyarország a piacon meghatározó szerepet betöltő, nemzetközi kereskedelmi vállalat. A diszkont elv következetes megvalósítása mellett köteleztük el magunkat, amely egyet jelent azzal, hogy a lényegre koncentrálunk: tartósan magas minőséget kínálunk folyamatosan alacsony áron.
Az ideális jelölt:
megbízható, felelősségteljes, elkötelezett és képes csapatban dolgozni;
szívesen dolgozik emberekkel;
ápolt megjelenésű.
Feladatai:
árufeltöltés,
különböző takarítási és tisztítási feladatok ellátása,
a pénztári tevékenység nem tartozik a feladatok közé.
Amit kínálunk:
átfogó betanulási program,
változatos és érdekes munkakör,
a pozícióban elérhető legmagasabb havi bruttó fizetés: 105.100 Ft (heti 20 órában), ill. 131.375 Ft (heti 25 órában).
Munkavégzés helye: Rokolya utca 1-13.
1131 Budapest
Kreativitást nem igénylő, az önálló alkotás flow-élményét nem kínáló melóban kb. a negyedik nap borulnék ki. Rosszabb esetben összetörnék valamit, jobb eseten anélkül küldenék el mindenkit a picsába, és indulnék el haza. Ismerem magam. Kiborulnék, nem lenne belőle pénz.
A különbség - mondom - közben és RGL között, hogy ezt tudom magamról, ezért se magamat, se egy munkahelyi kollektívát soha nem tennék ki a saját ilyen jellegű kiborulásomnak.
És amikor boltozott levelek születtek, akkor azok annak szóltak, hogy ha én reggel tiszta lapot kezdtem, és abszolút kedvem és pozitív vagyok, akkor ő meg mi a francnak bánt a semmiért (elvégre, ami a ma reggel előtt volt, az már nem létező)-
mindegy
te minden nap reggel egy boltozott levelet írtál what?andinak?
nem csodálom, hogy síkideg lett a napi picsogásodtól
ha vera néniék már nem lesznek, te éhen fogsz halni
Ebben az esetben megtaláltam számodra az ideális helyet:
IMEI
Roland már vár, siess!
Sajnos nem mindenki alzheimeres elmebeteg, aki minden nap új életet kezd. Emlékezni fognak az aljas viselkedésedre másnap is, és meg fognak szopatni.
Mostanság olyan nagy pofával minősítgeted itt a kommenthaverokat, mintha legalábbis a Marson laknál, nem pedig elérhető közelségben egy szájbarúgáshoz.
-
Feb 13, 2015 22:00:19
Akkor Couch, bazmeg.
Kit érdekes a helyesírása :D
Tehát ezek szerint te egy funkci analfabéta vagy
Feb 13, 2015 22:00:19
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 22:02:47
Hülyegyerek, miért iszol, ha nem bírod?
Sör-bor duplacombótól hogy lehet hányni???
Van, hogy rókázok, egy évben egyszer előfordul, de akkor legurul 5-6 féle (pezsgő-vodka-rum-whiskey-pálinka) pia...
Hányd végig Róma, Barcelona utcáit is... :)
Hiába na, ez egy penésszel, sírógörcsökkel, hányásokkal teli nyaralás volt kabát nélkül a mínuszokban...
Sör-bor duplacombótól hogy lehet hányni???
Van, hogy rókázok, egy évben egyszer előfordul, de akkor legurul 5-6 féle (pezsgő-vodka-rum-whiskey-pálinka) pia...
Hányd végig Róma, Barcelona utcáit is... :)
Hiába na, ez egy penésszel, sírógörcsökkel, hányásokkal teli nyaralás volt kabát nélkül a mínuszokban...
Feb 13, 2015 22:02:47
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 22:05:52
Lesz pinanyalás, sodika? böff-böff
Feb 13, 2015 22:05:52
Forumfan
Feb 13, 2015 22:07:51
Sodi melyik szexnagyihoz jársz németórákra?
Feb 13, 2015 22:07:51
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 22:09:20
Délelőtt mikor ment a nyelvtanulás? Mikor kezdted és mikor végeztél?
Feb 13, 2015 22:09:20
xray
Feb 13, 2015 22:10:18
Lesz pinanyalás, sodika? böff-böff
Az első pinanyalás után coming out lesz, az 100%. :)
Feb 13, 2015 22:10:18
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 22:11:34
Lesz sírógörcs a tárgyaláson, sodika?
Feb 13, 2015 22:11:34
-
Feb 13, 2015 22:13:39
Lesz sírógörcs a tárgyaláson, sodika?
Feb 13, 2015 22:13:39
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 22:14:56
Feb 13, 2015 22:14:56
-
Feb 13, 2015 22:19:21
ja, bocs, azt hittem listás vagy.
Feb 13, 2015 22:19:21
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 22:22:38
Csak félve kérdezem, ez a nemnormális számolhatja azt is, hogy hány percet tölt el a fórumon?
Ha tanulja a németet és közben megy a net, 10 percenként ránéz a fórumra? Az még benne van a nyelvtanulásban vagy az már egyéb?
Közben meg számolja a másodperceket és dokumentálja?
Elmebeteg, ez tuti...
Ha tanulja a németet és közben megy a net, 10 percenként ránéz a fórumra? Az még benne van a nyelvtanulásban vagy az már egyéb?
Közben meg számolja a másodperceket és dokumentálja?
Elmebeteg, ez tuti...
Feb 13, 2015 22:22:38
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 22:23:16
x11)
1) minden délelőtt német gyakorlás
2) ennek a fedezete legyen meg melóból
3) 100 egységnyi idő melóra juthat 200 bármi egyéb, amiből 125 egység nyelvtanulás
ennyi
2) ennek a fedezete legyen meg melóból
3) 100 egységnyi idő melóra juthat 200 bármi egyéb, amiből 125 egység nyelvtanulás
ennyi
magyarra lefordítva:
Fekete Bikapata
Feb 13, 2015 22:25:20
magyarra lefordítva:
Asztal???
Feb 13, 2015 22:25:20
irodai gnóm
Feb 13, 2015 22:34:56
Asztal???
* az asztal alatt fekve a gatyájába nyúl, és felállítja a kilövőállomást *
Feb 13, 2015 22:34:56
sodika
Feb 13, 2015 22:46:17
magyarra lefordítva:
A dokumentálást, és amikor olyan munkát végzek, ami nem a begyakorolt tudásom lendületes alkalmazása, nem számolom munkának. Pedig mindkettő hozzátartozik.
Feb 13, 2015 22:46:17
Frage
Feb 13, 2015 22:50:34
Endre, a faszverést miért nem dokumentálod az excelben? Ne hazudj magadnak, púp!
Feb 13, 2015 22:50:34
púpkergető
Feb 13, 2015 22:50:35
[quote=sodika]Az ismrőseim szerint mániákus lettem, mert a 3 pontomat mindenképp tartani akarom, így például nincs isten, aki a hétköznapi németgyakorlástól eltántoríthatna.
Ezt már hallottuk a Berlini érkezésed után.
Valójában nem tanulsz, csak alibizel az eltartóidnak.
Nem is akarsz megtanulni, mert akkor el kéne tartanod magad és ez az amitől senki nem tud "eltántorítani".
Ezt már hallottuk a Berlini érkezésed után.
Valójában nem tanulsz, csak alibizel az eltartóidnak.
Nem is akarsz megtanulni, mert akkor el kéne tartanod magad és ez az amitől senki nem tud "eltántorítani".
Feb 13, 2015 22:50:35
MR KLAY THOMPSON
Feb 13, 2015 22:56:46
hello,
Hoztunk létre, hogy segítsen az embereknek segítségre van szüksége, kínálunk hitelek 3% -os kamatláb, mint például a pénzügyi help.So ha megy keresztül, a pénzügyi nehézségek, vagy bármilyen pénzügyi rendetlenség, és meg kell alapok beindításához az üzleti, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy rendezze a tartozást, vagy fizeti ki a számlákat, elkezd egy szép üzlet, vagy ha akadozva tőkéhez jutás kölcsön a helyi bankok, kérjük, forduljon hozzánk e-mail: [email protected]
Ön tanácsot töltse ki és küldje vissza a tájékoztatást az alábbiakban ..
Hitelkérelmi nyomtatvány
A kérelmező neve:
Szükséges összeget:
Hitel időtartama:
Ország:
foglalkozás:
szex:
Kor:
telefon:
Havi jövedelem:
Cél lejárta:
Kérjük, forduljon hozzánk e-mail: [email protected]
Várjuk a választ.
MR Klay Thompson
Hoztunk létre, hogy segítsen az embereknek segítségre van szüksége, kínálunk hitelek 3% -os kamatláb, mint például a pénzügyi help.So ha megy keresztül, a pénzügyi nehézségek, vagy bármilyen pénzügyi rendetlenség, és meg kell alapok beindításához az üzleti, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy rendezze a tartozást, vagy fizeti ki a számlákat, elkezd egy szép üzlet, vagy ha akadozva tőkéhez jutás kölcsön a helyi bankok, kérjük, forduljon hozzánk e-mail: [email protected]
Ön tanácsot töltse ki és küldje vissza a tájékoztatást az alábbiakban ..
Hitelkérelmi nyomtatvány
A kérelmező neve:
Szükséges összeget:
Hitel időtartama:
Ország:
foglalkozás:
szex:
Kor:
telefon:
Havi jövedelem:
Cél lejárta:
Kérjük, forduljon hozzánk e-mail: [email protected]
Várjuk a választ.
MR Klay Thompson
Feb 13, 2015 22:56:46
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 23:05:28
x11)
ezt lefordítanád magyarra, hogy egy magamfajta funkcionális analfabéta is értse, hogy mit akartál mondani?
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 23:07:43
x11)
ööö, ez azt jelenti, hogy vannak német megrendelőid is, vagy milyen begyakorolt tudásról beszélsz?
jiddise máme
(
x11)
Feb 13, 2015 23:09:05
x11)
pedig ez abszolút beleesik a "begyakorolt tudás lendületes alkalmazása" kategóriába :)
Hiénaverő
Feb 13, 2015 23:12:14
Levi, milyen IP-kről írkált ma ez a fos? Jól sejtem hogy este az irodából, napközben meg egy másik (valszeg a groteszkes) IP-ről jöttek a púpkommentek?
Feb 13, 2015 23:12:14
Hiénaverő
Feb 13, 2015 23:15:00
Ahogy olvasom a a szmájlizgatós, elmebetegező, nagypofájú kommentjeidet, úgy megy fel bennem a pumpa, te ótvar faszkiverő féreg. Ki is találtam neked valamit, ami majd elveszi a motivációdat.
Ja igen: :D
Egyébként a kurva anyádat, hogy nem csak délután, de este is jelentetted a Groteszket. Meg a Kaufmanndilnak is.
Ja igen: :D
Egyébként a kurva anyádat, hogy nem csak délután, de este is jelentetted a Groteszket. Meg a Kaufmanndilnak is.
Feb 13, 2015 23:15:00
broni
Feb 13, 2015 23:37:46
Feb 13, 2015 23:37:46
Putyin
Feb 13, 2015 23:43:31
www.youtube.com/watch?v=-Iu0pvZP-dM Jövünk, broni!
Feb 13, 2015 23:43:31
sodika
Feb 14, 2015 00:05:21
Bocsánat, mindog elfelejtem, hogy itt gázkamratöltelék gecik laknak. Legközelebb a ravatalotokon akarok fekete kecskét legeltetni, az lesz felétek a kapcsolatom.
nacsá :)
Feb 14, 2015 00:05:21
-
Feb 14, 2015 00:06:11
Bocsánat, mindog elfelejtem, hogy itt gázkamratöltelék gecik laknak. Legközelebb a ravatalotokon akarok fekete kecskét legeltetni, az lesz felétek a kapcsolatom.
* ásít *
Feb 14, 2015 00:06:11
sodika
Feb 14, 2015 00:08:53
* ásít *
* ásít *
Ennyi.
na csá
Feb 14, 2015 00:08:53
Troll Tomi
Feb 14, 2015 00:15:43
* Ne hagyj itt minket sneci! Azt csinálom, amit mondasz csak BÉKÜJJÜNKKI KÖNYÖJGÖM!!4 *
Feb 14, 2015 00:15:43
Mikrocsip
Feb 14, 2015 00:17:14
milyen gázkamratöltelék te kajsza órú zsodi? hol a keresztleveled son of divine israel? he? na kotródj az íróasztal alá míg jó kedvünkben látsz..
Feb 14, 2015 00:17:14
jiddise máme
(
x11)
Feb 14, 2015 00:18:57
x11)
Ennyi.
na csá
Ennyi.
na csá
mit ittál már megint, Fifike?
sodika
Feb 14, 2015 00:19:35
Az van konkrétan, hogy hajlamos vagyok elfelejteni, hogy ti nem azért éltek kritikával velem szemben, mert konkrét okotok lenne rá, ugyanis képesek vagyok ugyanazért, és annak az ellenkezőjéért ugyanazzal a vehemenciával támadni engem.
Nem nem dolgozom, az lesz a baj, hogy miért nem tartom el magam. A dolgozom, már az lesz a baj, hogy miként valaki olyan patkány, hogy munkát ad nekem.
Ha nem tanulok, az a baj, hogy hagyom elavulni a tudásomat. Ha tanulok, akkor a nyelviskola rögtön kapja a nácizó leveleket.
Ha négy fal között vagyok, akkor szánalmas, hogy miért nem mozdulok ki. Ha utazgatok, az a baj, hogy miért nem ülök a seggemen, és dolgozok.
Ha nem keresek munkát, az a baj. Ha munkát keresek, már az lesz a baj, hogy miért nem írom ki a teljes nevem.
Egyszerűen, bazmeg, az lesz, hogy kibaszottul le fogom szarni, hogy ki mit gondol, és kizárólag saját magam számára, a saját javamra, a saját kedvemért, és saját magam miatt fogom megtenni a továbbiakban az erőfeszítéseket.
Nem fog érdekelni általánosságban idegen emberek véleménye, és úgy általában véve senkié sem. Mégis csak hallatlan, és hiteltelen, hogy ócska, bűnszervezetbe tömörülő senkiháziak akarnak erkölcsi mércét tartani nekem, majd amikor olyan döntést hozok, hogy megpróbálok erőfeszítéseket tenni egy nomrális élet kedvéért, akkor pedig az ezzel kapcsolatos erőfeszítéseim szülik már a harangot, mondván: hogyan képzelem, hogy mosogatói pozíciónál bármi magasabbal is meg merek próbálkozni.
Nem nem dolgozom, az lesz a baj, hogy miért nem tartom el magam. A dolgozom, már az lesz a baj, hogy miként valaki olyan patkány, hogy munkát ad nekem.
Ha nem tanulok, az a baj, hogy hagyom elavulni a tudásomat. Ha tanulok, akkor a nyelviskola rögtön kapja a nácizó leveleket.
Ha négy fal között vagyok, akkor szánalmas, hogy miért nem mozdulok ki. Ha utazgatok, az a baj, hogy miért nem ülök a seggemen, és dolgozok.
Ha nem keresek munkát, az a baj. Ha munkát keresek, már az lesz a baj, hogy miért nem írom ki a teljes nevem.
Nem fog érdekelni általánosságban idegen emberek véleménye, és úgy általában véve senkié sem. Mégis csak hallatlan, és hiteltelen, hogy ócska, bűnszervezetbe tömörülő senkiháziak akarnak erkölcsi mércét tartani nekem, majd amikor olyan döntést hozok, hogy megpróbálok erőfeszítéseket tenni egy nomrális élet kedvéért, akkor pedig az ezzel kapcsolatos erőfeszítéseim szülik már a harangot, mondván: hogyan képzelem, hogy mosogatói pozíciónál bármi magasabbal is meg merek próbálkozni.
Feb 14, 2015 00:19:35
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 00:21:38
Ennyi.
na csá
Ennyi.
na csá
Megint össze-vissza ittál, hogy hányni tudnál? :) Vigyázz, most nincs ott Andi, hogy elbeszélgessen veled reggelig!
Feb 14, 2015 00:21:38
jiddise máme
(
x11)
Feb 14, 2015 00:22:12
x11)
igazad van, Fifike
amúgy milyen fíling 33 évesen egy asztal alatt lakni?
sodika
Feb 14, 2015 00:23:12
Az a baj, hogy ez a koszos lyuk itt kizárólag arra szolgál, hogy néhány senkiházi attól teljesen függetlenül legyen frusztrált, hogy én valamit, vagy éppen homlokegyenest az ellenkezőjét csinálom-e.
Ennek pedig így kibaszottul semmi értelme.
Most az a baj, hogy egyedül vagyok, de el tudom képzelni, micsoda mocsokáradatot kapna az a lány, amivel összejönnék.
Ha nem beszélek jól, ha nem írok jól idegen nyelven, az lesz a baj, de ha erőfeszítéseket teszek, hogy nyelvtudást szedjek magamra, már az a baj.
Ha magabiztos vagyok, az a baj, ha bizonytalan vagyok, már az a baj, hogy miért nem viselkedek felnőttként.
Ennek pedig így kibaszottul semmi értelme.
Most az a baj, hogy egyedül vagyok, de el tudom képzelni, micsoda mocsokáradatot kapna az a lány, amivel összejönnék.
Ha nem beszélek jól, ha nem írok jól idegen nyelven, az lesz a baj, de ha erőfeszítéseket teszek, hogy nyelvtudást szedjek magamra, már az a baj.
Ha magabiztos vagyok, az a baj, ha bizonytalan vagyok, már az a baj, hogy miért nem viselkedek felnőttként.
Feb 14, 2015 00:23:12
jiddise máme
(
x11)
Feb 14, 2015 00:23:33
x11)
akkor pedig az ezzel kapcsolatos erőfeszítéseim szülik már a harangot
elnézést, ezt a harangszülést kifejtenéd bővebben?
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 00:24:34
Mégis csak hallatlan, és hiteltelen, hogy ócska, bűnszervezetbe tömörülő senkiháziak akarnak erkölcsi mércét tartani nekem
Vigyázz pincsi, nehogy egyszer ezek az "ócska, bűnszervezetbe tömörülő senkiháziak" bekopogjanak az iroda ajtaján ;)
Feb 14, 2015 00:24:34
Mikrocsip
Feb 14, 2015 00:25:18
összejönnél te valami lánnyal? ne röhögtess xD nyomkodd vissza a sérved inkább te vadászbika te..
Feb 14, 2015 00:25:18
jiddise máme
(
x11)
Feb 14, 2015 00:26:06
x11)
mucuska, nem az a baj, hogy nyelvet tanulsz, hanem az, hogy ez az egész eddigi élethez hasonlóan egy alibitevékenység és hogy baszottul semmi jele annak, hogy valaha is önálló életet akarnál élni, saját magadat eltartva
amúgy hova vinnéd a csajszit? az asztal alá?
amúgy hova vinnéd a csajszit? az asztal alá?
-
Feb 14, 2015 00:26:31
Az van konkrétan, hogy hajlamos vagyok elfelejteni, hogy ti nem azért éltek kritikával velem szemben, mert konkrét okotok lenne rá, ugyanis képesek vagyok ugyanazért, és annak az ellenkezőjéért ugyanazzal a vehemenciával támadni engem.
Sodi, tényleg teljes jóindulatammal írom, hogy ennek egyszerűen az az oka, hogy mindenkinek az jön le, hogy gonosz vagy, gonosz, embertelen dolgokat csináltál, és a beszólásaid irritálóak, ezen kívül még mindig álomvilágban élsz, és akik segíteni akarnak, nem hallgatsz rájuk, pedig utólag mindig kiderül, hogy igazuk van. Egyszerűen szinte bármit csinálsz az hülyeség, két szélsőség között mozogsz, azért támadnak mindenért, és az ellenkezőjéért is. Ettől függetlenül, az, hogy szard le, ki mit gondol egy jó gondolat, a legtöbb sikeres ember így él.
Feb 14, 2015 00:26:31
Mikrocsip
Feb 14, 2015 00:26:53
úgy látszik kiss endre farkas elfelejtette, hogy a másik énje asodi meleg. elfejeltette a buzi könyvjelzőket, meg a lubeyourtube os regisztrációt, a 80nál is több megtekintett faszverős videót stb :)))
Feb 14, 2015 00:26:53
sodika
Feb 14, 2015 00:26:59
Most van egyszerűen az a pont, hogy hátrahagyom azt a szempontot, amit Andi esetében is elkövettem: mától fogom kurva nagy ívben leszarni mindenki véleményét, de úgy mindenről, és mától fogok mindent kizárólagosan azon az egyetlen mércén átszűrni, hogy úgy egyébként élvezetes-e, és egyben hasznos-e a számomra.
Ha egyszerre megfelel mindkettőnek, akkor jó, ha a kettő közül bármelyik szempontból haszontalan, akkor rossz, és nem csinálom.
Minden külső szempontot leszarok ettől a pillanattól kezdve.
Le van szarva Andi véleménye, kurva magasról, és az ide irkáló szaros senkiháziak véleménye ugyanúgy le van szarva, mert teljesen mindegy, hogy mit, vagy minek az ellenkezőjét csinálom, ugyanaz a görénybűz rá a reakció.
Ha egyszerre megfelel mindkettőnek, akkor jó, ha a kettő közül bármelyik szempontból haszontalan, akkor rossz, és nem csinálom.
Minden külső szempontot leszarok ettől a pillanattól kezdve.
Le van szarva Andi véleménye, kurva magasról, és az ide irkáló szaros senkiháziak véleménye ugyanúgy le van szarva, mert teljesen mindegy, hogy mit, vagy minek az ellenkezőjét csinálom, ugyanaz a görénybűz rá a reakció.
Feb 14, 2015 00:26:59
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 00:28:53
1. ez a koszos lyuk itt kizárólag arra szolgál, hogy néhány senkiházi
2.Most az a baj, hogy egyedül vagyok, de el tudom képzelni, micsoda mocsokáradatot kapna az a lány, amivel összejönnék.
3. Ha magabiztos vagyok, az a baj, ha bizonytalan vagyok, már az a baj, hogy miért nem viselkedek felnőttként.
1. Itt nincs kosz, sőt, még penész sincs. Ez egy tiszta fórum :)
2. Amivel összejönnék? Értem, tehát nem valódi, hanem egy guminő a célpont :)
3. Ha normálisan lennél magabiztos, azzal nincs gond, de te pofátlan és szemtelen vagy.
Feb 14, 2015 00:28:53
Hiénaverő
Feb 14, 2015 00:30:38
Mi történt Recskaboy? Hol vannak a szmájlik? Felkérdezett a főnökúr mert keresték a NAV-tól? Jó gyorsan dolgoznak :D
Ja és nem az a baj hogy dolgozol (LOL), vagy hogy nyelvet tanulsz (bár feleslegesen). Hanem az hogy idejössz osztani az észt meg kurvaanyázol, elmebetegezel, amikor az eredményeid egyenlőek a nullával. A KURVA NAGY POFÁD A BAJ BAZMEG, abból kellene visszavenni. Hogy is mondtaBata Bástya elvtárs?
"Szerénység elvtársak, szerénység!"
Majd ha felmutatsz valamit az életben, és bocsánatot kérsz a féregségeidért, akkor szóba állhatsz velünk. Esetleg. Addig meg kussolsz.
Ja és nem az a baj hogy dolgozol (LOL), vagy hogy nyelvet tanulsz (bár feleslegesen). Hanem az hogy idejössz osztani az észt meg kurvaanyázol, elmebetegezel, amikor az eredményeid egyenlőek a nullával. A KURVA NAGY POFÁD A BAJ BAZMEG, abból kellene visszavenni. Hogy is mondta
"Szerénység elvtársak, szerénység!"
Majd ha felmutatsz valamit az életben, és bocsánatot kérsz a féregségeidért, akkor szóba állhatsz velünk. Esetleg. Addig meg kussolsz.
Feb 14, 2015 00:30:38
sodika
Feb 14, 2015 00:31:25
Semmilyen gonosz, vagy embertelen dolgot nem csináltam. Próbáltam élni, és életet kezdeni, mint mindenki más, és eközben belekapaszkodtam a kínálkozó lehetőségekbe.
Semmilyen nép tragédiája nem nevetség tárgya, de a dolgok túldramatizálása már az. Csaknem 80 év elteltével igencsak nevetséges, hogy akkori dolgok határozzanak meg bármit is, ugyan már.
Semmilyen nép tragédiája nem nevetség tárgya, de a dolgok túldramatizálása már az. Csaknem 80 év elteltével igencsak nevetséges, hogy akkori dolgok határozzanak meg bármit is, ugyan már.
Feb 14, 2015 00:31:25
Mikrocsip
Feb 14, 2015 00:34:12
görénybűz az csak belőled árad te mosdatlan csöves szar..
Feb 14, 2015 00:34:12
bmx
Feb 14, 2015 00:34:57
Mi volt 80 éve, 1935-ben?
Feb 14, 2015 00:34:57
jiddise máme
(
x11)
Feb 14, 2015 00:35:58
x11)
sodika Feb 14, 2015 00:05:21
ez gondolom a keresztényi szeretet jegyében íródott
ez gondolom a keresztényi szeretet jegyében íródott
Hiénaverő
Feb 14, 2015 00:37:21
Minek hazudozol, faszkiverő? A kamerába faszverés nem erkölcstelen? És mások meglopása? A sheriff és sheriffné? Vagy a Bándy Kata-ügyben mutatott cigányszopó, hányingerkeltő viselkedésed? Meg lehetne itt sorolni estig, de mindenki tudja itt, micsoda egy szar alak vagy.
És megint a mentegetőzés, relativizálgatás. Ez nagyon megy neked. Meg persze a hazudozás is. Ha nem hazudozhatnál, szerintem már nem is élnél, lelki igényed, te csöves szar.
Ha nem hazudsz, le mered írni honnan írkálsz most? Nem kell a pontos címet, a város és az utca (tér, muhaha) elég lesz.
És megint a mentegetőzés, relativizálgatás. Ez nagyon megy neked. Meg persze a hazudozás is. Ha nem hazudozhatnál, szerintem már nem is élnél, lelki igényed, te csöves szar.
Ha nem hazudsz, le mered írni honnan írkálsz most? Nem kell a pontos címet, a város és az utca (tér, muhaha) elég lesz.
Feb 14, 2015 00:37:21
Laci
Feb 14, 2015 00:37:49
SoDI egy nővel akar összejönni? Ne röhögtessetek már, mert majdnem kiesett a kezemből az ehavi Gay Contact magazin. (Mielőtt az ideírogató homokos, senkiháziak elkezdenek csipogni írom, hogy nem vagy meleg csak azért veszem az újságot, hogy néhány köcsögöt beazonosítsak és elküldjem őket facebookon a halál faszára)
Szóval, a lényeg az, hogy egy haveromnak egyszer megvolt SoDI. TEHÁT NEM NEKEM, HANEM EGY HAVEROMNAK. ÉRTITEK KÖCSÖGÖK? Na, a srác azt mesélte nekem, hogy SoDI valami iszonyat szar. Először is olyan büdös, hogy a Népligetben majdnem vegyiriadót rendeltek el, olyan rohadás szaga volt. Másodszor pedig a kusza, csorba fogaival olyan tréül cumizik, hogy tiszta seb lett a farkam.. Mármint a haveromé, na. Geci fórummotor. Mindent átír xD
Szóval, a lényeg az, hogy egy haveromnak egyszer megvolt SoDI. TEHÁT NEM NEKEM, HANEM EGY HAVEROMNAK. ÉRTITEK KÖCSÖGÖK? Na, a srác azt mesélte nekem, hogy SoDI valami iszonyat szar. Először is olyan büdös, hogy a Népligetben majdnem vegyiriadót rendeltek el, olyan rohadás szaga volt. Másodszor pedig a kusza, csorba fogaival olyan tréül cumizik, hogy tiszta seb lett a farkam.. Mármint a haveromé, na. Geci fórummotor. Mindent átír xD
Feb 14, 2015 00:37:49
sodika
Feb 14, 2015 00:41:03
Hiénaverő:
Semmiféle eredményt nem állítottam magamnak, hogy ennek hiánya sem róható fel nekem őszinteségi alapjon. Tisztában vagyok a saját - reálisan szemlélve - szörnyű helyzetemmel, de hülye azért nem vagyok. Azt is látom ugyanis, hogy ebből nem az a kiút, ha esztelen módon a szívinfarktusba hajszolom magam, mert persze: az eredményekért erőfeszítéseket kell tenni, de nem mindegy ám, milyen módon. Nem fogok gödröt ásni, hogy másnap betemessem, és semmilyen tevékenységbe nem kezdek bele, aminek matematikailag sem látszik az értelme. Nem az erőfeszítés tesz valakit értékessé: ha hülye módon van kifejtve, inkább hülyévé teszi az embert, hanem a megfelelő módon, és megfelelő irányba kifejtett erőfeszítés. Például ha látom, hogy matematikailag félmillió forint bevétel alatt nincs értelme törlesztenem, akkor nyilván az egyetlen ésszerű döntés annak az előkészítése, hogyan emelkedhet a bevételem félmillió forint fölé. És minden más, ami ezen szempont felé nem közelít engem, idő -és energiapazarlás.
Semmiféle eredményt nem állítottam magamnak, hogy ennek hiánya sem róható fel nekem őszinteségi alapjon. Tisztában vagyok a saját - reálisan szemlélve - szörnyű helyzetemmel, de hülye azért nem vagyok. Azt is látom ugyanis, hogy ebből nem az a kiút, ha esztelen módon a szívinfarktusba hajszolom magam, mert persze: az eredményekért erőfeszítéseket kell tenni, de nem mindegy ám, milyen módon. Nem fogok gödröt ásni, hogy másnap betemessem, és semmilyen tevékenységbe nem kezdek bele, aminek matematikailag sem látszik az értelme. Nem az erőfeszítés tesz valakit értékessé: ha hülye módon van kifejtve, inkább hülyévé teszi az embert, hanem a megfelelő módon, és megfelelő irányba kifejtett erőfeszítés. Például ha látom, hogy matematikailag félmillió forint bevétel alatt nincs értelme törlesztenem, akkor nyilván az egyetlen ésszerű döntés annak az előkészítése, hogyan emelkedhet a bevételem félmillió forint fölé. És minden más, ami ezen szempont felé nem közelít engem, idő -és energiapazarlás.
Feb 14, 2015 00:41:03
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 14, 2015 00:42:58
x16)
Azért nem semmi, hogy egy 33 éves vérprofi vállalkozó nemcsak elismeri, hanem kifejezetten büszke is arra, hogy az utolsó fillérig minden kiadását (lakhatást, kaja, rezsi, ruhák, internet, egyszerűen minden) egy 70 éves öregasszony fedezi.
És kifejezetten sikernek állítja be, hogy BRUTTÓBAN megkeresi a minimálbért.
Endre, nem érzed, hogy ez mennyire szánalmas?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
És kifejezetten sikernek állítja be, hogy BRUTTÓBAN megkeresi a minimálbért.
Endre, nem érzed, hogy ez mennyire szánalmas?
Veja nyényi
Feb 14, 2015 00:43:14
* na helyedre Fifi! APPORT! *
Feb 14, 2015 00:43:14
Laci
Feb 14, 2015 00:43:19
eközben belekapaszkodtam a kínálkozó lehetőségekbe.
Ahogy egy haverom mesélte miután megnézte a Fapoleont, te nemcsak belekapaszkodtál a "kínálkozó lehetőségbe", hanem 1-2 percig rángattad is xD
Feb 14, 2015 00:43:19
sodika
Feb 14, 2015 00:47:19
Abból, hogy tudjam a helyem, logikus módon tényleg csak az öngyilkosság következne, és ezt így az Andinak is mondtam, amikor felrótta, hogy túlságosan erőltetetten vidám vagyok, miközben nincs rá okom.
"Okom bazmeg arra lenne, hogy a vonat alá ugorjak." - ez volt a válaszom.
Az én helyzetemre a realista szemléletet azért nem szabad, mert abból egyenesen vagy az önártalom következve, vagy az utcai tömegmészárlás.
Tehát ha realizmus alatt azt értjük, hogy mi a biztos, hát, az a biztos, hogy vagy félmillió forint fölé tornászom a stabil havi bevételemet, vagy életem végéig az adóhatóság előli menekülésre rendezkedek be, ami viszont nem egy nyugodt és kiszámítható élet.
Érdemben harmadik lehetőség nincs. Matematikailag se.
Tehát ha realizmus alatt azt értjük, hogy mi a biztos, hát, az a biztos, hogy vagy félmillió forint fölé tornászom a stabil havi bevételemet, vagy életem végéig az adóhatóság előli menekülésre rendezkedek be, ami viszont nem egy nyugodt és kiszámítható élet.
Érdemben harmadik lehetőség nincs. Matematikailag se.
Feb 14, 2015 00:47:19
Hiénaverő
Feb 14, 2015 00:47:31
Újabb autista ciklus lesz ebből, de bele se megyek inkább. De megmagyarázni mindent meg tudsz, a faszverésen kívül még ez a másik dolog ami éltet: a magyarázkodás.
Csak annyi hogy havi 1200 EUR-os fizuért dolgozhattál volna pénztárosként Berlin, Germany környékén, meg ha hozzágányolsz valamit 300 EUR-ért havonta napi 3 órában, akkor simán megvan a havi félmilla. De a lustaságot persze megmagyaráztad hogy monotóniatűrés meg az isten büdös fasza. Na takarodjál.
És kurvára ne merészelj úgy nagyképűsködni mint az elmúlt napokban, mert nagyon megszopatlak. Rendesen felbasztál a szmájlizgatós, nagypofájú ugatásoddal, úgyhogy elültettem néhány faszcsemetét neked, de ha gondolod, telepíthetek egy motivációletörő faszerdőt is.
De nem akarod számszerűsíteni, mire is verted itt magad? Mennyit skáláztál az idén? És februárban? Csak hogy a száraz tényeknél maradjunk, te 33 éves kotoréklakó gnóm.
Csak annyi hogy havi 1200 EUR-os fizuért dolgozhattál volna pénztárosként Berlin, Germany környékén, meg ha hozzágányolsz valamit 300 EUR-ért havonta napi 3 órában, akkor simán megvan a havi félmilla. De a lustaságot persze megmagyaráztad hogy monotóniatűrés meg az isten büdös fasza. Na takarodjál.
És kurvára ne merészelj úgy nagyképűsködni mint az elmúlt napokban, mert nagyon megszopatlak. Rendesen felbasztál a szmájlizgatós, nagypofájú ugatásoddal, úgyhogy elültettem néhány faszcsemetét neked, de ha gondolod, telepíthetek egy motivációletörő faszerdőt is.
De nem akarod számszerűsíteni, mire is verted itt magad? Mennyit skáláztál az idén? És februárban? Csak hogy a száraz tényeknél maradjunk, te 33 éves kotoréklakó gnóm.
Feb 14, 2015 00:47:31
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 00:47:32
Most kapok a fejemhez. Te Endre, hát te magad vagy a shaját megoldás. Mit is mondtál mindig? Hogy majd okádni fogja a milliókat. Nos, Berlinben te okádtad magadból a sört és a bort. Ha ezt cseppekben mérjük, akkor összejön a millió xD
Feb 14, 2015 00:47:32
inkvizítor
Feb 14, 2015 00:51:24
Abból, hogy tudjam a helyem, logikus módon tényleg csak az öngyilkosság következne, és ezt így az Andinak is mondtam, amikor felrótta, hogy túlságosan erőltetetten vidám vagyok, miközben nincs rá okom.
Elismered tehát a ködgenerátor létezését, nyomorult eretnek?
Feb 14, 2015 00:51:24
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 00:51:28
Hoppá-hoppá! Emlékszel még Endre arra az S. Ábel nevű srácra, akit azért kapcsoltak le, mert a blogjában egyetemi mészárlásról irkált mindenfélét? :)
Feb 14, 2015 00:51:28
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 14, 2015 00:51:53
x16)
Endre, egy átlagos hónapban mennyit költ rád Vera néni?
100 ezer? 150 ezer?
Ez shiker?
100 ezer? 150 ezer?
Ez shiker?
sodika
Feb 14, 2015 00:52:59
Semmi nagyképűség nincs abban, ha tisztában vagyok a matematikai realitásokkal, de elvonatkoztatok tőlük, mert a szürke racionalizmusból tényleg nem következne semmi jó.
Pont ez, amikor reálisan szemlélve nagyon elkeserítőnek kellene látnom a helyzetet, a legjobb alkalom arra, hogy derűsen a jövőbe tekintsek, és délelőttönként nyelvet tanulni járjak, a munkámat meg ennek érdekében végezzem.
Pont ez, amikor reálisan szemlélve nagyon elkeserítőnek kellene látnom a helyzetet, a legjobb alkalom arra, hogy derűsen a jövőbe tekintsek, és délelőttönként nyelvet tanulni járjak, a munkámat meg ennek érdekében végezzem.
Feb 14, 2015 00:52:59
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 00:54:09
Vonat elé ne ugorj, mert egy csomó ember miattad nem ér majd be a munkahelyére. Elég szenvedést és szart okoztál már az embereknek. Csak van otthon (bocsánat, az irodában xD) valami vegyszer, amit megihatsz ;)
Feb 14, 2015 00:54:09
Hiénaverő
Feb 14, 2015 00:54:26
Az még érdekelne hogy miért hazudozol folyton? Pl most hol vagy? Pátyon ugye? *
*pr
Miért nem mered elírni hogy egy irodában csövezel?
*pr
Miért nem mered elírni hogy egy irodában csövezel?
Feb 14, 2015 00:54:26
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 00:56:54
Endre, egy átlagos hónapban mennyit költ rád Vera néni?
100 ezer? 150 ezer?
Ez shiker?
100 ezer? 150 ezer?
Ez shiker?
Tulajdonképpen az, hiszen a levelében írtak szerint mindezt 70 ezres nyugdíjból teszi
Feb 14, 2015 00:56:54
bmx
Feb 14, 2015 00:57:37
Bezzeg ha most meglenne a budai, zöldövezeti lakásod... Kiadhatnád mondjuk havi 50 ezerért, miközben ugyanúgy lakhatnál az irodai asztal alatt. Máris lenne pénz a német tanulásra anélkül, hogy dolgoznod kellene. Kár, hogy már elkótyavetyélted azt a jó kis kecót. Igazán sajnálhatod. Sajnálod? Én is sajnálnám a helyedben. Mindig összeugrana a kis autista szívem, amikor arrafelé BKV-znék, miközben fél szemmel az ellenőröket lesem.
Feb 14, 2015 00:57:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 14, 2015 00:58:19
x16)
Vonat elé ne ugorj, mert egy csomó ember miattad nem ér majd be a munkahelyére. Elég szenvedést és szart okoztál már az embereknek. Csak van otthon (bocsánat, az irodában xD) valami vegyszer, amit megihatsz ;)
A Dunába ugorjon valami nehezékkel a lábán. Ne kelljen már a temetésével foglalkozni.
sodika
Feb 14, 2015 00:58:27
Nem érted a mondat lényegét. A "tudd a helyed" veszélyes gondolat, mert nagyon egyenesen következne belőle, hogy na hát akkor mindenki bassza meg, de nagyon.
Az embernek nem a helyét kell tudnia, hanem a lelkesedése mellett maradni, akármi történik.
Épp ezért rágtam be kurvára az Andira, mert én, bazmeg, akármilyen szemét is volt előzőleg, mindig képes voltam reggel azzal az attitűddel felkelni, mintha egyáltalán nem lett volna undok, hanem mindig és végig kedves lett volna.
Képes voltam neki 5 hónapon át hetente többször megadni az esélyt arra, hogy úgy elfelejtsük az összes korábbi gorombaságát, mintha soha nem történt volna meg.
Az úgy viselkedek, mintha akkor az úgy lesz egy tökéletes logika, és ha nem valami démonian természetellenesen működne az a nő, így is lett volna.
Minden nap úgy keltem fel, hogy na, mától biztos kedves lesz.
Az utolsó pénteken is úgy mentem oda, hogy na, le van szarva minden korábbi gorombasága, mosolygós és kedves leszek, miért ne lenne ő is az...
Feb 14, 2015 00:58:27
sodika
Feb 14, 2015 01:00:25
Képes voltam minden úgy felkelni, hogy leszarom mi volt eddig, mától biztos kedves lesz.
És amikor boltozott levelek születtek, akkor azok annak szóltak, hogy ha én reggel tiszta lapot kezdtem, és abszolút kedvem és pozitív vagyok, akkor ő meg mi a francnak bánt a semmiért (elvégre, ami a ma reggel előtt volt, az már nem létező)-
mindegy
mindegy
Feb 14, 2015 01:00:25
sodika
Feb 14, 2015 01:00:48
kedves, na
Feb 14, 2015 01:00:48
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 01:01:15
Kár, hogy már elkótyavetyélted azt a jó kis kecót.
Mi az, hogy elkótyavetyélte? Hát te nem hallottál arról, hogy azt a lakást egy tisztes tanár szerepébe bújt lakásmaffiózó lopta el aljas módszerekkel? Ja, és természetesen zsidó! :)
Feb 14, 2015 01:01:15
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 14, 2015 01:01:17
x16)
Szerencsére Vera néni tudja a helyét, és eteti-itatja a 33 éves óvodást.
Hiénaverő
Feb 14, 2015 01:02:12
Jól tette hogy megszopatott. Így kell bánni a hozzád hasonló mocskokkal. Eleve mi az hogy átugrod a kellemetlen kérdéseket, faszkiverő? Azt kérdeztem, hol vagy most, honnan pötyögöd két pókujjal ezeket az agyrohasztó fasságokat. Miért nem válaszolsz? Szeretnéd hogy Sherlock Porks is feljelentse a NAV-nál a Groteszket?
Feb 14, 2015 01:02:12
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 01:02:37
(elvégre, ami a ma reggel előtt volt, az már nem létező)-
Akkor a többmilliós tartozásod sem létezik, mivel az is ma reggel előtti. Éljen, gyerünk és bontsunk ki egy rekesz Glédát!
Feb 14, 2015 01:02:37
sodika
Feb 14, 2015 01:02:48
Minden nap el tudtam vonatkoztatni minden korábbi negatívumtól. Számtalan lehetőséget kínáltam neki ezzel arra, hogy ő is elfelejthesse ezeket. És rohadt idegesítő volt egy idő után, hogy a rendszeresen, újra és újra felkínált lehetőséggel, hogy úgy viselkedek, mintha soha nem lett volna goromba, elmulasztott élni, és csatlakozni ehhez.
Feb 14, 2015 01:02:48
üregi zsidó
Feb 14, 2015 01:03:23
Szia, Sodi!
Valentin-nap van. Mivel leped meg a csodálatos asszonyt, akinek a kedvéért a kamera-felavatós videókat készítetted? Megint beleülsz a meztelen seggeddel Jani bá főnöki székébe? :P
Valentin-nap van. Mivel leped meg a csodálatos asszonyt, akinek a kedvéért a kamera-felavatós videókat készítetted? Megint beleülsz a meztelen seggeddel Jani bá főnöki székébe? :P
Feb 14, 2015 01:03:23
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 14, 2015 01:03:27
x16)
Hol tartasz a 22 éves barátnő keresésével?
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 01:04:49
Hol tartasz a 22 éves barátnő keresésével?
Rákészülési fázisban tart. Most elemzi a kapott adatokat. Nem szabad sürgetni!
Feb 14, 2015 01:04:49
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 01:06:32
Minden nap el tudtam vonatkoztatni minden korábbi negatívumtól. Számtalan lehetőséget kínáltam neki ezzel arra, hogy ő is elfelejthesse ezeket. És rohadt idegesítő volt egy idő után, hogy a rendszeresen, újra és újra felkínált lehetőséggel, hogy úgy viselkedek, mintha soha nem lett volna goromba, elmulasztott élni, és csatlakozni ehhez.
Ne is foglalkozz vele. Egyszer majd megbánja ez a némber, hogy mit hagyott ki. Elvégre nem mindennap könyörög egy 33 éves vadászbika youtube-on, hogy fogadja vissza xD
Feb 14, 2015 01:06:32
xray
Feb 14, 2015 01:11:31
Semmilyen gonosz, vagy embertelen dolgot nem csináltam. Próbáltam élni, és életet kezdeni, mint mindenki más, és eközben belekapaszkodtam a kínálkozó lehetőségekbe.
Amikor a sarokba szorítanak, akkor rögtön kezdődik a zsidózás. Lesülhetne a pofádról bőr, te faszverő náci.
Feb 14, 2015 01:11:31
sodika
Feb 14, 2015 01:12:14
Mindegy, leszarom a szart is.
A lényeg, hogy hatalmas kincs, hogy képes vagyok elvonatkoztatni attól, ami ugyan a tudatomban van, de reálisan átélve mély elkeseredésre és depresszióba taszítana.
Mély depresszióból, komoly önártalomból, vagy jogilag saját magamat védhetetlen tombolásból nagyon nehéz visszajönni, így teljesen logikus és ésszerű magatartás mindig, minden nap mindennek a legoptimálisabb vonulatát nézni.
Az optimista vonulat, hogy napról napra gyarapodó szakmai tapasztalattal és tudással, és erődöső nyelvtudással élek. És hogy mindegyikhez optimális lehetőségeim vannak.
És ez az, ami önmagában tény is.
Az meg hogy egyébként milyen nehézségek vannak, csak olyan vonatkozásban relevánsak, hogy amikor majd idővel szemesülök velük, már kellően erősen és felkészülten fogadjam őket.
Ha ezek közül tragédia szintről valamelyik visszajön probléma szintjére (probléma szinten az van, ami három éven belül a szívinfarktus komoly veszélye nélkül hatékonyan kezelhető), akkor majd fogadom. Bátran és örömmel.
A lényeg, hogy hatalmas kincs, hogy képes vagyok elvonatkoztatni attól, ami ugyan a tudatomban van, de reálisan átélve mély elkeseredésre és depresszióba taszítana.
Mély depresszióból, komoly önártalomból, vagy jogilag saját magamat védhetetlen tombolásból nagyon nehéz visszajönni, így teljesen logikus és ésszerű magatartás mindig, minden nap mindennek a legoptimálisabb vonulatát nézni.
Az optimista vonulat, hogy napról napra gyarapodó szakmai tapasztalattal és tudással, és erődöső nyelvtudással élek. És hogy mindegyikhez optimális lehetőségeim vannak.
És ez az, ami önmagában tény is.
Az meg hogy egyébként milyen nehézségek vannak, csak olyan vonatkozásban relevánsak, hogy amikor majd idővel szemesülök velük, már kellően erősen és felkészülten fogadjam őket.
Ha ezek közül tragédia szintről valamelyik visszajön probléma szintjére (probléma szinten az van, ami három éven belül a szívinfarktus komoly veszélye nélkül hatékonyan kezelhető), akkor majd fogadom. Bátran és örömmel.
Feb 14, 2015 01:12:14
Krizsai Andrea
Feb 14, 2015 01:13:06
Itt vagy még Endre? Nézd, átgondoltam a dolgokat és tulajdonképpen rengeteg közös van bennünk.
Én például az idegességtől szoktam hányni, te pedig az italtól. Mi lenne, ha ezután együtt hánynánk? Gyere és költözz hozzám!
Én például az idegességtől szoktam hányni, te pedig az italtól. Mi lenne, ha ezután együtt hánynánk? Gyere és költözz hozzám!
Feb 14, 2015 01:13:06
xray
Feb 14, 2015 01:15:24
Mindegy, leszarom a szart is.
.
.
Egyetlen esélyed van: örökre kikapcsolod a faptopot és keresel egy kevéssé megterhelő fizikai munkát. Mentálisan az lenne az egyetlen gyógyszer számodra.
Feb 14, 2015 01:15:24
Krizsai Andrea
Feb 14, 2015 01:17:24
Amúgy hazudtam neked, nem az idegességtől hánytam, hanem mert terhes vagyok! A gyereknek pedig te vagy az apja! Minden hónap 15.-ig 2000 euró tartásdíjat kell átutalnod, ellenkező esetben szarráperellek!
Feb 14, 2015 01:17:24
Putyin
Feb 14, 2015 01:19:51
Amúgy hazudtam neked, nem az idegességtől hánytam, hanem mert terhes vagyok! A gyereknek pedig te vagy az apja! Minden hónap 15.-ig 2000 euró tartásdíjat kell átutalnod, ellenkező esetben szarráperellek!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Feb 14, 2015 01:19:51
sodika
Feb 14, 2015 01:20:15
Ennyit a nagy pofáról, bazmeg.
A reális szemléletmódból, amikor a tragédiákat is problémaként próbálnám kezelni egyenesen következve a még depresszió, amiből talán nincs is visszaút.
Ez nem autista köd, ez egészségügyi önvédelem.
Van a probléma, aminek a meghatározása, hogy három éven belül a szívinfarktus veszélye nélkül esélyeken kezelhető, és minden más a tragédia kategóriája.
Minden depresszió és ön -vagy közártalom oka az, ha valaki nem tudja megkülönböztetni a kettőt, és a tragédiára problémaként tekint.
Ha mégis meg akarsz oldani egy tragédiát, akkor az a megoldás, ha közvetlenül azt tekinted problémának, hogyan hozd vissza a tragédiát probléma-szinte.
Én most pont ezt teszem.
Azta dolgot, ami a tragédiáimat a legnagyobb eséllyel hozhatja vissza probléma-szintre.
Ez nem nagyképűség, hanem ésszerűség.
A reális szemléletmódból, amikor a tragédiákat is problémaként próbálnám kezelni egyenesen következve a még depresszió, amiből talán nincs is visszaút.
Ez nem autista köd, ez egészségügyi önvédelem.
Van a probléma, aminek a meghatározása, hogy három éven belül a szívinfarktus veszélye nélkül esélyeken kezelhető, és minden más a tragédia kategóriája.
Minden depresszió és ön -vagy közártalom oka az, ha valaki nem tudja megkülönböztetni a kettőt, és a tragédiára problémaként tekint.
Ha mégis meg akarsz oldani egy tragédiát, akkor az a megoldás, ha közvetlenül azt tekinted problémának, hogyan hozd vissza a tragédiát probléma-szinte.
Én most pont ezt teszem.
Azta dolgot, ami a tragédiáimat a legnagyobb eséllyel hozhatja vissza probléma-szintre.
Ez nem nagyképűség, hanem ésszerűség.
Feb 14, 2015 01:20:15
Etikai vészcsengő
Feb 14, 2015 01:22:25
te vagy egy kibaszott tragédia
Feb 14, 2015 01:22:25
Aldi
Feb 14, 2015 01:22:51
Árufeltöltő munkatárs
Az ALDI Magyarország a piacon meghatározó szerepet betöltő, nemzetközi kereskedelmi vállalat. A diszkont elv következetes megvalósítása mellett köteleztük el magunkat, amely egyet jelent azzal, hogy a lényegre koncentrálunk: tartósan magas minőséget kínálunk folyamatosan alacsony áron.
Az ideális jelölt:
megbízható, felelősségteljes, elkötelezett és képes csapatban dolgozni;
szívesen dolgozik emberekkel;
ápolt megjelenésű.
Feladatai:
árufeltöltés,
különböző takarítási és tisztítási feladatok ellátása,
a pénztári tevékenység nem tartozik a feladatok közé.
Amit kínálunk:
átfogó betanulási program,
változatos és érdekes munkakör,
a pozícióban elérhető legmagasabb havi bruttó fizetés: 105.100 Ft (heti 20 órában), ill. 131.375 Ft (heti 25 órában).
Munkavégzés helye: Rokolya utca 1-13.
1131 Budapest
Feb 14, 2015 01:22:51
sodika
Feb 14, 2015 01:23:06
keresel egy kevéssé megterhelő fizikai munkát
Kreativitást nem igénylő, az önálló alkotás flow-élményét nem kínáló melóban kb. a negyedik nap borulnék ki. Rosszabb esetben összetörnék valamit, jobb eseten anélkül küldenék el mindenkit a picsába, és indulnék el haza. Ismerem magam. Kiborulnék, nem lenne belőle pénz.
A különbség - mondom - közben és RGL között, hogy ezt tudom magamról, ezért se magamat, se egy munkahelyi kollektívát soha nem tennék ki a saját ilyen jellegű kiborulásomnak.
Feb 14, 2015 01:23:06
Hiénaverő
Feb 14, 2015 01:23:27
Megint LELKES vagy? :D Heherészel magadban a monyityoj előtt, meg vigyorogsz mint akit baszni visznek? Ez nagyon jó, emlékezz a múltkor milyen sok jó dolog történt veled mikor leszartad a szart is és ugyanilyen lelkes voltál :D
Amúgy mi a büdös faszt okoskodsz már megint infarktusról meg problémaszintekről? Fent leírtam hogy szerezhettél volna havi félmillát: pénztárosmeló németben, meg napi 3 óra gány. Persze monotóniatűrés meg istenfasza kifogások érkeztek rá. Úgyhogy bekussolhatsz.
Na jó matyarászkodást az éjszakában Recskaboy, én megyek aludni. Holnap a shaját megoldásomból többet fogok skálázni, mint te az egész tavalyi évben. :D
Amúgy mi a büdös faszt okoskodsz már megint infarktusról meg problémaszintekről? Fent leírtam hogy szerezhettél volna havi félmillát: pénztárosmeló németben, meg napi 3 óra gány. Persze monotóniatűrés meg istenfasza kifogások érkeztek rá. Úgyhogy bekussolhatsz.
Na jó matyarászkodást az éjszakában Recskaboy, én megyek aludni. Holnap a shaját megoldásomból többet fogok skálázni, mint te az egész tavalyi évben. :D
Feb 14, 2015 01:23:27
jiddise máme
(
x11)
Feb 14, 2015 01:23:37
x11)
mindegy
te minden nap reggel egy boltozott levelet írtál what?andinak?
nem csodálom, hogy síkideg lett a napi picsogásodtól
Aldi
Feb 14, 2015 01:24:04
Elnézést, megnéztük a fiatalembert és mi ápolt megjelenésűt keresünk. Szóval vissza az egész, ajánlatunkat kérjük tekintsék semmisnek!
Feb 14, 2015 01:24:04
Etikai vészcsengő
Feb 14, 2015 01:24:57
ha vera néniék már nem lesznek, te éhen fogsz halni
Feb 14, 2015 01:24:57
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 01:25:31
Rosszabb esetben összetörnék valamit, jobb eseten anélkül küldenék el mindenkit a picsába, és indulnék el haza.
Ebben az esetben megtaláltam számodra az ideális helyet:
IMEI
Roland már vár, siess!
Feb 14, 2015 01:25:31
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 14, 2015 01:26:23
x16)
Endre, öt éve mást se hallunk tőled, mint hogy zajlik a felpörgés, minden a legnagyobb rendben van, napról napra nő a bevételed és a tudásod, és csak napok kérdése az áttörés és a saját megoldás sikere.
De akkor miért egy 70 éves öregasszony kegyelemkenyerén kell tengődnöd?
De akkor miért egy 70 éves öregasszony kegyelemkenyerén kell tengődnöd?
sodika
Feb 14, 2015 01:28:18
Mindennek megvan a maga célja és funkciója.
Még Andi is hasznos volt, mert nélküle most még elkeserítőbb jövő elé néznék, míg most azért a folyamatos tanulással van okom bizakodni.
Ha nem megyek ki Berlinbe, ahol sok költség fedezetét kellett előteremtenem, nem szokom rá a melóra koncentráló pontos munkavégzésre, és az ő példája nyomán nem szokom rá a teljesítmény után járó megfelelő ellenérték elkérésére.
Tehát még így is többet használt az életemnek, amit ártott (nagyon egyértelműen), ezért is határoztam el, hogy soha nem lépek ellene semmit anélkül, hogy előtte ne adtam volna neki 72 órát egy nyilvános Facebook-posztban történő bocsánatkérésre, amivel egyébként minden lezártnak tekintenék.
Még Andi is hasznos volt, mert nélküle most még elkeserítőbb jövő elé néznék, míg most azért a folyamatos tanulással van okom bizakodni.
Ha nem megyek ki Berlinbe, ahol sok költség fedezetét kellett előteremtenem, nem szokom rá a melóra koncentráló pontos munkavégzésre, és az ő példája nyomán nem szokom rá a teljesítmény után járó megfelelő ellenérték elkérésére.
Tehát még így is többet használt az életemnek, amit ártott (nagyon egyértelműen), ezért is határoztam el, hogy soha nem lépek ellene semmit anélkül, hogy előtte ne adtam volna neki 72 órát egy nyilvános Facebook-posztban történő bocsánatkérésre, amivel egyébként minden lezártnak tekintenék.
Feb 14, 2015 01:28:18
Dr. Sigmund Freud
Feb 14, 2015 01:29:58
Képes voltam minden úgy felkelni, hogy leszarom mi volt eddig, mától biztos kedves lesz.
mindegy
mindegy
Sajnos nem mindenki alzheimeres elmebeteg, aki minden nap új életet kezd. Emlékezni fognak az aljas viselkedésedre másnap is, és meg fognak szopatni.
Feb 14, 2015 01:29:58
Kiss Kender Farkas
Feb 14, 2015 01:30:18
Kiszámoltam neked Endi, hogy egy 25 órás Aldival nettó 86 ezret kaszálhatnál. Jó, a kalkulátorban csak 24 órás lehetőség volt, de 1 óra ide vagy oda nem számít.
VISZONT: ha most elvennéd feleségül Andit, akkor még jönne pluszban 5000 hozzá, tehát így már 91 ezret keresnél. xD
VISZONT: ha most elvennéd feleségül Andit, akkor még jönne pluszban 5000 hozzá, tehát így már 91 ezret keresnél. xD
Feb 14, 2015 01:30:18
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 14, 2015 01:30:29
x30)
Mostanság olyan nagy pofával minősítgeted itt a kommenthaverokat, mintha legalábbis a Marson laknál, nem pedig elérhető közelségben egy szájbarúgáshoz.
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ez a mérhetetlen igénytelenség a névjegyed