Ha fogadnom kellene, erre tennék.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Miért nem vertél rá egyet a redőnyre? Mármint ököllel xD
Faust? Xd
Autóval mentem és nem volt kedvem megállni.
Bő 3 évtizede egy kibaszott nagy teher vagy. Most is éppen másokon élősködsz te álszent köcsög.
Saját pénzből nem vesz kaját meg jegyet. Evidenciák. Egyébként most az is érthető, hogy Sodi ismét megjelent itt. Már nem ellenőrzik a kitartói.
Szabad lett asodi. Akkor netezik amikor csak akar. Ezzel párhuzamosan a nyelvtanulással is szépen le fog állni. Marad a kamerázgatás mindenféle bolonddal.
Akasztgatas es Joachim egy hozzaszolasban? Nekem errol von Ribbentrop jut eszembe. Sodi meg naci ugyis.
Mindegy.
Andi.
* ásít *
Mocskos pupos nacizsido kleinbuzi! Ezeket miert nem berlinben hederezve osztottad meg a kibaszott homokos hazafi barataiddal? Es nemetul persze, hiszen irasban nagyon jo vagy, ugye! Csak a libsi hippi fuves szerelmed nem engedte?
A Hekker Henrik kizarolag az agynemutartoban szokott elrejtozni razziak soran,
Hahó!
444.hu/2015/04/12/rosszul-megvalasztott-buvohelyek-a-takaro/
az Sherlock Porks-féle hitelesített ip-lista első áldozata?
Mindegy. Csá.
Nagyon durva, ahogy próbálja bebeszélni magának, hogy mennyire kicseszett Andival.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Más ember a hasonló problémáit megbeszéli a barátaival. Sodi mégis kivel beszélné meg, a dőrpével vagy a koppányos szexnagyikkal? Csak ez a fórum van neki, ahol emberek hajlandók vele beszélgetni.
Ez a vágy Andi szolgálata már sokadjára kerül elő... Sodi, nem fordult még meg a fejedben, hogy jelentkezz egy BDSM-klubba? Ideális szolga lenne belőled, ráadásul a pinanyalás-projekt is összejönne, a facesitting-sessionok közben még a dőlésszög miatt sem kellene aggódnod.
Ott a közlemény, Hahó! Más haverokkal akarja élni az életét. Ezekszerint Kakásrósza meg a tőrppe nem vált be havernak. Pedig amikor tacsipörköltet meg az ingyenlecsót kellett tolni a nagy hombár fejébe, még vehemensen hirdette hogy Rósza, a mikuláskeci meg a többi retard a barátja. Nem is beszélve "Törpapa barátomról", ugye, Recskaboy?
Jó ötlet, de csak majd akkor kezdd el, amikor már kint vagy Németországban (pr). Az ottani hatóságok biztos díjazni fogják.
Ott nem lehet, ott elmebeteg a bírói gyakorlat.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Igen, az, hogy pukkadjon meg a sikereimet látva pl. egy olyan dolog, ami kitart engem a nyelvtanulás mellett.
De ha nem lenne erre reális esély, és ha nem így működne a csaj, akkor amikor elmeséltem neki, hogy mostantól az ő órabérét keresem, az általam várt "na látod, menni fog ez, ügyes vagy" jött volna válaszul, nem pedig a néma maga elé bámulós fintorgás.
Ha Magyarországon állítasz olyat, amiről bizonyítani tudod, hogy történelmi tény, nem ítélnek el tagadásért. Ellenben Németországban nem a tényt nem szabad tagadni, hanem az eseményt, és még ki is mondja a bíró, hogy nem számít, mi a tény, az esemény sérthetetlenségét a törvény védi. Na, ez igazi elmebetegség.
Ugyanígy: németországban ügyvédet ítélnek el, amiért védi a holokauszt-revizionistát. Megtiltják neki ügyfele hatékony védelmét. Magyarországon az ügyvéd a védelem ellátása során kifejtett véleményéért nem vonható felelősségre.
Tehát igenis: a német az egy szó szerint vett elmebeteg szabályozása a témának.
talan nem annyira materialista mint te.
Tudta, hogy az ő életéről álmodok, és ehhez képest frusztráltan fogadta, amikor lépéseket sikerült tennem ebbe az irányba. Erre tényleg az lenne a csapós válasz, ha elérnék valamit az ő korára, vagy esetleg sokkal hamarabb, amitől megpukkadhat.
És te ebbe, a szerinted elmebeteg rendszerbe tervezgetted a jogi tanulmányokat, mikor a magyarral sem boldogulsz?
Új nicknév valakinek?
beleszarni az urnaba. amennyire andi utaljja sodit meg Kaufmannmama urnajaba is beleszarna
A fintorgás csak azért volt,mert ápolatlan vagy és rossz a szagod.
az alany ki lesz állítva a tanszéken, miféle temetés?
1. Soha nem kerested meg Andi órabérét. A bevételeid nagy része a Rocskaiéktól kapott zsebpénzekből, kölcsönökből és kárpótlásokból volt, a gányolásoddal csak gombokat kerestél, azt is feketén.
2. Ahhoz, hogy Andi megpukkadjon a sikereidet látva, a következő dolgokra lenne szükség:
- akkora jövedelem, amiből fedezni tudod a lakhatásodat, az élelmezésedet, a ruházkodásodat, a nyaralásaidat, a hobbidat, a tütükézésedet és a tropára ment fizikumod kezelésének tetemes egészségügyi költségeit
- élvezetes, szakértelmen alapuló munka
- csinos, negyven évnél fiatalabb, intelligens barátnő
- kiterjedt, normális emberekből álló baráti társaság
Jelenleg minden ponttól fényévekre vagy.
3. Ha érdekel, hogy Andi mivel foglalkozik, javaslom, hogy Chris környékén kutass, ugyanis közös vállalkozásba kezdtek, amiben Thomas külsősként dolgozik projekt jelleggel. Nincs köze a galériához. Cserébe elég jól megy. Ha ez vigasztal, valahol te adtad a kezdőlökést hozzá. Andi megértette, mekkora a különbség egy kókler és egy igazi informatikus között. Jó kutakodást!
Ennek reakciónak több oka is lehet, teljesen mindegy mi az általad elvárt.
Szerintem simán csak nem hitte el, lehazugozni nem akart mert tudta, hogy az akkor egy véget nem érő autirohamba torkollik. Ezért inkább hallgatott, aztán amikor már nem voltál jelen akkor röhögött vagy hányt egyet.
Fogd már fel, hogy közömbös vagy neki. Le sem szarja, pardon....öttészarja, hogy neked mennyi az órabéred, hogy milyen szinten állsz a némettel vagy, hogy általában mi történik veled.
NPC lettél.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Nem. De hajnyírót veszek, mert az első nap a lazán felnyírt haja fogott meg. A korábban húszéves embereknél látott stílus azt üzente nekem, hogy jé, nem vagyok lemaradva semmiről se.
what??? ugyanitt nicknév eladó!
igen, ahogy szokta.
Vona Gábor vajon mit gondol erről az életstílusról?
Vagy most már nyíltan megtagadod a Jobbikot? A nemzetre támadsz?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nem feltétlenül. :D
A lényeg az életstíluson van.
Hogy leszarja az életkorát, az egész ember olyan, mintha fele annyi lenne. Öltözködése hajviselete, viselkedése, életstílusa. Az fogott meg, hogy vazz, lehet ezt így is. Leszarni az életkorodból fakadó társadalmi elvárásokat, és élni, mintha 19 lennél.
A Jobbik nem a szabadság, hanem a rendetlenség ellen van.
A Jobbik példáképnek tekinti azokat a nőket, akik megtagadják a gyerekszülést és külföldre menekülnek, hazaárulást elkövetve?
Szerinted ki a jobb példakép, a példás családanya Dúró Dóra vagy a gyerekvállalást megtagadó Krizsai Andrea?
Haim
(
x10)
Apr 12, 2015 13:30:50
x10)
Kakukk utca
Ha fogadnom kellene, erre tennék.
Laci
Apr 12, 2015 13:31:56
Most haladtam el a recskairoda előtt és határozottan az a véleményem,hogy ott már nem lakik senki. Bár a redőnyök le vannak húzva, de életnek semmi nyoma. Ilyen szép időben semmi ablak nincs nyitva. Aki így élne, annak beteg, állot levegője lenne és penészes szobája. Kizárt,hogy ott lakjon. Oh, wait..
Vicet félretéve, szerintem kirakták a púpját.
Vicet félretéve, szerintem kirakták a púpját.
Apr 12, 2015 13:31:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 12, 2015 13:32:30
x38)
Lehet, hogy a Kaufmannhoz költözött be. De én is inkább Eszterre tippelek, ezért mondta, hogy megy köszfetyítyeni Tapolcára. Aztán Eszter mégsem ment, így a recskásnak sem volt már "kedve".
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Haim
(
x10)
Apr 12, 2015 13:33:08
x10)
Faust? Xd
Autóval mentem és nem volt kedvem megállni.
-
Apr 12, 2015 13:48:05
Teher nem akarok lenni sehol.
Ha nem vagyok hasznos, jobb, ha nem vagyok ott.
De hasznos voltam
Jó, mindegy, húzok inkább melózni.
csá
Ha nem vagyok hasznos, jobb, ha nem vagyok ott.
De hasznos voltam
Jó, mindegy, húzok inkább melózni.
csá
Bő 3 évtizede egy kibaszott nagy teher vagy. Most is éppen másokon élősködsz te álszent köcsög.
Apr 12, 2015 13:48:05
-
Apr 12, 2015 13:50:16
Sodi nélküled már Berlin sem a régi.
Apr 12, 2015 13:50:16
-
Apr 12, 2015 13:53:18
Lehet, hogy a Kaufmannhoz költözött be. De én is inkább Eszterre tippelek, ezért mondta, hogy megy köszfetyítyeni Tapolcára. Aztán Eszter mégsem ment, így a recskásnak sem volt már "kedve".
Saját pénzből nem vesz kaját meg jegyet. Evidenciák. Egyébként most az is érthető, hogy Sodi ismét megjelent itt. Már nem ellenőrzik a kitartói.
Szabad lett asodi. Akkor netezik amikor csak akar. Ezzel párhuzamosan a nyelvtanulással is szépen le fog állni. Marad a kamerázgatás mindenféle bolonddal.
Apr 12, 2015 13:53:18
Karandas
Apr 12, 2015 14:02:56
Endre!
Ha még jársz valamikor a Kolosyn, kérlek ne feledd el Janibának megköszönni a nevemben, hogy lelkiismeretes könyvvizsgálói munkájának köszönhetően újabb százmilliárdokkal kártalaníthatjuk a kapzsi balfaszokat!
Ha még jársz valamikor a Kolosyn, kérlek ne feledd el Janibának megköszönni a nevemben, hogy lelkiismeretes könyvvizsgálói munkájának köszönhetően újabb százmilliárdokkal kártalaníthatjuk a kapzsi balfaszokat!
Apr 12, 2015 14:02:56
Örebro
Apr 12, 2015 14:22:10
te nevetseges agyalågyult, milyen felvilågositoblogot akarsz te inditani?mikor? holnap? mindegy:-)
Apr 12, 2015 14:22:10
-
Apr 12, 2015 14:34:29
Farkas Endre Kiss
4 órája ·
Fáj látnom, hogy egyre több hazafi esik bele ebbe a csapdába. Pedig lehet ám a kérdést úgy is boncolgatni, hogy az ne merítse ki a büntetőjogi tényállást, bármennyire tág is az első látásra. Olyan tényeket például meg lehet említeni, mint amilyen a lecserélt tábla Auschwitz-ban (4 millióról 1,5 millió áldozatra). Kizárólag KÖVETKEZTETÉSEKET nem szabad levonni a tényekből, még KÉTKEDÉS formájában SEM, mert az már elkövetési magatartás. De ezt már rá lehet bízni már az olvasóra is, gyerekek. Lehet, hogy indítok erről egy felvilágosító blogot, mert ez nem mehet így tovább.
4 órája ·
Fáj látnom, hogy egyre több hazafi esik bele ebbe a csapdába. Pedig lehet ám a kérdést úgy is boncolgatni, hogy az ne merítse ki a büntetőjogi tényállást, bármennyire tág is az első látásra. Olyan tényeket például meg lehet említeni, mint amilyen a lecserélt tábla Auschwitz-ban (4 millióról 1,5 millió áldozatra). Kizárólag KÖVETKEZTETÉSEKET nem szabad levonni a tényekből, még KÉTKEDÉS formájában SEM, mert az már elkövetési magatartás. De ezt már rá lehet bízni már az olvasóra is, gyerekek. Lehet, hogy indítok erről egy felvilágosító blogot, mert ez nem mehet így tovább.
Apr 12, 2015 14:34:29
Schwezoff Dávid
Apr 12, 2015 14:38:52
Andika egyedül annyit adott hozzá az egészhez, hogy Facebook-os művészcsoportokban is osztogatni kezdte a kiállításokat, amire Joachim szart, és azóta is szarik.
Ennyit csinált. Meg a kiállítás délutánján akasztgatott.
Gyakorlatilag az érdem 90%-a másé volt.
Nagyobb részt Joachimé, kisebbrészt enyém, nem elenyésző részben Chris-é, és némi részben Andié.
Ennyi.
Ennyit csinált. Meg a kiállítás délutánján akasztgatott.
Gyakorlatilag az érdem 90%-a másé volt.
Nagyobb részt Joachimé, kisebbrészt enyém, nem elenyésző részben Chris-é, és némi részben Andié.
Ennyi.
Akasztgatas es Joachim egy hozzaszolasban? Nekem errol von Ribbentrop jut eszembe. Sodi meg naci ugyis.
Mindegy.
Andi.
* ásít *
Apr 12, 2015 14:38:52
broni
Apr 12, 2015 14:40:01
sodi, voltál misén???????????
Apr 12, 2015 14:40:01
Északi Angyi boszorkány
Apr 12, 2015 14:42:14
Szia Sodi!
Egész héten vártam a hívásod, vagy legalább egy gondosan boldozott, válogatott smileykkal teletűzdelt levelet, de még nem mindig nem hallottam felőled. Ugye nem hagysz cserben.
Baráti öleléssel, szerelmed,
Andi
Egész héten vártam a hívásod, vagy legalább egy gondosan boldozott, válogatott smileykkal teletűzdelt levelet, de még nem mindig nem hallottam felőled. Ugye nem hagysz cserben.
Baráti öleléssel, szerelmed,
Andi
Apr 12, 2015 14:42:14
Schwezoff Dávid
Apr 12, 2015 14:42:21
Farkas Endre Kiss
4 órája ·
4 órája ·
Mocskos pupos nacizsido kleinbuzi! Ezeket miert nem berlinben hederezve osztottad meg a kibaszott homokos hazafi barataiddal? Es nemetul persze, hiszen irasban nagyon jo vagy, ugye! Csak a libsi hippi fuves szerelmed nem engedte?
Apr 12, 2015 14:42:21
RIP Szolnoki Hekker
Apr 12, 2015 15:12:13
Szolnoki otthonában fogtak el a helyi járőrök egy 34 éves férfit, aki ellen számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot a sZOLNOKi Rendőrkapitányság.
A kiérkező rendőröknek a gyanúsított felesége nyitott ajtót, aki tagadta, hogy férje otthon volna. A rendőrök ellenőrizték a lakást, és a hálószobában, egy takaró alatt megtalálták a keresett férfit.
A kiérkező rendőröknek a gyanúsított felesége nyitott ajtót, aki tagadta, hogy férje otthon volna. A rendőrök ellenőrizték a lakást, és a hálószobában, egy takaró alatt megtalálták a keresett férfit.
Apr 12, 2015 15:12:13
Schwezoff Dávid
Apr 12, 2015 15:17:13
Szolnoki otthonában fogtak el a helyi járőrök egy 34 éves férfit, aki ellen számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot a sZOLNOKi Rendőrkapitányság.
A Hekker Henrik kizarolag az agynemutartoban szokott elrejtozni razziak soran,
Hahó!
Apr 12, 2015 15:17:13
jiddise máme
(
x11)
Apr 12, 2015 15:18:39
x11)
az Sherlock Porks-féle hitelesített ip-lista első áldozata?
broni
Apr 12, 2015 15:26:17
tex is szolnokon lett öngyilkos.......
Apr 12, 2015 15:26:17
ál-sodigen.exe
Apr 12, 2015 16:00:18
Jó, mindgy, leszarom.
Csak ennyit arról, hogy én hónapok óta miért nem zökkenek vissza.
Ő sem zökken, bazmeg, ő sem.
Ennyi.
Azért írtam neki egy emailt, hátha. Csak ennyit arról, hogy én hónapok óta miért nem zökkenek vissza.
Ő sem zökken, bazmeg, ő sem.
Ennyi.
Mindegy. Csá.
Apr 12, 2015 16:00:18
sodika
Apr 12, 2015 16:07:08
:D
HÜLYE :D
HÜLYE :D
Apr 12, 2015 16:07:08
Hiénaverő
Apr 12, 2015 16:09:40
Melózol, mi?
Mi van a közleménnyel, faszkiverő?
KÖZLEMÉNY
Ezúton szeretném megkérni minden ismerősömet, hogy a mai naptól kezdve legyen olyan kedves, és soha többé ne hozza szóba előttem se a trollokat, vagy azok fórumát, se az egykori berlini fotós hölgyismerősömet! Nem érdekel többé sem ez a bűnözői kör, sem pedig a korábbi berlini vendéglátóm (akivel kapcsolatban - igen -, lehet, hogy egykor többet is éreztem egyszerű haverságnál, de ez mára semmit nem számít). Sem a trollokról, sem pedig őróla nem akarok többé hallani vagy tudni semmit. Természetesen jelen soraim publikálása után én sem fogom szóba hozni őket, vagy írni róluk, és még a oldalaikat sem fogom látogatni - pláne nem írni oda.
Élem tovább az életemet, más fórumokkal, más haverokkal. Köszönöm.
SoDI
Mi van a közleménnyel, faszkiverő?
KÖZLEMÉNY
Ezúton szeretném megkérni minden ismerősömet, hogy a mai naptól kezdve legyen olyan kedves, és soha többé ne hozza szóba előttem se a trollokat, vagy azok fórumát, se az egykori berlini fotós hölgyismerősömet! Nem érdekel többé sem ez a bűnözői kör, sem pedig a korábbi berlini vendéglátóm (akivel kapcsolatban - igen -, lehet, hogy egykor többet is éreztem egyszerű haverságnál, de ez mára semmit nem számít). Sem a trollokról, sem pedig őróla nem akarok többé hallani vagy tudni semmit. Természetesen jelen soraim publikálása után én sem fogom szóba hozni őket, vagy írni róluk, és még a oldalaikat sem fogom látogatni - pláne nem írni oda.
Élem tovább az életemet, más fórumokkal, más haverokkal. Köszönöm.
SoDI
Apr 12, 2015 16:09:40
Hiénaverő
Apr 12, 2015 16:11:06
Púp nem írtad még le hogy a tőrppekecinek mi a véleménye erről az andis dologról. Hát a Mikulásnak? Meg a többi BARÁTODNAK?
Apr 12, 2015 16:11:06
Főnikmadár
Apr 12, 2015 16:14:01
"Fáj látnom, hogy egyre több hazafi esik bele ebbe a csapdába. Pedig lehet ám a kérdést úgy is boncolgatni, hogy az ne merítse ki a büntetőjogi tényállást, bármennyire tág is az első látásra. Olyan tényeket például meg lehet említeni, mint amilyen a lecserélt tábla Auschwitz-ban (4 millióról 1,5 millió áldozatra). Kizárólag KÖVETKEZTETÉSEKET nem szabad levonni a tényekből, még KÉTKEDÉS formájában SEM, mert az már elkövetési magatartás. De ezt már rá lehet bízni már az olvasóra is, gyerekek. Lehet, hogy indítok erről egy felvilágosító blogot, mert ez nem mehet így tovább."
Jó ötlet, de csak majd akkor kezdd el, amikor már kint vagy Németországban (pr). Az ottani hatóságok biztos díjazni fogják.
Apr 12, 2015 16:14:01
Hiénaverő
Apr 12, 2015 16:17:26
Aranyos ahogy a leszart púpos róka arról képzeleg, hogy kibaszott Andreával, és hogy az semmire se megy nélküle :D
Endre, le vagy szarva, Hahó! El vagy felejtve, Hahó! Hiába álmodozol itt arról hogy hogy kibaszott magával a gülü hogy lekoptatott, amikor a valóságban már rég eszébe se jutsz. :)
Endre, le vagy szarva, Hahó! El vagy felejtve, Hahó! Hiába álmodozol itt arról hogy hogy kibaszott magával a gülü hogy lekoptatott, amikor a valóságban már rég eszébe se jutsz. :)
Apr 12, 2015 16:17:26
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 12, 2015 16:27:10
x16)
Aranyos ahogy a leszart púpos róka arról képzeleg, hogy kibaszott Andreával, és hogy az semmire se megy nélküle :D
Nagyon durva, ahogy próbálja bebeszélni magának, hogy mennyire kicseszett Andival.
Hiénaverő
Apr 12, 2015 16:31:53
Én is ezen röhögtem ma a legnagyobbat :D
Álmodozz csak púpi :D :D
Álmodozz csak púpi :D :D
Apr 12, 2015 16:31:53
szellemes troll
Apr 12, 2015 16:38:18
más ember zenével, olvasással, magányos elmélkedéssel vagy pont bulizással próbál enyhíteni a szerelmi bánatán, szép emlékeket idéz fel, hogy könnyebb legyen az elengedés. ez a bolond meg nyilvánosan csinál hülyét magából a picsogással és minden hozzászólásából kiérződik a remény, hogy egy napon még Andi bánni fogja, hogy lerázta magáról mint a bolhát.
Sajnos nagyon rossz hírem van, Sodika. Andi soha a büdös életben nem lesz rád kíváncsi, még akkor sem ha feltalálod a rák ellenszerét vagy Nobel-díjat kapsz. Engedd el. Már mondtam. Felejtsd el, mintha nem is létezett volna. Ne remélj, ne vágyakozz, ne álmodozz. Vége van annak, ami el sem kezdődött, te pióca.
Sajnos nagyon rossz hírem van, Sodika. Andi soha a büdös életben nem lesz rád kíváncsi, még akkor sem ha feltalálod a rák ellenszerét vagy Nobel-díjat kapsz. Engedd el. Már mondtam. Felejtsd el, mintha nem is létezett volna. Ne remélj, ne vágyakozz, ne álmodozz. Vége van annak, ami el sem kezdődött, te pióca.
Apr 12, 2015 16:38:18
Főnikmadár
Apr 12, 2015 16:46:16
más ember zenével, olvasással, magányos elmélkedéssel vagy pont bulizással próbál enyhíteni a szerelmi bánatán, szép emlékeket idéz fel, hogy könnyebb legyen az elengedés. ez a bolond meg nyilvánosan csinál hülyét magából a picsogással és minden hozzászólásából kiérződik a remény, hogy egy napon még Andi bánni fogja, hogy lerázta magáról mint a bolhát.
Más ember a hasonló problémáit megbeszéli a barátaival. Sodi mégis kivel beszélné meg, a dőrpével vagy a koppányos szexnagyikkal? Csak ez a fórum van neki, ahol emberek hajlandók vele beszélgetni.
Apr 12, 2015 16:46:16
Nyelftanyuláf
Apr 12, 2015 16:47:01
Apr 12, 2015 16:47:01
Főnikmadár
Apr 12, 2015 16:49:52
Amíg létezett olyan épelméjű értelmezése a történteknek, hogy nem véglegesen küldött el a francba (márpedig ha valaki képes az efféle értelmezést a végletekig kitolni, az igazán én vagyok), addig eszem ágában se volt panaszkodni rá, sőt: az ő szolgálatát tekintettem az elsődlegesnek. Panaszkodni csak akkor kezdtem rá, amikor elfogytak ezek az értelmezések, minden mentális erőfeszítésem ellenére is.
Ez a vágy Andi szolgálata már sokadjára kerül elő... Sodi, nem fordult még meg a fejedben, hogy jelentkezz egy BDSM-klubba? Ideális szolga lenne belőled, ráadásul a pinanyalás-projekt is összejönne, a facesitting-sessionok közben még a dőlésszög miatt sem kellene aggódnod.
Apr 12, 2015 16:49:52
Hiénaverő
Apr 12, 2015 16:50:20
Ott a közlemény, Hahó! Más haverokkal akarja élni az életét. Ezekszerint Kakásrósza meg a tőrppe nem vált be havernak. Pedig amikor tacsipörköltet meg az ingyenlecsót kellett tolni a nagy hombár fejébe, még vehemensen hirdette hogy Rósza, a mikuláskeci meg a többi retard a barátja. Nem is beszélve "Törpapa barátomról", ugye, Recskaboy?
Apr 12, 2015 16:50:20
Nyelftanyuláf
Apr 12, 2015 16:52:41
Dehogynem, útban lenne a púpja! Apr 12, 2015 16:52:41
sodika
Apr 12, 2015 16:54:13
Ott nem lehet, ott elmebeteg a bírói gyakorlat.
Apr 12, 2015 16:54:13
Hiénaverő
Apr 12, 2015 16:55:22
Hogyne, a bírói gyakorlat az elmebeteg, nem is ti, retardnáci fogyatékosok.
Apr 12, 2015 16:55:22
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 16:56:33
x44)
Nem elmebeteg az, csak nem tolerálják a náci tetveket. Érthető okokból.
She was a dude.
broni
Apr 12, 2015 16:57:07
sodi, inkáb szexuális felvilágosító blogot indíts, serdülő lánykáknak.....
Apr 12, 2015 16:57:07
Hiénaverő
Apr 12, 2015 16:57:11
Megint itt lurkolsz faszveregető rinyagép? Miért nem melózol? Mit szólt a dőrppe az Andis sztorihoz, arról mesélj.
Apr 12, 2015 16:57:11
sodika
Apr 12, 2015 16:57:29
és minden hozzászólásából kiérződik a remény, hogy egy napon még Andi bánni fogja, hogy lerázta magáról mint a bolhát.
Igen, az, hogy pukkadjon meg a sikereimet látva pl. egy olyan dolog, ami kitart engem a nyelvtanulás mellett.
De ha nem lenne erre reális esély, és ha nem így működne a csaj, akkor amikor elmeséltem neki, hogy mostantól az ő órabérét keresem, az általam várt "na látod, menni fog ez, ügyes vagy" jött volna válaszul, nem pedig a néma maga elé bámulós fintorgás.
Apr 12, 2015 16:57:29
sodika
Apr 12, 2015 17:00:56
Nem elmebeteg az, csak nem tolerálják a náci tetveket.
Ha Magyarországon állítasz olyat, amiről bizonyítani tudod, hogy történelmi tény, nem ítélnek el tagadásért. Ellenben Németországban nem a tényt nem szabad tagadni, hanem az eseményt, és még ki is mondja a bíró, hogy nem számít, mi a tény, az esemény sérthetetlenségét a törvény védi. Na, ez igazi elmebetegség.
Ugyanígy: németországban ügyvédet ítélnek el, amiért védi a holokauszt-revizionistát. Megtiltják neki ügyfele hatékony védelmét. Magyarországon az ügyvéd a védelem ellátása során kifejtett véleményéért nem vonható felelősségre.
Apr 12, 2015 17:00:56
-
Apr 12, 2015 17:06:11
amikor elmeséltem neki, hogy mostantól az ő órabérét keresem, az általam várt "na látod, menni fog ez, ügyes vagy" jött volna válaszul, nem pedig a néma maga elé bámulós fintorgás.
Apr 12, 2015 17:06:11
sodika
Apr 12, 2015 17:06:22
A magyar az ebből a szempontból egy fokkal normálisabb: egy véleménykorlátozó törvény, és nem magát az eseményt tekinti sérthetetlennek. A bizonyított tényeket rendszerezheted, de véleményt nem mondhatsz róluk, és nem vonhatsz le a történelemtudomány álláspontjával ellentétes következtetést.
Apr 12, 2015 17:06:22
sodika
Apr 12, 2015 17:07:47
Tudta, hogy az ő életéről álmodok, és ehhez képest frusztráltan fogadta, amikor lépéseket sikerült tennem ebbe az irányba. Erre tényleg az lenne a csapós válasz, ha elérnék valamit az ő korára, vagy esetleg sokkal hamarabb, amitől megpukkadhat.
Apr 12, 2015 17:07:47
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 12, 2015 17:07:49
x9)
És te ebbe, a szerinted elmebeteg rendszerbe tervezgetted a jogi tanulmányokat, mikor a magyarral sem boldogulsz?
sodika
Apr 12, 2015 17:08:08
Ennyi, na mindegy.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 12, 2015 17:08:08
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 12, 2015 17:09:47
x9)
csapós válasz
Új nicknév valakinek?
medencés iroda
Apr 12, 2015 17:10:41
Erre tényleg az lenne a csapós válasz, ha elérnék valamit az ő korára, vagy esetleg sokkal hamarabb, amitől megpukkadhat.
És mit szeretnél elérni? Mesélj a terveidről. Apr 12, 2015 17:10:41
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 17:10:43
x44)
Meg fog pukkadni, egész biztos. Mikor törsz be a berlini művészvilágba, ahogy tervezted?
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 17:13:33
x44)
She was a dude.
-
Apr 12, 2015 17:13:51
egyaltalan miert akarod, hogy megpukkadjon? ez nem tul keresztenyi hozzaallas.
Apr 12, 2015 17:13:51
broni
Apr 12, 2015 17:13:55
444.hu/2015/04/12/a-20-szazad-elso-nepirtasanak-nevezte-az-ormenyek-lemeszarlasat-a-papa/
büdös patkány törökök, a kurva anyjukat!a török nem ember!!!atomot törökországra!!!!!!!
büdös patkány törökök, a kurva anyjukat!a török nem ember!!!atomot törökországra!!!!!!!
Apr 12, 2015 17:13:55
sodika
Apr 12, 2015 17:15:02
Mindegy, melóznom kell.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 12, 2015 17:15:02
Csapós válasz
Apr 12, 2015 17:15:18
A csapós válasz a pofon volt amit megérdemeltem.
by SoDI
by SoDI
Apr 12, 2015 17:15:18
broni
Apr 12, 2015 17:15:37
ultrák nélkül szart se ér egy fradi-dózsa....picsába a nagy biztonsággal, pár halott szurkoló csak feldobja a hangulatot.....
Apr 12, 2015 17:15:37
snecigeci
(
x44)
Apr 12, 2015 17:16:45
x44)
Szerinted Andi kíváncsi lesz a shikereidre?
She was a dude.
broni
Apr 12, 2015 17:19:04
andi elmenne a temetésedre???????
Apr 12, 2015 17:19:04
Brian
Apr 12, 2015 17:24:04
beleszarni az urnaba. amennyire andi utaljja sodit meg Kaufmannmama urnajaba is beleszarna
Apr 12, 2015 17:24:04
Haim
(
x10)
Apr 12, 2015 17:25:49
x10)
"na látod, menni fog ez, ügyes vagy" jött volna válaszul, nem pedig a néma maga elé bámulós fintorgás.
A fintorgás csak azért volt,mert ápolatlan vagy és rossz a szagod.
szilaj paripa
Apr 12, 2015 17:26:20
az alany ki lesz állítva a tanszéken, miféle temetés?
Apr 12, 2015 17:26:20
broni
Apr 12, 2015 17:27:28
amugy hány éves andi???én tényleg nem tudom.....
Apr 12, 2015 17:27:28
RGL
Apr 12, 2015 17:28:37
Mindegy, melóznom kell.
Na meló, csá.
Mikor fejezed már be a fordítást???? Na meló, csá.
Apr 12, 2015 17:28:37
gyógypedagógus
Apr 12, 2015 17:29:26
1. Soha nem kerested meg Andi órabérét. A bevételeid nagy része a Rocskaiéktól kapott zsebpénzekből, kölcsönökből és kárpótlásokból volt, a gányolásoddal csak gombokat kerestél, azt is feketén.
2. Ahhoz, hogy Andi megpukkadjon a sikereidet látva, a következő dolgokra lenne szükség:
- akkora jövedelem, amiből fedezni tudod a lakhatásodat, az élelmezésedet, a ruházkodásodat, a nyaralásaidat, a hobbidat, a tütükézésedet és a tropára ment fizikumod kezelésének tetemes egészségügyi költségeit
- élvezetes, szakértelmen alapuló munka
- csinos, negyven évnél fiatalabb, intelligens barátnő
- kiterjedt, normális emberekből álló baráti társaság
Jelenleg minden ponttól fényévekre vagy.
3. Ha érdekel, hogy Andi mivel foglalkozik, javaslom, hogy Chris környékén kutass, ugyanis közös vállalkozásba kezdtek, amiben Thomas külsősként dolgozik projekt jelleggel. Nincs köze a galériához. Cserébe elég jól megy. Ha ez vigasztal, valahol te adtad a kezdőlökést hozzá. Andi megértette, mekkora a különbség egy kókler és egy igazi informatikus között. Jó kutakodást!
Apr 12, 2015 17:29:26
evidenciák
Apr 12, 2015 17:33:00
Sodi már nem lakik a Kolosy téren. Onnan nem merne ide írogatni. Ráadásul nem is proxizna.
Ha tényleg a Kakukk utcában van, akkor vége lesz a nyelvtanulásnak, maximum Flódnis veri bele a karvalyorrát a nemi váladékába, ha nem megy neki afranciázás francia. Remek időszaknak nézünk elébe!
Ha tényleg a Kakukk utcában van, akkor vége lesz a nyelvtanulásnak, maximum Flódnis veri bele a karvalyorrát a nemi váladékába, ha nem megy neki a
Apr 12, 2015 17:33:00
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Apr 12, 2015 17:36:39
x8)
az általam várt "na látod, menni fog ez, ügyes vagy" jött volna válaszul, nem pedig a néma maga elé bámulós fintorgás.
Ennek reakciónak több oka is lehet, teljesen mindegy mi az általad elvárt.
Szerintem simán csak nem hitte el, lehazugozni nem akart mert tudta, hogy az akkor egy véget nem érő autirohamba torkollik. Ezért inkább hallgatott, aztán amikor már nem voltál jelen akkor röhögött vagy hányt egyet.
Fogd már fel, hogy közömbös vagy neki. Le sem szarja, pardon....öttészarja, hogy neked mennyi az órabéred, hogy milyen szinten állsz a némettel vagy, hogy általában mi történik veled.
NPC lettél.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 12, 2015 17:37:32
x38)
Púp, nem érdekel az Andis téma.
Inkább azt meséld el, hogy megcsináltattad-e már a sérved? Az orrod? A fogaidat? A púpod?
Ezek sokkal fontosabbak lennének, mint egy középkorú dohányszagú fehérnép után epekedni, aki látni sem akar.
Kár belesírni a kiöntött tejbe, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Inkább azt meséld el, hogy megcsináltattad-e már a sérved? Az orrod? A fogaidat? A púpod?
Ezek sokkal fontosabbak lennének, mint egy középkorú dohányszagú fehérnép után epekedni, aki látni sem akar.
Kár belesírni a kiöntött tejbe, Hahó!
chili
Apr 12, 2015 17:39:46
úgy látszik, hogy itt egyedül asodi fog megpukkadni az irigységtől. Apr 12, 2015 17:39:46
broni
Apr 12, 2015 17:56:01
na, mocskos lilák!!!!!!!!!!!!olé, vezetünk!!!!!!!igyál törő, robbanjon a májad)))))))
Apr 12, 2015 17:56:01
chili
Apr 12, 2015 18:05:03
Ha ez vigasztal, valahol te adtad a kezdőlökést hozzá. Andi megértette, mekkora a különbség egy kókler és egy igazi informatikus között. Jó kutakodást!
akár ez is lehet:
Apr 12, 2015 18:05:03
broni
Apr 12, 2015 18:17:59
andi, bazdmeg, tényleg törökkel baszik, meg törököt szop???????én az ilyet szarba se nézem......attol is okádnom kell, ha fehér nő niggerel baszik!!!!!!!!white power!!!!!!!
Apr 12, 2015 18:17:59
csivaegő
Apr 12, 2015 18:25:28
sodi, a trollok mindig szopatnak azzal, hogy andi egy negyvenes öreglány. bevallom, én gimiben az érettségi banketten megdugtam a töritanárnőmet, ő is elmúlt már akkor negyven. tehát nem életkorral van a baj. hanem azzal, hogy andi egy igénytelen, lelakott, prolipicsa. a tanárnő, akit én húztam egy igazi jó milf volt, csinos, ápolt, igényes. a te dolgod, ha gerontofil vagy, de hogy még közülük is a legszarabbakat válaszd ki, azért az szánalmas. pláne, hogy fél éve ezen vergődsz.
Apr 12, 2015 18:25:28
sodika
Apr 12, 2015 18:36:32
Négy nyelven beszélő, fuck the system mentalitás mellett sem nyomorgó, a harmincas évek végén is egy húszéves életstílusát élő, úgy is öltözködő, haját is ugyanúgy lazán, asszimmetrikusan felnyíró, pirszinget hordó ember? Egyrészt vígaszt jelentett, hogy az ő stílusát követve be tudom hozni a huszas évek kimaradt bulizásait, van rá időm bőven, és érdemes is ebbe az irányba oritálódnom magam, mert ennek negatív alternatívájaként lehetnék tíz évvel idősebben is olyan ötlettelen útkereső, mint amint amilyen 43 évesen a Roland. Vagy éppen lehetek olyan, mint az Andi.
Ez a titok.
Ez a titok.
Apr 12, 2015 18:36:32
medvezsidaj
Apr 12, 2015 18:39:33
Lesz piercinged is?
Apr 12, 2015 18:39:33
sodika
Apr 12, 2015 18:42:19
Lesz piercinged is?
Nem. De hajnyírót veszek, mert az első nap a lazán felnyírt haja fogott meg. A korábban húszéves embereknél látott stílus azt üzente nekem, hogy jé, nem vagyok lemaradva semmiről se.
Apr 12, 2015 18:42:19
csivaegő
Apr 12, 2015 18:42:58
oritálódnom magam
what??? ugyanitt nicknév eladó!
Apr 12, 2015 18:42:58
sodika
Apr 12, 2015 18:43:19
orientálódnom, vazz
na csá
na csá
Apr 12, 2015 18:43:19
medvezsidaj
Apr 12, 2015 18:43:31
Asszimetrikusra vagod majd te is?
Apr 12, 2015 18:43:31
csivaegő
Apr 12, 2015 18:44:57
igen, ahogy szokta.
Apr 12, 2015 18:44:57
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 12, 2015 18:45:18
x16)
Négy nyelven beszélő, fuck the system mentalitás mellett sem nyomorgó, a harmincas évek végén is egy húszéves életstílusát élő, úgy is öltözködő, haját is ugyanúgy lazán, asszimmetrikusan felnyíró, pirszinget hordó ember? Egyrészt vígaszt jelentett, hogy az ő stílusát követve be tudom hozni a huszas évek kimaradt bulizásait, van rá időm bőven, és érdemes is ebbe az irányba oritálódnom magam, mert ennek negatív alternatívájaként lehetnék tíz évvel idősebben is olyan ötlettelen útkereső, mint amint amilyen 43 évesen a Roland. Vagy éppen lehetek olyan, mint az Andi.
Ez a titok.
Ez a titok.
Vagy most már nyíltan megtagadod a Jobbikot? A nemzetre támadsz?
sodika
Apr 12, 2015 18:45:26
Hogy leszarja az életkorát, az egész ember olyan, mintha fele annyi lenne. Öltözködése hajviselete, viselkedése, életstílusa. Az fogott meg, hogy vazz, lehet ezt így is. Leszarni az életkorodból fakadó társadalmi elvárásokat, és élni, mintha 19 lennél.
Apr 12, 2015 18:45:26
sodika
Apr 12, 2015 18:45:54
Apr 12, 2015 18:45:54
sodika
Apr 12, 2015 18:46:01
Na meló, csá.
Apr 12, 2015 18:46:01
medvezsidaj
Apr 12, 2015 18:46:36
De a beesett arcod, rancaid, oszulo, kopaszodo frizurad azt sugalljak, hogy 50 vagy Haho!
Apr 12, 2015 18:46:36
Nyelftanyuláf
Apr 12, 2015 18:47:06
akkor megis lesz masztiparti? A lényeg az életstíluson van.
Apr 12, 2015 18:47:06
medvezsidaj
Apr 12, 2015 18:48:36
Miert nem kered el eszter hajvago gepet?
Apr 12, 2015 18:48:36
evidenciák
Apr 12, 2015 18:52:10
Miert nem kered el eszter hajvago gepet?
asodi nem kér. Asodi használ. Lásd: kávékapszulák, sör a hűtőben stb. Apr 12, 2015 18:52:10
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 12, 2015 18:52:40
x16)
A Jobbik példáképnek tekinti azokat a nőket, akik megtagadják a gyerekszülést és külföldre menekülnek, hazaárulást elkövetve?
Szerinted ki a jobb példakép, a példás családanya Dúró Dóra vagy a gyerekvállalást megtagadó Krizsai Andrea?
broni
Apr 12, 2015 18:53:15
vona egy pinaszáju kis köcsög....szaros jobbgyíkok, még nácinak is szarok....
Apr 12, 2015 18:53:15
broni
Apr 12, 2015 18:54:36
iszlám meg szovjetszopó keci hazaáruló jobbik...meszesgödörbe velük.....
Apr 12, 2015 18:54:36
-
Apr 12, 2015 18:55:49
pupi, mimdenrol lemaradtal! az eso igazi szerelmi banatodat is harminc x evesen eled at. szerinted andinak mikor volt az elso?
Apr 12, 2015 18:55:49
gyógypedagógus
Apr 12, 2015 18:57:13
Tehát a beteg a tudatalatti szintjén valahol felismerte, hogy legalább másfél-két évtizedet tékozolt el az életéből. Ez dicséretes, jelenthetné a gyógyulás első lépését.
Azonban megtalálta a sértettet, és ezzel téves megerősítést nyert abban, hogy igazából minden rendben van, és ráér (v.ö. "Jövő héten") még az életének rendbe hozatalával foglalkozni. Természetesen utóbbi sosem késő, azonban minden egyes elvesztegetett nap hatalmas hiba ebben az állapotban.
Ráadásul betegünk nem veszi figyelembe, hogy Krizsai Andrea nem egy kanapén élte az életét 33 éves koráig, barátok, partner és munka nélkül. A sértett ezzel szemben már tinédzser kora óta önellátó, azóta világot látott, nyelveket tanult, széles ismeretségi körrel rendelkező emberré vált.
Tehát a sértett életstílusa, életrevalósága, anyagi függetlensége egy hosszan tartó tanulási, megismerési és alkalmazkodási folyamat eredménye, nem pedig egy felvett szerep, mint ahogyan azt a beteg elképzeli. Endre képtelen komolyabb összefüggések megértésére, jelen helyzetben sem sikerült összekötnie Krizsai Andrea jelenlegi lehetőségeit azokkal a feltételekkel, amiket a sértett az utóbbi huszonöt év alatt teremtett meg. A beteg továbbra is kiskapukat keresve próbál könnyű életet élni, a tanulás és a munka még mindig nem szerepel a szótárában. A gyógyszeres dózis emelését tartom szükségesnek.
Azonban megtalálta a sértettet, és ezzel téves megerősítést nyert abban, hogy igazából minden rendben van, és ráér (v.ö. "Jövő héten") még az életének rendbe hozatalával foglalkozni. Természetesen utóbbi sosem késő, azonban minden egyes elvesztegetett nap hatalmas hiba ebben az állapotban.
Ráadásul betegünk nem veszi figyelembe, hogy Krizsai Andrea nem egy kanapén élte az életét 33 éves koráig, barátok, partner és munka nélkül. A sértett ezzel szemben már tinédzser kora óta önellátó, azóta világot látott, nyelveket tanult, széles ismeretségi körrel rendelkező emberré vált.
Tehát a sértett életstílusa, életrevalósága, anyagi függetlensége egy hosszan tartó tanulási, megismerési és alkalmazkodási folyamat eredménye, nem pedig egy felvett szerep, mint ahogyan azt a beteg elképzeli. Endre képtelen komolyabb összefüggések megértésére, jelen helyzetben sem sikerült összekötnie Krizsai Andrea jelenlegi lehetőségeit azokkal a feltételekkel, amiket a sértett az utóbbi huszonöt év alatt teremtett meg. A beteg továbbra is kiskapukat keresve próbál könnyű életet élni, a tanulás és a munka még mindig nem szerepel a szótárában. A gyógyszeres dózis emelését tartom szükségesnek.
Apr 12, 2015 18:57:13
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 12, 2015 18:59:17
x16)
Endre, te most megtagadod a Jobbikot? Liberálisként, a nemzetedet megtagadva fogsz élni? Szarsz a társadalomra, és csak saját boldogságodat szem előtt tartva élsz majd?
Tőlem nyugodtan, de akkor önts tiszta vizet a pohárba. Mondd ki, hogy nemzettelen anarchistává váltál!
Tőlem nyugodtan, de akkor önts tiszta vizet a pohárba. Mondd ki, hogy nemzettelen anarchistává váltál!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 12, 2015 19:00:37
x16)
Endre, remélem figyelmesen olvasod gyógypedagógus posztjait.
Más súlyos tízezreket fizet ezért a pszichológusának, te meg ingyen megkapod valamelyik kommenthaverodtól. Köszönd meg szépen!
Más súlyos tízezreket fizet ezért a pszichológusának, te meg ingyen megkapod valamelyik kommenthaverodtól. Köszönd meg szépen!
Nyelftanyuláf
Apr 12, 2015 19:02:32
Endre, remélem figyelmesen olvasod gyógypedagógus posztjait.
mit kene ezen megkoszonni? Az egesz hazugsag, ha kimegy ujta Berlinbe ugyis uj eletet kezd majd! De ha nem is rogton, majd a jovo heten. Más súlyos tízezreket fizet ezért a pszichológusának, te meg ingyen megkapod valamelyik kommenthaverodtól. Köszönd meg szépen!
Apr 12, 2015 19:02:32
-
Apr 12, 2015 19:06:19
Ne izgulj, Endre, Andi valószínűleg nagyon jól elvan, vagy ha kisebb kellemetlenséget is okoztál neki, fel fogja találni magát, mint ahogy eddig mindig is megtette, veled ellentétben. Ő a jég hátán is megél.
De a lényeg, hogy ugyanúgy mindig keményen megdugják a szép punciját (mert annak ellenére, hogy nem a legszebb arcú nő, korát meghazudtolóan jó állapotban van a nemi szerve), művészként az anált is szereti, kisebb orgiákat sem vet meg. Fogalmad sincs, mekkora szexuális élményeket él át egy ilyen szabadszellemű, művészcsaj, és annak partnere(i). Óriásikat élveznek mindketten, akár napokon át, és ne gondold, hogy mikor a harmadik orgazmusát élvezi 24 órán belül, eszébe jutsz neki.
De a lényeg, hogy ugyanúgy mindig keményen megdugják a szép punciját (mert annak ellenére, hogy nem a legszebb arcú nő, korát meghazudtolóan jó állapotban van a nemi szerve), művészként az anált is szereti, kisebb orgiákat sem vet meg. Fogalmad sincs, mekkora szexuális élményeket él át egy ilyen szabadszellemű, művészcsaj, és annak partnere(i). Óriásikat élveznek mindketten, akár napokon át, és ne gondold, hogy mikor a harmadik orgazmusát élvezi 24 órán belül, eszébe jutsz neki.
Apr 12, 2015 19:06:19
Örebro
Apr 12, 2015 19:09:10
gyagyås, emlekszel mit mondtam mikor visszaerkeztel a lukadba pestre es azt hangoztattad, hogy majus elsejet mar Berlinben töltöd, szoval hogy is van ez te fasz!!!?? Mondtam mår akkor is sehova nem utazol többet az eletbe kulföldre, sehova!!!
Apr 12, 2015 19:09:10
sodika
Apr 12, 2015 19:12:38
Faszság.
Objektíven szemlélve inkább szánalmas lenne, mert az ő képességeivel luxusban élhetne, de pont az a lényeg, hogy a szabad élet választás kérdése, ha emellett döntesz.
Mondjuk a csaj sztresszre való hajlama gáz. Ebből szempontból a mindent játékként értelmező Szeremley Huba az etalon előttem.
Objektíven szemlélve inkább szánalmas lenne, mert az ő képességeivel luxusban élhetne, de pont az a lényeg, hogy a szabad élet választás kérdése, ha emellett döntesz.
Mondjuk a csaj sztresszre való hajlama gáz. Ebből szempontból a mindent játékként értelmező Szeremley Huba az etalon előttem.
Apr 12, 2015 19:12:38
szellemes troll
Apr 12, 2015 19:13:17
[quote=gyógypedagógusA gyógyszeres dózis emelését tartom szükségesnek.[/quote]
45 Automatic 230 gr Remington UMC, napi egyszer. (s mindenkorra)
45 Automatic 230 gr Remington UMC, napi egyszer. (s mindenkorra)
Apr 12, 2015 19:13:17
Örebro
Apr 12, 2015 19:14:32
gyagyås, hol leszel måjus elsejen?
Apr 12, 2015 19:14:32
sodika
Apr 12, 2015 19:14:33
Na... Akkor játsszunk kicsit. :)
Ez belém ivódott.
NLP. Ha egy ilyen egy milliárdos, akkor ez az értékes viselkedés, és bizony főlényesen ki kell röhögni, aki stesszes.
Ez belém ivódott.
NLP. Ha egy ilyen egy milliárdos, akkor ez az értékes viselkedés, és bizony főlényesen ki kell röhögni, aki stesszes.
Apr 12, 2015 19:14:33
sodika
Apr 12, 2015 19:14:45
Na meló, csá.
Apr 12, 2015 19:14:45
186 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nightmare on Kakukk street - megcsinálja valaki a filmplakátot Fórizzsal és a gnómmal?