Tavaly(ellőt)i vendéglátó, hahó!
Más terveim vannak a "fiatalemberrel". ;)
Azt nem ő bérelte (sőt, még az ellátását sem ő fizette). Honnan tudja, hogy a többi lakás milyen állapotban van ott? Vagy arra számít, hogy egyből Andiék helyére költözik be?
A "ravasz" része még nem egészen világos, hacsak nem a rókázásaira gondol.
Noncsi, mondtam, hogy ha akarod, hívhatod Laci bácsit apának is. Persze megértem, hogy nem tekintesz rá apádként.
leszart róka Az más.
Nem az apám az a szemétláda!!!!!!!!!! GYŰLÖLLÖM!!!!!!!!
Le lesztek buktatva, megpályáztam a Kaufmann Lacika által kitűzött 1 milliós vérdíjat.
De megpályáztam még a további 2 milliós díjat is, Melcsike meggyógyítására.
most néptribün, vagy néptribun?
a néptribün a Fradi B-közép.
Én meg felajánlok egy akkora pofont, ha tovább molesztálod a lányom, hogy a taknyodon csúszol berlinbe a sodi után. Megpályázod azt is, te vén perverz?
+
sértő, igenis sértő. lelkileg és emberileg is sértő. motivációromboló patkányrüfke. sértő. megsértett.
brühühühüh asodi lelkét megbántották
Írtam volna, ha lenne.
Valahogy azért te is idekeveredtél ma délután, munkaidőben.
A szócikke frissítgetésével (pörgeti a számlálót), és nyomozással (teljes shiker, már megvan Szalai, a Szabó és H- János, aki azóta se mert előbújni az ágyneműtartóból.)
:DDD olvasd már el, hogy mit hordtál itt össze. te mocskolódsz meg vádaskodsz a legjobban :DDD. szerintem ide nem írnak liberálisok, csak rendpártiak.
Még szerencse, hogy te elhoztad közénk a megvilágosodást!
Trollégák, mostantól mindenki számolja fel vállalkozásait/mondjon fel munkahelyén, hagyja el feleségét/barátnőjét/gyermekeit és költözzön vissza a szüleihez élősködni. Megmondta az Igazzy Nemzeti Antiliberális Próféta, hogy ez a jövő záloga. Ámen!
Se twitterem, se tumblr-em, te fasz. De azért biztos igazad van. Na takarodj el anyád picsájába.
Kisboros, basztak már szájba a nagy pofád miatt? Arról is a liberálisok tehetnek, hogy egy összeférhetetlen, habzó szájú kis csicska vagy, akit valószínűleg gyűlöltek még a közvetlen kollégái is? Üvöltözni a biztonságiakkal? És csodálkozol, hogy kirúgtak, te szar, és hogy nem találsz munkát? Mert mindenki tudja rólad, hogy egy pszichopata náci vagy?
biztonságiakkal üvöltözni :DDD az az igazán proli dolog.
lefelé tapos, felfele nyal.
MEnnyivel vagy te jobb, mint egy élősködő multi? Anyádon élősködsz 30 éve bazmeg.
Baromarcú!
Nálunk ez úgy volt, hogy volt a csarnokban vagy 2 ezer ember meg 5 kiléptető kapu. Ha elakartál jutni az ebédlőbe, ezen keresztül kellett menned. Aztán sorbaállni a moslékért a menzán. Aztán zabálnod és a kilépésnél hasonló körülmények mellett vissza a csarnokba. Meg néha egy-egy baromarcú biztonsági, aki motozással próbált meg szivatni.
1. nem kötelező ott dolgozni
2. ez nem általános tapasztalat, csak a szabolcsi legalja bunkókra volt optimalizálva az üzem (pl rád, ahol te a shaját bevallásod szerint üvöltöztél mint egy hülye).
3. infós diplomával mit kerestél a szalag mellett?
4. "élősködő multi" bazmeg, jóhogy nem ad már félmilliós fizetéseket a magadfajta semmirekellőknek a betanított munkáért amit egy utolsó csimpánz is el tudna végezni.
5. Érdekes, hogy az "élősködő multi2 mégis megélhetést biztosít egy rakat embernek, befizet egy csomó adót amiből pl. a trollok ellen nyomozó (muhaha *pr) rendőrséget is fenntartják, hogy az ilyen semmirekellőknek legyen mivel elvenni a fontos ügyek elől a kapacitást. Ellenben a magadfajta hazzaffyak csak a másik (állam, anyjuk, adófizetők) lehzásához értenek, ami shiker.
Irgalmatlan ideggörcsöt vágott le a zsíros hajú, majd mikor a biztiőrök jól befenyítették, meghunyászkodva motyogott maga elé, és könyörgött, hogy ne jelentsék a főnöknek. A kollégák meg kerülték, mint a pestisest, mert tudták, hogy ez a nyomorék bajt hoz rájuk.
És te még így is a csicskánk leszel, ha úgy akarjuk. Becsüld meg, hogy még ennyire sem tartunk, te szar.
Már ott is terítetted a herbált, Lackó? A munkahelyeden???
Majd ha leszedtétek a rágalmazó szócikket, eltűnök. Addig viszont tutira nem szállok le egyikőtökről sem.
milyen cikket? az nem a sodipedian van? ez egy teljesen masik oldal, bori, ez a forum, haho! allast keresel (* pr) eppen? vagy miert zavar a szocikk?
nem kellett volna lopkodni, te enyveskezű fasz!!!
te közismert vagy? még a trollok számára sem vagy érdekes, sem fontos - pedig itt tényleg megfordul néhány igazi ágrólszakadt senkiházi.
beleszartam az urnába!!
most légy okos, kopasz!
kamu, ez nem az igazi barbi, aki szokott nekem írni......
Tuti ugyanúgy cigánykodott, mint RGL. Ennyit tud, baszogatni azt, aki munkát ad neki. Mint a putris cigányok. A jól végzett munka örömét ezek közül egy sem fogja megismerni soha.
Majd ha leszedtétek a rágalmazó szócikket, eltűnök. Addig viszont tutira nem szállok le egyikőtökről sem.
Ebben a kultúrkörben valakiknek az anyját szidni egyenlő a pofánveréssel és a szócikk maradással. Szóval, kussolhatsz, mert életed végéig ott marad.
Lehet, hogy titokban pont erre készül a kis gheci.
Tippelhetek? Esmeralda volt a biztiőr, és motozás közben rámarkolt a faszodra? :D
Komolyra fordítva a szót, egy önuralomra képtelen, üvöltöző pszichopata vagy. Mint Molnár F. Árpád.
Árpádnak pecsétes papírja van róla, hogy nem százas.
akkor bármit lehet róla írni?????)))))))
Szerintem Árpi jó úton halad. Kezdem komolyan megkedvelni a srácot. Olyan kis aranyos, megmondóember-bohóc keverékévé vált.
ez a hozzáhülyülés első lépcsőfoka. :)
Similis simili gaudet.
Várnak az elmén téged is.
Segghülye vagy a joghoz. Hiába írod le helytelenül, Gaudi akkor is beperelhet, mert simlisnek nevezted.
Mindegy.
zaklató geci, ki hozta szóba már megint a retkes gülüszemüt?? te. a többire válaszolj kutya, a soha be nem teljesülő szerelmed nem érdekel.
mert mindig is szopatott, de téged még lehúzni sem lehet már, mert egy csóró szar vagy. ami a tanár úrnak, vagy schilinghofnak összejött arról anygyika lemaradt. elhitte, hogy tized olyan jó vagy az infoban, mint ahogy állítod, de csak a buta gányolás.
Akkor hogy lehet, hogy trollok állandóan bekergetnek a faszerdőbe?
23cm, egy kiló krumpli és 20 eurocent. a lényeg hogy stabilan 50 százalék alatt maradjon a ráeső költség
nem túl nehéz megjósolni, h az emberek mindig sikítva menekülnek előled, fogyaték. az emberi viselkedés kiszámításának nagymestere. beszarok.
Semmit. Kérjen bocsánatot.
Juszt is.
Úgy egyébként meg térjen észhez, mert a végén bolond lett.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
már észhez tért, nem volt bolod ezért végleg kizárt a világából. azt, hogy te itt vágyakozol utána, az neki telejesen mindegy.
Ezért nem kell ám Berlinbe költözni, baromarc!
Szívesen elküld téged a halál faszára interneten, telefonban vagy levélben...
Szerző:
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 13:23:33
Válasz
(4)
x44)
Válasz
(4)
Púp szeptemberben elkezd lakást keresni Andiék társasházában. Reménykedjünk, hogy pár éven belül felszabadul egy amire shikerül lecsapnia. Nagy műsor lesz, alig várom.
She was a dude.
evidenciák
Apr 24, 2015 13:24:23
Ezek szerint már béreltél lakást abban a házban? Mikor?
Apr 24, 2015 13:24:23
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 13:25:09
x44)
A Zsodi türelmes. 5-10 éven belül talán shikerül odaköltöznie. Reméljük, hogy 50 évesen is tetszeni fog neki Andi.
She was a dude.
HALÁL
Apr 24, 2015 13:27:17
A Zsodi türelmes. 5-10 éven belül talán shikerül odaköltöznie. Reméljük, hogy 50 évesen is tetszeni fog neki Andi.
Más terveim vannak a "fiatalemberrel". ;)
Apr 24, 2015 13:27:17
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 24, 2015 13:27:37
x9)
Azt nem ő bérelte (sőt, még az ellátását sem ő fizette). Honnan tudja, hogy a többi lakás milyen állapotban van ott? Vagy arra számít, hogy egyből Andiék helyére költözik be?
here
Apr 24, 2015 13:28:18
és az milyen, hogy nyilvánosan leírja, milyen ravasz bűntényre készül?
Apr 24, 2015 13:28:18
Noémi
Apr 24, 2015 13:29:31
Laci miért akarsz elszakitani anyától? Nem akarok intézetbe meni!! :((( UTÁLLAK!!!!
Apr 24, 2015 13:29:31
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 24, 2015 13:31:09
x9)
és az milyen, hogy nyilvánosan leírja, milyen ravasz bűntényre készül?
Melcsike
Apr 24, 2015 13:31:52
Laci miért akarsz elszakitani anyától? Nem akarok intézetbe meni!! :((( UTÁLLAK!!!!
Noncsi, mondtam, hogy ha akarod, hívhatod Laci bácsit apának is. Persze megértem, hogy nem tekintesz rá apádként.
Apr 24, 2015 13:31:52
Brian
Apr 24, 2015 13:32:00
leszart róka Az más.
Apr 24, 2015 13:32:00
Noémi
Apr 24, 2015 13:33:09
Nem az apám az a szemétláda!!!!!!!!!! GYŰLÖLLÖM!!!!!!!!
Apr 24, 2015 13:33:09
Gonda László néptribün
Apr 24, 2015 13:34:10
szevasz kalmárlaci! anyád jól van? tegnap is adtál neki unicumot, vagy azt csak ünnepekkor?
Le lesztek buktatva, megpályáztam a Kaufmann Lacika által kitűzött 1 milliós vérdíjat.
Apr 24, 2015 13:34:10
xray
Apr 24, 2015 13:43:33
most néptribün, vagy néptribun?
a néptribün a Fradi B-közép.
Apr 24, 2015 13:43:33
Eszter
Apr 24, 2015 13:54:17
Én meg felajánlok egy akkora pofont, ha tovább molesztálod a lányom, hogy a taknyodon csúszol berlinbe a sodi után. Megpályázod azt is, te vén perverz?
Apr 24, 2015 13:54:17
-
Apr 24, 2015 14:07:47
Morvai Krisztina mit gondol a nőket zaklató púposról?
Magyarázókártya készült már?
Magyarázókártya készült már?
Apr 24, 2015 14:07:47
Gonda László néptribün
Apr 24, 2015 14:12:45
+
Apr 24, 2015 14:12:45
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 24, 2015 14:22:30
x30)
vsetko jedno
Apr 24, 2015 14:24:12
a tulajdonosok változásáról nincs infó?
e-cégjegyzékben nincs benne...
Apr 24, 2015 14:24:12
-
Apr 24, 2015 14:26:48
Andi megvárja, amíg odaköltözik, aztán másnap lelép, sneci meg rohamot kap. :) :)
sértő, igenis sértő. lelkileg és emberileg is sértő. motivációromboló patkányrüfke. sértő. megsértett.
brühühühüh asodi lelkét megbántották
Apr 24, 2015 14:26:48
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 24, 2015 14:27:27
x30)
a tulajdonosok változásáról nincs infó?
Írtam volna, ha lenne.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 24, 2015 14:29:37
x30)
Frissíteni kéne a céges weboldalt, RecskaBoy!
penzmento.hu/index.php?m=info#cegadatok
penzmento.hu/index.php?m=info#cegadatok
Hiénaverő
Apr 24, 2015 14:32:04
Kisboros hány állásinterjún voltál ebben a hónapban?
Apr 24, 2015 14:32:04
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 24, 2015 14:34:29
x9)
Most is mi ez az 53 látogató délután, munkaidőben?!
Ki is akkor a munkakerülő, a kurva anyátokat?!
Valahogy azért te is idekeveredtél ma délután, munkaidőben.
Hiénaverő
Apr 24, 2015 14:37:58
Tehát pl. kávészünetben okostelefonról (akár szalagmunka mellett), vagy két munkafázis között (copyright by ZsoDI) nem lehet megnyitni a fórumot és beírni egy pársoros kommentet. Látszik hogy nincs túl nagy tapasztalatod a munka világában Zsír.
Apr 24, 2015 14:37:58
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 14:38:54
x44)
Zsír, neked mivel telnek a napjaid? Nem érzed kissé haszontalannak magad?
She was a dude.
-
Apr 24, 2015 14:40:40
Egyébként ha jobban a dolgok mögé nézünk, megállapíthatjuk, hogy minőségileg ti semmivel nem vagytok különbek Soditól. Nem véletlenül találtatok ti egymásra. De ezt már akkor is gondolhattam volna, amikor belenézegettem a Twitter és Tumblr oldalaitokba..
Csak ő a kezdetekkor valamiért irányt váltott, és a Jobbiknál kötött ki.
Jöttök itt azzal, hogy a célpontjaitok munkakerülők, de ti ugyanúgy nem csináltok semmit, csak veritek a faszotokat egész nap a szerkesztőségekben a sodifórum előtt, immár sok éve...
Végzitek az "értékteremtő" "munkátokat", ami annyit jelent, hogy írtok néha egy-két hazug cikket vagy blogbejegyzést a nyugati propagandának megfelelően, amiért megkapjátok a Norvég Alaptól vagy Sorostól a napi szükségleteitekre (kurvák és drogok) valót, aztán bevágodtok a fotelba sodifórumozni meg másokat zaklatni. Itt élitek ki magatokat. Itt beszélitek ki, hogy kiket kéne okolnotok majd terrorizálnotok a benneteket ért sérelmekért, frusztrációkért. Ennyi ma egy liberális. Ez a shiker! Ezek akarják megszabni a többségi társadalomnak, mit kell csinálniuk, hogyan kell élniük, hogyan kell gondolkodniuk. Ezek a naplopó, semmirekellő, munkakerülő senkiháziak!
Hiénageci!
Ellentétben veled, nekem van benne tapasztalatom. Tudom, hogy onnantól, hogy beléptél a gyárba,mint egy rabszolga, 12 órán keresztül a internetnek még csak a közelébe sem mehetsz.
És olyan sincs, hogy "két munkafázis között". Olyan csak otthon van, de mit tudsz te erről, hogy hülye, nagypofájú liberális?
Jöttök itt azzal, hogy a célpontjaitok munkakerülők, de ti ugyanúgy nem csináltok semmit, csak veritek a faszotokat egész nap a szerkesztőségekben a sodifórum előtt, immár sok éve...
Végzitek az "értékteremtő" "munkátokat", ami annyit jelent, hogy írtok néha egy-két hazug cikket vagy blogbejegyzést a nyugati propagandának megfelelően, amiért megkapjátok a Norvég Alaptól vagy Sorostól a napi szükségleteitekre (kurvák és drogok) valót, aztán bevágodtok a fotelba sodifórumozni meg másokat zaklatni. Itt élitek ki magatokat. Itt beszélitek ki, hogy kiket kéne okolnotok majd terrorizálnotok a benneteket ért sérelmekért, frusztrációkért. Ennyi ma egy liberális. Ez a shiker! Ezek akarják megszabni a többségi társadalomnak, mit kell csinálniuk, hogyan kell élniük, hogyan kell gondolkodniuk. Ezek a naplopó, semmirekellő, munkakerülő senkiháziak!
Hiénageci!
Ellentétben veled, nekem van benne tapasztalatom. Tudom, hogy onnantól, hogy beléptél a gyárba,mint egy rabszolga, 12 órán keresztül a internetnek még csak a közelébe sem mehetsz.
És olyan sincs, hogy "két munkafázis között". Olyan csak otthon van, de mit tudsz te erről, hogy hülye, nagypofájú liberális?
Apr 24, 2015 14:40:40
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 14:40:42
x44)
Bori nem tud róla, hogy létezik olyan is, hogy irodai munka, ahol gép előtt ülnek az emberek egész nap, és szellemi munkát végeznek. Azt hiszi, hogy csak szalagmunka meg trágyalapátolás létezik.
She was a dude.
Hiénaverő
Apr 24, 2015 14:41:51
Zsír, neked mivel telnek a napjaid?
A szócikke frissítgetésével (pörgeti a számlálót), és nyomozással (teljes shiker, már megvan Szalai, a Szabó és H- János, aki azóta se mert előbújni az ágyneműtartóból.)
Apr 24, 2015 14:41:51
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 24, 2015 14:42:16
x9)
Különben is, ahogy a klasszikus mondás szól, mi csak sajtófigyelő tevékenységet végzünk.
Gonda László néptribun
Apr 24, 2015 14:46:15
Nem vagytok, nem tudtatok közismertek lenni, nektek az a bajotok.
Ti csupán seggeléssel elvégeztetek egy szaros, tököm-lököm iskolát, naponta bejártok melóhelyre csicskának - igen főnök, jól van főnök - majd jó esetben mentek haza a "családhoz", ha már egyáltalán családnak lehet nevezni azt a lófaszt, amikor ezen a fórumon élitek az életeteket.
Suttyó kis melóhelyi csicskák vagytok. Csicskák az életben, csicskák a melóhelyen, csicskák a nem létező családotokban.
Ti csupán seggeléssel elvégeztetek egy szaros, tököm-lököm iskolát, naponta bejártok melóhelyre csicskának - igen főnök, jól van főnök - majd jó esetben mentek haza a "családhoz", ha már egyáltalán családnak lehet nevezni azt a lófaszt, amikor ezen a fórumon élitek az életeteket.
Suttyó kis melóhelyi csicskák vagytok. Csicskák az életben, csicskák a melóhelyen, csicskák a nem létező családotokban.
Apr 24, 2015 14:46:15
Hiénaverő
Apr 24, 2015 14:47:49
12 óra, naná :D :D Hogyne Bori, persze. Akkor elmondanám, hogy olyankor nem 30 perc, hanem 30+20 perc pihenő jár műszak közben.
Én dolgoztam anno gyárban és Tescoban is középiskolás diákmunkásként, mégis járt félóra kajaszünet, vagy egyben, vagy 2*15 perc, és ez törvényileg garantált a mai napig. Ha dolgoznál tudnád, de így csak összevissza szövegelsz. Mai napig vannak olyan ismerőseim, akik fizikai munkát végeznek a szalag mellett, és nekik is jár a félórás szünet.
Aki meg irodai munkát végez és egész nap a gép előtt ül, arról már nem is beszélek. Neked fogalmad nincs milyen egy ilyen munkakör, csak nyomod a baromságokat.
Egyébként nem tudom honnan veszed hogy én liberális vagyok. A zsidóságnak vannak konzervatív, ultraortodox irányzatai is, Hahó!
Én dolgoztam anno gyárban és Tescoban is középiskolás diákmunkásként, mégis járt félóra kajaszünet, vagy egyben, vagy 2*15 perc, és ez törvényileg garantált a mai napig. Ha dolgoznál tudnád, de így csak összevissza szövegelsz. Mai napig vannak olyan ismerőseim, akik fizikai munkát végeznek a szalag mellett, és nekik is jár a félórás szünet.
Aki meg irodai munkát végez és egész nap a gép előtt ül, arról már nem is beszélek. Neked fogalmad nincs milyen egy ilyen munkakör, csak nyomod a baromságokat.
Egyébként nem tudom honnan veszed hogy én liberális vagyok. A zsidóságnak vannak konzervatív, ultraortodox irányzatai is, Hahó!
Apr 24, 2015 14:47:49
tigris
Apr 24, 2015 14:48:43
bori hány éve munkanélküli? 12? lehet hogy akkor még úgy volt, ahogy mondja!
Apr 24, 2015 14:48:43
Hiénaverő
Apr 24, 2015 14:49:29
Azt hiszem kilencedik éve élősködik az anyján. Ez shiker.
Apr 24, 2015 14:49:29
broni
Apr 24, 2015 14:49:33
én 25 éve nem melózok!!!!!!!!!viszont iszok!!!!!!!
Apr 24, 2015 14:49:33
Hiénaverő
Apr 24, 2015 14:52:00
Igen, ez a szép új világ, ahol a semmirekellő herbálbűnöző élősködőkről szabadon le lehet írni az igazságot.
Apr 24, 2015 14:52:00
tigris
Apr 24, 2015 14:52:03
Mi vesz rá egy faszverő, semmirekellő, naplopó liberális újságíróbűnözőt, hogy ne vegye le a rólam frusztáricójában összehordott rágalmait a mocskolódó oldaláról?
Ez a jövő? A szép új világ, ahol a minden söpredék olyan, mint ti? Ahol mindenki a másikat fogja zaklatni, rágalmazni, mocskolni, hazugságokkal lejáratni feljelenteni, ahogy ti teszitek?
Ez a jövő? A szép új világ, ahol a minden söpredék olyan, mint ti? Ahol mindenki a másikat fogja zaklatni, rágalmazni, mocskolni, hazugságokkal lejáratni feljelenteni, ahogy ti teszitek?
:DDD olvasd már el, hogy mit hordtál itt össze. te mocskolódsz meg vádaskodsz a legjobban :DDD. szerintem ide nem írnak liberálisok, csak rendpártiak.
Apr 24, 2015 14:52:03
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 24, 2015 14:53:43
x9)
Még szerencse, hogy te elhoztad közénk a megvilágosodást!
Trollégák, mostantól mindenki számolja fel vállalkozásait/mondjon fel munkahelyén, hagyja el feleségét/barátnőjét/gyermekeit és költözzön vissza a szüleihez élősködni. Megmondta az Igazzy Nemzeti Antiliberális Próféta, hogy ez a jövő záloga. Ámen!
broni
Apr 24, 2015 14:55:28
én meg rasszista is vok, a zsidókat nem utálom, de a mórokat, ruszkikat, arabokat, törököket, stb igen....
Apr 24, 2015 14:55:28
töppedt buzigolyók
Apr 24, 2015 14:58:54
Egyébként ha jobban a dolgok mögé nézünk, megállapíthatjuk, hogy minőségileg ti semmivel nem vagytok különbek Soditól. Nem véletlenül találtatok ti egymásra. De ezt már akkor is gondolhattam volna, amikor belenézegettem a Twitter és Tumblr oldalaitokba..
Hiénageci!
Hiénageci!
Se twitterem, se tumblr-em, te fasz. De azért biztos igazad van. Na takarodj el anyád picsájába.
Apr 24, 2015 14:58:54
-
Apr 24, 2015 15:00:03
"12 óra, naná :D :D Hogyne Bori, persze. Akkor elmondanám, hogy olyankor nem 30 perc, hanem 30+20 perc pihenő jár műszak közben.
Én dolgoztam anno gyárban és Tescoban is középiskolás diákmunkásként, mégis járt félóra kajaszünet"
Baromarcú!
Nálunk ez úgy volt, hogy volt a csarnokban vagy 2 ezer ember meg 5 kiléptető kapu. Ha elakartál jutni az ebédlőbe, ezen keresztül kellett menned. Aztán sorbaállni a moslékért a menzán. Aztán zabálnod és a kilépésnél hasonló körülmények mellett vissza a csarnokba. Meg néha egy-egy baromarcú biztonsági, aki motozással próbált meg szivatni. Mennyi balhém volt velük, mert azt hitték, nekik mindent lehet.. de amikor leálltam ott üvöltözni velük mindenki előtt, hogy mit képzel magáról, utána már nem volt olyan erős egyik sem.
Aztán ha nem jutottál vissza időben a csarnokba, fegyelmi. Ilyen nagyon egyszerű ez. Így működik ez a Magyarországon élősködő amerikai multiknál.
Én dolgoztam anno gyárban és Tescoban is középiskolás diákmunkásként, mégis járt félóra kajaszünet"
Baromarcú!
Nálunk ez úgy volt, hogy volt a csarnokban vagy 2 ezer ember meg 5 kiléptető kapu. Ha elakartál jutni az ebédlőbe, ezen keresztül kellett menned. Aztán sorbaállni a moslékért a menzán. Aztán zabálnod és a kilépésnél hasonló körülmények mellett vissza a csarnokba. Meg néha egy-egy baromarcú biztonsági, aki motozással próbált meg szivatni. Mennyi balhém volt velük, mert azt hitték, nekik mindent lehet.. de amikor leálltam ott üvöltözni velük mindenki előtt, hogy mit képzel magáról, utána már nem volt olyan erős egyik sem.
Aztán ha nem jutottál vissza időben a csarnokba, fegyelmi. Ilyen nagyon egyszerű ez. Így működik ez a Magyarországon élősködő amerikai multiknál.
Apr 24, 2015 15:00:03
kínzó kérdés
Apr 24, 2015 15:00:32
Miért megy valaki a szalag mellé dolgozni egy infós diplomával? Csak nem azért, hogy bebizonyítsa, ő nem állja meg a helyét a munka világában, tehát tessék szíves lenni őt eltartani? Hol is láttunk ilyet, Sodikánál?
Apr 24, 2015 15:00:32
Hiénaverő
Apr 24, 2015 15:01:05
Nyeméjtyem mitől liberális az aki nem szereti a naplopókat, élősködőket, náci trógereket, kommunista prolikat, bűnözőket, csöveseket, büdös cigányokat és a többi aljanépet?
Vagy attól lesz liberális valaki hogy dolgozik? Netalán szellemi munkát végez? Vagy rendpárti, esetleg normális családi életet él?
Valahol elkavarodhattál az értelmező kéziszótárban herbálos Borovoj, szerintem fuss neki még egyszer.
Zaklatni meg shenki nem zaklat már egy fél éve, egyedül te jössz ide rendszeresen, kérésünk ellenére zaklatni a fórumközösséget. Zsodikát, a malacot és a kajmánt se "zaklatjuk", ők jönnek helybe a lófaszért. Amit meg nyilvános oldalakra töltenek fel az "közkincs", ugye nem baj ha a nyilvánosság, akinek szánták véleményt mond róla?
Vagy attól lesz liberális valaki hogy dolgozik? Netalán szellemi munkát végez? Vagy rendpárti, esetleg normális családi életet él?
Valahol elkavarodhattál az értelmező kéziszótárban herbálos Borovoj, szerintem fuss neki még egyszer.
Zaklatni meg shenki nem zaklat már egy fél éve, egyedül te jössz ide rendszeresen, kérésünk ellenére zaklatni a fórumközösséget. Zsodikát, a malacot és a kajmánt se "zaklatjuk", ők jönnek helybe a lófaszért. Amit meg nyilvános oldalakra töltenek fel az "közkincs", ugye nem baj ha a nyilvánosság, akinek szánták véleményt mond róla?
Apr 24, 2015 15:01:05
töppedt buzigolyók
Apr 24, 2015 15:03:47
"12 óra, naná :D :D Hogyne Bori, persze. Akkor elmondanám, hogy olyankor nem 30 perc, hanem 30+20 perc pihenő jár műszak közben.
Baromarcú!
Baromarcú!
Kisboros, basztak már szájba a nagy pofád miatt? Arról is a liberálisok tehetnek, hogy egy összeférhetetlen, habzó szájú kis csicska vagy, akit valószínűleg gyűlöltek még a közvetlen kollégái is? Üvöltözni a biztonságiakkal? És csodálkozol, hogy kirúgtak, te szar, és hogy nem találsz munkát? Mert mindenki tudja rólad, hogy egy pszichopata náci vagy?
Apr 24, 2015 15:03:47
tigris
Apr 24, 2015 15:04:44
biztonságiakkal üvöltözni :DDD az az igazán proli dolog.
lefelé tapos, felfele nyal.
Apr 24, 2015 15:04:44
töppedt buzigolyók
Apr 24, 2015 15:04:58
Baromarcú!
Baromarcú!
MEnnyivel vagy te jobb, mint egy élősködő multi? Anyádon élősködsz 30 éve bazmeg.
Apr 24, 2015 15:04:58
Hiénaverő
Apr 24, 2015 15:06:06
Baromarcú!
Nálunk ez úgy volt, hogy volt a csarnokban vagy 2 ezer ember meg 5 kiléptető kapu. Ha elakartál jutni az ebédlőbe, ezen keresztül kellett menned. Aztán sorbaállni a moslékért a menzán. Aztán zabálnod és a kilépésnél hasonló körülmények mellett vissza a csarnokba. Meg néha egy-egy baromarcú biztonsági, aki motozással próbált meg szivatni.
1. nem kötelező ott dolgozni
2. ez nem általános tapasztalat, csak a szabolcsi legalja bunkókra volt optimalizálva az üzem (pl rád, ahol te a shaját bevallásod szerint üvöltöztél mint egy hülye).
3. infós diplomával mit kerestél a szalag mellett?
4. "élősködő multi" bazmeg, jóhogy nem ad már félmilliós fizetéseket a magadfajta semmirekellőknek a betanított munkáért amit egy utolsó csimpánz is el tudna végezni.
5. Érdekes, hogy az "élősködő multi2 mégis megélhetést biztosít egy rakat embernek, befizet egy csomó adót amiből pl. a trollok ellen nyomozó (muhaha *pr) rendőrséget is fenntartják, hogy az ilyen semmirekellőknek legyen mivel elvenni a fontos ügyek elől a kapacitást. Ellenben a magadfajta hazzaffyak csak a másik (állam, anyjuk, adófizetők) lehzásához értenek, ami shiker.
Apr 24, 2015 15:06:06
valóság
Apr 24, 2015 15:11:24
Meg néha egy-egy baromarcú biztonsági, aki motozással próbált meg szivatni. Mennyi balhém volt velük, mert azt hitték, nekik mindent lehet.. de amikor leálltam ott üvöltözni velük mindenki előtt, hogy mit képzel magáról, utána már nem volt olyan erős egyik sem.
Irgalmatlan ideggörcsöt vágott le a zsíros hajú, majd mikor a biztiőrök jól befenyítették, meghunyászkodva motyogott maga elé, és könyörgött, hogy ne jelentsék a főnöknek. A kollégák meg kerülték, mint a pestisest, mert tudták, hogy ez a nyomorék bajt hoz rájuk.
Apr 24, 2015 15:11:24
töppedt buzigolyók
Apr 24, 2015 15:11:52
Nem vagytok közismertek, ez a bajotok.
Élitek a kis szaros, suttyó, szolga életeteket a melóhelyen, a nem létező családban, az életben, tököm-lököm, lófasz iskolával.
Tököm-lököm, kis szaros, suttyó szolgák vagytok!
Élitek a kis szaros, suttyó, szolga életeteket a melóhelyen, a nem létező családban, az életben, tököm-lököm, lófasz iskolával.
Tököm-lököm, kis szaros, suttyó szolgák vagytok!
És te még így is a csicskánk leszel, ha úgy akarjuk. Becsüld meg, hogy még ennyire sem tartunk, te szar.
Apr 24, 2015 15:11:52
kínzó kérdés
Apr 24, 2015 15:13:14
Meg néha egy-egy baromarcú biztonsági, aki motozással próbált meg szivatni.
Már ott is terítetted a herbált, Lackó? A munkahelyeden???
Apr 24, 2015 15:13:14
Hiénaverő
Apr 24, 2015 15:13:34
Neked meg úgy tűnik az, az hogy közismert vagy :D Jól shikerült az a cikk :D De nem igaz hogy nem vagyunk ismertek, elvégre itt mindenki SoDI, a Nemzet híres Maszturbátora Krónikása, Hahó!
Amúgy elmúlt 4 hónapot mivel töltötted? Frissítetted a 8 éve elavult tudásodat? Vagy önéletrajzokat küldözgettél ki? Esetleg jelentkeztél tanfolyamra, vagy másik szakmát tanulni? Esetleg a pókertudásodat csiszoltad, hogy ha már másból nem, legalább abból szerezz egy kis pénzt és 33 évesen be tudj szállni legalább a rezsibe?
Gondolom még csak véletlenül sem a trollok utáni nyomozgatással basztad az időt* Vannak már eredmények? H. János és Levente készíthetik már az ágyneműtartót?
*pr
Amúgy elmúlt 4 hónapot mivel töltötted? Frissítetted a 8 éve elavult tudásodat? Vagy önéletrajzokat küldözgettél ki? Esetleg jelentkeztél tanfolyamra, vagy másik szakmát tanulni? Esetleg a pókertudásodat csiszoltad, hogy ha már másból nem, legalább abból szerezz egy kis pénzt és 33 évesen be tudj szállni legalább a rezsibe?
Gondolom még csak véletlenül sem a trollok utáni nyomozgatással basztad az időt* Vannak már eredmények? H. János és Levente készíthetik már az ágyneműtartót?
*pr
Apr 24, 2015 15:13:34
csivaegő
Apr 24, 2015 15:14:43
mi a geciért jöttél vissza boros szar? hónapok óta szarik rád mindenki, szóba se kerülsz itt, mert sodika visszatért, és hát kurva vicces. te meg idejössz és követeled a faszt a szádba? hát a mi fasz van veled?
Apr 24, 2015 15:14:43
Hiénaverő
Apr 24, 2015 15:25:44
Reméljük ezzel fog telni a hátralévő életed Zsír. Nagy shiker lenne. Ismersz még olyan shikerembereket akiknek az tölti ki az életét hogy egy internetes trollfórum kommentelői után nyomoznak. Ja persze, a kajmán és a mérnökmalac. Látod milyen sokra vitték? XD Követendő példák, az biztos. Hajrá!
Apr 24, 2015 15:25:44
-
Apr 24, 2015 15:26:19
milyen cikket? az nem a sodipedian van? ez egy teljesen masik oldal, bori, ez a forum, haho! allast keresel (* pr) eppen? vagy miert zavar a szocikk?
Apr 24, 2015 15:26:19
vsetko jedno
Apr 24, 2015 15:27:00
" Meg néha egy-egy baromarcú biztonsági, aki motozással próbált meg szivatni. Mennyi balhém volt velük, mert azt hitték, nekik mindent lehet..
nem kellett volna lopkodni, te enyveskezű fasz!!!
Apr 24, 2015 15:27:00
vsetko jedno
Apr 24, 2015 15:30:10
te közismert vagy? még a trollok számára sem vagy érdekes, sem fontos - pedig itt tényleg megfordul néhány igazi ágrólszakadt senkiházi.
Apr 24, 2015 15:30:10
-
Apr 24, 2015 15:30:51
Lacika első pár dühkitörése után alapos fejmosást kapott a műszakvezetőtől, de még ekkor sem állt le. Elkezdte bujtogatni a munkatársait, hogy meg kell dönteni az elnyomó rendszert, meg nekik jogaik vannak stb. A kollégák egy emberként álltak a vezetés mögé, amikor végre kibaszták. Mindenki rettegett, hogy a debil gyerek faszságai miatt rajtuk csattan az ostor.
Apr 24, 2015 15:30:51
broni
Apr 24, 2015 15:33:04
beadok magamnak pálinkát intravénásan!!!!!!!adnak tűt recept nélkül???????
Apr 24, 2015 15:33:04
palvin barbi
Apr 24, 2015 15:34:36
beadok magamnak pálinkát intravénásan!!!!!!!adnak tűt recept nélkül???????
beleszartam az urnába!!
most légy okos, kopasz!
Apr 24, 2015 15:34:36
?
Apr 24, 2015 15:40:35
Szavazzatok, hogy péniszmentó vagy penészmentő legyen a cég új neve
Apr 24, 2015 15:40:35
Hiénaverő
Apr 24, 2015 15:46:18
Zsír nem is mondtad hogy ekkora forradalmár vagy. Mesélj már erről a proletárlázadásról légyszi. A kizsákmányolt munkások az elnyomó multi oldalára álltak a felszabadítóval szemben?
Apr 24, 2015 15:46:18
broni
Apr 24, 2015 15:47:32
beleszartam az urnába!!
most légy okos, kopasz!
most légy okos, kopasz!
kamu, ez nem az igazi barbi, aki szokott nekem írni......
Apr 24, 2015 15:47:32
töppedt buzigolyók
Apr 24, 2015 16:10:07
Zsír nem is mondtad hogy ekkora forradalmár vagy. Mesélj már erről a proletárlázadásról légyszi. A kizsákmányolt munkások az elnyomó multi oldalára álltak a felszabadítóval szemben?
Tuti ugyanúgy cigánykodott, mint RGL. Ennyit tud, baszogatni azt, aki munkát ad neki. Mint a putris cigányok. A jól végzett munka örömét ezek közül egy sem fogja megismerni soha.
Apr 24, 2015 16:10:07
xray
Apr 24, 2015 16:14:54
Ebben a kultúrkörben valakiknek az anyját szidni egyenlő a pofánveréssel és a szócikk maradással. Szóval, kussolhatsz, mert életed végéig ott marad.
Apr 24, 2015 16:14:54
broni
Apr 24, 2015 16:24:16
sodi, te kolosi tér farkasa, miért nem veszed meg kilóra a luvnyát a milliárdokból??????
Apr 24, 2015 16:24:16
GonoszÉszakiBoszi
Apr 24, 2015 16:50:12
sodi, te kolosi tér farkasa, miért nem veszed meg kilóra a luvnyát a milliárdokból??????
Lehet, hogy titokban pont erre készül a kis gheci.
Apr 24, 2015 16:50:12
bmx
Apr 24, 2015 16:55:34
Zsodi, te mint profi németes, fordítsd már le nekem légyszi ezt a mondatot:
"Gerade das Mittelmeer, gleichsam das pulsierende Herz im Altertume, ist es, wo wir die Völker bald in friedlichem Tausch, bald in langen und blutigen Kämpfen sich begegnen sehen, und diese sind es gewesen, welche sowohl die Güter der leiblichen Existenz als auch die geistigen Errungenschaften in immer weitere Kreise getragen haben."
N.sz.k.sz.
"Gerade das Mittelmeer, gleichsam das pulsierende Herz im Altertume, ist es, wo wir die Völker bald in friedlichem Tausch, bald in langen und blutigen Kämpfen sich begegnen sehen, und diese sind es gewesen, welche sowohl die Güter der leiblichen Existenz als auch die geistigen Errungenschaften in immer weitere Kreise getragen haben."
N.sz.k.sz.
Apr 24, 2015 16:55:34
-
Apr 24, 2015 17:12:07
Mennyi balhém volt velük, mert azt hitték, nekik mindent lehet.. de amikor leálltam ott üvöltözni velük mindenki előtt, hogy mit képzel magáról, utána már nem volt olyan erős egyik sem.
Tippelhetek? Esmeralda volt a biztiőr, és motozás közben rámarkolt a faszodra? :D
Komolyra fordítva a szót, egy önuralomra képtelen, üvöltöző pszichopata vagy. Mint Molnár F. Árpád.
Apr 24, 2015 17:12:07
broni
Apr 24, 2015 17:24:28
csak árpád nehogy beperelje a fórumot ezért......
Apr 24, 2015 17:24:28
Kiss Kender Farkas
Apr 24, 2015 17:26:30
Ez megint valami álboros lesz. Szokásos újságírózás, stb. Unalmas* ásít *
Apr 24, 2015 17:26:30
-
Apr 24, 2015 17:28:31
Apr 24, 2015 17:28:31
broni
Apr 24, 2015 17:30:52
akkor bármit lehet róla írni?????)))))))
Apr 24, 2015 17:30:52
-
Apr 24, 2015 17:33:06
Szerintem Árpi jó úton halad. Kezdem komolyan megkedvelni a srácot. Olyan kis aranyos, megmondóember-bohóc keverékévé vált.
Apr 24, 2015 17:33:06
xray
Apr 24, 2015 17:38:03
ez a hozzáhülyülés első lépcsőfoka. :)
Apr 24, 2015 17:38:03
zsíroldó
Apr 24, 2015 17:42:57
Mostmár visszatérhetnénk a péniszmentőre.
Apr 24, 2015 17:42:57
broni
Apr 24, 2015 18:00:16
Apr 24, 2015 18:00:16
-
Apr 24, 2015 18:20:14
Similis simili gaudet.
Apr 24, 2015 18:20:14
Tyodika
Apr 24, 2015 18:44:45
Similis simili gaudet.
Segghülye vagy a joghoz. Hiába írod le helytelenül, Gaudi akkor is beperelhet, mert simlisnek nevezted.
Mindegy.
Apr 24, 2015 18:44:45
népesség-nyilvántartó
Apr 24, 2015 19:29:18
hova fogadtak be púp? ki fizeti a faptop áramát? az úrhölgy? szeptember 1. mikor esik el? válaszolj recskapók!
Apr 24, 2015 19:29:18
sodika
Apr 24, 2015 19:33:22
A szeptember 1 nincs kőbe vésve, lehet az meglepetésszerűen sokkal előbb is akár. A lényeg, hogy "ahogy érzem", és most nem érzem, hogy lenne változás a januári állapothoz képest, emiatt nem megyek vissza.
Apr 24, 2015 19:33:22
sodika
Apr 24, 2015 19:34:35
Egyébként ez az "ahogy érzem" az esetek 99%-ában bejön, és tényleg az történik: az emberek is úgy viselkednek, ahogyan én előre megérzem. Az egyetlen kivétel ez a csaj volt, na ő teljesen kiszámíthatatlan volt, és ez azért gáz volt.
Apr 24, 2015 19:34:35
sodika
Apr 24, 2015 19:36:06
Meg azért baszta a csőröm, hogy én tényleg faszán megjósolom az emberek viselkedését, akkor hogy a picsába van, hogy az övét pont nem tudom? Mikor elfogadó, mikor elutasító - totál hektikus volt, abszolút kiszámíthatatlan. Nem hiába zavarodtam ettől teljesen össze.
Apr 24, 2015 19:36:06
Brian
Apr 24, 2015 19:37:27
zsery pénzét mikor adod meg?
Apr 24, 2015 19:37:27
népesség-nyilvántartó
Apr 24, 2015 19:39:17
Egyébként ez az "ahogy érzem" az esetek 99%-ában bejön, és tényleg az történik: az emberek is úgy viselkednek, ahogyan én előre megérzem. Az egyetlen kivétel ez a csaj volt, na ő teljesen kiszámíthatatlan volt, és ez azért gáz volt.
zaklató geci, ki hozta szóba már megint a retkes gülüszemüt?? te. a többire válaszolj kutya, a soha be nem teljesülő szerelmed nem érdekel.
Apr 24, 2015 19:39:17
népesség-nyilvántartó
Apr 24, 2015 19:42:28
Meg azért baszta a csőröm, hogy én tényleg faszán megjósolom az emberek viselkedését, akkor hogy a picsába van, hogy az övét pont nem tudom? Mikor elfogadó, mikor elutasító - totál hektikus volt, abszolút kiszámíthatatlan. Nem hiába zavarodtam ettől teljesen össze.
mert mindig is szopatott, de téged még lehúzni sem lehet már, mert egy csóró szar vagy. ami a tanár úrnak, vagy schilinghofnak összejött arról anygyika lemaradt. elhitte, hogy tized olyan jó vagy az infoban, mint ahogy állítod, de csak a buta gányolás.
Apr 24, 2015 19:42:28
-
Apr 24, 2015 19:43:59
Akkor hogy lehet, hogy trollok állandóan bekergetnek a faszerdőbe?
Apr 24, 2015 19:43:59
-
Apr 24, 2015 19:45:49
Sodi áruld már el, hogy mit akarsz Anditól? Ő tőled soha többet semmit ez 100%. El tudnál képzelni Andival egy kiegyensúlyozott tartós kapcsolatot? Te mit tudnál beletenni egy ilyan kapcsolatba? Csak azért kérdem mert segg hülye vagy mindenhez.
Apr 24, 2015 19:45:49
sodika
Apr 24, 2015 19:47:01
Miért akarnék vele kapcsolatot?
Hülye vagy?
Hülye vagy?
Apr 24, 2015 19:47:01
sodika
Apr 24, 2015 19:47:09
Ilyen baromságot már! :D
Apr 24, 2015 19:47:09
Krizsai Andrea
Apr 24, 2015 19:47:44
A PÉNZMENTŐS KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLJ, VAGY SZÉTLOCCSANTOM AZT A HOMBÁR FEJED!!!
Apr 24, 2015 19:47:44
Brian
Apr 24, 2015 19:48:09
Te mit tudnál beletenni egy ilyan kapcsolatba?
23cm, egy kiló krumpli és 20 eurocent. a lényeg hogy stabilan 50 százalék alatt maradjon a ráeső költség
Apr 24, 2015 19:48:09
-
Apr 24, 2015 19:49:39
nem túl nehéz megjósolni, h az emberek mindig sikítva menekülnek előled, fogyaték. az emberi viselkedés kiszámításának nagymestere. beszarok.
Apr 24, 2015 19:49:39
-
Apr 24, 2015 19:49:59
akkor csak ugy a vicc kedveert akarod tovabb zaklatni? csak heccelni akarod, hogy bekoltozol a szomszedba?
Apr 24, 2015 19:49:59
-
Apr 24, 2015 19:50:47
Akkor mit akarsz tőle?
Apr 24, 2015 19:50:47
sodika
Apr 24, 2015 19:53:20
Akkor mit akarsz tőle?
Juszt is.
Apr 24, 2015 19:53:20
Fekete Bikapata
Apr 24, 2015 19:55:22
Az részeg német sem volt benn abban a bizonyos 99 %-ban...
Te ott pl. kurvára nem azt tetted, amit kellett volna... LOL
Még ő kérjen bocsánatot?
Vicc...
Te nagyon hülye vagy, baszki...
Te ott pl. kurvára nem azt tetted, amit kellett volna... LOL
Még ő kérjen bocsánatot?
Vicc...
Te nagyon hülye vagy, baszki...
Apr 24, 2015 19:55:22
bmx
Apr 24, 2015 19:55:41
Juszt is.
Nem te lettél bolond, hanem ő. Logikus. Mint a majom, amelyik kineveti az állatkerti látogatókat, amiért mind ketrecben vannak... Juszt is.
Apr 24, 2015 19:55:41
andikárosult
Apr 24, 2015 19:56:23
Juszt is.
Juszt is.
már észhez tért, nem volt bolod ezért végleg kizárt a világából. azt, hogy te itt vágyakozol utána, az neki telejesen mindegy.
Apr 24, 2015 19:56:23
sodika
Apr 24, 2015 19:56:26
ok - okozat, hülyegyerek
Apr 24, 2015 19:56:26
-
Apr 24, 2015 19:56:27
pont o, aki a zaklatasok elszenvedo volt, o kerjen bocsanatot?? mifele elmebetegseg mar ez pup, tonkreteszel mindent, de toled kerjenek bocsanatot?
Apr 24, 2015 19:56:27
Fekete Bikapata
Apr 24, 2015 19:56:48
Juszt is.
Juszt is.
Ezért nem kell ám Berlinbe költözni, baromarc!
Szívesen elküld téged a halál faszára interneten, telefonban vagy levélben...
Apr 24, 2015 19:56:48
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™