Munkakerülés? Ezért fizetik őket az izraeli-reptilián-inszektoidok, hahó!
mesélj, fiacskám, te mit dolgozol?
én pl. ma már lehúztam 4 órát itt a gép előtt, te mit tudsz felmutatni?
Biztonsági embereket utasítgatunkgój rabszolgák gyári munkások vegzálására. Jól fizet.
Egyrészt, mindenki tudja, hogy bedemárton vagyok, esetleg tébégé.
Másrészt kis barátom, én már munka kapcsán ma írtam levelet anew york-i zsidó bankároknak Amerikai üzletfeleinknek, amiben több pénzről esik szó, mint amennyit Borika egész családja egész életében keresett.
Harmadrészt: És én szoktam hajat is mosni.
hát ez mindent elárul rólad :DDD
nagy valószínűséggel semmit, mert akkor fel tudnál valamit mutatni
a te adódból ? vagy sodiéból? hermánéból? Kiépből te zsíros fejű majom?
mondj már egy retardot, akinek van munkája és fizet adót!
mivel retard vagy, magad írtad a neten mindenfelé: kutyaszart fotóztál, kutyát kínoztál, anyádat dübbentetted. ez elég kevés kisruszki
Ezt így hogyan sikerült egy mondatban összeilleszteni?
mert megtehetjük, látod! ez az élet, amiről te mindig álmodtál a szalag mellett, miközben a biztiőrök a fenekedben turkáltak lopott cuccok után kutatva.
ANYÁD EGY KURVA
Mert chili az élet!
Mindezek ellenére szerintem bármelyik troll többet adózik, mint amennyit kerestél a szalag mellett.
Evidenciákat...
nekem spec. alapvetően tökmindegy, hogy ki van kormányon, nem attól függ a megélhetésem
neked viszont jobb lenne egy szoclib kormány, mert azok bőkezűbbek a segélyeket illetően, egy jobbikos kormány alatt meg elzavarnának követ törni, úgyhogy ezen gondolkodj el, mielőtt folytatod a szoclibek pocskondiázását
Szerinted van valamilyen riadólánc a liberális sajtón belül, aminek hatására mindenki itt terem, ha ideírsz? Te tényleg betegesen nárcisztikus vagy.
és a ruszkik általt pénzelt, moszkovita csicskák propaganda fosát osztja meg....
A trollvadász barátodat kérdezd meg, én NBH-s vagyok, hahó!
egyszerűen egy ótvaros buzi
dehát dolgozol?
végzel bármilyen munkát?
mi ezért kapjuk a fizetést, hogy elviseljük a hozzád hasonló alsóbbrendű bunkóparasztokat és megrendszabályozzuk őket.
ne tudd meg milyen kemény élet. nap mint nap szembesülni ezzel a végtelen butasággal, önzéssel és gonoszsággal. Volt aki inkább visszament a csirkefeldolgozóba, és azóta boldog ember lett!
támogatom :)
geciunalmas ez a fazon
aki nem dolgozik az ezen a fórumon van? 60 ember?
ne értesítük a KSH -t?
na eredj innen a kurva komcsi anyádba
Tegnap.
De már kezdelek unni. Ha nem válaszolsz, repülsz.
Szűz vagy még? Nem is próbálkoztál soha nőkkel?
She was a dude.
Arra hivatkozunk amire akarunk.
Úgy néz ki, hogy púphoz hasonlóan te sem "divatozol" és ismeretlen fogalom számodra az okostelefon. Tudod, amivel például egy utazó ember is tud netezni, miközben egyik helyről a másikra eljut.
van benne valami. UP fizet téged is, mint bedét kisfosos?
Valószínűleg féltették tőled, nehogy tönkretedd.
Mi a faszt csináltok ti ebben az országban?
Amikor az itt élősködő amerikai rabszolgagyárban voltam, a közelébe nem mehettem a netnek.
szerinted nincs más munka a világon, mint a szalag melletti nyolcórázás?
Fenntartjuk ezt az országot. Nélkülünk már rég megdöglöttetek volna, élősködő retardált kecik.
De te komolyan ilyen sötét faszparaszt vagy? Azt képzeled hogy semmilyen más munkahely nem létezik, csak szalagmunka egy szabolcsi prosztókra specializálódott gyárban? Beszarok rajtad bazmeg. Nem csoda hogy nem vitted shemmire.
Inkább olyan dolgokban okoskodj amiben otthon vagy, mert az értékteremtés és a munka láthatóan nem ilyen. Pl. Mi a véleményed a chemtrailről és asakálemberekről reptiliánokról? Mikor indul az invázió?
Idefigyeljen Bori ( úgy látom, ez a neve), ha nem száll le a személyem szidalmazásáról, nagyon dühös leszek és véletlenül felvásárolom a tiszafaszom környéki összes médiát és magát fogom reklámozni, veszélyes dílerként! Kell ez magának?
László, tudod van többféle munkahely. Van, ahol ott lesnek téged és van olyan is, ahol kiadják a feladatot és egy határidőt. Itt úgy végzed el a munkát, ahogy akarod csak a határidőt ne lépd túl. Veregesd a faszod, hallgass zenét, olvass libsi portált, mindegy, csak határidőre legyél kész. Határidőről Sodika tudna mesélni neked :)
És hány amerikai rabszolgát raktál össze ez idő alatt?
Lassan szerintem innen is fizetnének a módszerért, amivel ez tartósabb ideig fenntartható lenne.
Szóval munkát kerülni féregség. Magadat akkor hogyan jellemeznéd?
Perse, mindannyian a havi szentkorona-apanázsból élünk.
Írj rólunk te is cikket, Hahó! Majd Púp feltölti a trollok.tk-ra.
Szerző:
xray
Apr 27, 2015 11:57:14
Válasz
(16)
Sneci, ha az Univerzummal még egyszer bevonzod ide az egyáltalán nem vicces retardokat, akkor Andi fogja a fejedet szétloccsantani a betonon!
Apr 27, 2015 11:57:14
Schwezoff Dávid
Apr 27, 2015 12:22:59
Ezzel a közveszélyes elmebeteggel is kezdeni kéne valamit.
444.hu/2015/04/27/liberalis-szabadcsapatoktol-retteg-erpatak-polgarmestere/
444.hu/2015/04/27/liberalis-szabadcsapatoktol-retteg-erpatak-polgarmestere/
Apr 27, 2015 12:22:59
-
Apr 27, 2015 12:27:27
Az is szép, hogy hétfőn, munkaidőben megjelenik egy cikk a 444-en, és percek múlva már itt a linkje. (Vagy 444-es vagy, Schwezoff?)
Meg ugye 43 látogató... zajlik a munka és az értékteremtés megint.
És persze én vagyok a "munkakerülő". Bezzeg ti...
Apr 27, 2015 12:27:27
Elsőéves
(
x3)
Apr 27, 2015 12:28:42
x3)
12:27 - Gyermeksírás hangja töri meg a komoly tanszéki munkát.
Fogsz te még engem rajongással szopni
-
Apr 27, 2015 12:30:40
Arról nem beszélve, hogy a cikk alatt már ott egy csomó komment.
Zajlik a munkakerülés a sok libsinél.
Apr 27, 2015 12:30:40
-
Apr 27, 2015 12:31:52
Arról nem beszélve, hogy a cikk alatt már ott egy csomó komment.
Munkakerülés? Ezért fizetik őket az izraeli-reptilián-inszektoidok, hahó!
Apr 27, 2015 12:31:52
-
Apr 27, 2015 12:32:05
Bizony, jól látod, te vagy a munkakerülő, bezzeg mi. Múltkor már levezették neked, hogy nekünk magasabb az értelmi képességünk, és jobbak a soft skilljeid, mint neked, így nem egy gyárban a szalag mellett szopjuk a faszt, nekünk olyan munkánk van, hogy ott is netezhetünk, te szerencsétlen.
Apr 27, 2015 12:32:05
Főnikmadár
Apr 27, 2015 12:32:19
Kb. 5 másodperc megnyitni a fórumot, és bemásolni egy cikket. Te mióta is vagy munkanélküli, zsír? Hol a munkaszerződésed? Hány állásinterjún voltál mostanában? Hát a hajmosás?
Apr 27, 2015 12:32:19
-
Apr 27, 2015 12:32:56
A hajviseletet meg hagyjuk is.
Ez például mi? Mit kell mondanom a fodrásznak, mit akarok, ha ilyen hajra vágyom?
444.hu/assets/cronut_+.jpg
Ez például mi? Mit kell mondanom a fodrásznak, mit akarok, ha ilyen hajra vágyom?
444.hu/assets/cronut_+.jpg
Apr 27, 2015 12:32:56
jiddise máme
(
x11)
Apr 27, 2015 12:33:33
x11)
Az is szép, hogy hétfőn, munkaidőben megjelenik egy cikk a 444-en, és percek múlva már itt a linkje. (Vagy 444-es vagy, Schwezoff?)
mesélj, fiacskám, te mit dolgozol?
én pl. ma már lehúztam 4 órát itt a gép előtt, te mit tudsz felmutatni?
snecigeci
(
x44)
Apr 27, 2015 12:33:45
x44)
Számítógéppel dolgozunk, bori. Azt hitted, hogy csak sori robotként lehet? xD
She was a dude.
-
Apr 27, 2015 12:36:43
Nézem a 444 mai termését, amiről köztudott, hogy libsi portál többségében libsi olvasokkal. Ők onnan kapják meg a napi szükséges gyűlöletadagjukat.
Hétfőn van, dél van, munkaidő van. És bazmeg tele az oldal lájkokkal meg kommentekkel.
Mi a faszból van nektek pénzetek, hogy mert hogy dolgozni nem dolgoztok, az teljesen egyértelmű?!
Hétfőn van, dél van, munkaidő van. És bazmeg tele az oldal lájkokkal meg kommentekkel.
Mi a faszból van nektek pénzetek, hogy mert hogy dolgozni nem dolgoztok, az teljesen egyértelmű?!
Apr 27, 2015 12:36:43
-
Apr 27, 2015 12:38:59
Bori, te funkcionális analfabéta vagy? Jó akkor nem dolgozom, az elmúlt 1 órában valóban csak 444-eztem, és Cinkeztem, de ugyanúgy fizetést fogok kapni a hónap végén, annyit, amennyit te egy év alatt kerestél a gyárban, most örülsz?
Neked küldöm nagy szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=yR6A-Bk9eZQ
Neked küldöm nagy szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=yR6A-Bk9eZQ
Apr 27, 2015 12:38:59
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 27, 2015 12:39:17
x9)
Biztonsági embereket utasítgatunk
snecigeci
(
x44)
Apr 27, 2015 12:40:39
x44)
Én az előbb fejeztem be a gtalk-os egyeztetést egy ausztrál megrendelőmmel. Majd délután kényelmesen megcsinálom amit kért, aztán mára elég is volt a melóból, meg is lett a heti szalagbéred.
She was a dude.
Hiénaverő
Apr 27, 2015 12:41:11
Zsír baszki áruld már el honnan veszed hogy itt MINDENKI, vagy legalábbis a trollok 90%-a újságíró és liberális? Miért kell liberális újságírónak lenni ahhoz hogy valaki ne szeresse az élősködőket, retardokat, komcsikat, nácikat, meg a többi aljanépet?
Apr 27, 2015 12:41:11
Hiénaverő
Apr 27, 2015 12:43:39
Ma mit tett eléd anyád ebédre, 33 éves eltartott gyernőtt? Kimosta már a gatyáidat felnőtt létedre?
Nem szégyenled magad hogy 8 éve munkanélküli vagy? Hogy lehet 8 évig SHEMMIT sem csinálni?
Nem szégyenled magad hogy 8 éve munkanélküli vagy? Hogy lehet 8 évig SHEMMIT sem csinálni?
Apr 27, 2015 12:43:39
-
Apr 27, 2015 12:45:19
Hiéna, egyrészt mert tudom, hogy itt vannak, másrészt mert a belső levlistában is írtátok, amikor meghívot küldtetek a Subbának, hogy "tele vagytok médiagecivel"...
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Arról nem beszélve, hogy igen sokszor megfigyelhető a párhuzam a sodifórum és egy-két libsi portál hírszerkesztése között.
A Questoros ügyben, amikor Rocskaiék szóba jöttek és elkezdtetek itt szervezkedni, utána rögtön cikk jelent meg a Cinken vagy a 444-en, és egy olyan screenshot lett oda belinkelve, amely pár perccel korábban ide volt.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Arról nem beszélve, hogy igen sokszor megfigyelhető a párhuzam a sodifórum és egy-két libsi portál hírszerkesztése között.
A Questoros ügyben, amikor Rocskaiék szóba jöttek és elkezdtetek itt szervezkedni, utána rögtön cikk jelent meg a Cinken vagy a 444-en, és egy olyan screenshot lett oda belinkelve, amely pár perccel korábban ide volt.
Apr 27, 2015 12:45:19
üregi zsidó
Apr 27, 2015 12:45:39
Nekem például többnyire az a munkám, hogy ülök egy főnöki forgószékben, időnként rápillantok az előttem lévő monitorra, hogy minden rendben van-e. Néha felállok kávét főzni; amikor kedvem tartja, elmegyek ebédelni vagy a HR-osztályra flörtölni. De van, hogy egész nap csak YouTube videókat nézek. Ha idejön az asztalomhoz valami újonc kis pöcs kérdezgetni, akkor szigorúan nézek rá, majd beszólok neki. Hetente egyszer meetinget tartok. Havonta egyszer eldöntöm, hogy a beosztottjaimnak pontosan mennyi legyen a fizetésük. Nézd, Bori. Bocs, hogy mindezek mellett van időm 444-et olvasni.
Apr 27, 2015 12:45:39
-
Apr 27, 2015 12:47:04
Ez olyan, mint amikor Sodi szól ki az asztal alól, csakhogy még ő is többet dolgozik, több mindenhez ért, és többet élt mint te.. Ezt én nagy szégyennek érezném a helyedben.
Milyen érzés, hogy soha senki nem ismert el, nem volt soha egy barátod sem, soha nem vettél semmit magadnak, a négy fal között kuksolsz, nem tudsz sehova elmenni (nincs is kivel), sose szeretett senki, sose mártottad pinába a farkad (hiába ideologizálod meg, hogy nincs rá szükséged, ha egyszer összejönne, rájönnél, hogy mit hagytál ki)?
Milyen érzés, hogy soha senki nem ismert el, nem volt soha egy barátod sem, soha nem vettél semmit magadnak, a négy fal között kuksolsz, nem tudsz sehova elmenni (nincs is kivel), sose szeretett senki, sose mártottad pinába a farkad (hiába ideologizálod meg, hogy nincs rá szükséged, ha egyszer összejönne, rájönnél, hogy mit hagytál ki)?
Apr 27, 2015 12:47:04
-
Apr 27, 2015 12:48:04
Továbbra is felmerül bennem a kérdés, hogy milyen alapon kéritek számon rajtam, hogy dolgozom-e (amihez egyébként semmi közötök nincs), amikor itt veritek a faszotokat munkaidőben, vagyis nem dolgoztok semmit?
Apr 27, 2015 12:48:04
Schwezoff Dávid
Apr 27, 2015 12:48:43
Egyrészt, mindenki tudja, hogy bedemárton vagyok, esetleg tébégé.
Másrészt kis barátom, én már munka kapcsán ma írtam levelet a
Harmadrészt: És én szoktam hajat is mosni.
Apr 27, 2015 12:48:43
-
Apr 27, 2015 12:49:06
46 látogató munkaidőben...
Apr 27, 2015 12:49:06
Főnikmadár
Apr 27, 2015 12:49:43
Zsír, elárulom: közted és a trollok között az a különbség, hogy a trollok néha munka közben szakítanak időt a fórumozásra, aztán visszamennek dolgozni. Ha figyeled a számlálót, azt is látnod kell, hogy este, munkaidő után pl. sokkal több a látogató.
Ezzel szemben te 8 éve két szalmaszálat nem tettél keresztbe. Elég nagy pofátlanság rövid munkaszüneteket és munkaidő utáni fórumozást egy lapon említeni a te 8 éve tartó, megszakítás nélküli élősködéseddel.
Ezzel szemben te 8 éve két szalmaszálat nem tettél keresztbe. Elég nagy pofátlanság rövid munkaszüneteket és munkaidő utáni fórumozást egy lapon említeni a te 8 éve tartó, megszakítás nélküli élősködéseddel.
Apr 27, 2015 12:49:43
-
Apr 27, 2015 12:50:52
"Ez olyan, mint amikor Sodi szól ki az asztal alól, csakhogy még ő is többet dolgozik, több mindenhez ért, és többet élt mint te.. Ezt én nagy szégyennek érezném a helyedben.
Milyen érzés, hogy soha senki nem ismert el, nem volt soha egy barátod sem, soha nem vettél semmit magadnak, a négy fal között kuksolsz, nem tudsz sehova elmenni (nincs is kivel), sose szeretett senki, sose mártottad pinába a farkad (hiába ideologizálod meg, hogy nincs rá szükséged, ha egyszer összejönne, rájönnél, hogy mit hagytál ki)? "
Teljesen jól érzem magam így.
És te miért nem dolgozol, ha már itt tartunk?
Milyen érzés, hogy soha senki nem ismert el, nem volt soha egy barátod sem, soha nem vettél semmit magadnak, a négy fal között kuksolsz, nem tudsz sehova elmenni (nincs is kivel), sose szeretett senki, sose mártottad pinába a farkad (hiába ideologizálod meg, hogy nincs rá szükséged, ha egyszer összejönne, rájönnél, hogy mit hagytál ki)? "
Apr 27, 2015 12:50:52
Balog Baszki István
Apr 27, 2015 12:51:14
Nekem meg egy jól menő vizeldém van......bizony!
Apr 27, 2015 12:51:14
tigris
Apr 27, 2015 12:51:45
"Ez olyan, mint amikor Sodi szól ki az asztal alól, csakhogy még ő is többet dolgozik, több mindenhez ért, és többet élt mint te.. Ezt én nagy szégyennek érezném a helyedben.
hát ez mindent elárul rólad :DDD
Apr 27, 2015 12:51:45
-
Apr 27, 2015 12:52:46
Ja, hogy te azért nem mennél el dolgozni, mert azt hiszed mindenhol az van, mint a szalag mellett, hogy 10 percre mehetsz ki pisilni 8 óra alatt. Bizony, neked csak ilyen munka jut, mivel a mai hozzászólásaidból is lejön hogy segghülye vagy. Ellenben a trollok munkaidőben téged basztathatnak, 444-en kommentelhetnek - mivel nem olyan hülyék mint te, olyan munkájuk van. Ez látszik, hogy nagyon fáj neked, és nem tudod elfogadni, mint mi liberálisok a FIDESZ-kormányt (pr)
Apr 27, 2015 12:52:46
Elsőéves
(
x3)
Apr 27, 2015 12:52:59
x3)
Bori te mit nevezel értékteremtő munkának, amikor láthatóan sem a munkával sem az értékével nem vagy tisztában? :D
-
Apr 27, 2015 12:54:36
"Ha figyeled a számlálót, azt is látnod kell, hogy este, munkaidő után pl. sokkal több a látogató. "
Ennek az az oka, hogy olyankor ülnek gép elég a "retardok", akikkel szemétkedtek és akiknek az adójából élősködtök. Bár ha jól tudom, ti Sorostól meg a Norvég Alapból kapjátok... Ez a fórum is feltétele ennek?
Ennek az az oka, hogy olyankor ülnek gép elég a "retardok", akikkel szemétkedtek és akiknek az adójából élősködtök. Bár ha jól tudom, ti Sorostól meg a Norvég Alapból kapjátok... Ez a fórum is feltétele ennek?
Apr 27, 2015 12:54:36
-
Apr 27, 2015 12:55:36
Egyébként is, mit tudsz te arról, hogy mit csináltam az elmúlt 8 évben, te senkiházi?
Apr 27, 2015 12:55:36
üregi zsidó
Apr 27, 2015 12:56:53
"Ha figyeled a számlálót, azt is látnod kell, hogy este, munkaidő után pl. sokkal több a látogató. "
Mondj már egy retardot a mellékszereplő Titánon kívül, aki napi 8 órában dolgozik... Ennek az az oka, hogy olyankor ülnek gép elég a "retardok", akikkel szemétkedtek és akiknek az adójából élősködtök. Bár ha jól tudom, ti Sorostól meg a Norvég Alapból kapjátok... Ez a fórum is feltétele ennek?
Apr 27, 2015 12:56:53
-
Apr 27, 2015 12:57:01
Bővíteni kéne a szócikket szerintem, pl. azzal, hogy Bori elismeri, hogy jól érzi magát ebben az állapotban.
Apr 27, 2015 12:57:01
-
Apr 27, 2015 12:57:15
Elsőéves, amit újságírás címen műveltek (toljátok a hazug nyugati propagandát), azzal milyen érték teremtődik?
Apr 27, 2015 12:57:15
jiddise máme
(
x11)
Apr 27, 2015 12:57:17
x11)
Egyébként is, mit tudsz te arról, hogy mit csináltam az elmúlt 8 évben, te senkiházi?
nagy valószínűséggel semmit, mert akkor fel tudnál valamit mutatni
tigris
Apr 27, 2015 12:57:40
a te adódból ? vagy sodiéból? hermánéból? Kiépből te zsíros fejű majom?
mondj már egy retardot, akinek van munkája és fizet adót!
Apr 27, 2015 12:57:40
Brian
Apr 27, 2015 12:58:01
mivel retard vagy, magad írtad a neten mindenfelé: kutyaszart fotóztál, kutyát kínoztál, anyádat dübbentetted. ez elég kevés kisruszki
Apr 27, 2015 12:58:01
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 27, 2015 12:58:14
x9)
"retardok" ... akiknek az adójából élősködtök.
Ezt így hogyan sikerült egy mondatban összeilleszteni?
üregi zsidó
Apr 27, 2015 12:58:49
Elsőéves, amit újságírás címen műveltek (toljátok a hazug nyugati propagandát), azzal milyen érték teremtődik?
Nem akarok az újságíró trollok helyett nyilatkozni, de szerintem a bankszámlájukon havonta megjelenik egy bizonyos érték. Apr 27, 2015 12:58:49
-
Apr 27, 2015 13:01:03
54 látogató munkaidőben...
Látod, Főnikmadár, nem kell a számláló növekedéséhez, hogy este, munkaidő után legyen.
Látod, Főnikmadár, nem kell a számláló növekedéséhez, hogy este, munkaidő után legyen.
Apr 27, 2015 13:01:03
Főnikmadár
Apr 27, 2015 13:01:28
"akiknek az adójából élősködtök"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kire gondolsz?
- SoDI feketén gányol, egy fillért nem adózik, viszont milliókkal húzta már le a magyar adófizetőket (diákhitel, BKV-tartozások stb.)
- Sherlock Porks: a tininindzsák adományaiból veszi a napi marcipánadagot, természetesen adómentesen.
- Kaufmann: pr, évek óta segélyből él.
- RGL, kakásrósza, a dőrppe stb. szerintem életükben nem töltöttek még ki adóbevallást.
Téged már nem is említelek, mert az még paródiarovatba is túlzás lenne.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kire gondolsz?
- SoDI feketén gányol, egy fillért nem adózik, viszont milliókkal húzta már le a magyar adófizetőket (diákhitel, BKV-tartozások stb.)
- Sherlock Porks: a tininindzsák adományaiból veszi a napi marcipánadagot, természetesen adómentesen.
- Kaufmann: pr, évek óta segélyből él.
- RGL, kakásrósza, a dőrppe stb. szerintem életükben nem töltöttek még ki adóbevallást.
Téged már nem is említelek, mert az még paródiarovatba is túlzás lenne.
Apr 27, 2015 13:01:28
tigris
Apr 27, 2015 13:02:25
54 látogató munkaidőben...
mert megtehetjük, látod! ez az élet, amiről te mindig álmodtál a szalag mellett, miközben a biztiőrök a fenekedben turkáltak lopott cuccok után kutatva.
Apr 27, 2015 13:02:25
-
Apr 27, 2015 13:02:51
"Nem akarok az újságíró trollok helyett nyilatkozni, de szerintem a bankszámlájukon havonta megjelenik egy bizonyos érték. "
Ez az "érték" ugyanúgy megjelenik annak is, aki segély formájában kapja...
Apr 27, 2015 13:02:51
snecigeci
(
x44)
Apr 27, 2015 13:04:02
x44)
zsír, tényleg szűz vagy még?
She was a dude.
üregi zsidó
Apr 27, 2015 13:04:30
"Nem akarok az újságíró trollok helyett nyilatkozni, de szerintem a bankszámlájukon havonta megjelenik egy bizonyos érték. "
Nem tudom, mennyi segélyt kapsz, de egy átlagos fizetés annak többszöröse lehet... Ez az "érték" ugyanúgy megjelenik annak is, aki segély formájában kapja...
Apr 27, 2015 13:04:30
-
Apr 27, 2015 13:04:58
Miért nem szeditek le a szócikket?
Mi kell hozzá, hogy végre választást nyerjetek?
Akkor majd jobb lesz végre?!
Apr 27, 2015 13:04:58
-
Apr 27, 2015 13:06:39
ANYÁD EGY KURVA
Apr 27, 2015 13:06:39
-
Apr 27, 2015 13:06:46
Üregi, nem kapok semennyit, de egy firkász kb. ugyanannyi "értéket" teremt, mint egy munkanélküli, bár ez utóbbi nem okoz kárt, mint az előbbi a hazudozásaival.
Apr 27, 2015 13:06:46
Karandas
Apr 27, 2015 13:07:20
Továbbra is felmerül bennem a kérdés, hogy milyen alapon kéritek számon rajtam, hogy dolgozom-e (amihez egyébként semmi közötök nincs), amikor itt veritek a faszotokat munkaidőben, vagyis nem dolgoztok semmit?
Mert chili az élet!
Mindezek ellenére szerintem bármelyik troll többet adózik, mint amennyit kerestél a szalag mellett.
Apr 27, 2015 13:07:20
-
Apr 27, 2015 13:07:43
Igen, az kell. Sőt, 8 év kormányzás. A Holokauszt-tagadás súlyosabb büntetése. Meg hogy még több pénzt kapjak 0 munkával, akkor megnyugszom. Ma csak 3-4 órát tudok ideírni, és 444-ezni munkaidőben, szeretném elérni, hogy ez felmenjen 5-6 órára, és megnyugszom. Most örülsz?
Apr 27, 2015 13:07:43
Főnikmadár
Apr 27, 2015 13:08:45
zsír, tényleg szűz vagy még?
Evidenciákat...
Apr 27, 2015 13:08:45
tigris
Apr 27, 2015 13:08:58
bori ne vergődj már! Mikell? küldjek egy löncs konzervet?
Apr 27, 2015 13:08:58
vsetko jedno
Apr 27, 2015 13:09:00
kisruszki nyugodjon meg a nyomorék lelked: én pl. egész héten szabadságon vagyon, ráadásul az asszony is. reggel elmentem edzeni, utána a fogorvosomhoz, kúrtam az asszonnyal és hamarosan indulunk ebédelni.
ja, és holnap megyek a kész adóbevallásomért.
tudom, a fentiek neked mind a fantasy világába tartoznak, de hidd el: a normális emberek így élnek.
ja, és holnap megyek a kész adóbevallásomért.
tudom, a fentiek neked mind a fantasy világába tartoznak, de hidd el: a normális emberek így élnek.
Apr 27, 2015 13:09:00
-
Apr 27, 2015 13:09:11
61 látogató munkaidőben... Ebből mindjárt rekord lesz.
Mi a baj, firkászok, frusztráltak vagytok?!
Apr 27, 2015 13:09:11
jiddise máme
(
x11)
Apr 27, 2015 13:09:21
x11)
nekem spec. alapvetően tökmindegy, hogy ki van kormányon, nem attól függ a megélhetésem
neked viszont jobb lenne egy szoclib kormány, mert azok bőkezűbbek a segélyeket illetően, egy jobbikos kormány alatt meg elzavarnának követ törni, úgyhogy ezen gondolkodj el, mielőtt folytatod a szoclibek pocskondiázását
Elsőéves
(
x3)
Apr 27, 2015 13:09:51
x3)
Bori eléggé el vagy tájolva ha azt hiszed, hogy itt mindenki liberális újságíró. Tény, hogy közöm van a médiához, de csak olyan szinten, hogy vezető mozgókép designer vagyok egy amcsi cég európai divíziójánál. Az átlag munkarendem szerint 8-17-ig dolgozom 1 óra ebédszünettel, hetente 2 napot akár otthoni munkára is megjelölhetek. Csak itt nagyjából félmilliót keresek havonta, ehhez jönnek azok a munkáim amit egyéb megbízásokból szerzek, illetve projekt jellegűen bedolgozom egyéb kreatív ügynökségeknek. Feltételezem, hogy csak az általam befizetett SZJA kb. hatvanszorosan meghaladja a te értékteremtő munkád gyümölcseinek összértékét.
Emellett úgy értem, hogy a trollégák közül ezzel nem lógok ki felülre, szerintem itt nálam piaci értékükben sokkal magasabb szinten álló emberek is vannak, akiknek a tanácsát még én is nem hogy megfogadnám, de meg is köszönném. Ezzel szemben te évek óta azon dolgozol, hogy ezeket az embereket magadra haragítsd. Komolyan nem értem.
Emellett úgy értem, hogy a trollégák közül ezzel nem lógok ki felülre, szerintem itt nálam piaci értékükben sokkal magasabb szinten álló emberek is vannak, akiknek a tanácsát még én is nem hogy megfogadnám, de meg is köszönném. Ezzel szemben te évek óta azon dolgozol, hogy ezeket az embereket magadra haragítsd. Komolyan nem értem.
tigris
Apr 27, 2015 13:10:00
te cubákfejű! ha sosem vágytál barátokra és elismerésre, meg persze nőre, akkor miért öntötted a gusztustalanul bárgyú fejedről készített képeket az internetre?
Apr 27, 2015 13:10:00
-
Apr 27, 2015 13:10:23
Karandas, nekem is lenne miből adózni, ha kitömné a zsebemet a Norvég Alap, meg Soros...
Apr 27, 2015 13:10:23
-
Apr 27, 2015 13:11:46
A liberalizmus pénzeszsákja: a Norvég Civil Alap
alfahir.hu/a_liberalizmus_penzeszsakja_a_norveg_civil_alap
Apr 27, 2015 13:11:46
snecigeci
(
x44)
Apr 27, 2015 13:11:53
x44)
Zsír, minőségi kontentet nyomj, vagy kibaszlak. Igaz a pletyka, hogy még szűz vagy?
She was a dude.
Karandas
Apr 27, 2015 13:12:10
61 látogató munkaidőben... Ebből mindjárt rekord lesz.
Szerinted van valamilyen riadólánc a liberális sajtón belül, aminek hatására mindenki itt terem, ha ideírsz? Te tényleg betegesen nárcisztikus vagy.
Apr 27, 2015 13:12:10
tigris
Apr 27, 2015 13:13:47
A liberalizmus pénzeszsákja: a Norvég Civil Alap
és a ruszkik általt pénzelt, moszkovita csicskák propaganda fosát osztja meg....
Apr 27, 2015 13:13:47
Karandas
Apr 27, 2015 13:13:52
Karandas, nekem is lenne miből adózni, ha kitömné a zsebemet a Norvég Alap, meg Soros...
A trollvadász barátodat kérdezd meg, én NBH-s vagyok, hahó!
Apr 27, 2015 13:13:52
tigris
Apr 27, 2015 13:14:48
egyszerűen egy ótvaros buzi
Apr 27, 2015 13:14:48
Laci
Apr 27, 2015 13:15:16
Bárcsak jönne a Jobbik, akkor újranyitnák a recski tábort! És nem csak kölcsönös beleegyezéssel kerülnének oda a közveszélyes munkakerülők! Vajon hány kitartott buzit fogdosnának össze? Fúj, micsoda erkölcsi fertő lenne éjjelente a barakkokban! XD neked viszont jobb lenne egy szoclib kormány, mert azok bőkezűbbek a segélyeket illetően, egy jobbikos kormány alatt meg elzavarnának követ törni, úgyhogy ezen gondolkodj el, mielőtt folytatod a szoclibek pocskondiázását
Apr 27, 2015 13:15:16
-
Apr 27, 2015 13:18:11
Tényleg minőségi kontentet nyomj:
- Buzi vagy (mert a pinát nem szereted)?
- Mi volt az eddigi legnagyobb beégésed: nőknél, ill. nálad életrevalóbb férfiaknál, hogy csicskítottak eddig leginkább?
- Mennyit sírsz egy nap? Amikor ideges vagy, milyen gyorsan dübbentgetsz?
- Szoktál fürdeni? Végülis minek, úgyse mész sehova.
- Szoktad szagolgatni a tetves hajad?
- Milyen beteg pornóra szoktad kiverni? Aki ilyen korban még szűz, annak már nagyon nagyon eltorzult a személyísége, a szexuális pszichéje, ezért érdekelne, te milyen szinten vagy.
- Hányszor vertek eddig meg?
- Buzi vagy (mert a pinát nem szereted)?
- Mi volt az eddigi legnagyobb beégésed: nőknél, ill. nálad életrevalóbb férfiaknál, hogy csicskítottak eddig leginkább?
- Mennyit sírsz egy nap? Amikor ideges vagy, milyen gyorsan dübbentgetsz?
- Szoktál fürdeni? Végülis minek, úgyse mész sehova.
- Szoktad szagolgatni a tetves hajad?
- Milyen beteg pornóra szoktad kiverni? Aki ilyen korban még szűz, annak már nagyon nagyon eltorzult a személyísége, a szexuális pszichéje, ezért érdekelne, te milyen szinten vagy.
- Hányszor vertek eddig meg?
Apr 27, 2015 13:18:11
-
Apr 27, 2015 13:18:28
Karandas, nem riadóláncról írtam, hanem arról, hogy mennyi munkakerülő van itt, hétfőn, munkaidőben.
Most épp 60 látogató...
Kicsit mókás ez, ha azt nézzük, hogy azért nem szeditek le a szócikkemet, mert szerintetek "nem dolgozom".
Most épp 60 látogató...
Kicsit mókás ez, ha azt nézzük, hogy azért nem szeditek le a szócikkemet, mert szerintetek "nem dolgozom".
Apr 27, 2015 13:18:28
Brian
Apr 27, 2015 13:19:49
basszátok már ki pls
Apr 27, 2015 13:19:49
tigris
Apr 27, 2015 13:21:08
Karandas, nem riadóláncról írtam, hanem arról, hogy mennyi munkakerülő van itt, hétfőn, munkaidőben.
Most épp 60 látogató...
Most épp 60 látogató...
dehát dolgozol?
végzel bármilyen munkát?
mi ezért kapjuk a fizetést, hogy elviseljük a hozzád hasonló alsóbbrendű bunkóparasztokat és megrendszabályozzuk őket.
ne tudd meg milyen kemény élet. nap mint nap szembesülni ezzel a végtelen butasággal, önzéssel és gonoszsággal. Volt aki inkább visszament a csirkefeldolgozóba, és azóta boldog ember lett!
Apr 27, 2015 13:21:08
-
Apr 27, 2015 13:21:16
Púp sincs itt. Látjátok, veletek ellentétben még ő is dolgozik?
Apr 27, 2015 13:21:16
jiddise máme
(
x11)
Apr 27, 2015 13:21:47
x11)
basszátok már ki pls
támogatom :)
geciunalmas ez a fazon
-
Apr 27, 2015 13:22:56
Miért nem szeditek le a szócikkemet?
Arra nem hivatkozhattok, hogy "mert nem dolgozol", mert ti sem dolgoztok.
Apr 27, 2015 13:22:56
-
Apr 27, 2015 13:24:08
65 látogató munkaidőben...
Mikor volt ennyi utoljára?
Apr 27, 2015 13:24:08
vsetko jedno
Apr 27, 2015 13:24:42
Púp sincs itt. Látjátok, veletek ellentétben még ő is dolgozik?
aki nem dolgozik az ezen a fórumon van? 60 ember?
ne értesítük a KSH -t?
na eredj innen a kurva komcsi anyádba
Apr 27, 2015 13:24:42
snecigeci
(
x44)
Apr 27, 2015 13:26:06
x44)
65 látogató munkaidőben...
Tegnap.
De már kezdelek unni. Ha nem válaszolsz, repülsz.
Szűz vagy még? Nem is próbálkoztál soha nőkkel?
Hiénaverő
Apr 27, 2015 13:26:31
Zsír, nyem éjtyem mi bajod van. A trollok támogatják a Fidesz-kormány intézkedéseit. Hiszen mit is mondott Orsós? "Mindenkit vissza kell vezetni a munka világába!" Na látod, ezt igyekszünk tenni veled is. Ha elmész dolgozni, repül a szócikk. És ezzel szerintem még Orbán Viktor is egyetért, Hahó!
Apr 27, 2015 13:26:31
-
Apr 27, 2015 13:28:54
Miért nem szeditek le a szócikkemet?
Arra hivatkozunk amire akarunk.
Apr 27, 2015 13:28:54
Hiénaverő
Apr 27, 2015 13:30:56
Az értékteremtéshez meg annyit hogy az nem a kapálásnál és a szalagmunkánál kezdődik - bár ezeket is el kell végeznie valakinek, mondjuk a magadfajtának. Emellett a keresetünkből bőven adózunk is, pl. hogy legyen miből fizetni az általatok tyúkperekkel fárasztott jogi apparátust, az általatok el nem végzett iskolák dolgozóit, a titeket ingyen gyógyító orvosokat, és az egész államot. Amíg belőlünk élsz addig szerintem jobb lenne ha bekussolnál, munkakerülő keci. Mennyibe is került az iskoláztatásod nekünk, hogy utána semmit ne csinálj 8 évig? Elvettél egy helyet egy olyan embertől, aki valószínűleg hasznos tagja lenne a társadalomnak azóta. Úgyhogy takarodó van a szalag mellé addig, míg legalább a felesleges taníttatásod árát vissza nem fizetted a társadalomnak.
Apr 27, 2015 13:30:56
Hiénaverő
Apr 27, 2015 13:37:16
Zsír én 4 évvel vagyok fiatalabb nálad, de szerintem már eddig több adót fizettem be mint amennyit te életedben meg fogsz keresni*. Van munkám, kocsim, lakásom, csajom, havi bérem, negyedéves bónuszom, mellette Shaját Megoldásom. Ha 33 évesen is az anyámon élősködnék, miközben egy trollfórumon óbégatok hát az a Dunának menés pillanata lenne. Te nem érzed még úgy hogy eljött a te időd? Ott a Tisza mellettetek, az már úgyis kvázi-Duna, szerintem célozd meg.
*pr, ha dolgoznál a szalag mellett (másra nem vagy alkalmas úgyse).
Amúgy te azt hiszed hogy innen mindenki a 444-et bújja? Meg hogy csak a trollok olvassák azt a portált? Vagy minek másolgatod ide hogy hány lájkot kapott ott egy cikk? Kit érdekel, mi köze van ennek bármihez?
*pr, ha dolgoznál a szalag mellett (másra nem vagy alkalmas úgyse).
Amúgy te azt hiszed hogy innen mindenki a 444-et bújja? Meg hogy csak a trollok olvassák azt a portált? Vagy minek másolgatod ide hogy hány lájkot kapott ott egy cikk? Kit érdekel, mi köze van ennek bármihez?
Apr 27, 2015 13:37:16
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 27, 2015 13:37:21
x9)
Nem semmi! 7 perce lett kitéve a legfrissebb cikk a 444-re, és már 74 lájk...
Csak úgy tombol az értékteremtés. Magyarország jobban teljesít!
Csak úgy tombol az értékteremtés. Magyarország jobban teljesít!
Úgy néz ki, hogy púphoz hasonlóan te sem "divatozol" és ismeretlen fogalom számodra az okostelefon. Tudod, amivel például egy utazó ember is tud netezni, miközben egyik helyről a másikra eljut.
Kiss Kender Farkas
Apr 27, 2015 13:41:36
László, hát már megint itt osztod a népet? Mi vagy te, valami 444.hu reklám, hogy percenként beírod ide a cikkek olvasottságát meg a like-ok számát?
Apr 27, 2015 13:41:36
Brian
Apr 27, 2015 13:43:27
László, hát már megint itt osztod a népet? Mi vagy te, valami 444.hu reklám, hogy percenként beírod ide a cikkek olvasottságát meg a like-ok számát?
van benne valami. UP fizet téged is, mint bedét kisfosos?
Apr 27, 2015 13:43:27
Főnikmadár
Apr 27, 2015 13:44:58
Jobb lenne, ha nem okoskodnál értékteremtésről, mert nagyon látszik, hogy munkakerülő vagy, és fingod sincs a témáról.
Számodra lebutítva: az újságírók magáncégeknek dolgoznak, amelyeknek más magáncégek fizetnek, hogy reklámfelületet vehessenek. Ebből kap az újságíró fizetést, amiből adózik, hasonlóképpen adózik a médiacég is. Ebből az adóból is épül az infrastruktúra, meg ebből jut a segélyből, amiből te is élősködsz.
Számodra lebutítva: az újságírók magáncégeknek dolgoznak, amelyeknek más magáncégek fizetnek, hogy reklámfelületet vehessenek. Ebből kap az újságíró fizetést, amiből adózik, hasonlóképpen adózik a médiacég is. Ebből az adóból is épül az infrastruktúra, meg ebből jut a segélyből, amiből te is élősködsz.
Apr 27, 2015 13:44:58
Karandas
Apr 27, 2015 13:46:53
Ugyanaz a cikk 13 perce jelent meg a másik libsi portálon, az Index-en. 399 lájk.
Amikor az itt élősködő amerikai rabszolgagyárban voltam, a közelébe nem mehettem a netnek.
Valószínűleg féltették tőled, nehogy tönkretedd.
Apr 27, 2015 13:46:53
Brian
Apr 27, 2015 13:47:49
szerinted nincs más munka a világon, mint a szalag melletti nyolcórázás?
Apr 27, 2015 13:47:49
bmx
Apr 27, 2015 13:48:05
Ugyanaz a cikk 13 perce jelent meg a másik libsi portálon, az Index-en. 399 lájk.
Nagybátyám éjjeliőr. Éjszaka dolgozik. Dél körül szokott felkelni. Mi van, ha ő az egyik lájkoló? Mi a faszt csináltok ti ebben az országban?
Apr 27, 2015 13:48:05
Hiénaverő
Apr 27, 2015 13:49:16
Fenntartjuk ezt az országot. Nélkülünk már rég megdöglöttetek volna, élősködő retardált kecik.
De te komolyan ilyen sötét faszparaszt vagy? Azt képzeled hogy semmilyen más munkahely nem létezik, csak szalagmunka egy szabolcsi prosztókra specializálódott gyárban? Beszarok rajtad bazmeg. Nem csoda hogy nem vitted shemmire.
Inkább olyan dolgokban okoskodj amiben otthon vagy, mert az értékteremtés és a munka láthatóan nem ilyen. Pl. Mi a véleményed a chemtrailről és a
Apr 27, 2015 13:49:16
snecigeci
(
x44)
Apr 27, 2015 13:49:47
x44)
Ők az irodai dolgozók, zsír. A te fajtád, a szalagmunkás-polcpakoló-közmunkás valóban nem tud olvasgatni munkaidőben, de ez így is van jól.
She was a dude.
Soros György
Apr 27, 2015 13:50:42
Idefigyeljen Bori ( úgy látom, ez a neve), ha nem száll le a személyem szidalmazásáról, nagyon dühös leszek és véletlenül felvásárolom a tiszafaszom környéki összes médiát és magát fogom reklámozni, veszélyes dílerként! Kell ez magának?
Apr 27, 2015 13:50:42
Kiss Kender Farkas
Apr 27, 2015 13:51:18
László, tudod van többféle munkahely. Van, ahol ott lesnek téged és van olyan is, ahol kiadják a feladatot és egy határidőt. Itt úgy végzed el a munkát, ahogy akarod csak a határidőt ne lépd túl. Veregesd a faszod, hallgass zenét, olvass libsi portált, mindegy, csak határidőre legyél kész. Határidőről Sodika tudna mesélni neked :)
Apr 27, 2015 13:51:18
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 27, 2015 13:51:59
x9)
Amikor az itt élősködő amerikai rabszolgagyárban voltam
És hány amerikai rabszolgát raktál össze ez idő alatt?
a közelébe nem mehettem a netnek.
Lassan szerintem innen is fizetnének a módszerért, amivel ez tartósabb ideig fenntartható lenne.
-
Apr 27, 2015 13:53:24
Igen, Bori, én órák óta ide írogatok, 444-en kommentelgetek.. Bizony, kevesebbet is kapok, mint a legtöbb troll, elismerem, nem is büszkélkedek ezzel, látod, azzal hogy ide írogatok, csak ennyit kapok:
imgur.com/WxvWXxH
Igaz, évente megkapom ennek az összegnek hatszorosát prémiumra, igaz, hogy emelni fognak most már hamarosan.. Amint látod, aznap elmentem "villamossal a plázába enni is". Na remélem még idegesebben dübbentgetsz.
imgur.com/WxvWXxH
Igaz, évente megkapom ennek az összegnek hatszorosát prémiumra, igaz, hogy emelni fognak most már hamarosan.. Amint látod, aznap elmentem "villamossal a plázába enni is". Na remélem még idegesebben dübbentgetsz.
Apr 27, 2015 13:53:24
Hiénaverő
Apr 27, 2015 13:54:18
Milyen nyugati propagandát? A hírek megjelentetése mióta nyugati propaganda? Eleve mi az hogy "nyugati propaganda"?
Az is aranyos, ahogy az amerikai multi által befizetett adóból eltartott patkány élősködőzik.
Az is aranyos, ahogy az amerikai multi által befizetett adóból eltartott patkány élősködőzik.
Apr 27, 2015 13:54:18
Főnikmadár
Apr 27, 2015 13:55:38
Fölösleges az egész. Egy Zsírhoz hasonló munkakerülőnek a munkáról mesélni olyan érzés, mintha egy braziliai őserdei bennszülöttnek próbálnád elmagyarázni, hogy milyen egy európai nagyváros. Egy teljesen más világban él, el sem tudja képzelni, milyen lehet az.
Apr 27, 2015 13:55:38
Főnikmadár
Apr 27, 2015 13:57:23
Hiéna, lassan két órája vitatkoztok itt velem, hétfőn, munkaidőben, 66 látogató mellett. Nem dolgoztok ti lófaszt sem.
Munkakerülő férgek vagytok.
Szóval munkát kerülni féregség. Magadat akkor hogyan jellemeznéd?
Apr 27, 2015 13:57:23
Hiénaverő
Apr 27, 2015 13:57:34
Nekem most is ketyeg az órabérem Bori. A főnökuram ezzel értékeli a munkámat. Te mennyit kerestél ez alatt a 2 óra alatt?
Apr 27, 2015 13:57:34
Karandas
Apr 27, 2015 13:57:47
Hiéna, lassan két órája vitatkoztok itt velem, hétfőn, munkaidőben, 66 látogató mellett. Nem dolgoztok ti lófaszt sem.
Perse, mindannyian a havi szentkorona-apanázsból élünk.
Apr 27, 2015 13:57:47
üregi zsidó
Apr 27, 2015 14:02:51
Húbasszameg, nem kéne minden nap 2000 Ft-ot elköltenem ebédre, mert így sosem lesz meg a BMW-m és örökre Opel-tulaj maradok. :(
Apr 27, 2015 14:02:51
-
Apr 27, 2015 14:03:10
Főnikgeci, ha nem tűnt volna fel, az a problémám, hogy arra hivatkozva nem szeditek le a szócikkemet, hogy szerintetek "munkakerülő" vagyok.
Miközben itt veritek a faszotokat munkaidőben, és nyilvánvalóan nem dolgoztok semmit.
Gyűlölködő vérszomjas gecik vagytok, akik úgy élik ki magukat, hogy álnév mögül ártanak másoknak.
Miközben itt veritek a faszotokat munkaidőben, és nyilvánvalóan nem dolgoztok semmit.
Gyűlölködő vérszomjas gecik vagytok, akik úgy élik ki magukat, hogy álnév mögül ártanak másoknak.
Apr 27, 2015 14:03:10
Hiénaverő
Apr 27, 2015 14:04:07
Főnikgeci, ha nem tűnt volna fel, az a problémám, hogy arra hivatkozva nem szeditek le a szócikkemet, hogy szerintetek "munkakerülő" vagyok.
Írj rólunk te is cikket, Hahó! Majd Púp feltölti a trollok.tk-ra.
Apr 27, 2015 14:04:07
169 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™