Oké, a korom már 20 feletti, de a Jabil biztonsági őrei kifejezetten jóképűnek tartottak, plusz se szőrős, se kövér nem vagyok, bármit is hazudozott rólam Yuang, a kambódzsai. Mehetek?
Tényleg, Púp, ne proxizz, mi is csak passzívan szeretnénk megfigyelni, merre is laksz. Ez még nem zaklatás. Ne legyél hálátlan, és ne sérts meg minket azzal, hogy azt mondod, félni kell tőlünk! Tudod, a trollok egyébként is ártalmatlanok.
Professzor úr, az nem 1-1 lett?
az más..3-0 ra nyertek a románok bukarestbe, assszem.....
Ja, hogy még a faszrajzoló vezetése alatti meccsről van szó.
talált!!!!!!!!
1. Vagy az intenzív osztály,
2. vagy a sitt,
3. vagy a gyogyó.
4. vagy a gödör
nem hinném, hogy ez a csaj nem tudná örökre eltüntetni endrét, ha megjelenik berlinben, pláne a közelében.....tuti
Andi pontosan ezt a hibát követte el. Megsajnálta, és azt hitte, egy kis környezetváltozás, meg hogy láthat valamit a világból, majd helyre rázza a púpost. Nem is tévedhetett volna nagyobbat.
Azért segített valamennyit, tény. Jobb lett volna, ha kint marad még, persze úgy, hogy nem találkozik Andival. Milyen szépen visszasüppedt a szarba, hogy hazajött...
Számomra itt elvekről van szó, Prof. Ez nekem már sok, eddig nevetni jártam ide, most meg úgy érzem magam, mint valami nyomasztó thriller bevezetőjénél. Evidenciák.
azért csak csinálnál neki egy szép román kisbabát, nem?
nem.........nem tetszik..emőke!na, az jó csaj volt......iszok is még egy sört, tramadollal,.......gyermekkori szerlmem, miatta lettem alkesz, az ndk-ba...lehet már írtam...mindegy......
reni!!!!!!!!!!!!!!! ő meg itt van 5 poercre, és semmi..,,,pedig meghalnák érte....
A nagy önzetlenségében
- velem szereztett magának magyar ügyvédet a szerzői jogi igényéhez
- én szereztem neki magyar sajtóigazolványt
- én csináltam neki ingyen cinemafotografen.de oldalt
- én segítettem neki a biztonsági őrrel vitatkozós, rendzavarós ügyében
- én segítettem neki a birtokvédelmet kérő albérlős ügyében
(ez utóbbi két ügy egyébként világosan jelzi, hogy amúgy egy összeférhetetlen személyiség a nő, ezért is vertek meg engem augusztus 1-én miatta, mert nem tudja, hogyan kell viselkedni, és kiket sodor ezzel veszélybe)
- a nagy önzetlenségében cserbe hagyta előttem egy hétten Joachimot is, mondván: "meguntam az arcát"
És a galériás projektet, aminek segítségével - amíg jelen voltam a munkámmal - minden a legnagyobb rendben ment, és ami után minden összeomlott, már nem is említem.
A nagy önzetlenségében ez a nő soha nem segített nekem semmiben. Az egyetlen dolog, amiben valaha olyan volt, hogy segítséget kértem és kaptam tőle, amikor augusztus 1-én beraktam hozzá a cuccaimat.
A világ egyik legönzőbb, legképmutatóbb, és legszarrágóbb emberéről beszélünk.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Azok után, amennyire kikészített engem lelkileg, nem különösebben tud meghatni, hogy amúgy a tudatos szemétkedésével, és hullámvasutazásával előidézett lelkiállapotom, amit folyton ő újított meg a kapcsolat keresésével, milyen módon csatolódik vissza rá.
Hónapok óta nem vagyok képes szabadulni a szemétkedései hatása alól, annyira kikészített az aljasságával, de gondoljak arra, hogy ez milyen hatással van rá?
Annyiban gondolok rá, hogy nem fárasztom magam azzal, hogy írogatok neki, és blogot sem vezetek róla. Egyikre sem pazarlok energiákat.
És május 1-től már rátok se.
Faszság.
Bíztam benne, mint egy istenben, én tudatosan elárult.
Ha ennek van rá visszacsatolása, az olyan, mint a gravitáció.
Ha leugrik, leesik.
most komolyan erre vered magad:
cinemafotografen.de/index.php
hát tényleg gecinagy munka lehetett. bár fejlődtél, a fejléc már kattintható ikszdé
Ha leugrik, leesik.
dehát ott a vonzás törvénye. azt mondtad, olyan, mint a gravitáció. akkor miért nem vonzod be hogy tudsz repülni, és ugrasz?
miért, mi lenne, ha mindez nem így lenne? kimennél és megtámadnád, te pszichopata?
És a csajra sem vesztegetek időt.
Amikor kedvem lesz megkeresni, megekersem, és kész.
az jó lesz. előbb jön majd a polizei, aztán bevágnak RGL barátod mellé a német vigyorgóba
miért ponto augusztus 20-ig, te retardált?
Ez az Fifi kutya, csak keményen, így hamarabb jutsz börtönbe, vagy tajgi mellé a vigyorgóba!
1 biztos. nem vagy úriember. proli vagy. mint a hülye roli.
a nőket tisztelni kell.(már aki tetszik)barmok. ...remélem, roli nemsoká megdöglik a diliházba......én a kurvákkal is tisztelettel bántam...
mindegy....komcsi proli, kádárnépe....
Mi van broni, még mindig nem költöztél el anyádtól?
sajna nem..azért nem akarok valami törpe kunyhóba mennni...
aluidni kék .........
Reszkess brnói, mert ha megneveltük Sodit meg Kisborost, te leszel a következő!
te se vagy vicces
És kurvára nem érdekel, hogy másodjára is be akarná-e korlátozni, hogy mit csinálok Berlinben, amikor ott vagyok.
te idióta náciköcsög recskagnóm, az téged semmiben sem korlátoz, hogy ha kimész bejlinbe, akkor őt hagyd békén, és amúgy azt csinálsz, amit akarsz
akkor Andi problémája hosszú távon megoldódott, mert neked a büdös életben nem lesz "jó és értelmes okod" ott tartózkodni, mivel alapvetően csak azért mennél ki, hogy őt basztasd
NE ENGEM, hahó!!!
Nem a fővárosban lakok, nem vagyok nő és ez nem az én fórumom!
Snecinek az a legnagyobb büntetés, hogy él, azaz vegetál.
Klasszikus love&hate.
Szerző:
vsetko jedno
Apr 28, 2015 22:59:25
Válasz
(13)
ha nincs gond azzal ha megfigyelnek, miért húztad le mindig a redőnyt a Kolosyn???
Apr 28, 2015 22:59:25
vsetko jedno
Apr 28, 2015 22:59:26
ha nincs gond azzal ha megfigyelnek, miért húztad le mindig a redőnyt a Kolosyn???
Apr 28, 2015 22:59:26
kisruszki
Apr 28, 2015 23:02:08
az mindegy, ha joképű, 20 év alatti srác, nem szőrös meg kövér......
Oké, a korom már 20 feletti, de a Jabil biztonsági őrei kifejezetten jóképűnek tartottak, plusz se szőrős, se kövér nem vagyok, bármit is hazudozott rólam Yuang, a kambódzsai. Mehetek?
Apr 28, 2015 23:02:08
broni
Apr 28, 2015 23:02:41
én biszex vagyok, mneg pedo hajlamaim is vannak, de még fuival, meg gyerekkel nem szexeltem......
Apr 28, 2015 23:02:41
broni
Apr 28, 2015 23:04:25
de nem vok pedo, csak olyan édesek azok a 9-10 év körüli lánykák......ugyse rontanám meg....rendesebb vok annál.....
Apr 28, 2015 23:04:25
-
Apr 28, 2015 23:05:20
Tényleg, Púp, ne proxizz, mi is csak passzívan szeretnénk megfigyelni, merre is laksz. Ez még nem zaklatás. Ne legyél hálátlan, és ne sérts meg minket azzal, hogy azt mondod, félni kell tőlünk! Tudod, a trollok egyébként is ártalmatlanok.
Apr 28, 2015 23:05:20
kisruszki
Apr 28, 2015 23:05:23
Még én sem voltam románnal, dehát szerintem pont ideje, hogy kipróbáljunk valami újat. Síkosítóra nem lesz szükségünk, csak forgasd meg a huncutodat a hajamban és már tolhatsz is. ;-)
Apr 28, 2015 23:05:23
broni
Apr 28, 2015 23:07:10
faaszom ere a xanaxra ivást, ilyenkor mindig baromságokat írok.de élőbe is ilyen vok..a kocsmába is mondtam pár meredek dolgot, amelyik bezárt...román-magyaron egyedül szurkoltam a románoknak, meg 30 magyar....és nem féltem.....nyertünk))))))
Apr 28, 2015 23:07:10
Érdeklődő
Apr 28, 2015 23:14:05
faaszom ere a xanaxra ivást, ilyenkor mindig baromságokat írok.de élőbe is ilyen vok..a kocsmába is mondtam pár meredek dolgot, amelyik bezárt...román-magyaron egyedül szurkoltam a románoknak, meg 30 magyar....és nem féltem.....nyertünk))))))
Apr 28, 2015 23:14:05
Hiénaverő
Apr 28, 2015 23:15:35
Aztarohadt elmebeteg kurvaélet! Mi volt itt megint? Ezen már nem tudtam röhögni. Lehet hogy geciség, de én remélem hogy Recskaboy visszamegy Berlinbe, mert akkor végre rá lehetne hívni a rendőröket. Máshogy nem lehet megszabadulni a pszichopata állattól.
Ahogy ecsetelgeti hogy "dehogy megyek én Andi közelébe, csak majd véletlenül pont arra járok mindig amerre ő", na az nagyon kemény! Kibaszott monomániás elmebeteg, miért nem döglesz már meg? Az az egy szerencséje van Andinak hogy ennek a fasznak soha a büdös életben nem lesz "kinti társasága" akikhez kiutazhatna. De szerintem egyszer majd el fog szakadni a cérna és kimegy magától is, na akkor kell elkapni. Vagy összerugdostatni az amerikaifocista gyerekkel meg chrissel, vagy a rendőrséget ráhívni, de ott egy percig szabadlábon nem maradhat.
2. vagy a sitt,
3. vagy a gyogyó.
Ez a három, más opció nem maradhat. Ez nem vicc, egy késsel tényleg ugyanolyan veszélyes mint bármelyik bakcigány állat.
Ahogy ecsetelgeti hogy "dehogy megyek én Andi közelébe, csak majd véletlenül pont arra járok mindig amerre ő", na az nagyon kemény! Kibaszott monomániás elmebeteg, miért nem döglesz már meg? Az az egy szerencséje van Andinak hogy ennek a fasznak soha a büdös életben nem lesz "kinti társasága" akikhez kiutazhatna. De szerintem egyszer majd el fog szakadni a cérna és kimegy magától is, na akkor kell elkapni. Vagy összerugdostatni az amerikaifocista gyerekkel meg chrissel, vagy a rendőrséget ráhívni, de ott egy percig szabadlábon nem maradhat.
2. vagy a sitt,
3. vagy a gyogyó.
Ez a három, más opció nem maradhat. Ez nem vicc, egy késsel tényleg ugyanolyan veszélyes mint bármelyik bakcigány állat.
Apr 28, 2015 23:15:35
broni
Apr 28, 2015 23:17:27
Apr 28, 2015 23:17:27
Érdeklődő
Apr 28, 2015 23:21:14
Apr 28, 2015 23:21:14
Hiénaverő
Apr 28, 2015 23:23:51
Amúgy a kurva anyádat te rohadék pszichopata zaklató, hogy a Tanszéket akartad mószerolni! Hülyének nézed Andit? Azt hiszed nem olvassa a fórumot, nem látja miket írkálsz ide róla, és hogy a trollok pont azon vannak hogy leállítsanak róla?
Nyálcsorgatóban a helyed, mint Tajginak. Zaklató idegbetegek, muszájdzseki való nektek, nem nő.
Nyálcsorgatóban a helyed, mint Tajginak. Zaklató idegbetegek, muszájdzseki való nektek, nem nő.
Apr 28, 2015 23:23:51
broni
Apr 28, 2015 23:27:03
talált!!!!!!!!
Apr 28, 2015 23:27:03
broni
Apr 28, 2015 23:29:12
én aztán részegen kiabáltam meccss után,. hogy dák erő, meg tiszáig a miénk, egy magyar nem jöttt oda, ...gyáva népség.....pedig sok idegen is volt bent akkor....magyarok..röhej....
Apr 28, 2015 23:29:12
vsetko jedno
Apr 28, 2015 23:34:33
2. vagy a sitt,
3. vagy a gyogyó.
4. vagy a gödör
Apr 28, 2015 23:34:33
broni
Apr 28, 2015 23:39:12
youtu.be/s4pjKopHoHg
na, itt egy bátor nép!!!!!!!!
(van még náci a világon, aki szereti a zsidókat???, mint én)....
na, itt egy bátor nép!!!!!!!!
(van még náci a világon, aki szereti a zsidókat???, mint én)....
Apr 28, 2015 23:39:12
broni
Apr 28, 2015 23:55:56
ma kedd van..én azt hittem, szombat...igaz..szombaton ittan, vasárnap aludtam, tegnap döglöttem, ma megint iszok..ez az élet ...üsd a törököt!!!!erdogan, de állat, bazd meg anyádat!!megölöm azt a kecsakebaszó szart!!!!!!!!!!
Apr 28, 2015 23:55:56
Sodilegnagyobbrajongója
Apr 28, 2015 23:56:20
Nagyon kemény a műsor.
Azt hiszem nem tudok semmi értelmeset hozzáfűzni. Endrének sürgősen orvosi segítségre lenne szüksége. Számomra már ezer éve egyértelmű volt, hogy Andi fél a recskarémtől, de nem akartam leírni, mert ezt akarja hallani. Bárminemű visszajelzésnek az áldozata részéről csak örül. Meg is mondta: Kaufmanhoz hasonlóan az a terv, hogy addig tegye pokollá az áldozat életet, amíg az inkább beadja a derekát, minthogy tovább szenvedjen.
Andit csak az menti meg, hogy a zaklatója szegény, mint a templom egere. Ha lenne pénze, ott recskázna Andi ablaka elott valami bokorban.
Az meg nem igaz, hogy nem zaklatná még most is. Saját maga is bevallotta, hogy többször hívta telefonon.
Azt hiszem nem tudok semmi értelmeset hozzáfűzni. Endrének sürgősen orvosi segítségre lenne szüksége. Számomra már ezer éve egyértelmű volt, hogy Andi fél a recskarémtől, de nem akartam leírni, mert ezt akarja hallani. Bárminemű visszajelzésnek az áldozata részéről csak örül. Meg is mondta: Kaufmanhoz hasonlóan az a terv, hogy addig tegye pokollá az áldozat életet, amíg az inkább beadja a derekát, minthogy tovább szenvedjen.
Andit csak az menti meg, hogy a zaklatója szegény, mint a templom egere. Ha lenne pénze, ott recskázna Andi ablaka elott valami bokorban.
Az meg nem igaz, hogy nem zaklatná még most is. Saját maga is bevallotta, hogy többször hívta telefonon.
Apr 28, 2015 23:56:20
broni
Apr 29, 2015 00:08:52
Nagyon kemény a műsor.
nem hinném, hogy ez a csaj nem tudná örökre eltüntetni endrét, ha megjelenik berlinben, pláne a közelében.....tuti
Apr 29, 2015 00:08:52
jiddise máme
(
x11)
Apr 29, 2015 00:12:22
x11)
elképesztő, amit a recskagnóm ma előadott, ez tényleg beteg
az ember néha tényleg megsajnálja, hogy egy szeretethiányos szerencsétlen idióta, aztán eszembe jut, hogy alapvetően egy náci köcsög, gyűlöli a nőket és örül a megaláztatásiuknak, de ez a sztalkerkedés mindennek a teteje, vagy inkább legalja
az ember néha tényleg megsajnálja, hogy egy szeretethiányos szerencsétlen idióta, aztán eszembe jut, hogy alapvetően egy náci köcsög, gyűlöli a nőket és örül a megaláztatásiuknak, de ez a sztalkerkedés mindennek a teteje, vagy inkább legalja
Hiénaverő
Apr 29, 2015 00:21:25
Remélem Andreának is világos most már, hogy a Jéghideg Jogász csakis a fizikai erőszakból ért. Úgyhogy ha meglátja valahol, azonnal ugrassza a férfi ismerőseit, aztán ha a gnóm elesett már párszor az utcán, akkor lehet hívni a kékeket.
Apr 29, 2015 00:21:25
-
Apr 29, 2015 00:36:27
elképesztő, amit a recskagnóm ma előadott, ez tényleg beteg
Andi pontosan ezt a hibát követte el. Megsajnálta, és azt hitte, egy kis környezetváltozás, meg hogy láthat valamit a világból, majd helyre rázza a púpost. Nem is tévedhetett volna nagyobbat.
Apr 29, 2015 00:36:27
broni
Apr 29, 2015 00:38:23
van, aki dörpét is sajnálná, pedig egy bacilusgazda tewtűláda......
Apr 29, 2015 00:38:23
-
Apr 29, 2015 01:04:32
Azért segített valamennyit, tény. Jobb lett volna, ha kint marad még, persze úgy, hogy nem találkozik Andival. Milyen szépen visszasüppedt a szarba, hogy hazajött...
Apr 29, 2015 01:04:32
ál-sodika
Apr 29, 2015 01:06:40
Én a szegény, most meghurcolni készült 93 éves Oskar Gröning bácsit sajnálom.
Oskar Göring bácsi szegény.
Oskar Göring bácsi tisztességes.
Oskar Göring bácsi.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Oskar Göring bácsi szegény.
Oskar Göring bácsi tisztességes.
Oskar Göring bácsi.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Apr 29, 2015 01:06:40
broni
Apr 29, 2015 01:10:08
ezért, meg kell égetni, fráterrel együtt!!!!!!!!
az úr velünk!!!!!!!
mózes is mondott volna nemet, mikor jehova hívta a sínai hegyre a tízparacsolatért?????
másként salakul az emberi történelem, , hahó,nem lett volna kereszténység se!!!!!!fráter, baszod, égned kell..most is hallom az úr szavát!!!!!
az úr velünk!!!!!!!
mózes is mondott volna nemet, mikor jehova hívta a sínai hegyre a tízparacsolatért?????
másként salakul az emberi történelem, , hahó,nem lett volna kereszténység se!!!!!!fráter, baszod, égned kell..most is hallom az úr szavát!!!!!
Apr 29, 2015 01:10:08
broni
Apr 29, 2015 01:30:06
emsodi, adsz 30 ezret, oszt megbaszhatod anyámat, majd én lekábítom, észre se vesz..na?????????
Apr 29, 2015 01:30:06
Elsőéves lurker
Apr 29, 2015 02:09:24
Sodika, amit itt előadtál, az mindenkinek több, mint aggasztó. Nem miattad aggódunk, ne érts félre, hanem Andi miatt. Én eddig csendben élveztem az autista műsorodat, de most már elegem van. Próbálnám humorosan felfogni a dolgokat, de ezt képtelenség ép ésszel felfogni. Konkrét veszélyt jelentesz őrá. Tudod, van egy olyan érzés, hogy szerelem. Az pedig (egy "kereszténynek" kell magyaráznom) a másik szeretetén, tiszteletén és elfogadásán alapul. Nem kívánok pátoszi magasságokba emelkedni, vagy közhelyeket puffogtatni, de szerintem rajtad kívül mindenki érti ezt, amiről beszélek. Neki szabad döntése van, és mivel te szereted, ezt tiszteletben tartod. Ha nem hagyod őt békén, teszünk róla, hogy megtudd, mit jelent a "bosszú népe". Hidd el, én nem vagyok intervencionista troll, csak egy egyszerű lurker. De így látatlanban is megmondhatom, hogy ha nem állsz le a terveiddel, nem hagyod őt békén és ki mersz menni hozzá Berlinbe akármilyen indokkal, akkor mi azt meg fogjuk tudni és hidd el, minden eddigi kontented "véletlenül" a BND kezébe fog kerülni, te utolsó náci pszichopata szemétláda. Itt valójában nem a trollok a szemetek, ahogy azt a te pszichopata egybites agyadban elképzeled. Itt te vagy az igazi farkas. Nomen est omen. Ezt vedd nagyon komolyan, mert egy önzetlen nő emberként tekintett rád és azóta ennek a levét issza. Hidd el, a rendőrséget, a BND-t is rád fogjuk uszítani, mert komolyan fognak venni, és nem csak azért, mert Németországban a személyes szabadságot mindennél többre tartják, hanem azért is, mert ők köszönik meg, ha lekapcsolhatnak egy füles alapján egy olyan utolsó náci pszichopatát, mint te. Ha majd kitoloncolnak, itthon vigyoroghatsz az IMEI-ben. Ha ott marasztalnak egy darabig, remélem nem kell ecsetelnem, hogy hogyan fognak bánni egy olyan nácival, mint te. Őszintén remélem, hogy erre nem fog sor kerülni,mert akkor én is intervencionista leszek. Nem bántunk nőket se lelkileg, se testileg, te utolsó féreg. A férfi attól férfi, hogy az élet kioszt 6 pofont, de mindig feláll és egyenes háttal megy előre. Megvalósítja önmagát, és összeszorított fogakkal küzd a családjáért. Mert ettől férfi. Nem húzza le az édesanyját, a környezetét és nem zaklatja azokat, akik valamikor jót akartak neki. Mindenki nevében mondhatom ezt, túlléptél egy határt és figyelni fogunk.
Apr 29, 2015 02:09:24
broni
Apr 29, 2015 02:16:37
én nem sajnálom a picsát, aki egy törökkel szexel, megérdemli sodit......white power!!!!!!!!!biztos pár niggert is leszopott már gülü......
Apr 29, 2015 02:16:37
Elsőéves lurker
Apr 29, 2015 02:20:04
én nem sajnálom a picsát, aki egy törökkel szexel, megérdemli sodit......white power!!!!!!!!!biztos pár niggert is leszopott már gülü......
Számomra itt elvekről van szó, Prof. Ez nekem már sok, eddig nevetni jártam ide, most meg úgy érzem magam, mint valami nyomasztó thriller bevezetőjénél. Evidenciák.
Apr 29, 2015 02:20:04
Brian
Apr 29, 2015 02:20:12
Apr 29, 2015 02:20:12
broni
Apr 29, 2015 02:37:20
nem.........nem tetszik..emőke!na, az jó csaj volt......iszok is még egy sört, tramadollal,.......gyermekkori szerlmem, miatta lettem alkesz, az ndk-ba...lehet már írtam...mindegy......
reni!!!!!!!!!!!!!!! ő meg itt van 5 poercre, és semmi..,,,pedig meghalnák érte....
Apr 29, 2015 02:37:20
broni
Apr 29, 2015 03:34:54
13 man nem basznak!anyám itt van, 10 ezer ft-oszt nyomhatjátok neki!!!!!!! regel arra kelltem, hogy te dög, már megint 11 .ig aludtál..dög ...bassza meg az isten, utálom, miint a szart....mikor van anyák napja, szarral összekenewm a szobáját....
Apr 29, 2015 03:34:54
broni
Apr 29, 2015 03:38:47
ara megyek, hogy minél jobban levegyem lóvéval...fél lakás az enyém, csak a z ügyvéd is lóvé,,,,,,dög,mert békésen aludtam....iszok még egy sört6.....
Apr 29, 2015 03:38:47
broni
Apr 29, 2015 03:41:28
apám pénzelte, szart se keresett....szegény fater hogy vette el az idegbeteg, hülye picsát...inkább kecskét baszot volna.........
Apr 29, 2015 03:41:28
broni
Apr 29, 2015 05:03:51
barbi????????????vegyél be ricinust!a troolol baszni mentek.....heil ceaausescu!faszom, ez tramadol-xanax.pia, már előbb is majdgem elestewm..
emőke!!!!!!!!!!!!!
emőke!!!!!!!!!!!!!
Apr 29, 2015 05:03:51
broni
Apr 29, 2015 05:52:10
ébred a troll...igyatzok egy felest, én előbb nyomtam jégert...felláni nem igem tudok, , a tramadol üt....
tervezzünk trágyákat
tervezzünk trágyákat
Apr 29, 2015 05:52:10
sodika
Apr 29, 2015 05:56:41
egy önzetlen nő emberként tekintett rád és azóta ennek a levét issza
A nagy önzetlenségében
- velem szereztett magának magyar ügyvédet a szerzői jogi igényéhez
- én szereztem neki magyar sajtóigazolványt
- én segítettem neki a biztonsági őrrel vitatkozós, rendzavarós ügyében
- én segítettem neki a birtokvédelmet kérő albérlős ügyében
(ez utóbbi két ügy egyébként világosan jelzi, hogy amúgy egy összeférhetetlen személyiség a nő, ezért is vertek meg engem augusztus 1-én miatta, mert nem tudja, hogyan kell viselkedni, és kiket sodor ezzel veszélybe)
- a nagy önzetlenségében cserbe hagyta előttem egy hétten Joachimot is, mondván: "meguntam az arcát"
És a galériás projektet, aminek segítségével - amíg jelen voltam a munkámmal - minden a legnagyobb rendben ment, és ami után minden összeomlott, már nem is említem.
A nagy önzetlenségében ez a nő soha nem segített nekem semmiben. Az egyetlen dolog, amiben valaha olyan volt, hogy segítséget kértem és kaptam tőle, amikor augusztus 1-én beraktam hozzá a cuccaimat.
A világ egyik legönzőbb, legképmutatóbb, és legszarrágóbb emberéről beszélünk.
Apr 29, 2015 05:56:41
sodika
Apr 29, 2015 06:00:33
Nem bántunk nőket se lelkileg, se testileg, te utolsó féreg.
Azok után, amennyire kikészített engem lelkileg, nem különösebben tud meghatni, hogy amúgy a tudatos szemétkedésével, és hullámvasutazásával előidézett lelkiállapotom, amit folyton ő újított meg a kapcsolat keresésével, milyen módon csatolódik vissza rá.
Hónapok óta nem vagyok képes szabadulni a szemétkedései hatása alól, annyira kikészített az aljasságával, de gondoljak arra, hogy ez milyen hatással van rá?
Annyiban gondolok rá, hogy nem fárasztom magam azzal, hogy írogatok neki, és blogot sem vezetek róla. Egyikre sem pazarlok energiákat.
Apr 29, 2015 06:00:33
Fapoleon Hill
Apr 29, 2015 06:05:36
Magadnak kerested, púp. Miért kellett tapadni rá? A lelkiállapotodról meg te tehetsz csak és kizárólag, mert eléárted azt hogy megutáljon és látni se akarjon az életben. Egyébként gyakorlott snecológusok menyire tudták hogy ez lesz, egyik retard se jön ki a nőkkel.
Apr 29, 2015 06:05:36
broni
Apr 29, 2015 06:07:49
megölöd magad????????????
megölöd magad????????????
Apr 29, 2015 06:07:49
sodika
Apr 29, 2015 06:07:50
A lelkiállapotodról meg te tehetsz csak és kizárólag
Faszság.
Bíztam benne, mint egy istenben, én tudatosan elárult.
Ha leugrik, leesik.
Apr 29, 2015 06:07:50
sodika
Apr 29, 2015 06:10:16
AZ AZ EGYETLEN SZERENCSÉJE ENNEK A NŐNEK, HOGY KIFEJEZETTEN SZAR ÉRZÉSEK FŰZNEK AHHOZ, HOGY ÖTLETTELENÜL, ÉS EGYEDÜL BOLYONGOK BERLINI RENDEZVÉNYEKEN, ÉRTELMET TALÁLVA AZ OTTANI LÉTBEN NÉLKÜLE IS, ÉS HOGY EZT AZ ÉLMÉNYT MÉG EGYSZER A HÁTAMRA ME, KÍVÁNOM, EZÉRT ANÉLKÜL, HOGY LENNE _ÚGY EGYÉBKÉNT IS_ JÓ ÉS ÉRTELMES OKOM OTT LENNI, ESZEM ÁGÁBAN SINCS VISSZAMENNI.
AZ A SZERENCSÉJE, HOGY KIFEJEZETTEN SZAR ÉRZÉSEK FŰZNEK AHHOZ, AMIKOR ELKÜLDÖTT, ÉS ELZAVART, MÉLY SEBET HAGYOTT, EZÉRT EZT AZ ÉRZÉST SEM KÍVÁNOM MÉG EGYSZER ÁTÉLNI.
AZ A SZERENCSÉJE EMELLETT, HOGY PÁR NAPON TÚL NEM MEREK OLYAN VÁROSBAN TARTÓZKODNI, AHOL BAJ ESETÉN NINCS KIHEZ BEKOPOGTATNI.
AZ A SZERENCSÉJE, HOGY ELÉGGÉ ELFOGLALOM MAGAM TANULÁSSAL ÉS MELÓVAL AHHOZ, HOGY NE LEGYEN IDŐM BLOGOLNI RÓLA.
Szerencséje, és örülhet neki, mert eddig is pontosan ez biztosította azt a fajta nyugalmát, hogy tiszteletben tartottam a kérését: amióta kérte, személyes jellegű dolgokkal - a csomagomat és a tárhelyet érintő polgári jogi egyeztetéseket leszámítva - egyáltalán nem bombáztam, ezen a fórumon kívül soha nem panaszkodtam rá.
AZ A SZERENCSÉJE, HOGY KIFEJEZETTEN SZAR ÉRZÉSEK FŰZNEK AHHOZ, AMIKOR ELKÜLDÖTT, ÉS ELZAVART, MÉLY SEBET HAGYOTT, EZÉRT EZT AZ ÉRZÉST SEM KÍVÁNOM MÉG EGYSZER ÁTÉLNI.
AZ A SZERENCSÉJE EMELLETT, HOGY PÁR NAPON TÚL NEM MEREK OLYAN VÁROSBAN TARTÓZKODNI, AHOL BAJ ESETÉN NINCS KIHEZ BEKOPOGTATNI.
AZ A SZERENCSÉJE, HOGY ELÉGGÉ ELFOGLALOM MAGAM TANULÁSSAL ÉS MELÓVAL AHHOZ, HOGY NE LEGYEN IDŐM BLOGOLNI RÓLA.
Szerencséje, és örülhet neki, mert eddig is pontosan ez biztosította azt a fajta nyugalmát, hogy tiszteletben tartottam a kérését: amióta kérte, személyes jellegű dolgokkal - a csomagomat és a tárhelyet érintő polgári jogi egyeztetéseket leszámítva - egyáltalán nem bombáztam, ezen a fórumon kívül soha nem panaszkodtam rá.
Apr 29, 2015 06:10:16
sodika
Apr 29, 2015 06:12:52
Úgyhogy kurvára nem érdekel, hogy szarul érinti-e, hogy kikészített engem.
És kurvára nem érdekel, hogy másodjára is be akarná-e korlátozni, hogy mit csinálok Berlinben, amikor ott vagyok.
Szeptemberben egyszer már elmondtam neki, hogy az a szeptember 6-i alkalom volt az első és az utolsó, amikor Berlinben hajlandó vagyok figyelembe venni bármiféle igényét arra nézbe, hogy hova menjek és hova ne.
Szeptemberben egyszer már elmondtam neki, hogy az a szeptember 6-i alkalom volt az első és az utolsó, amikor Berlinben hajlandó vagyok figyelembe venni bármiféle igényét arra nézbe, hogy hova menjek és hova ne.
Apr 29, 2015 06:12:52
sodika
Apr 29, 2015 06:14:59
Világosan elmondtam, és MEGÍGÉRTEM neki, hogy ez egyszeri alkalom volt, és ilyen, hogy bármilyen bekorlátozásának Berlinben eleget teszek, soha többé nem lesz.
Ehhez képest decemberben megismételte.
Ehhez képest decemberben megismételte.
Apr 29, 2015 06:14:59
Fapoleon Hill
Apr 29, 2015 06:17:37
Majd a német rendőröknek magyarázkodhatsz, stalker.
Apr 29, 2015 06:17:37
sodika
Apr 29, 2015 06:17:51
Akkor megyek vissza, amikor KEDVEM lesz, oda megyek, ahova kedvem lesz. Pont akkor. MEGMONDTAM NEKI SZEPTEMBER 6-ÁN: EZ AZ ELSŐ ÉS UTOLSÓ ALKALOM, HOGY BEKORLÁTOZHAT ENGEM, MIKOR, HOVA MEHETEK ÉS HOVA NEM.
Kedvem nincs most, és értelme nincs most.
De amint lesz bármelyik, megyek, és oda és akkor, amikor és ahova éppen kedvem lesz. Juszt is, mert elmondtam neki, hogy a 2014. szeptember 6-i esti rendezvénye volt az első és az utolsó, amikor engem bekorlátoz, és soha többé nem lesz ilyen az életben, ne is álmodjon róla.
Kedvem nincs most, és értelme nincs most.
De amint lesz bármelyik, megyek, és oda és akkor, amikor és ahova éppen kedvem lesz. Juszt is, mert elmondtam neki, hogy a 2014. szeptember 6-i esti rendezvénye volt az első és az utolsó, amikor engem bekorlátoz, és soha többé nem lesz ilyen az életben, ne is álmodjon róla.
Apr 29, 2015 06:17:51
Fapoleon Hill
Apr 29, 2015 06:18:44
De nincs korán egy újabb autirohamhoz?
Apr 29, 2015 06:18:44
sodika
Apr 29, 2015 06:19:27
És szarlak le ám titeket is.
Mostantól, 6:20-tól nem írok róla semmit ide sem.
Nem érek rá ilyesmire: dolgoznom és tanulnom kell.
Mert megígértem neki, hogy lófaszt fog engem még egyszer bekorlátozni.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Apr 29, 2015 06:19:27
broni
Apr 29, 2015 06:22:30
keres már egy jó csajt, mi a faszt askarsz ettől a nyanyától, töki????????????????
Apr 29, 2015 06:22:30
-
Apr 29, 2015 06:34:55
most komolyan erre vered magad:
cinemafotografen.de/index.php
hát tényleg gecinagy munka lehetett. bár fejlődtél, a fejléc már kattintható ikszdé
Apr 29, 2015 06:34:55
-
Apr 29, 2015 06:37:43
Ha leugrik, leesik.
dehát ott a vonzás törvénye. azt mondtad, olyan, mint a gravitáció. akkor miért nem vonzod be hogy tudsz repülni, és ugrasz?
Apr 29, 2015 06:37:43
-
Apr 29, 2015 06:39:50
AZ AZ EGYETLEN SZERENCSÉJE ENNEK A NŐNEK, HOGY KIFEJEZETTEN SZAR ÉRZÉSEK FŰZNEK AHHOZ, HOGY ÖTLETTELENÜL, ÉS EGYEDÜL BOLYONGOK BERLINI RENDEZVÉNYEKEN, ÉRTELMET TALÁLVA AZ OTTANI LÉTBEN NÉLKÜLE IS, ÉS HOGY EZT AZ ÉLMÉNYT MÉG EGYSZER A HÁTAMRA ME, KÍVÁNOM, EZÉRT ANÉLKÜL, HOGY LENNE _ÚGY EGYÉBKÉNT IS_ JÓ ÉS ÉRTELMES OKOM OTT LENNI, ESZEM ÁGÁBAN SINCS VISSZAMENNI.
miért, mi lenne, ha mindez nem így lenne? kimennél és megtámadnád, te pszichopata?
Apr 29, 2015 06:39:50
-
Apr 29, 2015 06:41:13
az jó lesz. előbb jön majd a polizei, aztán bevágnak RGL barátod mellé a német vigyorgóba
Apr 29, 2015 06:41:13
sodika
Apr 29, 2015 06:59:23
Nem támadnám én meg.
De az a gondolat, hogy át kéne gondolnom, hogy kikészül-e valaki lelkileg annak a visszacsatolásaként, hogy előtte tudatosan és aljas módon kikészített engem lelkileg, őrültség.
Ha előidéz egy állapotot, akkor az állapot álata van előidézve. Még ha kellemetlenül is érinti, a saját cselekvőségének törvényszerű visszacsatolsááról beszélünk csupán.
Az, hogy nekem kéne elgondolkodni azon, hogy kikészül-e attól, hogy kikészített engem, a legnagyobb logikátlan ökörség, amit valaha vallottam. Baromság, zazaság.
Ennyi.
És most már 7:00-tól megint teljes csend itt a fórumon.
A részemről. Juszt is. Legalább augusztus 20-ig.
Na meló, csá.
De az a gondolat, hogy át kéne gondolnom, hogy kikészül-e valaki lelkileg annak a visszacsatolásaként, hogy előtte tudatosan és aljas módon kikészített engem lelkileg, őrültség.
Ha előidéz egy állapotot, akkor az állapot álata van előidézve. Még ha kellemetlenül is érinti, a saját cselekvőségének törvényszerű visszacsatolsááról beszélünk csupán.
Az, hogy nekem kéne elgondolkodni azon, hogy kikészül-e attól, hogy kikészített engem, a legnagyobb logikátlan ökörség, amit valaha vallottam. Baromság, zazaság.
Ennyi.
Na meló, csá.
Apr 29, 2015 06:59:23
malmöi legendáré cigány
Apr 29, 2015 07:01:11
Miben korlátozott be WhatAndi?
Miért kürtölöd világgá pont egy olyan fórumon, ahol nevetnek a bukásodon, hogy mekkora sebet kaptál, mennyire fáj ez neked?
Csak tán nincsen egy barátod sem, akinek elmondd? Legyél jó kislány, vezess naplót. Már hajnalban telefosod a fórumot. Itt téged senki nem fog megszánni, Hahó!
Miért kürtölöd világgá pont egy olyan fórumon, ahol nevetnek a bukásodon, hogy mekkora sebet kaptál, mennyire fáj ez neked?
Csak tán nincsen egy barátod sem, akinek elmondd? Legyél jó kislány, vezess naplót. Már hajnalban telefosod a fórumot. Itt téged senki nem fog megszánni, Hahó!
Apr 29, 2015 07:01:11
-
Apr 29, 2015 07:09:08
Nem támadnám én meg.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
miért ponto augusztus 20-ig, te retardált?
Apr 29, 2015 07:09:08
vsetko jedno
Apr 29, 2015 07:12:11
meg az is a szerencse, hogy egy asztal alól kiabáló, nincstelen hülyegyerek vagy.
Apr 29, 2015 07:12:11
urnaba hugyozo
Apr 29, 2015 07:18:38
sodd, ezt a cinemafotografen.de-t is be szoktad adni referenciakent?
Apr 29, 2015 07:18:38
xray
Apr 29, 2015 07:19:56
És szarlak le ám titeket is.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ez az Fifi kutya, csak keményen, így hamarabb jutsz börtönbe, vagy tajgi mellé a vigyorgóba!
Apr 29, 2015 07:19:56
prolesz
Apr 29, 2015 07:20:32
"eloszor lefejelte a terdemet, majd ajulast szinlelt"
Apr 29, 2015 07:20:32
broni
Apr 29, 2015 07:23:13
Nem támadnám én meg.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
1 biztos. nem vagy úriember. proli vagy. mint a hülye roli.
a nőket tisztelni kell.(már aki tetszik)barmok. ...remélem, roli nemsoká megdöglik a diliházba......én a kurvákkal is tisztelettel bántam...
mindegy....komcsi proli, kádárnépe....
Apr 29, 2015 07:23:13
Sodilegnagyobbrajongója
Apr 29, 2015 07:24:45
Beteg vagy, Endre. Kezeltesd magad orvossal.
Apr 29, 2015 07:24:45
Sodilegnagyobbrajongója
Apr 29, 2015 07:37:37
"Akkor megyek vissza, amikor KEDVEM lesz..."
Te akkor mész vissza, amikor úgy alakul a Quaestor-ügy, hogy Rocskaiéknak az lesz az érdeke, hogy országon kívül legyél.
Te akkor mész vissza, amikor úgy alakul a Quaestor-ügy, hogy Rocskaiéknak az lesz az érdeke, hogy országon kívül legyél.
Apr 29, 2015 07:37:37
tigris
Apr 29, 2015 07:40:00
szerintem ez a masztipartis sodi lesz. ez ugyanis szeptember 6-án nagyon keményen megmondta andinak, hogy őt ne korlátozza, a másik meg december közepén készített egy nyöszörgős videót, amiben megígéri, mindenben aláveti magát a másik fél akaratának.
Apr 29, 2015 07:40:00
broni
Apr 29, 2015 07:44:27
fel kéne rugdoisni anyámat, menjhen sörért..atom ez a tramadol-xanax-sör-jéger kombó.......)))))))))44
kezd beütni)))))))))))
kezd beütni)))))))))))
Apr 29, 2015 07:44:27
xray
Apr 29, 2015 07:46:52
fel kéne rugdoisni anyámat, menjhen sörért..atom ez a tramadol-xanax-sör-jéger kombó.......)))))))))44
kezd beütni)))))))))))
kezd beütni)))))))))))
Apr 29, 2015 07:46:52
snecigeci
(
x44)
Apr 29, 2015 07:47:14
x44)
Újabb Soha többet nem írok ide időszakra kell kelnem? Ejj.
She was a dude.
tigris
Apr 29, 2015 07:48:39
kurvanagy, ahogy endre megint belelovallta magát az őrületbe és totálisan hülyét csinált magából.
Apr 29, 2015 07:48:39
Haim
(
x10)
Apr 29, 2015 07:50:39
x10)
Ha Molnár F Árpád caps lockozik, akkor üvölt és csontot tör.
Ha sodi, akkor valószínűleg ilyenkor artikulátlanul bömböl.
Na meló, csá.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Ha sodi, akkor valószínűleg ilyenkor artikulátlanul bömböl.
Na meló, csá.
broni
Apr 29, 2015 07:56:31
sajna nem..azért nem akarok valami törpe kunyhóba mennni...
aluidni kék .........
Apr 29, 2015 07:56:31
broni
Apr 29, 2015 07:58:44
vagy megöljem magam....he-he....ugyis diliházba kerülne, tuti))))))))))))))
reni!!!!!!!!!!!!
reni!!!!!!!!!!!!
Apr 29, 2015 07:58:44
broni
Apr 29, 2015 08:00:07
na, joccakát, én lefekszek.....
Apr 29, 2015 08:00:07
Sodilegnagyobbrajongója
Apr 29, 2015 08:08:22
Apr 29, 2015 08:08:22
Sodilegnagyobbrajongója
Apr 29, 2015 08:08:24
Apr 29, 2015 08:08:24
Sodilegnagyobbrajongója
Apr 29, 2015 08:10:00
Na vazze, broni, nem brnói.
Apr 29, 2015 08:10:00
jiddise máme
(
x11)
Apr 29, 2015 08:34:08
x11)
te se vagy vicces
jiddise máme
(
x11)
Apr 29, 2015 08:38:10
x11)
te idióta náciköcsög recskagnóm, az téged semmiben sem korlátoz, hogy ha kimész bejlinbe, akkor őt hagyd békén, és amúgy azt csinálsz, amit akarsz
Örebro
Apr 29, 2015 08:45:52
le a kalappal gyagyås! ket nappal az utazasod elött (måjus 1 ), vegleg soha az eletben nem irsz ide, ugye nem baj ha kiröhöglek te szar!
Apr 29, 2015 08:45:52
tigris
Apr 29, 2015 09:06:17
hogy fog nézni andika, mikor megérkezik Sodi a kiállításra a haveri körével. Csupa aranyifjú, meg persze kurvajó csajok, és Endre a társaság középpontja. Na akkor fog majd irigykedni, akkor próbál majd simulni, "ááá Sodi, gyere adj egy puszit" De Sodi csak ránéz keményen, és annyit mond : "talán ismerjük egymást? " ekkor megérkezik egy fiatal feszes németcsibe, aki egyébként szupermodell, és elrángatja féltékenyen Endrét, aki még egyszer visszanéz, utojára..... Andi szeméből pedig patakzanak a könnyek.
Apr 29, 2015 09:06:17
jiddise máme
(
x11)
Apr 29, 2015 09:10:44
x11)
EZÉRT ANÉLKÜL, HOGY LENNE _ÚGY EGYÉBKÉNT IS_ JÓ ÉS ÉRTELMES OKOM OTT LENNI, ESZEM ÁGÁBAN SINCS VISSZAMENNI.
akkor Andi problémája hosszú távon megoldódott, mert neked a büdös életben nem lesz "jó és értelmes okod" ott tartózkodni, mivel alapvetően csak azért mennél ki, hogy őt basztasd
drága pénzen
Apr 29, 2015 09:53:53
Sodi miért kellett elmenned az irodából?
Kaufmannval minden este bebasztok?
Az anyja szobájában alszol?
Most ő a mentorod? Tud útmutatást adni?
Kaufmannval minden este bebasztok?
Az anyja szobájában alszol?
Most ő a mentorod? Tud útmutatást adni?
Apr 29, 2015 09:53:53
Hiénaverő
Apr 29, 2015 09:55:50
Meddig kell még az óriáscsecsemőt mentorálni? 40-50 évesen (ha megéri) is kell majd neki egy MESTER, aki elmondja hogy törölje ki a seggét?
Apr 29, 2015 09:55:50
Fekete Bikapata
Apr 29, 2015 10:01:19
basználak én,de még nem tudom,mikor megyek legközelebb pestre!!! amúgy csaj vagy????
NE ENGEM, hahó!!!
Nem a fővárosban lakok, nem vagyok nő és ez nem az én fórumom!
Apr 29, 2015 10:01:19
-
Apr 29, 2015 10:05:59
"Nem érek rá ilyesmire: dolgoznom és tanulnom kell."
Méghozzá jó sokat kellene. Túl sokat foglalkozol azzal hogyan állj bosszút Andin egy vélt sérelem miatt.
Méghozzá jó sokat kellene. Túl sokat foglalkozol azzal hogyan állj bosszút Andin egy vélt sérelem miatt.
Apr 29, 2015 10:05:59
Fekete Bikapata
Apr 29, 2015 10:20:23
,,A világ egyik legönzőbb, legképmutatóbb, és legszarrágóbb emberéről beszélünk.''
Akkor mégis mi a faszt akarsz még mindig tőle???
Nyem éjtyem...
Nagyon kemény, hogy késő este és már hajnalban is ő a téma...
Tudsz aludni, sodika? Vannak sírógörcsök most is? Gyakran felsírsz álmodban?
Akkor mégis mi a faszt akarsz még mindig tőle???
Nyem éjtyem...
Nagyon kemény, hogy késő este és már hajnalban is ő a téma...
Tudsz aludni, sodika? Vannak sírógörcsök most is? Gyakran felsírsz álmodban?
Apr 29, 2015 10:20:23
-
Apr 29, 2015 10:24:52
Trollok, csináljatok már egy skype-interjút Ángyi nénivel, ahol végleg kiosztja Snecit. Talán csak ennyi kell, hogy öngyilkos legyen!
Apr 29, 2015 10:24:52
Fekete Bikapata
Apr 29, 2015 10:25:35
,,AZ A SZERENCSÉJE, HOGY ELÉGGÉ ELFOGLALOM MAGAM TANULÁSSAL ÉS MELÓVAL AHHOZ, HOGY NE LEGYEN IDŐM BLOGOLNI RÓLA.''
Mecsoda befenyítés ez, emberek! LOL
Szerintem Andi most öttészarta magát...
Idegbeteg, az első szerelmükben hatalmasat csalódó tinipicsák írnak ilyeneket...
Mecsoda befenyítés ez, emberek! LOL
Szerintem Andi most öttészarta magát...
Idegbeteg, az első szerelmükben hatalmasat csalódó tinipicsák írnak ilyeneket...
Apr 29, 2015 10:25:35
xray
Apr 29, 2015 10:27:28
Trollok, csináljatok már egy skype-interjút Ángyi nénivel, ahol végleg kiosztja Snecit. Talán csak ennyi kell, hogy öngyilkos legyen!
Snecinek az a legnagyobb büntetés, hogy él, azaz vegetál.
Apr 29, 2015 10:27:28
-
Apr 29, 2015 11:12:35
Azért kíváncsi lennék arra, hogy Sodi hogyan képzelte el a tartós kapcsolatát a szerelmével. Andi melózik, Sodi meg Berlinben henyélget, tanulgat.
Apr 29, 2015 11:12:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 29, 2015 11:19:55
x38)
Együtt tütükéznek, miközben fuck the system.
Időnként Andi megdícséri a pitont, Endre pedig nyers csirkét szolgál fel.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Időnként Andi megdícséri a pitont, Endre pedig nyers csirkét szolgál fel.
-
Apr 29, 2015 11:26:15
Ángyi teherbe esik Endrétől, Endre ettől megijed és lelép Berlinből.
Apr 29, 2015 11:26:15
-
Apr 29, 2015 11:43:59
pup, teljesen hiteltelen a sohatobbetnemirokide, ha nins fb kozlemeny! kapd ossze magad, es csinald meg.
Apr 29, 2015 11:43:59
javítás
Apr 29, 2015 11:44:59
Púp teljesen hiteltelen.
Apr 29, 2015 11:44:59
Elsőéves
(
x3)
Apr 29, 2015 11:48:54
x3)
Ez az elsöprő mániás roham a végletekig destruktívan hatott rám így szerda délelőtt..
Sodi csak két kérdés...
1. Ha láttad, hogy másokat is cserben hagyott, akkor miért gondoltad, hogy veled majd kivételt tesz?
2. Ha akkora önjáró jogi fogalom vagy, hogy segítettél neki több perében, akkor mi a fenéért nem perled szarrá a kárért amit neked okozott azzal, hogy nem fizetett semmit a munkádért? (Amit gondolom számláztál neki a cégbirodalmadon keresztül *pr)
Fogsz te még engem rajongással szopni
Sodi csak két kérdés...
1. Ha láttad, hogy másokat is cserben hagyott, akkor miért gondoltad, hogy veled majd kivételt tesz?
2. Ha akkora önjáró jogi fogalom vagy, hogy segítettél neki több perében, akkor mi a fenéért nem perled szarrá a kárért amit neked okozott azzal, hogy nem fizetett semmit a munkádért? (Amit gondolom számláztál neki a cégbirodalmadon keresztül *pr)
Főnikmadár
Apr 29, 2015 11:51:36
" A világ egyik legönzőbb, legképmutatóbb, és legszarrágóbb emberéről beszélünk."
Akkor miért akarsz mellé költözni, megint kapcsolatba lépni vele? Elmebeteg vagy, Hahó!
Akkor miért akarsz mellé költözni, megint kapcsolatba lépni vele? Elmebeteg vagy, Hahó!
Apr 29, 2015 11:51:36
-
Apr 29, 2015 12:02:48
" A világ egyik legönzőbb, legképmutatóbb, és legszarrágóbb emberéről beszélünk."
Klasszikus love&hate.
Apr 29, 2015 12:02:48
snecigeci
(
x44)
Apr 29, 2015 12:34:40
x44)
Apr 29, 2015 12:34:40
Endre, találtam neked valamit:
www.fake-friends.com/about/
She was a dude.
www.fake-friends.com/about/