állítólag ez nem a rencer, a rencer valami nyomkövető szoft lett, ha jól értettem.
Jó, Pesten én is.
De ez Belrinben volt, ahol csak őket ismertem.
Oszt nem akartam már az elején ismerősök nélkül maradni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem, a rencer egy komplex valami, ami mindent kezel. Olyasmi, mint amit a vérprofi berlini programozózseni összerakott a boszorkánynak.
Meg *olyanabb*.
Mindkettő úgy készült, mint a Luca széke.
És még örültél is, hogy nem kötnek pórázt a nyakadba.
Nem férfi vagy te, csak egy csíra.
Miért, a szilaj paripának gyámokra van szüksége, mint egy csecsemőnek?
A seggedet azért ki tudod törölni egyedül, vagy kiabálsz Vera néninek, ha végeztél?
Nem kiabálok,mert akkor Jani bácsi mérges. Felhívom telefonon. 21. század, hahó!
Bazmeg, és ha ott úgy éreztem?
És ha ezt még esetleg egyenesen dekleráltam is?
Jó, valahol megtisztelő, hogy az volt a csaj hozzáállása, hogy "jaj, ugyan már, SoDI", de ettől még a lelki alaphelyzet, ami az feléje irányuló bizalomra épült, még nem változott meg.
Megtisztelő, ha nem értik mi a fasznak akarsz gyámot magadnak 33 évesen? GIGALOL
Aha.
Mert hogy nagyobb önállóságot feltételezett rólam, én saját magamról odakint. Ez voltaképp egy megtiszetlő alapállás volt, de ennek ellenére sem tudtam neki tiszta szívemből örülni.
Ha mondjuk "kiderülne", hogy autista vagy, vagy egyéb fogyatékosságod miatt van szükséged gyámra
Ilyen nem derülhet ki.
Ez lelki dolog volt csupán-
Mi a retkes szarért fogadod meg újra és újra, hogy nem írsz ide?
MIÉRT?
Hát megint itt pofázol.
Jó, valahol megtisztelő, hogy az volt a csaj hozzáállása, hogy "jaj, ugyan már, SoDI", de ettől még a lelki alaphelyzet, ami az feléje irányuló bizalomra épült, még nem változott meg.
Te tényleg ennyire debil vagy? Az neked megtisztelő, hogy a kérdésben lévő lekicsinylést a pofádba mondják?
De.
És ez akármennyire is volt megtisztelő, hirtelen túl sokat feltételezett.
Nem lelki, hanem érzelmi és valamilyen szinten szellemi fogyatékosság. Képes vagy (néha) mondatokat leírni, valamilyen szinten ellátni magad, egyedül közlekedni, stb, de teljességgel antiszociális vagy. Erről persze azok is tehetnek a környezetedben, akik nem vittek el egy szakrendelésre,ahol alaposan elbeszélgettek volna veled. mondjuk egy pszichomókus, aztán egy komolyabb szakember. Egyszerűen nem tudsz viselkedni. Nagyon sok problémád van. Hidd el, andi nem különleges eset, csak egy átlagos ember, aki a te agyadban istennő lett, majd a porba hullott. Ő csak egy normális emberi lény,akit megriasztott a te viselkedésed.
Most őszintén és jó szándékkal szólok, mint embertársad. Kibaszott nagy pofon és szopás hegyek várnak rád, ha a gazdáid leveszik rólad a kezüket. Készülj fel. Keress fel egy szakembert és próbálj meg változtatni. hátha még nem teljesen reménytelen a helyzeted.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Akkor keresel más ismerősöket. Pl. a nyelvsuliból.
Miről beszélsz?
Botrányosan sosem viselkedem.
Inkább kevesebbet teszek, de túl sokat soha.
Mondani könnyű.
Úgy voltam vele, hogy egyelőre nem baj, ha közben tanít.
És így közeledhetek ahhoz, hogy elsajátíthassam az életstílusát.
mit, hogy fajgyalázást követ el, szaracénokal??????
Baromság. Jó eredménnyel szigorlatoztam pszcihológiából az ELTÉ-n. Vágom az emberi motivációkat.
Az, hogy a trollokkal és andinénivel barátkozol, nem ezt mutatja.
Te vagy broni lelki társa, és szereted, ha a szádba szarnak?
Mint a fentiekből látható, nincs semmiféle betegségtudata, ezért sosem fog szakemberhez fordulni.
Nem hinném, hogy Sodika barátkozik veletek.
Inkább, ahogy egyik troll írta, lelki szemetesládának használja ezt a fórumot.
Más kérdés, hogy közben totál hülyét csinál magából.
De ha neki így jó, hát ő tudja.
És te hogy a picsába viselkedsz?
Az egyetlen értelmes haverodat, Pál Marcit is átbasztad, ahelyett meg szádbaszaró boszorkányokkal és a trollokkal haverkodsz.
Ki ilyen elmebeteg még rajtad kívül?
Neked is RGL mellett a helyed a benntlakásos nevelőotthonban.
de gáz lehettél, amikor elkezdtél az ilyen irányú etyetemi tanulmányaiddal gizdázni andi társaságában a magukat eltartó fiatalok között, a neukölnös nyelvtudásoddal, a szembetűnő antiszociális lényeddel. kár, hogy ez nincs meg videón.
majd elsejétől alkalmazom
ahogy a számítástechnikát is, ugye?
Jövő héten, mi? :)
De csak ha releváns.
Vagyis ha informatika, oktatás, pszichológia, marketing, gazdaság, növénytermesztés, vagy gyermeknevelés a téma.
Ezekről tanultam az egyetemen.
Rád se bíznám a gyerekem, az hétszentség!
Azt a polihisztor mindenit!
Kurva vicces lehetett, amikor nulla társkapcsolati tapasztalattal a gyereknevelésről elmélkedsz.
A nagykörúton belüli, romkocsmában merengő és elmélkedő bölcsészgyerek színvonala.
Nem is tudom melyik a nagyobb LOL, de a növénytermesztés tuti dobogós.
Még erre a kőérzéketlen nőre is rendszeresen rábízzák a berlini spanyol milliomosokék, tudod.
Miért is?
Ez az én témával foglalkozó YouTube-csatornám.
www.youtube.com/user/Novenyismeret
Rád egy kaktuszt sem bíznék.
A növénytermesztés tudománya abban rejlik, hogy csinálsz pár tucat szobanövényről 30 másodpercnyi felvételt?
Mert akkor holnap kimegyek a reptérre (egyébként tényleg megyek) és levidejózok pár repülőt.
Még azt nem tudom, hogy ettől pilóta legyek, vagy repülőgép-szerelő.
Termesz füvet, azzal még pénzt is keresnél.
Nem. Az, hogy ebből vizsgáztam is.
Csoporttársak bent baszták a rezet a vitrin előtt, én meg inkább lekameráztam, és otthon tanultam.
sneckó, szerinted hol baszták el a nevelésed, ha már ekkora szakértő vagy?
A nyilvanos faszveres az nem botranyos, hanem elfogadott. Ertyem.
TAOT!
* kedvenc színem *
Ott baszta el a kurva világ, hogy nem adott nekem valódi esélyeket. De utcára nem fogok menni, előbb mészárolok.
Bírni fogja a hátad?
Agynemutartoba beugrom. Jövő héten
te miről beszélsz?
kaptál lakást, autót, egyetemre jártál, milyen valódi esélyt nem adott az univerzum?
:DDDDDDd
közben hülyültek, szórakoztak. te meg otthon gubbasztottál. lúzer.
Mészteapicsába. Hacsak fele annyi esélyt kaptam volna mint te (legalább egy fél lakást, legalább 1 szakot fizettek volna nekem az egyetemen), boldogabb lettem volna, az biztos. De így is megvan kemény munkával a lakás, és a diploma, amit neked a segged alá toltak. Tehülyefasz, nem nagyon ismerek olyat, aki nálad több esélyt kapott volna.
És a négy egyetemi szak? A saját lakás? Az örökség? A saját autó?
Az nem volt elég esély? Te balfasz.
Felszín, és nem érdekel az elmélet, miszerint ez előny, ha a gyakorlat rácáfolt.
kit és miért, ha szabad kérdezni?
Ha utcára mész arról egy ember tehet : Te.
Egyébként ezzel a mészárlós szöveggel tartod sakkban Vera nénit? Ez nem szép dolog ám :-(
Szerintem menjetek együtt a másik mészárlós észlénnyel, ketten csak összedobtok egy buszjegyre.
Persze, sőt, egyenesen hátrány. Néha előjön hogy valójában mennyire hülye vagy. Az hogy ENNEK ELLENÉRE itt tartasz, az rólad mond el sok mindent, nem az elméletről. Képzeld el, ha még a taníttatásodat se fizették volna, most hol tartanál.
nem baj, had foson a vén tolvaj komcsi kurva, hogy endi kibelezi)))))))))))
Na pont ezért vagy te lecsúszott lupmenproli szar.
Most őszintén : az emberi kapcsolataid ezt mutatják?
Szerintem nem.
azok a ponton már mindegy, de ott már a világ bassza meg
na videónézés, csá
a hentesmelót jól megfizetik, jól teszed.
A gyakorlatban akik ilyen előnnyel indulnak, 99% eséllyel sikeresek lesznek. A kivétel te vagy
Lekameráztad a növényeket. Mondom, ennyi volt a növénytermesztési tudományod.
tehát random akarsz embereket megölni, csak mert asodi éppen szomorú?
És akit megölsz arra nem gondolsz? Lehet,hogy ő egy boldog ember, akit vár a szerető családja, gyereke. Te csak azért megölnéd,mert neked nem jött be az élet?
Ezek után Te normálisan mered hívni magadat?
Úr isten :-(
Cca 30 millót tapsoltál el a semmire. A segged alá volt tolva lakás, kocsi groby meg a fasz tudja még mi minden. Ezek után te ezt le mered írni???Kisfiam te az életed sem érdemled meg. Egy felesleges selejt vagy.
Kit és miért fogsz mészárolni te szerencsétlen?A sitten jobb lesz? Ott nincs net, de legalább tudsz ismerkedni.
nem.
de a világnak meg kell neked adnia az esélyt
kell neki
ennyi
Annyi esélyt kaptál, amit mások nem, csak folyamatosan elbasztad.
Recsi, ha a kocsi, a lakás és évtizedekig való eltartás nem esély, akkor magyarázd már el, neked mi az? Milyen esélyt szeretnél megkapni?
Megadta, de nem tudtál élni vele. Bár nem tudom miért gondolod már megint az hogy neked bármi is "ingyen" járna. Tudod te mit jelent az, hogy dolgozni vagy megküzdeni esetleg áldozatot hozni valamiért?
Ti retardok mindig ugyanazt a lemezt ismételgetitek? Ugyanolyan vagy ezzel az Andiandi, esélyeséllyel, mint zsíroshajú retardtársad a trollok nem dolgoznak, vegyétek le a szócikket szólamaival.
Te fasz, olvass már vissza, ha valaki megkapta az esélyt, az te voltál. Ismerek még ilyen aranyifjúkat, mint te, sokra köröket ráverek, mivel nekik sose kellett semmiért küzdeniük, de azért azt a minimális erőfeszítést, hogy miután a seggük alá van tolva minden, csak annyi a dolguk, hogy EGY szakot elvégeznek, hogy kiadják az egyik lakásukat, stb. mindegyik meg tudta csinálni, és senki nem ott tart közülük, mint te.
akkor tégy a világért te is. menj el önkéntesnek valahova, akárhova. segíts másokon, tegyél másokért. akármi. a "világ" miért adna neked esélyt? mondj egyetlen okot. miért pont neked adna még egy esélyt?
ok, akkor konkrétan milyen esélyt nem kaptál, azon túl, hogy volt lakásod, volt autód, egyetemre járhattál, nem voltak anyagi gondjaid?
-
Apr 30, 2015 20:37:55
Ezeknek még nem tűnt fel, hogy az Alapító Rencere olyan lyukas, mint a szita? És a sok barom erre küld pénzt a Mérnök úrnak.
állítólag ez nem a rencer, a rencer valami nyomkövető szoft lett, ha jól értettem.
Apr 30, 2015 20:37:55
Karandas
Apr 30, 2015 20:39:38
Uhh, ez a Timy elég setét.
Apr 30, 2015 20:39:38
sodika
Apr 30, 2015 20:41:46
én se értem ezt. megfordultam volna és elmentem volna a picsába.
Jó, Pesten én is.
Apr 30, 2015 20:41:46
-
Apr 30, 2015 20:42:55
Nem, a rencer egy komplex valami, ami mindent kezel. Olyasmi, mint amit a vérprofi berlini programozózseni összerakott a boszorkánynak.
Apr 30, 2015 20:42:55
Karandas
Apr 30, 2015 20:44:14
Endre!
Ez az oszt annyira prolis, mint amennyire a gyüsztök parasztos!
Ez az oszt annyira prolis, mint amennyire a gyüsztök parasztos!
Apr 30, 2015 20:44:14
Schwezoff Dávid
Apr 30, 2015 20:44:42
Meg *olyanabb*.
Apr 30, 2015 20:44:42
xray
Apr 30, 2015 20:50:23
Mindkettő úgy készült, mint a Luca széke.
Apr 30, 2015 20:50:23
xray
Apr 30, 2015 20:57:14
Jó, Pesten én is.
És még örültél is, hogy nem kötnek pórázt a nyakadba.
Nem férfi vagy te, csak egy csíra.
Apr 30, 2015 20:57:14
jéghideg jogász
Apr 30, 2015 21:04:22
Uhh, ez a Timy elég setét.
Apr 30, 2015 21:04:22
jéghideg jogász
Apr 30, 2015 21:07:50
Jó, Pesten én is.
A seggedet azért ki tudod törölni egyedül, vagy kiabálsz Vera néninek, ha végeztél?
Apr 30, 2015 21:07:50
SoDika
Apr 30, 2015 21:10:17
Nem kiabálok,mert akkor Jani bácsi mérges. Felhívom telefonon. 21. század, hahó!
Apr 30, 2015 21:10:17
sodika
Apr 30, 2015 21:16:09
Apr 30, 2015 21:16:09
Новый читатель
Apr 30, 2015 21:19:54
Megtisztelő, ha nem értik mi a fasznak akarsz gyámot magadnak 33 évesen? GIGALOL
Apr 30, 2015 21:19:54
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 30, 2015 21:20:19
x38)
Púp, 33 évesen ez kicsit kínos.
Ha mondjuk "kiderülne", hogy autista vagy, vagy egyéb fogyatékosságod miatt van szükséged gyámra, akkor persze ok, hogy gyernőtt vagy, de elmondásod szerint te teljesen normális és egészséges vagy (leszámítva a púpod, a sérved és a szétrohadt fogaidat).
Ezen nagyon gyorsan, úgy 15 évvel ezelőtt kéne változtatnod. Főleg most, hogy Recskaiék lába alatt forró a talaj. Hamarosan olyan helyzetbe fogsz kerülni, mint Berlinben.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ha mondjuk "kiderülne", hogy autista vagy, vagy egyéb fogyatékosságod miatt van szükséged gyámra, akkor persze ok, hogy gyernőtt vagy, de elmondásod szerint te teljesen normális és egészséges vagy (leszámítva a púpod, a sérved és a szétrohadt fogaidat).
Ezen nagyon gyorsan, úgy 15 évvel ezelőtt kéne változtatnod. Főleg most, hogy Recskaiék lába alatt forró a talaj. Hamarosan olyan helyzetbe fogsz kerülni, mint Berlinben.
-
Apr 30, 2015 21:22:34
Recskás szerelmes vagy Andiba. Pedig ő nem is hapsi.
Apr 30, 2015 21:22:34
sodika
Apr 30, 2015 21:24:33
Megtisztelő, ha nem értik mi a fasznak akarsz gyámot magadnak 33 évesen?
Aha.
Mert hogy nagyobb önállóságot feltételezett rólam, én saját magamról odakint. Ez voltaképp egy megtiszetlő alapállás volt, de ennek ellenére sem tudtam neki tiszta szívemből örülni.
Apr 30, 2015 21:24:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 30, 2015 21:28:32
x38)
Púp, te félreérted. Lehet, hogy te úgy gondoltad, hogy majd ő lesz a gyámod, ő fog pátyolgatni és a lelkedet fogja ápolni egész nap, de ez csak a te autista ködödben létezik.
Teljesen egyértelmű volt a számára, hogy ő ilyet még véletlenül sem fog csinálni, akár szépen kéred, akár könyörgős videót csinálsz neki, akármi.
Nem.
Ő a saját életét szeretné élni, és neked is ezt kéne tenned. Szerintem egy picit meg is dübbent, amikor ezt előadtad neki. a "Jaaaj, SoDI!" az itt nem azt jelentette, hogy abban bízik, hogy te megoldod magadnak.
Nem.
Ez azt jelentette, hogy ne röhögtesd már ki magad, mi a faszt képzelsz te, hogy majd ő fog pelenkázni!?
Még mindig nem értesz semmit. Főleg az Andit. Meg az embereket úgy általában. De ez véletlenül sem azért van, mert enyhén fogyatékos vagy, neeeem. Kisgyerekkorod óta így van, de BIZTOS, hogy nem ez az oka. NEEEEEM.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Teljesen egyértelmű volt a számára, hogy ő ilyet még véletlenül sem fog csinálni, akár szépen kéred, akár könyörgős videót csinálsz neki, akármi.
Nem.
Ő a saját életét szeretné élni, és neked is ezt kéne tenned. Szerintem egy picit meg is dübbent, amikor ezt előadtad neki. a "Jaaaj, SoDI!" az itt nem azt jelentette, hogy abban bízik, hogy te megoldod magadnak.
Nem.
Ez azt jelentette, hogy ne röhögtesd már ki magad, mi a faszt képzelsz te, hogy majd ő fog pelenkázni!?
Még mindig nem értesz semmit. Főleg az Andit. Meg az embereket úgy általában. De ez véletlenül sem azért van, mert enyhén fogyatékos vagy, neeeem. Kisgyerekkorod óta így van, de BIZTOS, hogy nem ez az oka. NEEEEEM.
sodika
Apr 30, 2015 21:29:23
Ha mondjuk "kiderülne", hogy autista vagy, vagy egyéb fogyatékosságod miatt van szükséged gyámra
Ilyen nem derülhet ki.
Apr 30, 2015 21:29:23
utálkozó
Apr 30, 2015 21:29:25
Aha.
Mi a retkes szarért fogadod meg újra és újra, hogy nem írsz ide?
MIÉRT?
Hát megint itt pofázol.
Apr 30, 2015 21:29:25
xray
Apr 30, 2015 21:30:08
Te tényleg ennyire debil vagy? Az neked megtisztelő, hogy a kérdésben lévő lekicsinylést a pofádba mondják?
Apr 30, 2015 21:30:08
sodika
Apr 30, 2015 21:31:57
a "Jaaaj, SoDI!" az itt nem azt jelentette, hogy abban bízik, hogy te megoldod magadnak.
Nem.
Nem.
De.
És ez akármennyire is volt megtisztelő, hirtelen túl sokat feltételezett.
Apr 30, 2015 21:31:57
Haim
(
x10)
Apr 30, 2015 21:38:25
x10)
Ilyen nem derülhet ki.
Nem lelki, hanem érzelmi és valamilyen szinten szellemi fogyatékosság. Képes vagy (néha) mondatokat leírni, valamilyen szinten ellátni magad, egyedül közlekedni, stb, de teljességgel antiszociális vagy. Erről persze azok is tehetnek a környezetedben, akik nem vittek el egy szakrendelésre,ahol alaposan elbeszélgettek volna veled. mondjuk egy pszichomókus, aztán egy komolyabb szakember. Egyszerűen nem tudsz viselkedni. Nagyon sok problémád van. Hidd el, andi nem különleges eset, csak egy átlagos ember, aki a te agyadban istennő lett, majd a porba hullott. Ő csak egy normális emberi lény,akit megriasztott a te viselkedésed.
Most őszintén és jó szándékkal szólok, mint embertársad. Kibaszott nagy pofon és szopás hegyek várnak rád, ha a gazdáid leveszik rólad a kezüket. Készülj fel. Keress fel egy szakembert és próbálj meg változtatni. hátha még nem teljesen reménytelen a helyzeted.
broni
Apr 30, 2015 21:39:09
salut!!!igyunk!!!!!!!!!!!!!
Apr 30, 2015 21:39:09
broni
Apr 30, 2015 21:41:04
nem akarok kisboros fée parasztokat látni, inkább ithon iszok,,a régi kocsmába legalább nem jártak ilyen okádékfejű emosbuzik, vagy hamar ki lettek nézve......
Apr 30, 2015 21:41:04
-
Apr 30, 2015 21:42:00
Jó, Pesten én is.
Apr 30, 2015 21:42:00
sodika
Apr 30, 2015 21:47:10
Egyszerűen nem tudsz viselkedni.
Miről beszélsz?
Apr 30, 2015 21:47:10
-
Apr 30, 2015 21:47:20
Sneci, miért barátkozol olyanokkal, akik szarba sem néznek? Pl. a trollok és ahogy most kiderült, andinéni is szarnak nézett.
Apr 30, 2015 21:47:20
sodika
Apr 30, 2015 21:47:41
Mondani könnyű.
Apr 30, 2015 21:47:41
sodika
Apr 30, 2015 21:48:49
és ahogy most kiderült, andinéni is szarnak nézett.
Apr 30, 2015 21:48:49
broni
Apr 30, 2015 21:50:36
mit, hogy fajgyalázást követ el, szaracénokal??????
Apr 30, 2015 21:50:36
sodika
Apr 30, 2015 21:51:59
valamilyen szinten szellemi fogyatékosság
Baromság. Jó eredménnyel szigorlatoztam pszcihológiából az ELTÉ-n. Vágom az emberi motivációkat.
Apr 30, 2015 21:51:59
-
Apr 30, 2015 21:54:51
Apr 30, 2015 21:54:51
sodika
Apr 30, 2015 21:55:51
Ő meg nem vágja, mert sose tanult ilyesmit. Ezért viselkedett olyan érzékenül, mintha egy 12 éves kölyök volna.
Apr 30, 2015 21:55:51
-
Apr 30, 2015 21:56:04
Te vagy broni lelki társa, és szereted, ha a szádba szarnak?
Apr 30, 2015 21:56:04
Április 29.
Apr 30, 2015 21:56:09
"És most már 7:00-tól megint teljes csend itt a fórumon.
A részemről. Juszt is. Legalább augusztus 20-ig.
Na meló, csá."
"És szarlak le ám titeket is.
Mostantól, 6:20-tól nem írok róla semmit ide sem."
A részemről. Juszt is. Legalább augusztus 20-ig.
Na meló, csá."
"És szarlak le ám titeket is.
Mostantól, 6:20-tól nem írok róla semmit ide sem."
Apr 30, 2015 21:56:09
mindegy
Apr 30, 2015 21:56:28
ma mi lesz andiból sneci? gonosz pénzéhes kurva vagy istennő? most ki kényszerített rá, hogy róla picsogj a trolljaidnak? a közleményed szart ér??
Apr 30, 2015 21:56:28
xray
Apr 30, 2015 21:56:57
Keress fel egy szakembert és próbálj meg változtatni. hátha még nem teljesen reménytelen a helyzeted.
Mint a fentiekből látható, nincs semmiféle betegségtudata, ezért sosem fog szakemberhez fordulni.
Apr 30, 2015 21:56:57
EgyKívülálló
Apr 30, 2015 21:57:41
Nem hinném, hogy Sodika barátkozik veletek.
Inkább, ahogy egyik troll írta, lelki szemetesládának használja ezt a fórumot.
Más kérdés, hogy közben totál hülyét csinál magából.
De ha neki így jó, hát ő tudja.
Apr 30, 2015 21:57:41
-
Apr 30, 2015 21:57:53
Ő meg nem vágja, mert sose tanult ilyesmit. Ezért viselkedett olyan érzékenül, mintha egy 12 éves kölyök volna.
És te hogy a picsába viselkedsz?
Az egyetlen értelmes haverodat, Pál Marcit is átbasztad, ahelyett meg szádbaszaró boszorkányokkal és a trollokkal haverkodsz.
Ki ilyen elmebeteg még rajtad kívül?
Neked is RGL mellett a helyed a benntlakásos nevelőotthonban.
Apr 30, 2015 21:57:53
mindegy
Apr 30, 2015 22:01:31
de gáz lehettél, amikor elkezdtél az ilyen irányú etyetemi tanulmányaiddal gizdázni andi társaságában a magukat eltartó fiatalok között, a neukölnös nyelvtudásoddal, a szembetűnő antiszociális lényeddel. kár, hogy ez nincs meg videón.
Apr 30, 2015 22:01:31
sodika
Apr 30, 2015 22:01:36
a közleményed szart ér??
Apr 30, 2015 22:01:36
jiddise máme
(
x11)
Apr 30, 2015 22:01:43
x11)
ahogy a számítástechnikát is, ugye?
EgyKívülálló
Apr 30, 2015 22:02:35
Jövő héten, mi? :)
Apr 30, 2015 22:02:35
sodika
Apr 30, 2015 22:05:10
de gáz lehettél, amikor elkezdtél az ilyen irányú etyetemi tanulmányaiddal gizdázni andi társaságában a magukat eltartó fiatalok között, a neukölnös nyelvtudásoddal, a szembetűnő antiszociális lényeddel.
De csak ha releváns.
Vagyis ha informatika, oktatás, pszichológia, marketing, gazdaság, növénytermesztés, vagy gyermeknevelés a téma.
Apr 30, 2015 22:05:10
TrollerGirl
Apr 30, 2015 22:06:58
vagy gyermeknevelés a téma.
Apr 30, 2015 22:06:58
broni
Apr 30, 2015 22:07:21
augusztus 20-ig???addig marad ez a genyarcú paraszt kisboros???akó a fórumnak vége, rá a szar se kiváncsiii...a disznó sitten.....
Apr 30, 2015 22:07:21
Április 29.
Apr 30, 2015 22:08:15
De csak ha releváns.
Azt a polihisztor mindenit!
Apr 30, 2015 22:08:15
-
Apr 30, 2015 22:08:26
De csak ha releváns.
Kurva vicces lehetett, amikor nulla társkapcsolati tapasztalattal a gyereknevelésről elmélkedsz.
A nagykörúton belüli, romkocsmában merengő és elmélkedő bölcsészgyerek színvonala.
Apr 30, 2015 22:08:26
-
Apr 30, 2015 22:09:30
Ha a gyerekedet elviszed egy étterembe, akkor is alapfeltétel, hogy a számla min. 50% ő fizeti?
Apr 30, 2015 22:09:30
Bálint g.
Apr 30, 2015 22:11:47
De csak ha releváns.
Apr 30, 2015 22:11:47
sodika
Apr 30, 2015 22:12:05
Még erre a kőérzéketlen nőre is rendszeresen rábízzák a berlini spanyol milliomosokék, tudod.
Apr 30, 2015 22:12:05
sodika
Apr 30, 2015 22:12:45
Miért is?
Ez az én témával foglalkozó YouTube-csatornám.
www.youtube.com/user/Novenyismeret
Apr 30, 2015 22:12:45
sodika
Apr 30, 2015 22:14:55
Saját felvételekkel, saját feltöltésekkel.
Apr 30, 2015 22:14:55
-
Apr 30, 2015 22:16:20
Rád egy kaktuszt sem bíznék.
Apr 30, 2015 22:16:20
Bálint g.
Apr 30, 2015 22:17:17
A növénytermesztés tudománya abban rejlik, hogy csinálsz pár tucat szobanövényről 30 másodpercnyi felvételt?
Mert akkor holnap kimegyek a reptérre (egyébként tényleg megyek) és levidejózok pár repülőt.
Még azt nem tudom, hogy ettől pilóta legyek, vagy repülőgép-szerelő.
Apr 30, 2015 22:17:17
-
Apr 30, 2015 22:17:37
Termesz füvet, azzal még pénzt is keresnél.
Apr 30, 2015 22:17:37
sodika
Apr 30, 2015 22:19:50
Csoporttársak bent baszták a rezet a vitrin előtt, én meg inkább lekameráztam, és otthon tanultam.
Apr 30, 2015 22:19:50
jiddise máme
(
x11)
Apr 30, 2015 22:20:37
x11)
De csak ha releváns.
Schwezoff Dávid
Apr 30, 2015 22:22:00
Miről beszélsz?
.
.
A nyilvanos faszveres az nem botranyos, hanem elfogadott. Ertyem.
TAOT!
Apr 30, 2015 22:22:00
milliomosokék
Apr 30, 2015 22:22:21
* kedvenc színem *
Apr 30, 2015 22:22:21
sodika
Apr 30, 2015 22:22:30
Ott baszta el a kurva világ, hogy nem adott nekem valódi esélyeket. De utcára nem fogok menni, előbb mészárolok.
Apr 30, 2015 22:22:30
sodika
Apr 30, 2015 22:23:13
Na jó, megyek Kaufmanns-regászos elmeorvosi vizsgálatos videót nézni
csá
csá
Apr 30, 2015 22:23:13
-
Apr 30, 2015 22:23:20
van olyan novenyed amelyik el meg?
Apr 30, 2015 22:23:20
Dr. Hannibal Lecter
Apr 30, 2015 22:23:24
Bírni fogja a hátad?
Apr 30, 2015 22:23:24
Schwezoff Dávid
Apr 30, 2015 22:24:52
Agynemutartoba beugrom. Jövő héten
Apr 30, 2015 22:24:52
-
Apr 30, 2015 22:25:04
az a lancravert szegeny kutya el meg?
Apr 30, 2015 22:25:04
jiddise máme
(
x11)
Apr 30, 2015 22:25:46
x11)
te miről beszélsz?
kaptál lakást, autót, egyetemre jártál, milyen valódi esélyt nem adott az univerzum?
heavy metal
Apr 30, 2015 22:25:49
:DDDDDDd
közben hülyültek, szórakoztak. te meg otthon gubbasztottál. lúzer.
Apr 30, 2015 22:25:49
-
Apr 30, 2015 22:25:58
Mészteapicsába. Hacsak fele annyi esélyt kaptam volna mint te (legalább egy fél lakást, legalább 1 szakot fizettek volna nekem az egyetemen), boldogabb lettem volna, az biztos. De így is megvan kemény munkával a lakás, és a diploma, amit neked a segged alá toltak. Tehülyefasz, nem nagyon ismerek olyat, aki nálad több esélyt kapott volna.
Apr 30, 2015 22:25:58
jéghideg jogász
Apr 30, 2015 22:26:37
És a négy egyetemi szak? A saját lakás? Az örökség? A saját autó?
Az nem volt elég esély? Te balfasz.
Apr 30, 2015 22:26:37
sodika
Apr 30, 2015 22:27:48
kaptál lakást, autót, egyetemre jártál
Felszín, és nem érdekel az elmélet, miszerint ez előny, ha a gyakorlat rácáfolt.
Apr 30, 2015 22:27:48
-
Apr 30, 2015 22:28:03
Kb a fiatalok 10% kapott olyan esélyeket, mint te, és azt is lebasztad.
Apr 30, 2015 22:28:03
sodika
Apr 30, 2015 22:28:23
na elmeorvosi-regászmárikás-vizsgálatos-lol-videó-nézés, csá
Apr 30, 2015 22:28:23
Haim
(
x10)
Apr 30, 2015 22:28:42
x10)
Egyébként ezzel a mészárlós szöveggel tartod sakkban Vera nénit? Ez nem szép dolog ám :-(
Bálint g.
Apr 30, 2015 22:29:06
Szerintem menjetek együtt a másik mészárlós észlénnyel, ketten csak összedobtok egy buszjegyre.
Apr 30, 2015 22:29:06
-
Apr 30, 2015 22:29:47
Persze, sőt, egyenesen hátrány. Néha előjön hogy valójában mennyire hülye vagy. Az hogy ENNEK ELLENÉRE itt tartasz, az rólad mond el sok mindent, nem az elméletről. Képzeld el, ha még a taníttatásodat se fizették volna, most hol tartanál.
Apr 30, 2015 22:29:47
broni
Apr 30, 2015 22:30:00
nem baj, had foson a vén tolvaj komcsi kurva, hogy endi kibelezi)))))))))))
Apr 30, 2015 22:30:00
-
Apr 30, 2015 22:30:08
Miről beszélsz?
Na pont ezért vagy te lecsúszott lupmenproli szar.
Apr 30, 2015 22:30:08
Haim
(
x10)
Apr 30, 2015 22:30:10
x10)
Most őszintén : az emberi kapcsolataid ezt mutatják?
Szerintem nem.
sodika
Apr 30, 2015 22:30:11
na videónézés, csá
Apr 30, 2015 22:30:11
-/+
Apr 30, 2015 22:30:22
a hentesmelót jól megfizetik, jól teszed.
Apr 30, 2015 22:30:22
-
Apr 30, 2015 22:30:44
A gyakorlatban akik ilyen előnnyel indulnak, 99% eséllyel sikeresek lesznek. A kivétel te vagy
Apr 30, 2015 22:30:44
Bálint g.
Apr 30, 2015 22:30:46
Lekameráztad a növényeket. Mondom, ennyi volt a növénytermesztési tudományod.
Apr 30, 2015 22:30:46
broni
Apr 30, 2015 22:31:17
ne éljen május 1-elje!!fuck kommunism!!!igyunk a ker-konz. gondolkodokra gecik!!!!!!!!!!
Apr 30, 2015 22:31:17
Haim
(
x10)
Apr 30, 2015 22:31:45
x10)
na videónézés, csá
na videónézés, csá
És akit megölsz arra nem gondolsz? Lehet,hogy ő egy boldog ember, akit vár a szerető családja, gyereke. Te csak azért megölnéd,mert neked nem jött be az élet?
Ezek után Te normálisan mered hívni magadat?
Úr isten :-(
-
Apr 30, 2015 22:31:50
a gyakorlatot egyedul te magad basztad el. negy(4) etyetyemi szak, 0 teljesitmeny!
Apr 30, 2015 22:31:50
Haim
(
x10)
Apr 30, 2015 22:32:44
x10)
Ha így folytatod, akkor Roland mellé kell küldeni téged is.
-
Apr 30, 2015 22:32:58
Cca 30 millót tapsoltál el a semmire. A segged alá volt tolva lakás, kocsi groby meg a fasz tudja még mi minden. Ezek után te ezt le mered írni???Kisfiam te az életed sem érdemled meg. Egy felesleges selejt vagy.
Kit és miért fogsz mészárolni te szerencsétlen?A sitten jobb lesz? Ott nincs net, de legalább tudsz ismerkedni.
Apr 30, 2015 22:32:58
-
Apr 30, 2015 22:33:48
Elképesztő, gyakorlatilag abban a helyzetben, ahol voltál, szinte semmit nem kellett volna csinálnod, csak nyugodtan a seggeden maradnod, és minimális erőfeszítést tenned. Kiadhattad volna a lakásod, elmehettél volna rendszergazdának, vagy csak el kellett volna végezned EGY szakot, tényleg a világon semmi dolgod nem volt, mert ki volt nyalva a segged. Ezek után sikerült lumpenszint alá lemenned, míg akinek 10x annyi erőfeszítésbe kerültek a dolgok, nekik már van lakásuk van, meg autójuk.
Apr 30, 2015 22:33:48
-
Apr 30, 2015 22:34:14
Ja a sodi állítólag jelesre szigorlatozott tehát ért is hozzá. EPIC
Apr 30, 2015 22:34:14
sodika
Apr 30, 2015 22:35:44
nem.
kell neki
ennyi
Apr 30, 2015 22:35:44
-
Apr 30, 2015 22:36:52
nem.
kell neki
ennyi
kell neki
ennyi
Annyi esélyt kaptál, amit mások nem, csak folyamatosan elbasztad.
Apr 30, 2015 22:36:52
snecigeci
(
x44)
Apr 30, 2015 22:37:06
x44)
Lassan ideje lenne bezáratni ezt az elmebeteget.
She was a dude.
Hiénaverő
Apr 30, 2015 22:37:25
Mivan, depressziós vagy Recskaboy? Nem kapsz több esélyt, eljátszottad a magadét. Irány a Duna, Hahó!
Apr 30, 2015 22:37:25
Hitvány Patkány
Apr 30, 2015 22:38:06
nem.
kell neki
ennyi
kell neki
ennyi
Recsi, ha a kocsi, a lakás és évtizedekig való eltartás nem esély, akkor magyarázd már el, neked mi az? Milyen esélyt szeretnél megkapni?
Apr 30, 2015 22:38:06
-
Apr 30, 2015 22:38:35
nem.
kell neki
ennyi
kell neki
ennyi
Megadta, de nem tudtál élni vele. Bár nem tudom miért gondolod már megint az hogy neked bármi is "ingyen" járna. Tudod te mit jelent az, hogy dolgozni vagy megküzdeni esetleg áldozatot hozni valamiért?
Apr 30, 2015 22:38:35
-
Apr 30, 2015 22:38:49
nem.
kell neki
ennyi
kell neki
ennyi
Ti retardok mindig ugyanazt a lemezt ismételgetitek? Ugyanolyan vagy ezzel az Andiandi, esélyeséllyel, mint zsíroshajú retardtársad a trollok nem dolgoznak, vegyétek le a szócikket szólamaival.
Te fasz, olvass már vissza, ha valaki megkapta az esélyt, az te voltál. Ismerek még ilyen aranyifjúkat, mint te, sokra köröket ráverek, mivel nekik sose kellett semmiért küzdeniük, de azért azt a minimális erőfeszítést, hogy miután a seggük alá van tolva minden, csak annyi a dolguk, hogy EGY szakot elvégeznek, hogy kiadják az egyik lakásukat, stb. mindegyik meg tudta csinálni, és senki nem ott tart közülük, mint te.
Apr 30, 2015 22:38:49
-/+
Apr 30, 2015 22:40:02
nem.
kell neki
ennyi
kell neki
ennyi
akkor tégy a világért te is. menj el önkéntesnek valahova, akárhova. segíts másokon, tegyél másokért. akármi. a "világ" miért adna neked esélyt? mondj egyetlen okot. miért pont neked adna még egy esélyt?
Apr 30, 2015 22:40:02
jiddise máme
(
x11)
Apr 30, 2015 22:40:05
x11)
ok, akkor konkrétan milyen esélyt nem kaptál, azon túl, hogy volt lakásod, volt autód, egyetemre járhattál, nem voltak anyagi gondjaid?
118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tetszik · Válasz · 3 órája · Szerkesztve
Tolvajkéregetők-Szeged Az oldalt feltörték, szóval hiteles infót onnan nem várnánk a helyedben.
Tetszik · 2 órája
Ezeknek még nem tűnt fel, hogy az Alapító Rencere olyan lyukas, mint a szita? És a sok barom erre küld pénzt a Mérnök úrnak.