az a szörnyű, amikor sokat szopatod ezeket a hülyéket és a trollprofilodnál a facebook javasolja végzettség rovatba ezt a nemes intézményt :D
Mondjuk neked tényleg nem kell aggódnod, mert a faszverő robotot még nem találták fel.

LOL
úgy nehezzebb, hogy a titokzatos programozó előzetesben van :)
amúgy nem értem: hogyhogy senki nem ment be meglátogatni az Alapítót? ennyire nem érdekli őket?
Az-az! Olvasod és minden sor elejére oda illesztheted: "a SoDI a különféle szociális helyzeteket, nem "ösztönből", hanem "agyból" csinálja, úgy bizony"
a SoDI magát gyógyítja.
megvárják, amíg kiszabadul a titokzatos programozó.
nem mehetnek, csak rokon mehet előzetes alatt.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
erre klembala géza is szívesen kötne fogadásokat.
Nem kuldtek eleg ures dvd tokot. Faszparasztok
akkor Athina hogy látogathatta?
élettársként.
valszeg nem bassza ki, valamiért szimpatizál ezzel a neonyilas söpredékkel, ez már kiderült
hülyeséget mondtam. aki nem rokon, ahhoz a nevelőtiszt hozzájárulása kell. a rokon automatice mehet ha regisztrálták.
ha bent lesz akár egy évig, ami simán benne van, akkor nem hinném, hogy ne adná ki másnak. hiszen havonta bukik a rezsin is az elmaradt bérleti díjon felül.
Púp, először is a sulinak semmi értelme nem volt. Nem lett papírod, nem lett releváns tudásod, semmi. A szakmai tudásodat sem fejleszted, hiszen kb. egy éve beszélsz arról, hogy majd MVC-ben fogsz dolgozni, és még mindig nem értesz hozzá. Emlékezz, egyszer addig unszoltunk, hogy megpróbáltad, aztán kibasztad az egészet, mertmás a hibás nem értettél hozzá. Ez azóta sem változott. CSS-t nyomsz elmondásod szerint (biztos, hogy hazudsz), pedig te elvileg programozó vagy. A világ kurvanagyot változott az elmúlt 15 évben, és erről neked fingod sincs. Jó nagy pofára esés lesz az első pár interjú, ha egyáltalán eljutsz odáig (nem fogsz). De mantrázd csak a baromságaidat, mi pontosan tudjuk, hogy mi az igazság. Hamarosan te is rá fogsz jönni.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A 15. rész se jött még ki Hahó!
Pedig az is a "Jövő hétre" volt igérve
Blogina is bemehet akkor?
***élvezi a dörgölőzést egy méretes lószerszám és egy puha végbélfal között***
Ezek után nem fogunk tudni undor nélkül gondolni a Mátrára.
*hangja száll a szélben*
linket, pls
"... Excel bajnokság indul a 18-22 éves diákok számára."
Erről lekésett több, mint 10 évvel. Csakúgy, mint minden másról az életben.
Az egyetem előtti tudásommal nem tudtam volna elvállalni a jelenlegi melómat. Azt a munkát, amiről az egyetem előtt álmodtam, megszereztem. Most annyi történik, hogy már másfajta munkáról álmodozok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Az önéletrajzomon az látszik, hogy folyamatosan csináltam valamit. Érettségi után OKJ sulik, utána rögtön egyetemek, idővel több is egyszerre, utána közvetlenül munka. A mai napig. Szünet nélkül.
Az, hogy az elmúlt években mi változott pedig épp most hozom be a melóhelyemen.
Nyilvános faszkiverésről ismertté válni volt az álmod?
10 éve pontosan arra döbbentem rá, hogy mihelyt elkezdtem küldözgetni, 3 helyre hívtak be, és ebből 2 helyen felvettek.
nekem valami medencés bmw rémlik, mint álom, meg hogy egyáltalán ne kelljen dolgoznod - mondjuk ez utóbbit megvalósítottad, egy kitartott hímringyó szintjén állsz
10 évvel ezelőtt még a piton sem csak kókadtan lógott. Hahó!
* Kissé túlbonyolított, így némiképp nehézkes szófordulatok, mondatfűzés. *
Azonnal hagyd abba a kommentelést imposztor! Sodi soha többet nem ír ide, hahó!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
ezt még el is hiszem, mert akkor nagyjából meg is lehetett az elvárt tudásod
de azóta eltelt 10 év és te - saját bevallásod szerint - semmit nem fejlődtél, mert nem érdekeltek a technikai újdonságok
Aztán kimentem 2013 nyarán Berlinbe, és rájöttem, hogy engem igazán egy olyan élet tenne boldoggá. Még akkor is, ha közben esetleg anyagilag viszonylagosan szerény.
Bocsánat: 5 éve.
És igen, reszponzív design, meg ilyenekben el vagyok maradva.
De azt az elmúlt hónapokban szépen behoztam ám.
Nagyon szépen.
Na meló, csá.
A hímringyók legalább basznak!!!
* Nagyon jellemző, hogy rákattannak bizonyos szavakra, kifejezésekre, amit nyakra-főre használnak; *
Mesélték, onnan tudom.
Ennek a faszságnak nincs magyar megfelelője :(
És egyszerűen ez volt eddig a gyenge pontom, igen.
Két napja még nem az volt a gyenge pontod, hogy nem tudsz beszélgetni senkivel?
Hogyne lenne: Asperger-szindróma, autizmus
livewithit.blog.hu/2013/06/23/a_felnott_aspergeresek_nyelvhasznalata
A rendellenességet dr. Hans Asperger osztrák pszichiáter és gyermekorvos írta le először 1944-ben; ő az autisztikus pszichopátia nevet adta neki.
Jellemző a szociális interakciók minőségbeli hiányossága ezek közül legalább két területen: a viselkedési minta, testbeszéd zavart, például kerüli a szemkontaktust, vagy helytelenül alkalmazza a társas interakciókat szabályozó gesztusokat; kapcsolatteremtő képessége korához képest fejletlen; nincsenek spontán vágyai arra, hogy másokkal együtt tevékenykedjen; nem akar társas, vagy érzelmi kapcsolatokban részt venni.
Viselkedési mintája korlátozott, behatárolt és ismétlődő, melyre érdeklődési és aktivitási formák esetében legalább az alábbi jellemzők közül valamelyik ráillik: belefeledkezik egy vagy több sztereotipikus és korlátozott érdeklődési területbe, mely nagy mértékben eltér a normálistól; ragaszkodik speciális, semmi haszonnal nem járó rutinokhoz vagy rituálékhoz; folyamatosan foglalkozik egyes tárgyak vagy részeik vizsgálatával.
Fap fap fap
Egy darab OKJ papírod lett ebből. Semmi mást nem tudsz felmutatni. A szünet nélküli munka eredményét sem, mert a szippantós oldalakon kívül nincs referenciád. A szünet nélküli munka mellett viszont nem fejlődtél semmit, ezt te is bevallod. Azaz érettségi óta SEMMI előrelépés nem történt, ez pedig 15 évvel később nem túl kedvező, ha munkát keresnél.
Ezt mondom. 10 éve. Azóta viszont semerre sem haladtál. 10 éve alkalmaznának, most pedig nem fog senki, csak a patkányképű, aki szintúgy 10 évvel van lemaradva.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
az önéletrajzodon az látszik, hogy 33 évesen nincs se felsőfokú végzettséged, se nem dolgoztál még mértékadó cégnél, a referenciád pedig vagy nevetségesek, vagy öregek vonatoznak rajta
mintha ez erény lenne, bazdmeg. bárki be tud iratkozni egyetemre, amíg van pénze anyucinak. hány oklevelet szereztéla arról a kurva sok egyetemről?
"..a maszturbáció 39 súlyos mellékhatását taglaló könyvében. Szorítkozzunk a címszavakra: általános alulfejlettség, fejlődési rendellenességek, hangulatingadozások, rossz testtartás, merev ízületek.."
Bazmeg' Recsi, te púposra rejszoltad magadat!
Igen, és ebből hozom ki a legtöbbet.
Egyébként mi a franc az, hogy "mértékadó" cég? :)
nem ez: www.groteszk.hu/
Igen, ez létező kockázat.
De másrészt nyugaton az emberek szabadon.
Én úgy döntöttem, hogy egy ponton túl inkább dolgozni kezdek, miért ne dönthettem volna úgy? Ha úgy éreztem, hogy most már az szolgálja a szakmai fejlődésemet. Vágod.
EZ MÁR MEGINT MI A FASZT AKART JELENTENI???
Én nem tudom. Biztos. Ezen a weboldalon azt látom, hogy ezek valami minőségi weblap versenyeket nyertek. Az biztos jelent valamit.
Hogy szabadoK, na.
szabadok
És mivel töltöd ki a kérdéses űrt a suli befejezése és a döntésed időpontja között?
olyan, amihez téged sosem fognak felvenni. ibm, lufthansa, nng, ericsson, capture, alerant, etc
Mert Magyarországon annyira elnyomnak, igaz?
jaja, olyan versenyt, amire ők meg még három másik marha befizette a nevezési díjat :D
akarsz te is versenyt nyerni, sodi? csak mondd meg miben, utalj 50k-t és küldöm az oklevelet :D
mértékadó cég pl. az IBM, az Apple, a Microsoft, amiket jegyeznek, mert innovatívak
az alsómocsládi szippantó nem egy mértékadó cég
Azokat a szakokat, ahol a kerettanterv féléveinél kevesebbet jártam, nem szoktam megemlíteni a CV-ben. Így az ELTÉ-t, ahova 10 félévet jártam, megemlítem, a Corvinus Bsc-t, ahova 6 félévet jártam, szintén, de a kertész Corvinust, ahova csak 2 félévet, már nem említem meg.
Endre az a díj szart nem jelent. Onnan tudom, hogy ahol dolgozom, be van baszkodva belőle pár egy sarokba. Mikor megláttam te jutottál eszembe meg a kókler groteszked akik harcolnak a gagyiweb ellen. Azt is tudom, hogy azért van bebaszkodva mert már évek óta egy rakás szar bundalófasz.
Senki érdemleges cég közelébe se megy ennek a díjazásnak.
Nem volt ilyen szünet.
Max pár hónap, amíg reménykedtem, hogy anyám előkeríti a pénzt a suli folytatásához. De ehelyett melózni küldött el.
lassan írom, hogy megértsd:
NEM
VÉGEZTED
EL
EGYIKET
SEM
ki a faszt érdekel hogy hány évig voltál beiratkozva anyuci pénzén?
pedig lehet, nem ártana, mert felvennének viráglocsolónak
ANNAK SINCS SEMMI ÉRTELME, FASZVERŐ!
"Herr Klein, miért nincs az önéletrajzában tisztességes munkahely felsorolva?"
"Mert nyugaton az emberek szabadok!"
"Frau Günther, hívja be a biztonsági őröket, mindjárt dühöngeni is fog ez az elmebeteg!"
Dehogynem. Szabad ember eldönti, hogy szerinte egy ponton túl mi szolgálja az érdekét, és ez nyugaton tök oké.
na csá
az a bibi, hogy egyetem utánról is csak ezek vannak XD
Pontosan ezek az év weblapja diajk semmit sem jelentenek. Az egyik weblapunkra mi is szereztünk egy ilyet. Egy jelképes összeget kellett befizetni és máris különdijasok lettünk. És ez az összes többinél is ugyanigy ment.
Szóval az a három plecsni lófaszt sem jelent...
Baromállat vagy.
A munkáltató az interjún is el fogja dönteni, hogy mi szolgálja az érdekét. És az ilyen koszos csöves bolondokat még vonatkerékpumpálónak sem veszi fel!
A szemét!
Proli News
May 27, 2015 00:24:31
Új prolipárt alakult, Póka ide is benézett.
index.hu/belfold/2015/05/26/demokratikus_magyarorszagert_civil_tarsasag_buki_robbantas_part/
Az új párt alapítója Büki Zoltán
www.facebook.com/profile.php?id=100008483254607
"Tanulmányok: Az élet iskolája,ahol az Isten a tanár!!!"
index.hu/belfold/2015/05/26/demokratikus_magyarorszagert_civil_tarsasag_buki_robbantas_part/
www.facebook.com/profile.php?id=100008483254607
May 27, 2015 00:24:31
-
May 27, 2015 00:41:23
Új prolipárt alakult, Póka ide is benézett.
facebook.com/profile.php?id=100008483254607
facebook.com/profile.php?id=100008483254607
az a szörnyű, amikor sokat szopatod ezeket a hülyéket és a trollprofilodnál a facebook javasolja végzettség rovatba ezt a nemes intézményt :D
May 27, 2015 00:41:23
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 27, 2015 00:43:25
x30)
Zsodi!
Elég hiányosan adtad meg Fekete nagymamád adatait. Ha többet nem is, annyit csak tudsz, hogy hányban született és hol?
Elég hiányosan adtad meg Fekete nagymamád adatait. Ha többet nem is, annyit csak tudsz, hogy hányban született és hol?
-
May 27, 2015 06:58:07
többiek reménye az lehet, hogy hamarosan ebben az iparágban is kialakulhat egy technológiai standard, amit könnyebben el lehet majd sajátítani, vagy egyáltalán értelme lesz költeni az elsajátítására – szemben a mostani helyzettel, amikor erősen megfontolandó, hogy valaki pénzt fektessen, például a flash design kitanulásába, ha jó eséllyel a technológia már addigra idejétmúlttá válik, mire befejezi a képzést.
A SoDI-nak ezúttal is igaza volt.
A SoDI-t tudományos munkák erősítik meg.
444.hu/2015/05/26/miert-ne-feljunk-attol-hogy-a-robotok-elveszik-a-munkankat/
A SoDI-nak ezúttal is igaza volt.
A SoDI-t tudományos munkák erősítik meg.
444.hu/2015/05/26/miert-ne-feljunk-attol-hogy-a-robotok-elveszik-a-munkankat/
Mondjuk neked tényleg nem kell aggódnod, mert a faszverő robotot még nem találták fel.
May 27, 2015 06:58:07
Sodilegnagyobbrajongoja
May 27, 2015 07:00:15
Sebaj Sodi, te csak ne foglalkozz a "kiforratlan" technológiák megtanulásával, és gányolj tovább gombokért. Aki hajlandó kicsit befektetni a jövőjébe, majd szépen megcsinálja helyetted, és le akasztva a nagy pénzt.
May 27, 2015 07:00:15
Fekete Bikapata
May 27, 2015 08:38:29
Jó sokáig bírtad, sodika? LOL
May 27, 2015 08:38:29
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 27, 2015 08:43:13
x16)
Soha többet nem ír ide.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
AlkotóMunka
May 27, 2015 08:58:07
A piton már nem a régi. Sodika fizeti a lankadót :)
May 27, 2015 08:58:07
powerfap
May 27, 2015 09:15:57
Nézd csak Recsi! Ha 15 ezer évvel ezelőtt éltél volna még előnyödre is vált volna az autizmusod:
juharizsuzsanna.blog.hu/2011/06/06/az_autizmus_elony_volt_15_000_eve_most_betegseg
"A vadászó-gyűjtögető népességeknél az autizmus határozottan előnyt jelenthetett,"
..bár ha belegondolok, te az élősködést elég profi szinten űzöd. Végül is az is egyfajta gyűjtögetés. :)
Ja és egy vállaltan aspergeres blogja. Szerintem sokat tanulhatnál tőle. Mondjuk szerintem ezt a szüleid, eltartóid tudják rólad, azért néznek el ill. fizetnek neked sok mindent.
livewithit.blog.hu/
Kibaszott sok a hasonlóság, pl:
-"..beilleszkedési nehézségeit az okozza, hogy mi az ilyesmit magunktól nem vesszük észre, hanem úgy tanuljuk meg, ahogyan más a matematikát tanulja"
-"..a különféle szociális helyzeteket, csak mi nem "ösztönből", hanem "agyból" csináljuk"
Itt meg mintha egyenesen rólad írnának:
livewithit.blog.hu/2013/08/07/miert_furak_az_aspergeresek_az_nt-k_szamara
Mondjuk a te esetedben van még egy un. "féreg" faktor. Ugyanis nálad a betegség párosul egy kibaszott undorító, nagyképű és gonosz természettel. Ezért is van neked évek óta ekkora rajongótáborod.
juharizsuzsanna.blog.hu/2011/06/06/az_autizmus_elony_volt_15_000_eve_most_betegseg
"A vadászó-gyűjtögető népességeknél az autizmus határozottan előnyt jelenthetett,"
..bár ha belegondolok, te az élősködést elég profi szinten űzöd. Végül is az is egyfajta gyűjtögetés. :)
Ja és egy vállaltan aspergeres blogja. Szerintem sokat tanulhatnál tőle. Mondjuk szerintem ezt a szüleid, eltartóid tudják rólad, azért néznek el ill. fizetnek neked sok mindent.
livewithit.blog.hu/
Kibaszott sok a hasonlóság, pl:
-"..beilleszkedési nehézségeit az okozza, hogy mi az ilyesmit magunktól nem vesszük észre, hanem úgy tanuljuk meg, ahogyan más a matematikát tanulja"
-"..a különféle szociális helyzeteket, csak mi nem "ösztönből", hanem "agyból" csináljuk"
Itt meg mintha egyenesen rólad írnának:
livewithit.blog.hu/2013/08/07/miert_furak_az_aspergeresek_az_nt-k_szamara
Mondjuk a te esetedben van még egy un. "féreg" faktor. Ugyanis nálad a betegség párosul egy kibaszott undorító, nagyképű és gonosz természettel. Ezért is van neked évek óta ekkora rajongótáborod.
May 27, 2015 09:15:57
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 09:26:14
Ez a blog telitalalat.
A nyelvhasznalatosba is erdemes beleolvasni. Annyira sodikas dolgok vannak benne.
A nyelvhasznalatosba is erdemes beleolvasni. Annyira sodikas dolgok vannak benne.
May 27, 2015 09:26:14
Herenyak
May 27, 2015 09:26:52

LOL
May 27, 2015 09:26:52
Kezdő troll
May 27, 2015 09:30:58
Baromi potens a Tolvajkéregetők új csapata -- az új page még mindig under construction.
May 27, 2015 09:30:58
jiddise máme
(
x11)
May 27, 2015 09:33:13
x11)
hol lehet fogadásokat kötni arra, hogy Sherlock Porks kiszabadul-e vagy nyáron is bent lesz?
jiddise máme
(
x11)
May 27, 2015 09:34:22
x11)
Baromi potens a Tolvajkéregetők új csapata -- az új page még mindig under construction.
amúgy nem értem: hogyhogy senki nem ment be meglátogatni az Alapítót? ennyire nem érdekli őket?
powerfap
May 27, 2015 09:34:26
Ez a blog telitalalat.
Az-az! Olvasod és minden sor elejére oda illesztheted: "a SoDI a különféle szociális helyzeteket, nem "ösztönből", hanem "agyból" csinálja, úgy bizony"
a SoDI magát gyógyítja.
May 27, 2015 09:34:26
xray
May 27, 2015 09:34:31
megvárják, amíg kiszabadul a titokzatos programozó.
May 27, 2015 09:34:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 27, 2015 09:38:55
x48)
IsmeretlenJoAkaro
May 27, 2015 09:39:03
Kivancsi vagyok lesz-e olyan szaniszar, aki megkerdezi mi lett a rencerre kuldott penzzel.
May 27, 2015 09:39:03
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 27, 2015 09:40:36
x48)
én a tolvajkéregetők dvd-t várom igazából. arról nincs valakinek infója? állítólag lesz rajta egy extra rész.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 27, 2015 09:42:17
x48)
hol lehet fogadásokat kötni arra, hogy Sherlock Porks kiszabadul-e vagy nyáron is bent lesz?
erre klembala géza is szívesen kötne fogadásokat.
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 09:50:18
én a tolvajkéregetők dvd-t várom igazából. arról nincs valakinek infója? állítólag lesz rajta egy extra rész.
Nem kuldtek eleg ures dvd tokot. Faszparasztok
May 27, 2015 09:50:18
jiddise máme
(
x11)
May 27, 2015 09:55:52
x11)
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 27, 2015 09:56:36
x48)
élettársként.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 27, 2015 09:59:49
x48)
arra lennék kíváncsi, hogy ki fizeti most a mészáros utcai ólt. pogi? árti anyjáék? vagy ha nem fizeti senki, mikor mondja fel klembala a bérletet, és hova bassza ki a malac cuccait. megannyi kérdés.
jiddise máme
(
x11)
May 27, 2015 10:03:01
x11)
arra lennék kíváncsi, hogy ki fizeti most a mészáros utcai ólt. pogi? árti anyjáék? vagy ha nem fizeti senki, mikor mondja fel klembala a bérletet, és hova bassza ki a malac cuccait. megannyi kérdés.
valszeg nem bassza ki, valamiért szimpatizál ezzel a neonyilas söpredékkel, ez már kiderült
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 27, 2015 10:03:15
x48)
hülyeséget mondtam. aki nem rokon, ahhoz a nevelőtiszt hozzájárulása kell. a rokon automatice mehet ha regisztrálták.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 27, 2015 10:05:11
x48)
ha bent lesz akár egy évig, ami simán benne van, akkor nem hinném, hogy ne adná ki másnak. hiszen havonta bukik a rezsin is az elmaradt bérleti díjon felül.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 27, 2015 10:12:57
x48)
a malacnak megannyi pere van, gondolom telefonban, gépen van neki elmentve minden, hogy melyik ügyben mikor, hova kell mennie tárgyalásra. elég problémásnak látom ezt a dolgot.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 27, 2015 10:20:01
x48)
annyira bírom, hogy amikor tumblin szóba kerül a sodifórum, harminc emberből egy kérdez rá, hogy mi az, a többi kapásból vágja.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 27, 2015 10:20:19
x38)
Nincs köd. Ha nem vagyok felkészült, akkor jobban felkészülök. Láttad, érettségi utáni 10 évben is milyen türelmes voltam, meló helyett folyamatosan suliba jártam, hogy felkészüljek.
Púp, először is a sulinak semmi értelme nem volt. Nem lett papírod, nem lett releváns tudásod, semmi. A szakmai tudásodat sem fejleszted, hiszen kb. egy éve beszélsz arról, hogy majd MVC-ben fogsz dolgozni, és még mindig nem értesz hozzá. Emlékezz, egyszer addig unszoltunk, hogy megpróbáltad, aztán kibasztad az egészet, mert
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 27, 2015 10:26:43
x38)
34 éves pályakezdőként nagyot kell villantanod. Nem csak szakmailag, hanem emberileg is. Neked egyikre sincs lehetőséged. Még azt sem mondhatod, hogy szabadúszó voltál, mert nincsenek referenciáid. Pontosan látszik, hogy a faszodat verted az elmúlt 15 évben. A tudásodon is látszik, hogy 15 éve nem fejlődtél egy jottányit sem. Nincs olyan normális cég, aki téged alkalmazna, ezért gányolsz gombokért a patkányképűnek. A németek körbe fognak röhögni, talán itt Magyarországon találsz majd egy nagyon nyomott fizetéssel egy junior pozíciót, ha szerencséd van. Onnan pedig a próbaidő lejárta előtt fognak kibaszni, mert buta vagy, antiszociális vagy és maga vagy a vizuális környezetszennyezés. Rádöbbensz majd erre elég hamar, csak kezdd már el az önéletrajzod küldözgetését. Apropó, kész van már? xD
Herenyak
May 27, 2015 10:42:52
A 15. rész se jött még ki Hahó!
Pedig az is a "Jövő hétre" volt igérve
May 27, 2015 10:42:52
Spanyol tengerpart
May 27, 2015 10:54:38
* boldogan nézi Andi és Chris anális románcát a homokban *
May 27, 2015 10:54:38
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 10:56:58
élettársként.
Blogina is bemehet akkor?
May 27, 2015 10:56:58
homokszem
May 27, 2015 10:59:21
* boldogan nézi Andi és Chris anális románcát a homokban *
***élvezi a dörgölőzést egy méretes lószerszám és egy puha végbélfal között***
May 27, 2015 10:59:21
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 27, 2015 11:26:47
x48)
bréking! sneci elveszett a mátrában, már keresik!
444.hu/2015/05/27/egy-autista-fiut-keresnek-a-matraban/
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 11:31:13
bréking! sneci elveszett a mátrában, már keresik!
Ezek után nem fogunk tudni undor nélkül gondolni a Mátrára.
May 27, 2015 11:31:13
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 11:37:39
May 27, 2015 11:37:39
gyönyörű vérségi érdemem
May 27, 2015 11:58:17
egészen olyan, mint ha Andi direkt a recskás szopatása miatt posztolná ezeket a bulizós képeket. nagyon búvalbaszottnak tűnik, ugye sneci? mint aki nem képes továbblépni. te szerencsétlen stalker, ma is csak a zokogás lesz osztályrészed.
May 27, 2015 11:58:17
FAPPOGÁS
May 27, 2015 11:59:20
egészen olyan, mint ha Andi direkt a recskás szopatása miatt posztolná ezeket a bulizós képeket. nagyon búvalbaszottnak tűnik, ugye sneci? mint aki nem képes továbblépni. te szerencsétlen stalker, ma is csak a zokogás lesz osztályrészed.
*hangja száll a szélben*
May 27, 2015 11:59:20
gyönyörű vérségi érdemem
May 27, 2015 12:04:12
vissza kéne vágni ennek a motivációvámpír kurvának kobold. rakjál ki képeket a csajodról, amint ordítva élvezi ahogy megcsinálod. ha fórizs úrhölgy a menyecske, akkor takard ki az arcát, majd azt mondod, hogy fiatalkorú.
May 27, 2015 12:04:12
xray
May 27, 2015 12:12:13
linket, pls
May 27, 2015 12:12:13
Parókia Rovat
May 27, 2015 12:47:03
Dicsértessék!
Endre, a diákmise után "beszélgettem" négyszemközt az egyik kis hamvas tanítványommal. Ő említette, hogy van ez az Exel verseny. Nem indulsz rajta?
hup.hu/promo/20150525/excel_guru_vagy_ha_igen_indulj_junius_11-en_a_training360_nagy_hazai_excel_bajnoksagan+
Üdv.
A. a.
Endre, a diákmise után "beszélgettem" négyszemközt az egyik kis hamvas tanítványommal. Ő említette, hogy van ez az Exel verseny. Nem indulsz rajta?
hup.hu/promo/20150525/excel_guru_vagy_ha_igen_indulj_junius_11-en_a_training360_nagy_hazai_excel_bajnoksagan+
Üdv.
A. a.
May 27, 2015 12:47:03
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 13:01:18
Ismerős. Sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz.
"A gazdag szókincs, az indokolatlanul használt idegen szavak és a precíz(kedő) nyelvhasználat felnőttként is megmarad. Ezt a felnőtt aspi nem egyszer nyakló nélkül használt szlenggel és durva káromkodással próbálja ellenpontozni. Ugyanebbe a kategóriába tartozik a pinás-faszos poénok megállás nélküli lövellése (pun intended) is.
A spontaneitás emulációját szolgáló, valójában előre betárazott, konzerv fordulatok."
"A gazdag szókincs, az indokolatlanul használt idegen szavak és a precíz(kedő) nyelvhasználat felnőttként is megmarad. Ezt a felnőtt aspi nem egyszer nyakló nélkül használt szlenggel és durva káromkodással próbálja ellenpontozni. Ugyanebbe a kategóriába tartozik a pinás-faszos poénok megállás nélküli lövellése (pun intended) is.
A spontaneitás emulációját szolgáló, valójában előre betárazott, konzerv fordulatok."
May 27, 2015 13:01:18
Militia Christi
May 27, 2015 13:01:44
a diákmise után "beszélgettem" négyszemközt az egyik kis hamvas tanítványommal
Óóóóaaaaaaargh! May 27, 2015 13:01:44
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 13:02:43
Tudományos igényű asperger-snecológia:
"Innen-onnan összecsipegetett, helyenként pontatlanul használt szlenges fordulatok, amik ebből adódóan kissé eklektikus hatást keltenek."
Chilli az élet, lájfdéndzsör!
"Innen-onnan összecsipegetett, helyenként pontatlanul használt szlenges fordulatok, amik ebből adódóan kissé eklektikus hatást keltenek."
Chilli az élet, lájfdéndzsör!
May 27, 2015 13:02:43
Csak egy olvasó
(
x9)
May 27, 2015 13:02:50
x9)
Dicsértessék!
Üdv.
A. a.
Üdv.
A. a.
"... Excel bajnokság indul a 18-22 éves diákok számára."
Erről lekésett több, mint 10 évvel. Csakúgy, mint minden másról az életben.
Militia Christi
May 27, 2015 13:10:29
De kispap még mindig lehet, mert a teológián nincs jelentkezési korhatár. Sőt, nem is muszáj a teológiát elvégezni: egy szerzetesrendbe anélkül is kérheti a felvételét, legfeljebb nem misézhet, nem áldoztathat, nem gyóntathat, stb. De sok ilyen "laikus testvér" szolgál a szerzetesi közösségekben. Szállás, kaja, masztiparti...
May 27, 2015 13:10:29
sodika
May 27, 2015 13:19:28
Púp, először is a sulinak semmi értelme nem volt. Nem lett papírod, nem lett releváns tudásod, semmi.
Az egyetem előtti tudásommal nem tudtam volna elvállalni a jelenlegi melómat. Azt a munkát, amiről az egyetem előtt álmodtam, megszereztem. Most annyi történik, hogy már másfajta munkáról álmodozok.
May 27, 2015 13:19:28
sodika
May 27, 2015 13:21:54
Pontosan látszik, hogy a faszodat verted az elmúlt 15 évben.
Az önéletrajzomon az látszik, hogy folyamatosan csináltam valamit. Érettségi után OKJ sulik, utána rögtön egyetemek, idővel több is egyszerre, utána közvetlenül munka. A mai napig. Szünet nélkül.
May 27, 2015 13:21:54
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 13:22:20
Az egyetem előtti tudásommal nem tudtam volna elvállalni a jelenlegi melómat. Azt a munkát, amiről az egyetem előtt álmodtam, megszereztem.
Nyilvános faszkiverésről ismertté válni volt az álmod?
May 27, 2015 13:22:20
sodika
May 27, 2015 13:23:07
Rádöbbensz majd erre elég hamar, csak kezdd már el az önéletrajzod küldözgetését.
10 éve pontosan arra döbbentem rá, hogy mihelyt elkezdtem küldözgetni, 3 helyre hívtak be, és ebből 2 helyen felvettek.
May 27, 2015 13:23:07
jiddise máme
(
x11)
May 27, 2015 13:23:22
x11)
nekem valami medencés bmw rémlik, mint álom, meg hogy egyáltalán ne kelljen dolgoznod - mondjuk ez utóbbit megvalósítottad, egy kitartott hímringyó szintjén állsz
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 13:24:29
10 évvel ezelőtt még a piton sem csak kókadtan lógott. Hahó!
* Kissé túlbonyolított, így némiképp nehézkes szófordulatok, mondatfűzés. *
May 27, 2015 13:24:29
Haim
(
x10)
May 27, 2015 13:24:31
x10)
Azonnal hagyd abba a kommentelést imposztor! Sodi soha többet nem ír ide, hahó!
jiddise máme
(
x11)
May 27, 2015 13:25:07
x11)
de azóta eltelt 10 év és te - saját bevallásod szerint - semmit nem fejlődtél, mert nem érdekeltek a technikai újdonságok
sodika
May 27, 2015 13:25:17
nekem valami medencés bmw rémlik, mint álom, meg hogy egyáltalán ne kelljen dolgoznod
Aztán kimentem 2013 nyarán Berlinbe, és rájöttem, hogy engem igazán egy olyan élet tenne boldoggá. Még akkor is, ha közben esetleg anyagilag viszonylagosan szerény.
May 27, 2015 13:25:17
sodika
May 27, 2015 13:26:08
Bocsánat: 5 éve.
De azt az elmúlt hónapokban szépen behoztam ám.
Nagyon szépen.
Na meló, csá.
May 27, 2015 13:26:08
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 13:26:28
egy kitartott hímringyó szintjén állsz
May 27, 2015 13:26:28
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 13:28:50
* Nagyon jellemző, hogy rákattannak bizonyos szavakra, kifejezésekre, amit nyakra-főre használnak; *
May 27, 2015 13:28:50
Laci
May 27, 2015 13:29:37
Legalábbis basszák őket. :)Mesélték, onnan tudom.
May 27, 2015 13:29:37
sodika
May 27, 2015 13:30:16
May 27, 2015 13:30:16
AlkotóMunka
May 27, 2015 13:31:12
SoDI, szedd rendbe magad (fogak, púp, sérv), tanulj meg táncolni és állj be hivatásos hímringyónak. Az biztos, hogy többet keresnél, mint ilyen gányolásos szarokkal.
May 27, 2015 13:31:12
fap-fap-reccs.reccs
May 27, 2015 13:31:33
index.hu/tudomany/til/2015/04/08/a_muzlit_a_maszturbacio_ellen_talaltak_ki/
Nem találom a cikket de ma volt a ZSINDEXEN (!) hogy a egy török fópap/rabbi/pópa/imám azt mondta hogy tilos a maszturbáció, emrt a túlvilágon terhes lesz a kezed és el kell tartanod :D
Nem találom a cikket de ma volt a ZSINDEXEN (!) hogy a egy török fópap/rabbi/pópa/imám azt mondta hogy tilos a maszturbáció, emrt a túlvilágon terhes lesz a kezed és el kell tartanod :D
May 27, 2015 13:31:33
Csak egy olvasó
(
x9)
May 27, 2015 13:32:07
x9)
Két napja még nem az volt a gyenge pontod, hogy nem tudsz beszélgetni senkivel?
Laci
May 27, 2015 13:34:52
A Sodinak már egy egész háreme van állapotos kezekből. Lassan meg is élhetne a családi pótlékból... :)
May 27, 2015 13:34:52
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 13:36:53
Hogyne lenne: Asperger-szindróma, autizmus
livewithit.blog.hu/2013/06/23/a_felnott_aspergeresek_nyelvhasznalata
A rendellenességet dr. Hans Asperger osztrák pszichiáter és gyermekorvos írta le először 1944-ben; ő az autisztikus pszichopátia nevet adta neki.
Jellemző a szociális interakciók minőségbeli hiányossága ezek közül legalább két területen: a viselkedési minta, testbeszéd zavart, például kerüli a szemkontaktust, vagy helytelenül alkalmazza a társas interakciókat szabályozó gesztusokat; kapcsolatteremtő képessége korához képest fejletlen; nincsenek spontán vágyai arra, hogy másokkal együtt tevékenykedjen; nem akar társas, vagy érzelmi kapcsolatokban részt venni.
Viselkedési mintája korlátozott, behatárolt és ismétlődő, melyre érdeklődési és aktivitási formák esetében legalább az alábbi jellemzők közül valamelyik ráillik: belefeledkezik egy vagy több sztereotipikus és korlátozott érdeklődési területbe, mely nagy mértékben eltér a normálistól; ragaszkodik speciális, semmi haszonnal nem járó rutinokhoz vagy rituálékhoz; folyamatosan foglalkozik egyes tárgyak vagy részeik vizsgálatával.
May 27, 2015 13:36:53
AlkotóMunka
May 27, 2015 13:40:34
folyamatosan foglalkozik egyes tárgyak vagy részeik vizsgálatával.
Fap fap fap
May 27, 2015 13:40:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 27, 2015 13:45:54
x38)
Egy darab OKJ papírod lett ebből. Semmi mást nem tudsz felmutatni. A szünet nélküli munka eredményét sem, mert a szippantós oldalakon kívül nincs referenciád. A szünet nélküli munka mellett viszont nem fejlődtél semmit, ezt te is bevallod. Azaz érettségi óta SEMMI előrelépés nem történt, ez pedig 15 évvel később nem túl kedvező, ha munkát keresnél.
Ezt mondom. 10 éve. Azóta viszont semerre sem haladtál. 10 éve alkalmaznának, most pedig nem fog senki, csak a patkányképű, aki szintúgy 10 évvel van lemaradva.
-
May 27, 2015 13:49:56
az önéletrajzodon az látszik, hogy 33 évesen nincs se felsőfokú végzettséged, se nem dolgoztál még mértékadó cégnél, a referenciád pedig vagy nevetségesek, vagy öregek vonatoznak rajta
May 27, 2015 13:49:56
-
May 27, 2015 13:51:24
ha én meglátnám a CV-ben, hogy 28 félév etyetyem, végzettség: érettségi, már basznám is a kukába, buta, lusta léhűtőkre nincs időm
May 27, 2015 13:51:24
púp
May 27, 2015 13:55:22
utána rögtön egyetemek, idővel több is egyszerre
mintha ez erény lenne, bazdmeg. bárki be tud iratkozni egyetemre, amíg van pénze anyucinak. hány oklevelet szereztéla arról a kurva sok egyetemről?
May 27, 2015 13:55:22
powerfap
May 27, 2015 13:58:21
index.hu/tudomany/til/2015/04/08/a_muzlit_a_maszturbacio_ellen_talaltak_ki/
"..a maszturbáció 39 súlyos mellékhatását taglaló könyvében. Szorítkozzunk a címszavakra: általános alulfejlettség, fejlődési rendellenességek, hangulatingadozások, rossz testtartás, merev ízületek.."
Bazmeg' Recsi, te púposra rejszoltad magadat!
May 27, 2015 13:58:21
sodika
May 27, 2015 14:01:25
az önéletrajzodon az látszik, hogy 33 évesen nincs se felsőfokú végzettséged, se nem dolgoztál még mértékadó cégnél
May 27, 2015 14:01:25
púp
May 27, 2015 14:02:45
nem ez: www.groteszk.hu/
May 27, 2015 14:02:45
sodika
May 27, 2015 14:02:50
ha én meglátnám a CV-ben, hogy 28 félév etyetyem, végzettség: érettségi, már basznám is a kukába, buta, lusta léhűtőkre nincs időm
Én úgy döntöttem, hogy egy ponton túl inkább dolgozni kezdek, miért ne dönthettem volna úgy? Ha úgy éreztem, hogy most már az szolgálja a szakmai fejlődésemet. Vágod.
May 27, 2015 14:02:50
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 14:03:36
May 27, 2015 14:03:36
sodika
May 27, 2015 14:04:03
nem ez: groteszk.hu/
Én nem tudom. Biztos. Ezen a weboldalon azt látom, hogy ezek valami minőségi weblap versenyeket nyertek. Az biztos jelent valamit.
May 27, 2015 14:04:03
Motiváló Bt.
May 27, 2015 14:04:16
Kedves Endre!
Fontos, hogy a céljaid szem előtt maradjanak. A mostani munkahelyed sokat segít, hogy az új álommelódat megtaláld a berlini tündérmeseországban. Nyugodj meg a három hónapos junior gyakornoki állás el fogja fedni az elmúlt 15 év hiányosságait, de feltétlenül sorold fel a tanulmányaid 28 félévét tételesen és, hogy milyen egyetemi szakokat nem fejeztél be. A tíz éves CISCO vizsgáid is tüntesd fel.
Ne felejtsd el édesanyád és a válságot említeni a nem megszerzett diplomákkal kapcsolatban. Ne aggódj nem értik félre, de véletlenül se kezeljék kudarcnak. Tisztában kell lenniük a valós okokkal.
Építs az elitista életfelfogásodra, az értelmiségi felmenőidre. Tudniuk kell, hogy te nem csak, hogy más vagy mint a prolik, hanem másnak is tartod magad. Nyugodtan mondd el, hogy neked derogál bevásárló kocsit tologatni és kisebb történekkel foglald össze mentalitásod.
Ha a motivációdról kérdeznek, csak a gondolkodásod említsd és az álmaid. Ismertesd az NPC-s életfilódat. Ne szégyeld elmondani, hogy szeretnél egy medencés irodát, X7-es BMW-t és egy moszkvai golfpálya környezetében gyönyörködni.
Arra is rá kell mutatnod, hogy világlátott ember vagy. Előadhatod az Alien babás és szendvicses történetet, semmiképp ne hagyd ki belőle a morális tényeket, például, hogy az osztálytársaid irigykedtek. Éreztetned kell, hogy te mindig is különb és értékesebb voltál a többi embernél.
Nem utolsó sorban nagy hangsúlyt fektess a szociális és közösségi értékeidre. Miként asszimilálódtál pillanatok alatt egy multikulturális közegben, hogyan rendeztél minden hónapban magadnak lakást több nyelven, és, hogy milyen rutinnal rendezted a kinti életed alatt a hétköznapi problémáidat.
Fontos, hogy a céljaid szem előtt maradjanak. A mostani munkahelyed sokat segít, hogy az új álommelódat megtaláld a berlini tündérmeseországban. Nyugodj meg a három hónapos junior gyakornoki állás el fogja fedni az elmúlt 15 év hiányosságait, de feltétlenül sorold fel a tanulmányaid 28 félévét tételesen és, hogy milyen egyetemi szakokat nem fejeztél be. A tíz éves CISCO vizsgáid is tüntesd fel.
Ne felejtsd el édesanyád és a válságot említeni a nem megszerzett diplomákkal kapcsolatban. Ne aggódj nem értik félre, de véletlenül se kezeljék kudarcnak. Tisztában kell lenniük a valós okokkal.
Építs az elitista életfelfogásodra, az értelmiségi felmenőidre. Tudniuk kell, hogy te nem csak, hogy más vagy mint a prolik, hanem másnak is tartod magad. Nyugodtan mondd el, hogy neked derogál bevásárló kocsit tologatni és kisebb történekkel foglald össze mentalitásod.
Ha a motivációdról kérdeznek, csak a gondolkodásod említsd és az álmaid. Ismertesd az NPC-s életfilódat. Ne szégyeld elmondani, hogy szeretnél egy medencés irodát, X7-es BMW-t és egy moszkvai golfpálya környezetében gyönyörködni.
Arra is rá kell mutatnod, hogy világlátott ember vagy. Előadhatod az Alien babás és szendvicses történetet, semmiképp ne hagyd ki belőle a morális tényeket, például, hogy az osztálytársaid irigykedtek. Éreztetned kell, hogy te mindig is különb és értékesebb voltál a többi embernél.
Nem utolsó sorban nagy hangsúlyt fektess a szociális és közösségi értékeidre. Miként asszimilálódtál pillanatok alatt egy multikulturális közegben, hogyan rendeztél minden hónapban magadnak lakást több nyelven, és, hogy milyen rutinnal rendezted a kinti életed alatt a hétköznapi problémáidat.
May 27, 2015 14:04:16
sodika
May 27, 2015 14:04:21
Hogy szabadoK, na.
szabadok
May 27, 2015 14:04:21
Csak egy olvasó
(
x9)
May 27, 2015 14:05:40
x9)
És mivel töltöd ki a kérdéses űrt a suli befejezése és a döntésed időpontja között?
-
May 27, 2015 14:06:44
olyan, amihez téged sosem fognak felvenni. ibm, lufthansa, nng, ericsson, capture, alerant, etc
May 27, 2015 14:06:44
Csak egy olvasó
(
x9)
May 27, 2015 14:07:11
x9)
Hogy szabadoK, na.
szabadok
szabadok
Mert Magyarországon annyira elnyomnak, igaz?
-
May 27, 2015 14:08:04
jaja, olyan versenyt, amire ők meg még három másik marha befizette a nevezési díjat :D
akarsz te is versenyt nyerni, sodi? csak mondd meg miben, utalj 50k-t és küldöm az oklevelet :D
May 27, 2015 14:08:04
jiddise máme
(
x11)
May 27, 2015 14:08:15
x11)
mértékadó cég pl. az IBM, az Apple, a Microsoft, amiket jegyeznek, mert innovatívak
az alsómocsládi szippantó nem egy mértékadó cég
sodika
May 27, 2015 14:08:24
de feltétlenül sorold fel a tanulmányaid 28 félévét tételesen
Azokat a szakokat, ahol a kerettanterv féléveinél kevesebbet jártam, nem szoktam megemlíteni a CV-ben. Így az ELTÉ-t, ahova 10 félévet jártam, megemlítem, a Corvinus Bsc-t, ahova 6 félévet jártam, szintén, de a kertész Corvinust, ahova csak 2 félévet, már nem említem meg.
May 27, 2015 14:08:24
-
May 27, 2015 14:09:01
Endre az a díj szart nem jelent. Onnan tudom, hogy ahol dolgozom, be van baszkodva belőle pár egy sarokba. Mikor megláttam te jutottál eszembe meg a kókler groteszked akik harcolnak a gagyiweb ellen. Azt is tudom, hogy azért van bebaszkodva mert már évek óta egy rakás szar bundalófasz.
May 27, 2015 14:09:01
sodika
May 27, 2015 14:10:09
Nem volt ilyen szünet.
Max pár hónap, amíg reménykedtem, hogy anyám előkeríti a pénzt a suli folytatásához. De ehelyett melózni küldött el.
May 27, 2015 14:10:09
-
May 27, 2015 14:11:18
lassan írom, hogy megértsd:
NEM
VÉGEZTED
EL
EGYIKET
SEM
ki a faszt érdekel hogy hány évig voltál beiratkozva anyuci pénzén?
May 27, 2015 14:11:18
jiddise máme
(
x11)
May 27, 2015 14:11:58
x11)
de a kertész Corvinust, ahova csak 2 félévet, már nem említem meg.
pedig lehet, nem ártana, mert felvennének viráglocsolónak
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 14:12:30
Hogy szabadoK, na.
szabadok
szabadok
"Herr Klein, miért nincs az önéletrajzában tisztességes munkahely felsorolva?"
"Mert nyugaton az emberek szabadok!"
"Frau Günther, hívja be a biztonsági őröket, mindjárt dühöngeni is fog ez az elmebeteg!"
May 27, 2015 14:12:30
sodika
May 27, 2015 14:13:29
"Egy darab OKJ papírod lett ebből."
Nem egy. 3. számtech prg, rendszerinfó, rendszertelepítő
Meg ECDL.
Ezek vannak egyetem előttről
Ó, plusz a Rend-Szám... Bár nem tudom, azt lehet, hogy inkább kihagyom az önéletrajzból, még nem tudom.
Talán bele kéne, mert mégis csak mond valamit, hogy én már 16 évesen adatbázisrendszereket terveztem egy haladó színű informatikai tanfolyamon, ahova éveken át a gimi mellett jártam.
Meg ECDL.
Ó, plusz a Rend-Szám... Bár nem tudom, azt lehet, hogy inkább kihagyom az önéletrajzból, még nem tudom.
Talán bele kéne, mert mégis csak mond valamit, hogy én már 16 évesen adatbázisrendszereket terveztem egy haladó színű informatikai tanfolyamon, ahova éveken át a gimi mellett jártam.
May 27, 2015 14:13:29
sodika
May 27, 2015 14:14:40
Dehogynem. Szabad ember eldönti, hogy szerinte egy ponton túl mi szolgálja az érdekét, és ez nyugaton tök oké.
na csá
May 27, 2015 14:14:40
-
May 27, 2015 14:15:39
"Egy darab OKJ papírod lett ebből."
Meg ECDL.
Meg ECDL.
az a bibi, hogy egyetem utánról is csak ezek vannak XD
May 27, 2015 14:15:39
integető végbélszőr
May 27, 2015 14:15:40
Pontosan ezek az év weblapja diajk semmit sem jelentenek. Az egyik weblapunkra mi is szereztünk egy ilyet. Egy jelképes összeget kellett befizetni és máris különdijasok lettünk. És ez az összes többinél is ugyanigy ment.
Szóval az a három plecsni lófaszt sem jelent...
May 27, 2015 14:15:40
Schwezoff Dávid
May 27, 2015 14:17:31
na csá
na csá
Baromállat vagy.
A munkáltató az interjún is el fogja dönteni, hogy mi szolgálja az érdekét. És az ilyen koszos csöves bolondokat még vonatkerékpumpálónak sem veszi fel!
May 27, 2015 14:17:31
Karandas
May 27, 2015 14:18:28
Nem volt ilyen szünet.
A szemét!
May 27, 2015 14:18:28
-
May 27, 2015 14:20:39
de amúgy szerintem sem a CV-vel lesz a legnagyobb gond, azt majd csak telehazudod. a szakmai teszt lesz a probléma, már a 'mit ír ki ez a program' kérdések is átléphetetlen akadályt fognak jelenteni :D
May 27, 2015 14:20:39
Örebro
May 27, 2015 14:21:39
Nyugaton ok, mi a fasz ok? Olyan szar lustaknak mint te sehol nem ok! Apropo, gyagyås az Andi jol nezhet ki lebarnulva?
May 27, 2015 14:21:39
120 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Én suliba jártam ÉS dolgoztam, zsidó!
Tudod miért? Mert senki nem fizette a lakhatásomat, kajámat.
Mondjuk én el is végeztem...