lesz miből? mikor, Jövő héten?
Az esedékesség az értesítésemmel kezdődik szerintem.
A kamatokkal növekedett az összeg, persze, de ez más kérdés.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
hogyan gondolod megdönteni a vélelmet, amikor ott lesz a bíró asztalán a postai igazolószelvény?
azzal jött vissza, hogy átvettem?
vagy hogy elutasítottam?
nem?
na ugye
ennyike
vagy igen, vagy nem.
Épp emiatt nem sürgős a dolog, de lssan gondolkodom rajta, ne németben döbbenjek rá, hogy jajmár, vonják a felét a kinti fizetésemnek.
neked most is van jövedelmed, csak eltitkolod, mert fehércigány vagy. átbaszod a hitelezőidet. a diákhitel központot, zseryt, kruchiót, omáékat, mindenkit. mert egy becstelen szarember vagy. ilyen nagyon egyszerű ez.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
B+, átvétel nélkül is értesítettnek számít.
paródiarovat
milyen fizetés? Mosogatást nem bírja a hátad, máshoz meg hülye vagy.
amúgy is minek mennél Németországba, amikor már leszarod a boszorkányt? Miért nem Londonba mész?
Ezt kell vélelmezni.
Ellenkező bizonyításig.
és mi van a szerződésben az értesítésekről? hogyan hatályosulnak? miért pofázol úgy valamiről, hogy nem vagy képben? mert idióta vagy, azért?
Gyagyås te S O H A. nem mesz dolgozni kulföldre!! Fasz
a ptk-ban hol van ilyen? nevezd meg a konkrét paragrafust!
???
Erről szól a "vélelem".
Nyelvtani definíciója szerint.
ilyen egyszerű ez
német fizetés? hát azzal még várjunk egy kicsikét...:)))
Épp felkészülök, és tanulok. hahó
Nem mondom, hogy sietünk.
Mondom: lassan.
És hogy bizonyítod az ellenkezőjét?
Bejelentetted az új lakcímedet, de ők tévedésből a régire küldték?
Mert a vélelmet máshogy nemigen lehet megdönteni.
hol van a ptk-ban kézbesítési vélelem? konkrét paragrafust kérek.
"jövőre" alatt te is 2016-ot érted, vagy az még a felkészülési időszak tervezési szakaszára történő ráhangolódásnak az előkészülete?
tudod, semmit sem szabad elkapkodni!
A tanárokat is kínlógva tudom csak állni, ha éppen, ezért kvázi nincs. Meg még nem élek. Majd élni fogok, ha érett leszek a német melóra. Nem élő embernek közelezettségei sincsenek.
de hol van ez a ptk-ban? a konkrét jogszabályszöveg érdekelne. amit ugye felülírhat a szerződéses megállapodás. na mutassad, picinyem!
arra gondolhat, hogy a levél átvétele nélkül is érvényes a felmondás, csak vérprofi jogászként nem fogalmaz mindig halálpontosan.
Ha nincs beleírva, csak körül van írva, pl. hogy valami valamikor valaminek számít, az is vélelem.
Mi vagy te, egy romkocsmában filozófáló befüvezett hippi köcsög?
de van jövedelmed. magánügy, hogy mire költöd. vagy szerinted az releváns hivatkozás, hogy nincs jövedelmem, mert eliszom a kocsmában?
ja, és ha minden pénzed tanárokra megy, kínlódva, akkor miből fizeted a lakást, áramot, kaját, mindent? csak nem eltartanak, kisgyerek?
Orbán szerint is hasznosabb, aki kintről küldi haza a pénzt, mint az, aki itthon segélyen cigánykodik. Mindig a haza hoszsútávú érdekét kell nézni.
A haza hosszútávú érdeke, hogy most felkészüljek arra, hogy később magabiztosan legyek képes fizetni, törleszteni neki sokat.
hol van körülírva, mutasd meg a konkrét paragrafust!
A bejelentett lakcíme a Sugar Trade Kft székhelye vagy legalábbis az irodájuk. Valamilyen fura okból azonban őket nem zavarja,hogy a recskapók levelei náluk landolnak. Mondjuk ha átveszik, az azt jelenti,hogy recskapók megkapta, akár tudott róla, akár nem. Hiszen tudnak róla,hogy oda van bejelentve és nem tettek ellene, sőt..
Mégis milyn pénzt küldesz haza?
Itthonról vittél ki adózatlan jövedelmet, te fasz
Én jelenlegi állapotomban akkor sem tekintem magam létező, élő embernek, akire a létező és élő emberek elvárásait alkalmazni lehetne, mert életveszély van, és az élet kezdésére való felkészülés van éppen.
Ennyi.
Na meló, csá.
Irja ezt egy 34 eveben levö autista fasz!
de jogilag hol releváns, hogy te minek tekinted magad? zserynek nem jár vissza az 50 eurója, mert te űrdiplomatának vagy nem élő embernek képzeled magad? ilyet a kisgyerekek gondolnak, akiknek még mesél az anyukájuk. neked is szokott még mesélni az anyukád, vagy veja néni?
Kiss Endre Farkas, 33 éves, hajléktalan, papírok nélküli informatikust hallották, jövőbeli nagy reménységű berlini jogi cápát.
tyodika, ők is mind nem létező, nem élő embernek, akire a létező és élő emberek elvárásait alkalmazni nem lehet, mert életveszély van, és az élet kezdésére való felkészülés van éppen.
Még végrehajtási eljárásoknál is törvényben rögzített, releváns érvelés, hogy most ideiglenesen szar van, de mászol ki belőle szépen, és kizárólag az jellegénél fogva eleve elfogadhatatlan érv, hogy nagy a szar, és ráadásul fingod sincs, hogy miként lenne ez a szar kezelhető.
te mióta vagy szarban ideiglenesen? nézzük pl. zsery 50 euróját! már sokszorosát megkerested mióta esedékes lett volna a visszafizetése, mégsem fizetted vissza zserynek. miféle szarban voltál? semmilyenben. eldöntötted, hogy neki nem fizetsz, a tanároknak meg fizetsz.
itt nem arról van szó tehát, hogy szarban vagy, hanem arról, hogy becstelen, szar ember vagy. ilyen nagyon egyszerű ez.
de miért a "tanárok ára felett"? miért nem "zsery pénze felett"? te rangsorolsz. először vannak a te érdekeid, és utána a hitelezőid érdekei.
ez a szaremberség tyodika, hogy zsery életveszélye hátrébb van a rangsorban, mint a te életveszélyed. mert Az más.
Egy munkáért eléőre pénzt kérni, a munkát el nem végezni és pénzt vissza nem adni szerinted tisztességes dolog??? Mi a kurva anyádat képzelsz te magadról?
ha meg lekenne neked egy fülest zsery bácsi, akkor a füles az füles lenne, te pedig szaladnál sírni veja nénihez, a jendőj bácsihoz, hogy téged ok nélkül bántott a zsejy bátyi.
ezert kell egyszerre hat nyelvet tanulni, ugye?
Akurvaanyadat.
ebbol kurva nagy veres lesz napokon belul
A SoDI tisztességesnek törekszik lenni.
csak az életben még nem sikerült, te féreg.
dehát nem vagy tisztességes. zsery életveszélyét nem tiszteled. a te életveszélyed fontosabb mint a hiteleződé. ezért vagy szarember. ez nem sértegetés, ez egyszerű tény.
te magad mondtad, hogy a főnököd is megjegyezte, hogy ha összegányoltál elég pénzt a nyelvórákra, akkor nem dolgozol semmit. Tehát megadhatnád zserynek a pénzét, csak baszol dolgozni.
A haza hosszutavu erdeket nezve most rogton indulnom kene a kolosyra es az elso fara felakasztani teged.
Na, ez klassz, az akasztas sem fog akkor ezen a teren gondot okozni.
Rend lesz, na.
Jo! Tisztssegedben *pr* tamadlak, parbajozunk?
En ketsegbe vonom te hazug fasz!
meglátszik az eredményen, hogy hogyan tanul. német érettségi és majd 2 év intenzív nyelvtanulás, külföldi nyelviskola után még mindig nem tud nekifutni az álláskeresésnek.
Én se értem. Pedig zsákszámra hordja haza a pénzt.
Biztos túl sokat ad belőle anyjának meg apjának.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Beszarás.
Le meri ezt írni egy nappal azután, hogy fejtegette, hogy még 5 milliárddal a zsebében is le akarná húzni az adófizetőket nehány millió forinttal.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Ezt a kommentet továbbítottam a Diákhitel Központ Zrt.-nek, az azonosításodhoz szükséges személyes adatokkal együtt.
Ebből is látszik, hogy mekkora idióta Zsodi főnöke. Tudja, hogy ha eléri a célösszeget a recskás, nem hajlandó tovább gányolni, ennek ellenére mégis előre fizet neki.
Persze már ott elbukott az idióta-teszten, amikor személyes találkozó után alkalmazásba vette. Ez már csak a ráadás.
csak biztasd, holnap elkezd svédül tanulni. :)
azért meg lehet érteni solymárit is. snecinél olcsóbb digitális segédmunkást nem találna. bruttó 4 ezret fizet neki naponta. ennél egy meki is többet fizet a konyhai dolgozónak.
na de kérem, annyi munkáért, amit ez az ütődött csinál?
3 óra gányolás, meg 2 óra javítás, az 5 óra. bruttó 800 ft óránként.
A bírónéni mennyire tekinti majd életszerűnek, ha a 28 félévet végzett másodikgenerációs értelmiségi beadja a csóróhülyecsöves vagyok, nem értek hozzá mesét?
sok. :)
Ne tedd, koszos lesz tőle a nyálad!
Egyszer még talán 7-8 éve láttam a gyagyast a Móricz postánál kacsázni a rojtosra taposott, 5 számmal nagyobb nadrágjában. Akkor még csak a tüntetésekről ismertem, nem tudtam még milyen ember.
Ha tudom, biztos hogy leköpöm és felrúgom
Régebben én is meg akartam volna pofozni, megkínozni meg hasonlók, de aztán rájöttem, hogy tökéletesen elintézi saját magát és így sokkal viccesebb.
mucuska, jobb ha tőlem tudod, hogy a sodi qrvára nem törekszik semmiféle tisztességnek még a látszatára sem
sodikaÉrtesítve lettem-e, hogy fizetnem kell?Ha nem, kell-e fizetnem.Kérdések. Meg kell vizsgálni.ismétlem: milyen jogorvoslatokkal? értesz magyarul? az nem jogorvoslat, hogy "Kérdések. Meg kell vizsgálni.". nevezd meg, hogy milyen jogorvoslatokkal fogsz játszani. csak tudod, hogy mivel akarsz játszani, nem?
a faszával, azzal akar játszani
Egyes szám harmadik személyben beszélsz magadról?
Megint rohamod van, ugye?
Valóban viccesek az önszopatásai, de én amúgy pacifista trollként sem sajnálnám tőle a verést. Sőt!
Én némelyik gyöngyszem kommentjét kinyomtatva az orra alá tenném, hogy ugyan magyarázza már meg élőben, mire gondolt a költő. Aztán, ha nem tetszik a magyarázat, durr egy pofon.
Durvább verés nem kell, a láfjdéndzsör úgyis elviszi majd.
Nem mondom, az anarchia idején, ha elindul a tanszéki Ducato én is szívesen beülök.
persze, értem én, alapvetően mindenkinél kinyílik a bicska a recskapók hülyeségeit olvasva, azonban még kölcsönös beleegyezés esetén sem alkalmaznék fizikai erőszakot, mert a lájfdédzsör olyan szórakoztató,hogy nem fosztom meg a tudományt ekkora önszopatásoktól. Felbecsülhetetlen anyag recsi élete és bukása, pláne,hogy a tanszék áldozatos munkájának hála minden alaposan dokumentálva van. Nem kizárt,hogy egyszer még tananyag lesz. Iskolába fogják ismertetni,hogy mi lesz akkor, ha nem dolgozol és lumpen szar leszel. A kisebbek meg majd sírva fakadnak,hogy tanító néni, nem akarok sodi lenni :-(
" Nem élő embernek közelezettségei sincsenek." de jogai sem....
ha nem élsz, akkor hogy lehetsz életveszélyben?
ennyek nyinycs semmi de semmi éjtejme
És az meddig fog tartani? Jövő Hétig?
Brian
May 29, 2015 10:32:56
Éledjen fel a szerződés, és törleszthessem évtizedekig apró részéletekben, mint bárki más. Annak veszélye nélkül, hogy 30%-okat vonnak miatta, amikor már lesz miből.
May 29, 2015 10:32:56
sodika
May 29, 2015 10:32:58
és amit eddig kellett volna fizetned ha nem lett volna felmondás, azzal mi lesz? vagy úgy gondolod, hogy annak nem volt esedékessége, mert te űrdiplomata vagy?
Az esedékesség az értesítésemmel kezdődik szerintem.
A kamatokkal növekedett az összeg, persze, de ez más kérdés.
May 29, 2015 10:32:58
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 29, 2015 10:33:18
x16)
De hát téged kiértesítettek, a Nándorfejérvár utcába, nem? Ott laksz, nem?
sodika
May 29, 2015 10:33:43
hogyan gondolod megdönteni a vélelmet, amikor ott lesz a bíró asztalán a postai igazolószelvény?
vagy hogy elutasítottam?
nem?
na ugye
ennyike
May 29, 2015 10:33:43
sodika
May 29, 2015 10:34:46
vagy igen, vagy nem.
Épp emiatt nem sürgős a dolog, de lssan gondolkodom rajta, ne németben döbbenjek rá, hogy jajmár, vonják a felét a kinti fizetésemnek.
May 29, 2015 10:34:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:35:00
x48)
Azoknál meg van a NAV-nál méltányossági kérelem, meg minden szar. Részletfizetési megállapodás, ilyesmi. Ha egyszer már lesz pénzem, akkor érdemes lehet játszani ezekkel előtte, hogy mégse vonják rögtön az 50%-ot. Most bizakodó vagyok, hogy lesz jövedelmem, más máshol nem, hát odakint, ha máskor nem, hát jövőre, ezért kezdek gondolkodni a nagy összegű letiltások megelőzésének lehetséges módozatain.
neked most is van jövedelmed, csak eltitkolod, mert fehércigány vagy. átbaszod a hitelezőidet. a diákhitel központot, zseryt, kruchiót, omáékat, mindenkit. mert egy becstelen szarember vagy. ilyen nagyon egyszerű ez.
-
May 29, 2015 10:35:06
vagy hogy elutasítottam?
nem?
na ugye
ennyike
vagy hogy elutasítottam?
nem?
na ugye
ennyike
May 29, 2015 10:35:06
-
May 29, 2015 10:36:22
vagy igen, vagy nem.
paródiarovat
milyen fizetés? Mosogatást nem bírja a hátad, máshoz meg hülye vagy.
amúgy is minek mennél Németországba, amikor már leszarod a boszorkányt? Miért nem Londonba mész?
May 29, 2015 10:36:22
sodika
May 29, 2015 10:36:31
Ezt kell vélelmezni.
Ellenkező bizonyításig.
May 29, 2015 10:36:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:36:48
x48)
vagy hogy elutasítottam?
nem?
na ugye
ennyike
vagy hogy elutasítottam?
nem?
na ugye
ennyike
és mi van a szerződésben az értesítésekről? hogyan hatályosulnak? miért pofázol úgy valamiről, hogy nem vagy képben? mert idióta vagy, azért?
Örebro
May 29, 2015 10:36:51
vagy igen, vagy nem.
Gyagyås te S O H A. nem mesz dolgozni kulföldre!! Fasz
May 29, 2015 10:36:51
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:37:59
x48)
Ezt kell vélelmezni.
Ellenkező bizonyításig.
Ellenkező bizonyításig.
sodika
May 29, 2015 10:38:11
A kézbesítési vélelem csak arra szolgál, hogy egy át nem vett levél ne akassza meg az eljárásokat. Azt viszont nem jelenti, hogy amikor már van érkezésed levelezgetni, és ügyet intézni, akkor ne kapcsolódhass bele az eljárásba.
May 29, 2015 10:38:11
sodika
May 29, 2015 10:39:01
???
Erről szól a "vélelem".
ilyen egyszerű ez
May 29, 2015 10:39:01
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:39:36
x48)
vagy igen, vagy nem.
sodika
May 29, 2015 10:39:54
Mosogatást nem bírja a hátad, máshoz meg hülye vagy.
Épp felkészülök, és tanulok. hahó
May 29, 2015 10:39:54
sodika
May 29, 2015 10:40:26
Nem mondom, hogy sietünk.
Mondom: lassan.
May 29, 2015 10:40:26
-
May 29, 2015 10:40:32
Ezt kell vélelmezni.
Ellenkező bizonyításig.
Ellenkező bizonyításig.
És hogy bizonyítod az ellenkezőjét?
Bejelentetted az új lakcímedet, de ők tévedésből a régire küldték?
Mert a vélelmet máshogy nemigen lehet megdönteni.
May 29, 2015 10:40:32
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:40:41
x48)
A kézbesítési vélelem csak arra szolgál, hogy egy át nem vett levél ne akassza meg az eljárásokat. Azt viszont nem jelenti, hogy amikor már van érkezésed levelezgetni, és ügyet intézni, akkor ne kapcsolódhass bele az eljárásba.
vsetko jedno
May 29, 2015 10:41:37
lesz jövedelmem, más máshol nem, hát odakint, ha máskor nem, hát jövőre
"jövőre" alatt te is 2016-ot érted, vagy az még a felkészülési időszak tervezési szakaszára történő ráhangolódásnak az előkészülete?
tudod, semmit sem szabad elkapkodni!
May 29, 2015 10:41:37
sodika
May 29, 2015 10:42:13
neked most is van jövedelmed, csak eltitkolod
A tanárokat is kínlógva tudom csak állni, ha éppen, ezért kvázi nincs. Meg még nem élek. Majd élni fogok, ha érett leszek a német melóra. Nem élő embernek közelezettségei sincsenek.
May 29, 2015 10:42:13
Kriptonit kripli
May 29, 2015 10:42:25
Te szemet fereg! Szerinted a lottot atvenni a befizetett nyeremenyado miatt hazafias kotelesseg, bezzeg se tb-t nem fizestz, se a tartozasaidat csak angolnazol. Rosszabb vagy mint a ciganyok, mert ok tenyleg az eselytelensegbol tarranak az eselytelensegbe, ezel szemben te megint a disszidalasodat szervezed masok penzen!!!
May 29, 2015 10:42:25
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:42:37
x48)
???
Erről szól a "vélelem".
ilyen egyszerű ez
Erről szól a "vélelem".
ilyen egyszerű ez
de hol van ez a ptk-ban? a konkrét jogszabályszöveg érdekelne. amit ugye felülírhat a szerződéses megállapodás. na mutassad, picinyem!
-
May 29, 2015 10:43:18
arra gondolhat, hogy a levél átvétele nélkül is érvényes a felmondás, csak vérprofi jogászként nem fogalmaz mindig halálpontosan.
May 29, 2015 10:43:18
sodika
May 29, 2015 10:43:42
Ha nincs beleírva, csak körül van írva, pl. hogy valami valamikor valaminek számít, az is vélelem.
May 29, 2015 10:43:42
Örebro
May 29, 2015 10:43:57
Ilyen es hasonlo jogi tanacsokat adtal az andinak, peldaul ezert zsvart el a picsaba te zugugyved fasz!
May 29, 2015 10:43:57
Kriptonit kripli
May 29, 2015 10:44:30
Sajat maga ellen beszel ez a bohóc
May 29, 2015 10:44:30
-
May 29, 2015 10:44:33
Mi vagy te, egy romkocsmában filozófáló befüvezett hippi köcsög?
May 29, 2015 10:44:33
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:45:13
x48)
de van jövedelmed. magánügy, hogy mire költöd. vagy szerinted az releváns hivatkozás, hogy nincs jövedelmem, mert eliszom a kocsmában?
ja, és ha minden pénzed tanárokra megy, kínlódva, akkor miből fizeted a lakást, áramot, kaját, mindent? csak nem eltartanak, kisgyerek?
sodika
May 29, 2015 10:45:28
te megint a disszidalasodat szervezed masok penzen!!!
Orbán szerint is hasznosabb, aki kintről küldi haza a pénzt, mint az, aki itthon segélyen cigánykodik. Mindig a haza hoszsútávú érdekét kell nézni.
A haza hosszútávú érdeke, hogy most felkészüljek arra, hogy később magabiztosan legyek képes fizetni, törleszteni neki sokat.
May 29, 2015 10:45:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:45:52
x48)
hol van körülírva, mutasd meg a konkrét paragrafust!
7 perc munkakeresés
May 29, 2015 10:46:43
az nem lehet, hogy azért nem kaptál értesítést, mert nem azon a címen laksz, amit akkor bejelentettél?
nehogy még más is kiderüljön, te féreg
nehogy még más is kiderüljön, te féreg
A bejelentett lakcíme a Sugar Trade Kft székhelye vagy legalábbis az irodájuk. Valamilyen fura okból azonban őket nem zavarja,hogy a recskapók levelei náluk landolnak. Mondjuk ha átveszik, az azt jelenti,hogy recskapók megkapta, akár tudott róla, akár nem. Hiszen tudnak róla,hogy oda van bejelentve és nem tettek ellene, sőt..
May 29, 2015 10:46:43
-
May 29, 2015 10:47:05
Mégis milyn pénzt küldesz haza?
Itthonról vittél ki adózatlan jövedelmet, te fasz
May 29, 2015 10:47:05
sodika
May 29, 2015 10:47:10
de van jövedelmed. magánügy, hogy mire költöd.
Én jelenlegi állapotomban akkor sem tekintem magam létező, élő embernek, akire a létező és élő emberek elvárásait alkalmazni lehetne, mert életveszély van, és az élet kezdésére való felkészülés van éppen.
Ennyi.
Na meló, csá.
May 29, 2015 10:47:10
Örebro
May 29, 2015 10:49:59
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Irja ezt egy 34 eveben levö autista fasz!
May 29, 2015 10:49:59
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:50:53
x48)
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
de jogilag hol releváns, hogy te minek tekinted magad? zserynek nem jár vissza az 50 eurója, mert te űrdiplomatának vagy nem élő embernek képzeled magad? ilyet a kisgyerekek gondolnak, akiknek még mesél az anyukájuk. neked is szokott még mesélni az anyukád, vagy veja néni?
7 perc munkakeresés
May 29, 2015 10:51:51
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Kiss Endre Farkas, 33 éves, hajléktalan, papírok nélküli informatikust hallották, jövőbeli nagy reménységű berlini jogi cápát.
May 29, 2015 10:51:51
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:52:33
x48)
minek fizetsz a tanároknak ha nem vagy élő ember? nem élő embernek nincsenek fizetési kötelezettségei, te mondtad.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:53:47
x48)
várj, tyodika! ezek szerint te még mindig pályakezdőnek gondolod magad? meddig toltad ki az időpontot?
7 perc munkakeresés
May 29, 2015 10:56:42
May 29, 2015 10:56:42
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 10:58:04
x48)
444.hu/2015/05/29/minden-185-odik-magyar-haztartasra-jut-egy-nem-teljesito-hitelszerzodes/
tyodika, ők is mind nem létező, nem élő embernek, akire a létező és élő emberek elvárásait alkalmazni nem lehet, mert életveszély van, és az élet kezdésére való felkészülés van éppen.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 11:04:53
x48)
sneci, ismered azt a vélelmet, hogy a te szavaid vagy hazugságot, vagy butaságot tartalmaznak ahányszor csak megszólalsz bármilyen ügyben?
hiszen:
Erről szól a "vélelem".
ilyen egyszerű ez
hiszen:
Erről szól a "vélelem".
ilyen egyszerű ez
sodika
May 29, 2015 11:05:30
Még végrehajtási eljárásoknál is törvényben rögzített, releváns érvelés, hogy most ideiglenesen szar van, de mászol ki belőle szépen, és kizárólag az jellegénél fogva eleve elfogadhatatlan érv, hogy nagy a szar, és ráadásul fingod sincs, hogy miként lenne ez a szar kezelhető.
May 29, 2015 11:05:30
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 11:09:44
x48)
te mióta vagy szarban ideiglenesen? nézzük pl. zsery 50 euróját! már sokszorosát megkerested mióta esedékes lett volna a visszafizetése, mégsem fizetted vissza zserynek. miféle szarban voltál? semmilyenben. eldöntötted, hogy neki nem fizetsz, a tanároknak meg fizetsz.
itt nem arról van szó tehát, hogy szarban vagy, hanem arról, hogy becstelen, szar ember vagy. ilyen nagyon egyszerű ez.
sodika
May 29, 2015 11:16:54
Arról van szó, hogy azóta nem sikerült a tanárok ára felett még ennyit sem összespórolnom, pedig nagyon igyekszem. Aki mást állít, engem a tisztességemben támad, ami pedig sértő, és kikérem magamnak.
Ennyi.
Ennyi.
May 29, 2015 11:16:54
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 11:17:37
x48)
érdekes, hogy amikor a tanár úr, meg rózsa attila nem fizetett neked, róluk nem alkottál ilyen szép meséket, hogy ők tulajdonképpen nem létező emberek, akiknek nincsenek fizetési kötelezettségeik feléd.
az ilyen önfelmentő mesék mindig csak magadra érvényesek, amikor te tartozol. amikor neked tartoznak, ezek a mesék valamiért nem érvényesek az adósaidra. mert olyankor Az más.
ez vagy te, tyodika.
az ilyen önfelmentő mesék mindig csak magadra érvényesek, amikor te tartozol. amikor neked tartoznak, ezek a mesék valamiért nem érvényesek az adósaidra. mert olyankor Az más.
ez vagy te, tyodika.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 11:21:23
x48)
Arról van szó, hogy azóta nem sikerült a tanárok ára felett még ennyit sem összespórolnom, pedig nagyon igyekszem. Aki mást állít, engem a tisztességemben támad, ami pedig sértő, és kikérem magamnak.
Ennyi.
Ennyi.
de miért a "tanárok ára felett"? miért nem "zsery pénze felett"? te rangsorolsz. először vannak a te érdekeid, és utána a hitelezőid érdekei.
ez a szaremberség tyodika, hogy zsery életveszélye hátrébb van a rangsorban, mint a te életveszélyed. mert Az más.
sodika
May 29, 2015 11:22:06
Az életveszély életveszély.
May 29, 2015 11:22:06
Fakenguru
(
x5)
May 29, 2015 11:23:50
x5)
Sodi, valld be, neha te is elborzadsz azon, mekkora hulyesegeket birsz leirni.
Hát azért hetyetye.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 11:24:43
x48)
tudod mi az ilyen szaremberség következménye? az, hogy te is szaremberséget vonzol be. valaki neked is ilyen idióta mesékkel fogja elmagyarázni, hogy miért szarja le az érdekeidet. aztán majd megint kezdheted a geci boszorkányozást. pedig a hasonló a hasonlót, csak azt kapod, amit te is adsz.
-
May 29, 2015 11:25:29
Ennyi.
Ennyi.
Egy munkáért eléőre pénzt kérni, a munkát el nem végezni és pénzt vissza nem adni szerinted tisztességes dolog??? Mi a kurva anyádat képzelsz te magadról?
May 29, 2015 11:25:29
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 11:26:30
x48)
ha meg lekenne neked egy fülest zsery bácsi, akkor a füles az füles lenne, te pedig szaladnál sírni veja nénihez, a jendőj bácsihoz, hogy téged ok nélkül bántott a zsejy bátyi.
-
May 29, 2015 11:27:25
ezert kell egyszerre hat nyelvet tanulni, ugye?
Akurvaanyadat.
May 29, 2015 11:27:25
sodika
May 29, 2015 11:27:37
Az igyekezetem kétségbevonása simán a sértegetésem.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 29, 2015 11:27:37
Fakenguru
(
x5)
May 29, 2015 11:28:44
x5)
Te kaptal itt mar annyi jelzot, el se fer rajtad. Pedig egy is eleg lenne, minden szempontbol igaz rad.
Kiss Endre Farkas, te egy erkolcstelen ember vagy.
Hát azért hetyetye.
Kiss Endre Farkas, te egy erkolcstelen ember vagy.
-
May 29, 2015 11:29:42
Na meló, csá.
Na meló, csá.
ebbol kurva nagy veres lesz napokon belul
May 29, 2015 11:29:42
xray
May 29, 2015 11:29:44
csak az életben még nem sikerült, te féreg.
May 29, 2015 11:29:44
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 11:30:23
x48)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
dehát nem vagy tisztességes. zsery életveszélyét nem tiszteled. a te életveszélyed fontosabb mint a hiteleződé. ezért vagy szarember. ez nem sértegetés, ez egyszerű tény.
grafikus007
May 29, 2015 11:34:08
Ennyi.
Ennyi.
te magad mondtad, hogy a főnököd is megjegyezte, hogy ha összegányoltál elég pénzt a nyelvórákra, akkor nem dolgozol semmit. Tehát megadhatnád zserynek a pénzét, csak baszol dolgozni.
May 29, 2015 11:34:08
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 11:34:27
x48)
tyodika, te pontmolyan vagy, mint egy drogos, aki azt magyarázza, hogy azért nem fizeti ki a dílerének a tartozást, mert a drog fontosabb, hiszen életveszélyben van. és ő nem tekinti magát élő embernek, mert majd akkor kezd el élni, ha lejött a drogról. addig pedig őt ne sértegesse senki, hiszen ő tisztességes, csak hát az életveszély az életveszély.
na ilyenkor szokták eltörni a dílerek a tartozó drogosok kezét, és akkor másnap ott a pénz. veled is így kellene bánni, és akkor megtanulnád a tisztességet.
na ilyenkor szokták eltörni a dílerek a tartozó drogosok kezét, és akkor másnap ott a pénz. veled is így kellene bánni, és akkor megtanulnád a tisztességet.
Schwezoff Dávid
May 29, 2015 11:34:30
.
.
A haza hosszutavu erdeket nezve most rogton indulnom kene a kolosyra es az elso fara felakasztani teged.
May 29, 2015 11:34:30
Schwezoff Dávid
May 29, 2015 11:40:10
Én jelenlegi állapotomban akkor sem tekintem magam létező, élő embernek
Na, ez klassz, az akasztas sem fog akkor ezen a teren gondot okozni.
Rend lesz, na.
May 29, 2015 11:40:10
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 11:41:50
x48)
de nem baj, tyodika. ne változz meg, legyél továbbra is szarember, aki idióta meséket gyárt arról, hogy miért nem fizeti ki a hitelezőit, és fehércigánykodva akar fizetési könnyítéseket. ez a mentalitás fog téged még mélyebb gödörbe taszítani, és majd amikor tényleges, reális életveszélyben leszel emiatt, akkor fogsz felébredni, és ráeszmélni, hogy vége az idióta meséknek, nincs tovább nem élő ember, pályakezdő, meg űrdiplomata.
a te időd is el fog jönni ahogy a malacé is eljött a börtönnel. ő most ébredezik éppen kemény cigányfasszal a seggében.
a te időd is el fog jönni ahogy a malacé is eljött a börtönnel. ő most ébredezik éppen kemény cigányfasszal a seggében.
Schwezoff Dávid
May 29, 2015 11:44:10
Ennyi.
Ennyi.
Jo! Tisztssegedben *pr* tamadlak, parbajozunk?
May 29, 2015 11:44:10
-
May 29, 2015 11:57:54
Hogy lehetséges mindez Sodi korlátlanul skálázható jövedelme mellett?
May 29, 2015 11:57:54
Örebro
May 29, 2015 11:58:22
Na meló, csá.
Na meló, csá.
En ketsegbe vonom te hazug fasz!
May 29, 2015 11:58:22
Fekete Bikapata
May 29, 2015 12:00:34
Úgy tanul ez nyelveket, mint én atomfizikát, meg sejtbiológiát, sehogy!
Késő estig itt bassza a rezet, másnap, korán reggel meg már itt van!!!
A nagy ,,mortal danger''-ben, baszod...
Miért lógsz itt egész nap, ha mindenki bánt???
A haverjaid nem érnek rá?
May 29, 2015 12:00:34
Örebro
May 29, 2015 12:02:22
Gyagyås nem akarsz beperelni a nemletezö tisztesseged miatt? Jöhetnel Svedorszagba haha
May 29, 2015 12:02:22
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 12:03:59
x48)
Úgy tanul ez nyelveket, mint én atomfizikát, meg sejtbiológiát, sehogy!
meglátszik az eredményen, hogy hogyan tanul. német érettségi és majd 2 év intenzív nyelvtanulás, külföldi nyelviskola után még mindig nem tud nekifutni az álláskeresésnek.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 29, 2015 12:05:29
x16)
Hogy lehetséges mindez Sodi korlátlanul skálázható jövedelme mellett?
Én se értem. Pedig zsákszámra hordja haza a pénzt.
Biztos túl sokat ad belőle anyjának meg apjának.
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 12:09:51
x48)
sneci nyelvtanulás ügyben az excellel kábítja magát, az a mese. más felmutatja a nyelvvizsgáját, a külföldi melóját, sneci pedig az excelt mutogatja, hogy nézd mennyit tanultam, és aki mást állít, az a tisztességemben támad, amit kikérek magamnak.
eredmény mindig csak a jövőben van. a jelen kizárólag az életveszélyről, a nehézségekről szól, amelyek miatt nincsenek még eredmények. de majd a jövőben lesznek, ha ez meg az a feltétel teljesül. erről szól sneci élete.
eredmény mindig csak a jövőben van. a jelen kizárólag az életveszélyről, a nehézségekről szól, amelyek miatt nincsenek még eredmények. de majd a jövőben lesznek, ha ez meg az a feltétel teljesül. erről szól sneci élete.
Kriptonit kripli
May 29, 2015 12:15:16
Az eredmenynek egyedul a bektetett, ertektelen ganymunkat, faszveressel toltott idot szamolja. Vö 28 felev egyetem, 6nyelv, 45ora franciazas a nepligetben
May 29, 2015 12:15:16
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 29, 2015 12:17:39
x16)
Beszarás.
Le meri ezt írni egy nappal azután, hogy fejtegette, hogy még 5 milliárddal a zsebében is le akarná húzni az adófizetőket nehány millió forinttal.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 29, 2015 12:19:08
x30)
Nem. Valami olyasmire gondoltam, hogy bemegyek érdeklődni, álnavían meglepődök a tőlük kapott felvilágosításon, és elkezdek játszani a jogorvoslatokkal. Veszítenivalóm nincs, innentől miért is ne? :)
Ezt a kommentet továbbítottam a Diákhitel Központ Zrt.-nek, az azonosításodhoz szükséges személyes adatokkal együtt.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 29, 2015 12:25:03
x30)
te magad mondtad, hogy a főnököd is megjegyezte, hogy ha összegányoltál elég pénzt a nyelvórákra, akkor nem dolgozol semmit.
Ebből is látszik, hogy mekkora idióta Zsodi főnöke. Tudja, hogy ha eléri a célösszeget a recskás, nem hajlandó tovább gányolni, ennek ellenére mégis előre fizet neki.
Persze már ott elbukott az idióta-teszten, amikor személyes találkozó után alkalmazásba vette. Ez már csak a ráadás.
xray
May 29, 2015 12:31:35
Gyagyås nem akarsz beperelni a nemletezö tisztesseged miatt? Jöhetnel Svedorszagba haha
csak biztasd, holnap elkezd svédül tanulni. :)
May 29, 2015 12:31:35
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 12:33:05
x48)
azért meg lehet érteni solymárit is. snecinél olcsóbb digitális segédmunkást nem találna. bruttó 4 ezret fizet neki naponta. ennél egy meki is többet fizet a konyhai dolgozónak.
xray
May 29, 2015 12:35:50
May 29, 2015 12:35:50
gennyes féregzsidó
(
x48)
May 29, 2015 12:38:03
x48)
-
May 29, 2015 12:40:12
A bírónéni mennyire tekinti majd életszerűnek, ha a 28 félévet végzett másodikgenerációs értelmiségi beadja a csóróhülyecsöves vagyok, nem értek hozzá mesét?
May 29, 2015 12:40:12
xray
May 29, 2015 12:40:49
sok. :)
May 29, 2015 12:40:49
AutismusMaximus
May 29, 2015 12:42:12
Sodi, az elmúlt napokban idehányt szövegeid miatt legszivesebben megkeresnélek és egy melyről felszívott, felköhögött gennyes turhával leköpnélek. De lelkiismeretlen tisztességtelen selejt!!! Lehet hogy minden csontodat el is törném. Egy hetyetye egy csont!!
Hiába pofáztam hogy addig volt jó, amíg angolul makogott pár szót a Trottel, nem hallgattatok rám...
Hiába pofáztam hogy addig volt jó, amíg angolul makogott pár szót a Trottel, nem hallgattatok rám...
May 29, 2015 12:42:12
Fekete Bikapata
May 29, 2015 12:44:53
Sodi, az elmúlt napokban idehányt szövegeid miatt legszivesebben megkeresnélek és egy melyről felszívott, felköhögött gennyes turhával leköpnélek. De lelkiismeretlen tisztességtelen selejt!!! Lehet hogy minden csontodat el is törném. Egy hetyetye egy csont!!
May 29, 2015 12:44:53
xray
May 29, 2015 12:47:06
[quote=AutismusMaximus
Hiába pofáztam hogy addig volt jó, amíg angolul makogott pár szót a Trottel, nem hallgattatok rám...[/quote]
jó oldala is van, mert akik idetévednek, azok láthatják, hogy micsoda féreg és nem véletlen ez a fórum.
Hiába pofáztam hogy addig volt jó, amíg angolul makogott pár szót a Trottel, nem hallgattatok rám...[/quote]
jó oldala is van, mert akik idetévednek, azok láthatják, hogy micsoda féreg és nem véletlen ez a fórum.
May 29, 2015 12:47:06
AutismusMaximus
May 29, 2015 12:49:13
Egyszer még talán 7-8 éve láttam a gyagyast a Móricz postánál kacsázni a rojtosra taposott, 5 számmal nagyobb nadrágjában. Akkor még csak a tüntetésekről ismertem, nem tudtam még milyen ember.
Ha tudom, biztos hogy leköpöm és felrúgom
May 29, 2015 12:49:13
AutismusMaximus
May 29, 2015 12:57:02
Sneci, mi lenne abban a nem várt esetben, ha helyetted egy troll vinné el a lottó főnyereményt? Mit tippelsz, mi lenne az első dolog amire költené?
May 29, 2015 12:57:02
Andy Dufresne
(
x4)
May 29, 2015 12:59:52
x4)
Régebben én is meg akartam volna pofozni, megkínozni meg hasonlók, de aztán rájöttem, hogy tökéletesen elintézi saját magát és így sokkal viccesebb.
jiddise máme
(
x11)
May 29, 2015 13:00:36
x11)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
mucuska, jobb ha tőlem tudod, hogy a sodi qrvára nem törekszik semmiféle tisztességnek még a látszatára sem
-
May 29, 2015 13:07:07
sodikaÉrtesítve lettem-e, hogy fizetnem kell?Ha nem, kell-e fizetnem.Kérdések. Meg kell vizsgálni.ismétlem: milyen jogorvoslatokkal? értesz magyarul? az nem jogorvoslat, hogy "Kérdések. Meg kell vizsgálni.". nevezd meg, hogy milyen jogorvoslatokkal fogsz játszani. csak tudod, hogy mivel akarsz játszani, nem?
a faszával, azzal akar játszani
May 29, 2015 13:07:07
AlkotóMunka
May 29, 2015 13:10:55
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Egyes szám harmadik személyben beszélsz magadról?
Megint rohamod van, ugye?
May 29, 2015 13:10:55
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 29, 2015 13:12:44
x30)
Valóban viccesek az önszopatásai, de én amúgy pacifista trollként sem sajnálnám tőle a verést. Sőt!
AlkotóMunka
May 29, 2015 13:16:07
Én némelyik gyöngyszem kommentjét kinyomtatva az orra alá tenném, hogy ugyan magyarázza már meg élőben, mire gondolt a költő. Aztán, ha nem tetszik a magyarázat, durr egy pofon.
Durvább verés nem kell, a láfjdéndzsör úgyis elviszi majd.
May 29, 2015 13:16:07
Andy Dufresne
(
x4)
May 29, 2015 13:19:55
x4)
Nem mondom, az anarchia idején, ha elindul a tanszéki Ducato én is szívesen beülök.
7 perc munkakeresés
May 29, 2015 13:34:44
persze, értem én, alapvetően mindenkinél kinyílik a bicska a recskapók hülyeségeit olvasva, azonban még kölcsönös beleegyezés esetén sem alkalmaznék fizikai erőszakot, mert a lájfdédzsör olyan szórakoztató,hogy nem fosztom meg a tudományt ekkora önszopatásoktól. Felbecsülhetetlen anyag recsi élete és bukása, pláne,hogy a tanszék áldozatos munkájának hála minden alaposan dokumentálva van. Nem kizárt,hogy egyszer még tananyag lesz. Iskolába fogják ismertetni,hogy mi lesz akkor, ha nem dolgozol és lumpen szar leszel. A kisebbek meg majd sírva fakadnak,hogy tanító néni, nem akarok sodi lenni :-(
May 29, 2015 13:34:44
-
May 29, 2015 13:51:19
Bíjóbácsi de hát ény ynem is éjek, jám nyem vonyatkoznak az éjő embejek kötelezettségei....könyöjgöm béküjjünki!!
May 29, 2015 13:51:19
tigris
May 29, 2015 13:57:41
" Nem élő embernek közelezettségei sincsenek." de jogai sem....
May 29, 2015 13:57:41
tigris
May 29, 2015 13:58:50
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
ha nem élsz, akkor hogy lehetsz életveszélyben?
ennyek nyinycs semmi de semmi éjtejme
May 29, 2015 13:58:50
Ismail Mowshowitch
May 29, 2015 14:05:15
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
És az meddig fog tartani? Jövő Hétig?
May 29, 2015 14:05:15
urnába hugyozó
May 29, 2015 14:17:41
emlékeztek arra, amikor kb másfél hónapja kaufmann nagy keményen megmondta melcsikének, hogy elveszik tőle a gyereket és nem fogja többet látni?
kurvanagy shiker lett, épp kapott egy távoltartási végzést, úgyhogy már nem is láthatja a lányát :D mindezt úgy, hogy gyakorlatilag tapsikolt mellé, mint sodika, amikor beismert mindent a rendőrlistás ügyben
kurvanagy shiker lett, épp kapott egy távoltartási végzést, úgyhogy már nem is láthatja a lányát :D mindezt úgy, hogy gyakorlatilag tapsikolt mellé, mint sodika, amikor beismert mindent a rendőrlistás ügyben
May 29, 2015 14:17:41
191 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

értesítettek te pöcs.