belekapaszkodik mindenbe és mindenkibe, de az átkozott rosszindulatú természete és a betegségei miatt, csak folyamatos kudarc a végeredmény. lassan minden nyelven el fogja tudni mondani, amit már magyarul elmondott, hogy csöves vagyok. ezzel legalább tisztában van.
Persze. Anyám hívott, hogy a végrehajtó viszi a pátyi házat, de mondtam neki, ne stresszeljen, igyon egy kávét. A főnökúr is valami határidőkről kérdezett, de csak azért sem hagytam magam stresszelni, mert aki idegesít és tönkrebassza a motivációmat, az az életemre tör.
Minden fasza lesz. Asodi mostantól stressztmentes. Juszt is. Bizony.
bansheeMár megint megújultál, púp?Bizony. Vasárnap estig most magam mögött tudom a melókat, amikkel elmaradásban vagyok. Hétfőn nyugisan kelek, és ezzel, hogy nincs más, amíg nincs kész aznapra minden, meg is őrzöm ezt a stressznélküli nyugit.
Készen vannak a melók sodi? Most stressznélküli nyugi van?
"Az állat tulajdonosa csakhamar jelentkezett a rendőrségen és felajánlotta, hogy a disznó által összeszart kárpitot is kiganézza"
Rosszul írták: ÖTTÉSZART!
ez most klembala vagy pogipapa? ki a sertés gazdája?
Ez a TARTÓTISZT fedőneve ott!
Ejj, olyan nehéz ez a vágósertés, hogy alig bírom MEGTARTANI!
Galla Miki is ott szolgál?:-))
Altalaban, csak szolgÜLT...
kakinyomozónak álcázta magát, miközben terepszemlét tartott a feltörés előtt roszánál. ezt művelte a tetves kis sodika!!! bizony!!!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Meg még tetves is?
Nem elég az a fogsor, a sérv, a púp, a hombár fej, a pálcika karok, a disznó szemek, a taknyos póló???
Sodi, mi a véleményed erről?
Most legyél férfi!
Most, hogy új életet kezdtél, két edzés között szakíts időt arra, hogy számon kéred ezért Rószát!
Rúgd rá a (szaros?) ajtót!!!
Bocsánat, de a valósághoz (questor-ügyben használt személyije) képest ez kifejezetten dícséret!
Ügyes voltál Sodi fiam, Péter bátyád büszke rád! No de, most hív a kötelesség, mennem kell baszni, különben kiraknak az utcára!
kérem a pedofil felllegű kép törtélsét....
naszksz
óóaargghhhhhhhhhhhhh
csak ha le sem feküdt.
nem, 2 napja nem ittam ma korán keltem, 11-kor......
A BRONIVAL akarunk beszélni, Hahó!
én vagyok az!!!!!!!!!barbi?????
és mi a fészbükk oldalanak a cime, prof?
www.facebook.com/pages/Palvin-Barbara/1410045825982865?fref=ts
????
Ez lesz az!
www.facebook.com/pages/N%C5%91gy%C3%B3gy%C3%A1szati-Mag%C3%A1nrendel%C3%A9s-DrFekete-Istv%C3%A1n/200802313382933
* folyamatosan bővül *
Sodi, jól értem hogy leromboltad Rózsa motivációját? Aki motivációt rombol az életet rombol, ugye? Mi erre a reakciód?
Fekete István:
Amúgy majd feljelentek jól, hogy mi ez a Vuk, Kele meg Tüskevár, a jogdíjak után meg nem adózol, kecci?
Majd mondjad, hogy lájf (mortal) danger, és bulikára kellett a pénz! De amint megtanulsz halászni, megadod, becsszó!
én ilyeneket nem olvastam!!!!!!!!pláne nem írtam!!!!!!!!legjobb könyv a lolita!!!!!!
Nem anyagi okokból jöttem haza.
Hanem mert a geci elkúrta a motivációmat.
Testileg és leliileg totál kikészülve menekültem haza nyugatról. Ahogy Tótán is, meg RGL is szokott.
A különbség, hogy én kétszer nem lépek ugyanabba a folyóba: másodjára már csak kellő felkészülés után veselkedek neki.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
miért voltál kikészülve idegileg? mert nem volt télikabát?
dedós
Orbán Viktor???
te kúrtad el a saját motivációdat. andi csak annyit kért, hogy hagyd békén, ezzel pedig nem lehet szétkúrni semmilyen motivációt.
Eleve saját pénzből fizettem a kinti albérleteimet. Egyrészt.
Másrészt fogalmam sincs, hogyan érezheti valaki jól magát egy olyan környezetben, ahol az az ember érzése, hogy mindenki malacperselynek nézi őt.
A lehúzható pénzes magyarnak nézett mindenki, az volt az érzésem. Ilyen körülmények között elég viccesnek tűnik az a gondolat, hogy az ember plusszal jöjjön haza németből, amíg nincs megfelelő, szakmába vágó állása. :)
Inkább Takács Rózsa meglopásáról pofázz, tyodika.
vonatjegyre nem volt pénzed, te idióta, úgy kellett kimenekíteni, hogy éhen ne dögölj.
azért volt kikészülve, mert ideggyenge, és nem tudja elviselni az elutasítást a kicsi endike.
A 20 Eurócentedre vagy a zsák krumplidra fájt a foguk? Teljesen elmebetg vagy?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A lehúzható pénzes magyarnak nézett mindenki
Homeless Auslandernek nézett mindenki, nyomorék!
Pórnóss! Mért mem dólgószól ímgyenéllő a nappi mázsféll óra bettű nyómkódáss mem múmka nekked nyólc órásznód kelene harmíccháróm évess semitevő. Mirre fel vagy anyira naggy képpű maga bísztóss a semire te a tárzsadalóm leg alsó 1 szászalékába tartózól. Pórnósztáll róda vaggy semit teszell tíszmilijós adóságódd vann mídeki ralytadd rőhőg bezéllni se túc.
hogy lehettél te lehúzható pénzes magyar, mikor zserynek könyörögtél pénzért magadat teljesen megalázva? mikor arról beszéltél hogy életveszélyben vagy? gyanús, hogy megint játszottad kinn az úrifiút, mint mindig, amikor van két forintod.
Jah, képes volt cserben hagyni engem ezer kilométerre az otthonomtól. Ő, aki állandóan arról tépi a száját, hogy akin tud, segít, az első pillanatban, amikor tényleg szarban voltam, cserben hagyott. És segítség nélkül még belém is rúgott: kifejezetten akadályozni is próbált, pl. telefonon hívogatta az otthoni megrendelőmet, hogy ijesztgesse.
Ezek után az, hogy Joachim törvénytelenül továbbkezelt címlistájának ezen a helyen történő megemlítésével olyan helyzetet teremtettem, hogy nem mert tovább kiállításokat szervezni, csak magának köszönheti.
Ok és okozat.
Ha egy geci a picit támogat lelkileg, amire nagy, és a legkevésbé sem eltitkolt igényem volt, megváltottam volna a világot odakint.
meglopta a fosóst?
volna.... persze.
volna....
támogatott támogatott, amíg bírta. még akkor is hazatámogatott, mikor összehánytad magad a bulin, ahova elvitt.
HOL VAN ZSERY PÉNZE, TE FASZCIBÁLÓ KÖCSÖG?
Nem. Malacperselynek, mondom.
Ez volt az érzésem.
Avagy bankautomatának.
Ilyen pénzéhes, és kicsinyes környezetből plussz pénzzel hazajönni majdhogynem lehetetlen feladatnak tűnik.
inkább te nézted bankautomatának zseryt.... arról nem a kintiek tehetnek, hogy te részegen 20 eurósokat tömködtél a kidobó zsebébe a diszkóban.
Másrészt fogalmam sincs, hogyan érezheti valaki jól magát egy olyan környezetben, ahol az az ember érzése, hogy mindenki malacperselynek nézi őt.
téged egy koszos disznónak néztek, nem malacperselynek.
Worluk mester is hazamenekült már nyugatról? Mikor?
Elvontam kint keseredve, de Gery is kezelve lesz.
te magad ismerted be, hogy egy pótanyukát akartál andi személyében. az nem cserben hagyás, hogy ő nem akart az anyukád lenni.
miért nem hívtad ki magadhoz anyádat ha anyukára volt szükséged, kisgyerek?
Titán.
NEKED NINCSENEK ÉRZÉSEID. Te HALOTT vagy. Te mondtad!
Ja, megvàltottad volna a vilàgot. Tehetségtelen, kibukott proli vagy, hahó!
Vonaljegyet vàlts, lógós!
Mentort, bazmeg.
Kérdezem, hogy tudott annak idején boldogulni, miközben egy szót sem beszélt az elején magyarul.
- Szerencsém volt, hogy türelmes emberek vettek körül.
Miközben amikor én próbálkoztam ugyanúgy új életet kezdeni, mint amikor ő 21 éves fejjel Németországba költözött, tőle ugyanennek a türelemnek a leghalványabb szikráját sem kaptam meg.
Ezért geci.
hozzád képest egy kéregető koldus is krőzus, te templom egere. xD
Sodi is kezelve lesz. Heheheee
1) Ki mindenki nézett malacperselynek, ha nem beszéltél senkivel? Legfeljebb a WU-s, de hát ők tényleg fejik rendesen az ügyfeleket, ez van, ha valakinek nem lehet bankszámlája.
2) Ha ennyire kicsinyes és pénzéhes volt az a környezet, miért töröd magad, hogy visszamehess? Pláne, ha szerinted plusz pénz nélkül nem is tudnál hazajönni. Csak nem hazaárulásra készülsz?
xray
Jun 01, 2015 07:17:52
Ezt félig-meddig be is ismerte, mikor mentort ("gazdát") keresett magának Andi néni személyében.
belekapaszkodik mindenbe és mindenkibe, de az átkozott rosszindulatú természete és a betegségei miatt, csak folyamatos kudarc a végeredmény. lassan minden nyelven el fogja tudni mondani, amit már magyarul elmondott, hogy csöves vagyok. ezzel legalább tisztában van.
Jun 01, 2015 07:17:52
üregi zsidó
Jun 01, 2015 07:19:52
Jó reggelt, Kjónikás! Mész Biszku-tárgyalásra kamejázni?
Jun 01, 2015 07:19:52
AlkotóMunka
Jun 01, 2015 07:26:55
Gyagyás, beindult már a nagy felpörgése való felkészülés?
Jun 01, 2015 07:26:55
jiddise máme
(
x11)
Jun 01, 2015 07:29:05
x11)
jóreggelt sneckó, elkészültél a munkával és stresszmentes vagy?
stresszmentes sodi
Jun 01, 2015 07:44:00
jóreggelt sneckó, elkészültél a munkával és stresszmentes vagy?
Persze. Anyám hívott, hogy a végrehajtó viszi a pátyi házat, de mondtam neki, ne stresszeljen, igyon egy kávét. A főnökúr is valami határidőkről kérdezett, de csak azért sem hagytam magam stresszelni, mert aki idegesít és tönkrebassza a motivációmat, az az életemre tör.
Minden fasza lesz. Asodi mostantól stressztmentes. Juszt is. Bizony.
Jun 01, 2015 07:44:00
Kolosy tér 1 b
Jun 01, 2015 07:52:41
* a nyugalom szigete *
Jun 01, 2015 07:52:41
főnök úr
Jun 01, 2015 07:54:24
* csak ő nem nyugodt,mert nem tud indulni *
Jun 01, 2015 07:54:24
Nyari felporges
Jun 01, 2015 08:05:53
* asit, masik oldalara fordul *
Jun 01, 2015 08:05:53
sodregátor
Jun 01, 2015 08:16:57
Örülhettek, zsidók, nem jött össze most sem. Reggel időben felkeltem, összeöntöttem és megmikróztam a múlt hétről maradt maradék kávét, és azt szürcsölgetve vártam, hogy az óramutató pontosan nyolc óra nulla nullát mutasson.
Már indult is a felpörgés, amikor Veranéni benézett, és egészen konkrétan idegbeteg módon azt rikácsolta, hogy hétvégente azért levihetném a szemetet.
HÁT BAZMEG ILYEN NINCS KI NEM SZARJA LE HOGY ROHADNAK A KIDOBOTT PIZZASZELETEK, AMIKOR ITT ÉLETVESZÉLYRŐL VAN SZÓ! Ez teljesen tönkretette a motivációmat, pedig milyen jól haladtam ez alatt a tíz perc alatt is!
Legközelebb februárban esik hétfőre elseje, addigra precíz, mindenre kiterjedő tervet fogok készíteni, hogy miként neutralizálhatom az ilyen statisztikaromboló tényezőket. És hogy addig is készüljek az életem valódi kezdésére, megkezdem a szlovák nyelvű tanulmányaimat, hogy jövőre levelezőn bejussak az Univerzita Komenského jogi karára.
Juszt is, juszt is, juszt is!
Már indult is a felpörgés, amikor Veranéni benézett, és egészen konkrétan idegbeteg módon azt rikácsolta, hogy hétvégente azért levihetném a szemetet.
HÁT BAZMEG ILYEN NINCS KI NEM SZARJA LE HOGY ROHADNAK A KIDOBOTT PIZZASZELETEK, AMIKOR ITT ÉLETVESZÉLYRŐL VAN SZÓ! Ez teljesen tönkretette a motivációmat, pedig milyen jól haladtam ez alatt a tíz perc alatt is!
Legközelebb februárban esik hétfőre elseje, addigra precíz, mindenre kiterjedő tervet fogok készíteni, hogy miként neutralizálhatom az ilyen statisztikaromboló tényezőket. És hogy addig is készüljek az életem valódi kezdésére, megkezdem a szlovák nyelvű tanulmányaimat, hogy jövőre levelezőn bejussak az Univerzita Komenského jogi karára.
Juszt is, juszt is, juszt is!
Jun 01, 2015 08:16:57
Hiénaverő
Jun 01, 2015 08:24:28
Zsneci ma kezded a felüléseket ugye? Eddig hányat csináltál már meg?
Jun 01, 2015 08:24:28
Summer Meltdown
Jun 01, 2015 08:36:34
pedig egy hetig tartogattam.....
Jun 01, 2015 08:36:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 01, 2015 09:06:20
x38)
Szia, Endre! Hány fekvőtámaszt és felülést csináltál ma?
Kész a meló? Kész a házi? Stresszmentes az új életed?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kész a meló? Kész a házi? Stresszmentes az új életed?
Ártányfigyelő
Jun 01, 2015 09:15:11
Jun 01, 2015 09:15:11
-
Jun 01, 2015 09:24:13
bansheeMár megint megújultál, púp?Bizony. Vasárnap estig most magam mögött tudom a melókat, amikkel elmaradásban vagyok. Hétfőn nyugisan kelek, és ezzel, hogy nincs más, amíg nincs kész aznapra minden, meg is őrzöm ezt a stressznélküli nyugit.
Készen vannak a melók sodi? Most stressznélküli nyugi van?
Jun 01, 2015 09:24:13
*baksis imre*
Jun 01, 2015 09:39:36
mostantol asodi a vedelmunk alatt all. barmit mond is nektek, neeeeem rohogitek ki!
Jun 01, 2015 09:39:36
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 10:33:45
Érzékelhetően emelkedett a magyar GDP - most, hogy Sodi befejezte az _összes_ elmaradt munkáját!
Jun 01, 2015 10:33:45
Rémálmok jönnek
Jun 01, 2015 10:48:07
Na jólvan, úgy érzem szüneteltetnem kell egy időre a snecológiát.
Azt álmodtam, hogy SoDI-val visszamentünk Berlinbe; egész éjszaka Andi és a verőlegényei elől menekültünk... Szó szerint halálfélelmem volt, mondjuk nem tudom hogy a verőlegények miatt, vagy amiatt, hogy egy légtérben tartózkodtam SoDI-val... >.>
Azt álmodtam, hogy SoDI-val visszamentünk Berlinbe; egész éjszaka Andi és a verőlegényei elől menekültünk... Szó szerint halálfélelmem volt, mondjuk nem tudom hogy a verőlegények miatt, vagy amiatt, hogy egy légtérben tartózkodtam SoDI-val... >.>
Jun 01, 2015 10:48:07
stressznélküli nyugi
Jun 01, 2015 10:57:32
Majd akkor se stresszeld magad sodika, amikor a Blahán 1 óra alatt csak 200 Ft-t dobnak be a papírpoharadba.
Jun 01, 2015 10:57:32
Fekete Bikapata
Jun 01, 2015 10:57:55
Mi a pálya, mester?
Bírod a felüléseket???
Bírod a felüléseket???
Jun 01, 2015 10:57:55
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 10:58:30
www.hir24.hu/Kulfold/2015/05/30/Osszefosta-a-rendorautot-a-letartoztatott-diszno/
"Az állat tulajdonosa csakhamar jelentkezett a rendőrségen és felajánlotta, hogy a disznó által összeszart kárpitot is kiganézza"
Rosszul írták: ÖTTÉSZART!
Jun 01, 2015 10:58:30
Brian
Jun 01, 2015 11:03:29
"Az állat tulajdonosa csakhamar jelentkezett a rendőrségen
Jun 01, 2015 11:03:29
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 11:08:59
Jun 01, 2015 11:08:59
Tartótiszt
Jun 01, 2015 11:12:52
Jun 01, 2015 11:12:52
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 11:15:09
Jun 01, 2015 11:15:09
*buksisimi*
Jun 01, 2015 11:21:58
Altalaban, csak szolgÜLT...
Jun 01, 2015 11:21:58
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 11:33:50
Sodi az irodalomban rovatunk - az ÚJ ÉLET ELKEZDÉSE témakörben született rejtői tanmese:
"Miután atyámat szabadon bocsátották, elhatározta hogy új életet kezd , és kivándoroltunk Amerikába. Amerika a pénz hazája, és lobogóját csillagok díszítik. Ez lett volna a kisebb baj. De anyám mosni járt, hímzéseket árult, és ezért szegények voltunk, sőt pincelakásban tengődtünk. Így lettem hegedűkészítő. Midőn atyámat szabadon bocsátották, elhatározta, hogy új életet kezd , és kivándoroltunk Guatemalába. Ezt az országot levélbélyegekről már régen ismertem. Guatemala kis állam de kiterjed a szélrózsa minden irányába, és éghajlata igen számottevő. Anyám ismét mosott és hímzést árult, míg én egy vasúti étteremben hegedültem, saját készítményemen. Így értem el a tizenhatodik életévemet már kora ifjúságomban. Miután atyám kiszabadult, [/b] elhatározta hogy új életet kezd [/b], és kivándoroltunk Hondurasba. Honduras lakosai különböző életkorúak, földműveléssel és állattenyésztéssel foglalkoznak. Így kerültem a katonasághoz. ...
... Miután atyám kiszabadult, nem folytatta régi életét. De újat sem kezdett. Tetemét örök nyugalomra helyeztük "
"Miután atyámat szabadon bocsátották, elhatározta hogy új életet kezd , és kivándoroltunk Amerikába. Amerika a pénz hazája, és lobogóját csillagok díszítik. Ez lett volna a kisebb baj. De anyám mosni járt, hímzéseket árult, és ezért szegények voltunk, sőt pincelakásban tengődtünk. Így lettem hegedűkészítő. Midőn atyámat szabadon bocsátották, elhatározta, hogy új életet kezd , és kivándoroltunk Guatemalába. Ezt az országot levélbélyegekről már régen ismertem. Guatemala kis állam de kiterjed a szélrózsa minden irányába, és éghajlata igen számottevő. Anyám ismét mosott és hímzést árult, míg én egy vasúti étteremben hegedültem, saját készítményemen. Így értem el a tizenhatodik életévemet már kora ifjúságomban. Miután atyám kiszabadult, [/b] elhatározta hogy új életet kezd [/b], és kivándoroltunk Hondurasba. Honduras lakosai különböző életkorúak, földműveléssel és állattenyésztéssel foglalkoznak. Így kerültem a katonasághoz. ...
... Miután atyám kiszabadult, nem folytatta régi életét. De újat sem kezdett. Tetemét örök nyugalomra helyeztük "
Jun 01, 2015 11:33:50
stressznélküli nyugi
Jun 01, 2015 11:52:16
Felülések, fekvőtámaszok? Mennyit csináltál, 1 óra megvolt? Határidős melók, német önéletrajz kész van? Házidat is befejezted, gyernőtt?
Jun 01, 2015 11:52:16
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 01, 2015 11:56:12
x48)
a tetves kis sodika!!!
Rózsa Takács EZEN ÖSSZEG MEGSZERZÉSE REMÉNYÉBEN, FOSZTOTTAK MEG A Z ÁLTALAM LAKOTT LAKÁSTÓL 2008-BAN LEDNITZKY ZSIDÓ FÉREG ÉS BŰNBANDÁJA , AZÓTA IS TESZIK AZ ÉN TOTÁLIS ELLEHETELENÍTÉSEM ,ÉS GÁTOLJÁK A CSALÁDOMMAL VALÓ KAPCSOLATOM !!!
Tetszik · Válasz · 2 · május 29., 19:57
Rózsa Takács a TETVES KIS SODIKA ÉS MOLNÁR F. BÍRTOKÁBAN VOLTAK , MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS , ÉS A MEGCSONKÍTÁSOMMAL KAPCSOLATOS DOLGAIM IS , ÉS AHELYETT , HOGY SEGÍTETTEK VOLNA, TÖBBSZÖR FELTÖRETTÉK AZ ÉPPEN AKKOR ÁLTALAM LAKOTT LAKÁST , ELLOPTAK SOK CUCCOM , ÉS ÉKSZEREIM STB.STB- ÉRDI-SZABOLCSI-BUDAÖRSI-SZEGEDI - ÉS MINT MOSTANÁBAN EGYRE NYÍLVÁNVALÓBB, HOGY A CONLIGUSZOS NEMZETKÖZI BŰNBANDÁKKAL EGGYÜTTMŰKÖDVE ÖSSZEHANGOLTAN AZ ÁLLAMI MAFFIA BŰNBANDÁKKAL !!
Tetszik · Válasz · 1 · május 29., 20:04 · Szerkesztve
Rózsa Takács A BŰNÖZŐ BALOGH SZUTYOK CIGÁNY , FENYEGETTE ÉS LESZEDETTE A SODIVAL A VIDEÓKAT PRIVÁTBA RAKATTA ÉS AZUTÁN ELKEZDTÉK , A MOCSKOS MINŐSÍTHETELEN ALJAS AKCIÓJUKAT AZ ÖREG BIRÓÉKKAL, A FENYEGETETTSÉG HATÁSÁRA , ÉS ELINDÍTOTTAK EGY ZAKLATÁSI , MŰCÍRKUSZT , MÉG SZERENCSE HOGY VITTEM MAGAMMAL AZ ÖRÖKSÉGEMMEL KAPCSOLATOS ANYAGOKAT ÉS , MEGKÉRDEZTEM A DOMBAI dr-T , HOGY LEHET E EZEN ÖSSZEGEK MIATT AKARNAK , ILYEN MÓDON KICSINÁLNI ??, ÉS A MEGCSONKÍTÁSOMMAL KAPCSOLATBAN, AZT HOZTÁK KI HA PRÓBÁLOK INTÉZKEDNI, AKKOR (BÖRTÖN VAGY BOLONDOKHÁZA ) A ZAKKANTAGYÚ HITVÁNY ZSIDÓ-CIGÁNY KOMMUNISTA BŰNBANDÁK, MEG ÉLIK VILÁGUKAT , KÁTÉ RIBANC MÓNIKA , AKI NEMBÍRTA ELVISELNI, HOGY BÜSZKE VAGYOK, HÁT FÉLÜLŐHELYZETBEN VARRATTAK ÖSSZE --ÉS MÉG ELALTATÁSBAN, IS TÖRTÉNTEK ALJAS DOLGOK--LILÁSFEKETE VOLT A BAL OLDALAM ,MIT CSINÁLHATTAK EZEK VELEM ??? ÉS SE KÁRTÉRÍTÉS SE ORVOSI KIVIZSGÁLÁS , HANEM AZÓTA IS FOLYAMATOS ELLEHETELENÍTÉS ??? PINTÉR IS TUD RÓLLA , MEG A FÉL PARLAMENTI SZARHÁZI !!
Tetszik · Válasz · május 29., 20:34
Rózsa Takács A MOCSKOS ROHADT LEDNITZKY FELJELENTETTEM TAVALY , MERT POFÁTLANUL LEAKARTA NYÚLNI A FELÉT--MIVEL NEMBÍRTA , MÁR NÉHÁNY NAPON BELÜL NYOMTA IS RÁM A VÉGREHAJTÁSOK TÖMKELEGÉT !!ANNYIRA NYÍLVÁNVALÓAN CSINÁLJÁK, HOGY HAJMERESZTŐ --DE AZ IS HA TUDNÁTOK, HOGY KI MINDENKIK VANNAK BENNE A BŰNSZERVEZETBEN ELKÖVETETT ELLEHETELENÍTÉSEKBEN LERABLÁSOKBAN !! GYALÁZAT !!
Tetszik · Válasz · május 29., 20:45 · Szerkesztve
Rózsa Takács EZT NEMSZABAD MÁR TOVÁBB TŰRNI !!!
Tetszik · Válasz · május 29., 20:42
Rózsa Takács ÉVTIZEDEK ÓTA TEHETIK BÜNTETLENÜL ?? HÁT MILYEN ORSZÁG , MILYEN NÉP?? MILYEN EMBEREK ÉLNEK ITT??? HAZA EZ ????
Tetszik · Válasz · május 29., 20:43
Rózsa Takács 2008 AUGUSZTUS VÉGÉN KAPTAM MEG AZ ÉRTESÍTÉST ÉS nOVEMBER 10-ÉN RÁMFÚRATTÁK A LAKÁST ÉS FELE CUCCOM ELVITTÉK A MÁSIKFELE A FIDESZVÁLASZTÁSOKIG OTT VOLTA LAKÁSBAN DE ÉN NEM MEHETTEM BE TÖBBÉ, MONDJÁTOK MÁRMEG MI VOLT EBBEN A PLÁNE ??? AZON TÚL, HOGY EZT AZ ÖSSZEGET LESZERETTÉKVOLNA NYÚLNI TŐLEM . 2008 KARÁCSONYÁRA MÁR MEG KELLETT VOLNA KAPJAM EZT AZ ÖSSZEGET! AZÓTA MÁR VOLT 2 GARNITÚRA KORMÁNYVÁLTÁS A TETŰ ANYJUKAT , SŐT 3 ÉVE MÁR A 3. IS TUD RÓLA BŐVEN !!ÉS A 3. -4. TOTÁLIS LERABLÁSOM ÉLEM MEG , ANÉLKÜL, HOGY ÉRDEMI INTÉZKEDÉS LENNE?? A NYOMORULT ANYJUKAT !!
Tetszik · Válasz · május 29., 20:54
Rózsa Takács EZEN ÖSSZEG MEGSZERZÉSE REMÉNYÉBEN, FOSZTOTTAK MEG A Z ÁLTALAM LAKOTT LAKÁSTÓL 2008-BAN LEDNITZKY ZSIDÓ FÉREG ÉS BŰNBANDÁJA , AZÓTA IS TESZIK AZ ÉN TOTÁLIS ELLEHETELENÍTÉSEM ,ÉS GÁTOLJÁK A CSALÁDOMMAL VALÓ KAPCSOLATOM !!!
Rózsa Takács a TETVES KIS SODIKA ÉS MOLNÁR F. BÍRTOKÁBAN VOLTAK , MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS , ÉS A MEGCSONKÍTÁSOMMAL KAPCSOLATOS DOLGAIM IS , ÉS AHELYETT , HOGY SEGÍTETTEK VOLNA, TÖBBSZÖR FELTÖRETTÉK AZ ÉPPEN AKKOR ÁLTALAM LAKOTT LAKÁST , ELLOPTAK SOK CUCCOM , ÉS ÉKSZEREIM STB.STB- ÉRDI-SZABOLCSI-BUDAÖRSI-SZEGEDI - ÉS MINT MOSTANÁBAN EGYRE NYÍLVÁNVALÓBB, HOGY A CONLIGUSZOS NEMZETKÖZI BŰNBANDÁKKAL EGGYÜTTMŰKÖDVE ÖSSZEHANGOLTAN AZ ÁLLAMI MAFFIA BŰNBANDÁKKAL !!
Rózsa Takács A BŰNÖZŐ BALOGH SZUTYOK CIGÁNY , FENYEGETTE ÉS LESZEDETTE A SODIVAL A VIDEÓKAT PRIVÁTBA RAKATTA ÉS AZUTÁN ELKEZDTÉK , A MOCSKOS MINŐSÍTHETELEN ALJAS AKCIÓJUKAT AZ ÖREG BIRÓÉKKAL, A FENYEGETETTSÉG HATÁSÁRA , ÉS ELINDÍTOTTAK EGY ZAKLATÁSI , MŰCÍRKUSZT , MÉG SZERENCSE HOGY VITTEM MAGAMMAL AZ ÖRÖKSÉGEMMEL KAPCSOLATOS ANYAGOKAT ÉS , MEGKÉRDEZTEM A DOMBAI dr-T , HOGY LEHET E EZEN ÖSSZEGEK MIATT AKARNAK , ILYEN MÓDON KICSINÁLNI ??, ÉS A MEGCSONKÍTÁSOMMAL KAPCSOLATBAN, AZT HOZTÁK KI HA PRÓBÁLOK INTÉZKEDNI, AKKOR (BÖRTÖN VAGY BOLONDOKHÁZA ) A ZAKKANTAGYÚ HITVÁNY ZSIDÓ-CIGÁNY KOMMUNISTA BŰNBANDÁK, MEG ÉLIK VILÁGUKAT , KÁTÉ RIBANC MÓNIKA , AKI NEMBÍRTA ELVISELNI, HOGY BÜSZKE VAGYOK, HÁT FÉLÜLŐHELYZETBEN VARRATTAK ÖSSZE --ÉS MÉG ELALTATÁSBAN, IS TÖRTÉNTEK ALJAS DOLGOK--LILÁSFEKETE VOLT A BAL OLDALAM ,MIT CSINÁLHATTAK EZEK VELEM ??? ÉS SE KÁRTÉRÍTÉS SE ORVOSI KIVIZSGÁLÁS , HANEM AZÓTA IS FOLYAMATOS ELLEHETELENÍTÉS ??? PINTÉR IS TUD RÓLLA , MEG A FÉL PARLAMENTI SZARHÁZI !!
Rózsa Takács A MOCSKOS ROHADT LEDNITZKY FELJELENTETTEM TAVALY , MERT POFÁTLANUL LEAKARTA NYÚLNI A FELÉT--MIVEL NEMBÍRTA , MÁR NÉHÁNY NAPON BELÜL NYOMTA IS RÁM A VÉGREHAJTÁSOK TÖMKELEGÉT !!ANNYIRA NYÍLVÁNVALÓAN CSINÁLJÁK, HOGY HAJMERESZTŐ --DE AZ IS HA TUDNÁTOK, HOGY KI MINDENKIK VANNAK BENNE A BŰNSZERVEZETBEN ELKÖVETETT ELLEHETELENÍTÉSEKBEN LERABLÁSOKBAN !! GYALÁZAT !!
Rózsa Takács ÉVTIZEDEK ÓTA TEHETIK BÜNTETLENÜL ?? HÁT MILYEN ORSZÁG , MILYEN NÉP?? MILYEN EMBEREK ÉLNEK ITT??? HAZA EZ ????
Rózsa Takács 2008 AUGUSZTUS VÉGÉN KAPTAM MEG AZ ÉRTESÍTÉST ÉS nOVEMBER 10-ÉN RÁMFÚRATTÁK A LAKÁST ÉS FELE CUCCOM ELVITTÉK A MÁSIKFELE A FIDESZVÁLASZTÁSOKIG OTT VOLTA LAKÁSBAN DE ÉN NEM MEHETTEM BE TÖBBÉ, MONDJÁTOK MÁRMEG MI VOLT EBBEN A PLÁNE ??? AZON TÚL, HOGY EZT AZ ÖSSZEGET LESZERETTÉKVOLNA NYÚLNI TŐLEM . 2008 KARÁCSONYÁRA MÁR MEG KELLETT VOLNA KAPJAM EZT AZ ÖSSZEGET! AZÓTA MÁR VOLT 2 GARNITÚRA KORMÁNYVÁLTÁS A TETŰ ANYJUKAT , SŐT 3 ÉVE MÁR A 3. IS TUD RÓLA BŐVEN !!ÉS A 3. -4. TOTÁLIS LERABLÁSOM ÉLEM MEG , ANÉLKÜL, HOGY ÉRDEMI INTÉZKEDÉS LENNE?? A NYOMORULT ANYJUKAT !!
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 12:00:00
Sodi már a hasonszőrű manifeszt elmebetegeket is meglopja?
Jun 01, 2015 12:00:00
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 01, 2015 12:04:52
x48)
Sodi már a hasonszőrű manifeszt elmebetegeket is meglopja?
kakinyomozónak álcázta magát, miközben terepszemlét tartott a feltörés előtt roszánál. ezt művelte a tetves kis sodika!!! bizony!!!
xray
Jun 01, 2015 12:06:43
na, többet sem zabál Rószánál a tetves kis Sodika. :)
Jun 01, 2015 12:06:43
Molnár F Árpád
Jun 01, 2015 12:08:03
Takács Rózsa nyilvánvalóan hazug és elmebeteg rágalmaira nem reagálnék, azt viszont közlöm,hogy ezek után büntető feljelentések ezreire számíthat tőlem, akár nemzetközi szinteken is.
Jun 01, 2015 12:08:03
Fekete Bikapata
Jun 01, 2015 12:08:29
a tetves kis sodika!!!
Meg még tetves is?
Nem elég az a fogsor, a sérv, a púp, a hombár fej, a pálcika karok, a disznó szemek, a taknyos póló???
Sodi, mi a véleményed erről?
Most legyél férfi!
Most, hogy új életet kezdtél, két edzés között szakíts időt arra, hogy számon kéred ezért Rószát!
Rúgd rá a (szaros?) ajtót!!!
Jun 01, 2015 12:08:29
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 12:11:20
Egyébként ezzel a *felülés* dologgal mit akar a Sodi? Még a buszra sem tud felülni, mert nincs pénze jegyre!
Jun 01, 2015 12:11:20
Fekete Bikapata
Jun 01, 2015 12:20:31
Te sodi, Rósza gyakorlatilag azzal vádol, hogy az érdi lakásmaffia tagja vagy, jól értem???
Te figyelj, a dörpét mikor akarod lehúzni??? LOL
Te figyelj, a dörpét mikor akarod lehúzni??? LOL
Jun 01, 2015 12:20:31
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 12:22:20
Te sodi, Rósza gyakorlatilag azzal vádol, hogy az érdi lakásmaffia tagja vagy, jól értem???
Bocsánat, de a valósághoz (questor-ügyben használt személyije) képest ez kifejezetten dícséret!
Jun 01, 2015 12:22:20
Rósza
Jun 01, 2015 12:22:21
Sodikám, kicsibogaram, gyere át, le kéne kamerázni a nunimat, meg segíteni megírni a beadványt a megcsonkításommal kapcsolatos orvosiműhiba-perhez!
Lesz palacsinta is!
Lesz palacsinta is!
Jun 01, 2015 12:22:21
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 12:26:04
Broni, feladtad Tókióba a törpét?
444.hu/2015/06/01/egy-egy-honapja-gazdatlan-borondben-talaltak-oszlo-hullat-a-tokioi-kozponti-palyaudvaron/
444.hu/2015/06/01/egy-egy-honapja-gazdatlan-borondben-talaltak-oszlo-hullat-a-tokioi-kozponti-palyaudvaron/
Jun 01, 2015 12:26:04
Fekete Bikapata
Jun 01, 2015 12:48:24
Most Rósza lesz a GDB?
Jun 01, 2015 12:48:24
tanyasi fosztogató
Jun 01, 2015 12:51:00
Ügyes voltál Sodi fiam, Péter bátyád büszke rád! No de, most hív a kötelesség, mennem kell baszni, különben kiraknak az utcára!
Jun 01, 2015 12:51:00
*buksisimi*
Jun 01, 2015 12:57:43
Sodi, elolvastam Rózsát.
Ha a legkisebb remenyt keltetted benne a jo anyag kedviert, es most eldobod, akkor a broni 100 xanaxos szarát etettetem meg veled elő, online adásban.....
FYI!
Ha a legkisebb remenyt keltetted benne a jo anyag kedviert, es most eldobod, akkor a broni 100 xanaxos szarát etettetem meg veled elő, online adásban.....
FYI!
Jun 01, 2015 12:57:43
Fekete Bikapata
Jun 01, 2015 13:09:48
Nagyon úgy néz ki, hogy Rósza is át lett baszva; hasonló módon, mint Marci...
Jun 01, 2015 13:09:48
*buksisimi*
Jun 01, 2015 13:10:48
Tudtad, Sodi, hogy a cigany etnikum specialis betegsegekkel rendelkezik?
A szifilisz (luesz) ha tulelik, a kovetkezo generaciokban (mind!) a testen belul, veletlenszeruen elhelyezkedo faggyumirigyek keletkeznek (akar az agy teruleten belul is...) amelyeket kinyomva, leszivva egy igen penetrans szagu, feher valladekot nyerhetunk.
Mi tagadas, ez a beltenyeszet eredmenye. Szerinted mi a szitu a zsidokkal kapcsolatban, amely sohasem volt olyan lelekszamu, mint a ciganysag??
Off: a nagyvarad ter-nepliget tengelyen van egy kikopott soder looklike csovi. felelmetes a hasonlosag es az agyi diszfunkcionalitas egyezosege....
Imadkozz, hogy Rózsa hosszú, bekes boldog kort eljen meg!
A szifilisz (luesz) ha tulelik, a kovetkezo generaciokban (mind!) a testen belul, veletlenszeruen elhelyezkedo faggyumirigyek keletkeznek (akar az agy teruleten belul is...) amelyeket kinyomva, leszivva egy igen penetrans szagu, feher valladekot nyerhetunk.
Mi tagadas, ez a beltenyeszet eredmenye. Szerinted mi a szitu a zsidokkal kapcsolatban, amely sohasem volt olyan lelekszamu, mint a ciganysag??
Off: a nagyvarad ter-nepliget tengelyen van egy kikopott soder looklike csovi. felelmetes a hasonlosag es az agyi diszfunkcionalitas egyezosege....
Imadkozz, hogy Rózsa hosszú, bekes boldog kort eljen meg!
Jun 01, 2015 13:10:48
Fekete Bikapata
Jun 01, 2015 13:11:54
Én most már a tanyasi fosztogató kilétében is kételkedek...
Hm...
A dörpe biztos, hogy ,,jó'' embert vádol a persely, meg a nyízik center eltűnése miatt?
Hm...
A dörpe biztos, hogy ,,jó'' embert vádol a persely, meg a nyízik center eltűnése miatt?
Jun 01, 2015 13:11:54
inTEK
Jun 01, 2015 13:18:41
azt ugye mondani sem kell, hogy "Columbo" fedonevu SZTTT-nk már ott van az igazgatoi tanacsban?!
Jun 01, 2015 13:18:41
igen
Jun 01, 2015 13:19:50
celunk: trolltalanitas.
elfogadhato jarulekos aldozat: asodi.
elfogadhato jarulekos aldozat: asodi.
Jun 01, 2015 13:19:50
Munkaügyi Hivatal
Jun 01, 2015 13:29:58
Már csak 2 nap * június 5.-ig *!!!
Jun 01, 2015 13:29:58
Mem diplómás Tról
Jun 01, 2015 14:19:55
Vísza ólvasstam a kukkikiverő kreténn kalangyaitt aszt kíabállta a deviás hógy a Sódi az ísten hátt mijen kerezténny az ójan akki salyát magátt tartya az ístenek. A másík dőbeneteség hógy a Sódika gyerekel remdelkező egyedül áló nökkbe nyómógattná a pítómt hátt mí féle parásznaság az íjen? Libberálís élett módót fójtatt a Kólósín imgyenéllő pórnóss!
Jun 01, 2015 14:19:55
broni
Jun 01, 2015 14:24:02
Ilyen iskolatáskád is van, Sneci?
kérem a pedofil felllegű kép törtélsét....
naszksz
óóaargghhhhhhhhhhhhh
Jun 01, 2015 14:24:02
broni
Jun 01, 2015 14:25:08
azért hörgök, mert fórró olajba nyomkodom a pöcsöm!!!!!!!!
Jun 01, 2015 14:25:08
Fiktív Entitás
Jun 01, 2015 14:35:14
Ez kamu broni, ilyen korán reggel még nincs ébren a professzor úr!
Jun 01, 2015 14:35:14
prolesz
Jun 01, 2015 14:38:03
csak ha le sem feküdt.
Jun 01, 2015 14:38:03
broni
Jun 01, 2015 14:46:58
nem, 2 napja nem ittam ma korán keltem, 11-kor......
Jun 01, 2015 14:46:58
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 14:50:08
nem, 2 napja nem ittam
Jun 01, 2015 14:50:08
broni
Jun 01, 2015 14:52:23
én vagyok az!!!!!!!!!barbi?????
Jun 01, 2015 14:52:23
broni
Jun 01, 2015 15:02:48
töltöttöm fel 1 varg v. képet a faszbok oldalamra!!!!csak azért, hogy nem kamu broni vok!!!!
Jun 01, 2015 15:02:48
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 15:05:12
töltöttöm fel 1 varg v. képet a faszbok oldalamra!!!!csak azért, hogy nem kamu broni vok!!!!
és mi a fészbükk oldalanak a cime, prof?
www.facebook.com/pages/Palvin-Barbara/1410045825982865?fref=ts
????
Jun 01, 2015 15:05:12
broni
Jun 01, 2015 15:09:21
istván fekete...egy sligovicás üveg az avatárom!!!!!!
Jun 01, 2015 15:09:21
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 15:11:46
Ez lesz az!
www.facebook.com/pages/N%C5%91gy%C3%B3gy%C3%A1szati-Mag%C3%A1nrendel%C3%A9s-DrFekete-Istv%C3%A1n/200802313382933
Jun 01, 2015 15:11:46
trollakták
Jun 01, 2015 15:14:51
* folyamatosan bővül *
Jun 01, 2015 15:14:51
AutismusMaximus
Jun 01, 2015 15:17:05
Sodi, elolvastam Rózsát.
FYI!
FYI!
Sodi, jól értem hogy leromboltad Rózsa motivációját? Aki motivációt rombol az életet rombol, ugye? Mi erre a reakciód?
Jun 01, 2015 15:17:05
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 15:17:51
* folyamatosan bővül *
Fekete István:
Amúgy majd feljelentek jól, hogy mi ez a Vuk, Kele meg Tüskevár, a jogdíjak után meg nem adózol, kecci?
Majd mondjad, hogy lájf (mortal) danger, és bulikára kellett a pénz! De amint megtanulsz halászni, megadod, becsszó!
Jun 01, 2015 15:17:51
broni
Jun 01, 2015 15:21:29
Fekete István:
én ilyeneket nem olvastam!!!!!!!!pláne nem írtam!!!!!!!!legjobb könyv a lolita!!!!!!
Jun 01, 2015 15:21:29
broni
Jun 01, 2015 15:22:37
Jun 01, 2015 15:22:37
broni
Jun 01, 2015 15:23:45
nézzétek csak meg, kik kedvelik az öngyilkos csajszit, van egy ismerős név is)))))))))))
Jun 01, 2015 15:23:45
sodika
Jun 01, 2015 15:29:03
Semmi értelme nem volt annak, hogy nyelvsuliba jártál. Ha azt az időt melócsára fordítottad volna, plusz a rá fordított pénzt másra költötted volna, még mindig kint tudnál élni.
Testileg és leliileg totál kikészülve menekültem haza nyugatról. Ahogy Tótán is, meg RGL is szokott.
A különbség, hogy én kétszer nem lépek ugyanabba a folyóba: másodjára már csak kellő felkészülés után veselkedek neki.
Jun 01, 2015 15:29:03
tigris
Jun 01, 2015 15:31:02
dedós
Jun 01, 2015 15:31:02
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 15:32:22
Orbán Viktor???
Jun 01, 2015 15:32:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 01, 2015 15:32:25
x38)
Endre, hány fekvőtámaszt és hány felülést nyomtál ma?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 01, 2015 15:33:27
x48)
te kúrtad el a saját motivációdat. andi csak annyit kért, hogy hagyd békén, ezzel pedig nem lehet szétkúrni semmilyen motivációt.
sodika
Jun 01, 2015 15:33:46
Mostanra már saját pénzből.
A lehúzható pénzes magyarnak nézett mindenki, az volt az érzésem. Ilyen körülmények között elég viccesnek tűnik az a gondolat, hogy az ember plusszal jöjjön haza németből, amíg nincs megfelelő, szakmába vágó állása. :)
Jun 01, 2015 15:33:46
Púp&Sérv
Jun 01, 2015 15:34:12
Jun 01, 2015 15:34:12
xray
Jun 01, 2015 15:35:01
vonatjegyre nem volt pénzed, te idióta, úgy kellett kimenekíteni, hogy éhen ne dögölj.
Jun 01, 2015 15:35:01
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 01, 2015 15:35:11
x48)
dedós
dedós
azért volt kikészülve, mert ideggyenge, és nem tudja elviselni az elutasítást a kicsi endike.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 01, 2015 15:35:18
x38)
A lehúzható pénzes magyarnak nézett mindenki, az volt az érzésem.
A 20 Eurócentedre vagy a zsák krumplidra fájt a foguk? Teljesen elmebetg vagy?
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 15:35:53
A lehúzható pénzes magyarnak nézett mindenki
Jun 01, 2015 15:35:53
Mem diplómás Tról
Jun 01, 2015 15:36:38
Pórnóss! Mért mem dólgószól ímgyenéllő a nappi mázsféll óra bettű nyómkódáss mem múmka nekked nyólc órásznód kelene harmíccháróm évess semitevő. Mirre fel vagy anyira naggy képpű maga bísztóss a semire te a tárzsadalóm leg alsó 1 szászalékába tartózól. Pórnósztáll róda vaggy semit teszell tíszmilijós adóságódd vann mídeki ralytadd rőhőg bezéllni se túc.
Jun 01, 2015 15:36:38
tigris
Jun 01, 2015 15:36:39
hogy lehettél te lehúzható pénzes magyar, mikor zserynek könyörögtél pénzért magadat teljesen megalázva? mikor arról beszéltél hogy életveszélyben vagy? gyanús, hogy megint játszottad kinn az úrifiút, mint mindig, amikor van két forintod.
Jun 01, 2015 15:36:39
sodika
Jun 01, 2015 15:36:48
andi csak annyit kért, hogy hagyd békén
Jah, képes volt cserben hagyni engem ezer kilométerre az otthonomtól. Ő, aki állandóan arról tépi a száját, hogy akin tud, segít, az első pillanatban, amikor tényleg szarban voltam, cserben hagyott. És segítség nélkül még belém is rúgott: kifejezetten akadályozni is próbált, pl. telefonon hívogatta az otthoni megrendelőmet, hogy ijesztgesse.
Ezek után az, hogy Joachim törvénytelenül továbbkezelt címlistájának ezen a helyen történő megemlítésével olyan helyzetet teremtettem, hogy nem mert tovább kiállításokat szervezni, csak magának köszönheti.
Jun 01, 2015 15:36:48
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 15:37:09
ja, és nem "jöttél" haza, hanem HOZTAK.
Tudod, Tomika sem "bement", hanem nem engedik ki.
Tudod, Tomika sem "bement", hanem nem engedik ki.
Jun 01, 2015 15:37:09
sodika
Jun 01, 2015 15:37:52
Ok és okozat.
Ha egy geci a picit támogat lelkileg, amire nagy, és a legkevésbé sem eltitkolt igényem volt, megváltottam volna a világot odakint.
Jun 01, 2015 15:37:52
tigris
Jun 01, 2015 15:38:00
meglopta a fosóst?
Jun 01, 2015 15:38:00
tigris
Jun 01, 2015 15:39:04
Ok és okozat.
volna.... persze.
volna....
támogatott támogatott, amíg bírta. még akkor is hazatámogatott, mikor összehánytad magad a bulin, ahova elvitt.
Jun 01, 2015 15:39:04
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 15:39:20
Ok és okozat.
HOL VAN ZSERY PÉNZE, TE FASZCIBÁLÓ KÖCSÖG?
Jun 01, 2015 15:39:20
sodika
Jun 01, 2015 15:39:36
Ez volt az érzésem.
Avagy bankautomatának.
Ilyen pénzéhes, és kicsinyes környezetből plussz pénzzel hazajönni majdhogynem lehetetlen feladatnak tűnik.
Jun 01, 2015 15:39:36
tigris
Jun 01, 2015 15:40:20
Ez volt az érzésem.
Avagy bankautomatának.
Ez volt az érzésem.
Avagy bankautomatának.
inkább te nézted bankautomatának zseryt.... arról nem a kintiek tehetnek, hogy te részegen 20 eurósokat tömködtél a kidobó zsebébe a diszkóban.
Jun 01, 2015 15:40:20
Molnár Fucks Endre
Jun 01, 2015 15:40:45
Roszanak is kijar egy privat forum, mert
- naci
- antiszemita
- fehercigany
- hazudik
- retardalt
- segelyes
Mondjuk a cickoi rendben vannak.
- naci
- antiszemita
- fehercigany
- hazudik
- retardalt
- segelyes
Mondjuk a cickoi rendben vannak.
Jun 01, 2015 15:40:45
xray
Jun 01, 2015 15:41:04
téged egy koszos disznónak néztek, nem malacperselynek.
Jun 01, 2015 15:41:04
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 01, 2015 15:41:12
x38)
Mióta ad ki 20 centest a bankautomata?
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 01, 2015 15:41:41
x9)
sodika
Jun 01, 2015 15:41:48
inkább te nézted bankautomatának zseryt...
Jun 01, 2015 15:41:48
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 01, 2015 15:42:00
x48)
te magad ismerted be, hogy egy pótanyukát akartál andi személyében. az nem cserben hagyás, hogy ő nem akart az anyukád lenni.
miért nem hívtad ki magadhoz anyádat ha anyukára volt szükséged, kisgyerek?
sodika
Jun 01, 2015 15:42:03
Titán.
Jun 01, 2015 15:42:03
Schwezoff Dávid
Jun 01, 2015 15:42:54
Ez volt az érzésem.
Ez volt az érzésem.
NEKED NINCSENEK ÉRZÉSEID. Te HALOTT vagy. Te mondtad!
Jun 01, 2015 15:42:54
Antibes
Jun 01, 2015 15:43:22
Ok és okozat.
Ja, megvàltottad volna a vilàgot. Tehetségtelen, kibukott proli vagy, hahó!
Vonaljegyet vàlts, lógós!
Jun 01, 2015 15:43:22
sodika
Jun 01, 2015 15:43:51
te magad ismerted be, hogy egy pótanyukát akartál andi személyében.
Mentort, bazmeg.
Kérdezem, hogy tudott annak idején boldogulni, miközben egy szót sem beszélt az elején magyarul.
- Szerencsém volt, hogy türelmes emberek vettek körül.
Miközben amikor én próbálkoztam ugyanúgy új életet kezdeni, mint amikor ő 21 éves fejjel Németországba költözött, tőle ugyanennek a türelemnek a leghalványabb szikráját sem kaptam meg.
Ezért geci.
Jun 01, 2015 15:43:51
xray
Jun 01, 2015 15:44:12
Ez volt az érzésem.
Avagy bankautomatának.
Ez volt az érzésem.
Avagy bankautomatának.
hozzád képest egy kéregető koldus is krőzus, te templom egere. xD
Jun 01, 2015 15:44:12
Dr. Mengele
Jun 01, 2015 15:44:46
Sodi is kezelve lesz. Heheheee
Jun 01, 2015 15:44:46
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 01, 2015 15:45:09
x9)
Ez volt az érzésem.
Avagy bankautomatának.
Ez volt az érzésem.
Avagy bankautomatának.
1) Ki mindenki nézett malacperselynek, ha nem beszéltél senkivel? Legfeljebb a WU-s, de hát ők tényleg fejik rendesen az ügyfeleket, ez van, ha valakinek nem lehet bankszámlája.
2) Ha ennyire kicsinyes és pénzéhes volt az a környezet, miért töröd magad, hogy visszamehess? Pláne, ha szerinted plusz pénz nélkül nem is tudnál hazajönni. Csak nem hazaárulásra készülsz?
132 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Emlékeztek, egyszer születtek olyan történetek a fórumon, hogy "mi lett volna ha...", pl. Bandi bá aznap kihúzza időben, hogy alakult volna az élete, stb...
Valaki emlékszik, mikor voltak ezek? Kurva jók voltak!