Nem mondta, hogy dugni akar vele. A nőkről alkotott elképzelései alapján csak egy újabb kütyüként gondol rá, ami "KELL!!!4!" és lehet vele dicsekedni. Meg persze hogy bevásároljon, tegyen elé kaját, mosson rá és lehetőleg keressen pénzt a megélhetésre, mert ezek nem mennek a vadászbikának.
Sodi ismerőseit pár csoportra oszthatjuk
1) trolljai
2) szexnagyik
3) elmebetegek
4) nagyon nagyon ostoba emberek
Ebből a körből egyedül a trollok kérdezhetnék meg, de őket ignorálja a púpos. Mindenki más hanyagolható.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.

Tehát "ittjon" fog boldogulni a kjónyikás. Vagyis lesz német nyelvű munkakeresés, a sikertelenség után megint játszhatja Vera néne kis szerencsétlen, harmadik évtizedét taposó gyernőttjét, akit a gonosz világ csak bánt és nem ad neki munkát, pedig ő mindent megpróbált és minden pénzt elköltött erre.
Mert a mérhetetlen náRcizmusa miatt el se tudja képzelni, hogy ne körülötte forogjon Andi élete.
azért 5 hónap alatt leeshetett volna neki, hogy nem :)
Vágyvezérelt gondolkodás.
miután mentálisan kuka a srác, így nem esett le neki,hogy andi magasról szarik a faszverő krónikás leszart rókára. Nagyon érdekelne az én képe, ami miatt úgy gondolja,hogy rá gondolnak, őt számításba veszik, vagy egyáltalán tudomást vesznek arról,hogy Asodi létezik. A szomorú valóság azonban az,hogy asodit leszarják. Egyedül a trollok foglalkoznak vele, de ránk meg nem hallgat meg éppen soha többet nem ír ide *
* emiatt szenved is a vadászbika, de úgy néz ki vera néni vagy a kezelőorvosa nagyon keményen befenyíthette. Szerintem már gyógyszerezik is.
Jajj, de nagy a szád most így neten, bezzeg amikor élőben találkoztunk, akkor simán elsunnyogtál :) (Szerencséd volt, hogy én nem vagyok annyira otthon a retardológiában, és fingom nem volt, ki a faszom is vagy - ha tudtam volna, hogy a másodvonabeli retardok egyik prominenséhez van szerencsém, nem úsztad volna meg ilyen könnyen.)
asztaloscsibe
Apropó! Mi van a pina nyalás projekttel? Ki lett nyalva egy pina azóta?
Jo, mondjuk a nemet csajok tobbsege olyan kibaszott ronda, hogynem csodalom, hogy a nemet ferfiak inkabb elmennek haboruzni meg sort vedelni. Csoda, hogy nem haltak ki.
Ha dajcslandban veletlenul jo formaju csajt latok, akkor az valszeg valami bevandorlo lengyel.
Jo, mondjuk orruk meg szemuk azoknak is van, shodinak semmi eselye.
Egyet kinyalt, de tiszta szálka lett tőle a nyelve, mert azt a pinát krétával rajzolták fel egy deszkakerítésre.
Ne már!
Ez a "német lányok rondák" szöveg kb akkora baromság mint a "magyar lányok a legszebbek" duma.
bolondos a tekintete...
Sajnos nem, elegge kurvasok idot toltottem melo miatt dajcslandban, volt olyan ev, h 2 honapot is osszesen/ev, es atlagosan jajderondak.
Mondjuk pl. A cseh csajok meg atlagosan messze verik a magyarokat.
Mesterterv budget
sneci vagy őrült vagy zseni. mondjuk jogosítványa az nincs, tehàt őrült
Remélem ez a stalkerkedés meghozza Púpnak azt a várva várt verést, amit megérdemel, mert most már nagyon kezd átlépni egy határt.
Kurva prediktív billentyűzet, mi? Bezzeg a faszverés betűhelyes!
Szerinted miért jár oda fél Közép-Európa jócsaj állománya kurvának? (a másik fele meg Svájcba) De, a német nők többségében rondák.
Stalkerkodashoz nem nyujtok segedkezet, ez egyertelmu, de ha a kerese erkolcsos, akkor megszavazhatja a trolltarsadalom a fizetest. Nem hiszem hogy az otven eurora barkinek szuksege lenne kozulunk, ugyanakkor egy Kolosy teri szafari, uszogumis video kombo elgondolkoztato ajanlat lenne
Hát azért hetyetye.
Inkább egy csapszegvágóval vegyük le az egyik pókújját. Nem kell vele üzletelni, Zseryt is átbaszta. Egy trollt nem fog?
Így van a heti egy eurós részletek helyett jöhetne a minőségi kontent.
off: 16 korul lehettunk, mikor megalakitottuk az elso punk rock bandankat, aminek a neve csapszeg volt, az elso szam cime csapszeg song!
on:
Ne az egyiket, hanem nyolcat, a két mutatót meghagyni.
Mint Chucknak a Sons of Anarchy -ban.
Csak bankkártyát fogadunk el.
Oszt szevasz.
Gondolod Vera néninek nincs?
Német vpn meg kell a némettanuláshoz.
Azt hiszi, hogy ha elhint pár infót, akkor Andi majd jó előre rettegni fog, hogy mi lesz. Ő meg ezen élvezkedik.
Fasza lehetett a veled egy cellában ülőnek...
Nyilván jógáznia kellett a sok hajolgatást ellensúlyozandó ikszdé
Takarodj el dolgozni, roland!
Lehet, hogy ezért engedték ki?
Mert a cellatársak lázadással meg strasbourgi perrel kezdtek fenyegetőzni a különlegesen kegyetlen bánásmód miatt?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
hát fasza az biztos volt :DDDD
Lehet, hogy pont azért engedték ki, mert bolonddá nyilvánították.
nalam a masodik mukodik, de van meg ez is: libgen.in
nszksz!!!!!
Tudod broni, te egy nagyon értelmes ember vagy aki a trollokat trollkodja. Átlátok a maszkodon te masztodon.
ja, azért hugyoztatom magam szájba kurvákkal, meg iszom le magam 2 naponta....
fotót róla vagy meg se történt!
diszkrét vok, nem készültek fotók.....
Tényleg, tajgi nem is tudja,hogy már sodi is impotens! A két puha biztos jobban megérti majd egymást Xd
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 18, 2015 17:39:05
x9)
Eleve nem értem, mégis minek akar Sodi magának barátnőt?
Nem megmondta, hogy a dugás a mammonimádó liberálisoknak való?
Nem mondta, hogy dugni akar vele. A nőkről alkotott elképzelései alapján csak egy újabb kütyüként gondol rá, ami "KELL!!!4!" és lehet vele dicsekedni. Meg persze hogy bevásároljon, tegyen elé kaját, mosson rá és lehetőleg keressen pénzt a megélhetésre, mert ezek nem mennek a vadászbikának.
Szepesi Nikolett
Jun 18, 2015 17:44:22
Ezt a gnómot még én se vállalnám be. Na dugás, csá.
Jun 18, 2015 17:44:22
tigris
Jun 18, 2015 17:44:46
elég hazaárulós dolognak tűnik ez a német munka + német barátnő kombó..
na de más. ugye nem ti szerveztétek le a nomádot kiállításra az egyik pesti balos fellegvár romkocsmába?
na de más. ugye nem ti szerveztétek le a nomádot kiállításra az egyik pesti balos fellegvár romkocsmába?
Jun 18, 2015 17:44:46
broni
Jun 18, 2015 17:47:14
444.hu/2015/06/18/az-mti-osszeallitotta-az-utobbi-evek-csaladirtasainak-jegyzeket/
csak leszámoltak a kommenistákkal!!!
csak leszámoltak a kommenistákkal!!!
Jun 18, 2015 17:47:14
Haim
(
x10)
Jun 18, 2015 17:50:29
x10)
kész, a saját bejegyzésére kommentel magának
kíváncsi vagyok, lesz-e olyan normális 'haverja', aki megkérdezi tőle, hogy mégis miért olyan kurvára fontos neki még német vpn-t is venni hogy olvashassa egy olyan embernek a falát, aki ezt nem akarja? senkinek nem tűnik fel, hogy ez kibaszottul zaklatás?
kíváncsi vagyok, lesz-e olyan normális 'haverja', aki megkérdezi tőle, hogy mégis miért olyan kurvára fontos neki még német vpn-t is venni hogy olvashassa egy olyan embernek a falát, aki ezt nem akarja? senkinek nem tűnik fel, hogy ez kibaszottul zaklatás?
Sodi ismerőseit pár csoportra oszthatjuk
1) trolljai
2) szexnagyik
3) elmebetegek
4) nagyon nagyon ostoba emberek
Ebből a körből egyedül a trollok kérdezhetnék meg, de őket ignorálja a púpos. Mindenki más hanyagolható.
broni
Jun 18, 2015 17:53:44
Jun 18, 2015 17:53:44
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 18, 2015 17:56:22
x9)

Tehát "ittjon" fog boldogulni a kjónyikás. Vagyis lesz német nyelvű munkakeresés, a sikertelenség után megint játszhatja Vera néne kis szerencsétlen, harmadik évtizedét taposó gyernőttjét, akit a gonosz világ csak bánt és nem ad neki munkát, pedig ő mindent megpróbált és minden pénzt elköltött erre.
ál-broni
Jun 18, 2015 17:57:24
ticsákkki az igazi bronit!!!!
kibékütlem anyámmal!!!!)))))))))))) holnap megyek az elvonóra!!!
gyere fráter öreg cimbi hallgatunk egy kis komár lacit!!!!!
kibékütlem anyámmal!!!!)))))))))))) holnap megyek az elvonóra!!!
gyere fráter öreg cimbi hallgatunk egy kis komár lacit!!!!!
Jun 18, 2015 17:57:24
jiddise máme
(
x11)
Jun 18, 2015 17:59:42
x11)
miért gondolja ez a barom, hogy a berlini boszit érdekli-e, hogy van-e barátnője vagy sem?
jiddise máme
(
x11)
Jun 18, 2015 18:02:10
x11)
Farkas Endre Kiss
1 órája · Budapest · szerkesztve ·
Az egyetlen eseményre pedig, ami mostanában tényleg érdekelne, személyes konfliktusok okán nem lenne pofám így hírtelen odamenni, még ha a közvetlen szomszédban laknék, akkor sem. (Kivéve, ha német barátnővel az oldalamon tudnám megtenni; akkor bizony gondolkodás nélkül, de olyan éppen nincs kéznél. :))
sneckó, téged qrvára nem érdekel sem a kiállítás, sem a megnyitó, Andit viszont az nem érdekli, hogy van-e barátnőd vagy nincs, sőt az se, hogy életben vagy, vagy esetleg megdöglöttél végre
1 órája · Budapest · szerkesztve ·
Az egyetlen eseményre pedig, ami mostanában tényleg érdekelne, személyes konfliktusok okán nem lenne pofám így hírtelen odamenni, még ha a közvetlen szomszédban laknék, akkor sem. (Kivéve, ha német barátnővel az oldalamon tudnám megtenni; akkor bizony gondolkodás nélkül, de olyan éppen nincs kéznél. :))
sneckó, téged qrvára nem érdekel sem a kiállítás, sem a megnyitó, Andit viszont az nem érdekli, hogy van-e barátnőd vagy nincs, sőt az se, hogy életben vagy, vagy esetleg megdöglöttél végre
jiddise máme
(
x11)
Jun 18, 2015 18:03:35
x11)
ahhoz pedig a sodi egy gyáva szar, hogy kimenjen és botrányt csináljon, mert tudja, hogy ráhívnák a polizeit, úgyhogy marad a pesti depi és farokverés
Andi
Jun 18, 2015 18:54:52
miért gondolja ez a barom, hogy a berlini boszit érdekli-e, hogy van-e barátnője vagy sem?
féltékennyé akar tenni. xd Jun 18, 2015 18:54:52
xray
Jun 18, 2015 18:58:45
"sőt, amikor kicsit rosszul vagyok, az tud megnyugtatni, ..."
szóval, depressziós vagy, gyagyás?
szóval, depressziós vagy, gyagyás?
Jun 18, 2015 18:58:45
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 18, 2015 18:59:55
Mert a mérhetetlen náRcizmusa miatt el se tudja képzelni, hogy ne körülötte forogjon Andi élete.
Jun 18, 2015 18:59:55
jiddise máme
(
x11)
Jun 18, 2015 19:03:12
x11)
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 18, 2015 19:09:20
Vágyvezérelt gondolkodás.
Jun 18, 2015 19:09:20
Haim
(
x10)
Jun 18, 2015 19:11:30
x10)
miután mentálisan kuka a srác, így nem esett le neki,hogy andi magasról szarik a faszverő krónikás leszart rókára. Nagyon érdekelne az én képe, ami miatt úgy gondolja,hogy rá gondolnak, őt számításba veszik, vagy egyáltalán tudomást vesznek arról,hogy Asodi létezik. A szomorú valóság azonban az,hogy asodit leszarják. Egyedül a trollok foglalkoznak vele, de ránk meg nem hallgat meg éppen soha többet nem ír ide *
* emiatt szenved is a vadászbika, de úgy néz ki vera néni vagy a kezelőorvosa nagyon keményen befenyíthette. Szerintem már gyógyszerezik is.
nyeméjtyem
Jun 18, 2015 19:25:22
Sodi, hogy néz ki az álmaid németcsibéje? Gondolom alap, hogy legalább olyan szép legyen mint te. Lolbazmegikszdê
Jun 18, 2015 19:25:22
Zsery
Jun 18, 2015 19:30:41
a nagy gery greyhound merre van a hős a bátor?
Jajj, de nagy a szád most így neten, bezzeg amikor élőben találkoztunk, akkor simán elsunnyogtál :) (Szerencséd volt, hogy én nem vagyok annyira otthon a retardológiában, és fingom nem volt, ki a faszom is vagy - ha tudtam volna, hogy a másodvonabeli retardok egyik prominenséhez van szerencsém, nem úsztad volna meg ilyen könnyen.)
Jun 18, 2015 19:30:41
Haim
(
x10)
Jun 18, 2015 19:43:06
x10)
Sodi, hogy néz ki az álmaid németcsibéje? Gondolom alap, hogy legalább olyan szép legyen mint te. Lolbazmegikszdê
asztaloscsibe
Schwezoff Dávid
Jun 18, 2015 19:43:07
Német barátnő, hát hogyne! Egy magyar lányt nem tudtál összeszedni több évtized alatt, akkor majd pont egy németet sikerülne.
Jo, mondjuk a nemet csajok tobbsege olyan kibaszott ronda, hogynem csodalom, hogy a nemet ferfiak inkabb elmennek haboruzni meg sort vedelni. Csoda, hogy nem haltak ki.
Ha dajcslandban veletlenul jo formaju csajt latok, akkor az valszeg valami bevandorlo lengyel.
Jun 18, 2015 19:43:07
banshee
(
x24)
Jun 18, 2015 19:45:44
x24)
asztaloscsibe
Egyet kinyalt, de tiszta szálka lett tőle a nyelve, mert azt a pinát krétával rajzolták fel egy deszkakerítésre.
közhelyszaró
Jun 18, 2015 19:49:06
Ne már!
Ez a "német lányok rondák" szöveg kb akkora baromság mint a "magyar lányok a legszebbek" duma.
Jun 18, 2015 19:49:06
jiddise máme
(
x11)
Jun 18, 2015 19:56:32
x11)
bolondos a tekintete...
Schwezoff Dávid
Jun 18, 2015 19:57:50
Ne már!
Sajnos nem, elegge kurvasok idot toltottem melo miatt dajcslandban, volt olyan ev, h 2 honapot is osszesen/ev, es atlagosan jajderondak.
Mondjuk pl. A cseh csajok meg atlagosan messze verik a magyarokat.
Jun 18, 2015 19:57:50
-
Jun 18, 2015 20:12:44
Pofám leszakad baszdmeg, Sodi tényleg Zserynek pitizik, és tőle vár segítséget? Mennyire lolmár :)
Jun 18, 2015 20:12:44
tigris
Jun 18, 2015 20:15:33
Menjafaszomba, hogy ellopja gery penzet aztan meg meg stalkerkedni keri
Jun 18, 2015 20:15:33
Schwezoff Dávid
Jun 18, 2015 20:15:54
* MESTERTERV *
Kevesebb, mint 50 eurobol. Beszarok.
Jun 18, 2015 20:15:54
Napi LOLbazmeg
Jun 18, 2015 20:16:58
formálódik valamiféle mesterterv
Jun 18, 2015 20:16:58
Haim
(
x10)
Jun 18, 2015 20:17:24
x10)
* MESTERTERV *
Mesterterv budget
Brian
Jun 18, 2015 20:18:48
* MESTERTERV *
sneci vagy őrült vagy zseni. mondjuk jogosítványa az nincs, tehàt őrült
Jun 18, 2015 20:18:48
betrinyózott veréb
Jun 18, 2015 20:21:34
Na, most látom csak, hogy farkarossz újra szabad levegőt szív. Aczél elvtárs leírta ugyan, hogy mennyire sokat írunk itt az életünkről, de egy utolsót még engedjetek meg nekem.
Roland, az egy év alatt, amíg te börtönben voltál, addig én, a húszas évei elején járó, eddig mindent önerőből elért fiatal értelmiségi egy csapásra jobbá tettem a saját életemet.
Három munkám van, ami nem ad időt túl nagy szociális életre, de az igazi barátaim kitartottak mellettem így is. Plusz annyi pénzt keresek vele, amit te egy év alatt nem látsz akkor sem, ha anyád nyugdíját teljes egészében ellopnád, te undorító féreg.
Szavakkal nem tudom leírni, mennyire szánalmas vagy az összes többi munkakerülő retardálttal. Az olyanok miatt, mint te is vagy, te alkoholista fehércigány, négy haverom ment ki külföldre, mert nagyságrendekkel kevesebb ilyen van Nyugat-Európában.
Dögölj meg, te ocsmány geci! Semmi értelme nincs az életeteknek, csak a rendes emberektől veszitek el az életkedvét. Mármint tőlünk, mert sajnos vagyunk annyira hülyék, hogy foglalkozunk veletek: de ne aggódj, éveken beül mi leszünk itt újra többségben, ti meg húzhattok árkot ásni, hogy rohadjatok meg mind!
Roland, az egy év alatt, amíg te börtönben voltál, addig én, a húszas évei elején járó, eddig mindent önerőből elért fiatal értelmiségi egy csapásra jobbá tettem a saját életemet.
Három munkám van, ami nem ad időt túl nagy szociális életre, de az igazi barátaim kitartottak mellettem így is. Plusz annyi pénzt keresek vele, amit te egy év alatt nem látsz akkor sem, ha anyád nyugdíját teljes egészében ellopnád, te undorító féreg.
Szavakkal nem tudom leírni, mennyire szánalmas vagy az összes többi munkakerülő retardálttal. Az olyanok miatt, mint te is vagy, te alkoholista fehércigány, négy haverom ment ki külföldre, mert nagyságrendekkel kevesebb ilyen van Nyugat-Európában.
Dögölj meg, te ocsmány geci! Semmi értelme nincs az életeteknek, csak a rendes emberektől veszitek el az életkedvét. Mármint tőlünk, mert sajnos vagyunk annyira hülyék, hogy foglalkozunk veletek: de ne aggódj, éveken beül mi leszünk itt újra többségben, ti meg húzhattok árkot ásni, hogy rohadjatok meg mind!
Jun 18, 2015 20:21:34
Fekete Bikapata
Jun 18, 2015 20:32:52
50 euró munkára???
De Gery pénzét még mindig nem tudod megadni, mi? Te világ fasza, te!!!
De Gery pénzét még mindig nem tudod megadni, mi? Te világ fasza, te!!!
Jun 18, 2015 20:32:52
Ismail Mowshowitch
Jun 18, 2015 20:37:24
Pofám leszakad baszdmeg, Sodi tényleg Zserynek pitizik, és tőle vár segítséget? Mennyire lolmár :)
Remélem ez a stalkerkedés meghozza Púpnak azt a várva várt verést, amit megérdemel, mert most már nagyon kezd átlépni egy határt.
Jun 18, 2015 20:37:24
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 18, 2015 20:39:57
Napok óta ezen pörög az agya, másra se tud gondolni.
Látod Endre, ha nem cseléd el ennyire az életed, most egyszerűen vennél egy repülőjegyet, és kimennél. De neked mindig fontosabb volt a faszverés, mint a munka, ezért most holmi 50 eurókkal próbálsz itt vigéckedni. Nevetséges.
Látod Endre, ha nem cseléd el ennyire az életed, most egyszerűen vennél egy repülőjegyet, és kimennél. De neked mindig fontosabb volt a faszverés, mint a munka, ezért most holmi 50 eurókkal próbálsz itt vigéckedni. Nevetséges.
Jun 18, 2015 20:39:57
Karandas
Jun 18, 2015 20:42:36
Napok óta ezen pörög az agya, másra se tud gondolni.
Kurva prediktív billentyűzet, mi? Bezzeg a faszverés betűhelyes!
Jun 18, 2015 20:42:36
Fekete Bikapata
Jun 18, 2015 20:49:38
Milyen tudást hoznál utána haza, faszverő???
Jun 18, 2015 20:49:38
Fakenguru
(
x5)
Jun 18, 2015 20:56:38
x5)
Figyu Sodi, velem lehet dumalni. Junius 26-an utazunk par baratommal egy hetre Berlinbe kirandulni. Mit ad isten kozel a tavalyi szallasaidhoz talatam airbnbt, dzoval ird le mirol szeretnel fotokat, johyan es mennyit tudnal erte fizetni, s ha nem erkolcstelen a keresed, s meg tudunk alkudni, fotozok neked.
Hát azért hetyetye.
Fakenguru
(
x5)
Jun 18, 2015 20:59:14
x5)
Es nem, nem viccelwk, ha a keresed nem stalkerkodas, akkor csak az a kerdes mit tudsz cserebe adni.
Hát azért hetyetye.
snecigeci
(
x44)
Jun 18, 2015 21:00:23
x44)
Ne segíts a féregnek.
She was a dude.
Aczél elvtárs
Jun 18, 2015 21:02:59
Ne már!
Szerinted miért jár oda fél Közép-Európa jócsaj állománya kurvának? (a másik fele meg Svájcba) De, a német nők többségében rondák.
Jun 18, 2015 21:02:59
Fakenguru
(
x5)
Jun 18, 2015 21:04:09
x5)
Ne segíts a féregnek.
Stalkerkodashoz nem nyujtok segedkezet, ez egyertelmu, de ha a kerese erkolcsos, akkor megszavazhatja a trolltarsadalom a fizetest. Nem hiszem hogy az otven eurora barkinek szuksege lenne kozulunk, ugyanakkor egy Kolosy teri szafari, uszogumis video kombo elgondolkoztato ajanlat lenne
snecigeci
(
x44)
Jun 18, 2015 21:05:31
x44)
Az tuti, hogy stalkerkedésre akar felkérni valakit.
She was a dude.
Fakenguru
(
x5)
Jun 18, 2015 21:06:19
x5)
Mindenesetre most mar tuti hogy elmegyek arra az ominozus megnyitora, a kerdes csak az, hol osztom meg rola a kepeket.
Hát azért hetyetye.
Aczél elvtárs
Jun 18, 2015 21:06:29
Inkább egy csapszegvágóval vegyük le az egyik pókújját. Nem kell vele üzletelni, Zseryt is átbaszta. Egy trollt nem fog?
Jun 18, 2015 21:06:29
Karandas
Jun 18, 2015 21:07:11
Így van a heti egy eurós részletek helyett jöhetne a minőségi kontent.
Jun 18, 2015 21:07:11
banshee
(
x24)
Jun 18, 2015 21:07:23
x24)
Úszómellényes videó, Kolosy téri szafari? Gondold meg, neopúp.
Fakenguru
(
x5)
Jun 18, 2015 21:08:01
x5)
Azert fenykepekkel egyszerubb a helyzet, mint loveval. Ketto fotert egy cideo. Majd johet a kovetkezo adag
Hát azért hetyetye.
Fakenguru
(
x5)
Jun 18, 2015 21:09:04
x5)
Fotoert, video, nna. Seta kozben nem egyszeru irni, ugye pupi? Ohwait...
Hát azért hetyetye.
xray
Jun 18, 2015 21:16:48
snecivel egyféle üzletet lehet kötni: ha előre teljesíti, különben bukta van.
Jun 18, 2015 21:16:48
Fakenguru
(
x5)
Jun 18, 2015 21:21:27
x5)
Közben a trolltársadalom is segíthetne. Egy berlini származású kollégám már összeírta a jobb bárokat, éttermeket, amiket meg kell látogatni, mi összeírtuk a barátokkal, melyik múzeumokat akarjuk megnézni, az én különprojektem meg amíg a lányok a mauerparki bolhapiacon vannak (gondolom neked nem kell mesélnem Európa egyik leghíresebb bolhapiacáról, ugye Sodi, hisz te ott éltél, biztos többször meglátogattad), addig én csinálok a haverokkal pár sörrel a kézben egy sodi emléktúrát, ehhez kellene összegyűjteni a címeket, ahol aztán dokumentálhatnám a berlini orrbaverést, az összegecizett képet, a lehányt rókát, ilyesmik.
Hát azért hetyetye.
-
Jun 18, 2015 21:32:05
off: 16 korul lehettunk, mikor megalakitottuk az elso punk rock bandankat, aminek a neve csapszeg volt, az elso szam cime csapszeg song!
on:
Jun 18, 2015 21:32:05
Ló Béla
Jun 18, 2015 21:37:48
Endre, ha eltolsz egy lsd bélyeget, és csinálsz youtube videót a kísérletről, akkor kifizetem neked azt az 50 eurót.
Jun 18, 2015 21:37:48
banshee
(
x24)
Jun 18, 2015 21:52:03
x24)
Ne az egyiket, hanem nyolcat, a két mutatót meghagyni.
Mint Chucknak a Sons of Anarchy -ban.
jiddise máme
(
x11)
Jun 18, 2015 22:02:30
x11)
sneckó fizet valakinek 50 eurót pár fotóért, ami kint lesz a galéria oldalán is?
komoly üzletember
komoly üzletember
vpn
Jun 18, 2015 22:04:29
Farkas Endre Kiss Előfizetek egy német VPN-re. Pár ezer forint.
Oszt szevasz.
Oszt szevasz.
Oszt szevasz.
Jun 18, 2015 22:04:29
banshee
(
x24)
Jun 18, 2015 22:09:24
x24)
Oszt szevasz.
Oszt szevasz.
Gondolod Vera néninek nincs?
Német vpn meg kell a némettanuláshoz.
broni
Jun 18, 2015 22:49:47
küld a törpét, észre se veszik....
Jun 18, 2015 22:49:47
MESTERTERV
Jun 18, 2015 22:49:56
de ezt hogy gondolja, hogy nyilvánosan gondolkozik azon folyamatosan, hogyan akarja követni és stalkolni andit? ennyire hülye, vagy direkt akar neki üzenni, vagy a trollokat akarja szórakoztatni?
Jun 18, 2015 22:49:56
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 18, 2015 23:01:21
de ezt hogy gondolja, hogy nyilvánosan gondolkozik azon folyamatosan, hogyan akarja követni és stalkolni andit? ennyire hülye, vagy direkt akar neki üzenni, vagy a trollokat akarja szórakoztatni?
Azt hiszi, hogy ha elhint pár infót, akkor Andi majd jó előre rettegni fog, hogy mi lesz. Ő meg ezen élvezkedik.
Jun 18, 2015 23:01:21
broni
Jun 18, 2015 23:06:13
sodi megőrült....még most kell zártosztályra vinni, ugyis szabadult fel hely, mert buzirolit kiengedték....
Jun 18, 2015 23:06:13
broni
Jun 18, 2015 23:11:29
holnap péntek???be kéne baszni, 2 napja nem ütöttem ki magam!!!!!mikor volt már kedd((((((((((((
Jun 18, 2015 23:11:29
broni
Jun 19, 2015 00:04:59
törpe??mennyiért ennéd meg sodi sérvét??????
Jun 19, 2015 00:04:59
broni
Jun 19, 2015 00:08:48
444.hu/2015/06/18/czibere-jelentos-nyomas-alatt-a-gyermekvedelmi-rendszer-az-embercsempeszek-miatt/
ezt nyugodtam rám lehet bízni!!!!!!!!!!!!!
ezt nyugodtam rám lehet bízni!!!!!!!!!!!!!
Jun 19, 2015 00:08:48
Ló Béla
Jun 19, 2015 00:31:34
Endre, tudsz lasszózni a sérveddel? Lehet, hogy ilyen középszerű szuperemberré mutálódtál. Egy próbát megér, célozd be az esőcsatornát.
Jun 19, 2015 00:31:34
Önéletrajz Ödön
Jun 19, 2015 00:38:37
Sodi, gondolom te is rendszeresen kapod az e-maileket meg telefonokat, hiszen nagy IT szakember hiány van egész Európában, engem a múltkor Máltáról hívtak. Szerencsére EU-n belül már személyivel is utazhatsz, nem kell útlevél, ha véletlenül Ománál maradt volna.
Én úgy szoktam frissíteni az önéletrajzomat, hogy amikor valami projektet befejezünk a munkahelyemen, akkor gyorsan leírom, hogy mi volt, mit csináltam, milyen programokkal, processzekkel. Persze most már csak angolul csinálom, a magyar nem kellett sehol. Neked az javaslom, hogy szakmai angol és C2 német nyelvtudásoddal mindkét nyelven készítsd el.
Ezzel a módszerrel, amikor pár évente munkahelyet váltok, csak kicsit összébb kell fésülnöm a szinte kész anyagot és mehet a fejvadászoknak. Referenciának meg szoktam adni régebbi kollégákat vagy főnököt. Gondolom a buzipornós kollégád, patkányképű Főnökúr vagy Zseri örömmel referálnak rólad?
Én úgy szoktam frissíteni az önéletrajzomat, hogy amikor valami projektet befejezünk a munkahelyemen, akkor gyorsan leírom, hogy mi volt, mit csináltam, milyen programokkal, processzekkel. Persze most már csak angolul csinálom, a magyar nem kellett sehol. Neked az javaslom, hogy szakmai angol és C2 német nyelvtudásoddal mindkét nyelven készítsd el.
Ezzel a módszerrel, amikor pár évente munkahelyet váltok, csak kicsit összébb kell fésülnöm a szinte kész anyagot és mehet a fejvadászoknak. Referenciának meg szoktam adni régebbi kollégákat vagy főnököt. Gondolom a buzipornós kollégád, patkányképű Főnökúr vagy Zseri örömmel referálnak rólad?
Jun 19, 2015 00:38:37
vers mindenkinek
Jun 19, 2015 00:39:28
Jun 19, 2015 00:39:28
vers mindenkinek
Jun 19, 2015 00:42:20
Rájöttem, hogy Hamvas tévedett, ezt megosztottam a néppel, eza második következetlensége,az első az volt, hogy összekeverte Nietzsche-t Artur Schopenhauerral és az bizony baki. Vagyis a sötét korszakba lépés nem a tudat elhomályosodása, hanem a hazugsággal kezdődött. Ugyanis ha irreverzibilis módon szemléljük Patanjali 8 fokú yógáját, ott az utolsó három a dháraná, meditáció szamádhi, vonatkozik a tudat megtisztitására, az éberségre, comprende?
Jun 19, 2015 00:42:20
betrinyózott veréb
Jun 19, 2015 00:45:27
Nyilván jógáznia kellett a sok hajolgatást ellensúlyozandó ikszdé
Takarodj el dolgozni, roland!
Jun 19, 2015 00:45:27
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jun 19, 2015 00:59:39
x16)
Lehet, hogy ezért engedték ki?
Mert a cellatársak lázadással meg strasbourgi perrel kezdtek fenyegetőzni a különlegesen kegyetlen bánásmód miatt?
grufti gréti
Jun 19, 2015 01:06:56
Miben segíthetek, ó, dark lovagom?
Jun 19, 2015 01:06:56
-
Jun 19, 2015 02:39:45
Azért valljuk meg, hogy Tajgira jó nevelőhatással volt a gyogyó. Már nem fenyegetőzik, hahaházik, mintha barátságosabb lenne, viszont cserébe egyre inkább elszállt gondolatai vannak, valószínűleg a leszedáló gyógyszerek még nem teljesen ürültek ki. Úgy tűnik rendre, fegyelemre, tiszteletre tanították. Rend van, na, a fegyőrök és a pszichiáterek jó munkát végeztek.
Jun 19, 2015 02:39:45
evidenciák
Jun 19, 2015 02:47:28
Ez nem Tajgi, hanem Eszmeralda. Ban plusz del.
Jun 19, 2015 02:47:28
urna jo ido van
Jun 19, 2015 02:51:21
nem eszmeralda, hanem valaki, aki kurvara unja, hogy nincs iron gnome es azt akarja hogy eltakarodjoj innen az oszfasx
Jun 19, 2015 02:51:21
urna jo ido van
Jun 19, 2015 02:53:24
egyaltalan, mi a feneert szopatna tajgit eszmeralda, te debil?
Jun 19, 2015 02:53:24
a trollok
Jun 19, 2015 04:06:10
* unatkoznak *
Jun 19, 2015 04:06:10
sodi ánusza
Jun 19, 2015 04:38:04
* összeszorul *
Jun 19, 2015 04:38:04
Sas József
Jun 19, 2015 05:47:35
hát fasza az biztos volt :DDDD
Jun 19, 2015 05:47:35
Örebro
Jun 19, 2015 06:38:44
ez a kiss roland tenyleg elmebeteg, de hogy a picsaba engedtek ki?
Jun 19, 2015 06:38:44
Schwezoff Dávid
Jun 19, 2015 06:54:30
Jun 19, 2015 06:54:30
jiddise máme
(
x11)
Jun 19, 2015 08:20:25
x11)
tud valaki működő libgen oldalt?
libgen.org és gen.lib.rus.ec nekem nem jön be
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 19, 2015 10:16:47
ez a kiss roland tenyleg elmebeteg, de hogy a picsaba engedtek ki?
Lehet, hogy pont azért engedték ki, mert bolonddá nyilvánították.
Jun 19, 2015 10:16:47
Fekete Bikapata
Jun 19, 2015 10:17:38
Nietzsche jógázott, fasza, most már ezt is tudjuk...
Jun 19, 2015 10:17:38
-
Jun 19, 2015 10:29:19
Fél az ember a haláltól,
De az élettől még jobban,
Szenvedni nem akarván
Elindul a halál rögös útján.
Mikor érsz már oda, te szerencsétlen?
De az élettől még jobban,
Szenvedni nem akarván
Elindul a halál rögös útján.
Mikor érsz már oda, te szerencsétlen?
Jun 19, 2015 10:29:19
-
Jun 19, 2015 10:53:51
tud valaki működő libgen oldalt?
Jun 19, 2015 10:53:51
jiddise máme
(
x11)
Jun 19, 2015 11:08:02
x11)
nszksz!!!!!
broni
Jun 19, 2015 14:33:51
tajgi, miket szedsz????????tudod, én nagy politoximán vok.....
Jun 19, 2015 14:33:51
asd man
Jun 19, 2015 14:35:51
tajgi, miket szedsz????????tudod, én nagy politoximán vok.....
Tudod broni, te egy nagyon értelmes ember vagy aki a trollokat trollkodja. Átlátok a maszkodon te masztodon.
Jun 19, 2015 14:35:51
broni
Jun 19, 2015 14:44:53
ja, azért hugyoztatom magam szájba kurvákkal, meg iszom le magam 2 naponta....
Jun 19, 2015 14:44:53
Pajor András atya
Jun 19, 2015 15:02:18
Mit nekem a pápai enciklika,
Ha velem van Pápai Jenci lika.
Ha velem van Pápai Jenci lika.
Jun 19, 2015 15:02:18
-
Jun 19, 2015 15:15:14
sneci, tarthatnal ma egy magyarcsibe vadaszatot (amugy sem art felkeszulni a nemet vadra), ha osszejon, akkor mehetnetek a megnyitora andit feltekennyetenni a. na, nyomas a boltba alapozo gledaert!
Jun 19, 2015 15:15:14
banshee
(
x24)
Jun 19, 2015 16:13:21
x24)
ja, azért hugyoztatom magam szájba kurvákkal
broni
Jun 19, 2015 16:24:28
diszkrét vok, nem készültek fotók.....
Jun 19, 2015 16:24:28
broni
Jun 19, 2015 16:25:58
egyébként mi a faszért mindent lefotózni, régem mikor megszületett, meg meghót a faszikám lefotózták, esetleg a lakodalmán, oszt jol van...most meg ha vesz egy akciós mosóport, már 20 fotó, hd-ben......
Jun 19, 2015 16:25:58
-
Jun 19, 2015 16:32:14
Na, most látom csak, hogy farkarossz újra szabad levegőt szív. Aczél elvtárs leírta ugyan, hogy mennyire sokat írunk itt az életünkről, de egy utolsót még engedjetek meg nekem.
be ne szarj a nagy dicsekvesben. Roland, az egy év alatt, amíg te börtönben voltál, addig én, a húszas évei elején járó, eddig mindent önerőből elért fiatal értelmiségi egy csapásra jobbá tettem a saját életemet.
Jun 19, 2015 16:32:14
broni
Jun 19, 2015 17:56:02
be ne szarj a nagy dicsekvesben.
barbi????????????????
barbi????????????????
Jun 19, 2015 17:56:02
tigris
Jun 19, 2015 19:01:19
hát tajginak nem kell attól félnie, hogy a bevándorlók elveszik a munkáját.
Jun 19, 2015 19:01:19
Haim
(
x10)
Jun 19, 2015 19:18:54
x10)
hát tajginak nem kell attól félnie, hogy a bevándorlók elveszik a munkáját.
Tényleg, tajgi nem is tudja,hogy már sodi is impotens! A két puha biztos jobban megérti majd egymást Xd
csivaegő
Jun 19, 2015 19:26:08
proland, milyen érzés hivatalosan is flepnisnek lenni? anyád lett hivatalosan is a gyámod? így már tényleg nyugodtan őrjönghetsz bebaszva a gyerekszobában, te parazita! de aztán nehogy nagyon túlzásba vidd, mert ha szomszédok is megtudják, hogy gyogyós vagy, az első komolyabb rohamnál hívják az ügyeletet, és te mész vissza újabb pár hónapra a diliházba. vagy ha rohamod van, először a doktorbácsik kezei közé. kár, hogy nem hozzánk tartozik rákospalota :DDDDDD
Jun 19, 2015 19:26:08
133 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™