a jó kádárista kurva anyját a hülye debilnek.......
Onnantól már csak a jetit kéne becserkésznie, meg gánymelókat vállalnia pogipapánál. A tokás felrobbanna, hogy a púpos ellopta az életét.
Púpi, nem akarsz visszavágni a zacskócsörgésért?
bezzeg azért jabbát megkörnyékezte.........
nyald ki a törpét........
tajgi, csorgott a nyálad a diliházba, mikor ágyhoz voltál szíjazva?????
Hamvas Béla szerint van, hogy már csak az odaadás és az őrület között választhatunk, s az egész lény a másik után való tátongó és örvénylő kiáltássá válik. Hogy ez én voltam-e, vagy az én párom, azt nem árulom el. De elhiheted, hogy sóvárgott utánam a börtönben, sóvárgott most is, csak azért jelentett fel, mert nem bír nélkülem élni. Ez az, ahogy van, ne legyen itt, hogy itt lehessen, ne lássam, mert fáj. Egyébként a zárkatársaimra se haragszom. Már. A kaptitalizmus áldozatai. Ti trollok sose lehettek az én szintenem, élhettek aranyban, de valójában rohad az az arany és kukacos, az arany valójában soha ne is létezett. Ahogy Heidegger is elmondta, milyen biztos az, hogy a létező egészét önmagában soha abszolút módon nem ragadhatjuk meg, olyan biztos az is, hogy valahogyan mégiscsak a maga egészében lelepleződött létezőbe állítottan lelünk önmagunkra. Nem várom, hogy megértsétek. Az IQ-m már 140. Ha akarnám, milliókat kereshetnék. Ti bármennyit kerestek, sose lesz akkora karotok, sose értek el olyan mentális érettséget mint én: Hahahhaha. A magyar állam pedig rengeteget fog fizetni az engem naponta ért szellemi, fizikai, lelki, szexuális, anális, orális, nedves és száraz bántalmazásokért. De erre is csak azt tudom mondani, Megtörténik-e az ember jelenvalólétében egy olyan hangoltság, melyben ő maga a Semmivel szembesül? Ez a történés csak pillanatokra lehetséges és- jóllehet elég ritkán- valóságos is a szorongás(Angst) alaphangulatban... A szorongás megnyilvánítja a Semmit. "Lebegünk" a szorongásban. Érthetőbben: a szorongás lebegtett bennünket, mert az egészében vett létezőt hagyja elsiklani.Ebben rejlik, hogy a létezővel együtt mi magunk is- ezen létező emberek- elsiklunk. Ezért alapjában véve nem "te" vagy "én" érezzük magunkat otthontalannak, hanem "akárki" ("einem"ist es so). Ami még jelen van, az a tiszta jelenvaó-lét, ennek a lebegésnek a megrendülésében, mely ez a tiszta jelenvaló-lét már semmire ssem támaszkodhat. A szorongás belénk fojtja a szót. Minthogy az egészben vett létező elsiklik, és igy éppen a Semmi tolakszik felénk, ezt látván minden "van" -mondás hallgat.
Semmik vagytok ti mind. Semmik. Áldozatok.
nagyon jo, de az einem ist es so resznel sajnos elbukik, a 132-es iq melle petyhudt nem beszel egy idegen nyelvet sem
Andi. Mindegy.
A mejegfejvonujásjól, ha egy mógy van já, ekszelensziásh ujam!
Ahogy Andi sírva bocsánatot kér. 50 Eurót tudok adni erre
48 havi részletben.
És a gázcsapot sem kell kinyitni, elég kifeküdni a sínekre! Sihuhuhu!!!
Faszparaszt! A házi készítésű torbacsilnál veszélyesebb fegyver pedig nincs!
amire most nosztalgiával gondol vissza
Es ANDIIIIIIII?
Mindegy.
Feltűnően hasonlít Sodira a merénylő

És 23 éves volt, ez nem lehet véletlen!
Ui. Baszki, még a 444-ről se lehet beszúrni képet? Felháborító.
éppen azt mondja: andi, miattad csináltam!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Kapaszkodj meg valamibe, púpos, mert a hanyatló nyugaton már nyíltan buzi kereszténydemokrata (!) képviselő is van, aki a buzibarátjával templomban (!) esküszik:
www.bild.de/politik/inland/dr-stefan-kaufmann/alt-katholischer-pfarrer-traut-schwulen-cdu-politiker-40799792.bild.html
Mit szólna ehhez Semjén Zsolt?
ráadásul Kaufmann a neve!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
kevesebb fasz jut neki
Irigykedne, mint sodi is teszi. Evidenciakat.
Ezeknek soha nem lesz jó, ha éppen nem a melegházasság bassza a csőrüket, akkor találnak mást.
Egy a lényeg: lehessen gyűlölködni valamin és lehessen gyülölni valakiket.
Ha holnap a jobbgyík kapmányt hirdetne a vakondok ellen, mondván, hogy kárt tesznek a Szent Anyaföldben akkor ezek a zsírosnyakú parasztok elkezdenének vadászni és ahogy Mao idejében szorgos kínaiak gyűjtötték a veréblábat, ők pont ugyanúgy villognának a vakondkörmökkel.
Jövő héten
valakinek nincs meg sneci géppisztolyos képe e mellé?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
ez?
Képzeld el: életedben utoljára ezt látod. :)
freeblog.sodika.org/archives/2009/03/07/SoDI_es_a_fegyver/
ez az!
Az gusztustalan lenne, ha elkezdenénk terjeszteni,hogy ez a lövöldöző másik képe? Eléggé hasonlítanak és kurva nagy lenne, ahogy a púpost leterroristázná a világ.
Na jó, átgondoltam, ilyennel nem szabad szórakozni, már csak az áldozatok miatt sem. Persze mókás lenne ha a púpos szopna, de mégis csak :-(
Lel. Endre, te szszszar.
Én benne vagyok.
- Berlin, Germany környékén
hát a kolossyn????????
A fogyis maszti-srácra gondolsz?
Köszike, inkább nem.
Na, tekerek egy joint-ot, pihizek fél órát és indul a koraesti sezx-maraton.
fogyis???sodi fogyokúrázik???????
Petyhutdnek tunsz,
mintha nem a regi volna,
egi lang, a bizonyos Ka Hu Arg,
foldre kuldott, ott is maradsz,
erre fappogjal.
nagy fappogas az eletunk,
azt mondtad hat megint verunk.
s az ejszaka? az ejszaka?
a tabdi gledas ejszaka.
és a kínzás??????????
Hát azért hetyetye.
a kurva anyád, kocsmáztam, felgyujtalak!!!!!!!!!!!!!
csucsó szarát ette...
kamu...igyunk!)))))))))))))))
nem, csak 7 megha xanax van bennem......amugy el. ip.-t!!!!!!!!!!én vok!!!!!barbi????????????
Ló Béla
Jun 26, 2015 19:48:10
Én kessel es anelkul is nagyszerűen bunyozom, mert zsido vagyok. A sneci kivetel, o zsido letere nem tud harcolni, szegyelljuk is a pofajat.
Jun 26, 2015 19:48:10
lankadt napjaim
Jun 26, 2015 20:10:22
nem tudom srácok, én a papgájfogóra esküszöm, még sosem hagyott cserben!
Jun 26, 2015 20:10:22
snecigeci
(
x44)
Jun 26, 2015 20:23:42
x44)
Júliustól fizetős lesz a parkolás a kolosy téren. Púp, sürgősen át kell jelentkezned az irodába, hogy ingyenesen parkolhass a bmw-ddel.
She was a dude.
Tajgit Segítő Társaság
Jun 26, 2015 20:25:53
Nem baj, majd ha gyoz a forradalom a feher ducato zsoltikat is meglatogatja. Meg az osszes tobbi adombol eltartot eloskodo ferget is.
ne bántsd őket, ne idegeskedj Jun 26, 2015 20:25:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 26, 2015 20:26:32
x38)
Endre, nem gondoltál már arra, hogy beköltözz a Klembala odúba? Üresedés van, közel a pályaudvar, egy köpésre van Zsery, kvázi zöldövezet. És nem hiszem, hogy túl drága lenne, amíg nem csinálnak ott egy tisztasági festést, rajtad kívül nincs ember, aki beköltözne oda... Egy jelképes húhú-húsz Euróért szerintem simán bepúposkodhatnál a disznóólba.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Figyelmeztetés
Jun 26, 2015 20:29:46
Jun 26, 2015 20:29:46
broni
Jun 26, 2015 21:34:55
Farkarossz ismét netközelbe került néhány napja.
imgur.com/UvlKcAX
imgur.com/UvlKcAX
Jun 26, 2015 21:34:55
cipórém
Jun 26, 2015 22:15:26
Endre, nem gondoltál már arra, hogy beköltözz a Klembala odúba? Üresedés van, közel a pályaudvar, egy köpésre van Zsery, kvázi zöldövezet. És nem hiszem, hogy túl drága lenne, amíg nem csinálnak ott egy tisztasági festést, rajtad kívül nincs ember, aki beköltözne oda... Egy jelképes húhú-húsz Euróért szerintem simán bepúposkodhatnál a disznóólba.
Onnantól már csak a jetit kéne becserkésznie, meg gánymelókat vállalnia pogipapánál. A tokás felrobbanna, hogy a púpos ellopta az életét.
Púpi, nem akarsz visszavágni a zacskócsörgésért?
Jun 26, 2015 22:15:26
banshee
(
x24)
Jun 26, 2015 22:20:52
x24)
régen írta hogy nem kéne neki Pogi, mert nem szereti a hájat
broni
Jun 26, 2015 22:33:04
régen írta hogy nem kéne neki Pogi, mert nem szereti a hájat
bezzeg azért jabbát megkörnyékezte.........
Jun 26, 2015 22:33:04
broni
Jun 26, 2015 22:35:39
ezt nem hiszitek el :anyám most éppen kicsit normális, kérdi, mit hozzon reggel a sparból(ugye nem kelek korán), mondom, buzicsemegét, erre megkérdi, hogy az merre van a boltba)))))))))))
Jun 26, 2015 22:35:39
Tajgit Segítő Társaság
Jun 26, 2015 22:46:40
132-es tajgi barátunk intelligencia hányadosa, Németországban 125-ös IQ felett felvétel nélkül bejutsz az egyetemre. A debilitás kb 70-es IQ alatt kezdődik pl broninál. Jun 26, 2015 22:46:40
banshee
(
x24)
Jun 26, 2015 22:49:38
x24)
Akkor neopúpot ezért nem vették fel joghallgatónak?
broni
Jun 26, 2015 22:56:08
132-es tajgi barátunk intelligencia hányadosa, Németországban 125-ös IQ felett felvétel nélkül bejutsz az egyetemre. A debilitás kb 70-es IQ alatt kezdődik pl broninál.
nyald ki a törpét........
Jun 26, 2015 22:56:08
xray
Jun 26, 2015 23:14:51
tajgi 132-es iq-ja a börtönhöz volt elég, van még hova fejlődnie. 160-nál már embert is fog ölni.
Jun 26, 2015 23:14:51
broni
Jun 26, 2015 23:22:13
tajgi 132-es iq-ja a börtönhöz volt elég, van még hova fejlődnie. 160-nál már embert is fog ölni.
Jun 26, 2015 23:22:13
tajgi-generátor
Jun 26, 2015 23:32:03
Hamvas Béla szerint van, hogy már csak az odaadás és az őrület között választhatunk, s az egész lény a másik után való tátongó és örvénylő kiáltássá válik. Hogy ez én voltam-e, vagy az én párom, azt nem árulom el. De elhiheted, hogy sóvárgott utánam a börtönben, sóvárgott most is, csak azért jelentett fel, mert nem bír nélkülem élni. Ez az, ahogy van, ne legyen itt, hogy itt lehessen, ne lássam, mert fáj. Egyébként a zárkatársaimra se haragszom. Már. A kaptitalizmus áldozatai. Ti trollok sose lehettek az én szintenem, élhettek aranyban, de valójában rohad az az arany és kukacos, az arany valójában soha ne is létezett. Ahogy Heidegger is elmondta, milyen biztos az, hogy a létező egészét önmagában soha abszolút módon nem ragadhatjuk meg, olyan biztos az is, hogy valahogyan mégiscsak a maga egészében lelepleződött létezőbe állítottan lelünk önmagunkra. Nem várom, hogy megértsétek. Az IQ-m már 140. Ha akarnám, milliókat kereshetnék. Ti bármennyit kerestek, sose lesz akkora karotok, sose értek el olyan mentális érettséget mint én: Hahahhaha. A magyar állam pedig rengeteget fog fizetni az engem naponta ért szellemi, fizikai, lelki, szexuális, anális, orális, nedves és száraz bántalmazásokért. De erre is csak azt tudom mondani, Megtörténik-e az ember jelenvalólétében egy olyan hangoltság, melyben ő maga a Semmivel szembesül? Ez a történés csak pillanatokra lehetséges és- jóllehet elég ritkán- valóságos is a szorongás(Angst) alaphangulatban... A szorongás megnyilvánítja a Semmit. "Lebegünk" a szorongásban. Érthetőbben: a szorongás lebegtett bennünket, mert az egészében vett létezőt hagyja elsiklani.Ebben rejlik, hogy a létezővel együtt mi magunk is- ezen létező emberek- elsiklunk. Ezért alapjában véve nem "te" vagy "én" érezzük magunkat otthontalannak, hanem "akárki" ("einem"ist es so). Ami még jelen van, az a tiszta jelenvaó-lét, ennek a lebegésnek a megrendülésében, mely ez a tiszta jelenvaló-lét már semmire ssem támaszkodhat. A szorongás belénk fojtja a szót. Minthogy az egészben vett létező elsiklik, és igy éppen a Semmi tolakszik felénk, ezt látván minden "van" -mondás hallgat.
Jun 26, 2015 23:32:03
lankadt napjaim
Jun 26, 2015 23:40:50
nagyon jo, de az einem ist es so resznel sajnos elbukik, a 132-es iq melle petyhudt nem beszel egy idegen nyelvet sem
Jun 26, 2015 23:40:50
farkas
Jun 27, 2015 00:08:33
nagy a csend endrénél. tuti nem jár már nyelórákra. ennyi volt a projekt. depis időszak van.
Jun 27, 2015 00:08:33
farkas
Jun 27, 2015 00:09:53
az a sok feleslegesen kidobott pénz és idő...
Jun 27, 2015 00:09:53
xray
Jun 27, 2015 00:17:09
Sneci most a sérvműtétre skálázik.
*pr*
*pr*
Jun 27, 2015 00:17:09
Fakenguru
(
x5)
Jun 27, 2015 00:32:36
x5)
No, most hogy söröztünk egyet érkezés után, megvolt a currywurst, kebap kör, mondjad, mit fotózzak holnap. Tervben szerepel a Stasi múzeum, a Terror Múzeuma, plusz a holnapi melegfelvonulás. Utána valószínű jazz koncertre megyünk (ketten goa bulit terveztek, ahhoz már én öreg vagyok). De útközben beugorhatok neked valahova fotózni. Miről szeretnél képeket?
Hát azért hetyetye.
ál-sodika
Jun 27, 2015 00:34:34
Miről szeretnél képeket?
Andi. Mindegy.
Jun 27, 2015 00:34:34
SoDI
Jun 27, 2015 00:35:18
No, most hogy söröztünk egyet érkezés után, megvolt a currywurst, kebap kör, mondjad, mit fotózzak holnap. Tervben szerepel a Stasi múzeum, a Terror Múzeuma, plusz a holnapi melegfelvonulás. Utána valószínű jazz koncertre megyünk (ketten goa bulit terveztek, ahhoz már én öreg vagyok). De útközben beugorhatok neked valahova fotózni. Miről szeretnél képeket?
A mejegfejvonujásjól, ha egy mógy van já, ekszelensziásh ujam!
Jun 27, 2015 00:35:18
Az Igazi Sodi
Jun 27, 2015 00:43:06
Miről szeretnél képeket?
Ahogy Andi sírva bocsánatot kér. 50 Eurót tudok adni erre
Jun 27, 2015 00:43:06
sodikah
Jun 27, 2015 01:14:51
50 Eurót tudok adni erre
48 havi részletben.
Jun 27, 2015 01:14:51
Torok
Jun 27, 2015 07:50:16
Endre, nem gondoltál már arra, hogy beköltözz a Klembala odúba? Üresedés van, közel a pályaudvar
És a gázcsapot sem kell kinyitni, elég kifeküdni a sínekre! Sihuhuhu!!!
Jun 27, 2015 07:50:16
Valaki a börikéből
Jun 27, 2015 07:55:54
nem tudom srácok, én a papgájfogóra esküszöm, még sosem hagyott cserben!
Faszparaszt! A házi készítésű torbacsilnál veszélyesebb fegyver pedig nincs!
Jun 27, 2015 07:55:54
Fakenguru
(
x5)
Jun 27, 2015 10:25:39
x5)
Hát azért hetyetye.
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 27, 2015 10:30:40
Szerintem nem engedhette meg magának a márkás termékeket. Valószínűleg valami noname sajátmárkás cuccot tolhatott.
Jun 27, 2015 10:30:40
snecigeci
(
x44)
Jun 27, 2015 10:32:18
x44)
Farkas Endre Kiss via Berliner Zeitung
27 mins ·
me'
hülyék
vagytok,
azé'
Forsa-Umfrage: 73 Prozent der Berliner wollen die Ehe für alle
Die Berliner CDU diskutiert über die Ehe für alle, bis Mitte Juli sollen die Mitglieder entscheiden. Wie eine Umfrage der Berliner Zeitung zeigt, haben die meisten...
BERLINER-ZEITUNG.DE|BY FREDERIK BOMBOSCH,
----------------
She was a dude.
27 mins ·
me'
hülyék
vagytok,
azé'
Die Berliner CDU diskutiert über die Ehe für alle, bis Mitte Juli sollen die Mitglieder entscheiden. Wie eine Umfrage der Berliner Zeitung zeigt, haben die meisten...
----------------
jiddise máme
(
x11)
Jun 27, 2015 10:32:27
x11)
Szerintem nem engedhette meg magának a márkás termékeket. Valószínűleg valami noname sajátmárkás cuccot tolhatott.
amire most nosztalgiával gondol vissza
Púp&Sérv
Jun 27, 2015 10:41:55
Múlt hét szombat este jártam a Kolosyn. Ettem egy gyros-t 490-ért és körülnéztem kicsit.
A Szépvölgyi út felöli fásított-bokrosított területre néző ablakokon (Vision Expressz feliratt felett) a redőny félig le volt eresztve és bent tartózkodott valaki, mert égett a villany. (A fényforrás nem látszott). Viszont a Lajos utca felöli oldalon (Szintén, a Vision Expressz felett) semmi életjelet nem láttam.
Megnéztem a kapucsengőt is a házon. A Pénzmentő ingatlanokat hirdet. (Gondolom már írtátok, én nem olvastam).
A Szépvölgyi út felöli fásított-bokrosított területre néző ablakokon (Vision Expressz feliratt felett) a redőny félig le volt eresztve és bent tartózkodott valaki, mert égett a villany. (A fényforrás nem látszott). Viszont a Lajos utca felöli oldalon (Szintén, a Vision Expressz felett) semmi életjelet nem láttam.
Megnéztem a kapucsengőt is a házon. A Pénzmentő ingatlanokat hirdet. (Gondolom már írtátok, én nem olvastam).
Jun 27, 2015 10:41:55
Haim
(
x10)
Jun 27, 2015 11:34:13
x10)
Apropó, örömködött már a púpos a turisták halálán Tunéziában, vagy erre még várni kell?
Schwezoff Dávid
Jun 27, 2015 11:41:25
From Berlin with Berlin love
imgur.com/374Nrwt
imgur.com/374Nrwt
Es ANDIIIIIIII?
Mindegy.
Jun 27, 2015 11:41:25
Púp&Sérv
Jun 27, 2015 11:43:48
Engem nem győzött meg a környék.
A téren 3-4 cigány részegen dulakodott végig, amíg ott kajáltam a padon.
Na meg egy utcával odébb található a Symbol diszkó. Egy 4-es pár útbaigazítást kért tőlem (is), én majdnem megijedtem tőlük.
A téren 3-4 cigány részegen dulakodott végig, amíg ott kajáltam a padon.
Na meg egy utcával odébb található a Symbol diszkó. Egy 4-es pár útbaigazítást kért tőlem (is), én majdnem megijedtem tőlük.
Jun 27, 2015 11:43:48
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 27, 2015 12:00:06
Apropó, örömködött már a púpos a turisták halálán Tunéziában, vagy erre még várni kell?

Jun 27, 2015 12:00:06
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 27, 2015 12:06:05
x48)
éppen azt mondja: andi, miattad csináltam!
-
Jun 27, 2015 12:07:32
Farkas Endre Kiss via Berliner Zeitung
27 mins ·
me'
hülyék
vagytok,
azé'
----------------
27 mins ·
me'
hülyék
vagytok,
azé'
----------------
Kapaszkodj meg valamibe, púpos, mert a hanyatló nyugaton már nyíltan buzi kereszténydemokrata (!) képviselő is van, aki a buzibarátjával templomban (!) esküszik:
www.bild.de/politik/inland/dr-stefan-kaufmann/alt-katholischer-pfarrer-traut-schwulen-cdu-politiker-40799792.bild.html
Jun 27, 2015 12:07:32
banshee
(
x24)
Jun 27, 2015 12:08:27
x24)
Neopúp is így nézne ki, ha össze tudna kunyerálni annyi pénzt hogy megcsináltassa a fogait.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jun 27, 2015 12:15:16
x48)
bild.de/politik/inland/dr-stefan-kaufmann/alt-katholischer-pfarrer-traut-schwulen-cdu-politiker-40799792.bild.html
bild.de/politik/inland/dr-stefan-kaufmann/alt-katholischer-pfarrer-traut-schwulen-cdu-politiker-40799792.bild.html
ráadásul Kaufmann a neve!
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 27, 2015 12:15:43
Sok mindent nem értek a világban, de hogy az ilyen Sodi-féléket miért zavarja, ha két ember összeházasodik, azt végkép nem.
Mitől lesz nekik ettől rosszabb?
Jun 27, 2015 12:15:43
-
Jun 27, 2015 12:19:33
Sok mindent nem értek a világban, de hogy az ilyen Sodi-féléket miért zavarja, ha két ember összeházasodik, azt végkép nem.
kevesebb fasz jut neki
Jun 27, 2015 12:19:33
Schwezoff Dávid
Jun 27, 2015 12:22:08
Irigykedne, mint sodi is teszi. Evidenciakat.
Jun 27, 2015 12:22:08
Aczél elvtárs
Jun 27, 2015 12:29:22
Ezeknek soha nem lesz jó, ha éppen nem a melegházasság bassza a csőrüket, akkor találnak mást.
Egy a lényeg: lehessen gyűlölködni valamin és lehessen gyülölni valakiket.
Ha holnap a jobbgyík kapmányt hirdetne a vakondok ellen, mondván, hogy kárt tesznek a Szent Anyaföldben akkor ezek a zsírosnyakú parasztok elkezdenének vadászni és ahogy Mao idejében szorgos kínaiak gyűjtötték a veréblábat, ők pont ugyanúgy villognának a vakondkörmökkel.
Jun 27, 2015 12:29:22
Arnold
Jun 27, 2015 12:31:20
hol a felülés, hol a fekvőtámasz, recskás?
Jun 27, 2015 12:31:20
Schwezoff Dávid
Jun 27, 2015 12:40:58
hol a felülés, hol a fekvőtámasz, recskás?
Jövő héten
Jun 27, 2015 12:40:58
4 évszak Andival
Jun 27, 2015 12:45:15
milyen érzés sneci, hogy az egyik trollod éppen Berlin, Germany környékén röhög rajtad - nem kölcsönpénzből(Veranéni), méghozzá a gonosz boszorkánnyal? csak a recskázással tudtál eddig címlapra kerülni - amit mindig is akartál -, most hogy már nem áll fel, te is terrorista leszel? vagy arra nem ad pénzt Vera néni?
Jun 27, 2015 12:45:15
Haim
(
x10)
Jun 27, 2015 12:47:15
x10)
4 évszak Andival
Jun 27, 2015 12:50:31
ez?
Jun 27, 2015 12:50:31
4 évszak Andival
Jun 27, 2015 12:51:49
mondjuk kemény lenne ennek az impotens stalkernak a pofáját látni utoljára.
Jun 27, 2015 12:51:49
4 évszak Andival
Jun 27, 2015 12:55:09
jó ez a régi blog, amikor még nem volt kilakoltatva a nemfizető parazita szar. akkor még nagy volt a pofája, most már a netre sem mer írni, ha Vera néni letiltja.
Jun 27, 2015 12:55:09
Haim
(
x10)
Jun 27, 2015 13:16:25
x10)
ez?
ez az!
Az gusztustalan lenne, ha elkezdenénk terjeszteni,hogy ez a lövöldöző másik képe? Eléggé hasonlítanak és kurva nagy lenne, ahogy a púpost leterroristázná a világ.
Na jó, átgondoltam, ilyennel nem szabad szórakozni, már csak az áldozatok miatt sem. Persze mókás lenne ha a púpos szopna, de mégis csak :-(
Ló Béla
Jun 27, 2015 13:47:17
ez?
Lel. Endre, te szszszar.
Jun 27, 2015 13:47:17
Ló Béla
Jun 27, 2015 13:48:44
Endret ugyanazert zavarjak a buzik, amiert Orosz Mihaly Zoltant is zavarjak.
Jun 27, 2015 13:48:44
Ló Béla
Jun 27, 2015 13:50:46
Az Aron Cute miatt.
Jun 27, 2015 13:50:46
banshee
(
x24)
Jun 27, 2015 14:23:49
x24)
ez az!
Én benne vagyok.
broni
Jun 27, 2015 15:19:50
csak fel ne jeleccse a fórumot!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 27, 2015 15:19:50
broni
Jun 27, 2015 16:38:11
délutáni baszáska?????
Jun 27, 2015 16:38:11
Kaig Hu Arg
Jun 27, 2015 16:43:31
délutáni baszáska?????
Eltaláltad. xD - Berlin, Germany környékén
Jun 27, 2015 16:43:31
broni
Jun 27, 2015 16:48:02
Eltaláltad. xD
hát a kolossyn????????
Jun 27, 2015 16:48:02
Новый читатель
Jun 27, 2015 17:17:18
"sodika:
2009. 03. 09. 16:06
G.Banshee: ---"rühellem az összes halálkultuszt, a kereszténységet meg kiváltképp"
Ez azért van, mert zsidó vagy.
G.Banshee:
2009. 03. 09. 16:50
Endi, te funkcionális analfabéta vagy? Azt írtam, hogy az összes halálkultuszt. Ebbe beletartozik a zsidó vallás is.
sodika:
2009. 03. 09. 16:58
Akkor ateista zsidó vagy."
Tökéletes érvrendszer Endike :DD
2009. 03. 09. 16:06
G.Banshee: ---"rühellem az összes halálkultuszt, a kereszténységet meg kiváltképp"
Ez azért van, mert zsidó vagy.
G.Banshee:
2009. 03. 09. 16:50
Endi, te funkcionális analfabéta vagy? Azt írtam, hogy az összes halálkultuszt. Ebbe beletartozik a zsidó vallás is.
sodika:
2009. 03. 09. 16:58
Akkor ateista zsidó vagy."
Tökéletes érvrendszer Endike :DD
Jun 27, 2015 17:17:18
Kaig Hu Arg
Jun 27, 2015 17:52:39
hát a kolossyn????????
Köszike, inkább nem.
Jun 27, 2015 17:52:39
broni
Jun 27, 2015 17:53:55
Köszike, inkább nem.
Köszike, inkább nem.
fogyis???sodi fogyokúrázik???????
Jun 27, 2015 17:53:55
én
Jun 27, 2015 17:54:14
van egy hirem. s annak ket olvasata, probalok a jora koncentralni:
jo: egy csomo sodilooklike hajlesz van, elobb utobb o is odakerul.
rossz: egy csomo sodilooklikw hajlesz van, ezeket tenyesztik biologiai fegyvernek.
jo: egy csomo sodilooklike hajlesz van, elobb utobb o is odakerul.
rossz: egy csomo sodilooklikw hajlesz van, ezeket tenyesztik biologiai fegyvernek.
Jun 27, 2015 17:54:14
én
Jun 27, 2015 18:08:16
Adrit üdvözlöm! Az aranyos kedvest. :-) bizony Soder, összekovacsoltal egy szep monolitot (kunckunc, kacsint) a szentnek tartott ügyed ellen. És ebben tenyleg kozos nevezon vagy magyar, zsido, cigany.
Vegulis ha ugy nezzuk, megtorted a turani atkot! egybélásra gyulásra mindig jó leszel nalam, ha vegre nem makacskodsz tovabb, es mesz oda, ahova az Isten hiv, Sodi, a blahásra.....
(a knowhow-t korabban leirtam neked Lajfdendzsor neven, ugye archivaltad, Endy?)
Vegulis ha ugy nezzuk, megtorted a turani atkot! egy
(a knowhow-t korabban leirtam neked Lajfdendzsor neven, ugye archivaltad, Endy?)
Jun 27, 2015 18:08:16
csak reg. zsid.
Jun 27, 2015 18:26:54
a tervem a kovetkezo: Sodert beepitjuk a sztritre (fedosztori: leepul magatol). Ott az agyatlanoknal ugyis kibassza a biztositekot, es mikor almaban felgyujtjak es daraboljak remek vagokepek lesznek a tréfigyelőn, amivel megindokoljuk a csovesek szocializalhatatlan aggresszivitasa miatti kenyszermunkatabort az osszesnek. Nem emlekszem pontosan mennyien erdeklodtek a recskiek sorsa felol, mig aktiv volt a tabor, de nagysagrendileg hasonlo varhato most is. plusz par libbant, de azokat majd kommunikaljuk a kurucon.
na?
tenyleg, hazaffy Sody, ha a hazad ezt kerne, csak ezt, es semmi mast, akkor is maradnal hazzaffy, vagy akkor vallalnad bal-libbantsagodat?
na?
tenyleg, hazaffy Sody, ha a hazad ezt kerne, csak ezt, es semmi mast, akkor is maradnal hazzaffy, vagy akkor vallalnad bal-libbantsagodat?
Jun 27, 2015 18:26:54
Schwezoff Dávid
Jun 27, 2015 18:29:21
Shiker, hogy a moszad es a SIS kideritette, hogy sodi egy arab terrorista batyja. Indulhatnak dronok a kolossy fele!
Jun 27, 2015 18:29:21
nótafa
Jun 27, 2015 18:46:39
hát a kolossyn????????
Petyhutdnek tunsz,
mintha nem a regi volna,
egi lang, a bizonyos Ka Hu Arg,
foldre kuldott, ott is maradsz,
erre fappogjal.
nagy fappogas az eletunk,
azt mondtad hat megint verunk.
s az ejszaka? az ejszaka?
a tabdi gledas ejszaka.
Jun 27, 2015 18:46:39
broni
Jun 27, 2015 18:51:34
Shiker, hogy a moszad es a SIS kideritette, hogy sodi egy arab terrorista batyja. Indulhatnak dronok a kolossy fele!
és a kínzás??????????
Jun 27, 2015 18:51:34
Fakenguru
(
x5)
Jun 27, 2015 21:15:33
x5)
Csak neked Sodi.
Hát azért hetyetye.
Fakenguru
(
x5)
Jun 27, 2015 21:22:21
x5)
Fakenguru
(
x5)
Jun 27, 2015 21:29:28
x5)
Milyen a Kolosyn rohadni parazita?
Majd irj, ha kellene valamirol foto.
Hát azért hetyetye.
Majd irj, ha kellene valamirol foto.
Hiénaverő
Jun 27, 2015 23:48:04
Fészen azért nyomja a baromságot a retardált idióta.
Jun 27, 2015 23:48:04
broni
Jun 28, 2015 00:56:05
igyunk, basszink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 28, 2015 00:56:05
fráter
Jun 28, 2015 00:58:14
hol bújkálsz, kopasz? egyszer úgyis lerúgom a veséd!
Jun 28, 2015 00:58:14
broni
Jun 28, 2015 00:58:28
sodi, az usába elvehted a bármelyik kan szeretődet,szerintem ez shikér!!!!!!!!!!!én rgl-javaslom, legalább nem vén fasz.....
Jun 28, 2015 00:58:28
broni
Jun 28, 2015 00:59:47
hol bújkálsz, kopasz? egyszer úgyis lerúgom a veséd!
a kurva anyád, kocsmáztam, felgyujtalak!!!!!!!!!!!!!
Jun 28, 2015 00:59:47
broni
Jun 28, 2015 01:05:43
barbi?????????????
Jun 28, 2015 01:05:43
broni
Jun 28, 2015 01:12:10
sodi, hányszor verted ki ma a mostalan, túrós faszod???anyám kérdi........a büdös kurva, szerintem bwezárkozott, nekem ne mondja, hogy okádok tőled, mer ha részegewn jövök haza..le se szarom)))))))))sodi, 100 ft-ért lkinylhatod anyámat, ha alsziok!!!!!!!!!
Jun 28, 2015 01:12:10
broni
Jun 28, 2015 01:28:05
a hülye büdös kurva, asszondja, okádok tőled, pedig tök normális voltam....direkt el is mentem piálni..remélem megdöglik regglre...kibaszom a pöcegödörbe........
Jun 28, 2015 01:28:05
broni
Jun 28, 2015 01:31:52
a fasz józsef atikát érdekes , vérfertőző kapcsolat fűzhette a mamához..ha annyira oda volr értze..........amugy se bírt
om azt a komcsi kis nyálas faszt....ady rules)))))))))vérbaj, alkesz)))))))))))
om azt a komcsi kis nyálas faszt....ady rules)))))))))vérbaj, alkesz)))))))))))
Jun 28, 2015 01:31:52
Fakenguru
(
x5)
Jun 28, 2015 02:00:16
x5)
Sodi, te ettél egyáltalán Currywurstot míg itt laktál? Csak kérdem.
Hát azért hetyetye.
broni
Jun 28, 2015 02:09:22
Sodi, te ettél egyáltalán Currywurstot míg itt laktál? Csak kérdem.
csucsó szarát ette...
Jun 28, 2015 02:09:22
broni
Jun 28, 2015 02:23:11
én barbét ennném...........a kocsmába már beharangoztam, hogy együtt megyünk megyünk a balaton sandra...azt nem mondtam, hogy én leszek a személyi toi-toi wc.d)))))))))))
Jun 28, 2015 02:23:11
Jenő bácsi
Jun 28, 2015 02:43:32
Nos, Broni, a helyzet az, hogy Barbi csak azokat a jómunkásembereket szereti, akiknek legalább egy Bugattiuk van. Úgyhogy a garázsban hagytam ma estére a Lamborghinit, és elkértem a csóró szomszéd Lamborghiniét.
Jun 28, 2015 02:43:32
Jenő bácsi
Jun 28, 2015 02:46:22
Nos, Broni, a helyzet az, hogy Barbi csak azokat a jómunkásembereket szereti, akiknek legalább egy Bugattiuk van. Úgyhogy a garázsban hagytam ma estére a Lamborghinit, és elkértem a csóró szomszéd Lamborghiniét.
szomszéd bugatti-át, csak Barbi épp dolgozik rajtam.... Jun 28, 2015 02:46:22
broni
Jun 28, 2015 02:53:24
szomszéd bugatti-át, csak Barbi épp dolgozik rajtam....
kamu...igyunk!)))))))))))))))
Jun 28, 2015 02:53:24
broni
Jun 28, 2015 03:07:26
meghalt molnár krisztián!!
fwenn van a chanon is....
fwenn van a chanon is....
Jun 28, 2015 03:07:26
broni
Jun 28, 2015 03:09:33
Jun 28, 2015 03:09:33
broni
Jun 28, 2015 03:14:21
tök mindegy, akit nem érdekel, ne olvassa, én nem offolok, csak nincs partner, mert baszik mindenki...
1-szer mondom anyámnak, fatewr már meghót, még 14 éves korom előtt kellett vona megölni benneteket, le se csuktak vona.......pár éve volt, kurvázni vótam, meg besztzam, oszt pofázott)))))
1-szer mondom anyámnak, fatewr már meghót, még 14 éves korom előtt kellett vona megölni benneteket, le se csuktak vona.......pár éve volt, kurvázni vótam, meg besztzam, oszt pofázott)))))
Jun 28, 2015 03:14:21
broni
Jun 28, 2015 03:39:04
amugy meg tilccsatok ki, nekem senkim sincsen, csak a pia, meg ti, meg a haverok a kocsmába...a ccsalád nuku......ugyis megölöm magam!!!!!!
reni!!!!!!!!!egy rtoill látta renit, magán úton, és ő izt azt írta miatta érdemes öngyi lenni!!!!!!!!
reni!!!!!!!!!egy rtoill látta renit, magán úton, és ő izt azt írta miatta érdemes öngyi lenni!!!!!!!!
Jun 28, 2015 03:39:04
broni
Jun 28, 2015 05:01:32
inni kéne még 1 sört kecik)))))))))))iggy pop forever)
Jun 28, 2015 05:01:32
nótafa
Jun 28, 2015 05:10:55
Broninak tűnsz,
kicsit mintha sok lett volna
tényleg ám, a bizonyos húsz megád,
tudjafranc hogy honnan szedte, de
mind megette ő....
mind megette ő....
Jun 28, 2015 05:10:55
broni
Jun 28, 2015 05:19:52
Broninak tűnsz,
mind megette ő....
mind megette ő....
nem, csak 7 megha xanax van bennem......amugy el. ip.-t!!!!!!!!!!én vok!!!!!barbi????????????
Jun 28, 2015 05:19:52
broni
Jun 28, 2015 05:23:16
de utáéom ezt a számot...........meg a filmet is.......jancsó, a kurva anyád, az nem film, ha páran kromkodnak, meg szidják egymás anyját!!!!!!!!!!!!!!!
a film a from hell
a seven,
taxi driver....kb...
hülye vén buzi.......
a film a from hell
a seven,
taxi driver....kb...
hülye vén buzi.......
Jun 28, 2015 05:23:16
not áfa
Jun 28, 2015 05:24:12
A legszebb szívszerelmem: Ms. Detective.
Ó, az Úrnak én alantas porban kúszó férge!
Ó, miért gyújt lángot a szívemben az Úr?
Ó, Úrnak elérhetetlen Angyala, ó!
(hogy ne töröljétek offtopic miatt:
SoDI, legyen neked kényelmetlen az ágynemű-tartó!!)
Ó, az Úrnak én alantas porban kúszó férge!
Ó, miért gyújt lángot a szívemben az Úr?
Ó, Úrnak elérhetetlen Angyala, ó!
(hogy ne töröljétek offtopic miatt:
SoDI, legyen neked kényelmetlen az ágynemű-tartó!!)
Jun 28, 2015 05:24:12
broni
Jun 28, 2015 06:17:25
égjenek a református tempolomok!!!!luther márton,de mocskos sátánszaszarja!!!!!!!!
Jun 28, 2015 06:17:25
broni
Jun 28, 2015 06:19:08
heil st bartolmeo ninght!pusztulj, ertetnek!!!!!!!!!
Jun 28, 2015 06:19:08
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szerintem nagyon nem érti a világot, amiben él.