Egy szerencsetlen autistatol ez nem meglepo azert.
Csak nem más a hibás? Ez meg hogy lehet?
hányszor fial egy tacsimacsi egy évben? és hány kölyökre lehet számítani?
Hát ez nem igaz.... Volt-e már olyan ezen a világon amikor nem volt elbaszva a motivációd?
Nem lakásmaffia ügy, Hahó!
Egyszerűen csak odaadtad minden pénzedet és a lakásodat egy csalónak. Semmiféle maffia nem volt ott, csak egy dörzsölt tanár és egy fogyatékos kis hülyegyerek. Nem véletlen, hogy anyád téged picsázott el utána, nem pedig a Sas bácsit.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
azt nem tudom.... de meg még jabbábol is lehet van lefagyasztva...........
Tehát igaz a dékáni, neopúp?
A Bidpower nevű cége papíron pont mozgó vendéglátással foglalkozik :)
Érdekes, neked valaki vagy valami mindig elbassza a motivációdat. Máskor ehhez képest azt fejtegeted, hogy téged senki nem téríthet el a céljaidtól. Most akkor mifaan?
Verjük rá Andira! Nem SoDI, nem abban az értelemben!! xD
juhuuu, a sodi raktáros lesz. a sodi. raktáros.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
A vicc az, hogy neki még ez is elérhetetlen álom.
púpszter azt mondta h a 'közvetett' környezetében, tehát recskai geri az
Nem. Csak ha késő tavaszig se esik be semmi, az azt fogja jelenteni, hogy az infós cégek megijednek attól, ha valaki több országgal odébbról jelentkezik, ezért a sikerhez fizikailag helyben kell lenni. Nyomni a távmunkát haza továbbra is, de közben valami kiegészítő meló is kell az ottani megbízható tartózkodás érdekében, és helyből kell jelentkezni. (De akármi is az, nem beírni a CV-be.)
Mindenesetre most egyelőre még abból indulok ki, hogy a pályázati anyagom a szar, így a következő hetekben - hónapokban annak a folyamatos javítgatására fogom helyezni a hangsúlyt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Miert nem aludtal na sem gyagyås? Depi?
A cv- el semmi gond, csak nem kellesz sehova.
Ha helyben laksz, rendben vagy.
Ha messze laksz, csak a szar van veled.
Inkább az a baj, hogy nincs egy LinkedIn profilod se. Nem érted, hogy az informatikai szakmában ez ma alap.
A cégek annyira nem ijednek meg a külföldiektől, hogy rendszeresen jönnek a megkeresések külföldről (is), pedig nem jártam egyetemre.
Többet érne egy ilyen profil, mint az önéletrajzod a beleölt százezrekkel.
Csak persze gondolom félsz a trolloktól, ezért nem lesz profilod.
Mindenki azt mondja, hozzak létre mindenféle profilokat, jah.
Majd a hétvégén ezen is elgondolkodom.
Ez nem "mindenféle" profil, a HR-esek főleg ezen keresnek. És ingyen van.
? ki kérdezett korcs?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Miért nem most?
Jó lesz az Jövő héten is!
most nem ér rá, dolgozik (pr)
Mindenesetre most egyelőre még abból indulok ki, hogy a pályázati anyagom a szar, így a következő hetekben - hónapokban annak a folyamatos javítgatására fogom helyezni a hangsúlyt.
Tudod, amikor autóhirdetéseket nézegetel, tele van olyanokkal, hogy:
- hölgytulajdonos
- garázsban tartott
- sérülésmentes
- nemdohányzó
- jéghideg klíma
- családunk szeme fénye
Aztán megnézed, és egy kibaszott lepukkant roncs.
A korrekt hirdető beírja, hogy mik a műszaki paraméterek, és az alvázszámot, hogy utána tudj nézni.
Remélem valamit megértesz ebből az analógiából.
Annyiban igazad lehet, hogy nincsenek súlyozni a tudások.
1-től 5-ig terjedő skálán skálázom őket, ahol pl. a C# 2, a jQuery 5, a PHP 5, VB makrókészítés 3, a CSS3 4, Android 1 stb...
ez egy jó ötlet! de ne pontozd, hanem valamit rajzolj mellé, azt úgy fogják értékelni a HR-esek, hogy nagoyn kreatív vagy.
lehetne mondjuk kisróka. és akkor ott lenne a PHP mellett öt darab kisróka. Ezt imádnák szerintem.
Jó gondolat! Valószínűleg azért jött derült égből villámcsapásként ez a raktáros munka, mert ilyet tudnak Rocskaiék intézni neki valami ismerettségen keresztül.
gye háty a sogyi nyem egy autyó tye butya sigyó! :)
A (úr)hölgytulajdonos megvan. Hamarosan garázsban tartott is lesz.
Nem, biztonság, fenntarthatóság nélkül még egyszer nem kell.
Úgy, hogy nem kell folyton a következő hónap miatt aggódni (hol fogok lakni, miből fogom fizetni), jó lenne, persze, de enélkül még egyszer nem kell.
Arra gondoltam, hogy Berlin, Andin élősködve... mindegy.
Azon gondolkodtal mar, hogy bekapcsolodj valami open source projektbe?
Ezekszerint shajnos akkor nem február 29, hanem május 31 a határidő. ezért ilyen ráérős a mostani felpörgés, még majdnem háromnegyed éve van ez irodában.
A Sodi nyaral szerintem ütős lehetne a CV-ben. Főleg amikor úszógumis jelenet.
beírja,hogy lepukkant, egy idős hölgy a tulajdonos, irodában tartott, púppal, nem dohányzó, család szeme fénye és botváltós. Jó nagy bottal Xd
Ez megint egy TÖKÉLETESEN ÉRTELMES magyar mondat, mi? Te mocskos hazaáruló!
Nyugtasd magad ezzel, te foshúgyszar. Akkor hogy lehet az, hogy nekem van olyan ismerősöm, aki Magyarországról talált melót Luxemburgban? Skype interjúval, és csak az utolsó körre kellett kiutaznia. Ott megfelelt, rögtön meg is írták a szerződést. Nettó 3000 EUR. És a szakmájában. És nem járt előtte egy évig tanárhoz CV-t írni, te fos. Három éve van kint, már félretette egy pesti lakás árát úgy, hogy különösebben nem is spórol. Azt mondja, még két évet marad kint, és itthon céget alapít a lóvéból. Tudod, medencés iroda.
Két év alatt sodónak meglesz a perfektre csiszolt cv, hohejj!!!
peti?
most nevetni fogsz, de van konkrét bizonyíték, hogy rocskai gergő olvassa a fórumot. fixre lehet venni, hogy sneci rá célzott.
Jó.
De 3 napi olvasás után miért nem baszta ki az utcára azt a nyomorult alkoholista csövest?
Hacsak tényleg nem azért, mert kisfogyasztású (napi 1 raviolikonzerv, 1 liter likőrke) strómanként használják.
Wut bizonyiték?
Gombapincében táptalaj!
Hát ugye több teória is van (amik nem zárják ki egymást)
Rocskai anno dugta sodianyukát, ha Sodi apja tényleg meleg, akkor itt van egy rejtélyes gyerek a semmiből. Bár az nagy kérdés, hogy sodi hogy lett ilyen hulladék.
A másik teória az, hogy sodi behízelegte magát mindenféle kitalált sztorikkal. Esetleg 2011-ben történt vele valami, aminek a hatására Rocskaiék megsajnáltak.
És van az az opció, hogy Rocskaiéknak kellett egy aláíró ember, aki mindent aláír kérdezés nélkül vagy legalábbis Brian Tracyre hivatkozva el lehet neki magyarázni, hogy miért nem bűncselekmény amit csinál.
Van még valami?
Én ugyan bizonyítékkal nem tudok szolgálni, de meggyőződésem, hogy ez a helyzet.
nemrég szereztek egy garázst és egy élelmiszerboltot vagy mit, szóval nem kizárt,hogy púp átköltözik a garázsba vagy a raktárba. Shiker.
* raktárosi állás *
arra emlékeztek,amikor a google képkeresője Gergő nevére a piton kupakját hozta ki? Valami képkocka volt púp "technikai próbás" recskavideójából. Azon kurva nagyot röhögtem. Haverok beírják a nevedet, erre egy makk jön ki első helyen :-)
Mondjuk rákeresve most is komoly snecológiai kontetn jön elő.
Púp ért a profi SEO kivitelezéshez. * pr
...és csak szívatóval indul!
Szerintem Rocskai Gergő broni álnéven ír ide. Sokmindent megmagyarazna. Pl hogy miért utálja az anyját, aki befogadott egy házikoboldot. Illetve hogy milyen fekalofil játékokba vonják be snecit.
Közvetett környezetemből valaki a jelek szerint nem csak lelkes olvasótok, de szentírásként is issza a legostobább faszságaitokat is, de olyan szinten, hogy még a segghülye szófordulaitotokat is mélyen elsajátította
szerintem kruchio vagy csiza lesz az, de ne legyen igazam!
a "segghulye szofordulatainkat" pedig azert hasznaljuk gyakran, sodika, mert toled erednek, es vicces a sajat szovegeiddel szopatni.
inkább a Jövő héten
RGL Németországban van, valószínűleg lecsukják az utolsó videói alapján. Nem hinném, hogy púp pont tőle rottyantaná össze magát.
Azt ne hagyd ki, hogy púpszter rámozdult RGL szerelmére, amiről született egy RGL irás, miszerint ha visszajön elvágja a nyakát annak a "barátjának" aki álszent módon rámozdult a szerelmére:D
Esetleg le fogja nácizni is a penészboyt. És végre nem alaptalanul!
Csiza írt is ide, sőt, még a nagy Krokszi is említette valamelyik videójában, hogy Csaba rendszeresen olvassa a fórumot. Kruchiot szerintem egyáltalán nem érdekli sodika, miatta biztosan nem vezetne be egy újabb Soha többet nem írok ide időszakot. Itt inkább valaki olyanra kell gondolni, akitől valamilyen szinten függ Recskaboy további sorsa. Ilyenek pl. a Rocskai családból bárki.
Baszod, hogy nézne ki a hombár feje kisimítva? Akkor leérne a mokkaszínű folt a szeme alól az álláig, és ő lenne Deadpool :D :D Sírva röhögök, ilyen nem létezik, tényleg.
Akkor engem sem érdekel xD
Kicsit ki van nyújtva az álla, de a vállai eredetiek.
Szerző:
Mikrocsip
Oct 06, 2015 20:12:47
Válasz
(18)
Raktáros lesz aSodi? Hát be kell a seggnek szarni. Hova lett a vèjpjofi pjogjamozó trottel? :))
Oct 06, 2015 20:12:47
Schwezoff Dávid
Oct 06, 2015 20:13:47
te gyagyås, ugye az nem igaz, hogy rengeteg uv- d volt, talån mert hulye voltal? vagy ez is az andi miatt?
Egy szerencsetlen autistatol ez nem meglepo azert.
Oct 06, 2015 20:13:47
-
Oct 06, 2015 20:18:21
ez köztudott, még rektori méltányosságot is kellett kérnie annyit bukott, volt olyan tárgy ami negyedjére lett meg neki
Oct 06, 2015 20:18:21
-
Oct 06, 2015 20:19:46
*dékáni, nem rektori sorry
Oct 06, 2015 20:19:46
-
Oct 06, 2015 20:21:07
és persze elsőéves tárgy volt, ami háromszor nem sikerült asodinak :D
Oct 06, 2015 20:21:07
sodika
Oct 06, 2015 20:31:30
Mert elbaszta a motivációmat a lakásmaffia-ügyem.
Oct 06, 2015 20:31:30
broni
Oct 06, 2015 20:31:53
sodi, nyissál inkább valami gyorsbüfét, a törpe majd szállítja a húst.........
Oct 06, 2015 20:31:53
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 06, 2015 20:35:58
x9)
Csak nem más a hibás? Ez meg hogy lehet?
Brian
Oct 06, 2015 20:37:48
Oct 06, 2015 20:37:48
Hiénaverő
Oct 06, 2015 20:40:40
Hát ez nem igaz.... Volt-e már olyan ezen a világon amikor nem volt elbaszva a motivációd?
Oct 06, 2015 20:40:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 06, 2015 20:41:40
x38)
Nem lakásmaffia ügy, Hahó!
Egyszerűen csak odaadtad minden pénzedet és a lakásodat egy csalónak. Semmiféle maffia nem volt ott, csak egy dörzsölt tanár és egy fogyatékos kis hülyegyerek. Nem véletlen, hogy anyád téged picsázott el utána, nem pedig a Sas bácsit.
-
Oct 06, 2015 20:41:59
Es a lakas ugyet ki baszta el???
Oct 06, 2015 20:41:59
broni
Oct 06, 2015 20:42:30
azt nem tudom.... de meg még jabbábol is lehet van lefagyasztva...........
Oct 06, 2015 20:42:30
banshee
(
x24)
Oct 06, 2015 21:17:29
x24)
Tehát igaz a dékáni, neopúp?
Kiss Kender Farkas
Oct 06, 2015 21:21:07
A Bidpower nevű cége papíron pont mozgó vendéglátással foglalkozik :)
Oct 06, 2015 21:21:07
Kiss Kender Farkas
Oct 06, 2015 21:37:00
Érdekes, neked valaki vagy valami mindig elbassza a motivációdat. Máskor ehhez képest azt fejtegeted, hogy téged senki nem téríthet el a céljaidtól. Most akkor mifaan?
Oct 06, 2015 21:37:00
Laci
Oct 06, 2015 21:39:52
Es a lakas ugyet ki baszta el???
Oct 06, 2015 21:39:52
hazudikasodi
Oct 06, 2015 21:42:01
Azt mondta asodi hogy szándékosan ment bele az üzletbe mert ki akart cseszni az anyjával. Oct 06, 2015 21:42:01
Laci
Oct 06, 2015 21:43:59
Ráverni Andira,pfuuujjj...különben is a csajom nem hagyná. Oct 06, 2015 21:43:59
-
Oct 06, 2015 21:50:58
Lakásmaffia-dékán konteó.
Oct 06, 2015 21:50:58
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 06, 2015 22:18:47
x48)
Egyébként a vészforgatókönyv, ha tavaszig sem jön össze semmi szakmai dolog, hogy kimegyek egy szakán kívüli melóra (valami raktáros dologba, hogy tudjak élni), és onnan keresek tovább szakmai melót, miközben a szakmai álláskeresést nyomom tovább mellette esténként és hétvégénként távmunkában.
De egyelőre 5 nap sem telt el, így ez messze van, nem kell még vészforgatókönyvben gondolkodni.
De egyelőre 5 nap sem telt el, így ez messze van, nem kell még vészforgatókönyvben gondolkodni.
Blaha Lujza tér
Oct 06, 2015 22:30:35
A vicc az, hogy neki még ez is elérhetetlen álom.
Oct 06, 2015 22:30:35
broni
Oct 06, 2015 23:19:47
dögkutat is őrizhetne..a törpe félék onnan esznek....
Oct 06, 2015 23:19:47
Tompa felügyelő
Oct 07, 2015 00:39:54
Ne menjünk el emelett szó nélkül, trollégák! Vajon ki lehet az, akinek felnyitották a szemét a trollok?
- Vera kizárva
- Farkarossz debilre van gyógyszerezve
- a malac a sitten
- RGL mondjuk régen is szopatta néha Recsítót, bár fura lenne, ha nem ismerne magára az itteni kommentekben
- Kaufmann menthetetlen
Viszont legalább minimális szinten felhúzta Sodikát az eset, úgyhogy az illető hatással lehet az életére. Hermén? Rocskai Gergő? Az anyja?
- Vera kizárva
- Farkarossz debilre van gyógyszerezve
- a malac a sitten
- RGL mondjuk régen is szopatta néha Recsítót, bár fura lenne, ha nem ismerne magára az itteni kommentekben
- Kaufmann menthetetlen
Viszont legalább minimális szinten felhúzta Sodikát az eset, úgyhogy az illető hatással lehet az életére. Hermén? Rocskai Gergő? Az anyja?
púpszter azt mondta h a 'közvetett' környezetében, tehát recskai geri az
Oct 07, 2015 00:39:54
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Oct 07, 2015 01:03:58
x30)
Jár még ide a Sodi, vagy már németben melózik? (pr)
Hoztam egy testhez álló ajánlatot a számodra, Endi, amely ötvözi a púpgyógyászatot a szakmázgatással, és közben még egy masztiparti is beleférhet. Erről van szó:
[img sr=https://img.sodika.dk/imgur.com/iIjGwIN.jpg]
Felkeltettem a figyelmedet, igaz?
Remélem, értékeled, hogy még arra is megpróbáltam figyelni, hogy a fotó nagyjából hozza az általad képviselt minőséget. Oké, tudom, hogy nem kellően homályos, valamint a gecifolt ordító hiánya az objektívről is jelzi, hogy azért még gyakorolnom kell. Vissza a lényegre.
Szerintem "a napi ülőmunkában igénybe vett dolgozókon irodai manager masszázst" kérd a megrendelésnél. A recskaboy féle extrákat ráér megbeszélnetek a helyszínen is, de azt mindenképpen tisztázd vele előre, hogy MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárod a homo-szexet.
Mivel egy haladó szellemű kényelmi szolgálatásról van szó, természetesen online megrendelésre is van mód.
norbimasszor.hu/online-masszazs-rendeles/
És ha ez még nem volna elég, a végére hagytam a legjobb hírt. Norbi is szereti a webes színezgetést, viszont ahogy a megrendelő oldalon láthatod, a színmagyarázata nincs teljesen összhangban a valósággal. Felajánlhatnád neki, hogy helyrepofozod a táblázatot, kvázi háttérszínezéssel fizetnél. Erre utaltam, mint szakmázgatási lehetőségre.
Nos, várom a beszámolódat az első alkalomról. Ja és ne légy önző, Laci barátodnak is szólj róla, mert tudom, hogy őt is érdekelni szokta az ilyesmi!
Hoztam egy testhez álló ajánlatot a számodra, Endi, amely ötvözi a púpgyógyászatot a szakmázgatással, és közben még egy masztiparti is beleférhet. Erről van szó:
[img sr=https://img.sodika.dk/imgur.com/iIjGwIN.jpg]
Felkeltettem a figyelmedet, igaz?
Remélem, értékeled, hogy még arra is megpróbáltam figyelni, hogy a fotó nagyjából hozza az általad képviselt minőséget. Oké, tudom, hogy nem kellően homályos, valamint a gecifolt ordító hiánya az objektívről is jelzi, hogy azért még gyakorolnom kell. Vissza a lényegre.
Szerintem "a napi ülőmunkában igénybe vett dolgozókon irodai manager masszázst" kérd a megrendelésnél. A recskaboy féle extrákat ráér megbeszélnetek a helyszínen is, de azt mindenképpen tisztázd vele előre, hogy MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárod a homo-szexet.
Mivel egy haladó szellemű kényelmi szolgálatásról van szó, természetesen online megrendelésre is van mód.
norbimasszor.hu/online-masszazs-rendeles/
És ha ez még nem volna elég, a végére hagytam a legjobb hírt. Norbi is szereti a webes színezgetést, viszont ahogy a megrendelő oldalon láthatod, a színmagyarázata nincs teljesen összhangban a valósággal. Felajánlhatnád neki, hogy helyrepofozod a táblázatot, kvázi háttérszínezéssel fizetnél. Erre utaltam, mint szakmázgatási lehetőségre.
Nos, várom a beszámolódat az első alkalomról. Ja és ne légy önző, Laci barátodnak is szólj róla, mert tudom, hogy őt is érdekelni szokta az ilyesmi!
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Oct 07, 2015 01:05:11
x30)
Kérem szépen javítani a képet a hozzászólásomban, majd pedig ezt törölni.
Addig is helyesen:

N.Sz.K.Sz.!
Addig is helyesen:

N.Sz.K.Sz.!
banshee
(
x24)
Oct 07, 2015 04:46:16
x24)
Neopúp hajlandó lenne feladni a szakmáját? Hogy mik vannak? Én azt hittem, hogy a neopúp nem olyan sodi!
sodika
Oct 07, 2015 05:39:50
Neopúp hajlandó lenne feladni a szakmáját?
Nem. Csak ha késő tavaszig se esik be semmi, az azt fogja jelenteni, hogy az infós cégek megijednek attól, ha valaki több országgal odébbról jelentkezik, ezért a sikerhez fizikailag helyben kell lenni. Nyomni a távmunkát haza továbbra is, de közben valami kiegészítő meló is kell az ottani megbízható tartózkodás érdekében, és helyből kell jelentkezni. (De akármi is az, nem beírni a CV-be.)
Oct 07, 2015 05:39:50
Örebro
Oct 07, 2015 06:01:36
Miert nem aludtal na sem gyagyås? Depi?
Oct 07, 2015 06:01:36
Örebro
Oct 07, 2015 06:05:46
A cv- el semmi gond, csak nem kellesz sehova.
Oct 07, 2015 06:05:46
Kezdő troll
Oct 07, 2015 06:10:10
Távmunka lényege, hogy az olcsobbik országban laksz, miközben nyugaton alkudod ki a fizetésed.
Te mindent fordítva csinálsz, mint a normális emberek?
Oct 07, 2015 06:10:10
banshee
(
x24)
Oct 07, 2015 06:24:16
x24)
Neopúp, a cvdről a régi vicc jut eszembe, amikor a kuplerájtulajdonos panaszkodik, hogy nem megy az üzlet, pedig lecseréltette a tapétát, a bútort, a zongorát, a zongoristát, a portást, a papagájt.
sodika
Oct 07, 2015 06:43:15
Távmunka lényege, hogy az olcsobbik országban laksz, miközben nyugaton alkudod ki a fizetésed.
Oct 07, 2015 06:43:15
pilvax coffee shopl
Oct 07, 2015 06:44:20
Nem. Csak ha késő tavaszig se esik be semmi, az azt fogja jelenteni, hogy az infós cégek meigijednek attól, ha valaki több országgal odébbról jelentkezik, ezért a sikerhez fizikailag helyben kell lenni. Nyomni a távmunkát haza továbbra is, de közben valami kiegészítő meló is kell az ottani megbízható tartózkodás érdekében, és helyből kell jelentkezni. (De akármi is az, nem beírni a CV-be.)
Inkább az a baj, hogy nincs egy LinkedIn profilod se. Nem érted, hogy az informatikai szakmában ez ma alap.
A cégek annyira nem ijednek meg a külföldiektől, hogy rendszeresen jönnek a megkeresések külföldről (is), pedig nem jártam egyetemre.
Többet érne egy ilyen profil, mint az önéletrajzod a beleölt százezrekkel.
Csak persze gondolom félsz a trolloktól, ezért nem lesz profilod.
Oct 07, 2015 06:44:20
sodika
Oct 07, 2015 06:52:50
Oct 07, 2015 06:52:50
pilvax coffee shopl
Oct 07, 2015 06:57:12
Ez nem "mindenféle" profil, a HR-esek főleg ezen keresnek. És ingyen van.
Oct 07, 2015 06:57:12
sodika
Oct 07, 2015 06:58:46
Az is igaz, hogy 2010-ben a két melómból az egyiket úgy találtam, hogy a főnök egy hasonló profil alapján megtalált.
Oct 07, 2015 06:58:46
sodika
Oct 07, 2015 06:59:03
Jó, majd a hétvégén nyomok ilyeneket is.
Oct 07, 2015 06:59:03
moshe dayan
(
x2)
Oct 07, 2015 07:00:32
x2)
? ki kérdezett korcs?
banshee
(
x24)
Oct 07, 2015 07:03:21
x24)
Miért nem most?
Schwezoff Dávid
Oct 07, 2015 07:31:20
Jó lesz az Jövő héten is!
Oct 07, 2015 07:31:20
Közvetett környezet
Oct 07, 2015 07:31:49
felesleges mert nem tudsz programozni. Vagy feltöltöd a millió forintos cv-det? Majd a hétvégén ezen is elgondolkodom.
Oct 07, 2015 07:31:49
perzső itt az élet
Oct 07, 2015 07:31:53
Miért nem most?
most nem ér rá, dolgozik (pr)
Oct 07, 2015 07:31:53
tigris
Oct 07, 2015 07:38:05
nem lakásmaffia ügy volt, hanem kurva nagy balek voltál, és odaadtad a szeretődnek a lakásodat.
Oct 07, 2015 07:38:05
Schwezoff Dávid
Oct 07, 2015 07:41:50
- hölgytulajdonos
- garázsban tartott
- sérülésmentes
- nemdohányzó
- jéghideg klíma
- családunk szeme fénye
A korrekt hirdető beírja, hogy mik a műszaki paraméterek, és az alvázszámot, hogy utána tudj nézni.
Oct 07, 2015 07:41:50
-
Oct 07, 2015 07:43:13
kicsit azért vicces, hogy még mindig nem érted, mi a probléma, és különböző szalmabábokat keresel, amikre foghatod
segítek: fusnicégek, egyetemi végzettség hiánya, nincs github profil link, nincs linkedin profil link, és 70 féle szar felsorolása az utolsó oldalon, ami világosan jelzi hogy csak gányolsz, és semmihez sem értesz magas szinten, mert ha értenél két-három dologhoz, kurvára semmi időd sem lenne másik ötvenre
nagyjából ennyi. és ekkor még az ostoba igazolásaidról még nem is beszéltünk
segítek: fusnicégek, egyetemi végzettség hiánya, nincs github profil link, nincs linkedin profil link, és 70 féle szar felsorolása az utolsó oldalon, ami világosan jelzi hogy csak gányolsz, és semmihez sem értesz magas szinten, mert ha értenél két-három dologhoz, kurvára semmi időd sem lenne másik ötvenre
nagyjából ennyi. és ekkor még az ostoba igazolásaidról még nem is beszéltünk
Oct 07, 2015 07:43:13
-
Oct 07, 2015 07:45:30
javaslom a milliós HR-coaching helyett gyógytornára költsd a pénzt, a német raktár reális opció lehet, ha van ismerősöd. jóval reálisabb, mint munkát találni egy 34 éves pjogjamozónak aki még életében nem használt verziókezelőt
Oct 07, 2015 07:45:30
sodika
Oct 07, 2015 07:54:39
mert ha értenél két-három dologhoz, kurvára semmi időd sem lenne másik ötvenre
1-től 5-ig terjedő skálán skálázom őket, ahol pl. a C# 2, a jQuery 5, a PHP 5, VB makrókészítés 3, a CSS3 4, Android 1 stb...
Oct 07, 2015 07:54:39
tigris
Oct 07, 2015 08:01:31
ez egy jó ötlet! de ne pontozd, hanem valamit rajzolj mellé, azt úgy fogják értékelni a HR-esek, hogy nagoyn kreatív vagy.
lehetne mondjuk kisróka. és akkor ott lenne a PHP mellett öt darab kisróka. Ezt imádnák szerintem.
Oct 07, 2015 08:01:31
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2015 08:17:30
javaslom a milliós HR-coaching helyett gyógytornára költsd a pénzt, a német raktár reális opció lehet, ha van ismerősöd.
Jó gondolat! Valószínűleg azért jött derült égből villámcsapásként ez a raktáros munka, mert ilyet tudnak Rocskaiék intézni neki valami ismerettségen keresztül.
Oct 07, 2015 08:17:30
-
Oct 07, 2015 08:24:16
"így a következő hetekben - hónapokban"
Te még hónapokban gondolkodsz egy szaros CV-t illetően? Hónapok múlva már a utcán leszel.
Te még hónapokban gondolkodsz egy szaros CV-t illetően? Hónapok múlva már a utcán leszel.
Oct 07, 2015 08:24:16
csodika
Oct 07, 2015 08:24:26
- hölgytulajdonos
- garázsban tartott
- sérülésmentes
- nemdohányzó
- jéghideg klíma
- családunk szeme fénye
- hölgytulajdonos
- garázsban tartott
- sérülésmentes
- nemdohányzó
- jéghideg klíma
- családunk szeme fénye
gye háty a sogyi nyem egy autyó tye butya sigyó! :)
Oct 07, 2015 08:24:26
posztdoc
Oct 07, 2015 08:26:31
- hölgytulajdonos
- garázsban tartott
- sérülésmentes
- nemdohányzó
- jéghideg klíma
- családunk szeme fénye
- hölgytulajdonos
- garázsban tartott
- sérülésmentes
- nemdohányzó
- jéghideg klíma
- családunk szeme fénye
A (úr)hölgytulajdonos megvan. Hamarosan garázsban tartott is lesz.
Oct 07, 2015 08:26:31
-
Oct 07, 2015 08:26:46
Sodi szoktál még arról álmodozni, hogy milyen jó lenne most Berlinben?
Oct 07, 2015 08:26:46
sodika
Oct 07, 2015 08:29:02
Sodi szoktál még arról álmodozni, hogy milyen jó lenne most Berlinben?
Úgy, hogy nem kell folyton a következő hónap miatt aggódni (hol fogok lakni, miből fogom fizetni), jó lenne, persze, de enélkül még egyszer nem kell.
Oct 07, 2015 08:29:02
-
Oct 07, 2015 08:32:37
Arra gondoltam, hogy Berlin, Andin élősködve... mindegy.
Oct 07, 2015 08:32:37
IsmeretlenJoAkaro
Oct 07, 2015 08:33:49
Azon gondolkodtal mar, hogy bekapcsolodj valami open source projektbe?
Oct 07, 2015 08:33:49
Hiénaverő
Oct 07, 2015 08:35:08
Nem. Csak ha késő tavaszig se esik be semmi
Ezekszerint shajnos akkor nem február 29, hanem május 31 a határidő. ezért ilyen ráérős a mostani felpörgés, még majdnem háromnegyed éve van ez irodában.
Oct 07, 2015 08:35:08
- -
Oct 07, 2015 08:39:31
A youtube-csatornáidat miért nem csatolod a CV-dhez?
Oct 07, 2015 08:39:31
Hiénaverő
Oct 07, 2015 08:43:04
Púp kezdd el a gyúrást, a dobozpakoláshoz jól fog jönni! Sérvműtét mikor lesz? Jövő héten? Németországban nem látnak el, amíg ki nem fizeted az orrplasztika árát, élősködő!
Oct 07, 2015 08:43:04
-
Oct 07, 2015 08:44:13
A youtube-csatornáidat miért nem csatolod a CV-dhez?
A Sodi nyaral szerintem ütős lehetne a CV-ben. Főleg amikor úszógumis jelenet.
Oct 07, 2015 08:44:13
Laci
Oct 07, 2015 09:03:44
- hölgytulajdonos
- garázsban tartott
- sérülésmentes
- nemdohányzó
- jéghideg klíma
- családunk szeme fénye
- hölgytulajdonos
- garázsban tartott
- sérülésmentes
- nemdohányzó
- jéghideg klíma
- családunk szeme fénye
beírja,hogy lepukkant, egy idős hölgy a tulajdonos, irodában tartott, púppal, nem dohányzó, család szeme fénye és botváltós. Jó nagy bottal Xd
Oct 07, 2015 09:03:44
Schwezoff Dávid
Oct 07, 2015 09:18:57
Ez megint egy TÖKÉLETESEN ÉRTELMES magyar mondat, mi? Te mocskos hazaáruló!
Oct 07, 2015 09:18:57
töppedt buzigolyók
Oct 07, 2015 09:50:31
Nyugtasd magad ezzel, te foshúgyszar. Akkor hogy lehet az, hogy nekem van olyan ismerősöm, aki Magyarországról talált melót Luxemburgban? Skype interjúval, és csak az utolsó körre kellett kiutaznia. Ott megfelelt, rögtön meg is írták a szerződést. Nettó 3000 EUR. És a szakmájában. És nem járt előtte egy évig tanárhoz CV-t írni, te fos. Három éve van kint, már félretette egy pesti lakás árát úgy, hogy különösebben nem is spórol. Azt mondja, még két évet marad kint, és itthon céget alapít a lóvéból. Tudod, medencés iroda.
Oct 07, 2015 09:50:31
Fekete Bikapata
Oct 07, 2015 10:06:48
Két év alatt sodónak meglesz a perfektre csiszolt cv, hohejj!!!
Oct 07, 2015 10:06:48
-
Oct 07, 2015 10:09:46
perfektre csiszolt piton lesz meg addig
Oct 07, 2015 10:09:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 07, 2015 10:17:15
x48)
peti?
Sodralékos fogyatékos
Oct 07, 2015 10:24:13
igy van, ha talalsz kint szar melot nehogy beird, hogy van mar munkatapasztalatod! Elrontanad a gondosan felepitett, faszvero kobold image-edet... Mindenesetre most egyelőre még abból indulok ki, hogy a pályázati anyagom a szar, így a következő hetekben - hónapokban annak a folyamatos javítgatására fogom helyezni a hangsúlyt.
Oct 07, 2015 10:24:13
Sodralékos fogyatékos
Oct 07, 2015 10:25:49
peti?
szia gergő Oct 07, 2015 10:25:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 07, 2015 10:27:55
x48)
szia gergő
most nevetni fogsz, de van konkrét bizonyíték, hogy rocskai gergő olvassa a fórumot. fixre lehet venni, hogy sneci rá célzott.
Schwezoff Dávid
Oct 07, 2015 10:33:43
Jó.
De 3 napi olvasás után miért nem baszta ki az utcára azt a nyomorult alkoholista csövest?
Hacsak tényleg nem azért, mert kisfogyasztású (napi 1 raviolikonzerv, 1 liter likőrke) strómanként használják.
Oct 07, 2015 10:33:43
Dr. Asszed
Oct 07, 2015 10:34:26
Wut bizonyiték?
Oct 07, 2015 10:34:26
echelon mérnök
Oct 07, 2015 10:35:55
Megint téma volt szerkesztőségben a Sodi. Megpróbáltuk kisakkozni, hogy valójában milyen melóra lenne alkalmas.
- Fizikai munka kizárva
- Emberekkel történő kapcsolat kizárva
- Nyelvet, empátiát, intuíciót igénylő munka kizárva
- Távmunka kizárva
- Koncentrációt igénylő munka kizárva
- Bármilyen kommunikációs meló (telefon, írás, olvasás) kizárva
Nekünk az jött ki, hogy egy kutatólaboratóriumban kellene dolgoznia a kísérletekhez használt patkányok hulláinak tologatójaként.
- Fizikai munka kizárva
- Emberekkel történő kapcsolat kizárva
- Nyelvet, empátiát, intuíciót igénylő munka kizárva
- Távmunka kizárva
- Koncentrációt igénylő munka kizárva
- Bármilyen kommunikációs meló (telefon, írás, olvasás) kizárva
Nekünk az jött ki, hogy egy kutatólaboratóriumban kellene dolgoznia a kísérletekhez használt patkányok hulláinak tologatójaként.
Oct 07, 2015 10:35:55
Schwezoff Dávid
Oct 07, 2015 10:38:16
Megint téma volt szerkesztőségben a Sodi. Megpróbáltuk kisakkozni, hogy valójában milyen melóra lenne alkalmas.
Gombapincében táptalaj!
Oct 07, 2015 10:38:16
echelon mérnök
Oct 07, 2015 10:39:59
Jó.
Hát ugye több teória is van (amik nem zárják ki egymást)
Rocskai anno dugta sodianyukát, ha Sodi apja tényleg meleg, akkor itt van egy rejtélyes gyerek a semmiből. Bár az nagy kérdés, hogy sodi hogy lett ilyen hulladék.
A másik teória az, hogy sodi behízelegte magát mindenféle kitalált sztorikkal. Esetleg 2011-ben történt vele valami, aminek a hatására Rocskaiék megsajnáltak.
És van az az opció, hogy Rocskaiéknak kellett egy aláíró ember, aki mindent aláír kérdezés nélkül vagy legalábbis Brian Tracyre hivatkozva el lehet neki magyarázni, hogy miért nem bűncselekmény amit csinál.
Van még valami?
Oct 07, 2015 10:39:59
Schwezoff Dávid
Oct 07, 2015 10:41:52
A valóság mindig durvább volt, amikor kiderült, mint a trollok legvérgőzösebb teóriáiban valaha.
Oct 07, 2015 10:41:52
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2015 11:05:37
Én ugyan bizonyítékkal nem tudok szolgálni, de meggyőződésem, hogy ez a helyzet.
Oct 07, 2015 11:05:37
Rocskai Gergő
Oct 07, 2015 11:22:02
Ó heló. Igazából csak Palvin Barbi miatt vagyok itt.
Oct 07, 2015 11:22:02
perzső itt az élet
Oct 07, 2015 11:23:58
nemrég szereztek egy garázst és egy élelmiszerboltot vagy mit, szóval nem kizárt,hogy púp átköltözik a garázsba vagy a raktárba. Shiker.
Oct 07, 2015 11:23:58
Schwezoff Dávid
Oct 07, 2015 11:29:33
* raktárosi állás *
Oct 07, 2015 11:29:33
Dr. Asszed
Oct 07, 2015 11:29:39
Érdemes lenne valami archivumból előtúrni egy képet a fiatal Rocskairól, és bizonyitani a feltételezést, miszerint Kiss, igazából Recskai.
Oct 07, 2015 11:29:39
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Oct 07, 2015 12:06:28
x30)
Az ütős CV egyik legfontosabb ismérve, hogy a hozzá mellékelt fotó az álláskereső legvonzóbb állapotát konzerválja. Ezért célszerű lenne kicsit előrehoznod a január utánra tervezett botoxkezelésedet.
"sodika
Aug 02, 2013 12:02:58
Sam
Akkor tessék egy kis rendszert vinni az életbe: sport, rendes táplálkozás, fizikai és mentális edzettség, stb.
A 33. életkorom után majd ez mind sorra fog kerülni, de csak azért, mert tudományos felmérések szerint 34 éves korában a legvonzóbb egy férfi, ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az akkori állapotodat konzerváljad.
Ennek nyomán 34 éves koromtól már a botox-kezelést is betervezgetem."
"sodika
Sam
Akkor tessék egy kis rendszert vinni az életbe: sport, rendes táplálkozás, fizikai és mentális edzettség, stb.
A 33. életkorom után majd ez mind sorra fog kerülni, de csak azért, mert tudományos felmérések szerint 34 éves korában a legvonzóbb egy férfi, ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az akkori állapotodat konzerváljad.
perzső itt az élet
Oct 07, 2015 12:10:51
arra emlékeztek,amikor a google képkeresője Gergő nevére a piton kupakját hozta ki? Valami képkocka volt púp "technikai próbás" recskavideójából. Azon kurva nagyot röhögtem. Haverok beírják a nevedet, erre egy makk jön ki első helyen :-)
Oct 07, 2015 12:10:51
Son of Divine Israel
Oct 07, 2015 12:11:53
Az images.google.com mar konzervalta az Apokalipszis eljoveteleeig
Oct 07, 2015 12:11:53
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 07, 2015 12:13:01
x9)
Púp ért a profi SEO kivitelezéshez. * pr
babiloni szajha
Oct 07, 2015 12:18:29
...és csak szívatóval indul!
Oct 07, 2015 12:18:29
AutismusMaximus
Oct 07, 2015 12:43:49
Ó heló. Igazából csak Palvin Barbi miatt vagyok itt.
Szerintem Rocskai Gergő broni álnéven ír ide. Sokmindent megmagyarazna. Pl hogy miért utálja az anyját, aki befogadott egy házikoboldot. Illetve hogy milyen fekalofil játékokba vonják be snecit.
Oct 07, 2015 12:43:49
sodibodi
Oct 07, 2015 12:52:47
Közvetett környezetemből valaki a jelek szerint nem csak lelkes olvasótok, de szentírásként is issza a legostobább faszságaitokat is, de olyan szinten, hogy még a segghülye szófordulaitotokat is mélyen elsajátította
a "segghulye szofordulatainkat" pedig azert hasznaljuk gyakran, sodika, mert toled erednek, es vicces a sajat szovegeiddel szopatni.
Oct 07, 2015 12:52:47
Bauspeck
Oct 07, 2015 12:53:41
inkább a Jövő héten
Oct 07, 2015 12:53:41
Sodralékos fogyatékos
Oct 07, 2015 12:56:03
Amugy tutir rgl, es az ot lefikazo kommenteket kerte szamon :D
Oct 07, 2015 12:56:03
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 07, 2015 13:10:11
x9)
Amugy tutir rgl, es az ot lefikazo kommenteket kerte szamon :D
RGL Németországban van, valószínűleg lecsukják az utolsó videói alapján. Nem hinném, hogy púp pont tőle rottyantaná össze magát.
Mortal Danger
Oct 07, 2015 13:27:50
szerintem is a kiccigó akiről beszélt púp. volt egy hosszabb nemírokide időszaka, ami azért volt mert rgl megkérte, hogy ne írjon. (púp fecéján volt egy hozzászólásban). sodi azért engedelmeskedett, mert akkoriban tervezgette rgl a németországi visszatérést, akkor még reális esélyét látta, hogy használni tudja stalkerkedésre, meg még ki tudja mire. aztán mikor belátta hogy rgl tényleg beszámíthatatlan és bolond, ráadásul lehúzta pénzre, megomlott a viszonyuk, és finoman elkezdtek beszólogatni egymásnak
Oct 07, 2015 13:27:50
Dr. Asszed
Oct 07, 2015 13:53:29
szerintem is a kiccigó akiről beszélt púp. volt egy hosszabb nemírokide időszaka, ami azért volt mert rgl megkérte, hogy ne írjon. (púp fecéján volt egy hozzászólásban). sodi azért engedelmeskedett, mert akkoriban tervezgette rgl a németországi visszatérést, akkor még reális esélyét látta, hogy használni tudja stalkerkedésre, meg még ki tudja mire. aztán mikor belátta hogy rgl tényleg beszámíthatatlan és bolond, ráadásul lehúzta pénzre, megomlott a viszonyuk, és finoman elkezdtek beszólogatni egymásnak
Azt ne hagyd ki, hogy púpszter rámozdult RGL szerelmére, amiről született egy RGL irás, miszerint ha visszajön elvágja a nyakát annak a "barátjának" aki álszent módon rámozdult a szerelmére:D
Oct 07, 2015 13:53:29
Schwezoff Dávid
Oct 07, 2015 13:56:42
Esetleg le fogja nácizni is a penészboyt. És végre nem alaptalanul!
Oct 07, 2015 13:56:42
Kiss Kender Farkas
Oct 07, 2015 13:57:05
Ha már Rgl szóbakerült: tegnap rakott ki egy új videót, amit az ulmi fegyházban csinált titokban. SoDI-nak üzenem, hogy nem érdemes végignéznie, mert semmilyen "meleg" jelenet nincs benne xD
Gondolom csak nosztalgiázik ezerrel, szeretne végre visszakerülni oda :)
www.youtube.com/watch?v=KQ-2i-W19Kk
www.youtube.com/watch?v=KQ-2i-W19Kk
Oct 07, 2015 13:57:05
Kiss Kender Farkas
Oct 07, 2015 14:03:24
Csiza írt is ide, sőt, még a nagy Krokszi is említette valamelyik videójában, hogy Csaba rendszeresen olvassa a fórumot. Kruchiot szerintem egyáltalán nem érdekli sodika, miatta biztosan nem vezetne be egy újabb Soha többet nem írok ide időszakot. Itt inkább valaki olyanra kell gondolni, akitől valamilyen szinten függ Recskaboy további sorsa. Ilyenek pl. a Rocskai családból bárki.
Oct 07, 2015 14:03:24
töppedt buzigolyók
Oct 07, 2015 14:09:42
Az ütős CV egyik legfontosabb ismérve, hogy a hozzá mellékelt fotó az álláskereső legvonzóbb állapotát konzerválja. Ezért célszerű lenne kicsit előrehoznod a január utánra tervezett botoxkezelésedet.
"sodika
Sam
"sodika
Sam
Baszod, hogy nézne ki a hombár feje kisimítva? Akkor leérne a mokkaszínű folt a szeme alól az álláig, és ő lenne Deadpool :D :D Sírva röhögök, ilyen nem létezik, tényleg.
Oct 07, 2015 14:09:42
Laci
Oct 07, 2015 14:12:53
Ha már Rgl szóbakerült: tegnap rakott ki egy új videót, amit az ulmi fegyházban csinált titokban. SoDI-nak üzenem, hogy nem érdemes végignéznie, mert semmilyen "meleg" jelenet nincs benne xD
youtube.com/watch?v=KQ-2i-W19Kk
youtube.com/watch?v=KQ-2i-W19Kk
Akkor engem sem érdekel xD
Oct 07, 2015 14:12:53
töppedt buzigolyók
Oct 07, 2015 14:13:39
img.sodika.dk/imgur.com/ABaAl27.jpg
Ezen felsírtam. Mondjátok, hogy ez Photoshop. Nem létezik, hogy valakinek ilyen élére állított kilós kenyér formájú feje legyen. Egyébként ez az első találat Rocskai Gergő nevére. Szép munka, zsidók :D
Ezen felsírtam. Mondjátok, hogy ez Photoshop. Nem létezik, hogy valakinek ilyen élére állított kilós kenyér formájú feje legyen. Egyébként ez az első találat Rocskai Gergő nevére. Szép munka, zsidók :D
Oct 07, 2015 14:13:39
Bonyolult nap
Oct 07, 2015 14:16:01
i.imgur.com/ABaAl27.jpg
Kicsit ki van nyújtva az álla, de a vállai eredetiek.
Oct 07, 2015 14:16:01
184 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™