« 3855 3856 3857 3858 3859 3860 3861 3862 3863 3864 »
1733696 komment.

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:23:42
Válasz
(4)
vsetko jedno
sosem dolgoztál keményen végig fél évet, de még 8 órát se. miért pont most menne?

Ha van értelme, megy.
Értelem alatt azt értem, hogy

a) látom
b) értem

hogy mi az értelme, és tudom, hogy tényleg van.

Matematikailag is. Mert megélek, és levonás után is.
Nincs aggodalom azon túl, hogy a melóelyen töltött 8 órában helytálljak.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Oct 11, 2015 20:23:42

Szerző: - Oct 11, 2015 20:24:13
Válasz
(3)
-
Bazmeg te tényleg ilyen kibaszott hülye vagy??? Találj ki valami hazugságot. Szted ki fasz fogja a németeknél leellenőrizni? Nyugodtan mondhatod, hogy Mo.-n nem túl vállalkozóbarát a környezet és ezért feladtad a dolgot.

Ne legyetek gecik, milyen referenciákat írna a vállalkozói pályafutása alá?
A szélkerék-webshopot a vonatozó öregekkel?
Oct 11, 2015 20:24:13

Szerző: xray Oct 11, 2015 20:24:58
Válasz
(4)
sodika
Kb. arra számítok, hogy beugrik valami lehetőség, ahol kapok esélyt, utána 3-4 hónap vérhugyozós igyekezet meg tanulás, hogy beilleszkedjek, és a máspodik félévemben már otthon leszek: napi magabiztos, ugyanakkor komolyan vett 8 óra, és utána szabadidő.

ezt nem értem, az előbb idézett fórumban, ezt írtad 6 éve:
„A felsőoktatás elsődleges célja az, hogy felkészítsen magas kvalifikációt igénylő munka végzésére.”

Fel is készített.
Olyan penge vagyok programozásból, hogy jelen topik névadója ( malacz) jó eséllyel a nyomomba sem ér.
Oct 11, 2015 20:24:58

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:25:06
Válasz
(0)
Haim
Látod, ha itthon is képes lettél volna 8 órát dolgozni és nem kurucozni

a) anyám panaszkodott a bevételre, hogy kevés
b) közben a NAV, hogy fizessek be milliókat rögtön

Ez volt az első komoylan vett munkakezdésem.

Németországba azért akarok menni, mert ott van matematikai esély arra, hogy megélsz, levonások után is.
Oct 11, 2015 20:25:06

Szerző: vsetko jedno Oct 11, 2015 20:26:06
Válasz
(6)
sodika
Ha van értelme, megy.

a) látom
b) értem

infós fizetésből itthon is meg lehet élni bőven, csak neked nem sikerült. hol lehet a hiba?
Oct 11, 2015 20:26:06

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:26:50
Válasz
(0)
A lényeg, hogy hülye van vagyok, számolni tudok.

És a számok azt mutatják, hogy a mostani bevételemből

1) nem lehet megélni
2) ha félre is tenném: kurva hamar felélném utána
3) nyelvtanárokra viszont épp elég

Ezért az EGYETLEN értelmes dolog, hogy tanárokra, és német álláskeresésre költöm.

Oct 11, 2015 20:26:50

Szerző: revizor Oct 11, 2015 20:28:00
Válasz
(3)
Magyarországon is lenne esélyed, ha nem cseszed el az egész eddigi életedet - például az elrontott szakválasztásokkal.

Továbbra is fenntartom, a gazdaságinformatikával lehet érvényesülni.
Oct 11, 2015 20:28:00

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 11, 2015 20:28:07
Válasz
(3)
xray
ezt nem értem, az előbb idézett fórumban, ezt írtad 6 éve:
„A felsőoktatás elsődleges célja az, hogy felkészítsen magas kvalifikációt igénylő munka végzésére.”

Érted, de közben azt hazudja, hogy nem tudta, hogy a gazdinfó az nem vállalkozásra, hanem nagy cégek alkalmazotti állásaira készít fel :D Azt se tudja már mit hazudjon.
Oct 11, 2015 20:28:07

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:28:25
Válasz
(0)
A lényeg az, hogy

BÁRMIT

nagyon szívesen csinálok

ha látom, hogy

MATEMATIKAILAG

van értelme.

Tehát hogy

1) megélsz
2) nem növekszik közben az összadósságod (hanem vagy stagnál, vagy kicsit csökken)

Ha ez a kettő teljesül, akkor szívesen a 8 óra is, igen.
De ennek a két pontnak teljesülnie kell hozzá. Egyszerre.
Oct 11, 2015 20:28:25

Szerző: revizor Oct 11, 2015 20:29:49
Válasz
(5)
Az elején nem tudtad, hogy az IT az egy kiszolgáló folyamat a nagyvállalatoknál, te meg nem akarsz egy ilyen szürke egér lenni. Mert neked bassza az egód, hogy egy milliárdos cég infrastruktúráját működtető fogaskerék vagy a gépezetben, és nem magad a milliárdos.
Oct 11, 2015 20:29:49

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:30:17
Válasz
(0)
revizor

Továbbra is fenntartom, a gazdaságinformatikával lehet érvényesülni.

Nem tudom, biztos.

A lényeg, hogy itthon

- matematikailag
- lehetetlen annyit keresni
- aminek a nettójának a FELÉBŐL (letiltások, ugye)
- megélsz

Ez
matematikailag
lehetetlen.

Ezért megyek ki.
Oct 11, 2015 20:30:17

Szerző: - Oct 11, 2015 20:30:59
Válasz
(4)
sodika
A négy hónapos vérhugyozós pánik, hogy ki ne rúgjanak, nem szép és nem jó, leírva sem, de kb. erre számítok, mert ha össze is jön valami, ez lesz a reális. :)
Ki fogja kifizetni azt a négy hónapot?
Oct 11, 2015 20:30:59

Szerző: ™™®®™™ Oct 11, 2015 20:32:35
Válasz
(4)
-
Pogi is egyből főnök lett.

Úristen, pogácsát ide ne keverjük már, aki szerintem egy időben még a tokást is kpl. taxi-taxi-étterem szinvonalon eltartotta... valamiből, ...valahogyan....

Miközben elvileg -akkor- csak tanult, és ilyen ~100ft-os tételekkel operáló sütiékszerboltot vitt.

Pogi tényleg kompetens módon tud megnyilvánulni, van két anyanyelve, mellette meg tud szólalni még +2 nyelven legalább.. és tényleg van 2db diplomája, jogász és közgazdász, ezekkel ritkán szokás mekiben felmosni külön-külön is.

A pogácsalád érdekérvényesítő képességről meg annyit, tessék a az un. "whois.hu történet" iránt kutatásokat végezni, okulásképpen.

Meggyőződésem, hogy hitsorsosaink lévén a trollokra egyetlen veszélyes vonal ez
A malac is azóta kapja menetrendszerűen torokig a megérdemelt f@szerdőt, hogy pogi végre leszakadt róla. (inkább későn mint soha)
Oct 11, 2015 20:32:35

Szerző: xray Oct 11, 2015 20:32:40
Válasz
(4)
sodika
a) anyám panaszkodott a bevételre, hogy kevés
b) közben a NAV, hogy fizessek be milliókat rögtön

Ez volt az első komoylan vett munkakezdésem.

Németországba azért akarok menni, mert ott van matematikai esély arra, hogy megélsz, levonások után is.

b+, egyedül az utcára sem mersz kimenni, magadra főzni, mosni, takarítani nem tudsz, hogy a kurvaanyádba képzeled a kint létet? az előző szafarid is majdnem tragédiával ért véget, konkrétan éh és fagyhalál, pedig ezer szállal voltál összekötve a "hazaiakkal". óránként kellett westernunion és telefon segítséggel életben tartani?
Oct 11, 2015 20:32:40

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) Oct 11, 2015 20:33:51
Válasz
(4)
-
Ki fogja kifizetni azt a négy hónapot?

Vera. Ki más?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Oct 11, 2015 20:33:51

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:35:22
Válasz
(0)
Az itthoni tartózkodásnak az EGYETLEN, matematikailag lehetséges alternatívája, hogy bemegyek valami nagyon szar helyen lévő külvárosi kis szobába, ahol a háziak szigorú csendet írnak elő, befizetek valami olcsó menzára, amit utálni fogok, és nyomorogva, feketén nyomom tovább a dolgokat, miközben a polgári adósságaim rohamosan növekednek.

Közben normális életről, családról nem is álmodhatok.

Ez nem alternatíva.

Ennél még a németországoi újságkihordás, vagy raktárosi elfoglaltság is jobb, mert onnan lehet tanulni, nyomni a további terveket.
Oct 11, 2015 20:35:22

Szerző: stressznélküli nyugi Oct 11, 2015 20:35:47
Válasz
(4)
sodika
Kevered. Az egyik az eszköz, a másik a végcél.

Azért arra ne vegyél mérget, hogy ezzel az elmélettel Navos Nándi is egyetért majd. Vagy nem akarod megkérdezni, Zseryt, Kruchiót, Pál Marcit, hogy mit gondolnak erről?
Oct 11, 2015 20:35:47

Szerző: Bonyolult nap Oct 11, 2015 20:36:28
Válasz
(5)
sodika
Az itthoni tartózkodásnak az EGYETLEN, matematikailag lehetséges alternatívája, hogy bemegyek valami nagyon szar helyen lévő külvárosi kis szobába, ahol a háziak szigorú csendet írnak elő, befizetek valami olcsó menzára, amit utálni fogok, és nyomorogva, feketén nyomom tovább a dolgokat, miközben a polgári adósságaim rohamosan növekednek.

Ez nem alternatíva.

Ennél még a németországoi újságkihordás, vagy raktárosi elfoglaltság is jobb, mert onnan lehet tanulni, nyomni a további terveket.

Tehat tisztaban vagy a kepesegeiddel es lehetosegeiddel nehanapjan. Ez az igazi Shiker
Oct 11, 2015 20:36:28

Szerző: echelon mérnök Oct 11, 2015 20:36:51
Válasz
(3)
sodika

Megint hülye vagy és álomvilágban élsz.

Mégis, mennyit gondolsz magadnak reális keresetnek Bejlinben?
Oct 11, 2015 20:36:51

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:36:54
Válasz
(3)
De most egyelőre az EGYETLEN terv, és ennek rendelek alá mindent, hogy megcsípek valami infós dolgot, ahol bizalmat adnak nekem, és kb. négy hónapos vérhogyozás, munka után önszorgalomból történő szakmázás következik, hogy ne rúgjanak ki, utána viszont a megnyugvás, hogy megy ez.
Oct 11, 2015 20:36:54

Szerző: - Oct 11, 2015 20:37:12
Válasz
(6)
4 hónap alatt nem tudsz 34 év lemaradást bepótolni. Egy munkahelyen nem Verák ülnek...
Oct 11, 2015 20:37:12

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) Oct 11, 2015 20:37:22
Válasz
(12)
sodika

Ez nem alternatíva.

Tehát akkor tényleg kiraknak a recskairodából? LoL
Na milyen dolog,hogy neked kell gondoskodnod a lakhatásodról? Mi a határidő? Kapsz lelépési pénzt?
Oct 11, 2015 20:37:22

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:37:30
Válasz
(0)
Bonyolult nap
Tehat tisztaban vagy a kepesegeiddel es lehetosegeiddel nehanapjan. Ez az igazi Shiker

A hazai MATEMATIKAI lehetőségekkel igen.

Hülye van vagyok, a számok makacs dolgok.
Oct 11, 2015 20:37:30

Szerző: töppedt buzigolyók Oct 11, 2015 20:37:44
Válasz
(6)
sodika
Ha van értelme, megy.

a) látom
b) értem

Kurva jól helyt álltál a Groteszknél is, ahol a főnök pár nap után félrehívott, hogy nem kéne kurucozni meg facebookozni meló helyett egész nap. Te meg röhögve mesélted nekünk, hogy milyen jó fej a csávó, mert fogalmad sincs arról, hogy milyen súlya van egy ilyen figyelmeztetésnek, és hogy valójában azt jelenti, hogy ha nem kapod össze magad, repülsz a gecibe. Mint ahogy repültél is a Groteszktől, mert már nincs bejárós melóhely a XIII-ban, recskagnóm. Vagy soha nem is volt?
Oct 11, 2015 20:37:44

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:37:45
Válasz
(0)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 11, 2015 20:37:45

Szerző: sodibodi Oct 11, 2015 20:38:16
Válasz
(7)
ujsagkihordo sodi. ez egyre jobb, ahogy a cv is, en egyre hangosabban nevetek! xd
Oct 11, 2015 20:38:16

Szerző: - Oct 11, 2015 20:38:41
Válasz
(5)
™™®®™™
Úristen, pogácsát ide ne keverjük már, aki szerintem egy időben még a tokást is kpl. taxi-taxi-étterem szinvonalon eltartotta... valamiből, ...valahogyan....

Miközben elvileg -akkor- csak tanult, és ilyen ~100ft-os tételekkel operáló sütiékszerboltot vitt.

Pogi tényleg kompetens módon tud megnyilvánulni, van két anyanyelve, mellette meg tud szólalni még +2 nyelven legalább.. és tényleg van 2db diplomája, jogász és közgazdász, ezekkel ritkán szokás mekiben felmosni külön-külön is.

A pogácsalád érdekérvényesítő képességről meg annyit, tessék a az un. "whois.hu történet" iránt kutatásokat végezni, okulásképpen.

Meggyőződésem, hogy hitsorsosaink lévén a trollokra egyetlen veszélyes vonal ez
A malac is azóta kapja menetrendszerűen torokig a megérdemelt f@szerdőt, hogy pogi végre leszakadt róla. (inkább későn mint soha)

Ebből a lényeg a család érdekérvényesítő képessége. Anélkül meki lenne szerintem.
Oct 11, 2015 20:38:41

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:39:07
Válasz
(0)
-
4 hónap alatt nem tudsz 34 év lemaradást bepótolni.

Nap közben találkozom a kihívással, és utána este leülök lefekvésig nyomni a dolgot, hogy másnap már ne legyen az.

így menni fog

És ha látom, hogy van értelme, szívesen nyomom is.
Oct 11, 2015 20:39:07

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) Oct 11, 2015 20:39:15
Válasz
(6)
sodika
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide

Hagyd már, úgyis írsz!
Akaratgyenge buzi.
Oct 11, 2015 20:39:15

Szerző: xray Oct 11, 2015 20:39:53
Válasz
(4)
sodika

Ez nem alternatíva.

szóval, gazdasági menekült leszel tündérmeseországban?
Oct 11, 2015 20:39:53

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:40:26
Válasz
(0)
sodibodi
ujsagkihordo sodi. ez egyre jobb, ahogy a cv is, en egyre hangosabban nevetek! xd

A lényeg a matematika.

Ha esetleg a kinti élet reményében bevállalok mást, nem feltétlenül gáz, mert a CV-ben le is lehet tagadni, és tudom magam szabadúszó infós vállalkozónak mondani közben.
Oct 11, 2015 20:40:26

Szerző: Örebro Oct 11, 2015 20:40:49
Válasz
(6)
neked semmi nem fog menni, mert ki sem jutsz. genselejt szar!
Oct 11, 2015 20:40:49

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:41:48
Válasz
(0)
xray
szóval, gazdasági menekült leszel tündérmeseországban?

Nem menekült.
Tanuló.

Hogy utána tiszta lappal jöhessek haza.

A végcél a tiszta lappal való hazajövetel.
És a csendes vidéki házikó.

Mint a Holler Márta.

Vagy a Gonda, csak szemétkedő exfeleség nélkül :D
Oct 11, 2015 20:41:48

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 11, 2015 20:43:06
Válasz
(7)
sodika
Nap közben találkozom a kihívással, és utána este leülök lefekvésig nyomni a dolgot, hogy másnap már ne legyen az.

így menni fog

Lófasz, Endike. Az MVC-hez se értesz, pedig évek óta "nyomod". Te lusta vagy, ezért nem fejlődsz semmit. A munkáltatód pedig (pr) két nap után fog kirakni, ha meglátja, hogy mennyire nem értesz szarhoz sem. Ahogy a Groteszktől is kirúgtak. Pedig annál lejjebb már nem fogsz süllyedni. Az ékezetes változós, 15 évvel ezelőtt is fos spagettikódnak számító végterméked még oda sem volt jó, Hahó! Nem gondolod, hogy ez jelent valamit?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Oct 11, 2015 20:43:06

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:43:13
Válasz
(0)
Szóval most egyelőre reménykedek jól, az van. :D

Az ÁLOM és a cél, és egyetlen dolog, amire minden erőmet koncentrálni vagyok hajlandó, az az, hogy

1) megcsípek valamit, ahol adnak nekem egy esélyt a szakmában
2) négy hónap pánikos vérhugyozás
3) ami után ottmaradok, és nem rúgnak ki

Ez a terv és reális cél. :)

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 11, 2015 20:43:13

Szerző: töppedt buzigolyók Oct 11, 2015 20:43:33
Válasz
(11)
sodika

Ez nem alternatíva.

Magyarul Vera néni közölte, hogy el lesz adva az iroda, és albérletbe kell menned, amit viszont nem szeretnének neked tovább finanszírozni. Egy kérdésem maradt már csak, strómankám: megérte kosztért-kvártélyért magadra venni a Quaestor balhét? És most, hogy nincs már rád szükségük, milyen lelépési csomagot sírtál ki Veráéktól? Fizetik az albérletedet meg a kajádat, gondolom azt.
Oct 11, 2015 20:43:33

Szerző: - Oct 11, 2015 20:45:47
Válasz
(5)
sodika

így menni fog

Funkciónális analfabétavagy. Nem a szakmai rész volt a lényeg. Volt ott még egay mondat. Egy munkahelyen emberek között kell létezned. Te viszont ehhez egyáltalán nem értesz. Lehet még nálad is nagyobb férgekkel fogsz találkozni akik 5 perc alatt kicsinálnak. Ha elbaszol valamit akkor nem lesz ott Vera, hogy ápolgasson. Felelősséget kell vállalnod azért amit csinálsz és ahogy viselkedsz. Ez nem megy neked.
Oct 11, 2015 20:45:47

Szerző: - Oct 11, 2015 20:46:20
Válasz
(4)
A sérved-alkoholizmusod miatt véreset hugyoztál hogy Depi Dezső estére meglátogatott.Délután még adófizető német polgárok feljelentését tervezgetted két angyizás közt.
Oct 11, 2015 20:46:20

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 11, 2015 20:46:33
Válasz
(5)
Ez ÁLOM nem pedig reális cél. Az álmaiddal pedig tudjuk, hogy mi történik. A valóság acélbetétes bakanccsal tapossa őket a púpodba. De álmodozz csak, majd mi jól kiröhögünk. Mert rend van, és a kokányoló faszverők a Blahán fagynak meg, amikor Vera néni kiteszi a szűrüket. Bizony. Majd dobok egy ötöst, amikor belerúgok a sérvedbe a mocskos matracodon.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Oct 11, 2015 20:46:33

Szerző: - Oct 11, 2015 20:46:50
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Magyarul Vera néni közölte, hogy el lesz adva az iroda, és albérletbe kell menned, amit viszont nem szeretnének neked tovább finanszírozni. Egy kérdésem maradt már csak, strómankám: megérte kosztért-kvártélyért magadra venni a Quaestor balhét? És most, hogy nincs már rád szükségük, milyen lelépési csomagot sírtál ki Veráéktól? Fizetik az albérletedet meg a kajádat, gondolom azt.

Rezsiért kajáért asodi nem fizet. Az mások dolga. Evidencia.
Oct 11, 2015 20:46:50

Szerző: echelon mérnök Oct 11, 2015 20:48:15
Válasz
(3)
sodika

Juniorként viszont nem fogsz annyit keresni, hogy megélj. Veráék szponzorálnak tovább Rocskai Gergő örökségéből?

Mond már el miért adnak ennyi lóvét neked, nekem is kellene egy ilyen bevételi forrás XD
Oct 11, 2015 20:48:15

Szerző: xray Oct 11, 2015 20:50:17
Válasz
(6)
sodika

Az ÁLOM és a cél, és egyetlen dolog, amire minden erőmet koncentrálni vagyok hajlandó, az az, hogy

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide

hogy mersz elindulni a méretes heresérveddel? jó, tudom, h ágyéksérvet mondasz, de én azt sem hiszem el, amit kérdezel.
Oct 11, 2015 20:50:17

Szerző: Lecserélt X6 Oct 11, 2015 20:50:33
Válasz
(4)
sodika

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide

Sodi. Kinevetted múltkor a front end fejlesztőket. Minimum 300 felett visznek haza, itthon.

Hogyhogy ezt az általad nevetségesnek tartott sem sikerül elérni. 300/hó neked angyalszárny.
Oct 11, 2015 20:50:33

Szerző: ™™®®™™ Oct 11, 2015 20:50:50
Válasz
(6)
sodika
Nem tudom, biztos.

A lényeg, hogy itthon

- matematikailag
- lehetetlen annyit keresni
- aminek a nettójának a FELÉBŐL (letiltások, ugye)

Nem figyelsz sodó, a trollbácsi azt ecsetelte, ha LENNE, gazdaságinfós diplomád, érted, hülyegyerek!?!
MOST NINCS. Tehát hogy mi LENNE, lehetne, az más szitu mint ami MOST van.

Arra pedig, hogy mennyiből tudnál megélni, csak azt lehet mondani, nem kellet volna videójáték miatt vásárolt csúcskártyára meg minden szarra elb@szni az államilag támogatott hitelt előre.

Nem kellett volna bedőlt cégeket venni, milliós tartozásokat felhalmozni velük, rendőrlistát kiblogolni, pereket provokálni, stb,stb.

Menekülhetsz a tartozásaid elől, és remeghetsz, hogy ha egyszer mégis összeszeded magad valahogy, a hitelezőid meg fognak találni.

Márpedig meg fognak, ha máshogy nem, a trollok tesznek róla.

Egész életedre egy gazdasági illegalitásban bújkáló feketemelós nulla leszel, mert tettél róla, ezt érdemled,... ez a shiker a sodinak, ezt vonzotta be magának az Univerzum segítségével.
Oct 11, 2015 20:50:50

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:52:38
Válasz
(0)
echelon mérnök
Juniorként viszont nem fogsz annyit keresni, hogy megélj.

Andi 500 euróból is megélt évekig odakint, spórolósan.
A kinti minimálbérből plána meg lehet.
Oct 11, 2015 20:52:38

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:53:16
Válasz
(19)
™™®®™™

Márpedig meg fognak, ha máshogy nem, a trollok tesznek róla.

Igen, nagy akaraterő fog kelleni hozzá, hogy eltitkoljam, ha végre bejön az élet. :D
Oct 11, 2015 20:53:16

Szerző: sodika Oct 11, 2015 20:53:29
Válasz
(0)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 11, 2015 20:53:29

Szerző: - Oct 11, 2015 20:55:28
Válasz
(6)
sodika
Igen, nagy akaraterő fog kelleni hozzá, hogy eltitkoljam, ha végre bejön az élet. :D
Akaraterő az van mert ugye soha többet nem írsz ide*pr
Oct 11, 2015 20:55:28

Szerző: xray Oct 11, 2015 20:56:14
Válasz
(5)
sodika

ment az up. xD
Oct 11, 2015 20:56:14

Szerző: sodika Oct 11, 2015 21:02:05
Válasz
(0)
Pont ez a lényeg, hogy úgy vagyok lassan 34 éves, hogy soha az eddigi életem során nem találkoztam olyan, matematikailag is alátámasztott lehetőséggel, hogy na, csináld ezt, rendesen, és megélsz, amit lehetőségem lett volna visszautasítani.

Soha.

Ami mégis ilyen volt, azt mindig rögtön elfogadhatm, de azok meg rendre hazugságnak bizonyultak.

Ez a lényeg.

Ezért tervezek most kimenni.

ennyi
Oct 11, 2015 21:02:05

Szerző: - Oct 11, 2015 21:03:28
Válasz
(10)
Valamelyik kőgazdag troll befektetne Kolosyn ingatlanba?
"December 24 beköltözéssel" jeligére.
Oct 11, 2015 21:03:28

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 11, 2015 21:03:53
Válasz
(10)
sodika
Pont ez a lényeg, hogy úgy vagyok lassan 34 éves, hogy soha az eddigi életem során nem találkoztam olyan, matematikailag is alátámasztott lehetőséggel, hogy na, csináld ezt, rendesen, és megélsz, amit lehetőségem lett volna visszautasítani.

Soha.

Ami mégis ilyen volt, azt mindig rögtön elfogadhatm, de azok meg rendre hazugságnak bizonyultak.

Ez a lényeg.

ennyi

Hazudsz. Nyissuk ki a gázt, ezt mondtad anyádnak, amikor sínre akarta tenni az életedet. Féreg vagy!
Oct 11, 2015 21:03:53

Szerző: Kögazdag Troll Oct 11, 2015 21:05:31
Válasz
(4)
-
Valamelyik kőgazdag troll befektetne Kolosyn ingatlanba?
"December 24 beköltözéssel" jeligére.

Nem
Oct 11, 2015 21:05:31

Szerző: - Oct 11, 2015 21:05:58
Válasz
(12)
sodika

Ez sem ment soha. Annak idején is kérkedetél. Persze azt titkoltad pl. sg fórumon hogy a picsád alá volt minden tolva. Egy nagyzoló köcsög voltál. Azok az emberek akiket szédítettél anno valószínűleg már rég leköröztek.
Kinek mit jelent hogy bejön az élet. Neked egy ravioli konzervet meg azt ,hogy nem fagysz télen a járdához.
Oct 11, 2015 21:05:58

Szerző: - Oct 11, 2015 21:06:52
Válasz
(3)
sodika

Soha.

Ez a lényeg.

ennyi
Rosszabb vagy mint bármelyik migráns.Rohadt hazaáruló vagy.
Oct 11, 2015 21:06:52

Szerző: ™™®®™™ Oct 11, 2015 21:07:20
Válasz
(8)
sodika

Nem fog bejönni, mert annyi akaraterőd nincs, hogy huzamosabban ne írj ide, a többiről nem is szólva.

Nomeg egy nomrális állás és egy pármilliós autó csak neked, a hajléktalan koldusnak tűnik úgy, hogy "bejött az élet".
Mindenki másnak aki tanult, gürcölt, nem csak narutora verte a farkát évtizedekig, így el is ért valamit önerejéből, 30++ éves korára kb alap.

Ha mégis valami csodás történés lenne, pont úgy járnál mint a mindig mindennel.
Magasról fáj ám igazán rohadt nagyot bukni, márpedig te folyton különbnek hiszed magad mindenki másnál, aztán jön az Univerzum, és rend lesz.

Például, aki annakdiején a videokártyádat irgyelte egy pillanatra, és beugattál neki, ma jó keresetű egszitens szakember, aki előtt hatalmas távlatok vannak, évente vesz nem csak kártyát de komplett zsírúj gépet, egy kellemes, aggodalmaktól mentes nyugodt élete van.

Te viszont egy adósságokban úszó asztal alatt kegyelemkenyéren csövező, inkasszó manótól és utcára kerüléstől rettegő állástalan hajléktalan szakértelem nélküli nulla vagy. Ez a vonzás törvénye, nem más.

Oct 11, 2015 21:07:20

Szerző: - Oct 11, 2015 21:07:45
Válasz
(7)
"hogy soha az eddigi életem során nem találkoztam olyan, matematikailag is alátámasztott lehetőséggel, hogy na, csináld ezt, rendesen, és megélsz, amit lehetőségem lett volna visszautasítani."

A segged alá volt tolva minden. A lehetőséged a tanulás volt, de elbasztad és erről csak te tehetsz. Te 34 évesen még mindig álmodozol.
Oct 11, 2015 21:07:45

Szerző: sodika Oct 11, 2015 21:08:12
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Hazudsz. Nyissuk ki a gázt, ezt mondtad anyádnak, amikor sínre akarta tenni az életedet. Féreg vagy!

Ő nem "sínre akarta tenni az életemet", csak segghülye volt megérteni, mit olvas az újságban, hogy mit jelent az a szó. :D
Oct 11, 2015 21:08:12

Szerző: sodika Oct 11, 2015 21:09:14
Válasz
(0)
-

A segged alá volt tolva minden.

Pl. az apám által hazahurcolt csövesek és heroinisták társasága. Te fasz :D
Oct 11, 2015 21:09:14

Szerző: - Oct 11, 2015 21:10:42
Válasz
(4)
sodika
Ő nem "sínre akarta tenni az életemet", csak segghülye volt megérteni, mit olvas az újságban, hogy mit jelent az a szó. :D

Most sem írsz már ide, ugye? Még ma igen, de majd Jövőhéten már nem, mi?!?!...

Miszter akaraterő!
Oct 11, 2015 21:10:42

Szerző: sodika Oct 11, 2015 21:11:03
Válasz
(7)
Hülye berlini picsa is. 21 éves kora óta, a fél életében a tejben-vajban fürdik, belehülyült ezalatt a nyugati világ jólétébe, és onnan pofázott nekem az életképességről. Szemeen kellett volna köpni a idegbeteg szukát ekkor.
Oct 11, 2015 21:11:03

Szerző: sodika Oct 11, 2015 21:11:29
Válasz
(0)
mindegy

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 11, 2015 21:11:29

Szerző: Andi Oct 11, 2015 21:12:21
Válasz
(8)
sodika
Hülye berlini picsa is. 21 éves kora óta, a fél életében a tejben-vajban fürdik, belehülyült ezalatt a nyugati világ jólétébe, és onnan pofázott nekem az életképességről. Szemeen kellett volna köpni a idegbeteg szukát ekkor.

Szeretlek Sodi!!!!
Oct 11, 2015 21:12:21

Szerző: - Oct 11, 2015 21:18:03
Válasz
(9)
sodika
Andi a hibás!Ki gondolta volna.
Itt te vagy belebuzulva a nyugati világba hazaáruló.Te várod a megváltást tündérmeseországtól de ezzel egyidőben az elnökuraktól.Már a lifedangertől azt se tudod kinek a faszát szopkodjad.
Oct 11, 2015 21:18:03

Szerző: - Oct 11, 2015 21:20:00
Válasz
(5)
sodika

Megteremtette magának azt amire te nem vagy képes. Ennyi.
Oct 11, 2015 21:20:00

Szerző: töppedt buzigolyók Oct 11, 2015 21:20:02
Válasz
(8)
sodika

Tényleg, Endre! Abból mi igaz, hogy apád barátai szexuálisan zaklattak?
Oct 11, 2015 21:20:02

Szerző: hetyetyetye Oct 11, 2015 21:20:12
Válasz
(17)
sodika

HAZUDSZ!!
Saját lakásban hédereztél, egyedül, teli hűtő, FULLOS mamahotel!
Semmilyen heroinisták nem voltak ott, hazudozol, ferdítessz, másokra próbálod tolni megint.

Kajádat fizették, rezsit fizették, kocsid is volt, te barom.
Csak tanulni kellett volna a zsidótanárfasz szopkodás, menóramodellek, csúcsvideokártya, kamejázás, perek provokálása, cégvásárlások, meg a többi alsós szinvonalú autista szarakodás helyett.

Esetleg mellette dolgozni, hogy levedd a terhet a szüleid válláról, mint minden más normális ember.

Akiket ezért később meg is jutalmaz az Univerzum, te viszont remélem csak azért kapod a mindenhatótól ezt a mostani alamizsnát, hogy nemsokára még jobban érezd az utca jeges lehelletét.

Ha nem idén télen, akkor majd jövőre.
Én legalábbis nagyon remélem, hogy végül oda kerülsz, ahová való vagy, nálad sokkal normálisabb és emberségesebb sőt okosabb(!) hajléktalanokat is ismerek.

Oct 11, 2015 21:20:12

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 11, 2015 21:20:37
Válasz
(8)
sodika

Pl. a budai ingatlan, a saját kocsi, milliós örökség, bejárónő. Te fasz :D
Oct 11, 2015 21:20:37

Szerző: töppedt buzigolyók Oct 11, 2015 21:23:35
Válasz
(8)
sodika

1) nem fürdik tejben-vajban, csak megél valahogy
2) nem egyedül él meg, hanem van egy jól kereső pasija, mivel ő nem autista, és képes emberi kapcsolatokba invesztálni, azokat fenntartani
3) még ha bajba is kerülne, neki vannak barátai, ismerősei, kapcsolati hálója, amit fel tud használni addig, ameddig nem kerül egyenesbe. Ilyen neked nincs, és nem is lesz.
4) A ti kettőtök dolgában te voltál a balfasz, mert hagytad magad kihasználni. De még azt sem mondanám, hogy kihasznált. Egyszerűen nem voltál képes az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, és kivágott a projektből, aztán megcsinálta mással. Szerinted egy átlagos vállalkozó életében ez hányszor fordul elő? Még olyankor is, amikor elvileg jól csinálod a dolgot, csak valamiért az ügyfél mégis azt mondja, hogy bocs, mégsem. Ezért írunk szerződést, bazmeg, amiben benne van, mik az elállás költségei a két fél számára. Ha nem kell neki a meló, és nem amiatt, hogy szar, akkor fizet az addigi időmért, és csókolom.
Oct 11, 2015 21:23:35

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 11, 2015 21:24:09
Válasz
(15)
sodika

Érdekes, múltkor még egy primitív, vidéki, csóró kurva volt, mára pedig tejben-vajban fürdik :) Teljesen igaza volt, te életképtelen vagy! Nézz egyszer végig magadon jó alaposan! Ott dideregtél a zergebaszó hidegben, de arra képtelen voltál, hogy elmenj egy kinti second hand üzletbe és kikukázz magadnak egy vastagabb kabátot. Nem, te inkább azt vártad, hogy Vera néni megszán és ledob egy segélycsomagot Berlinre, nehogy a kis 33 éves tyodika megfázzon.
Oct 11, 2015 21:24:09

Szerző: revizor Oct 11, 2015 21:24:18
Válasz
(7)
Lol, hol vannak már a Groby-s idők.
Mert ugye a bevásárlókosár tologatása a TESCO-ban prolis dolog...
Oct 11, 2015 21:24:18

Szerző: - Oct 11, 2015 21:24:51
Válasz
(3)
Sodi elárulom neked hogy nyugaton sincsen kolbászból a kerítés főleg nem a hozzád hasonló migránsoknak. Ott is ugyanolyan gecik tudnak lenni emberek és ugyanúgy átbasznak mint szart a palánkon.
Oct 11, 2015 21:24:51

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 11, 2015 21:25:01
Válasz
(7)
Púp, megint hazudsz. Volt lakásod, autód, nem kellett dolgoznod, kaptál kaját, rezsit, egyetemet, számítógépet, MINDENT. Ja, és milliókat örököltél! Ezeket mind-mind te basztad el!
Oct 11, 2015 21:25:01

Szerző: Mikrocsip Oct 11, 2015 21:26:06
Válasz
(10)
sodika

hogy beszélsz édesanyádról te büdös féreg? süljön ki a szemed..
Oct 11, 2015 21:26:06

Szerző: - Oct 11, 2015 21:26:28
Válasz
(5)
"belehülyült ezalatt a nyugati világ jólétébe"
Ahogyan te is belehülyültél az öledbe hullott örökségbe. Nagyzoltál, átbasztak, balek voltál és vagy.
Oct 11, 2015 21:26:28

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 11, 2015 21:27:06
Válasz
(7)
Mókás ahogy az volt budai úrifiú most próbálja magát beállítani egy szegény, szerencsétlen embernek. Heroinista csövesek, alkeszok, mesélj még nekünk Endre, jó hallgatni :)
Oct 11, 2015 21:27:06

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Oct 11, 2015 21:27:38
Válasz
(15)
Neopúp, te mint újságkihordó, a te tájékozódási képességeddel? Egy egyutcás, 300 fő lakosú faluban is eltévednél!

LOLbazmeg!
Oct 11, 2015 21:27:38

Szerző: revizor Oct 11, 2015 21:27:51
Válasz
(5)
Azt azért el kell ismerned, SoDI, hogy mindened megvolt az elinduláshoz. Messze afölött, mint ami a magyar többségnek megadatik. És nézd meg, ehhez képest most hol vagy. Egy általad lenézett gépbeállítónak, adminisztrátornak, ... nos, gyakorlatilag bárkinek, akinek állása van .... ezerszer jobb sora van, mint neked.
Oct 11, 2015 21:27:51

Szerző: - Oct 11, 2015 21:29:02
Válasz
(12)
Amúgy zsendre megsúgom neked,ha azt mondták neked,legkésőbb tavasszal,az csak a te hombár fejedben jelenti a tavasz legvégét.Valójában azt jelenti,kotródj minél előbb,de készülj fel mert lehet már holnap lepattint a gazdatest.
Oct 11, 2015 21:29:02

Szerző: - Oct 11, 2015 21:29:38
Válasz
(5)
"Ő nem "sínre akarta tenni az életemet", csak segghülye volt megérteni, mit olvas az újságban, hogy mit jelent az a szó. :D"

Sínre tette csak kisiklott. Megadott minden lehetőséget. Jó lenne ha végre feldolgoznád, hogy számodra véget ért az élet. Mág pár hónapig évig elvegetálsz és utána vége a dalnak. Hidd el jobb lesz ez így mindenkinek. Viszont kaptál még ajándékba fél év Berlint. Ez nem is olyan rossz így a végére. Ne legyél telhetetlen.
Oct 11, 2015 21:29:38

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 11, 2015 21:29:55
Válasz
(5)
Az egykoron húszezres napszemüvegeket elhagyó / összetörő sodika eljutott odáig, hogy mára egy 5000 forintos hajvágó megvétele nem jön össze lassan 1 éve. Biztos elvették a pénzt a "heroinista csövesek" :)
Oct 11, 2015 21:29:55

Szerző: sodika Oct 11, 2015 21:30:15
Válasz
(0)
hetyetyetye

Esetleg mellette dolgozni, hogy levedd a terhet a szüleid válláról, mint minden más normális ember.

Hogy még több csövest és heroinistát hordhasson haza.
jah
Oct 11, 2015 21:30:15

Szerző: sodika Oct 11, 2015 21:31:27
Válasz
(12)
-
Viszont kaptál még ajándékba fél év Berlint. Ez nem is olyan rossz így a végére. Ne legyél telhetetlen.

Nem vagyok. Sikerre vagyok ítélve, vagy az, aki elbaszta az utolsó időszakomat, velem bukik. Mondtam már.
Oct 11, 2015 21:31:27

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 11, 2015 21:32:07
Válasz
(8)
sodika
jah

Anyád is heroinista csöveseket hordott haza? Bazdmeg, nálatok ez valami mánia :)
Oct 11, 2015 21:32:07

Szerző: sodika Oct 11, 2015 21:32:25
Válasz
(0)
-
Ott is ugyanolyan gecik tudnak lenni emberek és ugyanúgy átbasznak mint szart a palánkon.

Tudom.

Előbbire példa az Andi,
utóbbira meg az utolsó előtti berlini szállásadóim.
Oct 11, 2015 21:32:25

Szerző: - Oct 11, 2015 21:33:04
Válasz
(3)
sodika
jah
Az sem a te hazád volt.
Oct 11, 2015 21:33:04

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Oct 11, 2015 21:33:14
Válasz
(4)
Tán takarítani kellett volna rendesen.
Oct 11, 2015 21:33:14

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 11, 2015 21:33:38
Válasz
(5)
sodika
Nem vagyok. Sikerre vagyok ítélve, vagy az, aki elbaszta az utolsó időszakomat, velem bukik. Mondtam már.

Te magad basztad el. Ebből is látszik, hogy mennyire életképtelen vagy. Azt vártad, hogy egy 40-es nő majd fogja a kezedet és mondja, hogy mikor és merre kell menni.
Oct 11, 2015 21:33:38

Szerző: sodika Oct 11, 2015 21:34:07
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
nem fürdik tejben-vajban, csak megél valahogy

Mert ott MINDIG akad valami, amivel megél az ember "valahogy", ha az ember meg akar élni. :)

Ez a lényeg.
Oct 11, 2015 21:34:07

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Oct 11, 2015 21:35:43
Válasz
(5)
sodika
Nem vagyok. Sikerre vagyok ítélve

Látszik. LOLbazmeg.

sodika
vagy az, aki elbaszta az utolsó időszakomat, velem bukik. Mondtam már.

Te basztad el saját magadnak.
Oct 11, 2015 21:35:43

Szerző: sodika Oct 11, 2015 21:36:23
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
még ha bajba is kerülne, neki vannak barátai, ismerősei, kapcsolati hálója, amit fel tud használni addig, ameddig nem kerül egyenesbe. Ilyen neked nincs, és nem is lesz.

Azért én nem vagyok a Rácz Gábor, aki mindenkit elidegenített maga körül. Belefelébb fordulóbb vagyok annál, mintsemhogy haragosokat lennék képes magam köré gyűjteni. :)
Oct 11, 2015 21:36:23

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 11, 2015 21:36:27
Válasz
(5)
Nem baj Endre, csak találsz valahol egy padon felejtett pizzát és akkor majd minden jó lesz :)
Oct 11, 2015 21:36:27

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Oct 11, 2015 21:36:29
Válasz
(5)
sodika
Mert ott MINDIG akad valami, amivel megél az ember "valahogy", ha az ember meg akar élni. :)

Ez a lényeg.

Itthon is.

Csak az nem a kurucozás meg a faszverés.
Oct 11, 2015 21:36:29

Szerző: - Oct 11, 2015 21:36:40
Válasz
(4)
sodika

Ez a lényeg.
Már bizonyítottad hogy ott is óriáscsecsemő vagy.Még migrinek sem vagy elég jó.
Oct 11, 2015 21:36:40

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Oct 11, 2015 21:37:44
Válasz
(8)
sodika
Azért én nem vagyok a Rácz Gábor, aki mindenkit elidegenített maga körül. Belefelébb fordulóbb vagyok annál, mintsemhogy haragosokat lennék képes magam köré gyűjteni. :)

És a trollok, akikre legszívesebben feketruhás halálbrigádot küldenél?
Oct 11, 2015 21:37:44

Szerző: revizor Oct 11, 2015 21:37:56
Válasz
(5)
sodika
Belefelébb fordulóbb vagyok annál, mintsemhogy haragosokat lennék képes magam köré gyűjteni. :)

Te csak trollokat gyűjtesz :)
Oct 11, 2015 21:37:56

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 11, 2015 21:38:38
Válasz
(5)
sodika

Nem, te még nála is nullább vagy. Az milyen érzés, hogy még ez az általad elmebeteg csövesnek titulált figura is fogott magának nőt?
Oct 11, 2015 21:38:38

Szerző: - Oct 11, 2015 21:38:55
Válasz
(4)
sodika

Azért neked is sikerült: Zsery, Pál Marci stb. Az meg külön vicces, hogy te Ráczhoz méricskéld magadat.
Oct 11, 2015 21:38:55

Szerző: - Oct 11, 2015 21:39:56
Válasz
(4)
revizor
Te csak trollokat gyűjtesz :)
És hitelezőket :)
Oct 11, 2015 21:39:56

Szerző: - Oct 11, 2015 21:39:58
Válasz
(3)
Most akkor a asodi sikerre van ítélve vagy bukik Andival?
Oct 11, 2015 21:39:58
« 3855 3856 3857 3858 3859 3860 3861 3862 3863 3864 »
1733696 komment.

180 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™