« 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 »
1682743 komment.

Szerző: magyar nemzett Jun 15, 2012 12:15:32
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">medvezsidaj</div>Hahahahaha ennek örülök remélem bedöglik a 70ezres Netbookod, te szar!</div>

200 ezres, és szerencsére semmi baja.

Nagyon kiabálok, hogy jaj, <b>erre, bazmeg, hiába látja, hogy mi történt, az egyik babakocsis picsának volt pofája odaszólni nekem, hogy NEM KÉNE ILYEN HANGOSAN KIABÁLNI, mert felriad a kicsi.</b>

A kicsi lehet, hogy felriad, bazmeg, de laptopom csak egy vagy.

Annyira vicsorgó gyűlölettel, hogy "ne szólj hozzá, a kurva anyád" még nem szóltam senkihez.

Éppen a földön koppant a drága laptopom, de neki ne riadjon fel 2 percre a kicsije. Disztingváljunk már, mérjük már össze a kettőt.

Ahelyett, hogy együtt érezne, pofázik, és beszól.

Picsába már.</div>

ez ugye ál-sodika, mert az igazi sem lehet ennyire matreialista szar
Jun 15, 2012 12:15:32

Szerző: magyar nemzett Jun 15, 2012 12:15:49
Válasz
(0)
materialista
Jun 15, 2012 12:15:49

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jun 15, 2012 12:16:00
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">medvezsidaj</div>Hahahahaha ennek örülök remélem bedöglik a 70ezres Netbookod, te szar!</div>200 ezres, és szerencsére semmi baja.Nagyon kiabálok, hogy jaj, <b>erre, bazmeg, hiába látja, hogy mi történt, az egyik babakocsis picsának volt pofája odaszólni nekem, hogy NEM KÉNE ILYEN HANGOSAN KIABÁLNI, mert felriad a kicsi.</b>A kicsi lehet, hogy felriad, bazmeg, de laptopom csak egy vagy.Annyira vicsorgó gyűlölettel, hogy "ne szólj hozzá, a kurva anyád" még nem szóltam senkihez.Éppen a földön koppant a drága laptopom, de neki ne riadjon fel 2 percre a kicsije. Disztingváljunk már, mérjük már össze a kettőt.Ahelyett, hogy együtt érezne, pofázik, és beszól.Picsába már.</div>

Endre, te teljesen hulye vagy?
Jun 15, 2012 12:16:00

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Jun 15, 2012 12:16:11
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">medvezsidaj</div>Hahahahaha ennek örülök remélem bedöglik a 70ezres Netbookod, te szar!</div>

Nagyon kiabálok, hogy jaj, <b>erre, bazmeg, hiába látja, hogy mi történt, az egyik babakocsis picsának volt pofája odaszólni nekem, hogy NEM KÉNE ILYEN HANGOSAN KIABÁLNI, mert felriad a kicsi.</b>

Annyira vicsorgó gyűlölettel, hogy "ne szólj hozzá, a kurva anyád" még nem szóltam senkihez.

Éppen a földön koppant a drága laptopom, de neki ne riadjon fel 2 percre a kicsije. Disztingváljunk már, mérjük már össze a kettőt.

Picsába már.</div>

te beteg vagy bazdmeg, és még jó hogy nem vagy materialista szar.. ha a férje is ott lett volna biztos ugyan ilyen kemény vagy..
Jun 15, 2012 12:16:11

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Jun 15, 2012 12:17:51
Válasz
(1)
kemény vagy púpos, leordítasz egy kismamát.. frusztrált vagy amiért szétbaszták a rendőrök a bohóckodásotokat? menj aztán verd ki az egyik bokorban attól lenyugszol tudod..
Jun 15, 2012 12:17:51

Szerző: sodika Jun 15, 2012 12:18:07
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">magyar nemzett</div>
ez ugye ál-sodika, mert az igazi sem lehet ennyire matreialista szar</div>

<b>MIT MATERIALISTA SZAR, BAZMEG?

A LAPTOP ÁRÁNAK LEDOLGOZÁSA 1-2 HÓNAP.

A KÖLYKE PEDIG VISSZAALSZIK 2 PERC MÚLVA.

ITT A 2 PERC ÉS 2-3 HÓNAP ÁLL EGYMÁSSAL SZEMBEN.

PONTOSAN LÁTJA, BAZMEG, MI TÖRTÉNT, ERRE BESZÓL.

ANYJÁT.</b>

Jun 15, 2012 12:18:07

Szerző: sodika Jun 15, 2012 12:19:29
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>kemény vagy púpos, leordítasz egy kismamát..</div>

Nem ordítottam.
Fogcsikorgatva sziszegtem.

Látja, hogy éppen a laptopom fizikai épségét vizsgálom tök aggódóan, erre rátesz még egy lapáttal, és beszól.

Nem én vagyok az érzéketlen, hanem ő volt az, bazmeg.

Mindegy.

Pánikba estem, hátha szarrá ment, ezért elindultam haza, hogy nyugodtan ellenőrizhessem, működik-e még.
Jun 15, 2012 12:19:29

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 12:19:36
Válasz
(0)

Picsába már.</div>

ál sodika tuti. ennyire senki sem lehet retardált
Jun 15, 2012 12:19:36

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 12:20:19
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">magyar nemzett</div>

ANYJÁT.</b></div>

hát ez zseniális. nem tudom ki csinálja. de parádés tényleg.
Jun 15, 2012 12:20:19

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 12:20:20
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">magyar nemzett</div>

ANYJÁT.</b></div>

Jun 15, 2012 12:20:20

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 12:20:20
Válasz
(0)

ANYJÁT.</b></div>

Jun 15, 2012 12:20:20

Szerző: medvezsidaj Jun 15, 2012 12:23:08
Válasz
(0)
Neked egy 70ezres Netbookod van remélem tönkrement benne valami! Látod Isten nem ver bottal! Milyen 2honap ledolgozni az árát? Legalabb fel év úgy hogy másra nem is koltessz! Milyen jó lett volna most a repcsi, kiengedted volna a folyosóra és lathattatok volna hogy mikor jönnek a rendőrök! Azt sem fogod tudni megvenni!
Jun 15, 2012 12:23:08

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Jun 15, 2012 12:24:35
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>kemény vagy púpos, leordítasz egy kismamát..</div>

Nem ordítottam.
Fogcsikorgatva sziszegtem.

Látja, hogy éppen a laptopom fizikai épségét vizsgálom tök aggódóan, erre rátesz még egy lapáttal, és beszól.

Nem én vagyok az érzéketlen, hanem ő volt az, bazmeg.

Mindegy.

Pánikba estem, hátha szarrá ment, ezért elindultam haza, hogy nyugodtan ellenőrizhessem, működik-e még.</div>

így sziszegtél neki, hogy sssziiidóóóó?? xDD most nem arról írsz te ökör? akkor működik nem, mit vagy beszarva? csak kell egy jó kifogás, hogy leléphess, mert fostál közvetíteni.. szegény koppányokat meg viszik a sittre hálátlan kutya vagy!!
Jun 15, 2012 12:24:35

Szerző: sodika Jun 15, 2012 12:25:49
Válasz
(0)
A valódi vagyok, és ez a nő tényleg felidegesített.

<b>HOGYAN LEHET VALAKI ANNYIRA ÉRZÉKETLEN, HOGY NEM EGYÜTT ÉREZ EGY OLYAN EMBERREL, AKI A DRÁGA MUNKAESZKÖZÉNEK AZ ÉPSÉGÉT ELLENŐRZI TÖK PÁNIKBAN, HANEM MÉG, BAZMEG, JÓL BE IS SZÓL NEKI A HÜLYE FEJÉVEL.

HOGY A RETKES KURVA ÉLETBEN LEHET VALAKI ENNYIRE ROHADT GECI MÓDON ÖNZŐ????!!!!</b>

Azért jöttem el, mert ez a beszólás, hogy "nem kéne ám ilyen hangosan kiabálni, mert felébred a kicsi", amikor csak annyit mondtam, hogy "JAJ", nagyon felbaszta az agyam, és el kellett jönnöm onnan lenyugodni.
Jun 15, 2012 12:25:49

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Jun 15, 2012 12:26:52
Válasz
(2)
idegbeteg vagy..
Jun 15, 2012 12:26:52

Szerző: Kóser Szalonna Jun 15, 2012 12:26:58
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A valódi vagyok, és ez a nő tényleg felidegesített.

<b>HOGYAN LEHET VALAKI ANNYIRA ÉRZÉKETLEN, HOGY NEM EGYÜTT ÉREZ EGY OLYAN EMBERREL, AKI A DRÁGA MUNKAESZKÖZÉNEK AZ ÉPSÉGÉT ELLENŐRZI TÖK PÁNIKBAN, HANEM MÉG, BAZMEG, JÓL BE IS SZÓL NEKI A HÜLYE FEJÉVEL.

HOGY A RETKES KURVA ÉLETBEN LEHET VALAKI ENNYIRE ROHADT GECI MÓDON ÖNZŐ????!!!!</b>

Azért jöttem el, mert ez a beszólás, hogy "nem kéne ám ilyen hangosan kiabálni, mert felébred a kicsi", amikor csak annyit mondtam, hogy "JAJ", nagyon felbaszta az agyam, és el kellett jönnöm onnan lenyugodni.</div>
De remélem folytatódik a közvetítés, most, hogy sikerült lenyugodnod, ez végre érdekes téma.
Jun 15, 2012 12:26:58

Szerző: sodika Jun 15, 2012 12:28:14
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">medvezsidaj</div>Neked egy 70ezres Netbookod van remélem tönkrement benne valami!</div>

Nem ment tönkre semmi, hiába reménykedsz.

Mindenesetre erre kitalálok valamit, mert a mellékelt ábra alapján Tatár Józsi táskájával nem lehet olyan könnyen mászkálni. Már megvan a megoldás egyébként. Merev fedelű mappatartó, amibe le lehet biztonságosan csúsztatni.

Én voltam a hülye, persze, de ennek a nőnek együtt kellett volna velem érezni, megkérdeznie tőlem, hogy jaj, minden rendben van-e, nem pedig rátenni egy lapáttal az ijedtségemre.

<b>HÁT HÜLYE EZ? HA MINDENKINEK BESZÓL, VALAKI EGYSZER KI FOGJA VERNI A FOGAIT.</b>

Nem lehet így bánni az emberekkel.
Jun 15, 2012 12:28:14

Szerző: Optimus Prime Jun 15, 2012 12:28:33
Válasz
(0)
Ezek amúgy komcsik most már biztos vagyok benne, 35:18-nál amit levágnak, világhíres magyar könnyűipar meg világhíres magyar zőccség amiért kapkodtak külföldön, már csak egy bezzegkádáridejébenmindenjobbvolt hiányzott
Jun 15, 2012 12:28:33

Szerző: LOL Jun 15, 2012 12:28:47
Válasz
(0)
Ezért jött el hát persze. És nem azért hagytad cserben a harcostársaidat mert egy gyáva szar vagy?

Sodika te szarból vagy kirohantál az épületből és elszaladtál.

TÉNY.
Jun 15, 2012 12:28:47

Szerző: CsoSoDI, az öreg púpszter Jun 15, 2012 12:28:52
Válasz
(4)
Sneci, szerencséd volt hogy a kismama nem vert meg...
Jun 15, 2012 12:28:52

Szerző: sodika Jun 15, 2012 12:29:06
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
De remélem folytatódik a közvetítés, most, hogy sikerült lenyugodnod, ez végre érdekes téma.</div>

Lehet, hogy odamegyek a kapitánysághoz is, igen.
Jun 15, 2012 12:29:06

Szerző: Kóser Szalonna Jun 15, 2012 12:29:58
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">medvezsidaj</div>Neked egy 70ezres Netbookod van remélem tönkrement benne valami!</div>

Mindenesetre erre kitalálok valamit, mert a mellékelt ábra alapján Tatár Józsi táskájával nem lehet olyan könnyen mászkálni. Már megvan a megoldás egyébként. Merev fedelű mappatartó, amibe le lehet biztonságosan csúsztatni.

Én voltam a hülye, persze, de ennek a nőnek együtt kellett volna velem érezni, megkérdeznie tőlem, hogy jaj, minden rendben van-e, nem pedig rátenni egy lapáttal az ijedtségemre.

<b>HÁT HÜLYE EZ? HA MINDENKINEK BESZÓL, VALAKI EGYSZER KI FOGJA VERNI A FOGAIT.</b>

Nem lehet így bánni az emberekkel.</div>
Nyugalom Sodi, nincs semmi baj, látod, egyes emberek milyen érzéketlenek tudnak lenni, de ne foglalkozz velük. Inkább folytasd a közvetítést :)
Jun 15, 2012 12:29:58

Szerző: Kóser Szalonna Jun 15, 2012 12:30:36
Válasz
(0)
Elvittek valakit? Mert ez sajnos nem derült ki a hirtelen megszakadás miatt.
Jun 15, 2012 12:30:36

Szerző: LOL Jun 15, 2012 12:31:59
Válasz
(2)
Trollok ne hagyjátok elterelni magatokat,egy ilyen sodista módszerrel.
Mindig ezt csinálja, panaszkodik, hogy elterelje az ÉGŐ témáról a szót.

SODIKA ELMENEKÜLT! CSERBEN HAGYTA A KOPPÁNYOKAT LS A MOLNÁRT!

REmélem valaki írni fog nekik és rákérdez az ő véleményükre is.
Jun 15, 2012 12:31:59

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Jun 15, 2012 12:32:05
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A valódi vagyok, és ez a nő tényleg felidegesített.

Azért jöttem el, mert ez a beszólás, hogy "nem kéne ám ilyen hangosan kiabálni, mert felébred a kicsi", amikor csak annyit mondtam, hogy "JAJ", nagyon felbaszta az agyam, és el kellett jönnöm onnan lenyugodni.</div>

Szerencse, hogy te sosem vagy ideges, mert az gyilkol. En jot kacagtam az irodaban a kozvetitest nezve. Most pedig megyunk etterembe szuletesnapot unnepelni. Te mit fogsz ebedelni most, hogy mindenkit bevittek? Nincs senki aki meghivjon.
Jun 15, 2012 12:32:05

Szerző: Hitvány Patkány Jun 15, 2012 12:32:12
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>Elvittek valakit? Mert ez sajnos nem derült ki a hirtelen megszakadás miatt.</div>

Elvileg mindenkit előállítottak, akinek nincs sajtóigazolványa.
Jun 15, 2012 12:32:12

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 12:32:35
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">medvezsidaj</div>Neked egy 70ezres Netbookod van remélem tönkrement benne valami!</div>

Nem lehet így bánni az emberekkel.</div>

ki nem szarja le a hülye laptopod? milyne munka? ezért kapsz pénzt? miért kellett volna veled együtt érezni? te együtt érzel azokkal, akinek szétbaszod a nyugalmát, csak hogy szerepelj egy kicsit? te fogyatékos korcs köcsög. még nekiállsz fenyegetőzni? nehogy a te fogaidaat verje ki véletlenül valaki, rohandt köcsög recskagnnóm. még jó hogy rászólt a kismama a mellette üvöltöző, retardált, fogyatékos , láthatóan homoszexuális féregre. én se szeretném, hogy ha egy ilyen félember tartózkodna a gyerekem közelében.

te görény
Jun 15, 2012 12:32:35

Szerző: Hitvány Patkány Jun 15, 2012 12:33:28
Válasz
(1)

Ha a gyerekéről van szó, szerinted hol nem szarja le, hogy egy szakadt csöves a frissen zsákmányolt laptopjával babrál?
Jun 15, 2012 12:33:28

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 12:33:31
Válasz
(0)
tényleg görény, mi került véletlenül a zsebedbe? gondolom sikerült ezt-azt zsebrevágni.

Jun 15, 2012 12:33:31

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 12:34:12
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A valódi vagyok, és ez a nő tényleg felidegesített.

Ha a gyerekéről van szó, szerinted hol nem szarja le, hogy egy szakadt csöves a frissen zsákmányolt laptopjával babrál?</div>

én pofán is vágtm volna, ha ott huligánkodik az utcán a gyerekem közelében egy ilyen hajléktalan kinézetű buzi
Jun 15, 2012 12:34:12

Szerző: broni Jun 15, 2012 12:35:05
Válasz
(1)
oszt mi van, ha valaki kipottyatott egy fosos kölköt magábol, attol már azt hiszi, övé az egész retkes világ!!!most tök igaza van endinek
Jun 15, 2012 12:35:05

Szerző: LOL Jun 15, 2012 12:35:29
Válasz
(0)
Sodika miért hagytad cserben a bajtársaidat? Erre válaszolj, te gyáva szar!
Jun 15, 2012 12:35:29

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Jun 15, 2012 12:35:49
Válasz
(0)
hiába minuszolsz púp, nekem van igazam.. egy fogyatékos idegbeteg recskagép vagy..
Jun 15, 2012 12:35:49

Szerző: rácverő Jun 15, 2012 12:36:40
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>oszt mi van, ha valaki kipottyatott egy fosos kölköt magábol, attol már azt hiszi, övé az egész retkes világ!!!most tök igaza van endinek</div>

broni te is ilyen patkány módon szoktad magára hagyni a bajtársaidat, mint Sodika????
Jun 15, 2012 12:36:40

Szerző: LOL Jun 15, 2012 12:41:35
Válasz
(2)

Te fasszopó gnóm! Ha az én feleségemre csak ránéztél volna, amikor a gyerekünket tolja a kocsiban és én is ott vagyok, eltörtelek volna, mint egy ropit! A gyerekem álma végtelenszer többet ér, mint a szájbakúrt szarod, te ingyenélő, faszverő, geci! Takarodjál vissza mordorba és imádkozz, hogy soha az életben ne találkozzunk IRL, te fasz!
Jun 15, 2012 12:41:35

Szerző: broni Jun 15, 2012 12:43:04
Válasz
(1)
igaza volt, gyengék voltak, és elbuktak, endi meg mentette az értékes életét!!!
Jun 15, 2012 12:43:04

Szerző: pilvax coffee shop Jun 15, 2012 12:44:13
Válasz
(0)
Endi, te mindig nyugodt vagy.
Aki idegeskedik, az szarból van.
Jun 15, 2012 12:44:13

Szerző: Haim Jun 15, 2012 12:46:33
Válasz
(1)

örülj neki,hogy nem jött ki apuci és nem hajtotta rá a csodafaszodra a laptopodat és csukta össze mint egy gofrit.
Jun 15, 2012 12:46:33

Szerző: Hegyizsidó Jun 15, 2012 12:47:31
Válasz
(2)
Endre, tegyük fel a páromról van szó, meg a gyerekemről.
Neked akkor a legnagyobb gondod nem a laptopod épsége lett volna, az egészen biztos.

Te fogd már fél szépen, az emberek többsége az olyan szardarabokat mint te, söpredéknek tartja. A társadalom egészségesebb része magasról szarik rátok. Sőt, örül neki, ha neked, nektek rossz.

Téged fiam nagyon meg kell nevelni, ez nem kérdés. Csak idő kérdése, hogy ki fog erre vállalkozni.

Nőkkel pedig tisztelettel beszélj, takony, mert egyszer előkerül egy idegesebb férj vagy apuka, és rádhajtogatja Kántort.

Jun 15, 2012 12:47:31

Szerző: LOL Jun 15, 2012 12:47:37
Válasz
(2)
A recskagnóm becsicskul a rendőröknek. kilak2 1:2:50-nél
"Maguk is könnyeznek Uraim! Bele se gondolnak, hogy mit művelnek magukkal!" LOL
Ezt a csicska gecit! LOL
Jun 15, 2012 12:47:37

Szerző: broni Jun 15, 2012 12:49:55
Válasz
(1)
asszonynak hallgas a neve!!!!!!
Jun 15, 2012 12:49:55

Szerző: Haim Jun 15, 2012 12:53:46
Válasz
(5)
Endre!
Hát így kell beszélni egy MAGYAR ANYÁVAL?
Ne legyél materialista szar bazdmeg! Ő gyereket nevel, aki majd adót fog fizetni,hogy te továbbra is lumpenrecskás maradhass és ne kelljen dolgoznod. Az ő gyermeke a te jövőd záloga! Szóval kuss a neved, hadd aludjon jó sokat kell majd dolgoznia szegénynek,hogy eltartson téged és a fajtádat!

Jun 15, 2012 12:53:46

Szerző: Hegyizsidó Jun 15, 2012 12:54:45
Válasz
(0)
"amikor csak annyit mondtam, hogy "JAJ"

Fogadni mernék, hogy rohamod volt, ha egy telefonhívás miatt agygörcsöt kaptál, akkor szeretett recskabook-od miatt szerintem simán habzott a büdös pofád.

Endre, nálad ocsmányabb, érzelmileg, emberileg nagyobb szardarabot nem ismerek a nemzeti ratyikál soraiban. Bár már azoknak is ciki vagy, pár csöves nyugger még haverkodik veled és ennyi.

Jun 15, 2012 12:54:45

Szerző: Rotwein Jun 15, 2012 12:55:53
Válasz
(8)
Sodi, mint láthatod Isten nem bottal ver. Amikor voltak nagyobb tüntetések, és szétverték a parkoló kocsikat, akkor te szmájlizgattál, és heherésztél, hogy "igen, a forradalomban vannak áldozatok, örüljünk, hogy csak ennyi". Most pedig leejted a géped, egy arra sétáló kismama (aki lehet, hogy nem is látta, hogy leesett a gép, csak arra figyelt fel, hogy őrjöngsz) megjegyzi, hogy nem kéne visítozni, mint valami 5 éves hülyegyerek, erre te, mint akinek minimum megölték az anyját, elkezdesz kurvaanyázni. Utána úgy pátyolgatod a kis százezres tulajdonodat, mintha a fiadat ejtetted volna le, és olyan ideges vagy, mintha a nő tehetett volna erről.

Látod, csak le kellett esnie a gépednek, és egyből mennyi minden kiderült: materialista vagy, idegbeteg, nincs benned empátia, és önző vagy. És miután megállapítottad, hogy nincs baja a gépednek, még most is itt hőzöngsz, ki tudja, talán még remegsz is az idegtől, és mocskolod azt a nőt, aki csak nyugalmat akart a gyerekének, és egy pillanatra se gondolsz bele, hogy a nő valószínűleg nem azért csitítgatott, hogy felhúzza még jobban az agyadat.
Jun 15, 2012 12:55:53

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jun 15, 2012 12:57:14
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A valódi vagyok, és ez a nő tényleg felidegesített.<b>HOGYAN LEHET VALAKI ANNYIRA ÉRZÉKETLEN, HOGY NEM EGYÜTT ÉREZ EGY OLYAN EMBERREL, AKI A DRÁGA MUNKAESZKÖZÉNEK AZ ÉPSÉGÉT ELLENŐRZI TÖK PÁNIKBAN, HANEM MÉG, BAZMEG, JÓL BE IS SZÓL NEKI A HÜLYE FEJÉVEL.HOGY A RETKES KURVA ÉLETBEN LEHET VALAKI ENNYIRE ROHADT GECI MÓDON ÖNZŐ????!!!!</b>Azért jöttem el, mert ez a beszólás, hogy "nem kéne ám ilyen hangosan kiabálni, mert felébred a kicsi", amikor csak annyit mondtam, hogy "JAJ", nagyon felbaszta az agyam, és el kellett jönnöm onnan lenyugodni.</div>

Mit hisztizel? Rad ragadt Molnarrol az agybaj?

Es milyen munkaeszkozrol beszelsz? Te sosem dolgozol.

Teljesen igaza volt a nonek. Alvo kisgyerek mellett hangoskodni bunkosag. Ez alapveto magatartasi szabaly.

De te egy idegbeteg, lecsuszott proli fehercigany vagy, te ezt nem ertheted.

Szamodra helyes, ha orakra lebenitjuk egy tarsashaz eletet, mert fogocskazni akartok a rendorokkel. Te gondolom azt is helyesled, hogy valaki mas lakasaban ragyujt es a csikket eldobja a foldre.
Jun 15, 2012 12:57:14

Szerző: Haim Jun 15, 2012 12:58:16
Válasz
(0)
3/3 részben 3. perctől valami cigány asszony óbégat,hogy add vissza a lakást újtulaj! blablabla újtulaj!
Zseniális.
Jun 15, 2012 12:58:16

Szerző: sodika Jun 15, 2012 12:58:20
Válasz
(0)
Na, lenyugodtam egy kicsit.
Semmi baja a gépnek.

Szerencsére.
Jun 15, 2012 12:58:20

Szerző: broni Jun 15, 2012 13:00:15
Válasz
(4)
sodi:remélem, ettől az esettől fogva te is támogatod az abortuszt!!))))))
Jun 15, 2012 13:00:15

Szerző: Haim Jun 15, 2012 13:00:17
Válasz
(0)
<a href="http://www.ustream.tv/recorded/23324897" rel="nofollow" target="_blank">http://www.ustream.tv/recorded/23324897</a>

3-tól jön az újtulaj óbégatás. Priceless.
Jun 15, 2012 13:00:17

Szerző: sodika Jun 15, 2012 13:01:05
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Szamodra helyes, ha orakra lebenitjuk egy tarsashaz eletet, mert fogocskazni akartok a rendorokkel</div>

Szerintem se.
Ezért engedett a csapat ki és be minden lakót.

Ezt én mondtam nekik. Nem most, sokszor. Állandóan. Bárki közlekedni akar, akár ki, akár be (de főleg ki), aki lakó, engedni kell azonnal, ugrani rögtön, mert különben személyi szabadság korlátozása, és böri. Szerencsére mindenki nagyon-nagyon komolyan vette, és tényleg a lakók legapróbb mozdulatára ugrott mindenki. Másodperc késlekedés nélkül.

Ez volt az abszolút elsődleges. A lakók szabad mozgása. MINDEN ennek lett alárendelve. Hogy jogilag ezáltal rendben legyen a dolog.
Jun 15, 2012 13:01:05

Szerző: Haim Jun 15, 2012 13:01:06
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, lenyugodtam egy kicsit.
Semmi baja a gépnek.

Szerencsére.</div>

Ki a faszt érdekel a géped?
A gyerek hogy van?!
Jun 15, 2012 13:01:06

Szerző: sodika Jun 15, 2012 13:01:47
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
</div>

Programozó vagyok.
A laptop a munkaeszközöm.
Jun 15, 2012 13:01:47

Szerző: sodika Jun 15, 2012 13:02:37
Válasz
(0)
Na, mindegy, minden rendben van.
Vágok egy videót, és megyek vissza asszem.
Jun 15, 2012 13:02:37

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 13:03:12
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Szamodra helyes, ha orakra lebenitjuk egy tarsashaz eletet, mert fogocskazni akartok a rendorokkel</div>

Szerintem se.
Ezért engedett a csapat ki és be minden lakót.

Ezt én mondtam nekik. Nem most, sokszor. Állandóan. Bárki közlekedni akar, akár ki, akár be (de főleg ki), aki lakó, engedni kell azonnal, ugrani rögtön, mert különben személyi szabadság korlátozása, és böri. Szerencsére mindenki nagyon-nagyon komolyan vette, és tényleg a lakók legapróbb mozdulatára ugrott mindenki. Másodperc késlekedés nélkül.

Ez volt az abszolút elsődleges. A lakók szabad mozgása. MINDEN ennek lett alárendelve. Hogy jogilag ezáltal rendben legyen a dolog.</div>

de nem tudod felfogni te faszszopó, hogy milyen idegesítő, hogy egy csapat vaadidegen hőzöngő cigány foglalja el a házad? ha nálunk csináltok ilyen murit, én kimegyek a kutyával, aztán óbégathattok a kurva anyátokba
Jun 15, 2012 13:03:12

Szerző: Hegyizsidó Jun 15, 2012 13:03:17
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, lenyugodtam egy kicsit.
Semmi baja a gépnek.

Szerencsére.</div>

Büdös cigány vagy Sodi, ki fogod húzni a gyufát egyszer és valaki úgy összever, hogy vérest fogsz pisálni napokig.

Jun 15, 2012 13:03:17

Szerző: Haim Jun 15, 2012 13:03:38
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, mindegy, minden rendben van.
Vágok egy videót, és megyek vissza asszem.</div>

és mit ebédelsz?
Én indiai csípős csirkét ettem és ittam hozzá egy jó pohár villányi rozét. Te mit fogsz enni?
Jun 15, 2012 13:03:38

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 13:03:58
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
</div>

Programozó vagyok.
A laptop a munkaeszközöm.</div>

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

programozó :DDDDDD mutass már egy munkát, amit csináltál. a vonatozó öregek nem érnek
Jun 15, 2012 13:03:58

Szerző: sodika Jun 15, 2012 13:04:33
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>
és mit ebédelsz?
</div>

Ma lehet, hogy semmit.
Majd este vacsorázok.

Csá.
Jun 15, 2012 13:04:33

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 13:05:00
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, mindegy, minden rendben van.

és mit ebédelsz?
Én indiai csípős csirkét ettem és ittam hozzá egy jó pohár villányi rozét. Te mit fogsz enni?</div>

ma aszkéta üzemmódban van, mert a potenciális ebédmeghívókat bevitték a jagellók. esetleg elmegy a mekibe és elkuynerálja a maradékot.

Jun 15, 2012 13:05:00

Szerző: grafikus007 Jun 15, 2012 13:06:05
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, mindegy, minden rendben van.

és mit ebédelsz?
Én indiai csípős csirkét ettem és ittam hozzá egy jó pohár villányi rozét. Te mit fogsz enni?</div>

zsidó vagy
sodi aszkéta, neki nem kell ennie, különben is, az étel csak matéria. Ami nem is létezik. Vagyis létezik, csak végtelen mennyiségben áll rendelkezésre.
Jun 15, 2012 13:06:05

Szerző: sodika Jun 15, 2012 13:06:29
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
de nem tudod felfogni te faszszopó, hogy milyen idegesítő, hogy egy csapat vaadidegen hőzöngő cigány foglalja el a házad? </div>

Nem kéne kilakoltatni.

Minden rendben volt egyébként.

Én megmondtam többeknek is, hogy aki egyetlen lakó mozgását is akadályozza, annak ellenére, hogy az illető jelzi, hogy ki akar lenni, vagy be akar jönni, azt személyesen jelentem fel bűncselekményért. Nem is történt ilyen.
Jun 15, 2012 13:06:29

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jun 15, 2012 13:06:59
Válasz
(9)
Azt meg vegkepp nem ertem, hogy miert panikoltal a laptopod miatt.

Mar ugyis ket eves, szoval egy-ket even belul ugysem art lecserelni. Mivel munkaeszkoz, ezert gondolom kepeztel ra amortizacios tartalekot. Azt a penzt eloveszed, meg kiegeszted azzal ami a bankszamladon ugyis gyulik, es veszel egy ujat.

A lenyeg az, hogy egeszseges vagy, nem? Akkor minek idegeskedni azon, hogy esetleg tonkrement a laptop?

Es ha tonkrement? Ha jo lenne a laptop, de beteg lennel, az sokkal rosszabb lenne, nem? Tehat legyints arra, hogy eltort a laptop, es orvendj, hogy nem vagy beteg! Latod, mindenre van megoldas,nem kell idgeskedni.
Jun 15, 2012 13:06:59

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Jun 15, 2012 13:07:55
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div>
és mit ebédelsz?
</div>

Ma lehet, hogy semmit.
Majd este vacsorázok.

Csá.</div>

az igen barátom, ha nem hívnak meg ingyenebédre már nem is eszel??
Jun 15, 2012 13:07:55

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jun 15, 2012 13:09:06
Válasz
(1)
Ne hazudj Sodi. A liftet orakon keresztul blokkoltatok.
Jun 15, 2012 13:09:06

Szerző: magyar nemzett Jun 15, 2012 13:09:29
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div>
és mit ebédelsz?
</div>

Ma lehet, hogy semmit.
Majd este vacsorázok.

Csá.</div>

ha eljössz a blahára, veszek neked egy gyrostálat
Jun 15, 2012 13:09:29

Szerző: Hegyizsidó Jun 15, 2012 13:09:48
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
de nem tudod felfogni te faszszopó, hogy milyen idegesítő, hogy egy csapat vaadidegen hőzöngő cigány foglalja el a házad? </div>

Nem kéne kilakoltatni.

Én megmondtam többeknek is, hogy aki egyetlen lakó mozgását is akadályozza, annak ellenére, hogy az illető jelzi, hogy ki akar lenni, vagy be akar jönni, azt személyesen jelentem fel bűncselekményért. Nem is történt ilyen.</div>

Nagyon férfias fenyegetés, Sodi. Feljelented, húúú.

Te tényleg nem hiszed el, hogy ezt nem lehet örökké játszani? Egyszer valaki meg fogja unni. Lehet éppe egy ilyen koppányos vagy valami nemzeti ratyikál.

Jun 15, 2012 13:09:48

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 13:10:28
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>

Nem kéne kilakoltatni.

Én megmondtam többeknek is, hogy aki egyetlen lakó mozgását is akadályozza, annak ellenére, hogy az illető jelzi, hogy ki akar lenni, vagy be akar jönni, azt személyesen jelentem fel bűncselekményért. Nem is történt ilyen.</div>

???? mi az hogy nem kéne kilakoltatni? valaki megvette a lakását. nem fizette a hiteleket, hát nem a kommunizmusban élünk te szar.

nemérted, hogy az akadályozásról van szó, hanem a zavarásról? hogy rontod az életminőségét azzal, hogy ott hőbörögsz? és nem csak te, hanem a többi paraszt, aki cigizik a panelben, meg üvöltözik. miért kell elmegyarazni a társas viselkedés szabályait?

nálunk is van lakó, akit ki fognak baszni, mert nem fizetni a kk-t tíz éve. a kurva anyjáért fizessek én helyette? és ha jöttök segíteni neki, akkor titeteket foglak ütlegelni.

Jun 15, 2012 13:10:28

Szerző: Hegyizsidó Jun 15, 2012 13:12:45
Válasz
(0)
Egyszer kíváncsi lennék, ha a szomszédok nekimennének ezeknek a koppánycigányoknak, akkor abból mi sülne ki. Tuti nemzethalál és vérzivatar, öblös zsidózásokkal.
Jun 15, 2012 13:12:45

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jun 15, 2012 13:20:07
Válasz
(0)
Az a resz fenn van videon, amikor elejti a laptopjat?
Jun 15, 2012 13:20:07

Szerző: sodika Jun 15, 2012 13:24:51
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Egyszer kíváncsi lennék, ha a szomszédok nekimennének ezeknek a koppánycigányoknak, akkor abból mi sülne ki. Tuti nemzethalál és vérzivatar, öblös zsidózásokkal.</div>

A szomszédok szerettek minket.
Vagy közömbösek voltak.
Jun 15, 2012 13:24:51

Szerző: Rotwein Jun 15, 2012 13:25:59
Válasz
(7)
Nem is értem a lakókat igazán. Ha én meghallanám, hogy a lépcsőházban 10-20 ember ilyen cigány hangokon visítozik, és szórja el a csikkeket, 5 percen belül kint lennénk az összes lakóval, és kidobálnánk őket egyesével, mielőtt elkezdik kicsavarni a villanykörtéket. Bár gondolom koppányék direkt az ilyen legalja panelekhez mennek, ahol nyugdíjasokon és 12 órázó létminimumon tengődőkön kívül nincs senki, aki megmozdulna.

De ha legalább valami haszna lenne belőletek a kilakoltatottaknak, akkor már lenne valamilyen kiinduló vitaalap. Ha esetleg ebből lenne pénz, felkészülési ideje, vagy bármi más, amivel megkönnyítenétek az életét. De eddig csak azt láttam, hogy szétbarmoljátok az életterét, bútorokat tesztek tönkre, és ki tudja mennyi kisebb érték tűnik el a lakásból és a lépcsőházból egy-egy ilyen alkalommal.
Jun 15, 2012 13:25:59

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 13:29:55
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Rotwein</div>Nem is értem a lakókat igazán. Ha én meghallanám, hogy a lépcsőházban 10-20 ember ilyen cigány hangokon visítozik, és szórja el a csikkeket, 5 percen belül kint lennénk az összes lakóval, és kidobálnánk őket egyesével, mielőtt elkezdik kicsavarni a villanykörtéket. Bár gondolom koppányék direkt az ilyen legalja panelekhez mennek, ahol nyugdíjasokon és 12 órázó létminimumon tengődőkön kívül nincs senki, aki megmozdulna.

De ha legalább valami haszna lenne belőletek a kilakoltatottaknak, akkor már lenne valamilyen kiinduló vitaalap. Ha esetleg ebből lenne pénz, felkészülési ideje, vagy bármi más, amivel megkönnyítenétek az életét. De eddig csak azt láttam, hogy szétbarmoljátok az életterét, bútorokat tesztek tönkre, és ki tudja mennyi kisebb érték tűnik el a lakásból és a lépcsőházból egy-egy ilyen alkalommal.</div>

10/10

Jun 15, 2012 13:29:55

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 13:32:50
Válasz
(0)
recsi, egyébként lehet, hogy tényleg a laptop a munkaeszköz. kiváló bizonyítékot szolgáltatsz arról, hogy ellenáálltak a hatóságnak, volt egy kis életveszélyes fenyegetés, jó hírnév megsértése stb. biztos van még ezer szar, amit erre rá lehet húzni.

te szolgáltatod a kötelet a koppánygecik akasztásához. szóval, ha az nbh-nak dolgozol, akkor egy szót se szóltam.

Jun 15, 2012 13:32:50

Szerző: NBH ügynök Jun 15, 2012 13:36:33
Válasz
(0)
Endre, a kurva anyádat! Ha holnap bejössz eligazításra mehetsz a főnök elé a szőnyeg szélére magyarázkodni!
Jun 15, 2012 13:36:33

Szerző: LOL Jun 15, 2012 13:37:34
Válasz
(0)

Nem kéne kilakoltatni.</div>

Nem kéne eladósodni a meleg szarig, te panelproli. Ez a verzió az eszedbe jutott már, gyökér?
Jun 15, 2012 13:37:34

Szerző: LOL Jun 15, 2012 13:40:06
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>

Nem kéne kilakoltatni.

Az se biztos, hogy lakáshitel volt. Lehet, hogy simán a közköltséget nem fizette a tolvaj, vagy plazmatv-t vett az istenbarma meg nyaralást, jelzáloghitelből. Aki hülye, az ott dögöljön meg ahol van. Ez rád is vonatozik, te gnóm!

???? mi az hogy nem kéne kilakoltatni? valaki megvette a lakását. nem fizette a hiteleket, hát nem a kommunizmusban élünk te szar.

nemérted, hogy az akadályozásról van szó, hanem a zavarásról? hogy rontod az életminőségét azzal, hogy ott hőbörögsz? és nem csak te, hanem a többi paraszt, aki cigizik a panelben, meg üvöltözik. miért kell elmegyarazni a társas viselkedés szabályait?

nálunk is van lakó, akit ki fognak baszni, mert nem fizetni a kk-t tíz éve. a kurva anyjáért fizessek én helyette? és ha jöttök segíteni neki, akkor titeteket foglak ütlegelni.</div>
Jun 15, 2012 13:40:06

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jun 15, 2012 13:45:17
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Rotwein</div>De ha legalább valami haszna lenne belőletek a kilakoltatottaknak, akkor már lenne valamilyen kiinduló vitaalap. </div>

A legdurvabb nem is az, hogy nincs hasznuk a szerencsetlen adosoknak, hanem az, hogy teljesen lejaratjak ezt az ugyet.

Hiszen tutira vannak tenyleg csalo, hatalmukkal visszaelo es sajat zsebre dolgozo vegrehajtok. Meg a bankok meg a koveteleskezelo cegek is nyilvan nem mindig jogszeruen jarnak el.

De ha az ember azt latja, hogy lecsuszott, taplo prolik, manifeszt paranoid elmebetegek es eletukben soha egy percet nem dolgozott recskagnomok hoborognek, akkor senki ertelmes nem fog mellejuk allni. Egyszeruen azert, mert ez egy gusztustalan tarsasag.

Mert innentol minden korrupt vegrehajtonak csak le kell jatszania a mai videot, es onnantol nektek harangoztak.
Jun 15, 2012 13:45:17

Szerző: Korrupt végrehajtók Jun 15, 2012 13:49:42
Válasz
(2)
*szeretik snecit és a csürhéjét*
Jun 15, 2012 13:49:42

Szerző: sodileaks Jun 15, 2012 14:09:39
Válasz
(0)
ilyen hisztit egy szaros laptop miatt... sneci te elmebeteg vagy.
Jun 15, 2012 14:09:39

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 14:14:22
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>ilyen hisztit egy szaros laptop miatt... sneci te elmebeteg vagy.</div>

kibazott gyönyörű! és volt pofája leönzőzni a nőt. meg az együttérzését kérni, miután elkezdett örjöngeni a gyereke mellett . hatalmas.

tejesen debil ez a féreg, azt hiszi, hogy neki minden jár és az egész világ körülötte forog. ezért baszik rá mindig.

Jun 15, 2012 14:14:22

Szerző: rendőr kisbusz Jun 15, 2012 14:15:21
Válasz
(6)
* Balogh Béla beleokádott a könnygáztól *
Jun 15, 2012 14:15:21

Szerző: tény az,hogy Jun 15, 2012 14:17:39
Válasz
(6)
*Balogh az olcsó cigitől okádik*
Jun 15, 2012 14:17:39

Szerző: Balogh Béla Jun 15, 2012 14:19:51
Válasz
(4)
Mi az hogy behánytam? Még be is fostam!!!
Jun 15, 2012 14:19:51

Szerző: sodika Jun 15, 2012 14:23:07
Válasz
(0)
A Koppányosok, és Molnár F. Árpád előállítva a mai kilakoltatásról.
Friss, 3 perces interjú Hermán Péterrel, arról, mi történt ezután.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WsJIyl2L3vA" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WsJIyl2L3vA</a>
Jun 15, 2012 14:23:07

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Jun 15, 2012 14:23:37
Válasz
(0)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WsJIyl2L3vA" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WsJIyl2L3vA</a>

gratulálok Endre, faszán hazudozol Hermán komádnak, és megint mehet a feljelentés ellene, és ehhez te szállítottad a kötelet :))
Jun 15, 2012 14:23:37

Szerző: pimpa Jun 15, 2012 14:24:11
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A Koppányosok, és Molnár F. Árpád előállítva a mai kilakoltatásról.
Friss, 3 perces interjú Hermán Péterrel, arról, mi történt ezután.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WsJIyl2L3vA" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WsJIyl2L3vA</a></div>

téged miért nem állítottak elő? te nem vagy koppányos?
te köcsög gyáva szar
Jun 15, 2012 14:24:11

Szerző: törzsgyökeres Jun 15, 2012 14:26:48
Válasz
(0)
csalódott vagyok, hogy sneci laptopja nem tört szarrá. mekkora sírás lett volna, belegondolni is gyönyörű.:))
Jun 15, 2012 14:26:48

Szerző: sodika Jun 15, 2012 14:27:21
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>csalódott vagyok, hogy sneci laptopja nem tört szarrá. mekkora sírás lett volna, belegondolni is gyönyörű.:))</div>

Én téged nem szeretlek.
Csúnya vagy.
Jun 15, 2012 14:27:21

Szerző: sodika Jun 15, 2012 14:27:36
Válasz
(0)
És undok.
Jun 15, 2012 14:27:36

Szerző: grafikus007 Jun 15, 2012 14:27:44
Válasz
(0)
baleset a laptoppal, lol, sneci, te ennyire szeretsz hazudozni?
Jun 15, 2012 14:27:44

Szerző: grafikus007 Jun 15, 2012 14:28:17
Válasz
(0)
mekkora egy féreg vagy te sneci, nem találok szavakat
Jun 15, 2012 14:28:17

Szerző: Hegyizsidó Jun 15, 2012 14:28:28
Válasz
(3)
Az is vicc, hogy ilyen senkiháziak(Hermán meg Sodi) a sajtófecnijükkel ugyanolyan jogokat élveznek, mint akármelyik valódi újságíró. Egy fenci miatt elengedik őket.
Döbbenet.

Miközben előre tudnak a balhékról, részt is vesznek benne, propagálják a törvénysértéseket. Ezt is csak itt Abszurdisztánban lehet megcsinálni.
Jun 15, 2012 14:28:28

Szerző: sodika Jun 15, 2012 14:29:27
Válasz
(0)
De most tényleg, próbálj szerethető ember lenni, ez az undor kárörvendés és kárvárás nagyon csúnya jellemhiba.

Gondolj el ezen, csak ennyit mondok.

(Ejnye, olyan ideges voltam, hogy kompenzálásként túlnyugodtam magam túlságosan barátságosra. Ez nem állapot. :DD)
Jun 15, 2012 14:29:27

Szerző: grafikus007 Jun 15, 2012 14:30:55
Válasz
(0)
miért hazudsz a barátaidnak, zsidó?
Jun 15, 2012 14:30:55

Szerző: sodileaks Jun 15, 2012 14:32:22
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>(Ejnye, olyan ideges voltam, hogy kompenzálásként túlnyugodtam magam túlságosan barátságosra. Ez nem állapot. :DD)</div>

hányszor verted ki?
Jun 15, 2012 14:32:22

Szerző: sodika Jun 15, 2012 14:33:00
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>
Miközben előre tudnak a balhékról, részt is vesznek benne, propagálják a törvénysértéseket.</div>

Miben vettünk mi részt?
Tudósítottunk, de nem pakoltunk, nem barikádoztunk, nem láncoztunk. Se én, se Péter. És mindenről a Facebook-ról tudunk, teljesen nyilvános falakról, mint bárki más.
Jun 15, 2012 14:33:00

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jun 15, 2012 14:33:33
Válasz
(1)
Nem is ertem, hogy miert nem oszt Herman minden kappanyosnak egy sajtoigazolvanyt a kvazi-ujsagjahoz.
Jun 15, 2012 14:33:33

Szerző: sodileaks Jun 15, 2012 14:34:01
Válasz
(0)
végre megtudtuk mi sneci gyengepontja. valahogy el kéne kobozni a laptopját...
Jun 15, 2012 14:34:01

Szerző: grafikus007 Jun 15, 2012 14:34:02
Válasz
(0)
zsodi, a folyamatos hazudozás csúnya jellemhibának számít a fajtádnál?
Jun 15, 2012 14:34:02

Szerző: törzsgyökeres Jun 15, 2012 14:34:47
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>csalódott vagyok, hogy sneci laptopja nem tört szarrá. mekkora sírás lett volna, belegondolni is gyönyörű.:))</div>

Én téged nem szeretlek.
Csúnya vagy.</div>

és még mennyire nem fogsz szeretni a jövőben...csak még nem tudod, hogy mi vár rád...:))

válogatott geciségekkel készülök ellened. minél szarabb neked, nekem annál jobb. hiszen egy féreg vagy akit el kell taposni, Hahó!
Jun 15, 2012 14:34:47
« 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 »
1682743 komment.

1 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™