Nyugi, nem a Sodi fizeti a jegyet.
Apply gomb, HAHÓ!
Ismétlem, NEM a Sodi fizeti a jegyet.
Tajgi folyamatosan vagdalkozik facebookon, mindenkinél bepróbálkozik, akiről azt hiszi, hogy troll. Le kell szarni magasról a kókadt faszú alkoholista buzit. Hamarosan úgyis vagy vigyorgóba vagy sittre kerül újra. Neki már nincs jövője, ez már a végjáték.
ja, mar masfel napja nem irt ide? akkor teljesen rendben van minden, hiszen csak abban egyezett meg a trollokkal, hogy SOHA tobbet nem olvassa a forumot, SOHA tobbet nem ir ide, SOHA tobbet nem spicliskedik, eltakarodik dolgozni, amirol munkaltatoi igazolast tolt fel, es megmossa a zsiros, undorito, emos hajat. a kis buzi ezek kozul semmit sem tartott be, pedig a trollok leszedtek a szocikket. sot, ahogy kiszabadult a dagadek, rogton elkezdett vamzerkedni a falan. allitsuk mar vissza a tanszek tiszteletet, es buntessuk meg a kutyabaszo herbaldiler kisruszkit!
Nem zsír nem ír ide másfél napja, hanem Eszmi a "beépült" nickjével. Zsírt leszarom, de nem kéne idecsalni, Hahó! Még a végén vesekövet kapunk a baromságaitól
Ezen kivételesen hangosan felröhögtem! XD
Szerintem mehet Zsírnak, Eszmeraldának és Tajginak is a faszerdő, teljesen fölösleges szelektálni.
Úgy volt hogy te is eltakarodsz innen a kecibe, boborjánszopkodó retardált! Ez nem Zsírfórum, hányszor írjuk még le?
Endre, a rejszolásaidról is vezetsz táblázatot?
lehetne, hogy ne név nélkül uszítsál?
Most van ékezeted vagy nincs? Miért haragszol zsírra ennyire?
Kicsit tényleg idegesítő, hogy több alteregóval nyomul itt egy retard. Mindjárt indul MC BanHammer...
Nem tökmindegy? Ban neki, a többit meg intézi az Iron Gnome.
Tény, hogy a disznó meg a Sodi jobb műsort produkál. Én Tajgi nélkül is meglennék, ha lehet ilyet kérni. Viszont a mérnök úrral mi van? Farkasanyó lekapcsolta a netet a gyerekszobában? Vajon megvan még az elsikkasztott adományokból vásárolt iMac, vagy már ő is összeszigszalgozott Acerrel nyomul?
Te meg cseréld már ki légyszi a "rögzített telefonbeszélgetés" linkjét erre:
soundcloud.com/user-51081973/ohelo-ez-itt-egy-technikai-proba
Itt van embed kód is, csak egy copypaste az egész: pastebin.com/pGJBkJyf
Szerintem azért nem csak ennyi a gond vele. Hanem például az, hogy nincs még bezárva a vigyorgóba egy kis anális tágításra.
lecsúsztam róla. Mit csinált?
Engem is érdekelne. Látom a változtatásokon, hogy beírt neveket, de már későn klikkeltem oda. Nem nézek naponta Sodipédiát
Én eddig sem reggeltem, ezután sem áll szándékomban, de olvasni-beírogatni azért szeretnék. Ezzel együtt vendégként elfogadom azt, amit a szerkesztők tesznek majd.
Mekkora pofont kaptál Vera nénitől? Hiába próbálod menteni a menthetetlent, a péniszmentő oldal éles és hasznos. Ahogy bekerül a köztudatba, napi szinten fogod kapni a pofonokat. És ne itt kommunikálj Vera nénivel, te foshalom! Könyörögj neki szépen, ha kienged a kisszobából. Nem érted, hogy miért lett ideges? Mert jól kibasztál vele. De majd ha kitesz az utcára meg fog nyugodni, ne félj!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ez azt jelenti, hogy magyar nyelvű német nyelvkönyv, amit Törpapa guberált nekem.
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A mióta dólgozok mem kel kuberálnóm haszúg pémisz ránkató Sódi! Mek vehetekk bár mijen kőnyvet amijet csakk akarók mer napí tísz eszer fórintot keressek!
Bizony, az Sodika-félék pedig 33 éves fejjel hagyják, hogy egy nyugdíjas pár tartsa el őket, fizessék a rezsijét, a kosztját, a nyelvtanulását, mert annyi pénze sincs.
BASZOTT NAGY ÖNGÓL, ENDRE!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Miért nem takarodsz el a kurva anyádba? Viccen kívül. Akárki is vagy, az elmúlt évek legszarabb műsorát nyomatod itt. Ráadásul totál feleslegesen, mert 20 másodperc alatt törlik az összes hozzászólásodat. Miért nem veszed inkább a kezedbe a kókadt faszodat, és próbálod kigyúrni? Sokkal nagyobb élmény.
Most akkor budapesti? Nem Pátyon élsz a Sodi? Egyébként meg napi 8000-et skálázó, vérprofi informatikus vagy, esetleg kvázi hajléktalan? Andikának szerintem az előbbit próbáltad beadni, hazug zsidó!
Ez az impotens? Mert akkor szokásosnál is agresszívebbre itta magát, ez műsor még az ő szintjénél is sokkal lejjebb van. Ban+del plz!
Jó ötletek, egyszer talán lesz is valami hasonló, de a jelenlegi rendszer is elég hatékony. A személyzetnek (moderátrolloknak) csak annyi a dolguk, hogy nyomják a bant minden irritáló retardra, az Iron Gnome új fejlesztései pedig az elmúlt napok tapasztalatai alapján még ilyen, többfrontos helyzetben is csak elviselhető mennyiségben engedik át szennyet.
Úgy érted, hogy havonta 70 ezer forintból tengődő kisnyugdíjasok fizetik ki helyette?
Szmájlizol, tehát hazudsz.
Ezek szerint nagy balhék vannak a honlap miatt a Kolosy téren. Helyes. Akkor jó az irány.
azért ne feledjük, hogy ez a fórum pont az elősoderáció miatt jött létre. ha itt is az lesz, a retardok győztek, no pasarán!!!
Ma elmegy minden.
A nomvember 1-től napi átlag 5 küldést tartani fogom.
Már most a hétvégén, visszamenőlegesen is.
Na önéletrajzozás, csá.
hány válasz jött? a recskai klán bécsi ismerőse nem számít annak
Túl hosszú. Ennyi szart a kutya nem olvas végig, nekem legalábbis eszembe nem jutott ilyen marhaságokra vesztegetni az időmet.
Na meló, csá.
= veraneni vagy rocskai geri nagyon csunyan felkerdezte a haziallatot.
Milyen részegeket provokált? Az eredeti sztori nem az volt, hogy csak simán bicikliztetek, és a részeg minden ok nélkül támadt rátok? Már azt sem tudod, mit hazudtál, te szar! Komoly pénzt mernék tenni arra, hogy ennél sokkal közvetlenebbül köthető Andihoz és Chrishez az orrod összetörése. Mondjuk pl Chris csapott pofán, majd mikor sírva rendőrrel fenyegetőztél, akkor Andi elnézést kért, és megígérte, hogy segít neked mindenben, csak ne szólj a zsaruknak, igaz? Ezért nem volt ott semmiféle mentő (amit te utána behazudtál), meg semmiféle orvosi ellátás, csak napokkal később, amikor már nem bírtál a fájdalommal. És ezért kellett neked első éjszaka a városban csövezned, és nem maradhattál meg a kanapén sem Andiéknál. Meséld el, hogy miért csináltad a balhét? Mert nem mondta el előre, hogy pasija van, igaz? Meg mert nem hagyta, hogy nála lakjál. Ugye? Eltaláltuk, zsidó? NE NÉZZÉL MINKET HÜLYÉNEK.
Ennyi.
Felénk dobott egy széket, jah.
De ezután nem kellett volna tovább heccelni.
Hanem szó nélkül tovább kellett volna menni, ahogy én tettem.
Rá se nézve.
Sodi a biciklin = alien szovet femvazon
Ismétlem, biciklizni sem tudsz, úgyhogy szerintem hagyjuk a hazudozást, ha lehetséges.
A következő bírósági tárgyalásodra elkezdtél már készülni, vádlott?
November 20, 8:00, BKKB
Es mit mondott rocskai gergo, amikor a peniszmento honlapot meglatta?
Kozel a blaha?
Ha be is szólt volna valami ilyesmit, azt a te német "tudásoddal" nem értetted volna meg. Ahogy töppedt is írta, kizárt, hogy tudsz biciklizni. Annyi verziót hazudtál össze erről, hogy már te magad sem tudod.
Mivel húztad fel annyira Christ, hogy átalakította a kilincsorrod? Ránézésre nagydarab, izmos pali, simán átszabja a pofázmányodat egy ütéssel.
Kicsit hiányoltam a saját fotómat a honlapról, ha már ügyvezetője lettem a Pénzmentő Plusz Kft.-nek. Ha az üzemeltető tudná ezt pótolni, nagyon jó napom lenne. Nszksz!
Tehát a legújabb verzió: bicikliztetek, erre valaki se szó, se beszéd, hozzátok vág egy széket. Ezután Andi beszól neki, a részeg pedig utolér benneteket és megver. Mond, közlekedtél te már biciklivel egyáltalán? Esetleg láttál már valakit élőben biciklizni? Kizárt, hogy egy gyalogos utolérjen, ha te nem szeretnéd.
Az egy banyatank volt, vagy valami hasonló.
Erre már előállt egy hazugsággal: pirosra váltott a lámpa. De lehet, hogy a helyszín is egy körtér volt. Jól mondom, Sodi?
Igen. De legújabb verzió ez, mindig ugyanezt mondtam.
Mert így történt.
Na meló, csá.
Igen.
Bonyolult nap
Nov 07, 2015 13:28:49
Sajnos elbasztam a mail exchange beallitast a penzmenton igy nemtok levelet fogadni csak kuldeni. Pup, tolmacsold mar Veraanyu valaszat a levelemre kerlek.
Nov 07, 2015 13:28:49
-
Nov 07, 2015 13:32:25
4 megrendelő=4 nyelvtanár."természetben" fizet a púpos cserébe heti egy-másfél órát játszanak autiboyal.
Senki ne képzelje hogy itt tényleges pénzcsere zajlik.Egyszerűen kitalálta magának púp hogy mennyi lehet a "nyelvóra" ára és ő ennyit keres mert megtartják neki az órákat.Vajon miért mindent más fizet sodráknak ami nincs az excellben?A válasz egyszerű,mert ezek az összegek csak a fejében léteznek,bármi más amihez valódi pénz kell már az autiködön kívül esik.
Senki ne képzelje hogy itt tényleges pénzcsere zajlik.Egyszerűen kitalálta magának púp hogy mennyi lehet a "nyelvóra" ára és ő ennyit keres mert megtartják neki az órákat.Vajon miért mindent más fizet sodráknak ami nincs az excellben?A válasz egyszerű,mert ezek az összegek csak a fejében léteznek,bármi más amihez valódi pénz kell már az autiködön kívül esik.
Nov 07, 2015 13:32:25
-
Nov 07, 2015 13:47:07
4 megrendelő=4 nyelvtanár."természetben" fizet a púpos cserébe heti egy-másfél órát játszanak autiboyal.
Ja és ezért pörög Kaufi kárpiján annyit mert keményen beüti az autiködöt az 5 ezer forint.Az éjszakai auticunamik gyakoriságából ez nagyjából egy heti apanázsa amit máskor likőrkére költhet a gyagyás. Senki ne képzelje hogy itt tényleges pénzcsere zajlik.Egyszerűen kitalálta magának púp hogy mennyi lehet a "nyelvóra" ára és ő ennyit keres mert megtartják neki az órákat.Vajon miért mindent más fizet sodráknak ami nincs az excellben?A válasz egyszerű,mert ezek az összegek csak a fejében léteznek,bármi más amihez valódi pénz kell már az autiködön kívül esik.
Nov 07, 2015 13:47:07
KV
Nov 07, 2015 14:18:16
A James Bond kurva szar különben. A régi kommenthaverságunk jegyében azt javaslom, ne költs rá pénzt.
Nyugi, nem a Sodi fizeti a jegyet.
Nov 07, 2015 14:18:16
broni
Nov 07, 2015 14:19:09
sodi, add meg molnár krisztinának az 1500 ft-ot!!!mintha fogyna, miattad!!!!!!
Nov 07, 2015 14:19:09
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 07, 2015 14:27:39
x30)
Sajnos elbasztam a mail exchange beallitast a penzmenton igy nemtok levelet fogadni csak kuldeni. Pup, tolmacsold mar Veraanyu valaszat a levelemre kerlek.
Apply gomb, HAHÓ!
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 07, 2015 14:51:30
x30)
Lesz élő közvetítés a moziból?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2015 14:52:58
x38)
SoDI, ne nézd meg a James Bondot. Inkább töltsd le. Nem egy nagy durranás, ne adj rá ki pénzt. Inkább vegyél PS4-et xD
nyalóka
Nov 07, 2015 14:54:39
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!
A korcs mondta, hogy ha egy héten nincsenek nyelvórái, akkor depressziós lesz. Nekem az a gyanúm, hogy Vera néni valamelyik pszichológus, pszichiáter vagy gyógypedagógus ismerőse foglalkozik a retardálttal már egy ideje. Nincs semmilyen CV meg állásra jelentkezés. Néha, orvosi tanácsra kitalálnak neki valami kamu munkát, hogy javuljon a kedélyállapota, annak az eredménye az Apply gomb megkeresésére irányuló expedíció is.
Pénzt már hosszú ideje nem keresett, nagyon jól kötőjel trolléga, egyszerűen arról van szó, hogy a Vera néni által biztosított szolgáltatások ellenértékét próbálja meghatározni, és mivel ezeket megkapta, KVÁZI annyi pénzt megkeresett. Mert ugye másképp hogyan is kaphatná meg. A Sodi.
A korcs mondta, hogy ha egy héten nincsenek nyelvórái, akkor depressziós lesz. Nekem az a gyanúm, hogy Vera néni valamelyik pszichológus, pszichiáter vagy gyógypedagógus ismerőse foglalkozik a retardálttal már egy ideje. Nincs semmilyen CV meg állásra jelentkezés. Néha, orvosi tanácsra kitalálnak neki valami kamu munkát, hogy javuljon a kedélyállapota, annak az eredménye az Apply gomb megkeresésére irányuló expedíció is.
Pénzt már hosszú ideje nem keresett, nagyon jól kötőjel trolléga, egyszerűen arról van szó, hogy a Vera néni által biztosított szolgáltatások ellenértékét próbálja meghatározni, és mivel ezeket megkapta, KVÁZI annyi pénzt megkeresett. Mert ugye másképp hogyan is kaphatná meg. A Sodi.
Nov 07, 2015 14:54:39
KV
Nov 07, 2015 14:55:01
SoDI, ne nézd meg a James Bondot. Inkább töltsd le. Nem egy nagy durranás, ne adj rá ki pénzt.
Ismétlem, NEM a Sodi fizeti a jegyet.
Nov 07, 2015 14:55:01
-
Nov 07, 2015 14:58:30
zsirrol lesz szo. ez a kis fereg megint idepofatlankodott, spicliskedett a sertes oldalan, majd jott a mar klasszikusnak szamito 'kiborultam' magyarazattal. tovabbra sem dolgozik, tovabbra is itt sztalkerkodik, de meg ide is bufog. es most nem eszmirol van szo, hanem az igazi herbaldilerrol, boros laszlorol a tiszavasvari voroshadsereg utca 23bol. egy kilences erossegu dubbenest javaslok, hatha attol ujra meghunyaszkodik a kutyabaszo. dalbir, tedd a dolgod!
Nov 07, 2015 14:58:30
zs
Nov 07, 2015 14:59:45
Jaj, most ne! Fájnak a veseköveiem!
Nov 07, 2015 14:59:45
IP-látó Irén
Nov 07, 2015 15:02:23
Aki most ír zsír néven és próbál ordenáré módon viselkedni, az nem zsír, Hahó! Eszmi az, hogy védje a seggét. A másik nickjéről nem is írt már másfél napja, pedig azzal nagyon erősen koncentrált, hogy beépüljön.
Tajgi pedig lukra futott a trollvadászattal, A figyelmetlen troll nem az volt, akit ő gondol (az illető profilképe nem az volt, és nem is változtatta meg az eredetit), de ezt már egyszer eljátszotta egy másik K betűsnél. Borzalmasan amatőr vagy, tajgi!
Tajgi pedig lukra futott a trollvadászattal, A figyelmetlen troll nem az volt, akit ő gondol (az illető profilképe nem az volt, és nem is változtatta meg az eredetit), de ezt már egyszer eljátszotta egy másik K betűsnél. Borzalmasan amatőr vagy, tajgi!
Nov 07, 2015 15:02:23
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 07, 2015 15:05:16
x30)
töppedt buzigolyók
Nov 07, 2015 15:05:22
Aki most ír zsír néven és próbál ordenáré módon viselkedni, az nem zsír, Hahó! Eszmi az, hogy védje a seggét. A másik nickjéről nem is írt már másfél napja, pedig azzal nagyon erősen koncentrált, hogy beépüljön.
Tajgi folyamatosan vagdalkozik facebookon, mindenkinél bepróbálkozik, akiről azt hiszi, hogy troll. Le kell szarni magasról a kókadt faszú alkoholista buzit. Hamarosan úgyis vagy vigyorgóba vagy sittre kerül újra. Neki már nincs jövője, ez már a végjáték.
Nov 07, 2015 15:05:22
Hiénaverő
Nov 07, 2015 15:05:51
Eszmeralda, kicsit unalmas már hogy mindenki leszarná Zsírt, ha te nem ugatnál róla itt folyamatosan. Havonta egyszer szóba kerül és ennyi. Ha téged ennyire érdekel a szerelmed, programoztass le egy Zsírfórumot, aztán ott kutyabaszózhatsz amennyit akarsz. Tudunk egy véjpjofit, aki egy éjszaka alatt összedobja neked, Hahó! [email protected]
Zsír, te meg jó nagy hülye vagy ha ezek után nem küldöd el gennyesnek az aktát. Intéznénk egy nagy faszerdőt az ősellenségednek, mert már nagyon kezd felbaszni minket, Hahó! De a legszebb az lenne ha csatolnád a munkáltatóit is az akta mellé, hogy lássuk, komolyan gondolod. Releváns adatokat kisatírozhatod, bizalmasan kezeljük.
Zsír, te meg jó nagy hülye vagy ha ezek után nem küldöd el gennyesnek az aktát. Intéznénk egy nagy faszerdőt az ősellenségednek, mert már nagyon kezd felbaszni minket, Hahó! De a legszebb az lenne ha csatolnád a munkáltatóit is az akta mellé, hogy lássuk, komolyan gondolod. Releváns adatokat kisatírozhatod, bizalmasan kezeljük.
Nov 07, 2015 15:05:51
-
Nov 07, 2015 15:06:12
ja, mar masfel napja nem irt ide? akkor teljesen rendben van minden, hiszen csak abban egyezett meg a trollokkal, hogy SOHA tobbet nem olvassa a forumot, SOHA tobbet nem ir ide, SOHA tobbet nem spicliskedik, eltakarodik dolgozni, amirol munkaltatoi igazolast tolt fel, es megmossa a zsiros, undorito, emos hajat. a kis buzi ezek kozul semmit sem tartott be, pedig a trollok leszedtek a szocikket. sot, ahogy kiszabadult a dagadek, rogton elkezdett vamzerkedni a falan. allitsuk mar vissza a tanszek tiszteletet, es buntessuk meg a kutyabaszo herbaldiler kisruszkit!
Nov 07, 2015 15:06:12
Irén
Nov 07, 2015 15:07:41
Nem zsír nem ír ide másfél napja, hanem Eszmi a "beépült" nickjével. Zsírt leszarom, de nem kéne idecsalni, Hahó! Még a végén vesekövet kapunk a baromságaitól
Nov 07, 2015 15:07:41
nyalóka
Nov 07, 2015 15:08:11
Szerintem mehet Zsírnak, Eszmeraldának és Tajginak is a faszerdő, teljesen fölösleges szelektálni.
Nov 07, 2015 15:08:11
Hiénaverő
Nov 07, 2015 15:08:13
Úgy volt hogy te is eltakarodsz innen a kecibe, boborjánszopkodó retardált! Ez nem Zsírfórum, hányszor írjuk még le?
Nov 07, 2015 15:08:13
stressznélküli nyugi
Nov 07, 2015 15:08:36
Itt alul, pirossal bekereteve láthatod, hogy augusztus 1-től a számolt összeg 81%-a ki lett fizetve. A maradék 19% két nagyobb projekt, aminek éppen a tesztelése folyik, de eddig minden rendben vele, így jövő héten kb. 150 ezret egyban várok ezekből, és akkor ez meg fogja rögtön közelíteni a 100%-ot.
Endre, a rejszolásaidról is vezetsz táblázatot?
Nov 07, 2015 15:08:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 07, 2015 15:09:30
x30)
Lehet, hogy zsír is skizo, mint tajgi, és esmeralda meg tiborveres is csak az ő fejében létezik. És már annyira beteg, hogy a különböző egói különböző IP-ket használnak.
Brian
Nov 07, 2015 15:09:43
lehetne, hogy ne név nélkül uszítsál?
Nov 07, 2015 15:09:43
nyalóka
Nov 07, 2015 15:10:44
Homályosítsanak már fel a veterán trollok, de nem Zsír panaszkodott a vesekövéről meg nem ő írt Porks oldalára? Egyet értek, hogy nem kéne idecsalogatni, de ha a fentieket ő művelte, akkor azért az nagyon nem oké. Tévednék?
Nov 07, 2015 15:10:44
khm
Nov 07, 2015 15:10:50
Most van ékezeted vagy nincs? Miért haragszol zsírra ennyire?
Nov 07, 2015 15:10:50
Hiénaverő
Nov 07, 2015 15:11:30
Ezeket az álzsírokat és eszmeraldákat nem lehetne permabanra kivágni? Vagy mind proxyzik? * ásít *
Nov 07, 2015 15:11:30
Zsíros Eszmeralda
Nov 07, 2015 15:14:44
Ezeket az álzsírokat és eszmeraldákat nem lehetne permabanra kivágni? Vagy mind proxyzik? * ásít *
Kicsit tényleg idegesítő, hogy több alteregóval nyomul itt egy retard. Mindjárt indul MC BanHammer...
Nov 07, 2015 15:14:44
Zulu
(
x15)
Nov 07, 2015 15:14:49
x15)
Homályosítsanak már fel a veterán trollok, de nem Zsír panaszkodott a vesekövéről meg nem ő írt Porks oldalára? Egyet értek, hogy nem kéne idecsalogatni, de ha a fentieket ő művelte, akkor azért az nagyon nem oké. Tévednék?
papúcsoss deniel krég
Nov 07, 2015 15:15:39
Sódi ne halgas a trólokra naggyon jo a dzsémsz bónd fílm. Én már látam 3 dében. Van rá pénzzed ha kel túdok kölcsönn adní.
Nov 07, 2015 15:15:39
broni
Nov 07, 2015 15:18:03
én is láttam a bondot, arrol szól, hogy bond iszlamista lesz, és felrobbant egy csomó seggfejet!!!!kurva jó film!+!!!!
Nov 07, 2015 15:18:03
-
Nov 07, 2015 15:18:37
Eszmi, menj már a faszba, mielőtt megy neked is a faszerdő. Hányszor küldjünk már el a gecibe ? Elég aljas dolog, hogy a saját háborúdat zsírral másokkal akarod megvívatni. Ha annyira irritál, veresd meg, vagy tudomisén, de ne itt próbáld úgy hergelni az embereket, hogy mindenki tudja, ki vagy.
Nov 07, 2015 15:18:37
nyalóka
Nov 07, 2015 15:19:54
Tény, hogy a disznó meg a Sodi jobb műsort produkál. Én Tajgi nélkül is meglennék, ha lehet ilyet kérni. Viszont a mérnök úrral mi van? Farkasanyó lekapcsolta a netet a gyerekszobában? Vajon megvan még az elsikkasztott adományokból vásárolt iMac, vagy már ő is összeszigszalgozott Acerrel nyomul?
Nov 07, 2015 15:19:54
-
Nov 07, 2015 15:20:43
Zsírnak pedig mehet vissza a szócikke, amíg ki nem adja Eszmeraldát, aztán megint lekerülhet. Ami sok, az sok.
Nov 07, 2015 15:20:43
Zsery
Nov 07, 2015 15:22:02
Te meg cseréld már ki légyszi a "rögzített telefonbeszélgetés" linkjét erre:
soundcloud.com/user-51081973/ohelo-ez-itt-egy-technikai-proba
Itt van embed kód is, csak egy copypaste az egész: pastebin.com/pGJBkJyf
Nov 07, 2015 15:22:02
-
Nov 07, 2015 15:22:06
Tajgival annyi a gond, hogy kurva idegesítő az analfabéta helyesírása.
Nov 07, 2015 15:22:06
nyalóka
Nov 07, 2015 15:24:00
Tajgival annyi a gond, hogy kurva idegesítő az analfabéta helyesírása.
Szerintem azért nem csak ennyi a gond vele. Hanem például az, hogy nincs még bezárva a vigyorgóba egy kis anális tágításra.
Nov 07, 2015 15:24:00
Hiénaverő
Nov 07, 2015 15:27:27
Impotosz szétbarmolta a SodiPédiát. Kőkemény intevenciót javaslok.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ki_kicsoda_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ban%3F
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ki_kicsoda_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ban%3F
Nov 07, 2015 15:27:27
Vera néni
Nov 07, 2015 15:28:34
Miért tud tajgi regelni és belefosni a wikibe? Amúgy egy klikkel lett visszaállítva az ámokfutásod, amit 2 napja csinálsz, te puhapöcsű idióta.
Nov 07, 2015 15:28:34
Schwezoff David
Nov 07, 2015 15:30:30
Shodi, hogy unnepeltetek a kommer recskaiekkal november 7.-et?
Moszkovszkoje igrisztoje pezsgot durrantottatok a teli palota iranyaba?
Moszkovszkoje igrisztoje pezsgot durrantottatok a teli palota iranyaba?
Nov 07, 2015 15:30:30
nyalóka
Nov 07, 2015 15:30:58
A kókadtfaszú borzasztóan unalmas. Nem vicces, semmi új nincs benne, nem az aktuális kontentre reagál. Magában őrjöng részegen és begyógyszerezve. Vannak intézmények, ahol ezt lehet, de még mezei hallgatóként is azt gondolom, hogy az ELTE Snecológia Tanszék nem ilyen. Szerény meglátásom szerinte a ban+del a megoldás.
Nov 07, 2015 15:30:58
töppedt buzigolyók
Nov 07, 2015 15:31:04
Miért tud tajgi regelni és belefosni a wikibe? Amúgy egy klikkel lett visszaállítva az ámokfutásod, amit 2 napja csinálsz, te puhapöcsű idióta.
Nov 07, 2015 15:31:04
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 07, 2015 15:33:54
x30)
JAVASLAT
- A kék nickesek minél nagyobb része kapjon jogot a fekete kommentek engdélyezésére, törlésére és a kapcsolódó IP-bannolására (broni linkjeit nem vállalom).
- A fekete nickes kommentek csak jóváhagyás után jelenjenek meg, a jóváhagyás időpontjában és dátumával (mert a beküldés szerinti idővel vadászni kéne őket a múltban).
- A mostani gördülékenység fenntartása érdekében érdemes lenne minden jelenlegi fekete törzskommentelőnek kékre váltania (broninak majd segítünk).
- Kék nicket az kaphasson, aki előtte 100 jóváhagyott kommentet nyomott feketéről, ugyanarról az IP-ről, 1 hónapnál nem rövidebb idő alatt.
- Ha bekékülés után kiderül, hogy csak egy kitartó retard volt, törlődik a kék a nickje és folytathatja a próbálkozást feketében.
- A kék nickesek minél nagyobb része kapjon jogot a fekete kommentek engdélyezésére, törlésére és a kapcsolódó IP-bannolására (broni linkjeit nem vállalom).
- A fekete nickes kommentek csak jóváhagyás után jelenjenek meg, a jóváhagyás időpontjában és dátumával (mert a beküldés szerinti idővel vadászni kéne őket a múltban).
- A mostani gördülékenység fenntartása érdekében érdemes lenne minden jelenlegi fekete törzskommentelőnek kékre váltania (broninak majd segítünk).
- Kék nicket az kaphasson, aki előtte 100 jóváhagyott kommentet nyomott feketéről, ugyanarról az IP-ről, 1 hónapnál nem rövidebb idő alatt.
- Ha bekékülés után kiderül, hogy csak egy kitartó retard volt, törlődik a kék a nickje és folytathatja a próbálkozást feketében.
-
Nov 07, 2015 15:33:58
Engem is érdekelne. Látom a változtatásokon, hogy beírt neveket, de már későn klikkeltem oda. Nem nézek naponta Sodipédiát
Nov 07, 2015 15:33:58
-
Nov 07, 2015 15:35:54
JAVASLAT
Én eddig sem reggeltem, ezután sem áll szándékomban, de olvasni-beírogatni azért szeretnék. Ezzel együtt vendégként elfogadom azt, amit a szerkesztők tesznek majd.
Nov 07, 2015 15:35:54
sodika
Nov 07, 2015 15:38:01
Egyébként jól látható, hogy nagyszerűen értetek ahhoz, hogy feszültséget keltsetek azok közében, akik hasonlatosak az Andikához (ez ugye az én számból már nem igazán dícsérő jellemzés), és hogy ez ne történjen meg azok körében, akik cseppnyit is értelmesebbek az Andikánál.
Ez pl. Kaufmannnál jól felmérhető. Megtette a nyilvános felhívást a vérdíjra, és vele együtt a feljelentéseket, de ezen túl nem aggódja halálra a témát. Hasonlóképpen vagyok ezzel én is (annyi különbséggel, hogy Sherlock Porks példájából okulva az esetek többségében én még a feljelentést is megspóroltam).
Ez, hogy ki képes felidegesíteni magát rajtatok, és ki nem, kiváló fokmérője az emberi intelligenciának. Andike szintén (ami még egyszer modnom: kifejezett sértés a részemről) képesek vagytok feszültséget kelteni, és mindenki más körében, akik picit is értelmesebbek, nem.
Ez pl. Kaufmannnál jól felmérhető. Megtette a nyilvános felhívást a vérdíjra, és vele együtt a feljelentéseket, de ezen túl nem aggódja halálra a témát. Hasonlóképpen vagyok ezzel én is (annyi különbséggel, hogy Sherlock Porks példájából okulva az esetek többségében én még a feljelentést is megspóroltam).
Ez, hogy ki képes felidegesíteni magát rajtatok, és ki nem, kiváló fokmérője az emberi intelligenciának. Andike szintén (ami még egyszer modnom: kifejezett sértés a részemről) képesek vagytok feszültséget kelteni, és mindenki más körében, akik picit is értelmesebbek, nem.
Nov 07, 2015 15:38:01
sodika
Nov 07, 2015 15:38:42
Andika, na.
Nov 07, 2015 15:38:42
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2015 15:38:56
x38)
Van elég moderátroll szerintem, ráadásul most (még) csak tajgit kell törölgetni időnként. Ja, meg az álzsírt, de szerintem ő elég hamar el fog innen tűnni, mert a szája felé halad a faszerdő.
sodika
Nov 07, 2015 15:39:07
Na önéletrajzírás, csá.
Oszt mozi.
Oszt mozi.
Nov 07, 2015 15:39:07
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2015 15:40:41
x38)
Egyébként jól látható, hogy nagyszerűen értetek ahhoz, hogy feszültséget keltsetek azok közében, akik hasonlatosak az Andikához (ez ugye az én számból már nem igazán dícsérő jellemzés), és hogy ez ne történjen meg azok körében, akik cseppnyit is értelmesebbek az Andikánál.
Mekkora pofont kaptál Vera nénitől? Hiába próbálod menteni a menthetetlent, a péniszmentő oldal éles és hasznos. Ahogy bekerül a köztudatba, napi szinten fogod kapni a pofonokat. És ne itt kommunikálj Vera nénivel, te foshalom! Könyörögj neki szépen, ha kienged a kisszobából. Nem érted, hogy miért lett ideges? Mert jól kibasztál vele. De majd ha kitesz az utcára meg fog nyugodni, ne félj!
sodika
Nov 07, 2015 15:41:17
Ez azt jelenti, hogy magyar nyelvű német nyelvkönyv, amit Törpapa guberált nekem.
Na meló, csá.
Nov 07, 2015 15:41:17
Sodipédiát szerkeszt
Nov 07, 2015 15:41:56
Na meló, csá.
jiddisül tanulj zsidó, az a legmagasabbrendű nyelv Na meló, csá.
Nov 07, 2015 15:41:56
nyalóka
Nov 07, 2015 15:42:09
Milyenek az Andika-félék, a Sodi? Kreatív, dolgozó, szociális életet élő, családot tervező emberek? Szerintem a trollok nagy része ilyen, és nem úgy tűnik, mintha feszültek lennének.
Egyedül te vagy feszült meg a gazdáid, amióta kikerült a weboldal.
Egyedül te vagy feszült meg a gazdáid, amióta kikerült a weboldal.
Nov 07, 2015 15:42:09
sodika
Nov 07, 2015 15:43:23
Andike-féle, aki pl. 40 éves fejjel hagyja, hogy egy budapesti kvázi-hajléktalan fizesse ki helyette a domain-regisztrációt ls a tárgelyköltséget, mert annyi pénze sincs.
Nov 07, 2015 15:43:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2015 15:43:27
x38)
Vera néni teljes joggal ideges rád, púp! Szépen el akarták sunnyogni a Quastor-botrányt, hiszen nyakig benne vannak. Miattad viszont ez nem fog menni. Ez sokba fog kerülni nekik, főleg Gergőnek. Ez is miattad van!
Pappúcsos Lómp Kadó
Nov 07, 2015 15:44:15
Na meló, csá.
Na meló, csá.
A mióta dólgozok mem kel kuberálnóm haszúg pémisz ránkató Sódi! Mek vehetekk bár mijen kőnyvet amijet csakk akarók mer napí tísz eszer fórintot keressek!
Nov 07, 2015 15:44:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2015 15:44:37
x38)
Andike-féle, aki pl. 40 éves fejjel hagyja, hogy egy budapesti kvázi-hajléktalan fizesse ki helyette a domain-regisztrációt ls a tárgelyköltséget, mert annyi pénze sincs.
Bizony, az Sodika-félék pedig 33 éves fejjel hagyják, hogy egy nyugdíjas pár tartsa el őket, fizessék a rezsijét, a kosztját, a nyelvtanulását, mert annyi pénze sincs.
BASZOTT NAGY ÖNGÓL, ENDRE!
töppedt buzigolyók
Nov 07, 2015 15:44:43
szerintem basszad meg anyádat meg a szobafestő anyját is aztán akaszd föl magad zsidó
Miért nem takarodsz el a kurva anyádba? Viccen kívül. Akárki is vagy, az elmúlt évek legszarabb műsorát nyomatod itt. Ráadásul totál feleslegesen, mert 20 másodperc alatt törlik az összes hozzászólásodat. Miért nem veszed inkább a kezedbe a kókadt faszodat, és próbálod kigyúrni? Sokkal nagyobb élmény.
Nov 07, 2015 15:44:43
nyalóka
Nov 07, 2015 15:45:43
Most akkor budapesti? Nem Pátyon élsz a Sodi? Egyébként meg napi 8000-et skálázó, vérprofi informatikus vagy, esetleg kvázi hajléktalan? Andikának szerintem az előbbit próbáltad beadni, hazug zsidó!
Nov 07, 2015 15:45:43
BANdita
Nov 07, 2015 15:46:24
Ne válaszoljatok tajginak. Csak az Eszmivel való beszélgetését nem törlöm, az priceless :)
Nov 07, 2015 15:46:24
penészmentő
Nov 07, 2015 15:46:49
Egyébként jól látható, hogy nagyszerűen értetek ahhoz, hogy feszültséget keltsetek azok közében, akik hasonlatosak az Andikához (ez ugye az én számból már nem igazán dícsérő jellemzés)
Na, elindult a folyamat, aminek eredményeként hamarosan büdös pesti vénkurva lesz az "otthoniakból". Nov 07, 2015 15:46:49
sodika
Nov 07, 2015 15:47:10
Andi-féle, aki saját bevallása szerint is a saját hangulatingadozásainak az áldozata. és emiatt folyton felesleges jogi virákba keveredik (egyyszer a kutyájával kell ledobni a buszról, mert nem érti meg az állatszállítás szabályait, és ezért idézik Berlinben bíróságra, egyszer részegeket provokál, és a vendégeit vereti így felelőtlenül véresre, másszor bírósági őrökkel emberkedik, akik szintén bíróság elé idézik, vagy van, amikor amiatt kell idegeskednie, miként fogja megbaszni a bíróság, amiért kizárta a jogszerű albérlőjét, aki emiatt birtokvédelemet kér).
De Andike-féle pl. az is, aki csak bűncselekmények elkövetése árán, vagyis köztörvényes zsarolással képes lerázni azt, aki meg akarja kapni, amit korábban a több hónapos munkájáért ígért neki.
De Andike-féle pl. az is, aki csak bűncselekmények elkövetése árán, vagyis köztörvényes zsarolással képes lerázni azt, aki meg akarja kapni, amit korábban a több hónapos munkájáért ígért neki.
Nov 07, 2015 15:47:10
nyalóka
Nov 07, 2015 15:47:12
Ez az impotens? Mert akkor szokásosnál is agresszívebbre itta magát, ez műsor még az ő szintjénél is sokkal lejjebb van. Ban+del plz!
Nov 07, 2015 15:47:12
Iron Gnome mérnök
Nov 07, 2015 15:47:36
JAVASLAT
Jó ötletek, egyszer talán lesz is valami hasonló, de a jelenlegi rendszer is elég hatékony. A személyzetnek (moderátrolloknak) csak annyi a dolguk, hogy nyomják a bant minden irritáló retardra, az Iron Gnome új fejlesztései pedig az elmúlt napok tapasztalatai alapján még ilyen, többfrontos helyzetben is csak elviselhető mennyiségben engedik át szennyet.
Nov 07, 2015 15:47:36
sodika
Nov 07, 2015 15:48:24
Hideg. Hideg. :)
Nagyon hideg.
Idióták.
Na önéletrajzírás, csá.
Nagyon hideg.
Idióták.
Na önéletrajzírás, csá.
Nov 07, 2015 15:48:24
Kovács Veronika Anna
Nov 07, 2015 15:48:49
Úgy érted, hogy havonta 70 ezer forintból tengődő kisnyugdíjasok fizetik ki helyette?
Nov 07, 2015 15:48:49
Hiénaverő
Nov 07, 2015 15:49:06
Andizásra ne válaszoljon senki, elég volt már belőle! inkább arról regélj, hogy elküldted-e már 25 helyre a CV-det, zsidó!
Nov 07, 2015 15:49:06
nyalóka
Nov 07, 2015 15:50:14
Nagyon hideg.
Idióták.
Na önéletrajzírás, csá.
Nagyon hideg.
Idióták.
Na önéletrajzírás, csá.
Szmájlizol, tehát hazudsz.
Ezek szerint nagy balhék vannak a honlap miatt a Kolosy téren. Helyes. Akkor jó az irány.
Nov 07, 2015 15:50:14
-
Nov 07, 2015 15:50:40
azért ne feledjük, hogy ez a fórum pont az elősoderáció miatt jött létre. ha itt is az lesz, a retardok győztek, no pasarán!!!
Nov 07, 2015 15:50:40
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 07, 2015 15:51:22
x30)
Sodi, mi a véleményed a penzmento.hu új weboldaláról, nem szakmai szemmel?
sodika
Nov 07, 2015 15:51:30
Andizásra ne válaszoljon senki, elég volt már belőle! inkább arról regélj, hogy elküldted-e már 25 helyre a CV-det, zsidó!
Ma elmegy minden.
Na önéletrajzozás, csá.
Nov 07, 2015 15:51:30
Rocskai Gergely
Nov 07, 2015 15:51:42
Nagyon hideg.
te pedig meleg vagy Nagyon hideg.
Nov 07, 2015 15:51:42
-
Nov 07, 2015 15:52:14
Ma elmegy minden.
Na önéletrajzozás, csá.
Na önéletrajzozás, csá.
hány válasz jött? a recskai klán bécsi ismerőse nem számít annak
Nov 07, 2015 15:52:14
sodika
Nov 07, 2015 15:52:52
Sodi, mi a véleményed a penzmento.hu új weboldaláról, nem szakmai szemmel?
Túl hosszú. Ennyi szart a kutya nem olvas végig, nekem legalábbis eszembe nem jutott ilyen marhaságokra vesztegetni az időmet.
Na meló, csá.
Nov 07, 2015 15:52:52
Schwezoff David
Nov 07, 2015 15:53:00
= veraneni vagy rocskai geri nagyon csunyan felkerdezte a haziallatot.
Nov 07, 2015 15:53:00
töppedt buzigolyók
Nov 07, 2015 15:56:21
Andi-féle, aki saját bevallása szerint is a saját hangulatingadozásainak az áldozata. és emiatt folyton felesleges jogi virákba keveredik (egyyszer a kutyájával kell ledobni a buszról, mert nem érti meg az állatszállítás szabályait, és ezért idézik Berlinben bíróságra, egyszer részegeket provokál, és a vendégeit vereti így felelőtlenül véresre, másszor bírósági őrökkel emberkedik, akik szintén bíróság elé idézik, vagy van, amikor amiatt kell idegeskednie, miként fogja megbaszni a bíróság, amiért kizárta a jogszerű albérlőjét, aki emiatt birtokvédelemet kér).
Milyen részegeket provokált? Az eredeti sztori nem az volt, hogy csak simán bicikliztetek, és a részeg minden ok nélkül támadt rátok? Már azt sem tudod, mit hazudtál, te szar! Komoly pénzt mernék tenni arra, hogy ennél sokkal közvetlenebbül köthető Andihoz és Chrishez az orrod összetörése. Mondjuk pl Chris csapott pofán, majd mikor sírva rendőrrel fenyegetőztél, akkor Andi elnézést kért, és megígérte, hogy segít neked mindenben, csak ne szólj a zsaruknak, igaz? Ezért nem volt ott semmiféle mentő (amit te utána behazudtál), meg semmiféle orvosi ellátás, csak napokkal később, amikor már nem bírtál a fájdalommal. És ezért kellett neked első éjszaka a városban csövezned, és nem maradhattál meg a kanapén sem Andiéknál. Meséld el, hogy miért csináltad a balhét? Mert nem mondta el előre, hogy pasija van, igaz? Meg mert nem hagyta, hogy nála lakjál. Ugye? Eltaláltuk, zsidó? NE NÉZZÉL MINKET HÜLYÉNEK.
Nov 07, 2015 15:56:21
sodileaks
(
x10)
Nov 07, 2015 15:56:35
x10)
Na meló, csá.
De legalább az eltartó gazdáid elolvasták. Az is valami. Na meló, csá.
sodika
Nov 07, 2015 15:58:05
Milyen részegeket provokált? Az eredeti sztori nem az volt, hogy csak simán bicikliztetek, és a részeg minden ok nélkül támadt rátok?
Felénk dobott egy széket, jah.
De ezután nem kellett volna tovább heccelni.
Hanem szó nélkül tovább kellett volna menni, ahogy én tettem.
Rá se nézve.
Nov 07, 2015 15:58:05
töppedt buzigolyók
Nov 07, 2015 15:58:44
Ja, egyébként a Sodi kizárt, hogy tudjon biciklizni. Soha sem volt biciklije, a mozgása egy púpos páviáné, a szem-kéz koordinációról ne is beszéljünk. JÁRNI sem tud, nem hogy bringázni. Hazudik, hülyének néz mindenkit, és belekeveredik a saját hazugságaiba.
Nov 07, 2015 15:58:44
sodika
Nov 07, 2015 15:58:55
Andika viszont beszólt neki valami olyasmit, hogy vegye már észre magát, mit csinál, mennyire primitív már, hogy a nyílt utcán székeket dobál. Na, ekkor eredt a nyomunkba.
Nov 07, 2015 15:58:55
Schwezoff David
Nov 07, 2015 16:00:07
Ja, egyébként a Sodi kizárt, hogy tudjon biciklizni. Soha sem volt biciklije, a mozgása egy púpos páviáné, a szem-kéz koordinációról ne is beszéljünk. JÁRNI sem tud, nem hogy bringázni. Hazudik, hülyének néz mindenkit, és belekeveredik a saját hazugságaiba.
Sodi a biciklin = alien szovet femvazon
Nov 07, 2015 16:00:07
töppedt buzigolyók
Nov 07, 2015 16:00:19
Andika viszont beszólt neki valami olyasmit, hogy vegye már észre magát, mit csinál, mennyire primitív már, hogy a nyílt utcán székeket dobál. Na, ekkor eredt a nyomunkba.
Ismétlem, biciklizni sem tudsz, úgyhogy szerintem hagyjuk a hazudozást, ha lehetséges.
Nov 07, 2015 16:00:19
sodika
Nov 07, 2015 16:00:39
Büszke lehetsz magadra, nagyon értelmes vagy.
Valami ilyesmit szólt oda neki.
Mert nem tud viselkedni, és nem vágja, hogy az erőszakos részegeket nem jó ötlet tovább provokálni. Mert vagy te szívod meg, vagy a társaságodból valaki.
Valami ilyesmit szólt oda neki.
Mert nem tud viselkedni, és nem vágja, hogy az erőszakos részegeket nem jó ötlet tovább provokálni. Mert vagy te szívod meg, vagy a társaságodból valaki.
Nov 07, 2015 16:00:39
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 07, 2015 16:00:41
x30)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
A következő bírósági tárgyalásodra elkezdtél már készülni, vádlott?
November 20, 8:00, BKKB
sodika
Nov 07, 2015 16:00:56
Na mindegy
Önéletrajzozás, csá
Önéletrajzozás, csá
Nov 07, 2015 16:00:56
Schwezoff David
Nov 07, 2015 16:01:10
Kozel a blaha?
Nov 07, 2015 16:01:10
Rocskai Gergely
Nov 07, 2015 16:02:10
Na mindegy
Önéletrajzozás, csá
Asztal alá, kutya! Eleget ugattál már. Önéletrajzozás, csá
Nov 07, 2015 16:02:10
broni
Nov 07, 2015 16:02:46
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2769/5262/original.jpg
texék háza, a fatejával!!!!!!!!!no brutál!!!!!!!!!
texék háza, a fatejával!!!!!!!!!no brutál!!!!!!!!!
Nov 07, 2015 16:02:46
Ajatroll
Nov 07, 2015 16:03:00
Te csak azért nem tettél feljelentést Recsy, mert ehhez is lusta vagy.
Nov 07, 2015 16:03:00
nyalóka
Nov 07, 2015 16:05:25
Ha be is szólt volna valami ilyesmit, azt a te német "tudásoddal" nem értetted volna meg. Ahogy töppedt is írta, kizárt, hogy tudsz biciklizni. Annyi verziót hazudtál össze erről, hogy már te magad sem tudod.
Mivel húztad fel annyira Christ, hogy átalakította a kilincsorrod? Ránézésre nagydarab, izmos pali, simán átszabja a pofázmányodat egy ütéssel.
Nov 07, 2015 16:05:25
Rocskai Gergely
Nov 07, 2015 16:06:52
Kozel a blaha?
Kozel a blaha?
Kicsit hiányoltam a saját fotómat a honlapról, ha már ügyvezetője lettem a Pénzmentő Plusz Kft.-nek. Ha az üzemeltető tudná ezt pótolni, nagyon jó napom lenne. Nszksz!
Nov 07, 2015 16:06:52
töppedt buzigolyók
Nov 07, 2015 16:06:56
Bár, ha jól emlékszem, abban a videóban, amikor bejelenti, hogy a génzsidó tolvajoknak százhu-hu-hu-húszezer forint jelképes kártérités megfizetését vállalta, valamilyen kerekes eszközre kötözve tologatja a kamerát a Kolosy körül. Az akár lehetett kerékpár is. Egy biztos, szürreális volt az egész.
Nov 07, 2015 16:06:56
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 07, 2015 16:07:55
x9)
Tehát a legújabb verzió: bicikliztetek, erre valaki se szó, se beszéd, hozzátok vág egy széket. Ezután Andi beszól neki, a részeg pedig utolér benneteket és megver. Mond, közlekedtél te már biciklivel egyáltalán? Esetleg láttál már valakit élőben biciklizni? Kizárt, hogy egy gyalogos utolérjen, ha te nem szeretnéd.
Javasló
Nov 07, 2015 16:08:48
Szerintem nem mindenki vágyik kék nickre, de esetleg be lehet vezetni egy zöld nicket ugyan ennyi jogosultsággal az első - másod éves snecológusoknak. Én is csak akkor élnék vele, ha retard cunami van, így meg lehetne különböztetni, ha visszaélés történik a nevekkel.
Nov 07, 2015 16:08:48
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 07, 2015 16:09:12
x30)
Ha tud biciklizni a Sodi, akkor mozi előtt vagy után készít egy 66 mp-es Bubis videót.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 07, 2015 16:10:24
x30)
valamilyen kerekes eszközre kötözve tologatja a kamerát a Kolosy körül. Az akár lehetett kerékpár is.
Az egy banyatank volt, vagy valami hasonló.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 07, 2015 16:11:53
x30)
Erre már előállt egy hazugsággal: pirosra váltott a lámpa. De lehet, hogy a helyszín is egy körtér volt. Jól mondom, Sodi?
sodika
Nov 07, 2015 16:12:56
Tehát a legújabb verzió: bicikliztetek, erre valaki se szó, se beszéd, hozzátok vág egy széket. Ezután Andi beszól neki, a részeg pedig utolér benneteket és megver.
Igen. De legújabb verzió ez, mindig ugyanezt mondtam.
Mert így történt.
Na meló, csá.
Nov 07, 2015 16:12:56
sodika
Nov 07, 2015 16:13:14
De lehet, hogy a helyszín is egy körtér volt. Jól mondom, Sodi?
Igen.
Nov 07, 2015 16:13:14
sodika
Nov 07, 2015 16:13:20
Na meló, csá.
Nov 07, 2015 16:13:20
49 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Menj már le a sarokra légyszi, és vigyél anyádnak egy sálat, mert kezd kicsit hideg lenni.