Mert az ilyenekből csak a legalja fizet feketén, zsebbe kp, nagyon keveset, egyetemisták alkalmi zsebpénz melója szintjén. Nagyobb összegre már általában számlásokat keresnek, aztán oldja meg a delikvens, ahogy akarja, nem az ő dolguk.
Ráadásul ilyen helyeken a mostani behazudott(?) keresete épphogy meglenne, irány a külvárosi szobabérlet, és a nettó nyomor.
De nem, sehova sem vennék fel, még ilyen minden alatti szarra sem. Mert akármilyen falmelléki cég, 10perc alatt rájukborulna a sok netes náculás, faszverés, trollkontent.
Ez egyébként németországban is megtörténne majd kis szerencsével, de mivel púpszter a valóságban SOSEM fog ott melócsázni, teljesen akadémikus kérdés, mennyi idő mulva és hogyan vonzódna ez be neki.
1) A gyakorlat bebizonyította, hogy a németem épp elég jó. Nem tökéletes, de a munkakezéshez épp elég jó
2) Ha nincs német jelentkező, nem tudják őket favotizálni.
3) A nap 24 órából áll, és közben 3 oldalról szorít mindenféle tennivaló.
4) Az irány nagyon jó. Bizakodok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
IRÁNY A BLAHA!!!!
1. Majd rádöbbensz. Hol a C1?? HOL VAN???
2. Van, de ha nem is lenne, van helyette 100 lengyel, török, stb., akik értenek is hozzá veled ellentétben.
3. Ez egy 2 órás feladat volt. Elsodikáztad.
4. Nagyon jó, tényleg. Hány konkrét állásajánlatot kaptál?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Milyen példát nézel át, ha már 5 éve ebben dolgozol? Nem értetted meg ennyi idő alatt? Miféle gyakorlott szoftverfejlesztő az ilyen?
Ami nem kell a melóhoz, az nem szokott érdekelni.
Most az új, kinézett melómhoz kellenek új készségek, ezért tanulom is őket keményen.
Alig két hete keresek. Ennyi idő kevés hozzá.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
1-4-ig hazugság
Ezért ragadtál meg a fos szinteden.
Ehhez a feladathoz is kellett volna tanulni, de legalább utána kellett volna nézni pár apróságnak. Te ezt sem tetted meg, kifostad a kódot és kész.
Könyörögd vissza magad a Groteszkhez vagy mehetsz raktárosnak!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ennyi erővel autószerelőnek is elmehetnél. Majd azt is átfutod előtte egy nappal. Recskás te egy kretén köcsög vagy.
Én egyébként azon az oldalon állok, hogy ha talál magának egy rendes, bejelentett állást, amit nem Rocskaiék toltak a segge alá, és a fizetéséből rendesen inkasszál a NAV, csökkennek a tartozások, akkor a munkáltatót én nem szopatnám. Minek? A célunk az, hogy a Recskásból rendes embert faragjunk, nem? Persze ha valami Groteszk színtű, zsebbe fizetős gánymelót talál, akkor azokra le kell sújtani elvi okokból, hiszen onnan nem egyenlítené a tartozásait.
A trolloknak dicsekszel??? Miért is?:DDDDDDDDDDDDD
Hülye. Valamit EGYSZER megtanulok, utána már jól alkamazom.
Csak lusta vagyok ADDIG megtanulni, AMÍG nem kell. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Mint az OOP-t?
* ásít *
Egyrészt a kurva anyádat hülyézd le kisfiam. Másrészt ez egy nagyon-nagyon rossz hozzáállás.
Fogalmilag is kizárt. Az egészségi állapota, az elmeállpota, a megjelenése, a hozáállása, stb.
A neten lévő kontent csak a porcukor a sütin, egy normális tehát legálzónában létező, tevékenykedő "bejelentős" cégnél meglátják a faszbuk oldalát, és már köszönik nem kérik.
Függetlenül a vezetők, tulajok, akárki "ideológiai" meggyőződésétől.
Akárhova is tolta az országot orsós&co az elmult években, mindez azért ebben a formában még bőven szalonképtelen európában, tehát ideza is, és pont.
Különben meg a normális adók járulékok és a nav inkasszó után hidegvízre sem maradna a kevés gányfizuból.
Egyszerűen nem teremt annyi értéket a cégnek adózás előtt zsendre, jó példa erre, amit most láttunk tőle kód gyanánt, ez nem érték, ez egy életveszélyes digitális folyékony fekália.
Vegye fel a Dunát is. Biztos ami biztos.
mucuska, ha én valami állásra pályázom, akkor az a legfontosabb, hogy ha adnak egy próbafeladatot, akkor azt rendben megcsináljam, határidőre, stb. akár úgy, hogy éjszakázom miatta
te ehelyett fülecskéket tilitoliztál az exceledben, mert szerinted az volt a legfontosabb, hogy lekönyveld a napi x faszverést
Írd már le nekünk, hogyan telik el egy heted, mi viszi el az időt. El se tudom képzelni, hogy milyen tennivalóid vannak, amelyek miatt 2 hétbe telt egy 2-3 órás feladat elvégzése.
pedig már annyira irigykedtem és féltem, hogy mi lesz ha a sodi már Jövő héten a superbéből rendeli a verőlegényeket.
de ezek szerint erre még várnom kell egy picikét.:((((
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
és ez már a turbó álláskeresés!
Egy igazi elhivatott szakembert hallottunk.
Tehát meséld el őszintén, mégis mi az a sok tennivaló, ami a nap 24 órájában szorít téged? [/quote]
Azért kéne valami kézzelfoghatóbb bizonyíték, mondjuk kapucsengő fotó vagy valami, mielőtt esetleg valami vétlen célpont kap 3 családi pizzát hirtelen.
pontosabban Ms-Mr Fórizs
azt akartad írni: "beteg vagyok, dicsekvési kényszerem van"?
szart se ér.
tegnap is írtam:
t a k a r o d j ! ! !
Ezt is teszem.
csá
Jövő héten.
* ásít *
Soha többet nem írok ide.
az a baj, hogy nem teszed. mindig visszajössz, mindig válaszolsz.
akaszd fel magad, menj biztosra! ;)
Huh, hát elég messze van tőle. Ha ilyenekre jelentezik, akkor az életben nem fog állást kapni. Ez olyan, mintha egy utcaseprő megpályázná egy mérnöki állást, ahol kukásautók elektronikáját kellene megterveznie.
Ez ugyanolyan, mint amikor 2008-ban eldöntöttem, hogy most elvitt tőlem végrehajtó pénzt, de amíg Magyarországon vagyok, soha többé nem fog.
Egyszerűen eldöntöttem, és kész.
Na meló, csá.
Persze, mert bujkálsz és feketézel te adócsaló szar.
Az igaz, hogy már több pénzt nem visz el, mert mindent eltapsoltál, termelni meg semmit nem termelsz.
Amikor eldöntötted nyomatékosításul toppantottál is egyet, ugye gyernőtt?
Evidenciákat...
Erre dicsekvésre hosszú évek óta rábaszol. Te semmiből nem tanulsz Recskás? Amúgy sikerült elérned ,hogy a végrehajtónak már nincs is mit is elvinnie. S nem azért mert olyan kibaszott furfangos vagy.
trollverésről, hanuka robbantásról álmodozik, aztán hirtelen felébred, és taknyos lesz a nózija. a valóság kemény dolog tud lenni egy gonosz náci számára.
Ez hála,hogy hozzáértő trollok megcsinálták a házi feladatodat? Hálátlan féreg vagy.
Akkor tegyed, te akaratgyenge genetikai hulladék. Nálad még Zsír is szórakoztatóbb volt a paranoid őrjöngéseivel meg a kutyabaszós sztorijaival. De leginkább se te, se Zsír, se Tajgi ne parádézzon.
Majd a púpos küld neki megint.
Rend van, na
Ja igen, visszafelé LEFILMEZLEK RINGYÓ! BABILON KURVÁJA ! MÉSZ A NETRE LÓFASZSZOPÓ!
a német hatóság is bekaphatja, mert ez a szerencsétlen könyörög a börtönért és hagyják az utcán szenvedni.
LOL a minicigó is egyre jobban becsavarodik.
Endre miért nem mész ki mellé tündéjmeseojszágba csövezni? Nagy kalandokban lenne részetek!
Milyen szép végjáték lenne, ha endre és rgl egy napon fagynának meg az utcán. Csak az egyik a blahán, a másik Németországban.
minicigó felőlem megfagyhat, de púpnak járna egymillió év sziklához láncolás, mint Prométeusznak. xD
Endike, elmész te a bús picsába, ki ne találd már, h miattunk nem kapod meg az állást! látszik, h egy cseppnyi önkritika nem szorult beléd. egy elbaszott foscsomót elküldesz, ráadásul hetekkel később a leendő munkáltatódnak és minket akarsz bűnbaknak beállítani? idióta.
Juszt is Németországban fogok megfagyni a berlini picsa lakása előtt!Vera néni utolsó adományából Az utolsó fizetésemből kiutazom oda.
Eldöntöttem, és kész.
Nyugimá'.
Valakit muszáj hibáztatnia. Volt ma már az ELTE is bűnbak, amiért rosszul tanították meg programozni, pedig a 60 millió félévig járt oda. Ráadásul még pénzt is kértek ennek az igazolására, amit csatolhatott az önéletrajza mellé.
Csak nem tud ide írni :(
De be is vonulhatna már, Rikárdóék nagyon várják már a porhanyós kis valagát!
A dicsekvési kényszer miatt mondta meg nekünk. Nem akarta tovább csinosítani a kódot, ezért a trollokat így kérte meg, hogy továbbítsuk a főnökúrnak. Aztán persze meg se köszönte, hanem írt neki egy dögöjjmeg emailt. Asodi hálátlan. :(
ezek akarták kihívni az egyhetes próbamelóra?
Nem, ez az "ASAP" tesztkódos cég volt. 3 hétig halogatta, aztán ma átküldte nekik akaratán kívül. Szerintem az IT csapat azóta a földön fetreng :)
Nem érted. Elbaszol valamit, és ezek kibeleznek, ott helyben. Nem elég, hogy leüvöltik a fejedet, nem fizetnek ki, kirúgnak, de még egy csicskalángost is kapsz mindenkitől. De ne aggódj, ilyen tényleg nem lesz, neked felelősséged csak abban lesz, hogy a Blahán a többi hajléktalan botokkal ver agyon vagy nejlonzacskóval fojt meg.
Lenne még mivel eldicsekednem
az átlagon felüli intim méreteddel? mert mással nem nagyon tudsz.
magabiztos OOP szintaktik
Nov 26, 2015 12:50:43
Endre! Miért nem keresel itthon falmelléki beülős programozói állást?
Mert az ilyenekből csak a legalja fizet feketén, zsebbe kp, nagyon keveset, egyetemisták alkalmi zsebpénz melója szintjén. Nagyobb összegre már általában számlásokat keresnek, aztán oldja meg a delikvens, ahogy akarja, nem az ő dolguk.
Ráadásul ilyen helyeken a mostani behazudott(?) keresete épphogy meglenne, irány a külvárosi szobabérlet, és a nettó nyomor.
De nem, sehova sem vennék fel, még ilyen minden alatti szarra sem. Mert akármilyen falmelléki cég, 10perc alatt rájukborulna a sok netes náculás, faszverés, trollkontent.
Ez egyébként németországban is megtörténne majd kis szerencsével, de mivel púpszter a valóságban SOSEM fog ott melócsázni, teljesen akadémikus kérdés, mennyi idő mulva és hogyan vonzódna ez be neki.
Nov 26, 2015 12:50:43
EPG employee
Nov 26, 2015 12:51:02
* laughing hard at Endre's "code" *
Nov 26, 2015 12:51:02
sodika
Nov 26, 2015 12:51:18
1. Nem tudsz németül, ez egyértelmű. Hol a C1?
2. Nem elég jó, mert a németeket favorizálják, akikkel tudnak beszélni is. Eleve kevesebbet fognak fizetni, mert nem vagy német, és ezért azt is elvárják, hogy kibebaszott jó legyél, különben nem éri meg nekik a szarakodás.
3. Igyekszel??? ASAP 2 hét alatt, ami nem is azt csinálja, amit kértek. Attól most eltekintek, hogy mekkora egy szar kódot írtál, de bazdmeg késve adtad le és nem is jó a megoldás.
4. Hány állást kaptál eddig?
2. Nem elég jó, mert a németeket favorizálják, akikkel tudnak beszélni is. Eleve kevesebbet fognak fizetni, mert nem vagy német, és ezért azt is elvárják, hogy kibebaszott jó legyél, különben nem éri meg nekik a szarakodás.
3. Igyekszel??? ASAP 2 hét alatt, ami nem is azt csinálja, amit kértek. Attól most eltekintek, hogy mekkora egy szar kódot írtál, de bazdmeg késve adtad le és nem is jó a megoldás.
4. Hány állást kaptál eddig?
1) A gyakorlat bebizonyította, hogy a németem épp elég jó. Nem tökéletes, de a munkakezéshez épp elég jó
Nov 26, 2015 12:51:18
Nagyon jó irány
Nov 26, 2015 12:52:46
IRÁNY A BLAHA!!!!
Nov 26, 2015 12:52:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 12:53:05
x38)
1. Majd rádöbbensz. Hol a C1?? HOL VAN???
2. Van, de ha nem is lenne, van helyette 100 lengyel, török, stb., akik értenek is hozzá veled ellentétben.
3. Ez egy 2 órás feladat volt. Elsodikáztad.
4. Nagyon jó, tényleg. Hány konkrét állásajánlatot kaptál?
sodika
Nov 26, 2015 12:53:50
Milyen példát nézel át, ha már 5 éve ebben dolgozol? Nem értetted meg ennyi idő alatt? Miféle gyakorlott szoftverfejlesztő az ilyen?
Most az új, kinézett melómhoz kellenek új készségek, ezért tanulom is őket keményen.
Nov 26, 2015 12:53:50
sodika
Nov 26, 2015 12:54:37
Nagyon jó, tényleg. Hány konkrét állásajánlatot kaptál?
Alig két hete keresek. Ennyi idő kevés hozzá.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nov 26, 2015 12:54:37
-
Nov 26, 2015 12:56:28
1-4-ig hazugság
Nov 26, 2015 12:56:28
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 12:56:48
x38)
Ezért ragadtál meg a fos szinteden.
Ehhez a feladathoz is kellett volna tanulni, de legalább utána kellett volna nézni pár apróságnak. Te ezt sem tetted meg, kifostad a kódot és kész.
Könyörögd vissza magad a Groteszkhez vagy mehetsz raktárosnak!
sodika
Nov 26, 2015 12:57:26
Egyébként pont a 4-es pont az, aminél még egyszer nem követem el azt a hibát, hogy mesélek. Tennék utalást akár a városra, akár az időpontra, akár a módra, akár a bizakodásom okára, és máris azzal is bajba sodortam magam.
Ez a mai lecke épp arra volt jó, hogy mindig eszembe jusson, amikor éppen írnék ide valamiféle dicsekvést, hogy meg kell állnom, és nem szabad.
Ez a mai lecke épp arra volt jó, hogy mindig eszembe jusson, amikor éppen írnék ide valamiféle dicsekvést, hogy meg kell állnom, és nem szabad.
Nov 26, 2015 12:57:26
-
Nov 26, 2015 12:57:32
Ennyi erővel autószerelőnek is elmehetnél. Majd azt is átfutod előtte egy nappal. Recskás te egy kretén köcsög vagy.
Nov 26, 2015 12:57:32
töppedt buzigolyók
Nov 26, 2015 12:58:25
Én egyébként azon az oldalon állok, hogy ha talál magának egy rendes, bejelentett állást, amit nem Rocskaiék toltak a segge alá, és a fizetéséből rendesen inkasszál a NAV, csökkennek a tartozások, akkor a munkáltatót én nem szopatnám. Minek? A célunk az, hogy a Recskásból rendes embert faragjunk, nem? Persze ha valami Groteszk színtű, zsebbe fizetős gánymelót talál, akkor azokra le kell sújtani elvi okokból, hiszen onnan nem egyenlítené a tartozásait.
Nov 26, 2015 12:58:25
-
Nov 26, 2015 12:58:50
Egyébként pont a 4-es pont az, aminél még egyszer nem követem el azt a hibát, hogy mesélek. Tennék utalást akár a városra, akár az időpontra, akár a módra, akár a bizakodásom okára, és máris azzal is bajba sodortam magam.
A trolloknak dicsekszel??? Miért is?:DDDDDDDDDDDDD
Nov 26, 2015 12:58:50
sodika
Nov 26, 2015 12:59:54
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Nov 26, 2015 12:59:54
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 13:00:59
x38)
A kódjával dicsekedett, mert a gyakorlott vérprofi szoftverfejlesztő TÉNYLEG azt hitte, hogy ez egy jó kód.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 13:01:20
x38)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Mint az OOP-t?
* ásít *
-
Nov 26, 2015 13:02:18
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Egyrészt a kurva anyádat hülyézd le kisfiam. Másrészt ez egy nagyon-nagyon rossz hozzáállás.
Nov 26, 2015 13:02:18
Škoda Superb
Nov 26, 2015 13:06:06
Endre, tényleg vedd fel az Excelbe a fontossági mátrixba a "raktárosi meló - prioritás" elemet is, különben kurva nagy szarban leszel!
Persze a trollok egy része, pl. "gennyes" még úgy is felgyújtana a picsába, hogy kapnál raktárosi állást és tisztességesen keresnél, de legalább a halálod előtt elmondhatnád, hogy megpróbáltad.
Persze a trollok egy része, pl. "gennyes" még úgy is felgyújtana a picsába, hogy kapnál raktárosi állást és tisztességesen keresnél, de legalább a halálod előtt elmondhatnád, hogy megpróbáltad.
Nov 26, 2015 13:06:06
Levelező Lali
Nov 26, 2015 13:07:19
Én csak segítettem, Endre! Elküldtem nekik a kódot, amit buta módon ZIP-ben küldtél el. Meg sem köszönöd? :(((
És miért mondtad vissza a melót? Lehet, hogy annyira tetszett nekik a kódod, hogy már küldik is érted a SZUPERBÉT, te meg lemondod?
És miért mondtad vissza a melót? Lehet, hogy annyira tetszett nekik a kódod, hogy már küldik is érted a SZUPERBÉT, te meg lemondod?
Nov 26, 2015 13:07:19
Nov 26, 2015 13:08:07
Én egyébként azon az oldalon állok, hogy ha talál magának egy rendes, bejelentett állást, amit nem Rocskaiék toltak a segge alá
Fogalmilag is kizárt. Az egészségi állapota, az elmeállpota, a megjelenése, a hozáállása, stb.
A neten lévő kontent csak a porcukor a sütin, egy normális tehát legálzónában létező, tevékenykedő "bejelentős" cégnél meglátják a faszbuk oldalát, és már köszönik nem kérik.
Függetlenül a vezetők, tulajok, akárki "ideológiai" meggyőződésétől.
Akárhova is tolta az országot orsós&co az elmult években, mindez azért ebben a formában még bőven szalonképtelen európában, tehát ideza is, és pont.
Különben meg a normális adók járulékok és a nav inkasszó után hidegvízre sem maradna a kevés gányfizuból.
Egyszerűen nem teremt annyi értéket a cégnek adózás előtt zsendre, jó példa erre, amit most láttunk tőle kód gyanánt, ez nem érték, ez egy életveszélyes digitális folyékony fekália.
Nov 26, 2015 13:08:07
-
Nov 26, 2015 13:09:11
Endre, tényleg vedd fel az Excelbe a fontossági mátrixba a "raktárosi meló - prioritás" elemet is, különben kurva nagy szarban leszel!
Vegye fel a Dunát is. Biztos ami biztos.
Nov 26, 2015 13:09:11
jiddise máme
(
x11)
Nov 26, 2015 13:09:51
x11)
mucuska, ha én valami állásra pályázom, akkor az a legfontosabb, hogy ha adnak egy próbafeladatot, akkor azt rendben megcsináljam, határidőre, stb. akár úgy, hogy éjszakázom miatta
te ehelyett fülecskéket tilitoliztál az exceledben, mert szerinted az volt a legfontosabb, hogy lekönyveld a napi x faszverést
-
Nov 26, 2015 13:11:35
A nap 24 órából áll, és közben 3 oldalról szorít mindenféle tennivaló."
Mint pl?
Mint pl?
Nov 26, 2015 13:11:35
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 26, 2015 13:14:23
Írd már le nekünk, hogyan telik el egy heted, mi viszi el az időt. El se tudom képzelni, hogy milyen tennivalóid vannak, amelyek miatt 2 hétbe telt egy 2-3 órás feladat elvégzése.
Nov 26, 2015 13:14:23
Nov 26, 2015 13:23:20
Gyanítom a protekciós gánymelók is ebben a szellemben haladnak, mint a próbakód készült.
Egy nap 200 bugos sort összehetyetyézni, nem működik, reklamáció.
Idegroham, gléda, autista körök, hogy mennyire tökéletes az ő munkája, mennyire hülye a megrendelő,
de a pénz csak kellene.
Najó, újabb gányolások, mostmár megyen "méjtóságos főnökúj, kaphatyna a sodi egy kisz előleget??"
HA több ilyen van, annál rosszabb, és akkor még hol fér bele az egésznapos trollozás, autiexcelek vezetése mindenről, narutó, cukiáron faszverések, autista nyelvórák, és egyéb nyalánkságok?
Egy nap 200 bugos sort összehetyetyézni, nem működik, reklamáció.
Idegroham, gléda, autista körök, hogy mennyire tökéletes az ő munkája, mennyire hülye a megrendelő,
de a pénz csak kellene.
Najó, újabb gányolások, mostmár megyen "méjtóságos főnökúj, kaphatyna a sodi egy kisz előleget??"
HA több ilyen van, annál rosszabb, és akkor még hol fér bele az egésznapos trollozás, autiexcelek vezetése mindenről, narutó, cukiáron faszverések, autista nyelvórák, és egyéb nyalánkságok?
Nov 26, 2015 13:23:20
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 13:32:10
x48)
Ok, gyerekek, egyrészt ezt a cuccot ebben a pillanatban mondtam vissza.
pedig már annyira irigykedtem és féltem, hogy mi lesz ha a sodi már Jövő héten a superbéből rendeli a verőlegényeket.
de ezek szerint erre még várnom kell egy picikét.:((((
echelon mérnök
Nov 26, 2015 13:33:17
Endre te nem vagy alkalmas fejlesztőnek de programozónak se. Nincs ebben semmi szégyen, én nem vagyok alkalmas ügyvédnek, szobafestőnek de még csak utcai videós retardnak sem.
Tényleg feküdj rá a raktárosi melóra, ne hidd, hogy ahhoz nulla tudás kell, neked még ahhoz is sokat kell tanulnod, hogy ott ne basszanak át átvételkor vagy vételezéskor.
Ha most neki állsz valami raktárosi ebooknak, szókártyának esetleg oktatóvideónak még pont megtudod tanulni mit kell csinálnia egy raktárosnak.
Tényleg feküdj rá a raktárosi melóra, ne hidd, hogy ahhoz nulla tudás kell, neked még ahhoz is sokat kell tanulnod, hogy ott ne basszanak át átvételkor vagy vételezéskor.
Ha most neki állsz valami raktárosi ebooknak, szókártyának esetleg oktatóvideónak még pont megtudod tanulni mit kell csinálnia egy raktárosnak.
Nov 26, 2015 13:33:17
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 13:34:09
x38)
Én csak azt sajnálom, hogy nem láthatom az EPG employee reakcióját, amikor meglátja asodi kódját. :(((
-
Nov 26, 2015 13:38:40
Én csak azt sajnálom, hogy nem láthatom az EPG employee reakcióját, amikor meglátja asodi kódját. :(((
Nov 26, 2015 13:38:40
Sárkány
Nov 26, 2015 13:41:29
[quote=sodika
3) A nap 24 órából áll, és közben 3 oldalról szorít mindenféle tennivaló.[/quote]
Két hét után megírtad nekik, hogy családi okok miatt nem tudtad megcsinálni. Nekik ezt még be lehet kamuzni, nekünk már nem. Tehát meséld el őszintén, mégis mi az a sok tennivaló, ami a nap 24 órájában szorít téged? Kitermelni a havi bruttó 80 ezer forintot? Mert akkor tényleg húzz el raktározni, ott a 8 órás műszak után már nem basztatnak, és többet keresnél, ráadásul legálisan.
3) A nap 24 órából áll, és közben 3 oldalról szorít mindenféle tennivaló.[/quote]
Két hét után megírtad nekik, hogy családi okok miatt nem tudtad megcsinálni. Nekik ezt még be lehet kamuzni, nekünk már nem. Tehát meséld el őszintén, mégis mi az a sok tennivaló, ami a nap 24 órájában szorít téged? Kitermelni a havi bruttó 80 ezer forintot? Mert akkor tényleg húzz el raktározni, ott a 8 órás műszak után már nem basztatnak, és többet keresnél, ráadásul legálisan.
Nov 26, 2015 13:41:29
tigris
Nov 26, 2015 13:43:17
3ból 3 kudarc! szép volt endi.
akkor most mégse lesznek verőemberek? :OO
akkor most mégse lesznek verőemberek? :OO
Nov 26, 2015 13:43:17
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 13:45:57
x48)
3ból 3 kudarc!
és ez már a turbó álláskeresés!
hetyetye
Nov 26, 2015 13:48:22
Nov 26, 2015 13:48:22
stressznélküli nyugi
Nov 26, 2015 13:50:36
Egy igazi elhivatott szakembert hallottunk.
Nov 26, 2015 13:50:36
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 13:51:20
x48)
nem tudok képet posztolni...
imgur.com/41mnlaL
imgur.com/41mnlaL
jiddise máme
(
x11)
Nov 26, 2015 13:59:59
x11)
a "please pay me now" az nem stimmel, "please pay Ms Fórizs" or transfer me through Western Union to Ms Fórizs kellene :)
AutismusMaximus
Nov 26, 2015 14:02:16
Sodi, te mennyire szereted a metált?
Ajánlom a figyelmedbe a (már csak a név miatt is stílszerű Esz.Ó.Dí (S.O.D) zenekar Speak English Or Die című számát.
Egyébként a szövegét is mintha egyenesen neked írták volna! Köcsög migri!
i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxNTAz/z/Nm8AAOSw-vlVoZ8Q/$_35.JPG?set_id=880000500F
4. Speak English Or Die
You come into this country
You can't get real jobs
Boats and boats and boats of you
Go home you fuckin' slobs
Selling hot dogs on the corner
Selling papers in the street
Pushing, pulling, digging, sweating
Where you come from must be beat
[CHORUS]
You always make us wait
You're the ones we hate
You can't communicate
Speak English Or Die
You don't know what I want
You don't know what I need
Why must I repeat myself
Can't you fuckin' read?
Nice fuckin' accents
Why can't you speak like me
What's that dot on you head,
Do you use it to see??
[CHORUS-MOSH PART-CHORUS]
Ajánlom a figyelmedbe a (már csak a név miatt is stílszerű Esz.Ó.Dí (S.O.D) zenekar Speak English Or Die című számát.
Egyébként a szövegét is mintha egyenesen neked írták volna! Köcsög migri!
i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxNTAz/z/Nm8AAOSw-vlVoZ8Q/$_35.JPG?set_id=880000500F
4. Speak English Or Die
You come into this country
You can't get real jobs
Boats and boats and boats of you
Go home you fuckin' slobs
Selling hot dogs on the corner
Selling papers in the street
Pushing, pulling, digging, sweating
Where you come from must be beat
[CHORUS]
You always make us wait
You're the ones we hate
You can't communicate
Speak English Or Die
You don't know what I want
You don't know what I need
Why must I repeat myself
Can't you fuckin' read?
Nice fuckin' accents
Why can't you speak like me
What's that dot on you head,
Do you use it to see??
[CHORUS-MOSH PART-CHORUS]
Nov 26, 2015 14:02:16
Don Peppe
Nov 26, 2015 14:12:35
Hahó! Lehet rendelni pizzát a Lehet 19-be, ami a XIII.ban van! A cím most már biztos, sőt még annál is közelebb lakik malaczhoz, mint ahogy értettem. Ahogy ő fogalmazott, gyűlöletét a fél ház akár névvel is vállalná. Sajnos ő nappal dolgozik, de majd megpróbál chekkolni képet az időnként megjelenő rendőrautóról. Hétvégén sörözés, valószínűleg utána extrainfókat hozok. ő nem tud a forgatásról, de nem kizárt, hogy volt, esetleg kapott engedélyt arra, hogy elmehessen és máshol fogatták.
Nov 26, 2015 14:12:35
Don Peppe
Nov 26, 2015 14:19:27
Ettől függetlenül a káposztási papírokat ki lehet kérni, hogy lehessen tudni, ki tesz ekkora szíveséget.
Nov 26, 2015 14:19:27
Don Peppe
Nov 26, 2015 14:25:41
*forgatták
sorry, ez már a pátyi grammatika hatása
sorry, ez már a pátyi grammatika hatása
Nov 26, 2015 14:25:41
Schwezoff Dávid
Nov 26, 2015 14:27:37
[quote=sodika
Tehát meséld el őszintén, mégis mi az a sok tennivaló, ami a nap 24 órájában szorít téged? [/quote]
Nov 26, 2015 14:27:37
Schwezoff Dávid
Nov 26, 2015 14:29:48
Hahó! Lehet rendelni pizzát a Lehet 19-be, ami a XIII.ban van! A cím most már biztos, sőt még annál is közelebb lakik malaczhoz, mint ahogy értettem. Ahogy ő fogalmazott, gyűlöletét a fél ház akár névvel is vállalná. Sajnos ő nappal dolgozik, de majd megpróbál chekkolni képet az időnként megjelenő rendőrautóról. Hétvégén sörözés, valószínűleg utána extrainfókat hozok. ő nem tud a forgatásról, de nem kizárt, hogy volt, esetleg kapott engedélyt arra, hogy elmehessen és máshol fogatták.
Azért kéne valami kézzelfoghatóbb bizonyíték, mondjuk kapucsengő fotó vagy valami, mielőtt esetleg valami vétlen célpont kap 3 családi pizzát hirtelen.
Nov 26, 2015 14:29:48
Don Peppe
Nov 26, 2015 14:32:18
Persze jogos, már annyira nem akartam erőszakos lenni, hogy rögtön rákérdezzek az emelet-ajtóra. Aki arra jár, az megnézhetné. Amúgy lehet , hogy Schögl van kiírva. De majd ez hétvégén pontosítva lesz, hacsak addig valaki arra nem jár ;)
Nov 26, 2015 14:32:18
stressznélküli nyugi
Nov 26, 2015 14:38:34
a "please pay me now" az nem stimmel, "please pay Ms Fórizs" or transfer me through Western Union to Ms Fórizs kellene :)
pontosabban Ms-Mr Fórizs
Nov 26, 2015 14:38:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 14:48:36
x38)
Endre, kaptál választ az EPG-től? Értékelték a kódodat? Tudod, a feedback nagyon fontos!
sodika
Nov 26, 2015 14:58:59
Betegek vagytok, de ez volt az utolsó lehetőség az életemben, amit a könnyelmű dicsekvési kényszeremmel hagytok elbaszódni általatok.
Ez ugyanolyan, mint amikor 2008-ban eldöntöttem, hogy most elvitt tőlem végrehajtó pénzt, de amíg Magyarországon vagyok, soha többé nem fog.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 26, 2015 14:58:59
sodika
Nov 26, 2015 15:00:54
hagytam, na
Nov 26, 2015 15:00:54
sodika
Nov 26, 2015 15:01:11
És ide se írok többet.
Gebedjetek meg és találgassatok kedvetekre.
Nov 26, 2015 15:01:11
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 15:01:16
x48)
Betegek vagytok, de ez volt az utolsó lehetőség az életemben, amit a könnyelmű dicsekvési kényszeremmel hagytok elbaszódni általatok.
azt akartad írni: "beteg vagyok, dicsekvési kényszerem van"?
vsetko jedno
Nov 26, 2015 15:01:17
Na meló, csá.
Na meló, csá.
szart se ér.
Nov 26, 2015 15:01:17
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 15:02:20
x48)
És ide se írok többet.
tegnap is írtam:
t a k a r o d j ! ! !
sodika
Nov 26, 2015 15:03:09
tegnap is írtam:
t a k a r o d j ! ! !
t a k a r o d j ! ! !
Ezt is teszem.
csá
Nov 26, 2015 15:03:09
Schwezoff Dávid
Nov 26, 2015 15:04:01
Jövő héten.
* ásít *
Soha többet nem írok ide.
Nov 26, 2015 15:04:01
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 15:04:15
x48)
Ezt is teszem.
csá
csá
az a baj, hogy nem teszed. mindig visszajössz, mindig válaszolsz.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 15:04:57
x48)
taknyos lett a nózi, kicsi zsidó?:)))
vsetko jedno
Nov 26, 2015 15:05:13
Ezt is teszem.
csá
csá
akaszd fel magad, menj biztosra! ;)
Nov 26, 2015 15:05:13
Schwezoff Dávid
Nov 26, 2015 15:05:15
"Farkas Endre Kiss
2 órája · Budapest ·
Jaj de körögnék, ha valami frusztrált migri felrobbantana egy hamuka-rendezvényt."
A vonzás törvénye szerint hamarosan felrobban valami a kolosin. A sodi sérve.
2 órája · Budapest ·
Jaj de körögnék, ha valami frusztrált migri felrobbantana egy hamuka-rendezvényt."
A vonzás törvénye szerint hamarosan felrobban valami a kolosin. A sodi sérve.
Nov 26, 2015 15:05:15
dicsekvési kényszer
Nov 26, 2015 15:05:55
ügyes vagy zsodi, pazar ez a melókereséses évad!
Nov 26, 2015 15:05:55
dicsekvési kényszer
Nov 26, 2015 15:08:13
rég körögtem ilyen jót
Nov 26, 2015 15:08:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 15:11:23
x48)
lássuk csak mi történt. azt mondta a sodi, hogy még beteszi ide a kódot, és az lesz az utolsó kommentje itt. betette a kódot, és ezek után visszajött, és beírta a cég nevét.
ki hibázott megint?
a sodi.
bizony.
ki hibázott megint?
a sodi.
bizony.
recskagnóm=csicskagnóm
Nov 26, 2015 15:13:05
Nov 26, 2015 15:13:05
jiddise máme
(
x11)
Nov 26, 2015 15:16:17
x11)
"Farkas Endre Kiss
2 órája · Budapest ·
látod, sneckó, többek közt az ilyenekért érdemelsz meg minden szopatást
2 órája · Budapest ·
Zulu
(
x15)
Nov 26, 2015 15:16:32
x15)
Ebből rád mi vonatkozik, te idióta?
Hogy volt pofád jelentkezni erre az állásra és húzni az idejüket???
europaymentgroup.com/about-us/joboffers/php_developer/
Hogy volt pofád jelentkezni erre az állásra és húzni az idejüket???
europaymentgroup.com/about-us/joboffers/php_developer/
Huh, hát elég messze van tőle. Ha ilyenekre jelentezik, akkor az életben nem fog állást kapni. Ez olyan, mintha egy utcaseprő megpályázná egy mérnöki állást, ahol kukásautók elektronikáját kellene megterveznie.
stressznélküli nyugi
Nov 26, 2015 15:17:13
Na meló, csá.
Persze, mert bujkálsz és feketézel te adócsaló szar.
Az igaz, hogy már több pénzt nem visz el, mert mindent eltapsoltál, termelni meg semmit nem termelsz.
Amikor eldöntötted nyomatékosításul toppantottál is egyet, ugye gyernőtt?
Nov 26, 2015 15:17:13
Schwezoff Dávid
Nov 26, 2015 15:18:15
Huh, hát elég messze van tőle. Ha ilyenekre jelentezik, akkor az életben nem fog állást kapni.
Evidenciákat...
Nov 26, 2015 15:18:15
-
Nov 26, 2015 15:19:26
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Erre dicsekvésre hosszú évek óta rábaszol. Te semmiből nem tanulsz Recskás? Amúgy sikerült elérned ,hogy a végrehajtónak már nincs is mit is elvinnie. S nem azért mert olyan kibaszott furfangos vagy.
Nov 26, 2015 15:19:26
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 15:20:38
x48)
"Farkas Endre Kiss
2 órája · Budapest ·
2 órája · Budapest ·
trollverésről, hanuka robbantásról álmodozik, aztán hirtelen felébred, és taknyos lesz a nózija. a valóság kemény dolog tud lenni egy gonosz náci számára.
-
Nov 26, 2015 15:21:19
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Ez hála,hogy hozzáértő trollok megcsinálták a házi feladatodat? Hálátlan féreg vagy.
Nov 26, 2015 15:21:19
töppedt buzigolyók
Nov 26, 2015 15:24:56
Ezt is teszem.
csá
csá
Akkor tegyed, te akaratgyenge genetikai hulladék. Nálad még Zsír is szórakoztatóbb volt a paranoid őrjöngéseivel meg a kutyabaszós sztorijaival. De leginkább se te, se Zsír, se Tajgi ne parádézzon.
Nov 26, 2015 15:24:56
*.*
Nov 26, 2015 15:26:13
Most őszinén Recsy, a trollokon kívül ki hallgat meg? Ráadásul mi vagyunk a gyóntatószéked, itt mindent eltudsz mondani.
Nov 26, 2015 15:26:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 15:28:06
x48)
Gábor Rácz
Tegnap, 10:59 ·
Caritas terminate my mail and steal my money.....
töppedt buzigolyók
Nov 26, 2015 15:28:51
Gábor Rácz
Majd a púpos küld neki megint.
Nov 26, 2015 15:28:51
Schwezoff Dávid
Nov 26, 2015 15:29:12
Gábor Rácz
Rend van, na
Nov 26, 2015 15:29:12
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 15:29:17
x48)
Gábor Rácz
4 órája · szerkesztve ·
A nyomorult kurva, aki elraboltatta a számítógépem, telefonom, felvételeim százait, ma újra a gestapót akarta rámhívni. Találkoztam vele a Königstrasse 41-ben lévö burzsoázi üzlet elött, ahol a rablás történt, 7-én. Megkérdeztem, találkoztunk-e mi már... grin hangulatjel Beszart. Beszaladt az üzletbe, és hívta az "erösítést". Isten elöl úgy sem menekülhettek, FASSZOPÓ TETVES NÁCI KURVÁK. De azért imádkozom Értetek. Hátha mégis megáld Benneteket az Úr, IGAZ LÉLEKKEL ! Ja igen, visszafelé LEFILMEZLEK RINGYÓ! BABILON KURVÁJA ! MÉSZ A NETRE LÓFASZSZOPÓ!
4 órája · szerkesztve ·
A nyomorult kurva, aki elraboltatta a számítógépem, telefonom, felvételeim százait, ma újra a gestapót akarta rámhívni. Találkoztam vele a Königstrasse 41-ben lévö burzsoázi üzlet elött, ahol a rablás történt, 7-én. Megkérdeztem, találkoztunk-e mi már... grin hangulatjel Beszart. Beszaladt az üzletbe, és hívta az "erösítést". Isten elöl úgy sem menekülhettek, FASSZOPÓ TETVES NÁCI KURVÁK. De azért imádkozom Értetek. Hátha mégis megáld Benneteket az Úr, IGAZ LÉLEKKEL ! Ja igen, visszafelé LEFILMEZLEK RINGYÓ! BABILON KURVÁJA ! MÉSZ A NETRE LÓFASZSZOPÓ!
xray
Nov 26, 2015 15:42:08
Ja igen, visszafelé LEFILMEZLEK RINGYÓ! BABILON KURVÁJA ! MÉSZ A NETRE LÓFASZSZOPÓ!
a német hatóság is bekaphatja, mert ez a szerencsétlen könyörög a börtönért és hagyják az utcán szenvedni.
Nov 26, 2015 15:42:08
stressznélküli nyugi
Nov 26, 2015 15:43:28
Gábor Rácz
4 órája · szerkesztve ·
4 órája · szerkesztve ·
LOL a minicigó is egyre jobban becsavarodik.
Endre miért nem mész ki mellé tündéjmeseojszágba csövezni? Nagy kalandokban lenne részetek!
Nov 26, 2015 15:43:28
Schwezoff Dávid
Nov 26, 2015 15:46:15
Milyen szép végjáték lenne, ha endre és rgl egy napon fagynának meg az utcán. Csak az egyik a blahán, a másik Németországban.
Nov 26, 2015 15:46:15
xray
Nov 26, 2015 15:53:45
minicigó felőlem megfagyhat, de púpnak járna egymillió év sziklához láncolás, mint Prométeusznak. xD
Nov 26, 2015 15:53:45
xray
Nov 26, 2015 15:56:55
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Endike, elmész te a bús picsába, ki ne találd már, h miattunk nem kapod meg az állást! látszik, h egy cseppnyi önkritika nem szorult beléd. egy elbaszott foscsomót elküldesz, ráadásul hetekkel később a leendő munkáltatódnak és minket akarsz bűnbaknak beállítani? idióta.
Nov 26, 2015 15:56:55
sodika
Nov 26, 2015 16:27:16
Juszt is Németországban fogok megfagyni a berlini picsa lakása előtt!
Eldöntöttem, és kész.
Nov 26, 2015 16:27:16
Érdeklődő
Nov 26, 2015 16:59:00
Endre, még arra válaszolj, hogy hogyan fogadta az EPG, hogy feketén szeretnéd kapni a fizetésedet?
Nov 26, 2015 16:59:00
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 17:09:41
x48)
a sodi meg akarta büntetni a trollokat, de a trollok büntették meg a sodit. bizony. a sodit.
Nyugimá' faszkiverő!
Nov 26, 2015 17:18:49
Ok, gyerekek, egyrészt ezt a cuccot ebben a pillanatban mondtam vissza.
thank you, but I have found an another opportunity to work during the day.
Just now. This is why I would like to resign my application.
Thank you very much for your attention so far
Egyrészt.
Másrészt ez volt a legutolsó alkalom az életemben, hogy akaratgyenge voltam, és bármiről bármit is elárultam nektek.
Mostantól nem írok se ide se a Facebook-ra semmit a melókeresésemről.
Na meló, csá.
thank you, but I have found an another opportunity to work during the day.
Just now. This is why I would like to resign my application.
Thank you very much for your attention so far
Egyrészt.
Másrészt ez volt a legutolsó alkalom az életemben, hogy akaratgyenge voltam, és bármiről bármit is elárultam nektek.
Mostantól nem írok se ide se a Facebook-ra semmit a melókeresésemről.
Na meló, csá.
Nyugimá'.
Nov 26, 2015 17:18:49
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 26, 2015 17:29:56
x9)
Valakit muszáj hibáztatnia. Volt ma már az ELTE is bűnbak, amiért rosszul tanították meg programozni, pedig a 60 millió félévig járt oda. Ráadásul még pénzt is kértek ennek az igazolására, amit csatolhatott az önéletrajza mellé.
Zulu
(
x15)
Nov 26, 2015 17:31:06
x15)
Tényleg, tajgival mi újság? Nem láttam már egy ideje. Csak nem bevonult?
Bannolós Bálint
Nov 26, 2015 17:32:09
Tényleg, tajgival mi újság? Nem láttam már egy ideje. Csak nem bevonult?
Csak nem tud ide írni :(
De be is vonulhatna már, Rikárdóék nagyon várják már a porhanyós kis valagát!
Nov 26, 2015 17:32:09
broni
Nov 26, 2015 17:46:26
gotten morgen!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 26, 2015 17:46:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 17:51:38
x38)
Endre, válaszoltak az EPG-től? Mit szóltak a csodakódhoz? Hallod? HALLOD?
dicsekvési kényszer
Nov 26, 2015 17:53:23
* kényszeredetten röhög a megszopatott púposon *
Nov 26, 2015 17:53:23
üregi zsidó
Nov 26, 2015 17:55:50
Ezen kívül felejtsd el, majd a trollok átküldik nekik :)
europaymentgroup.com/
Háhá! Hogy is volt azzal a céggel, amelyiknek a frankfurti pályaudvar mellett van az irodája? Ennek az EPG-nek véletlenül éppen ott van, megnéztem Google Mapsen. Ergo: kurvára betalált a trolléga. europaymentgroup.com/
Nov 26, 2015 17:55:50
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 17:58:16
x38)
Háhá! Hogy is volt azzal a céggel, amelyiknek a frankfurti pályaudvar mellett van az irodája? Ennek az EPG-nek véletlenül éppen ott van, megnéztem Google Mapsen. Ergo: kurvára betalált a trolléga.
A dicsekvési kényszer miatt mondta meg nekünk. Nem akarta tovább csinosítani a kódot, ezért a trollokat így kérte meg, hogy továbbítsuk a főnökúrnak. Aztán persze meg se köszönte, hanem írt neki egy dögöjjmeg emailt. Asodi hálátlan. :(
jiddise máme
(
x11)
Nov 26, 2015 18:03:10
x11)
Háhá! Hogy is volt azzal a céggel, amelyiknek a frankfurti pályaudvar mellett van az irodája? Ennek az EPG-nek véletlenül éppen ott van, megnéztem Google Mapsen. Ergo: kurvára betalált a trolléga.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 18:04:33
x38)
Amúgy SoDI! Hogy a Fórizs faszára kötött fekete masni tekeredjen a nyakad köré, te gányolós szar! Hogy képzelted azt, hogy beadod az önéletrajzodat egy online fizetéssel foglalkozó cégnek? A szar minőségű kódod miatt akár rengeteg pénzt is veszíthettek volna! Azt hogy fizeted ki, te szerencsétlen kókler? Eszedbe ne jusson olyan helyről akár álmodni is, ahol szenzitív adatok vagy folyamatos üzem van! A te bugos foshalmazod esetleg a Groteszk féle garázscégekben működhet, ahol 1-2 nap kimaradás nem oszt nem szoroz. Egy normális cégben téged kibeleznek, ha egy sor kódot is beleírsz a működő rendszerükbe! Online Payment, BAZDMEG! Te nem vagy normális, de tényleg. A saját faszodért nem vállalsz felelősséget, és egy ilyen cégnél akartál dolgozni??? Álld a trollokat, hogy lebeszéltek róla, így vesztetted a legkevesebbet!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 18:05:37
x38)
Nem, ez az "ASAP" tesztkódos cég volt. 3 hétig halogatta, aztán ma átküldte nekik akaratán kívül. Szerintem az IT csapat azóta a földön fetreng :)
sodika
Nov 26, 2015 18:09:57
A szoftveripar az egyetlen a világon, amelyik kiharcolta magának, hogy ne legyen garanciális felelőssége. Nem tudtad:
Na de tényleg soha többé nem írok ide.
Lenne még mivel eldicsekednem, de megtartom magamnak.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nov 26, 2015 18:09:57
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 18:10:30
x38)
Endre, akkor most, hogy az EPG-t letudtad...
- Hány felülést és fekvőtámaszt nyomtál ma le?
- Hány helyre küldted el a CV-det?
- Raktáros CV kész van már?
- Te írtad a masztipartys hozzászólást? :)
- Hány felülést és fekvőtámaszt nyomtál ma le?
- Hány helyre küldted el a CV-det?
- Raktáros CV kész van már?
- Te írtad a masztipartys hozzászólást? :)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 26, 2015 18:12:04
x38)
A szoftveripar az egyetlen a világon, amelyik kiharcolta magának, hogy ne legyen garanciális felelőssége. Nem tudtad:
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem érted. Elbaszol valamit, és ezek kibeleznek, ott helyben. Nem elég, hogy leüvöltik a fejedet, nem fizetnek ki, kirúgnak, de még egy csicskalángost is kapsz mindenkitől. De ne aggódj, ilyen tényleg nem lesz, neked felelősséged csak abban lesz, hogy a Blahán a többi hajléktalan botokkal ver agyon vagy nejlonzacskóval fojt meg.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 26, 2015 18:13:33
x48)
Lenne még mivel eldicsekednem
az átlagon felüli intim méreteddel? mert mással nem nagyon tudsz.
118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A szemlélethez tényleg átnézek még pár anyagot.
És példát.
Ártani nem árthat.
Szintaktika?? Miről beszélsz, idióta?
A logikát meg pont, hogy nem érted, láttuk az "osztály"-odat, aminek köze sincs ehhez.
Milyen példát nézel át, ha már 5 éve ebben dolgozol? Nem értetted meg ennyi idő alatt? Miféle gyakorlott szoftverfejlesztő az ilyen? Hány év kell még szerinted? Még 5? Még 10? A szintednek megfelelő kódot és értelmet hozol. Ez a Groteszkhez SEM elég. Nem veszed észre, hogy szarból vagy?