buta vagy! azert nem mondjak, mert ma mar ez termezetes!
igen mert akkor bemennel az elsö utadba esö bankfiokba es kivaltanad. te nagyon csoro fasz!
ez a sneci-saga irtó szórakoztató. úgy csetlik-botlik a való világban, mint "egy úr az űrből". (Robin Williams)
Az se felejtsük el, hogy sok mindent látott filmekben is + tankönyvekben.
Mo. fejletlen, nem ismerik a bankkártyát. Ennyi. Németország olyan messze van, hogy azt sem tudják hol van Bp
Talán meghívnak kajálni is.
Te meg miről beszélsz? Recskás szerintem állj le a piával.
Ha meg nem tudsz valamit akkor előveszed a magyar cégek szarok kezdetű hazugságodat. Recskás ezeket a betanult faszságaidat gyorsan felejtsd el. Élesben ez így nem fog működni.
remek, mar megint a magyar cegeket fogod hibaztatni. most az lesz a duma, hogy a magyar cegeknel ez a kovetelmeny. dogolnel mar meg vegre, akkor nem jaratnad le vegre a mi (nem a te!) hazankat.
Bizonyosan hasznát fogod venni a Groteszknél megkövetelt minőségnek. Azt a szemét szart, amit ott "elfogadtak", amit a patkányképű lamer is kvázi kiröhögött, az a vérprofi kód a németeknél biztosan 45.000 Eurót fog érni. Teljesen elment az eszed, púp!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
HAZUDSZ!
Vagy akkor az 1000 eurós követelésed a BERLINI MUNKÁÉRT K. Andrea irányában az mégiscsak kamu volt, ugye?
Kiderült. "Technikailag" sem elég.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
a profi nemet hr-es utanajar mi is volt az a project a berlini galeriaban, a budös kurva milyen ajanlast ad rolad?:-)
a groteszkes melocsakhoz sem volt eleg, most minek kene kiderulnie? valld be, hogy csak utazgatni akarsz, mert egy komolyabb magyar ceg sem venne fel, egy nemzetkozihez meg nem tudok hasonlatot irni.
Egyszerűbb. Fogalmam sincs, mit az esélyek, és a lehetőségek, de bíztatva vagyok, ezért nyomom.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ne hetyetyézzél, buzi!
Mifffan a zsery pénézvel?
Mifffan azzal, hogy Andiahibásnak MELÓZTÁL Berlinben?
Kicsi Klein Pinokkió, nő már az orrod, vagy még a lottyadt faszod sem keményedik?
Akkor VÁLASZOLJÁL, TE NAGYON EGYSZERŰ!
Mifffan a zsery pénzével?
Mifffan azzal, hogy Andiahibásnak MELÓZTÁL Berlinben?
Bécsi nyalókás meló?
Former web developer at Gallery Nomad?
Past: Gallery Nomad and Joachim Rong WEINGALERIE?
te kehes korcs
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Egyszerűnek tűnik. Pontosan fogalmazz.
Végleg Berlinben akartál maradni Andinál. Te nem tudod mire elég a "gyakorlatod"? Ennyire fogalmad sincs a követelményekről és elvárásokról szakmádban. Te eddig a holdon éltél??? Ez elég nagy baj, főleg Veráék zsebének.
Nem. Nem is fogom.
Ha gond van, majd megoldom a helyszínen.
Hogyan?
Majd improvizálok.
Értetlenkedik és hetyetyézik, amíg ki nem dobják.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
dehogyis, rendőrt hív és felhívatja a főnökúrat
De lehet és kell is csak ehhez is hülye vagy.
Én is ettől tartok...
Sas tanár úr üdvözöl.
kitöl kersz segitseget, az rgl ciganytol, vagy a budöskurvatol?:-)
Te csakk ne csinálj ijen erkőlcstellenséget megint! Látam a videódat ahol improvizálsz, elég gúsztustalan vót!
* bólogat *
És ezzel csináltattak kártyás fizetési rendszerre próbamelót LOL Tényleg sodi android fejlesztés hogy áll?
Azért azt a tanáruras szerződést nem ártott volna ellenőrizgetni xD
Amúgy melyik járattal repülsz holnap, Recskaboy?
Vigyázz egy ideges német megint betörheti az orrodat.
A Fogorvosok Orszagos Szovetsege keri az undort kelto kep torleset!
Nem tartozik rájuk. Ártatlanság vélelme, tudod.
Elsö nap kitöltetnek veled egy nyilatkozatot, ahol többekközött alairatjak veled a titoktartasi kötelezettseget, de ugyanebben a kerdöivben fog szerepelni az is, folyik -e ön ellen eljaras az europai unio teruleten, volt mar jogerösen elitelve? mit fogsz oda irni gyagyås?
Nem és nem.
Jogerős ítélet előtt semmiféle munkaadónak nincs köze semmihez.
persze, ugy van ahogy irod, bocs tevdtem!
Mindent, hiszen maga is az.
Én úgy gondolom, hogy nincs, innentől a válasz nem.
nem ertem en ezt, akkor megiscsak volt mar egy elmarasztalo iteleted?
abszolút van joga tudni, hogy folyik-e ellened bármilyen eljárás, honnan veszed, hogy nincs?
Mert az ártatlanság vélelme alapján az egyetlen dolog, amit joga van tudni, hogy tudok-e prezentálni tiszta erkölcsi igazolványt.
Minden más a magánügyem.
Ha magánügyre kérdeznek rá, a válasz nem.
nem mondod?
érdekes, én még sosem lettem az, és az ismeretségi körömben sem
jól van, putricelli, aztán nehogy kiderüljön, hogy mégiscsak jogosan kérdezi
te gyagyås, de te nem csak vådlott vagy, hanem elitelt is egy måsik ugyben.
a retardok lesznek idönkent vådlottak, pl. en nem voltam meg soha vadlott.
De, ez így van.
Attól még tisztességes az ember, hogy egy szemét diktatúrában szarakodnak vele.
csurheted, csavarhatod, de ha hazudsz, nagyon hamar elhajtanak a picsaba. mivel sokaknak vagy a "kedvence", megnyugodhatsz, nem sok ideig bujkalhatsz.
de te egy tolvaj, adocsalo vagy az nem tisztesseges es akkor a naculasodat nem is emlitem.
Az erkölcsiben két dolog szerepel (ha lenne ilyened tudnad) a lezárt és a folyamatban lévő dolgok. Azt a munkáltató donti l, hogy mit szeretne látni az erkölcsiben. Egyiket, másikat, mindkettőt. Te meg mint a jó kisdobos olyat kérsz, különben visszakuld a cég egy masikert mert ő nem ezt kérte. Ez sajnos szopóroller...
szörnyű lehet úgy élni, h állandóan egyensúlyoznod kell egy vékony kötélen. kicsit mellé lépsz és jöhet a süllyesztő. ezt az érzést egyikünk sem ismeri, mert nem retardok vagyunk.
Ezt sikerült 34 év alatt felmutatnod. Bár régebben is az volt a zagyva blogod szlogenje hogy pereket provokálsz magad ellen.
Arra valóban nem fogsz erkölcsit kapni xD
Legfeljebb ha úgy jövök el tőlük, hogy semmi esélyem náluk. :)
Amúgy is minden részlet ki fog derülni. Nyitott könyv asodi.
Jó hogy mondod.
Még indulás előtt gyorsan letiltom a Facebook-on annak a megjelenítését, hogy melyik német városban vagyok :)
Felesleges.
Örebro
Dec 12, 2015 09:54:49
fuck the system
nem kell mindenféle kártya
ha mégis, mondják előre
ennyi
ha mégis, mondják előre
ennyi
buta vagy! azert nem mondjak, mert ma mar ez termezetes!
Dec 12, 2015 09:54:49
Örebro
Dec 12, 2015 09:56:10
bar ezekszerint, neked az is kihivas, hogy mossal- e kezet szaras utan vagy sem,mert nincs lleirva. wc- ben.
Dec 12, 2015 09:56:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 12, 2015 09:58:42
x38)
Azt se mondták, hogy ruhát kell hordani, vagy ki kell törölni a valagad szarás után. Szóval ennyi erővel meztelenül, szaros seggel is rohangálhatsz majd az irodában, nem igaz?
Örebro
Dec 12, 2015 10:00:06
arra meg vigyazz, a munkahelyek be vannak kamerazva, ha megint lopsz, lebuksz.
Dec 12, 2015 10:00:06
nem fatyok balek
Dec 12, 2015 10:07:43
ha egy nap alatt nem rúgják ki a recskapókot, akkor ez valami felzárkóztató-program eu-s autistáknak munkahelynek álcázva. esetleg valami szélhámosság lehet, hisz ellentmondana a józan észnek a teljes "próbahét" szállodában héderezve, érthetetlen fókahangú nyeméjtyemek ellenszolgáltatásaként. vagy már eleve nem fejlesztő meló, hanem takarító. csupa kérdés, csupa bizonytalanság, jó ez az évad.
Dec 12, 2015 10:07:43
Örebro
Dec 12, 2015 10:25:15
fuck the system
ha mégis, mondják előre
ennyi
ha mégis, mondják előre
ennyi
igen mert akkor bemennel az elsö utadba esö bankfiokba es kivaltanad. te nagyon csoro fasz!
Dec 12, 2015 10:25:15
jiddise máme
(
x11)
Dec 12, 2015 10:26:35
x11)
hogy haladsz a dokumentációval sneckó?
jiddise máme
(
x11)
Dec 12, 2015 10:27:52
x11)
de ott lennék, amikor sneckó becsekkol a szállodaába :)
xray
Dec 12, 2015 10:34:44
nekem ez az egesz nem stimmel, mikor itt meghirdetnek allasokat, ezerszamra van jelentkezö, probahet ide vagy oda. gyagyas te nem a zukkenberg rokona vagy, hogy szallodaztassanak, vagy igen?
ez a sneci-saga irtó szórakoztató. úgy csetlik-botlik a való világban, mint "egy úr az űrből". (Robin Williams)
Dec 12, 2015 10:34:44
-
Dec 12, 2015 10:36:55
Zsidók vagytok.
ASODI meggugliztaa depositot, és már jobban ért hozzá, mint ti, értetlen fasz trollok. Asodi KVÁZI már sok hotelben is járt, mert a gugli mutatott neki képeket.
Ráadásul mi a véres habos geciért lenne ASODInak bankkártyája 34 évesen? HE? Ennek semmi értelme! Asodi nem él, ő még csak gyerek. Bankkártyája csak a felnőtteknek van.
ASODI meggugliztaa depositot, és már jobban ért hozzá, mint ti, értetlen fasz trollok. Asodi KVÁZI már sok hotelben is járt, mert a gugli mutatott neki képeket.
Ráadásul mi a véres habos geciért lenne ASODInak bankkártyája 34 évesen? HE? Ennek semmi értelme! Asodi nem él, ő még csak gyerek. Bankkártyája csak a felnőtteknek van.
Az se felejtsük el, hogy sok mindent látott filmekben is + tankönyvekben.
Dec 12, 2015 10:36:55
-
Dec 12, 2015 10:39:48
[quote=Örebro]igen mert akkor bemennel az elsö utadba esö bankfiokba es kivaltanad. te nagyon csoro fasz

ha mégis, mondják előre
ennyi
igazad van, nem kell kártya. elég 2-3K euró egy hétre. kevés ilyen hely van, pl kubában előnyösebb a kp. esetleg laosz, de te németbe mész webfejleszteni. németben is csak bankszámlára utalnak, pláne egy it-s multi. az mikor lesz?