Szerző:
szeszesember
Jun 17, 2012 19:29:47
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Te fasz, azt is hevesen cáfoltad, hogy a kolosi téren laktál valaha</div>Dehogy cáfolta, csak simán letagadta.
Jun 17, 2012 19:29:47
Zulu
Jun 17, 2012 19:30:54
<div class="quote"><div class="author">Latinovits</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Nem lejárt. Hanem lejárat előtt járó termék, az utolsó estén. Mindig van ilyen.</div>
de hogy még büszke is vagy rá...</div>
Kamu szerintem, es eniko, vagy janos hivta meg egy pizzara a recskanapen.
Nem lejárt. Hanem lejárat előtt járó termék, az utolsó estén. Mindig van ilyen.</div>
Kamu szerintem, es eniko, vagy janos hivta meg egy pizzara a recskanapen.
Jun 17, 2012 19:30:54
sodika
Jun 17, 2012 19:31:07
Szóval itt van ez a fórum. Oké.
Van bennem annyi önirónia, hogy néha még szerintem is vicces. Oké.
Éppen ezért nyilván fogom olvasni, és időnként hozzászólni is. No de egy stílustalanságával és színvonaltalanságával önmagát minősítő gúnyfórum teljesen méltatlan arra, hogy érdemben kompenzálni próbáljam, miféle hazugságokat, csúsztatásokat, és féligazságokat hordanak itt össze rólam.
Annak, hogy ne legyen aránytalanul, indokolatlanul, és főleg: értelmetlenül elpocsékolva minden energiám, az szükséges, hogy képes legyen felülemelkedni azon, hogy valami troll mit ír rólam le valamelyik fórum-hozzászólásban.
És ehhez mostantól igenis lesz elegendő akaraterőm.
Ennyi.
Éppen ezért nyilván fogom olvasni, és időnként hozzászólni is. No de egy stílustalanságával és színvonaltalanságával önmagát minősítő gúnyfórum teljesen méltatlan arra, hogy érdemben kompenzálni próbáljam, miféle hazugságokat, csúsztatásokat, és féligazságokat hordanak itt össze rólam.
Annak, hogy ne legyen aránytalanul, indokolatlanul, és főleg: értelmetlenül elpocsékolva minden energiám, az szükséges, hogy képes legyen felülemelkedni azon, hogy valami troll mit ír rólam le valamelyik fórum-hozzászólásban.
Ennyi.
Jun 17, 2012 19:31:07
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 19:31:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>579 forintért látom leakciózva. sneci, te nem a lejárt szavatosságú termékek között vetted 350-ért? úgy vagy vele, hogy a dögpöri után megteszi?</div>
látom nagy ételturkálós gyakorlatod van. 30 éves informatikusként 300 forintos mélyhűtött pizzát turkálsz a tescoban. micsoda proli lettél, bazmeg.:))
múltkor ette garnélás spagettit, akkora adagot adtak, hogy a felét sem tudtam megenni. gondotam is rád, hogy ez milyen fasza lenne neked, dögpöri helyett. ha esetleg technikailag meg tudnád oldani, akkor szívesen elküldeném a kajamaradékokat. csupa minőségi ételt ennél.
látom nagy ételturkálós gyakorlatod van. 30 éves informatikusként 300 forintos mélyhűtött pizzát turkálsz a tescoban. micsoda proli lettél, bazmeg.:))
múltkor ette garnélás spagettit, akkora adagot adtak, hogy a felét sem tudtam megenni. gondotam is rád, hogy ez milyen fasza lenne neked, dögpöri helyett. ha esetleg technikailag meg tudnád oldani, akkor szívesen elküldeném a kajamaradékokat. csupa minőségi ételt ennél.
Jun 17, 2012 19:31:28
banshee
Jun 17, 2012 19:31:29
<div class="quote"><div class="author">szodáj</div>Sodi, volt már részed abban az élményben, hogy a saját kertedben termett zöldséget vagy gyümölcsöt tehetted a saját asztalodra? Vagy esetleg saját nevelésű állat húsából ettél-e már?
Ne ilyen donpepe vackokkal mérgezd magad.</div>
Az a csirke, amit ebédre ettem, reggel még élt. A saláta, amit ettem hozzá, az a kertből jött, ahogy az újkrumpli is.
A desszert meggyes piskótához a tojást a tyúkok tojták, a meggyet a fáról szedtem. Utána ami bort megittam, apám csinálta a saját maga által termesztett szőlőből, a füstölt parenyica sajthoz a tejet a saját állataink adták.
Ne ilyen donpepe vackokkal mérgezd magad.</div>
Az a csirke, amit ebédre ettem, reggel még élt. A saláta, amit ettem hozzá, az a kertből jött, ahogy az újkrumpli is.
A desszert meggyes piskótához a tojást a tyúkok tojták, a meggyet a fáról szedtem. Utána ami bort megittam, apám csinálta a saját maga által termesztett szőlőből, a füstölt parenyica sajthoz a tejet a saját állataink adták.
Jun 17, 2012 19:31:29
snecigeci
Jun 17, 2012 19:32:13
Használd a gombot!
Jun 17, 2012 19:32:13
sodika
Jun 17, 2012 19:32:19
<div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>
Túlélési technikák.
Túlélési technikák.
Jun 17, 2012 19:32:19
pimpa
Jun 17, 2012 19:32:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szóval itt van ez a fórum. Oké.
Ennyi.</div>
JUBILEUM! AZ 500. KIVONULÁS
Ennyi.</div>
JUBILEUM! AZ 500. KIVONULÁS
Jun 17, 2012 19:32:32
sodika
Jun 17, 2012 19:33:29
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div> 30 éves informatikusként 300 forintos mélyhűtött pizzát turkálsz a tescoban. micsoda proli lettél, bazmeg.:))
</div>
Nagyon örülj ennek az infónak, mert ez az utolsó, hogy válaszoltam akár arra a kérdésre is, hogy mit ebédeltem, illetve mit vacsoráztam.
</div>
Nagyon örülj ennek az infónak, mert ez az utolsó, hogy válaszoltam akár arra a kérdésre is, hogy mit ebédeltem, illetve mit vacsoráztam.
Jun 17, 2012 19:33:29
sodika
Jun 17, 2012 19:34:11
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
JUBILEUM! AZ 500. KIVONULÁS</div>
bruhahaha, de vicces a humorherold ;|
JUBILEUM! AZ 500. KIVONULÁS</div>
bruhahaha, de vicces a humorherold ;|
Jun 17, 2012 19:34:11
szeszesember
Jun 17, 2012 19:34:38
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>JUBILEUM! AZ 500. KIVONULÁS</div>Ugyan már, a snecifélék csak Egyiptomból és a kétkezi munkából vonultak ki...
Jun 17, 2012 19:34:38
banshee
Jun 17, 2012 19:35:02
Nem, sneci. Van egy énképed, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ezen alapul a snecológia.
A snecológia akkor fogja elveszteni a létjogosultságát é minden alapját, ha az énképed meg fog egyezni a valósággal. Látsz te erre esélyt?
A snecológia akkor fogja elveszteni a létjogosultságát é minden alapját, ha az énképed meg fog egyezni a valósággal. Látsz te erre esélyt?
Jun 17, 2012 19:35:02
SoDomIa
Jun 17, 2012 19:35:03
<div class="quote"><div class="author">szodáj</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem lejárt. Hanem lejárat előtt járó termék, az utolsó estén. Mindig van ilyen.</div>És te mindig erre vadászol, te vadászbika, te?</div>
Erről a vadászbikáról mindig ez a szám jut eszembe. Lehetne sodi himnusza: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=PqCt54Wx2e0" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=PqCt54Wx2e0</a></div>
nekem ez jut mostanában eszembe sneciről. ne mondja senki, hogy nem vagyok vele megértő.
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1grhmdzoHrw" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1grhmdzoHrw</a>
Erről a vadászbikáról mindig ez a szám jut eszembe. Lehetne sodi himnusza: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=PqCt54Wx2e0" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=PqCt54Wx2e0</a></div>
nekem ez jut mostanában eszembe sneciről. ne mondja senki, hogy nem vagyok vele megértő.
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1grhmdzoHrw" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1grhmdzoHrw</a>
Jun 17, 2012 19:35:03
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 19:35:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>
Túlélési technikák.</div>
milyen túlélésről beszélsz? majd 3 hónappal vagyunk a 2 éves pályakezdő időszakod után, ami már szerinted is releváns. 140 ezer nettót keresel havonta. vagy nem???:)))
milyen túlélésről beszélsz? majd 3 hónappal vagyunk a 2 éves pályakezdő időszakod után, ami már szerinted is releváns. 140 ezer nettót keresel havonta. vagy nem???:)))
Jun 17, 2012 19:35:16
sodika
Jun 17, 2012 19:35:24
<div class="quote"><div class="author">szodáj</div>
Ha tudnám, hogy komolyan is így fogsz tenni akkor majdnem megdicsértelek volna.
</div>
Pedig így lesz.
Nem a hazudozás tesz engem nevetségessé, hanem az, ha folyton reagálok rá.
Ha tudnám, hogy komolyan is így fogsz tenni akkor majdnem megdicsértelek volna.
</div>
Pedig így lesz.
Nem a hazudozás tesz engem nevetségessé, hanem az, ha folyton reagálok rá.
Jun 17, 2012 19:35:24
sodika
Jun 17, 2012 19:36:04
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
milyen túlélésről beszélsz? majd 3 hónappal vagyunk a 2 éves pályakezdő időszakod után</div>
Jó, de most pörögtek az események.
Én uborkaszezonban tudok sokat keresni. :D
milyen túlélésről beszélsz? majd 3 hónappal vagyunk a 2 éves pályakezdő időszakod után</div>
Én uborkaszezonban tudok sokat keresni. :D
Jun 17, 2012 19:36:04
szeszesember
Jun 17, 2012 19:36:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nagyon örülj ennek az infónak, mert ez az utolsó, hogy válaszoltam akár arra a kérdésre is, hogy mit ebédeltem, illetve mit vacsoráztam.</div>A 300 Ft-os mirelithulladék után nem hiszem, hogy jobban be tudnál égni a gasztronómia frontján. Bár nálad azt sohasem lehet tudni.
Jun 17, 2012 19:36:26
sodika
Jun 17, 2012 19:37:36
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Nem, sneci. Van egy énképed, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ezen alapul a snecológia.
</div>
Ezek ostoba kifejezések.
A "gazdagodj meg" sikerkönyvek mind arról szólnak, hogy a gondolataidat te magad alakítod. Alakítsd tehát tetszésed szerint az énképedet, és a valóság hozzá fog idomulni.
</div>
Ezek ostoba kifejezések.
A "gazdagodj meg" sikerkönyvek mind arról szólnak, hogy a gondolataidat te magad alakítod. Alakítsd tehát tetszésed szerint az énképedet, és a valóság hozzá fog idomulni.
Jun 17, 2012 19:37:36
sodileaks
Jun 17, 2012 19:37:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SoDomIa</div>a szürkeegerezés mi volt?</div>
A szürke egér nem a helyzetétől szürke egész</div>
szürke egész? diszgráfiás vagy.
A szürke egér nem a helyzetétől szürke egész</div>
szürke egész? diszgráfiás vagy.
Jun 17, 2012 19:37:37
snecigeci
Jun 17, 2012 19:38:01
Púp, én múltkor fél kiló marha vesepecsenyét sütöttem magamnak (5khuf / kg). De bazmeg a kutya nem elkunyerálta a harmadát? Odaül mellém és elkezd nézni, aztán nem hagyja enni az embert.
A kis dög, a teszkós mirelitpizzát nem enné meg, szerintem megsértődne, ha eléraknák.
A kutyám jobban él, mint te, púp. :(
A kis dög, a teszkós mirelitpizzát nem enné meg, szerintem megsértődne, ha eléraknák.
A kutyám jobban él, mint te, púp. :(
Jun 17, 2012 19:38:01
szeszesember
Jun 17, 2012 19:39:20
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>A kutyám jobban él, mint te, púp. :(</div>Viszont ugyanúgy becsicskít téged, mint snecit a saját kutyája...
Jun 17, 2012 19:39:20
Zulu
Jun 17, 2012 19:39:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Ezek ostoba kifejezések.
A "gazdagodj meg" sikerkönyvek mind arról szólnak, hogy a gondolataidat te magad alakítod. Alakítsd tehát tetszésed szerint az énképedet, és a valóság hozzá fog idomulni.</div>
De latod, hogy nem mukodik. Se kereszteny, se sikeres nem lettel, helyette titokban kameraba maszturbalsz, kegyelemkanapen laksz, es 300 forintos pizzat eszel.
Ezek ostoba kifejezések.
A "gazdagodj meg" sikerkönyvek mind arról szólnak, hogy a gondolataidat te magad alakítod. Alakítsd tehát tetszésed szerint az énképedet, és a valóság hozzá fog idomulni.</div>
De latod, hogy nem mukodik. Se kereszteny, se sikeres nem lettel, helyette titokban kameraba maszturbalsz, kegyelemkanapen laksz, es 300 forintos pizzat eszel.
Jun 17, 2012 19:39:22
sodika
Jun 17, 2012 19:39:36
Már maga az a feltételezés, hogy létezik, olyan, hogy objektív, a valóságnak megfelelő énkép, baromság. Ahány ember létezik, az ismerősei fejében annyi különböző kép él róla. És ezek mindegyike torzít, egyik sem lehet teljesen tárgyilagos és objektív. Ha valami, amiben minden viszonyítás, és nézőpont kérdése, hát az éppen az énkép.
Jun 17, 2012 19:39:36
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 19:40:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Én uborkaszezonban tudok sokat keresni. :D</div>
persze, láthattuk március elején is, amikor 15 órát dolgoztál (ebből 3 óra adminisztráció) 14 nap alatt, amíg nem írtál a fórumba, nem kameráztál.
hagyjuk már ezeket, sneci, egy akaratgyenge, lusta szardarab vagy, és menekülsz a munka elől. utána pedig mindig külső körülményekre (köztük a trollokra) fogod, hogy miért vagy egy lusta szar.
Én uborkaszezonban tudok sokat keresni. :D</div>
persze, láthattuk március elején is, amikor 15 órát dolgoztál (ebből 3 óra adminisztráció) 14 nap alatt, amíg nem írtál a fórumba, nem kameráztál.
hagyjuk már ezeket, sneci, egy akaratgyenge, lusta szardarab vagy, és menekülsz a munka elől. utána pedig mindig külső körülményekre (köztük a trollokra) fogod, hogy miért vagy egy lusta szar.
Jun 17, 2012 19:40:37
SoDomIa
Jun 17, 2012 19:40:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Nem, sneci. Van egy énképed, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ezen alapul a snecológia.
</div>
Ezek ostoba kifejezések.
nem. pont. ez eszképizmus. te tényleg ebbe a tudatba ringatod magadat még mindig? nem gazdagodtál meg, hahó! ide orvos kell, ez biztos.
</div>
Ezek ostoba kifejezések.
nem. pont. ez eszképizmus. te tényleg ebbe a tudatba ringatod magadat még mindig? nem gazdagodtál meg, hahó! ide orvos kell, ez biztos.
Jun 17, 2012 19:40:59
szodáj
Jun 17, 2012 19:41:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Nem, sneci. Van egy énképed, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ezen alapul a snecológia.
</div>
Ezek ostoba kifejezések.
Nem. A formáld át magad könyvek arról szólnak, hogy egyszer megveszed őket, ezzel a szerző vagyonát gyarapítod aki csupa olyan információt ad át neked, amiket ingyen megkaphatnál egyszerű szociális interakcióval.
Valaki linkelt korábban egy írást a komfortzónából való kilépés nehézségeiről, és hogy ezek a könyvek azt propagálják, hogy maradj a saját zónádban, ne próbálj változtatni.
Végső soron a saját trolljaiddal járnál jobban.
</div>
Ezek ostoba kifejezések.
Nem. A formáld át magad könyvek arról szólnak, hogy egyszer megveszed őket, ezzel a szerző vagyonát gyarapítod aki csupa olyan információt ad át neked, amiket ingyen megkaphatnál egyszerű szociális interakcióval.
Valaki linkelt korábban egy írást a komfortzónából való kilépés nehézségeiről, és hogy ezek a könyvek azt propagálják, hogy maradj a saját zónádban, ne próbálj változtatni.
Végső soron a saját trolljaiddal járnál jobban.
Jun 17, 2012 19:41:26
sodika
Jun 17, 2012 19:42:41
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
De latod, hogy nem mukodik.</div>
Dehogynem.
Én most a krónikás énképét alakítottam ki, és mindenki a krónikásként tekint rám. Ha a gazdag ember énképét alakítanám ki, aki minden bajba jutott ember pénzzel segít, akkor nagyon hamar az válna a valósággá. Ez ugyanis működik, az elme alakítja a valóságot. Nincs objektív valóság, amihez igazodni kellene. A valóságot az elméd formálja, az elmédnek pedig ura kell, hogy legyél.
Dehogynem.
Én most a krónikás énképét alakítottam ki, és mindenki a krónikásként tekint rám. Ha a gazdag ember énképét alakítanám ki, aki minden bajba jutott ember pénzzel segít, akkor nagyon hamar az válna a valósággá. Ez ugyanis működik, az elme alakítja a valóságot. Nincs objektív valóság, amihez igazodni kellene. A valóságot az elméd formálja, az elmédnek pedig ura kell, hogy legyél.
Jun 17, 2012 19:42:41
szeszesember
Jun 17, 2012 19:43:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>az elmédnek pedig ura kell, hogy legyél.</div>De te már mióta nem vagy ura a sajátodénak?
Jun 17, 2012 19:43:46
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 19:44:17
</div>
Ezek ostoba kifejezések.
te sok mindent gondoltál már magadról, de a valóság mégiscsak az maradt, hogy egy házaspárokkal hempergő, magát buzioldalakon hirdető, anyját kihasználó, élősködő csóró senkiházi vagy.
</div>
Ezek ostoba kifejezések.
te sok mindent gondoltál már magadról, de a valóság mégiscsak az maradt, hogy egy házaspárokkal hempergő, magát buzioldalakon hirdető, anyját kihasználó, élősködő csóró senkiházi vagy.
Jun 17, 2012 19:44:17
sodika
Jun 17, 2012 19:45:27
<div class="quote"><div class="author">szodáj</div>
</div>
A komfortzónából való kilépésre nem kell külön koncentrálnod. Ha a gazdag és sikeres ember énképét alakítod ki, akkor automatikusan megváltozik a komfortzónád, az új követelményeknek megfelelően.
Neked az egyetlen dolgod, hogy annak hidd magad, ami lenni akarsz. Nagyon hamar az is leszel.
</div>
A komfortzónából való kilépésre nem kell külön koncentrálnod. Ha a gazdag és sikeres ember énképét alakítod ki, akkor automatikusan megváltozik a komfortzónád, az új követelményeknek megfelelően.
Neked az egyetlen dolgod, hogy annak hidd magad, ami lenni akarsz. Nagyon hamar az is leszel.
Jun 17, 2012 19:45:27
szodáj
Jun 17, 2012 19:45:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Dehogynem.
Én most a krónikás énképét alakítottam ki, és mindenki a krónikásként tekint rám. Ha a gazdag ember énképét alakítanám ki, aki minden bajba jutott ember pénzzel segít, akkor nagyon hamar az válna a valósággá. Ez ugyanis működik, az elme alakítja a valóságot. Nincs objektív valóság, amihez igazodni kellene. A valóságot az elméd formálja, az elmédnek pedig ura kell, hogy legyél.</div>
Ennek ellenére bevallottan lusta dög vagy, elme ura. A krónikás szerepét meg felejtsd már el, mert az nagyon nem te vagy.
Dehogynem.
Én most a krónikás énképét alakítottam ki, és mindenki a krónikásként tekint rám. Ha a gazdag ember énképét alakítanám ki, aki minden bajba jutott ember pénzzel segít, akkor nagyon hamar az válna a valósággá. Ez ugyanis működik, az elme alakítja a valóságot. Nincs objektív valóság, amihez igazodni kellene. A valóságot az elméd formálja, az elmédnek pedig ura kell, hogy legyél.</div>
Ennek ellenére bevallottan lusta dög vagy, elme ura. A krónikás szerepét meg felejtsd már el, mert az nagyon nem te vagy.
Jun 17, 2012 19:45:54
pimpa
Jun 17, 2012 19:46:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Dehogynem.
NEMNEM, úgy tekintenek rád, mint a buzioldalakon hirdető recskaboy-ra, aki az anyját szipolyozza, és hulladékot zabál
Dehogynem.
NEMNEM, úgy tekintenek rád, mint a buzioldalakon hirdető recskaboy-ra, aki az anyját szipolyozza, és hulladékot zabál
Jun 17, 2012 19:46:23
sodika
Jun 17, 2012 19:47:23
te sok mindent gondoltál már magadról, de a valóság mégiscsak az maradt, hogy egy házaspárokkal hempergő, magát buzioldalakon hirdető, anyját kihasználó, élősködő csóró senkiházi vagy.</div>
Most éppen azt gondolom, hogy én vagyok a krónikás, és ez stimmel. A sok pénzhez csak azt kéne gondolnom, hogy én vagyok a profi vállalkozó, és nagyon hamar az is stimmelne. Minden csak ezen múlik.
Objektív valóság pedig, amihez igazodni kellene, egyszerűen nem létezik. Soha sem létezett. Lényegében az összes sikerkönyv ezt tanítja.
te sok mindent gondoltál már magadról, de a valóság mégiscsak az maradt, hogy egy házaspárokkal hempergő, magát buzioldalakon hirdető, anyját kihasználó, élősködő csóró senkiházi vagy.</div>
Most éppen azt gondolom, hogy én vagyok a krónikás, és ez stimmel. A sok pénzhez csak azt kéne gondolnom, hogy én vagyok a profi vállalkozó, és nagyon hamar az is stimmelne. Minden csak ezen múlik.
Objektív valóság pedig, amihez igazodni kellene, egyszerűen nem létezik. Soha sem létezett. Lényegében az összes sikerkönyv ezt tanítja.
Jun 17, 2012 19:47:23
Latinovits
Jun 17, 2012 19:47:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>
túl a pályakezdő szakaszon? egy vérprofi programozó, aki túlélésre játszik? szar lehet
túl a pályakezdő szakaszon? egy vérprofi programozó, aki túlélésre játszik? szar lehet
Jun 17, 2012 19:47:27
SoDomIa
Jun 17, 2012 19:47:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szodáj</div>
</div>
Neked az egyetlen dolgod, hogy annak hidd magad, ami lenni akarsz. Nagyon hamar az is leszel.</div>
akkor a te hited kurva gyenge. vagy te is azt hiszed, amit a trollok. hol a repcsi, hol a saját megoldás?
</div>
Neked az egyetlen dolgod, hogy annak hidd magad, ami lenni akarsz. Nagyon hamar az is leszel.</div>
akkor a te hited kurva gyenge. vagy te is azt hiszed, amit a trollok. hol a repcsi, hol a saját megoldás?
Jun 17, 2012 19:47:40
sodika
Jun 17, 2012 19:48:13
NEMNEM, úgy tekintenek rád, mint a buzioldalakon hirdető recskaboy-ra, aki az anyját szipolyozza, és hulladékot zabál</div>
1) annak te tekintesz
2) szeretnéd, ha sokan annak tekintenének
Mégis sokkal kevesebben tekintenek annak, mint szeretnéd.
NEMNEM, úgy tekintenek rád, mint a buzioldalakon hirdető recskaboy-ra, aki az anyját szipolyozza, és hulladékot zabál</div>
1) annak te tekintesz
Mégis sokkal kevesebben tekintenek annak, mint szeretnéd.
Jun 17, 2012 19:48:13
szeszesember
Jun 17, 2012 19:48:16
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>NEMNEM, úgy tekintenek rád, mint a buzioldalakon hirdető recskaboy-ra, aki az anyját szipolyozza, és hulladékot zabál</div>Időnként egy kis gennyet fogyasztva hozzá. Desszertként.
Jun 17, 2012 19:48:16
pimpa
Jun 17, 2012 19:48:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Objektív valóság pedig, amihez igazodni kellene, egyszerűen nem létezik. Soha sem létezett. Lényegében az összes sikerkönyv ezt tanítja.</div>
dehát nem vgy krónikás. te csak egy pedofil vagy, aki maszturbáló kisfiúk videoit nézi. te nem vagy újságíró, se riporter, se semmi.
balek, na az vagy.
Objektív valóság pedig, amihez igazodni kellene, egyszerűen nem létezik. Soha sem létezett. Lényegében az összes sikerkönyv ezt tanítja.</div>
dehát nem vgy krónikás. te csak egy pedofil vagy, aki maszturbáló kisfiúk videoit nézi. te nem vagy újságíró, se riporter, se semmi.
balek, na az vagy.
Jun 17, 2012 19:48:42
pimpa
Jun 17, 2012 19:50:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
1) annak te tekintesz
Mégis sokkal kevesebben tekintenek annak, mint szeretnéd.</div>
tudom, a csendes többség. amelynek tagjai óbégatnak, mint a cigányok, a padlón nyomják el a csikket, és kiverik idegbajukban a nyitott ablak üvegét.
még az index is úgy hivatkozik rád, mint a közismert online pornósra
1) annak te tekintesz
Mégis sokkal kevesebben tekintenek annak, mint szeretnéd.</div>
tudom, a csendes többség. amelynek tagjai óbégatnak, mint a cigányok, a padlón nyomják el a csikket, és kiverik idegbajukban a nyitott ablak üvegét.
még az index is úgy hivatkozik rád, mint a közismert online pornósra
Jun 17, 2012 19:50:01
sodika
Jun 17, 2012 19:50:33
<div class="quote"><div class="author">SoDomIa</div> hol a repcsi, hol a saját megoldás?</div>
Nehéz a különböző dolgokat egymáshoz egyeztetni, mert a fejedben sem férnek el egyszerre. Új dolog akkor tud bejönni a fejedbe, ha valamit kiszedsz onnan.
Ha például az afeletti érdeklődés, és nyomokban aggódás, hogy a trollok mit hazudoznak már megint rólam, eltűnik az agyamból, be tud jönni a helyére a saját megoldás, mint probléma.
Éppen ezért fogom ezt a fórumot mostantól a helyén kezelni. Egy hazug gúnyfórumnak, ahol néha rólam is hazudoznak, de egyébként mindenki tudja, hogy csak hírcsárda, ezért semmi jelentősége sincs.
Nehéz a különböző dolgokat egymáshoz egyeztetni, mert a fejedben sem férnek el egyszerre. Új dolog akkor tud bejönni a fejedbe, ha valamit kiszedsz onnan.
Ha például az afeletti érdeklődés, és nyomokban aggódás, hogy a trollok mit hazudoznak már megint rólam, eltűnik az agyamból, be tud jönni a helyére a saját megoldás, mint probléma.
Éppen ezért fogom ezt a fórumot mostantól a helyén kezelni. Egy hazug gúnyfórumnak, ahol néha rólam is hazudoznak, de egyébként mindenki tudja, hogy csak hírcsárda, ezért semmi jelentősége sincs.
Jun 17, 2012 19:50:33
sodika
Jun 17, 2012 19:51:01
még az index is úgy hivatkozik rád, mint a közismert online pornósra</div>
Helyesen: az index úgy hivatkozik rám.
Helyesen: az index úgy hivatkozik rám.
Jun 17, 2012 19:51:01
SoDomIa
Jun 17, 2012 19:51:59
trollok, milyen lehetőségei vannak snecinek? további rokonok szipolyozása, recskanapé, stb.? komolyan kérdezem, mert én biztosan nem nézem végig, ahogy megdöglik ez a nyomorult. engem szórakoztat ez az egész, de néha már kezd sok lenni.
Jun 17, 2012 19:51:59
pimpa
Jun 17, 2012 19:52:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
Helyesen: az index úgy hivatkozik rám.</div>
máshol hol jelensz meg? az utca népében?
Sherlock Porks blogja is buzipornósként hivatkozik rád.......
Helyesen: az index úgy hivatkozik rám.</div>
máshol hol jelensz meg? az utca népében?
Sherlock Porks blogja is buzipornósként hivatkozik rád.......
Jun 17, 2012 19:52:51
sodika
Jun 17, 2012 19:53:22
Na, úgyhogy mostantól, illetve már most elengedem a fülem mellett az összes hazugságot, csúsztatást, és féligazságot, és kihúzom a fórum alól azt legitimációt, amit az ad, hogy én folyton reagálok a hülyeségekre.
Az én rendszeres reakcióim nélkül ugyanis ez egy egyszerű Hírcsárda-szintű dolog, és ezzel mindenki tisztában is van egyébként még enélkül is.
Az én rendszeres reakcióim nélkül ugyanis ez egy egyszerű Hírcsárda-szintű dolog, és ezzel mindenki tisztában is van egyébként még enélkül is.
Jun 17, 2012 19:53:22
Latinovits
Jun 17, 2012 19:54:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
ezért valók a sikerkönyvek olyan született lúzereknek, mint te
oké, persze úgy valóban nem létezik 100 százalékos objektivitás, hogy mindent ugyanúgy gondolna mindenki egy emberről. de ettől még vannak teljesen objektív dolgok, amiken vitázni nem lehet. objektív tény lehet valakiről, hogy milyen magas, hány éves, objektív lehet, hogy 30 forint készpénze van, objektív lehet az is, hogy épp azt hazudta, hogy Pátyon lakik, miközben a Kolosy téri irodában csövezik...
ezért valók a sikerkönyvek olyan született lúzereknek, mint te
oké, persze úgy valóban nem létezik 100 százalékos objektivitás, hogy mindent ugyanúgy gondolna mindenki egy emberről. de ettől még vannak teljesen objektív dolgok, amiken vitázni nem lehet. objektív tény lehet valakiről, hogy milyen magas, hány éves, objektív lehet, hogy 30 forint készpénze van, objektív lehet az is, hogy épp azt hazudta, hogy Pátyon lakik, miközben a Kolosy téri irodában csövezik...
Jun 17, 2012 19:54:04
pimpa
Jun 17, 2012 19:54:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SoDomIa</div> hol a repcsi, hol a saját megoldás?</div>
Éppen ezért fogom ezt a fórumot mostantól a helyén kezelni. Egy hazug gúnyfórumnak, ahol néha rólam is hazudoznak, de egyébként mindenki tudja, hogy csak hírcsárda, ezért semmi jelentősége sincs.</div>
de a te fejedben nincs semmi. április egyre ígérted a saját megoldást, erre kiderült, hogy április hatodikán jutott eszedbe a nemzetközi sikerhez, népszerűséghez (:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) vezető ötlet. amiről később kiderült, hogy egy olyan csávó pereinek a közvetítése, akinek lenin kép van a falán.
Éppen ezért fogom ezt a fórumot mostantól a helyén kezelni. Egy hazug gúnyfórumnak, ahol néha rólam is hazudoznak, de egyébként mindenki tudja, hogy csak hírcsárda, ezért semmi jelentősége sincs.</div>
de a te fejedben nincs semmi. április egyre ígérted a saját megoldást, erre kiderült, hogy április hatodikán jutott eszedbe a nemzetközi sikerhez, népszerűséghez (:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) vezető ötlet. amiről később kiderült, hogy egy olyan csávó pereinek a közvetítése, akinek lenin kép van a falán.
Jun 17, 2012 19:54:19
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 19:54:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>hazug gúnyfórumnak, ahol néha rólam is hazudoznak, de egyébként mindenki tudja, hogy csak hírcsárda</div>
milyen hírcsárda? innen tudtad meg, hogy vádlott lettél, Hahó!
milyen hírcsárda? innen tudtad meg, hogy vádlott lettél, Hahó!
Jun 17, 2012 19:54:46
Latinovits
Jun 17, 2012 19:55:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, úgyhogy mostantól, illetve már most elengedem a fülem mellett az összes hazugságot, csúsztatást, és féligazságot, és kihúzom a fórum alól azt legitimációt, amit az ad, hogy én folyton reagálok a hülyeségekre.
Az én rendszeres reakcióim nélkül ugyanis ez egy egyszerű Hírcsárda-szintű dolog, és ezzel mindenki tisztában is van egyébként még enélkül is.</div>
ugyanezt utoljára két hete írtad. nem baj, ismerünk :)
Az én rendszeres reakcióim nélkül ugyanis ez egy egyszerű Hírcsárda-szintű dolog, és ezzel mindenki tisztában is van egyébként még enélkül is.</div>
ugyanezt utoljára két hete írtad. nem baj, ismerünk :)
Jun 17, 2012 19:55:03
pimpa
Jun 17, 2012 19:55:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, úgyhogy mostantól, illetve már most elengedem a fülem mellett az összes hazugságot, csúsztatást, és féligazságot, és kihúzom a fórum alól azt legitimációt, amit az ad, hogy én folyton reagálok a hülyeségekre.
dehát nem reagálsz sose. itt kérték az érettségid stb.
sose lett bellőle semmi
dehát nem reagálsz sose. itt kérték az érettségid stb.
sose lett bellőle semmi
Jun 17, 2012 19:55:15
szeszesember
Jun 17, 2012 19:56:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>egyébként mindenki tudja, hogy csak hírcsárda, ezért semmi jelentősége sincs</div>Ki kapja az első, a snecológia tanszék által alapított Szalai Annamária-díjat?
Jun 17, 2012 19:56:02
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 19:56:37
csak legyen erőd pl. a holnaphoz, amikor a sittes apád lesz a téma.:))
csak legyen erőd pl. a holnaphoz, amikor a sittes apád lesz a téma.:))
Jun 17, 2012 19:56:37
sodika
Jun 17, 2012 19:57:47
Jó, én most úgy érzem, hogy mindent elmondtam, amit ezzel kapcsolatban fontosnak éreztem elmondani.
A Hírcsárda-szinte, ahova való, és ahol kell lennie, úgy tud visszasüllyedni az egész komment-folyam, ha kihúzom mögüle azt a legitimációt, hogy olyan komoly módon válaszolok bármire is, illetve nyilatkozom meg bármikor is, mint amilyen komolyságot a jelenleg gépelt hozzászólásom is képvisel.
Ennyi.
A Hírcsárda-szinte, ahova való, és ahol kell lennie, úgy tud visszasüllyedni az egész komment-folyam, ha kihúzom mögüle azt a legitimációt, hogy olyan komoly módon válaszolok bármire is, illetve nyilatkozom meg bármikor is, mint amilyen komolyságot a jelenleg gépelt hozzászólásom is képvisel.
Ennyi.
Jun 17, 2012 19:57:47
Hitvány Patkány
Jun 17, 2012 19:58:03
Te mindig akkor jártál igazán rosszul, amikor a trollok saját magukat foglalták el. Szerintem inkább foglalkozz te is a trollokkal. Vagy hozd helyre az elbaszott életed.
Te mindig akkor jártál igazán rosszul, amikor a trollok saját magukat foglalták el. Szerintem inkább foglalkozz te is a trollokkal. Vagy hozd helyre az elbaszott életed.
Jun 17, 2012 19:58:03
sodika
Jun 17, 2012 19:59:11
milyen hírcsárda? innen tudtad meg, hogy vádlott lettél, Hahó!</div>
Még nem tudtam meg semmit.
Elhiszem, hogy néha van igazság, de többségnek van a hazugság. A Hírcsárda is a 20%-nyi valóságtól vicces.
Elhiszem, hogy néha van igazság, de többségnek van a hazugság. A Hírcsárda is a 20%-nyi valóságtól vicces.
Jun 17, 2012 19:59:11
sodika
Jun 17, 2012 19:59:40
csak legyen erőd pl. a holnaphoz, amikor a sittes apád lesz a téma.:))</div>
Lesz.
csak legyen erőd pl. a holnaphoz, amikor a sittes apád lesz a téma.:))</div>
Lesz.
Jun 17, 2012 19:59:40
pimpa
Jun 17, 2012 20:00:26
Elhiszem, hogy néha van igazság, de többségnek van a hazugság. A Hírcsárda is a 20%-nyi valóságtól vicces.</div>
a hírcsárda nem vicces, te retardált.
Elhiszem, hogy néha van igazság, de többségnek van a hazugság. A Hírcsárda is a 20%-nyi valóságtól vicces.</div>
a hírcsárda nem vicces, te retardált.
Jun 17, 2012 20:00:26
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 17, 2012 20:00:29
Sodi, a kurva életbe, azt a kibaszott végrehajtást elindítottad már?????????
törzsgyökeres
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, úgyhogy mostantól, illetve már most elengedem a fülem mellett az összes hazugságot, csúsztatást, és féligazságot, és kihúzom a fórum alól azt legitimációt, amit az ad, hogy én folyton reagálok a hülyeségekre.
Te mindig akkor jártál igazán rosszul, amikor a trollok saját magukat foglalták el. Szerintem inkább foglalkozz te is a trollokkal. Vagy hozd helyre az elbaszott életed.</div>
pontosan. már előre röhögök azon a picsogáson, amit a következő szopatás után fog itt megejteni.
Te mindig akkor jártál igazán rosszul, amikor a trollok saját magukat foglalták el. Szerintem inkább foglalkozz te is a trollokkal. Vagy hozd helyre az elbaszott életed.</div>
pontosan. már előre röhögök azon a picsogáson, amit a következő szopatás után fog itt megejteni.
sodika
Jun 17, 2012 20:01:38
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Nem tűnök el, csak épp be kell érnetek a Facebook-falamról leolvasható információkkal. Ide legfeljebb viccelődni fogok járni (abból a célból tehát igen), de olyan komolyságot, amit nem érdemel meg a fórum, mostantól tudatosan nem fogok alá tenni.
Viccoldala nem válaszolunk komoly módon.
Nem tűnök el, csak épp be kell érnetek a Facebook-falamról leolvasható információkkal. Ide legfeljebb viccelődni fogok járni (abból a célból tehát igen), de olyan komolyságot, amit nem érdemel meg a fórum, mostantól tudatosan nem fogok alá tenni.
Viccoldala nem válaszolunk komoly módon.
Jun 17, 2012 20:01:38
SoDomIa
Jun 17, 2012 20:02:11
különben sneci, a gerillamarketinged egész jó volt. sehogy sem tudtál volna megismerkedni és napi kapcsolatban maradni nálad ennyivel értelmesebb és sikeresebb emberekkel, csak ezzel a gyagyás közéleti ámokfutással. ez tényleg siker! annyi vidám percet szereztél már itt mindenkinek, hogy amikor megdöglenél, lehet, nem fogják hagyni, csakhogy tovább mulattasd őket. SNECI A TE SAJÁT MEGOLDÁSOD A TROLLSEREG, AMIT BEVONZOTTÁL!
Jun 17, 2012 20:02:11
szeszesember
Jun 17, 2012 20:02:21
Sneci, a tietekhez hasonló családból is fel lehet törni: <a href="http://polskifoci.blog.hu/2012/06/13/kuba_az_apja_altal_megolt_anyjanak_ajanlotta_goljat" rel="nofollow" target="_blank">http://polskifoci.blog.hu/2012/06/13/kuba_az_apja_altal_megolt_anyjanak_ajanlotta_goljat</a>
Jun 17, 2012 20:02:21
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 20:03:23
dehogynem, holnap 8-11-ig le is ellenőrizheted:
8.B.1600/2012
adjak telefonszámot, vagy megtalálod?
dehogynem, holnap 8-11-ig le is ellenőrizheted:
8.B.1600/2012
adjak telefonszámot, vagy megtalálod?
Jun 17, 2012 20:03:23
pimpa
Jun 17, 2012 20:03:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Viccoldala nem válaszolunk komoly módon.</div>
dehát eddig se te szolgáltattad a műsort. te nem szolgáltál semmilyen információval. te ennyire nem érted a dolgokat?
dehát eddig se te szolgáltattad a műsort. te nem szolgáltál semmilyen információval. te ennyire nem érted a dolgokat?
Jun 17, 2012 20:03:54
D4nte
Jun 17, 2012 20:04:31
Fun fact: a Jobbik Hiteles és tisztességes tájékoztatásért elnevezésű sajtódíját a Hírcsárda kapta
Magas labda volt Sodi...
Magas labda volt Sodi...
Jun 17, 2012 20:04:31
sodika
Jun 17, 2012 20:06:02
Na, és most tényleg mindent elmondtam.
Nem írom, hogy soha többé nem írok ide, mert dehogynem.
De a legitimáló komolyságról le kell mondanotok. Ennyi.
De a legitimáló komolyságról le kell mondanotok. Ennyi.
Jun 17, 2012 20:06:02
sodileaks
Jun 17, 2012 20:06:05
Te sneci, Enikőt felkészítetted a trolljaidból?
Jun 17, 2012 20:06:05
Kóser Szalonna
Jun 17, 2012 20:06:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Két hete ugyanígy előadtad ezt, két napig bírtad, de mi remekül elszórakoztunk addig is a retardáltságodon, és közben azért szétraideltük a facebookodat is just for fun. Aztán ahogy visszatértél, minden napra jutott legalább egy csicskítás. Szóval mi kurvára leszarjuk, hogy írsz-e ide, vagy nem, így is, úgyis folyamatosan balfaszkodni fogsz, mi pedig röhögünk rajtad, te házaspárokkal hempergő, magát buzioldalakon hirdető, anyját kihasználó, élősködő senkiházi.
Két hete ugyanígy előadtad ezt, két napig bírtad, de mi remekül elszórakoztunk addig is a retardáltságodon, és közben azért szétraideltük a facebookodat is just for fun. Aztán ahogy visszatértél, minden napra jutott legalább egy csicskítás. Szóval mi kurvára leszarjuk, hogy írsz-e ide, vagy nem, így is, úgyis folyamatosan balfaszkodni fogsz, mi pedig röhögünk rajtad, te házaspárokkal hempergő, magát buzioldalakon hirdető, anyját kihasználó, élősködő senkiházi.
Jun 17, 2012 20:06:42
szeszesember
Jun 17, 2012 20:07:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, és most tényleg mindent elmondtam.
De a legitimáló komolyságról le kell mondanotok. Ennyi.</div>Sneci, te akkor vagy a <s>legviccesebb</s> legnevetségesebb, amikor <i>komoly</i> vagy.
De a legitimáló komolyságról le kell mondanotok. Ennyi.</div>Sneci, te akkor vagy a <s>legviccesebb</s> legnevetségesebb, amikor <i>komoly</i> vagy.
Jun 17, 2012 20:07:31
sodika
Jun 17, 2012 20:07:38
8.B.1600/2012
adjak telefonszámot, vagy megtalálod?</div>
Ja igen, ez a másik. Juszt sem leszek az elgondolásaid alapján ugráló marionettbábú. :)
8.B.1600/2012
Ja igen, ez a másik. Juszt sem leszek az elgondolásaid alapján ugráló marionettbábú. :)
Jun 17, 2012 20:07:38
pimpa
Jun 17, 2012 20:08:04
mekkora egy görény csürhee ez a kappan csoport. nem térek magamhoz, ahogy kibaszták a nyitott ablak üvegeit. horda....
Jun 17, 2012 20:08:04
Kóser Szalonna
Jun 17, 2012 20:08:57
8.B.1600/2012
Ja igen, ez a másik. Juszt sem leszek az elgondolásaid alapján ugráló marionettbábú. :)</div>
Nem Sneci, te vádlott leszel. :D
8.B.1600/2012
Ja igen, ez a másik. Juszt sem leszek az elgondolásaid alapján ugráló marionettbábú. :)</div>
Nem Sneci, te vádlott leszel. :D
Jun 17, 2012 20:08:57
Achtung Juden!
Jun 17, 2012 20:09:54
Szia Sodi,
Látom a visszavonulást választottad, amit egyébként megértek. A legkisebb arcvesztéssel így tudsz kihátrálni a kellemetlenségek elől. Vagyis így gondolod.
Egyébként valszeg korábban hagytalak volna picsába, azonban egy ideje felelősséget érzek a sorsod iránt, így a megrendszabályozásod, nevelésed mellett dönöttem.
Pofátlan vagy, nem tudod a helyed és ezért meg foglak büntetni. Nem kicsit, nagyon.
Szoktál még sírni, Sodi? Amikor annyira sajnálod magad, hogy elpityeredsz, akkor mire gondolsz? Hogy neked mennyi szenvedés jutott és minden ellened van? Hogy magad vagy a problémáiddal?
Sodi, 30 évesen nincsenek barátaid, akikre számíthatsz, nincs társad akivel ha úgy hozza az élet egymás vállán sírhatnátok ki magatokat.
Te nem csak egzisztenciálisan vagy egy nulla, hanem érzelmileg is.
Egy csomó ember küzd anyagi problémákkal, él egyik napról a másikra, de mégis van mellettük valaki, akivel közösen viselhetik a lelki terhet amit a kilátástalanság jelent.
Sodi, neked 30 évesen ki a társad, párod, barátod?
Nem kell válaszolni, hiszen fogadalmat tettél, elég h elgondolkodsz ezen.
A következő alkalommal arról fogunk "beszélgetni" hogy mit jelent az, ha valaki élete legszebb éveit magányosan tölti, mire enged ez következtetni.
(bocs, ha magyartalanul írok, nekem nem anyanyelvem ez, de igyekszem)
Látom a visszavonulást választottad, amit egyébként megértek. A legkisebb arcvesztéssel így tudsz kihátrálni a kellemetlenségek elől. Vagyis így gondolod.
Egyébként valszeg korábban hagytalak volna picsába, azonban egy ideje felelősséget érzek a sorsod iránt, így a megrendszabályozásod, nevelésed mellett dönöttem.
Pofátlan vagy, nem tudod a helyed és ezért meg foglak büntetni. Nem kicsit, nagyon.
Szoktál még sírni, Sodi? Amikor annyira sajnálod magad, hogy elpityeredsz, akkor mire gondolsz? Hogy neked mennyi szenvedés jutott és minden ellened van? Hogy magad vagy a problémáiddal?
Sodi, 30 évesen nincsenek barátaid, akikre számíthatsz, nincs társad akivel ha úgy hozza az élet egymás vállán sírhatnátok ki magatokat.
Te nem csak egzisztenciálisan vagy egy nulla, hanem érzelmileg is.
Egy csomó ember küzd anyagi problémákkal, él egyik napról a másikra, de mégis van mellettük valaki, akivel közösen viselhetik a lelki terhet amit a kilátástalanság jelent.
Sodi, neked 30 évesen ki a társad, párod, barátod?
A következő alkalommal arról fogunk "beszélgetni" hogy mit jelent az, ha valaki élete legszebb éveit magányosan tölti, mire enged ez következtetni.
(bocs, ha magyartalanul írok, nekem nem anyanyelvem ez, de igyekszem)
Jun 17, 2012 20:09:54
sodika
Jun 17, 2012 20:10:37
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
Nem Sneci, te vádlott leszel. :D</div>
Meg tűzoltó és katona. Vadakat terelő juhász.
Nem Sneci, te vádlott leszel. :D</div>
Meg tűzoltó és katona. Vadakat terelő juhász.
Jun 17, 2012 20:10:37
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 20:10:49
8.B.1600/2012
nekem aztán tök mind1, hogy te mit gondolsz arról, hogy mi nem leszel. vádlott vagy, és ezt innen tudtad meg. erről ennyit.
a további következményeket pedig majd meglátod, amikor eljön az ideje. fogsz te még ide komolyan írogatni, csak nem úgy, ahogy szeretnéd.:))
8.B.1600/2012
nekem aztán tök mind1, hogy te mit gondolsz arról, hogy mi nem leszel. vádlott vagy, és ezt innen tudtad meg. erről ennyit.
a további következményeket pedig majd meglátod, amikor eljön az ideje. fogsz te még ide komolyan írogatni, csak nem úgy, ahogy szeretnéd.:))
Jun 17, 2012 20:10:49
sodika
Jun 17, 2012 20:12:16
<div class="quote"><div class="author">Achtung Juden!</div>
</div>
Bibiii, mégis válaszoltam! ;)
</div>
Bibiii, mégis válaszoltam! ;)
Jun 17, 2012 20:12:16
Sikerkalauz
Jun 17, 2012 20:14:00
SoDi, ne feledd: <b>sosem</b> lehet belőled vádlott, ha önmagadat szabad embernek gondolod. Mindennek a kulcsa az önkép!
Jun 17, 2012 20:14:00
pimpa
Jun 17, 2012 20:14:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Achtung Juden!</div>
</div>
Bibiii, mégis válaszoltam! ;)</div>
ez szomorú. ne itt buzulj!
</div>
ez szomorú. ne itt buzulj!
Jun 17, 2012 20:14:18
sodika
Jun 17, 2012 20:14:25
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>fogsz te még ide komolyan írogatni</div>
Most is komoly vagyok. Ezen a fórum gyakorlom a pókerarcot.
Most is komoly vagyok. Ezen a fórum gyakorlom a pókerarcot.
Jun 17, 2012 20:14:25
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 20:14:26
a büntető irodát kell kérni, kicsi taknyos orrú vádlott:
Budai Központi Kerületi Bíróság
Központi telefonszám:
+361/3 914 930
Budai Központi Kerületi Bíróság
Központi telefonszám:
+361/3 914 930
Jun 17, 2012 20:14:26
szodáj
Jun 17, 2012 20:14:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Achtung Juden!</div>
</div>
Sodika, remélem ez nem a viccelődés kezdetét jelenti, mert ez nagyon durva
</div>
Sodika, remélem ez nem a viccelődés kezdetét jelenti, mert ez nagyon durva
Jun 17, 2012 20:14:33
sodika
Jun 17, 2012 20:15:28
Na, további kellemes szórakozást a nagyérdeműnek.
Jun 17, 2012 20:15:28
SoDomIa
Jun 17, 2012 20:15:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SoDomIa</div> hol a repcsi, hol a saját megoldás?</div>
sneci, a te koncentrációs zavaraid mióta vannak meg? a trollok előtti időkben is megvoltak, ugye? tehát már mások is trollkodtak veled, irl. ugye ez az energiavámpírkodás? képtelen vagy kiverni (nem úgy értem) ezt a fórumot a fejedből, és vergődsz a horgon, mint egy buta sneci.
sneci, a te koncentrációs zavaraid mióta vannak meg? a trollok előtti időkben is megvoltak, ugye? tehát már mások is trollkodtak veled, irl. ugye ez az energiavámpírkodás? képtelen vagy kiverni (nem úgy értem) ezt a fórumot a fejedből, és vergődsz a horgon, mint egy buta sneci.
Jun 17, 2012 20:15:57
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 20:16:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>fogsz te még ide komolyan írogatni</div>
Most is komoly vagyok. Ezen a fórum gyakorlom a pókerarcot.</div>
gyakoroljad is, mert szükséged lesz rá amikor a bíró bácsi arról kérdezget majd, hogy "a vádlott szerepel ezeken a pornográf felvételeken?". legszívesebben majd elsüllyednél szégyenedben, de nem mutathatod majd ki, vádlott.:))
Most is komoly vagyok. Ezen a fórum gyakorlom a pókerarcot.</div>
gyakoroljad is, mert szükséged lesz rá amikor a bíró bácsi arról kérdezget majd, hogy "a vádlott szerepel ezeken a pornográf felvételeken?". legszívesebben majd elsüllyednél szégyenedben, de nem mutathatod majd ki, vádlott.:))
Jun 17, 2012 20:16:45
Achtung Juden!
Jun 17, 2012 20:17:13
Sodi, ha akarom, 24-72 órán belül itt van elöttem egy KT rólad, anyádról, arról, hogy kinek és mennyivel tartozol, kit hívtál fel, ki hívott, kivel levelezel, hol jársz és kivel beszélsz.
Ez kizárólag pénz és szándék kérdése.
Tőlem veheted viccesre, csak arra nagyon ügyelj, hogy olyan embert ne bassz fel agyilag közülünk akinek hatalmában áll ártani neked. Ez kb. a trollok 75%-a. Szóval mielőtt átmész humor haroldba, gondolkodj el azon, hogy érdemes-e benzines hordót kötni a hátadra a tűzugráshoz.
Viccelni lehet, csak tudd közben hány kiló vagy.
Sodi, ha akarom, 24-72 órán belül itt van elöttem egy KT rólad, anyádról, arról, hogy kinek és mennyivel tartozol, kit hívtál fel, ki hívott, kivel levelezel, hol jársz és kivel beszélsz.
Ez kizárólag pénz és szándék kérdése.
Tőlem veheted viccesre, csak arra nagyon ügyelj, hogy olyan embert ne bassz fel agyilag közülünk akinek hatalmában áll ártani neked. Ez kb. a trollok 75%-a. Szóval mielőtt átmész humor haroldba, gondolkodj el azon, hogy érdemes-e benzines hordót kötni a hátadra a tűzugráshoz.
Viccelni lehet, csak tudd közben hány kiló vagy.
Jun 17, 2012 20:17:13
Káoszkapitány
Jun 17, 2012 20:19:10
Sodi, mostantól vicces leszel? Ez jó, én örülök neki, legalább nem politizálsz, felüdülés lesz. Kezdjük azzal, hogy felteszel egy képet az össze nem rakott Alien-báburól, most.
Jun 17, 2012 20:19:10
Enikő
Jun 17, 2012 20:21:18
Nem bírom tovább, ELÉG VOLT! ITT HAGYOM EZT A KURVA IRODÁT! Többé nem akarom hallani ezt a halk fappogást, nem akarom érezni ezt a penetráns testszagot. FELMONDOK! Nem bírom idegileg, hogy naponta 120 telefon érkezik és ebből 119 valamilyen masztipartiról érdeklődik.
Akkor romlott el minden amikor Rocskai idehozta ezt a félállatot, mondtam is neki, hogy ebből még baj lesz, de nem hallgatott rám... és most a Pénzmentő Kft-re úgy hivatkoznak mint masztiparti szervező cégre.
Ráadásul folyamatosan ilyen email-eket kapok: "Pénzmentõ Plusz Kft masztiparty recskaboy SEO powaaa"
Borzasztó... :(((
Akkor romlott el minden amikor Rocskai idehozta ezt a félállatot, mondtam is neki, hogy ebből még baj lesz, de nem hallgatott rám... és most a Pénzmentő Kft-re úgy hivatkoznak mint masztiparti szervező cégre.
Ráadásul folyamatosan ilyen email-eket kapok: "Pénzmentõ Plusz Kft masztiparty recskaboy SEO powaaa"
Borzasztó... :(((
Jun 17, 2012 20:21:18
snecigeci
Jun 17, 2012 20:21:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most éppen azt gondolom, hogy én vagyok a krónikás, és ez stimmel. A sok pénzhez csak azt kéne gondolnom, hogy én vagyok a profi vállalkozó, és nagyon hamar az is stimmelne. Minden csak ezen múlik.
</div>
Nem púp, nagyon sokáig úgy gondoltad, hogy te vagy a profi vállakozó. Aztán szájbabasztak pár ködbérrel, kikapcsolták a villanyt, azóta vagy aszkéta krónikás.
</div>
Nem púp, nagyon sokáig úgy gondoltad, hogy te vagy a profi vállakozó. Aztán szájbabasztak pár ködbérrel, kikapcsolták a villanyt, azóta vagy aszkéta krónikás.
Jun 17, 2012 20:21:47
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 20:24:00
jaj, bazmeg, már előre röhögök, hogy mekkora picsogást fog levágni a következő faszerdőnél.:))
és mekkora élvezet lesz majd a ma esti mondatait a pofájába nyomni...
* rosszindulatúan dörzsöli a tenyerét *
és mekkora élvezet lesz majd a ma esti mondatait a pofájába nyomni...
* rosszindulatúan dörzsöli a tenyerét *
Jun 17, 2012 20:24:00
Sodi-klasszikusok
Jun 17, 2012 20:25:33
Bármilyen rendszer csak a gazdi lámasága miatt törhető fel.
Vagy egy nem ismert biztonsági rés miatt, de az ember általában megbízik a hosting szolgáltatójában.
Forrás:
<a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=26" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=26</a>
Vagy egy nem ismert biztonsági rés miatt, de az ember általában megbízik a hosting szolgáltatójában.
Forrás:
<a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=26" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=26</a>
Jun 17, 2012 20:25:33
Recska Szútra
Jun 17, 2012 20:27:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én most a krónikás énképét alakítottam ki, és mindenki a krónikásként tekint rám.</div>
Rég nevettem ilyen jót. Sneci téged mindenki recskabojnak tekint, egyfajta náci celebnek aki nem analfabéta és képes beütni a szaros nevedet egy keresőbe. Az, hogy egy maroknyi ostoba proli erre nem képes és megtűrnek a kameráddal maguk mellett, sőt, még a dögpörköltből is adnak, nem jelent semmit.
Amúgy kappányéknál tudják már hogy Aranyos Áronra rángatod szabadidődben a ceruzát meg öregasszonyokat kefélsz egy kis kajáért?
Rég nevettem ilyen jót. Sneci téged mindenki recskabojnak tekint, egyfajta náci celebnek aki nem analfabéta és képes beütni a szaros nevedet egy keresőbe. Az, hogy egy maroknyi ostoba proli erre nem képes és megtűrnek a kameráddal maguk mellett, sőt, még a dögpörköltből is adnak, nem jelent semmit.
Amúgy kappányéknál tudják már hogy Aranyos Áronra rángatod szabadidődben a ceruzát meg öregasszonyokat kefélsz egy kis kajáért?
Jun 17, 2012 20:27:02
banshee
Jun 17, 2012 20:27:37
</div>
Ezek ostoba kifejezések.
Igen sneci, gondold azt magadról hogy mindenféle segédeszköz nélkül tudsz repülni és kinőnek a szárnyaid! :-DDD
Azt a videt persze nem nézted meg, amit belinkeltem neked. Pedig abban egy minden téren sikeres ember nyilatkozik arról, hogy mi a sikere titka. Mindenbe amibe belefogott, elért a csúcsra. Úgy hívják, hogy Dr. Arnold Schwatzenegger.
A sikere titkát 6 pontban foglalta össze.
1. Higgy magadban!
2. Ne igazodj a szokásokhoz.
3. Ne hallgass a negatív emberekre.
4. Készülj fel rá hogy minden nem fog sikerülni, és légy képes ezen továbblépni.
5. Ha valamit akarsz, dolgozz meg érte keményen, dolgozd ki a beled.
6. Juttass vissza valamit a közösségnek, ahova tartozol.
Sneci, te nem hiszel magadban, nem vagy hajlandó keményen dolgozni és a közösséget is meglopod.
Schwarzenegger meg azért nem egy kategória Kyosakival, nemde?
</div>
Ezek ostoba kifejezések.
Igen sneci, gondold azt magadról hogy mindenféle segédeszköz nélkül tudsz repülni és kinőnek a szárnyaid! :-DDD
Azt a videt persze nem nézted meg, amit belinkeltem neked. Pedig abban egy minden téren sikeres ember nyilatkozik arról, hogy mi a sikere titka. Mindenbe amibe belefogott, elért a csúcsra. Úgy hívják, hogy Dr. Arnold Schwatzenegger.
A sikere titkát 6 pontban foglalta össze.
1. Higgy magadban!
2. Ne igazodj a szokásokhoz.
3. Ne hallgass a negatív emberekre.
4. Készülj fel rá hogy minden nem fog sikerülni, és légy képes ezen továbblépni.
5. Ha valamit akarsz, dolgozz meg érte keményen, dolgozd ki a beled.
6. Juttass vissza valamit a közösségnek, ahova tartozol.
Sneci, te nem hiszel magadban, nem vagy hajlandó keményen dolgozni és a közösséget is meglopod.
Schwarzenegger meg azért nem egy kategória Kyosakival, nemde?
Jun 17, 2012 20:27:37
Enikő
Jun 17, 2012 20:27:56
Jelentkezzen Ön is masztipartyra az alábbi elérhetőségek egyikén:
Pénzmentõ Plusz Kft
Budapest, III. kerület, Kolosy tér 1/a. mfsz. 3.
Az iroda telefonszáma: 06-20-943-4532; 06-1-367-8191
[email protected]
<a href="http://penzmento.ingatlan.com" rel="nofollow" target="_blank">http://penzmento.ingatlan.com</a>
Pénzmentõ Plusz Kft
Budapest, III. kerület, Kolosy tér 1/a. mfsz. 3.
Az iroda telefonszáma: 06-20-943-4532; 06-1-367-8191
[email protected]
<a href="http://penzmento.ingatlan.com" rel="nofollow" target="_blank">http://penzmento.ingatlan.com</a>
Jun 17, 2012 20:27:56
Recska Szútra
Jun 17, 2012 20:28:01
<div class="quote"><div class="author">Sodi-klasszikusok</div>
<a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=26" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=26</a></div>
>Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé.
zseniális
<a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=26" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=26</a></div>
>Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé.
zseniális
Jun 17, 2012 20:28:01
törzsgyökeres
Jun 17, 2012 20:28:04
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Nem púp, nagyon sokáig úgy gondoltad, hogy te vagy a profi vállakozó. Aztán szájbabasztak pár ködbérrel, kikapcsolták a villanyt, azóta vagy aszkéta krónikás.</div>
és emlékeztek a napra, amikor már azt mondta, hogy "soha nem hivatkoztam magamra vállalkozóként"?:)))
és emlékeztek a napra, amikor már azt mondta, hogy "soha nem hivatkoztam magamra vállalkozóként"?:)))
Jun 17, 2012 20:28:04
Sodi-klasszikusok
Jun 17, 2012 20:29:11
"Haverommal egy internetes szerencsejáték rendszert szeretnénk készíteni, ahol emelt díjas SMS-sel lehet fizetni. A gond csak az, hogy magyarországon ehhez a törvények szerint monopóliuma lenne a Szerencsejáték Rt-nek, ennek megfelelően a Szerencsejáték Felügyelek speciálisan büntetőjogi vonzatot emleget egy külön állásfoglalásban speciálisan pont arra, amire mi készülünk.
Igen ám, de angliai szerveren legális a dolog. Magyar domain, de angol szerver, és angol cég kell tehát nekem. Esetleg valami kint élő haver is kell ügyvezető igazgatónak, nehogy letámadjanak. Ha én csinálom, bűncslekmény, ha angol cégem, akkor nem, mert angol törvények szerint lehet ilyet...
(Bár elvileg egy 1991-es magyar törvény értelmében még az is tilos, hogy Magyarországon külföldi szerencsejátékot reklámozzak, de ilyenből már van egy per, azt a szart nem alkalmazhatják, mert sérti az EU-s alapelveket... szolgáltatások szabad áramlása, meg minden).
Esetlegesen repülőjegyet is belekalkulálva milyen minimális költséggel kell számolnom, ha szeretnék magamnak egy ilyen céget bejegyeztetni?"
Forrás:
<a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=1" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=1</a>
Igen ám, de angliai szerveren legális a dolog. Magyar domain, de angol szerver, és angol cég kell tehát nekem. Esetleg valami kint élő haver is kell ügyvezető igazgatónak, nehogy letámadjanak. Ha én csinálom, bűncslekmény, ha angol cégem, akkor nem, mert angol törvények szerint lehet ilyet...
(Bár elvileg egy 1991-es magyar törvény értelmében még az is tilos, hogy Magyarországon külföldi szerencsejátékot reklámozzak, de ilyenből már van egy per, azt a szart nem alkalmazhatják, mert sérti az EU-s alapelveket... szolgáltatások szabad áramlása, meg minden).
Esetlegesen repülőjegyet is belekalkulálva milyen minimális költséggel kell számolnom, ha szeretnék magamnak egy ilyen céget bejegyeztetni?"
Forrás:
<a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=1" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100559900&no=1</a>
Jun 17, 2012 20:29:11
szeszesember
Jun 17, 2012 20:29:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Meg tűzoltó és katona. Vadakat terelő juhász.</div>Te max. a kínos témákról szoktad elterelni a témát. (Amúgy fasz volt ez a József Attila is. A juhász nem vadakat terel, de ez most mindegy.)
Szóval Kiss Endre Farkas vádlott. Téged a börtön – a részeges apáddal ellentétben – előnyödre fog megváltoztatni. Végre rendszert hoz a életedbe, ízt az ételedbe, idomíthatod a cigányokat, szerezhetsz barátokat, végre felvállalhatod és <s>gyakorolhatod</s> gyakorolni fogod az elfojtott homoszexualitásodat, kigyógyulthatsz az alkoholizmusból, elvégezheted az etyetyemet, több pénzt kereshetsz zacskóragasztással, mint a gányolással valaha. A fórumot és a Sodipédiát sem olvashatod, így nem tudjuk hatszögletű sugarakkal bombázni és felülirányítani az elmédet, amit korlátlanul uralsz. A ruháid végre mérethelyesek lesznek, lesz recskaparti, járhatsz misére, gyúrhatsz, olvashatsz, télen lesz fűtés, megtanítanak a rendszeres és alapos tisztálkodásra, a szabadulásod előtti hónapokban pedig elkezdenek felkészíteni a civil életre. Kapsz majd költőpénzt, amit megtanítanak helyesen felhasználni. Megtanítanak bevásárolni, cipőt kötni, inget gombolni, stb. Hidd el, Púp, csupa jó dolgot fog veled tenni a BV, amit – többek között – a trollok adójából tart fenn Magyarország, hogy az olyan élősködő szardarabokból, mint te egy nap tisztességes ember válhasson. Igaz, sokuknál ez nem túl hatásos, de Ambrus Attilának pl. már van diplomája és bankszámlája, úgyhogy számodra is van remény...
Szóval Kiss Endre Farkas vádlott. Téged a börtön – a részeges apáddal ellentétben – előnyödre fog megváltoztatni. Végre rendszert hoz a életedbe, ízt az ételedbe, idomíthatod a cigányokat, szerezhetsz barátokat, végre felvállalhatod és <s>gyakorolhatod</s> gyakorolni fogod az elfojtott homoszexualitásodat, kigyógyulthatsz az alkoholizmusból, elvégezheted az etyetyemet, több pénzt kereshetsz zacskóragasztással, mint a gányolással valaha. A fórumot és a Sodipédiát sem olvashatod, így nem tudjuk hatszögletű sugarakkal bombázni és felülirányítani az elmédet, amit korlátlanul uralsz. A ruháid végre mérethelyesek lesznek, lesz recskaparti, járhatsz misére, gyúrhatsz, olvashatsz, télen lesz fűtés, megtanítanak a rendszeres és alapos tisztálkodásra, a szabadulásod előtti hónapokban pedig elkezdenek felkészíteni a civil életre. Kapsz majd költőpénzt, amit megtanítanak helyesen felhasználni. Megtanítanak bevásárolni, cipőt kötni, inget gombolni, stb. Hidd el, Púp, csupa jó dolgot fog veled tenni a BV, amit – többek között – a trollok adójából tart fenn Magyarország, hogy az olyan élősködő szardarabokból, mint te egy nap tisztességes ember válhasson. Igaz, sokuknál ez nem túl hatásos, de Ambrus Attilának pl. már van diplomája és bankszámlája, úgyhogy számodra is van remény...
Jun 17, 2012 20:29:57
Sodi-klasszikusok
Jun 17, 2012 20:33:44
Cím: Mátrix napszemüvegek
Alcím: 45000 Ft ($240) áron beszerezhetőek a Reload-edben látható napszemcsik.
"Itt megtekinthető a teljes kinálat?
Szerintetek melyik éri meg leginkább az árát?
Bennem most erős a kísértés, hogy meggyőzzem őseimet arról, hogy ebben az erős nyári napsütésben a szemem világa túl fontos ahhoz, hogy ne Smith-ügynökös cucc védje a retinámat :-)))"
Forrás:
<a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054134838&no=1" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054134838&no=1</a>
Bennem most erős a kísértés, hogy meggyőzzem őseimet arról, hogy ebben az erős nyári napsütésben a szemem világa túl fontos ahhoz, hogy ne Smith-ügynökös cucc védje a retinámat :-)))"
Forrás:
<a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054134838&no=1" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054134838&no=1</a>
Jun 17, 2012 20:33:44
SoDomIa
Jun 17, 2012 20:34:01
Dehogynem.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WjJ2lVQOyXI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WjJ2lVQOyXI</a>
próbáltad már ezt?
Dehogynem.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WjJ2lVQOyXI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WjJ2lVQOyXI</a>
próbáltad már ezt?
Jun 17, 2012 20:34:01
szodáj
Jun 17, 2012 20:35:03
<div class="quote"><div class="author">Sodi-klasszikusok</div>Cím: Mátrix napszemüvegek
Forrás:
<a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054134838&no=1" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054134838&no=1</a></div>
Csak nehogy az sg.hu-s acc is törölve legyen holnap reggelre.
Forrás:
<a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054134838&no=1" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054134838&no=1</a></div>
Csak nehogy az sg.hu-s acc is törölve legyen holnap reggelre.
Jun 17, 2012 20:35:03
SoDomIa
Jun 17, 2012 20:36:59
vagy inkább ezt?
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=n1UCOt2BOj0" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=n1UCOt2BOj0</a>
csak el kell hinni, hogy meg tudod csinálni...
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=n1UCOt2BOj0" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=n1UCOt2BOj0</a>
csak el kell hinni, hogy meg tudod csinálni...
Jun 17, 2012 20:36:59
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™