Mi csak egy gyíkot láttunk, 23 centis volt.
Lemaradt a jobb oldali felirat végéről az "és cm-esek" kiegészítés.
Maximálisan megérdemelné. Mindig mindent erre a fórumra fog, most is azért mondja a szokásos trollok voltak szövegét, mert kínos lenne, hogy egy vérprofi informatikus a saját hibájából kerül ilyen kellemetlen helyzetbe.
Jövő héten
*dörzsöli a tenyerét*
De olyat hazudni, hogy rendőr meg feltörés meg szexet ajánlottak a nevében, stb, az kb olyan, mint mikor Moss az IT Crowdban úgy tagadja le a főnökét, Jent (aki csak annyit mond, hogy mondd, hogy nem érek rá), hogy "She's dead".
Totál szakmán kívüliként azt mondom, hogy ha volt valami common kezdőoldal a szálloda wifijén, mondjuk mittudomén az adott hotel ajánlatai, ilyesmi, azt talán át lehet irányítani, vagy be lehet állítani egy ilyet. Máv start wifinél is automatice egy kezdőoldalra irányít. De amúgy sántít az egész sztori. Szerintem az történhetett, amit egy infós troll mondott, hogy a recskás megpróbálta megbuherálni a wifit, és véletlenül a saját gépére irányította át az egészet. Bár hogy ettől hogy jönne elő a fapoleon, hiszen nem hiszem, hogy a gépe tartalmát így böngészni tudnák, hiába nála fut a szerver.
Szerintem az lehetett, hogy a szálloda inkább elállt a feljelentéstől, amikor meglátták a recskást, meg elkezdett ott nekik fókahangon nyöszörögni tört németséggel, hogy trollok, stb.
rehab? az már a dunának menés pillanata lenne, Hahó!
tessék szépen felgyújtani a dőrppét, attól minden rendbe jön.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Vagy tessék szépen tolni egy kis barbikaki erőlevest
a picsába, nem tom, mit csináljak.....aa sok pia meg gyógyszer a gyomrom is szétbaszta.....na, mindegy......reggelig meglátom.....
tárkonyos raguleves kokainos kiflivel, az használ ilyenkor.
orrba szippantsd a kokszot vagy dörzsöld az ínyedre, ha nincs pénzed ugyanez spurnyákkal, csak ritkábban
Azaz, aggyál még tippeket egy épphogy élő roncsnak.
:-D
Mert szerinted a Professzor úr nem elég kreatív? A kokain lenne a legkevésbé ártalmas anyag amit magába nyom, ami az elmúlt 5-10 évet illeti.
nem értek hozzá, de valami alapja kellett legyen annak, hogy azt mondták, a sodi törte fel a wifit. az kevés, hogy a képe volt a bejövő oldalon. az gépéről mehetett a támadás, és azt a hozzáférési kód alapján be tudta azonosítani a hotel rendszergazdája, nem?
ha pedig ez a helyzet, akkor a sodi hiába adta elő, hogy a trollok voltak, a rendőrnek meg kell bizonyosodni róla, az pedig csak informatikai szakértővel lehet, ahhoz pedig le kellett foglalni a sodi gépét, vagy rögzíteni a rajta léfő adatokat, de ahhoz megint csak szakértőre van szükség.
a faptop most nagy eséllyel a hamburgi rendőrségen pihen.
koko nincs, azt olvastam, xani orrba nem ér semmit....valami külföldi narkosfórumon....még nem probáltam.....
ezen hangosan felröhögtem, amugy nem vok roncs, 182 centi, 94 kiló.....
nem ér semmit, xanival meg úgy általában a benzokkal az a baj, hogy egy idő után már orálisan sem érnek semmit. olyan mennyiségeket hallok néha, hogy égnek áll a hajam. egy ismerősöm úgy indítja a napját, hogy 5 mg Xanax, kávé, szarás, zuhany, öltözködés, 2 csík kóla és irány a melócsá.délelőtt egy-két-három csík.
délben ebéd előtt megint 5mg xani, kaja után megint koksz. délután úszik kicsit vagy sétál, elalváshoz dormicum+vodka.
4 éve vezet egy nagyon nagy céget, azóta így működik.
szép nagy összeomlás lesz ebből.:)
várjuk ide szeretettel, bronival nyomhatnának éjszakai duetteket.
Ha valaki elvetette tőle a legdrágább kincsét, a faptopot, az méltán megérdemli a brilliánsokkal, arany kameraállványokkal és gyémánt pókujjakkal ékesített platina jávorszarvas díjat!
a sodi nem szokott hazudni.:))))))))
Elnézést kérek előre is a tiszteletlenségemért professzor úr, de...
Ha igaz amit itt előadsz, miszerint a gyomrod és az emésztésed tropán van (a gyógyszertől és a kannástól), akkor messze vagy te a 94 kg-től. Evidenciákat...
Az alkeszok és a gyógyszerfüggők a függőségük alá rendelnek mindent, még az evést is. Előbb a bódultság elérése a léyneg, tuána jöhet a többi. Viszont azt kötve hiszem hogy totál benyomva az lenne a "vágyad", hogy kajálj valamit.
Ui.: Nagyon Szépen Elnézést Kérek Szépen. NSZEKSZ.
igaz, de sok kenyeret, meg péksüteményt eszek, hogy tudjak inni...meg a sör se fogyaszt.....nem is a gyomrom rossz nagyon, votam ultrahangon, hanem a beleim, de azt a szar csövet nem bírtam lenyelni a gsztrón...
az lesz a vége, gazdag hulla lesz.
Nem szokott, csak telemasnizza a jövő hetet is.
Meglesz. Most a két próbamelócsát tolom, csak az időrend miatt sokat kell visszapozgatni
Hogy lenne a jobb, szétszedve a próbamelócsákat városonként, vagy mehet egy cikk alá fejezetnek mondjuk "Német melókeresés" alá? Itt ki lenne fejtve az 1 milliós CV és a tyündérországbeli kalandok
DANKE!!!
Én is beszállok, ha lehet. Evilzorg gmail, ugye?
Valszeg nem most, hanem 2 ünnep között, mert egyesekkel ellentétben nekem szerető családom is van :)
Főcím javaslatokat kérek. Egyelőre ezek jutnak eszembe:
-Penzmento kft (ide is fel kéne tölteni)
-az 1 millió forintos önéletrajz
-1 napos munkaviszony
-skype-os állásinterjúk
-2014 Berlin bővítve
-das Fapoleon Premier in Deutschland
-Sodi Magyarországról és a magyarokról
Mi volt még olyan, ami iszonyú vicces és kihagyhatatlan elem a sodiverzumból?
Ferihegyi Idegösszeomlás?
Elég lesz a német melókeresés alá egy utazás pont, ahol ki lenne fejtve az ideggörcs és az RGL által eladott 50 eurós vonatjegy
Blahan neztetek mar?:-)
Kannasbor party meg lehet az aluljaroban, Hahó!
máshonnan is írhat. pl eszter laptopja, meg neki is van vmi leharcolt asztali gépe.
Pontosan. Nyílt wifi szinte sehol nincs az országban. Az ingyenesekhez (reptér, McDonalds's és a többiek) is regisztrálni kell. Ez egyrészt a wifi gazdáját védi, mert nyílt hozzáférésnél őt terhelne minden felelősség, másrészt könnyen beazonosíthatóvá teszi a felhasználókat. Szállodáknál ez fokozottan így van.
Torrentnél az ellopott tartalom értékét + bírságot kell fizetni, ha feltöltés is történt, tehát megosztás, akkor utóbbi sok ezer euró lehet. Náci oldalakhoz, jogvédett tartalmakhoz és zenékhez nem lehet hozzáférni, azokat a helyi Artisjus, a GEMA tiltja.
Ezt proxyzva ki lehet játszani. Emlékszünk, hogy a gyagyás a berlini expedíció alatt lelkendezve mesélte, hogyan lopta a tartalmakat proxy alól?
Most is ugyanez történt. Csak amíg magánfelhasználókat nem nagyon cseszegetnek, addig egy szálloda saját maga szűri az ilyesmiket, és automatikusan küldi a rendszerük a jelentést a hatóságnak. Erre baszhatott rá a púpos. Ez pedig azt jelenti, hogy pár héten-hónapon belül meg fog érkezni a kérelem a Sodihoz, hogy perkáljon. Ha nem, akkor átadják a helyi behajtóknak. Szarban vagy, korcs!
Detective Hamburg
Dec 22, 2015 11:48:16
We told your victim we are not like the Berlin cops. See? Prepare for jail. Case closed.
Dec 22, 2015 11:48:16
-
Dec 22, 2015 11:56:23
Sodi láttál gyíkembereket Hamburgban?
Dec 22, 2015 11:56:23
Motel One Lakó
Dec 22, 2015 11:58:34
Sodi láttál gyíkembereket Hamburgban?
Mi csak egy gyíkot láttunk, 23 centis volt.
Dec 22, 2015 11:58:34
Fakenguru
(
x5)
Dec 22, 2015 12:09:13
x5)
Sodi, MEGLÁTTUK?!?!!?!!
Hát azért hetyetye.
-
Dec 22, 2015 12:10:50
Mai öngól:
Dec 22, 2015 12:10:50
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 22, 2015 12:20:39
x9)
Mai öngól:
Lemaradt a jobb oldali felirat végéről az "és cm-esek" kiegészítés.
-
Dec 22, 2015 12:26:42
75%-os esély. LOL
Ideje lenne újragondolni a terveket :D
Ideje lenne újragondolni a terveket :D
Dec 22, 2015 12:26:42
-
Dec 22, 2015 12:28:50
Sodi, segíts már lécci. Hogyan lehet a leggyorsabban Hamburgba jutni? Ezt nekem senki nem tanította az egyetemen. Beidéztek kihallgatásra délután 5-re a hamburgi rendőrfőkapitányságra.
Dec 22, 2015 12:28:50
talmudi vezérlés
Dec 22, 2015 12:34:44
Bújj elő, púpinnyó, és dicsekedj el a trolloknak a tegnapi shikerről!
Dec 22, 2015 12:34:44
-
Dec 22, 2015 12:49:30
Púp kapitulált.
Dec 22, 2015 12:49:30
mindent sejtő troll
Dec 22, 2015 12:53:15
Épp ellenkezőleg. Siker volt a hamburgi út. Ezt abból tudom, hogy a Sodi megmondta, a nem megfelelő viselkedésünk miatt büntetésből nem fogja elárulni nekünk még azt sem, ha felveszi a cég. És most pont ez történik, hallgat a Sodi. Hát ezért. Logikus, nem?
Dec 22, 2015 12:53:15
-
Dec 22, 2015 13:26:49
Ha a trollokra lett fogva a kudarc, akkor el lesz egy darabig tiltva az alany a trollozástól. Szerintem még a netezés is korlátozva lesz.
Dec 22, 2015 13:26:49
Kiss Kender Farkas
Dec 22, 2015 13:31:06
Hatalmas giga-mega paródiarovat ez a hamburgi wifis parádéd, Endike :))
Kijönnek a rendőrök, semmi helyszínelés, kihallgatás, csak egy szimpla általad benyögött "a tyrollok voltyak" mondatra nyomoznak. Hogyne :D A valóság az Endike, hogy egy vírustenyészet faptoppal kapaszkodsz fel mindenféle védelem nélkül nyitott wifikre és shikeresen megfertőzted a hotel hálózatát. Talán kicsit kevésbé kéne netfüggőnek lenni és akkor nem történne veled ilyesmi.
Kijönnek a rendőrök, semmi helyszínelés, kihallgatás, csak egy szimpla általad benyögött "a tyrollok voltyak" mondatra nyomoznak. Hogyne :D A valóság az Endike, hogy egy vírustenyészet faptoppal kapaszkodsz fel mindenféle védelem nélkül nyitott wifikre és shikeresen megfertőzted a hotel hálózatát. Talán kicsit kevésbé kéne netfüggőnek lenni és akkor nem történne veled ilyesmi.
Dec 22, 2015 13:31:06
Kiss Kender Farkas
Dec 22, 2015 13:32:50
Ha a trollokra lett fogva a kudarc, akkor el lesz egy darabig tiltva az alany a trollozástól. Szerintem még a netezés is korlátozva lesz.
Maximálisan megérdemelné. Mindig mindent erre a fórumra fog, most is azért mondja a szokásos trollok voltak szövegét, mert kínos lenne, hogy egy vérprofi informatikus a saját hibájából kerül ilyen kellemetlen helyzetbe.
Dec 22, 2015 13:32:50
Duna
Dec 22, 2015 13:57:05
Sodi mikor találkozunk?
Dec 22, 2015 13:57:05
-*-*-
Dec 22, 2015 14:07:58
Sodi mikor találkozunk?
Jövő héten
Dec 22, 2015 14:07:58
IsmeretlenJoAkaro
Dec 22, 2015 14:11:04
Fergeteges a musor. Sneci, mondj mar valamit a kommenthaveroknak! Milyen volt az interju? Hany feladat utan basztak ki? Odatelefonalt a ceg HR-jere a szalloda mielott megerkeztel? Lefoglaltak a rendorok a faptopot? A Kolosyn miert van leszakadva a redony? Annyi kerdes...
Dec 22, 2015 14:11:04
-
Dec 22, 2015 14:17:36
Sodi ismét nagyon szép ajándékot csinált nekünk karácsonyra.
Dec 22, 2015 14:17:36
töppedt buzigolyók
Dec 22, 2015 14:24:44
az 100%, hogy a céget értesítette a szálloda, hiszen ők intézték a foglalást. még az is lehet, hogy a gnóm be se mert menni interjúzni ezek után, és csak kitalálta, hogy alapvetően jó, csak kicsit kell fejlődni. Sőt, ez a valószínűbb megfejtés, ha igaz, hogy rendőrt hívtak rá valamiért.
Dec 22, 2015 14:24:44
-
Dec 22, 2015 14:27:27
Ha rendőrt hívtak akkor ott valami más disznóság történet. De szerintem Sodi csak hazudozgatott egy kicsit, hogy legyen mire fognia a beégését. Majd azzal jön, hogy lelkileg feldúlta a rendőri jelenlét és ezért nem tudott koncentrálni az interjún és erről a trollok tehetnek stb.
Dec 22, 2015 14:27:27
medvezsidaj
Dec 22, 2015 14:31:24
Szerintem csak szimpan pedofil tartalmat akart nezegetni a szalloda wifijerol es ezt erzekeltek aztan ertesitettek a hatosagok amire o jott a trollos mondokaval...
Dec 22, 2015 14:31:24
Schwezoff Dávid
Dec 22, 2015 14:32:36
Sodi hetfoje:
1. Feltorest tagadni!
2. Haza haza HAZAAAAA!
1. Feltorest tagadni!
2. Haza haza HAZAAAAA!
Dec 22, 2015 14:32:36
-
Dec 22, 2015 14:36:20
Elképzelhető, hogy valaki felpofozta asodit amikor Bp-re érkezett.
Dec 22, 2015 14:36:20
kételkedő
Dec 22, 2015 14:36:58
Egyáltalán lehetséges lenne, hogy valaki ilyet tudjon hekkelni?
Feltörni a szállodai rendszert (itthonról, vagy kintről?)hogy minden szállodában netezőnek a meztelen asodi kéjelegjen?
Feltörni a szállodai rendszert (itthonról, vagy kintről?)hogy minden szállodában netezőnek a meztelen asodi kéjelegjen?
Dec 22, 2015 14:36:58
-*-*-
Dec 22, 2015 14:38:46
Kamu az egész. Sodi nem képes WiFi törésre, ahhoz túl buta, még egy WEP kulcsot sem tudna kinézni a dumpból.
Ez szerintem is teljes mértékben kamu történet, "a trollok a hibásak".
Sodi a hibát sose magában keresi, hanem angolnázik, hogy legyen kire fogni a kudarcot. Ennyi.
Ez szerintem is teljes mértékben kamu történet, "a trollok a hibásak".
Sodi a hibát sose magában keresi, hanem angolnázik, hogy legyen kire fogni a kudarcot. Ennyi.
Dec 22, 2015 14:38:46
Recskai Jani bácsi
Dec 22, 2015 14:54:18
Elképzelhető, hogy valaki felpofozta asodit amikor Bp-re érkezett.
*dörzsöli a tenyerét*
Dec 22, 2015 14:54:18
töppedt buzigolyók
Dec 22, 2015 15:01:38
Ha rendőrt hívtak akkor ott valami más disznóság történet. De szerintem Sodi csak hazudozgatott egy kicsit, hogy legyen mire fognia a beégését. Majd azzal jön, hogy lelkileg feldúlta a rendőri jelenlét és ezért nem tudott koncentrálni az interjún és erről a trollok tehetnek stb.
De olyat hazudni, hogy rendőr meg feltörés meg szexet ajánlottak a nevében, stb, az kb olyan, mint mikor Moss az IT Crowdban úgy tagadja le a főnökét, Jent (aki csak annyit mond, hogy mondd, hogy nem érek rá), hogy "She's dead".
Dec 22, 2015 15:01:38
broni
Dec 22, 2015 15:03:56
got morgen!!!!!!menni kellett bótba, keci karávcsony, pedig még szundikáltam volna.......
Dec 22, 2015 15:03:56
töppedt buzigolyók
Dec 22, 2015 15:06:14
Egyáltalán lehetséges lenne, hogy valaki ilyet tudjon hekkelni?
Totál szakmán kívüliként azt mondom, hogy ha volt valami common kezdőoldal a szálloda wifijén, mondjuk mittudomén az adott hotel ajánlatai, ilyesmi, azt talán át lehet irányítani, vagy be lehet állítani egy ilyet. Máv start wifinél is automatice egy kezdőoldalra irányít. De amúgy sántít az egész sztori. Szerintem az történhetett, amit egy infós troll mondott, hogy a recskás megpróbálta megbuherálni a wifit, és véletlenül a saját gépére irányította át az egészet. Bár hogy ettől hogy jönne elő a fapoleon, hiszen nem hiszem, hogy a gépe tartalmát így böngészni tudnák, hiába nála fut a szerver.
Dec 22, 2015 15:06:14
broni
Dec 22, 2015 15:11:31
a kurva anyjáét, én holnap befekszek rehabra, ha még felvesznek...még csodas, hogy élek...kurva szarul vok, még magamba nem vágok vagy 4 mg xanaxot, más etttől már kifekszik, nekem meg alap...
Dec 22, 2015 15:11:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 22, 2015 15:11:32
x48)
szerintem megtörtént a feltörés, ott várta a rendőrség, csak nem 15 perc volt az ügyintézés, és nem intézte el annyival, hogy "nem én voltam". a sodi történetei nyomokban mindig tartalmaznak igazságot, de ahogy interpretálja az egészet, az teljes hazugság (=nyelvtanilag igaz). egy masni van a történeten.
de nem is ez a lényeg, ez csak a hab a tortán. a lényeg ugyanis az interjún való totális beégés. kiröhögték, és azért adtak neki jóindulatúan tanácsokat a végén, mert látták, hogy a sodi full fogyatékos, aki telehazudja az önéletrajzát, hetyetyézik a teszten, megpróbálja idióta módon átbaszni a főnök urat. a szakállas bácsiból viszont kijött a pszichológus és a szülő, és kvázi egy apa-fia beszélgetés kerekedett a végén.
ha nem egy sodi féle debil az elutasított pályázó, akkor csak annyit mondanak, hogy nem egymást keressük, de a sodi esetében látták, hogy helyre kell tenni ezt a kisgyereket, mert ez még nem nőtt fel.
de nem is ez a lényeg, ez csak a hab a tortán. a lényeg ugyanis az interjún való totális beégés. kiröhögték, és azért adtak neki jóindulatúan tanácsokat a végén, mert látták, hogy a sodi full fogyatékos, aki telehazudja az önéletrajzát, hetyetyézik a teszten, megpróbálja idióta módon átbaszni a főnök urat. a szakállas bácsiból viszont kijött a pszichológus és a szülő, és kvázi egy apa-fia beszélgetés kerekedett a végén.
ha nem egy sodi féle debil az elutasított pályázó, akkor csak annyit mondanak, hogy nem egymást keressük, de a sodi esetében látták, hogy helyre kell tenni ezt a kisgyereket, mert ez még nem nőtt fel.
banshee
(
x24)
Dec 22, 2015 15:16:18
x24)
Ha a cégnél is előadta ezt a die Trollen haben die Wifi feltören, glauben Sie mir bitte, mein gnadiger Herr, hetyetye c. műsorszámot, akkor még a próbafeladatig se jutott el.
Meg azért egy ilyet nem egy rendőrjárőr rendez le.
broni
Dec 22, 2015 15:18:26
hazajött már sodi, vagy hamburgba marad meghalni??????
Dec 22, 2015 15:18:26
töppedt buzigolyók
Dec 22, 2015 15:20:47
Ha a cégnél is előadta ezt a die Trollen haben die Wifi feltören, glauben Sie mir bitte, mein gnadiger Herr, hetyetye c. műsorszámot, akkor még a próbafeladatig se jutott el.
Szerintem az lehetett, hogy a szálloda inkább elállt a feljelentéstől, amikor meglátták a recskást, meg elkezdett ott nekik fókahangon nyöszörögni tört németséggel, hogy trollok, stb.
Dec 22, 2015 15:20:47
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 22, 2015 15:21:12
x48)
a kurva anyjáét, én holnap befekszek rehabra, ha még felvesznek...még csodas, hogy élek...kurva szarul vok, még magamba nem vágok vagy 4 mg xanaxot, más etttől már kifekszik, nekem meg alap...
-*-*-
Dec 22, 2015 15:26:01
Vagy tessék szépen tolni egy kis barbikaki erőlevest
Dec 22, 2015 15:26:01
broni
Dec 22, 2015 15:28:49
a picsába, nem tom, mit csináljak.....aa sok pia meg gyógyszer a gyomrom is szétbaszta.....na, mindegy......reggelig meglátom.....
Dec 22, 2015 15:28:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 22, 2015 15:30:57
x48)
tárkonyos raguleves kokainos kiflivel, az használ ilyenkor.
Aczél elvtárs
Dec 22, 2015 15:34:35
orrba szippantsd a kokszot vagy dörzsöld az ínyedre, ha nincs pénzed ugyanez spurnyákkal, csak ritkábban
Dec 22, 2015 15:34:35
-*-*-
Dec 22, 2015 15:37:45
Dec 22, 2015 15:37:45
IsmeretlenJoAkaro
Dec 22, 2015 15:38:21
Elmeletileg lehetseges feltorni a rendszert. Rengeteg sebezhetoseget tartak fel mostanaban a routerekben, ezek nagyresze viszont csak a belso halozatrol erheto el. Azt tudom elkepzelni, hogy a faptopra feltelepult valami vicces kis progi, amin keresztul a szolnoki hekker el tudta erni a router befele nezo adminfeluletet. Ha azon volt valami sebezhetoseg vagy siman csak gyenge jelszot hasznaltak, akkor be tudott jelentkezni a router adminfeluletere, ott meg csak par kattintas felulirni a bejelentkezo kepernyot. De ez csak spekulacio, millio mas modja is lehetett es valoszinuleg ugyse ugy tortent pontosan az egesz ahogy sodi eloadja ha megtortent egyaltalan.
Dec 22, 2015 15:38:21
Aczél elvtárs
Dec 22, 2015 15:45:00
:-D
Mert szerinted a Professzor úr nem elég kreatív? A kokain lenne a legkevésbé ártalmas anyag amit magába nyom, ami az elmúlt 5-10 évet illeti.
Dec 22, 2015 15:45:00
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 22, 2015 15:45:33
x48)
Elmeletileg lehetseges feltorni a rendszert. Rengeteg sebezhetoseget tartak fel mostanaban a routerekben, ezek nagyresze viszont csak a belso halozatrol erheto el. Azt tudom elkepzelni, hogy a faptopra feltelepult valami vicces kis progi, amin keresztul a szolnoki hekker el tudta erni a router befele nezo adminfeluletet. Ha azon volt valami sebezhetoseg vagy siman csak gyenge jelszot hasznaltak, akkor be tudott jelentkezni a router adminfeluletere, ott meg csak par kattintas felulirni a bejelentkezo kepernyot. De ez csak spekulacio, millio mas modja is lehetett es valoszinuleg ugyse ugy tortent pontosan az egesz ahogy sodi eloadja ha megtortent egyaltalan.
nem értek hozzá, de valami alapja kellett legyen annak, hogy azt mondták, a sodi törte fel a wifit. az kevés, hogy a képe volt a bejövő oldalon. az gépéről mehetett a támadás, és azt a hozzáférési kód alapján be tudta azonosítani a hotel rendszergazdája, nem?
ha pedig ez a helyzet, akkor a sodi hiába adta elő, hogy a trollok voltak, a rendőrnek meg kell bizonyosodni róla, az pedig csak informatikai szakértővel lehet, ahhoz pedig le kellett foglalni a sodi gépét, vagy rögzíteni a rajta léfő adatokat, de ahhoz megint csak szakértőre van szükség.
-
Dec 22, 2015 15:47:05
Az is lehet, hogy valamelyik jóindulatú troll megnézte, hogy a sodicsu által kedvelt Lyndas ncore bizbaszok milyen vírusokat és backdoorokat telepítenek, majd várt a megfelelő alkalomra és belépett sodicsu faptopjára és onnan a belsőhálóra.
De persze ez csak képzelgés, a valósággal semmilyen kapcsolata nincs.
De persze ez csak képzelgés, a valósággal semmilyen kapcsolata nincs.
Dec 22, 2015 15:47:05
broni
Dec 22, 2015 15:47:52
koko nincs, azt olvastam, xani orrba nem ér semmit....valami külföldi narkosfórumon....még nem probáltam.....
Dec 22, 2015 15:47:52
Aczél elvtárs
Dec 22, 2015 15:47:55
Ahogy fentebb már írta egy trolléga, nem a kupakos járőr fog rendezni egy ilyen ügyet, 15 perc alatt egy szálloda recepcióján.
Dec 22, 2015 15:47:55
broni
Dec 22, 2015 15:50:31
Dec 22, 2015 15:50:31
Aczél elvtárs
Dec 22, 2015 15:55:09
nem ér semmit, xanival meg úgy általában a benzokkal az a baj, hogy egy idő után már orálisan sem érnek semmit. olyan mennyiségeket hallok néha, hogy égnek áll a hajam. egy ismerősöm úgy indítja a napját, hogy 5 mg Xanax, kávé, szarás, zuhany, öltözködés, 2 csík kóla és irány a melócsá.délelőtt egy-két-három csík.
délben ebéd előtt megint 5mg xani, kaja után megint koksz. délután úszik kicsit vagy sétál, elalváshoz dormicum+vodka.
Dec 22, 2015 15:55:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 22, 2015 15:59:05
x48)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 22, 2015 16:00:33
x48)
arra lennék még kíváncsi, hogy milyen beégés volt a mai skype interjún. mármint a blokkolás előtt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 22, 2015 16:01:04
x38)
SoDI, beszámolót akarunk! A kudarcodat meg kell osztanod velünk, Vera néninek csak hazudtál, azt pedig asodi főszabályként nem teszi! Apropó, amit a facéra írtál, hogy "nem tetszett a stuttgarti meló", az ugye hazugság volt? Itt azt ecsetelted, hogy milyen fasza és ilyen helyen akarsz dolgozni...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
banshee
(
x24)
Dec 22, 2015 16:01:06
x24)
Ha valaki elvetette tőle a legdrágább kincsét, a faptopot, az méltán megérdemli a brilliánsokkal, arany kameraállványokkal és gyémánt pókujjakkal ékesített platina jávorszarvas díjat!
banshee
(
x24)
Dec 22, 2015 16:01:47
x24)
Púp, ha már itt vagy, sírd ki magad a kommenthaverok vállán!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 22, 2015 16:03:07
x48)
SoDI, beszámolót akarunk! A kudarcodat meg kell osztanod velünk, Vera néninek csak hazudtál, azt pedig asodi főszabályként nem teszi! Apropó, amit a facéra írtál, hogy "nem tetszett a stuttgarti meló", az ugye hazugság volt? Itt azt ecsetelted, hogy milyen fasza és ilyen helyen akarsz dolgozni...
-*-*-
Dec 22, 2015 16:20:54
Ha igaz amit itt előadsz, miszerint a gyomrod és az emésztésed tropán van (a gyógyszertől és a kannástól), akkor messze vagy te a 94 kg-től. Evidenciákat...
Az alkeszok és a gyógyszerfüggők a függőségük alá rendelnek mindent, még az evést is. Előbb a bódultság elérése a léyneg, tuána jöhet a többi. Viszont azt kötve hiszem hogy totál benyomva az lenne a "vágyad", hogy kajálj valamit.
Dec 22, 2015 16:20:54
-
Dec 22, 2015 16:23:38
Hallom a német piacra is sikerült betörnöd a Fapoleonnal. Hogy jött az a zseniális ötlet, hogy először a hamburgi hotel vendégeivel nézeted meg a műsort, majd miután ennek híre ment, még a kapitányságról is átrohantak, hogy láthassák a premiert?
Dec 22, 2015 16:23:38
broni
Dec 22, 2015 16:30:12
igaz, de sok kenyeret, meg péksüteményt eszek, hogy tudjak inni...meg a sör se fogyaszt.....nem is a gyomrom rossz nagyon, votam ultrahangon, hanem a beleim, de azt a szar csövet nem bírtam lenyelni a gsztrón...
Dec 22, 2015 16:30:12
-
Dec 22, 2015 16:33:52
az lesz a vége, gazdag hulla lesz.
Dec 22, 2015 16:33:52
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 22, 2015 16:34:18
x9)
Nem szokott, csak telemasnizza a jövő hetet is.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 22, 2015 16:35:39
x30)
-*-*-
Majd jelezd itt is légyszi, ha megírtad a hiányzó sztorikat a Sodipediara. :-)
broni
Dec 22, 2015 16:44:48
ja, és piálás előtt kurva sokat eszek, utánna leszarom, elég pár falat......
Dec 22, 2015 16:44:48
-*-*-
Dec 22, 2015 16:51:33
-*-*-
Meglesz. Most a két próbamelócsát tolom, csak az időrend miatt sokat kell visszapozgatni
Dec 22, 2015 16:51:33
broni
Dec 22, 2015 16:51:44
[quote=-]az lesz a vége, gazdag hulla lesz.[/quote
az nem rosssz end.
az nem rosssz end.
Dec 22, 2015 16:51:44
-*-*-
Dec 22, 2015 16:58:37
Hogy lenne a jobb, szétszedve a próbamelócsákat városonként, vagy mehet egy cikk alá fejezetnek mondjuk "Német melókeresés" alá? Itt ki lenne fejtve az 1 milliós CV és a tyündérországbeli kalandok
Dec 22, 2015 16:58:37
Motel One Lakó
Dec 22, 2015 16:59:36
Napi öngól rovat ismét:
Farkas Endre Kiss
1 órája · Budapest ·
LÁTOD, TELE VAN AZ ÁLLAMKINCSTÁR,
FELCSÚTON IS KISVASÚT JÁR!
grin hangulatjel
Apa Zenél: Gyere haza magyar
Farkas Endre Kiss
1 órája · Budapest ·
LÁTOD, TELE VAN AZ ÁLLAMKINCSTÁR,
FELCSÚTON IS KISVASÚT JÁR!
grin hangulatjel
Apa Zenél: Gyere haza magyar
Dec 22, 2015 16:59:36
-
Dec 22, 2015 17:07:22
Annyira nincs maga alatt a púpos,, ha ilyen baromságokon vihorászik
Karalábé Hadnagy
(
x30)
x30)
-*-*-
Szerintem egyelőre mehet egy cikk alá. Majd ha esetleg már áttekinthetetlen lesz a sok-sok kudarctól, akkor elég szétszedni.
Szerintem egyelőre mehet egy cikk alá. Majd ha esetleg már áttekinthetetlen lesz a sok-sok kudarctól, akkor elég szétszedni.
Polizei Hamburg
Dec 22, 2015 17:11:10
DANKE!!!
Dec 22, 2015 17:11:10
Újságíró troll
Dec 22, 2015 17:12:08
-*-*-
Én is beszállok, ha lehet. Evilzorg gmail, ugye?
Valszeg nem most, hanem 2 ünnep között, mert egyesekkel ellentétben nekem szerető családom is van :)
Főcím javaslatokat kérek. Egyelőre ezek jutnak eszembe:
-Penzmento kft (ide is fel kéne tölteni)
-az 1 millió forintos önéletrajz
-1 napos munkaviszony
-skype-os állásinterjúk
-2014 Berlin bővítve
-das Fapoleon Premier in Deutschland
-Sodi Magyarországról és a magyarokról
Dec 22, 2015 17:12:08
Rocskai János
Dec 22, 2015 17:12:23
Verám, arra kérlek, hogy nagyon figyelmesen olvasd el ezt a cikket, mert rád és a kis védencedre is hasonló sors vár!
velvet.hu/elet/2015/12/22/addig_hazudozott_amig_tonkre_nem_vagta_a_tanara_eletet/
velvet.hu/elet/2015/12/22/addig_hazudozott_amig_tonkre_nem_vagta_a_tanara_eletet/
Dec 22, 2015 17:12:23
Schwezoff Dávid
Dec 22, 2015 17:13:32
Dec 22, 2015 17:13:32
Rendőrség Hamburg
Dec 22, 2015 17:16:23
Elvettük Computer és mobiltelefon Gabor Racz.
Elvettük Computer Endre F. Kiss.
Na ki itt a legnagyobb troll?
Elvettük Computer Endre F. Kiss.
Na ki itt a legnagyobb troll?
Dec 22, 2015 17:16:23
-*-*-
Dec 22, 2015 17:17:08
Elég lesz a német melókeresés alá egy utazás pont, ahol ki lenne fejtve az ideggörcs és az RGL által eladott 50 eurós vonatjegy
Dec 22, 2015 17:17:08
még éltet a remény
Dec 22, 2015 17:19:13
Jó kis történet púp Hamburgi akciója.
Szerintem viszont nem volt itt se feltörés, se akció, se semmi. Elmondom az én verziómat.
Recskapók már itthon halál ideges volt, a reptéren is őrjöngött. A stressz, a gyógyszerek és a romokban levő mentális állapota miatt a szállodába való megérkezés után egy régi jó cimborával futott össze : Alkoholizmus Aladárral. A közeli Aldi Nord akciós borkínálata pedig meghozta a várva várt shikert, hősünk egyedül mocsok részegre itta magát. Miután be volt baszcsizva, reggel elaludt és az otthoniak keltették,hogy na milyen a meló, ugye nem tévedt el, meg hasonlók. Erre ráeszmélt,hogy a púpjára süt a nap és kurvára késésben van. De a reggeli ki van fizetve, így leszaladt és bezabált amit látott és drágának tűnt. Az olcsó bortól és az idegtől megviselt gyomra viszont egy intenzív hígfosást eredményezett, így már masszívan késésben volt. Miközben rotyogott a wc-n és sírt, az otthoniak is fekrdezték,hogy mi a kurva anyjáért nincs még bent. Ezek utén kettőt törölt a seggén és beviharzott a melóhelyre.
A főnök úr pedig kapott egy ziháló, furcsa lényt, aki büdös volt, ápolatlan és összeszortott seggel mászkált, aztán néha felpattanva kirohant és rommáfosta a wc-t. A hab a tortán pedig az volt, amikor kiderült,hogy semmihez nem ért.
Na ennyi volt szerintem.
Szerintem viszont nem volt itt se feltörés, se akció, se semmi. Elmondom az én verziómat.
Recskapók már itthon halál ideges volt, a reptéren is őrjöngött. A stressz, a gyógyszerek és a romokban levő mentális állapota miatt a szállodába való megérkezés után egy régi jó cimborával futott össze : Alkoholizmus Aladárral. A közeli Aldi Nord akciós borkínálata pedig meghozta a várva várt shikert, hősünk egyedül mocsok részegre itta magát. Miután be volt baszcsizva, reggel elaludt és az otthoniak keltették,hogy na milyen a meló, ugye nem tévedt el, meg hasonlók. Erre ráeszmélt,hogy a púpjára süt a nap és kurvára késésben van. De a reggeli ki van fizetve, így leszaladt és bezabált amit látott és drágának tűnt. Az olcsó bortól és az idegtől megviselt gyomra viszont egy intenzív hígfosást eredményezett, így már masszívan késésben volt. Miközben rotyogott a wc-n és sírt, az otthoniak is fekrdezték,hogy mi a kurva anyjáért nincs még bent. Ezek utén kettőt törölt a seggén és beviharzott a melóhelyre.
A főnök úr pedig kapott egy ziháló, furcsa lényt, aki büdös volt, ápolatlan és összeszortott seggel mászkált, aztán néha felpattanva kirohant és rommáfosta a wc-t. A hab a tortán pedig az volt, amikor kiderült,hogy semmihez nem ért.
Na ennyi volt szerintem.
Dec 22, 2015 17:19:13
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 22, 2015 17:20:18
x30)
Kormány * Információ
Ha Németországba jössz,
lefoglaljuk a számítógépedet.
NEMZETI KONZULTÁCIÓ
a bevándorlásról és a retardokról
Ha Németországba jössz,
lefoglaljuk a számítógépedet.
NEMZETI KONZULTÁCIÓ
a bevándorlásról és a retardokról
banshee
(
x24)
Dec 22, 2015 17:35:49
x24)
Szegény kurvák a Reeperbahnon szomjan fognak halni.
xray
Dec 22, 2015 17:35:52
Sneci, hiaba bujkalsz, a trolltanacs elott be kell szamolnod a tortentekrol. jobb most szint vallanod, mert kezdenek unatkozni trollegak, az meg tudod mit jelent.
Dec 22, 2015 17:35:52
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 22, 2015 17:42:24
x48)
hagy bujkáljon egy ideig szegény kis sneci, akinek nagyon taknyos lett a nózija tegnap. majd kidurcizza magát, aztán majd rohanni fog a kommenthaverokhoz, hogy eldicsekedjen valami jelentéktelen shikerrel, ami később úgy is kudarcba fog átfordulni.
már ott kopogtat nála depi dezső, és az ő társasága elől hozzánk fog menekülni. ki máshoz menne?
már ott kopogtat nála depi dezső, és az ő társasága elől hozzánk fog menekülni. ki máshoz menne?
még éltet a remény
Dec 22, 2015 17:44:09
Ha viszont lefoglalták a faptopot, akkor szerintem már a kórházban fekszik. Az biztos,hogy megbomlik az elméje. Pláne,hogy mivel jár egy ilyen lefoglalás...átnázik a gépet, de nagyon alaposan...
Más. délután jártam a Kolosy fele, de még nem égtek a villanyok. Annyira sötét sem volt, de akkor is. Szerintem Depi Dezső állandó lakó lett.
Más. délután jártam a Kolosy fele, de még nem égtek a villanyok. Annyira sötét sem volt, de akkor is. Szerintem Depi Dezső állandó lakó lett.
Dec 22, 2015 17:44:09
-
Dec 22, 2015 17:50:01
Az nem lehet, hogy a Péniszmentő kiköltözött (ezért a renoválás), a púpost meg lepasszolták Fórizshoz?
Dec 22, 2015 17:50:01
Kredenc kudarc
Dec 22, 2015 17:50:26
Bujkalj csak kislany, mint egy utolso csatornapatkany. A sodi a patkany. A sodi.
Dec 22, 2015 17:50:26
Örebro
Dec 22, 2015 17:50:47
En is jartam a Kolosyn, redöny le van szakadva egy lec all az ablakban. Ott nincs mar senki szerintem.
Dec 22, 2015 17:50:47
Schwezoff Dávid
Dec 22, 2015 17:58:01
En is jartam a Kolosyn, redöny le van szakadva egy lec all az ablakban. Ott nincs mar senki szerintem.
Dec 22, 2015 17:58:01
Örebro
Dec 22, 2015 18:01:33
nincs etelosztas most a Blahån. Dec 22, 2015 18:01:33
Örebro
Dec 22, 2015 18:03:04
Vasaårnap etelosztas volt a Zsokavår itcåban ujpalotån, neztem, de nem låttam a flepnos bolondot.
Dec 22, 2015 18:03:04
Schwezoff Dávid
Dec 22, 2015 18:07:25
nincs etelosztas most a Blahån.
Kannasbor party meg lehet az aluljaroban, Hahó!
Dec 22, 2015 18:07:25
-*-*-
Dec 22, 2015 18:14:17
A faptopot nem vették el tőle, mert akkor nem lenne facebookozás.
Dec 22, 2015 18:14:17
.-
Dec 22, 2015 18:25:09
A faptopot nem vették el tőle, mert akkor nem lenne facebookozás.
máshonnan is írhat. pl eszter laptopja, meg neki is van vmi leharcolt asztali gépe.
Dec 22, 2015 18:25:09
banshee
(
x24)
Dec 22, 2015 18:26:03
x24)
Asztali gépe is van.
malmöi legendáré cigány
Dec 22, 2015 18:26:23
És az a linuxos stuttgarti gép? Azt kajakra ellopta? Mert csak szmájlizott.
Dec 22, 2015 18:26:23
banshee
(
x24)
Dec 22, 2015 18:29:03
x24)
Nem merte.
Kuti Áron
Dec 22, 2015 18:38:52
Szerintem nem volt semmiféle feltörés, egyszerűen csak torrentezett, vagy proxy mögül nézegetett Németországban tiltott oldalakat. Erről a szolgáltató azonnali jelentést kap. Ilyenkor eljárás indul a visszaélővel szemben, a végén pedig kiszámláznak neki egy pár száz eurós összeget, attól függően, mit nézegetett, és hogy pontosan milyen formában sértett törvényt.
Mivel feltörés nem történt, ezért a rendőrök csak felvették a jegyzőkönyvet, a Sodi adatait, aztán útjára engedték. A németül kiválóan beszélő púpos egyszerűen csak nem értette, mi történt. Lehet, hogy megmutogatták neki az oldalakat, amiket nézegetett (melegpornó), és erre hitte azt, hogy az egész szálloda látta a pitont.
Ezután jött a késés és a megalázás a szakállas főnökúrral.
Ezt is a trollok nyakába akarja varrnia a recskás, de olyan nincs, hogy valaki külföldről feltörje egy szállodalánc wifijét. A másik lehetséges verzió 'még éltet a remény' trolléga megfejtése.
Mivel feltörés nem történt, ezért a rendőrök csak felvették a jegyzőkönyvet, a Sodi adatait, aztán útjára engedték. A németül kiválóan beszélő púpos egyszerűen csak nem értette, mi történt. Lehet, hogy megmutogatták neki az oldalakat, amiket nézegetett (melegpornó), és erre hitte azt, hogy az egész szálloda látta a pitont.
Ezután jött a késés és a megalázás a szakállas főnökúrral.
Ezt is a trollok nyakába akarja varrnia a recskás, de olyan nincs, hogy valaki külföldről feltörje egy szállodalánc wifijét. A másik lehetséges verzió 'még éltet a remény' trolléga megfejtése.
Dec 22, 2015 18:38:52
banshee
(
x24)
Dec 22, 2015 18:42:30
x24)
Akkor lefoglalták volna a faptopot is mint az elkövetés eszközét.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 22, 2015 18:43:15
x48)
ne találgassunk tovább! ha volt feltörés, akkor megkérem henriket, hogy küldje el nekem a screenshotot, amit biztonsági okok miatt nem fogok kirakni, de szavakkal leírom, hogy kb. mi volt rajta, és onnantól tényként lehet kezelni.
még éltet a remény
Dec 22, 2015 18:47:40
Kuti Áron közel járhat az igazsághoz. Egy német szállodás ismerősöm mesélte,hogy ott minden egyes vendgről pontosan tudják,hogy használja e a wifit, vagy sem. Az ottani törvények alapján le kell kódolni a wifit és aki hozzáférést enged bárkinek, annak be kell tudnia azonosítani a felhasználót, szóval púp megnyitott valami náculósat, erre kijött a gestapó és elbeszélgettek vele erről.
Dec 22, 2015 18:47:40
még éltet a remény
Dec 22, 2015 18:50:59
www.dw.com/en/germanys-wi-fi-problem/a-18060000
tessék. sneci letöltögetett, nácult, erre a hotel ráhívta a polizeit. Azok meg könnyesre röhögték magukat a gusztustalan masztivideókon és elengedték a bőgő masinát a próbanapra.
tessék. sneci letöltögetett, nácult, erre a hotel ráhívta a polizeit. Azok meg könnyesre röhögték magukat a gusztustalan masztivideókon és elengedték a bőgő masinát a próbanapra.
Dec 22, 2015 18:50:59
Kuti Áron
Dec 22, 2015 19:09:58
Kuti Áron közel járhat az igazsághoz. Egy német szállodás ismerősöm mesélte,hogy ott minden egyes vendgről pontosan tudják,hogy használja e a wifit, vagy sem. Az ottani törvények alapján le kell kódolni a wifit és aki hozzáférést enged bárkinek, annak be kell tudnia azonosítani a felhasználót, szóval púp megnyitott valami náculósat, erre kijött a gestapó és elbeszélgettek vele erről.
Pontosan. Nyílt wifi szinte sehol nincs az országban. Az ingyenesekhez (reptér, McDonalds's és a többiek) is regisztrálni kell. Ez egyrészt a wifi gazdáját védi, mert nyílt hozzáférésnél őt terhelne minden felelősség, másrészt könnyen beazonosíthatóvá teszi a felhasználókat. Szállodáknál ez fokozottan így van.
Torrentnél az ellopott tartalom értékét + bírságot kell fizetni, ha feltöltés is történt, tehát megosztás, akkor utóbbi sok ezer euró lehet. Náci oldalakhoz, jogvédett tartalmakhoz és zenékhez nem lehet hozzáférni, azokat a helyi Artisjus, a GEMA tiltja.
Ezt proxyzva ki lehet játszani. Emlékszünk, hogy a gyagyás a berlini expedíció alatt lelkendezve mesélte, hogyan lopta a tartalmakat proxy alól?
Most is ugyanez történt. Csak amíg magánfelhasználókat nem nagyon cseszegetnek, addig egy szálloda saját maga szűri az ilyesmiket, és automatikusan küldi a rendszerük a jelentést a hatóságnak. Erre baszhatott rá a púpos. Ez pedig azt jelenti, hogy pár héten-hónapon belül meg fog érkezni a kérelem a Sodihoz, hogy perkáljon. Ha nem, akkor átadják a helyi behajtóknak. Szarban vagy, korcs!
Dec 22, 2015 19:09:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 22, 2015 19:17:59
x38)
A német WiFi azt hiszem kifogott a vérprofi snecin.
Stuttgartban nem tudott csatlakozni, Hamburgban pedig a Polizei érkezett meg, mert mégis sikerült. Felvennélek azonnal rendszergazdának, ha én lennék a főnökúr!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Stuttgartban nem tudott csatlakozni, Hamburgban pedig a Polizei érkezett meg, mert mégis sikerült. Felvennélek azonnal rendszergazdának, ha én lennék a főnökúr!
Kuti Áron
Dec 22, 2015 19:20:50
Hogy fogod kihetyetyézni Vera néniéknek, ha megérkezik egy kétezer eurós számla, a Sodi?
Szerint a Sugar Trade tovább küldi a gazdáidnak? Vagy esetleg kidobják, letagadnak téged?
Utóbbi esetben egy instant inkasszó kerül rövid időn belül minden Németországban megnyitandó számládra. Ez azt jelenti, hogy ha munkát kapnál kint (pr), akkor az első egy-két-három havi fizud 100%-ban vándorolna a behajtókhoz. Szerintem ez shiker!
Szerint a Sugar Trade tovább küldi a gazdáidnak? Vagy esetleg kidobják, letagadnak téged?
Utóbbi esetben egy instant inkasszó kerül rövid időn belül minden Németországban megnyitandó számládra. Ez azt jelenti, hogy ha munkát kapnál kint (pr), akkor az első egy-két-három havi fizud 100%-ban vándorolna a behajtókhoz. Szerintem ez shiker!
Dec 22, 2015 19:20:50
120 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

All one. Cupboard.
You are Jews.