te hülye vagy. láttam a referenciákat amiket kitettek, az én cégemnek sokkal jobb honlapot csinált egy átlagos cég.
még hogy minőségi.:))))
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
kivel? a dőrppével vagy fráterrel?
felpontozva xD
az egész életed határidőkből állt, amit kivétel nélkül elsodikáztál.
Mert a díjak után sokat tanult a többi hazai cég a Groteszktől.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
pataky atival..........
Mindjárt beszarok a röhögéstől. "Az év honlapja" díj. :D
Had ne mondjam, hogy komolyabb helyeken, ha ismerik egyáltalán, maximum zavartan nevetgélnek, ha szóba kerül ez az önjelölt, szélhámos zsűri, ami abból él, hogy ilyen értéktelen plecsniket oszt ki.
A te esetedben ennek semmi jelentősége. Fingod sincs az életről.
Ezeket te elhiszed, vagy csak trollkodsz velünk?
Jó, ha nem is egyenes ágon, de úttörők voltak a nemzetközi trendkövetésben.
Persze ebben neked is elvitathatatlan részed volt. Lassan ott tartunk, hogy Groteszk a hazai it szektor megkerülhetetlen szereplője. Recskás a masnikkal etesd Verát.
képet!
Évi bruttó 50 ezer, az nettóban mennyi? Havi 2200 euró? Ugye te se gondolod komolyan, hogy webfejlesztőként ez a csillagos ég Németországban?
Ennyit Magyarországon is meg tud keresni, aki kicsit is talpraesett, és ért a szakmához.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Csak kiderült, hogy Hamburgban is felmosták veled a padlót.
:)))
Ennyit Magyarországon is meg tud keresni, aki kicsit is talpraesett, és ért a szakmához.
Ámen, ha Drezda után hazajövök, ez a terv.
Ne hidd már el a patkányképű minden kamuját. Nézd már meg a weboldalukat hát hogy néz már ki? Egy normális géppel is több másodperc mire betölt, aztán meg görgetheted végig az áttekinthetetlen szart, már ha éppen nem küld a kimementre egy PHP hibaüzenetet, mint a multkor.
Sodika, jobb ha tőlem tudod: A groteszk a legalja. Egyszerűen nincs lejjebb, nincs náluk jelentősen szarabb webfejlesztő cég. Egy-két magánzó képes csak alulmúlni őket, akik hirdetőoszlopon árulják a 20 ezer forintos weboldalaikat, de céges szinten a groteszk a legalja, hidd el nekem. Jobban értek hozzá nálad.
Gyakorold a mélymerülést a kádban, búvárboy!!! Szükséged lehet rá hamarosan....
hahaha
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 16, 2015 07:03:23 Válasz vote up vote down (0)
Ehhez volt jó a nyugati utam.
...
Egy nap stuttgarti munka elég volt ahhoz, hogy megutáljam ezt a nyomorult, szaros posványt itt, és azokhoz az emberekhez akarjak felzárkózni, közéjük tartozni, miegymás."
Nem új dolog, de megint ellentmondást vélek felfedezni.
Miért is jönnél vissza a posványba?
Nem akartak elkeseríteni. Amúgy csak mondom, hogy én kb. 3 éve kerestem 80.000 Euró bruttót webfejlesztőként. Most már ennél jóval többet keresek, időnként még kódolgatok, de én vezetem a fejlesztőcsapatot, szóval többet kell managerkedni, mint kódolni. Egy jó szakember simán megkeres 8-10 ezer Eurót havonta webfejlesztőként is.
elvették a testőrei a gépet..(((((((
nagy, benga muzsikok......
hát persze, pont úgy, mint hamburgban.:))
És Szuper Bé
* ásít *
Hoogyne kisfiam, tudod akik 21-22 évesen gyakornokok, 18-20 év aktív kódolással eljutnak oda.
De nem kell nagy ész ahhoz sem, ha 20 fős csapatot vezet egy ilyen ember, és a coderek száma nem husszorozódott meg azóta, akkor nem lesz mindenki senior team leader aki 20 éve kezdte.
Nem alkalmas rá mindenki ugyanis, jé.
Ami téged illet, te még juniornak sem vagy jó, nemhogy most nem, hanem 7-8 éven belül sem leszel, mint azt ma már többen levezették.
De nem kell nagy ész ahhoz sem, ha 20 fős csapatot vezet egy ilyen ember, és a coderek száma nem husszorozódott meg azóta, akkor nem lesz mindenki senior team leader aki 20 éve kezdte.
De, bizony könnyen lehet, miután a munkaerőhiány hosszabb távon azt eredményezi, hogy egyre több lesz a kóder, akiket egy-egy projektben irányítani kell.
Az elterjedt kifejezés, de a kurva anyját a szakmának, hogy a reszponzív dizájnra nincs magyar megfelelő.
Ámen.
NA FÜRDÉSCSÁ
látom, nem értetted.:)
ha minden hónapban lesz shiker, akkor az előző hónap...na mindegy, nem magyarázom a butuska tyodikának.
Nekem például induló vállalkozásként megérte volna, ha apróbb picsa szarságokat (amikkel egy igazi programozót nem zaklatnék, ahogy például nem hívok villanyszerelőt egy forrasztás miatt) levesz valaki a vállamról alkalmanként 40-50 euróért. De aztán láttuk, mi lett belőle, így tényleg nem értem, hogy gondolja a sodi ezt az anyukásdit.
Melyik országban?
Ukrajna?
Úgy érzem, valódi siker.
ja januárban shiker van, és felvesznek, akkor miért lenne még júliusban is interjú? te teljesen hülye vagy. és ez már nem kérdés, hanem tény.
mi bajod ukrajnával, recskabajnok????szopd szőrig a kgb.s pkomcsi putyin faszát...undorodom a magyar "hazafiaktól"...
Becsi troll hahooooo!!!
Hát azért hetyetye.
nem baj, terjedjen csak a híred a német piacon, hogy van egy hazudós, szemét tróger, aki kiutazik a cégek pénzén, és az interjún kiderül, hogy semmi nem igaz az önéletrajzában.
megjósoltad magadnak a nemzetközi shikert, a pimaszul egyszerű, mégis zseniális shaját megoldást. szakmai fórumokon gyorsan elterjed az ilyesmi.
Ha egy kiszikkadt szardarabot sokáig csiszolgatsz, akkor sem lesz belőle gyémánt.
na-na!barbi???????????
téged csak a túlvilágra tudna küldeni egy fejvadász.
Sátáni kacajjal fogom ezt a kommentet az orrod alá dörgölni, mikor majd a drezdai interjúról is úgy jössz haza, hogy "majdnem".
Mennyi pénzt akarsz még feleslegesen elbaszni melókeresésre? Könyörögd vissza magad a patkányképűhöz a Groteszkbe, és színezgess háttereket. Az bevált, nem? Muhaha
ez epic!!!!!!mindenki iszik?????
lemy meg gg allin ezóta a menyországba szopatnak meg vedelnek...vagy a pokolban..mindegy))))))
Bizony Professzor Úr! Veled józanul már csak valamikor 2016-ban találkozom, az sem feltétlen az első napokban!
hejj saron!!!!!!!!!!!!
Gyagyás, inkább azon gondolkozz el, hogy a Blahán milyen attrakcióval szórakoztatod majd a járókelőket, és naponta mennyi alamizsnát tudsz kitermelni ezzel.
szól a nyízik center, sodi meg énekel kárpátát, meg hasonló szarokat...........
A szakmai német nyelvezetet is gyakorolnom kell, azt mondták a hamburgiak.
Hamburg az angolos hely volt. Ugye az történt, hogy egy szót nem értettek az angol makogásodból, kénytelenek voltak átváltani németre, mert 'az jobban megy'. Persze az sem ment jobban (N E U K Ö L N), ebből jött a 'német nyelvezetet is gyakorolnom kell'.
Nagyon röhögök, sodi!
az MGP honlapja a legutóbbi választásoknál volt, ugye? mert az szét lett baszva, annyira hogy át kellett állítanod full statikusra az egészet xD
Trollok, vegyük már észre, hogy Drezda az, ahova Vera néni benyomta. Az előző két állásinterjú valószínűleg csak utolsó próbálkozások voltak, hátha sikerül a saját szakmájában elhelyezkednie önerőből. Nem jött össze, úgyhogy marad az "egyszerűbb" melócsá Drezdában. A Sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz. És most nem interjúkról beszél meg próbamelóról, hanem arról, hogy "tárgyalnak" arról, hogy "alkalmazzák őt". Ráadásul magabiztosan készpénznek veszi, hogy 35K-t fog keresni. Nem 45-öt, mint amit az előző cégnél kért, hanem egzakt 35-öt.
Nekem az a véleményem, hogy Vera lehívta az utolsó szívességet, és sikerült valahogy benyomnia a púpost egy 35K-s állásba.
Ahonnan persze ki fogják baszni három hónap után, mikor már úgy érzi a főnökúr, hogy lerótta a kötelezettségeit Vera irányába.
Úgy gondolom, hogy az intervenCIONISTA szakiránynak most minden figyelmét a Rocskai klánra kéne fordítania, mert minden ütés, ami őket éri, a Recskást éri.
Lesz még itt drezdai sírógörcs és hazamenekítés. Ez az egy biztos.
Ezek a díjak úgy működnek, hogy befizetsz egy X összeget "nevezési díjként", aztán az indulók számának függvényében kreálnak annyi kategóriát, hogy mindenki első, második vagy harmadik lehessen valamiben, attól függően, hogy mennyit tejelt a szervezőknek.
Te olyan hülye vagy, hogy nem ismered ezeket a "szépségversenyeket", meg "szakmai versenyeket"? Ezeknek csak az a lényege, hogy legyen egy leinformálható referencia, hogy te ilyen szuper vagy. A balekok megvezetésére. Aki benne van a szakmában, a szemöldökét se emeli fel egy ilyen Év Honlapja díjra, hanem azt nézi meg, hogy kik voltak a nagyobb ügyfelek, és hogy néznek ki a honlapok, amiket legányoltak nekik.
Ők elhúztak. Mi Romániával és Bugáriával vagyunk egy ringben.
Romániát sajnos nem, "Bugáriát" viszont tudunk intézni a ringbe!

Az alábbi helyeken és időpontokon mutathatja meg tudását, Herr Kiss:

Mi Kölnt javasolnánk Önnek ;)
seggbersbaszlak!jó tág a likad
ezt hülyesjégből írtam!!!!!!!!!!szeretlek reni!fossála számbsa!!!!!!!!barbi???????????
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 29, 2015 23:17:19
x38)
Bazdmeg a Groteszkről beszélsz?
A saját maguk által alapított díjakat adták maguknak, te fasztarisznya!
Ékezetes változók??? extract funkció??? Vonatozó öregek? Hahó, bazdmeg!! Hol minőségi az a szar?? Téged pedig onnan kirúgtak és a patkányképű főnököd szerint nem vagy alkalmas programozónak...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A saját maguk által alapított díjakat adták maguknak, te fasztarisznya!
Ékezetes változók??? extract funkció??? Vonatozó öregek? Hahó, bazdmeg!! Hol minőségi az a szar?? Téged pedig onnan kirúgtak és a patkányképű főnököd szerint nem vagy alkalmas programozónak...
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 29, 2015 23:17:57
x48)
Pontosan.
te hülye vagy. láttam a referenciákat amiket kitettek, az én cégemnek sokkal jobb honlapot csinált egy átlagos cég.
még hogy minőségi.:))))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 29, 2015 23:18:14
x38)
De, webfejlesztőként. 2 PHP-s, egy Javas és egy Pythonos, ha tudni akarod. Mindannyian keresnek ennyit, ha nem többet.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 29, 2015 23:19:39
x48)
Új határidőt tűzök ki
ez az!a határidő kitűzése nagyon fontos!!isztok ti???!!!!!!!!!!!!!!picsába............bele kéne rugni anyámba, de baszik...
ez az!a határidő kitűzése nagyon fontos!!isztok ti???!!!!!!!!!!!!!!picsába............bele kéne rugni anyámba, de baszik...
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 29, 2015 23:19:54
x16)
Nagyon jó a ma esti műsor. Még fél óra, míg a PS4-em letölti a Witcher 3 kiegészítőjét. Addig kérlek szórakoztass, Sodika.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
sodika
Dec 29, 2015 23:20:06
PHP-s fejlesztőként állítólag 50 ezer magasságába lehet elérni.
A 80 ezer pedig mese.
Nekem azt mondták Hamburgban.
A 80 ezer pedig mese.
Dec 29, 2015 23:20:06
xray
Dec 29, 2015 23:20:08
Új határidőt tűzök ki.
felpontozva xD
az egész életed határidőkből állt, amit kivétel nélkül elsodikáztál.
Dec 29, 2015 23:20:08
sodika
Dec 29, 2015 23:20:54
Dec 29, 2015 23:20:54
broni
Dec 29, 2015 23:20:59
pataky atival..........
Dec 29, 2015 23:20:59
Zulu
(
x15)
Dec 29, 2015 23:21:06
x15)
Az a cég, amelyikről beszélsz, zsinórban hozta el a minőségi web díjakat.
Mindjárt beszarok a röhögéstől. "Az év honlapja" díj. :D
Had ne mondjam, hogy komolyabb helyeken, ha ismerik egyáltalán, maximum zavartan nevetgélnek, ha szóba kerül ez az önjelölt, szélhámos zsűri, ami abból él, hogy ilyen értéktelen plecsniket oszt ki.
-
Dec 29, 2015 23:21:33
A 80 ezer pedig mese.
A 80 ezer pedig mese.
A te esetedben ennek semmi jelentősége. Fingod sincs az életről.
Dec 29, 2015 23:21:33
Zulu
(
x15)
Dec 29, 2015 23:22:07
x15)
sodika
Dec 29, 2015 23:22:31
Na jó, fürdök, oszt megyek vissza Symfony-t tanulni.
Le tudtam tölteni hozzá egy német nyelv videotutorialt is.
Drezdában majd jól jön a SoDInak az.
Dec 29, 2015 23:22:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 29, 2015 23:22:48
x48)
jó évünk lesz a 2016-os is, már látszik. de ha a 2015 a kudarc éve volt, mi lesz 2016 elnevezése?
az összeomlás éve?
az összeomlás éve?
sodika
Dec 29, 2015 23:22:58
Dec 29, 2015 23:22:58
kripli figyelő
Dec 29, 2015 23:23:12
A 80 ezer pedig mese.
Ez azt jelenti púp,hogy a cégüknél a PHP fejlesztő 50rugót keres.De te erre alkalmatlan vagy ezért elküldtek a fenébe. A 80 ezer pedig mese.
Dec 29, 2015 23:23:12
-
Dec 29, 2015 23:23:27
Persze ebben neked is elvitathatatlan részed volt. Lassan ott tartunk, hogy Groteszk a hazai it szektor megkerülhetetlen szereplője. Recskás a masnikkal etesd Verát.
Dec 29, 2015 23:23:27
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 29, 2015 23:23:36
x48)
pataky atival..........
képet!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 29, 2015 23:23:58
x16)
A 80 ezer pedig mese.
A 80 ezer pedig mese.
Évi bruttó 50 ezer, az nettóban mennyi? Havi 2200 euró? Ugye te se gondolod komolyan, hogy webfejlesztőként ez a csillagos ég Németországban?
kripli figyelő
Dec 29, 2015 23:24:17
Ezért rúgtak ki téged,mert visszahúztad őket? Dec 29, 2015 23:24:17
-
Dec 29, 2015 23:24:28
Na jó, fürdök, oszt megyek vissza Symfony-t tanulni.
Csak kiderült, hogy Hamburgban is felmosták veled a padlót.
Dec 29, 2015 23:24:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 29, 2015 23:24:47
x48)
:)))
SoDiver
Dec 29, 2015 23:25:19
Dec 29, 2015 23:25:19
sodika
Dec 29, 2015 23:25:39
Dec 29, 2015 23:25:39
sodika
Dec 29, 2015 23:27:07
na, fürdés, tanulás, csá
Dec 29, 2015 23:27:07
-
Dec 29, 2015 23:27:16
Tehát a lényeg, hogy asodi továbbra is egy gányoló tróger szeretne lenni csak most már min. 35k euróért/év úgy, hogy majd betrükközi magát egy német céghez. A cég pedig az anyukája lesz. Bár az még nem derült ki, hogy ez miért éri meg egy cégnek.
Dec 29, 2015 23:27:16
Zulu
(
x15)
Dec 29, 2015 23:28:38
x15)
Ne hidd már el a patkányképű minden kamuját. Nézd már meg a weboldalukat hát hogy néz már ki? Egy normális géppel is több másodperc mire betölt, aztán meg görgetheted végig az áttekinthetetlen szart, már ha éppen nem küld a kimementre egy PHP hibaüzenetet, mint a multkor.
Sodika, jobb ha tőlem tudod: A groteszk a legalja. Egyszerűen nincs lejjebb, nincs náluk jelentősen szarabb webfejlesztő cég. Egy-két magánzó képes csak alulmúlni őket, akik hirdetőoszlopon árulják a 20 ezer forintos weboldalaikat, de céges szinten a groteszk a legalja, hidd el nekem. Jobban értek hozzá nálad.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 29, 2015 23:29:10
x48)
szerintem a sodi 2016-ban össze fog omlani a kudarcoktól, és intézetbe fog kerülni. főleg miután veráék közlik vele, hogy nincs újabb határidő.
2016. decemberére a sodi benyugtatózva, az ágyhoz kötözve fog feküdni egy pszichiátrián. bizony.
és ezzel még broni is egyetért. ugye???
2016. decemberére a sodi benyugtatózva, az ágyhoz kötözve fog feküdni egy pszichiátrián. bizony.
és ezzel még broni is egyetért. ugye???
hazudikasodi
Dec 29, 2015 23:29:25
Miért nem Drezda előtt? Dec 29, 2015 23:29:25
SoDiver
Dec 29, 2015 23:30:11
na, fürdés, tanulás, csá
Gyakorold a mélymerülést a kádban, búvárboy!!! Szükséged lehet rá hamarosan....
hahaha
Dec 29, 2015 23:30:11
drezdai
Dec 29, 2015 23:33:29
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 16, 2015 07:03:23 Válasz vote up vote down (0)
Ehhez volt jó a nyugati utam.
...
Egy nap stuttgarti munka elég volt ahhoz, hogy megutáljam ezt a nyomorult, szaros posványt itt, és azokhoz az emberekhez akarjak felzárkózni, közéjük tartozni, miegymás."
Nem új dolog, de megint ellentmondást vélek felfedezni.
Miért is jönnél vissza a posványba?
Dec 29, 2015 23:33:29
IT troll
Dec 29, 2015 23:34:12
A 80 ezer pedig mese.
A 80 ezer pedig mese.
Nem akartak elkeseríteni. Amúgy csak mondom, hogy én kb. 3 éve kerestem 80.000 Euró bruttót webfejlesztőként. Most már ennél jóval többet keresek, időnként még kódolgatok, de én vezetem a fejlesztőcsapatot, szóval többet kell managerkedni, mint kódolni. Egy jó szakember simán megkeres 8-10 ezer Eurót havonta webfejlesztőként is.
Dec 29, 2015 23:34:12
kripli figyelő
Dec 29, 2015 23:35:05
Kezdődik a mániás szakasz.Már most retteg asodi pedig még ki sem heverte az előző kudarcot.Remek lesz a műsor.
Vajon már karácsonykor átírták Gergő nevére az ingatlant?
Vajon már karácsonykor átírták Gergő nevére az ingatlant?
Dec 29, 2015 23:35:05
sodika
Dec 29, 2015 23:35:52
IT troll:
Ez a lényeg, hogy egy idő után ki kell nőne a kódolói státuszt. 40 éves korod táján legkésőbb már illik.
Ez a lényeg, hogy egy idő után ki kell nőne a kódolói státuszt. 40 éves korod táján legkésőbb már illik.
Dec 29, 2015 23:35:52
kripli figyelő
Dec 29, 2015 23:37:07
IT troll:
Elsodikázódik a fürdés.Hahó!Megint rohadt büdös vagy már recskaboy. Ez a lényeg, hogy egy idő után ki kell nőne a kódolói státuszt. 40 éves korod táján legkésőbb már illik.
Dec 29, 2015 23:37:07
sodika
Dec 29, 2015 23:39:53
Drezdasiker kredencasodi
fürdéscsá
fürdéscsá
Dec 29, 2015 23:39:53
IT troll
Dec 29, 2015 23:41:40
Ehhez az is kéne, hogy 34 évesen ne a juniorok alatti szinten legyél.
Dec 29, 2015 23:41:40
broni
Dec 29, 2015 23:41:50
képet!
elvették a testőrei a gépet..(((((((
nagy, benga muzsikok......
Dec 29, 2015 23:41:50
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 29, 2015 23:42:22
x48)
Drezdasiker kredencasodi
fürdéscsá
fürdéscsá
hát persze, pont úgy, mint hamburgban.:))
Hiénaverő
(
x17)
Dec 29, 2015 23:42:27
x17)
Bepörgött a fogyatékos.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jenő bácsi
Dec 29, 2015 23:42:32
Drezdasiker kredencasodi
fürdéscsá
fürdéscsá
És Szuper Bé
Dec 29, 2015 23:42:32
xray
Dec 29, 2015 23:43:06
sneci, mi az az sql beoltás? te még mindig ott tarthatsz a nyelvtanulással, h mindent szó szerint fordítasz és értelmezed?
te Lomb Kató reinkarnáció. :)
Dec 29, 2015 23:43:06
kripli figyelő
Dec 29, 2015 23:43:30
Drezdasiker kredencasodi
fürdéscsá
Bécssihker,Stuttgartshiker,Hamburshiker,BerlinshikerPátyshiker, stb.fürdéscsá
* ásít *
Dec 29, 2015 23:43:30
Dec 29, 2015 23:43:54
IT troll:
Hoogyne kisfiam, tudod akik 21-22 évesen gyakornokok, 18-20 év aktív kódolással eljutnak oda.
Nem alkalmas rá mindenki ugyanis, jé.
Ami téged illet, te még juniornak sem vagy jó, nemhogy most nem, hanem 7-8 éven belül sem leszel, mint azt ma már többen levezették.
Dec 29, 2015 23:43:54
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 29, 2015 23:45:48
x48)
2016-ban minden hónapban lesz egy következő shiker, kredenc. és amikor megszakad ez a gyönyörű sorozat, akkor fog a sodi diliházba kerülni. az is olyan, mint a kredenc: zárható. bizony.
broni
Dec 29, 2015 23:46:53
youtu.be/HQlRrrReua0
már metált mérgezést kaptam, itt van egy kis zene, übermagyarok!!szopjátok le vonát, ugyis buzi!!!!!!
már metált mérgezést kaptam, itt van egy kis zene, übermagyarok!!szopjátok le vonát, ugyis buzi!!!!!!
Dec 29, 2015 23:46:53
sodika
Dec 29, 2015 23:46:59
De, bizony könnyen lehet, miután a munkaerőhiány hosszabb távon azt eredményezi, hogy egyre több lesz a kóder, akiket egy-egy projektben irányítani kell.
Dec 29, 2015 23:46:59
sodika
Dec 29, 2015 23:48:23
sneci, mi az az sql beoltás? te még mindig ott tarthatsz a nyelvtanulással, h mindent szó szerint fordítasz és értelmezed?
Az elterjedt kifejezés, de a kurva anyját a szakmának, hogy a reszponzív dizájnra nincs magyar megfelelő.
Dec 29, 2015 23:48:23
kripli figyelő
Dec 29, 2015 23:48:40
Gergő,ha ezt olvasod akkor a recskás születésnapjára légy szíves,állíts egy kredencet a szoba közepére. :)
Dec 29, 2015 23:48:40
sodika
Dec 29, 2015 23:49:02
2016-ban minden hónapban lesz egy következő shiker
Ámen.
NA FÜRDÉSCSÁ
Dec 29, 2015 23:49:02
Fakenguru
(
x5)
Dec 29, 2015 23:49:23
x5)
Van egy gyakornokunk a cegnel, a linux operatinosnel dolgozik. Megkerdeztem, ha nem baj, mondja meg mennyi penzt kap. Havi 800 eurot, juttatasok nelkul. Ertsd, nincs 13. 14. havi, kariajcsi, semni. A csavo egy istentelen terminalzseni.
10.000 euro alatt. Na ehhez merd magad, ezen a szinten boven nem vagy szakmai tudasban.
Hát azért hetyetye.
10.000 euro alatt. Na ehhez merd magad, ezen a szinten boven nem vagy szakmai tudasban.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 29, 2015 23:50:33
x48)
Ámen.
NA FÜRDÉSCSÁ
NA FÜRDÉSCSÁ
ha minden hónapban lesz shiker, akkor az előző hónap...na mindegy, nem magyarázom a butuska tyodikának.
kripli figyelő
Dec 29, 2015 23:52:06
De te nem dolgozni akarsz ott ezt már leírtad.Lumpenekből pedig ott sincs hiány. Dec 29, 2015 23:52:06
Zsery
Dec 29, 2015 23:52:45
Tehát a lényeg, hogy asodi továbbra is egy gányoló tróger szeretne lenni csak most már min. 35k euróért/év úgy, hogy majd betrükközi magát egy német céghez. A cég pedig az anyukája lesz. Bár az még nem derült ki, hogy ez miért éri meg egy cégnek.
Nekem például induló vállalkozásként megérte volna, ha apróbb picsa szarságokat (amikkel egy igazi programozót nem zaklatnék, ahogy például nem hívok villanyszerelőt egy forrasztás miatt) levesz valaki a vállamról alkalmanként 40-50 euróért. De aztán láttuk, mi lett belőle, így tényleg nem értem, hogy gondolja a sodi ezt az anyukásdit.
Dec 29, 2015 23:52:45
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 29, 2015 23:55:43
x48)
nem lehetne valahogy figyelmeztetni a német hr-eseket, fejvadászokat, hogy van egy magyar idióta, aki telehazudta az önéletrajzát, és lejáratja a magyar programozókat, ha náluk is jelentkezett, fenntartásokkal, saját felelősségükre küldjék csak tovább a szakmai stábnak?
sodika
Dec 29, 2015 23:59:32
Van egy gyakornokunk a cegnel, a linux operatinosnel dolgozik. Megkerdeztem, ha nem baj, mondja meg mennyi penzt kap. Havi 800 eurot, juttatasok nelkul.
Melyik országban?
Ukrajna?
Dec 29, 2015 23:59:32
sodika
Dec 30, 2015 00:00:03
ha minden hónapban lesz shiker, akkor az előző hónap...na mindegy
ha minden hónapban lesz shiker, akkor az előző hónap...na mindegy
Úgy érzem, valódi siker.
Dec 30, 2015 00:00:03
sodika
Dec 30, 2015 00:01:25
gennyes:
Stuttgartba és Hamburgba sem fejvadász küldött.
És Drezdába sem fejvadász küld.
Erről ennyit. :)
Dec 30, 2015 00:01:25
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 30, 2015 00:03:33
x48)
Úgy érzem, valódi siker.
ja januárban shiker van, és felvesznek, akkor miért lenne még júliusban is interjú? te teljesen hülye vagy. és ez már nem kérdés, hanem tény.
broni
Dec 30, 2015 00:04:54
Melyik országban?
Ukrajna?
Ukrajna?
mi bajod ukrajnával, recskabajnok????szopd szőrig a kgb.s pkomcsi putyin faszát...undorodom a magyar "hazafiaktól"...
Dec 30, 2015 00:04:54
sodika
Dec 30, 2015 00:06:04
Siker, ha már interjú sincs, csak meló van már.
És hónapról hónapra egyre értékesebb szakember.
A SoDI.
A SoDI.
Dec 30, 2015 00:06:04
Fakenguru
(
x5)
Dec 30, 2015 00:07:17
x5)
Melyik országban?
Ukrajna?
Ukrajna?
Becsi troll hahooooo!!!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 30, 2015 00:07:40
x48)
gennyes:
nem baj, terjedjen csak a híred a német piacon, hogy van egy hazudós, szemét tróger, aki kiutazik a cégek pénzén, és az interjún kiderül, hogy semmi nem igaz az önéletrajzában.
megjósoltad magadnak a nemzetközi shikert, a pimaszul egyszerű, mégis zseniális shaját megoldást. szakmai fórumokon gyorsan elterjed az ilyesmi.
drezdai
Dec 30, 2015 00:08:11
A SoDI.
A SoDI.
Ha egy kiszikkadt szardarabot sokáig csiszolgatsz, akkor sem lesz belőle gyémánt.
Dec 30, 2015 00:08:11
költörp
Dec 30, 2015 00:10:29
Naprol napra egyre...
..egyre nagyobb hülyeségeket talál ki..
..talál ki, az irodában...
....az irodában, az asztal alatt..
...asztal alatt lakó...
...aSoDI!!!
..egyre nagyobb hülyeségeket talál ki..
..talál ki, az irodában...
....az irodában, az asztal alatt..
...asztal alatt lakó...
...aSoDI!!!
Dec 30, 2015 00:10:29
Fakenguru
(
x5)
Dec 30, 2015 00:12:51
x5)
Te tenyleg azt hiszed, hogy a pusztatol nyugatra kolbaszbol van a kerites? A ket unnep kozt dolgozom, mint a gep, pedig kotelezo szabadsagolas lenne, de egyreszt szeretnek a nyugiban elintezni nehany fontos projektet, masreszt meg akarok valamit az elettol. Na igy lesz az evi 10.000-es fizetesbol (neked az is angyalszarny, te nagykepu fasz) 50.000-es, vagy ahogy IT Troll jelezte 100.000-es fizu. Szerinted te kepes lennel barmi ilyesmire, te lusta kis pocs?
Hát azért hetyetye.
broni
Dec 30, 2015 00:14:27
na-na!barbi???????????
Dec 30, 2015 00:14:27
xray
Dec 30, 2015 00:15:56
gennyes:
téged csak a túlvilágra tudna küldeni egy fejvadász.
Dec 30, 2015 00:15:56
töppedt buzigolyók
Dec 30, 2015 00:16:20
SuperB ráér jövőre, és a 40 lehet 35 is, az is bruttóban.
Egyébként stimmel.
Egyébként stimmel.
Sátáni kacajjal fogom ezt a kommentet az orrod alá dörgölni, mikor majd a drezdai interjúról is úgy jössz haza, hogy "majdnem".
Mennyi pénzt akarsz még feleslegesen elbaszni melókeresésre? Könyörögd vissza magad a patkányképűhöz a Groteszkbe, és színezgess háttereket. Az bevált, nem? Muhaha
Dec 30, 2015 00:16:20
broni
Dec 30, 2015 00:31:22
A SoDI.
A SoDI.
ez epic!!!!!!mindenki iszik?????
lemy meg gg allin ezóta a menyországba szopatnak meg vedelnek...vagy a pokolban..mindegy))))))
Dec 30, 2015 00:31:22
broni
Dec 30, 2015 01:02:37
búék!!2016 van kecik!!!!!!!!!!!!!!
Dec 30, 2015 01:02:37
2016
Dec 30, 2015 01:17:59
búék!!2016 van kecik!!!!!!!!!!!!!!
Bizony Professzor Úr! Veled józanul már csak valamikor 2016-ban találkozom, az sem feltétlen az első napokban!
Dec 30, 2015 01:17:59
broni
Dec 30, 2015 01:20:19
hejj saron!!!!!!!!!!!!
Dec 30, 2015 01:20:19
broni
Dec 30, 2015 01:22:15
robancssunkk!!!!!!
Dec 30, 2015 01:22:15
broni
Dec 30, 2015 01:24:51
megint xanit nasiztam a sörhöz, ilyenkor kurvára hülye tok lenni, ezértz vitetett el a kurva anyám a rendőrökkel...végül is mentővel, de 2 rendőrkocsi is volt.azt hitték, megöltem))))))))))))
Dec 30, 2015 01:24:51
luhanszk megye lordjai
Dec 30, 2015 01:32:12
36 ezer euró kezdésnek jó lenne igen.
A SoDInak.
A SoDInak.
Gyagyás, inkább azon gondolkozz el, hogy a Blahán milyen attrakcióval szórakoztatod majd a járókelőket, és naponta mennyi alamizsnát tudsz kitermelni ezzel.
Dec 30, 2015 01:32:12
broni
Dec 30, 2015 01:41:15
szól a nyízik center, sodi meg énekel kárpátát, meg hasonló szarokat...........
Dec 30, 2015 01:41:15
sodika
Dec 30, 2015 01:45:01
Drezdában viszont kelleni fog egy magyar seed server.
Torrentezni ott nem merek.
És még annak az FTP-jét is csak VPN-en keresztül fogom merni elérni.
Dec 30, 2015 01:45:01
broni
Dec 30, 2015 01:51:42
mikor 4 levél feles xanaxot nyomtam be reggel, még a 120 kilós kancigányok is átmentek az ucca túloldalára, ugy üvöltöttem...persze pia is volt sok bennem)))adtak volna egy puskát, lelövök bárkit......kivéve jó csajokat.......
Dec 30, 2015 01:51:42
broni
Dec 30, 2015 01:59:11
Drezdában viszont kelleni fog egy magyar seed server.
mit torrenteznél, az utolsó fasza filmek a hetedik, meg a from hell, azok meg nézhetők legálisan.... Torrentezni ott nem merek.
Dec 30, 2015 01:59:11
Evidenciákat...
Dec 30, 2015 02:04:27
Aaron Cute-ot, mi mást?! De tanult a Sodi a hamburgi leckéből. Sokba fog kerülni neki az ottani faszverés.
Dec 30, 2015 02:04:27
-
Dec 30, 2015 02:04:55
Hamburg az angolos hely volt. Ugye az történt, hogy egy szót nem értettek az angol makogásodból, kénytelenek voltak átváltani németre, mert 'az jobban megy'. Persze az sem ment jobban (N E U K Ö L N), ebből jött a 'német nyelvezetet is gyakorolnom kell'.
Nagyon röhögök, sodi!
Dec 30, 2015 02:04:55
-
Dec 30, 2015 02:12:59
alázó atka:
5 éve semmilyen rendszeremet nem tudtátok feltörni.
Ezért töritek fel állandóan a környezetemet.
5 éve semmilyen rendszeremet nem tudtátok feltörni.
Ezért töritek fel állandóan a környezetemet.
az MGP honlapja a legutóbbi választásoknál volt, ugye? mert az szét lett baszva, annyira hogy át kellett állítanod full statikusra az egészet xD
Dec 30, 2015 02:12:59
töppedt buzigolyók
Dec 30, 2015 02:17:42
de legyen az
Trollok, vegyük már észre, hogy Drezda az, ahova Vera néni benyomta. Az előző két állásinterjú valószínűleg csak utolsó próbálkozások voltak, hátha sikerül a saját szakmájában elhelyezkednie önerőből. Nem jött össze, úgyhogy marad az "egyszerűbb" melócsá Drezdában. A Sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz. És most nem interjúkról beszél meg próbamelóról, hanem arról, hogy "tárgyalnak" arról, hogy "alkalmazzák őt". Ráadásul magabiztosan készpénznek veszi, hogy 35K-t fog keresni. Nem 45-öt, mint amit az előző cégnél kért, hanem egzakt 35-öt.
Nekem az a véleményem, hogy Vera lehívta az utolsó szívességet, és sikerült valahogy benyomnia a púpost egy 35K-s állásba.
Ahonnan persze ki fogják baszni három hónap után, mikor már úgy érzi a főnökúr, hogy lerótta a kötelezettségeit Vera irányába.
Úgy gondolom, hogy az intervenCIONISTA szakiránynak most minden figyelmét a Rocskai klánra kéne fordítania, mert minden ütés, ami őket éri, a Recskást éri.
Lesz még itt drezdai sírógörcs és hazamenekítés. Ez az egy biztos.
Dec 30, 2015 02:17:42
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 30, 2015 02:21:33
x16)
Angyalszárny. Honnan lenne Vera néninek bármilyen kapcsolata Drezdában, amelyen keresztül IT-s munkát tud szerezni Endrének?
Drezdai melóhely
Dec 30, 2015 02:23:30
Recsy, te ugye mindent felveszel stikában (pl Andi skyp). Szerintem a hamburgi fonok urat is felvetted és most elemezgeted és persze próbálod értelmezgetni. Fogadni mernék, hogy így van, mert nagyon adagolva nyomod itt az infókat.
Dec 30, 2015 02:23:30
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 30, 2015 02:24:18
x16)
Ez csak színtiszta autizmus. Reagáltak valamit az önéletrajzra, ő meg fejben már elköltötte a pénzt.
Ugyanez volt Hamburgban, ahol ugye 75% volt a shikerre, mert semmi váratlan már nem érheti. Erre váratlanul feltettek neki egy szakmai kérdést. Ezzel tényleg nem lehetett előre számolni. De most ebből tanulva 2 hét alatt bepótol 10 év lemaradást, és tutira felveszik Drezdában (kvázi).
Ugyanez volt Hamburgban, ahol ugye 75% volt a shikerre, mert semmi váratlan már nem érheti. Erre váratlanul feltettek neki egy szakmai kérdést. Ezzel tényleg nem lehetett előre számolni. De most ebből tanulva 2 hét alatt bepótol 10 év lemaradást, és tutira felveszik Drezdában (kvázi).
töppedt buzigolyók
Dec 30, 2015 02:25:50
Ezek a díjak úgy működnek, hogy befizetsz egy X összeget "nevezési díjként", aztán az indulók számának függvényében kreálnak annyi kategóriát, hogy mindenki első, második vagy harmadik lehessen valamiben, attól függően, hogy mennyit tejelt a szervezőknek.
Te olyan hülye vagy, hogy nem ismered ezeket a "szépségversenyeket", meg "szakmai versenyeket"? Ezeknek csak az a lényege, hogy legyen egy leinformálható referencia, hogy te ilyen szuper vagy. A balekok megvezetésére. Aki benne van a szakmában, a szemöldökét se emeli fel egy ilyen Év Honlapja díjra, hanem azt nézi meg, hogy kik voltak a nagyobb ügyfelek, és hogy néznek ki a honlapok, amiket legányoltak nekik.
Dec 30, 2015 02:25:50
WWE
Dec 30, 2015 02:37:49
Ők elhúztak. Mi Romániával és Bugáriával vagyunk egy ringben.
Romániát sajnos nem, "Bugáriát" viszont tudunk intézni a ringbe!

Az alábbi helyeken és időpontokon mutathatja meg tudását, Herr Kiss:

Mi Kölnt javasolnánk Önnek ;)
Dec 30, 2015 02:37:49
-
Dec 30, 2015 02:40:41
Nincs most nagyon időm nyomon követni a fórumot, tudva van már a drezdai kudarc időpontja? Ha igen, egy kedves troll elmondja mikor lesz?
Dec 30, 2015 02:40:41
broni
Dec 30, 2015 03:17:06
[quote=-]Nincs most nagyon időm nyomon követni a fórumot, tudva van már a drezdai kudarc időpontja? Ha igen, egy kedves troll elmondja mikor lesz?[/quote
adig ugyis felgyuccsuk!!!!!!!!!meg tejgit is!iogyunk!!!!!!!
adig ugyis felgyuccsuk!!!!!!!!!meg tejgit is!iogyunk!!!!!!!
Dec 30, 2015 03:17:06
broni
Dec 30, 2015 04:19:10
azt fassza volt, ültem a a csajáján, szemből, nnnyalta seggem, , utánközbe szembe meg pofán köpködten, asszonydja:tisztza csula vagyok)))))))))))hülye narkós kis kurvám............
Dec 30, 2015 04:19:10
broni
Dec 30, 2015 04:46:02
dahmer is hero!!megölt efy csomó nigger kölyköt!i love dahmer!!!!!
Dec 30, 2015 04:46:02
broni
Dec 30, 2015 05:14:05
sodi, nigger vagy!!!!!
tex, csörögjél!!
tex, csörögjél!!
Dec 30, 2015 05:14:05
tex
Dec 30, 2015 05:30:17
nem vetted fel bronikém, pedig fasza rántott parizert sütött anyám!!!!!!!
Dec 30, 2015 05:30:17
tex
Dec 30, 2015 05:33:00
felmásztam a magfesz oszlopra soroksáron és kiabálztam hogy kiss endre farkas ellopta a questorosok pénzét. Le se szarták a játókelók :( hiába na, 5 évente egyszer vagyok itthon. Tüdőcske.
Dec 30, 2015 05:33:00
pénzügyes peti
Dec 30, 2015 05:35:24
Seed-szerver, meg a faszom. Meg kredenc, ps4, külső akksi, autó részletre, okosfényképező, sok-sok baromság, amire szórod (szórnád) a pénzt. Te az a fajta tipikus proli vagy, aki ha egy kis pénzhez jut, az égeti zsebét, és elkölti, mert marha fontos, az élethez nélkülözhetetlen dolgok ám ezek, és fontos hogy lássák az emberek, hogy neked ilyened is van..
Lehet ennek az is az oka, hogy 34 évesen eltartanak mint egy kamaszt. Az ilyen típusú emberek nem jutnak sehova, a gazdagok pont attól gazdagok, hogy megfontolják a kiadásaikat, nem ugranak bele hitelekbe, ha nem szükséges, inkább befektetnek, stb.
Te ráadásul különösen speciális eset vagy, még nagy bevételnél se engedhetnél meg jelenleg magadnak még egy minikólát se, semmilyen luxuskiadást. De persze az első fizetésből seedserver, meg ps4. Gratulálok. Döbbenetes hogy még ebben is egy 5 éves gyerek szintjén vagy, hogy minden hozzászólásodból süt a hülyeség, ha a kommentek 50%-át megfogadtad volna, már rég nem itt tartanál. De mindig te vagy az okos.. meg is van az eredménye.
Pénzügyi tanácsadóként jelenleg nem is tudnék mit mondani neked. Az első lépés lenne, hogy legyen már valami bevételed, érts valamihez, tanulj és dolgozz szorgalmasan. De ez már angyalszárny. Ezek után bármennyire is sajnálod, mindent a hiteltörlesztésekre kellene költened, nem tudom a pontos számokat, de talán 60 éves korodra lábalhatnál ki. Annyi pénz maradhatna nálad, amennyiből a lakhatásodat fizeted, és valami minimál kaját. De te már az első lépésnél elbuksz.
Az a legjobb, hogy ezt hiába írom neked, hülye vagy hozzá, hogy felfogd, és változtass, tehát nem segítség (amit rühellnék, neked segíteni, gonosz nőgyűlölő náci), mert ugyanúgy fogod tovább csinálni, és eljön az idő hogy csöves leszel. Ez 1000%, óriási nagy bajban vagy, és a gondolkodásod miatt, normális munkával sem fogsz kilábalni, még normális emberként is embertelenül nehéz lenne ebből a helyzetből.
Lehet ennek az is az oka, hogy 34 évesen eltartanak mint egy kamaszt. Az ilyen típusú emberek nem jutnak sehova, a gazdagok pont attól gazdagok, hogy megfontolják a kiadásaikat, nem ugranak bele hitelekbe, ha nem szükséges, inkább befektetnek, stb.
Te ráadásul különösen speciális eset vagy, még nagy bevételnél se engedhetnél meg jelenleg magadnak még egy minikólát se, semmilyen luxuskiadást. De persze az első fizetésből seedserver, meg ps4. Gratulálok. Döbbenetes hogy még ebben is egy 5 éves gyerek szintjén vagy, hogy minden hozzászólásodból süt a hülyeség, ha a kommentek 50%-át megfogadtad volna, már rég nem itt tartanál. De mindig te vagy az okos.. meg is van az eredménye.
Pénzügyi tanácsadóként jelenleg nem is tudnék mit mondani neked. Az első lépés lenne, hogy legyen már valami bevételed, érts valamihez, tanulj és dolgozz szorgalmasan. De ez már angyalszárny. Ezek után bármennyire is sajnálod, mindent a hiteltörlesztésekre kellene költened, nem tudom a pontos számokat, de talán 60 éves korodra lábalhatnál ki. Annyi pénz maradhatna nálad, amennyiből a lakhatásodat fizeted, és valami minimál kaját. De te már az első lépésnél elbuksz.
Az a legjobb, hogy ezt hiába írom neked, hülye vagy hozzá, hogy felfogd, és változtass, tehát nem segítség (amit rühellnék, neked segíteni, gonosz nőgyűlölő náci), mert ugyanúgy fogod tovább csinálni, és eljön az idő hogy csöves leszel. Ez 1000%, óriási nagy bajban vagy, és a gondolkodásod miatt, normális munkával sem fogsz kilábalni, még normális emberként is embertelenül nehéz lenne ebből a helyzetből.
Dec 30, 2015 05:35:24
broni
Dec 30, 2015 05:48:31
felmásztam a magfesz oszlopra soroksáron és kiabálztam hogy kiss endre farkas ellopta a questorosok pénzét. Le se szarták a játókelók :( hiába na, 5 évente egyszer vagyok itthon. Tüdőcske.
Dec 30, 2015 05:48:31
broni
Dec 30, 2015 06:01:37
ezt hülyesjégből írtam!!!!!!!!!!szeretlek reni!fossála számbsa!!!!!!!!barbi???????????
Dec 30, 2015 06:01:37
188 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™