youtube.com/watch?v=d7Mm4NN-wF0
.........
Kaufmann Saul fiát elemez 13:50-től. Azt hazudja, hogy a Saulon kívül csak egy pedofil papos film versenyzett az Aranyglóbuszért a legjobb idegen nyelvű film kategóriában, tehát 2 film közül kellett választani.
youtube.com/watch?v=m2gj2DKQzMI
.........
Ezzel szemben a valóság :
Legjobb idegen nyelvű film
Saul fia, Magyarország
A legújabb testamentum, Belgium
Mustang, Franciaország
El Club, Chile
The Fencer, Finnország
Akkor ki lehet jelenteni, hogy a német meló (is) elsodikázódott.
az őszfasz megint nagyra vette a pofát..majd a sitten kussol......
Ott nem fog sokat beszélni, tele lesz állandóan a szája xD
csak vazelin nélkül, sanyikám, had szenvedjen))))))))
Ha ez így van, annak alapos oka kell legyen, semmi nem romlik jobban, mint egy elhagyatott fűtetlen lakás, gondolom a rendőrség már tud róla, tehát nem nyerő, ha a vinnyogó strómant legközelebb a tek húzza elő az asztal alól, már most is szép botrány lehetett, "örülhettek" a lakók..
Kérdés, ez egy átmeneti kimenekítés, amíg lenyugodnak a kedélyek, vagy végleges kobold kivonás..
Én egy kicsit sajnálnám, ha véget érne a kolossy éra, nagy terveim voltak tavaszra, ha már a mikulás mogyorózás elsodikázódott
Nem vagyok fehatalmazva, de ebben a zárt körben kivételesen a fülébe súgom az igazságot fiatalember:
Endre már a halakkal alszik!
hazudik.
Sodi-magyar szótár szerint: még mindig kőkeményen be van csicskítva a független vadászbika.
*kacsint*
Az én kedvencem: "csodálatra meló"
Nagy bajok lesznek itt!
Tegnap egy kurd szarmazasu kollegina a szokasos munka utani uszasra ment, ahova idestova 18 eve jar. Mint normal allapot szerint, most vasarnap is ketreszes furdöruhaba ment, na a bajok itt kezdödtek. A sok varnyunak öltözött kendös ribanc körbevette öt es elkezdtek köpdösni es papuccsal utni. Szerencsetlen alig tudott kimenekulni a medencetöl, elment az ott dolgozokhoz segitseget kerni, azok azt mondtak, sajnos miota ezek jöttek es a sved allam ingyen osztogatja nekik az uszodai belepöket, tehetetlenek!
Lefelejtettem a végéről a (pr)-t. Elnézést. :)
a többi picsát remélem örökre kitiltják.......
nem kezdek libsizni, de tényleg a nagy liberalizmus miatt lehet kalifátus lesz európa.....a fehérerk meg ezeknek a buckalakó véglényeknek a rabszolgái......fegyverbe!!!!!!zsidó, keri, sátánista, ateista, együtt!!!!
Berlin elott is honapokig szunetelt a show. Aztan micsoda tuzijatek lett!
Amint csökken az otthoniak kontrollja a független vadászbika felett, nagy auti szőnyegbombázással fog visszatérni a púpos. De előtte visszaállítja a faptopon a dátumot, mert asodi mindig nagyon pontosan fogalmaz.
Mondjuk sok mindent nem tud behajtani a BKK sodikán: haldokló faptop, fütyikamera, Rocskai Gergő kinőtt ruhái...
kár,hogy nincs kényszermunka!
Bizonyára kényelmes autó lehet. Beleülnék!
Majd Jövő héten megadom a drezdai fizetésemből.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
A jövő héten megkapartatom a nyakadon a Superb összes kerekét.
5-ért is vállalom!!
aaooouuooaaargghhhh
gyuccsuk fel bécigányt!!!!!!!!!!!
Elviszi az infarktus Hahó!
Nem tud rugdosódni, mert nehéz a gps, Hahó!
Távollétében is el lehet ítélni.
Basszák meg, az adófizetők pénzéből kell perkálni a sok börtöntöltelék gecinek? Szögesdrótos munkatáborba mindegyikkel, vagy inkább kössük fel őket a faszba akkor. Nem lenne nagy kár az ilyen malacz- meg Tajgi-félékért.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ezt értem, de akkor mi értelme volt a körözésnek a kiadása.
a kúrmányzó?
Gratulálok, nyertél 5 millió STK-t. Hamarosan utaljuk az apostoli bankszámládra.
óóarrgggggggggggghhhhhhhhhhh
nszksz
Majd a havi 2000 mellé teszem.
sátánista black metalt játszanak??????
Down szindrómás metál csapattal tudok szolgálni a professzor úrnak
www.youtube.com/watch?v=zEiM6l5meQI
dik......
Szerző:
A Vég Kezdete
Jan 25, 2016 14:04:04
Válasz
(2)
* amikor kisfosos "zsíroshajú"-zik a FB-n... *
Jan 25, 2016 14:04:04
broni
Jan 25, 2016 14:23:40
[quote=Schwezoff Dávid]Nem volt semmi rosszallás beírásomban. Csak érdeklődtem a Prof mai programja után, nehogy elmaradjon az esti előadás.[/quote
fel se tételeztem rosszálást!!!!!
nszksz
fel se tételeztem rosszálást!!!!!
nszksz
Jan 25, 2016 14:23:40
Rocskai János
Jan 25, 2016 15:52:01
Endre, ha még egyszer meglátom, hogy olvasod a fórumot, szíjat hasítok a púpodon!
Jan 25, 2016 15:52:01
vsetko jedno
Jan 25, 2016 15:57:02
hetek óta sötét az iroda. erős a gyanú, hogy az otthoniak már nem is fűtik a recskabarlangot, és hogy ne fagyjon meg a púpos, beköltöztették magukhoz.
persze önös érdekből is: veramama állandóan otthon van és felügyeli a púpost, nehogy pofázzon, vagy nagyobb bajba keverje magát.
persze önös érdekből is: veramama állandóan otthon van és felügyeli a púpost, nehogy pofázzon, vagy nagyobb bajba keverje magát.
Jan 25, 2016 15:57:02
Golden Globe 2016
Jan 25, 2016 16:02:27
youtube.com/watch?v=d7Mm4NN-wF0
.........
Kaufmann Saul fiát elemez 13:50-től. Azt hazudja, hogy a Saulon kívül csak egy pedofil papos film versenyzett az Aranyglóbuszért a legjobb idegen nyelvű film kategóriában, tehát 2 film közül kellett választani.
youtube.com/watch?v=m2gj2DKQzMI
.........
Ezzel szemben a valóság :
Legjobb idegen nyelvű film
Saul fia, Magyarország
A legújabb testamentum, Belgium
Mustang, Franciaország
El Club, Chile
The Fencer, Finnország
Jan 25, 2016 16:02:27
stressznélküli nyugi
Jan 25, 2016 16:06:11
hetek óta sötét az iroda. erős a gyanú, hogy az otthoniak már nem is fűtik a recskabarlangot, és hogy ne fagyjon meg a púpos, beköltöztették magukhoz.
Akkor ki lehet jelenteni, hogy a német meló (is) elsodikázódott.
Jan 25, 2016 16:06:11
broni
Jan 25, 2016 16:06:32
Roland Kiss 2 napja
+Вера Владимировна Чеберяк nem köpte le, csak köpéssel véleményezte az intézkedést, vagy terrort, mi az anyjuknak nem engedik ebédelni, a megvetés jele lehet a földre köpés is, de ez metakommunikáció, ezt úgysem érted.
Válasz · 2
+Вера Владимировна Чеберяк nem köpte le, csak köpéssel véleményezte az intézkedést, vagy terrort, mi az anyjuknak nem engedik ebédelni, a megvetés jele lehet a földre köpés is, de ez metakommunikáció, ezt úgysem érted.
Válasz · 2
Jan 25, 2016 16:06:32
broni
Jan 25, 2016 16:08:18
egyébként mikor csukják már le megint??????????éppen ideje volna.........
Jan 25, 2016 16:08:18
Sittes Sanyi
Jan 25, 2016 16:08:50
Jan 25, 2016 16:08:50
broni
Jan 25, 2016 16:15:53
csak vazelin nélkül, sanyikám, had szenvedjen))))))))
Jan 25, 2016 16:15:53
broni
Jan 25, 2016 16:17:29
már persze nem a szopatásra gondolok....a száját nem szoktátok kipöcökölni, vagy már kapja be reflexből???????
Jan 25, 2016 16:17:29
Hiénaverő
(
x17)
Jan 25, 2016 16:50:51
x17)
Szia Recskaboy! :D A faptop 2 méteres körzetében még mindig 2015 van?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Škoda Superb
Jan 25, 2016 16:54:54
Recsit mikor látta bárki is élőben utóljára?
Jan 25, 2016 16:54:54
kisírt szemű recskapók
Jan 25, 2016 16:58:24
Ha ez így van, annak alapos oka kell legyen, semmi nem romlik jobban, mint egy elhagyatott fűtetlen lakás, gondolom a rendőrség már tud róla, tehát nem nyerő, ha a vinnyogó strómant legközelebb a tek húzza elő az asztal alól, már most is szép botrány lehetett, "örülhettek" a lakók..
Kérdés, ez egy átmeneti kimenekítés, amíg lenyugodnak a kedélyek, vagy végleges kobold kivonás..
Én egy kicsit sajnálnám, ha véget érne a kolossy éra, nagy terveim voltak tavaszra, ha már a mikulás mogyorózás elsodikázódott
Jan 25, 2016 16:58:24
consigliere rocskai
Jan 25, 2016 17:04:19
Nem vagyok fehatalmazva, de ebben a zárt körben kivételesen a fülébe súgom az igazságot fiatalember:
Endre már a halakkal alszik!
Jan 25, 2016 17:04:19
A SoDI
Jan 25, 2016 17:17:08
Farkas Endre Kiss
2016. január 25., 17:11
Sokan gratuláltak, hogy ilyen sziklaszilárdan tartom magam az arra vonatozó tavalyi fogadalmamhoz, miszerint 2016-tól nem írok az ellenbeteg trollok tyúkszaros fórumára. És azt is megkérdezik ilyenkor, hogy hogy bírom. Jelentem alásan, kiválóan. Még én magam is folyton meglepődök a csodálatra meló kitartásomon, de mindig is tudtam, hogy megfelelő csillagegyüttállás esetén szárnyal a SoDI.
Ami pedig a trollok azirányú házasságait illeti, hogy megszegtem az ígéretem és továbbra is olvasom a fórumukat, nos, ez csak a szokásos ordas hazugságaik legutóbbika és első képből biztosíthatok róla mindenkit, hogy ilyen nem történt. Január 1. óra kiemelten fegyelmet fordítok arra, hogy visszaállítsam az erőművemen a dátumot, mielőtt felmegyek a tótfórumra és ehhez kőkeményen tarkón magam. Ezért aztán soha többé nem vádolhat meg senki azzal, hogy ne lennék 100%-osan szarvatartó ember.
Sokan gratuláltak, hogy ilyen sziklaszilárdan tartom magam az arra vonatozó tavalyi fogadalmamhoz, miszerint 2016-tól nem írok az ellenbeteg trollok tyúkszaros fórumára. És azt is megkérdezik ilyenkor, hogy hogy bírom. Jelentem alásan, kiválóan. Még én magam is folyton meglepődök a csodálatra meló kitartásomon, de mindig is tudtam, hogy megfelelő csillagegyüttállás esetén szárnyal a SoDI.
Ami pedig a trollok azirányú házasságait illeti, hogy megszegtem az ígéretem és továbbra is olvasom a fórumukat, nos, ez csak a szokásos ordas hazugságaik legutóbbika és első képből biztosíthatok róla mindenkit, hogy ilyen nem történt. Január 1. óra kiemelten fegyelmet fordítok arra, hogy visszaállítsam az erőművemen a dátumot, mielőtt felmegyek a tótfórumra és ehhez kőkeményen tarkón magam. Ezért aztán soha többé nem vádolhat meg senki azzal, hogy ne lennék 100%-osan szarvatartó ember.
Jan 25, 2016 17:17:08
broni
Jan 25, 2016 17:51:26
Farkas Endre Kiss
hazudik.
Jan 25, 2016 17:51:26
Karandas
Jan 25, 2016 17:51:44
Házasságait, bazd meg házasságait!!! Milyen autotype van a gépeden, Endre?
Jan 25, 2016 17:51:44
Karandas
Jan 25, 2016 17:53:26
Legutóbbika, erőművemen, tarkón. Mondjátok, hogy ilyen nincs!
Jan 25, 2016 17:53:26
Karandas
Jan 25, 2016 17:55:52
Nah, bedőltem...
Jan 25, 2016 17:55:52
Schwezoff Dávid
Jan 25, 2016 18:11:53
A sodigen.exe es autimist.com egyideju futtatasaval 10 evig elleszunk endike halala utan is:-):-):-)
Jan 25, 2016 18:11:53
kiadó nicknevek
Jan 25, 2016 18:14:42
ellenbeteg trollok
azirányú házasságait
első képből biztosíthatok
kiemelten fegyelmet fordítok
kőkeményen tarkón magam
azirányú házasságait
kőkeményen tarkón magam
Jan 25, 2016 18:14:42
broni
Jan 25, 2016 18:15:53
én nem vagyok nős............
Jan 25, 2016 18:15:53
stressznélküli nyugi
Jan 25, 2016 18:17:50
Farkas Endre Kiss
Sodi-magyar szótár szerint: még mindig kőkeményen be van csicskítva a független vadászbika.
Jan 25, 2016 18:17:50
kiadó nicknevek
Jan 25, 2016 18:20:18
És a legjobb kimaradt:
100%-osan szarvatartó ember
100%-osan szarvatartó ember
Jan 25, 2016 18:20:18
Rocskai Gergő
Jan 25, 2016 18:22:10
*kacsint*
Jan 25, 2016 18:22:10
broni
Jan 25, 2016 18:23:28
index.hu/kulfold/2016/01/25/halalra_keseltek_egy_sved_menekulttabori_dolgozot
rohadt migrik...ott dögöljenek meg a sivastagba........
Jan 25, 2016 18:23:28
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 25, 2016 19:17:12
ellenbeteg trollok
azirányú házasságait
kőkeményen tarkón magam
azirányú házasságait
kőkeményen tarkón magam
Az én kedvencem: "csodálatra meló"
Jan 25, 2016 19:17:12
Örebro
Jan 25, 2016 19:27:00
index.hu/kulfold/2016/01/25/halalra_keseltek_egy_sved_menekulttabori_dolgozot
Nagy bajok lesznek itt!
Tegnap egy kurd szarmazasu kollegina a szokasos munka utani uszasra ment, ahova idestova 18 eve jar. Mint normal allapot szerint, most vasarnap is ketreszes furdöruhaba ment, na a bajok itt kezdödtek. A sok varnyunak öltözött kendös ribanc körbevette öt es elkezdtek köpdösni es papuccsal utni. Szerencsetlen alig tudott kimenekulni a medencetöl, elment az ott dolgozokhoz segitseget kerni, azok azt mondtak, sajnos miota ezek jöttek es a sved allam ingyen osztogatja nekik az uszodai belepöket, tehetetlenek!
Jan 25, 2016 19:27:00
Örebro
Jan 25, 2016 19:30:45
150 000 van itt belöluk, ebböl ugy 35 000 kis vagy fiatalkoru, egyesek jo businesst csinalnak ebböl. A sved allam, ha valak magahoz veszi öket, 35 000kr fizet havonta fejpenzkent. Az egyetlen elöiras, hogy veluk kell lakni, többen hazat betelnek es odavesznek 3-4 ilyen szar arabot, nem felnek, hogy megölik öket. Fura egy vilagot elunk.
Jan 25, 2016 19:30:45
púp-orr-sérvész
Jan 25, 2016 19:37:11
Visszaállítja a faptopon a dátumot 2015-re amikor olvassa a forumot, és azt hiszi, hogy a szerveroldali logba ez 2015 dátummal szúródik be.
Ez tehát egy Sodi magic power, amivel észrevétlenül tudja olvasni a forumot:)
Ez tehát egy Sodi magic power, amivel észrevétlenül tudja olvasni a forumot:)
Farkas Endre Kiss
Jan 25, 2016 19:37:11
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 25, 2016 19:47:29
x30)
Nah, bedőltem...
Lefelejtettem a végéről a (pr)-t. Elnézést. :)
broni
Jan 25, 2016 20:15:12
Nagy bajok lesznek itt!
a többi picsát remélem örökre kitiltják.......
Jan 25, 2016 20:15:12
broni
Jan 25, 2016 20:18:50
150 000 van itt belöluk, ebböl ugy 35 000 kis vagy fiatalkoru, egyesek jo businesst csinalnak ebböl. A sved allam, ha valak magahoz veszi öket, 35 000kr fizet havonta fejpenzkent. Az egyetlen elöiras, hogy veluk kell lakni, többen hazat betelnek es odavesznek 3-4 ilyen szar arabot, nem felnek, hogy megölik öket. Fura egy vilagot elunk.
nem kezdek libsizni, de tényleg a nagy liberalizmus miatt lehet kalifátus lesz európa.....a fehérerk meg ezeknek a buckalakó véglényeknek a rabszolgái......fegyverbe!!!!!!zsidó, keri, sátánista, ateista, együtt!!!!
Jan 25, 2016 20:18:50
-
Jan 25, 2016 21:27:57
impotens nőverő kommunista buddhisták csatlakozhatnak a szabadságharchoz?
Jan 25, 2016 21:27:57
broni
Jan 25, 2016 23:12:40
kurva kádárszopó proland, minuszozol??a sitten fogsz megdögleni
metafizika muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
metafizika muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jan 25, 2016 23:12:40
broni
Jan 25, 2016 23:55:51
kádár beszart minden gyűlésen, pelenkázták!!!!!!!!!!
Jan 25, 2016 23:55:51
broni
Jan 26, 2016 00:02:47
Távoli kiáltásokat meghaladva
Az utolsó fénysugarak
ősi állatokkal való fajtalankodás ébren
romjai a verseny a férfi tépő boldog álmok egy még tudatos alvás Jelek Tűzzel, vérrel A világ rabszolgává, a térdre szemén át holló sötét Hogy a farkas szívében A keresik a te fenséges Mint hervadó eretnekség tüdejének fekete légi köp oda a halva született megmentő A szüret az igazság, a bukását minden fény villogás és meghal letérdelt az égő szentély És hagyja a tüzet elfogyasztott hús magjai nagyobb tudás Szellemek született uralkodni Büntetés elszabadult egy új hajnal, hajnal lángok Dethroned lemezzel és köpött fel Fallen szégyenszemre Enslaved a világkorszak a hazugságok a kereszt alatt lemondása után fürdött a rossz fényt az émelyítő istenség Most áztatta a vér egy feláldozott emberiség
youtu.be/wFdFzDnyQnM
ez a zene, baszatok rá!!!!!!!!!!
Az utolsó fénysugarak
ősi állatokkal való fajtalankodás ébren
romjai a verseny a férfi tépő boldog álmok egy még tudatos alvás Jelek Tűzzel, vérrel A világ rabszolgává, a térdre szemén át holló sötét Hogy a farkas szívében A keresik a te fenséges Mint hervadó eretnekség tüdejének fekete légi köp oda a halva született megmentő A szüret az igazság, a bukását minden fény villogás és meghal letérdelt az égő szentély És hagyja a tüzet elfogyasztott hús magjai nagyobb tudás Szellemek született uralkodni Büntetés elszabadult egy új hajnal, hajnal lángok Dethroned lemezzel és köpött fel Fallen szégyenszemre Enslaved a világkorszak a hazugságok a kereszt alatt lemondása után fürdött a rossz fényt az émelyítő istenség Most áztatta a vér egy feláldozott emberiség
youtu.be/wFdFzDnyQnM
ez a zene, baszatok rá!!!!!!!!!!
Jan 26, 2016 00:02:47
még éltet a remény
Jan 26, 2016 07:21:55
index.hu/kulfold/2016/01/25/meleg_es_transznemu_migransoknak_nyilt_szallas_nurnbergben/
Nyüjnybejg! Ha most nem indul el asodi, akkor soha!
Nyüjnybejg! Ha most nem indul el asodi, akkor soha!
Jan 26, 2016 07:21:55
még éltet a remény
Jan 26, 2016 07:45:46
Jan 26, 2016 07:45:46
Škoda Superb
Jan 26, 2016 08:16:30
Vasárnap lesz 1 hónapja, hogy a Gyagyás nem ír ide.
Nem rekord ez?
(Leszámítva azt a hosszabb eltűnését az internetről, amit valamelyik professzor említett nemrégiben.)
Nem rekord ez?
(Leszámítva azt a hosszabb eltűnését az internetről, amit valamelyik professzor említett nemrégiben.)
Jan 26, 2016 08:16:30
Schwezoff David
Jan 26, 2016 08:39:33
Vasárnap lesz 1 hónapja, hogy a Gyagyás nem ír ide.
Nem rekord ez?
Nem rekord ez?
Jan 26, 2016 08:39:33
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2016 08:43:26
Amint csökken az otthoniak kontrollja a független vadászbika felett, nagy auti szőnyegbombázással fog visszatérni a púpos. De előtte visszaállítja a faptopon a dátumot, mert asodi mindig nagyon pontosan fogalmaz.
Jan 26, 2016 08:43:26
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2016 08:51:09
Sodi, neked tényleg véged!
index.hu/belfold/2016/01/26/bliccelt_a_buszokon_felmillioba_kerult/
index.hu/belfold/2016/01/26/bliccelt_a_buszokon_felmillioba_kerult/
Mondjuk sok mindent nem tud behajtani a BKK sodikán: haldokló faptop, fütyikamera, Rocskai Gergő kinőtt ruhái...
Jan 26, 2016 08:51:09
még éltet a remény
Jan 26, 2016 09:16:40
kár,hogy nincs kényszermunka!
Jan 26, 2016 09:16:40
töppedt buzigolyók
Jan 26, 2016 09:19:51
Abszolút kontroll alatt tartják a független vadászbikát. Amit tegnap is mondott egy trolléga: valószínűleg a rendőrös eset után magukhoz vették, hogy ne fordulhasson elő még egyszer, hogy órákig verik az ajtót. (És hogy nehogy véletlenül kontroll nélkül pofázzon). 100%, hogy strómankodott Rocskaiéknak. A fórumozást már tavaly is tiltották neki, emlékezzetek. Berlin után szintén volt egy olyan időszak, amikor hetekig nem írt, aztán pár napig robbanásszerűen napi több száz kommentet, aztán hetekig megint nem. Ez vagy mániás depresszió, vagy pedig azt jelenti, hogy akkor van fórumozás, amikor az "otthoniak" nincsenek otthon hogy rábasszanak a púpjára érte.
Jan 26, 2016 09:19:51
Hiénaverő
(
x17)
Jan 26, 2016 10:13:17
x17)
Eltiltás van. Mivel Rocskai Gergő olvassa a fórumot, azonnal leadná a drótot az "otthoniaknak", ha megjelenne itt akárcsak egy púpkomment is. És akkor Janibá nagyon morcos lenne.
Recskaboy retteg a tavaszi költözéstől, de titokban várja is kicsit, mert hát ugyan csak lopott Meki-wifi a Blaháról, de akkor is tud végre dumcsizni a kommenthaverokkal.
Amúgy ezekszerint a drezdai és müncheni túra is kudarcocskával végződött, mert nincs se kommentcunami, se dicsekvés Púpfalon. Zsneci, mi a következő úticél? Zürich, Innsbruck, Frankfurt? Írj már valamit baszod, frissíteni kellene a retardnaptárat, Hahó!
Recskaboy retteg a tavaszi költözéstől, de titokban várja is kicsit, mert hát ugyan csak lopott Meki-wifi a Blaháról, de akkor is tud végre dumcsizni a kommenthaverokkal.
Amúgy ezekszerint a drezdai és müncheni túra is kudarcocskával végződött, mert nincs se kommentcunami, se dicsekvés Púpfalon. Zsneci, mi a következő úticél? Zürich, Innsbruck, Frankfurt? Írj már valamit baszod, frissíteni kellene a retardnaptárat, Hahó!
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2016 10:47:56
Másfelől meg jól jött ki a gnóm a rendőri felkérdezésből. Igaz, hogy most teljes kontroll alatt van, de amíg nem rendeződik az otthoniak számára megnyugtatóan a "céges számlázási ügy" addig csúszik Endre tavaszi költözése. Már biztos a tökük tele a kobolddal, de ebben a helyzetben nem kockáztatják meg, hogy utcára rakják, mert előbb utóbb biztos elpofázna valamit. Ha elül a vihar, akkor már forrósodni fog Endike lába alatt a talaj.
Szerintem Drezdába meg Münchenbe már el sem ment, főként a fentebb felsoroltak miatt sem. Meg ha ott lett volna az interjúkon, valamit (a valóság felmasnizott változatát) megosztott volna a figyelemkurva sodika, hogy legalább a szexnagyiktól bezsebeljen néhány elismerő kommentet.
Szerintem Drezdába meg Münchenbe már el sem ment, főként a fentebb felsoroltak miatt sem. Meg ha ott lett volna az interjúkon, valamit (a valóság felmasnizott változatát) megosztott volna a figyelemkurva sodika, hogy legalább a szexnagyiktól bezsebeljen néhány elismerő kommentet.
Jan 26, 2016 10:47:56
Schwezoff Dávid
Jan 26, 2016 11:02:13
Jan 26, 2016 11:02:13
Laci
Jan 26, 2016 11:09:11
Nem Superb ugyan, de SodiMobil!
444.hu/2016/01/26/hopenisszel-furikazott
444.hu/2016/01/26/hopenisszel-furikazott
Bizonyára kényelmes autó lehet. Beleülnék!
Jan 26, 2016 11:09:11
még éltet a remény
Jan 26, 2016 11:18:39
Valószínűleg a független vadászbikát most hazavitték és ott tárolják,hogy kontroll alatt legyen. Nyilván ott nincs kommenthaverkedés,mert akkor nem lesz vacsi. Szerintem a pincében vagy a garázsban megágyaztak neki az "otthoniak" aztán ennyi, néha lophat egy kis wifit fifi.
Valószínűleg látják,hogy dolgozni nem fog, számukra is kiderült,hogy egy here. Most viszont kénytelenek elviselni,mert ha nem, akkor kipofázik mindent és abból nagy baj lesz. Azt sem tartom kizártnak,hogy egyszerűen gyógykezelésen van és a ritka alkalmak,amikor kommentel az a látogatási idő,amikor elkéri valaki okostelóját. Amúgy meg leszedálva néz ki a púpjából.Púpot csak a hatóság mentheti meg ebből az állapotból,ha megint érte mennek.
Valószínűleg látják,hogy dolgozni nem fog, számukra is kiderült,hogy egy here. Most viszont kénytelenek elviselni,mert ha nem, akkor kipofázik mindent és abból nagy baj lesz. Azt sem tartom kizártnak,hogy egyszerűen gyógykezelésen van és a ritka alkalmak,amikor kommentel az a látogatási idő,amikor elkéri valaki okostelóját. Amúgy meg leszedálva néz ki a púpjából.Púpot csak a hatóság mentheti meg ebből az állapotból,ha megint érte mennek.
Jan 26, 2016 11:18:39
Rocskai Rezidencia
Jan 26, 2016 11:38:07
* kibaszott büdös kezd lenni *
Jan 26, 2016 11:38:07
recskabarlang
Jan 26, 2016 11:50:32
* a Kolosy térről a Farkastorki útra költözött*
Jan 26, 2016 11:50:32
retardfigyelő
Jan 26, 2016 11:53:13
Béla Balogh
19 órája ·
A KOPPÁNY CSOPORT KÖZLEMÉNYE!
Szervezetünk 2016. január 24-én a Magyarok Házában megtartotta évértékelő közgyűlését.
A közgyűlés az elnöki beszámoló, a szakértői, és az ügyvédi hozzászólások alapján az alábbi álláspontra jutott:
1. A magyar kormány és a törvényhozás továbbra is a bankok uzsorapolitikáját támogatja. Ez, a több kormányon át ívelő magatartás, azt a véleményt erősíti meg, hogy az úgynevezett „rendszerváltás” egy fajta gazdasági, pénzügyi genocídiumot indított el a magyar társadalomban.
2. A devizahitelezéssel kapcsolatos eddigi kormányzati döntések nem oldották meg a probléma lényegét, hanem csak a társadalmi katasztrófa időpontját toldták ki.
3. Az igazságszolgáltatás nem az igazság, de a jogszolgáltatás alapján sem képes jogegységi elvek alapján dönteni. Azonos ügyek esetében az adott bíró jogértelmezése alapján születnek egymásnak ellentmondó döntések. A társadalom jogbizonytalansága aláássa a polgárok jogkövető magatartását.
4. A bankok aljas és tisztességtelen hitelpolitikája alapjaiban rombolja a társadalmi békét. A társadalom több, mint 30%-a elszegényedett, a döntő része adósrabszolgává vált.
5. A Koppány Csoport további tevékenységét három szinten kívánja folytatni:
· A fizikai ellenállás. - A kilakoltatások megakadályozása a banki károsult kérésére, amennyiben vállalja a szervezet munkájában való tevékeny részvételt. „Egy mindenkiért, mindenki egyért!” - Február közepére autós felvonulást tervezünk.
· A jogvédelem segítése. - Február elejére szakmai konferenciát szervezünk „A hitelválság társadalmi és jogi megoldása” címmel.
· Politikai aktivitás. – Társadalompolitikai szempontból igyekszünk kapcsolatot teremteni mindazon szervezettel, amely politikailag támogatni kívánja tevékenységünket.
2016. Budapest január 24.
19 órája ·
A KOPPÁNY CSOPORT KÖZLEMÉNYE!
Szervezetünk 2016. január 24-én a Magyarok Házában megtartotta évértékelő közgyűlését.
A közgyűlés az elnöki beszámoló, a szakértői, és az ügyvédi hozzászólások alapján az alábbi álláspontra jutott:
1. A magyar kormány és a törvényhozás továbbra is a bankok uzsorapolitikáját támogatja. Ez, a több kormányon át ívelő magatartás, azt a véleményt erősíti meg, hogy az úgynevezett „rendszerváltás” egy fajta gazdasági, pénzügyi genocídiumot indított el a magyar társadalomban.
2. A devizahitelezéssel kapcsolatos eddigi kormányzati döntések nem oldották meg a probléma lényegét, hanem csak a társadalmi katasztrófa időpontját toldták ki.
3. Az igazságszolgáltatás nem az igazság, de a jogszolgáltatás alapján sem képes jogegységi elvek alapján dönteni. Azonos ügyek esetében az adott bíró jogértelmezése alapján születnek egymásnak ellentmondó döntések. A társadalom jogbizonytalansága aláássa a polgárok jogkövető magatartását.
4. A bankok aljas és tisztességtelen hitelpolitikája alapjaiban rombolja a társadalmi békét. A társadalom több, mint 30%-a elszegényedett, a döntő része adósrabszolgává vált.
5. A Koppány Csoport további tevékenységét három szinten kívánja folytatni:
· A fizikai ellenállás. - A kilakoltatások megakadályozása a banki károsult kérésére, amennyiben vállalja a szervezet munkájában való tevékeny részvételt. „Egy mindenkiért, mindenki egyért!” - Február közepére autós felvonulást tervezünk.
· A jogvédelem segítése. - Február elejére szakmai konferenciát szervezünk „A hitelválság társadalmi és jogi megoldása” címmel.
· Politikai aktivitás. – Társadalompolitikai szempontból igyekszünk kapcsolatot teremteni mindazon szervezettel, amely politikailag támogatni kívánja tevékenységünket.
2016. Budapest január 24.
Jan 26, 2016 11:53:13
retardfigyelő
Jan 26, 2016 11:53:47
Béla Balogh
5 órája ·
KASLER ÁRPÁD ÉS A NEM ADOMA HÁZAM MOZGALOM SZIMPATIZÁNSAIHOZ.
A Koppány csoport szem előtt tartva az ország igen siralmas és kilátástalan helyzetét kész Együtt működni a fent említett szervezetek szimpatizánsaival a cél érdekében az esemény ideje alatt. Az országnak szüksége van az összefogásra. Annyi év után végérvényesen más úton, de lényegében a közös ügyet győzelemre kell vinni. A magyar emberek már teljes letargiában, megnyomorítva képtelenek maguk kiharcolni az úgy áhított változást közös fellépés nélkül.
Éppen ezért egyenlő partnerként, egyenlő feltételek mellett, akár közös szervezési lehetőségekkel várjuk a fenti szervezetek szimpatizánsait Orbán Viktor diktátor házához szervezett autós vonulásra. Minden szervezet használhatja saját logóit és zászlóit, bár mit, amit szeretne. Orbán házánál felállított hangosításon keresztül történnek a felszólalások.
Várunk hasonló feltételekkel más szervezeteket, akár nemzeti pártot is.
Egy közös és erős nagy csapás és vége lehet a rémálomnak.
5 órája ·
KASLER ÁRPÁD ÉS A NEM ADOMA HÁZAM MOZGALOM SZIMPATIZÁNSAIHOZ.
A Koppány csoport szem előtt tartva az ország igen siralmas és kilátástalan helyzetét kész Együtt működni a fent említett szervezetek szimpatizánsaival a cél érdekében az esemény ideje alatt. Az országnak szüksége van az összefogásra. Annyi év után végérvényesen más úton, de lényegében a közös ügyet győzelemre kell vinni. A magyar emberek már teljes letargiában, megnyomorítva képtelenek maguk kiharcolni az úgy áhított változást közös fellépés nélkül.
Éppen ezért egyenlő partnerként, egyenlő feltételek mellett, akár közös szervezési lehetőségekkel várjuk a fenti szervezetek szimpatizánsait Orbán Viktor diktátor házához szervezett autós vonulásra. Minden szervezet használhatja saját logóit és zászlóit, bár mit, amit szeretne. Orbán házánál felállított hangosításon keresztül történnek a felszólalások.
Várunk hasonló feltételekkel más szervezeteket, akár nemzeti pártot is.
Egy közös és erős nagy csapás és vége lehet a rémálomnak.
Jan 26, 2016 11:53:47
Schwezoff Dávid
Jan 26, 2016 11:57:18
Sodi, VIGYÁZZZZZZ!!!
dex.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Fhelyszinelo%2F2016%2F01%2F26%2Fveszelyes_peniszhoher_szokott_meg_egy_kaliforniai_bortonbol%2F
Veszélyes péniszhóhér szökött meg egy kaliforniai börtönből
dex.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Fhelyszinelo%2F2016%2F01%2F26%2Fveszelyes_peniszhoher_szokott_meg_egy_kaliforniai_bortonbol%2F
Veszélyes péniszhóhér szökött meg egy kaliforniai börtönből
Jan 26, 2016 11:57:18
-
Jan 26, 2016 12:37:20
Jan 26, 2016 12:37:20
tyodika
Jan 26, 2016 13:08:37
Sodi, VIGYÁZZZZZZ!!!
ripost.hu/cikk-rekordbuntetes-felmilliot-hajtott-be-a-bkk-egy-bliccelon
ripost.hu/cikk-rekordbuntetes-felmilliot-hajtott-be-a-bkk-egy-bliccelon
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Jan 26, 2016 13:08:37
Škoda Superb
Jan 26, 2016 13:29:33
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
A jövő héten megkapartatom a nyakadon a Superb összes kerekét.
Jan 26, 2016 13:29:33
broni
Jan 26, 2016 14:09:36
kedves csigaevő, ha legközelebb hagyjátok bécigányt megdögleni, fizezek 10 sört!!!!!
nszksz
nszksz
Jan 26, 2016 14:09:36
ál csigaevő
Jan 26, 2016 14:11:10
kedves csigaevő, ha legközelebb hagyjátok bécigányt megdögleni, fizezek 10 sört!!!!!
nszksz
nszksz
5-ért is vállalom!!
Jan 26, 2016 14:11:10
Nekrofil Pajoratya
Jan 26, 2016 14:14:21
5-ért is vállalom!!
aaooouuooaaargghhhh
Jan 26, 2016 14:14:21
broni
Jan 26, 2016 14:37:20
aaooouuooaaargghhhh
Jan 26, 2016 14:37:20
Schwezoff Dávid
Jan 26, 2016 14:40:59
"A belügyminisztérium rendelettervezete szerint a tűzoltóautókra és a rabszállító autókra bizonyos szabályok nem vonatkoznak."
dex.hu/x.php?id=inxtc&url=http%3A%2F%2Ftotalcar.hu%2Fmagazin%2Fhirek%2F2016%2F01%2F26%2Fa_tuzoltoauto_szennyezheti_a_levegot%2F
Sodi! TÜDŐCSKE!!! Jajajajjj!
dex.hu/x.php?id=inxtc&url=http%3A%2F%2Ftotalcar.hu%2Fmagazin%2Fhirek%2F2016%2F01%2F26%2Fa_tuzoltoauto_szennyezheti_a_levegot%2F
Sodi! TÜDŐCSKE!!! Jajajajjj!
Jan 26, 2016 14:40:59
retardfigyelő
Jan 26, 2016 15:28:38
Elviszi az infarktus Hahó!
Jan 26, 2016 15:28:38
Schwezoff Dávid
Jan 26, 2016 15:34:11
velvet.hu/helyszinelo/2016/01/26/acelbetetes_bakanccsal_rugtak_szet_a_csemoi_bacsi_fejet/
"Acélbetétes bakanccsal rúgták szét a csemői bácsi fejét"
Tamáska, kiengedtek a háziőrizetből??? Faszért nem bírsz már magaddal?
Jan 26, 2016 15:34:11
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2016 16:04:00
velvet.hu/helyszinelo/2016/01/26/acelbetetes_bakanccsal_rugtak_szet_a_csemoi_bacsi_fejet/
Nem tud rugdosódni, mert nehéz a gps, Hahó!
Jan 26, 2016 16:04:00
broni
Jan 26, 2016 16:06:44
tex volt az egyik.
Jan 26, 2016 16:06:44
Hiénaverő
(
x17)
Jan 26, 2016 16:07:45
x17)
A hájhitler nem akar valami kontentet nyomni? A végén kénytelenek leszünk a vén metélt aligátor videóira fanyalodni, pedig az már tényleg csak végszükség esetén felhasználható készlet.
broni
Jan 26, 2016 16:11:26
Amikor az FBI-ügynökök 2013 áprilisában, reggel 5:30-kor behatoltak a házába, alsógatyában a laptopja felett görnyedt a padlón. Egy ügynök ráüvöltött, hogy menjen távolabb a gépétől, de nem mozdult, ekkor arrébb rúgták. A Tor-böngésző ablaka már bezáródott, de a gép még mindig töltött egy gyerekpornó-videót az OnionPedo Video Archive nevű oldalról
sodi???????????
sodi???????????
Jan 26, 2016 16:11:26
Kappany híradó
Jan 26, 2016 16:30:25
Bécigány 200 óra közmunkát kapott a söröskorós sztoriért. Ami furcsa, hogy a bírónő pár hete még rosszallását fejezte ki bécigány miatt egy másik ügyben. Most meg a körözés ellenére ítéletet hozott. Érti ezt valaki?
Jan 26, 2016 16:30:25
rendőrtroll
Jan 26, 2016 16:36:00
Bécigány 200 óra közmunkát kapott a söröskorós sztoriért. Ami furcsa, hogy a bírónő pár hete még rosszallását fejezte ki bécigány miatt egy másik ügyben. Most meg a körözés ellenére ítéletet hozott. Érti ezt valaki?
Jan 26, 2016 16:36:00
még éltet a remény
Jan 26, 2016 16:37:05
Jan 26, 2016 16:37:05
Hiénaverő
(
x17)
Jan 26, 2016 16:43:13
x17)
Tajgi!
Itt a shaját megoldásod, hahó!
444.hu/2016/01/26/bortonben-ulsz-vallalnak
Itt a shaját megoldásod, hahó!
444.hu/2016/01/26/bortonben-ulsz-vallalnak
Basszák meg, az adófizetők pénzéből kell perkálni a sok börtöntöltelék gecinek? Szögesdrótos munkatáborba mindegyikkel, vagy inkább kössük fel őket a faszba akkor. Nem lenne nagy kár az ilyen malacz- meg Tajgi-félékért.
Kappany híradó
Jan 26, 2016 16:43:26
Ezt értem, de akkor mi értelme volt a körözésnek a kiadása.
Jan 26, 2016 16:43:26
broni
Jan 26, 2016 16:50:36
szerinte tajgit az imeibe viszik egyből........
Jan 26, 2016 16:50:36
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 26, 2016 17:18:32
Dolgoznia kell Bélának? 200 órát?
Nehezebben fogja ezt viselni, mint 1-2 év börtönt.
Nehezebben fogja ezt viselni, mint 1-2 év börtönt.
Jan 26, 2016 17:18:32
broni
Jan 26, 2016 17:30:48
lecsukhatnák pár évre bécigányt........
Jan 26, 2016 17:30:48
broni
Jan 26, 2016 18:23:00
1.bp.blogspot.com/-mKpoqZdSZP0/U8baKqsX7AI/AAAAAAAAak4/Z6b9HhM1GQw/s1600/Screenshot_12.jpg
óóaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óóaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 26, 2016 18:23:00
malmöi legendáré cigány
Jan 26, 2016 18:33:53
Ismerd fel a retardot, retro különkiadás:
Jan 26, 2016 18:33:53
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2016 18:44:03
a kúrmányzó?
Jan 26, 2016 18:44:03
malmöi legendáré cigány
Jan 26, 2016 18:48:35
a kúrmányzó?
Gratulálok, nyertél 5 millió STK-t. Hamarosan utaljuk az apostoli bankszámládra.
Jan 26, 2016 18:48:35
broni
Jan 26, 2016 18:55:28
óóarrgggggggggggghhhhhhhhhhh
Jan 26, 2016 18:55:28
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2016 19:40:45
nszksz
Majd a havi 2000 mellé teszem.
Jan 26, 2016 19:40:45
broni
Jan 26, 2016 20:15:50
jó ködös idő van, nem látták a csajok a faszomat(((((((((((
Jan 26, 2016 20:15:50
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 26, 2016 20:44:55
x30)
A Sodi!
Ha érdekel egy könnyű meló, amire kivételesen alkalmas is vagy, jelentkezz a Nemadomfel együttesbe táncosnak. Videón bizonyítottad, hogy megvan hozzá a tehetséged, és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel is rendelkezel.
"A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (elsősorban értelmileg és látásban akadályozott) előadók.
Ez adja az előadások különleges hangulatát és üzenetét, amely mellett jelen van egy olyan profi zenei színvonal, amely által bármilyen zenei színpadon, sztárelőadók mellett is megjelenhet a zenekar. Az együttesben teljes mértékben érvényesülhetnek a zeneileg vagy más módon (tánc, konferálás, stb.) tehetséges tagok. Szerepléseikkel, színvonalas zenéjükkel, különleges stílusukkal, őszinte lelkesedésükkel, és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol nagy sikert aratnak."
nemadomfel.hu
Ha érdekel egy könnyű meló, amire kivételesen alkalmas is vagy, jelentkezz a Nemadomfel együttesbe táncosnak. Videón bizonyítottad, hogy megvan hozzá a tehetséged, és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel is rendelkezel.
"A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (elsősorban értelmileg és látásban akadályozott) előadók.
Ez adja az előadások különleges hangulatát és üzenetét, amely mellett jelen van egy olyan profi zenei színvonal, amely által bármilyen zenei színpadon, sztárelőadók mellett is megjelenhet a zenekar. Az együttesben teljes mértékben érvényesülhetnek a zeneileg vagy más módon (tánc, konferálás, stb.) tehetséges tagok. Szerepléseikkel, színvonalas zenéjükkel, különleges stílusukkal, őszinte lelkesedésükkel, és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol nagy sikert aratnak."
nemadomfel.hu
broni
Jan 26, 2016 21:01:07
A Sodi!
nemadomfel.hu
nemadomfel.hu
Jan 26, 2016 21:01:07
Kappany híradó
Jan 26, 2016 21:09:28
Bécigány életút:
Biztosítási ügyintéző
8 általános (?)
Asztmás
Jobb fülére süket
2007 -2012 egybefüggő börtön
2013 1 év felfügg
Az utolsó börtönbüntetése óta 4 lopása volt.
Innentől még jobban nem értem a dolgokat…
Biztosítási ügyintéző
8 általános (?)
Asztmás
Jobb fülére süket
2007 -2012 egybefüggő börtön
2013 1 év felfügg
Az utolsó börtönbüntetése óta 4 lopása volt.
Innentől még jobban nem értem a dolgokat…
Jan 26, 2016 21:09:28
Kappany híradó
Jan 26, 2016 21:10:34
Amúgy a 9,5 év valós, de még nincs nálam az ítélet, majd a napokban!
Jan 26, 2016 21:10:34
-
Jan 26, 2016 21:19:14
Down szindrómás metál csapattal tudok szolgálni a professzor úrnak
www.youtube.com/watch?v=zEiM6l5meQI
Jan 26, 2016 21:19:14
Uncsi zsidó
Jan 26, 2016 21:21:12
Szerintem jelentkezzünk bécigányhoz, biztos izgalmas lenne. Amúgy a poszt alatt lehet trollkodni, aki unatkozik.
BELÉPÉS A KOPPÁNY CSOPORTBA.
Aki szeretne belépni a Koppány csoportba azt kérjük töltse le az alábbi dokumentumot és aláírva juttassa vissza vagy privát üzenetben vagy e-mailben a [email protected] címre.
A tagsági díjakat (nevezzük támogatásnak) szórólapokra és az otthonvédelemsorán keletkezett szabálysértések kifizetésére, valamit zászlók és transzparensekre fordítjuk.
www.koppanycsoport.com/?page_id=36
BELÉPÉS A KOPPÁNY CSOPORTBA.
Aki szeretne belépni a Koppány csoportba azt kérjük töltse le az alábbi dokumentumot és aláírva juttassa vissza vagy privát üzenetben vagy e-mailben a [email protected] címre.
A tagsági díjakat (nevezzük támogatásnak) szórólapokra és az otthonvédelemsorán keletkezett szabálysértések kifizetésére, valamit zászlók és transzparensekre fordítjuk.
www.koppanycsoport.com/?page_id=36
Jan 26, 2016 21:21:12
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 26, 2016 23:13:35
2007-2012 egybefüggő börtön?
Mire adnak 5 évet?
Mire adnak 5 évet?
Jan 26, 2016 23:13:35
broni
Jan 26, 2016 23:17:16
dik......
Jan 26, 2016 23:17:16
Brian
Jan 26, 2016 23:22:38
helytelen. punkzenekar
Jan 26, 2016 23:22:38
broni
Jan 26, 2016 23:31:02
egész jó............inkább mint ákos...........
Jan 26, 2016 23:31:02
Molnár Fasz Árpád
Jan 27, 2016 00:11:23
Mire adnak 5 évet?
Most soroljam? Echelon, állami maffiagépezet, zsidó világösszesküvés leleplezések, stb...
Most soroljam? Echelon, állami maffiagépezet, zsidó világösszesküvés leleplezések, stb...
Jan 27, 2016 00:11:23
-
Jan 27, 2016 00:16:00
csak egyben lehetünk teljesen biztosak barátaim
hogy balogh béla ártatlanul ült
bizony
hogy balogh béla ártatlanul ült
bizony
Jan 27, 2016 00:16:00
retardfigyelő
Jan 27, 2016 00:22:28
Az a legjobb, hogy a Sodi körömszakadtáig mentegette bécigányt a közéleti botlásocskákért, miközben a trollok már hónapok óta röhögtek rajta, hogy egy cigánybűnöző zsebtolvajnak kamerázik, aztán amikor már a sajtóban cikkeztek a lopásokról, és kénytelen volt beismerni a helyzetet, akkor pedig bécigány durván becsicskította, és leszedetett vele egy videót. A beszari Sodi.
Jan 27, 2016 00:22:28
broni
Jan 27, 2016 00:30:10
béciány, te mocsok gané!!!!!!!leszoptad sodit!!!!
Jan 27, 2016 00:30:10
tyodika
Jan 27, 2016 01:01:55
Dehogy tyopott! Cigányok amúgy sem jöhetnek be a bunkibankba!
Jan 27, 2016 01:01:55
103 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™