nem kifejezetten érdekelnek az ún. "nőitek".
őket majd úgyis lerendezik az arabok és afrikaiak, akiket ti, liberálisok meghívtatok európába és pátyolgattok.
de persze majd azért is valaki más lesz a hibás, véletelnül sem ti. szokás szerint...
jellemző. hazudozol rólam társaságban, hogy kutyákat ölök és megbaszom a tetemüket, és még te vagy felháborodva.
na menj a faszba az "unokatesóddal" együtt, de előtte dögölj meg!
Proland az nem komcsi, így ateista, vagy mi van?
Jó, sorry. Bocsánat.:D
Én meg zsidóktól nem nagyon láttam olyat, hogy kétoldali heveny munkaundorral otthon döglenek Anyuka pénzén 10-12 évet. Egy élősködő senkiházi szardarab vagy, Kisboros. De szerencsére nem fogsz szaporodni, mert cső buzi vagy, plusz olyan ronda, hogy még ha heteró lennél, akkor is csak a 4-es út melletti fogatlan cigány kurváknak lennél elég jó. Nekik is csak pénzért. Miért nem jöttök össze SoDIval egy jó masztipartira? Nem feszíti még az agyadat a geci? Vagy mindennap kivered David Hasselhoff szőrös mellkasára? Ocsmány, zsíroshajú buzi, a dübbenő kurva anyádat basszad teherbe a ravatalon. Nagyon szépen köszönöm szépen. És most már takarodjál el innét a picsába.
Azok az arab csődörök az ilyen hamvas seggű fiúpuncikat is lerendezik, mint amilyen te vagy. Várod már?
nem kellett volna kiraknod ide az adataimat, és akkor én sem lennék itt...
megy úgy egyáltalán soha nem kellett volna rámírnod, csak azért, hogy aztán terrorizálj.
akkor mész sittre vagy ki?
Akkor kell bevonulnod a börtönbe?:)
Majd kiboxolom a fosódat!
a kutyám csak a sarokig kergetne ha találkoznánk nyugi
Mégis mi? A piálás? munkanélküli élősködő vagy, Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
*bólogat*
Fórizstól rettegett a kisszobában.
ez az, tesa!!!!!!!!!!!
pofád lapos féreg.
pelenkázta
Tajgetosz, a Horthy korban a csendőrök tudták volna, mit tegyenek az ilyen büdös kommunista felforgató férgekkel, mint te. Tuti olyat kaptál volna a puskatussal a pofádba, hogy rögtön 5 fogad esett volna ki.
Tedd össze a kezed, hogy ehelyett ma az imei-ben csak szép nyugisan begyógyszereznek az ápolók.
ott figyel a toka a nyeszlett szardarabon azért
tipikus skinnyfat a vén buzi

meg borinak is
meg borinak is
az anyjuknak kellene elküldeni postán, hogy biztosan megkapják. talán elhinnék, hogy van megoldás a fiaik problémájára
meg borinak is
Meg asodinak mint továbbképzés.
Azt Bori megfejtené. Csak az impotens, alkoholtol elzselésedett agyú Prolandot tartaná vissza. Meg Sodikát XD
Roland, ott bukott meg a sztori, hogy neked nincsenek barátaid.
Csak ott? Tök életszagú, hogy a befalcolt, gyogyóba került, szétbaszott buzi akkora haverságban volt a börtönőrrel, hogy az idejön őt megvédeni Sodika fórumára LOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
A vén impotens már minden agysejtjét elitta bazmeg, már hazudni sem tud értelmesen. Pont mint a leépült, szintén alkesz Sodi!
LOOOOLLLLL Szerintem az impó lumpent nem ijeszti el az, ha valaki leírja róla, hogy milyen szánalmas. Évek óta itt őrjöng bebaszva, szarik ő arra, hogy mit írnak róla.
Vajon a kedves Melcsikének még mindig jó a kapcsolata a porh anyóssal?
Háháháháháháháhá!
nem félsz bazmeg? téged könnyebb megtalálni, mint vérmengelét pl
Helytelen, elástuk.
A Quaestor-balhé után, mikor a rendőrök bevitték és kihallgatták a strómant, Veráék beszartak. Érzik a vén, tolvaj komcsik, hogy szorul a hurok. Berakták a recskás a Farkastorki út 54. pincéjébe, de lassan jön Duna és a betoncsizma. Jani bácsi már keveri a cementet a kertben! XD
Minden egy folyamat.
És monoton fappogás hallatszik a pincéből
Broni, éves drogelőfizetést biztosítok neked, ha megidézed nekem Cthulhu-t :)
Ki tudod űzni a buzidémont a Sodiból és kisborosból? Kisboros herbállal fizet, Hahó!
Az ánuszmélységi felderítő kajmánból is ki kéne űzni, hahó! Húgyban oldódó mamával fizet!
Szerző:
Cilit BANG!
Feb 12, 2016 20:12:15
Válasz
(4)
Zsír, nézd. Már egy csomó ember ismeri itt a neved, és röhög rajtad szívből. Hmm, megkérdezem, hogy van e valakinek Tiszavasvári ismerőse...
Feb 12, 2016 20:12:15
-
Feb 12, 2016 20:13:51
Zsír, egy házibuliban vagyok, és a telefonomról olvasom fel a kommentjeidet. És meséltem a kutyás dologról is. Egy harcművész női ismerősöm, aki állatvédő azt mondta, hogy eltörné minden ujjad, persze csak a bordáid után.
őket majd úgyis lerendezik az arabok és afrikaiak, akiket ti, liberálisok meghívtatok európába és pátyolgattok.
de persze majd azért is valaki más lesz a hibás, véletelnül sem ti. szokás szerint...
Feb 12, 2016 20:13:51
Cilit BANG!
Feb 12, 2016 20:19:11
Öööö, zsír.
Csak mondom, hogy most az unokatesóm megerőszakolását vizionáltad, akit a testvéremként szeretek. Kérvényezem a profokat, hogy már csak ezért is rakják vissza a szócikket.
És amúgy az Európa földrajzi név, nagybetű. Nem pátyolgattom és nem hívtam meg őket. Amúgy te mi a faszomat csináltál ma? Én dolgoztam, kiolvastam a Bán Mór féle Hunyadi sorozat első részét, és írtam a regényemet, ja meg elmentem bulizni a barátaimmal!
De tudod mit? Nézzél ki az ablakon, az utcasarkon túl már gyülekeznek a trollok.
Csak mondom, hogy most az unokatesóm megerőszakolását vizionáltad, akit a testvéremként szeretek. Kérvényezem a profokat, hogy már csak ezért is rakják vissza a szócikket.
És amúgy az Európa földrajzi név, nagybetű. Nem pátyolgattom és nem hívtam meg őket. Amúgy te mi a faszomat csináltál ma? Én dolgoztam, kiolvastam a Bán Mór féle Hunyadi sorozat első részét, és írtam a regényemet, ja meg elmentem bulizni a barátaimmal!
De tudod mit? Nézzél ki az ablakon, az utcasarkon túl már gyülekeznek a trollok.
Feb 12, 2016 20:19:11
-
Feb 12, 2016 20:23:11
Öööö, zsír.
jellemző. hazudozol rólam társaságban, hogy kutyákat ölök és megbaszom a tetemüket, és még te vagy felháborodva.
na menj a faszba az "unokatesóddal" együtt, de előtte dögölj meg!
Feb 12, 2016 20:23:11
Cilit BANG!
Feb 12, 2016 20:25:11
Öööö, nézd. Normális ember, hogy ha valótlanságokat mondanak róla, akkor tovább megy. Ennyit mond, hogy leszarom, és megy tovább.
Ennyi, pontot rak az ügy végére.
Nem háborodik fel, ennyit mond, hogy "Jó, az a szórakozásod, hogy hazudozol rólam? A te bajod, leszarom."
Te meg itt még mindig ezen rugózol...
Ennyi, pontot rak az ügy végére.
Nem háborodik fel, ennyit mond, hogy "Jó, az a szórakozásod, hogy hazudozol rólam? A te bajod, leszarom."
Te meg itt még mindig ezen rugózol...
Feb 12, 2016 20:25:11
-
Feb 12, 2016 20:37:10
na, egy újabb liberális "sztár", aki biztos nem nőgyűlölő...
"a lányok azért nem mertek beszélni, mert megfenyegette őket. Azt mondta nekik, hogy mivel ő híres és gazdag, így a törvények felett áll és úgyse hinne senki a lányoknak. A lányokat „nyálkás kis férgeknek” és „piszkos szajháknak” nevezte."
faktor.hu/faktor-kislanyokat-eroszakolt-meg-a-musorvezeto?platform=hootsuite
teljesen világos számomra, hogy a libsik többsége miért bevándorláspárti. nem holmi humanizmusból, hanem többnyire nőgyűlöletből...
"a lányok azért nem mertek beszélni, mert megfenyegette őket. Azt mondta nekik, hogy mivel ő híres és gazdag, így a törvények felett áll és úgyse hinne senki a lányoknak. A lányokat „nyálkás kis férgeknek” és „piszkos szajháknak” nevezte."
faktor.hu/faktor-kislanyokat-eroszakolt-meg-a-musorvezeto?platform=hootsuite
teljesen világos számomra, hogy a libsik többsége miért bevándorláspárti. nem holmi humanizmusból, hanem többnyire nőgyűlöletből...
Feb 12, 2016 20:37:10
péniszmentő
Feb 12, 2016 20:40:35
Csak hogy a snecológia-szakirányról is legyen szó érintőlegesen:
Sodi, most hozzád szólok. Sosem gondolkodtam azon, hogy Németországban dolgozzak. 4 éve űzöm az IT ipart, ami nem sok, eddig csak otthon és angol nyelvterületeken jártam. Fingom sincs a német nyelvről. Tavaly év végén fejeztem be az utolsó projekt-munkámat, ekkor kaptam linkedinen az első német ajánlatom. Bevallom, hogy ez a trollfórum is közrejátszott, hogy elgondolkodjak azon, hogy elvállaljam. Ismétlem, fingom nincs a nyelvről, 1, azaz egy oldalas angol nyelvű CV-t küldtem a cégnek, 3 körös interjút toltam le, és jelentem, túl vagyok az első munkahetemen. Amit megtudtam a németekről, az annyi, hogy kurvára barátságosak és befogadók. Evidenciák, de nem hiába van ennyi szarfaszú csőcselék É-Afrikából: ezeket is elviselik (egyelőre). Nem tudom elképzelni, hogy mekkora retardáció kell ahhoz, hogy egy fehér, szemitoid jegyekkel rendelkező európai ember, aki arra tette fel az elmúlt 2-3 évét, hogy kijusson ide, nem tud felmutatni 2 kibaszott nap próbamelócsán kívül semmit Németországgal kapcsolatban. Sodi, te egy menthetetlen semmirekellő vagy. Marad a blaha vagy a duna. Ez van.
Sodi, most hozzád szólok. Sosem gondolkodtam azon, hogy Németországban dolgozzak. 4 éve űzöm az IT ipart, ami nem sok, eddig csak otthon és angol nyelvterületeken jártam. Fingom sincs a német nyelvről. Tavaly év végén fejeztem be az utolsó projekt-munkámat, ekkor kaptam linkedinen az első német ajánlatom. Bevallom, hogy ez a trollfórum is közrejátszott, hogy elgondolkodjak azon, hogy elvállaljam. Ismétlem, fingom nincs a nyelvről, 1, azaz egy oldalas angol nyelvű CV-t küldtem a cégnek, 3 körös interjút toltam le, és jelentem, túl vagyok az első munkahetemen. Amit megtudtam a németekről, az annyi, hogy kurvára barátságosak és befogadók. Evidenciák, de nem hiába van ennyi szarfaszú csőcselék É-Afrikából: ezeket is elviselik (egyelőre). Nem tudom elképzelni, hogy mekkora retardáció kell ahhoz, hogy egy fehér, szemitoid jegyekkel rendelkező európai ember, aki arra tette fel az elmúlt 2-3 évét, hogy kijusson ide, nem tud felmutatni 2 kibaszott nap próbamelócsán kívül semmit Németországgal kapcsolatban. Sodi, te egy menthetetlen semmirekellő vagy. Marad a blaha vagy a duna. Ez van.
Feb 12, 2016 20:40:35
broni
Feb 12, 2016 20:51:10
[quote=Barbi]akkor felhívsz aranyom? Xd[/quote
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Feb 12, 2016 20:51:10
Pilisszet Iván
Feb 12, 2016 21:13:52
Zsírfej!
Rettentően buta vagy. Komolyan.
Csak ennyit szerettem volna mondani.
Rettentően buta vagy. Komolyan.
Csak ennyit szerettem volna mondani.
Feb 12, 2016 21:13:52
broni
Feb 12, 2016 21:15:56
drogterjesztőknek
ezzel vitába szállnék))))))))))))
ezzel vitába szállnék))))))))))))
Feb 12, 2016 21:15:56
Retard-figyelő
Feb 12, 2016 21:42:48
Kósza/Cillit BANG! Szedd már össze magad, és gurulj le a dombról!
Feb 12, 2016 21:42:48
-
Feb 12, 2016 21:42:58
Miről beszélsz pogány hülye. Egyiptomban finom koktélokkal vártak amikor ott nyaraltam. Te hol voltál utoljára? A közértben sárkányért? xD
Feb 12, 2016 21:42:58
Cilit BANG!
Feb 12, 2016 21:43:25
Kussolj, Proland a kisszobában! Én találtam fel a sört, úgyhogy imádj!
Proland az nem komcsi, így ateista, vagy mi van?
Feb 12, 2016 21:43:25
Cilit BANG!
Feb 12, 2016 21:44:38
Kósza/Cillit BANG! Szedd már össze magad, és gurulj le a dombról!
Jó, sorry. Bocsánat.:D
Feb 12, 2016 21:44:38
Cilit BANG!
Feb 12, 2016 21:46:10
*Összekapja magát, és legurul a dombról.*
Feb 12, 2016 21:46:10
Retard-figyelő
Feb 12, 2016 21:46:56
A Kósza néven írt faszságaidat törlöm, vedd be a gyógyszered. NSZKSZ
Feb 12, 2016 21:46:56
Cilit BANG!
Feb 12, 2016 21:47:21
Rendben. Ez volt az utcsó ilyen.
Feb 12, 2016 21:47:21
péniszmentő
Feb 12, 2016 21:50:03
Most akkor ez retard, vagy egy bebaszott troll?
Feb 12, 2016 21:50:03
Retard-figyelő
Feb 12, 2016 21:53:28
Tegnap óta ír ide, eddig zsírt ekézte. Most viszont előjött a Kósza énje. Szerintem retard :)
Azért, mert a fórum vadászbika tulajdonosa éppen Jani bácsi börtönében sínylődik, nem kellene ideszokni az idiótáknak!
Azért, mert a fórum vadászbika tulajdonosa éppen Jani bácsi börtönében sínylődik, nem kellene ideszokni az idiótáknak!
Feb 12, 2016 21:53:28
kisfosost pofán baszom
Feb 12, 2016 22:12:42
teljesen világos.ha én anyázok, "primitív balfasz" vagyok, ellenben ha ti dübbenőkurvázzátok az én anyámat, intelligens, normális emberek vagytok.
értem én.
nem zsidóktól nem láttam még olyanokat művelni, mint amiket ti műveltek ezen a fórumon. eszmeralda is zsidó. meglepő, mi? a ti véretek. a ti fajtátok. szóval tessék szépen kibékülni...
olyat meg nem állítottam, hogy bárkinél is intelligensebbnek tartanám maga, de ha egyszer nem akarok a szarról beszélni, meg arról, hogy ki hogy baszta meg a nőjét, akkor nem, és ennyi.
értem én.
nem zsidóktól nem láttam még olyanokat művelni, mint amiket ti műveltek ezen a fórumon. eszmeralda is zsidó. meglepő, mi? a ti véretek. a ti fajtátok. szóval tessék szépen kibékülni...
olyat meg nem állítottam, hogy bárkinél is intelligensebbnek tartanám maga, de ha egyszer nem akarok a szarról beszélni, meg arról, hogy ki hogy baszta meg a nőjét, akkor nem, és ennyi.
Én meg zsidóktól nem nagyon láttam olyat, hogy kétoldali heveny munkaundorral otthon döglenek Anyuka pénzén 10-12 évet. Egy élősködő senkiházi szardarab vagy, Kisboros. De szerencsére nem fogsz szaporodni, mert cső buzi vagy, plusz olyan ronda, hogy még ha heteró lennél, akkor is csak a 4-es út melletti fogatlan cigány kurváknak lennél elég jó. Nekik is csak pénzért. Miért nem jöttök össze SoDIval egy jó masztipartira? Nem feszíti még az agyadat a geci? Vagy mindennap kivered David Hasselhoff szőrös mellkasára? Ocsmány, zsíroshajú buzi, a dübbenő kurva anyádat basszad teherbe a ravatalon. Nagyon szépen köszönöm szépen. És most már takarodjál el innét a picsába.
Feb 12, 2016 22:12:42
kisfosost pofán baszom
Feb 12, 2016 22:14:26
Azok az arab csődörök az ilyen hamvas seggű fiúpuncikat is lerendezik, mint amilyen te vagy. Várod már?
Feb 12, 2016 22:14:26
-
Feb 12, 2016 22:47:53
nem kellett volna kiraknod ide az adataimat, és akkor én sem lennék itt...
megy úgy egyáltalán soha nem kellett volna rámírnod, csak azért, hogy aztán terrorizálj.
Feb 12, 2016 22:47:53
Hiénaverő
(
x17)
Feb 12, 2016 23:25:32
x17)
Picsába már ezzel a sok nyomoronc retarddal. Előbb Kisboros, most Impotosz, éjjel melyik jön majd, a kajmán? Mi a fasz van a Vasgnómmal hogy így átengedi a szennyet?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
broni
Feb 12, 2016 23:36:56
lákádár leszopta z apját!így let csrmanek!!!!!!!!!!!
Feb 12, 2016 23:36:56
Plajner Borbála
Feb 12, 2016 23:41:41
*lesittelteti impotajgit*
Feb 12, 2016 23:41:41
Hiénaverő
(
x17)
Feb 12, 2016 23:43:07
x17)
Hogy megy a gyúrás Impotosz? Megvan már a 48-as kar? ha csak a fél kilós dobozos sárkánnyal súlyzózol minden nap, úgy nehezen fog összejönni.
tajgi
Feb 12, 2016 23:43:54
Hogy megy a gyúrás Impotosz? Megvan már a 48-as kar? ha csak a fél kilós dobozos sárkánnyal súlyzózol minden nap, úgy nehezen fog összejönni.
38 elég lesz, faszom edzem van más dolgom is Feb 12, 2016 23:43:54
tajgi
Feb 12, 2016 23:45:08
most 88 kilósan már egyre nehezebb felhúzni magam a húzodzkódóra, szeptemberig kigyúrom magam ne aggódj
Feb 12, 2016 23:45:08
Brian
Feb 12, 2016 23:46:42
most 88 kilósan már egyre nehezebb felhúzni magam a húzodzkódóra, szeptemberig kigyúrom magam ne aggódj
akkor mész sittre vagy ki?
Feb 12, 2016 23:46:42
Maglai Jakab
Feb 12, 2016 23:46:45
Akkor kell bevonulnod a börtönbe?:)
Feb 12, 2016 23:46:45
Sittes Sanyi
Feb 12, 2016 23:47:55
bárkivel boxolok a trollok közül
Majd kiboxolom a fosódat!
Feb 12, 2016 23:47:55
Brian
Feb 12, 2016 23:48:02
bárkivel boxolok a trollok közül
a kutyám csak a sarokig kergetne ha találkoznánk nyugi
Feb 12, 2016 23:48:02
Hiénaverő
(
x17)
Feb 12, 2016 23:49:45
x17)
38 elég lesz, faszom edzem van más dolgom is
Mégis mi? A piálás? munkanélküli élősködő vagy, Hahó!
Plajner család
Feb 12, 2016 23:50:32
*1 éven keresztül folyamatosan röhögtek impotajgin*
Feb 12, 2016 23:50:32
broni
Feb 12, 2016 23:52:12
tajgi, szájba hugyoztak a cigányok a sitten??????????????
Feb 12, 2016 23:52:12
-
Feb 12, 2016 23:54:53
én közel 8 évig röhögtem rajtatok, fostatok mint a nyulak és hányszor bekúrtam az ablakodat, jó érzés volt nagyon
ezt nem én írtam Feb 12, 2016 23:54:53
Plajner család
Feb 12, 2016 23:55:04
*nem vádlott*
Feb 12, 2016 23:55:04
Sittes Sanyi
Feb 12, 2016 23:56:09
tajgi, szájba hugyoztak a cigányok a sitten??????????????
*bólogat*
Feb 12, 2016 23:56:09
Hiénaverő
(
x17)
Feb 12, 2016 23:59:37
x17)
Hasznosan töltötted a mai napot is, petyhüdt? Meséld már el mivel foglalkoztál egész nap, míg a normális emberek dolgoztak?
Plajner család
Feb 13, 2016 00:00:54
*lenézik a bűnöző szart*
Feb 13, 2016 00:00:54
Plajner család
Feb 13, 2016 00:02:07
Hasznosan töltötted a mai napot is, petyhüdt? Meséld már el mivel foglalkoztál egész nap, míg a normális emberek dolgoztak?
Fórizstól rettegett a kisszobában.
Feb 13, 2016 00:02:07
román keci
Feb 13, 2016 00:04:18
*szájba szarta Tajgit*
Feb 13, 2016 00:04:18
Hiénaverő
(
x17)
Feb 13, 2016 00:05:55
x17)
Videóban promózod a fórumot, vén majom? Ezt nevezem shikernek! Postold mindenhová, a Tanszék szeretettel várja az elsőéveseket.
Kissné
Feb 13, 2016 00:05:59
*nagyon sok pénzébe van az életképtelen gyereke*
Feb 13, 2016 00:05:59
broni
Feb 13, 2016 00:08:56
*szájba szarta Tajgit*
ez az, tesa!!!!!!!!!!!
Feb 13, 2016 00:08:56
-
Feb 13, 2016 00:14:13
bazd meg anyádat Sodi
Feb 13, 2016 00:14:13
Plajner család
Feb 13, 2016 00:19:00
*röhög a suzuki 900 ezres tárolási költségén*
Feb 13, 2016 00:19:00
Kissné
Feb 13, 2016 00:20:53
*balek módjára kifizette a suzuki biztosítását amíg az idióta gyereke a sitten ült*
Feb 13, 2016 00:20:53
Plajner család
Feb 13, 2016 00:23:36
*jól kibasztak az idegbeteg kommunistával*
Feb 13, 2016 00:23:36
broni
Feb 13, 2016 00:27:25
[quote=-]a román keci pitiynger nagyszüleinek gyilkosa annyit ül mint varjú a dróton[/quote
én kiengedném!!!!!!!!!!!!hero!!!!!!!!
én kiengedném!!!!!!!!!!!!hero!!!!!!!!
Feb 13, 2016 00:27:25
Plajner család
Feb 13, 2016 00:29:23
*szövetségre léptek a trollokkal, nagy röhögésre készülnek*
Feb 13, 2016 00:29:23
broni
Feb 13, 2016 00:29:24
amugy meg szutyok prolik, mint tajgi, meg dózsás álfradista szőke, meg töröcsik,bozsik geci, stb..........
Feb 13, 2016 00:29:24
Kiss Roland apja
Feb 13, 2016 00:30:44
*forog a sírjában az idióta gyereke miatt*
Feb 13, 2016 00:30:44
sírás a bíróságon
Feb 13, 2016 00:34:57
LOL :))))))
Feb 13, 2016 00:34:57
broni
Feb 13, 2016 00:36:35
mit pofázol te senkiházi tirpák beteg szarevő geci?
pofád lapos féreg.
Feb 13, 2016 00:36:35
sírás a bíróságon
Feb 13, 2016 00:38:06
- Jaj, Eszter néni, képzeld, megbaszott a román keci a sitten, még mindig fáj a seggem!
- Nem baj, majd bekenjük a fingódat kenőccsel, Rolika!
- Nem baj, majd bekenjük a fingódat kenőccsel, Rolika!
Feb 13, 2016 00:38:06
broni
Feb 13, 2016 00:38:26
ja, retarddra nemreagálok, rt retard.
Feb 13, 2016 00:38:26
Kissné
Feb 13, 2016 00:45:59
*sokáig borogatta a fia szétkúrt segglyukát*
Feb 13, 2016 00:45:59
Kiss Olivér
Feb 13, 2016 00:47:05
*bebuzult a tesója a börtönben*
Feb 13, 2016 00:47:05
Kiss Roland apja
Feb 13, 2016 00:48:17
*még a sírban is szégyelli a sittes buzi gyerekét*
Feb 13, 2016 00:48:17
helytelen
Feb 13, 2016 00:51:47
*sokáig borogatta a fia szétkúrt segglyukát*
pelenkázta
Feb 13, 2016 00:51:47
AutismusMaximus
Feb 13, 2016 01:10:02
vicces ez, hogy egy köztudottan horthysta kvázi náci családot védtek majmok, olyat amelyiknem tagja a vészes időszakban kormánytag volt, talán éppen megszavazta a numerus clausust tudod mennyire vagytok ti zsidók, semmennyire bazmeg, budös kuruc infos monarchista patkánytanya ez
Tajgetosz, a Horthy korban a csendőrök tudták volna, mit tegyenek az ilyen büdös kommunista felforgató férgekkel, mint te. Tuti olyat kaptál volna a puskatussal a pofádba, hogy rögtön 5 fogad esett volna ki.
Tedd össze a kezed, hogy ehelyett ma az imei-ben csak szép nyugisan begyógyszereznek az ápolók.
Feb 13, 2016 01:10:02
kézműves cigánytej
Feb 13, 2016 01:11:19
Mi ez az elmebaj itt??Átvették a retardok az uralmat!?!?!Iron gnome maxfokozatra ,...aktiválni haladéktalanul!!
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Feb 13, 2016 01:11:19
-
Feb 13, 2016 01:34:11
LOL :))))))
ott figyel a toka a nyeszlett szardarabon azért
tipikus skinnyfat a vén buzi
Feb 13, 2016 01:34:11
ez kéne tajginak
Feb 13, 2016 01:58:41

meg borinak is
Feb 13, 2016 01:58:41
Brian
Feb 13, 2016 09:27:01
meg borinak is
az anyjuknak kellene elküldeni postán, hogy biztosan megkapják. talán elhinnék, hogy van megoldás a fiaik problémájára
Feb 13, 2016 09:27:01
-
Feb 13, 2016 09:44:02
meg borinak is
Meg asodinak mint továbbképzés.
Feb 13, 2016 09:44:02
péniszmentő
Feb 13, 2016 12:19:16
Iron gnome: Legyen már valami alapvető matekpélda, mint capcha, mert visszaolvasva tényleg durván elúszott Sodi fóruma.
Feb 13, 2016 12:19:16
trendbeli garázdaság
Feb 13, 2016 12:21:11
Iron gnome: Legyen már valami alapvető matekpélda, mint capcha, mert visszaolvasva tényleg durván elúszott Sodi fóruma.
Azt Bori megfejtené. Csak az impotens, alkoholtol elzselésedett agyú Prolandot tartaná vissza. Meg Sodikát XD
Feb 13, 2016 12:21:11
kínzó kérdés
Feb 13, 2016 12:31:43
Kisfosos, válaszolj az alábbi kérdésekre! Kurvaanyázás helyett talán jobban járnál.
Miért nem dolgozol? Ha utálod az embereket, miért nem vagy éjjeliőr, rendszergazda, távmunkás programozó?
Mi igaz a kutyás történetből? A baszás nyilván nem, de fotóztad a dögöt napokig? Van alapja?
Hogy ismerted meg Eszmeraldát? Miatta lettél antiszemita, és miatta gondolod azt, hogy a liberalizmus Szodomával és Gomorával egyenlő?
Miért nem mosol hajat? Tényleg azt gondolod, hogy így szép vagy? Ha igen, akkor miért nem vállalod fel?
Van valamilyen papírod arról, hogy nem vagy épelméjű?
Miért találsz be számodra ismeretlen embereket az interneten? Mi késztetett arra, hogy egy aberrált, kamerába a faszát verő, munkakerülő, a szüleit gyűlölő és nyomorba döntő náci trolljait akard levadászni?
Miért nem dolgozol? Ha utálod az embereket, miért nem vagy éjjeliőr, rendszergazda, távmunkás programozó?
Mi igaz a kutyás történetből? A baszás nyilván nem, de fotóztad a dögöt napokig? Van alapja?
Hogy ismerted meg Eszmeraldát? Miatta lettél antiszemita, és miatta gondolod azt, hogy a liberalizmus Szodomával és Gomorával egyenlő?
Miért nem mosol hajat? Tényleg azt gondolod, hogy így szép vagy? Ha igen, akkor miért nem vállalod fel?
Van valamilyen papírod arról, hogy nem vagy épelméjű?
Miért találsz be számodra ismeretlen embereket az interneten? Mi késztetett arra, hogy egy aberrált, kamerába a faszát verő, munkakerülő, a szüleit gyűlölő és nyomorba döntő náci trolljait akard levadászni?
Feb 13, 2016 12:31:43
nosztalgiarovat
Feb 13, 2016 12:41:33
Feb 13, 2016 12:41:33
Tényfeltáró Teréz
Feb 13, 2016 13:15:54
én ismerem tajgit, a nő már nem élne, de biztos hogy kiverte volna a kurva összes fogát ha ilyesmi történik, tehát nem történ ilysemi, én őr vagyok a venyigéről és tajgi spanja, ismerem
Feb 13, 2016 13:15:54
trendbeli garázdaság
Feb 13, 2016 13:21:51
Csak ott? Tök életszagú, hogy a befalcolt, gyogyóba került, szétbaszott buzi akkora haverságban volt a börtönőrrel, hogy az idejön őt megvédeni Sodika fórumára LOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
A vén impotens már minden agysejtjét elitta bazmeg, már hazudni sem tud értelmesen. Pont mint a leépült, szintén alkesz Sodi!
Feb 13, 2016 13:21:51
Brian
Feb 13, 2016 13:41:32
legalább van valami kontent hagyjátok őket érvényesülni pls
Feb 13, 2016 13:41:32
ikertornyok
Feb 13, 2016 13:45:11
Tanár urak egymás közt:
Feb 13, 2016 13:45:11
trendbeli garázdaság
Feb 13, 2016 13:45:34
legalább van valami kontent hagyjátok őket érvényesülni pls
LOOOOLLLLL Szerintem az impó lumpent nem ijeszti el az, ha valaki leírja róla, hogy milyen szánalmas. Évek óta itt őrjöng bebaszva, szarik ő arra, hogy mit írnak róla.
Feb 13, 2016 13:45:34
Hiénaverő
(
x17)
Feb 13, 2016 13:49:51
x17)
Kicsit hiányolom a kajmánt innen, lehet meg kéne piszkálni a mamát az urnában?
Galla Miklós
Feb 13, 2016 13:59:36
Kicsit hiányolom a kajmánt innen, lehet meg kéne piszkálni a mamát az urnában?
Háháháháháháháhá!
Feb 13, 2016 13:59:36
broni
Feb 13, 2016 13:59:50
[quote=ez kéne tajginak]
meg borinak is[/quote
én ide jártam, 20 évig!!!!
meg borinak is[/quote
én ide jártam, 20 évig!!!!
Feb 13, 2016 13:59:50
broni
Feb 13, 2016 14:01:52
kellemes szabbatot!!!sodi, neked nem!!pusztulj, gój!!!!!!!
Feb 13, 2016 14:01:52
Brian
Feb 13, 2016 14:07:52
Háháháháháháháhá!
Háháháháháháháhá!
nem félsz bazmeg? téged könnyebb megtalálni, mint vérmengelét pl
Feb 13, 2016 14:07:52
közérdekű kérdés
Feb 13, 2016 14:51:17
Feb 13, 2016 14:51:17
Dalbír
Feb 13, 2016 14:55:07
Feb 13, 2016 14:55:07
Schwezoff David
Feb 13, 2016 15:52:35
Jelentes: 14.00-kor kolosy sotet. Redonyok megjavitva.
Pupbarlang eladva. Recskast elkoltoztettek.
Feb 13, 2016 15:52:35
Rocskai Gergő
Feb 13, 2016 15:57:18
Helytelen, elástuk.
Feb 13, 2016 15:57:18
trendbeli garázdaság
Feb 13, 2016 15:58:58
A Quaestor-balhé után, mikor a rendőrök bevitték és kihallgatták a strómant, Veráék beszartak. Érzik a vén, tolvaj komcsik, hogy szorul a hurok. Berakták a recskás a Farkastorki út 54. pincéjébe, de lassan jön Duna és a betoncsizma. Jani bácsi már keveri a cementet a kertben! XD
Feb 13, 2016 15:58:58
broni
Feb 13, 2016 16:04:54
sodi meg fog halni nemsoká.
Feb 13, 2016 16:04:54
stressznélküli nyugi
Feb 13, 2016 16:29:59
Minden egy folyamat.
Feb 13, 2016 16:29:59
kiss endre balfasz
Feb 13, 2016 16:43:03
A bújkáló csatorna patkány xD
Feb 13, 2016 16:43:03
eközben Berlinben
Feb 13, 2016 16:48:20
Krizsai Andi és Chris ma ultrahangon járt, és örömmel konstatálták, hogy a baba szépen fejlődik. Életerős, egészséges kisfiúval fog bővülni a család. Az már csak hab a tortán, hogy Andi galériája egyre sikeresebb, és Chris is szépen keres a precíz, minőségi munkájának és a határidők pontos betartásának hála. Ma egy jó étteremben fognak vacsorázni, és utána gyengéden szeretkezni.
Eközben a trottel Rocskaiék pincéjében moslékot eszik, és teljesen depressziósan várja, hogy egy órát netezhessen. A sérve és a púpja pedig egyre csak nő...
Eközben a trottel Rocskaiék pincéjében moslékot eszik, és teljesen depressziósan várja, hogy egy órát netezhessen. A sérve és a púpja pedig egyre csak nő...
Feb 13, 2016 16:48:20
-
Feb 13, 2016 16:55:17
Krizsai Andi és Chris ma ultrahangon járt, és örömmel konstatálták, hogy a baba szépen fejlődik. Életerős, egészséges kisfiúval fog bővülni a család. Az már csak hab a tortán, hogy Andi galériája egyre sikeresebb, és Chris is szépen keres a precíz, minőségi munkájának és a határidők pontos betartásának hála. Ma egy jó étteremben fognak vacsorázni, és utána gyengéden szeretkezni.
És monoton fappogás hallatszik a pincéből
Feb 13, 2016 16:55:17
broni
Feb 13, 2016 17:10:11
[quote=-]És monoton fappogás hallatszik a pincéből[/quote
sodi még a ravatalon is veri...
sodi még a ravatalon is veri...
Feb 13, 2016 17:10:11
broni
Feb 13, 2016 17:15:25
tex szociális temetéséről nincs videó????????
Feb 13, 2016 17:15:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 13, 2016 17:16:47
x38)
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
Feb 13, 2016 17:28:31
[quote=nyilvános faszkiverő]divany.hu/ego/2016/02/12/halogatja_a_feladatait_az_onben_lako_demon_a_felelos/[/quote
én mint rendes sátánista, démonidézésel is foglalkozom!!!!!!!trolloknak ingyen!!!esetleg kis drogot,, szeszt, elfogadok, csekély menyiségben...ez nem reklám, csak baráti ajánlat
nszksz
én mint rendes sátánista, démonidézésel is foglalkozom!!!!!!!trolloknak ingyen!!!esetleg kis drogot,, szeszt, elfogadok, csekély menyiségben...ez nem reklám, csak baráti ajánlat
nszksz
Feb 13, 2016 17:28:31
-
Feb 13, 2016 17:35:02
[quote=nyilvános faszkiverő]divany.hu/ego/2016/02/12/halogatja_a_feladatait_az_onben_lako_demon_a_felelos/[/quote
nszksz
nszksz
Broni, éves drogelőfizetést biztosítok neked, ha megidézed nekem Cthulhu-t :)
Feb 13, 2016 17:35:02
gyíkember
Feb 13, 2016 17:41:29
nszksz
nszksz
Ki tudod űzni a buzidémont a Sodiból és kisborosból? Kisboros herbállal fizet, Hahó!
Feb 13, 2016 17:41:29
-
Feb 13, 2016 17:45:51
Az ánuszmélységi felderítő kajmánból is ki kéne űzni, hahó! Húgyban oldódó mamával fizet!
Feb 13, 2016 17:45:51
Brian
Feb 13, 2016 17:51:39
csicska pálmarcsi újabb hőstette, kitéptek a földből egy facsemetét. még sodit sem merte pofán verni a pedo lomis, az is egy szaros besúgó lehet m.kuruc.info/r/2/155036/
Feb 13, 2016 17:51:39
broni
Feb 13, 2016 17:53:41
[quote=-]Broni, éves drogelőfizetést biztosítok neked, ha megidézed nekem Cthulhu-t :)[/quote
ő fiktív démon..........olyan mondj,aki létezik.....
ő fiktív démon..........olyan mondj,aki létezik.....
Feb 13, 2016 17:53:41
98 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™