Szerző:
Orbán Viktor
Jun 19, 2012 21:28:04
Válasz
(6)
Tisztelt honfitársaim, itt a polgárok több mint két harmada jól érzi magát!
Jun 19, 2012 21:28:04
Dobrev Klára
Jun 19, 2012 21:28:12
<div class="quote"><div class="author">Gyurcsány Ferenc</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Nem hittem volna, hogy valaha Pál Marci is beáll a trollok közé. SF, Marci... Ki jöhet még?</div>
Hát kedves barátaim, Én és minden hozzám hasonló demokratikus elkötelezettségű ember.</div>
Lárifári Feri! Te is itt lopod a napot?!
Hát kedves barátaim, Én és minden hozzám hasonló demokratikus elkötelezettségű ember.</div>
Lárifári Feri! Te is itt lopod a napot?!
Jun 19, 2012 21:28:12
Torgyán József
Jun 19, 2012 21:29:30
Kéremszépen! Kiss Endre Farkas mondjon le!
Jun 19, 2012 21:29:30
Rocskai Gergely
Jun 19, 2012 21:36:25
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Nem hittem volna, hogy valaha Pál Marci is beáll a trollok közé. SF, Marci... Ki jöhet még?</div>
hm...
hm...
Jun 19, 2012 21:36:25
Dr Bata Gyöngyi Éva
Jun 19, 2012 21:46:52
Azt hiszem eljött az idő, hogy én is felfedjem magam, mint legrégebbi Snecológus.
Fifi! Kerékpár nem tudok venni neked, de szaladj át a Gyula bácsihoz a szomszédba, kölcsönadja a régi szovjet bringáját.
Fifi! Kerékpár nem tudok venni neked, de szaladj át a Gyula bácsihoz a szomszédba, kölcsönadja a régi szovjet bringáját.
Jun 19, 2012 21:46:52
Kivágó Ivánné
Jun 19, 2012 21:52:00
Semmiképpen sem gondoltam volna, hogy korábbi belügyminisztériumi pályafutásom önmagában - függetlenül az ottani tevékenységem jogellenes, vagy csak etikátlan voltának megállapítása nélkül - alapot adhat bármilyen támadásra.
Jun 19, 2012 21:52:00
szeszesember
Jun 19, 2012 21:58:41
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9bfTqL5aOyg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9bfTqL5aOyg</a>
Púp, te mennyi idő alatt csinálnád meg?
Púp, te mennyi idő alatt csinálnád meg?
Jun 19, 2012 21:58:41
Káoszkapitány
Jun 19, 2012 22:05:42
Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
27 perce
Hagyjátok már sodit dolgozni!
27 perce
Hagyjátok már sodit dolgozni!
Jun 19, 2012 22:05:42
IsmeretlenJoAkaro
Jun 19, 2012 22:12:09
Kassai is az angolokkal van!
Jun 19, 2012 22:12:09
Sneci Mind Tricks
Jun 19, 2012 22:25:39
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6VMMrLOfNSg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6VMMrLOfNSg</a>
sneci, aki nincs szarból, az bármikor tud ilyet.
sneci, aki nincs szarból, az bármikor tud ilyet.
Jun 19, 2012 22:25:39
Obama
Jun 19, 2012 22:28:09
Még párszor megszúrom titán szívét, aztán jövök én is trollkodni.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jun 19, 2012 22:28:09
broni
Jun 19, 2012 22:51:54
kassai meg parjelzői, basszátok szájba a ravatalon a kurva anyátokat!az bent volt!!!good fuck the queen!!!!isten, pusztisd el a patkány angliát!!!
Jun 19, 2012 22:51:54
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 19, 2012 22:53:28
Trolls! Sodi megkezdte a harcot az újabb kárpótlásért, és írt egy levelet a rendészeti panasztestületnek.
"<b>Ma este</b> az alábbi panaszt postáztam el a múlt hétfőn Monoron történt rendőri zaklatás ügyében:
<b>Budapest</b>, 2012. június 19.
Tisztelettel:
Kiss Endre Farkas"
1. Sodi hazudott, vagy
2. Sodi nem Pátyon lakik.
"<b>Ma este</b> az alábbi panaszt postáztam el a múlt hétfőn Monoron történt rendőri zaklatás ügyében:
<b>Budapest</b>, 2012. június 19.
Tisztelettel:
Kiss Endre Farkas"
1. Sodi hazudott, vagy
2. Sodi nem Pátyon lakik.
Jun 19, 2012 22:53:28
IsmeretlenJoAkaro
Jun 19, 2012 22:54:58
<div class="quote"><div class="author">broni</div>kassai meg parjelzői, basszátok szájba a ravatalon a kurva anyátokat!az bent volt!!!good fuck the queen!!!!isten, pusztisd el a patkány angliát!!!</div>
Broni nem kell felhaborodni azon, hogy a jobb nyert!
Broni nem kell felhaborodni azon, hogy a jobb nyert!
Jun 19, 2012 22:54:58
omfg
Jun 19, 2012 22:58:24
sneci, szintidőn belül nyomtam le a kinizsi százat (tudom, hogy fogalmad sincs, hogy ez mit jelent), én elmondhatom magamról, hogy fitt vagyok, de egy spanyol biciklitúrának én sem mernék nekivágni.
Jun 19, 2012 22:58:24
Pál Márton
Jun 19, 2012 23:02:38
Hülye zsidók! Ahelyett, hogy bíztatnátók végre az Endrét!
SODI, igenis menni fog neked a túra, csak elhatározás kérdése. A libsikre meg ne halgass!!
PM
SODI, igenis menni fog neked a túra, csak elhatározás kérdése. A libsikre meg ne halgass!!
PM
Jun 19, 2012 23:02:38
sodika
Jun 19, 2012 23:04:07
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
1. Sodi hazudott, vagy
2. Sodi nem Pátyon lakik.</div>
3. reflexszerűen Budapesttel írok alá mindent 15 éve. :D
1. Sodi hazudott, vagy
3. reflexszerűen Budapesttel írok alá mindent 15 éve. :D
Jun 19, 2012 23:04:07
Rocskai Gergely
Jun 19, 2012 23:06:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
1. Sodi hazudott, vagy
3. reflexszerűen Budapesttel írok alá mindent 15 éve. :D</div>
Miért hazudsz zsidó? Nálam laksz te korcs, mindjárt odamegyek az irodába és púpon váglak!
1. Sodi hazudott, vagy
Miért hazudsz zsidó? Nálam laksz te korcs, mindjárt odamegyek az irodába és púpon váglak!
Jun 19, 2012 23:06:06
Callahan
Jun 19, 2012 23:06:45
<div class="quote"><div class="author">Jörg Haider</div><b>Paprikás Alien Kappány módra</b></div>
A tudomány nevében egy kis pontosítás...
A Kappány-pörkölt valaki szerint alienből, valaki szerint Blökiből készült. Valójában az alien befurakodott Blöki testébe, hogy ott szaporodni tudjon, de Baloghék vágásra ítélték a kutyát, így természetesen mindketten belekerültek a pörköltbe.
Remélem, sikerült megoldanom egy eddigi rejtélyt.
A tudomány nevében egy kis pontosítás...
A Kappány-pörkölt valaki szerint alienből, valaki szerint Blökiből készült. Valójában az alien befurakodott Blöki testébe, hogy ott szaporodni tudjon, de Baloghék vágásra ítélték a kutyát, így természetesen mindketten belekerültek a pörköltbe.
Remélem, sikerült megoldanom egy eddigi rejtélyt.
Jun 19, 2012 23:06:45
Andy Dufresne
Jun 19, 2012 23:07:59
"Utca Hangja és más médiumok tudósító munkatársát"
Mas mediumok? Kamugep...
Mas mediumok? Kamugep...
Jun 19, 2012 23:07:59
broni
Jun 19, 2012 23:08:01
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>kassai meg parjelzői, basszátok szájba a ravatalon a kurva anyátokat!az bent volt!!!good fuck the queen!!!!isten, pusztisd el a patkány angliát!!!</div>
Broni nem kell felhaborodni azon, hogy a jobb nyert!</div>
jobb...bazdem, az anol válogatott egy nagy fos, 1966-ban is csak a hazai pálya miatt nyerték meg a vb-t!! de tök mindegy, ez akkor is bent volt!!ha-1-1, az ukránok továbjuthattak volna!!örökre el kell tiltani kassait!!!
Broni nem kell felhaborodni azon, hogy a jobb nyert!</div>
jobb...bazdem, az anol válogatott egy nagy fos, 1966-ban is csak a hazai pálya miatt nyerték meg a vb-t!! de tök mindegy, ez akkor is bent volt!!ha-1-1, az ukránok továbjuthattak volna!!örökre el kell tiltani kassait!!!
Jun 19, 2012 23:08:01
törzsgyökeres
Jun 19, 2012 23:11:51
eközben a 2-es csatornán:
Rózsa Mihály Most voltam az ügyvédemnél. Polgár gyerek perre számíthat azért, mert hamisan bűncselekmény elkövetésének szándékával gyanúsított meg minket. Teljesen törvényes minden amit teszünk, akkor is ha ennek a pojácának ez nagyon nem tetszik.
3 órája
Rózsa Mihály Most voltam az ügyvédemnél. Polgár gyerek perre számíthat azért, mert hamisan bűncselekmény elkövetésének szándékával gyanúsított meg minket. Teljesen törvényes minden amit teszünk, akkor is ha ennek a pojácának ez nagyon nem tetszik.
3 órája
Jun 19, 2012 23:11:51
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 19, 2012 23:14:47
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>"Utca Hangja és más médiumok tudósító munkatársát"
Mas mediumok? Kamugep...</div>
Hogy megtanulta, hogy mi a fantomújság címe.
Különben ennyire egyszerű egy előjogokat biztostó sajtóigazolvány igénylése? Nem számít visszaélésnek, hogy valaki úgy adja ki magát egy újság munkatársának, hogy ott a gyakorlatban semmi munkát sem végez? Festő-mázoló mesterek mit tudnak erről?
Különben ennyire egyszerű egy előjogokat biztostó sajtóigazolvány igénylése? Nem számít visszaélésnek, hogy valaki úgy adja ki magát egy újság munkatársának, hogy ott a gyakorlatban semmi munkát sem végez? Festő-mázoló mesterek mit tudnak erről?
Jun 19, 2012 23:14:47
IsmeretlenJoAkaro
Jun 19, 2012 23:15:18
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>eközben a 2-es csatornán:
3 órája</div>
En nem ertek ehhez az egeszhez, de nekem ugy tunik, hogy RM mar eleg sok faszerdobe bele szaladt Artany ellen. Majd elhiszem ha eliteltek a zsirost.
3 órája</div>
En nem ertek ehhez az egeszhez, de nekem ugy tunik, hogy RM mar eleg sok faszerdobe bele szaladt Artany ellen. Majd elhiszem ha eliteltek a zsirost.
Jun 19, 2012 23:15:18
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 19, 2012 23:15:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
1. Sodi hazudott, vagy
Szóval hazudtál?
1. Sodi hazudott, vagy
Szóval hazudtál?
Jun 19, 2012 23:15:27
törzsgyökeres
Jun 19, 2012 23:18:12
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>"Utca Hangja és más médiumok tudósító munkatársát"
Különben ennyire egyszerű egy előjogokat biztostó sajtóigazolvány igénylése? Nem számít visszaélésnek, hogy valaki úgy adja ki magát egy újság munkatársának, hogy ott a gyakorlatban semmi munkát sem végez? Festő-mázoló mesterek mit tudnak erről?</div>
feljelentő feri (akár Sherlock Porks nevében) írhat egy bejelentést a fővárosi törvényszék sajtóreferensének, hogy sneci egy álújságíró, és nincs is köze az újsághoz. a belépő száma megvan, a mail ingyen van, mire vársz még feri?
Különben ennyire egyszerű egy előjogokat biztostó sajtóigazolvány igénylése? Nem számít visszaélésnek, hogy valaki úgy adja ki magát egy újság munkatársának, hogy ott a gyakorlatban semmi munkát sem végez? Festő-mázoló mesterek mit tudnak erről?</div>
feljelentő feri (akár Sherlock Porks nevében) írhat egy bejelentést a fővárosi törvényszék sajtóreferensének, hogy sneci egy álújságíró, és nincs is köze az újsághoz. a belépő száma megvan, a mail ingyen van, mire vársz még feri?
Jun 19, 2012 23:18:12
Béla
Jun 19, 2012 23:18:21
1. Sodi hazudott, vagy
4. Reflexszerűen hazudsz.
1. Sodi hazudott, vagy
4. Reflexszerűen hazudsz.
Jun 19, 2012 23:18:21
sodika
Jun 19, 2012 23:19:46
Szóval hazudtál?</div>
:)
A levél alja ténykérdéseket érint? :)
Mert ha nem, nem tudtam hazudni.
Szóval hazudtál?</div>
Mert ha nem, nem tudtam hazudni.
Jun 19, 2012 23:19:46
törzsgyökeres
Jun 19, 2012 23:20:40
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>eközben a 2-es csatornán:
3 órája</div>
En nem ertek ehhez az egeszhez, de nekem ugy tunik, hogy RM mar eleg sok faszerdobe bele szaladt Artany ellen. Majd elhiszem ha eliteltek a zsirost.</div>
el lehet hibázni az ötösről üres kapuba is, de reméljük nem fogja. felfogadott egy szakembert.
3 órája</div>
En nem ertek ehhez az egeszhez, de nekem ugy tunik, hogy RM mar eleg sok faszerdobe bele szaladt Artany ellen. Majd elhiszem ha eliteltek a zsirost.</div>
el lehet hibázni az ötösről üres kapuba is, de reméljük nem fogja. felfogadott egy szakembert.
Jun 19, 2012 23:20:40
sodika
Jun 19, 2012 23:21:09
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
feljelentő feri (akár Sherlock Porks nevében) írhat egy bejelentést a fővárosi törvényszék sajtóreferensének, hogy sneci egy álújságíró, és nincs is köze az újsághoz.</div>
A belépőt nem közvetlenül én igényeltem, hanem az újság hivatalosan bejegyzett képviselője igényelte. Ha valaki el tudja dönteni, hogy nekem közöm legyen-e az újsághoz, az ő.
feljelentő feri (akár Sherlock Porks nevében) írhat egy bejelentést a fővárosi törvényszék sajtóreferensének, hogy sneci egy álújságíró, és nincs is köze az újsághoz.</div>
A belépőt nem közvetlenül én igényeltem, hanem az újság hivatalosan bejegyzett képviselője igényelte. Ha valaki el tudja dönteni, hogy nekem közöm legyen-e az újsághoz, az ő.
Jun 19, 2012 23:21:09
Andy Dufresne
Jun 19, 2012 23:22:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
A belépőt nem közvetlenül én igényeltem, hanem az újság hivatalosan bejegyzett képviselője igényelte. Ha valaki el tudja dönteni, hogy nekem közöm legyen-e az újsághoz, az ő.</div>
Kiderul...
A belépőt nem közvetlenül én igényeltem, hanem az újság hivatalosan bejegyzett képviselője igényelte. Ha valaki el tudja dönteni, hogy nekem közöm legyen-e az újsághoz, az ő.</div>
Kiderul...
Jun 19, 2012 23:22:25
törzsgyökeres
Jun 19, 2012 23:22:26
Szóval hazudtál?</div>
Mert ha nem, nem tudtam hazudni.</div>
sneci, ez egy magánokirat-hamisítás. ugyanolyan, mintha hamis dátumot írtál volna rá. csak nehéz bizonyítani.
Szóval hazudtál?</div>
Mert ha nem, nem tudtam hazudni.</div>
sneci, ez egy magánokirat-hamisítás. ugyanolyan, mintha hamis dátumot írtál volna rá. csak nehéz bizonyítani.
Jun 19, 2012 23:22:26
sodika
Jun 19, 2012 23:23:18
el lehet hibázni az ötösről üres kapuba is, de reméljük nem fogja. felfogadott egy szakembert.</div>
Milyen Pest belvárosi értelmiségi (látjátok, megálltam, hogy ne zsidózzak :)) közösség az, amelyik még pro bono ügyvédet sem tud kitermelni magából rózsika részére?
el lehet hibázni az ötösről üres kapuba is, de reméljük nem fogja. felfogadott egy szakembert.</div>
Milyen Pest belvárosi értelmiségi (látjátok, megálltam, hogy ne zsidózzak :)) közösség az, amelyik még pro bono ügyvédet sem tud kitermelni magából rózsika részére?
Jun 19, 2012 23:23:18
broni
Jun 19, 2012 23:23:29
linkeljetek már be valami jo!!zenét, most kezd hatni a pia, lefagyott az agyam, már a zsido katonacsajosat nézem 6-odjára::
Jun 19, 2012 23:23:29
sodika
Jun 19, 2012 23:24:58
sneci, ez egy magánokirat-hamisítás. ugyanolyan, mintha hamis dátumot írtál volna rá.</div>
Baromság. :)
Egyébként szinte mindegy is, milyen dátumot írsz rá. Formalitás. Nem azt fogják nézni, hanem a boríték postai bélyegzőjét. Az lesz az a dátum, amit figyelembe fognak venni.
sneci, ez egy magánokirat-hamisítás. ugyanolyan, mintha hamis dátumot írtál volna rá.</div>
Egyébként szinte mindegy is, milyen dátumot írsz rá. Formalitás. Nem azt fogják nézni, hanem a boríték postai bélyegzőjét. Az lesz az a dátum, amit figyelembe fognak venni.
Jun 19, 2012 23:24:58
törzsgyökeres
Jun 19, 2012 23:32:26
ez az Sherlock Porks nem egy okos ember, mindig ez derül ki.
1. novák butaságokat nyilatkozik róla, Sherlock Porks bepereli, erre pofán bassza novákot, kamera előtt, amit ő hív oda, 500 ezerrel csökkenti a novák ellen megnyert összeget, és 750 ezer pénzbüntit kap a büntető ügyben.
2. fekete pákó butaságokat nyilatkozik róla, Sherlock Porks megnyeri ellene a pert, erre megveri az utcán mert pákó nem akar fizetni, és lesz egy önbíráskodási ügye, amiben nemsokára vádat emelnek, 1-5 éves börit kaphat, középmértékkel, 2 jogerős garázdasággal a háta mögött kinéz neki egy végrehajtható
3. rózsa butaságokat irkál róla, Sherlock Porks bepereli, megnyeri a pert, erre Sherlock Porks irkál hülyeségeket rózsáról (és másokról is), kap a nyakába egy kártérítési pert, és egy rágalmazási feljelentést
ki nem kényszerített hibák sorozata, és még nem is írtam le mindet amiről tudok.
sneci, vigasztaljon téged az, hogy nem csak te vagy idióta a náciretardok között.
1. novák butaságokat nyilatkozik róla, Sherlock Porks bepereli, erre pofán bassza novákot, kamera előtt, amit ő hív oda, 500 ezerrel csökkenti a novák ellen megnyert összeget, és 750 ezer pénzbüntit kap a büntető ügyben.
2. fekete pákó butaságokat nyilatkozik róla, Sherlock Porks megnyeri ellene a pert, erre megveri az utcán mert pákó nem akar fizetni, és lesz egy önbíráskodási ügye, amiben nemsokára vádat emelnek, 1-5 éves börit kaphat, középmértékkel, 2 jogerős garázdasággal a háta mögött kinéz neki egy végrehajtható
3. rózsa butaságokat irkál róla, Sherlock Porks bepereli, megnyeri a pert, erre Sherlock Porks irkál hülyeségeket rózsáról (és másokról is), kap a nyakába egy kártérítési pert, és egy rágalmazási feljelentést
ki nem kényszerített hibák sorozata, és még nem is írtam le mindet amiről tudok.
sneci, vigasztaljon téged az, hogy nem csak te vagy idióta a náciretardok között.
Jun 19, 2012 23:32:26
sodika
Jun 19, 2012 23:36:20
törzsgyökeres:
A Pákó-ügy nekem új.
Tudom, hogy volt ilyen, de úgy mondták a tévében, hogy semmit nem tud bizonyítani. Hogyan lehetséges vádemelés a "művész úr" szimpla állítása alapján? Kicsit sántít ez nekem.
A Pákó-ügy nekem új.
Tudom, hogy volt ilyen, de úgy mondták a tévében, hogy semmit nem tud bizonyítani. Hogyan lehetséges vádemelés a "művész úr" szimpla állítása alapján? Kicsit sántít ez nekem.
Jun 19, 2012 23:36:20
törzsgyökeres
Jun 19, 2012 23:38:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Egyébként szinte mindegy is, milyen dátumot írsz rá. Formalitás. Nem azt fogják nézni, hanem a boríték postai bélyegzőjét. Az lesz az a dátum, amit figyelembe fognak venni.</div>
miért is lenne baromság, kvázi-ügyvéd úr? hamis tartalom, vagy nem az? na ugye, idióta.
nem a dátumról beszélünk, te funkcionális analfabéta, hanem a keltezés helyéről. a dátum csak példa volt, te idióta.
Egyébként szinte mindegy is, milyen dátumot írsz rá. Formalitás. Nem azt fogják nézni, hanem a boríték postai bélyegzőjét. Az lesz az a dátum, amit figyelembe fognak venni.</div>
miért is lenne baromság, kvázi-ügyvéd úr? hamis tartalom, vagy nem az? na ugye, idióta.
nem a dátumról beszélünk, te funkcionális analfabéta, hanem a keltezés helyéről. a dátum csak példa volt, te idióta.
Jun 19, 2012 23:38:15
Zulu
Jun 19, 2012 23:39:17
<div class="quote"><div class="author">broni</div>linkeljetek már be valami jo!!zenét, most kezd hatni a pia, lefagyott az agyam, már a zsido katonacsajosat nézem 6-odjára::</div>
Nesze, bronner:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_p3Rx0t0jiw" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_p3Rx0t0jiw</a>
Nesze, bronner:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_p3Rx0t0jiw" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_p3Rx0t0jiw</a>
Jun 19, 2012 23:39:17
sodika
Jun 19, 2012 23:40:26
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>hamis tartalom, vagy nem az? na ugye, idióta. </div>
Á, ez nekem túl technokrata jogászkodás. :D
Á, ez nekem túl technokrata jogászkodás. :D
Jun 19, 2012 23:40:26
sodika
Jun 19, 2012 23:41:29
Pákóval kapcsolatban pedig úgy gondolom, TC, ha esetlegesen csinálna is ilyet, nyilván figyelne rá, hogy ne legyen térfigyelő kamera a közelben. Szóval szerintem tuti nem lesz bizonyíték erre.
Jun 19, 2012 23:41:29
törzsgyökeres
Jun 19, 2012 23:41:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>törzsgyökeres:
A Pákó-ügy nekem új.
Tudom, hogy volt ilyen, de úgy mondták a tévében, hogy semmit nem tud bizonyítani. Hogyan lehetséges vádemelés a "művész úr" szimpla állítása alapján? Kicsit sántít ez nekem.</div>
lehet, hogy mondták a tévében, de május 29-én küldték el zugló kapitányságról a 14-16. kerüli ügyészségre vádemelési javaslattal a lezárt ügy aktáját. természetesen ügyszámot is tudnék mondani, de azt csak akkor, ha csinálsz erről egy interjút ártánnyal. de mivel beszari vagy, nem hiszem, hogy tudnánk üzletet kötni.
A Pákó-ügy nekem új.
Tudom, hogy volt ilyen, de úgy mondták a tévében, hogy semmit nem tud bizonyítani. Hogyan lehetséges vádemelés a "művész úr" szimpla állítása alapján? Kicsit sántít ez nekem.</div>
lehet, hogy mondták a tévében, de május 29-én küldték el zugló kapitányságról a 14-16. kerüli ügyészségre vádemelési javaslattal a lezárt ügy aktáját. természetesen ügyszámot is tudnék mondani, de azt csak akkor, ha csinálsz erről egy interjút ártánnyal. de mivel beszari vagy, nem hiszem, hogy tudnánk üzletet kötni.
Jun 19, 2012 23:41:30
Andy Dufresne
Jun 19, 2012 23:42:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>hamis tartalom, vagy nem az? na ugye, idióta. </div>
Á, ez nekem túl technokrata jogászkodás. :D</div>
Szerencse, hogy te mindenhez olyan kurva jól értesz. Talán ezért vagy vádlott. Nem?
Á, ez nekem túl technokrata jogászkodás. :D</div>
Szerencse, hogy te mindenhez olyan kurva jól értesz. Talán ezért vagy vádlott. Nem?
Jun 19, 2012 23:42:38
törzsgyökeres
Jun 19, 2012 23:45:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pákóval kapcsolatban pedig úgy gondolom, TC, ha esetlegesen csinálna is ilyet, nyilván figyelne rá, hogy ne legyen térfigyelő kamera a közelben. Szóval szerintem tuti nem lesz bizonyíték erre.</div>
persze, mert Sherlock Porks olyan okos. max. hozzád képest, kisfiam. dehát te ne legyél már mérce.
mintha minden ügyben lenne térfigyelős felvétel, ahol elmarasztaló ítélet születik. mintha csak ez lehetne az egyetlen bizonyíték.
* ásít *
persze, mert Sherlock Porks olyan okos. max. hozzád képest, kisfiam. dehát te ne legyél már mérce.
mintha minden ügyben lenne térfigyelős felvétel, ahol elmarasztaló ítélet születik. mintha csak ez lehetne az egyetlen bizonyíték.
* ásít *
Jun 19, 2012 23:45:30
sodika
Jun 19, 2012 23:51:56
törzsgyökeres :
Valaminek még kell lennie, mert az, hogy a művész úr erről mesélt, önmagában kevés. Majd meglátjuk.
Valaminek még kell lennie, mert az, hogy a művész úr erről mesélt, önmagában kevés. Majd meglátjuk.
Jun 19, 2012 23:51:56
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 19, 2012 23:53:34
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>mintha minden ügyben lenne térfigyelős felvétel, ahol elmarasztaló ítélet születik. mintha csak ez lehetne az egyetlen bizonyíték. </div>
Így van, a 20. század vége előtt nem is ítéltek el soha senkit.
Így van, a 20. század vége előtt nem is ítéltek el soha senkit.
Jun 19, 2012 23:53:34
törzsgyökeres
Jun 19, 2012 23:56:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>törzsgyökeres :
Valaminek még kell lennie, mert az, hogy a művész úr erről mesélt, önmagában kevés. Majd meglátjuk.</div>
persze, hogy van még valami, majd meglátjuk a bíróságon. ott fogok röhögni Sherlock Porkson, miközben ő a vádlottak padján ül, és cidrizik, hogy bevarrják-e vagy sem.
egyébként tricikli elleni ügyben már rendőrségi szakban lezárult az ügye. reméljük ezúttal beszopja.
Valaminek még kell lennie, mert az, hogy a művész úr erről mesélt, önmagában kevés. Majd meglátjuk.</div>
persze, hogy van még valami, majd meglátjuk a bíróságon. ott fogok röhögni Sherlock Porkson, miközben ő a vádlottak padján ül, és cidrizik, hogy bevarrják-e vagy sem.
egyébként tricikli elleni ügyben már rendőrségi szakban lezárult az ügye. reméljük ezúttal beszopja.
Jun 19, 2012 23:56:06
sodika
Jun 19, 2012 23:57:19
A kedves Oludayo Művész Úr biztos olyan értékes személyiség, hogy rögtön két embert ér a szava. Vagy valami ilyesmi lehet a háttérben.
Majd meglátjuk.
Majd meglátjuk.
Jun 19, 2012 23:57:19
Zulu
Jun 19, 2012 23:58:30
egyébként tricikli elleni ügyben már rendőrségi szakban lezárult az ügye. reméljük ezúttal beszopja.</div>
Azert az nem lenne semmi, ha egy 2 eves bortonfokozatu letoltendot kiharcolna maganak. Eleg durvan eltorzulna, miutan kijonne.
egyébként tricikli elleni ügyben már rendőrségi szakban lezárult az ügye. reméljük ezúttal beszopja.</div>
Azert az nem lenne semmi, ha egy 2 eves bortonfokozatu letoltendot kiharcolna maganak. Eleg durvan eltorzulna, miutan kijonne.
Jun 19, 2012 23:58:30
törzsgyökeres
Jun 19, 2012 23:59:35
"WOW. Aki még nem tette, mindenképp nézze meg az alábbi rövidfilmet a Búza utcai kilakoltatásról. Én is csak most néztem meg, és mit mondjak: nagyon profi."
sneci, hogy van az, hogy te nem tudsz nagyon profi, sőt profi, sőt jó, sőt elfogadható rövidfilmet sem készíteni egyetlen eseményről sem? nem lehet, hogy neked nincs tehetséged ehhez?
sneci, hogy van az, hogy te nem tudsz nagyon profi, sőt profi, sőt jó, sőt elfogadható rövidfilmet sem készíteni egyetlen eseményről sem? nem lehet, hogy neked nincs tehetséged ehhez?
Jun 19, 2012 23:59:35
broni
Jun 20, 2012 00:00:48
<a href="http://youtu.be/q4v1nDa7tLY" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/q4v1nDa7tLY</a>
zulu, nem rossz a szám, de valami ilyesmire gondolok, amit persze nem ismerek,, mint ezt, kalapáccsal tudjam verni a falat, ugy üvölteni!!
zulu, nem rossz a szám, de valami ilyesmire gondolok, amit persze nem ismerek,, mint ezt, kalapáccsal tudjam verni a falat, ugy üvölteni!!
Jun 20, 2012 00:00:48
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 20, 2012 00:02:32
Semmi profi nincs ebben a filmben. A tiednél kétségtelenül jobb, de a te filmjeidet még egy jobban elhelyezett térfigyelő kamera is lepipálja.
Különben mi az a tényező, ami megakadályoz téged abban, hogy te is legalább ilyen színvonalon filmezz?
Különben mi az a tényező, ami megakadályoz téged abban, hogy te is legalább ilyen színvonalon filmezz?
Jun 20, 2012 00:02:32
törzsgyökeres
Jun 20, 2012 00:03:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A kedves Oludayo Művész Úr biztos olyan értékes személyiség, hogy rögtön két embert ér a szava. Vagy valami ilyesmi lehet a háttérben.
Majd meglátjuk.</div>
drága polgár úr korábban még arról regélt kurva nagy arccal, hogy a cselekmény idején máshol volt üzleti ügyben, és akivel tárgyalt, az igazolni fogja ezt. talán megfeledkezett arról, hogy a mobiltelefonja elárulja a hollétét, vagy talán mégsem igazolta senki az alibit, vagy talán előkerült 1-2 tanú, ki tudja. minden esetre az ügyészség 96 %-os váderedményességgel dolgozik, ezt tudod te is, vádlott.
Majd meglátjuk.</div>
drága polgár úr korábban még arról regélt kurva nagy arccal, hogy a cselekmény idején máshol volt üzleti ügyben, és akivel tárgyalt, az igazolni fogja ezt. talán megfeledkezett arról, hogy a mobiltelefonja elárulja a hollétét, vagy talán mégsem igazolta senki az alibit, vagy talán előkerült 1-2 tanú, ki tudja. minden esetre az ügyészség 96 %-os váderedményességgel dolgozik, ezt tudod te is, vádlott.
Jun 20, 2012 00:03:57
Zulu
Jun 20, 2012 00:04:44
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://youtu.be/q4v1nDa7tLY" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/q4v1nDa7tLY</a>
zulu, nem rossz a szám, de valami ilyesmire gondolok, amit persze nem ismerek,, mint ezt, kalapáccsal tudjam verni a falat, ugy üvölteni!!</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Tt6_65LDZ60" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Tt6_65LDZ60</a>
Orosz horgos pina, tangoharmomika, bulizos ritmus, metal, mi kell meg?
zulu, nem rossz a szám, de valami ilyesmire gondolok, amit persze nem ismerek,, mint ezt, kalapáccsal tudjam verni a falat, ugy üvölteni!!</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Tt6_65LDZ60" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Tt6_65LDZ60</a>
Orosz horgos pina, tangoharmomika, bulizos ritmus, metal, mi kell meg?
Jun 20, 2012 00:04:44
sodika
Jun 20, 2012 00:04:50
Különben mi az a tényező, ami megakadályoz téged abban, hogy te is legalább ilyen színvonalon filmezz?</div>
Például hogy nincs több százezer forintom:
- profi DSLR gépre
- profi objektívekre
- profi steadicamre
Hanem csak vízzel főzök, mint minden szegénylegény.
Különben mi az a tényező, ami megakadályoz téged abban, hogy te is legalább ilyen színvonalon filmezz?</div>
- profi DSLR gépre
- profi objektívekre
- profi steadicamre
Hanem csak vízzel főzök, mint minden szegénylegény.
Jun 20, 2012 00:04:50
Optimus Prime
Jun 20, 2012 00:05:10
<div class="quote"><div class="author">broni</div>linkeljetek már be valami jo!!zenét, most kezd hatni a pia, lefagyott az agyam, már a zsido katonacsajosat nézem 6-odjára::</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=NK6l8Ud-3Es" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=NK6l8Ud-3Es</a>
meg még egy
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ptOATGAPn-Q&feature=related" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ptOATGAPn-Q&feature=related</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=NK6l8Ud-3Es" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=NK6l8Ud-3Es</a>
meg még egy
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ptOATGAPn-Q&feature=related" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ptOATGAPn-Q&feature=related</a>
Jun 20, 2012 00:05:10
sodika
Jun 20, 2012 00:05:43
Na jó, alszom.
Éppen töltöm fel a Búza utcai kilakoltatásról a saját vágatlan felvételeimet. Ha már mindenki feltöltötte az övét, ne maradjak le. :D
Reggelre fel is ér.
Éppen töltöm fel a Búza utcai kilakoltatásról a saját vágatlan felvételeimet. Ha már mindenki feltöltötte az övét, ne maradjak le. :D
Reggelre fel is ér.
Jun 20, 2012 00:05:43
törzsgyökeres
Jun 20, 2012 00:08:05
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Azert az nem lenne semmi, ha egy 2 eves bortonfokozatu letoltendot kiharcolna maganak. Eleg durvan eltorzulna, miutan kijonne.</div>
én csak egy egyszerű szobafestő-mázoló vagyok, de annyit tudok, hogy 1-től 5-ös bcs-nek 3 év a középmértéke, és felfüggesztés 2 éves büntiig van.
Azert az nem lenne semmi, ha egy 2 eves bortonfokozatu letoltendot kiharcolna maganak. Eleg durvan eltorzulna, miutan kijonne.</div>
én csak egy egyszerű szobafestő-mázoló vagyok, de annyit tudok, hogy 1-től 5-ös bcs-nek 3 év a középmértéke, és felfüggesztés 2 éves büntiig van.
Jun 20, 2012 00:08:05
Zulu
Jun 20, 2012 00:09:30
én csak egy egyszerű szobafestő-mázoló vagyok, de annyit tudok, hogy 1-től 5-ös bcs-nek 3 év a középmértéke, és felfüggesztés 2 éves büntiig van.</div>
Najo, de mikortol lett ez a kozepmertekes dolog bevezetve? Nem csak azutan, hogy leutotte pakot?
én csak egy egyszerű szobafestő-mázoló vagyok, de annyit tudok, hogy 1-től 5-ös bcs-nek 3 év a középmértéke, és felfüggesztés 2 éves büntiig van.</div>
Najo, de mikortol lett ez a kozepmertekes dolog bevezetve? Nem csak azutan, hogy leutotte pakot?
Jun 20, 2012 00:09:30
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 20, 2012 00:09:35
- profi DSLR gépre
- profi objektívekre
- profi steadicamre
Hanem csak vízzel főzök, mint minden szegénylegény.</div>
Ezen a videón értelmes vágóképek vannak, feliratozások, mozognak a kamerával, nem lábakat és seggeket mutatnak, és ráadásul kiderül, hogy nagyjából mi történik. Még aláfestő zene is van. Mindez egy fillérbe sem kerül, csak nem szabadna olyan mérhetetlenül igénytelennek lenni, mint amilyen vagy.
- profi DSLR gépre
- profi objektívekre
- profi steadicamre
Ezen a videón értelmes vágóképek vannak, feliratozások, mozognak a kamerával, nem lábakat és seggeket mutatnak, és ráadásul kiderül, hogy nagyjából mi történik. Még aláfestő zene is van. Mindez egy fillérbe sem kerül, csak nem szabadna olyan mérhetetlenül igénytelennek lenni, mint amilyen vagy.
Jun 20, 2012 00:09:35
törzsgyökeres
Jun 20, 2012 00:09:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>nincs több százezer forintom </div>
én ezt nem értem. nem az van, hogy te bármire ki tudod skálázni a pénzt ami kell? a repcsiiire is kiskáláztad.
én ezt nem értem. nem az van, hogy te bármire ki tudod skálázni a pénzt ami kell? a repcsiiire is kiskáláztad.
Jun 20, 2012 00:09:55
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 20, 2012 00:13:32
Még kiegészíteném azzal, hogy akik ezt a videót készítették, nem futottak el a helyszínről, és nem bujkáltak az épület mögött a rendőrök elől.
Meg nem kaptak idegrohamot, amikor elejtettek egy laptopot.
Meg nem kaptak idegrohamot, amikor elejtettek egy laptopot.
Jun 20, 2012 00:13:32
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 20, 2012 00:14:22
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>nincs több százezer forintom </div>
én ezt nem értem. nem az van, hogy te bármire ki tudod skálázni a pénzt ami kell? a repcsiiire is kiskáláztad.</div>
Ne felejtsük, a londoni út is összejött neki.
én ezt nem értem. nem az van, hogy te bármire ki tudod skálázni a pénzt ami kell? a repcsiiire is kiskáláztad.</div>
Ne felejtsük, a londoni út is összejött neki.
Jun 20, 2012 00:14:22
törzsgyökeres
Jun 20, 2012 00:15:30
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Najo, de mikortol lett ez a kozepmertekes dolog bevezetve? Nem csak azutan, hogy leutotte pakot?</div>
a középmértéket 2010-ben vezették be orbánék, pákó megcsapása pedig tavaly történt. Sherlock Porks felült a szopórollerre ha kétséget kizáróan rábizonyítják.
Najo, de mikortol lett ez a kozepmertekes dolog bevezetve? Nem csak azutan, hogy leutotte pakot?</div>
a középmértéket 2010-ben vezették be orbánék, pákó megcsapása pedig tavaly történt. Sherlock Porks felült a szopórollerre ha kétséget kizáróan rábizonyítják.
Jun 20, 2012 00:15:30
Németország
Jun 20, 2012 00:15:56
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://youtu.be/q4v1nDa7tLY" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/q4v1nDa7tLY</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lDQ7hXMLxGc" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lDQ7hXMLxGc</a>
tessék broni! zokogj!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lDQ7hXMLxGc" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lDQ7hXMLxGc</a>
tessék broni! zokogj!
Jun 20, 2012 00:15:56
Andy Dufresne
Jun 20, 2012 00:16:25
- profi DSLR gépre
- profi objektívekre
- profi steadicamre
Nem csak ezen múlik. Szánt időt a srác a vágásra, effektekre, készített interjút és nem csak lekúrta a kamerát, azt' csá.
- profi DSLR gépre
- profi objektívekre
- profi steadicamre
Nem csak ezen múlik. Szánt időt a srác a vágásra, effektekre, készített interjút és nem csak lekúrta a kamerát, azt' csá.
Jun 20, 2012 00:16:25
Sneci Mind Tricks
Jun 20, 2012 00:23:06
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OHSGvS2GmfQ" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OHSGvS2GmfQ</a>
broni, ezt vigyázzban kell hallgatni.
ezt meg elalváshoz ajánlom:
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z65QP7b5glU" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z65QP7b5glU</a>
broni, ezt vigyázzban kell hallgatni.
ezt meg elalváshoz ajánlom:
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z65QP7b5glU" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z65QP7b5glU</a>
Jun 20, 2012 00:23:06
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 20, 2012 00:23:57
Azt magyarázd már el Sodi, hogy miért zártátok le a liftet? Azt hittétek, hogy a rendőrök nem tudnak lépcsőt mászni?
Jun 20, 2012 00:23:57
Zulu
Jun 20, 2012 00:26:07
Broni, ez is kurva jo felvetel:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FlfpzNt-swo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FlfpzNt-swo</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FlfpzNt-swo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FlfpzNt-swo</a>
Jun 20, 2012 00:26:07
Sneci Mind Tricks
Jun 20, 2012 00:26:22
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TOFFl2F5I4k" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TOFFl2F5I4k</a>
ez is komoly
ez is komoly
Jun 20, 2012 00:26:22
Sneci Mind Tricks
Jun 20, 2012 00:28:29
esetleg még táncolnál, ez is fasza:
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TOFFl2F5I4k" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TOFFl2F5I4k</a>
Jun 20, 2012 00:28:29
Sneci Mind Tricks
Jun 20, 2012 00:57:42
na broni ezt ha nem hallottad még:
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=X9uk9IcoQ0w" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=X9uk9IcoQ0w</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=X9uk9IcoQ0w" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=X9uk9IcoQ0w</a>
Jun 20, 2012 00:57:42
Sneci Mind Tricks
Jun 20, 2012 01:01:48
ehhez van szöveg is, de most
Na meló, csá.
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Arozn0wHo2Q" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Arozn0wHo2Q</a>
Na meló, csá.
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Arozn0wHo2Q" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Arozn0wHo2Q</a>
Jun 20, 2012 01:01:48
broni
Jun 20, 2012 01:23:49
na, ezek jo zenék, igazábol ákost, meg ossiánt vártam, de kellemeset csalódtam)))))))))))))
Jun 20, 2012 01:23:49
broni
Jun 20, 2012 01:29:54
<a href="http://youtu.be/q4v1nDa7tLY" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/q4v1nDa7tLY</a>
akor is a legjobb!!eszméletlen szép pofija van a csajnak
akor is a legjobb!!eszméletlen szép pofija van a csajnak
Jun 20, 2012 01:29:54
broni
Jun 20, 2012 01:31:52
<a href="http://youtu.be/tZlgNj-rIxw" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/tZlgNj-rIxw</a>
előző már volt, ez a pofis))))
előző már volt, ez a pofis))))
Jun 20, 2012 01:31:52
rácverő
Jun 20, 2012 02:08:59
ez a zene bronika!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=vI1P80lV8Qc" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vI1P80lV8Qc</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=vI1P80lV8Qc" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vI1P80lV8Qc</a>
Jun 20, 2012 02:08:59
broni
Jun 20, 2012 02:12:27
én se mindig alzéét hallgatok, ez alter country, fasza zenék vannak!!free manson!!!kill the pigs!!!
Jun 20, 2012 02:12:27
az Ombudsman ajánlása
Jun 20, 2012 02:12:42
nem lehetne, hogy sodrák kommentjei más háttérszínnel jelenjenek meg? vagy az már rasszizmus, Hahó! Soha többet nem írok ide
Jun 20, 2012 02:12:42
broni
Jun 20, 2012 02:34:37
<a href="http://www.judith.szexxx.com/sex/18/szexxx_hu_18419_8.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.judith.szexxx.com/sex/18/szexxx_hu_18419_8.jpg</a>
ezt a picsát is kinyaltam, mondjuk gabica néven, de tök mindegy))
ezt a picsát is kinyaltam, mondjuk gabica néven, de tök mindegy))
Jun 20, 2012 02:34:37
aggódó
Jun 20, 2012 02:38:20
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://www.judith.szexxx.com/sex/18/szexxx_hu_18419_8.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.judith.szexxx.com/sex/18/szexxx_hu_18419_8.jpg</a>
ezt a picsát is kinyaltam, mondjuk gabica néven, de tök mindegy))</div>
Broni miért nem újítasz be egy állandó barátnőd? Nem hiányzik már egy fix lyuk? Még a végén te is Sodika sorsára jutsz és csak a 60-as mamák maradnak.
ezt a picsát is kinyaltam, mondjuk gabica néven, de tök mindegy))</div>
Broni miért nem újítasz be egy állandó barátnőd? Nem hiányzik már egy fix lyuk? Még a végén te is Sodika sorsára jutsz és csak a 60-as mamák maradnak.
Jun 20, 2012 02:38:20
broni
Jun 20, 2012 02:46:49
aggodó:imádom a kurvázással járo izgalmat!!bazdmeg, itt vagyunk egy az űrben száguldo sárgolyón, kapjál már az eszedhez, hülye lennék nem kurvázni!))
Jun 20, 2012 02:46:49
Sodichu
Jun 20, 2012 07:02:54
"Hanem csak vízzel főzök, mint minden szegénylegény."
Te nem szegénylegény vagy. A szegénylegény én vagyok, aki felkel 5:50-kor, hogy 8-ra beérjen a munkahelyére, és addig meg tudjon csinálni ezt-azt a házban. A bankszámlám szerencsére hízik, igaz lassan. De hízik, és ezt a munkámnak köszönhetem. Neked még bankszámlád sincs, ergo érvénytelenek rád az olyan kategóriák, mint "szegény".
Így negyvenhez közeledve te legfeljebb csóróbalfasznak nevezhetnéd magad, nem szegénylegénynek. Még idejében felejtsd el azt, hogy magadat meg a szerepedet (hahahahaha) romantizálod meg heroizálod. A jelzők, amiket magadra aggatsz, nevetségesen távol állnak az igazságtól. Krónikás, szegénylegény meg az édesanyját támogató kvázifiatalember.
Te nem szegénylegény vagy. A szegénylegény én vagyok, aki felkel 5:50-kor, hogy 8-ra beérjen a munkahelyére, és addig meg tudjon csinálni ezt-azt a házban. A bankszámlám szerencsére hízik, igaz lassan. De hízik, és ezt a munkámnak köszönhetem. Neked még bankszámlád sincs, ergo érvénytelenek rád az olyan kategóriák, mint "szegény".
Így negyvenhez közeledve te legfeljebb csóróbalfasznak nevezhetnéd magad, nem szegénylegénynek. Még idejében felejtsd el azt, hogy magadat meg a szerepedet (hahahahaha) romantizálod meg heroizálod. A jelzők, amiket magadra aggatsz, nevetségesen távol állnak az igazságtól. Krónikás, szegénylegény meg az édesanyját támogató kvázifiatalember.
Jun 20, 2012 07:02:54
pilvax coffee shop
Jun 20, 2012 07:15:46
Vérprofi programozó is, ezt ne felejtsük el ;)
Jun 20, 2012 07:15:46
pilvax coffee shop
Jun 20, 2012 07:16:53
No lassan én is elpályázok a melóhelyre. Általában csak kilencre megyek be, de most még kellemes idő van, inkább betekerek még most bringával.
Jun 20, 2012 07:16:53
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 20, 2012 07:28:53
<div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>No lassan én is elpályázok a melóhelyre. Általában csak kilencre megyek be, de most még kellemes idő van, inkább betekerek még most bringával.</div>
Vigyázz magadra! Hiszen Sodi megmondta, hogy a városban biciklizni veszélyes.
Gondolom Pál Marci a 8000 km-es túrán nagy ívben elkerül majd minden várost, és csak az elkerülő utakig jut.
Vigyázz magadra! Hiszen Sodi megmondta, hogy a városban biciklizni veszélyes.
Gondolom Pál Marci a 8000 km-es túrán nagy ívben elkerül majd minden várost, és csak az elkerülő utakig jut.
Jun 20, 2012 07:28:53
Lelki Verető
Jun 20, 2012 07:53:27
Az is érdekes, hogy Sodinak milyen képe van a városról. Városban lakom, természetesen vidéken. Itt szinte biztonságosabb (és megszokottabb) dolog biciklizni, mint gyalogolni vagy autózni. Ez is azt mutatja, hogy a világképe a Nagykörút - Páty tengelyt fedi le, a többi Mordor. :)
Jun 20, 2012 07:53:27
Latinovits
Jun 20, 2012 08:55:23
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Az is érdekes, hogy Sodinak milyen képe van a városról. Városban lakom, természetesen vidéken. Itt szinte biztonságosabb (és megszokottabb) dolog biciklizni, mint gyalogolni vagy autózni. Ez is azt mutatja, hogy a világképe a Nagykörút - Páty tengelyt fedi le, a többi Mordor. :)</div>
és még az a világkép is torz, az a rész ugyanis pont nem veszélyes biciklin. sok a bicikliút vagy bringasáv, viszonylag nagy a tér, abszolút mentes a balesetveszélytől, ha az ember ismeri a kreszt, és képes az autósok manőverezéséből rájönni arra, mit akarnak csinálni úgy 1 másodperc múlve. igaz, ez snecitől két dolgot feltételezne, tanulási képességet és mások fejébe való minimális belelátást. ő mindkettőre képtelen, szóval ilyen életösztönnel még a Recskakanapé-szomszéd utca távra is valóban képtelen
és még az a világkép is torz, az a rész ugyanis pont nem veszélyes biciklin. sok a bicikliút vagy bringasáv, viszonylag nagy a tér, abszolút mentes a balesetveszélytől, ha az ember ismeri a kreszt, és képes az autósok manőverezéséből rájönni arra, mit akarnak csinálni úgy 1 másodperc múlve. igaz, ez snecitől két dolgot feltételezne, tanulási képességet és mások fejébe való minimális belelátást. ő mindkettőre képtelen, szóval ilyen életösztönnel még a Recskakanapé-szomszéd utca távra is valóban képtelen
Jun 20, 2012 08:55:23
Géntolvaj református
Jun 20, 2012 09:30:48
<div class="quote"><div class="author">broni</div>aggodó:imádom a kurvázással járo izgalmat!!bazdmeg, itt vagyunk egy az űrben száguldo sárgolyón, kapjál már az eszedhez, hülye lennék nem kurvázni!))</div>
Broni, Magyarországon viszonylag kevés a náci-komcsi-cionista, rácszopó, pisiszexes alkesz van, ezért nagy érvágás lenne ennek a kis országnak, ha te nem lennél többé. Kell az utánpótlás. Kell egy kis-Broni, aki halálod után is tovább viszi a lángot. Show must go on! Ha mag nélkül hullasz el, ki fogja kiverni a szaracént Európából?
Broni, Magyarországon viszonylag kevés a náci-komcsi-cionista, rácszopó, pisiszexes alkesz van, ezért nagy érvágás lenne ennek a kis országnak, ha te nem lennél többé. Kell az utánpótlás. Kell egy kis-Broni, aki halálod után is tovább viszi a lángot. Show must go on! Ha mag nélkül hullasz el, ki fogja kiverni a szaracént Európából?
Jun 20, 2012 09:30:48
sodileaks
Jun 20, 2012 10:13:37
mai hol döntögetitek a rendszert az elmebeteg haverjaiddal púpos?
Jun 20, 2012 10:13:37
Stern Mózi
Jun 20, 2012 10:58:40
Recsike, most akkor repcsii vagy a bicaj van tervbe veve?
Jun 20, 2012 10:58:40
törzsgyökeres
Jun 20, 2012 11:24:51
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>mai hol döntögetitek a rendszert az elmebeteg haverjaiddal púpos?</div>
ma a féjszen harcol recsító. eddig 2 poszt, de lesz az még 12 is.
ma a féjszen harcol recsító. eddig 2 poszt, de lesz az még 12 is.
Jun 20, 2012 11:24:51
sodika
Jun 20, 2012 11:41:07
Hermán Péter újabb kártérítés küszöbén áll.
Tegnapi felvétel.
66 másodperces videó
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=XThlAuv3fgk" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XThlAuv3fgk</a>
Vágatlanul (6 perc):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=dboy4bjNh7o" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dboy4bjNh7o</a>
Tegnapi felvétel.
66 másodperces videó
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=XThlAuv3fgk" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XThlAuv3fgk</a>
Vágatlanul (6 perc):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=dboy4bjNh7o" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dboy4bjNh7o</a>
Jun 20, 2012 11:41:07
sodileaks
Jun 20, 2012 11:48:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hermán Péter újabb kártérítés küszöbén áll.
</div>
múltkor tényleg megverték a rendőrök ezt a vén gecit? amennyiben igen, sajnos nem eléggé...
</div>
múltkor tényleg megverték a rendőrök ezt a vén gecit? amennyiben igen, sajnos nem eléggé...
Jun 20, 2012 11:48:28
sneciakiraly
Jun 20, 2012 12:07:35
- profi DSLR gépre
- profi objektívekre
- profi steadicamre
Korlátlan skálázási lehetőséggel miért nincs ezekre pénzed?
- profi DSLR gépre
- profi objektívekre
- profi steadicamre
Korlátlan skálázási lehetőséggel miért nincs ezekre pénzed?
Jun 20, 2012 12:07:35
Jörg Haider
Jun 20, 2012 12:08:10
Sodi bazdmeg!
Azt áruld el nekem, hogy egyszer csak egyszer az életben te és a retardált ingyenélő nyugger haverjaid, miért nem úgy demonstráltok, hogy rendbe tesztek valamit?!
Lehet menni példát mutatni és a nagy hőségben vizet osztani, vagy kertet gondozni vagy az isten tudja mennyi hatékonyabb és látványosabb munka van amivel elismerést vívhattok ki!
De ti? Ültök a karosszékben, lakásban dohányoztok, pereltek mindenkit a jogosnak vélt sérelmek miatt, zabáljátok az űrközi követeket és még sorolhatnám.
Kiabáltok bele a világba a jogtalanság meg erkölcstelenség miatt.
Te ingyenélők gyöngye!
Azt áruld el nekem, hogy egyszer csak egyszer az életben te és a retardált ingyenélő nyugger haverjaid, miért nem úgy demonstráltok, hogy rendbe tesztek valamit?!
Lehet menni példát mutatni és a nagy hőségben vizet osztani, vagy kertet gondozni vagy az isten tudja mennyi hatékonyabb és látványosabb munka van amivel elismerést vívhattok ki!
De ti? Ültök a karosszékben, lakásban dohányoztok, pereltek mindenkit a jogosnak vélt sérelmek miatt, zabáljátok az űrközi követeket és még sorolhatnám.
Te ingyenélők gyöngye!
Jun 20, 2012 12:08:10
szeszesember
Jun 20, 2012 12:09:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hermán Péter újabb kártérítés küszöbén áll.</div>Meg egy kibaszott nagy taslién, amit tőlem fog kapni ez az élősködő féreg. Felháborító, hogy az ilyeneket nem lövik tarkón izibe'.
Jun 20, 2012 12:09:08
Jörg Haider
Jun 20, 2012 12:13:30
Sodi bazdmeg, veszek én nektek ásót meg szerszámokat ha ez az akadály, nekem nem probléma. Olyan 66 másodperces videót akarunk ami PÉLDA ÉRTÉKŰ lehet a most felnövő generációnak is. Látni akarom, hogy hasznos dolgot csináltok. (Ezalatt nem a kamerába faszverést értem)
Valahol már biztosan járni tanul az a kis retardált gyp-s barom akinek majd 50 éves fejjel te leszel a példaképe.
Valahol már biztosan járni tanul az a kis retardált gyp-s barom akinek majd 50 éves fejjel te leszel a példaképe.
Jun 20, 2012 12:13:30
Andy Dufresne
Jun 20, 2012 12:18:38
<div class="quote"><div class="author">Jörg Haider</div>Sodi bazdmeg!
Te ingyenélők gyöngye!</div>
Osszatok vizet es kozben koppanyos szorolapokat is, beszelgessetek az emberekkel kozben es ne a nyomorek fapajzsokkal szorakozzatok. Sokkal hatekonyabb lenne.
Te ingyenélők gyöngye!</div>
Osszatok vizet es kozben koppanyos szorolapokat is, beszelgessetek az emberekkel kozben es ne a nyomorek fapajzsokkal szorakozzatok. Sokkal hatekonyabb lenne.
Jun 20, 2012 12:18:38
Sneci Mind Tricks
Jun 20, 2012 12:19:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hermán Péter újabb kártérítés küszöbén áll.
Tegnapi felvétel.
66 másodperces videó
Vágatlanul (6 perc):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=dboy4bjNh7o" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dboy4bjNh7o</a></div>
csak azt áruld el, miért szemét az ilyen rendszer. marcsi haverod bringatúráját is ők fizetik, nem? Egy határozottabb állam úgy a tökötökre lépne, hogy kanadáig futnátok ajvékolva.
Tegnapi felvétel.
66 másodperces videó
Vágatlanul (6 perc):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=dboy4bjNh7o" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dboy4bjNh7o</a></div>
csak azt áruld el, miért szemét az ilyen rendszer. marcsi haverod bringatúráját is ők fizetik, nem? Egy határozottabb állam úgy a tökötökre lépne, hogy kanadáig futnátok ajvékolva.
Jun 20, 2012 12:19:55
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™