megoldotta. egy német intenzíven agonizál..shiker!!!!!!!!!!
barbi?????????8 mg xanra, 9 sör, meg 4 altato, zopiclone..........feleségül jöhetsz hozzám!!!!!!!
mert vérprofi
énn sem értem mikéntt túd enyire lyól irní! Tallán ha majd már únokk fözni a kószteszban akór nyelvvtanárr lesszek! Érdekkel az éddes anyanyelvűnk is!
nekem kel, nagyón fínóm becsínált levestt foggok fözní belöle. ígazi degúsztácíóss menű lessz!
*gőzerővel dolgozik*
Juszt sem!
Szokásos téma, aprócigány megint kamerázgatott valahol, engedély nélkül, ezért újabb(?) eljárás indult ellene.
Már nem tudom követni, visszakapta legutóbb a vackait, vagy szerzett másikat, vagy ez még az az eset,..
.... nekem egy újabbnak tűnik.
hejjj BV gecc! már vágom a centit. még 14 napocska.
Lesz köszfetyítyés?
persze, gyere a maglódi végre majd rajzolj a levegőbe mint a cigányok
már, hogy ne lenne. felsőágy, dohányzó-nemdolgozó körlet.
Kizárta sneckó sérvét agyhullámok segítségével.
köztörvényes botlásocska volt
Azta, micsoda esemény. Engem kb. 25 alkalommal, bár nem a Gestapo hanem a sima magyar rendőrség. Most legutóbb vicceskedni akart az egyik, merthogy betört a csúcstechnika és nincs már tintázgatás mint anno, hanem scanneli a gép a kezed.
Szóval azt mondja nekem a viccesrendőr hadnagyka, hogy akkor most tegyem oda a homlokom is. Várta a kis buzi, hogy zavarba jövök, tényleg nem önfényezés, de a helységben tartózkodó egyenruhás főtörzs szólt a kis parasztnak, hogy "vele inkább ne" :-)
Hazudnék ha azt mondanám nem esett jól, pedig nekem csak az ismerőseim állatok, én békés vagyok.
Nem olyan hülye az. Spanom meglépett bulizni regisztrációs őrizetből egy háztömbre. Nagyon megérte, mert másnap már bent alukálta ki a partyt. Faszok.
A sitten majd villámgyors mozdulatokkal szétkaszablokkolom, aki megtámad.
Kizáródott sérvvel nem valószínű, de ki tudja?! xD
Az éles szemű német dokik lehet, hogy felfedeztek nála még egyet s mást. Az egészségi állapotát tekintve az ortopédiai osztálytól kezdve fogászaton keresztül az urológiáig bejárhatná az egész kórházat.
akkor inkább nyissuk ki a gázt!
A sérvműtéttel összekötve meg tudják csinálni a körülmetélést is.
Állítólag Zsodi a borzasztó magyarországi antiszemitizmusra hivatkozott, amikor megkérdezték, hogy mégis miért van előbőr a pitonján. RGL-t megszégyenítően nácikurvázta a magyarokat, így grátisz volt a körülmetélés. A sebészorvos azt mondta, hogy ennyi túrót régen látott már fityma alatt, bár impotenseknél ez nem olyan ritka, pláne ha minimális személyes higiénia társul hozzá. A penész viszont még őt is megdöbbentette.
Néha megraknák? Akkor mindjárt magáravállalja az egész questor balhét :-)
Viccen kívül : tényleg ennyire gyakori bent a nemi erőszak?
Csak a barátnőd kérdezi, ugye? XDDDDD
Bevédem!
Ha már az adakozásnál tartunk, akkor esetleg belém is tehetnének valamit az urak. Mármint az alapítványomba, nem kell félreérteni xD
Fekete úr, ön is inkább az alapítványomba tenné azt a pénzt, amit alkohol és drogok vásárlására költ!!
mi van csuhás, hány ministránst kúrtal ma seggbe?????
Kivételesen megtöröm a csendet aztán soha többet nem írok ide.
Na szóval nem is olyan hülye ez a Trump, mint ahogy a liberálzsidó média hangoztatja. Igenis tessék arra szavazni,akinek megkérdőjelezhetetlenül átlagon felüli az intimmérete. Szerintem Én is elindulok a következő elnökválasztáson, persze előbb meggyőzöm a hazai pártokat,hogy közvetlenül lehessen elnököt választani. A fő kapány mondanivalón meg már nem is kell gondolkodnom, mert Trump emberei kitalálták. Így kell dolgoztatni ingyen profikat. Tessék.
Azt mondtam már,hogy hogyan lehet 50 oldalt ingyen fénymásolni?
Soha többet nem írok ide
jaja, amerikai muzikelbe, mi is láttuk:
www.youtube.com/watch?v=rN7pkFNEg5c
ez a butacigányozás amúgy elég snecis, csak nem a kakidetektív ismerteti a kihallgatási technikákat?
Esta nem játszik? Akkor te dolgozni mész ki? Az hazaárulás hahó!
Valószínűleg RGL bátyja. Totál ugyanúgy néznek ki.
Nagyon helyes. Ott van szükség igazán egy hídemberre,aki majd mond valami okosat,aztán ezért fizeti a kárpit.
aljas zsidó géntolvajozásra gondolsz?
Egyre kevèsbè. Inkább a fiatalkorúak között gyakoribb.
De hallottam már visítani elsőáldozó Julcsikát a Venyigèben. Sajnáltam szegènyt de ott èrdemes fèlretenni az igazságèrzeted ès jobb magadra koncentrálni.
nekem nem lenne jó a sitt, jóképű vok, és aranyerem van..élve nem kapnak el!!!!!!!!!!!!
kellemes magömlést..én ledöglök, mer másnapos vok............
én lyelentkesztem de nem atták pedik nagyón fínóm foggásokat fösztem vólna a német rendör úraknak is!!
Ez az infó nem a "családtól" van, hanem egy régebbi forrás mesélte, hogy volt olyan videó, amit meg sem lehetett vágni, mert végig a cipőjét vagy a falat vette.
Voltak olyan videói is, ahol végig a farkát vette. Nem láttam, mesélték xD
Ez azért durva. Azt gondolnám,hogy azért a rabokra rohadtul figyelnek, meg hogy önmagukat is moderálják, mert nem akarnak még többet bent lenni, de ezek szerint nem így van. Az is elgondolkoztató,hogy ha többen vannak,akkor a többieket ez nem zavarja? Vagy bebuzul mindenki? Azt nem vetik meg bent, aki megkúr másokat?
ki a "család"? ki az otthoniak?
Vera néni? a hölgyúr? vagy ki?
Azt nem tudom, de Rolinak szokott D
Már nem szokott. Egyszerűen kiesik. Hála neked Xd
Munkád gyümölcse: szebb testtartás, nő az önbizalom, javul a gerinc terhelhetősége, mozgékonyabb ízületek
Azt kihagyta, hogy homoszex még másik fél beleegyezésével is kizárva. Laci, itt a vissza nem térő alkalom!
hoztál harcsát hollandból(érted))))))
ha igen, hogyért adod??????
holjár a menet??????????!!!!!!!!!!!!!!!
Helyfüggő a dolog. Van ahol jobbak a körülmények és normálisak a smasszerek is. Léteznek egészen elit helyek is, ahol az elítélteknek saját kulcsuk van a körlethez, ami inkább egy szobára hasonlít.
Na, a Venyige-Kozma nem ilyen. Baracska megint más, Kecskeméten voltam nagyon jó helyen.
Persze, a többség nagyon vigyáz a kedvezményére és kerüli a bajt de erőszak (nem csak nemi, Lacikám) van bőven így is.
Általában csak a legszélsőségesebb esetben fordul az áldozat a kápókhoz, mert utána rajta lesz vamzer bélyeg, azt meg nem kívánom senkinek. Meg nem is szép dolog panaszkodni, viszont amikor az 50 kilós csórikámat elkapja 3 bikanyakú cigány és utána feldörzsöli őket azt megértem, mégis mi a faszt tehetne? De az ilyet általában végül elkülönítik. Gyakoriak a lopkodások és a lehúzások, aki kicsit is gyengébb annak pl. nem sok marad a csomagjából. Meg azért tudni kell beilleszkedni és érdemes tudomásul venni, hogy nem agysebész konferenciára utalták be.
A smasszerek a világ legnagyobb patkányai, sokan közülük szabályosan szadisták. Nemhogy nem figyelnek semmire, de gecik.
Civilben meg fosnak. Egyszer a fóti Coraban találkoztam egyik kedvencemmel, miatta ültem tovább 3 hónapot. Állt mint a sült hal, ráköszöntem, hogy szevasz patkány, semmit nem mert visszaszólni eltolta a kocsit.
Viszont volt olyan, amelyik leült velünk sakkozni meg kártyázni, sőt hozott be mekis kaját. Volt olyan, hogy látogatás napon a szintes végigrohant, hogy olyan kurva jó csaj jött be valakihez, menjünk az ablakhoz nézzük meg. De ez 100-ból 1.
A többiben patkányvér folyik. A "ne csak őrizd, gyűlöld is" szelleme ott figyel még a levegőben, akármit is mondanak a tábornokok meg mindenféle politikusok.
neteni nem lehet a sittről??????????
Szerző:
broni
Mar 03, 2016 23:09:36
Válasz
(2)
igyunk!bewzárt a kocsma, urolsó vendég, de folytatom!kecik!halál sodira
Mar 03, 2016 23:09:36
broni
Mar 03, 2016 23:24:07
ki fog baszni?!!!!!!!!!!!!fontos!!!!!!!!!!
Mar 03, 2016 23:24:07
konzerv vér
Mar 03, 2016 23:26:40
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 11810] x5) Nov 01, 2014 00:30:17 Válasz vote up vote down (0)
Felkérdező Ferenc:
Melópénz = programozás
A lakhatásomat 100%-ig ilyen pénzből oldottam meg Berliben.
És egy fillért sem kötődik ebből, amit albérleti díjra költöttem sem a Rocskai Gergőhöz, se máshoz a családjában.
A lakhatásomat 100%-ig egyedül oldottam meg, és oldom meg most is.
Felkérdező Ferenc:
Melópénz = programozás
És egy fillért sem kötődik ebből, amit albérleti díjra költöttem sem a Rocskai Gergőhöz, se máshoz a családjában.
Mar 03, 2016 23:26:40
broni
Mar 04, 2016 00:06:23
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 11810] x5) Nov 01, 2014 00:30:17 Válasz vote up vote down (0)
Felkérdező Ferenc:
Melópénz = programozás
Felkérdező Ferenc:
Melópénz = programozás
megoldotta. egy német intenzíven agonizál..shiker!!!!!!!!!!
Mar 04, 2016 00:06:23
Schwezoff David
Mar 04, 2016 01:07:13
Na melo, csa
Mar 04, 2016 01:07:13
broni
Mar 04, 2016 01:21:13
Na melo, csa
barbi?????????8 mg xanra, 9 sör, meg 4 altato, zopiclone..........feleségül jöhetsz hozzám!!!!!!!
Mar 04, 2016 01:21:13
broni
Mar 04, 2016 02:01:52
oszt nemhiszik a kocsmba, hogy barbi az enyém lesz..........
anyám monár krisztiáné
tajgi sodit elkparja
jabba-bécigány csiklón vágott nő.-pukli, a retek tanár
anyám monár krisztiáné
tajgi sodit elkparja
jabba-bécigány csiklón vágott nő.-pukli, a retek tanár
Mar 04, 2016 02:01:52
broni
Mar 04, 2016 02:37:19
spriccelt már valaki?????????????
amugy anyatejet veszek!!!!!!!!!!!!
amugy anyatejet veszek!!!!!!!!!!!!
Mar 04, 2016 02:37:19
broni
Mar 04, 2016 03:06:15
élő kapcsoltan vagyok a hamburgi kórházzal, sodi szrvei nem kellenek senkinek!!!!!!!!!
Mar 04, 2016 03:06:15
broni
Mar 04, 2016 04:02:19
hejjj trump!!!!
Mar 04, 2016 04:02:19
malmöi legendáré cigány
Mar 04, 2016 04:07:53
Snecinek lázálmában lepereg szeme előtt az élete...
Mar 04, 2016 04:07:53
Péniszmentő
Mar 04, 2016 09:22:52
Ezt már régóta meg akartam kérdezni: Hogy a fenébe tud Bronislaw prof ennyi tudatmódosító után is viszonylag typo-mentesen írni? :D
Mar 04, 2016 09:22:52
Brian
Mar 04, 2016 09:44:18
Ezt már régóta meg akartam kérdezni: Hogy a fenébe tud Bronislaw prof ennyi tudatmódosító után is viszonylag typo-mentesen írni? :D
mert vérprofi
Mar 04, 2016 09:44:18
papúcsós gréccsi tanár úr
Mar 04, 2016 10:36:30
énn sem értem mikéntt túd enyire lyól irní! Tallán ha majd már únokk fözni a kószteszban akór nyelvvtanárr lesszek! Érdekkel az éddes anyanyelvűnk is!
Mar 04, 2016 10:36:30
papúcsoss dzsémi olíver
Mar 04, 2016 10:54:54
élő kapcsoltan vagyok a hamburgi kórházzal, sodi szrvei nem kellenek senkinek!!!!!!!!!
nekem kel, nagyón fínóm becsínált levestt foggok fözní belöle. ígazi degúsztácíóss menű lessz!
Mar 04, 2016 10:54:54
svájci fekete juhászkutya
Mar 04, 2016 12:36:48
ezmiez?
Gábor Rácz 7 új fényképet töltött fel.
Tegnap, 11:12 ·
Újabb koncepciós eljárás, kizárólag oknyomozói munkám ellen.
www.facebook.com/racz.gabor.laszlo/posts/247622485569827?pnref=story
www.facebook.com/racz.gabor.laszlo/posts/247622485569827?pnref=story
Mar 04, 2016 12:36:48
satan system
Mar 04, 2016 12:41:43
ezmiez?
facebook.com/racz.gabor.laszlo/posts/247622485569827?pnref=story
facebook.com/racz.gabor.laszlo/posts/247622485569827?pnref=story
*gőzerővel dolgozik*
Mar 04, 2016 12:41:43
Andi
Mar 04, 2016 12:46:48
SoDI, írd le kérlek melyik hamburgi kórházban ápolnak, szeretnélek meglátogatni és bocsánatot kérni tőled!
Mar 04, 2016 12:46:48
asodi
Mar 04, 2016 12:48:47
SoDI, írd le kérlek melyik hamburgi kórházban ápolnak, szeretnélek meglátogatni és bocsánatot kérni tőled!
Juszt sem!
Mar 04, 2016 12:48:47
kisírt szemű recskapók
Mar 04, 2016 12:52:12
ezmiez?
Újabb koncepciós eljárás, kizárólag oknyomozói munkám ellen
Újabb koncepciós eljárás, kizárólag oknyomozói munkám ellen
Szokásos téma, aprócigány megint kamerázgatott valahol, engedély nélkül, ezért újabb(?) eljárás indult ellene.
Már nem tudom követni, visszakapta legutóbb a vackait, vagy szerzett másikat, vagy ez még az az eset,..
.... nekem egy újabbnak tűnik.
Mar 04, 2016 12:52:12
Aczél elvtárs
Mar 04, 2016 13:18:43
Hulla részeg vagyok :-)))))
Mar 04, 2016 13:18:43
Aczél elvtárs
Mar 04, 2016 13:19:44
hejjj trump!!!!
Mar 04, 2016 13:19:44
-
Mar 04, 2016 13:24:37
Lesz köszfetyítyés?
Mar 04, 2016 13:24:37
Aczél elvtárs
Mar 04, 2016 13:27:09
Lesz köszfetyítyés?
persze, gyere a maglódi végre majd rajzolj a levegőbe mint a cigányok
Mar 04, 2016 13:27:09
Péniszmentő
Mar 04, 2016 13:30:54
"A III. objektumban a fogvatartottak elhelyezésére két, egyenként 11 szintes börtönépület szolgál, amelynek tetőterében egy-egy sétaudvart alakítottak ki. Ezekben az épületekben kizárólag férfi fogvatartottakat helyeznek el.
Az objektum területén a szolgálati kutyák számára korszerű kutyatelepet létesítettek. A szolgálati kutyák napi alkalmazása széles körű: a fogvatartottak szabadlevegőn tartózkodásának biztosítása, nagyobb létszámú fogvatartotti csoport kísérése, kivételes esetben bírósági tárgyalások, továbbá fogvatartott temetésre történő előállítása, az intézeten kívüli területen történő munkáltatásának biztosítása, valamint járőrözés."
Szolgálati sertéseknek nincs ól? *összekacsint*
Az objektum területén a szolgálati kutyák számára korszerű kutyatelepet létesítettek. A szolgálati kutyák napi alkalmazása széles körű: a fogvatartottak szabadlevegőn tartózkodásának biztosítása, nagyobb létszámú fogvatartotti csoport kísérése, kivételes esetben bírósági tárgyalások, továbbá fogvatartott temetésre történő előállítása, az intézeten kívüli területen történő munkáltatásának biztosítása, valamint járőrözés."
Mar 04, 2016 13:30:54
Aczél elvtárs
Mar 04, 2016 13:33:01
már, hogy ne lenne. felsőágy, dohányzó-nemdolgozó körlet.
Mar 04, 2016 13:33:01
Mortal Danger
Mar 04, 2016 13:34:46
le vagyok maradva, szabad tudni Aczél trollégát miért varrják be?
Mar 04, 2016 13:34:46
Péniszmentő
Mar 04, 2016 13:35:26
Kizárta sneckó sérvét agyhullámok segítségével.
Mar 04, 2016 13:35:26
Aczél elvtárs
Mar 04, 2016 13:36:36
köztörvényes botlásocska volt
Mar 04, 2016 13:36:36
retardfigyelő
Mar 04, 2016 14:07:43
Gábor Rácz
39 perce ·
Tegnap a gestapo RABOSITOTT. Folytatodik A TERROR ellenem!
39 perce ·
Mar 04, 2016 14:07:43
Aczél elvtárs
Mar 04, 2016 14:16:59
Gábor Rácz
39 perce ·
39 perce ·
Azta, micsoda esemény. Engem kb. 25 alkalommal, bár nem a Gestapo hanem a sima magyar rendőrség. Most legutóbb vicceskedni akart az egyik, merthogy betört a csúcstechnika és nincs már tintázgatás mint anno, hanem scanneli a gép a kezed.
Szóval azt mondja nekem a viccesrendőr hadnagyka, hogy akkor most tegyem oda a homlokom is. Várta a kis buzi, hogy zavarba jövök, tényleg nem önfényezés, de a helységben tartózkodó egyenruhás főtörzs szólt a kis parasztnak, hogy "vele inkább ne" :-)
Hazudnék ha azt mondanám nem esett jól, pedig nekem csak az ismerőseim állatok, én békés vagyok.
Mar 04, 2016 14:16:59
Klapka
Mar 04, 2016 14:17:15
Miért nem fizet STK-val?
"Nem szégyelljük elmondani. hogy az egész napos hangosításnak akadályát képezi az is,hogy takarékoskodnunk kell az üzemanyaggal, mivel a finanszírozásunkat magam biztosítom a keresetlevél jelenleg éjszakai megírásával , illetve az általatok küldött adományokból kell mindent finanszíroznunk. Idáig csak a hangágyú alkatrészei belekerült 200.000 forintba. Ezért kérjük, hogy aki szimpatizál a cselekvéseinkkel, támogasson bennünket lehetőségeihez mérten. Az adományokat utalni tudjátok Törökné Juhász Ilona Sberbank -nál vezetett 14100141-12123349-01000006 számú számlájára, illetve elküldhetitek a postai csekken, vagy levélborítékban elsőbbségivel a posta címemre: Borbély József 6000 Kecskemét tavaszmező utca 18."
"Nem szégyelljük elmondani. hogy az egész napos hangosításnak akadályát képezi az is,hogy takarékoskodnunk kell az üzemanyaggal, mivel a finanszírozásunkat magam biztosítom a keresetlevél jelenleg éjszakai megírásával , illetve az általatok küldött adományokból kell mindent finanszíroznunk. Idáig csak a hangágyú alkatrészei belekerült 200.000 forintba. Ezért kérjük, hogy aki szimpatizál a cselekvéseinkkel, támogasson bennünket lehetőségeihez mérten. Az adományokat utalni tudjátok Törökné Juhász Ilona Sberbank -nál vezetett 14100141-12123349-01000006 számú számlájára, illetve elküldhetitek a postai csekken, vagy levélborítékban elsőbbségivel a posta címemre: Borbély József 6000 Kecskemét tavaszmező utca 18."
Mar 04, 2016 14:17:15
Péniszmentő
Mar 04, 2016 14:19:10
index.hu/gazdasag/2016/03/04/meszaros_lorinc_disznoit_eszik_majd_chileben/
Rendőrtrolloknak jelezném, hogy szökik P. Tamás.
Mar 04, 2016 14:19:10
Aczél elvtárs
Mar 04, 2016 14:21:25
index.hu/gazdasag/2016/03/04/meszaros_lorinc_disznoit_eszik_majd_chileben/
Nem olyan hülye az. Spanom meglépett bulizni regisztrációs őrizetből egy háztömbre. Nagyon megérte, mert másnap már bent alukálta ki a partyt. Faszok.
Mar 04, 2016 14:21:25
Škoda Superb
Mar 04, 2016 14:22:19
Hamburgi troll, arról valami info, hogy mikor szabadul Endre a börtönből kórházból?
Mar 04, 2016 14:22:19
Aczél elvtárs
Mar 04, 2016 14:40:59
Megjött minuszozó Róli vagy a tiszafaszomi herbáldíler :-))))
Te kisboros, te ne kerülj sittre, ez egy baráti jótanács. Tajgi lavírozgat, TC szintén, Sodit a fogyatékossága miatt csak néha megraknák és kész. De téged a nagy pofáddal... haveromnak most lett az egy éves büntijéből egy laza nyolcas mert rendberakta az állkapcsát valakinek egy stokival, valami tartozás miatt.
Engem minuszozhatsz, ez a legnagyobb gondom most, de ne kerülj sittre, fohászkodj istenhez mert onnan nem jössz ki élve.
Te kisboros, te ne kerülj sittre, ez egy baráti jótanács. Tajgi lavírozgat, TC szintén, Sodit a fogyatékossága miatt csak néha megraknák és kész. De téged a nagy pofáddal... haveromnak most lett az egy éves büntijéből egy laza nyolcas mert rendberakta az állkapcsát valakinek egy stokival, valami tartozás miatt.
Engem minuszozhatsz, ez a legnagyobb gondom most, de ne kerülj sittre, fohászkodj istenhez mert onnan nem jössz ki élve.
Mar 04, 2016 14:40:59
álzsír
Mar 04, 2016 14:45:35
A sitten majd villámgyors mozdulatokkal szétkaszablokkolom, aki megtámad.
Mar 04, 2016 14:45:35
stressznélküli nyugi
Mar 04, 2016 14:47:08
Endrét nem ebben a kórházban kezelik?
www.uke.de/kliniken-institute/kliniken/psychiatrie-und-psychotherapie/
www.uke.de/kliniken-institute/kliniken/psychiatrie-und-psychotherapie/
Mar 04, 2016 14:47:08
Škoda Superb
Mar 04, 2016 14:49:34
Endrét nem ebben a kórházban kezelik?
uke.de/kliniken-institute/kliniken/psychiatrie-und-psychotherapie/
uke.de/kliniken-institute/kliniken/psychiatrie-und-psychotherapie/
Mar 04, 2016 14:49:34
stressznélküli nyugi
Mar 04, 2016 14:54:56
Az éles szemű német dokik lehet, hogy felfedeztek nála még egyet s mást. Az egészségi állapotát tekintve az ortopédiai osztálytól kezdve fogászaton keresztül az urológiáig bejárhatná az egész kórházat.
Mar 04, 2016 14:54:56
német orvosok
Mar 04, 2016 14:57:06
*Sodi púpját flexelik*
Mar 04, 2016 14:57:06
broni
Mar 04, 2016 15:13:01
-endre úr, mássszon be a krematóriumba!!!!!
-elnézést, de még élek.....
-nem pofázik!!!!!!!!
-nem pofázik!!!!!!!!
Mar 04, 2016 15:13:01
asodi
Mar 04, 2016 15:15:59
-endre úr, mássszon be a krematóriumba!!!!!
-nem pofázik!!!!!!!!
-nem pofázik!!!!!!!!
akkor inkább nyissuk ki a gázt!
Mar 04, 2016 15:15:59
trendbeli garázdaság
Mar 04, 2016 15:22:28
Mar 04, 2016 15:22:28
stressznélküli nyugi
Mar 04, 2016 15:50:39
Mar 04, 2016 15:50:39
trendbeli garázdaság
Mar 04, 2016 16:03:47
Állítólag Zsodi a borzasztó magyarországi antiszemitizmusra hivatkozott, amikor megkérdezték, hogy mégis miért van előbőr a pitonján. RGL-t megszégyenítően nácikurvázta a magyarokat, így grátisz volt a körülmetélés. A sebészorvos azt mondta, hogy ennyi túrót régen látott már fityma alatt, bár impotenseknél ez nem olyan ritka, pláne ha minimális személyes higiénia társul hozzá. A penész viszont még őt is megdöbbentette.
Mar 04, 2016 16:03:47
Laci
Mar 04, 2016 16:05:01
Mar 04, 2016 16:05:01
trendbeli garázdaság
Mar 04, 2016 16:09:11
Csak a barátnőd kérdezi, ugye? XDDDDD
Mar 04, 2016 16:09:11
Frankel Zsini
Mar 04, 2016 16:17:10
Klein hittestvér!
Befizetési késedelmet jelez a nyilvántartásunk a nevedre. Feltehetőleg elhagytad a csekket, semmi gond, előfordul. Csatoltunk egy újat. 8 napon belül legyél szíves!
Befizetési késedelmet jelez a nyilvántartásunk a nevedre. Feltehetőleg elhagytad a csekket, semmi gond, előfordul. Csatoltunk egy újat. 8 napon belül legyél szíves!
Mar 04, 2016 16:17:10
broni
Mar 04, 2016 16:20:07
pukli, szétbaszom az agyad köcsög dózsás keci!!!!!!!!!
Mar 04, 2016 16:20:07
Szőke
Mar 04, 2016 16:29:43
pukli, szétbaszom az agyad köcsög dózsás keci!!!!!!!!!
Bevédem!
Mar 04, 2016 16:29:43
broni
Mar 04, 2016 16:59:20
Szóval azoknak az amerikaiak, akik a saját bevallása szerint nagyfaszú elnökjelöltet akarják támogatni, Trumpra kell szavazniuk.
trump the win!!!!!!!!!!!
trump the win!!!!!!!!!!!
Mar 04, 2016 16:59:20
Pajor atya
Mar 04, 2016 17:14:15
Klein hittestvér!
Ha már az adakozásnál tartunk, akkor esetleg belém is tehetnének valamit az urak. Mármint az alapítványomba, nem kell félreérteni xD
Mar 04, 2016 17:14:15
Pajor atya
Mar 04, 2016 17:16:47
Szóval azoknak az amerikaiak, akik a saját bevallása szerint nagyfaszú elnökjelöltet akarják támogatni, Trumpra kell szavazniuk.
trump the win!!!!!!!!!!!
trump the win!!!!!!!!!!!
Fekete úr, ön is inkább az alapítványomba tenné azt a pénzt, amit alkohol és drogok vásárlására költ!!
Mar 04, 2016 17:16:47
broni
Mar 04, 2016 17:19:49
mi van csuhás, hány ministránst kúrtal ma seggbe?????
Mar 04, 2016 17:19:49
ál sodi
Mar 04, 2016 17:46:32
trump the win!!!!!!!!!!!
trump the win!!!!!!!!!!!
Kivételesen megtöröm a csendet aztán soha többet nem írok ide.
Na szóval nem is olyan hülye ez a Trump, mint ahogy a liberálzsidó média hangoztatja. Igenis tessék arra szavazni,akinek megkérdőjelezhetetlenül átlagon felüli az intimmérete. Szerintem Én is elindulok a következő elnökválasztáson, persze előbb meggyőzöm a hazai pártokat,hogy közvetlenül lehessen elnököt választani. A fő kapány mondanivalón meg már nem is kell gondolkodnom, mert Trump emberei kitalálták. Így kell dolgoztatni ingyen profikat. Tessék.
Azt mondtam már,hogy hogyan lehet 50 oldalt ingyen fénymásolni?
Soha többet nem írok ide
Mar 04, 2016 17:46:32
-
Mar 04, 2016 18:18:48
Én régen hallottam valami olyasmiről, hoty butacigány betörés előtt benézett az ablakon és később ezzel a homloklenyomatos trükkel húzták ki belőle a beismerőt.
Mar 04, 2016 18:18:48
-
Mar 04, 2016 18:22:26
Másik sztori, amikor még.új dolognak számított egy fénymásoló, a nyomozó egy előre kinyomtatott papírt rakott bele "hazudik" felirattal, majd a butacigányt behívták kihallgatni. Gondolhatod:))
Mar 04, 2016 18:22:26
Brian
Mar 04, 2016 19:26:27
Másik sztori, amikor még.új dolognak számított egy fénymásoló, a nyomozó egy előre kinyomtatott papírt rakott bele "hazudik" felirattal, majd a butacigányt behívták kihallgatni. Gondolhatod:))
jaja, amerikai muzikelbe, mi is láttuk:
www.youtube.com/watch?v=rN7pkFNEg5c
ez a butacigányozás amúgy elég snecis, csak nem a kakidetektív ismerteti a kihallgatási technikákat?
Mar 04, 2016 19:26:27
Péniszmentő
Mar 04, 2016 19:30:26
Faszom Aczél nem tudod elhalasztani áprilisra a bevonulásod? Akkor basszák be az usavízumot az útlevelembe és haza kell mennem, rá kéne inni. Vagy beszélőn nem lehet kocsmázni? Sodi addigra feldobja a bakancsot és ülhetnénk 1 halotti tort. Tajgi, te is jöhetsz, mint pincérlány! Majd jattolunk 1 szmekkrevalót. Trump bekaphatja.
Mar 04, 2016 19:30:26
Még éltet a remény
Mar 04, 2016 19:45:28
Faszom Aczél nem tudod elhalasztani áprilisra a bevonulásod? Akkor basszák be az usavízumot az útlevelembe és haza kell mennem, rá kéne inni. Vagy beszélőn nem lehet kocsmázni? Sodi addigra feldobja a bakancsot és ülhetnénk 1 halotti tort. Tajgi, te is jöhetsz, mint pincérlány! Majd jattolunk 1 szmekkrevalót. Trump bekaphatja.
Esta nem játszik? Akkor te dolgozni mész ki? Az hazaárulás hahó!
Mar 04, 2016 19:45:28
Péniszmentő
Mar 04, 2016 19:47:33
Három éve estával járok ki oktatni, túl sok volt már a pöcsét, hiába léptem be különböző reptereken. Muszáj volt L1b-t intézni.
Mar 04, 2016 19:47:33
Péniszmentő
Mar 04, 2016 19:58:36
Amúgy ki ez a Teodor Ritter, aki sneci falát használja 9gag-ként?
Mar 04, 2016 19:58:36
trendbeli garázdaság
Mar 04, 2016 20:28:11
Amúgy ki ez a Teodor Ritter, aki sneci falát használja 9gag-ként?
Valószínűleg RGL bátyja. Totál ugyanúgy néznek ki.
Mar 04, 2016 20:28:11
trendbeli garázdaság
Mar 04, 2016 20:30:04
Az eredeti neve nagy eséllyel Rácz Tivadar.
Mar 04, 2016 20:30:04
broni
Mar 04, 2016 20:40:57
sodi, hogy tudsz kulázni, ki bírsz menni a budiba, vagy pelenkáznak????????
Mar 04, 2016 20:40:57
-
Mar 04, 2016 20:59:38
Regász feljelentette Melcsikét.
Mar 04, 2016 20:59:38
Még éltet a remény
Mar 04, 2016 21:37:57
Regász feljelentette Melcsikét.
Nagyon helyes. Ott van szükség igazán egy hídemberre,aki majd mond valami okosat,aztán ezért fizeti a kárpit.
Mar 04, 2016 21:37:57
Brian
Mar 04, 2016 21:45:17
aljas zsidó géntolvajozásra gondolsz?
Mar 04, 2016 21:45:17
Aczèl elvtárs
Mar 04, 2016 22:29:07
De hallottam már visítani elsőáldozó Julcsikát a Venyigèben. Sajnáltam szegènyt de ott èrdemes fèlretenni az igazságèrzeted ès jobb magadra koncentrálni.
Mar 04, 2016 22:29:07
broni
Mar 04, 2016 23:01:39
nekem nem lenne jó a sitt, jóképű vok, és aranyerem van..élve nem kapnak el!!!!!!!!!!!!
Mar 04, 2016 23:01:39
Stréber troll
Mar 05, 2016 00:09:11
Aczél csoporttársnak lesz bevonuló buli?
Sokan kérdezték, nagy az igény a diákság köreiben, amennyiben megoldható partybuszt indítanának a coróba!
Broni prof ha ma is lesz felmérés:
Mindjárt baszok!
Üdv és Taott!
Sokan kérdezték, nagy az igény a diákság köreiben, amennyiben megoldható partybuszt indítanának a coróba!
Mindjárt baszok!
Üdv és Taott!
Mar 05, 2016 00:09:11
broni
Mar 05, 2016 00:15:05
Aczél csoporttársnak lesz bevonuló buli?
Mindjárt baszok!
Üdv és Taott!
Mindjárt baszok!
Üdv és Taott!
kellemes magömlést..én ledöglök, mer másnapos vok............
Mar 05, 2016 00:15:05
[s]pénisz[/s]infó lengető
Mar 05, 2016 07:43:46
Mivel semelyik rokon nem jelentkezett Kiss Endre Farkas elhunyt személy földi maradványaiért, ezért a Hamburgi Kis mancs, tappancs nevű állatmenhely részesítette kegyeleti közhamvasztásban.
Mar 05, 2016 07:43:46
retardfigyelő
Mar 05, 2016 07:49:32
Az ott Tauzin picsa Borbély mellett? Kibékültek?
youtu.be/ZZlKXP6FfCg
youtu.be/ZZlKXP6FfCg
Mar 05, 2016 07:49:32
papúcsoss hanibál lekter
Mar 05, 2016 08:25:37
pénisz[/s]infó lengető]Mivel semelyik rokon nem jelentkezett Kiss Endre Farkas elhunyt személy földi maradványaiért, ezért a Hamburgi Kis mancs, tappancs nevű állatmenhely részesítette kegyeleti közhamvasztásban.
én lyelentkesztem de nem atták pedik nagyón fínóm foggásokat fösztem vólna a német rendör úraknak is!!
Mar 05, 2016 08:25:37
Hamburgi troll
Mar 05, 2016 09:18:29
Tehát Fórizs az egyik megrendelő,aki állandóan zaklatja sodit a melócsá határidejével.A véjpjofi pjogjamozó csupán videókat vagdos,ami nagyjából egy nyolcéves kisgyermek amatőr youtube videós tudásával vetekszik.De még ahhoz is kókler.Így akar programozói állást találni a német infós munkaerőpiacon.Vagy remek álcája van a számlacsaló strómannak vagy egy igazi retardált asodi.(mindkettő)
Ez az infó nem a "családtól" van, hanem egy régebbi forrás mesélte, hogy volt olyan videó, amit meg sem lehetett vágni, mert végig a cipőjét vagy a falat vette.
Mar 05, 2016 09:18:29
Laci
Mar 05, 2016 09:30:18
Voltak olyan videói is, ahol végig a farkát vette. Nem láttam, mesélték xD
Mar 05, 2016 09:30:18
Best retard
(
x1)
Mar 05, 2016 11:21:28
x1)
Ez azért durva. Azt gondolnám,hogy azért a rabokra rohadtul figyelnek, meg hogy önmagukat is moderálják, mert nem akarnak még többet bent lenni, de ezek szerint nem így van. Az is elgondolkoztató,hogy ha többen vannak,akkor a többieket ez nem zavarja? Vagy bebuzul mindenki? Azt nem vetik meg bent, aki megkúr másokat?
Škoda Superb
Mar 05, 2016 11:21:35
Endre, fáj, amikor szarnod kell?
Mar 05, 2016 11:21:35
-
Mar 05, 2016 11:35:36
ki a "család"? ki az otthoniak?
Vera néni? a hölgyúr? vagy ki?
Mar 05, 2016 11:35:36
Sittes Sanyi
Mar 05, 2016 11:36:38
Endre, fáj, amikor szarnod kell?
Mar 05, 2016 11:36:38
nosztalgia rovat
Mar 05, 2016 12:07:12
Szerző: sodika ( x5) Jan 07, 2015 17:54:30
Lesz ide bármelyik héten visszajöhetek.
Ez most nem végleges döntés.
Meg amúgy is el kell végeztetnem azt a hülye sérvműtet is, amit három éve halogatok, és amit a bírónak is emlegettem. Azt amúgy is otthon csináltattam volna meg. A komoly ismerkedéshez nem árt, ha az ember le is mer vetkőzni.
Lesz ide bármelyik héten visszajöhetek.
Ez most nem végleges döntés.
Meg amúgy is el kell végeztetnem azt a hülye sérvműtet is, amit három éve halogatok, és amit a bírónak is emlegettem. Azt amúgy is otthon csináltattam volna meg. A komoly ismerkedéshez nem árt, ha az ember le is mer vetkőzni.
Mar 05, 2016 12:07:12
Roli
Mar 05, 2016 12:14:35
Már nem szokott. Egyszerűen kiesik. Hála neked Xd
Mar 05, 2016 12:14:35
broni
Mar 05, 2016 14:16:27
free sittes sanyi!!!!!!!!!!!!
Mar 05, 2016 14:16:27
444
Mar 05, 2016 14:42:30
Videó a KÓrmányzóúr legújabb autós ámokfutásáról.
444.hu/2016/03/05/az-apostoli-magyar-kiralysag-kormanyzoja-egy-bombolo-lada-nivaval-belovagolt-a-belvarosba
Én is találkoztam vele a napokban, és tényleg kurva hangos, hogy a bele rohadna ki az ilyennek!
Amikor nem az őrült muzsika szól, akkor egy szexnagyi hangja papol valamit, amiből a minőség miatt csak annyit értettem, hogy Apostoli Magyar Királyság.
444.hu/2016/03/05/az-apostoli-magyar-kiralysag-kormanyzoja-egy-bombolo-lada-nivaval-belovagolt-a-belvarosba
Én is találkoztam vele a napokban, és tényleg kurva hangos, hogy a bele rohadna ki az ilyennek!
Amikor nem az őrült muzsika szól, akkor egy szexnagyi hangja papol valamit, amiből a minőség miatt csak annyit értettem, hogy Apostoli Magyar Királyság.
Mar 05, 2016 14:42:30
Shaját Megoldás?
Mar 05, 2016 15:02:56
Mar 05, 2016 15:02:56
broni
Mar 05, 2016 15:05:41
Al-Anon Béla Katona • 6 perce
Ezek nagyon betegek! Hozzájuk tartozik még Sodi az álopetatőr :) Beteg egy társaság!
Ezek nagyon betegek! Hozzájuk tartozik még Sodi az álopetatőr :) Beteg egy társaság!
Mar 05, 2016 15:05:41
Péniszmentő
Mar 05, 2016 15:07:17
18.kerulet.ittlakunk.hu/holmi/sport-szabadido/gerinctrening-sodival-dance-city-center
Munkád gyümölcse: szebb testtartás, nő az önbizalom, javul a gerinc terhelhetősége, mozgékonyabb ízületek
Azt kihagyta, hogy homoszex még másik fél beleegyezésével is kizárva. Laci, itt a vissza nem térő alkalom!
Mar 05, 2016 15:07:17
Zsery
Mar 05, 2016 15:12:08
Történt bármi említésre méltó az elmúlt 1 hónapban? Sodi tárgyalásáról valami hír?
Mar 05, 2016 15:12:08
Péniszmentő
Mar 05, 2016 15:15:45
Sódi kórházban van Hamburgban, kizáródott a sérve. A tárgyalás kicsit zavaros nekem, asszem elmaradt, mert nem jelent meg a Szarvasember.
Mar 05, 2016 15:15:45
broni
Mar 05, 2016 15:20:05
Történt bármi említésre méltó az elmúlt 1 hónapban? Sodi tárgyalásáról valami hír?
hoztál harcsát hollandból(érted))))))
ha igen, hogyért adod??????
Mar 05, 2016 15:20:05
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Mar 05, 2016 15:20:39
x30)
Azért Hamburgban, mert ott volt próbamelón, amikor épp kizáródott a sérve. És ezzel az új hazájában pár hét alatt összeszed magának annyi adósságot, amit Magyarországon nagyjából egy évtizednyi balfaszkodással sikerült. Teljes a Shiker!
Magyar Idők
Mar 05, 2016 15:24:18
"Több olvasónk is arról tájékoztatott bennünket, hogy egy ingyen heroint osztanak Budapesten egy hangágyúval felszerelt vajszínű Lada Nivából..."
Mar 05, 2016 15:24:18
broni
Mar 05, 2016 15:27:27
"Több olvasónk is arról tájékoztatott bennünket, hogy egy ingyen heroint osztanak Budapesten egy hangágyúval felszerelt vajszínű Lada Nivából..."
holjár a menet??????????!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 05, 2016 15:27:27
-
Mar 05, 2016 15:28:51
A Sodi megosztó fb oldalt sneci szerkeszti, ugye? Csak mert tegnap volt rajta aktivitás...
Mar 05, 2016 15:28:51
banshee
(
x24)
Mar 05, 2016 15:38:42
x24)
többen szerkesztik
Best retard
(
x1)
Mar 05, 2016 15:46:45
x1)
Aczél elvtárs
Mar 05, 2016 15:49:26
Helyfüggő a dolog. Van ahol jobbak a körülmények és normálisak a smasszerek is. Léteznek egészen elit helyek is, ahol az elítélteknek saját kulcsuk van a körlethez, ami inkább egy szobára hasonlít.
Na, a Venyige-Kozma nem ilyen. Baracska megint más, Kecskeméten voltam nagyon jó helyen.
Persze, a többség nagyon vigyáz a kedvezményére és kerüli a bajt de erőszak (nem csak nemi, Lacikám) van bőven így is.
Általában csak a legszélsőségesebb esetben fordul az áldozat a kápókhoz, mert utána rajta lesz vamzer bélyeg, azt meg nem kívánom senkinek. Meg nem is szép dolog panaszkodni, viszont amikor az 50 kilós csórikámat elkapja 3 bikanyakú cigány és utána feldörzsöli őket azt megértem, mégis mi a faszt tehetne? De az ilyet általában végül elkülönítik. Gyakoriak a lopkodások és a lehúzások, aki kicsit is gyengébb annak pl. nem sok marad a csomagjából. Meg azért tudni kell beilleszkedni és érdemes tudomásul venni, hogy nem agysebész konferenciára utalták be.
A smasszerek a világ legnagyobb patkányai, sokan közülük szabályosan szadisták. Nemhogy nem figyelnek semmire, de gecik.
Civilben meg fosnak. Egyszer a fóti Coraban találkoztam egyik kedvencemmel, miatta ültem tovább 3 hónapot. Állt mint a sült hal, ráköszöntem, hogy szevasz patkány, semmit nem mert visszaszólni eltolta a kocsit.
Viszont volt olyan, amelyik leült velünk sakkozni meg kártyázni, sőt hozott be mekis kaját. Volt olyan, hogy látogatás napon a szintes végigrohant, hogy olyan kurva jó csaj jött be valakihez, menjünk az ablakhoz nézzük meg. De ez 100-ból 1.
A többiben patkányvér folyik. A "ne csak őrizd, gyűlöld is" szelleme ott figyel még a levegőben, akármit is mondanak a tábornokok meg mindenféle politikusok.
Mar 05, 2016 15:49:26
broni
Mar 05, 2016 16:05:14
neteni nem lehet a sittről??????????
Mar 05, 2016 16:05:14
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™