HURRÁ, THE PROFESSOR IS BACK!!!
nem ismerem, és nincs is már jelentősége, mivel a zaklatásaitok miatt nem maradok már a gyárban.
magyarázzátok majd a tulajoknak, hogy miért mondanak fel miattatok sorra a dolgozók és akadozik emiatt a termelés, sokmilliós bevételkiesést okozva...
(pedig volt a hirdetőfalon infós pályázat, amin gondolkoztam, de most már tárgytalan az is.)
az nem tökugyanaz? mindannyian kiss endre farkas vagyunk.
na, masztiparti, csá
ti csörgettétek, mivel a csörgetések előtt folyton beirtátok ide a fórumra, hogy csörgetni fogtok.
különösen az a személy, aki "szerkesztőségi titkár" néven irkált.
kérd meg "vargaőrnagyot", hogy nézzen utána az aktának.
bevett szokás ez amúgy is felétek, hogy rendőrségen, bíróságon is nyomozgattok a célszemélyeitek után.
Engem is az évtizedes tevékenységem juttatott oda, ahol most vagyok. Röfff.
leszarom a pénzeteket mondtam már. a brazil is tele van pénzzel, mégsem érdekel, pláne a zaklatásai után.
ti az emberi faj vírusa vagytok, nekem ez a tudat bőven elég.
* mi is a trollokkal kacsintunk össze *
Felmondanak sorra a dolgozók a trollok miatt? Ezek szerint csak beteges zaklató elmebetegek dolgoznak a szalag mellett, akiknek mind megvannak a saját trolljaik? Esetleg a hüllő, Tajgi és Sodi a munkatársaid, Boros? Vagy egyszerűen csak megint pofátlanul és bután hazudsz, ahogy szoktál?
Kíváncsi vagyok, a keményen dolgozó apád mit fog mondani, ha majd valamilyen trollokra hivatkozva megint évekig nem dolgozol. Azt meg ugye te is viccnek szántad, hogy majd a szalag mellől bejelentkezel infós állásba nulla nap gyakorlattal? Egy undorító munkakerülő vagy, Boros, akinek mindegy, mit hazudik, csak dolgozni ne kelljen. A három hónap annyira megerőltetett, te kis buzi, hogy idejöttél arcoskodni, hátha a trollok kirúgatnak. Mindegy, csak dolgozni ne kelljen, ugye Boros?
majd azt mondom neki, hogy azok, akik éjszakai telefonhívásokkal zaklatták a feleségét hónapokon keresztül, most a kölyke gyárának a dolgozóit zaklatják és hangolják ellene.
ilyen nagyon egyszerű ez. megmondhatod a reszeginek is, bár a kutyát nem érdekli, ki az.
az alábbi oldalt pedig kinyomtatom neki, hogy ő is tudja, miről van szó.
szervezettzaklatas.wordpress.com/
Bori reménytelenül szerelmes BARACK OBAMÁBA!
Már csak ezért is 100% biztos, hogy Eszmi nem létező személy, csak a skizofrén agyának szüleménye.
Mellétéve, hogy amit tudunk, Eszmi neve Szabó Judit, beceneve mahikibeach, ill. kiegett szocmunkas.
Na most egy négert soha nem fognak Szabó Juditnak hívni, még ha évekig is itt él(t) vagy akár már 2-3. generációs.
Nekem is vannak néger ismerőseim, és egyiket se hívják Kovács Lajosnak. Ha mondjuk Obunga Judit vagy Szabó Sophie lenne, hihető lenne. De zsír szokás szerint hazudik, persze ebben semmi meglepő nincs.
Nekem is vannak néger ismerőseim, és egyiket se hívják Kovács Lajosnak. Ha mondjuk Obunga Judit vagy Szabó Sophie lenne, hihető lenne. De zsír szokás szerint hazudik, persze ebben semmi meglepő nincs.
Nem kell ez a névmágia. Van, akit Klein-Wolfovitznak hívnak, mégis őskeresztény!
Ezt már írtad.
nem létező személy?
remek!
akkor minden telefonhívás és netes beirkálás a ti művetek, meg az a komment is, amelyben 1600 euróért felbérelt bérgyilkosokkal fenyegettetek meg engem és a családom.
Szerintem meg mind a te műved. Senki sem tudta, hogy ki vagy, megjelentél itt, aztán különböző álneveken lebuktattad magad. Egyébként meg nem is csörgött a telefon, csak te találtad ki. Bár amilyen beteg vagy, lehet hogy ezzel kínoztad az anyádat. A skizofréniád mellett pedig figyelemkurva és mazochista is vagy, mivel folyton itt lógsz. És persze buzi LOOOLLLLLL
dehát ezeket mind te kommentelted ide, ha kell dova tudja bizonyítani a rendőrségen hitelesített ip-k segítségével
Magyarázókártya reloaded?
folyamatosan nyomatod ezt a németh balázs dolgot, Kiskancsó. Szerinted megérné kikeresnem az archívumból a csóka facebook linkjét, és írnom neki, hogy egy tiszafaszomi suttyó másfél éve savazza nyilvánosan? Hm? Egy szavadba kerül csak.
hagyjál már minket a fasz képzelgéseiddel. Éjszaka alszunk bazmeg, nem Tiszafaszom alsóra telefonálgatunk. Te tényleg olyan hülye vagy, hogy azt hiszed, hogy dolgozó emberek ezzel szórakoznak? Miért nem kérted ki a híváslistát? A rendőrök kikérték volna, te sügér fasz, hogy lássák, ki zaklat... De az túl logikus lett volna a retard hülyegyereknek.
Hát, hacsak nem tömegsírba tervezel feküdni, akkor de, egyedül fogsz menni. Mondd, te tényleg ilyen hülye vagy, vagy ez neked valami torz szórakozási forma? Ez az egész, amit itt előadsz. Senkit nem érdekelsz, senkit nem érdekel, hogy milyen utolsó, órára fizetős szállók vendégkönyveibe írt valaki a nevedben. Senkit nem érdekel, hogy sikerült eladnod a Tiszafaszom alsói kastély agyonfilterezett képét, vagy hogy kakast tart a szomszéd. Szarik magasról mindenki az életedre, nem érted? Tűnj már el bazmeg, mert ez az egész végtelenül fárasztó.
Érti ő pontosan, pont ezért van itt. Neki ez a fórum a "társaság".
+1
Szerintem ráérünk akkor kibaszni a faggyús gecit, amikor visszatér a púpos, vagy ha esetleg feltünik egy újabb, szórakoztatóbb alany. A konzerv minda-pereknél még mindig jobb.
+1 Bar en nem vagyok habilitalt, de engem szorakoztat zsir.
Szerintem Iron Gnome-ból kéne bannolni, és ha proxyzik törölni. Ja, és nem kéne szóba hozni. Ha valaki megnevezi, azt a kommentet is törölni.
+1
Sajnos az a gyakorlat, hogy csak akkor kerülnek elmeorvos elé, ha komolyabb erőszakos bűncselekményt követnek el, pl. Tajgi, RGL.
Egyébként meg a környezetüket nem érdekli, hogy hová fajul el az egész. Ezeket pedig meg lehetne előzni, de nem ez történik.
Sötét titkok derülhetnének ki zsírról is, de ahhoz benfenntesek kellenek.
Sodiról is egy rokona leplezett le végül azóta snecológiai alapvetéseknek számító pikáns részleteket.
Majd én mesélek, csak küldjétek már értem a Mossadot! Lackó ma egész nap a kloákámat bámulta az ablakból. Szerintem készül valamire.
+1
100x szorakoztatobb, mint tajgi.
Nagy neha sodi szintu a vilagkepe, akkor vinnyogva rohogok.
Ne felejtsük el, hogy vidéken (sőt, egész Magyarországon) stigmatizálják és lenézik a pszichikai/pszichoszomatikus betegséggel küzdőket. "Csak kényeskedik". "Ha egész nap a földeken kapálna, nem lenne ideje ilyen hülyeségekre". "Csak akarni kell, és elmúlik". "Ne foglalkozz vele, el fog múlni". Vagy simán csak a falu bolondjának tartják. Hihetetlen sötétség honol a fejekben azt illetően, hogy mondjuk egy depressziós AKAR-e depressziós lenni, vagy hogy egy skizofrén el tudja-e mulasztani a saját tüneteit puszta akaraterővel. Nem véletlen, hogy hihetetlen alacsony számban kerülnek szakemberhez a betegek, és hogy ilyen magas az öngyilkosságok száma még mindig.
Simán elképzelhető, hogy a családja arra vár, hogy Kisbőrös "összeszedje magát". Végül is elment dolgozni, ez ugye vidéken már fél siker, lehet örülni, nincs semmi baj. Hogy emellett kibelezéssel fenyeget embereket és azt hiszi, hogy követik az utcán, és a saját rokonai árulják el őt a képzelt ellenségének? Erről vagy nem tud a családja, vagy letudják annyival, hogy "csak hóbortos kicsit", vagy hogy a légynek se tudna ártani, csak szövegel.
Ebben az országban még vagy 15-20 év kell ahhoz, hogy a pszichikai egészség is fontos legyen az embereknek, ne csak a testi. Nagyon le vagyunk maradva a Nyugattól ezen a téren, nem létezik megelőzés, nem tudnak az emberek a terápiás lehetőségekről. Úgyhogy szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy Kisboros ezen a téren már elveszett, és a sztori vége vagy öngyilkosság, vagy valamelyik rokon megölése lesz, aztán pedig börtön és/vagy elmegyógyintézet.
Valaki rajtakapta,hogy lop és kurvára megverte Xd
pedig már elökészitettem a benzineskannát!!!!!!!!!!
akkorr majd texet gyújtom fel!!!!!)))))
Nincs kapcsolat? Múltkor én is jártam így, amikor nem volt net az irodában... ööö akarom mondani Pátyon. Telepítsd újra a Windowst! Ilyen nagyon egyszerű ez.
Az ágyneműtartóban lapultam eddig, most is csak szarni jöttem ki, bronira való tekintettel.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Sarokcsont + csigolya= kiugrott valahonnan, és betonra érkezett. Tegyétek meg tétjeiteket, hogy milyen tevékenység közben sérülhetett meg.
Vigyázz, mert zsír elindul szétkaszablokka egy csavarhúzóval.
Sajnos nem ismerek ilyen nevű terroristát.
Lebuktal, Ikeaban bujkalo troll!
Otthonvédő tevékenységet végzett. Védte az otthont a benne lévő értékektől.
A retardok önmagukat gyógyítják, Hahó!
Amennyire tudom, persze lehet nem lenne elég ZH-ra, volt valami út szélén felejtett kutya, akihez Lackó kijárt, mert megsajnálta. Aztán elpusztult, és fotós hősünk megörökítette a tetemét, és sírt is, hogy mennyire szerette. Bizonyos rossz nyelvek szerint (akik persze jobban ismerik zsírt), ki is élte beteg fantáziáit a pórul járt eben, de ez inkább csak fikció. Épp elég torz vonása van ShyGuy-nak enélkül is.
Iden az osszevont retardszigorlaton mindenki huz egy tetelt zsirbol.
Aki nem megy at, azt broni prof utovizsgaztatja, ugyh tessek tanulni.
tiszavasvári kakas
Apr 01, 2016 14:15:15
kukurikúúú
Apr 01, 2016 14:15:15
Schwezoff Dávid
Apr 01, 2016 14:16:23
faszom, végre tudok írni, de csak keveset kommentet most, elvonón vagyok kecik!))))))))))))))hej pina barbi foss a számba!!!!!!!!!!!!ha minden igaz, ápr. 13-án engednek ki!!!!!!!!!atomot a török csürhére!!!!!!!
HURRÁ, THE PROFESSOR IS BACK!!!
Apr 01, 2016 14:16:23
Péniszmentő
Apr 01, 2016 14:19:47
Welcome back prof!
Apr 01, 2016 14:19:47
Telefonáló Tibi
Apr 01, 2016 14:28:28
Kisboros, ismered Reszegi Zsoltot a Jabilbol? Egesz ertelmes fazon, jol latja a dolgokat.
Apr 01, 2016 14:28:28
kisborost pofán baszom
Apr 01, 2016 14:32:36
Eszmeralda csörgette anyád telefonját, Boros, ezt te is tudod. Mi pedig azt, hogy se a rendőrség, se anyád nem tud a fórumról. Mert akkor kiderül volna, hogy megint másokat zaklatsz, aminek megint a családod issza meg a levét. Te csak lapítottál, mint kutyaszar a fűben, és hebegtél-habogtál, hogy nem tudod, ki hívhat, de az biztos, hogy nem téged keresnek. Ugye így volt, hazug Boros?
Apr 01, 2016 14:32:36
06-42-373-397
Apr 01, 2016 14:37:07
broni sajnos április 1 lesz szvsz, de jól nyomja
Apr 01, 2016 14:37:07
-
Apr 01, 2016 14:44:39
Kisboros, ismered Reszegi Zsoltot a Jabilbol? Egesz ertelmes fazon, jol latja a dolgokat.
nem ismerem, és nincs is már jelentősége, mivel a zaklatásaitok miatt nem maradok már a gyárban.
magyarázzátok majd a tulajoknak, hogy miért mondanak fel miattatok sorra a dolgozók és akadozik emiatt a termelés, sokmilliós bevételkiesést okozva...
(pedig volt a hirdetőfalon infós pályázat, amin gondolkoztam, de most már tárgytalan az is.)
Apr 01, 2016 14:44:39
Schwezoff Dávid
Apr 01, 2016 14:44:41
broni sajnos április 1 lesz szvsz, de jól nyomja
az nem tökugyanaz? mindannyian kiss endre farkas vagyunk.
na, masztiparti, csá
Apr 01, 2016 14:44:41
-
Apr 01, 2016 14:45:50
Eszmeralda csörgette anyád telefonját, Boros, ezt te is tudod. Mi pedig azt, hogy se a rendőrség, se anyád nem tud a fórumról. Mert akkor kiderül volna, hogy megint másokat zaklatsz, aminek megint a családod issza meg a levét. Te csak lapítottál, mint kutyaszar a fűben, és hebegtél-habogtál, hogy nem tudod, ki hívhat, de az biztos, hogy nem téged keresnek. Ugye így volt, hazug Boros?
ti csörgettétek, mivel a csörgetések előtt folyton beirtátok ide a fórumra, hogy csörgetni fogtok.
különösen az a személy, aki "szerkesztőségi titkár" néven irkált.
Apr 01, 2016 14:45:50
betrinyózott veréb
Apr 01, 2016 14:47:20
kisfosos, egy dolgot felejtesz el rendszeresen, azt, hogy mi akkor is betegre keressük magunkat, ha néha felnézünk ide a fórumra munkaidőben. Elvégre ezért vagy te a rabszolga, mi meg nem.
mielőtt eszetlen zsidózásba kezdenél: nem, én nem vagyok az, de azt már többször is írtam, hogy engem az évtizedes szorgalmam juttatott oda, ahol most vagyok.
mielőtt eszetlen zsidózásba kezdenél: nem, én nem vagyok az, de azt már többször is írtam, hogy engem az évtizedes szorgalmam juttatott oda, ahol most vagyok.
Apr 01, 2016 14:47:20
-
Apr 01, 2016 14:47:58
bevett szokás ez amúgy is felétek, hogy rendőrségen, bíróságon is nyomozgattok a célszemélyeitek után.
Apr 01, 2016 14:47:58
Sherlock
Apr 01, 2016 14:49:02
engem az évtizedes szorgalmam juttatott oda, ahol most vagyok.
Engem is az évtizedes tevékenységem juttatott oda, ahol most vagyok. Röfff.
Apr 01, 2016 14:49:02
-
Apr 01, 2016 14:49:54
kisfosos, egy dolgot felejtesz el rendszeresen, azt, hogy mi akkor is betegre keressük magunkat, ha néha felnézünk ide a fórumra munkaidőben. Elvégre ezért vagy te a rabszolga, mi meg nem.
leszarom a pénzeteket mondtam már. a brazil is tele van pénzzel, mégsem érdekel, pláne a zaklatásai után.
ti az emberi faj vírusa vagytok, nekem ez a tudat bőven elég.
Apr 01, 2016 14:49:54
Ügyészség
Apr 01, 2016 14:52:20
* mi is a trollokkal kacsintunk össze *
Apr 01, 2016 14:52:20
kisborost pofán baszom
Apr 01, 2016 14:57:46
Felmondanak sorra a dolgozók a trollok miatt? Ezek szerint csak beteges zaklató elmebetegek dolgoznak a szalag mellett, akiknek mind megvannak a saját trolljaik? Esetleg a hüllő, Tajgi és Sodi a munkatársaid, Boros? Vagy egyszerűen csak megint pofátlanul és bután hazudsz, ahogy szoktál?
Kíváncsi vagyok, a keményen dolgozó apád mit fog mondani, ha majd valamilyen trollokra hivatkozva megint évekig nem dolgozol. Azt meg ugye te is viccnek szántad, hogy majd a szalag mellől bejelentkezel infós állásba nulla nap gyakorlattal? Egy undorító munkakerülő vagy, Boros, akinek mindegy, mit hazudik, csak dolgozni ne kelljen. A három hónap annyira megerőltetett, te kis buzi, hogy idejöttél arcoskodni, hátha a trollok kirúgatnak. Mindegy, csak dolgozni ne kelljen, ugye Boros?
Apr 01, 2016 14:57:46
Boros Laci, terrorista
Apr 01, 2016 15:00:47
Halál a Jabilra! Mocskos amerikai zsidók!
Világ proletárjai egyesüljetek!
A bombát pedig a tokámba rejtve viszem be, herbálcsempészésre bevált!
Világ proletárjai egyesüljetek!
A bombát pedig a tokámba rejtve viszem be, herbálcsempészésre bevált!
Apr 01, 2016 15:00:47
-
Apr 01, 2016 15:01:57
majd azt mondom neki, hogy azok, akik éjszakai telefonhívásokkal zaklatták a feleségét hónapokon keresztül, most a kölyke gyárának a dolgozóit zaklatják és hangolják ellene.
ilyen nagyon egyszerű ez. megmondhatod a reszeginek is, bár a kutyát nem érdekli, ki az.
Apr 01, 2016 15:01:57
trendbeli garázdaság
Apr 01, 2016 15:03:37
Na összeraktam mit hadovál össze itt Bori Eszmiről. És bazmeg szerintem a srác skizofrén, és a nő is csak az egyik hasadt személyisége! Ezt figyeljétek!
1 Eszmi Brazíliában él.
2 Eszmi néger.
3 Eszminek van egy gazdag öreg férje
4 Eszmi Molnárfasz nagy rajongója, az ő oldaláról ismerik egymást
Mennyire reális egy kurva gazdag, kitartott magyar nő, aki néger is, egy másik kontinensen él és közben Molnárfasz oldalán pasizik? Szerintem csak a herbálozás miatt képzeli a zsírfej az egészet! Még az is lehet, hogy ő csörgette az anyját a gyerekszobából!
1 Eszmi Brazíliában él.
2 Eszmi néger.
Mennyire reális egy kurva gazdag, kitartott magyar nő, aki néger is, egy másik kontinensen él és közben Molnárfasz oldalán pasizik? Szerintem csak a herbálozás miatt képzeli a zsírfej az egészet! Még az is lehet, hogy ő csörgette az anyját a gyerekszobából!
Apr 01, 2016 15:03:37
Schwezoff Dávid
Apr 01, 2016 15:05:29
Na összeraktam mit hadovál össze itt Bori Eszmiről. És bazmeg szerintem a srác skizofrén, és a nő is csak az egyik hasadt személyisége! Ezt figyeljétek!
1 Eszmi Brazíliában él.
2 Eszmi néger.
1 Eszmi Brazíliában él.
2 Eszmi néger.
Bori reménytelenül szerelmes BARACK OBAMÁBA!
Apr 01, 2016 15:05:29
AutismusMaximus
Apr 01, 2016 15:19:13
1 Eszmi Brazíliában él.
2 Eszmi néger.
1 Eszmi Brazíliában él.
2 Eszmi néger.
Már csak ezért is 100% biztos, hogy Eszmi nem létező személy, csak a skizofrén agyának szüleménye.
Mellétéve, hogy amit tudunk, Eszmi neve Szabó Judit, beceneve mahikibeach, ill. kiegett szocmunkas.
Na most egy négert soha nem fognak Szabó Juditnak hívni, még ha évekig is itt él(t) vagy akár már 2-3. generációs.
Apr 01, 2016 15:19:13
Schwezoff Dávid
Apr 01, 2016 15:24:04
Nem kell ez a névmágia. Van, akit Klein-Wolfovitznak hívnak, mégis őskeresztény!
Apr 01, 2016 15:24:04
trendbeli garázdaság
Apr 01, 2016 15:24:22
Akkor viszont száz százalék, hogy az emós buzi skizó is! Viszont akkor tutira le van százalékolva, és nem ő vigyáz az anyjára, hanem az anyja rá! Nincs itt semmiféle dübbenés meg ügyelet, se Jabil, hanem az anyuka otthon ül, és 24/7 felügyeli a retard gyerekét, aki máskülönben zárt intézetben lenne. Csak azt nem értem, miért nem vonják meg tőle az internetet?
Apr 01, 2016 15:24:22
banshee
(
x24)
Apr 01, 2016 15:29:55
x24)
de nagy a pofád neked is. munkaidőben, az adőfizetők pénzén, a rendőrjelvényed mögül vagy már megint ilyen erős?
Ezt már írtad.
-
Apr 01, 2016 15:30:03
nem létező személy?
remek!
akkor minden telefonhívás és netes beirkálás a ti művetek, meg az a komment is, amelyben 1600 euróért felbérelt bérgyilkosokkal fenyegettetek meg engem és a családom.
Apr 01, 2016 15:30:03
banshee
(
x24)
Apr 01, 2016 15:33:27
x24)
Az életveszélyes fenyegetőzéseidről (szétkaszablokka) is van akta?
banshee
(
x24)
Apr 01, 2016 15:34:44
x24)
Eszmi Vanice Fiore barátnője.
trendbeli garázdaság
Apr 01, 2016 15:35:48
nem létező személy?
remek!
remek!
Szerintem meg mind a te műved. Senki sem tudta, hogy ki vagy, megjelentél itt, aztán különböző álneveken lebuktattad magad. Egyébként meg nem is csörgött a telefon, csak te találtad ki. Bár amilyen beteg vagy, lehet hogy ezzel kínoztad az anyádat. A skizofréniád mellett pedig figyelemkurva és mazochista is vagy, mivel folyton itt lógsz. És persze buzi LOOOLLLLLL
Apr 01, 2016 15:35:48
Brian
Apr 01, 2016 15:38:19
nem létező személy?
remek!
remek!
dehát ezeket mind te kommentelted ide, ha kell dova tudja bizonyítani a rendőrségen hitelesített ip-k segítségével
Apr 01, 2016 15:38:19
banshee
(
x24)
Apr 01, 2016 15:41:36
x24)
Telefont csörgethette egy mobillal is a szobájából.
banshee
(
x24)
Apr 01, 2016 15:42:10
x24)
Ezt is csak azért csinálja, hogy el tudja sírni magát hogy a gonosz terrortrollok miatt nem tud dolgozni.
TITÁN!!!!
Apr 01, 2016 15:51:44
Apr 01, 2016 15:51:44
Pukli
Apr 01, 2016 15:51:45
Bronikám!!!! Hiányoztál, ha kijössz, iszunk! Meg leugrunk Tiszavasváriba. :)
Apr 01, 2016 15:51:45
evidenciák
Apr 01, 2016 15:57:25
Eszmeralda ugyanaz Kisboros számára, mint Kiss Endre Farkasnak SoDI. Egy fiktív személyiség, aki a vágyálmaikat testesíti meg. SoDI egy sikeres, sármos, gazdag, különleges űrdiplomata, Eszmeralda pedig egy vonzó, trópusokon élő nő, akit egy gazdag, szőrös férfi dönget meg minden nap.
Azonban a hosszú évek alatt mindkét retard ebbe a képzeletvilágba menekült, hogy ne kelljen szembenéznie a kudarcaival, és pláne ne kelljen felelősséget vállalnia értük.
Kisboros létrehozott egy profilt Eszmeraldának, ami az ő saját profiljával évődött Molnár F. fórumán, de ezt még Árpi is megelégelte, ezért eltávolította a skizofrén homár mindkét entitását.
Ekkor taláta meg SoDI fórumán Kisboros, ahol úgy érezte, kiélheti a figyelemkurvaságát, mazochizmusát, amit Kisborosként érez, és szadizmusát, amit Eszmeraldaként. Azonban a valóság totális tagadása, a brainboosterek és a herbál miatt teljesen megbomlott az agya, és sokszor már összekeveredik benne a két személyiség.
Ezek után talán mindenki számára egyértelmű, hogy ő volt Dalbír is, ő volt mahiki beach, kiégett szocmunkás és a volt osztálytársak is. Ő terítette ki a saját magának írt, a két személyisége között zajló levelezést, ő hívogatta az anyját mobilról, ő hívta magára a rendőröket.
A srác tudata teljesen meghasadt, ezért egy ideje már az édesanyja gondozza, nem pedig Kisboros vigyáz B-nére, ahogy állította. A netet csak azért nem vonják meg tőle, mert amikor megpróbálták, iszonyatos dührohamokat kapott, és a család messzire menekült tagjai féltik az anyja testi épségét.
És persze az is egyértelmű, hogy kizárólag a diliflepnije húzta ki végül minden veszélyes helyzetből. Viszont emiatt nem is dolgozik, a Jabilba is csak mint megváltozott munkaképességű takarítót veszik fel néha pár hétre.
Azonban a hosszú évek alatt mindkét retard ebbe a képzeletvilágba menekült, hogy ne kelljen szembenéznie a kudarcaival, és pláne ne kelljen felelősséget vállalnia értük.
Kisboros létrehozott egy profilt Eszmeraldának, ami az ő saját profiljával évődött Molnár F. fórumán, de ezt még Árpi is megelégelte, ezért eltávolította a skizofrén homár mindkét entitását.
Ekkor taláta meg SoDI fórumán Kisboros, ahol úgy érezte, kiélheti a figyelemkurvaságát, mazochizmusát, amit Kisborosként érez, és szadizmusát, amit Eszmeraldaként. Azonban a valóság totális tagadása, a brainboosterek és a herbál miatt teljesen megbomlott az agya, és sokszor már összekeveredik benne a két személyiség.
Ezek után talán mindenki számára egyértelmű, hogy ő volt Dalbír is, ő volt mahiki beach, kiégett szocmunkás és a volt osztálytársak is. Ő terítette ki a saját magának írt, a két személyisége között zajló levelezést, ő hívogatta az anyját mobilról, ő hívta magára a rendőröket.
A srác tudata teljesen meghasadt, ezért egy ideje már az édesanyja gondozza, nem pedig Kisboros vigyáz B-nére, ahogy állította. A netet csak azért nem vonják meg tőle, mert amikor megpróbálták, iszonyatos dührohamokat kapott, és a család messzire menekült tagjai féltik az anyja testi épségét.
És persze az is egyértelmű, hogy kizárólag a diliflepnije húzta ki végül minden veszélyes helyzetből. Viszont emiatt nem is dolgozik, a Jabilba is csak mint megváltozott munkaképességű takarítót veszik fel néha pár hétre.
Apr 01, 2016 15:57:25
alpaka nagyi
Apr 01, 2016 15:58:22
Magyarázókártya reloaded?
Apr 01, 2016 15:58:22
töppedt buzigolyók
Apr 01, 2016 16:42:31
majd meglátjuk, németh balázs, hogy mindig ilyen magabiztosan fogod-e osztani az észt...
anyámat meg ti öltétek meg majdnem. az egészségi állapota mindenesetre ráment a zaklatásaitokra.
anyámat meg ti öltétek meg majdnem. az egészségi állapota mindenesetre ráment a zaklatásaitokra.
folyamatosan nyomatod ezt a németh balázs dolgot, Kiskancsó. Szerinted megérné kikeresnem az archívumból a csóka facebook linkjét, és írnom neki, hogy egy tiszafaszomi suttyó másfél éve savazza nyilvánosan? Hm? Egy szavadba kerül csak.
Apr 01, 2016 16:42:31
-
Apr 01, 2016 16:51:42
ki nem szarja le hogy mit teszel, rohadék... nekem már mindegy de nem egyedül megyek a sírba Apr 01, 2016 16:51:42
töppedt buzigolyók
Apr 01, 2016 17:01:56
anyám egészsége arra ment rá, hogy TE, meg a haverjaid éjszaka 5 percenként csörgettétek a telefonját heteken, hónapokon keresztül, ezt elmondtuk a rendőrségnek, én is meg ő is, amikor rámküldtétek a hazugságaitokkal. hiába írtam nektek, hogy fejezzétek be, mert őt zaklajtátok, nem tettétek. a rendőrségen akta van a zaklatásaitokról, a fórumról, és csak azért nincs nyomozás, mert ahhoz feljelentést kellett volna tennem, amire kértek is a rendőrök, de anyám a miattatok megromlott egészségi állapota miatt nem akart ilyen ügyekbe belemenni.
hagyjál már minket a fasz képzelgéseiddel. Éjszaka alszunk bazmeg, nem Tiszafaszom alsóra telefonálgatunk. Te tényleg olyan hülye vagy, hogy azt hiszed, hogy dolgozó emberek ezzel szórakoznak? Miért nem kérted ki a híváslistát? A rendőrök kikérték volna, te sügér fasz, hogy lássák, ki zaklat... De az túl logikus lett volna a retard hülyegyereknek.
Apr 01, 2016 17:01:56
Péniszmentő
Apr 01, 2016 17:09:41
A tegnap feltöltött képemen látható telefonom is megcsörrent ma 2x is, de csak egy mp erejéig. Itt dübbentgetek, kisboros, tudom hogy te vagy az! Tönkretetted az egészségemet, megyek is az ügyeletre.
Apr 01, 2016 17:09:41
Péniszmentő
Apr 01, 2016 17:11:27
Bazdmeg olyan másnapos vagyok, hogy írni se tudok. IS.
Apr 01, 2016 17:11:27
töppedt buzigolyók
Apr 01, 2016 17:13:42
ki nem szarja le hogy mit teszel, rohadék... nekem már mindegy de nem egyedül megyek a sírba
Hát, hacsak nem tömegsírba tervezel feküdni, akkor de, egyedül fogsz menni. Mondd, te tényleg ilyen hülye vagy, vagy ez neked valami torz szórakozási forma? Ez az egész, amit itt előadsz. Senkit nem érdekelsz, senkit nem érdekel, hogy milyen utolsó, órára fizetős szállók vendégkönyveibe írt valaki a nevedben. Senkit nem érdekel, hogy sikerült eladnod a Tiszafaszom alsói kastély agyonfilterezett képét, vagy hogy kakast tart a szomszéd. Szarik magasról mindenki az életedre, nem érted? Tűnj már el bazmeg, mert ez az egész végtelenül fárasztó.
Apr 01, 2016 17:13:42
Schwezoff David
Apr 01, 2016 18:20:44
Azert a tomegsirok sem alazhatoak meg a kisborossal!
Apr 01, 2016 18:20:44
Gyúlékony Gyula
Apr 01, 2016 18:41:00
Majd a tűzoltók lekaparják a matracáról, Hahó!
Na benzinkút, csá.
Na benzinkút, csá.
Apr 01, 2016 18:41:00
Újságíró41
Apr 01, 2016 19:01:40
Hejj broni! Ha kijossz, elszivunk par "cigit" xD
Apr 01, 2016 19:01:40
Kiss Kender Farkas
Apr 01, 2016 19:06:38
Szarik magasról mindenki az életedre, nem érted? Tűnj már el bazmeg, mert ez az egész végtelenül fárasztó.
Érti ő pontosan, pont ezért van itt. Neki ez a fórum a "társaság".
Apr 01, 2016 19:06:38
Apr 01, 2016 19:32:04
Indíványozom, döntse el a Nagy Trolltanács, alázzuk + a porondon pörgessük Zsírt és-vagy küldjünk neki faszerdőket, kvázi megelőző csapásként,
avagy
zavarjuk el, kussoltassuk, ignoráljuk, esetleg egyenesen tiltsuk is ki?
Habilitált zsirológusok szavazatait várja a tanszék.
Btw, én már kezdettől gyanakszom, hogy az egész eszmeralda dolog valami konspiráció, amit nem is az itteni snecológusok mozgatnak.
(akkor ugyanis sokkal ügyesebb lenne)
Néha zsodrák hetekig tartó mániákus andizása + végtelen önéletrajza, tajgi receptjei és zavaros proletár-öntudata legalább olyan fárasztóak voltak, mint zsír őrjöngései.
Szvsz.
avagy
zavarjuk el, kussoltassuk, ignoráljuk, esetleg egyenesen tiltsuk is ki?
Habilitált zsirológusok szavazatait várja a tanszék.
Btw, én már kezdettől gyanakszom, hogy az egész eszmeralda dolog valami konspiráció, amit nem is az itteni snecológusok mozgatnak.
(akkor ugyanis sokkal ügyesebb lenne)
Néha zsodrák hetekig tartó mániákus andizása + végtelen önéletrajza, tajgi receptjei és zavaros proletár-öntudata legalább olyan fárasztóak voltak, mint zsír őrjöngései.
Szvsz.
Apr 01, 2016 19:32:04
-
Apr 01, 2016 19:56:01
ha mar ennyire maradni akarsz a forumon , te zsirosfeju buzigyerek, akkor csinalj rendesmusort! voltak jo probalkozadaid, de az ide keves egy olyan elododhoz kepest, mint asodi.
Apr 01, 2016 19:56:01
Újságíró007
Apr 01, 2016 19:56:19
Zsírnak a legnagyobb büntetés az lenne, ha menne neki a faszerdő, és amikor idejön őrjöngeni, akkor kollektíven ignorálnánk, ha jelen van egy moderátroll, az pedig azonnal törölné minden kommentjét, függetlenül attól, hogy mit ír. De ugyanez faszerdő nélkül is, mert valljuk meg őszintén, semmi sportértéke nincs irl szopatni ezt a szerencsétlent. Ennél boldogtalanabb, sivárabb életet el sem tudok képzelni, mint amit ő él. Szerintem egyébként hagyni kellene szerepelni, szórakoztató ahogy tehetetlenül dühöng, és állandóan Jövő heti megtorlásokkal fenyegetőzik, miközben a trollok szellemesen szopatják. Minden retard egy labda, van amelyik jobb minőségű, nagyobbat pattan amikor labdázunk vele, és vannak silány minőségű labdák, amelyek alig pattannak vissza a falról. De mégis csak labda az is. Fogynak a retardok, meg kell becsülni a gyenge minőséget is.
Apr 01, 2016 19:56:19
Best retard
(
x1)
Apr 01, 2016 20:03:20
x1)
Nem tudom,hogy mások hogy vannak vele, engem személy szerint azonban idegesít bori. Még éltet a remény,hogy talán visszakapjuk kommenthaverunkat sodit. Ugyan nélküle pangott a fórum, most meg pörög, de lacika őrjöngéseitől,ami mennyiségileg okés, de minőségileg harmat gyenge.
Szerintem ban.
Szerintem ban.
Újságíró41
Apr 01, 2016 20:03:40
Zsírnak a legnagyobb büntetés az lenne, ha menne neki a faszerdő, és amikor idejön őrjöngeni, akkor kollektíven ignorálnánk, ha jelen van egy moderátroll, az pedig azonnal törölné minden kommentjét, függetlenül attól, hogy mit ír. De ugyanez faszerdő nélkül is, mert valljuk meg őszintén, semmi sportértéke nincs irl szopatni ezt a szerencsétlent. Ennél boldogtalanabb, sivárabb életet el sem tudok képzelni, mint amit ő él. Szerintem egyébként hagyni kellene szerepelni, szórakoztató ahogy tehetetlenül dühöng, és állandóan Jövő heti megtorlásokkal fenyegetőzik, miközben a trollok szellemesen szopatják. Minden retard egy labda, van amelyik jobb minőségű, nagyobbat pattan amikor labdázunk vele, és vannak silány minőségű labdák, amelyek alig pattannak vissza a falról. De mégis csak labda az is. Fogynak a retardok, meg kell becsülni a gyenge minőséget is.
+1
Szerintem ráérünk akkor kibaszni a faggyús gecit, amikor visszatér a púpos, vagy ha esetleg feltünik egy újabb, szórakoztatóbb alany. A konzerv minda-pereknél még mindig jobb.
Apr 01, 2016 20:03:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 01, 2016 20:09:56
x38)
Ez sneci fóruma, neki minden meg van engedve. Elvégre ő itt a főszereplő. Akit untat vagy fáraszt, az szkrollozzon, de nagyon fontos sodizmusoktól foszthatja meg magát. A mellékretardok őrjöngését általában bannal jutalmazzuk, ugye, Tajgi? :)
Zsír tényleg unalmas, ritkán nyom vicces kontentet. Azért vergődik itt, hogy faszerdőt kapjon, így értelmet nyerjen a hulladék élete. Nem szabad neki megadni! Az ignorálástól sem takarodik el, folyamatosan itt lóg és ahogy meglátja a "zsír" karaktersorozatot, elkezd pofázni. Ahhoz , hogy végleg eltűnjön innen vagy az kell, hogy soha többé senki sem említi meg, (amire nincs sok esély, mert a szerelme is itt stalkol és egy (több?) troll is szereti megidézni a zsírdémont) vagy pedig olyan iszonyatos méretű faszt kellene a seggébe dugni, hogy ne merjen visszajönni (erre sincs sok esély, mert mégis ki menne le tiszafaszomra agyonverni vagy lecsukatni, ennyit nem ér az egész).
Szerintem Iron Gnome-ból kéne bannolni, és ha proxyzik törölni. Ja, és nem kéne szóba hozni. Ha valaki megnevezi, azt a kommentet is törölni.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Zsír tényleg unalmas, ritkán nyom vicces kontentet. Azért vergődik itt, hogy faszerdőt kapjon, így értelmet nyerjen a hulladék élete. Nem szabad neki megadni! Az ignorálástól sem takarodik el, folyamatosan itt lóg és ahogy meglátja a "zsír" karaktersorozatot, elkezd pofázni. Ahhoz , hogy végleg eltűnjön innen vagy az kell, hogy soha többé senki sem említi meg, (amire nincs sok esély, mert a szerelme is itt stalkol és egy (több?) troll is szereti megidézni a zsírdémont) vagy pedig olyan iszonyatos méretű faszt kellene a seggébe dugni, hogy ne merjen visszajönni (erre sincs sok esély, mert mégis ki menne le tiszafaszomra agyonverni vagy lecsukatni, ennyit nem ér az egész).
posztdoc
Apr 01, 2016 20:24:41
+1
Apr 01, 2016 20:24:41
Best retard
(
x1)
Apr 01, 2016 20:27:45
x1)
+1
nemkéknick
Apr 01, 2016 21:05:59
"Szerintem Iron Gnome-ból kéne bannolni, és ha proxyzik törölni. Ja, és nem kéne szóba hozni. Ha valaki megnevezi, azt a kommentet is törölni."
+2 (én a csajommal járok ide röhögni)
+2 (én a csajommal járok ide röhögni)
Apr 01, 2016 21:05:59
enigma troll
Apr 01, 2016 21:14:28
grease
Fett
Fett
Apr 01, 2016 21:14:28
bronigen 1.0
Apr 01, 2016 21:32:53
mi ez a pangás? mindenki baszik?
Apr 01, 2016 21:32:53
pszihótroll
Apr 01, 2016 21:47:07
Kezd a szavazás furcsa fordulatot venni, kékek+törzstrollok a bonnolás és a végső zsírtalanítás hívei.. és támogatóik is akadnak.
Mondjuk kb 2014 elejétől ugyanez megy.
Megtaláltam a kutyás történetet is, elképesztő.
Nem csodálom, hogy vannak trollégák, akiknek ez már sok.
Az biztos, hogy nagy gondok lehetnek zsíréknál, nem tudom egészen pontosan mik, de "az apuka keményen dolgozik kint értük" szöveg, az valami ballada.
Talán, ha a még tanuló gyerekek után a "tartásdíjat" hazaadja, egyébként kb látni sem akarja őket, erre sokminden utal.
Alapvetés: Szerető, harmonikus családban nem nevelődnek ilyen szociopata szerencsétlenek.
Zsírhoz képest még asodi egy stabil társasági egyed, felszines és buta, de sokkal tágabb, komplexebb világképpel, érzékelhető humorérzékkel és öniróniával.
Pedig ott is komoly gondok vannak több vonalon..családilag is.
Lacikával nagyon súlyos bajok vannak, és így 30 felett, meglett fejjel ezek már nagyon nehezen, gyakorlatilag csak tüneti szinten kezelhető problémák.
Sosem lesz normális kapcsolata neki sem, nem csak szexuális értelemben, hanem sehogyan, senkivel.
És mivel ez a fajta izoláció már a sodi-szintű téveszméknél is egyfajta tagadó magatartással párosul, zsír megtalálta ebben a fórumban, a trollokban és eszmiben saját retardáltságának vélt okát.
Akire-amire kivetítheti minden problémáját, hogy önmagát felmentse. Ez egy önvédelmi mechanizmus, így védekezik a psziché, hogy saját beteg voltával ne kelljen szembesülnie. Ezért nem fog innen eltűnni sosem.
Vannak fokozatok, ha tényleges történések és személyek vannak a háttérben, mint képzelt mumusok, az az enyhébb.
Ennek jelentősen súlyosabb változata (de nem lehetetlen, sőt) az a pont, amikor a beteg elme már sajátmaga kreál fantomlényeket, akiket mintegy "leválaszt magáról" tudati szinten, az nem én vagyok, az az "ellenségem", "aki okoz nekem minden rosszat".
Mindez odáig mehet, hogy valóban önmagának írogat, önmaga előtt igazolva azt, hogy létezik a másik személy, saját másik "énje", és valóban miatta vannak problémái.
Még ilyenkor ez nem a teljes valós tudathasadás állapota, de közelít ahhoz.
Mondjuk kb 2014 elejétől ugyanez megy.
Megtaláltam a kutyás történetet is, elképesztő.
Nem csodálom, hogy vannak trollégák, akiknek ez már sok.
Az biztos, hogy nagy gondok lehetnek zsíréknál, nem tudom egészen pontosan mik, de "az apuka keményen dolgozik kint értük" szöveg, az valami ballada.
Talán, ha a még tanuló gyerekek után a "tartásdíjat" hazaadja, egyébként kb látni sem akarja őket, erre sokminden utal.
Alapvetés: Szerető, harmonikus családban nem nevelődnek ilyen szociopata szerencsétlenek.
Zsírhoz képest még asodi egy stabil társasági egyed, felszines és buta, de sokkal tágabb, komplexebb világképpel, érzékelhető humorérzékkel és öniróniával.
Pedig ott is komoly gondok vannak több vonalon..családilag is.
Lacikával nagyon súlyos bajok vannak, és így 30 felett, meglett fejjel ezek már nagyon nehezen, gyakorlatilag csak tüneti szinten kezelhető problémák.
Sosem lesz normális kapcsolata neki sem, nem csak szexuális értelemben, hanem sehogyan, senkivel.
És mivel ez a fajta izoláció már a sodi-szintű téveszméknél is egyfajta tagadó magatartással párosul, zsír megtalálta ebben a fórumban, a trollokban és eszmiben saját retardáltságának vélt okát.
Akire-amire kivetítheti minden problémáját, hogy önmagát felmentse. Ez egy önvédelmi mechanizmus, így védekezik a psziché, hogy saját beteg voltával ne kelljen szembesülnie. Ezért nem fog innen eltűnni sosem.
Vannak fokozatok, ha tényleges történések és személyek vannak a háttérben, mint képzelt mumusok, az az enyhébb.
Ennek jelentősen súlyosabb változata (de nem lehetetlen, sőt) az a pont, amikor a beteg elme már sajátmaga kreál fantomlényeket, akiket mintegy "leválaszt magáról" tudati szinten, az nem én vagyok, az az "ellenségem", "aki okoz nekem minden rosszat".
Mindez odáig mehet, hogy valóban önmagának írogat, önmaga előtt igazolva azt, hogy létezik a másik személy, saját másik "énje", és valóban miatta vannak problémái.
Még ilyenkor ez nem a teljes valós tudathasadás állapota, de közelít ahhoz.
Apr 01, 2016 21:47:07
-
Apr 01, 2016 22:19:25
Konszenzus van abban, hogy zsír valamilyen szinten elmebeteg.
Viszont önerőből nem fog orvoshoz menni. Érdekes, hogy a retard közvetlen környezete, itt pl. a családja, bár valószínűleg felismeri, hogy baj van az agyával, mégsem csinál semmit, csendben várják a végjátékot.
Viszont önerőből nem fog orvoshoz menni. Érdekes, hogy a retard közvetlen környezete, itt pl. a családja, bár valószínűleg felismeri, hogy baj van az agyával, mégsem csinál semmit, csendben várják a végjátékot.
Apr 01, 2016 22:19:25
xray
Apr 01, 2016 22:20:23
a tanszéktől nem várható el, h magyar net összes pszichopatája itt találjon megértésre, ez az orvosok dolga. ergo, a kisfosonak el kell intézni egy terápiát, vagy hagyni megdögleni, ha már a családja nem tudja kezeltetni.
Apr 01, 2016 22:20:23
-
Apr 01, 2016 22:29:50
a tanszéktől nem várható el, h magyar net összes pszichopatája itt találjon megértésre, ez az orvosok dolga. ergo, a kisfosonak el kell intézni egy terápiát, vagy hagyni megdögleni, ha már a családja nem tudja kezeltetni.
Sajnos az a gyakorlat, hogy csak akkor kerülnek elmeorvos elé, ha komolyabb erőszakos bűncselekményt követnek el, pl. Tajgi, RGL.
Egyébként meg a környezetüket nem érdekli, hogy hová fajul el az egész. Ezeket pedig meg lehetne előzni, de nem ez történik.
Apr 01, 2016 22:29:50
pszihótroll
Apr 01, 2016 22:58:11
Zsírnak 10+ éve pszichológus kellett volna, és valahogyan kimozdítani, kirugdosni abból a környezetből, életvitelből, amiben ez a szocioszomatikus tünetegyüttest mutató rendellenessége csak egyre erősödik.
Én úgyhiszem a család nem a józan kivülállók csoportja, hanem a probléma része itt. Folyton dübbenőanyukát és az ő "betegségét" emlegeti. ÉS ha valami körül minden forog a beteg fejében az soha nem véletlen.
Legártatlanabb verzió, az anyja tényleg súlyos beteg, és ezt ebben a tudatállapotban már képtelen kezelni.
Mert pl ő az utolsó és egyetlen bármiféle emberi kapcsolata.
De lehet ez sokkal-sokkal durvább verzió is.
Sodiról is egy rokona leplezett le végül azóta snecológiai alapvetéseknek számító pikáns részleteket.
Én úgyhiszem a család nem a józan kivülállók csoportja, hanem a probléma része itt. Folyton dübbenőanyukát és az ő "betegségét" emlegeti. ÉS ha valami körül minden forog a beteg fejében az soha nem véletlen.
Legártatlanabb verzió, az anyja tényleg súlyos beteg, és ezt ebben a tudatállapotban már képtelen kezelni.
Mert pl ő az utolsó és egyetlen bármiféle emberi kapcsolata.
De lehet ez sokkal-sokkal durvább verzió is.
Apr 01, 2016 22:58:11
Trollkakas
Apr 01, 2016 23:03:08
Majd én mesélek, csak küldjétek már értem a Mossadot! Lackó ma egész nap a kloákámat bámulta az ablakból. Szerintem készül valamire.
Apr 01, 2016 23:03:08
Mo-szad
Apr 01, 2016 23:06:31
Kakasügynök a bevetés végig állhatatosan kukorékolva a helyén marad!
Az operatív megfigyelés a zuhirózsa mikrofonok és a kémlegyek feladata Hahó! :D
Az operatív megfigyelés a zuhirózsa mikrofonok és a kémlegyek feladata Hahó! :D
Apr 01, 2016 23:06:31
-
Apr 01, 2016 23:58:28
felőlem maradhat a tiszafaszomi debil az uborkaszezonban, úgy sincs más műsor, és néha villant azért, ez a kakasos cucc nálam instant klasszikus lett
moralizálni felesleges, zsír lófaszt sem kapott ahhoz képest amit sodi kapott Hahó! a kutyás sztori meg a vendégkönyvek lófasz, majd ha index-címlapos lesz a fasza fél napig akkor rinyáljon
moralizálni felesleges, zsír lófaszt sem kapott ahhoz képest amit sodi kapott Hahó! a kutyás sztori meg a vendégkönyvek lófasz, majd ha index-címlapos lesz a fasza fél napig akkor rinyáljon
Apr 01, 2016 23:58:28
Schwezoff David
Apr 02, 2016 07:26:27
+1
100x szorakoztatobb, mint tajgi.
Nagy neha sodi szintu a vilagkepe, akkor vinnyogva rohogok.
Apr 02, 2016 07:26:27
xray
Apr 02, 2016 08:17:03
azt azért nem gondoltam, h a szilaj paripát így bezárják az istállóba. csak egy kis rést hagytak neki az fb-n, ahol kikukucskálhat.
Apr 02, 2016 08:17:03
Schwezoff David
Apr 02, 2016 08:52:47
Apr 02, 2016 08:52:47
Újságíró41
Apr 02, 2016 13:39:55
Impontens vagy, sodi. Ja, a faszod is kicsi
Apr 02, 2016 13:39:55
yeke srác
Apr 02, 2016 13:42:29
ugyi megmondtam, hogy le lesz allittatva a forum??
2011-ben nem hittetek nekem.
2013-ban sem.
de a nagykaput a 2015-os dubbentes tette be!
Mr. Sneider szabad itt egy yekeke-yua, yeke-yeke? XD
2011-ben nem hittetek nekem.
2013-ban sem.
de a nagykaput a 2015-os dubbentes tette be!
Mr. Sneider szabad itt egy yekeke-yua, yeke-yeke? XD
Apr 02, 2016 13:42:29
yeke srác
Apr 02, 2016 13:43:50
nekem egyebként 21,5 centis XD
Apr 02, 2016 13:43:50
elmebeteg troll
Apr 02, 2016 13:55:21
Konszenzus van abban, hogy zsír valamilyen szinten elmebeteg.
Ne felejtsük el, hogy vidéken (sőt, egész Magyarországon) stigmatizálják és lenézik a pszichikai/pszichoszomatikus betegséggel küzdőket. "Csak kényeskedik". "Ha egész nap a földeken kapálna, nem lenne ideje ilyen hülyeségekre". "Csak akarni kell, és elmúlik". "Ne foglalkozz vele, el fog múlni". Vagy simán csak a falu bolondjának tartják. Hihetetlen sötétség honol a fejekben azt illetően, hogy mondjuk egy depressziós AKAR-e depressziós lenni, vagy hogy egy skizofrén el tudja-e mulasztani a saját tüneteit puszta akaraterővel. Nem véletlen, hogy hihetetlen alacsony számban kerülnek szakemberhez a betegek, és hogy ilyen magas az öngyilkosságok száma még mindig.
Simán elképzelhető, hogy a családja arra vár, hogy Kisbőrös "összeszedje magát". Végül is elment dolgozni, ez ugye vidéken már fél siker, lehet örülni, nincs semmi baj. Hogy emellett kibelezéssel fenyeget embereket és azt hiszi, hogy követik az utcán, és a saját rokonai árulják el őt a képzelt ellenségének? Erről vagy nem tud a családja, vagy letudják annyival, hogy "csak hóbortos kicsit", vagy hogy a légynek se tudna ártani, csak szövegel.
Ebben az országban még vagy 15-20 év kell ahhoz, hogy a pszichikai egészség is fontos legyen az embereknek, ne csak a testi. Nagyon le vagyunk maradva a Nyugattól ezen a téren, nem létezik megelőzés, nem tudnak az emberek a terápiás lehetőségekről. Úgyhogy szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy Kisboros ezen a téren már elveszett, és a sztori vége vagy öngyilkosság, vagy valamelyik rokon megölése lesz, aztán pedig börtön és/vagy elmegyógyintézet.
Apr 02, 2016 13:55:21
újságíró12
Apr 02, 2016 14:30:32
Béla Balogh
19 órája ·
DRÁGA BARÁTAIM.
Sajnos súlyos baleset ért. Eltört az FIII. csigolyám és a sarkam darabosan tört. Jelenleg sajnos nem tudnak megműteni, szívbetegségem miatt nem kockáztatják a műtétet. A csigolyám elvileg 3 hónapon belül teljesen meggyógyul a speciális gerincvédővel. Sajnos a lábam mint egy cipó és gyulladt is, próbáljuk levinni.
Az orvosok 4 napig hozzám se szóltak ezért jelenleg otthonomban vagyok. El kellene érnem, hogy vagy a Honvéd vagy A Merényi kórházban kezeljenek, de sajnos nincs kapcsolat. Aki ebben tudna segíteni annak megköszönném. Magán kórházat fizetni nem tudok, de a kezelésen múlik a mielőbbi gyógyulásom.
Jogosan merül fel egyesekben a kérdés mi lesz a Koppánnyal? Bár nem egyszerű a helyet, de folytatjuk. a csoport tagok védelme estén ott leszek még tolókocsiban is. A Konkrét védelemre kijelölöm a legalkalmasabb személyt.
19 órája ·
DRÁGA BARÁTAIM.
Sajnos súlyos baleset ért. Eltört az FIII. csigolyám és a sarkam darabosan tört. Jelenleg sajnos nem tudnak megműteni, szívbetegségem miatt nem kockáztatják a műtétet. A csigolyám elvileg 3 hónapon belül teljesen meggyógyul a speciális gerincvédővel. Sajnos a lábam mint egy cipó és gyulladt is, próbáljuk levinni.
Az orvosok 4 napig hozzám se szóltak ezért jelenleg otthonomban vagyok. El kellene érnem, hogy vagy a Honvéd vagy A Merényi kórházban kezeljenek, de sajnos nincs kapcsolat. Aki ebben tudna segíteni annak megköszönném. Magán kórházat fizetni nem tudok, de a kezelésen múlik a mielőbbi gyógyulásom.
Jogosan merül fel egyesekben a kérdés mi lesz a Koppánnyal? Bár nem egyszerű a helyet, de folytatjuk. a csoport tagok védelme estén ott leszek még tolókocsiban is. A Konkrét védelemre kijelölöm a legalkalmasabb személyt.
Apr 02, 2016 14:30:32
Még éltet a remény
Apr 02, 2016 14:33:56
Apr 02, 2016 14:33:56
banshee
(
x24)
Apr 02, 2016 14:36:18
x24)
Akkor elmarad az önfelgyújtás?
Még éltet a remény
Apr 02, 2016 14:36:55
Béla Balogh
19 órája ·
DRÁGA BARÁTAIM.
19 órája ·
DRÁGA BARÁTAIM.
Valaki rajtakapta,hogy lop és kurvára megverte Xd
Apr 02, 2016 14:36:55
ál-broni
Apr 02, 2016 14:39:40
Akkor elmarad az önfelgyújtás?
pedig már elökészitettem a benzineskannát!!!!!!!!!!
akkorr majd texet gyújtom fel!!!!!)))))
Apr 02, 2016 14:39:40
Schodika
Apr 02, 2016 14:40:42
Béla Balogh
19 órája · El kellene érnem, hogy vagy a Honvéd vagy A Merényi kórházban kezeljenek, de sajnos nincs kapcsolat. .
19 órája · El kellene érnem, hogy vagy a Honvéd vagy A Merényi kórházban kezeljenek, de sajnos nincs kapcsolat. .
Nincs kapcsolat? Múltkor én is jártam így, amikor nem volt net az irodában... ööö akarom mondani Pátyon. Telepítsd újra a Windowst! Ilyen nagyon egyszerű ez.
Apr 02, 2016 14:40:42
újságíró123
Apr 02, 2016 14:43:40
Figyelitek, hogy lassan de biztos minden retard szopóágra kerül? Az univerzum mindannyiukról gondoskodik. Én már csak egy kávét kérek.
Apr 02, 2016 14:43:40
gennyes féregzsidó
(
x48)
Apr 02, 2016 14:55:20
x48)
Figyelitek, hogy ki lájkolta a Sodi posztját?
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
Közéleti témák helyett bulvárműsor?
Nem javaslok neki nagy sikert.
Szalai Vivien: Az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítjuk át a Tényeket és...
Ennyit mondott a TV2 hírigazgatója a kirúgásokról.
444.HU|FORRÁS: SARKADIZS
TetszikTovábbi reakciók megjelenítéseMegosztom
1Áron Cuki
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
Közéleti témák helyett bulvárműsor?
Nem javaslok neki nagy sikert.
Szalai Vivien: Az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítjuk át a Tényeket és...
Ennyit mondott a TV2 hírigazgatója a kirúgásokról.
444.HU|FORRÁS: SARKADIZS
TetszikTovábbi reakciók megjelenítéseMegosztom
1Áron Cuki
banshee
(
x24)
Apr 02, 2016 14:57:17
x24)
Jót síeltél?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Apr 02, 2016 14:59:37
x48)
Jót síeltél?
Az ágyneműtartóban lapultam eddig, most is csak szarni jöttem ki, bronira való tekintettel.
töppedt buzigolyók
Apr 02, 2016 15:02:18
Béla Balogh
19 órája ·
DRÁGA BARÁTAIM.
19 órája ·
DRÁGA BARÁTAIM.
Sarokcsont + csigolya= kiugrott valahonnan, és betonra érkezett. Tegyétek meg tétjeiteket, hogy milyen tevékenység közben sérülhetett meg.
Apr 02, 2016 15:02:18
banshee
(
x24)
Apr 02, 2016 15:02:47
x24)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Apr 02, 2016 15:05:09
x48)
Sajnos nem ismerek ilyen nevű terroristát.
Schwezoff David
Apr 02, 2016 15:17:40
Lebuktal, Ikeaban bujkalo troll!
Apr 02, 2016 15:17:40
Schwezoff David
Apr 02, 2016 15:21:33
budapest.24.hu/2016/04/01/nyakig-a-kakiban-kutatnak-a-dizajnerdrogok-utan/
Broni meglatogatta Boros Laciekat!
Broni meglatogatta Boros Laciekat!
Apr 02, 2016 15:21:33
stressznélküli nyugi
Apr 02, 2016 15:42:15
Otthonvédő tevékenységet végzett. Védte az otthont a benne lévő értékektől.
Apr 02, 2016 15:42:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 02, 2016 15:48:47
x38)
Szerintem kérjen tanácsot snecitől, ő a gerinc-expert!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Schwezoff David
Apr 02, 2016 16:21:44
Béla Balogh
19 órája ·
DRÁGA BARÁTAIM.
19 órája ·
DRÁGA BARÁTAIM.
A retardok önmagukat gyógyítják, Hahó!
Apr 02, 2016 16:21:44
Még éltet a remény
Apr 02, 2016 16:22:34
Ez tényleg broni lesz!
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/elfogtak-a-duhongo-ferfit
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/elfogtak-a-duhongo-ferfit
Apr 02, 2016 16:22:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 02, 2016 18:51:16
x38)
Broni egy könyvtárban van elvonón? :)
faszkorbács
Apr 02, 2016 19:00:30
Én ugyan csak alkalmi hallgató vagyok, de a T. Tanszéktõl kérdezném: a kutyabaszós sztorinak mi volt az alapja? Nagyon szépen köszönöm szépen.
Apr 02, 2016 19:00:30
-
Apr 02, 2016 20:29:40
A valosag.
Apr 02, 2016 20:29:40
Mortal Danger
Apr 02, 2016 21:17:02
Szerintem Zsírnál is néha átszakad az "autiköd" és olyankor elgondolkozik. Vagy most van műszakban? Esetleg pont kaszablokkol valamerre?
Apr 02, 2016 21:17:02
malmöi legendáré cigány
Apr 02, 2016 22:26:00
Én ugyan csak alkalmi hallgató vagyok, de a T. Tanszéktõl kérdezném: a kutyabaszós sztorinak mi volt az alapja? Nagyon szépen köszönöm szépen.
Amennyire tudom, persze lehet nem lenne elég ZH-ra, volt valami út szélén felejtett kutya, akihez Lackó kijárt, mert megsajnálta. Aztán elpusztult, és fotós hősünk megörökítette a tetemét, és sírt is, hogy mennyire szerette. Bizonyos rossz nyelvek szerint (akik persze jobban ismerik zsírt), ki is élte beteg fantáziáit a pórul járt eben, de ez inkább csak fikció. Épp elég torz vonása van ShyGuy-nak enélkül is.
Apr 02, 2016 22:26:00
Apr 02, 2016 22:38:24
Tessék szorgalmasan ismételni!!
Ugyan nem friss tananyag, de most nagyon aktuális a legújabb-zsírkorszak beköszöntével!
Ezen az oldalon -a rengeteg szórakoztató archív kontent között-, úgy középtájt t.bgk. professzorúr ismerteti a faggyas fejszőrzetű retardált shodálatos írását:
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3083
Ugyan nem friss tananyag, de most nagyon aktuális a legújabb-zsírkorszak beköszöntével!
Ezen az oldalon -a rengeteg szórakoztató archív kontent között-, úgy középtájt t.bgk. professzorúr ismerteti a faggyas fejszőrzetű retardált shodálatos írását:
Apr 02, 2016 22:38:24
Tanszéki titkár
Apr 02, 2016 22:43:41
Tessék szorgalmasan ismételni!!
Iden az osszevont retardszigorlaton mindenki huz egy tetelt zsirbol.
Aki nem megy at, azt broni prof utovizsgaztatja, ugyh tessek tanulni.
Apr 02, 2016 22:43:41
Péniszmentő
Apr 02, 2016 22:46:46
Apr 02, 2016 22:46:46
Púphergelés
Apr 02, 2016 23:35:33
Ügyész trollok tüdőcskéje, jaj!
www.napi.hu/magyar_vallalatok/autokat_vesz_a_legfobb_ugyeszseg.612433.html
www.napi.hu/magyar_vallalatok/autokat_vesz_a_legfobb_ugyeszseg.612433.html
Apr 02, 2016 23:35:33
166 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

de nagy a pofád neked is. munkaidőben, az adőfizetők pénzén, a rendőrjelvényed mögül vagy már megint ilyen erős?