« 4185 4186 4187 4188 4189 4190 4191 4192 4193 4194 »
1733958 komment.

Szerző: kiserdei predátor Apr 10, 2016 21:43:39
Válasz
(13)
-
ezt csak azért írod, mert neked sosem volt semmid, ami számodra értékes lett volna, amihez emlékek fűznek, neked mindig csak a felejtős gagyi jutott. ezért vagy te troll.

Nekem barátaim voltak. Sportoltam. Mindkettő tart a mai napig is. Tudod, elmegyünk focizni, és körbenézek, és azt mondom, basszátok meg srácok, ismerjük egymást lassan húsz éve, mekkora királyság ez? Igyunk egy sört meccs után.

Ott vagyunk egymás esküvőin, ott vagyunk egymás gyerekeinek keresztelőin, eljárunk néha-néha kirándulni, sörözni, vagy ha valaki épp egyedül van pár napot, akkor meghívja a többieket társasjátékozni vagy meccset nézni egy jó pizza mellett.

Szerinted mi ér többet, te fos: egy piros távirányítós Ferrari, vagy a barátság? Tudod mit? Egy IGAZI Ferrariért nem cserélném el a srácokat. Mert tudom, hogy ha baj van, számíthatok rájuk, és ha bajban vannak, számíthatnak rám. Ugyanígy akkor is, ha épp öröm van meg boldogság.

Ezzel szemben Te? Megszakítod a kapcsolatot minden valaha volt ismerősöddel és rokonoddal, nehogy támadási felületet adjál a képzelt ellenségeidnek. Én őszintén sajnállak. Annyira szar, minőség nélküli életed van, hogy azt az ellenségemnek nem kívánnám.

De ez mind nem magyarázat arra, hogy mi a fasztól vagy még mindig szűz 35 évesen? Basszus, kerekesszékes arcoknak meg vakoknak meg süketnémáknak sikerül szexelniük. Neked meg sehogysem?
Apr 10, 2016 21:43:39

Szerző: kiserdei predátor Apr 10, 2016 21:44:44
Válasz
(13)
-
az én ferrarim 15 ezerbe került akkor, amikor véve lett, a 90-es évek eleje. na most a te játékod kerül 8-ba most, 2016-ban, ráadásul két gagyielem működteti. az enyémbe 8 megy.
megnézzük melyik az erősebb, melyik a gyorsabb?

Ez most komoly, vagy valaki zsír nevében trollkodik? Mert ha komoly, akkor nagyobb a baj, mint gondoltuk.
Apr 10, 2016 21:44:44

Szerző: Buksi szelleme Apr 10, 2016 21:46:02
Válasz
(14)
Kisboros nem szűz, én tanúsítom.
Apr 10, 2016 21:46:02

Szerző: Brian Apr 10, 2016 21:47:37
Válasz
(7)
kisruszki a ferraridat legalább megdugtad? vagy azt se?
Apr 10, 2016 21:47:37

Szerző: - Apr 10, 2016 21:52:43
Válasz
(0)
:))
blablabla
Apr 10, 2016 21:52:43

Szerző: 8 elemes Ferrari Apr 10, 2016 21:59:59
Válasz
(13)
a gazdám 8x hülyébb, mint recskás, ez pedig nagy szó.
Apr 10, 2016 21:59:59

Szerző: - Apr 10, 2016 22:00:01
Válasz
(0)
kiserdei predátor
Nekem barátaim voltak. Sportoltam. Mindkettő tart a mai napig is. Tudod, elmegyünk focizni, és körbenézek, és azt mondom, basszátok meg srácok, ismerjük egymást lassan húsz éve, mekkora királyság ez? Igyunk egy sört meccs után.

Ott vagyunk egymás esküvőin, ott vagyunk egymás gyerekeinek keresztelőin, eljárunk néha-néha kirándulni, sörözni, vagy ha valaki épp egyedül van pár napot, akkor meghívja a többieket társasjátékozni vagy meccset nézni egy jó pizza mellett.

Szerinted mi ér többet, te fos: egy piros távirányítós Ferrari, vagy a barátság? Tudod mit? Egy IGAZI Ferrariért nem cserélném el a srácokat. Mert tudom, hogy ha baj van, számíthatok rájuk, és ha bajban vannak, számíthatnak rám. Ugyanígy akkor is, ha épp öröm van meg boldogság.

Ezzel szemben Te? Megszakítod a kapcsolatot minden valaha volt ismerősöddel és rokonoddal, nehogy támadási felületet adjál a képzelt ellenségeidnek. Én őszintén sajnállak. Annyira szar, minőség nélküli életed van, hogy azt az ellenségemnek nem kívánnám.

De ez mind nem magyarázat arra, hogy mi a fasztól vagy még mindig szűz 35 évesen? Basszus, kerekesszékes arcoknak meg vakoknak meg süketnémáknak sikerül szexelniük. Neked meg sehogysem?

amíg te sportoltál, én sakkversenyeket nyertem. ennyike...
amúgy sincs szükségem "barátokra". mindig ők az elsők, akik köpnek, és megbízhatatlanok. számomra ismert mechanizmusok szerint működnek. tudom, mikor mit tesznek, ismerem a gondolataikat. nincs bennük semmi érdekes. mind egyformák.
ti is mind egyformák vagytok, bennetek sincs semmi érdekes, azon kívül, hogy kártékonyak vagytok.

Apr 10, 2016 22:00:01

Szerző: kiserdei predátor Apr 10, 2016 22:00:28
Válasz
(13)
Sosem voltak barátaid, nincsenek most sem barátaid, és soha nem is lesznek, ha így folytatod. Szerintem ez szánalmas. Ugyanígy szánni való az is, ha valakinek 17 éven keresztül nincs se párkapcsolata, se semmilyen szexuális kapcsolata.

Felfogod, hogy 18 éves korod óta majd' még egyszer annyi idő eltelt, és NEM BASZTÁL? Fogadni merek, hogy többet vered a faszod, mint a példaképed, SoDI. Ő legalább évi átlagban 1 dugást összehozott, pedig úgy néz ki, mint a kibaszott notre dame-i toronyőr bazmeg, az élére állított kilós vekni fejével, a jégtörő állával meg az akromegáliás testével.

Hozzá képest te egy Adonisz vagy, és MÉGSEM BASZTÁL SOHA ÉLETEDBEN. Fogadni merek, hogy még igazi randin sem voltál soha.

Ez szánalmas. Ha egy pszichiáternek csak ezt elmondanád, már akkor kezelést javasolna. És hol vagyunk még a kémkakastól, a trollvadászattól, meg attól, hogy azt hiszed, hogy te tényező vagy Tiszafaszomban, és téged megfigyelnek, veled számolnak, neked politikai ellenfeleid vannak. Ez semmi, csak nagyzási hóbort. Így próbálod érdekessé tenni az amúgy totálisan eseménytelen életedet.

Van egy rossz hírem: ha valaki nem használja a faszát SZEXRE, akkor egy idő után az bizony nem fog működni. És akkor viszont majd sírhatsz, hogy már ki sem tudod gyúrni a gyíkot, és SOHA NEM BASZTÁL. Akkor már nem is fogsz.
Apr 10, 2016 22:00:28

Szerző: kiserdei predátor Apr 10, 2016 22:02:37
Válasz
(5)
-
amúgy sincs szükségem "barátokra". mindig ők az elsők, akik köpnek, és megbízhatatlanok. számomra ismert mechanizmusok szerint működnek. tudom, mikor mit tesznek, ismerem a gondolataikat. nincs bennük semmi érdekes. mind egyformák.
ti is mind egyformák vagytok, bennetek sincs semmi érdekes, azon kívül, hogy kártékonyak vagytok.

Légy büszke arra, hogy pszichopata vagy. Attól még mindig csak egy búrafejű kis köcsög maradsz, de legalább álmodozhatsz arról, hogy te vagy Hannibal Lecter, vagy Dexter.
Apr 10, 2016 22:02:37

Szerző: - Apr 10, 2016 22:07:09
Válasz
(0)
kiserdei predátor
Sosem voltak barátaid, nincsenek most sem barátaid, és soha nem is lesznek, ha így folytatod. Szerintem ez szánalmas. Ugyanígy szánni való az is, ha valakinek 17 éven keresztül nincs se párkapcsolata, se semmilyen szexuális kapcsolata.

Felfogod, hogy 18 éves korod óta majd' még egyszer annyi idő eltelt, és NEM BASZTÁL? Fogadni merek, hogy többet vered a faszod, mint a példaképed, SoDI. Ő legalább évi átlagban 1 dugást összehozott, pedig úgy néz ki, mint a kibaszott notre dame-i toronyőr bazmeg, az élére állított kilós vekni fejével, a jégtörő állával meg az akromegáliás testével.

Hozzá képest te egy Adonisz vagy, és MÉGSEM BASZTÁL SOHA ÉLETEDBEN. Fogadni merek, hogy még igazi randin sem voltál soha.

Ez szánalmas. Ha egy pszichiáternek csak ezt elmondanád, már akkor kezelést javasolna. És hol vagyunk még a kémkakastól, a trollvadászattól, meg attól, hogy azt hiszed, hogy te tényező vagy Tiszafaszomban, és téged megfigyelnek, veled számolnak, neked politikai ellenfeleid vannak. Ez semmi, csak nagyzási hóbort. Így próbálod érdekessé tenni az amúgy totálisan eseménytelen életedet.

Van egy rossz hírem: ha valaki nem használja a faszát SZEXRE, akkor egy idő után az bizony nem fog működni. És akkor viszont majd sírhatsz, hogy már ki sem tudod gyúrni a gyíkot, és SOHA NEM BASZTÁL. Akkor már nem is fogsz.

miért gondolja minden faszfej, hogy az élet sava-borsa a "párkapcsolat", és akinek nincs, az nem normális?
most miért kössem le magam egy idióta mellé?
nektek a "párkapcsolat" a baszásról szól, semmi másról. nektek a nő csak egy szexuális segédeszköz, egy tárgy, aki kielégíti a vágyaitokat. ennyike. nálam egészen másmilyen az, amit ti "párkapcsolatnak" hívtok, és olyan, akivel ez menne, nincs. a baszás engem nem érdekel. ha vannak is vágyaim, az nem az enyémek, hanem a testemé, de én nem a testem vagyok. ennyike.

pszichiáterek... a legtöbb zakkant elmebeteg pszichiáternek megy, hogy segítsen az olyanokon, mint ő. pátyolgattam egyszer egy ilyet. évfolyamtársam volt progmaton, aztán átment pszichológiára.

Apr 10, 2016 22:07:09

Szerző: Herbál László Apr 10, 2016 22:09:03
Válasz
(17)
Sodi zsírhoz képest egy BASZÓGÉP
Lol :-)
Apr 10, 2016 22:09:03

Szerző: - Apr 10, 2016 22:16:00
Válasz
(0)
kiserdei predátor
Légy büszke arra, hogy pszichopata vagy. Attól még mindig csak egy búrafejű kis köcsög maradsz, de legalább álmodozhatsz arról, hogy te vagy Hannibal Lecter, vagy Dexter.

pszichopata?
veletek ellentétben én nem ártottam senkinek.
nektek viszont szívesen ártanék.
Apr 10, 2016 22:16:00

Szerző: Brian Apr 10, 2016 22:16:13
Válasz
(13)
beírtam a googlebe h vendégkönyv boros lászló és megvan az egész estés olvasnivaló. folyik a könnyem.
Apr 10, 2016 22:16:13

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Apr 10, 2016 22:18:53
Válasz
(10)
Neked meg egy döglött kutya a szexuális segédeszközöd.

Ennyike.
Apr 10, 2016 22:18:53

Szerző: xray Apr 10, 2016 22:20:23
Válasz
(9)
nincsenek szavak, h mennyire szánalmas vagy, kisfosos.
ha ezt olvasná a szerencsétlen dübbent anyád, biztos egy baltával verné szét a zsíros fejedet.
Apr 10, 2016 22:20:23

Szerző: - Apr 10, 2016 22:20:33
Válasz
(9)
ó, most érkezett levél. behívtak meghallgatásra. zombifilmbe jelentkeztem szereplőnek.
Apr 10, 2016 22:20:33

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Apr 10, 2016 22:21:21
Válasz
(3)
-

Hiába nyerted meg a városi sakkversenyt a korosztályodban, meg hiába volt nyolcelemes 15 ezres Ferrarid, ebből mi az, ami most megvan és hasznosítani tudsz?

Nagy büdös lófasz...
Apr 10, 2016 22:21:21

Szerző: - Apr 10, 2016 22:22:30
Válasz
(0)
banshee
Hiába nyerted meg a városi sakkversenyt a korosztályodban, meg hiába volt nyolcelemes 15 ezres Ferrarid, ebből mi az, ami most megvan és hasznosítani tudsz?

Nagy büdös lófasz...

megyeit nyertem, korcsoportosat, meg nemzetközi egyénit.
ne akarj már okoskodni.
Apr 10, 2016 22:22:30

Szerző: - Apr 10, 2016 22:26:00
Válasz
(0)
xray
nincsenek szavak, h mennyire szánalmas vagy, kisfosos.
ha ezt olvasná a szerencsétlen dübbent anyád, biztos egy baltával verné szét a zsíros fejedet.

mi a baj, fáj amikor a pofádba vágják az igazságot, hogy az ún. "párkapcsolataitok" csupán érdek, egymás vágyainak a kielégítéséről szólnak, a többi, a mozi, zabálás és egyebek meg csak a körítés?
Apr 10, 2016 22:26:00

Szerző: xray Apr 10, 2016 22:27:14
Válasz
(4)
-
ne akarj már okoskodni.

az imei tele van sakkbajnokokkal, ott lenne a helyed.
Apr 10, 2016 22:27:14

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Apr 10, 2016 22:29:24
Válasz
(10)
-
ne akarj már okoskodni.

Hát ez annál szánalmasabb, hogy ennek ellenére nem lett belőled nagy büdös lófasz se.
Apr 10, 2016 22:29:24

Szerző: xray Apr 10, 2016 22:31:45
Válasz
(7)
-
mi a baj, fáj amikor a pofádba vágják az igazságot, hogy az ún. "párkapcsolataitok" csupán érdek, egymás vágyainak a kielégítéséről szólnak, a többi, a mozi, zabálás és egyebek meg csak a körítés?

micsoda torz pszichéd van, szinte hihetetlen. az egész életed teljes értelmetlenség, tudod ennek mi lesz a vége?
Apr 10, 2016 22:31:45

Szerző: - Apr 10, 2016 22:33:22
Válasz
(6)
-
ó, most érkezett levél. behívtak meghallgatásra. zombifilmbe jelentkeztem szereplőnek.

végre valami testhezálló meló vízfej, még smink sem kell majd rád!
Apr 10, 2016 22:33:22

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Apr 10, 2016 22:35:11
Válasz
(11)
-

Egymás vágyainak a kielégítése nagyon jó dolog, de látszik hogy életedben nem szerettél senkit és semmit.

Esetleg a Ferraridat.
Apr 10, 2016 22:35:11

Szerző: tiszavasvári kutyák Apr 10, 2016 22:50:25
Válasz
(5)
Buksi szelleme
Kisboros nem szűz, én tanúsítom.

*bólogatnak*

Apr 10, 2016 22:50:25

Szerző: Újságíró41 Apr 10, 2016 22:56:18
Válasz
(4)
Bazmeg lacy, te total idiota vagy. Nagyon durva.

Na kúrás, csá.
Apr 10, 2016 22:56:18

Szerző: Cillit Bang Apr 10, 2016 23:03:25
Válasz
(10)
-
miért gondolja minden faszfej, hogy az élet sava-borsa a "párkapcsolat", és akinek nincs, az nem normális?
nektek a "párkapcsolat" a baszásról szól, semmi másról. nektek a nő csak egy szexuális segédeszköz, egy tárgy, aki kielégíti a vágyaitokat. ennyike. nálam egészen másmilyen az, amit ti "párkapcsolatnak" hívtok, és olyan, akivel ez menne, nincs. a baszás engem nem érdekel. ha vannak is vágyaim, az nem az enyémek, hanem a testemé, de én nem a testem vagyok. ennyike.

pszichiáterek... a legtöbb zakkant elmebeteg pszichiáternek megy, hogy segítsen az olyanokon, mint ő. pátyolgattam egyszer egy ilyet. évfolyamtársam volt progmaton, aztán átment pszichológiára.

Annyira látszik, hogy semmi fogalmad a világ működéséről. Se a zsidókról, se a libsikről, se az arabokról, se az oroszokról, se a média működéséről, se a munkaerőpiacról, se az internetről, se a fotózásról, de látszik, hogy a párkapcsolatokról, és az emberi szexualitásról sem. De hogy is lenne, ha még konkrétan anyádon kívül beszélgetni se beszélgetsz nőkkel. Annyira beszűkült és torz a világképed, és ez ennyi idősen már nem is fog kinyílni, csak rosszabb lesz, te leszel a helyi, magányos bolond a városban (bár most is az vagy).

Valóban vannak olyan párkapcsolatok is, amik csak egymás szexuális igényeinek kielégítéséről szólnak. Ezzel sincs semmi gond, és nagyon jó élmény egy jót baszni, szopatni, mindenféle pozícióban, mindenféle tempóban, mindenféle helyen, változatosan. Kielégíteni a saját, és a nőd legmélyebb, legtitkosabb vágyait, óriásikat élvezkedni (sokkal jobb, mint kiverni, csak szólok, ennyivel jellemezném neked röviden, mint kívülállónak). Te ezt elítéled, mert te ezekből örökre kimaradsz, és számodra a szex egy mocskos, liberális dolog.

Az meg honnan jött, hogy számunkra erről szól? Ha erről szól, azzal sincs semmi gond, és csak irigykedsz, senki nem kevesebb attól, és ez egy nem egy bűnös, hanem egy nagyon élvezetes dolog. De a trollok nagy része átélt, jelenleg átél, vagy át fog élni ennél többről szóló párkapcsolatot, amikor, akármilyen nyálasan is hangzik, a lelki társaddal az, hogy beszélgetsz, elmentek ide-oda, filmet néztek, aztán megbeszélitek, kaját csináltok, már nagyobb élmény mint egy random nőt megdugni. De te ahogy a pusztán szexuális szintű kapcsolattól fényévekre vagy, ettől ezres nagyságrendű fényévekre.

Miért lenne "idióta" a másik ember? Az egyértelmű hogy te maximum idiótákkal tudsz összejönni, de a világ nem a tiszafaszomi jabliból, és a saját beteg képzeletedből áll. Ráadásul akit én még tényleg idiótának is mondanák, az is százszor normálisabb, és jobb ember nálad.

Ui: Pszichiáter egyébként úgy lehetsz, ha orvosira mész. Pszichológus lehetsz ha átmész "pszichológiára". Ezt se tudod.

További jó őrjöngést, szófosást, farokverést, nyomorgást, megőrülést, leépülést, frusztrálódás, dührohamokat, szopást a munkahelyeden, megaláztatásokat, engem rendkívüli módon szórakoztat a nyomorod :D Azokra a rosszindulatú, náci, ostoba tahókra emlékeztetsz, akiket mindig is utáltam, ha nagyon ritkán találkoztam eggyel.
Apr 10, 2016 23:03:25

Szerző: mc "libsi" colombo Apr 10, 2016 23:09:11
Válasz
(3)
-
mc "libsi" colombo beszól a magyar gádzsóknak.
nem vagy itt véletlenül?

youtube.com/watch?v=QTr0H4xsjN8

De.
Apr 10, 2016 23:09:11

Szerző: Gázai piramis Apr 10, 2016 23:09:26
Válasz
(6)
-

Nekem a szeretetről szól a párkapcsolat. Közhely, de ilyen egyszerű.

Téged szeretett már valaki?
Apr 10, 2016 23:09:26

Szerző:   Apr 10, 2016 23:12:37
Válasz
(4)
Kisbőrös nagyon durva tüneteket mutat a mai etap alapján.

És még csondálkozik, hogy minimum incestussal vádolják a családot,... baszus!
Egy fiugyermek férfivá érik ha, törik ha szakad, előbb vagy utóbb.

Ilyen súlyos szexuális zavar csak vagy nagyon súlyos elmebaj és személyiségtorzulás vagy valami feldolgozhatatlan trauma esetében lép fel.

Én már mondom egy ideje, ez minden bajának az alapja.
Egy random troll két nőbizalmasa nemrég egyetlen beállított digitális kép alapján megmondta boriról fél mp alatt, hogy nem funkcionál normális férfiként.

Innentől nem meglepő, hogy minimum buzinak tartják, és ott szivatják ahol tudják.

Élőben még durvább lehet a dolog, szinte ködként veheti körül a zsíroshajú furcsa esetlen Lacikát az ordító félelem minden emberi kapcsolattól, a bizonytalanság, a retardált gyerekes hisztis visszamaradottság, az elfojtott agresszió és nihilista-fatalista hangulat.
Mindegy, hogyan van öltözve, vagy mit csinál éppen.

Ezt érzik rajta kiskora óta, tanárok, munkatársak, mindenki.
Nem csodálom, hogy ki akarják golyózni, én is szivesebben dolgoznék akár egy anyagyilkossal egy műszakban bármilyen üzemben, mint vele.
Apr 10, 2016 23:12:37

Szerző: kiserdei predátor Apr 10, 2016 23:23:07
Válasz
(10)
-

Viszont kurva jól szórakozunk közben, és ordenáré nagyokat kefélünk. Te meg a kisszobában zsebhokizol a Knight Riderre. 35 évesen. Rettenetesen szánalmas vagy. Azt most hagyjuk, hogy egy párkapcsolat mennyivel többről szól egyébként a szexnél. Például arról, hogy van kinek elmesélned, ha valami problémád van, van, aki meghallgat, van, aki SZERET. És ezeket mind viszonzod. Ez egy párkapcsolat, nem pedig az, ahogy te azt elképzeled, hogy egymás seggéről szívjuk a kokaint, aztán kefélünk vakulásig. Bár kétségtelen, hogy néha ordenáré módon ránk jön a baszhatnék, és akkor orrvérzésig. Persze mit tudsz te erről? Semmit. 35 éves vagy ÉS MÉG NEM BASZTÁL. Hivatalosan is hordhatsz rövidnadrágot.
Apr 10, 2016 23:23:07

Szerző: - Apr 10, 2016 23:37:37
Válasz
(1)
kiserdei predátor
... Azt most hagyjuk, hogy egy párkapcsolat mennyivel többről szól egyébként a szexnél. Például arról, hogy van kinek elmesélned, ha valami problémád van, van, aki meghallgat, van, aki SZERET. És ezeket mind viszonzod. Ez egy párkapcsolat...

értem. tehát akkor a "párkapcsolat" az olyan, mint amikor a púpos ide járt elmesélni a problémáit, és ti meghallgattátok...

az én értelmezésemben könnyíteni akart magán, és nyilván nem a facebook-falán égette magát a penészes berlini szobával és a lehokizott festménnyel. tehát nem azért mesélte el mindezt, mert szeret benneteket, hanem a saját érdeke ez volt, kibeszélni, könnyíteni magán.
mivel másabb az, amikor ugyanezt teszed valakivel, akit egyébként a vágyaid kielégítése céljából még kúrsz is?
Apr 10, 2016 23:37:37

Szerző: vsetko jedno Apr 10, 2016 23:46:38
Válasz
(5)
kutyabaszó, belegondoltál már mi lenne veled, ha holnap megszűnne ez a fórum és az összes troll megtérne Jahvéhez?

hát megmondom: kurvára semmi.

ugyanaz a koszos kis melós lennél, aki herbálterítésből egészíti ki fing 90ezres alamizsnáját...

rajtad semmi nem segít, se így-se úgy. talán egy jó erős kötél és egy fa a kiserdőben ;)
Apr 10, 2016 23:46:38

Szerző: - Apr 10, 2016 23:50:37
Válasz
(0)
vsetko jedno
kutyabaszó, belegondoltál már mi lenne veled, ha holnap megszűnne ez a fórum és az összes troll megtérne Jahvéhez?

hát megmondom: kurvára semmi.

ugyanaz a koszos kis melós lennél, aki herbálterítésből egészíti ki fing 90ezres alamizsnáját...

rajtad semmi nem segít, se így-se úgy. talán egy jó erős kötél és egy fa a kiserdőben ;)

mi a baj, téged is frusztrál, hogy rávilágítottam a párkapcsolatod lényegére, vagy te is az a fajta liberális vagy, aki fizet a "párkapcsolatért"?
Apr 10, 2016 23:50:37

Szerző: vsetko jedno Apr 10, 2016 23:54:46
Válasz
(16)
-
mi a baj, téged is frusztrál, hogy rávilágítottam a párkapcsolatod lényegére, vagy te is az a fajta liberális vagy, aki fizet a "párkapcsolatért"?

jaja, nyilván nagyon érdekel a tiszabaszomi ruszki szűzgyerek véleménye a párkapcsolatomról :D
Apr 10, 2016 23:54:46

Szerző: töppedt buzigolyók Apr 11, 2016 00:02:25
Válasz
(11)
Kurva nagy, ahogy a 35 éves kissless virgin Lacika értekezik a párkapcsolatokról.
Apr 11, 2016 00:02:25

Szerző:   Apr 11, 2016 00:04:30
Válasz
(13)
Esetleg veranéniék meghallgatták a korcsot, mi maximum kigúnyoltuk és kiröhögtük, mint téged is.

A lerecskázott festmény meg a többi sötét zűr pont ebből jött a masztiboynál is, hogy nem volt egy normális kapcsolata világ életében, és azért is jutott ide, hogy trollfórumon olyanoknak blogolta az életét akik röhögnek rajta és megvetik.
Ahogy te is ezért vagy itt, mert mást kurvára nem érdekelsz a jelek szerint.

Ezt te úgy adod elő, hogy téged nem érdekelnek mások, csak a trollvadászat, de ez kurvára nem igaz.

Senki nem kényszerített, hogy sajnáltasd magad a gyerekkori történeteiddel, itt nyavajogjál ma is a munkahelyedről, vagy ecseteld milyen játékautód volt és mit értél el a sakkban.
De téged is érdekel más emberek véleménye, te is a trollok reflexiójára vágysz, azért írod be ezeket a szánalmas dolgokat ide.

Ezek alapvető emberi dolgok, hiába játszod a nihilista predátort, még a legbezárkózottabb, legsötétebb őrültek is így működnek.
Az emberek nem létezhetnek társas interakció nélkül, ebbe beletartozik a szeretet, a szerelem, a szex, a gyűlölet, az önös és kölcsönös érdek, az egészséges vagy egészségtelen kihasználás, az egész társadalom és annak működése erre épül és így alakult ki.

Ha kitakarodsz a kiserdődbe remetének és soha többet nem jössz elő onnan, akkor elhiszem, hogy egy más utat választottál, bár tőlem a harmadik útbaeső fára fel is kötheted magad számomra analóg a kettő.

A trollok többsége leszarja az "életbölcsességeidet", mint tajgit meg a púpost is mivel pontosan tisztában van az életével és annak fizikailag megnyilvánuló kisszerű, pontszerű rövid mivoltával, és ennek ellenére, vagy talán épp ezért próbálja magát jól érezni a bőrében.
Mert még a legokosabb, leghíresebb, leghatalmasabb, leggazdagabb ember is csak egy irdatlanul picike pont a hatalmas emberi történelemben és kultúrában. Kicsike pontok, csavarok, alkatrészek vagyunk mindannyian.

És ez így van jól, ezért vannak itt jobbosok, balosok, mintapolgárok, gazdagok, jómódúak, kevésbé gazdagok és még bűnözők is, akik együtt röhögnek a hozzád és endréhez hasonló elbaszott retardált figurákon.
Akik mind önként jönnek, sőt mit jönnek, rendszeresen járnak ide a fincsi trollfaszért.

Apr 11, 2016 00:04:30

Szerző: trendbeli garázdaság Apr 11, 2016 00:11:48
Válasz
(5)
-

LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Hogy a véreres faszba világíthatnál rá valaminek a lényegére, amiről fogalmad sincs? Téged még a családod sem szeret, nemhogy egy nő! Vagy inkább férfi, hiszen full homár vagy. Miért nincsen most csajod Bori? Mert általános másodikban cikiztek, hogy ruszi vagy? VAgy esetleg azért, mert kizárólag a faszra izgulsz, a buzikat meg nem komálják a jobbikos Tiszafaszváriban?
Apr 11, 2016 00:11:48

Szerző: - Apr 11, 2016 00:12:22
Válasz
(6)
-
értem. tehát akkor a "párkapcsolat" az olyan, mint amikor a púpos ide járt elmesélni a problémáit, és ti meghallgattátok...

érted a faszt, zombi.

fel sem fogod, milyen lehet, és próbálsz fogódzkodókat keresni. tedd fel a nyuszifület és hesspicsába!
Apr 11, 2016 00:12:22

Szerző: - Apr 11, 2016 00:14:00
Válasz
(0)

Esetleg veranéniék meghallgatták a korcsot, mi maximum kigúnyoltuk és kiröhögtük, mint téged is.

A lerecskázott festmény meg a többi sötét zűr pont ebből jött a masztiboynál is, hogy nem volt egy normális kapcsolata világ életében, és azért is jutott ide, hogy trollfórumon olyanoknak blogolta az életét akik röhögnek rajta és megvetik.
Ahogy te is ezért vagy itt, mert mást kurvára nem érdekelsz a jelek szerint.

Ezt te úgy adod elő, hogy téged nem érdekelnek mások, csak a trollvadászat, de ez kurvára nem igaz.

Senki nem kényszerített, hogy sajnáltasd magad a gyerekkori történeteiddel, itt nyavajogjál ma is a munkahelyedről, vagy ecseteld milyen játékautód volt és mit értél el a sakkban.
De téged is érdekel más emberek véleménye, te is a trollok reflexiójára vágysz, azért írod be ezeket a szánalmas dolgokat ide.

Ezek alapvető emberi dolgok, hiába játszod a nihilista predátort, még a legbezárkózottabb, legsötétebb őrültek is így működnek.
Az emberek nem létezhetnek társas interakció nélkül, ebbe beletartozik a szeretet, a szerelem, a szex, a gyűlölet, az önös és kölcsönös érdek, az egészséges vagy egészségtelen kihasználás, az egész társadalom és annak működése erre épül és így alakult ki.

Ha kitakarodsz a kiserdődbe remetének és soha többet nem jössz elő onnan, akkor elhiszem, hogy egy más utat választottál, bár tőlem a harmadik útbaeső fára fel is kötheted magad számomra analóg a kettő.

A trollok többsége leszarja az "életbölcsességeidet", mint tajgit meg a púpost is mivel pontosan tisztában van az életével és annak fizikailag megnyilvánuló kisszerű, pontszerű rövid mivoltával, és ennek ellenére, vagy talán épp ezért próbálja magát jól érezni a bőrében.
Mert még a legokosabb, leghíresebb, leghatalmasabb, leggazdagabb ember is csak egy irdatlanul picike pont a hatalmas emberi történelemben és kultúrában. Kicsike pontok, csavarok, alkatrészek vagyunk mindannyian.

És ez így van jól, ezért vannak itt jobbosok, balosok, mintapolgárok, gazdagok, jómódúak, kevésbé gazdagok és még bűnözők is, akik együtt röhögnek a hozzád és endréhez hasonló elbaszott retardált figurákon.
Akik mind önként jönnek, sőt mit jönnek, rendszeresen járnak ide a fincsi trollfaszért.

kurvára tévedésben vagy. ha svezóf nem kezd el drogdílerezni, én sem lennék itt.
a gyerekkori játékokat sem én hoztam fel, hanem ti.
bizonyára vannak olyan pillanatok, kiprovokálják valakiből azt, hogy elkezd mesélni olyan dolgokról, amikről normál esetben nem mesélne. hogy néha így teszek, kizárólag ennek köszönhető.
nem önként jövök ide mesélni, ti provokáltok, rágalmaztok és hazudoztok rólam.

szerinted mennyire érdekelne, ha távol mindentől elhaladnék egy autóval egy fa mellett, amiről a nyakadnál fellógatva kapálóznál? semmennyire!
ja, de! visszaforulnék, készítenék pár nagyfelbontású közeli képet, röhögnék egy nagyot, aztán visszaülnék az autóba, és elhajtanék. kb. ennyit jelentesz számomra te is, a többi troll is, meg eszmeralda is.
Apr 11, 2016 00:14:00

Szerző: - Apr 11, 2016 00:16:57
Válasz
(7)
-

szerinted mennyire érdekelne, ha távol mindentől elhaladnék egy autóval egy fa mellett, amiről a nyakadnál fellógatva kapálóznál? semmennyire!
ja, de! visszaforulnék, készítenék pár nagyfelbontású közeli képet, röhögnék egy nagyot, aztán visszaülnék az autóba, és elhajtanék.

ezt már eljátszottad döglött kutyákkal is. bár a trollnak nagyobb szerencséje van, te csak állatokra gerjedsz szóval legalább a holttestet nem becstelenítenéd meg ezúttal.

na takarodj aludni zombi, nincs sok időd mindjárt izzítjuk a kakast.
Apr 11, 2016 00:16:57

Szerző: kínzó kérdés Apr 11, 2016 00:17:38
Válasz
(5)
Hány másik gyereknek engedted, hogy játsszon a távirányítós autóddal?

Miért hagytad abba a sakkot, ha ilyen fantasztikus eredményeid voltak?

Miért ruszkinak hívtak, ha Németországból jöttél haza, nem pedig a Szovjetunióból?

Miért nem volt barátnőd általános iskola után a gimiben vagy a főiskolán?

Most miért nincs?
Apr 11, 2016 00:17:38

Szerző: - Apr 11, 2016 00:21:01
Válasz
(0)
kínzó kérdés

Miért ruszkinak hívtak, ha Németországból jöttél haza, nem pedig a Szovjetunióból?

Most miért nincs?

mert hülye vagy.
pá!
Apr 11, 2016 00:21:01

Szerző: trendbeli garázdaság Apr 11, 2016 00:21:23
Válasz
(4)
kisbuzi
kurvára tévedésben vagy. ha svezóf nem kezd el drogdílerezni, én sem lennék itt.
bizonyára vannak olyan pillanatok, kiprovokálják valakiből azt, hogy elkezd mesélni olyan dolgokról, amikről normál esetben nem mesélne. hogy néha így teszek, kizárólag ennek köszönhető.
nem önként jövök ide mesélni, ti provokáltok, rágalmaztok és hazudoztok rólam.

Abban állapodtál meg a trollokkal, hogy nem olvasod soha többet a fórumot. Ha betartottad volna, nem tudnád, hogy itt egy kommentben valaki megemlített. Szószegő, mebízhatatlan, hazug féreg vagy. Mondjuk ennél sokkal gázabb, hogy dílerkedsz is LOOOLLLLLL

kisbuzi
ja, de! visszaforulnék, készítenék pár nagyfelbontású közeli képet, röhögnék egy nagyot, aztán visszaülnék az autóba, és elhajtanék. kb. ennyit jelentesz számomra te is, a többi troll is, meg eszmeralda is.

Nincs autód és nincs már jogsid sem. Ugyanúgy lejárt mint a púposé, az elmebajod miatt pedig nem mertél elmenni a háziorvoshoz, hogy meghosszabbítsa. Mert fostál, hogy egyből mennél a vigyorgóba, ahova való vagy! A felakasztott kutyatetemeket is fotózgattad? Volt, hogy kemény lett a farkad ezek láttán?
Apr 11, 2016 00:21:23

Szerző: kínzó kérdés Apr 11, 2016 00:22:40
Válasz
(7)
-
mert hülye vagy.
pá!

A és az ennyike kifejezések használata szerinted is súlyosan buzis?
Apr 11, 2016 00:22:40

Szerző: vsetko jedno Apr 11, 2016 00:33:25
Válasz
(13)
-
aztán visszaülnék az autóba, és elhajtanék.

a 8 db AA elemesbe?
Apr 11, 2016 00:33:25

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Apr 11, 2016 00:43:30
Válasz
(10)
Kisbolyhost kiutálták a gyíkember- és Boborjánfórumokról is, és mivel mindenki utálja, így senki nincs akinek elsírhatná értelmetlen létének keserűségét, ezért jár ide blogolni. Egy elbaszott Sneci-klón, csak sajnos a legkevésbé sem szórakoztató.

Már csak a Velvet-címlap hiányzik. A faszos kép már elkészült, valahogy ki kellene szedni Eszmiből, aztán méltó párja lehetne a púpos kukirángatónak.

35 évesen felértél Zsnecihez, ez azért shiker, nem?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Apr 11, 2016 00:43:30

Szerző: emlékező Apr 11, 2016 00:47:30
Válasz
(9)
-

vs

Szerző: - Apr 10, 2016 19:29:23 Válasz vote up vote down (6)

látom, megint irigykedsz, mint korábban a távirányítós piros ferrarimra. ezért esküdtél te életre szóló bosszút, mert volt valamim, ami neked nem, és emiatt frusztrált vagy.
és igen, házhoz jöttek, ha tetszik, ha nem.
Apr 11, 2016 00:47:30

Szerző: kínzó kérdés Apr 11, 2016 01:17:04
Válasz
(5)
-
mert hülye vagy.
pá!

Úgy látom, betaláltak a kérdések. Mivel igazi vitaképtelen pszichopata módjára nem válaszoltál, megteszem én helyetted. Jöjjön akkor az igazság! Nem kell megköszönnöd.

Egynek sem. Ezért is utáltak, mert irigy és nagyképű voltál már akkor is.

Mert még a sakkozó nördök közül is sikerült kiutáltatnod magad az antiszociális természeteddel, paranoiáddal és azzal, hogy stressz hatására, például versenyekkor kijött belőled az hisztis idegbeteg, amit hosszú távon már senki nem viselt el.

Már rég megutáltattad magad, mire ez előjött. Ahogy a kövér embert is csak akkor csúfolják azzal, hogy dagadt, ha egyébként egy kapitális nagy fasz is. Nem az zavarta őket, hogy anyád ukrán, hanem, hogy te vagy egy pöcs.

Mert egy öngyűlölő buzi vagy, akit a nők nyilván nem érdekelnek, de coming outolni nem mert, így marad a gyűlölködés és a Hasselhoffra hokizás otthon.

Most miért nincs?

Lásd az előző pontot.
Apr 11, 2016 01:17:04

Szerző: - Apr 11, 2016 02:09:41
Válasz
(4)
Magyar Harcos
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote"><div class="author">Magyar Harcos</div>Én hazafi vagyok, mégis zsákokat csináltunk Szentendrén, akkor most zsidó vagyok? (:D)</div>
Ha Reiner Péter név áll a személyiden, akkor megeshet.</div>

Nem, de bibliai keresztnevem van, ráadásul ki nem állom ezt a ratyi recskament, hiába leskelődik. Most egy plusz info, sneci, találj meg, várom a hurkot.
Megy a jelentés Kaufmannnak. Személyesen viszem fel neki a Falk Miksába. Hiába tűntél el, mi megtalálunk. Hamarosan elkezdesz dalolni a többi trollról, kisköcsög.
Apr 11, 2016 02:09:41

Szerző: Jómunkás Endre Farkas Apr 11, 2016 04:59:50
Válasz
(6)
Lassan végzek a legújabb Naruto résszel, majd megírom a majomnak hogy sajnos ma sem tudtam elküldeni a maileket majd holnap, lol. A sodit csak ne sürgessék. Nem olyan állat. A Sodi.
Apr 11, 2016 04:59:50

Szerző: zsidó kémkakas Apr 11, 2016 05:02:59
Válasz
(7)
Kukurikú!
Ébredj rabszolga, mindjárt kezdődik a hajnali jabilos műszak, irány vissza a szalag mellé, vagy ugrik az1000 ft-os kajajegy bónusz!!!
Kukurikú!
Apr 11, 2016 05:02:59

Szerző: álzsir Apr 11, 2016 05:04:53
Válasz
(3)
Jellemző hogy nincs itt ilyenkor senki, csakis munkaidőben van tele a fórum mi? Liberális szennyújságírók!
Apr 11, 2016 05:04:53

Szerző: *ásít* Apr 11, 2016 05:55:29
Válasz
(2)
-
Megy a jelentés Kaufmannnak. Személyesen viszem fel neki a Falk Miksába. Hiába tűntél el, mi megtalálunk. Hamarosan elkezdesz dalolni a többi trollról, kisköcsög.

HÉV-állomás, 16:00, varlak szeretettel.
Apr 11, 2016 05:55:29

Szerző: *ásít* Apr 11, 2016 05:56:55
Válasz
(3)
Ja, majd elfelejtettem: itt mindenki Kiss Endre Farkas
Apr 11, 2016 05:56:55

Szerző: - Apr 11, 2016 07:22:30
Válasz
(8)
"Tisztelt Templáriusok,

Mindig is csodálattal követtem elkötelezett munkásságukat.
33 éves, jelenleg másfél éve munkanélküli férfi vagyok, az édesanyámmal lakom, még nem költöztem el.
Érdekelne, hogy részt vehetnék-e valahogyan az Ifjúság terelgetésével kapcsolatos munkásságukban?
A legtitkosabb vágyam, hogy táborvezető lehessek egy ifjúsági, vagy gyermektáborban, lehetőleg közel a természethez. Természetbarát és bátor férfi vagyok, szívesen terelgetnék egy csapatnyi tapasztalatra és kalandra vágyó fiatalt a vadonban.
Tisztelettel:

Boros László, Tiszavasvári"

A legijesztőbb az volt, hogy még válaszoltak is Zsíradéknak.

www.templarius.hu/vendegkonyv
Apr 11, 2016 07:22:30

Szerző: jó hírek vidékről Apr 11, 2016 07:54:44
Válasz
(2)
Apr 11, 2016 07:54:44

Szerző: tex Apr 11, 2016 09:11:05
Válasz
(2)
jó hírek vidékről
tex veszekedett az apjával!

index.hu/belfold/2016/04/11/biciklit_vagott_az_apja_fejehez/

ha én lettem volna, akkor megmurdál az öreg!!
Apr 11, 2016 09:11:05

Szerző: tajgi Apr 11, 2016 09:14:18
Válasz
(3)
kiserdei predátor

Ezt én is tanúsíthatom!
Apr 11, 2016 09:14:18

Szerző: Brilliance AF2 25l Apr 11, 2016 09:23:01
Válasz
(1)
tajgi
Ezt én is tanúsíthatom!

A zsíros kisbuzinál ez már 10éve bekövetkezett, azért csak őrjöng tehetetlenül.
Apr 11, 2016 09:23:01

Szerző: stressznélküli nyugi Apr 11, 2016 09:42:54
Válasz
(1)

Helytelen. Ide kizárólag csak libsi zsidó újságírók írnak ide, eltekintve egy-két szlovák ügyvédtől és varga nevű rendőrtől. És mindenkit soros fizet természetesen.
Apr 11, 2016 09:42:54

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 11, 2016 10:07:56
Válasz
(1)
Elemes Ferrari? Mindegy.

Herbáldílerkisboros, mert ezt szereti olvasni:-)
Apr 11, 2016 10:07:56

Szerző: Kommendátor:-)))) Apr 11, 2016 10:09:12
Válasz
(4)
-
"Tisztelt Templáriusok,

Mindig is csodálattal követtem elkötelezett munkásságukat.
33 éves, jelenleg másfél éve munkanélküli férfi vagyok, az édesanyámmal lakom, még nem költöztem el.
Érdekelne, hogy részt vehetnék-e valahogyan az Ifjúság terelgetésével kapcsolatos munkásságukban?
A legtitkosabb vágyam, hogy táborvezető lehessek egy ifjúsági, vagy gyermektáborban, lehetőleg közel a természethez. Természetbarát és bátor férfi vagyok, szívesen terelgetnék egy csapatnyi tapasztalatra és kalandra vágyó fiatalt a vadonban.
Tisztelettel:

Boros László, Tiszavasvári"

A legijesztőbb az volt, hogy még válaszoltak is Zsíradéknak.

templarius.hu/vendegkonyv

Tisztelt Boros Úr!

Kérem,hogy e-mailen keressen meg kérésével kapcsolatosan: [email protected].

Tisztelettel:
dom.Ungvölgyi János
kommendátor
Apr 11, 2016 10:09:12

Szerző: - Apr 11, 2016 10:30:51
Válasz
(2)
mielőtt menne a "megkeresés"...

"Ungvölgyi úr!

A kommentet,amire válaszolt, trollok írták más nevében.
Van egy öngyűlölő homoszexuális balliberáis újságírókból álló troll banda az interneten, akik azzal a szórakoznak, hogy "Boros László, Tiszavasvái" néven irkálnak kommenteket szerte az interneten, amolyan bosszúból, mivel az illetőnek másak a politikai nézetei, mint nekik, és mivel a politikusokkal, bűnözőkkel nem képesek elbánni, sőt, egyenesen be vanna szarva tőlük, keresnek valakit, aki gyengének, védtelennek tűnik, egyedül van, és akire rásüthetik, hogy gonosz, elintéznivaló "fideszes", és zaklatni kezdik.
Éppen ezért kérném, ne vegye komolyan a "Boros László, Tiszavasvári" néve írt kommenteket, sőt, törölje azokat.

Köszönettel,
xy
"
Apr 11, 2016 10:30:51

Szerző: dom.Ungvölgyi János Apr 11, 2016 10:37:33
Válasz
(5)
-

"Ungvölgyi úr!

Van egy öngyűlölő homoszexuális balliberáis újságírókból álló troll banda az interneten, akik azzal a szórakoznak, hogy "Boros László, Tiszavasvái" néven irkálnak kommenteket szerte az interneten, amolyan bosszúból, mivel az illetőnek másak a politikai nézetei, mint nekik, és mivel a politikusokkal, bűnözőkkel nem képesek elbánni, sőt, egyenesen be vanna szarva tőlük, keresnek valakit, aki gyengének, védtelennek tűnik, egyedül van, és akire rásüthetik, hogy gonosz, elintéznivaló "fideszes", és zaklatni kezdik.
Éppen ezért kérném, ne vegye komolyan a "Boros László, Tiszavasvári" néve írt kommenteket, sőt, törölje azokat.

Köszönettel,
xy
"

Kérem a homoszexuális tartalom azonnali törlését!
Apr 11, 2016 10:37:33

Szerző: xray Apr 11, 2016 10:38:07
Válasz
(6)
már ez a sültbolond is kezdi a lejárt lemezt, h a politikai nézetei miatt bántják? bement egy törzsvendégekkel teli kocsmába, beszólogat és fenyegetőzik és amikor szájba verik, akkor sír, mint a fürdős kurva.
Apr 11, 2016 10:38:07

Szerző: stressznélküli nyugi Apr 11, 2016 10:40:45
Válasz
(7)
Nem a politikai nézeteid miatt bántunk Bori, hanem a távirányítós Ferraridra irigykedünk, Hahó!
Apr 11, 2016 10:40:45

Szerző: - Apr 11, 2016 10:40:47
Válasz
(0)
és ha erre tévedne, ajánlom figyelmébe az új zenei stílust, a "migránsrepp"-et, avagy a balliberális nőügyek megzenésítését...

playson mc - szandra kurvák
www.youtube.com/watch?v=uTZzhFc3GJc
Apr 11, 2016 10:40:47

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 11, 2016 10:43:44
Válasz
(3)
-
el leszel te kapva, svezofgeci. nem is jöttem volna ide vissza, ha nem kezdesz el megint drogdílerezni.

Még sosem jöttél fel hozzám a Szerkesztőségbe. Pedig mindig kiírjuk ki van ügyeletben. Nem volt semmi kaszablokka sosem.

Te száját járató tiszavasvári herbáldíler Boros László!
Apr 11, 2016 10:43:44

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 11, 2016 10:48:15
Válasz
(3)
Boros László, Vöröshadsereg utca 23. (Tiszavasvári) drogdíler!

Itt a cím is:

1024 Budapest, Margit krt. 5/b
Apr 11, 2016 10:48:15

Szerző: - Apr 11, 2016 10:48:16
Válasz
(0)
svezóf, nem tudom, miről beszélsz. azt sem tudom, ki vagy...
Apr 11, 2016 10:48:16

Szerző: - Apr 11, 2016 10:49:19
Válasz
(0)
de legalább már tudom, hogy te voltál a szerkesztőségi titkár. ennyike.
gőzöm sincs kik vagytok. senkiről nem tudok semmit.
pá!
Apr 11, 2016 10:49:19

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 11, 2016 10:49:33
Válasz
(2)
Schwezoff Dávid
Boros László, Vöröshadsereg utca 23. (Tiszavasvári) drogdíler!

Itt a cím is:

1024 Budapest, Margit krt. 5/b

És ne Bachmann Móricként keress, ott Bede Márton művésznéven vagyok operatív tiszt.
Apr 11, 2016 10:49:33

Szerző: Škoda Superb Apr 11, 2016 10:49:36
Válasz
(6)
Bori, a púpot sem feltétlenül a politikai nézetei miatt "szeretik" a trollok, sokkal inkább a nagyképűsége az ok.

Igaz is, hol vagy Endre? Gyere már vissza, páran hiányolunk itt. Bassz rá a Janibá' asztalára, mutasd meg ki a(z) úr gnóm a háznál!
Apr 11, 2016 10:49:36

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 11, 2016 10:51:02
Válasz
(3)
-
de legalább már tudom, hogy te voltál a szerkesztőségi titkár. ennyike.
gőzöm sincs kik vagytok. senkiről nem tudok semmit.
pá!

És a trollakták???

És a lekaszablokka? Lecsavarhuzkálás?

Persze, a Váradi és a Szalay is én voltam.
Apr 11, 2016 10:51:02

Szerző: - Apr 11, 2016 10:53:05
Válasz
(0)
ez héber lenne? feliratozná valaki?

www.youtube.com/watch?v=Llyf8n7rdXI
Apr 11, 2016 10:53:05

Szerző: beszart troll Apr 11, 2016 10:54:00
Válasz
(3)
-

"Ungvölgyi úr!

Köszönettel,
xy
"

Kisköcsög, én annyira be vagyok szarva tőled, hogy 100%-os biztonsággal ki tudom jelenteni, hogy beírnám ide a nevem, a címem, és feltöltenék egy fényképet, még akkor sem tudnál SEMMIT, de SEMMIT kezdeni velem. Lenne nagy cipőnézegetés meg csoszogás. Te kis fos.
Apr 11, 2016 10:54:00

Szerző: stressznélküli nyugi Apr 11, 2016 10:54:01
Válasz
(7)
Bori, a hétvégi etapod után Recskaboy egy összeszedett, teljesen épelméjű embernek tűnik melletted.
Hajrá, ne hagyd abba, vár az IMEI!
Apr 11, 2016 10:54:01

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 11, 2016 10:55:30
Válasz
(3)
beszart troll
Kisköcsög, én annyira be vagyok szarva tőled, hogy 100%-os biztonsággal ki tudom jelenteni, hogy beírnám ide a nevem, a címem, és feltöltenék egy fényképet, még akkor sem tudnál SEMMIT, de SEMMIT kezdeni velem. Lenne nagy cipőnézegetés meg csoszogás. Te kis fos.

+1

Na liberális újságírás, csá.
Apr 11, 2016 10:55:30

Szerző: - Apr 11, 2016 10:57:36
Válasz
(0)
svezóf, azokról a kommentekről beszélsz, amiket a nevemben irtatok?
mi közöm nekem azokhoz?
láthatja mindenki, netes vendégkönyveket is teleirtatok a nevemben...
én nem tudom, kik vagytok, és nem is akarom tudni.
ha megdobnak kővel, nem én voltam, mivel nem tudom, ki vagy.
pá!
Apr 11, 2016 10:57:36

Szerző: Škoda Superb Apr 11, 2016 10:59:00
Válasz
(1)
beszart troll

Vendégkönyvekbe irogatással talán még ő is elboldogulna. De kb. ennyi.
Apr 11, 2016 10:59:00

Szerző: beszart troll Apr 11, 2016 11:02:06
Válasz
(3)
-
svezóf, azokról a kommentekről beszélsz, amiket a nevemben irtatok?
mi közöm nekem azokhoz?
láthatja mindenki, netes vendégkönyveket is teleirtatok a nevemben...
én nem tudom, kik vagytok, és nem is akarom tudni.
ha megdobnak kővel, nem én voltam, mivel nem tudom, ki vagy.
pá!

Ezeket a burkolt fenyegetéseket meg szerintem hagyd meg a nagyoknak. Itt egyedül te vagy az, akinek mindenki tudja a címét, és hogy hol dolgozik. És ezt is csak a saját figyelemkurvaságodnak köszönheted. Úgyhogy lapulj meg szépen, és innen tűnjél el végleg.
Apr 11, 2016 11:02:06

Szerző: - Apr 11, 2016 11:03:26
Válasz
(0)
skoda, magyarázd már el "beszart troll"-nak, mert a jelek szerint hadilábon áll a szövegértelmezéssel, hogy pont nem az lett az idézett szövegbe írva, hogy bl-től kell beszarni, hanem az, hogy a politikusoktól vannak beszarva, de mivel frusztráltak miattuk, keresnek egy gyengét, egy egyedülit, akibe bele mernek kötni, méghozzá névtelenül, csürhében, és olyankor elégtételt éreznek, úgy érzik, leszámoltak a gyűlölt párttal, mert leszámoltak annak egyik leggyengébb "szavazójával".

Apr 11, 2016 11:03:26

Szerző: beszart troll Apr 11, 2016 11:06:27
Válasz
(5)
-
skoda, magyarázd már el "beszart troll"-nak, mert a jelek szerint hadilábon áll a szövegértelmezéssel, hogy pont nem az lett az idézett szövegbe írva, hogy bl-től kell beszarni, hanem az, hogy a politikusoktól vannak beszarva, de mivel frusztráltak miattuk, keresnek egy gyengét, egy egyedülit, akibe bele mernek kötni, méghozzá névtelenül, csürhében, és olyankor elégtételt éreznek, úgy érzik, leszámoltak a gyűlölt párttal, mert leszámoltak annak egyik leggyengébb "szavazójával".

Harmadik személyben csak a legsúlyosabb fogyatékosok beszélnek magukról, te buzihuszár.
Apr 11, 2016 11:06:27

Szerző: beszart troll Apr 11, 2016 11:08:36
Válasz
(2)
annak, aki ezt elolvassa, vajon mi lehet a véleménye Kisborosról, úgy őszintén?

kardimed.hu/hu/724-vendegkonyv.htm

Amúgy ennyit arról, hogy sosem fenyegetőzöl a trollaktákkal, te fos.
Apr 11, 2016 11:08:36

Szerző: Škoda Superb Apr 11, 2016 11:12:40
Válasz
(4)
-

Ha hozzám szóltál, mondd, hogy "kérem"!
Mutass tiszteletet!
Apr 11, 2016 11:12:40

Szerző: - Apr 11, 2016 11:14:34
Válasz
(0)
rágalmazó,zaklató bűnözők felé nincs semmiféle tisztelet.
Apr 11, 2016 11:14:34

Szerző: Škoda Superb Apr 11, 2016 11:16:40
Válasz
(2)
-
rágalmazó,zaklató bűnözők felé nincs semmiféle tisztelet.

Én nem rágalmazlak, nem zaklatlak, csak simán röhögök rajtad és bevallom, picit sajnállak.
Persze ezt akárki mondhatja, de attól még így van.
Apr 11, 2016 11:16:40

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 11, 2016 11:17:31
Válasz
(2)
Na, akkor egy kis táptalaj Boros Lacika összeesküvés-elméleteinek:

444.hu/2016/04/11/eszrevetted-a-kormany-brosurajaban-haromszogletu-pupillaju-szornyetegek-szerepelnek
Apr 11, 2016 11:17:31

Szerző: stressznélküli nyugi Apr 11, 2016 11:22:05
Válasz
(2)
Schwezoff Dávid
Na, akkor egy kis táptalaj Boros Lacika összeesküvés-elméleteinek:

444.hu/2016/04/11/eszrevetted-a-kormany-brosurajaban-haromszogletu-pupillaju-szornyetegek-szerepelnek

Egészen addig, amíg egy ismerős, T., meg nem írta, hogy egy barátja, B., mit fedezett fel a füzetben.

B, mint Boros László?
Apr 11, 2016 11:22:05

Szerző: - Apr 11, 2016 11:29:02
Válasz
(0)
szi... izé... svezóf... én ezt mindig is tudtam...
mint a haverod, brian.
az is úgy ír fb-re, mint itt: kisbetűvel kezdi a mondatait, és nem tesz pontot a végükre.
nem sokan írnak így, ő igen...

Apr 11, 2016 11:29:02

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 11, 2016 11:29:55
Válasz
(4)
stressznélküli nyugi
Egészen addig, amíg egy ismerős, T., meg nem írta, hogy egy barátja, B., mit fedezett fel a füzetben.

B, mint Boros László?

Evidenciákat.

(Mondjuk, amikor bejelentkezett a 444.hu kommentszekciójában több cikk alá is, hogy orálisan kényeztetné Új Pétert, akkor kicsit mérgesek voltunk rá. De ez a gyíkemberes-szabadkőműves anyaga mindent feledtetett.)
Apr 11, 2016 11:29:55

Szerző: töppedt buzigolyók Apr 11, 2016 11:47:09
Válasz
(4)
-
szi... izé... svezóf... én ezt mindig is tudtam...
mint a haverod, brian.
az is úgy ír fb-re, mint itt: kisbetűvel kezdi a mondatait, és nem tesz pontot a végükre.
nem sokan írnak így, ő igen...

mindenki így ír, aki telefonról ír, te sötét fasz.
Apr 11, 2016 11:47:09

Szerző: trollok.kisboros2016.xls Apr 11, 2016 11:50:29
Válasz
(6)
töppedt buzigolyók
mindenki így ír, aki telefonról ír, te sötét fasz.

*kibővült a "telefonról ír" oszloppal*
Apr 11, 2016 11:50:29

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 11, 2016 11:52:14
Válasz
(3)
trollok.kisboros2016.xls
*kibővült a "telefonról ír" oszloppal*

Nincs okostelefonja a retardoknak? Sosem használtak olyat? Sodiról tudjuk, de ez a kisruszki herbálsrác esetében is beigazolódni látszik.
Apr 11, 2016 11:52:14

Szerző: volt osztálytárs Apr 11, 2016 11:54:07
Válasz
(6)
Igaz, hogy házhoz jártak boriékhoz a csajok, de azok a nővére barátnői voltak, és gondolhatjátok, hogy nem Lacit keresték. Szóval bori igazat írt, de csak kvázi, ahogy a mentora szokta.
Apr 11, 2016 11:54:07

Szerző: töppedt buzigolyók Apr 11, 2016 12:00:30
Válasz
(3)
Schwezoff Dávid
Nincs okostelefonja a retardoknak? Sosem használtak olyat? Sodiról tudjuk, de ez a kisruszki herbálsrác esetében is beigazolódni látszik.

Borinak saját bevallás szerint semmilyen telefonja nincs, mert minek. A barátai nem keresik, mert nincsenek, az anyja tudja, hol van, és az összes rokon a vonalast ismeri. Bori meg nem hív senkit, mert nincs kit és nincs miért. Szánalmas.

Kisboros, miért vagy még szűz 35 évesen? Nem áll fel a faszod?
Apr 11, 2016 12:00:30

Szerző: Troll Konzulátus Apr 11, 2016 12:28:54
Válasz
(9)
Több trolléga inkognitóján rést ütött a tiszafaszomi benitrózott boosteragy, ezért a deepneten található alvilági kapcsolatunkhoz fordultunk segítségért. Drogos herbaldíler! Jobb lesz ha elküldöd anyádat pár hétre apádhoz, a trollok nem szeretnek ha megdübbene, mikor megtalál csavarhúzóval a fejedben.
Apr 11, 2016 12:28:54

Szerző: Jabilos művezető Apr 11, 2016 12:36:40
Válasz
(4)
Troll Konzulátus
Drogos herbaldíler! Jobb lesz ha elküldöd anyádat pár hétre apádhoz, a trollok nem szeretnek ha megdübbene, mikor megtalál csavarhúzóval a fejedben.

Kérem a csavarhúzót a művelet után a Jabil részére visszaszolgáltatni!
Apr 11, 2016 12:36:40

Szerző: Jabilos művezető Apr 11, 2016 12:39:11
Válasz
(3)
Jabilos művezető
Kérem a csavarhúzót a művelet után a Jabil részére visszaszolgáltatni!

Természetesen a vértől és agyvelőtől megtisztogatva. Innen sem koszosan lopta el a néhai!
Apr 11, 2016 12:39:11
« 4185 4186 4187 4188 4189 4190 4191 4192 4193 4194 »
1733958 komment.

67 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™