Varga-Bíró Tamás
1 órája ·
..
.
ÓRIÁSI DILEMMA
Éjszaka, elalvás előtt folyton az járt a fejemben, hogy vajon egy zombi Donald kacsa hangja lenne-e furcsább a Walking Dead-ben, vagy Novák Előd fájdalmas sikolya, amikor megtudja, hogy Vona Tom-Cat-et akarja helyette alelnöknek?
() VBT ()
Elképzelem, ahogy sír az áldozati oltáron kikötözve:
"TAOT! Könyöjgöm béküjjünkiii!"
Akkor jönne rá, hogy nem viccelnek vele, mikor az első csuklyás troll olyat rábaszna a kezében levő korbáccsal a púpjára, hogy az szétrepedne.
nyem lehetyne inkább fitymás tjoll, verés kapcsán???
A fitymatémát hagyjuk, oké!
keményebb falat vagyok mint a púpos korcs!
fontos?
Nem semmi a professzor úr munkabírása! Még ilyenkor is elmegy az ifjúsághoz és a megfáradt dolgozókhoz,hogy nekik lelki útravalót biztosítson a kocsma fertőjében!
Köszönjük!
Purple (B)rain(booster)!!!
Nem, Jacko egy másik halott. Ez a Prince régen a Postabank igazgatója volt, és jól mondja a professzor úr, tényleg Fideszközeli.
hu.wikipedia.org/wiki/Princz_G%C3%A1bor
Tényleg az volt? Vannak erre olyan bizonyítékok, mint sodinál (a csajom nagy prince rajongó, ő kérdezi)?
naná, 100 májkrémért megcsinálok bármit még a sodival is elmegyek masztipartira!!
index.hu/kulfold/2016/04/21/egesz_nagy-britannia_a_90._eves_ii._erzsebetet_unnepli/
bummmmmmmmmmmmmmmm!
ira forever!!!!!!!!!!!
Ez hol van?
kurucon fikázzák ezerrel vonát, ott a hozzászólások között. megfordult a fejemben, hogy púp írta magáról álnéven, de valószínűleg mégsem
sneci mindent gyűlöl, ami magyar, soha nem akart a jobbiknak dolgozni. illetve soha nem akart dolgozni egyáltalán
Egy tényfeltáró nickkel kicsit promózni kéne zsneci alternatív szexualitását.
Retardnyelv. Lekaszablokka. Taot. Kurvanaenaied.
Diplomahoz kozepfoku nyelvizsga kell a tanszeken!
rohadt kdnp-s nigger!!!
Te a blogin elhagyott melegszeretője gurulka vagy, ugye?
dübbenj arrébb!
* ásít *
Ki vagy?
Laci eddig is sminkelt, ha randira ment...
Randi előtt mindig kell két és fél óra, hogy rendbeszedjem magam xD
Kikérem magamnak, hogy a púpos gnómmal hasonlítsanak össze!
ooaoaauuooaarrgghhhhhh
barbi???????????
Helytelen. Manhattan-project.
Bizony. Atomjó!
ki a fasz ez a béna broni-imitátor?
(((((((((((nem ál broni írt..........
retardfigyelő
Apr 21, 2016 10:46:04

Apr 21, 2016 10:46:04
retardfigyelő
Apr 21, 2016 10:47:50
Gábor Rácz
20 órája ·
Remélem kibírjátok, míg haza megyek halálos ágyán fekvö apámhoz, és visszajövök hozzátok. Addig még nyugodtan elfelejthettek, SANYIII !!!!
20 órája ·
Remélem kibírjátok, míg haza megyek halálos ágyán fekvö apámhoz, és visszajövök hozzátok. Addig még nyugodtan elfelejthettek, SANYIII !!!!
Apr 21, 2016 10:47:50
retardfigyelő
Apr 21, 2016 10:53:29
"pszichiátrián fulladozni"
Eszt nyem éjtyem! Nem volt levegő a diliházban???
Eszt nyem éjtyem! Nem volt levegő a diliházban???
Apr 21, 2016 10:53:29
retardfigyelő
Apr 21, 2016 10:57:40
Ferencné Csongrádi – Molnár F. Árpád Éli
4 órája ·
NEKEM LEESETT A TANTUSZ!! ASZT TUdOM KI VOLT MENGELE..,meg aszt is hogy ,kik teszik EL LÁb ALÓL A NÉPEKET . A MENGELE EGGYbEN HASSFELMETSZÖ JACK LYACK..AKIK RENGETEG JACHTOKON POZOLNAK LEHET ÖKET ÍRTANI MERT ÍRTÓ SZEMETEK ! bISZTOS VAN EGGY KÉT KIVÉTEL!! MEN...GELE...MENTÁL HIGIÉNIÁS OSZTÁLYOK ..A PSZICHIÁTRIÁK... ENGEDÉLYEK ...ENGEDD ÉLJEK ...JAKUZÁK..JA HÚZZÁK ...ELEONÓRA...ELEMÉR....ELEK..LEWELEK....ENG..LAND....A SOK CLON HAZÁJA ..ÉRZÉKETLENEK mert FAGYASZTOTT SPERMÁbÓL LETTEK ELÖ ÁLLÍTWA!! SZELE MÁRTA...FELLER GÁbOR ,GEISZLINGER bEATRIX ..IKSZ...re játszanak ,JÁTSZ...ANNAK ÉS ANNAK meg ENNEK IS ... EZ...BELEZ...bELE? EZ? ...FELEZ?? EZEK ....FELEZEK....K
4 órája ·
NEKEM LEESETT A TANTUSZ!! ASZT TUdOM KI VOLT MENGELE..,meg aszt is hogy ,kik teszik EL LÁb ALÓL A NÉPEKET . A MENGELE EGGYbEN HASSFELMETSZÖ JACK LYACK..AKIK RENGETEG JACHTOKON POZOLNAK LEHET ÖKET ÍRTANI MERT ÍRTÓ SZEMETEK ! bISZTOS VAN EGGY KÉT KIVÉTEL!! MEN...GELE...MENTÁL HIGIÉNIÁS OSZTÁLYOK ..A PSZICHIÁTRIÁK... ENGEDÉLYEK ...ENGEDD ÉLJEK ...JAKUZÁK..JA HÚZZÁK ...ELEONÓRA...ELEMÉR....ELEK..LEWELEK....ENG..LAND....A SOK CLON HAZÁJA ..ÉRZÉKETLENEK mert FAGYASZTOTT SPERMÁbÓL LETTEK ELÖ ÁLLÍTWA!! SZELE MÁRTA...FELLER GÁbOR ,GEISZLINGER bEATRIX ..IKSZ...re játszanak ,JÁTSZ...ANNAK ÉS ANNAK meg ENNEK IS ... EZ...BELEZ...bELE? EZ? ...FELEZ?? EZEK ....FELEZEK....K
Apr 21, 2016 10:57:40
retardfigyelő
Apr 21, 2016 11:00:24
Ferencné Csongrádi
Tegnap, 5:44 ·
S.O.S....AZ ÁRPÁdNAK KÜLdTEM MA EGGY ÜZENETET AMIbEN ÍRTAM ASZT HISZEM meg FELYTETTEM A VILÁG eggyik legszemetebb bünüGYÉT...most "ESZT" NEKTEK IS FELCSATOLOM!
SZÓLJATOK az "INTER..POLNAK"...vagy ha van TÖKÖS EREdETI RENdÖR ANNAK IS!
Szia Árpád ,aszt hiszem megfejtettem a VILÁG LEGNAGYOBB bÜNSZÖVETKEZETÉT . EZÉRT KORLÁTOZTAK .-nak : de ki kell hangsúlyoznom ez SZENTJEINK ELWETETT MAGJAINAK KÖSZÖNHETÖ!!:
Ha felirod aszt a szót HOGY LETZTE PREIS -PETZ ALAdÁR -SZELE MÁRTA -és TELEPESEK és "ASZT"hogy FEL..JELENTEM meg ..JE...TEMETEM ...akkor ha össze huzom a VONA..LAKAT ....akkor megkapom hogy ezek a TETVE ...benne a szóban a SZELE neve´ben hogy LEZ..bikus ...a ..LEZ ...kiejtve LEC..az az LEZ..te ..preis ...és az is hogy ...JE ..TEMEtEM ..meg ZEL ..CÉL...ezért kor.LÁ..toZ..nak engem..ÉN NAGYON LÁTÓK ..mert ÉN több..éve szaunázni nem mentem és csak vizet iszok....ezért TISZTÁN LÁTÓ VAGYOK....amikor "FEL"TÖLTENÉM de ebben a szoban is benne a FELLER megvan hogy kik töltik a WÖRÖS ISZAP TÁRÓLOKAT!
Amikor elküldeném FEL...töl....te....ném az anyagokat aszt írja ki hogy FRISSITÉS sajnos nem sikerült!
Az az FRISSTS.....FRITS..lehet hogy talán kicsit zavaros ,fájdalmas is de eggyben CSOdÁLATOS IS!...
.LE..HET ..sokaknak ez nem TISZTA de semmi baj ..van eggy ..több is van ...RENdÖR ISMERÖSÜNK SIPÖCZ ..Ö bELE..dI ..LAKOS ..már ELEVE bENNE a SZóban a PCZ ..és hogy ÖSI ..lehet hogy Ö a SÍP ...kedves megnyerö FÉR? FI..
ÉN nem IS gondolnám hogy A GALERÍHEZ TARTOZIK ESZT HA NORMÁLIS RENdöR OLWASSA AKKOR KEZdLYEN ..KEZdJEN NYOMOZNI!!
ITT "MÁR" A MÁRTÁHOZ A SZELE MÁRTÁHOZ TÉRTEM VISSZA!
ÉS EHHEZ A TETÜHÖZ MA MEGY A FIAM A KIBASZOTT SZERT IRATNI!
MONdTAM NEKI MONdJA ENNEK A FÉREGNEK A SZELÉNEK KEZDJE EL CSÖKKENTENI A SZERT és IRJON NEKI OLYANT AMIVEL KEZd FELÉPÜLNI ..
Mert EZ A SZAR már A SZAR SZÓ ELELYÉBEN BENNE HOGY ASZAL az az KISZÁRÍTJA A GYERMEKEMET ...de nem "csak"? az ÉN GYERM"EKEMET" hanem A"KIK"KEL"?még EZEKET SZEdETIK!
A SZELE CSORNAI SZEMÉT PSZICHIÁTER de A FIAM mivel nagyon jó "LEL"KÜ" FEL ..SEM ..MERÜL?...FEL SEM TUdNÁ TÉTELEZNI hogy TÉTEL EZ ? NI LENNE bELÖLE!!
EZÉRT KÉREM A SEGÍTSÉGETEKET IS EGGYbEN HOGY MIELÖbb ÉbREDJETEK !!
KÖSZÖNÖM BOKA..
ESZT A SEGÍTSÉGET AZÉRT KÉREM MERT NÉMETORSZÁGbAN VAGYOK..KÖSZÖNÖM..
MÉGVALAMIT:
HA FELIRLYÁTOK ASZT A SZÓT hogy ...ELÍTÉLTEK ...kihuzod ..bELÖLE.. hogy ..ELE..amikor össze HÚZTAd ? ..A..VONA...LAKAT ..megmaradt hogy...ÍTÉL..és TK...az az ÍTÉL ...T...örwény ...szé...K ...ezek nagyon SZE...METEK..."TEMETEK?" csak ..TEMETTETEK!!!!!MÚLT ...KIMÚLT?....IdÖbe? IDÖBENN?....ezek rohadt férgek KELL SZÍdNI AZ ISLAMOT ?..ISZLÁMOT ..hiszen ITT IS VAN SAJNOS EGGY HALOM ..HALLOM FÉREG!!
Viszont az ELE..az ELE..KTROMOSSÁGOT is JELENT!
Igyekeztem Én mindig össze állítani a lapon amit írok de nem ,mert megint nagyon sugárzik a képernyö de most SPONTÁN TÖLTÖK!
Viszont hogy ,miért engedem hogy A SZELÉHEZ MENJEN A FIAM ! ?
Mert Ö VÁASZT MÁRMINT A GYERMEKEM ,VISZONT ÉN FELÜGYELEM!
MÁR HAZA ÉRT SAJNOS EZ A TETÜ A PARANASSANT CSÖKKENTETTE ? NEM !
A KETTÖ MILLIGRAMOS RIWOTRIL HELYETT VISZONT 0,5 ÖST ÍRT FEL !
ÉN MEGADOM ENNEK A SZEMÉTNEK MÁRMINT A SZELÉNEK MEG A TÖBBINEK A LEHETÖSÉGET hogy,VÁLTOZZANAK ..ugyanis ezek sajnos erre lettek kiképezve !
Viszont ez az arány nagyon rossz !
Hogy a riwotrilból 0,5 ÖST! ÍRT..és a másikból ÉN NEM IS TUdTAM hogy képzeljétek 10 miligrammost kap a FIAM!
pedig a SZERT ..TÁROS ..NÖ mondta hogy a PARANASSÁNBÓL van 0,5 Ös és 0,7 ES is ez borzalmas !
Ugyanis ha csökkentem akkor ARÁNYOSAN KELL CSÖKKENTENI ha 0,5 ös RIVOTRÍLT ÍRT FEL EZ A TETÜ akkor a legkevesebb PARANASSANT KELLETT VOLNA FELÍRJA!
FELÍRTA? NEM !
Mondtam A FERKONAK ennek a szemétnek nagyon érik a werés!!!
EZ GYILKOS A LEG SZEMETEBBJÉBÖL !
Peddig a nEVE ELEJÉbEN bENNE hogy SZE ...lehetne ..SZENT IS ..de sajnos ...A SZEMÉT ..A SZRAHÁZI JELLEMZÖ RÁ!
Most az ÖZ ..ÖC.. az lehet az is hogy ..MELL..ÖZNEK ..de mít ? a jót vagy a jó indulatokat ?
VAN OLYAN SZÓ hogy BÖZONKELC most nem tudom még mit jelent de majd beugrik...
Meg LE..MEZ ..TELE..NÍT.....itt ebbe benne a TINIK SZÓ IS !
A FEJTÉST MINdIG a fesztplättéból a fejböl jó fejteni !
DE A FEJBÖL AZ NEM ASZT JELENTI hogy AZONNAL AbbAN A PILLANATbAN JÖN MEG A VÁLASZ ,kinek kinek ÉRdEME SZERINT!!
AMIT UTOBB FELTÖLTÖTTEM AbbAN bENNE KOLH .....PA..KOL?? pakolnak ? kiknek és hova?
Meg mikor írtam FÁTWÁGNAK ..FÁT ..WÁGNAK .. ugye mire kell Wágnak az a sok fa?
DE van ami ÜBERELI az peddig hogy POFÁKAT WÁGNAK !
ITT A PO ..az FOLYAMATOS JELENT....FÁKAT ....WÁGNAK ?
Itt benne az OFSORT ?
de BOFORT ? mekkora A SZÉL ERÖSSÉGE mennyit
TERMELJENEK mennyi EMBERT" TEGYENEK EL LÁB ALÓL?"
ENGEM NE!!
DE A FIAMAT SE !
MEG A NÉPEKET SE!
Meg van olyan szó ELÖKELÖ ..ELÖKELÖEK ...EL? Ö? ...KELL? ..Ö??
ENNEK A CSILLAGNAK MINdEN ORSZÁGÁT ÉbRESZTENI KELL !
MUSZÁLY!
MERT KÜLÖNbEN az AGYSÉRÜLTEK AKIK SAJNOS MÉG SZAbAdON GARÁZdÁLKOdNAK TESZIK MEG ESZT A NÉPPEL..AZ ÉJSZAKA LEPLE ALATT?
Sajnos nem!
MERT A LEPEdÖNEK ha fel van logatva vannak oldalaik ,meg van fennteje is ,meg lentje is!
MinDen szemszögböl kell nézni ,de ahhoz kell szög a FEJBE ?
NEM !!
ÉN ÖLTEM EMBERT ? NEM!
DE HAMAROSAN ÁLLATOKAT FOGOK! de ezek a pszichiátriák szemetei .....
VÁLLALNI KELL ASZT AMIT TETTETEK de ha már mennek ÉRTETEK AKKOR MÁR KÉSÖ !
El van velük hitetve hogy,amit cselekszenek az jó ????
És az EMBERISÉGET SZOLGÁLJÁK VELE !
ERRE MEGINT REAGÁLNOM KELL .
BELEDEN NÉZTEM A MÚLTKOR hogy mennyire sok REGISZTRÁLT? ..PSZICHIÁTER VAN !
Most gondolj bele mennyi a nem regisztrált ??abban a picike FALUbAN!?
EZEK MIbÖL TUDTAK MEGÉLNI?
KI FINANSZÍROZTAK ÖKET ?
ÉN ezeket már múltidöben írom le!
VOLTAK!
Namost ha eszt csinálják kicsibenn AKKOR KÉPZELd EL MIT CSINÁLNAK NAGYbANN !
SZAbáLYOSAN FELZABÁLJÁK AZ EMbERISÉGET !
Ebben az a szomorú hogy az ELMEbETEGEK akik valoszínü A dROG MIATT TRANSZbA ESNEK MEGVANNAK RÓLA GYÖZÖdVE hogy amit tesznek az a jó .
Most gondolj bele mennyire PICIKE SÚLYA VAN AZ EMBERNEK A TÁRGYAKHOZ KÉPEST .
Most A GYAKORLÓ dOKIK IS SOK ESETbEN GYAKORLATOZNAK ÉS ENNEK A MOCSOKNAK NINCSEN KORLÁTJA HISZEN ZÁRTAK SOK HELYEN AZ AJTÓK!
SZERINTETEK VÉLETLEN hogy világszerte A RÉPÁT meg minden FÉLE ? ZÖLdSÉGEKET ÖSSZE VISSZA HORdOZNAK?
NEM !
PONT AZÉRT HOGY ÉBREDJEN A NÉP !
Mert aki eszt kiagyalta régen az rájött mekkora borzalmas hibát wétett !
Mert eszt a mocskot eszt A FERTÖT EZ CSAK A NÉP ERÖTELJES FELÉBREDÉSE TUDJA KORLÁTOZNI!
MEGÁLLÍTANI !
EMLÉKEZZETEK MOSTANRA WAS A LÓ !
WASALNI MINdANNYIAN TUdUNK!
Mégvalamit sokszor van akinek FALAZUNK de belül van eggy rossz sejtésünk .
ÉN ÍGY VAGYOK A SIPÖCZ ATTILÁVAL IS .
Ha téwednék aszt mondom bocsánat ,engem megtanítottak rá !
DE EGGY JÓ IDEJE EGGY NYOMASZTÓ ÉRZÉS HAGYNYUGODNI? NEM !
"MOST bESZÉLTEM ,DE MOST IS ITTVAGYOK ANYÚK´´AMMAL A SKYPON és mondja "A FIAM az az A FERIKE MÁR A RENdELÖbE VAN " .."eleve "? érdekes szó ugye? ha felirod a RENDELÖ SZÓT mint példaúl mikor fennt vannak a léggömbök a levegöbe most hírtelen nem ugrik be minek is nevezik a lényeg,ha kiemeled az ELÖ..láthatód a szóban a ..VELÖ...EL? ..Ö? ..meg ..BE! ..meg ..ENDE...meg mivel sokan "járnak? "oda ennek a sok féregnek az Emberek ..A ..LELÖ...HELYEK ...meg ALLE...a viadal szawa is ..az az ..ARENA!..meg a szóban benne A ..REN..TENVERSICHERUNG-NAK AZ ELEJE IS! "MÁR" A SZObAN BEBBEN hogy ..BENN ..WER...meg láthatód ...DENVERT IS ! ?
Ez a Beledi rendör ismerösünk éjszaka sokat szokott ügyelni és nappal pihen...
LÁTHATJÁTOK HA AZ EMBER AGYAL AKKOR ÖSSZE ÁLL A KÉP .
Amikor tésztát gyúrok oda készítem hozzá a szükséges dolgokat .."KEZEM ALÁ" TESZEM !
DE TE UGYANÍGY MEGTUDOD FEJTENI A KÖRNYEZETEDBEN LEVÖ SZEMETEKET ..csak írd össze ,kik a rokonaid ..gondolj vissza GYERMEKKÉNTI ÉNEDRE .
MINdIG MIKOR JEGYZETELEK BEUGRIK "MÉG ? VALAMI?" ..fokozatosan !!..
"ez eggy részlet eggy feltöltésböl eggy NORMÁLIS MINISZTERELNÖKTÖL és onnan KIJEGYZETELTEM pár szót... "A ZÖLdHORAdón látható KWNTUM FIZIKÁRÓL ESETT ? szó Nagyon jó FEL..TÖLTÉS ..ki is jegyzeteltem bEL...Ö...LE ...néhát szót...JELENT...meg LEHET...meg SZAK..TERÜ...LETE.....meg FEL...FE..dezés.. "
VISZONT A VAGYOK szót amikor felírod és össze húzod a vonalakat AGY ...VOK...az az .WOKS ..az az LICITÁLNAK..-tak..! DE Nekem BOSNYÁK A KERESZT ..APÁM ÉS Ö MÁR FELNÖTT LETTEM AKKOR ISZ ESZT MONdOGATTA..." ÉN MÁR KICSIKÉNT IS LICITÁLTAM "A SEGGEdET !!" TEHÁT ÉN TEMPLOMbA JÁRTAM? NEM ..VISZONT KÖSZÖNÖM NEKI EZEKET A SZAWAKAT...mert EZ ..A SOK SZÓ NEKEM SOK CSOdÁLATOS FOLYTON NYILÓ LAKAT ...és a legfontossabbat kihagytam pótolom...most a BOS...NYÁK..ba ELEVE ..benne A ..BOS..szú szónak az eleje ..és NYÁK ..ÖK ..PEDIG AZ ..ANYÁK ...meg a BOSSZÚ SZÓbANN ? ..benne ..A ZÚ ..az az ZÚZNAK ..de ..NYÚZNAK ..is ..benne ..A BOT ..az OSTOR ..meg az OSTROM ..ideje ..A BOSNYÁKOKNAK IS ÉBREDNI mert ez A SOK SZELÉHEZ ..ÉS ..FELLERHEZ tartozó patkány gyIL..KOL..JA? -TA! ..mészárólta ..A ROKONAINKAT..és ..LEGKÖZELEBBI HOZZÁN TARTOZÓINKAT IS!..köszönöm ..TE TUDOD MIT...ELFELEJTETTEM LEMENTENI DE VALAKI TITOKBAN ESZT MEGTETTE HELYETTEM!
Asztán amiröl akartam írni most is IROK .. amit FELLJEbb ..ÍRTAM? "MÉG WALAMIT" szó ...benne az ALA..MIZSNA ...meg akkor már HOZZÁ GONdOLHATOd hogy az " ISS LAM ...ALLAM ...MI "?..ITT A SZELÉÉKRE GONdOLJATOK ennek a sok patkánynak A GYERMEKEINK ékek? és kin?..az az puskín ..szóval rengeteg a barbár ezért KELL A NÉPET bÁRMI ÁRON ..MINdEN ÁRON IS FIGYELJEN ÉbRESZTENI!
MERT BELÜLRÖL ÉN IS EGGY RÖWID IDÖRE ÁLATTÁ VÁLTAM ..és tudom ha A GYERMEKEMET TOWÁBB MÉRGEZIK ÉN TUTIRA MEHETTEK LIKWIDÁLNI FOGOM ESZT A SOK SZEMETET EGGY FEJSZÉVEL!
DE HOZZÁ KELL TENNEM NEKEM VANNAK GYILKOS ÖSZÖTNEIM? NEM ! DE ..KIHOZTÁK BELÖLEM ! mert aszt tovább lehet türni hogy elmebeteg drogos elkorcsosult fajzatok tegyék TÖNKRE A NÉPET az az A NÉPEKET ? NEM !
Csevegés vége
Írj be üzenetet...
Tegnap, 5:44 ·
S.O.S....AZ ÁRPÁdNAK KÜLdTEM MA EGGY ÜZENETET AMIbEN ÍRTAM ASZT HISZEM meg FELYTETTEM A VILÁG eggyik legszemetebb bünüGYÉT...most "ESZT" NEKTEK IS FELCSATOLOM!
SZÓLJATOK az "INTER..POLNAK"...vagy ha van TÖKÖS EREdETI RENdÖR ANNAK IS!
Szia Árpád ,aszt hiszem megfejtettem a VILÁG LEGNAGYOBB bÜNSZÖVETKEZETÉT . EZÉRT KORLÁTOZTAK .-nak : de ki kell hangsúlyoznom ez SZENTJEINK ELWETETT MAGJAINAK KÖSZÖNHETÖ!!:
Ha felirod aszt a szót HOGY LETZTE PREIS -PETZ ALAdÁR -SZELE MÁRTA -és TELEPESEK és "ASZT"hogy FEL..JELENTEM meg ..JE...TEMETEM ...akkor ha össze huzom a VONA..LAKAT ....akkor megkapom hogy ezek a TETVE ...benne a szóban a SZELE neve´ben hogy LEZ..bikus ...a ..LEZ ...kiejtve LEC..az az LEZ..te ..preis ...és az is hogy ...JE ..TEMEtEM ..meg ZEL ..CÉL...ezért kor.LÁ..toZ..nak engem..ÉN NAGYON LÁTÓK ..mert ÉN több..éve szaunázni nem mentem és csak vizet iszok....ezért TISZTÁN LÁTÓ VAGYOK....amikor "FEL"TÖLTENÉM de ebben a szoban is benne a FELLER megvan hogy kik töltik a WÖRÖS ISZAP TÁRÓLOKAT!
Amikor elküldeném FEL...töl....te....ném az anyagokat aszt írja ki hogy FRISSITÉS sajnos nem sikerült!
Az az FRISSTS.....FRITS..lehet hogy talán kicsit zavaros ,fájdalmas is de eggyben CSOdÁLATOS IS!...
.LE..HET ..sokaknak ez nem TISZTA de semmi baj ..van eggy ..több is van ...RENdÖR ISMERÖSÜNK SIPÖCZ ..Ö bELE..dI ..LAKOS ..már ELEVE bENNE a SZóban a PCZ ..és hogy ÖSI ..lehet hogy Ö a SÍP ...kedves megnyerö FÉR? FI..
ÉN nem IS gondolnám hogy A GALERÍHEZ TARTOZIK ESZT HA NORMÁLIS RENdöR OLWASSA AKKOR KEZdLYEN ..KEZdJEN NYOMOZNI!!
ITT "MÁR" A MÁRTÁHOZ A SZELE MÁRTÁHOZ TÉRTEM VISSZA!
ÉS EHHEZ A TETÜHÖZ MA MEGY A FIAM A KIBASZOTT SZERT IRATNI!
MONdTAM NEKI MONdJA ENNEK A FÉREGNEK A SZELÉNEK KEZDJE EL CSÖKKENTENI A SZERT és IRJON NEKI OLYANT AMIVEL KEZd FELÉPÜLNI ..
Mert EZ A SZAR már A SZAR SZÓ ELELYÉBEN BENNE HOGY ASZAL az az KISZÁRÍTJA A GYERMEKEMET ...de nem "csak"? az ÉN GYERM"EKEMET" hanem A"KIK"KEL"?még EZEKET SZEdETIK!
A SZELE CSORNAI SZEMÉT PSZICHIÁTER de A FIAM mivel nagyon jó "LEL"KÜ" FEL ..SEM ..MERÜL?...FEL SEM TUdNÁ TÉTELEZNI hogy TÉTEL EZ ? NI LENNE bELÖLE!!
EZÉRT KÉREM A SEGÍTSÉGETEKET IS EGGYbEN HOGY MIELÖbb ÉbREDJETEK !!
KÖSZÖNÖM BOKA..
ESZT A SEGÍTSÉGET AZÉRT KÉREM MERT NÉMETORSZÁGbAN VAGYOK..KÖSZÖNÖM..
MÉGVALAMIT:
HA FELIRLYÁTOK ASZT A SZÓT hogy ...ELÍTÉLTEK ...kihuzod ..bELÖLE.. hogy ..ELE..amikor össze HÚZTAd ? ..A..VONA...LAKAT ..megmaradt hogy...ÍTÉL..és TK...az az ÍTÉL ...T...örwény ...szé...K ...ezek nagyon SZE...METEK..."TEMETEK?" csak ..TEMETTETEK!!!!!MÚLT ...KIMÚLT?....IdÖbe? IDÖBENN?....ezek rohadt férgek KELL SZÍdNI AZ ISLAMOT ?..ISZLÁMOT ..hiszen ITT IS VAN SAJNOS EGGY HALOM ..HALLOM FÉREG!!
Viszont az ELE..az ELE..KTROMOSSÁGOT is JELENT!
Igyekeztem Én mindig össze állítani a lapon amit írok de nem ,mert megint nagyon sugárzik a képernyö de most SPONTÁN TÖLTÖK!
Viszont hogy ,miért engedem hogy A SZELÉHEZ MENJEN A FIAM ! ?
Mert Ö VÁASZT MÁRMINT A GYERMEKEM ,VISZONT ÉN FELÜGYELEM!
MÁR HAZA ÉRT SAJNOS EZ A TETÜ A PARANASSANT CSÖKKENTETTE ? NEM !
A KETTÖ MILLIGRAMOS RIWOTRIL HELYETT VISZONT 0,5 ÖST ÍRT FEL !
ÉN MEGADOM ENNEK A SZEMÉTNEK MÁRMINT A SZELÉNEK MEG A TÖBBINEK A LEHETÖSÉGET hogy,VÁLTOZZANAK ..ugyanis ezek sajnos erre lettek kiképezve !
Viszont ez az arány nagyon rossz !
Hogy a riwotrilból 0,5 ÖST! ÍRT..és a másikból ÉN NEM IS TUdTAM hogy képzeljétek 10 miligrammost kap a FIAM!
pedig a SZERT ..TÁROS ..NÖ mondta hogy a PARANASSÁNBÓL van 0,5 Ös és 0,7 ES is ez borzalmas !
Ugyanis ha csökkentem akkor ARÁNYOSAN KELL CSÖKKENTENI ha 0,5 ös RIVOTRÍLT ÍRT FEL EZ A TETÜ akkor a legkevesebb PARANASSANT KELLETT VOLNA FELÍRJA!
FELÍRTA? NEM !
Mondtam A FERKONAK ennek a szemétnek nagyon érik a werés!!!
EZ GYILKOS A LEG SZEMETEBBJÉBÖL !
Peddig a nEVE ELEJÉbEN bENNE hogy SZE ...lehetne ..SZENT IS ..de sajnos ...A SZEMÉT ..A SZRAHÁZI JELLEMZÖ RÁ!
Most az ÖZ ..ÖC.. az lehet az is hogy ..MELL..ÖZNEK ..de mít ? a jót vagy a jó indulatokat ?
VAN OLYAN SZÓ hogy BÖZONKELC most nem tudom még mit jelent de majd beugrik...
Meg LE..MEZ ..TELE..NÍT.....itt ebbe benne a TINIK SZÓ IS !
A FEJTÉST MINdIG a fesztplättéból a fejböl jó fejteni !
DE A FEJBÖL AZ NEM ASZT JELENTI hogy AZONNAL AbbAN A PILLANATbAN JÖN MEG A VÁLASZ ,kinek kinek ÉRdEME SZERINT!!
AMIT UTOBB FELTÖLTÖTTEM AbbAN bENNE KOLH .....PA..KOL?? pakolnak ? kiknek és hova?
Meg mikor írtam FÁTWÁGNAK ..FÁT ..WÁGNAK .. ugye mire kell Wágnak az a sok fa?
DE van ami ÜBERELI az peddig hogy POFÁKAT WÁGNAK !
ITT A PO ..az FOLYAMATOS JELENT....FÁKAT ....WÁGNAK ?
Itt benne az OFSORT ?
de BOFORT ? mekkora A SZÉL ERÖSSÉGE mennyit
TERMELJENEK mennyi EMBERT" TEGYENEK EL LÁB ALÓL?"
ENGEM NE!!
DE A FIAMAT SE !
MEG A NÉPEKET SE!
Meg van olyan szó ELÖKELÖ ..ELÖKELÖEK ...EL? Ö? ...KELL? ..Ö??
ENNEK A CSILLAGNAK MINdEN ORSZÁGÁT ÉbRESZTENI KELL !
MUSZÁLY!
MERT KÜLÖNbEN az AGYSÉRÜLTEK AKIK SAJNOS MÉG SZAbAdON GARÁZdÁLKOdNAK TESZIK MEG ESZT A NÉPPEL..AZ ÉJSZAKA LEPLE ALATT?
Sajnos nem!
MERT A LEPEdÖNEK ha fel van logatva vannak oldalaik ,meg van fennteje is ,meg lentje is!
MinDen szemszögböl kell nézni ,de ahhoz kell szög a FEJBE ?
NEM !!
ÉN ÖLTEM EMBERT ? NEM!
DE HAMAROSAN ÁLLATOKAT FOGOK! de ezek a pszichiátriák szemetei .....
VÁLLALNI KELL ASZT AMIT TETTETEK de ha már mennek ÉRTETEK AKKOR MÁR KÉSÖ !
El van velük hitetve hogy,amit cselekszenek az jó ????
És az EMBERISÉGET SZOLGÁLJÁK VELE !
ERRE MEGINT REAGÁLNOM KELL .
BELEDEN NÉZTEM A MÚLTKOR hogy mennyire sok REGISZTRÁLT? ..PSZICHIÁTER VAN !
Most gondolj bele mennyi a nem regisztrált ??abban a picike FALUbAN!?
EZEK MIbÖL TUDTAK MEGÉLNI?
KI FINANSZÍROZTAK ÖKET ?
ÉN ezeket már múltidöben írom le!
VOLTAK!
Namost ha eszt csinálják kicsibenn AKKOR KÉPZELd EL MIT CSINÁLNAK NAGYbANN !
SZAbáLYOSAN FELZABÁLJÁK AZ EMbERISÉGET !
Ebben az a szomorú hogy az ELMEbETEGEK akik valoszínü A dROG MIATT TRANSZbA ESNEK MEGVANNAK RÓLA GYÖZÖdVE hogy amit tesznek az a jó .
Most gondolj bele mennyire PICIKE SÚLYA VAN AZ EMBERNEK A TÁRGYAKHOZ KÉPEST .
Most A GYAKORLÓ dOKIK IS SOK ESETbEN GYAKORLATOZNAK ÉS ENNEK A MOCSOKNAK NINCSEN KORLÁTJA HISZEN ZÁRTAK SOK HELYEN AZ AJTÓK!
SZERINTETEK VÉLETLEN hogy világszerte A RÉPÁT meg minden FÉLE ? ZÖLdSÉGEKET ÖSSZE VISSZA HORdOZNAK?
NEM !
PONT AZÉRT HOGY ÉBREDJEN A NÉP !
Mert aki eszt kiagyalta régen az rájött mekkora borzalmas hibát wétett !
Mert eszt a mocskot eszt A FERTÖT EZ CSAK A NÉP ERÖTELJES FELÉBREDÉSE TUDJA KORLÁTOZNI!
MEGÁLLÍTANI !
EMLÉKEZZETEK MOSTANRA WAS A LÓ !
WASALNI MINdANNYIAN TUdUNK!
Mégvalamit sokszor van akinek FALAZUNK de belül van eggy rossz sejtésünk .
ÉN ÍGY VAGYOK A SIPÖCZ ATTILÁVAL IS .
Ha téwednék aszt mondom bocsánat ,engem megtanítottak rá !
DE EGGY JÓ IDEJE EGGY NYOMASZTÓ ÉRZÉS HAGYNYUGODNI? NEM !
"MOST bESZÉLTEM ,DE MOST IS ITTVAGYOK ANYÚK´´AMMAL A SKYPON és mondja "A FIAM az az A FERIKE MÁR A RENdELÖbE VAN " .."eleve "? érdekes szó ugye? ha felirod a RENDELÖ SZÓT mint példaúl mikor fennt vannak a léggömbök a levegöbe most hírtelen nem ugrik be minek is nevezik a lényeg,ha kiemeled az ELÖ..láthatód a szóban a ..VELÖ...EL? ..Ö? ..meg ..BE! ..meg ..ENDE...meg mivel sokan "járnak? "oda ennek a sok féregnek az Emberek ..A ..LELÖ...HELYEK ...meg ALLE...a viadal szawa is ..az az ..ARENA!..meg a szóban benne A ..REN..TENVERSICHERUNG-NAK AZ ELEJE IS! "MÁR" A SZObAN BEBBEN hogy ..BENN ..WER...meg láthatód ...DENVERT IS ! ?
Ez a Beledi rendör ismerösünk éjszaka sokat szokott ügyelni és nappal pihen...
LÁTHATJÁTOK HA AZ EMBER AGYAL AKKOR ÖSSZE ÁLL A KÉP .
Amikor tésztát gyúrok oda készítem hozzá a szükséges dolgokat .."KEZEM ALÁ" TESZEM !
DE TE UGYANÍGY MEGTUDOD FEJTENI A KÖRNYEZETEDBEN LEVÖ SZEMETEKET ..csak írd össze ,kik a rokonaid ..gondolj vissza GYERMEKKÉNTI ÉNEDRE .
MINdIG MIKOR JEGYZETELEK BEUGRIK "MÉG ? VALAMI?" ..fokozatosan !!..
"ez eggy részlet eggy feltöltésböl eggy NORMÁLIS MINISZTERELNÖKTÖL és onnan KIJEGYZETELTEM pár szót... "A ZÖLdHORAdón látható KWNTUM FIZIKÁRÓL ESETT ? szó Nagyon jó FEL..TÖLTÉS ..ki is jegyzeteltem bEL...Ö...LE ...néhát szót...JELENT...meg LEHET...meg SZAK..TERÜ...LETE.....meg FEL...FE..dezés.. "
VISZONT A VAGYOK szót amikor felírod és össze húzod a vonalakat AGY ...VOK...az az .WOKS ..az az LICITÁLNAK..-tak..! DE Nekem BOSNYÁK A KERESZT ..APÁM ÉS Ö MÁR FELNÖTT LETTEM AKKOR ISZ ESZT MONdOGATTA..." ÉN MÁR KICSIKÉNT IS LICITÁLTAM "A SEGGEdET !!" TEHÁT ÉN TEMPLOMbA JÁRTAM? NEM ..VISZONT KÖSZÖNÖM NEKI EZEKET A SZAWAKAT...mert EZ ..A SOK SZÓ NEKEM SOK CSOdÁLATOS FOLYTON NYILÓ LAKAT ...és a legfontossabbat kihagytam pótolom...most a BOS...NYÁK..ba ELEVE ..benne A ..BOS..szú szónak az eleje ..és NYÁK ..ÖK ..PEDIG AZ ..ANYÁK ...meg a BOSSZÚ SZÓbANN ? ..benne ..A ZÚ ..az az ZÚZNAK ..de ..NYÚZNAK ..is ..benne ..A BOT ..az OSTOR ..meg az OSTROM ..ideje ..A BOSNYÁKOKNAK IS ÉBREDNI mert ez A SOK SZELÉHEZ ..ÉS ..FELLERHEZ tartozó patkány gyIL..KOL..JA? -TA! ..mészárólta ..A ROKONAINKAT..és ..LEGKÖZELEBBI HOZZÁN TARTOZÓINKAT IS!..köszönöm ..TE TUDOD MIT...ELFELEJTETTEM LEMENTENI DE VALAKI TITOKBAN ESZT MEGTETTE HELYETTEM!
Asztán amiröl akartam írni most is IROK .. amit FELLJEbb ..ÍRTAM? "MÉG WALAMIT" szó ...benne az ALA..MIZSNA ...meg akkor már HOZZÁ GONdOLHATOd hogy az " ISS LAM ...ALLAM ...MI "?..ITT A SZELÉÉKRE GONdOLJATOK ennek a sok patkánynak A GYERMEKEINK ékek? és kin?..az az puskín ..szóval rengeteg a barbár ezért KELL A NÉPET bÁRMI ÁRON ..MINdEN ÁRON IS FIGYELJEN ÉbRESZTENI!
MERT BELÜLRÖL ÉN IS EGGY RÖWID IDÖRE ÁLATTÁ VÁLTAM ..és tudom ha A GYERMEKEMET TOWÁBB MÉRGEZIK ÉN TUTIRA MEHETTEK LIKWIDÁLNI FOGOM ESZT A SOK SZEMETET EGGY FEJSZÉVEL!
DE HOZZÁ KELL TENNEM NEKEM VANNAK GYILKOS ÖSZÖTNEIM? NEM ! DE ..KIHOZTÁK BELÖLEM ! mert aszt tovább lehet türni hogy elmebeteg drogos elkorcsosult fajzatok tegyék TÖNKRE A NÉPET az az A NÉPEKET ? NEM !
Csevegés vége
Írj be üzenetet...
Apr 21, 2016 11:00:24
Škoda Superb
Apr 21, 2016 11:12:42
Fájt, ahogy olvastam a fenti foshalmazt.
Apr 21, 2016 11:12:42
Brian
Apr 21, 2016 11:28:25
ez nem kisfosos amikor rohama van?
ez nem kisfosos amikor rohama van?
Apr 21, 2016 11:28:25
töppedt buzigolyók
Apr 21, 2016 12:17:48
nahát, egy retard, akinek a fia is pszichiátriai kezelés alatt áll... milyen meglepő.
Apr 21, 2016 12:17:48
töppedt buzigolyók
Apr 21, 2016 12:26:54
amúgy ki a faszom ez? simán van olyan hülye, mint a kakás rósza, vagy kisbőrös. Csúnya dolog a skizofrénia, na.
Apr 21, 2016 12:26:54
Schwezoff Dávid
Apr 21, 2016 12:28:33
Totalcar is beallt Andi szekértolójának:
"Berlin egy csoda. A város, amit porig bombáztak, szektorokra szabdaltak, éheztettek és fallal osztottak meg, amelytől elvették a fővárosi státuszát, és politikai rongybabaként játszottak vele, minden pusztító csapásból megerősödve állt talpra. Talán ezért pezseg ma ilyen fékevesztett szertelenséggel. "
MINDEGY.
"Berlin egy csoda. A város, amit porig bombáztak, szektorokra szabdaltak, éheztettek és fallal osztottak meg, amelytől elvették a fővárosi státuszát, és politikai rongybabaként játszottak vele, minden pusztító csapásból megerősödve állt talpra. Talán ezért pezseg ma ilyen fékevesztett szertelenséggel. "
MINDEGY.
Apr 21, 2016 12:28:33
Mikrocsip
Apr 21, 2016 12:45:59
TL;DR
Apr 21, 2016 12:45:59
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 21, 2016 13:20:33
x30)
SMS-t kaptam a műveleti köztponttól, hogy borit elkapta egy trollcsapda.
vasvarihirmondo.hu/images/2016/13023389_1903756633184315_1730883156_n.jpg

vasvarihirmondo.hu/images/2016/13023389_1903756633184315_1730883156_n.jpg

Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 21, 2016 13:21:53
x30)
Hiénaverő
(
x17)
Apr 21, 2016 13:23:06
x17)
Az a fenti agymenés Boborján falán, édes Mózesem... Simán Kismolyhos volt az első gondolatom, amíg meg nem láttam a nevet. Bár ki tudja, amilyen skizó, nem kizárt hogy álprofilról nyomta....
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
stressznélküli nyugi
Apr 21, 2016 13:36:33
Akkor Eszmeralda mellé feljegyezhetjük Ferencné Csongrádit is?
Apr 21, 2016 13:36:33
breaking
Apr 21, 2016 13:39:30
Varga-Bíró Tamás
1 órája ·
..
.
ÓRIÁSI DILEMMA
Éjszaka, elalvás előtt folyton az járt a fejemben, hogy vajon egy zombi Donald kacsa hangja lenne-e furcsább a Walking Dead-ben, vagy Novák Előd fájdalmas sikolya, amikor megtudja, hogy Vona Tom-Cat-et akarja helyette alelnöknek?
() VBT ()
Apr 21, 2016 13:39:30
Schwezoff Dávid
Apr 21, 2016 13:50:25
Retardsors:
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F04%2F21%2Fjena_thugida_ellentuntes%2F
Hitler születésnapján masíroztak, szétverték őket az ellentüntetők
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F04%2F21%2Fjena_thugida_ellentuntes%2F
Hitler születésnapján masíroztak, szétverték őket az ellentüntetők
Apr 21, 2016 13:50:25
broni
Apr 21, 2016 14:27:31
[quote=Schwezoff Dávid]Broni?
444.hu/2016/04/20/poznan-rabbijarol-kiderult-hogy-csak-egy-katolikus-szakacs[/quote
én sátánista vagyok...............
444.hu/2016/04/20/poznan-rabbijarol-kiderult-hogy-csak-egy-katolikus-szakacs[/quote
én sátánista vagyok...............
Apr 21, 2016 14:27:31
broni
Apr 21, 2016 14:35:11
óóóóóóóóóó sodit fel kell áldozni a sátánnak!!!!!!!!!!!elég gyér áldozat,de texet nehéz elkapni.......
Apr 21, 2016 14:35:11
Škoda Superb
Apr 21, 2016 14:39:25
óóóóóóóóóó sodit fel kell áldozni a sátánnak!!!!!!!!!!!elég gyér áldozat,de texet nehéz elkapni.......
Elképzelem, ahogy sír az áldozati oltáron kikötözve:
"TAOT! Könyöjgöm béküjjünkiii!"
Apr 21, 2016 14:39:25
broni
Apr 21, 2016 14:42:48
[quote=Škoda Superb]Elképzelem, ahogy sír az áldozati oltáron kikötözve:
"TAOT! Könyöjgöm béküjjünkiii!"[/quote
ugye csak vicceltek, vegyétek már le azt a csuklyát, kicsit így beszartam, de nem baj, hetyetyetye, majd kimosom....mosogépbe, mit berlinbe, na, miért nem röhögtök..srácok...........!!!!!!!!!
ugye csak vicceltek, vegyétek már le azt a csuklyát, kicsit így beszartam, de nem baj, hetyetyetye, majd kimosom....mosogépbe, mit berlinbe, na, miért nem röhögtök..srácok...........!!!!!!!!!
Apr 21, 2016 14:42:48
Škoda Superb
Apr 21, 2016 14:46:25
[quote=Škoda Superb]Elképzelem, ahogy sír az áldozati oltáron kikötözve:
Akkor jönne rá, hogy nem viccelnek vele, mikor az első csuklyás troll olyat rábaszna a kezében levő korbáccsal a púpjára, hogy az szétrepedne.
Apr 21, 2016 14:46:25
Mortal Danger
Apr 21, 2016 14:56:56
Apr 21, 2016 14:56:56
broni
Apr 21, 2016 14:57:38
[quote=Škoda Superb]Akkor jönne rá, hogy nem viccelnek vele, mikor az első csuklyás troll olyat rábaszna a kezében levő korbáccsal a púpjára, hogy az szétrepedne.[/quote
óóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
óóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
Apr 21, 2016 14:57:38
asodika
Apr 21, 2016 15:05:57
Apr 21, 2016 15:05:57
Schwezoff Dávid
Apr 21, 2016 15:08:44
Apr 21, 2016 15:08:44
Kaufmann
Apr 21, 2016 15:52:55
A fitymatémát hagyjuk, oké!
Apr 21, 2016 15:52:55
tex
Apr 21, 2016 15:55:33
keményebb falat vagyok mint a púpos korcs!
Apr 21, 2016 15:55:33
broni
Apr 21, 2016 16:07:17
[quote=tex]keményebb falat vagyok mint a púpos korcs![/quote
tex, kell májkrém ingyen???? 100 doboz!!!!!!!!!!!!
Apr 21, 2016 16:07:17
broni
Apr 21, 2016 18:25:41
basztok?!!!!!!!!!!!!!!ilyenkor?!!!!!!!
Apr 21, 2016 18:25:41
Mortal Danger
Apr 21, 2016 18:27:07
basztok?!!!!!!!!!!!!!!ilyenkor?!!!!!!!
fontos?
Apr 21, 2016 18:27:07
broni
Apr 21, 2016 18:34:59
[quote=Mortal Danger]fontos?[/quote
igen!!!!!!!!!!!!!!
igen!!!!!!!!!!!!!!
Apr 21, 2016 18:34:59
broni
Apr 21, 2016 18:36:32
elnézek a kocsmába.....
Apr 21, 2016 18:36:32
még éltet a remény
Apr 21, 2016 19:14:11
elnézek a kocsmába.....
Nem semmi a professzor úr munkabírása! Még ilyenkor is elmegy az ifjúsághoz és a megfáradt dolgozókhoz,hogy nekik lelki útravalót biztosítson a kocsma fertőjében!
Köszönjük!
Apr 21, 2016 19:14:11
Stréber troll
Apr 21, 2016 19:57:01
Professzor úr az isten áldja meg, már majdnem rá kellett szoknunk a herbálra!
A naplóba a következő bejegyzések kerültek:
Távollétét megneszelve Tex is bejelentkezett, az ÁNTSZ munkatársának kiadva magát bejutott a tanszéki menzára, de elkaptuk miközben dézsmálta a májkrémet.Jelenleg a pákozdhúsnál bujkál Cegléden és terveket forral!
Barbival próbáltuk felvenni a kapcsolatot a nászút végett, sajnos 2016ban szerződése van Molnár Krisztiánnal, mint hasmenéses szájbaszaró, Krisztián anyukája alig győzi töltöttkáposztával és bóti cigivel.
A diákok nagyrésze bízott benne, hogy a prof előkerül, ezért szintentartó egyperces néma baszással emlékeztünk minden este az aulában.
A pécsi hírmondó összes számát beszereztük a távollét alatt, esetleges halálhír után kutatva, ezt Sodi jövő héten leadja a kollégiumi könyvtárban.
Fráter néha megjelent a tanszék előtt, csinált pár maxkarikát, szétfarolt néhány kutyaszart és fenyegetőzött, az épületbe szerencsére sosem jutott be.
Prof úr távolléte első szakaszában az újpalotai bokorbaszaró, később a tiszafaszomi herbàldíler próbálta beizmozni magát az esti műsoridőbe vendégelőadóként, de megnyilvánulásaikkal csak sajnálatot és megvetést váltottak ki a diákságból.
A naplóba a következő bejegyzések kerültek:
Távollétét megneszelve Tex is bejelentkezett, az ÁNTSZ munkatársának kiadva magát bejutott a tanszéki menzára, de elkaptuk miközben dézsmálta a májkrémet.Jelenleg a pákozdhúsnál bujkál Cegléden és terveket forral!
Barbival próbáltuk felvenni a kapcsolatot a nászút végett, sajnos 2016ban szerződése van Molnár Krisztiánnal, mint hasmenéses szájbaszaró, Krisztián anyukája alig győzi töltöttkáposztával és bóti cigivel.
A diákok nagyrésze bízott benne, hogy a prof előkerül, ezért szintentartó egyperces néma baszással emlékeztünk minden este az aulában.
A pécsi hírmondó összes számát beszereztük a távollét alatt, esetleges halálhír után kutatva, ezt Sodi jövő héten leadja a kollégiumi könyvtárban.
Fráter néha megjelent a tanszék előtt, csinált pár maxkarikát, szétfarolt néhány kutyaszart és fenyegetőzött, az épületbe szerencsére sosem jutott be.
Prof úr távolléte első szakaszában az újpalotai bokorbaszaró, később a tiszafaszomi herbàldíler próbálta beizmozni magát az esti műsoridőbe vendégelőadóként, de megnyilvánulásaikkal csak sajnálatot és megvetést váltottak ki a diákságból.
Apr 21, 2016 19:57:01
ál-broni
Apr 21, 2016 20:35:00
belphegor forever!! atomot a tetves muszkákra!!!! putyin szopd le lenint!!!
index.hu/mindekozben/poszt/2016/04/21/deathmetal_inkabb_a_halal/
index.hu/mindekozben/poszt/2016/04/21/deathmetal_inkabb_a_halal/
Apr 21, 2016 20:35:00
-
Apr 21, 2016 20:45:03
Sodi a kurva anyád! Langoljon a Fráter!
Apr 21, 2016 20:45:03
broni
Apr 21, 2016 21:02:06
[quote=még éltet a remény]Nem semmi a professzor úr munkabírása! Még ilyenkor is elmegy az ifjúsághoz és a megfáradt dolgozókhoz,hogy nekik lelki útravalót biztosítson a kocsma fertőjében!
Köszönjük![/quote
nszksz!!!!!!!!!!!csak a kurva pápa szentté ne akarjon avatni........
Köszönjük![/quote
nszksz!!!!!!!!!!!csak a kurva pápa szentté ne akarjon avatni........
Apr 21, 2016 21:02:06
broni
Apr 21, 2016 21:07:31
Apr 21, 2016 21:07:31
Schwezoff David
Apr 21, 2016 21:21:04
na,emlékkezünk princre ezzel a dllal!!!!!!!!!
youtu.be/v84DBAhL_F8
youtu.be/v84DBAhL_F8
Purple (B)rain(booster)!!!
Apr 21, 2016 21:21:04
broni
Apr 21, 2016 21:24:10
[quote=Schwezoff David]Purple (B)rain(booster)!!![/quote
ez amugy jacko???????????nem vagyok ngyon téjékozott ezekben a zenékben..........
ez amugy jacko???????????nem vagyok ngyon téjékozott ezekben a zenékben..........
Apr 21, 2016 21:24:10
broni
Apr 21, 2016 21:36:18
mindenestre fideszköözeli volt, mivel fellépett a szigeten!!!!!!!lehet, ő találta ki a vasárnapi zárvatartást!!!!!!!!!
Apr 21, 2016 21:36:18
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 21, 2016 21:54:06
x30)
Nem, Jacko egy másik halott. Ez a Prince régen a Postabank igazgatója volt, és jól mondja a professzor úr, tényleg Fideszközeli.
hu.wikipedia.org/wiki/Princz_G%C3%A1bor
broni
Apr 21, 2016 21:58:49
[quote=Karalábé Hadnagy]Nem, Jacko egy másik halott. Ez a Prince régen a Postabank igazgatója volt, és jól mondja a professzor úr, tényleg Fideszközeli.
hu.wikipedia.org/wiki/Princz_G%C3%A1bor[/quote
na ugye!!!!aakkor igyunk, hogy sodi kövessse minél hamarbb!!!!!!!!!
hu.wikipedia.org/wiki/Princz_G%C3%A1bor[/quote
na ugye!!!!aakkor igyunk, hogy sodi kövessse minél hamarbb!!!!!!!!!
Apr 21, 2016 21:58:49
broni
Apr 21, 2016 22:12:33
törpe, állítólag prince nálad evett utoljára..........
Apr 21, 2016 22:12:33
napi öngól rovat
Apr 21, 2016 22:22:34
Apr 21, 2016 22:22:34
napi öngól rovat
Apr 21, 2016 22:24:05
rohama van amúgy endrének, plátói szerelmének kigolyózása nagyon betett neki, van vagy 50 megosztása az elmúlt órában
Apr 21, 2016 22:24:05
broni
Apr 21, 2016 22:24:57
ez a prince hány 100-alék hog buzi vót?????????nigger meg meg buzi, elő a lepedőt, meg a csuklyát!!!!!!!!!!buli van!!!!!!!!!!!!
Apr 21, 2016 22:24:57
Laci
Apr 21, 2016 22:29:00
ez a prince hány 100-alék hog buzi vót?????????nigger meg meg buzi, elő a lepedőt, meg a csuklyát!!!!!!!!!!buli van!!!!!!!!!!!!
Tényleg az volt? Vannak erre olyan bizonyítékok, mint sodinál (a csajom nagy prince rajongó, ő kérdezi)?
Apr 21, 2016 22:29:00
broni
Apr 21, 2016 22:37:13
youtu.be/XNBG86ROXc8
Nemzet támadás alatt, tankok gördülő utcákon
Tűz mindent megeszik anyaként Európa sír
bátorság, hűség, stigmatizált
Azoknak estél
bátorság, az őszinteség, a koporsók
Azoknak estél
ellenséges tűzbe bátor férfiak esett
kérdések nélkül ment át a pokol
családok sírt, férjek, apák halott
városok égő pánik alakul
Miért összes figyelmeztető jelzéseket figyelmen kívül hagyták
bátorság, hűség, megbélyegzett
azoknak estél
azoknak estél
megkérdőjelezése nélkül ment át a pokol
most aratás, amit vetettek
bekapcsolja a hátat problémák
esetén, sőt, ha kell, lecsillapodik
most viszont a sírokra
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!
Nemzet támadás alatt, tankok gördülő utcákon
Tűz mindent megeszik anyaként Európa sír
bátorság, hűség, stigmatizált
Azoknak estél
Azoknak estél
családok sírt, férjek, apák halott
városok égő pánik alakul
Miért összes figyelmeztető jelzéseket figyelmen kívül hagyták
bátorság, hűség, megbélyegzett
azoknak estél
azoknak estél
megkérdőjelezése nélkül ment át a pokol
most aratás, amit vetettek
bekapcsolja a hátat problémák
esetén, sőt, ha kell, lecsillapodik
most viszont a sírokra
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!
Apr 21, 2016 22:37:13
tex
Apr 21, 2016 22:55:17
[quote=tex]keményebb falat vagyok mint a púpos korcs![/quote
naná, 100 májkrémért megcsinálok bármit még a sodival is elmegyek masztipartira!!
Apr 21, 2016 22:55:17
broni
Apr 21, 2016 22:58:59
youtu.be/gKB806GlNhw
az elvonón ezt énekeltem, borortvált fej, ált metálos póló,
a dilisek nem is szóltak hozzám, csak az alkesz-drogosok)))))))))
tex:dögölj meg!!!!!!!!!!!!
az elvonón ezt énekeltem, borortvált fej, ált metálos póló,
a dilisek nem is szóltak hozzám, csak az alkesz-drogosok)))))))))
tex:dögölj meg!!!!!!!!!!!!
Apr 21, 2016 22:58:59
broni
Apr 21, 2016 23:22:01
igyunk
Apr 21, 2016 23:22:01
-
Apr 21, 2016 23:39:42
Buli van malac, sírásra áll a kisdobos szája! Tolj be egy kiló takarmánykukoricát, és küldd le egy jó nagy marcipánnal, mert lehet hogy ez az utolsó alkalom amikor szabadlábról örülhetsz egy ellenlábasod kárának!
index.hu/video/2016/04/21/novak_elod_sajtotajekoztato/
index.hu/video/2016/04/21/novak_elod_sajtotajekoztato/
Apr 21, 2016 23:39:42
broni
Apr 22, 2016 00:04:39
a hosszú faszok éjszakája a jobbgyíknál!!!!!!!!
Apr 22, 2016 00:04:39
broni
Apr 22, 2016 00:31:04
meghalt kula jánod)))))))))))))
Apr 22, 2016 00:31:04
broni
Apr 22, 2016 00:41:02
Apr 22, 2016 00:41:02
broni
Apr 22, 2016 01:30:49
lepra és szey..ez holnapi nelőadásom cime, rohadjunk együtt!!!!!!!!!!!üsd a kommert!!!!pukli, meg leszel basztva!!!!!!!!
Apr 22, 2016 01:30:49
broni
Apr 22, 2016 01:44:45
Apr 22, 2016 01:44:45
broni
Apr 22, 2016 02:01:33
[quote=broni]youtu.be/4pDd4QV2Mic
ki a fasz a prince?,,ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!![/quote
király vagy!!!!!!!!!!!!ez rohadt nagy zene!!!!!!!!!
ki a fasz a prince?,,ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!![/quote
király vagy!!!!!!!!!!!!ez rohadt nagy zene!!!!!!!!!
Apr 22, 2016 02:01:33
broni
Apr 22, 2016 02:17:44
kis laci, bzzd meg anáédat, te vén faszíííííííííííííííííííííííí444köcsög olimpikonokÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!
Apr 22, 2016 02:17:44
broni
Apr 22, 2016 02:25:24
index.hu/kulfold/2016/04/21/egesz_nagy-britannia_a_90._eves_ii._erzsebetet_unnepli/
bummmmmmmmmmmmmmmm!
ira forever!!!!!!!!!!!
Apr 22, 2016 02:25:24
glédát búzát békességet
Apr 22, 2016 02:45:05
Broni, szoktál inni tipli vodkát?
Apr 22, 2016 02:45:05
Brian
Apr 22, 2016 07:44:36
retardösszefogás
Nien Nunb András Horváth • egy napja
Az is milyen görénység, hogy Kisberk ostorozta a jobbikpt és felvették SoDI pedig 2006 óta tidosít Nemzeti eseményekről és nem kapott 10 év alatt munkát a párttól.
mennyitúszolforrózsírbanszázon Nien Nunb • 11 órája
Sodi amatőr. Ja, nem. Amatőr aspiráns.
• Válasz•Megosztás ›
Az is milyen görénység, hogy Kisberk ostorozta a jobbikpt és felvették SoDI pedig 2006 óta tidosít Nemzeti eseményekről és nem kapott 10 év alatt munkát a párttól.
• Válasz•Megosztás ›
Apr 22, 2016 07:44:36
banshee
(
x24)
Apr 22, 2016 07:48:02
x24)
retardösszefogás
• Válasz•Megosztás ›
• Válasz•Megosztás ›
Ez hol van?
Hiénaverő
(
x17)
Apr 22, 2016 07:48:54
x17)
Én sem értem miért nem vették fel Zsnecit, hiszen hemzsegnek a pártban a buzik, magamutogató perverzek, elmebetegek, munkakerülők, héberek és hasonlók. A púpos úgy érezhette volna magát egy Jobbik-kongresszuson, mint aki alijázott.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Brian
Apr 22, 2016 07:53:14
Ez hol van?
kurucon fikázzák ezerrel vonát, ott a hozzászólások között. megfordult a fejemben, hogy púp írta magáról álnéven, de valószínűleg mégsem
Apr 22, 2016 07:53:14
Brian
Apr 22, 2016 07:54:31
Én sem értem miért nem vették fel Zsnecit, hiszen hemzsegnek a pártban a buzik, magamutogató perverzek, elmebetegek, munkakerülők, héberek és hasonlók. A púpos úgy érezhette volna magát egy Jobbik-kongresszuson, mint aki alijázott.
sneci mindent gyűlöl, ami magyar, soha nem akart a jobbiknak dolgozni. illetve soha nem akart dolgozni egyáltalán
Apr 22, 2016 07:54:31
helytelen
Apr 22, 2016 07:58:06
Az haldokolsz. Tessék megtanulni magyarul, zsidó!
Farkas Endre Kiss
23 perce ·
Ha haldoklasz, fizess.
Ja, és a másik hír szerint halj meg gyorsan.
index.hu/…/egyeni_meltanyossagi_hozzajarulas_oep_ra…/...
Továbbiak
Farkas Endre Kiss
23 perce ·
Ha haldoklasz, fizess.
Továbbiak
Apr 22, 2016 07:58:06
banshee
(
x24)
Apr 22, 2016 08:13:42
x24)
Egy tényfeltáró nickkel kicsit promózni kéne zsneci alternatív szexualitását.
Schwezoff David
Apr 22, 2016 08:37:53
Az haldokolsz. Tessék megtanulni magyarul, zsidó!
Farkas Endre Kiss
23 perce ·
Ha haldoklasz, fizess.
Továbbiak
Farkas Endre Kiss
23 perce ·
Ha haldoklasz, fizess.
Továbbiak
Retardnyelv. Lekaszablokka. Taot. Kurvanaenaied.
Diplomahoz kozepfoku nyelvizsga kell a tanszeken!
Apr 22, 2016 08:37:53
-
Apr 22, 2016 09:18:37
mindenestre fideszköözeli volt, mivel fellépett a szigeten!!!!!!!lehet, ő találta ki a vasárnapi zárvatartást!!!!!!!!!
rohadt kdnp-s nigger!!!
Apr 22, 2016 09:18:37
Schwezoff Dávid
Apr 22, 2016 09:47:19
Na, ez mar BIZTOS A BRONI!!4
index.hu/mindekozben/poszt/2016/04/21/ahol_a_szukseg_ott_a_segitseg_valaki_felavatta_a_szolnoki_parkba_kidobott_vececseszet/
"valaki felavatta a szolnoki parkba kidobott vécécsészét! "
index.hu/mindekozben/poszt/2016/04/21/ahol_a_szukseg_ott_a_segitseg_valaki_felavatta_a_szolnoki_parkba_kidobott_vececseszet/
"valaki felavatta a szolnoki parkba kidobott vécécsészét! "
Apr 22, 2016 09:47:19
-
Apr 22, 2016 12:07:52
A TISZAVASVÁRI, JABILOS DÜBBENTŐ BRONI ma találkozik Sipivel.
Most jutottam olyan információk birtokába, hogy a dübbentő barátunk valami céget akar indítani és ehhez kéri Plugin tanácsát.
jeeeeeeeez
Most jutottam olyan információk birtokába, hogy a dübbentő barátunk valami céget akar indítani és ehhez kéri Plugin tanácsát.
jeeeeeeeez
Apr 22, 2016 12:07:52
Schwezoff Dávid
Apr 22, 2016 12:12:21
A TISZAVASVÁRI, JABILOS DÜBBENTŐ BRONI ma találkozik Sipivel.
jeeeeeeeez
jeeeeeeeez
Te a blogin elhagyott melegszeretője gurulka vagy, ugye?
dübbenj arrébb!
* ásít *
Apr 22, 2016 12:12:21
broni ??
Apr 22, 2016 12:50:13
Apr 22, 2016 12:50:13
-
Apr 22, 2016 12:50:49
üdv innen is a "benti" kolegáknak.
én már idekint vagyok...
én már idekint vagyok...
Apr 22, 2016 12:50:49
Üdv!
Apr 22, 2016 13:03:45
üdv innen is a "benti" kolegáknak.
én már idekint vagyok...
én már idekint vagyok...
Ki vagy?
Apr 22, 2016 13:03:45
Schwezoff Dávid
Apr 22, 2016 13:07:25
Zsindexen ma nagyon snecológia-konform a kontent!
dex.hu/x.php?id=inxcl_mindekozben&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fmindekozben%2Fposzt%2F2016%2F04%2F22%2Fismerje_meg_koboldot_a_hazi_bivalyt%2F&pos=inxcl_pp
Ismerje meg Koboldot, a házi bivalyt!
dex.hu/x.php?id=inxcl_mindekozben&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fmindekozben%2Fposzt%2F2016%2F04%2F22%2Fismerje_meg_koboldot_a_hazi_bivalyt%2F&pos=inxcl_pp
Apr 22, 2016 13:07:25
Schwezoff Dávid
Apr 22, 2016 13:09:06
A világ legjobb embere, na!
444.hu/2016/04/22/putyin-vadonatuj-nemzeti-gardaja-akar-a-tomegbe-is-lohet
444.hu/2016/04/22/putyin-vadonatuj-nemzeti-gardaja-akar-a-tomegbe-is-lohet
Apr 22, 2016 13:09:06
Mélységi felderítő
Apr 22, 2016 13:48:01
Igy könnyebb lesz:
Hódító útjára indult a „trollsmink”: megérkezett a legújabb szépségtrend
hvg.hu/elet/20160421_trollsmink_legujabb_szepsegtrend
Apr 22, 2016 13:48:01
Schwezoff Dávid
Apr 22, 2016 13:57:29
Igy könnyebb lesz:
Apr 22, 2016 13:57:29
Laci
Apr 22, 2016 14:01:33
Randi előtt mindig kell két és fél óra, hogy rendbeszedjem magam xD
Apr 22, 2016 14:01:33
Kobold a házi bivaly
Apr 22, 2016 14:04:35
Zsindexen ma nagyon snecológia-konform a kontent!
Kikérem magamnak, hogy a púpos gnómmal hasonlítsanak össze!
Apr 22, 2016 14:04:35
broni
Apr 22, 2016 14:41:18
atombombát szerelek magamra, ugy megyek be a krembe!!!!!!!!!
Apr 22, 2016 14:41:18
Robert Oppenheimer
Apr 22, 2016 14:48:06
atombombát szerelek magamra, ugy megyek be a krembe!!!!!!!!!
ooaoaauuooaarrgghhhhhh
Apr 22, 2016 14:48:06
broni
Apr 22, 2016 15:05:28
ooaoaauuooaarrgghhhhhh
barbi???????????
Apr 22, 2016 15:05:28
Schwezoff Dávid
Apr 22, 2016 15:20:29
barbi???????????
Helytelen. Manhattan-project.
Apr 22, 2016 15:20:29
broni
Apr 22, 2016 16:07:10
[quote=Schwezoff Dávid]Helytelen. Manhattan-project.[/quote
ja, tudom. az egy jégkrém.
Apr 22, 2016 16:07:10
Schwezoff Dávid
Apr 22, 2016 16:08:33
[quote=Schwezoff Dávid]Helytelen. Manhattan-project.[/quote
Bizony. Atomjó!
Apr 22, 2016 16:08:33
broni
Apr 22, 2016 16:22:11
m.cdn.blog.hu/al/allambunozes/image/diszno_wc_n.JPG
Sherlock Porks !!!!!!!!!!!!!!!!!hol a nyomkövető??!!!!!!!!!!
Sherlock Porks !!!!!!!!!!!!!!!!!hol a nyomkövető??!!!!!!!!!!
Apr 22, 2016 16:22:11
broni kisfia
Apr 22, 2016 17:51:28
vesszenek a takszisok!!!
országos kocsielkobzást!
uberbe mindenkivel!!!
országos kocsielkobzást!
uberbe mindenkivel!!!
Apr 22, 2016 17:51:28
broni
Apr 22, 2016 17:55:45
sodi, voltál kertész imre temetésén, te mocsodék??????????,
Apr 22, 2016 17:55:45
broni
Apr 22, 2016 17:58:38
törpe, mi volt a menű kertész imre bácsi halotti torán????
Apr 22, 2016 17:58:38
PAPPÚCSÓS TŐRPCHÉF
Apr 22, 2016 18:13:11
NYÁRSON SŰLT INTER NETSTIKK BANYATANKON TÁLALT TACSIPŐRKŐLTEL! A TALPALLÁ VALOROLL PEDIGA NYÍZIK CENTER GONDOSKODÓ T!
SZÓDI TE MEG SZÓPD LE A TANYASI FOSZTOGATOTT!!!!!!!!!
SZÓDI TE MEG SZÓPD LE A TANYASI FOSZTOGATOTT!!!!!!!!!
Apr 22, 2016 18:13:11
Prince
Apr 22, 2016 18:16:54
Kurva anyád, SoDI.
Apr 22, 2016 18:16:54
broni
Apr 22, 2016 18:31:26
megtalálták kertész imre utolsó, készülő regényének kéziratát. a címe:a sodi.akik beleolvastak, úristen, ez borzalmas, ilyen szörnyűség nincs, stb, szavakkal kommentálták. valaki hányt is.
Apr 22, 2016 18:31:26
Mortal Danger
Apr 22, 2016 18:49:34
megtalálták kertész imre utolsó, készülő regényének kéziratát. a címe:a sodi.akik beleolvastak, úristen, ez borzalmas, ilyen szörnyűség nincs, stb, szavakkal kommentálták. valaki hányt is.
Apr 22, 2016 18:49:34
broni
Apr 22, 2016 20:08:39
(((((((((((nem ál broni írt..........
Apr 22, 2016 20:08:39
46 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kókadt a piton?
Hiányzik még Andi?