Rocska Gergő kinőtte ezt is.
Zsodi elkezdett sportolni? Hány felülést és fekvőtámaszt csináltál eddig Zsendre???
Ugye szerintetek is élethű a kínából rendelt műanyag sodibábú? xD
ha nem egészségügyi ok miatt fog meghalni, akkor a bicikli fogja beteljesíteni az univerzum akaratát. hajrá sneci, bringázz többet!
MI?
Ez komoly? Kizáródott végül a sérve?
Igen, és úgy tudjuk, hogy éppen próbamelón volt Hamburgban. Valamelyik retard írta neki kommentben, hogy mi igaz abból, hogy életveszélyes állapotban szállították kórházba. Nem cáfolta.
:DDDD
És akkor ott kint vitték be? Amikor nem hogy EU-kártyája nincs, még a TB-t se fizeti? Recskaiék állták ezt is?
Ezek szerint tényleg sérvműtétje volt? Másért miért fogalmazna úgy, hogy "elég erősnek ahhoz".
Egyébként confirmed, hogy a púpos NEM tud biciklizni, továbbá biciklije sincs, ergo hazudik. Részegen eltaknyolt és most legendát kerít köré.
Nem mondjátok, hogy annyira fosik a púpos, hogy "kiretusálja" a kép hátterét. Ez egyszerre nevetséges és szánalmas is. Régebben ugyan tagadta, hol lakik, de odáig nem süllyedt, hogy kitakarja a képei hátterét. Vagy lásd: Kolosy téren videózgatás. Most nagyon be lehet csicskítva, ha ezt csinálja.
Sodi formájú szexbábúkat is gyártanak már Kínában?? Oooooooooooaaaaaaaaarrrrrrgggggghhhhhh!
Remélem minden tagja méretarányos. A csajomnak csak így rendelem meg!
nemcsak méretarányos, hanem teljesen valósághű is: löttyedt, használhatatlan pitonnal rendelkező termék
veszed le vera néni szemüvegét, de azonnal!!!!
Rothadt, pudvas tokon!
Úgy látom a sérvműtét utáni lábadozás sokáig tartott ha csak most érezte magát elég erősnek kimozdulni. Akkor nincs bejárós meló, hanem a Farkastorki útról gányolgat.
a farkastorki úton vannak eléggé meredek szakaszok, kizárt, hogy ott engedték volna biciklizni, meg amúgy sem bírna emelkedőn felfelé tekerni
életében nem ült biciklin. Legutóbb akkor került elő a bicaj téma, amikor eltörték az orrát. Akkor is erre fogta. És akkor is hazudott, természetesen. Most sem biciklizett, hanem bebaszva pofára esett valahol. Leginkább otthon, mert ott szokott inni, lévén nincsenek barátai, akikkel elmehetne sörözni bárhova is. Azt meg hagyjuk, hogy a műtét utáni első kerékpáros kimozdulást rögtön részegen abszolválja valaki, mert ez még sztorinak is gyenge.
óóaarrgggggggggggggghhhhhhhhhhhh
valószínűleg szökni próbált és elnáspángolták. Most meg Gergő posztolt egyet, mert azért fent kell tartani a látszatot,hogy a vadászbika szabad és független.
Egyéb iránt annyira sodis a történet,hogy részegen taknyolt egyet,hogy akár hihető is.
Vagy mondjuk valami keményebb buli alkalméval Gergő elővezette a pincéből és a villa kertében egyfajta bizarr látványosságként kerékpároztatta. A szakállas nő és a tűznyelő mellett ő volt az igazi látványosság. A púpos, részeg zsidó biciklin. A vendégek meg megdobálhatták kedvükre.
Taot! A meltyoshagos natyurak dobjanak paj dobosz short is!
Zuttty-csattt
Jahahajjjjjj
Lehet azért kellett a pia, hogy fel merjen ülni a biciklire.
Sodi, te vagy az? Nagyon rossz volt a pincében?
Egy alap sérvműtét után (nem kizáródott, hanem tervezett operáció) 6 héttel már óvatosan lehet sportolni is. Ehhez képest mennyi idő is telt el a púposnál? Lassan 3 hónap? Vasból van a vadászbika, sőt, rozsdamentes acélból.
kilógnak a belei..............
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
téves, szeged.
A lidlben volt?
Fontos lenne!!!
Helytelen. Aldi.
Aldi.
Mindegy.
Magasról le van szarva a kisruszki. Majd ha eléri az ingerküszöböt, akkor szétbassza valaki a száját. Addig hadd tomboljon.
nem, akkor még nem voltak ilyenek.közértbe volt.
szerintem meg simán csak húzzon el a véres faszba, és ne jöjjön ide soha többé, és ennyi. Mint ahogy már két éve könyörgünk neki minden kibaszott nap.
Áfészban történt a légyott.
Máskor, ha nem tudsz írni, akkor töltsd be az oldalt, és a sütik törlése nélkül várj annyit, amennyit kiír a vasgnóm, majd újratöltés után már menni fog.
Mi a faszt csinál ez a barom?
Nszksz, telorol picit nehez egy helyben maradni 180 percig, de neha osszejon!
Na azért nálam is van egy határ!
Nem kell egy helyben maradnod, nem nézi az ip-t, csak ne zárd be a böngésződ.
- Jó napot.
- Jó napot.
- Hogy van?
- Köszönöm, jól.
- És az egészsége hogy szolgál?
- Nincs okom panaszra.
- De minek húzza azt a kötelet maga után?
- Kötelet? - kérdezte sodi hátrapillantva. - Azok a beleim.
Még vadászbika korában arra gondolhatott egy ilyen kérdésnél, hogy nem húzta fel a sliccét.
33 évesen menjen el rabbiképzőbe?
Sodi logikája példa nélküli. Megállt egy autó (egy random ember, aki épp vezetett) segíteni neki, és erre már megállapítja: "Viszont tök rendesek az autósok." Ezt, így.
szerintem száraz elvonáson lehet
tálib kínai. Tajgi, mikor mész végre a sittre? Nem hiszem el, hogy egy jogerős ítélettel nem kell bevonulni. Vicc ez az úgynevezett igazságszolgáltatás.
te pöcsfej neked semmilyen kapcsolatod nincs, miért vagy szabadlábon? jutalom a vamzerkedésért?
evidenciákat...
óbazmeg rájöttél, hogy én vagyok sodi? picsába, pedig azt hittem, jól nyomom. azért én a helyedben hallgatnék, van pár pikáns sztorim rólad meg eszterről, amit nem akartam eddig kiteregetni a trollok előtt, de ha kényszerítesz...
flaneling
May 08, 2016 10:10:52
Olyan ez a sapka a fején, mint tökön a gyűszű!
Rocska Gergő kinőtte ezt is.
May 08, 2016 10:10:52
stressznélküli nyugi
May 08, 2016 10:20:27
Részegen biciklizős poszt, Berlin emlékére, mindegy.
Farkas Endre Kiss
8 órája ·
Ma éreztem magam elég erősnek ahhoz, hogy elkezdjek mászkálni, biciklizni, esetleg sportolni. Miközben ezeket a sorokat írom, a felhorzsolódott könyökömet meg térdemet ápolgatva emlékeztetem magam arra, hogy szar ötlet két-három sör után a bringával ész nélkül száguldozni. Viszont tök rendesek az autósok. Az egyik rögtön megállt megkérdezni, hogy kell-e segítség, amikor eltaknyoltam. (Egyébként az úttestről szerettem volna a járdára hajtani, de nagyobb volt a színtkülönbség, mint saccoltam. Mostantól erre jobban figyelek.)
(Fun fact: éppen nyúltam volna a fényképezőgép után, hogy fotókkal is illusztráljam ezt a bejegyzést, de aztán rájöttem, hogy nem biztos, hogy mind az 1500, ember aki ismerősöm, vagy követőm, és láthatja, amit megosztok, gusztososnak találná az ötletet. :D)
Farkas Endre Kiss
8 órája ·
Ma éreztem magam elég erősnek ahhoz, hogy elkezdjek mászkálni, biciklizni, esetleg sportolni. Miközben ezeket a sorokat írom, a felhorzsolódott könyökömet meg térdemet ápolgatva emlékeztetem magam arra, hogy szar ötlet két-három sör után a bringával ész nélkül száguldozni. Viszont tök rendesek az autósok. Az egyik rögtön megállt megkérdezni, hogy kell-e segítség, amikor eltaknyoltam. (Egyébként az úttestről szerettem volna a járdára hajtani, de nagyobb volt a színtkülönbség, mint saccoltam. Mostantól erre jobban figyelek.)
(Fun fact: éppen nyúltam volna a fényképezőgép után, hogy fotókkal is illusztráljam ezt a bejegyzést, de aztán rájöttem, hogy nem biztos, hogy mind az 1500, ember aki ismerősöm, vagy követőm, és láthatja, amit megosztok, gusztososnak találná az ötletet. :D)
Zsodi elkezdett sportolni? Hány felülést és fekvőtámaszt csináltál eddig Zsendre???
May 08, 2016 10:20:27
Rocskai Gergő
May 08, 2016 10:26:59
Új gnómfotó van profilképnek!!!
facebook.com/kissendrefarkas?fref=ts
Rocskai Geri kiásta a hullát és kisminkelte???
facebook.com/kissendrefarkas?fref=ts
Rocskai Geri kiásta a hullát és kisminkelte???
May 08, 2016 10:26:59
xray
May 08, 2016 10:39:12
Krúcsió papa megint megmondja a tutit!
Kruchió Sándor Látod látod... Ha annak idején éltél volna a ritkán adódó lehetőséggel, Pál Marci megtanított volna bringázni! grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel
Kruchió Sándor Látod látod... Ha annak idején éltél volna a ritkán adódó lehetőséggel, Pál Marci megtanított volna bringázni! grin hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel
ha nem egészségügyi ok miatt fog meghalni, akkor a bicikli fogja beteljesíteni az univerzum akaratát. hajrá sneci, bringázz többet!
May 08, 2016 10:39:12
Mikrocsip
May 08, 2016 10:41:11
Bujkál a kis csatorna patkány :))
May 08, 2016 10:41:11
Passzív féléves
May 08, 2016 10:50:39
Életveszélyben szállítják kórházba a halogatott sérvműtét miatt, lábadozás után részegen biciklizik, eltaknyol, megsérül.
MI?
May 08, 2016 10:50:39
hamburgi kollégák
May 08, 2016 10:58:40
MI?
Igen, és úgy tudjuk, hogy éppen próbamelón volt Hamburgban. Valamelyik retard írta neki kommentben, hogy mi igaz abból, hogy életveszélyes állapotban szállították kórházba. Nem cáfolta.
May 08, 2016 10:58:40
Passzív féléves
May 08, 2016 11:14:16
:DDDD
És akkor ott kint vitték be? Amikor nem hogy EU-kártyája nincs, még a TB-t se fizeti? Recskaiék állták ezt is?
May 08, 2016 11:14:16
töppedt buzigolyók
May 08, 2016 11:35:51
Farkas Endre Kiss
8 órája ·
Farkas Endre Kiss
8 órája ·
Ezek szerint tényleg sérvműtétje volt? Másért miért fogalmazna úgy, hogy "elég erősnek ahhoz".
Egyébként confirmed, hogy a púpos NEM tud biciklizni, továbbá biciklije sincs, ergo hazudik. Részegen eltaknyolt és most legendát kerít köré.
May 08, 2016 11:35:51
töppedt buzigolyók
May 08, 2016 11:39:06
Nem mondjátok, hogy annyira fosik a púpos, hogy "kiretusálja" a kép hátterét. Ez egyszerre nevetséges és szánalmas is. Régebben ugyan tagadta, hol lakik, de odáig nem süllyedt, hogy kitakarja a képei hátterét. Vagy lásd: Kolosy téren videózgatás. Most nagyon be lehet csicskítva, ha ezt csinálja.
May 08, 2016 11:39:06
Laci
May 08, 2016 11:41:49
Sodi formájú szexbábúkat is gyártanak már Kínában?? Oooooooooooaaaaaaaaarrrrrrgggggghhhhhh!
May 08, 2016 11:41:49
Brian
May 08, 2016 11:49:47
nemcsak méretarányos, hanem teljesen valósághű is: löttyedt, használhatatlan pitonnal rendelkező termék
May 08, 2016 11:49:47
Gergő
May 08, 2016 11:52:36
veszed le vera néni szemüvegét, de azonnal!!!!
May 08, 2016 11:52:36
Schwezoff David
May 08, 2016 12:05:55
Rothadt, pudvas tokon!
May 08, 2016 12:05:55
hegyvidéki troll
May 08, 2016 12:37:08
Úgy látom a sérvműtét utáni lábadozás sokáig tartott ha csak most érezte magát elég erősnek kimozdulni. Akkor nincs bejárós meló, hanem a Farkastorki útról gányolgat.
a farkastorki úton vannak eléggé meredek szakaszok, kizárt, hogy ott engedték volna biciklizni, meg amúgy sem bírna emelkedőn felfelé tekerni
May 08, 2016 12:37:08
családos troll
May 08, 2016 12:43:58
életében nem ült biciklin. Legutóbb akkor került elő a bicaj téma, amikor eltörték az orrát. Akkor is erre fogta. És akkor is hazudott, természetesen. Most sem biciklizett, hanem bebaszva pofára esett valahol. Leginkább otthon, mert ott szokott inni, lévén nincsenek barátai, akikkel elmehetne sörözni bárhova is. Azt meg hagyjuk, hogy a műtét utáni első kerékpáros kimozdulást rögtön részegen abszolválja valaki, mert ez még sztorinak is gyenge.
May 08, 2016 12:43:58
broni
May 08, 2016 12:58:30
óóaarrgggggggggggggghhhhhhhhhhhh
May 08, 2016 12:58:30
Best retard
(
x1)
May 08, 2016 13:55:47
x1)
valószínűleg szökni próbált és elnáspángolták. Most meg Gergő posztolt egyet, mert azért fent kell tartani a látszatot,hogy a vadászbika szabad és független.
Egyéb iránt annyira sodis a történet,hogy részegen taknyolt egyet,hogy akár hihető is.
Vagy mondjuk valami keményebb buli alkalméval Gergő elővezette a pincéből és a villa kertében egyfajta bizarr látványosságként kerékpároztatta. A szakállas nő és a tűznyelő mellett ő volt az igazi látványosság. A púpos, részeg zsidó biciklin. A vendégek meg megdobálhatták kedvükre.
Sodilegnagyobbrajongoja
May 08, 2016 14:05:11
Én simán elhiszem ezt a sztorit.
Alátámasztja azt is, hogy már nem a Kolosyn lakik, mert Rocskaiék az irodában aligha tárolnának biciklit.
Alátámasztja azt is, hogy már nem a Kolosyn lakik, mert Rocskaiék az irodában aligha tárolnának biciklit.
May 08, 2016 14:05:11
Peniszmento
May 08, 2016 14:20:40
A 2. Kepen milyen igenytelenul bennehagyta a szemuvegben a hatteret. Valami szoloskertnek nez ki.... Sodi remete!
May 08, 2016 14:20:40
Schwezoff David
May 08, 2016 14:38:42
Taot! A meltyoshagos natyurak dobjanak paj dobosz short is!
Zuttty-csattt
Jahahajjjjjj
May 08, 2016 14:38:42
broni
May 08, 2016 14:43:19
sodin gárdista sapka van????????????
May 08, 2016 14:43:19
broni
May 08, 2016 14:50:36
rajtam is, vasgárdista!!!!!!!!!!!!!
May 08, 2016 14:50:36
banshee
(
x24)
May 08, 2016 15:06:18
x24)
Lehet azért kellett a pia, hogy fel merjen ülni a biciklire.
banshee
(
x24)
May 08, 2016 15:15:59
x24)
Úgy tudom Gergő vagy 15 centivel magasabb nála.
Szerintetek a gnómnak volt annyi esze, hogy beállítsa a saját méretére az ülést?
Szerintetek a gnómnak volt annyi esze, hogy beállítsa a saját méretére az ülést?
trendbeli garázdaság
May 08, 2016 15:22:44
A biciklizést én mindenképpen kizárnám, pláne a budai hegyekben, ahol a Rocskai-villák vannak. Az egyedül piálás viszont evidencia, a korcs kedvenc szabadidős elfoglaltsága. Ebben is követi mesterét, a vén metélt hüllőt. Érdekes, hogy mind a kettő zsidó, buzi, impotens és alkoholista, ráadásul az anyjukkal is bizarr viszonyban vannak LOOOLLLLLLLL
Viszont ha ti valahol a városban bicikliznétek, kitakarnátok a hátteret? Én nem, maximum akkor, ha "otthon" fényképezném magam, és ezt titkolnám. Tehát egészen biztos, hogy a vén komcsik valamelyik ingatlanában van elszállásolva (=bebörtönözve) az aberrált faszkiverő.
Viszont ha ti valahol a városban bicikliznétek, kitakarnátok a hátteret? Én nem, maximum akkor, ha "otthon" fényképezném magam, és ezt titkolnám. Tehát egészen biztos, hogy a vén komcsik valamelyik ingatlanában van elszállásolva (=bebörtönözve) az aberrált faszkiverő.
May 08, 2016 15:22:44
Peniszmento
May 08, 2016 15:22:48
Tudok irni! Vegre!
May 08, 2016 15:22:48
kínzó kérdés
May 08, 2016 15:24:31
Tudok irni! Vegre!
Sodi, te vagy az? Nagyon rossz volt a pincében?
May 08, 2016 15:24:31
Peniszmento
May 08, 2016 15:41:18
Nem en vagyok sodi,de irharna ide reszegen biciklizes helyett.
May 08, 2016 15:41:18
trendbeli garázdaság
May 08, 2016 15:41:47
Nagyon súlyos kaszablokka lehetett a műtőasztalon, ha recskás hónapokig megmozdulni sem bírt. Remélem, azért két centinél nem nagyobb a vágás XDDDDDDDDDDDDDD
May 08, 2016 15:41:47
töppedt buzigolyók
May 08, 2016 15:58:35
Nagyon súlyos kaszablokka lehetett a műtőasztalon, ha recskás hónapokig megmozdulni sem bírt. Remélem, azért két centinél nem nagyobb a vágás XDDDDDDDDDDDDDD
Egy alap sérvműtét után (nem kizáródott, hanem tervezett operáció) 6 héttel már óvatosan lehet sportolni is. Ehhez képest mennyi idő is telt el a púposnál? Lassan 3 hónap? Vasból van a vadászbika, sőt, rozsdamentes acélból.
May 08, 2016 15:58:35
broni
May 08, 2016 16:06:28
May 08, 2016 16:06:28
broni
May 08, 2016 16:35:01
reni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 08, 2016 16:35:01
Reni
May 08, 2016 17:23:35
Szarás közben nem illik a lányokat zavarni!
May 08, 2016 17:23:35
broni
May 08, 2016 17:27:16
Szarás közben nem illik a lányokat zavarni!
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 08, 2016 17:27:16
Brian
May 08, 2016 17:57:21
kisruszkinak tényleg elment az esze, börtönbe fog kerülni
May 08, 2016 17:57:21
broni
May 08, 2016 18:11:53
Ne keresd az IP-címet, segítek: Pécs
téves, szeged.
May 08, 2016 18:11:53
broni
May 08, 2016 18:13:47
anyámat is megbaszta kis lászló, mikor 8 éves volt!!!!!!!!!!az előb mondta el:ment haza a közértből, megállt mellete egy kocsi, kiugrott kis lászló, betuszkolta, megbaszta, majd elhajtott!!!!!!!!!
May 08, 2016 18:13:47
broni
May 08, 2016 18:34:24
folyt:szerette volna kis, ha anyám orálisan is kényezteti, de sóher volt kis, és nem akart fizetni mutternak....
May 08, 2016 18:34:24
Best retard
(
x1)
May 08, 2016 18:46:45
x1)
anyámat is megbaszta kis lászló, mikor 8 éves volt!!!!!!!!!!az előb mondta el:ment haza a közértből, megállt mellete egy kocsi, kiugrott kis lászló, betuszkolta, megbaszta, majd elhajtott!!!!!!!!!
A lidlben volt?
Fontos lenne!!!
Schwezoff David
May 08, 2016 19:34:35
A lidlben volt?
Fontos lenne!!!
Fontos lenne!!!
Helytelen. Aldi.
May 08, 2016 19:34:35
-
May 08, 2016 19:38:11
Helytelen. Aldi.
Aldi.
Mindegy.
May 08, 2016 19:38:11
töppedt buzigolyók
May 08, 2016 19:40:59
Magasról le van szarva a kisruszki. Majd ha eléri az ingerküszöböt, akkor szétbassza valaki a száját. Addig hadd tomboljon.
May 08, 2016 19:40:59
Intervencionista kommandó
May 08, 2016 19:44:56
Tényleg addig szemtelenkedik amíg valaki olyanba nem köt bele, aki gondol egEt lemegy tiszafaszomba és a dübbent anyjával együtt gyújtja rá a házat. Ezt akarod te brainboosteres buzeráns? Inkább feküdj egy vonat elé, netbohóc.
May 08, 2016 19:44:56
töppedt buzigolyók
May 08, 2016 19:50:08
Azt hiszem, itt az ideje írni egy levelet az anyjának meg az apjának, hogy a fiuk épp most készül seggére verni a szülői háznak meg a fater kétéves keresetének.
May 08, 2016 19:50:08
zsíroldó
May 08, 2016 19:51:28
Nem szabad fizikailag bántani a retardokat, mert az univerzum gondoskodik róluk. Kiváló példa erre aSodi, Sherlock Porks, Tajgi, Bécigány. Mind megkapták a büntetésüket. Zsír is szopóágon van, csak türelmesen ki kell várni a végkifejletet. Szerintem elüti egy autó, vagy ilyesmi. Zsidó autó, természetesen.
May 08, 2016 19:51:28
broni
May 08, 2016 19:56:32
A lidlben volt?
Fontos lenne!!!
Fontos lenne!!!
May 08, 2016 19:56:32
töppedt buzigolyók
May 08, 2016 19:56:55
Nem szabad fizikailag bántani a retardokat, mert az univerzum gondoskodik róluk. Kiváló példa erre aSodi, Sherlock Porks, Tajgi, Bécigány. Mind megkapták a büntetésüket. Zsír is szopóágon van, csak türelmesen ki kell várni a végkifejletet. Szerintem elüti egy autó, vagy ilyesmi. Zsidó autó, természetesen.
szerintem meg simán csak húzzon el a véres faszba, és ne jöjjön ide soha többé, és ennyi. Mint ahogy már két éve könyörgünk neki minden kibaszott nap.
May 08, 2016 19:56:55
Kiss Laca
May 08, 2016 20:07:47
Áfészban történt a légyott.
May 08, 2016 20:07:47
broni
May 08, 2016 20:15:02
sodi, téged nem rontott meg kis laci????????????
May 08, 2016 20:15:02
broni
May 08, 2016 20:20:02
tex, mennyiért innád meg balog béla lábvizét???????????
May 08, 2016 20:20:02
tex
May 08, 2016 20:47:35
Ha pár szelet májkrémet is belecsobbantunk, ingyen is jöhet xD
May 08, 2016 20:47:35
tex
May 08, 2016 20:50:20
Azaz pár szelet májkrémes kiflit, na.
May 08, 2016 20:50:20
Zulu
(
x15)
May 08, 2016 20:59:44
x15)
Tudok irni! Vegre!
Máskor, ha nem tudsz írni, akkor töltsd be az oldalt, és a sütik törlése nélkül várj annyit, amennyit kiír a vasgnóm, majd újratöltés után már menni fog.
banshee
(
x24)
May 08, 2016 21:29:50
x24)
Mi a faszt csinál ez a barom?
Peniszmento
May 08, 2016 21:31:19
May 08, 2016 21:31:19
Kiss Laca
May 08, 2016 21:36:09
sodi, téged nem rontott meg kis laci????????????
Na azért nálam is van egy határ!
May 08, 2016 21:36:09
Zulu
(
x15)
May 08, 2016 21:52:56
x15)
Nem kell egy helyben maradnod, nem nézi az ip-t, csak ne zárd be a böngésződ.
Zulu
(
x15)
May 08, 2016 22:23:20
x15)
- Jó napot.
- Jó napot.
- Hogy van?
- Köszönöm, jól.
- Nincs okom panaszra.
broni
May 08, 2016 22:48:26
[quote=Zulu]- Jó napot.
- Jó napot.
- Hogy van?
- Köszönöm, jól.
- Nincs okom panaszra.
- Kötelet? - kérdezte sodi hátrapillantva. - Azok a beleim.[/quote
már örkény pista is írt sodiról)))))))))))))))
- Jó napot.
- Hogy van?
- Köszönöm, jól.
- Nincs okom panaszra.
- Kötelet? - kérdezte sodi hátrapillantva. - Azok a beleim.[/quote
már örkény pista is írt sodiról)))))))))))))))
May 08, 2016 22:48:26
stressznélküli nyugi
May 08, 2016 22:56:32
- Jó napot.
- Jó napot.
- Hogy van?
- Köszönöm, jól.
- Nincs okom panaszra.
- Jó napot.
- Hogy van?
- Köszönöm, jól.
- Nincs okom panaszra.
Még vadászbika korában arra gondolhatott egy ilyen kérdésnél, hogy nem húzta fel a sliccét.
May 08, 2016 22:56:32
stressznélküli nyugi
May 08, 2016 23:05:38
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10209581386519355?pnref=story
Pál Marcsi is kiosztja a korcsot.
Pál Marcsi is kiosztja a korcsot.
May 08, 2016 23:05:38
banshee
(
x24)
May 08, 2016 23:11:28
x24)
A bringás bejegyzésénél
Eszter Fórizs Téged ver a Sors Sodi valamiért. Addig fog verni, amíg nem korrigálod az életpályádat arra, amire születtél.
Köszfetyítyenyi neki?
Eszter Fórizs Téged ver a Sors Sodi valamiért. Addig fog verni, amíg nem korrigálod az életpályádat arra, amire születtél.
Köszfetyítyenyi neki?
banshee
(
x24)
May 08, 2016 23:12:00
x24)
De hát sodi erre született.
Szopni.
Szopni.
Dalbeer
May 08, 2016 23:53:32
Kindle 3-ról miért nem lehet olvasni a fórumot?!
May 08, 2016 23:53:32
töppedt buzigolyók
May 09, 2016 00:03:21
A bringás bejegyzésénél
Köszfetyítyenyi neki?
Köszfetyítyenyi neki?
33 évesen menjen el rabbiképzőbe?
May 09, 2016 00:03:21
-
May 09, 2016 00:03:44
Farkas Endre Kiss
8 órája ·
Farkas Endre Kiss
8 órája ·
Sodi logikája példa nélküli. Megállt egy autó (egy random ember, aki épp vezetett) segíteni neki, és erre már megállapítja: "Viszont tök rendesek az autósok." Ezt, így.
May 09, 2016 00:03:44
Dalbeer
May 09, 2016 00:05:01
Sas tanár úr is tök rendes volt hozzá, Hahó!
May 09, 2016 00:05:01
töppedt buzigolyók
May 09, 2016 00:12:59
Ez a két új szépvokXD fotó szerintem azért készült, hogy megnyugodjanak a retardok és a szexnagyik, hogy SoDi még él. Az utána leírt bringás baleset pedig arra kifogás, hogy miért nem megy emberek közé még jó pár hétig. Szerintem lesz még pár ilyen kamu sztori. Gyakorlatilag fogolyként őrzik a recskást.
Az megvan, hogy az élesebb képen (amelyiken nincs rajta sapka) nincs rajta a fütyikamera gecifoltja? Ergo vagy kapott egy új fényképezőgépet, vagy valaki készített róla egy képet. És azt én nem hiszem, hogy a recskás a maga Marfan szindrómás ujjaival ki tudná törölni a hátteret a saját fényképéről (szarul ugyan, de azért ki van törölve). Ez bizony szintén az "otthoniak" műve. Gyakorlatilag már azt is ellenőrzik, milyen szépvokXD fotókat nyomat. Hihetetlen terror alatt tarthatják :D
Az megvan, hogy az élesebb képen (amelyiken nincs rajta sapka) nincs rajta a fütyikamera gecifoltja? Ergo vagy kapott egy új fényképezőgépet, vagy valaki készített róla egy képet. És azt én nem hiszem, hogy a recskás a maga Marfan szindrómás ujjaival ki tudná törölni a hátteret a saját fényképéről (szarul ugyan, de azért ki van törölve). Ez bizony szintén az "otthoniak" műve. Gyakorlatilag már azt is ellenőrzik, milyen szépvokXD fotókat nyomat. Hihetetlen terror alatt tarthatják :D
May 09, 2016 00:12:59
tajgiszopató
May 09, 2016 06:40:41
Tajgi te olyan sötét vagy, hogy nem tudod, mire utal a fuck hot boysos lap azon a screenshoton.
May 09, 2016 06:40:41
Plajner család
May 09, 2016 06:42:12
*röhög a sittes impotens apró rolandon*
May 09, 2016 06:42:12
Kiss Roland apja
May 09, 2016 06:43:45
= erőszakoló Kiss Lászó
May 09, 2016 06:43:45
Schwezoff Dávid
May 09, 2016 06:56:22
Valaki irtsa már ki innét az impotens kábítószerdíler börtöntöltelék filozófust.
nszksz
nszksz
May 09, 2016 06:56:22
Schwezoff Dávid
May 09, 2016 06:58:29
Mocskos ingyenélő komenyista a sodi, bizony:
Farkas Endre Kiss megosztott egy hivatkozást.
21 órája ·
444.hu/2016/05/08/egy-honap-mulva-nepszavazast-tartanak-az-alapjovedelem-bevezeteserol-svajcban
Farkas Endre Kiss megosztott egy hivatkozást.
21 órája ·
444.hu/2016/05/08/egy-honap-mulva-nepszavazast-tartanak-az-alapjovedelem-bevezeteserol-svajcban
May 09, 2016 06:58:29
zsíroldó
May 09, 2016 07:32:38
Zsír kóstolót adott az impotensnek a herbálból. Ezért lettek ezek hirtelen ilyen nagy haverok fészen!:)))
May 09, 2016 07:32:38
gyíkember
May 09, 2016 07:34:27
Egy a lényeg Proland! Nekünk van pénzünk, neked meg nincs. Ilyen nagyon egyszerű ez! Bizony.
May 09, 2016 07:34:27
gyíkember
May 09, 2016 07:38:16
Reméled a faszod is fel fog állni egyszer Proland, de hiába.
May 09, 2016 07:38:16
-
May 09, 2016 07:41:15
apró roland:))))
May 09, 2016 07:41:15
banshee
(
x24)
May 09, 2016 07:53:40
x24)
Tajgi, ettől most felállt?
Hiénaverő
(
x17)
May 09, 2016 08:07:30
x17)
Mivan Tajgi, ilyen nehezen viseled hogy csak a hétvégén érkezik anyád nyugdíja?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
banshee
(
x24)
May 09, 2016 09:01:35
x24)
Gondolom nincs pénze sárkányra.
banshee
(
x24)
May 09, 2016 09:24:08
x24)
Tajgi aka dagadt impotens.
Sitten seggbekúrt börtöntöltelék.
Sitten seggbekúrt börtöntöltelék.
Intervencionista kommandó
May 09, 2016 09:38:50
Vihetnenek megint a gyogyoba te alkoholista ciponezegeto. Kene par nagyobb utes abba a siros, hulye fejedbe.
May 09, 2016 09:38:50
Brian
May 09, 2016 09:43:01
Kiss Roland aka NÉPLIGETI SZOPÓGÉP
TAJGI FUCK HOTBOYS
TAJGI FUCK HOTBOYS
TAJGI FUCK HOTBOYS
nabazmeg azt hittem hogy ez vicces vagy jólesik vagy valami és azért csinálja egész nap a szegény elmebeteg. nemértem
TAJGI FUCK HOTBOYS
TAJGI FUCK HOTBOYS
TAJGI FUCK HOTBOYS
nabazmeg azt hittem hogy ez vicces vagy jólesik vagy valami és azért csinálja egész nap a szegény elmebeteg. nemértem
May 09, 2016 09:43:01
Peniszmento
May 09, 2016 09:58:30
Azert en is tudok bebaszni lehetetlen idopontokban, de azert hetfo reggel 8kor ilyen allapotba kerulni Shiker, kedves tajgi.
May 09, 2016 09:58:30
Brian
May 09, 2016 09:59:11
Azert en is tudok bebaszni lehetetlen idopontokban, de azert hetfo reggel 8kor ilyen allapotba kerulni Shiker, kedves tajgi.
szerintem száraz elvonáson lehet
May 09, 2016 09:59:11
Schwezoff Dávid
May 09, 2016 10:17:34
May 09, 2016 10:17:34
családos troll
May 09, 2016 10:17:36
100 millió indiai pakisztáni pastu és tálib kínai fog megindulni, én írom nekik az útikalauzt a letelepedéshez Magyarországon, Orbán Viktor személyes meghívó levelét, felrakom a netre is, természetesen hamisítvány :D de jönni fognak
tálib kínai. Tajgi, mikor mész végre a sittre? Nem hiszem el, hogy egy jogerős ítélettel nem kell bevonulni. Vicc ez az úgynevezett igazságszolgáltatás.
May 09, 2016 10:17:36
pöcsfej
May 09, 2016 10:21:53
miért lenne vicc, az életben is így van, ha jó kapcsolataid vannak vagy x y nak a rokona vagy vagy csak mészáros lőrincz gázszerelő vagy de a szomszédja a nagy valakiknek, akkor békénhagynak, kurvára nem értem a háborgásodat May 09, 2016 10:21:53
Brian
May 09, 2016 10:24:29
miért lenne vicc, az életben is így van, ha jó kapcsolataid vannak vagy x y nak a rokona vagy vagy csak mészáros lőrincz gázszerelő vagy de a szomszédja a nagy valakiknek, akkor békénhagynak, kurvára nem értem a háborgásodat
te pöcsfej neked semmilyen kapcsolatod nincs, miért vagy szabadlábon? jutalom a vamzerkedésért?
May 09, 2016 10:24:29
pöcsfej
May 09, 2016 10:27:14
most miért hazudnék neked pupós, te vagy a legpitibb spicli azt mondták rólad, és ez igaz :D persze hogy háborogsz
May 09, 2016 10:27:14
családos troll
May 09, 2016 10:29:58
evidenciákat...
May 09, 2016 10:29:58
Kiss László
May 09, 2016 10:30:08
Kiss Roland (tajgetosz) megpróbált megerőszakolni, de nem jött össze, mert nem áll fel neki
May 09, 2016 10:30:08
pöcsfej
May 09, 2016 10:30:30
arról hogy a rokona vagyok egy nagy nagy politikus valakinek, akit amúgy úgysem tudtok megnevezni, az nem az én hibám, valahogy így basztak az ősök, sok fergeteges koitusz és nem is olyan nagy baj ez.
May 09, 2016 10:30:30
Brian
May 09, 2016 10:32:49
most miért hazudnék neked pupós, te vagy a legpitibb spicli azt mondták rólad, és ez igaz :D persze hogy háborogsz
óbazmeg rájöttél, hogy én vagyok sodi? picsába, pedig azt hittem, jól nyomom. azért én a helyedben hallgatnék, van pár pikáns sztorim rólad meg eszterről, amit nem akartam eddig kiteregetni a trollok előtt, de ha kényszerítesz...
May 09, 2016 10:32:49
tajgiszopató
May 09, 2016 10:33:05
Ha jó kapcsolataid vannak apró roland, akkor hogyan tudtak a trollok egy évre lesitteltetni?
May 09, 2016 10:33:05
Peniszmento
May 09, 2016 10:33:54
Thürmer Gyula szeretöje vagy, ezt minden itteni zsido tudja.
May 09, 2016 10:33:54
pöcsfej
May 09, 2016 10:34:42
Ha jó kapcsolataid vannak apró roland, akkor hogyan tudtak a trollok egy évre lesitteltetni?
mert az ellenoldalnak is jók a kapcsolatai, ilyenkor születik az amit kompromisszumnak neveznek May 09, 2016 10:34:42
pöcsfej
May 09, 2016 10:36:51
jól van Sodi Brian, Kaufmann tanár úr megbassza a szádat ezért
May 09, 2016 10:36:51
115 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™