Multkor olyan hasist vettem egy csajtol, hogy elszivtam 2-3 cigit, es azt hittem, hogy egy filmben vagyok
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhh
és merre tanyáznak ezek a hippik legtöbbet?????????????
László Boros
tegnap ·
Kedd
Gondoltam, lemegyek fürdeni a bányatóhoz, de most nem volt hozzá kedvem... messze még a péntek.
*ásít*
Kerem a homoszexualis tartalom torleset!
ezt nekem mondtad? * kacsint *
Ezt nevezem, Kisboros azért tud élni 35 évesen, gecó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hülye buzi,menj dolgozni!!!
Sodi még egyedül szexel is!
Az a két fehér kinyúlt valami, az zokni akar lenni?
Veszed le a cipős lábad a kanapéról, lusta naplopó kölök!
sokat spórolhat az ember ha nem kell cipőre meg zoknita költenie
Nem is az a lényeg. Látszik a képen, hogy a szülei még a '90-es években, az akkori trendekkel lépést tartva rendezték be a lakást. Ma már sokan mosolyognak például egy ilyen kanapén, mert tényleg kiment a divatból. De mit is árul el nekünk egy ilyen fotó?
Azt, hogy Boros Lacika szülei akkoriban egy szép, igényes házban akartak élni. Együtt. Az egész család. Azóta viszont nem változtattak a berendezésen, mert nincs értelme. Aki tehette, elmenekült a ideggyenge, pszichésen beteg, élősködő, lumpen Lacika mellől, a tiszavasvári ház mára nagyjából Zsír terráriumává változott. Amire fölösleges költeni, a harmincöt éves parazita így is nagyon sokba van a szülőknek. Ha pedig bárki hazalátogatna, egészen biztosan nem a bútor kárpitja lesz a leglehangolóbb az egykor otthonnak nevezett épületben. Hanem a csatakos hajú, paranoid skizofrén elmebeteg.
Hmm, nekem ugy tűnt, kint fekszik, ilyen rikító dörzsölt nemesvakolat, nagy szürkecsempés lábazat fehér fugákkal és fehér élvédővel.... odabent?
Valami terassz szerű hely ez, azért van mégis asztal meg szőnyeg meg kanapé meg stb...
Ja, és ennyire éles, bár szintén kicsit tulszaturált és túlélénkített képeket is jellemzően csak nappali fénynél, odakint szokott csinálni a zsírosfejű fotós-trollvadász.
Bent a szobában jobban szeret a homályból hunyorogva elmosódott kontúrokkal buziskodni.
Elég illúzióromboló ez a betűrt zokni látványa. Bár SoDI biztosan kiveri erre a képre is.
A tiszavasvári Michael Jordan. Kosárlabda.. Bazdmeg, mi ez a sporthullám? Az egyik gyúr, a másik kosarazik, Rolinnyó cselkirályt játszik. Rissz-rossz kis köcsögök vagytok, hiába kelletitek itt magatokat!
Bezzeg xxl férfitrikós 50 éves szexnagyihoz járni a sarokban recskázni buszjegyért, na az már valami...
Hagyjuk, nem érdekes xD
László Boros
Nyomikáim ez a ház külső és nem a belső része. Igazán éles szeme van annak is, aki rájött, hogy odakint fényben élesebb képeket lehet készíteni, mint bent a szobában. Talán mert odabent kevesebb a fény, ezért a gép hosszabban exponál, balfasz... Inkább üljetek vissza a szerkesztőségbe irkálni a fos cikkeiteket, elvégre azért fizet benneteket Soros, és nem azért, hogy velem foglalkozzatok.
3 órája · Szerkesztve
neked hiányzik a nyomi?
Nem olvassa a fórumot, az a jó! Olyan, mint sneci.
IS!
Biztos, hogy marcipán!
Kutyaszar, evidenciákat...
Ha egy olyan ember tanulmányozza Lackó FB profilját, aki nem ismeri a fórumot, már ebből a hozzászólásából is látja, hogy valami nincs rendben emberünkkel. A profil tovább tanulmányozása (lájk nélküli posztok, amiben csak ő szerepel, magával beszélget a posztjai alatt, bármiféle közösségi életnek emberi kapcsolat nyomának a teljes hiánya stb.) csak tovább erősíti ezt a megállapítást.
én egyedül szoktam!!!!!!!!!!!!!!!!
A szexuális életemet én is egyedül oldom meg.
pedig még éltet a remény
Lehet ha tartani tudná a marczipántól ragadó pofáját kicsit és nem sértegetné örjöngve a bíróságot, ügyészséget, rendőrséget minden ilyen videóban, nem lennének ilyen problémák.
Ez a kép zseniális. Az megvan, hogy azok minimum térdzoknik, vagy sportszár vagy valami hasonló, csak letűrte? Ez a köcsög otthon iskoláslány cosplayt játszik szerintem. :D
Nem Te mondod meg lackó,hogy kit miért fizetek.
hozzatok sok májkrémet meg kőbányait de kutyakaját is elfogadok!
fújj magyar válogatott!!!!!!!!!!!!!!
hajrá románia!!
FÚÚÚÚJJJJJ!
Azért a félmillió mégis jobb, mint egy kegyelem-hálózsák egy irodában, Hahó!
A púpjában rejtegeti!!!!
"Ugye (nyilván nem) tudjátok, hogy az Ich bin ein Berliner nagy B-vel azt jelenti: én egy berliner (nevű sütemény, ez esetben egyébként főnév) vagyok?"
Jó zsidó módjára befektette természetesen az utolsó fillérig, Sas tanár úr éppen judaika múzeumot épít belőle a holdon!
Már rég elföldeltük....
rest in piss,, ill peace...
Valaki Tiszavasváriból most indult élezett csavarhúzóval a Don Pepe pizzéria irányába!!! Azt mormogja az orra alatt, hogy LEKASZABLOKKA, de 3 méterenként megáll, nehogy átessen a lecsúszó zokniján.
Megerőszakoltad? Az újszülöttet...
Kjedencre, Superbre meg jepcsííre ment el.
A tüdőcske sodi.
broni
Jun 01, 2016 18:18:25
osztán pesten a hippiknél vannak "cuccok", tesa?????????jó ütősek???????herbál nem kell, az cigánydrog.....
Jun 01, 2016 18:18:25
Dalbeer
Jun 01, 2016 18:27:40
osztán pesten a hippiknél vannak "cuccok", tesa?????????jó ütősek???????herbál nem kell, az cigánydrog.....
Multkor olyan hasist vettem egy csajtol, hogy elszivtam 2-3 cigit, es azt hittem, hogy egy filmben vagyok
Jun 01, 2016 18:27:40
broni
Jun 01, 2016 18:30:48
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhh
és merre tanyáznak ezek a hippik legtöbbet?????????????
Jun 01, 2016 18:30:48
zsíroldó
Jun 01, 2016 18:38:43
László Boros
tegnap ·
Kedd
Gondoltam, lemegyek fürdeni a bányatóhoz, de most nem volt hozzá kedvem... messze még a péntek.
*ásít*
Jun 01, 2016 18:38:43
zsíroldó
Jun 01, 2016 18:39:49
László Boros 6 új fényképet töltött fel.
május 30., 21:22 ·
Hétfő
Nem kosárlabdáztam vagy 15 éve, de vettem egy labdát a lomosnál, és kerestem egy pályát úgy 30 kilométerrel odébb, Sóstón. Jó kis hely, tó, parkok, és a kedvenc illatom mindenfelé, a hársfavirág. Ott érzem csak igazán, hogy a város, ahol élek, egy börtön számomra, vagy legalábbis nyomasztó...
Helyszín: Nyíregyháza-Sóstó
Hétfő
Nem kosárlabdáztam vagy 15 éve, de vettem egy labdát a lomosnál, és kerestem egy pályát úgy 30 kilométerrel odébb, Sóstón. Jó kis hely, tó, parkok, és a kedvenc illatom mindenfelé, a hársfavirág. Ott érzem csak igazán, hogy a város, ahol élek, egy börtön számomra, vagy legalábbis nyomasztó...
Jun 01, 2016 18:39:49
Schwezoff David
Jun 01, 2016 18:41:05
László Boros
tegnap ·
Kedd
*ásít*
tegnap ·
Kedd
*ásít*
Kerem a homoszexualis tartalom torleset!
Jun 01, 2016 18:41:05
broni
Jun 01, 2016 18:46:02
[quote=Schwezoff David]Kerem a homoszexualis tartalom torleset![/quote
ugy van!!az egy izrealita-keresztény közéleti fórum!!!!!!!!
ugy van!!az egy izrealita-keresztény közéleti fórum!!!!!!!!
Jun 01, 2016 18:46:02
Laci
Jun 01, 2016 19:55:46
Ráhelka nem egy szépség, de hogy a gyagyásh gúnyolódjon más kinézetén, hát kabbeafaszom..
ezt nekem mondtad? * kacsint *
Jun 01, 2016 19:55:46
Peniszmento
Jun 01, 2016 21:23:53
:DDDDDD
Steakimado zsidokent mondom, hogy ezert pacsi jar
index.hu/kulfold/2016/06/01/kolbasszal_tamadtak_egy_vega_etteremre/
Steakimado zsidokent mondom, hogy ezert pacsi jar
index.hu/kulfold/2016/06/01/kolbasszal_tamadtak_egy_vega_etteremre/
Jun 01, 2016 21:23:53
Hiénaverő
(
x17)
Jun 01, 2016 21:57:26
x17)
László Boros
tegnap ·
Kedd
Nem kosárlabdáztam vagy 15 éve, de vettem egy labdát a lomosnál, és kerestem egy pályát úgy 30 kilométerrel odébb, Sóstón.
tegnap ·
Kedd
Nem kosárlabdáztam vagy 15 éve, de vettem egy labdát a lomosnál, és kerestem egy pályát úgy 30 kilométerrel odébb, Sóstón.
Ezt nevezem, Kisboros azért tud élni 35 évesen, gecó!
Kislomos
Jun 01, 2016 22:01:53
KASZABLAKKKKA
Jun 01, 2016 22:01:53
trendbeli garázdaság
Jun 01, 2016 22:18:54
Ugyanaz a közös Tajgi, Púp és Kisboros kalandjaiban. Egyszemélyesek. Az egyik egyedül focizik, a másik egyedül bulizik, a harmadik egyedül kosarazik. Egyes egyedül. Sikeremberek, a.
Jun 01, 2016 22:18:54
még éltet a remény
Jun 01, 2016 22:34:22
László Boros
tegnap ·
Kedd
*ásít*
tegnap ·
Kedd
*ásít*
Hülye buzi,menj dolgozni!!!
Jun 01, 2016 22:34:22
még éltet a remény
Jun 01, 2016 22:35:25
Ugyanaz a közös Tajgi, Púp és Kisboros kalandjaiban. Egyszemélyesek. Az egyik egyedül focizik, a másik egyedül bulizik, a harmadik egyedül kosarazik. Egyes egyedül. Sikeremberek, a.
Sodi még egyedül szexel is!
Jun 01, 2016 22:35:25
broni
Jun 01, 2016 22:35:54
blevágták tőrőcsik lábát!!!!!!!!!!!!
Jun 01, 2016 22:35:54
White Sox
Jun 01, 2016 22:50:36
László Boros
tegnap ·
Kedd
*ásít*
tegnap ·
Kedd
*ásít*
Jun 01, 2016 22:50:36
broni
Jun 01, 2016 22:56:16
[quote=White Sox]Az a két fehér kinyúlt valami, az zokni akar lenni?[/quote
tőrőcsiknek már nem kell!!!!!!!!!!!!
Jun 01, 2016 22:56:16
borimama
Jun 01, 2016 22:57:19
László Boros
tegnap ·
Kedd
*ásít*
tegnap ·
Kedd
*ásít*
Veszed le a cipős lábad a kanapéról, lusta naplopó kölök!
Jun 01, 2016 22:57:19
Hiénaverő
(
x17)
Jun 01, 2016 22:58:05
x17)
A kockásterítős kisasztalnál mehet a dübbenés, ha véletlenül megcsörren a telefon. Még jó hogy ott a kanapé, így Lackó puhára esik.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
fráter
Jun 01, 2016 22:58:54
[quote=White Sox]Az a két fehér kinyúlt valami, az zokni akar lenni?[/quote
sokat spórolhat az ember ha nem kell cipőre meg zoknita költenie
Jun 01, 2016 22:58:54
pszichológus / lakberende
Jun 01, 2016 22:59:57
Nem is az a lényeg. Látszik a képen, hogy a szülei még a '90-es években, az akkori trendekkel lépést tartva rendezték be a lakást. Ma már sokan mosolyognak például egy ilyen kanapén, mert tényleg kiment a divatból. De mit is árul el nekünk egy ilyen fotó?
Azt, hogy Boros Lacika szülei akkoriban egy szép, igényes házban akartak élni. Együtt. Az egész család. Azóta viszont nem változtattak a berendezésen, mert nincs értelme. Aki tehette, elmenekült a ideggyenge, pszichésen beteg, élősködő, lumpen Lacika mellől, a tiszavasvári ház mára nagyjából Zsír terráriumává változott. Amire fölösleges költeni, a harmincöt éves parazita így is nagyon sokba van a szülőknek. Ha pedig bárki hazalátogatna, egészen biztosan nem a bútor kárpitja lesz a leglehangolóbb az egykor otthonnak nevezett épületben. Hanem a csatakos hajú, paranoid skizofrén elmebeteg.
Jun 01, 2016 22:59:57
Jun 01, 2016 23:25:43
Nem is az a lényeg. Látszik a képen, hogy a szülei még a '90-es években, az akkori trendekkel lépést tartva rendezték be a lakást..
Hmm, nekem ugy tűnt, kint fekszik, ilyen rikító dörzsölt nemesvakolat, nagy szürkecsempés lábazat fehér fugákkal és fehér élvédővel.... odabent?
Valami terassz szerű hely ez, azért van mégis asztal meg szőnyeg meg kanapé meg stb...
Ja, és ennyire éles, bár szintén kicsit tulszaturált és túlélénkített képeket is jellemzően csak nappali fénynél, odakint szokott csinálni a zsírosfejű fotós-trollvadász.
Bent a szobában jobban szeret a homályból hunyorogva elmosódott kontúrokkal buziskodni.
Jun 01, 2016 23:25:43
Laci
Jun 02, 2016 07:20:42
László Boros
tegnap ·
Kedd
*ásít*
tegnap ·
Kedd
*ásít*
Elég illúzióromboló ez a betűrt zokni látványa. Bár SoDI biztosan kiveri erre a képre is.
Jun 02, 2016 07:20:42
Laci
Jun 02, 2016 07:27:44
László Boros 6 új fényképet töltött fel.
Hétfő
Hétfő
A tiszavasvári Michael Jordan. Kosárlabda.. Bazdmeg, mi ez a sporthullám? Az egyik gyúr, a másik kosarazik, Rolinnyó cselkirályt játszik. Rissz-rossz kis köcsögök vagytok, hiába kelletitek itt magatokat!
Jun 02, 2016 07:27:44
banshee
(
x24)
Jun 02, 2016 09:23:18
x24)
Sodi ismét coming outol, most Tiborcz Istvánba szeretett bele:
Farkas Endre Kiss
9 órája ·
Jól is néz ki, pénze is van, mégis ezt a bányarém kurvát dugja, mert neki a minél több pénz fontosabb a jóízlésnél.
Farkas Endre Kiss
9 órája ·
Jól is néz ki, pénze is van, mégis ezt a bányarém kurvát dugja, mert neki a minél több pénz fontosabb a jóízlésnél.
Bezzeg xxl férfitrikós 50 éves szexnagyihoz járni a sarokban recskázni buszjegyért, na az már valami...
Škoda Superb
Jun 02, 2016 10:08:23
[quote=Škoda Superb]Broni mester! ön dirket törli vissza az idézett kommenteket a lezáró ] előtti karakterig? xD[/quote
hogy mi?????????
hogy mi?????????
Hagyjuk, nem érdekes xD
Jun 02, 2016 10:08:23
-
Jun 02, 2016 11:00:48
László Boros
Nyomikáim ez a ház külső és nem a belső része. Igazán éles szeme van annak is, aki rájött, hogy odakint fényben élesebb képeket lehet készíteni, mint bent a szobában. Talán mert odabent kevesebb a fény, ezért a gép hosszabban exponál, balfasz... Inkább üljetek vissza a szerkesztőségbe irkálni a fos cikkeiteket, elvégre azért fizet benneteket Soros, és nem azért, hogy velem foglalkozzatok.
3 órája · Szerkesztve
Jun 02, 2016 11:00:48
-
Jun 02, 2016 11:02:42
de miért nem itt válaszolsz zsír??
Jun 02, 2016 11:02:42
xray
Jun 02, 2016 11:04:13
de miért nem itt válaszolsz zsír??
neked hiányzik a nyomi?
Jun 02, 2016 11:04:13
Schwezoff Dávid
Jun 02, 2016 11:04:42
László Boros
3 órája · Szerkesztve
3 órája · Szerkesztve
Nem olvassa a fórumot, az a jó! Olyan, mint sneci.
Jun 02, 2016 11:04:42
tiszafaszomi kutyamoleszt
Jun 02, 2016 11:08:52
Ma szerelmet vallok Caramelnek a honlapján
Jun 02, 2016 11:08:52
Schwezoff Dávid
Jun 02, 2016 11:15:39
Ma szerelmet vallok Caramelnek a honlapján
IS!
Jun 02, 2016 11:15:39
Schwezoff Dávid
Jun 02, 2016 11:28:00
Broni és Laci menni Margitsziget!
dex.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Fhelyszinelo%2F2016%2F06%2F02%2Fmeg_mindig_imadjak_a_szatirok_margitszigetet%2F
Két férfi mutogatta magát a Margitszigeten
dex.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Fhelyszinelo%2F2016%2F06%2F02%2Fmeg_mindig_imadjak_a_szatirok_margitszigetet%2F
Jun 02, 2016 11:28:00
Schwezoff Dávid
Jun 02, 2016 12:18:01
Jun 02, 2016 12:18:01
stressznélküli nyugi
Jun 02, 2016 12:46:11
László Boros Ó, elfelejtettem leretusálni a marcipános csokit a szám széléről... de legalább szépen görbülnek a fák.
Biztos, hogy csoki volt az??
Jun 02, 2016 12:46:11
Malacz
Jun 02, 2016 12:47:40
László Boros Ó, elfelejtettem leretusálni a marcipános csokit a szám széléről... de legalább szépen görbülnek a fák.
Biztos, hogy marcipán!
Jun 02, 2016 12:47:40
-
Jun 02, 2016 12:47:55
Kutyaszar, evidenciákat...
Jun 02, 2016 12:47:55
Jézus
Jun 02, 2016 12:50:48
www.facebook.com/photo.php?fbid=214948415564695&set=p.214948415564695&type=3&theater
Kérem az istenkáromló tartalmú kép törlését!
Kérem az istenkáromló tartalmú kép törlését!
Jun 02, 2016 12:50:48
stressznélküli nyugi
Jun 02, 2016 12:59:43
László Boros
3 órája · Szerkesztve
3 órája · Szerkesztve
Ha egy olyan ember tanulmányozza Lackó FB profilját, aki nem ismeri a fórumot, már ebből a hozzászólásából is látja, hogy valami nincs rendben emberünkkel. A profil tovább tanulmányozása (lájk nélküli posztok, amiben csak ő szerepel, magával beszélget a posztjai alatt, bármiféle közösségi életnek emberi kapcsolat nyomának a teljes hiánya stb.) csak tovább erősíti ezt a megállapítást.
Jun 02, 2016 12:59:43
broni
Jun 02, 2016 13:29:15
Broni és Laci menni Margitsziget!
Jun 02, 2016 13:29:15
asodi
Jun 02, 2016 14:10:21
Jun 02, 2016 14:10:21
Schwezoff Dávid
Jun 02, 2016 14:11:45
pedig még éltet a remény
Jun 02, 2016 14:11:45
broni
Jun 02, 2016 14:15:44
basszatok!!!!!!!!!!!!!!
Jun 02, 2016 14:15:44
broni
Jun 02, 2016 15:59:49
na, ezek tényleg basznak)))))))))))))))
Jun 02, 2016 15:59:49
Elvonó
Jun 02, 2016 16:34:59
Na mivan bronikám nem jössz akkor?
Jun 02, 2016 16:34:59
broni
Jun 02, 2016 16:35:36
Cegléden, a Városháza udvaránál új romkocsma nyílik, itt is kivetítőn lehet majd a bajnokságot figyelni, de texet is lehet sasolni, amint piát meg májkrémet lejmol!!!!!!!!!!
Jun 02, 2016 16:35:36
álbroni
Jun 02, 2016 16:39:02
[quote=Elvonó]Na mivan bronikám nem jössz akkor?[/quote
jövő héten. evidenciákat)))))))
jövő héten. evidenciákat)))))))
Jun 02, 2016 16:39:02
-
Jun 02, 2016 17:15:38
WiCkM4N
3 napja
A minap találkoztam Sherlock Porks-tel, azt mondta nem lesz több rész és jegyzőkönyv sem.
Válasz
bordofeju
1 napja
Jól van? A büntetőpereiről nem mondott semmit?
Válasz
WiCkM4N
1 napja
Nem, csak ennyit mondott hogy nem lesz több rész mert nem akar börtönbe kerülni.
Válasz
3 napja
A minap találkoztam Sherlock Porks-tel, azt mondta nem lesz több rész és jegyzőkönyv sem.
Válasz
bordofeju
1 napja
Jól van? A büntetőpereiről nem mondott semmit?
Válasz
WiCkM4N
1 napja
Nem, csak ennyit mondott hogy nem lesz több rész mert nem akar börtönbe kerülni.
Válasz
Lehet ha tartani tudná a marczipántól ragadó pofáját kicsit és nem sértegetné örjöngve a bíróságot, ügyészséget, rendőrséget minden ilyen videóban, nem lennének ilyen problémák.
Jun 02, 2016 17:15:38
Schwezoff Dávid
Jun 02, 2016 17:18:48
Ahmed Sodikum
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F06%2F02%2Fgyorsan_lerendezte_a_birosag_a_trafikban_maszturbalo_afgan_szatirt%2F
Gyorsan lerendezte a bíróság a trafikban maszturbáló afgán szatírt
Először ápolónők előtt, aztán a dohánybolti eladónőnek mutogatta magát Bicskén.
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F06%2F02%2Fgyorsan_lerendezte_a_birosag_a_trafikban_maszturbalo_afgan_szatirt%2F
Először ápolónők előtt, aztán a dohánybolti eladónőnek mutogatta magát Bicskén.
Jun 02, 2016 17:18:48
broni
Jun 02, 2016 17:48:57
[quote=Schwezoff Dávid]Ahmed Sodikum
Először ápolónők előtt, aztán a dohánybolti eladónőnek mutogatta magát Bicskén.[/quote
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Először ápolónők előtt, aztán a dohánybolti eladónőnek mutogatta magát Bicskén.[/quote
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jun 02, 2016 17:48:57
broni
Jun 02, 2016 18:20:44
na, támasdás!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 02, 2016 18:20:44
töppedt buzigolyók
Jun 02, 2016 18:57:34
László Boros
tegnap ·
Kedd
*ásít*
tegnap ·
Kedd
*ásít*
Ez a kép zseniális. Az megvan, hogy azok minimum térdzoknik, vagy sportszár vagy valami hasonló, csak letűrte? Ez a köcsög otthon iskoláslány cosplayt játszik szerintem. :D
Jun 02, 2016 18:57:34
tiszafaszomi kutyamoleszt
Jun 02, 2016 19:08:29
Majd akkor is ilyen nagy lesz a pofad ha csavarhuzoval nezel szemet?
Jun 02, 2016 19:08:29
Soros
Jun 02, 2016 19:34:52
László Boros
3 órája · Szerkesztve
3 órája · Szerkesztve
Nem Te mondod meg lackó,hogy kit miért fizetek.
Jun 02, 2016 19:34:52
Jun 02, 2016 19:44:30
Nem hiszem el, ez az ostoba buzigyerek a fészen válaszolgat, vajon miért? Hátha odaírok és lesz min elindulnia?
Nem lenne..., de eszem ágába nincs a fuckbuuukon irogatni lacikának..
Szánalmas.
Ennél csak az a viccesebb, hogy elkezdi nekem fejtegetni, mi köze a záridőnek az élességhez, hehh
Nem lenne..., de eszem ágába nincs a fuckbuuukon irogatni lacikának..
Szánalmas.
Ennél csak az a viccesebb, hogy elkezdi nekem fejtegetni, mi köze a záridőnek az élességhez, hehh
Jun 02, 2016 19:44:30
tex
Jun 02, 2016 20:11:32
Cegléden, a Városháza udvaránál új romkocsma nyílik, itt is kivetítőn lehet majd a bajnokságot figyelni, de texet is lehet sasolni, amint piát meg májkrémet lejmol!!!!!!!!!!
Jun 02, 2016 20:11:32
broni
Jun 02, 2016 20:16:07
Jun 02, 2016 20:16:07
broni
Jun 02, 2016 22:56:08
sodi, te baromparaszt
Jun 02, 2016 22:56:08
tex
Jun 03, 2016 09:41:44
hajrá románia!!
Jun 03, 2016 09:41:44
-
Jun 03, 2016 12:38:10
Péntek van. Mész fürdeni a bányatóhoz?? Csak óvatosan...
Jun 03, 2016 12:38:10
Bányató
Jun 03, 2016 12:40:13
Péntek van. Mész fürdeni a bányatóhoz??
FÚÚÚÚJJJJJ!
Jun 03, 2016 12:40:13
broni
Jun 03, 2016 13:08:59
én ki vagyok tiltva a strandról, mer beleszartam a medencébe....
Jun 03, 2016 13:08:59
Péniszmentő
Jun 03, 2016 13:22:54
Ismerős, sodi?
Félmillióért vállalta el a Quaestor vezetését Orgován Béla
index.hu/gazdasag/2016/06/03/felmillioert_vallalta_el_a_quaestor_vezeteset_orgovan_bela/
index.hu/gazdasag/2016/06/03/felmillioert_vallalta_el_a_quaestor_vezeteset_orgovan_bela/
Jun 03, 2016 13:22:54
Schwezoff Dávid
Jun 03, 2016 13:26:09
Ismerős, sodi?
Azért a félmillió mégis jobb, mint egy kegyelem-hálózsák egy irodában, Hahó!
Jun 03, 2016 13:26:09
-
Jun 03, 2016 13:29:32
ebből is látszik, sneci mekkora fogyaték. recskai mamát csak egy kis szállással meg szalonnás krumplival tudta lehúzni, míg azok százmilliókat csaltak el xD
Jun 03, 2016 13:29:32
bréking jews
Jun 03, 2016 14:05:46
Jun 03, 2016 14:05:46
broni
Jun 03, 2016 14:06:23
hol van 8000 ezer milliárd forint sodi?!!!!!!!!!!
Jun 03, 2016 14:06:23
-
Jun 03, 2016 14:07:11
A púpjában rejtegeti!!!!
Jun 03, 2016 14:07:11
Schwezoff Dávid
Jun 03, 2016 14:08:42
index.hu/gazdasag/2016/06/03/szalonnas_krumpliert_vallalta_at_a_quaestor_adossagat_a_szelsojobbos_onkielegito_netceleb
"Ugye (nyilván nem) tudjátok, hogy az Ich bin ein Berliner nagy B-vel azt jelenti: én egy berliner (nevű sütemény, ez esetben egyébként főnév) vagyok?"
Jun 03, 2016 14:08:42
-
Jun 03, 2016 14:09:29
Jó zsidó módjára befektette természetesen az utolsó fillérig, Sas tanár úr éppen judaika múzeumot épít belőle a holdon!
Jun 03, 2016 14:09:29
broni
Jun 03, 2016 14:23:23
index.hu/belfold/2016/06/03/szocialis_temetes_szegeny_temeto_3_evig_nem_lesz_meg_onallo_sirasas/
sodi, még 3 évig huznod kell((((((((((
Jun 03, 2016 14:23:23
Janó bá
Jun 03, 2016 14:25:19
index.hu/belfold/2016/06/03/szocialis_temetes_szegeny_temeto_3_evig_nem_lesz_meg_onallo_sirasas/
Már rég elföldeltük....
Jun 03, 2016 14:25:19
broni
Jun 03, 2016 14:31:59
Már rég elföldeltük....
rest in piss,, ill peace...
Jun 03, 2016 14:31:59
broni
Jun 03, 2016 16:29:51
nehogy már kin legyetek a jó levegőn, mikor fórumozni is lehet!!!!!!!!!!!!nyaltatok már véres tampont??????
Jun 03, 2016 16:29:51
Péniszmentő
Jun 03, 2016 16:58:21
Én szürkeegereskedem! És a nap se süt!
Jun 03, 2016 16:58:21
broni
Jun 03, 2016 17:05:25
[quote=Péniszmentő]Én szürkeegereskedem! És a nap se süt![/quote
akkor jó!!!!!!!!!!
akkor jó!!!!!!!!!!
Jun 03, 2016 17:05:25
broni
Jun 03, 2016 17:16:12
én sodit, bévcigányt, meg a mérnök urat egy cellába raknán vele, mivel elfogták, élve....
i.ytimg.com/vi/P7cRnh48Tj0/maxresdefault.jpg
i.ytimg.com/vi/P7cRnh48Tj0/maxresdefault.jpg
Jun 03, 2016 17:16:12
Dalbeer
Jun 03, 2016 17:22:19
Mindjart indulok marcsát venni... ha veletlen BPn van Bronislaw professzor, akkor úgy veszek!
Jun 03, 2016 17:22:19
Don Pepe
Jun 03, 2016 17:25:37
Sziasztok!
Kóstoltátok már a 23 centis hotdogunkat? Lehet tippelni, mi ihlette ezt a termetes szájbavaló finomságot ;)
fastfoodcentral.blog.hu/2016/06/01/vadi_uj_termekkel_inditja_a_nyarat_a_don_pepe
Kóstoltátok már a 23 centis hotdogunkat? Lehet tippelni, mi ihlette ezt a termetes szájbavaló finomságot ;)
fastfoodcentral.blog.hu/2016/06/01/vadi_uj_termekkel_inditja_a_nyarat_a_don_pepe
Jun 03, 2016 17:25:37
broni
Jun 03, 2016 17:27:27
[quote=Dalbeer]Mindjart indulok marcsát venni... ha veletlen BPn van Bronislaw professzor, akkor úgy veszek![/quote
sajnos itt vagyok dögkútfalván..((((az előbb szűlt a szomszédba a 11 éves cigány csaj, pont rányitottam a kinti budiba.....
sajnos itt vagyok dögkútfalván..((((az előbb szűlt a szomszédba a 11 éves cigány csaj, pont rányitottam a kinti budiba.....
Jun 03, 2016 17:27:27
Schwezoff Dávid
Jun 03, 2016 17:30:10
Sziasztok!
Valaki Tiszavasváriból most indult élezett csavarhúzóval a Don Pepe pizzéria irányába!!! Azt mormogja az orra alatt, hogy LEKASZABLOKKA, de 3 méterenként megáll, nehogy átessen a lecsúszó zokniján.
Jun 03, 2016 17:30:10
Péniszmentő
Jun 03, 2016 17:47:20
[quote=Dalbeer]Mindjart indulok marcsát venni... ha veletlen BPn van Bronislaw professzor, akkor úgy veszek![/quote
Megerőszakoltad? Az újszülöttet...
Jun 03, 2016 17:47:20
broni
Jun 03, 2016 17:56:27
[quote=Péniszmentő]Megerőszakoltad? Az újszülöttet...[/quote
nem(((((((((((((
nem(((((((((((((
Jun 03, 2016 17:56:27
broni
Jun 03, 2016 18:01:10
mondom lehet lecsuknának.......
Jun 03, 2016 18:01:10
bronihergelés
Jun 03, 2016 18:29:15
Jun 03, 2016 18:29:15
Škoda Superb
Jun 03, 2016 21:47:51
Endre, írj légyszíves ide a fórumra valamit!
Megöl az unalom.
Fizetem 1 heti gléda-adagod, ha írsz!
Megöl az unalom.
Fizetem 1 heti gléda-adagod, ha írsz!
Jun 03, 2016 21:47:51
broni
Jun 03, 2016 23:41:20
[quote=Škoda Superb]Endre, írj légyszíves ide a fórumra valamit!
Megöl az unalom.
Fizetem 1 heti gléda-adagod, ha írsz![/quote
igyunk, jót söröztem a kocsmába, volt pár kis 20 éves köcsög, de nem ugttak, mert halottak)))))))))éljen trianon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megöl az unalom.
Fizetem 1 heti gléda-adagod, ha írsz![/quote
igyunk, jót söröztem a kocsmába, volt pár kis 20 éves köcsög, de nem ugttak, mert halottak)))))))))éljen trianon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 03, 2016 23:41:20
broni
Jun 03, 2016 23:51:45
youtu.be/CJzAtDuBRQc
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 03, 2016 23:51:45
sodika
Jun 03, 2016 23:53:14
Kjedencre, Superbre meg jepcsííre ment el.
A tüdőcske sodi.
Jun 03, 2016 23:53:14
broni
Jun 03, 2016 23:59:31
[quote=sodika]Kjedencre, Superbre meg jepcsííre ment el.
A tüdőcske sodi.[/quote
buzi vagyol pór??????????
A tüdőcske sodi.[/quote
buzi vagyol pór??????????
Jun 03, 2016 23:59:31
broni
Jun 04, 2016 00:02:35
[quote=bronihergelés]velvet.hu/gumicukor/2016/06/03/palvin_barbi_noverevel_es_lakatos_markkal_kolbaszozott/[/quote
márki buzi, nem, ennék a kajájábl......undordom a buziktól!!!!!!!!!!!
márki buzi, nem, ennék a kajájábl......undordom a buziktól!!!!!!!!!!!
Jun 04, 2016 00:02:35
broni
Jun 04, 2016 00:04:27
hejj clemencau!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 04, 2016 00:04:27
broni
Jun 04, 2016 00:26:32
vivát trianon!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 04, 2016 00:26:32
-
Jun 04, 2016 00:40:29
milyen magányos lehet szegény gyagyás.. egy két ember lájkolja a szarjait amiket megoszt. hol vannak már a 100-as nézettségű élő közvetítések? :)))
Jun 04, 2016 00:40:29
broni
Jun 04, 2016 00:47:20
[quote=-]milyen magányos lehet szegény gyagyás.. egy két ember lájkolja a szarjait amiket megoszt. hol vannak már a 100-as nézettségű élő közvetítések? :)))[/quote
lehjobb lenne, megölné magát!!!!!!!!!!!!!!
igyunk!!!!!!!
lehjobb lenne, megölné magát!!!!!!!!!!!!!!
igyunk!!!!!!!
Jun 04, 2016 00:47:20
broni
Jun 04, 2016 00:57:33
Jun 04, 2016 00:57:33
broni
Jun 04, 2016 01:28:48
youtu.be/Y2I9eOPXgEg
a mocskos horvátok együttműködtek a muzulmánokkal!!!!!!!!!!mind meg döglenek!!!!!!!!!!!!!!
a mocskos horvátok együttműködtek a muzulmánokkal!!!!!!!!!!mind meg döglenek!!!!!!!!!!!!!!
Jun 04, 2016 01:28:48
broni
Jun 04, 2016 01:31:43
több gránátot szent-lászlóra!!!!!!!!!!!!!!!!!mi van, eduárdó, megbaszódtál???????????)))))))))))
Jun 04, 2016 01:31:43
100 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

hogy mi?????????