már 18 lájk!!!
Június 23-án 23 óra 23 perckor jöszök. Akkor gyere ki a ház elé!
Jösztök. Lesörtüzeltek. Hánykor stb.
"Tudjátok, hol lakom! Kinyissam az ajtót?!
Az emeleten van a szobám, a házzal szemben a baloldali ablak.
Bementek az ajtón, balra a lépcsőn fel, és az emeleten rögtön jobbra, az az én szobám!
Még valami infót szeretnétek?"
Mennyi most a herbál árfolyama? A helyet már tudja mindenki!
László Boros
3 perce ·
Jobban jártok, ha megölettek!
Miért nem jösztök? Mire vártok még?
Tudjátok, hol lakom! Kinyissam az ajtót?!
Inkább a gázt nyithatná már ki ez a szerencsétlen balfasz... Hogyne, majd mennek lesortüzezni az 1500 eurós bérgyilkosok... LOLbazmeg az még félmilla sincs, na nem mintha Kisbuzi megérne akár 10 centet is, de ki az a hülye akinek megérné ennyiért bújkálni? Annyi sittkót kapna érte mint egy rendes emberért.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
FOGYATÉK
Tajgi és a hölgyúr kiszabadították.
Sodi számára is szervezni kellene egy mentőakciót, bár vele messze nem lesz olyan könnyű dolguk. Recskaiék kutyákkal-kamerákkal-biztiőrökkel őrzött budai birtok-erődítményneinek bunkereit kellene feltörni, a retardkülönítmény komoly veszteségekre számíthatna. De itt Kisbolyhos és a Tajginátor megmutathatná, mennyire erősek. Flepnist nem féltem, tíz harci androiddal is elbánik fél kézzel.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Egy kibaszott művész vagy, trolléga! XDDDDDDDDD
Végre egy vastag cső eldurrant a szájában. Boldogan halt meg:-)
jó lenne egy kép az agyáról.......
te ismersz engem?????????????én is krusovicát iszok a kocsmába!!!!!!!!!!!
Bementek az ajtón, balra a lépcsőn fel, és az emeleten rögtön jobbra, az az én szobám!
Lackó, ez most valami meleg társkereső hirdetés amúgy?
Ne is álmodj arról,hogy izmos férfiak fognak meglepni a szobádban erőszakosan! Ne fantáziálj a Hasselhof posztered előtt!
ooaoauuoouuaaarghhhhh
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
büdös muzsik.
Dettó.
Akkor inkább nyissuk ki a gázt!
Mit mond Sodika, ha találkozik az Orosz Föderáció elnökével?
- Vladimir, put in!
Hahahahahaha!
Helytelen. Azt mondja, hogy ő a világ egyik legrendesebb embere.
Tisztelt Kiss úr!
Értékeljük szemfülességét, nincs mit takargatni, kollégánk hibázott. Eleinte az a fals infó keringett a szerkesztőségben, hogy Grimmie zsidó származású volt, így helytelenül őt is címoldalra raktuk. Amikor rájöttünk, hogy siksze, rögtön korrigáltuk a hibát, és a meleg közösséget ért atrocitást emeltük ki. Reméljük Ön és hittestvérei megértéssel viszonyulnak a malőrhöz, szeretnénk megnyugtatni, hogy az Index szerkesztősége szerint a zsidó és homoszexuális életek továbbra is fontosabbak a gójokénál. Nagyra értekeljük az Ön minket megtisztelő figyelmét, hiszen kevés országoshírhedtségnek hírnévnek örvendő olvasónk tagja mind a zsidó, mind a meleg közösségnek. Baráti üdvözlettel:
Dudás Gergely
főszerkesztő, Index
s.k.
index.hu/tudomany/til/2016/06/13/miert_kicsi_a_gorog_szobrok_penisze/
Picsaba, vasgnom miatt nem tudtam hamarabb linkelni :D ram vertel fel orat.
Vannak azért mániás ciklusai úgy nézem az ultimátum fasznak is.
"Apropó, fityma: az ideális görög férfiábrázolás a szerény hímvessző mellett az azt elfedő hosszú, elvékonyodó előbőrt is preferálta."
Kaufmannról se készült volna akkoriban szobor.
Ugye megmondtam, hogy Soros áll a fórum mögött! Itt a bizonyíték, csatolom ezt is a feljelentéshez! Majd hetyetyézhettek, mocskos libsi firkászok.
* ma hátulról dugom az urnát *
Igen, Tiszavasvári környékén rengeteg óceanárium van, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tengerbiológia Ivy League-je.
Sőt, összefoghatna Zsnecivel és rámehetnének a témára: kávézókritikák. Púpszter írná a cikkeket a "100 forintos kávéautomaták a városban"-rovatba, Kisbolyhos meg illusztrálná.
Az esti kiadásban a buzibárkritikákra is rárepülhetnének, talán még testhezállóbb (hahaha) a két homár koldusnak.
* anyádat fotózzad és anyádnak adjál herbált, dübbenős köcsög!!! *
Az esti kiadásban a buzibárkritikákra is rárepülhetnének, talán még testhezállóbb (hahaha) a két homár koldusnak.
Az ISIS biztos támogatná a projektet! Beküldenék a két retardot, minden buzi kiegyenesedne (na de nem úgy...) és áttérne a muszlim hitre, csak hagyják őket békén.
Ma tízszer verem ki cuki áronra.
- TAOT! Esz ety buzibár???
- Az. Mit adhatok, Uraim?
- hehehhheee, minikólára meghívsz Lacika?
- nem kaptam fizetést a Jabilban még
- de asztat mondtad, hogy kirúgattak a tjollok!
- kussoljál mert lekaszablokka!!! Te is velük vagy?
- hát azért hetyetye, én a Cuki Áronnal, izé, csak a kollégám gépe ugyebár
(Ekkor belép valaki és közli, hogy "allahu akbar")
- ez egy sörtüzelés??? sakk-matt!!!
Kalandod most véget ért!
nem magam miatt húztam fel apám kért meg rá ő buzi. meg is erőszakolt gyerekkoromban. vagy az kis laci volt? már nem rémlik...
Nekem is lassan 48 centis tőle a jobb karom!
Azt már nem bírom, kidurran a sérvem.
Na maszti, csá.
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhh
igazi bozgorok, már most szarrá kell verni a csürhét!!!!!!!!!!!
Bécigány is ott volt?
Rohadt olasz rendőr mussolinisták! Még a lábam is lerohad, meg 6 szívinfarktusom volt miattuk!
*keresik a pénztárcáikat*
"Szörnyethalt egy északír szurkoló."
Broni! ...bár azt nem írták, hogy szarral bekenve is be lehet menni meztelenül.
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F06%2F13%2Fmegnyilt-london-elso-meztelen-etterme
Megnyílt London első meztelen étterme
én akkor is be vok kenve szarral, ha ruha van rajtam.
Biztos megszagolta a fekete lábát.
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F06%2F13%2Fmegnyilt-london-elso-meztelen-etterme
*még élteti a remény*

Ilyen jó a grafikája!
-
Jun 11, 2016 23:57:01
Azt mondd meg tótavé hogy honnan tudod honnan tudod hogy proland impotans kisboros pedig egy anyadübbentő herbálárus nekrofil kutyszexmániás? Ahogy a tiszafaszomi kisegítőben szoktuk ilyenkor mondani: SAKK-MATT
Jun 11, 2016 23:57:01
jujmostmilesz!
Jun 11, 2016 23:57:09
Talán még az Európa Parlament is felkapja az ügyet! Sőt, még lehet, hogy Trump is tesz említést róla, hogy Tóta valami fórumra ír, amit 23 ember látogat. Határ a csillagos ég, Lackó! :))))
Jun 11, 2016 23:57:09
Bosszúvágy lvl kisboros
Jun 11, 2016 23:59:35
László Boros
2 perce ·
Egyébként aki arról okoskodik ott a fórumon, hogy miért nincsenek ismerőseim Fészen...
Azért, mert a korábbi ismerőseimet mind zaklattátok, és akit tudtatok ellenem fordítottatok. Jobbnak láttam inkább nem jelölni senkit, hogy elkerüljem az ő zaklatásaikat..
A sakkot is miattatok fejeztem be, mert a csapattársaimat is zaklattátok azzal, hogy miattam zaklatjátok őket, így fordítva őket ellenem.
Mondanom sem kell szerintem, hogy hosszú távon ezzel mit értetek el.Szereztetek magatoknak egy örök ellenséget, akinek nincs senkije és semmije, se vesztenivalója, kizárólag egyetlen célja: leszámolni veletek! Bosszút állni rajtatok! És addig nem nyugszom, amíg el nem érem e célom!
2 perce ·
Egyébként aki arról okoskodik ott a fórumon, hogy miért nincsenek ismerőseim Fészen...
Azért, mert a korábbi ismerőseimet mind zaklattátok, és akit tudtatok ellenem fordítottatok. Jobbnak láttam inkább nem jelölni senkit, hogy elkerüljem az ő zaklatásaikat..
A sakkot is miattatok fejeztem be, mert a csapattársaimat is zaklattátok azzal, hogy miattam zaklatjátok őket, így fordítva őket ellenem.
Mondanom sem kell szerintem, hogy hosszú távon ezzel mit értetek el.Szereztetek magatoknak egy örök ellenséget, akinek nincs senkije és semmije, se vesztenivalója, kizárólag egyetlen célja: leszámolni veletek! Bosszút állni rajtatok! És addig nem nyugszom, amíg el nem érem e célom!
Jun 11, 2016 23:59:35
-
Jun 12, 2016 00:05:13
valaki hívja már rá a tek-et
Jun 12, 2016 00:05:13
gyógypedagógus troll
Jun 12, 2016 00:06:58
1 vagy 2, vagy lehet több éve ugyanaz a szöveg :DDD Mi jókat röhögünk, te meg 1 és 2 év múlva is ugyanúgy fogsz kapálózni és fenyegetni, és még lejjebb csúszol.
Te az a fajta akaratgyenge ember vagy, aki "mostmár tényleg" elhatároz dolgokat (mint pl. Sodika, dolgozni fog többet, csajozni fog, juszt is lesz német meló), de az 5 perces lelkesedésen kívül nem futja többre.
Egyáltalán nem baj ez, mert kellenek ilyen emberek is, nem mindenki kaphatja meg a pénzt és a nőket. És mindig könnyebb másokat hibáztatni ezért, pedig rajtad kívül mindenki látja, hogy te vagy a balfasz.
Ugyanaz a helyzet nálad a fórummal kapcsolatban is. Évek óta ugyanazokat beírod, és állítólag ez életed egyetlen célja, mégse halad az ügy előre. Az tetszene, hogyha megtennéd ezt a hihetetlen energiát, és akaraterőt igénylő lépést, és "feljelentenéd a fórumot", mert életed fő célját elérve csak kiröhögnének az őrsön, vagy legkésőbb a bíróságon, akkor kattannál be teljesen, mert nincs sakk, nincsenek ismerősök, nincsenek nők, és még leszámolni sem tudsz :DD
Te az a fajta akaratgyenge ember vagy, aki "mostmár tényleg" elhatároz dolgokat (mint pl. Sodika, dolgozni fog többet, csajozni fog, juszt is lesz német meló), de az 5 perces lelkesedésen kívül nem futja többre.
Egyáltalán nem baj ez, mert kellenek ilyen emberek is, nem mindenki kaphatja meg a pénzt és a nőket. És mindig könnyebb másokat hibáztatni ezért, pedig rajtad kívül mindenki látja, hogy te vagy a balfasz.
Ugyanaz a helyzet nálad a fórummal kapcsolatban is. Évek óta ugyanazokat beírod, és állítólag ez életed egyetlen célja, mégse halad az ügy előre. Az tetszene, hogyha megtennéd ezt a hihetetlen energiát, és akaraterőt igénylő lépést, és "feljelentenéd a fórumot", mert életed fő célját elérve csak kiröhögnének az őrsön, vagy legkésőbb a bíróságon, akkor kattannál be teljesen, mert nincs sakk, nincsenek ismerősök, nincsenek nők, és még leszámolni sem tudsz :DD
Jun 12, 2016 00:06:58
nagyerejű nyomozás
Jun 12, 2016 00:08:23
Nyomozó: Honnan tudta, hogy Kiss Rolandnak Proland a gúnyneve a fórumon?
Tóta: Nyilvános faszkiverőtől.
Nyomozó: Az ki?
Tóta: A hölgyúr pincsije.
Nyomozó: Ki az a hölgyúr?
Tóta: Az aprócigány szállásadója.
Nyomozó: Ki az az aprócigány?
Tóta: Tessék elolvasni a sodipédiát, én is onnan tudom!
Nyomozó: N.sz.k.sz.!
Ilyen párdeszédre számítok.
Tóta: Nyilvános faszkiverőtől.
Nyomozó: Az ki?
Tóta: A hölgyúr pincsije.
Nyomozó: Ki az a hölgyúr?
Tóta: Az aprócigány szállásadója.
Nyomozó: Ki az az aprócigány?
Tóta: Tessék elolvasni a sodipédiát, én is onnan tudom!
Nyomozó: N.sz.k.sz.!
Ilyen párdeszédre számítok.
Jun 12, 2016 00:08:23
dübbstep
Jun 12, 2016 00:11:46
Boros, te annyit sem érsz, hogy broni beleszarjon a szádba, Hahó! Milyen megölés? Eszmeralda szopatott csak! Kérdezd meg a zsidó kakastól!!!
László Boros
3 perce ·
Mondjuk ezzel korábban is fenyegetőztetek, de még mindig élek.
Még valami infót szeretnétek?
Vagy egyeztessünk időpontot, menjek ki akkor a ház elé, és lesörtüzeltek?!
Na! Irjátok meg mikor, hánykor stb.
László Boros
3 perce ·
Jun 12, 2016 00:11:46
gyógypedagógus troll
Jun 12, 2016 00:14:45
Ez egyre jobb :DDD Elképzelem ahogy dübbentget, meg toporzékol, miközben csorog a nyála, szegény anyja megint nem tud aludni :DDD Egyre súlyosabb az elmebetegsége, lehet felkeresem most már anyucit, hogy érdemes lenne beutalni egy zárt intézetbe, mert adófizető állampolgárokat zaklat, és megölésükkel fenyegetőzik egy rajongói fórumon.
Jun 12, 2016 00:14:45
szétkaszablokka
Jun 12, 2016 00:15:21
*lesörtüzelték*
Jun 12, 2016 00:15:21
Hahota
Jun 12, 2016 00:28:36
Ismeritek azt a viccet ami úgy kezdődik, hogy:
Kaufmann, Sherlock Porks, Sodi, Tajgi és Kisboros versenyeznek, hogy ki tudja hamarabb töröltetni a sodifórumot, és börtönbe záratni a trollokat. Az egyik megszólal:
- Jövő héten!
...
Kaufmann, Sherlock Porks, Sodi, Tajgi és Kisboros versenyeznek, hogy ki tudja hamarabb töröltetni a sodifórumot, és börtönbe záratni a trollokat. Az egyik megszólal:
- Jövő héten!
...
Jun 12, 2016 00:28:36
Zsírnak mehet a faszerdő
Jun 12, 2016 12:00:10
László Boros
9 perce ·
A 10 lájk, amit a fénykép kapott, nekem elég infó rólatok. Mint mondtam: ti mind "Schwezoff Dávid" vagytok, így mind ugyanazt is érdemlitek. Kivétel nélkül mindenki...
Egyébként örülök neki, hogy ment a levél a "képviselőnek". Elő vannak kaparva a kommentek,amelyekben írtátok, hogy kapcsolatban álltok vele, és olyan dolgokat irtatok le, amiről rajta kívül senki más nem tudhatott...
Jó ötlet volt belekeverni őt is, mert ha belekeveredik az ügyetekbe a kormánypárt, talán végre indult ellenetek nyomozás.
9 perce ·
A 10 lájk, amit a fénykép kapott, nekem elég infó rólatok. Mint mondtam: ti mind "Schwezoff Dávid" vagytok, így mind ugyanazt is érdemlitek. Kivétel nélkül mindenki...
Egyébként örülök neki, hogy ment a levél a "képviselőnek". Elő vannak kaparva a kommentek,amelyekben írtátok, hogy kapcsolatban álltok vele, és olyan dolgokat irtatok le, amiről rajta kívül senki más nem tudhatott...
Jó ötlet volt belekeverni őt is, mert ha belekeveredik az ügyetekbe a kormánypárt, talán végre indult ellenetek nyomozás.
már 18 lájk!!!
Jun 12, 2016 12:00:10
sörtüzelő troll
Jun 12, 2016 12:00:48
Boros, te annyit sem érsz, hogy broni beleszarjon a szádba, Hahó! Milyen megölés? Eszmeralda szopatott csak! Kérdezd meg a zsidó kakastól!!!
László Boros
3 perce ·
László Boros
3 perce ·
Június 23-án 23 óra 23 perckor jöszök. Akkor gyere ki a ház elé!
Jun 12, 2016 12:00:48
trump d.
Jun 12, 2016 12:44:12
Talán még az Európa Parlament is felkapja az ügyet! Sőt, még lehet, hogy Trump is tesz említést róla, hogy Tóta valami fórumra ír, amit 23 ember látogat. Határ a csillagos ég, Lackó! :))))
én csak broni miatt járok ide!!! Jun 12, 2016 12:44:12
sörtüzér
Jun 12, 2016 12:51:20
menj a dübbenő kurva anyádba kisboros, holnap megteszem a feljelentést közveszély okozásának fenyegetése miatt!
Jun 12, 2016 12:51:20
Schwezoff Dávid
Jun 12, 2016 13:04:13
László Boros
3 perce ·
László Boros
3 perce ·
Jun 12, 2016 13:04:13
Schwezoff Dávid
Jun 12, 2016 13:07:23
"Tudjátok, hol lakom! Kinyissam az ajtót?!
Még valami infót szeretnétek?"
Mennyi most a herbál árfolyama? A helyet már tudja mindenki!
Jun 12, 2016 13:07:23
Hiénaverő
(
x17)
Jun 12, 2016 13:08:32
x17)
László Boros
3 perce ·
Inkább a gázt nyithatná már ki ez a szerencsétlen balfasz... Hogyne, majd mennek lesortüzezni az 1500 eurós bérgyilkosok... LOLbazmeg az még félmilla sincs, na nem mintha Kisbuzi megérne akár 10 centet is, de ki az a hülye akinek megérné ennyiért bújkálni? Annyi sittkót kapna érte mint egy rendes emberért.
töppedt buzigolyók
Jun 12, 2016 13:28:55
László Boros
2 perce ·
2 perce ·
FOGYATÉK
Jun 12, 2016 13:28:55
Dr. Csernus
Jun 12, 2016 13:31:48
hu.wikipedia.org/wiki/Skizofr%C3%A9nia
A skizofrénia rendszerint fázisokban kialakuló betegség, tünetei leggyakrabban a fiatal felnőttkorban jelentkeznek
(...)
A klinikai gyakorlatban a következő tüneteket értékelik a skizofrénia diagnosztizálása során:
(...)
Gondolkodás: betegségbelátás nincs. A logikus gondolkodás zavara: az ok-okozati összefüggések, a célképzetek megszűnése, inkoherens, laza képzettársítás. A gondolkodási folyamat elakadása, elsivárosodása, beszűkülése, az absztrakciós képesség csökkenése.
(...)
Doxazmák (téveszmék): olyan megingathatatlan téves gondolatok vagy hit, ami nem magyarázható a kulturális környezeti hatásokkal. Esetenként idővel egyre jobban kidolgozottá válhatnak, és téveszmerendszerek jöhetnek létre.
(...)
Általános megjelenés: a személyes higiénia és öltözködés elhanyagolása, bizarr viselkedés, visszahúzódás a szociális élettől.
(...)
Viselkedés: nárcisztikus, repetitív jellegű viselkedés, melyek bizarr formát öltenek.
A skizofrénia rendszerint fázisokban kialakuló betegség, tünetei leggyakrabban a fiatal felnőttkorban jelentkeznek
(...)
A klinikai gyakorlatban a következő tüneteket értékelik a skizofrénia diagnosztizálása során:
(...)
Gondolkodás: betegségbelátás nincs. A logikus gondolkodás zavara: az ok-okozati összefüggések, a célképzetek megszűnése, inkoherens, laza képzettársítás. A gondolkodási folyamat elakadása, elsivárosodása, beszűkülése, az absztrakciós képesség csökkenése.
(...)
Doxazmák (téveszmék): olyan megingathatatlan téves gondolatok vagy hit, ami nem magyarázható a kulturális környezeti hatásokkal. Esetenként idővel egyre jobban kidolgozottá válhatnak, és téveszmerendszerek jöhetnek létre.
(...)
Általános megjelenés: a személyes higiénia és öltözködés elhanyagolása, bizarr viselkedés, visszahúzódás a szociális élettől.
(...)
Viselkedés: nárcisztikus, repetitív jellegű viselkedés, melyek bizarr formát öltenek.
Jun 12, 2016 13:31:48
Lesz agyvérzés?
Jun 12, 2016 13:50:45
Sajnálkozik, hogy lemaradt a kormányzói potyaebédről.
Farkas Endre Kiss: sajnálkozik.
30 perce ·
Én sajnos a terveimmel ellentétben mégsem tudtam elmenni, de már bánom.
Ági Szabó Lászlóné 15 új fényképet töltött fel.
18 órája ·
Az avató utáni ebéd a vendégekkel József Borbély Törökné Ilona Juhász Péterné Harkai Róbertné Erika Rácskai György Ladányi Ottó Bajdik Sándorné Szokodi Mako Mihály
30 perce ·
18 órája ·
Az avató utáni ebéd a vendégekkel József Borbély Törökné Ilona Juhász Péterné Harkai Róbertné Erika Rácskai György Ladányi Ottó Bajdik Sándorné Szokodi Mako Mihály
Jun 12, 2016 13:50:45
broni
Jun 12, 2016 13:56:41
családi fesztivál van nálunk, de szinte senki nincs az idő miatt, ezért bekenhettem magam szarral..mg hideg is pucéron az uccán járkálni.......
Jun 12, 2016 13:56:41
töppedt buzigolyók
Jun 12, 2016 13:59:03
evidencia, hogy Boros Lacika paranoid skizofrén. Elég ja csak azt az egy momentumot vesszük figyelembe, hogy a trollok miatt minden kapcsolatot megszakított minden ismerősével, nehogy rajtuk keresztül támadják meg. Ha csak ennyit mondasz egy pszichiáternek, már mondja a diagnózist. Tankönyvi eset. És az egészben az a szomorú, hogy pár nap alatt helyre lehetne tenni, mert ha beállítják a gyógyszerét (dopamin mondjuk), akkor a tünetek mérséklődnek, és teljes életet tud élni. De Boros Lacika esetében ez nem fog megtörténni, mert nincs a családjában egy ember, aki elküldené orvoshoz. A skizónak pedig nincs betegségtudata. Ő tényleg azt hiszi, hogy a Tiszafaszom Sakk SC-n keresztül szúratjuk a szívét, meg hogy már a rokonait is beszerveztük, és a helyi politikai elit nekünk dolgozik... Egyszerre félelmetes és szánalmas végignézni egy ember ilyen mértékű leépülését. Pár hónap alatt Sodika szintje alá került agyilag, pedig a púpos szó szerint fogyatékos. Megdöbbentő. De még megdöbbentőbb az, hogy ezt szemmel láthatólag el tudja titkolni a családja elől. Vagy a másik lehetőség, hogy feladták. Majd egyszer kihívják rá a mentőket, ha rohamot kap, amúgy meg hagyják őrjöngeni a kisszobában...
Jun 12, 2016 13:59:03
stressznélküli nyugi
Jun 12, 2016 14:00:40
Sajnálkozik, hogy lemaradt a kormányzói potyaebédről.
Értsd: nem engedték ki a pincéből az otthoniak.
30 perce ·
18 órája ·
30 perce ·
18 órája ·
Jun 12, 2016 14:00:40
stressznélküli nyugi
Jun 12, 2016 14:01:48
Jun 12, 2016 14:01:48
broni
Jun 12, 2016 14:23:22
borbély hogy-hogy nincs zártosztályon???????????
Jun 12, 2016 14:23:22
broni
Jun 12, 2016 14:29:55
Jun 12, 2016 14:29:55
Hiénaverő
(
x17)
Jun 12, 2016 14:30:16
x17)
borbély hogy-hogy nincs zártosztályon???????????
Tajgi és a hölgyúr kiszabadították.
Sodi számára is szervezni kellene egy mentőakciót, bár vele messze nem lesz olyan könnyű dolguk. Recskaiék kutyákkal-kamerákkal-biztiőrökkel őrzött budai birtok-erődítményneinek bunkereit kellene feltörni, a retardkülönítmény komoly veszteségekre számíthatna. De itt Kisbolyhos és a Tajginátor megmutathatná, mennyire erősek. Flepnist nem féltem, tíz harci androiddal is elbánik fél kézzel.
broni
Jun 12, 2016 14:33:24
444.hu/2016/06/12/igy-is-lehet-ezt-egyuett-enekelnek-a-toeroek-es-a-horvat-szurkolok
a kurva anyjukat a horvátoknak is!!!törökfasszopó kecik!!!!!!!eduárdó, te buzi fasz, ugy örültem, amikor szarrá lőttek!!!!buzi horvátok!!!pevoj serbija!!!!!!!!!hejj arkan!!!!!!!!!!!
a kurva anyjukat a horvátoknak is!!!törökfasszopó kecik!!!!!!!eduárdó, te buzi fasz, ugy örültem, amikor szarrá lőttek!!!!buzi horvátok!!!pevoj serbija!!!!!!!!!hejj arkan!!!!!!!!!!!
Jun 12, 2016 14:33:24
alpaka nagyi
Jun 12, 2016 15:18:45
A polip
23. évad
A tartalomból:
Új rendőrfelügyelő érkezik Tiszavasváriba. Az amúgy kiváló sakkjátékos Ladislao Cattani elsődleges célja kinyomozni a retardjobboldali közszereplőket zaklató fórumra írók kilétét. Hamar rájön, hogy az oldal mögött Gennyesini ügyvéd áll, azonban bizonyítéka nincs rá. Kitartó nyomozása egyre kellemetlenebbé válik az összeesküvést irányítók számára, így figyelmeztetésképp elraboltatják kedvenc DJ Bobo poszterét, majd azzal zsarolva ráveszik, hogy tegyen hamis beismerő vallomást, miszerint ő volt a Nagy Tiszavasvári Csavarhúzós Mészárlás elkövetője. A megtört felügyelő, miután kijön a börtönből, és szembesül azzal, hogy poszterét elégették, újfent bosszút esküszik, ám kudarcot vall. Életének utolsó perceit a háza előtti kertben tölti rózsákat fotózva, amikor egy létrás Ducato fékcsikorgására lesz figyelmes. A furgonból kiugráló internetbűnözők sortüzet zúdítanak rá, a felügyelő nem éli túl a golyózáport. Ladislaot gyászolja családja, Jabilos exkollegái, sakk sporttársai, és Szabó Judit.
23. évad
A tartalomból:
Új rendőrfelügyelő érkezik Tiszavasváriba. Az amúgy kiváló sakkjátékos Ladislao Cattani elsődleges célja kinyomozni a retardjobboldali közszereplőket zaklató fórumra írók kilétét. Hamar rájön, hogy az oldal mögött Gennyesini ügyvéd áll, azonban bizonyítéka nincs rá. Kitartó nyomozása egyre kellemetlenebbé válik az összeesküvést irányítók számára, így figyelmeztetésképp elraboltatják kedvenc DJ Bobo poszterét, majd azzal zsarolva ráveszik, hogy tegyen hamis beismerő vallomást, miszerint ő volt a Nagy Tiszavasvári Csavarhúzós Mészárlás elkövetője. A megtört felügyelő, miután kijön a börtönből, és szembesül azzal, hogy poszterét elégették, újfent bosszút esküszik, ám kudarcot vall. Életének utolsó perceit a háza előtti kertben tölti rózsákat fotózva, amikor egy létrás Ducato fékcsikorgására lesz figyelmes. A furgonból kiugráló internetbűnözők sortüzet zúdítanak rá, a felügyelő nem éli túl a golyózáport. Ladislaot gyászolja családja, Jabilos exkollegái, sakk sporttársai, és Szabó Judit.
Jun 12, 2016 15:18:45
trendbeli garázdaság
Jun 12, 2016 15:21:17
Nagyon röhögök azon, hogy a fogyatékos Tajgefos a bolognai rendszerre fogja, hogy kibukott az egyetemről. Én is még osztatlanban kezdtem, közbe vezették be a bolognait. Mindenhol be lehetett még fejezni hagyományos modellben a szakot. 13 félév volt rá, annyi amennyi az államilag támogatott idő. Ezek szerint a nagy vallástudósnak ez nem volt elég rá, hogy a büfészakon megcsinálja a diplomáját LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Voltak még elsőéves tárgyaid a végén is, mint Púpnak? Hány kredit hiányzott a diplomádhoz Proland?
Voltak még elsőéves tárgyaid a végén is, mint Púpnak? Hány kredit hiányzott a diplomádhoz Proland?
Jun 12, 2016 15:21:17
trendbeli garázdaság
Jun 12, 2016 15:29:28
A polip
23. évad
A tartalomból:
23. évad
A tartalomból:
Egy kibaszott művész vagy, trolléga! XDDDDDDDDD
Jun 12, 2016 15:29:28
Schwezoff Dávid
Jun 12, 2016 15:33:02
" tényleg azt hiszi, hogy a Tiszafaszom Sakk SC-n keresztül szúratjuk a szívét, meg hogy már a rokonait is beszerveztük, és a helyi politikai elit nekünk dolgozik..."
KukoriKohn ügynököt se felejtsük el!
KukoriKohn ügynököt se felejtsük el!
Jun 12, 2016 15:33:02
broni
Jun 12, 2016 16:16:02
sodi, te gané, egy maimi buzibárban ért a végzet, nagy kerwsztény hazaffyy!!!!!!!!!!
Jun 12, 2016 16:16:02
Schwezoff Dávid
Jun 12, 2016 16:25:25
sodi, te gané, egy maimi buzibárban ért a végzet, nagy kerwsztény hazaffyy!!!!!!!!!!
Jun 12, 2016 16:25:25
-
Jun 12, 2016 16:28:11
Jó is hogy Zsneci szünetet tart, marad egy kis időnk a többi retardra.
Ezt akkor még te sem gondolhattad komolyan. Jun 12, 2016 16:28:11
broni
Jun 12, 2016 16:30:52
jó lenne egy kép az agyáról.......
Jun 12, 2016 16:30:52
broni
Jun 12, 2016 16:42:55
ez kemény, már 50 halott van...persze egy rohadt arab lövöldözött....
Jun 12, 2016 16:42:55
Tiszafaszomi Sörtűz
Jun 12, 2016 16:51:41
Bori!
Töredelmesen bevallom, hogy tegnap 4 Krušovice is legurult a gallér mögé, a hetes melócsá kipihenése végett.
Ez már sörtűznek számít, vagy ez még csak vaktában söröldözés?
Töredelmesen bevallom, hogy tegnap 4 Krušovice is legurult a gallér mögé, a hetes melócsá kipihenése végett.
Jun 12, 2016 16:51:41
broni
Jun 12, 2016 16:59:47
Bori!
Jun 12, 2016 16:59:47
Best retard
(
x1)
Jun 12, 2016 17:04:26
x1)
Lackó, ez most valami meleg társkereső hirdetés amúgy?
Ne is álmodj arról,hogy izmos férfiak fognak meglepni a szobádban erőszakosan! Ne fantáziálj a Hasselhof posztered előtt!
stressznélküli nyugi
Jun 12, 2016 17:09:50
Kismolyhos szerint a tavalyi berlini Tedex konferencián is a ”sodifórumosok„ világot nyomorba döntő összeeküvéséről volt szó.
Jun 12, 2016 17:09:50
broni
Jun 12, 2016 17:23:29
tex, nem voltál maimaban????????????????
Jun 12, 2016 17:23:29
Krusov Ica
Jun 12, 2016 17:30:43
ooaoauuoouuaaarghhhhh
Jun 12, 2016 17:30:43
broni
Jun 12, 2016 17:45:05
ooaoauuoouuaaarghhhhh
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jun 12, 2016 17:45:05
herbá lászló
Jun 12, 2016 17:47:05
akciós herbál eladó!
Vöröshadsereg u 23
most akár 1000 ft/g áron elérhető a speciális herbál a'la dőrppe, tacskóhús ízesítéssel
Vöröshadsereg u 23
most akár 1000 ft/g áron elérhető a speciális herbál a'la dőrppe, tacskóhús ízesítéssel
Jun 12, 2016 17:47:05
Vladimir Putin
Jun 12, 2016 18:10:17
Felszólítom Boros Lászlót, hogy többet ne küldözgessem nekem különféle képeket az orosz elnöki hivatal címére, amin úgy nézz rám, mint aki éppen szexuális ajánlatot tesz.
Ezen az úton szeretném közölni Kiss Endre Farkassal, hogy a nemi szervéről se akarjon velem képeket megosztani. Ellenkező esetben elzárom az országuk felé vezető gázcsövekben a szállítást.
Üdvözlettel
Vladimir Putin
Az Orosz Könföderáció elnöke
Ezen az úton szeretném közölni Kiss Endre Farkassal, hogy a nemi szervéről se akarjon velem képeket megosztani. Ellenkező esetben elzárom az országuk felé vezető gázcsövekben a szállítást.
Üdvözlettel
Vladimir Putin
Jun 12, 2016 18:10:17
broni
Jun 12, 2016 18:13:34
Felszólítom Boros Lászlót, hogy többet ne küldözgessem nekem különféle képeket az orosz elnöki hivatal címére, amin úgy nézz rám, mint aki éppen szexuális ajánlatot tesz.
Üdvözlettel
Vladimir Putin
Üdvözlettel
Vladimir Putin
büdös muzsik.
Jun 12, 2016 18:13:34
Barack Hussein Obama
Jun 12, 2016 18:34:30
Ezen az úton szeretném közölni Kiss Endre Farkassal, hogy a nemi szervéről se akarjon velem képeket megosztani.
Ezen az úton szeretném közölni Kiss Endre Farkassal, hogy a nemi szervéről se akarjon velem képeket megosztani.
Dettó.
Jun 12, 2016 18:34:30
sodika
Jun 12, 2016 18:36:59
Üdvözlettel
Vladimir Putin
Üdvözlettel
Vladimir Putin
Akkor inkább nyissuk ki a gázt!
Jun 12, 2016 18:36:59
Galla Miklós
Jun 12, 2016 18:51:40
Üdvözlettel
Vladimir Putin
Üdvözlettel
Vladimir Putin
- Vladimir, put in!
Hahahahahaha!
Jun 12, 2016 18:51:40
stressznélküli nyugi
Jun 12, 2016 19:11:14
- Vladimir, put in!
Hahahahahaha!
- Vladimir, put in!
Hahahahahaha!
Helytelen. Azt mondja, hogy ő a világ egyik legrendesebb embere.
Jun 12, 2016 19:11:14
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 12, 2016 20:31:21
x30)
broni
Jun 12, 2016 20:51:44
kasai, a kurva anyád!!!!!!!!!!!!!!
Jun 12, 2016 20:51:44
broni
Jun 12, 2016 21:49:52
sodi, te ganajhányadék!!!!!!!!!!!
Jun 12, 2016 21:49:52
broni
Jun 12, 2016 23:04:13
ki baszik meccs helyett???????????
Jun 12, 2016 23:04:13
hamburgi kollégák
Jun 12, 2016 23:15:17
Hogy erőlködik a szerencsétlen...
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Az milyen érdekes, hogy a Zsndex eredeti cikkében Christina Grimmie pénteki meggyilkolásával egy lapon említette az orlandói buzibárban történt lövöldözést (nagyon helyesen egyébként, mert a két dolog hírértéke és fontossága közel azonos), még a cikkük címe is az volt, hogy "újabb lövöldözés Orlandóban", majd pár órával később már úgy döntöttek, hogy a buzik annyira fontosak, hogy az énekesnő értelmetlen halála a továbbiakban már említésre se méltó.
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Az milyen érdekes, hogy a Zsndex eredeti cikkében Christina Grimmie pénteki meggyilkolásával egy lapon említette az orlandói buzibárban történt lövöldözést (nagyon helyesen egyébként, mert a két dolog hírértéke és fontossága közel azonos), még a cikkük címe is az volt, hogy "újabb lövöldözés Orlandóban", majd pár órával később már úgy döntöttek, hogy a buzik annyira fontosak, hogy az énekesnő értelmetlen halála a továbbiakban már említésre se méltó.
Jun 12, 2016 23:15:17
broni
Jun 12, 2016 23:36:26
sodi, te buzi vagy...........
Jun 12, 2016 23:36:26
Dudás Gergely, főszerk.
Jun 12, 2016 23:43:18
Hogy erőlködik a szerencsétlen...
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Tisztelt Kiss úr!
Értékeljük szemfülességét, nincs mit takargatni, kollégánk hibázott. Eleinte az a fals infó keringett a szerkesztőségben, hogy Grimmie zsidó származású volt, így helytelenül őt is címoldalra raktuk. Amikor rájöttünk, hogy siksze, rögtön korrigáltuk a hibát, és a meleg közösséget ért atrocitást emeltük ki. Reméljük Ön és hittestvérei megértéssel viszonyulnak a malőrhöz, szeretnénk megnyugtatni, hogy az Index szerkesztősége szerint a zsidó és homoszexuális életek továbbra is fontosabbak a gójokénál. Nagyra értekeljük az Ön minket megtisztelő figyelmét, hiszen kevés országos
Dudás Gergely
főszerkesztő, Index
s.k.
Jun 12, 2016 23:43:18
Hiénaverő
(
x17)
Jun 12, 2016 23:50:47
x17)
Nem tudom Recskaboy mit panaszkodik. 2012 jan. 18-án biztos voltak fontosabb dolgok is, mégis a farokverő zsidó került címlapra, a többi meg említésre sem méltó.
-
Jun 13, 2016 09:05:08
www.youtube.com/watch?v=a2XE8oh2gGQ
kezd teljesen megbolondulni, valaki visszavitethetné a gyogyóba
Jun 13, 2016 09:05:08
xray
Jun 13, 2016 09:10:55
sneci, így mutogasd a pitont:
Az ókori görögök a nagy hímtagokat groteszknek vagy nevetségesnek tartották, és olyan kétes figurákat hoztak vele összefüggésbe, mint a bolondok, kéjencek, szatírok (nem csoda, hogy napjaink perverz péniszmutogatói a Dionüszosz kíséretéhez tartozó, nimfákat molesztáló buja lényekről kapták a nevüket), a barbárok és más állatias teremtmények, vagy a többi istenség által megvetett, örök merevedésre kárhoztatott Priaposz termékenységisten.
Az ókori görögök a nagy hímtagokat groteszknek vagy nevetségesnek tartották, és olyan kétes figurákat hoztak vele összefüggésbe, mint a bolondok, kéjencek, szatírok (nem csoda, hogy napjaink perverz péniszmutogatói a Dionüszosz kíséretéhez tartozó, nimfákat molesztáló buja lényekről kapták a nevüket), a barbárok és más állatias teremtmények, vagy a többi istenség által megvetett, örök merevedésre kárhoztatott Priaposz termékenységisten.
Jun 13, 2016 09:10:55
Peniszmento
Jun 13, 2016 09:20:08
Picsaba, vasgnom miatt nem tudtam hamarabb linkelni :D ram vertel fel orat.
Jun 13, 2016 09:20:08
-
Jun 13, 2016 10:00:39
www.youtube.com/watch?v=a2XE8oh2gGQ
Vannak azért mániás ciklusai úgy nézem az ultimátum fasznak is.
Jun 13, 2016 10:00:39
Dőrpe
Jun 13, 2016 11:32:44
index.hu/belfold/2016/06/13/francia_lopas_diszko_parlament/
"Vádat emeltek a franciák ellen, akik törpejárásban mentek lopni a Parlamentbe"
Nem ígaz! A csajómal vóltunk és nem tőrpe járásba mentűnk csak nórmállisan! A szóbor pedig kelet az új saját étermembe. Ha jól vísellkedik sódi meg fokom hivni egy zőldborso főzzelékre tacsipörivel.
kőzben nézheti stejndl ímre szóbrát hógy ragadjon egy kiss kúltura a fazverőre!
"Vádat emeltek a franciák ellen, akik törpejárásban mentek lopni a Parlamentbe"
Nem ígaz! A csajómal vóltunk és nem tőrpe járásba mentűnk csak nórmállisan! A szóbor pedig kelet az új saját étermembe. Ha jól vísellkedik sódi meg fokom hivni egy zőldborso főzzelékre tacsipörivel.
kőzben nézheti stejndl ímre szóbrát hógy ragadjon egy kiss kúltura a fazverőre!
Jun 13, 2016 11:32:44
stressznélküli nyugi
Jun 13, 2016 12:38:26
sneci, így mutogasd a pitont:
"Apropó, fityma: az ideális görög férfiábrázolás a szerény hímvessző mellett az azt elfedő hosszú, elvékonyodó előbőrt is preferálta."
Kaufmannról se készült volna akkoriban szobor.
Jun 13, 2016 12:38:26
Soros György
Jun 13, 2016 12:42:51
Mocskos antiszemita görögök! Megyek is, bedöntöm a gazdaságukat. Oh, wait...
Jun 13, 2016 12:42:51
broni
Jun 13, 2016 13:26:37
reni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 13, 2016 13:26:37
tiszafaszomi trollvadász
Jun 13, 2016 13:30:04
Mocskos antiszemita görögök! Megyek is, bedöntöm a gazdaságukat. Oh, wait...
Ugye megmondtam, hogy Soros áll a fórum mögött! Itt a bizonyíték, csatolom ezt is a feljelentéshez! Majd hetyetyézhettek, mocskos libsi firkászok.
Jun 13, 2016 13:30:04
broni
Jun 13, 2016 13:33:54
sodi, mint homoszexuális, te hogy gyászolod az orlandói áldozatokat?????tex pld felhuzot a házuk előtt egy fekete csikkal átszőtt szivárványos zászlót!!!!!
Jun 13, 2016 13:33:54
Kauff, mélységi feld.
Jun 13, 2016 13:36:00
sodi, mint homoszexuális, te hogy gyászolod az orlandói áldozatokat?????tex pld felhuzot a házuk előtt egy fekete csikkal átszőtt szivárványos zászlót!!!!!
* ma hátulról dugom az urnát *
Jun 13, 2016 13:36:00
Schwezoff Dávid
Jun 13, 2016 13:37:20
Cousteau Kapitány Tiszafaszomról!
László Boros 9 új fényképet töltött fel.
június 8., 22:59 ·
Régebbi képek ezek is.
Vannak azért vicces fejű halak. Lehet rá kéne mennem a témára, és járkálnom az ócenáriumokat képeket készíteni az alábbi témában: vicces fejű halak.
Régebbi képek ezek is.
Vannak azért vicces fejű halak. Lehet rá kéne mennem a témára, és járkálnom az ócenáriumokat képeket készíteni az alábbi témában: vicces fejű halak.
Jun 13, 2016 13:37:20
Péniszmentő
Jun 13, 2016 13:42:11
Régebbi képek ezek is.
Régebbi képek ezek is.
Igen, Tiszavasvári környékén rengeteg óceanárium van, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tengerbiológia Ivy League-je.
Jun 13, 2016 13:42:11
Hiénaverő
(
x17)
Jun 13, 2016 13:45:40
x17)
Régebbi képek ezek is.
Régebbi képek ezek is.
Sőt, összefoghatna Zsnecivel és rámehetnének a témára: kávézókritikák. Púpszter írná a cikkeket a "100 forintos kávéautomaták a városban"-rovatba, Kisbolyhos meg illusztrálná.
Vicces fejű halak
Jun 13, 2016 13:46:12
Régebbi képek ezek is.
Régebbi képek ezek is.
* anyádat fotózzad és anyádnak adjál herbált, dübbenős köcsög!!! *
Jun 13, 2016 13:46:12
Péniszmentő
Jun 13, 2016 13:48:12
Az ISIS biztos támogatná a projektet! Beküldenék a két retardot, minden buzi kiegyenesedne (na de nem úgy...) és áttérne a muszlim hitre, csak hagyják őket békén.
Jun 13, 2016 13:48:12
broni
Jun 13, 2016 13:57:46
Az esti kiadásban a buzibárkritikákra is rárepülhetnének, talán még testhezállóbb (hahaha) a két homár koldusnak
ez veszélyes!!!!!!!!!!!!!!
ez veszélyes!!!!!!!!!!!!!!
Jun 13, 2016 13:57:46
sodika
Jun 13, 2016 14:08:35
Ma tízszer verem ki cuki áronra.
Jun 13, 2016 14:08:35
Kép a jövőből
Jun 13, 2016 14:11:55
- TAOT! Esz ety buzibár???
- Az. Mit adhatok, Uraim?
- hehehhheee, minikólára meghívsz Lacika?
- nem kaptam fizetést a Jabilban még
- de asztat mondtad, hogy kirúgattak a tjollok!
- kussoljál mert lekaszablokka!!! Te is velük vagy?
- hát azért hetyetye, én a Cuki Áronnal, izé, csak a kollégám gépe ugyebár
(Ekkor belép valaki és közli, hogy "allahu akbar")
- ez egy sörtüzelés??? sakk-matt!!!
Kalandod most véget ért!
Jun 13, 2016 14:11:55
tex
Jun 13, 2016 14:28:25
nem magam miatt húztam fel apám kért meg rá ő buzi. meg is erőszakolt gyerekkoromban. vagy az kis laci volt? már nem rémlik...
Jun 13, 2016 14:28:25
broni
Jun 13, 2016 14:29:19
[quote=sodika]Ma tízszer verem ki cuki áronra.[/quote
legyen 50!!!!!!!!!!!!!és ezzel még pajor atya is egyetért!!!!!!!
Jun 13, 2016 14:29:19
Baxi
Jun 13, 2016 14:31:05
Nekem is lassan 48 centis tőle a jobb karom!
Jun 13, 2016 14:31:05
sodika
Jun 13, 2016 14:36:32
Azt már nem bírom, kidurran a sérvem.
Na maszti, csá.
Jun 13, 2016 14:36:32
broni
Jun 13, 2016 14:41:22
[quote=tex]nem magam miatt húztam fel apám kért meg rá ő buzi. meg is erőszakolt gyerekkoromban. vagy az kis laci volt? már nem rémlik...[/quote
szerintem mindkettő , 1-szerre, dupla anál!!!!!!!!!!!!
Jun 13, 2016 14:41:22
Laci
Jun 13, 2016 14:54:20
[quote=tex]nem magam miatt húztam fel apám kért meg rá ő buzi. meg is erőszakolt gyerekkoromban. vagy az kis laci volt? már nem rémlik...[/quote
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhh
Jun 13, 2016 14:54:20
Péniszmentő
Jun 13, 2016 14:54:32
Milánónál négy magyar szurkolói buszból álló konvojt tartóztattak fel az olasz rendőrök, akik azzal gyanúsítják a magyarokat, hogy Velence közelében kifosztottak egy benzinkutat. A vasárnap este indult konvoj négy buszából hármat érint az ügy, írja tudósítónk.
Az utazás szervezője, Poszpischek Tamás a Nso.hu-nak azt mondta, hogy „már rohamrendőrök is érkeztek a helyszínre. Nagyjából százötven kétszáz drukkerről lehet szó”.
A Kappan Csoport volt!!!
Az utazás szervezője, Poszpischek Tamás a Nso.hu-nak azt mondta, hogy „már rohamrendőrök is érkeztek a helyszínre. Nagyjából százötven kétszáz drukkerről lehet szó”.
A Kappan Csoport volt!!!
Jun 13, 2016 14:54:32
broni
Jun 13, 2016 14:58:23
Milánónál négy magyar szurkolói buszból álló konvojt tartóztattak fel az olasz rendőrök, akik azzal gyanúsítják a magyarokat, hogy Velence közelében kifosztottak egy benzinkutat. A vasárnap este indult konvoj négy buszából hármat érint az ügy, írja tudósítónk.
A Kappan Csoport volt!!!
A Kappan Csoport volt!!!
igazi bozgorok, már most szarrá kell verni a csürhét!!!!!!!!!!!
Jun 13, 2016 14:58:23
stressznélküli nyugi
Jun 13, 2016 15:03:53
A Kappan Csoport volt!!!
A Kappan Csoport volt!!!
Bécigány is ott volt?
Jun 13, 2016 15:03:53
Bécigány
Jun 13, 2016 15:09:42
A Kappan Csoport volt!!!
A Kappan Csoport volt!!!
Rohadt olasz rendőr mussolinisták! Még a lábam is lerohad, meg 6 szívinfarktusom volt miattuk!
Jun 13, 2016 15:09:42
olasz rendőrök
Jun 13, 2016 15:14:47
*keresik a pénztárcáikat*
Jun 13, 2016 15:14:47
Péniszmentő
Jun 13, 2016 16:02:59
Bécigány is ott volt?
Jun 13, 2016 16:02:59
broni
Jun 13, 2016 16:34:47
[quote=Péniszmentő]"Szörnyethalt egy északír szurkoló."[/quote
dörpe,milyen részét szerezted meg??????????
dörpe,milyen részét szerezted meg??????????
Jun 13, 2016 16:34:47
Schwezoff Dávid
Jun 13, 2016 16:41:07
Jun 13, 2016 16:41:07
broni
Jun 13, 2016 16:46:31
én akkor is be vok kenve szarral, ha ruha van rajtam.
Jun 13, 2016 16:46:31
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jun 13, 2016 16:50:47
x30)
MIFAAAAAAAA???????
Most neeeeeee!!!!!
index.hu/belfold/2016/06/13/ptk._modositas_a_parlament_ulesen_tenyleg_jon_a_bevasalhato_szulotartas/
Most neeeeeee!!!!!
index.hu/belfold/2016/06/13/ptk._modositas_a_parlament_ulesen_tenyleg_jon_a_bevasalhato_szulotartas/
stressznélküli nyugi
Jun 13, 2016 16:53:25
Biztos megszagolta a fekete lábát.
Jun 13, 2016 16:53:25
shodikát
Jun 13, 2016 16:55:41
*még élteti a remény*
Jun 13, 2016 16:55:41
dr. Bata Gyöngyi
Jun 13, 2016 16:59:07
Ilyenkor bizony perelni kell.
Jun 13, 2016 16:59:07
RGL press
Jun 13, 2016 17:31:08
Jun 13, 2016 17:31:08
Péniszmentő
Jun 13, 2016 18:02:32

Ilyen jó a grafikája!
Jun 13, 2016 18:02:32
98 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

László Boros
épp most ·
Mielőtt okoskodnál, nem, nincs "közjegyző előtti saját kezű aláírás".
Van viszont más. Te magad ismerted el a Facebook-oldaladon, hogy tagja vagy a fórumnak. Amikor Kis Roland belinkelte a fórumot, rákérdezett, és te csak ennyit válaszoltál: "De hát én is tagja vagyok, Proland!" Erre most mondhatod, hogy csak hülyeségből írtad, de majd hetyetyézz arról is, hogy honnan tudtad, hogy K.R. gúnyneve a fórumon Proland...
Számomra az is felér egy beismerő vallomással, hogy amikor megemlítettem a fórumot az oldaladon, rögtön törölted a kommentet, engem meg letiltottál.
Magam is tudom, hogy semmit nem érnék él - szerinted - a feljelentéssel, de azt mégis, hogy belekeveredj egy ilyen ügybe, és menjen a híred, meg menjen a híre a magyarországi liberális újságírásnak, arról, hogy miféle fórumnak is a tagjai. Talán a fideszes média is felkapja az ügyet... És ti akartok kormányra kerülni? Hahaha!