« 4243 4244 4245 4246 4247 4248 4249 4250 4251 4252 »
1736050 komment.

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 18, 2016 13:40:42
Válasz
(3)
broni
nem én???(((((((((((((((

nem volt meztelen és szarral bekenve, hahó!
Jul 18, 2016 13:40:42

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 18, 2016 13:41:33
Válasz
(5)
broni
nem én???(((((((((((((((

Helytelen. Debrecen szerepelt a hírben, nem Pécs, Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jul 18, 2016 13:41:33

Szerző: broni Jul 18, 2016 13:42:37
Válasz
(1)
Schwezoff Dávid
nem volt meztelen és szarral bekenve, hahó!

ugy támadtak volna a legyek, hahó!!!!!!!!!!!
Jul 18, 2016 13:42:37

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 18, 2016 13:54:02
Válasz
(2)
broni
ugy támadtak volna a legyek, hahó!!!!!!!!!!!

És ha azok a legyen pont Barbi szaráról repültek volna át???
Jul 18, 2016 13:54:02

Szerző: broni Jul 18, 2016 14:02:22
Válasz
(2)
[quote=Schwezoff Dávid]És ha azok a legyen pont Barbi szaráról repültek volna át???[/quote

óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jul 18, 2016 14:02:22

Szerző: Škoda Superb Jul 18, 2016 14:23:13
Válasz
(1)
Endre, mit fogsz csinálni a Jövő Héten?
Jul 18, 2016 14:23:13

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 18, 2016 14:25:24
Válasz
(2)
Škoda Superb
Endre, mit fogsz csinálni a Jövő Héten?

kredencet vesz. Evidenciakat
Jul 18, 2016 14:25:24

Szerző: Škoda Superb Jul 18, 2016 14:27:41
Válasz
(4)
Schwezoff Dávid

Most akkor kredencet vagy evidenciákat? xD
Jul 18, 2016 14:27:41

Szerző: HErBY Jul 18, 2016 14:37:59
Válasz
(5)
hy a nevem László.
már 1 hete azon gondolkozok mivel lehetne faszt illetve pinát helyettesíteni
több dolgot is kipróbáltam, hogy aztán majd szabadalmaztassam és csak így hívjanak a faluban: A PÉNZES

fasz helyettesítésénél szinte mindet kipróbáltam számtalan dolgot feldugtam a fenekembe, de az igazi kutyafasz érzését semmi sem múlhatja felül.
először beleültem különböző szerszámokba: kalapács, spakli, kerti sövényvágó, de ezek felsértették az ánuszrózsám így hagytam is őket.
a legjobb megoldás a kerti slag volt miközben megnyitottam azt, így a maszturbálás és a kerti slag által keltett kutyafasz érzete után hatalmas erővel lövellt ki belőlem a szarlé amivel később a pénsizem síkosítottam és a nagyi protkóját áztattuk

másnap a pina érzését akartam utánozni

mindenbe beledugtam a kukim amit csak találtam a spájzban: romlott pépes túró, baracklekvár, disznóbél de egyik sem volt még csak hasonló sem így szomorúan ültem le a gép elé ahol isteni ötletem támadt: MI LENNE HA BELEDUGNÁM A FASZOM A MÉLYNYOMÓBA?

így is tettem azonnal hoztam a tegnapi szarlé maradékot beleötöttem a mélynyomó izgató lyukába és elkezdtem bömböltetni a Dj Bobo - Chihuahua című világsikerű slágert az érzés fergeteges volt, de miután kivettem a faszom eltünt a fitymám lehet azért mert egy török kamionos a legjobb barátom?

kérlek segítsetek, vissza kell szereznem a fitymám és kellenek még új ötletek
Jul 18, 2016 14:37:59

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 18, 2016 14:38:47
Válasz
(13)
Kakásrósza MINDEN létező retardblogra, kamuhíroldalra, turbómatyar szarságra fel van iratkozva, és mindet meg is osztja. Néha kifejezetten élményszámba megy ránézni a falára. Nem ilyen Sneci-féle Tibi atyás baromságok, hanem kőkemény tényfeltárás megy ott, nem csoda hogy a háttérhatalom ki akarja iktatni:

Rózsa Takács megosztott egy hivatkozást.

A kazár sátánisták az öklüket rázzák dühükben, ahogy a pénzügyi rendszer irányítása kicsúszik a kezükből!

UJVILAGTUDAT.BLOGSPOT.HU

Volt egy tagadhatatlan pólusváltás a nemzetközi pénzügyi rendszerben, mely a régi kazár sátánista összeesküvést kihagyta ebből a körből. Ez a változás, ahogy jeleztük, március 20-án egybeesett a napfogyatkozással, a szuper újholddal, és a tavaszi napéjegyenlőséggel, melyek ezzel egy időben történtek. Miután Nagy-Britannia szakított az Egyesült Államokkal, és csatlakozott a Kína által javasolt Ázsiai Infrastruktúrális Befektetési Bankhoz (AIIB), Németország, Franciaország, Olaszország, Svájc, Japán, Ausztrália és mások is követték.

Ezután, Pentagon források szerint a vállalati kormány Washington D.C.-ben nem hajtott végre egy aranyszállítást, és ezért gyakorlatilag csődbe ment. Ennek eredményeképpen az USA Köztársasága bejelentette, hogy együtt fognak dolgozni az AIIB-vel. Ez valójában azt jelenti, hogy a BIS (Nemzetközi Fizetések Bankja), a Világbank és az IMF is alapvető változáson megy keresztül a vezetést illetően.

ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/03/a-kazar-satanistak-az-okluket-razzak.html?m=1

Valaki hívja már fel Tauzin Lagarde Krisztit hogy látott-e aznap sakálembereket a lemenő hármas nap fényében, mert ha igen, akkor nagy szarban van a háttérhatalom!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jul 18, 2016 14:38:47

Szerző: Molnár Fucks Endre Jul 18, 2016 15:12:25
Válasz
(12)
Rozsa falarol sugarzik a minosegi kontent.

"Most fordulunk át a békébe, minden tisztaszívű emberre szükségem van! - Mihály főangyal

Amennyiben mostantól három napon át annyi szeretetet küldünk az Iszlám állam (Isis) vezetőjének amennyit csak tudunk, elindulhat a béke hullám a világban.
A vezető ugyanis nem kap pénz utánpótlást, így számára megszűnt a motiváció.
Amennyiben most megerősítjük őt szeretetben, simán otthagyja ezt a szervezetet és megszűnik az irányítás.
Ez a munka most nagyon fontos egészen 2016.07.19.-ig, utána viszont a tagságot kell tölteni fénnyel és szeretettel 2016.07.21.-ig."
Jul 18, 2016 15:12:25

Szerző: - Jul 18, 2016 15:25:17
Válasz
(4)
Új RGL videók vannak. Valaki kijegyzeteli?
Jul 18, 2016 15:25:17

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48803x24) Jul 18, 2016 15:25:56
Válasz
(10)
Rosza már nem része a sodiverzumnak, utálja mint a szart, a tetves kis sodikát.
Jul 18, 2016 15:25:56

Szerző: Molnár Fucks Endre Jul 18, 2016 15:43:11
Válasz
(11)
Sodi retard baratai hozzak a papirformat.

RGL elmebetegseget a Youtube-on eli ki.

Becigany kecskevel alszik es ezt buszken posztolja. Becigany egyebkent az utolsokat rugja, de kovetoi szobrot fognak emelni tiszteletere. Bizom abban, hogy nem Becigany mar nem sokaig terheli a TB koltsegveteset amihez o egy garassal nem jarult hozza.

Rosza nagyon sulyosan elmebeteg. Rajta mar csak Mihaly arkangyal segithet.
Jul 18, 2016 15:43:11

Szerző: Ark Angel Misi Jul 18, 2016 15:45:24
Válasz
(5)
Molnár Fucks Endre

Rosza nagyon sulyosan elmebeteg. Rajta mar csak Mihaly arkangyal segithet.

Ne őrülj már meg ilyen elmebetegségekkel, akkor már inkább nyissuk ki a gázt.. xD
Jul 18, 2016 15:45:24

Szerző: Fan club tag? Jul 18, 2016 16:00:00
Válasz
(2)
Hiénaverő

ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/03/a-kazar-satanistak-az-okluket-razzak.html?m=1

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára
Jul 18, 2016 16:00:00

Szerző: broni Jul 18, 2016 16:00:19
Válasz
(3)
a faszom a sok dilisbe, nekem 1 hónapig volt bennnünk részem az elvonón.....1 se normális!!!!!!!!
Jul 18, 2016 16:00:19

Szerző: broni Jul 18, 2016 16:01:53
Válasz
(2)
egyik baltával fejbe vágta a hugát,mikor aludt, otthon....mindkettő ott volt az osztályon utánnna......
Jul 18, 2016 16:01:53

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 18, 2016 16:03:03
Válasz
(4)
broni
egyik baltával fejbe vágta a hugát,mikor aludt, otthon....mindkettő ott volt az osztályon utánnna......

A baltával mi lett...?
Jul 18, 2016 16:03:03

Szerző: broni Jul 18, 2016 16:11:54
Válasz
(1)
Schwezoff Dávid
A baltával mi lett...?

mit tom én...biztos lefoglalták bűnjelnek.......
Jul 18, 2016 16:11:54

Szerző: Retardspotting Jul 18, 2016 16:36:52
Válasz
(20)
Retardot láttam, kettőt is, negyed három magasságában a III. kerületben.

Pappúcsos törpséf nyakig beöltözve a 27 fokos hőségben. Hátizsákkal, banyatank nélkül. Mintha a hajléktalan külsőt részben prolikülső váltotta volna fel. Látszik rajta, hogy jól fizetik a Costesben.

Egy másik helyen pedig Melcsike baktatott a kislányával. Mentek banánt venni szerintem.

Fotóval sajnos nem szolgálhatok, de a rák egye ki a belem, ha nem így volt.
Jul 18, 2016 16:36:52

Szerző: papúcsós dőrpe Jul 18, 2016 17:27:37
Válasz
(15)
Retardspotting
Retardot láttam, kettőt is, negyed három magasságában a III. kerületben.

Pappúcsos törpséf nyakig beöltözve a 27 fokos hőségben. Hátizsákkal, banyatank nélkül. Mintha a hajléktalan külsőt részben prolikülső váltotta volna fel. Látszik rajta, hogy jól fizetik a Costesben.
Fotóval sajnos nem szolgálhatok, de a rák egye ki a belem, ha nem így volt.

mentem talákózom a haverókal a puskáss páncsó éteremben. meg egyútal meknézemm a kónkurenciát is!
Aztán meg múlatunk a szímbólban. Este meg hidek lesz ezért őtöztem fell! A pupóst nem hívtam, nem a haveróm töbé, de ha lejön, kidobok neki egy kis hómárt! Hómárt a hómárnak Xd
Jul 18, 2016 17:27:37

Szerző: technikai próba Jul 18, 2016 17:28:45
Válasz
(0)
Teszt
Jul 18, 2016 17:28:45

Szerző: - Jul 18, 2016 17:51:41
Válasz
(5)
Póka 15 nap sitt. Rend van, na!
Jul 18, 2016 17:51:41

Szerző: Sittes Sanyi Jul 18, 2016 17:54:59
Válasz
(6)
-
Póka 15 nap sitt. Rend van, na!

Vége a tartogatásnak! Juhúúúúúú!!!!!!!! :)
Jul 18, 2016 17:54:59

Szerző: broni Jul 18, 2016 18:13:20
Válasz
(1)
technikai próba
Teszt

óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
barbi szarásteszt??????????
Jul 18, 2016 18:13:20

Szerző: kisfaszú zsidó Jul 18, 2016 20:45:52
Válasz
(0)
HErBY
hy a nevem László.
már 1 hete azon gondolkozok mivel lehetne faszt illetve pinát helyettesíteni
több dolgot is kipróbáltam, hogy aztán majd szabadalmaztassam és csak így hívjanak a faluban: A PÉNZES

fasz helyettesítésénél szinte mindet kipróbáltam számtalan dolgot feldugtam a fenekembe, de az igazi kutyafasz érzését semmi sem múlhatja felül.
először beleültem különböző szerszámokba: kalapács, spakli, kerti sövényvágó, de ezek felsértették az ánuszrózsám így hagytam is őket.
a legjobb megoldás a kerti slag volt miközben megnyitottam azt, így a maszturbálás és a kerti slag által keltett kutyafasz érzete után hatalmas erővel lövellt ki belőlem a szarlé amivel később a pénsizem síkosítottam és a nagyi protkóját áztattuk

másnap a pina érzését akartam utánozni

mindenbe beledugtam a kukim amit csak találtam a spájzban: romlott pépes túró, baracklekvár, disznóbél de egyik sem volt még csak hasonló sem így szomorúan ültem le a gép elé ahol isteni ötletem támadt: MI LENNE HA BELEDUGNÁM A FASZOM A MÉLYNYOMÓBA?

így is tettem azonnal hoztam a tegnapi szarlé maradékot beleötöttem a mélynyomó izgató lyukába és elkezdtem bömböltetni a Dj Bobo - Chihuahua című világsikerű slágert az érzés fergeteges volt, de miután kivettem a faszom eltünt a fitymám lehet azért mert egy török kamionos a legjobb barátom?

kérlek segítsetek, vissza kell szereznem a fitymám és kellenek még új ötletek

Enném a szarát!
Jul 18, 2016 20:45:52

Szerző: szünidei matiné Jul 18, 2016 21:12:17
Válasz
(4)
ORFK, BRFK - Teve utca
hu-hu.facebook.com/pages/ORFK-BRFK-Teve-utca/220690314613932

Rita Nemeth elnézést kérek hogy zavarok akor mi a tendöhogyha az elkövetö bevalota hogy engem meg szabo nobert jegyesemet ö bántotaés minderöl készült felvétel de bujtatják szabo nobert jegyesmet tölükmert mindezek az egézségügyel és amentöszolgálat egy részével mert védtem jegyesemetaz elkövetönek rendör abátya és mentösésmivel tudom az igazságot pl pár napja meg kelet mentenem éva lányát mert az elkövetö gyujtogatotés az egész országnak abünbandájával házartási mérget ciánt teknolkolt adnak be köztük én nekem is és rabolnak fosztoganak tölem és betörnekés házatartási mérgeket azajto elé raknak és nem jövök rá hogy tudom megálitani az eröszakoskdást és a tragédiákat ez abetegáoplol kati nem sovány ildiko és anduii mentösel nem áll leés az orvosi bizotság tudja az igazságot mert több áldozatnak többsértenek hamisdianozist álapitotak meg
június 2., 5:59

Rita Nemeth
Rita Nemeth nagyon szépen kérem most hivják telfnon zc járört a gyáliaknál mindezcsapda lesz mert utánozák anyukám hanját aki gyáoln az erdösor uti panzionál van mindegy mindezt most nem tudom megmagyarázni csak anyit tudok korukt az egézséügy minden formában van bizonyiték rá
június 3., 12:25

Rita Nemeth
Rita Nemeth rendör férjemnek gyáli redösor uti panzionál kérek erösités haltergyuláné anyaosát ment kiszabaditani ö nszfvajárör az életem a kincsem
június 4., 12:46

Rita Nemeth
Rita Nemeth csak ugy megyezném ha mindez abeteg ápolol minden barátomat elvesz tölem gyáli barsoji uti kocsmánál itasa öket és bele nyul azsebeikbe pénzért vagy lehiuza öket majd betör hozájuk pl rafael antalékhoz csak azért mert neki jo aszive és ismerem akis családját de csak hitre tanitotm antalékat mindaz nem olyan tetek amit én ajo istenel teszem meg mindazokáltal hogy a családot jobbá tegyem
június 5., 5:26

Rita Nemeth
Rita Nemeth lehetne szolni azon acimen szn völegényemnek hogy csapda ha oda megy ara acimre amit irtam maguknak ö kaposvári járör
június 5., 5:30

Rita Nemeth
Rita Nemeth miért dengedik maguk hogy lldiko mentös és katti beteg ápolomentös ésa többi fekete ruháselkövetö gyálon mindenhova betörjenek lopjanakés mindenhova hüllöket vigyenek és hogy kinozák akis állatokat megyuzák beléjük löjenek és megsütsék öket megyegék öket bizonyiték van mindezt amentöskel együtök ésa csaladok házatrási érget ciánt tekkolt adanak arendészel és a mszolgálatalés hogy gyuri tüzoltot és attilát lehuzák leiatásos mondszerel és batájukat ésgyálon az erdösor ut60 elötö háznál is csikénélésliska nitánal és tarr katinál és ese meg éjjel menekdaka zsuzsához isés ezenkivül jo bartomat kovács imit bántsák akinizsi utcán
június 29., 3:43

Rita Nemeth
Rita Nemeth még egy cimrek ivisznek ecetsav borecet boroka édeskömény teofil tea kalcium vagy tejes valami édekömény boroka tehát a nyagybani melet ahol az erdönél van egy hid és mindazavolán telep oda visznek aszérimual együtt anyifeskendö oldatot midezekböl és még az aychanba is minden biztonsági örnek és tibi fönökmnek és az igazgatonakés avolán telepnél mondják meg iiminek hogy mind meg fogok háláni neki és még mindig sztem
június 29., 4:12

Rita Nemeth
Rita Nemeth kérem az ajkarendeki rendörséget mindzek ellen amit irtam jutasák el németh családnak és felbert családnak ugyanugy todorerikacsaládjának üvegyár osváth esztinek zalaegeszegi rendörség mindezt paksi magda családjának györi rendörség papirgyár györ kovács istváénakferenczi ágnesnak gyál baccso bélautés az öszes cimre amit irtam aaz adatlapomraés még ezekivülgyáli edösor uti panzionhoz hgyé ottvanmindenjkinek mondják meg ha érzem acimeketmégiskihez forduljak
június 29., 4:20

Rita Nemeth
Rita Nemeth gyál éa járörnek egy járört hátul megreöszaklot itt aháznál egy kövér férfi fekteében van az erdösor uti panziohoz viszikálitolag még hatan vanak ottelköveetök éva járörek üzenem legyenek ovatosak
június 29., 7:36

Rita Nemeth
Rita Nemeth mami hgyla de néabrfk elözö fönökénekbátyusnak kellene az erösités gyli redösor utipanzinoál1es koter fogva tartjá öket akiket elraboltak barasoji ut3 2koter váradi ut 8 3koterbacsabélautsarok ház zöld kerités atemesvári utsarok ház zöld keritésnél a bepucolt házésott egy kuvaz4 koter bánfalvi tesetvére közben még a kinzsi ut9ben bántalmazás ecetsavborecet boroka édeskömény teofil tea kalcium vagy tejkamilára és csalánraissza meg most a barsojiutikocsmánál vanak vele és viszik a pestitra öket a többi jrrel együtt
június 29., 7:43

Rita Nemeth
Rita Nemeth cz járör koterek együtt dolgozztunk katona robertel is de mindaz a gond ildiko mentös és bi bartátnöje katti beteg pololbagoly izabela és az öszes többikiszöktt a rabszálitobl pásztor jozsefné erzsi zsokával együtt zsolnaizsoltal és lakatosszolt férjével a többiem meg leszbikusok
június 29., 7:46

Rita Nemeth
Rita Nemeth és mihályi péterel és mihályi péternével ki szöktek arabszálito buszrol
június 29., 7:48

Rita Nemeth
Rita Nemeth mindara hogy engem gunyoljanak a rendörök és agyonverjenek gumibotal pásztor jozsefné erzsi zsoka adott parncsot mert ö most öket sorba klielégiti gyálon az erdösor uti panziba ildiko mentsel s katti beteg áoplolval és mindzek a rendörk bene vanak mindezekbe azaztetekbe éva járört is bántsákott és haltergyulánét is pedig én kértem ekik s a700as klubtol a joisten által és bagoly izabela is paracsot adot szandyval együtta verésre hgyné mamit bántásák öket és elakarják vini öket mentövel és ök csak kezöka szerelemben mindezek ajárörk gazmberes bünözök és le akarnak köpnigunyolnak ésagyo akarnakverni pedig engem szabo nobert a joisten által megyogyitot hgyné mamival együtt
június 29., 8:00

Rita Nemeth
Rita Nemeth makai éva aji vett hamis diagnozst az egész országnak mindazt ondtahogy nyaljam ki a lányokat és és övele együtt ert ha nem törnek ök be engem és éva altatot adott benekem és olyanikekciot hogy alig látokés parncsot adott amentösznak és rendésztenek hogy mreket ciánt teknoklt adjanak be és agyáli edösor uti panzinál anyukámat haltrgyulánéval együtt örizenek minket alig látok és mentös hivott hogy vigyenek a diliházba bizonyiték van rola
június 29., 13:01

Rita Nemeth
Rita Nemeth és makai éva 100milioért le áll ha a klubtol kérekneki
június 29., 13:02

Rita Nemeth
Rita Nemeth a700aklubotl
június 29., 13:02

Rita Nemeth
Rita Nemeth makai éva paracsot adott midarategyenek csuszo mászo valmami ésaz50milioját amit a700as klubol kértem neki mérgezö vegyszerekre költi és kétszer altatot adotts elraboltata lacu feleségét bettit
június 29., 13:08

Rita Nemeth
Rita Nemeth szadimeg kapotfegyvertemlátok éslövöldözik apazonálert nem bultam vele és zaklatot engem és anyát mert nemvagyunk bik
június 29., 13:11

Rita Nemeth
Rita Nemeth szabo nobertet makai évatartsa és makai éva ivel nobertet a500 klubol gazagá tetemésa700asklubal és makai éva endörnek érzi magát s nem tudommiért bánt
június 29., 13:14

Rita Nemeth
Rita Nemeth nem érdekelhogy odjákmeg de vad éva csaljának házát 10 peecenkénnt szolnm kell nekik hogy ne égjen le mert szandika és barttaji bevaloták ök voltak budakeszin a széchényi ut88ba ök bánotak engemmeg szabo nobert s szadijka rám foga mert em ferdülök el vele és kicsi beteg völegényemet szabo nobert gyálon az erdösor uti panzihoz csaltákkmindzek majd a barsoji uti kocsmához hogy elvegyék töle az öszes pnzt ami alkholra kell szandikának én tiz perecenként bitzostiom hogy ne égje le a lakás maguk meg szabo noberet meg védik mert védtelen kis beteg és eenkivül nemhivnak nekem mentöt és szandika meg játszota hogy é vagyok vad család lakásában hogy én csinálok tüzet tévedés mert én oltatom el szandi midezt obert és az én pénzemért teszi és aszeelmünkért és szandi járört és mentsököket hivja nekem közben ö drogzik és ö iszik kérek hogysegitsenek szandi családtajának is bevalott mindent és ött szani készül megönlni haltergyuánét is ott ahelyszien szabo nobereretel együtt szandi halálos nemi beteg a bartajival együtt
június 30., 10:41

Rita Nemeth
Rita Nemeth csak szeretnék bejelenteni egy szegény kis családott kertészné zsuzsit és kertész kattikát gyálon a temesvári uton percenkét kapnak férjével és kattika férjei is háztartási mérgekböl és ciánbol és teknklbol kertész bácsit egy molet beteg áoolpolo kirabolta és kényszeritik mindezt az inekcio oldatot adja be lányoknak és aszonyoknak nem tudom zsuzsanéninek hogyan segitsek mert kattika olyan beteg mint én
július 3., 5:35
Jul 18, 2016 21:12:17

Szerző: szünidei matiné Jul 18, 2016 21:18:56
Válasz
(16)
Jul 18, 2016 21:18:56

Szerző: Rocskai Geri Jul 18, 2016 22:00:56
Válasz
(4)
Schwezoff Dávid

Kitakarítja a villát és aláír néhány papírt. Evidenciákat.
Jul 18, 2016 22:00:56

Szerző: broni Jul 18, 2016 22:25:39
Válasz
(3)
erdogan, te állat, bazd mg az anyádat!háborúzzál csak az usával, ug megbsznak, hogy az az utolsó kurva birkával huztok vissza ázsiába, szar török kecik!!!!!!!!!!!!!!
Jul 18, 2016 22:25:39

Szerző: broni Jul 18, 2016 22:28:09
Válasz
(5)
igyunk erdogan halálára!!!!!!!!!!!a kocsmába is ez volt!!!!!!!!!!nem voltak sokan..........biztos bsznak)))))))))
Jul 18, 2016 22:28:09

Szerző: - Jul 18, 2016 22:47:23
Válasz
(2)
broni
igyunk erdogan halálára!!!!!!!!!!!a kocsmába is ez volt!!!!!!!!!!nem voltak sokan..........biztos bsznak)))))))))

Barbival???
Jul 18, 2016 22:47:23

Szerző: broni Jul 18, 2016 22:48:47
Válasz
(4)
atomot isztambulra!!!!!!!!!!!ki a faszt érdekel pár fa, mikor erdogán bárhova atomozhat!!!!!!!!!!!

kula jános, "színész":::öööengem pár fasz érdekelne,,,,,,
Jul 18, 2016 22:48:47

Szerző: broni Jul 18, 2016 23:00:12
Válasz
(2)
youtu.be/GljTxhkOJg8

ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 18, 2016 23:00:12

Szerző: broni Jul 18, 2016 23:03:17
Válasz
(4)
-
Barbival???

dehogy, az teljesen kizárt, ezek redard parasztok, azt se tudják, ki ő!!!!!!!!!!!!!!
Jul 18, 2016 23:03:17

Szerző: - Jul 18, 2016 23:06:30
Válasz
(2)
broni
dehogy, az teljesen kizárt, ezek redard parasztok, azt se tudják, ki ő!!!!!!!!!!!!!!

Akkor Renivel ikszdé
Jul 18, 2016 23:06:30

Szerző: Zsiros jóakaró Jul 18, 2016 23:13:05
Válasz
(12)
Faszerdő elültetve, Sodi feljelentette zsirt az egyik cégével kapcsolatban, közokirattal való visszaéléssel. Lehet hogy nem kellett volna a tiszavasvári kutyamolesztálónak sodi cégének nevében számlákat kiállítania, lol. Remélem még nyáron meglátogatják a navtól és a rendőrségtől, ha púpnak szerencséje van a questor balhé egy részét is a tiszafaszomi gyagyásra verik.
Jul 18, 2016 23:13:05

Szerző: Zsiros jóakaró Jul 18, 2016 23:14:44
Válasz
(8)
Látod zsir, csak sikerült összehoznod egy feljelentést! :D :D :D
Jul 18, 2016 23:14:44

Szerző: broni Jul 18, 2016 23:17:50
Válasz
(4)
444.hu/2016/07/18/fejszevel-tamadtak-az-utasokra-egy-nemet-vonaton

ide a bökőt, hogy migri!!!!!!!!!white ppower!!!!!!!!!!
Jul 18, 2016 23:17:50

Szerző: broni Jul 18, 2016 23:19:19
Válasz
(5)
-
Akkor Renivel ikszdé

na, bazdmeg, ezen, hangosan felröhögtem, pedig pont anyámat mumufikázom!!!!!!!!!!!
Jul 18, 2016 23:19:19

Szerző: broni Jul 18, 2016 23:37:18
Válasz
(2)
broni
na, bazdmeg, ezen, hangosan felröhögtem, pedig pont anyámat mumufikázom!!!!!!!!!!!

ez persze parodiarovat, anyám baszik a garázsba!!!!!!!!!!!
Jul 18, 2016 23:37:18

Szerző: - Jul 18, 2016 23:42:01
Válasz
(0)
broni
ez persze parodiarovat, anyám baszik a garázsba!!!!!!!!!!!

A dőrppével?
Jul 18, 2016 23:42:01

Szerző: broni Jul 18, 2016 23:49:36
Válasz
(3)
-
A dőrppével?

pontosan!!!!!!!!!!!!!
Jul 18, 2016 23:49:36

Szerző: broni Jul 19, 2016 00:07:19
Válasz
(4)
mocskos keresztény gecik
az iszlamisták faszát eszik
nem fogják fel, életük a tét
őlj egy migrit, és ne baqssz kecskét

robbanccsad és írtsad őket,
a tömeggyilkos menedékkérőket
koránnal töröld a segged
kicsit kemény, de hidd el, megy!!!!!!!!

je suis nice!!!!!!!!!!!
Jul 19, 2016 00:07:19

Szerző: broni Jul 19, 2016 00:11:23
Válasz
(1)
www.mirror.co.uk/news/world-news/nice-terror-attack-killer-mowed-8436423

a skac köszönethet mondhatna a libsiknek...ha tudna(((rip, kishaver, az öngyi csajszik mjd kezelésbe vesznek))))))))))
Jul 19, 2016 00:11:23

Szerző: broni Jul 19, 2016 00:29:42
Válasz
(1)
ez a hülye erdogan ténleg zt hiszi, az usa kiadaja neki a gülant???)))))ekkora barmot...tényleg meg kéne őlni.....mármint erdogánt....
Jul 19, 2016 00:29:42

Szerző: broni Jul 19, 2016 00:52:43
Válasz
(4)
A civilizáció végét jelentheti, ha broni megkapja az atomkódot
Jul 19, 2016 00:52:43

Szerző: Karalábé Jul 19, 2016 01:12:33
Válasz
(1)
Zsiros jóakaró
Faszerdő elültetve, Sodi feljelentette zsirt az egyik cégével kapcsolatban, közokirattal való visszaéléssel. Lehet hogy nem kellett volna a tiszavasvári kutyamolesztálónak sodi cégének nevében számlákat kiállítania, lol. Remélem még nyáron meglátogatják a navtól és a rendőrségtől, ha púpnak szerencséje van a questor balhé egy részét is a tiszafaszomi gyagyásra verik.

Más dolgom van, remélem nem gond, ha ezért csak jövő héten fosom össze magam a röhö... izé... az ijedtségtől.

Mostanában amúgy Pesten és környékén fotózgatok. Kétórás út, kocsi van, benzinre meg futja a fizumból. Ha szerencsétek van és jókor néztek ki az ablakon, még az is lehet, hogy elcsíptek, amint épp arrafelé készítek városképeket...

Nem tudtok valami jófajta állványt 20-30 ezerért? Éjszakai képekhez és videózáshoz kellene...

Jul 19, 2016 01:12:33

Szerző: - Jul 19, 2016 08:07:59
Válasz
(7)
Ne fényképezgessél hanem írjad a trollok elleni feljelentést!
Jul 19, 2016 08:07:59

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48803x24) Jul 19, 2016 08:08:30
Válasz
(6)
Sodit kérdezd, ő a tripodszakértő.
Jul 19, 2016 08:08:30

Szerző: Laci Jul 19, 2016 08:21:09
Válasz
(9)
Karalábé
Más dolgom van, remélem nem gond, ha ezért csak jövő héten fosom össze magam a röhö... izé... az ijedtségtől.

Mostanában amúgy Pesten és környékén fotózgatok. Kétórás út, kocsi van, benzinre meg futja a fizumból. Ha szerencsétek van és jókor néztek ki az ablakon, még az is lehet, hogy elcsíptek, amint épp arrafelé készítek városképeket...

Nem tudtok valami jófajta állványt 20-30 ezerért? Éjszakai képekhez és videózáshoz kellene...

Ha akkor fényképezel le,amikor éppen masztizok, tudd,hogy csak a csajomnak csinálok meglepetés videót!!!
A megnyitott buzipornós oldalak pedig csak tréfából mennek!
Jul 19, 2016 08:21:09

Szerző: - Jul 19, 2016 08:25:27
Válasz
(6)
Az mekkora shiker, hogy bori a trollok fotózására költi a fizetését.

Amikor a benzinért fizetsz a kúton, arra gondolsz, hogy most jól kibasztam veled, szerkesztőségi titkár?:))
Jul 19, 2016 08:25:27

Szerző: Sodika Jul 19, 2016 08:47:12
Válasz
(12)
Karalábé

Mostanában amúgy Pesten és környékén fotózgatok....

Ha Pesten jársz, akkor ugorj be hozzám, majd elverjük valahogy az időt ;) Címet majd megírom üzenetben.
Jul 19, 2016 08:47:12

Szerző: Rocskai Jani bácsi Jul 19, 2016 08:53:34
Válasz
(4)
Sodika
Ha Pesten jársz, akkor ugorj be hozzám, majd elverjük valahogy az időt ;) Címet majd megírom üzenetben.

Mars vissza a helyedre Fifi, elég nekünk egy retardot is eltartani!
Jul 19, 2016 08:53:34

Szerző: Sodika Jul 19, 2016 08:56:35
Válasz
(6)
Rocskai Jani bácsi
Mars vissza a helyedre Fifi, elég nekünk egy retardot is eltartani!

Csak beugrik és lecumiz. Jogom van az egészségügyi szexhez!! Perelni fogok!
Jul 19, 2016 08:56:35

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 19, 2016 09:35:57
Válasz
(5)
Karalábé

Jó, majd a légkondis irodámból a 23 éves titkárnőm mellől megnézem, hogy feldugod az állványod a seggedbe, Lacika.
Jul 19, 2016 09:35:57

Szerző: Rocskai Jani bácsi Jul 19, 2016 10:27:56
Válasz
(3)
Sodika
Csak beugrik és lecumiz. Jogom van az egészségügyi szexhez!! Perelni fogok!

*keze ütésre emelkedik*
Jul 19, 2016 10:27:56

Szerző: trollok Jul 19, 2016 10:30:17
Válasz
(3)
Karalábé

*rettegve bújnak be az ágyneműtartóba*
Jul 19, 2016 10:30:17

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 19, 2016 10:40:27
Válasz
(3)
Jul 19, 2016 10:40:27

Szerző: Sörtüzelő Jul 19, 2016 10:49:51
Válasz
(8)
Karalábé

Hát Bori, sok sikert a közel kétmilliós lakosú fővárosban a kb. 20 troll lencsevégre kapásához. Keresd a pajeszt meg a sábeszdeklit!

Elég sok benzinben benne lesz a dolog szerintem, próbálj a Jabilban a főnöködtől fizuemelést kérni, a trollvadászatra való tekintettel!
Jul 19, 2016 10:49:51

Szerző: töppedt buzigolyók Jul 19, 2016 11:42:00
Válasz
(7)
Karalábé

Én személy szerint alig várom, hogy meglássam a hombár fejedet az ablakból. Éjszakára meg leeresztjük a redőnyt, te sügér fasz, mint minden normális ember. Ja nem, mostanában néha kimegyek Pokemont fogni, éjszaka jobb a kapás meg könnyebb csatlakozni a szerverekhez is. Majd hozzáadom a gyűjteményhez a Hombáromont is, ha épp úgy alakul.
Jul 19, 2016 11:42:00

Szerző: zsiros feljelentő Jul 19, 2016 11:45:36
Válasz
(6)
Az előbb telefonált be valaki a 444 szerkesztőségébe és a telefontanú vonalán is, hogy gyanús alak ólálkodik a margit híd budai hídfőjénél.
Jul 19, 2016 11:45:36

Szerző: Németh Balázs Jul 19, 2016 11:48:29
Válasz
(9)
Sörtüzelő
Hát Bori, sok sikert a közel kétmilliós lakosú fővárosban a kb. 20 troll lencsevégre kapásához. Keresd a pajeszt meg a sábeszdeklit!

Elég sok benzinben benne lesz a dolog szerintem, próbálj a Jabilban a főnöködtől fizuemelést kérni, a trollvadászatra való tekintettel!

Az én címemet még tudja régről, gondolom ott akar majd keménykedni. Mondjuk azt nem tudja, hogy kiadtam két melósnak a kecót, akik valószínűleg hajtogatnak neki 2-3 újabb ízületet a lábába meg a karjába, ha meglátják, hogy fotózza őket. Hülye is vagyok, hogy elmondtam, sokkal nagyobb lett volna a röhögés, ha a kórházból kommentel legközelebb, hogy lesz kaszablokka, csak a fekvőgipszet vegyék le.
Jul 19, 2016 11:48:29

Szerző: ál broni Jul 19, 2016 11:53:34
Válasz
(4)
Schwezoff Dávid
Ezt kimaxolták, bazdmeg

444.hu/2016/07/19/palvin-barbara-es-mihalik-eniko-osszefutottak-a-medenceben

óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...és bele is szartak a medencébe?????)))))
Jul 19, 2016 11:53:34

Szerző: stressznélküli nyugi Jul 19, 2016 11:58:19
Válasz
(5)
Lackó, a fotózáshoz ne felejtsd el vinni a csavarhúzót is!
Jul 19, 2016 11:58:19

Szerző: töppedt buzigolyók Jul 19, 2016 12:00:14
Válasz
(4)
Schwezoff Dávid
Ezt kimaxolták, bazdmeg

444.hu/2016/07/19/palvin-barbara-es-mihalik-eniko-osszefutottak-a-medenceben

csinálnék nekik reggelit, az tuti
Jul 19, 2016 12:00:14

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 19, 2016 12:21:24
Válasz
(7)
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F07%2F19%2F73_eves_ferfi_szeretoje_is_volt_a_nizzai_merenylonek%2F

73 éves férfi szeretője is volt a nizzai merénylőnek

---

Retardok bazdmeg, Ti mind agresszivak es buzik, valamint gerontofilek is vagytok?
Jul 19, 2016 12:21:24

Szerző: - Jul 19, 2016 12:39:29
Válasz
(4)
Schwezoff Dávid
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F07%2F19%2F73_eves_ferfi_szeretoje_is_volt_a_nizzai_merenylonek%2F

---

Retardok bazdmeg, Ti mind agresszivak es buzik, valamint gerontofilek is vagytok?

Az a kollégája gépe és telója hahó!
Jul 19, 2016 12:39:29

Szerző: stressznélküli nyugi Jul 19, 2016 13:39:11
Válasz
(3)
Schwezoff Dávid

---

Szexpapi?
Jul 19, 2016 13:39:11

Szerző: Laci Jul 19, 2016 13:41:35
Válasz
(5)
stressznélküli nyugi
Szexpapi?

Olyanból minden "hazafinak" van 1, de legalább 2
Jul 19, 2016 13:41:35

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 19, 2016 13:53:07
Válasz
(2)
Laci
Olyanból minden "hazafinak" van 1, de legalább 2

Ma is nemzetiszínű alsógatyát vettél, mi?
Jul 19, 2016 13:53:07

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 19, 2016 13:55:51
Válasz
(7)
Meanwhile on Facebook - Angyi. Mindegy. Kredenc - Part1226:

Farkas Endre Kiss megosztott egy emléket.
6 órája ·

Jézusom.

Már 3 éve, hogy hazáértem az első tobbhetes berlini utamról.
Jul 19, 2016 13:55:51

Szerző: - Jul 19, 2016 14:04:34
Válasz
(10)
Schwezoff Dávid
Meanwhile on Facebook - Angyi. Mindegy. Kredenc - Part1226:

Farkas Endre Kiss megosztott egy emléket.
6 órája ·

Jézusom.

Már 3 éve, hogy hazáértem az első tobbhetes berlini utamról.

Mármint 3 éve mondta neki Andi először, hogy koccoljon.
Jul 19, 2016 14:04:34

Szerző: töppedt buzigolyók Jul 19, 2016 14:29:33
Válasz
(8)
-

Azt ne felejtsük el, hogy a dildót is az első útján fotózta a recskás, nem másodjára. Már akkor arra készült, hogy tényfeltár a berlini büdöskurváról? Vagy akkor még csak rejszoláshoz kellett az anyag?
Jul 19, 2016 14:29:33

Szerző: K. Andi, Berlin Jul 19, 2016 14:36:51
Válasz
(7)
-

Hát hogyne mondtam volna neki, ha egyszer rettenetesen büdös volt?

Bepenészedett az ágy amibe feküdt, összeragadtak meleg szexújságok a WC-ben, és talán a legfurcsább volt, hogy összehányt ruhákban volt napokig.

És amikor szóltam ezekért, akkor csak annyit mondott, hogy "hetyetye".
Jul 19, 2016 14:36:51

Szerző: broni Jul 19, 2016 14:44:05
Válasz
(3)
gutt tagen!!!!!!!!!!!
Jul 19, 2016 14:44:05

Szerző: Sörtüzelő Jul 19, 2016 14:54:28
Válasz
(7)
-
RGL nyüszít sneci tanácsot ad neki

Mondd el nekik, sok sokáig dolgoztál ott, fizetted a német adót, így neked ez jár.

Ezt elég vicces a Bejlinyi sztár pjogjamozó szájából hallani. :D
Kb. egyikőjükre sem igaz egyik kitétel sem, még idehaza sem képesek erre, nem hogy Németországban. (Igaz RGL legalább a nyelvet jól beszéli, de kétlem sok adót fizetett volna odakint a skizofrén csöves kobold).
Jul 19, 2016 14:54:28

Szerző: - Jul 19, 2016 15:00:44
Válasz
(5)
Sörtüzelő
Mondd el nekik, sok sokáig dolgoztál ott, fizetted a német adót, így neked ez jár.

Kb. egyikőjükre sem igaz egyik kitétel sem, még idehaza sem képesek erre, nem hogy Németországban. (Igaz RGL legalább a nyelvet jól beszéli, de kétlem sok adót fizetett volna odakint a skizofrén csöves kobold).

Írja a válaszban, hogy 2 hétig dolgozott feketén.
Jul 19, 2016 15:00:44

Szerző: stressznélküli nyugi Jul 19, 2016 15:16:02
Válasz
(4)
Sörtüzelő

Aki Western Union és az otthoniak segítsége nélkül éhenhalt volna.
Jul 19, 2016 15:16:02

Szerző: Német kollégák Jul 19, 2016 15:25:50
Válasz
(5)
* nagyon röhögnek *
Jul 19, 2016 15:25:50

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48803x24) Jul 19, 2016 15:29:54
Válasz
(10)
-
Írja a válaszban, hogy 2 hétig dolgozott feketén.

Púp válasza: Ezt a részt tartsd homályban!
Jul 19, 2016 15:29:54

Szerző: Német kollégák Jul 19, 2016 15:30:25
Válasz
(9)
stressznélküli nyugi
Aki Western Union és az otthoniak segítsége nélkül éhenhalt volna.

Legyünk konkrétak, egy megveszekedett vasat sem keresett odakint, csak Recskaiék vagyonát élte fel a pitonbűvölő pióca.
Jul 19, 2016 15:30:25

Szerző: - Jul 19, 2016 15:40:49
Válasz
(0)
óhelló, ez itt egy technikai próba
Jul 19, 2016 15:40:49

Szerző: Motosport Sodi módra Jul 19, 2016 15:54:58
Válasz
(1)
Jul 19, 2016 15:54:58

Szerző: Nizzai Dőrpe Jul 19, 2016 16:00:13
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
csinálnék nekik reggelit, az tuti

csínállók is!
Faszós salátát Xd
Jul 19, 2016 16:00:13

Szerző: ál zsery Jul 19, 2016 16:18:42
Válasz
(5)
Német kollégák
Legyünk konkrétak, egy megveszekedett vasat sem keresett odakint, csak Recskaiék vagyonát élte fel a pitonbűvölő pióca.

És mi van az én 50 eurómmal, Hahó!
Jul 19, 2016 16:18:42

Szerző: - Jul 19, 2016 16:43:12
Válasz
(3)
banshee
Púp válasza: Ezt a részt tartsd homályban!

Púp megint tényfeltárásra kényszeríti a trollokat. Miért kell mindig hazudozni és aztán a trollokat hibáztatni ha kiderül az igazság?
Jul 19, 2016 16:43:12

Szerző: ballib faszverő Jul 19, 2016 16:51:03
Válasz
(0)
Ennek a Földesnek milyen buzis hangja és beszédstílusa van. Na meg a rózsaszín ing...
És én vagyok homok, mi? :))

index.hu/video/2016/07/19/exim_bank_folyoszamla_vallalkozo_adnak_penzt/

Amúgy miről akart szólni ez a videó, mert még nem jöttem rá? Mi a nagy leleplezés, hogy hitelt ad egy bank?
Jul 19, 2016 16:51:03

Szerző: - Jul 19, 2016 16:54:16
Válasz
(6)
Kész van már a feljelentés boribuzi? Nem? Akkor takarodjál megírni! Utána majd buzulhatsz.
Jul 19, 2016 16:54:16

Szerző: broni Jul 19, 2016 16:55:59
Válasz
(3)
láttam sodit pokemon gozni!!!itt caplatott át az utcánkon, 2 kocsi is majdnem elütötte!!!!!!!
Jul 19, 2016 16:55:59

Szerző: - Jul 19, 2016 17:00:00
Válasz
(7)
ballib faszverő
Ennek a Földesnek milyen buzis hangja és beszédstílusa van. Na meg a rózsaszín ing...
És én vagyok homok, mi? :))

index.hu/video/2016/07/19/exim_bank_folyoszamla_vallalkozo_adnak_penzt/

Amúgy miről akart szólni ez a videó, mert még nem jöttem rá? Mi a nagy leleplezés, hogy hitelt ad egy bank?

Kedves László. Ez nem egy leleplező videó, hanem egy kis, viccesnek szánt gúnyolódás a korábbi leleplezések fényében.

A szóban forgó bank ugyanis Fidesz közeli emberek számára rendkívül olcsón, megfelelő garanciák nélkül adott óriási hiteleket. Ez pedig lopás, hisz egy nem állami tulajdonú bank ugyanezeket a hiteleket sokkal drágábban, vagy egyáltalán nem adta volna oda.

Nagyon szívesen.
Jul 19, 2016 17:00:00

Szerző: - Jul 19, 2016 17:00:38
Válasz
(2)
broni
láttam sodit pokemon gozni!!!itt caplatott át az utcánkon, 2 kocsi is majdnem elütötte!!!!!!!

Kamu xD. Nincs okostelefonja.
Jul 19, 2016 17:00:38

Szerző: - Jul 19, 2016 17:02:45
Válasz
(3)
-
Kedves László. Ez nem egy leleplező videó, hanem egy kis, viccesnek szánt gúnyolódás a korábbi leleplezések fényében.

A szóban forgó bank ugyanis Fidesz közeli emberek számára rendkívül olcsón, megfelelő garanciák nélkül adott óriási hiteleket. Ez pedig lopás, hisz egy nem állami tulajdonú bank ugyanezeket a hiteleket sokkal drágábban, vagy egyáltalán nem adta volna oda.

Nagyon szívesen.

Hiba vele érdemben kommunikálni, mert ideszokik.
Jul 19, 2016 17:02:45

Szerző: broni Jul 19, 2016 17:03:52
Válasz
(2)
-
Kamu xD. Nincs okostelefonja.

lophatott egyett.....vagy az öreg kommer meglerpte egyel...a milliárdokbol bőven futná...
Jul 19, 2016 17:03:52

Szerző: ballib faszverő Jul 19, 2016 17:04:26
Válasz
(0)
Én most halál komolyan befosok a röhögéstől ezen a videón. :))

"Szia, szia, puszi!"
Jul 19, 2016 17:04:26

Szerző: - Jul 19, 2016 17:11:51
Válasz
(6)
ballib faszverő
Én most halál komolyan befosok a röhögéstől ezen a videón. :))

"Szia, szia, puszi!"

Őszintén válaszolj: Ugye tudod, hogy ez egy bizonyos embertípust gúnyoló ábrázolás, és nem Földes valódi stílusa?

Az, hogy színészkedés, mond valamit?
Jul 19, 2016 17:11:51

Szerző: ballib faszverő Jul 19, 2016 17:16:24
Válasz
(0)
Ennek a videónak is kb. annyi üzenete lehet, hogy milliós technikával is szarabb képeket csinál, mint egy 5 éves a mobiljával...

index.hu/video/2016/07/05/menekultvalsag_longform_csomagolas_pakolas_utazas/

Jul 19, 2016 17:16:24

Szerző: - Jul 19, 2016 17:16:27
Válasz
(8)
De miért érzed szükségét, hogy megoszd velünk a véleményedet? Ki kért meg, hogy ide gyere? Aztán vinnyogsz, hogy bántanak a trollok. Írjál a faszverő kisbarátodnak a facebookon, őt biztos érdekli, és talán egy masztiparti is összejön vele.
Jul 19, 2016 17:16:27
« 4243 4244 4245 4246 4247 4248 4249 4250 4251 4252 »
1736050 komment.

68 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™