Fotelrocker_Presszócigány
Jun 24, 2012 23:59:04
várjál miután a lakásban az öregasszony hűtőjét meg ágyát tettétek az ajtó elé, a falazáshoz remélem nem a házból veszitek ki a téglát!!
Jun 24, 2012 23:59:04
Kóser Szalonna
Jun 25, 2012 00:00:26
De Sodi, ha az udvart véditek akkor hallani fogjátok a figyelmeztetés, amire neked le KELL bontanod a falat, elvégre erre szavadat adtad.
És mi lesz, ha létrás ostrommal próbálkoznak a kerítésen? Lelökdösitek őket, meg rájuk öntitek a Bodripörköltet?
És mi lesz, ha létrás ostrommal próbálkoznak a kerítésen? Lelökdösitek őket, meg rájuk öntitek a Bodripörköltet?
Jun 25, 2012 00:00:26
sodika
Jun 25, 2012 00:01:11
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>várjál miután a lakásban az öregasszony hűtőjét meg ágyát tettétek az ajtó elé, a falazáshoz remélem nem a házból veszitek ki a téglát!!</div>
Nem tudom.
Tudod, a Búza utca óta mi a jelszó.
Már úgysem az övé. :DDDD
(most persze csak viccelek)
Nem tudom.
(most persze csak viccelek)
Jun 25, 2012 00:01:11
Hitvány Patkány
Jun 25, 2012 00:01:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Üveges szemek</div>Az ablakot is befalazzátok? Vagy ott nem ér bejönni a rohamrendőrnek</div>
Szerintem nem a ház lesz védve, hanem a kert.
Elvileg az utca felőli rész lezárása után a hátsó szomszéd irányából még támadhatnának, de amennyire értem, valami olyasmi a taktika, hogy azt nem merik megtenni a rendőrök, mert az a részükről magánlaksértés lenne.</div>
Létrát használni ér?
Ha a hátsó szomszéd egyszerűen átengedi a rendőröket az ér?
Elvileg az utca felőli rész lezárása után a hátsó szomszéd irányából még támadhatnának, de amennyire értem, valami olyasmi a taktika, hogy azt nem merik megtenni a rendőrök, mert az a részükről magánlaksértés lenne.</div>
Létrát használni ér?
Ha a hátsó szomszéd egyszerűen átengedi a rendőröket az ér?
Jun 25, 2012 00:01:29
Jun 25, 2012 00:01:44
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>De Sodi, ha az udvart véditek akkor hallani fogjátok a figyelmeztetés, amire neked le KELL bontanod a falat, elvégre erre szavadat adtad.
</div>
remélem látszódik majd a közvetítésen amikor béla keményen állon pattintja xDDD
</div>
remélem látszódik majd a közvetítésen amikor béla keményen állon pattintja xDDD
Jun 25, 2012 00:01:44
sodika
Jun 25, 2012 00:02:38
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
És mi lesz, ha létrás ostrommal próbálkoznak a kerítésen? Lelökdösitek őket, meg rájuk öntitek a Bodripörköltet?</div>
Az erőszak lenne.
Bűncselekményt mindenki igyekszik elkerülni.
Minden bűncselekményt.
És mi lesz, ha létrás ostrommal próbálkoznak a kerítésen? Lelökdösitek őket, meg rájuk öntitek a Bodripörköltet?</div>
Az erőszak lenne.
Bűncselekményt mindenki igyekszik elkerülni.
Minden bűncselekményt.
Jun 25, 2012 00:02:38
Aaron Cute őrezred
Jun 25, 2012 00:02:57
Behatolás hátulról, háromra!
Jun 25, 2012 00:02:57
Jun 25, 2012 00:03:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
(most persze csak viccelek)</div>
azt gondoltam, csak érced a téglát, kötőanyagot ki állja? mert te egy fillért se teszel bele az biztos..
(most persze csak viccelek)</div>
azt gondoltam, csak érced a téglát, kötőanyagot ki állja? mert te egy fillért se teszel bele az biztos..
Jun 25, 2012 00:03:14
Ószövetségi Düh
Jun 25, 2012 00:04:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Üveges szemek</div>Az ablakot is befalazzátok? Vagy ott nem ér bejönni a rohamrendőrnek</div>
Buta púp, a szomszéd simán átengedi őket.
Vagy műveleti területté nyilvánítják a szomszédos telket, ti meg majd pampoghattok utólag a bíróságon, hogy nem volt jogszerű. Egy dologban biztos lehetsz: a zsaruk sem hülyék, és holnap szopni fogtok, a kilakoltatás pedig rendben lezajlik.
Buta púp, a szomszéd simán átengedi őket.
Vagy műveleti területté nyilvánítják a szomszédos telket, ti meg majd pampoghattok utólag a bíróságon, hogy nem volt jogszerű. Egy dologban biztos lehetsz: a zsaruk sem hülyék, és holnap szopni fogtok, a kilakoltatás pedig rendben lezajlik.
Jun 25, 2012 00:04:38
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 25, 2012 00:06:42
Én eleve azt nem értem, hogy hogyan akarjá úgy védeni a kerítést, hogy ott a rendőrök nem mennek be????
Jun 25, 2012 00:06:42
sodika
Jun 25, 2012 00:09:03
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Én eleve azt nem értem, hogy hogyan akarjá úgy védeni a kerítést, hogy ott a rendőrök nem mennek be????</div>
Én sem. De NAGYON magabiztosnak tűnik.
És azt mondja, nagyon meg fogok lepődni.
És hogy ilyet még nem láttam.
Én is csak ennyit tudok.
Én is csak ennyit tudok.
Jun 25, 2012 00:09:03
Ószövetségi Düh
Jun 25, 2012 00:10:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Én eleve azt nem értem, hogy hogyan akarjá úgy védeni a kerítést, hogy ott a rendőrök nem mennek be????</div>
Én is csak ennyit tudok.</div>
Na és. Te is mindig akkor kapod a legnagyobb trollfaszt a szádba, amikor a legmagabiztosabb vagy.
Na és. Te is mindig akkor kapod a legnagyobb trollfaszt a szádba, amikor a legmagabiztosabb vagy.
Jun 25, 2012 00:10:28
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 25, 2012 00:10:36
De komolyan, mire számítasz, hogy hazamennek a rendőrök?
Jun 25, 2012 00:10:36
Hitvány Patkány
Jun 25, 2012 00:12:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Én eleve azt nem értem, hogy hogyan akarjá úgy védeni a kerítést, hogy ott a rendőrök nem mennek be????</div>
Szerintem meg ő fog meglepődni, amikor majd elröhögöd magad és fölényesen odakiáltasz nekik, hogy: EZ NEKTEK FASZERDŐ ?!
Szerintem meg ő fog meglepődni, amikor majd elröhögöd magad és fölényesen odakiáltasz nekik, hogy: EZ NEKTEK FASZERDŐ ?!
Jun 25, 2012 00:12:49
BRFK Kilakoltatási Osztál
Jun 25, 2012 00:14:06
Köszönjük a körülményekhez képest részletes tájékoztatást, Kiss úr! Biztosítom róla, hogy a hatóságokat segítő szándékát figyelembe fogjuk venni a vádemelés(ek)nél.
Köszönjük a körülményekhez képest részletes tájékoztatást, Kiss úr! Biztosítom róla, hogy a hatóságokat segítő szándékát figyelembe fogjuk venni a vádemelés(ek)nél.
Jun 25, 2012 00:14:06
sodika
Jun 25, 2012 00:14:28
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>De komolyan, mire számítasz, hogy hazamennek a rendőrök?</div>
Akármi van, megint lehet fasza csatajeleneteket rögzíteni. Ennyi biztos. 2006 óta olyan kevés kivételtől eltekintve csak focimeccsek után van, hogy városi csata alakul ki, és én nem vagyok ott. :D
Akármi van, megint lehet fasza csatajeleneteket rögzíteni. Ennyi biztos. 2006 óta olyan kevés kivételtől eltekintve csak focimeccsek után van, hogy városi csata alakul ki, és én nem vagyok ott. :D
Jun 25, 2012 00:14:28
Barna bácsi
Jun 25, 2012 00:15:23
egyszerű ez, mint a pofon, gyerekek: áram a keritésbe, mindjárt nem jön a betolakodó
Jun 25, 2012 00:15:23
Csak egy olvasó
Jun 25, 2012 00:15:48
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Én eleve azt nem értem, hogy hogyan akarjá úgy védeni a kerítést, hogy ott a rendőrök nem mennek be????</div>
Lehet, hogy találtak egy igazzy magyar táltost (mégiscsak Koppány csoportról van szó), aki egy óra alatt elkészíti az ősi magyar rendőrtávoltartó varázskört a telek körül (ezért nem lehet majd ki-be járkálni, nehogy megtörjék). Ez elég meglepő módszer lenne és tényleg nem lehetett eddig ilyet látni. Eredményesség szempontjából meg hajszál pontosan annyit érne, mint bármi más, azaz semmit, a rendőrök be fognak menni.
Lehet, hogy találtak egy igazzy magyar táltost (mégiscsak Koppány csoportról van szó), aki egy óra alatt elkészíti az ősi magyar rendőrtávoltartó varázskört a telek körül (ezért nem lehet majd ki-be járkálni, nehogy megtörjék). Ez elég meglepő módszer lenne és tényleg nem lehetett eddig ilyet látni. Eredményesség szempontjából meg hajszál pontosan annyit érne, mint bármi más, azaz semmit, a rendőrök be fognak menni.
Jun 25, 2012 00:15:48
Jun 25, 2012 00:16:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Akármi van, megint lehet fasza csatajeleneteket rögzíteni. Ennyi biztos. 2006 óta olyan kevés kivételtől eltekintve csak focimeccsek után van, hogy városi csata alakul ki, és én nem vagyok ott. :D</div>
de te most erre vered a faszodat vagy mi ez a szórakozásod? tényleg mire jó ez? egy 30éves csecsemő hasonszőrű társaival értelmetlen faszságra bassza el a tisztességes adófizetők pénzét..
Akármi van, megint lehet fasza csatajeleneteket rögzíteni. Ennyi biztos. 2006 óta olyan kevés kivételtől eltekintve csak focimeccsek után van, hogy városi csata alakul ki, és én nem vagyok ott. :D</div>
de te most erre vered a faszodat vagy mi ez a szórakozásod? tényleg mire jó ez? egy 30éves csecsemő hasonszőrű társaival értelmetlen faszságra bassza el a tisztességes adófizetők pénzét..
Jun 25, 2012 00:16:51
Visitor
Jun 25, 2012 00:17:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Akármi van, megint lehet fasza csatajeleneteket rögzíteni. Ennyi biztos. 2006 óta olyan kevés kivételtől eltekintve csak focimeccsek után van, hogy városi csata alakul ki, és én nem vagyok ott. :D</div>
Szíriában egy ideje bármikor lenne lehetőséged csatajelenetek rögzítésére. Kimész forgatni, ha összedobjuk az útiköltséged, Sneci?
Szíriában egy ideje bármikor lenne lehetőséged csatajelenetek rögzítésére. Kimész forgatni, ha összedobjuk az útiköltséged, Sneci?
Jun 25, 2012 00:17:09
sodika
Jun 25, 2012 00:17:11
Ha már egyszer az ÁVÓ kifizeti az egész felesleges cirkuszt, csak hogy az IMF elégedett legyen, akkor legyen már feldolgozva az ingyenműsor.
Ha az ÁVÓnak nem lenne mániája, hogy magánlakásokat ostromol meg, uncsi uborkaszezon lenne.
Ha az ÁVÓnak nem lenne mániája, hogy magánlakásokat ostromol meg, uncsi uborkaszezon lenne.
Jun 25, 2012 00:17:11
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 25, 2012 00:17:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>De komolyan, mire számítasz, hogy hazamennek a rendőrök?</div>
A független közíró mintapéldája vagy.
A független közíró mintapéldája vagy.
Jun 25, 2012 00:17:45
Ószövetségi Düh
Jun 25, 2012 00:18:52
Lehet, hogy Béla arra gondolt, hogy egy PB-palackkal holdutazásra küldi az összes kappányt és a házat is, de te csak menjél közvetíteni :)
Lehet, hogy Béla arra gondolt, hogy egy PB-palackkal holdutazásra küldi az összes kappányt és a házat is, de te csak menjél közvetíteni :)
Jun 25, 2012 00:18:52
sodika
Jun 25, 2012 00:19:32
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>
Lehet, hogy találtak egy igazzy magyar táltost (mégiscsak Koppány csoportról van szó), aki egy óra alatt elkészíti az ősi magyar rendőrtávoltartó varázskört a telek körül (ezért nem lehet majd ki-be járkálni, nehogy megtörjék).</div>
2006. október 23-án volt ilyen a bazilika előtt, hogy a Papp Lajos professzor úr azt mondta, hogy itt kell maradni, mert ez egy szakrális hely, ide nem tud betörni az ÁVÓ. A Tatár Józsi mondta azt válaszolta, hogy de hát Lajos bácsi, ezek bolsevikok, nem spiritiszták. :D
Lehet, hogy találtak egy igazzy magyar táltost (mégiscsak Koppány csoportról van szó), aki egy óra alatt elkészíti az ősi magyar rendőrtávoltartó varázskört a telek körül (ezért nem lehet majd ki-be járkálni, nehogy megtörjék).</div>
2006. október 23-án volt ilyen a bazilika előtt, hogy a Papp Lajos professzor úr azt mondta, hogy itt kell maradni, mert ez egy szakrális hely, ide nem tud betörni az ÁVÓ. A Tatár Józsi mondta azt válaszolta, hogy de hát Lajos bácsi, ezek bolsevikok, nem spiritiszták. :D
Jun 25, 2012 00:19:32
Jun 25, 2012 00:20:50
púpos odarecskázik a kapu elé, a rendőrök parancsnoka elcsúszik a gecifolton és kitöri a nyakát, a zsaruk meg így főnök nélkül, tanácstalanul eloldalognak..
púpos odarecskázik a kapu elé, a rendőrök parancsnoka elcsúszik a gecifolton és kitöri a nyakát, a zsaruk meg így főnök nélkül, tanácstalanul eloldalognak..
Jun 25, 2012 00:20:50
sodika
Jun 25, 2012 00:21:36
De most komolyan. A rendőrség egy ilyen hülyeségre csomó pénzt elpocsékol. Beöltöznek, jönnek az autókkal, erőszakoskodnak, meg minden szar.
Ha már egyszer ez a sok geciség az IMF parancsára ki van fizetve az adófizetők pénzéből (pedig helyette lélegeztetőgépeket is vehetnénk), akkor adjunk már az egész cirkusznak annyi értelmet, hogy legalább jó videók készüljenek belőle.
Ha már egyszer ez a sok geciség az IMF parancsára ki van fizetve az adófizetők pénzéből (pedig helyette lélegeztetőgépeket is vehetnénk), akkor adjunk már az egész cirkusznak annyi értelmet, hogy legalább jó videók készüljenek belőle.
Jun 25, 2012 00:21:36
sodika
Jun 25, 2012 00:22:34
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Lehet, hogy Béla arra gondolt, hogy egy PB-palackkal holdutazásra küldi az összes kappányt és a házat is, de te csak menjél közvetíteni :)</div>
Béla családos ember.
Megbolondulni az egyedülálló emberek szoktak.
Lehet, hogy Béla arra gondolt, hogy egy PB-palackkal holdutazásra küldi az összes kappányt és a házat is, de te csak menjél közvetíteni :)</div>
Béla családos ember.
Megbolondulni az egyedülálló emberek szoktak.
Jun 25, 2012 00:22:34
Jun 25, 2012 00:24:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De most komolyan. A rendőrség egy ilyen hülyeségre csomó pénzt elpocsékol. Beöltöznek, jönnek az autókkal, erőszakoskodnak, meg minden szar.
Ha már egyszer ez a sok geciség az IMF parancsára ki van fizetve az adófizetők pénzéből (pedig helyette lélegeztetőgépeket is vehetnénk), akkor adjunk már az egész cirkusznak annyi értelmet, hogy legalább jó videók készüljenek belőle.</div>
ezen az alapon ha valaki nem zabálná meg hermánnal együtt a betegek kajáját, lehet hogy jutna lélegeztető gépre is..
Ha már egyszer ez a sok geciség az IMF parancsára ki van fizetve az adófizetők pénzéből (pedig helyette lélegeztetőgépeket is vehetnénk), akkor adjunk már az egész cirkusznak annyi értelmet, hogy legalább jó videók készüljenek belőle.</div>
ezen az alapon ha valaki nem zabálná meg hermánnal együtt a betegek kajáját, lehet hogy jutna lélegeztető gépre is..
Jun 25, 2012 00:24:25
Zulu
Jun 25, 2012 00:24:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Béla családos ember.
Megbolondulni az egyedülálló emberek szoktak.</div>
te?
Béla családos ember.
Megbolondulni az egyedülálló emberek szoktak.</div>
te?
Jun 25, 2012 00:24:59
törzsgyökeres
Jun 25, 2012 00:25:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, most nagyot hibáztál, jól érzed. megint vádlott leszel. ilyen nagyon egyszerű ez.</div>
Nem hibáztam, hamisító troll copy-paste fórum-bejegyzése, a nevemben ide írt bármilyen hozzászólás, vagy Photoshop nem számít.
Ha ez az új taktika, hogy baromságokat írogatsz ide-oda saját magadról, törzs, mintha én írnám, kétség kívül érdekes csavar, ugyanakkor bizony gyenge próbálkozás.</div>
miért írogatnék "baromságokat" magamról? hiszen én csak egy szobafestő-mázoló vagyok. te viszont úgy látom baromságokat írogatsz másokról. valaki csak simán elküldi valakinek a screenshotot, aztán gondolom lesz belőle egy feljelentés, és majd az informatikai szakértő megvizsgálja, hogy te milyen mailt küldtél valakinek, és az a valaki milyen mailt kapott tőled. a netszolgáltatónál minden adat megvan, a bíróság megkeresésére kiadják ezeket. ha valaki hazudik, akkor lesz belőle még egy feljelentés hamis tanúzás miatt, gondolom. úgyhogy szólj a szittya tyronnak, hogy erre lehet számítani. és köszönd meg neki, hogy bajba sodort. ilyen nagyon egyszerű ez.
Nem hibáztam, hamisító troll copy-paste fórum-bejegyzése, a nevemben ide írt bármilyen hozzászólás, vagy Photoshop nem számít.
Ha ez az új taktika, hogy baromságokat írogatsz ide-oda saját magadról, törzs, mintha én írnám, kétség kívül érdekes csavar, ugyanakkor bizony gyenge próbálkozás.</div>
miért írogatnék "baromságokat" magamról? hiszen én csak egy szobafestő-mázoló vagyok. te viszont úgy látom baromságokat írogatsz másokról. valaki csak simán elküldi valakinek a screenshotot, aztán gondolom lesz belőle egy feljelentés, és majd az informatikai szakértő megvizsgálja, hogy te milyen mailt küldtél valakinek, és az a valaki milyen mailt kapott tőled. a netszolgáltatónál minden adat megvan, a bíróság megkeresésére kiadják ezeket. ha valaki hazudik, akkor lesz belőle még egy feljelentés hamis tanúzás miatt, gondolom. úgyhogy szólj a szittya tyronnak, hogy erre lehet számítani. és köszönd meg neki, hogy bajba sodort. ilyen nagyon egyszerű ez.
Jun 25, 2012 00:25:52
Csak egy olvasó
Jun 25, 2012 00:26:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De most komolyan. A rendőrség egy ilyen hülyeségre csomó pénzt elpocsékol. Beöltöznek, jönnek az autókkal, erőszakoskodnak, meg minden szar.
Tehát Balogh Béláékat az IMF pénzeli közvetetten az állam pénzéből? Ugyanis nélkülük nem lenne cirkusz, mivel a rendőrök nem azért mennek ki, mert nem tudnak mit csinálni a reggeli kávé után, hanem hívja őket a végrehajtó, mondván van itt némi akadály.
Tehát Balogh Béláékat az IMF pénzeli közvetetten az állam pénzéből? Ugyanis nélkülük nem lenne cirkusz, mivel a rendőrök nem azért mennek ki, mert nem tudnak mit csinálni a reggeli kávé után, hanem hívja őket a végrehajtó, mondván van itt némi akadály.
Jun 25, 2012 00:26:37
sodika
Jun 25, 2012 00:27:00
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
te?</div>
Az egyedülálló mindig nagyobb eséllyel, mint egy családos ember, de hát én akarok családot. :D
Na mindegy, alszom.
csá
te?</div>
Az egyedülálló mindig nagyobb eséllyel, mint egy családos ember, de hát én akarok családot. :D
Na mindegy, alszom.
csá
Jun 25, 2012 00:27:00
sodika
Jun 25, 2012 00:28:17
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>
Tehát Balogh Béláékat az IMF pénzeli közvetetten az állam pénzéből?</div>
Az IMF parancsolta meg, hogy nem lehet évekig teljes kilakoltatási moratórium. Ez tök egyértelmű.
Tehát Balogh Béláékat az IMF pénzeli közvetetten az állam pénzéből?</div>
Az IMF parancsolta meg, hogy nem lehet évekig teljes kilakoltatási moratórium. Ez tök egyértelmű.
Jun 25, 2012 00:28:17
Kóser Szalonna
Jun 25, 2012 00:28:48
Kibaszott demagóg vagy már megint. Ennek semmi köze az IMF-hez, az adósok aláírtak egy szerződést, nem fizettek, a bank ettől függetlenül behajtja a pénzt, teljesen jogosan. Ha mégsem jogosan teszi, akkor ezerszer elmondtuk már, hogy a tényleg kilakoltatás előtt kéne próbálkozni a szerződés megtámadásával, esetleg az eladósodott hitelezetteknek tanácsadással, azzal talán el is érnétek valamit, és nem jönnének ki rohamrendőrök egy rakás bohóckodó prolira az adófizetők pénzéből.
A rendőrség ÁVO-zásával meg leállhatnál végre, nem 2006 ősze van már, hahó!
Kibaszott demagóg vagy már megint. Ennek semmi köze az IMF-hez, az adósok aláírtak egy szerződést, nem fizettek, a bank ettől függetlenül behajtja a pénzt, teljesen jogosan. Ha mégsem jogosan teszi, akkor ezerszer elmondtuk már, hogy a tényleg kilakoltatás előtt kéne próbálkozni a szerződés megtámadásával, esetleg az eladósodott hitelezetteknek tanácsadással, azzal talán el is érnétek valamit, és nem jönnének ki rohamrendőrök egy rakás bohóckodó prolira az adófizetők pénzéből.
A rendőrség ÁVO-zásával meg leállhatnál végre, nem 2006 ősze van már, hahó!
Jun 25, 2012 00:28:48
sodika
Jun 25, 2012 00:31:01
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
A rendőrség ÁVO-zásával meg leállhatnál végre, nem 2006 ősze van már, hahó!</div>
Pénteken vendégségben kávéztam, és ez a szervezet derült égből elgázosította a lakást. Egy rendőrség csinál ilyet? ;P
A rendőrség ÁVO-zásával meg leállhatnál végre, nem 2006 ősze van már, hahó!</div>
Pénteken vendégségben kávéztam, és ez a szervezet derült égből elgázosította a lakást. Egy rendőrség csinál ilyet? ;P
Jun 25, 2012 00:31:01
Kóser Szalonna
Jun 25, 2012 00:34:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
Pénteken vendégségben kávéztam, és ez a szervezet derült égből elgázosította a lakást. Egy rendőrség csinál ilyet? ;P</div>
Pénteken egy rakás hasonszőrű prolival együtt jogszerű rendőrségi intézkedésnek álltatok ellen, ezért többszöri felszólítás után könnygáz alkalmazására is sor került.
Egyébként azt hittem, "házibuli" volt, a videódon azt kiabáltad a rendőröknek.
Pénteken vendégségben kávéztam, és ez a szervezet derült égből elgázosította a lakást. Egy rendőrség csinál ilyet? ;P</div>
Pénteken egy rakás hasonszőrű prolival együtt jogszerű rendőrségi intézkedésnek álltatok ellen, ezért többszöri felszólítás után könnygáz alkalmazására is sor került.
Egyébként azt hittem, "házibuli" volt, a videódon azt kiabáltad a rendőröknek.
Jun 25, 2012 00:34:06
Csak egy olvasó
Jun 25, 2012 00:35:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az IMF parancsolta meg, hogy nem lehet évekig teljes kilakoltatási moratórium. Ez tök egyértelmű.</div>
Mekkora szemetek, hogy megkövetelik az aláírt szerződések végrehajthatóságát. Pedig kifizethetnék inkább minden adós helyett a pénzt, sőt, adhatnának nekik még egyszer ugyanannyit fájdalomdíjként, igaz?
Mekkora szemetek, hogy megkövetelik az aláírt szerződések végrehajthatóságát. Pedig kifizethetnék inkább minden adós helyett a pénzt, sőt, adhatnának nekik még egyszer ugyanannyit fájdalomdíjként, igaz?
Jun 25, 2012 00:35:34
törzsgyökeres
Jun 25, 2012 00:47:56
sneci, ide felesleges leírnod a hazugságaidat, a mentegetőzésedet. ezeket majd tartalékold a rendőrség és a budaörsi bíróság részére. hamarosan ott kell majd ezeket előadnod. a bíró néni vagy bácsi biztosan érdeklődve hallgatja majd a "trollok hamisították a facebookos screenshotot" című mesédet, miközben ott lesz a kezében a mail, amit a szittya tyronnak küldtél. ha pedig a bíróság előtt hazudozik a szittya tyron kisbarátod, akkor majd ő is vádlott lesz.
Jun 25, 2012 00:47:56
Kérdezőbiztos
Jun 25, 2012 00:52:43
Fúj de rohadt undorító és szánalmas hazudozást nyomott ez a Sodmány a rágalmazással kapcsolatban.
Jun 25, 2012 00:52:43
Trollopata
Jun 25, 2012 00:55:15
Letaroltunk 3 hektarnyi faszerdot, sodomany?
Ebbol csak ugy jossz ki mar jol, ha a mai napot kortunetnek fogod fel...
Ebbol csak ugy jossz ki mar jol, ha a mai napot kortunetnek fogod fel...
Jun 25, 2012 00:55:15
törzsgyökeres
Jun 25, 2012 01:01:01
sneci, andris barátod ráadásul megadta a születési adatait (1966. február 16., debrecen) a fb-n, így aztán nem lesz nehéz kikérni a nyilvántartóból az idézhető címét. lesz még egy pénzbüntetésed rágalmazásért, amit majd le kell ülnöd, szerintem.
ha a tagadást választod, akkor lesz plusz 100 ezres bűnügyi költség az informatikai szakértő miatt, amit szintén ki kell fizetned.
most még kábíthatod magad, hogy nem is vagy bajban, de hidd el, nem érdemes.
nekem pedig nagy örömöt jelent, hogy Sherlock Porks és kiskabos után a harmadik náci retardot sikerül megszopatni.
készülj, vádlott!
ha a tagadást választod, akkor lesz plusz 100 ezres bűnügyi költség az informatikai szakértő miatt, amit szintén ki kell fizetned.
most még kábíthatod magad, hogy nem is vagy bajban, de hidd el, nem érdemes.
nekem pedig nagy örömöt jelent, hogy Sherlock Porks és kiskabos után a harmadik náci retardot sikerül megszopatni.
készülj, vádlott!
Jun 25, 2012 01:01:01
sodika
Jun 25, 2012 01:21:33
Az idemásolt szöveg, képernyőkép, és feltöltött forráskód igenis hamisított. Te magad se láttad, mert kevesebb, mint 5 percig volt kint az eredeti a fészen, így jóhiszemű leszek: téged is megtévesztettek ugyanezek a trollok, akik a többi hamisítást is szeretik elkövetni.
De ha mégis akarsz valóságbizonyításról szóló tárgyalásról beszámoló cikkeket és riportokat, nosza. :D
De ha mégis akarsz valóságbizonyításról szóló tárgyalásról beszámoló cikkeket és riportokat, nosza. :D
Jun 25, 2012 01:21:33
sodika
Jun 25, 2012 01:24:31
Ezt az üzenetet szerintem te magad küldted saját magadról Andrisnak a nevemben. Duplacsavar. Ennyi. Nem hiába telefonáltam rá rögtön, hogy vegye le. Ennyi. :)
Képes vagy erre, de ez téged minősít.
Képes vagy erre, de ez téged minősít.
Jun 25, 2012 01:24:31
sodika
Jun 25, 2012 01:28:17
Pont a krónikás múlt a bizonyíték rá, hogy előszeretettel hamisítgattok a nevemben emaileket, blogbejegyzéseket, és hozzászólásokat.
Hamisítotok valami szart, hogy aztán az alapján perelhessetek. Szép csavar, de nem fog bejönni.
Hamisítotok valami szart, hogy aztán az alapján perelhessetek. Szép csavar, de nem fog bejönni.
Jun 25, 2012 01:28:17
szpítsopp
Jun 25, 2012 01:28:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az idemásolt szöveg, képernyőkép, és feltöltött forráskód igenis hamisított. Te magad se láttad, mert kevesebb, mint 5 percig volt kint az eredeti a fészen, így jóhiszemű leszek: téged is megtévesztettek ugyanezek a trollok, akik a többi hamisítást is szeretik elkövetni.
De ha mégis akarsz valóságbizonyításról szóló tárgyalásról beszámoló cikkeket és riportokat, nosza. :D</div>
'Hamisított', de 'kevesebb, mit 5 percig volt kint'? :D
De ha mégis akarsz valóságbizonyításról szóló tárgyalásról beszámoló cikkeket és riportokat, nosza. :D</div>
'Hamisított', de 'kevesebb, mit 5 percig volt kint'? :D
Jun 25, 2012 01:28:49
sodika
Jun 25, 2012 01:30:38
Kapott Andris ma a nevemben 20 hamis üzenetet.
De a 21. biztos valódi. Naná.
"'Hamisított', de 'kevesebb, mit 5 percig volt kint'? :D"
Pontosan.
Hamisított, ezért kértem Andrist, hogy azt a szart is vegye le a többi mellett.
Pontosan.
Hamisított, ezért kértem Andrist, hogy azt a szart is vegye le a többi mellett.
Jun 25, 2012 01:30:38
Béla
Jun 25, 2012 01:34:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kapott Andris ma a nevemben 20 hamis üzenetet.
Pontosan.
Hamisított, ezért kértem Andrist, hogy azt a szart is vegye le a többi mellett.</div>
Ne kapálózz vádlott, erre rábasztál. Mindenki tudja, hogy te írtad.
Pontosan.
Hamisított, ezért kértem Andrist, hogy azt a szart is vegye le a többi mellett.</div>
Ne kapálózz vádlott, erre rábasztál. Mindenki tudja, hogy te írtad.
Jun 25, 2012 01:34:29
sodika
Jun 25, 2012 01:35:38
A sok nevemben hamisított szar ugye tény.
100 után biztos a 101. a valódi. Igen.
Ezért is vetetem le vele rögtön azt a hamisított szart is a többi után. Igen. :)
Ezért is vetetem le vele rögtön azt a hamisított szart is a többi után. Igen. :)
Jun 25, 2012 01:35:38
Béla
Jun 25, 2012 01:39:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A sok nevemben hamisított szar ugye tény.
Ezért is vetetem le vele rögtön azt a hamisított szart is a többi után. Igen. :)</div>
Mondom, hogy ne vergődj, szánalmas. A rendőrség majd a feljelentés alapján kideríti, milyen e-mailről küldték az üzenetet,amit kiposztolt a vén hülye.
Ja és a vád attól még meg fog állni, ha véletlenül nem te küldted, mégpedig azzal, hogy kitette a Facebook falára az öreg. Kreáltál egy adag gondot az öreg cimborádnak, érdekel, lesz-e még dögpöri. :)
Ezért is vetetem le vele rögtön azt a hamisított szart is a többi után. Igen. :)</div>
Mondom, hogy ne vergődj, szánalmas. A rendőrség majd a feljelentés alapján kideríti, milyen e-mailről küldték az üzenetet,amit kiposztolt a vén hülye.
Ja és a vád attól még meg fog állni, ha véletlenül nem te küldted, mégpedig azzal, hogy kitette a Facebook falára az öreg. Kreáltál egy adag gondot az öreg cimborádnak, érdekel, lesz-e még dögpöri. :)
Jun 25, 2012 01:39:06
sodika
Jun 25, 2012 01:41:24
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>
Ne kapálózz vádlott, erre rábasztál. Mindenki tudja, hogy te írtad.</div>
Ha jól értem, a szóban forgó hamisított mondat is éppen arról szól, hogy a "mindenki úgy tudja" kevés bizonyítéknak.
Úgyhogy egy ilyen nevemben hamisított szar alapján megtartott tárgyalás arról tud csak szólni, hogy bár marhára nem én írtam Andrisnak azt a marhaságot, de ha már itt vagyunk, a sajtó megjelent képviselői részére ettől függetlenül tartsunk már egy ízes valóságbizonyítást a kérdésben. :D
Ha jól értem, a szóban forgó hamisított mondat is éppen arról szól, hogy a "mindenki úgy tudja" kevés bizonyítéknak.
Úgyhogy egy ilyen nevemben hamisított szar alapján megtartott tárgyalás arról tud csak szólni, hogy bár marhára nem én írtam Andrisnak azt a marhaságot, de ha már itt vagyunk, a sajtó megjelent képviselői részére ettől függetlenül tartsunk már egy ízes valóságbizonyítást a kérdésben. :D
Jun 25, 2012 01:41:24
Béla
Jun 25, 2012 01:42:28
Ja és én nem emlékszem, hogy hamisított volna bárki bármit a nevedben. Sőt, ha az itteni fórumozóknak vallomást kellene tenniük, kb. egy tucat adófizető állampolgár egybehangzó vallomása állna a tiéddel szemben. Nem is beszélve, hogy itt minden sodika névvel írt kommenthez a te IP-címed van a logban, ami pedig NEM hamisítható, ugye, Skype-zsenikém? :DDD
Mondom, erre rábasztál, de csúnyán. Ahogyan az öreg haverod is. A nagy arcod meghozta a menetrendszerinti faszerdőt a szádba.
Mondom, erre rábasztál, de csúnyán. Ahogyan az öreg haverod is. A nagy arcod meghozta a menetrendszerinti faszerdőt a szádba.
Jun 25, 2012 01:42:28
sodika
Jun 25, 2012 01:44:27
Hát ha minden sodika nickhez az én IP-m van eltárolva, akkor itt valami hamisítás van a log mentésében, mert hogy csomót nem én írtam, az jól látható. :)
Jun 25, 2012 01:44:27
Béla
Jun 25, 2012 01:44:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>
Úgyhogy egy ilyen nevemben hamisított szar alapján megtartott tárgyalás arról tud csak szólni, hogy bár marhára nem én írtam Andrisnak azt a marhaságot, de ha már itt vagyunk, a sajtó megjelent képviselői részére ettől függetlenül tartsunk már egy ízes valóságbizonyítást a kérdésben. :D</div>
És magyarázókártya osztást is, Recskaboyozások közepette. :D
Ismerve törzset ebből neked randa ügyed lesz. Örömmel fogom figyelemmel kísérni, vádlott. :D
Úgyhogy egy ilyen nevemben hamisított szar alapján megtartott tárgyalás arról tud csak szólni, hogy bár marhára nem én írtam Andrisnak azt a marhaságot, de ha már itt vagyunk, a sajtó megjelent képviselői részére ettől függetlenül tartsunk már egy ízes valóságbizonyítást a kérdésben. :D</div>
És magyarázókártya osztást is, Recskaboyozások közepette. :D
Ismerve törzset ebből neked randa ügyed lesz. Örömmel fogom figyelemmel kísérni, vádlott. :D
Jun 25, 2012 01:44:38
sodika
Jun 25, 2012 01:45:17
De ha valaki arcát akarja adni rendszergazdaként ehhez az ezer ember megsértő szemétrakáshoz, nosza. Kaufmann tanár úr többek között ugrásra készen áll. :D
Jun 25, 2012 01:45:17
sodika
Jun 25, 2012 01:46:15
Ismerve törzset ebből neked randa ügyed lesz. Örömmel fogom figyelemmel kísérni, vádlott. :D</div>
Leírtam, hogy miért nincs semmi esélye a hazugságaival.
Ha mégis nevetségessé akarja tenni magát, tegye.
Ismerve törzset ebből neked randa ügyed lesz. Örömmel fogom figyelemmel kísérni, vádlott. :D</div>
Leírtam, hogy miért nincs semmi esélye a hazugságaival.
Ha mégis nevetségessé akarja tenni magát, tegye.
Jun 25, 2012 01:46:15
Béla
Jun 25, 2012 01:46:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hát ha minden sodika nickhez az én IP-m van eltárolva, akkor itt valami hamisítás van a log mentésében, mert hogy csomót nem én írtam, az jól látható. :)</div>
De a log az NEM hamisítható, recskaboy. És ne feledd, a te szavad a velvetes cikk után egy picit kevesebbet ér, mint egy megbecsült adófizető programozó szava. Ja és hát a NEM hamisítható logok, ugye. :DDD
De a log az NEM hamisítható, recskaboy. És ne feledd, a te szavad a velvetes cikk után egy picit kevesebbet ér, mint egy megbecsült adófizető programozó szava. Ja és hát a NEM hamisítható logok, ugye. :DDD
Jun 25, 2012 01:46:25
sodika
Jun 25, 2012 01:47:56
Béla :
Annál szebb ajándékot nem is kaphatnék, hogy valaki arcát adja ehhez a fórumhoz. :D
Egyébként meg saját gépeden azt írsz át, amit akarsz.
Annál szebb ajándékot nem is kaphatnék, hogy valaki arcát adja ehhez a fórumhoz. :D
Egyébként meg saját gépeden azt írsz át, amit akarsz.
Jun 25, 2012 01:47:56
Béla
Jun 25, 2012 01:48:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De ha valaki arcát akarja adni rendszergazdaként ehhez az ezer ember megsértő szemétrakáshoz, nosza. Kaufmann tanár úr többek között ugrásra készen áll. :D</div>
Balfasz, ezt a fórumot a "Mentsük meg Snecit" alapítvány finanszírozza, aktív tagokkal, képviseletében megbízott ügyvéd (vagy szobafestő) fog eljárni.
Az, hogy te ide írogatsz emberekről ostobaságokat, rágalmakat és alaptalan vádakkal illetsz köztiszteletben álló adófizető ügyvédet például, az a te bajod, ennek mi köze a mi karitatív tevékenységünkhöz, ahol egy snecivel foglalkozunk?
Balfasz, ezt a fórumot a "Mentsük meg Snecit" alapítvány finanszírozza, aktív tagokkal, képviseletében megbízott ügyvéd (vagy szobafestő) fog eljárni.
Az, hogy te ide írogatsz emberekről ostobaságokat, rágalmakat és alaptalan vádakkal illetsz köztiszteletben álló adófizető ügyvédet például, az a te bajod, ennek mi köze a mi karitatív tevékenységünkhöz, ahol egy snecivel foglalkozunk?
Jun 25, 2012 01:48:53
Béla
Jun 25, 2012 01:49:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Béla :
Egyébként meg saját gépeden azt írsz át, amit akarsz.</div>
Akkor ma hazudtál a sztoriddal?
Akkor ma hazudtál a sztoriddal?
Jun 25, 2012 01:49:36
sodika
Jun 25, 2012 01:51:16
Nyilván a 100 hamis után pont a 101. lesz a valódi levél tőlem, vagy hozzászólás. Teljesen logikus.
Ez az új trükk, hogy a nevemben mocskolódásokat küldözgettek szerteszét saját magatokról, de nem fog bejönni.
A beazonosíthatóság fogalmának pedig még nézz utána. :D
Ez az új trükk, hogy a nevemben mocskolódásokat küldözgettek szerteszét saját magatokról, de nem fog bejönni.
A beazonosíthatóság fogalmának pedig még nézz utána. :D
Jun 25, 2012 01:51:16
sodika
Jun 25, 2012 01:53:21
Akkor ma hazudtál a sztoriddal?</div>
Nem. A sztorim pont arról szól, hogy ami szöveges adat, az átírható. Számítógépen lévő Skype log fájl nem bizonyíték semmire, és ezt az ismerősöm az adott ügyben pont az én segítségemmel volt képes bebizonyítani.
A felperes állítása az volt, hogy ez szövegszerkesztőben megnyitva csak értelmetlen krix-krax, ezért nem hamisítható.
Erre jött az ismerősöm, és elindította az SQLite-t, majd megtette, aminek lehetetlennek kéne lennie.
Erről ennyit.
Akkor ma hazudtál a sztoriddal?</div>
Nem. A sztorim pont arról szól, hogy ami szöveges adat, az átírható. Számítógépen lévő Skype log fájl nem bizonyíték semmire, és ezt az ismerősöm az adott ügyben pont az én segítségemmel volt képes bebizonyítani.
A felperes állítása az volt, hogy ez szövegszerkesztőben megnyitva csak értelmetlen krix-krax, ezért nem hamisítható.
Erre jött az ismerősöm, és elindította az SQLite-t, majd megtette, aminek lehetetlennek kéne lennie.
Erről ennyit.
Jun 25, 2012 01:53:21
Béla
Jun 25, 2012 01:53:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Béla :
Egyébként te arcodat adtad hozzá, rendszeresen népszerűsíted is, amit a snecológia nevében köszönök ezúttal is.
És hogy milyen durva dolgokat írsz itt a fix IP-ddel a saját ismerőseidről, vagy adófizető ügyvédekről, az éppen téged minősít. Én például határozottan tiltakozom az ellen, amit itt teszel ezen a fórumon, de sajnos nem tudunk innen téged kizárni, ugyanis minden ilyen döntéshez az alapítvány kuratóriumának döntése kell.
Egyébként te arcodat adtad hozzá, rendszeresen népszerűsíted is, amit a snecológia nevében köszönök ezúttal is.
És hogy milyen durva dolgokat írsz itt a fix IP-ddel a saját ismerőseidről, vagy adófizető ügyvédekről, az éppen téged minősít. Én például határozottan tiltakozom az ellen, amit itt teszel ezen a fórumon, de sajnos nem tudunk innen téged kizárni, ugyanis minden ilyen döntéshez az alapítvány kuratóriumának döntése kell.
Jun 25, 2012 01:53:22
sodika
Jun 25, 2012 01:53:41
Na alszom, csá.
Jun 25, 2012 01:53:41
Jun 25, 2012 01:53:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De ha valaki arcát akarja adni rendszergazdaként ehhez az ezer ember megsértő szemétrakáshoz, nosza. Krokkkkó tanár úr többek között ugrásra készen áll. :D</div>
jaaaaj az öreg blankolt Kaufmanndillal fenyegetőzöl?? nála már csak az éjszakai viperázgatás a jobb :D
jaaaaj az öreg blankolt Kaufmanndillal fenyegetőzöl?? nála már csak az éjszakai viperázgatás a jobb :D
Jun 25, 2012 01:53:42
Béla
Jun 25, 2012 01:55:19
Ja és takarodj aludni, büdös sneci, mert holnap durván kialvatlan leszel, úgy pedig jobban hat a könnygáz.
Valszeg amúgy nem kell itt senkinek semmit sem tennie ellened, bejuttatod magadat nélkülünk is a kóterbe, vádlott. :D
Valszeg amúgy nem kell itt senkinek semmit sem tennie ellened, bejuttatod magadat nélkülünk is a kóterbe, vádlott. :D
Jun 25, 2012 01:55:19
sodika
Jun 25, 2012 01:56:02
Szerintem gyorsan írjatok még utólag néhány hozzászólást sodika néven az adatbázisba, ahol éppen ügyvédek szexuális szokásait elemzem. A leghatásosabb, ha már megírt, régebbi hozzászólásaimat írjátok át. Ha már lúd, legyen kövér.
* ásít *
Na csá.
* ásít *
Na csá.
Jun 25, 2012 01:56:02
sodika
Jun 25, 2012 01:58:09
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ja és takarodj aludni, büdös sneci, mert holnap durván kialvatlan leszel, úgy pedig jobban hat a könnygáz.
Valszeg amúgy nem kell itt senkinek semmit sem tennie ellened, bejuttatod magadat nélkülünk is a kóterbe, vádlott. :D</div>
Igen, újságírói munkáért biztos lecsukják az embereket. Amit én csinálok, arra még azt sem lehet mondani, hogy szervezés és uszítás, mert ha közvetítek, potenciális résztvevők maradhatnak otthon "úgy is megnézem otthonról" jeligével. :)
Na alszom. csá
Valszeg amúgy nem kell itt senkinek semmit sem tennie ellened, bejuttatod magadat nélkülünk is a kóterbe, vádlott. :D</div>
Igen, újságírói munkáért biztos lecsukják az embereket. Amit én csinálok, arra még azt sem lehet mondani, hogy szervezés és uszítás, mert ha közvetítek, potenciális résztvevők maradhatnak otthon "úgy is megnézem otthonról" jeligével. :)
Na alszom. csá
Jun 25, 2012 01:58:09
Béla
Jun 25, 2012 01:59:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nyilván a 100 hamis után pont a 101. lesz a valódi levél tőlem, vagy hozzászólás. Teljesen logikus.
A beazonosíthatóság fogalmának pedig még nézz utána. :D</div>
Balfasz,amikor utoljára bárminek is utánanéztem veled kapcsolatosan, életed egyik legsűrűbb faszerdejében találtad magad, síkosított szájjal előkészítve.
Tudod, ha nagy az arcod, általában taknyos nózi szokta követni, ennyit pavlovi-reflex igazán beléd éghetett volna, vádlott.
Na gyerünk, csapd ki idegesen, aztán aludj egy jót vicsorogva jávorszarvaskám,hogy reggel tovább védd a hazát, és egyre távolabb kerüljön a repcsíí, bringa, és akármi, ami drágább egy román energiaitalnál, és egy mirelitpizzánál.
A beazonosíthatóság fogalmának pedig még nézz utána. :D</div>
Balfasz,amikor utoljára bárminek is utánanéztem veled kapcsolatosan, életed egyik legsűrűbb faszerdejében találtad magad, síkosított szájjal előkészítve.
Tudod, ha nagy az arcod, általában taknyos nózi szokta követni, ennyit pavlovi-reflex igazán beléd éghetett volna, vádlott.
Na gyerünk, csapd ki idegesen, aztán aludj egy jót vicsorogva jávorszarvaskám,hogy reggel tovább védd a hazát, és egyre távolabb kerüljön a repcsíí, bringa, és akármi, ami drágább egy román energiaitalnál, és egy mirelitpizzánál.
Jun 25, 2012 01:59:07
Jun 25, 2012 01:59:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha már lúd, legyen kövér.
* ásít *
Na csá.</div>
jaaaaj snecike nem kell itt frenkizni, ezt nagyon keményen beszoptad, és ami a legszebb ismételten önként magadnak szállítottad a kötelet..
* ásít *
Na csá.</div>
jaaaaj snecike nem kell itt frenkizni, ezt nagyon keményen beszoptad, és ami a legszebb ismételten önként magadnak szállítottad a kötelet..
Jun 25, 2012 01:59:39
Béla
Jun 25, 2012 01:59:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szerintem gyorsan írjatok még utólag néhány hozzászólást sodika néven az adatbázisba, ahol éppen ügyvédek szexuális szokásait elemzem. A leghatásosabb, ha már megírt, régebbi hozzászólásaimat írjátok át. Ha már lúd, legyen kövér.
* ásít *
Na csá.</div>
Hiába buzdítasz minket bűncselekmény elkövetésére, magad vagy a bűnelkövető, vádlott.
* ásít *
Na csá.</div>
Hiába buzdítasz minket bűncselekmény elkövetésére, magad vagy a bűnelkövető, vádlott.
Jun 25, 2012 01:59:55
Börtön
Jun 25, 2012 02:02:15
* epedve várja snecit *
Jun 25, 2012 02:02:15
sodika
Jun 25, 2012 02:03:28
Hiába buzdítasz minket bűncselekmény elkövetésére, magad vagy a bűnelkövető, vádlott.</div>
Nem kell titeket arra buzdítani. A tények magukért beszélnek.
na csá
Hiába buzdítasz minket bűncselekmény elkövetésére, magad vagy a bűnelkövető, vádlott.</div>
Nem kell titeket arra buzdítani. A tények magukért beszélnek.
na csá
Jun 25, 2012 02:03:28
Béla
Jun 25, 2012 02:38:46
A Kolosy-tér hajnali csöndjébe hirtelen belehasít egy hang, ami leginkább egy laptop ideges összecsukásának puffanására emlékeztet. Majd bőr-nyekergések, amit az izzadt comb szokott kiadni, ha órákig hozzá volt tapadva, és hirtelen megmozdítják. Erre a jól ismert hangra már átfordultak a csövesek a fa alatt a másik oldalukra. Aztán ideges csoszogás, suttogás hallatszott ki a nyitott ablakon a redőnyök mögül: "arrrghhh...mál meginty mekszopattyak...áhhhahhrrgghh...mifaannnn, hoty mintyik áty tyugynak batyni...?? wááhhrhhh...na jó, gyojsan kivejem, asztyán szuntyi, mejt jeggel megint az ijodásokkeltyenek fej...." Erre már az egyik csöves kinyitotta a szemét, és idegesen körbenézett, nem megint a borz motoszkál-e a szatyrok közt. Egyszer csak egy újabb, minden eddiginél undorítóbb hang kezdte megtörni a tér építkezését uralónyugalmas csendet...egy furcsa, csattogó zaj, mintha valaki frissen nyúzott bőrpapucsban klaffogna végig vizes lábbal a parkettán...erre már rémülten felült az egyik csöves, mert kezdte sejteni, hogy megint abból a bizonyos ablakból jönnek a hangok. Egyre erősödött a zaj, a jellegzetes FAP-FAP-FAP-FAP hangorkánként süvöltött a poros murván,felkavarva a szerencsétlen csövesek lelkivilágát. Akik jobb híján, mivel tudták, hogy ez most hajnalig, az első 86-os érkezéséig eltart, nekiálltak összeszedni az éjszaka széjjelhagyott üvegeket a téren. Néha-néha pedig felpillantottak a sötét ablakra, és bár nyári éjszaka volt, ösztönösen szorosabbra húzták a kabátszíjat...
Jó éjt gyerekek!
Jó éjt gyerekek!
Jun 25, 2012 02:38:46
Csőlakó Tibi
Jun 25, 2012 02:42:50
* nem tud aludni az ütemes fitymacsattogástól *
Jun 25, 2012 02:42:50
sodileaks
Jun 25, 2012 07:50:41
undorító hazug szar vagy púp!
Jun 25, 2012 07:50:41
Ószövetségi Düh
Jun 25, 2012 08:04:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hát ha minden sodika nickhez az én IP-m van eltárolva, akkor itt valami hamisítás van a log mentésében, mert hogy csomót nem én írtam, az jól látható. :)</div>
Egy etyetyemista srác pereket provokál maga ellen :D
Miért kapálózol, Sodika? Már nem ez a mottód?
Egy etyetyemista srác pereket provokál maga ellen :D
Miért kapálózol, Sodika? Már nem ez a mottód?
Jun 25, 2012 08:04:23
törzsgyökeres
Jun 25, 2012 08:12:09
sneci, olyan kibaszott idióta vagy, hogy az már fáj. ki a fasz hamisítana a nevedben még mellékleteket is egy mailhez?
9 melléklet — Összes melléklet ellenőrzése és letöltése
1_trollok_jutka.pdf
220K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
2_level_mostani_kolleganomnek.pdf
207K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
3_level_regi_kollegamnak.pdf
223K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
4_apeh1.pdf
135K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
4_apeh2.pdf
75K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
4_apeh3.pdf
83K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
5_kamu_feljelentes_elutasitasa.pdf
314K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
6_level_apehnek.pdf
169K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
7_mostani_kollega_pedofil.pdf
429K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
9 melléklet — Összes melléklet ellenőrzése és letöltése
1_trollok_jutka.pdf
220K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
2_level_mostani_kolleganomnek.pdf
207K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
3_level_regi_kollegamnak.pdf
223K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
4_apeh1.pdf
135K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
4_apeh2.pdf
75K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
4_apeh3.pdf
83K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
5_kamu_feljelentes_elutasitasa.pdf
314K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
6_level_apehnek.pdf
169K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
7_mostani_kollega_pedofil.pdf
429K Megtekintés HTML-ként Ellenőrzés és letöltés
Jun 25, 2012 08:12:09
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 25, 2012 08:40:19
Egy digitális segédmunkás pereket provokál maga ellen.
Jun 25, 2012 08:40:19
Andy Dufresne
Jun 25, 2012 08:41:26
Endre mostmar ott tartunk, hogy az e-mailt nem is te irtad?
A sodileaks alatal feltoltott oldalletoltes is hamis?
A sodileaks alatal feltoltott oldalletoltes is hamis?
Jun 25, 2012 08:41:26
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 25, 2012 08:42:03
Mindig akkor a legszánalmasabb Sodi, amikor evidenciát akar tagadni. Mint pl. a masztipartis hozzászólást vagy most ezt az emailt.
Jun 25, 2012 08:42:03
Andy Dufresne
Jun 25, 2012 08:43:58
Andras Molnar valahol fusunk össze mert nem, tudom hogy jutonk ki
See Translation
10 hours ago · 1
Kiss Endre Farkas Oké, reggel felhívlak.
See Translation
-----------
Endre, hiszen illetlenseg telefonon zaklatni valakit.
2012 van, Hahó! Usse be a GPS-be a cimet. Evidenciak...
See Translation
10 hours ago · 1
Kiss Endre Farkas Oké, reggel felhívlak.
See Translation
-----------
Endre, hiszen illetlenseg telefonon zaklatni valakit.
2012 van, Hahó! Usse be a GPS-be a cimet. Evidenciak...
Jun 25, 2012 08:43:58
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 25, 2012 09:01:17
Hogy lehet valaki annyira sérült agyilag, hogy ennyire pocsék a helyesírása? Eléri ennek az embernek az IQ-ja egyáltalán a 60-at?
Jun 25, 2012 09:01:17
Ószövetségi Düh
Jun 25, 2012 09:13:41
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Hogy lehet valaki annyira sérült agyilag, hogy ennyire pocsék a helyesírása? Eléri ennek az embernek az IQ-ja egyáltalán a 60-at?</div>
Csak rá kell nézni a filctollas pinarajzaira, látszik, hogy elmebeteg.
Amúgy beigazolódott a gyanúnk, Alienkotyvasztó Szméagol is megy ma a tüntire, ergo nem dolgozik. A nemzet bárója ez is, a nemzet tartja el.
Amúgy beigazolódott a gyanúnk, Alienkotyvasztó Szméagol is megy ma a tüntire, ergo nem dolgozik. A nemzet bárója ez is, a nemzet tartja el.
Jun 25, 2012 09:13:41
sodika
Jun 25, 2012 09:40:47
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, olyan kibaszott idióta vagy, hogy az már fáj. ki a fasz hamisítana a nevedben még mellékleteket is egy mailhez?
</div>
Ezeket a mellékleteket csomó embernek szétküldtem Facebook-on, amikor a fórum iránt érdeklődött, és miért támadok én ezt-azt. Nyilván valamelyik trollnak is. Innentől nem kunszt hamisított formában replikálni, és ellenem felhasználni.
</div>
Ezeket a mellékleteket csomó embernek szétküldtem Facebook-on, amikor a fórum iránt érdeklődött, és miért támadok én ezt-azt. Nyilván valamelyik trollnak is. Innentől nem kunszt hamisított formában replikálni, és ellenem felhasználni.
Jun 25, 2012 09:40:47
Andy Dufresne
Jun 25, 2012 09:44:06
Megneznem ezeket a mellekleteket. Elkuldod?
Jun 25, 2012 09:44:06
Hitvány Patkány
Jun 25, 2012 09:44:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, olyan kibaszott idióta vagy, hogy az már fáj. ki a fasz hamisítana a nevedben még mellékleteket is egy mailhez?
</div>
Ezeket a mellékleteket csomó embernek szétküldtem Facebook-on, amikor a fórum iránt érdeklődött, és miért támadok én ezt-azt. Nyilván valamelyik trollnak is. Innentől nem kunszt hamisított formában replikálni, és ellenem felhasználni.</div>
Recsi, hogy áll a védelem? Nagy szopás lesz ebből, igaz?
</div>
Ezeket a mellékleteket csomó embernek szétküldtem Facebook-on, amikor a fórum iránt érdeklődött, és miért támadok én ezt-azt. Nyilván valamelyik trollnak is. Innentől nem kunszt hamisított formában replikálni, és ellenem felhasználni.</div>
Recsi, hogy áll a védelem? Nagy szopás lesz ebből, igaz?
Jun 25, 2012 09:44:10
IsmeretlenJoAkaro
Jun 25, 2012 09:49:12
Nem olvastam forumot 2-3 napig, valaki ossze tudja foglalni, hogy mi ez az ujabb faszerdo, amibe bele szaladt sneci?
Jun 25, 2012 09:49:12
Csak egy olvasó
Jun 25, 2012 09:54:52
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Hogy lehet valaki annyira sérült agyilag, hogy ennyire pocsék a helyesírása? Eléri ennek az embernek az IQ-ja egyáltalán a 60-at?</div>
Amúgy beigazolódott a gyanúnk, Alienkotyvasztó Szméagol is megy ma a tüntire, ergo nem dolgozik. A nemzet bárója ez is, a nemzet tartja el.</div>
Itt a megoldás: a rajzaival rakják körbe a kerítést (esetleg hasonlatosan Pallasz Athénéhez, <s>az otthonvédőhöz</s> a városvédőhöz a pajzsaikra, mint Medúza fejét), ezzel rettentik el a rend őreit. Ezt bőven meg lehet csinálni egy óra alatt. Plusz így még segítenek az adósnak egy varázslatos kastéllyá változtatni a házát.
Amúgy beigazolódott a gyanúnk, Alienkotyvasztó Szméagol is megy ma a tüntire, ergo nem dolgozik. A nemzet bárója ez is, a nemzet tartja el.</div>
Itt a megoldás: a rajzaival rakják körbe a kerítést (esetleg hasonlatosan Pallasz Athénéhez, <s>az otthonvédőhöz</s> a városvédőhöz a pajzsaikra, mint Medúza fejét), ezzel rettentik el a rend őreit. Ezt bőven meg lehet csinálni egy óra alatt. Plusz így még segítenek az adósnak egy varázslatos kastéllyá változtatni a házát.
Jun 25, 2012 09:54:52
fdfdffs
Jun 25, 2012 10:17:38
En mar tukon ulok, de sajnos kicsi eselyt latok a falra es az aknazarra. Szerintem valami olyasmi okoskodasra lehet szamitani, hogy BB beterel a kertbe ket disznot, es a rohamrendoroknek lobogtat egy papirt, hogy ez egy gazdasag, amit allatvedelmi okokbol mas szabalyok szerint kell felszamolni es lefoglalni.
Jun 25, 2012 10:17:38
Trollopata
Jun 25, 2012 10:22:30
<div class="quote"><div class="author">fdfdffs</div>En mar tukon ulok, de sajnos kicsi eselyt latok a falra es az aknazarra. Szerintem valami olyasmi okoskodasra lehet szamitani, hogy BB beterel a kertbe ket disznot, es a rohamrendoroknek lobogtat egy papirt, hogy ez egy gazdasag, amit allatvedelmi okokbol mas szabalyok szerint kell felszamolni es lefoglalni.</div>
Akkor mar legyen inkabb vadaspark! Egy darab beltenyesztett impotens javorszarvas onszantabol be is koltozne!
Akkor mar legyen inkabb vadaspark! Egy darab beltenyesztett impotens javorszarvas onszantabol be is koltozne!
Jun 25, 2012 10:22:30
törzsgyökeres
Jun 25, 2012 10:25:55
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Nem olvastam forumot 2-3 napig, valaki ossze tudja foglalni, hogy mi ez az ujabb faszerdo, amibe bele szaladt sneci?</div>
sneci köztiszteletben álló adófizetőket rágalmaz, és emiatt megint vádlott lesz. aztán meg alperes.
sneci köztiszteletben álló adófizetőket rágalmaz, és emiatt megint vádlott lesz. aztán meg alperes.
Jun 25, 2012 10:25:55
Ószövetségi Düh
Jun 25, 2012 10:33:49
Sodika, érzed már a friss gáz fincsi illatát?
Jun 25, 2012 10:33:49
törzsgyökeres
Jun 25, 2012 10:35:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, olyan kibaszott idióta vagy, hogy az már fáj. ki a fasz hamisítana a nevedben még mellékleteket is egy mailhez?
</div>
sneci, de ha ezeket tegnap elküldted a szittya tyronnak, akkor ugye tisztában vagy azzal, hogy ezeket a mellékleteket a maillel együtt vissza lehet keresni a szolgáltatónál?
csak azért mondom ezt, hogy buta hazugságokba ne keverd magad, mert azzal csak a saját helyzetedet súlyosbítod, vádlott. továbbá ha mást hamis tanúzásra bujtasz fel, az egy újabb bűncselekmény. jól gondold meg minden lépésedet, mert már így is bajban vagy.
</div>
sneci, de ha ezeket tegnap elküldted a szittya tyronnak, akkor ugye tisztában vagy azzal, hogy ezeket a mellékleteket a maillel együtt vissza lehet keresni a szolgáltatónál?
csak azért mondom ezt, hogy buta hazugságokba ne keverd magad, mert azzal csak a saját helyzetedet súlyosbítod, vádlott. továbbá ha mást hamis tanúzásra bujtasz fel, az egy újabb bűncselekmény. jól gondold meg minden lépésedet, mert már így is bajban vagy.
Jun 25, 2012 10:35:40
Mathilda Lando
Jun 25, 2012 10:40:09
hihetetlen, hogy milyen kitartással fikázzátok a recskást. * ásít * én már rég meguntam volna.
Jun 25, 2012 10:40:09
snecigeci
Jun 25, 2012 11:07:43
12-kor kezdődik az ostrom? Le kéne mennem addig chipset venni.
Jun 25, 2012 11:07:43
Molnár F. Árpád
Jun 25, 2012 11:10:05
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>12-kor kezdődik az ostrom? Le kéne mennem addig chipset venni.</div>
VEGYÉL ROMÁN ENERGIAITALT IS, HAHÓ
VEGYÉL ROMÁN ENERGIAITALT IS, HAHÓ
Jun 25, 2012 11:10:05
Andy Dufresne
Jun 25, 2012 11:13:27
<div class="quote"><div class="author">Molnár F. Árpád</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>12-kor kezdődik az ostrom? Le kéne mennem addig chipset venni.</div>
VEGYÉL ROMÁN ENERGIAITALT IS, HAHÓ</div>
Ezt akartam irni :)
VEGYÉL ROMÁN ENERGIAITALT IS, HAHÓ</div>
Ezt akartam irni :)
Jun 25, 2012 11:13:27
snecigeci
Jun 25, 2012 11:15:46
Miért, éjszakába nyúló küzdelem lesz?
Jun 25, 2012 11:15:46
sodika
Jun 25, 2012 11:17:12
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
sneci, de ha ezeket tegnap elküldted a szittya tyronnak, akkor ugye tisztában vagy azzal, hogy ezeket a mellékleteket a maillel együtt vissza lehet keresni a szolgáltatónál? </div>
Helyes. Akkor kiderül, hogy nekem van igazam.
Egyébiránt sok szerencsét a Google-lal és a Gmail-lel.
sneci, de ha ezeket tegnap elküldted a szittya tyronnak, akkor ugye tisztában vagy azzal, hogy ezeket a mellékleteket a maillel együtt vissza lehet keresni a szolgáltatónál? </div>
Helyes. Akkor kiderül, hogy nekem van igazam.
Egyébiránt sok szerencsét a Google-lal és a Gmail-lel.
Jun 25, 2012 11:17:12
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De lehet, hogy rosszul. Meglátjuk.</div>
És oldalról? Vagy onnan nem ér?
Amúgy szerintem ti fogtok elölről és hátulról is faszerdőbe ütközni.