Andy Dufresne
Jul 05, 2012 19:19:25
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Kár, hogy sodi már nem mozog együtt a tényfeltáró elmebetegekkel, az volt a legszórakoztatóbb időszak, pózolás a Duna partján, interjú a szíven szúrt Titánnal, rgl... Ez a baloghbélás periódus majdnem olyan unalmas, mint az ominózus Minda-perek.</div>
Azert a Minda-pereknel izgalmasabbak a kilakoltatasok.
Azert a Minda-pereknel izgalmasabbak a kilakoltatasok.
Jul 05, 2012 19:19:25
sodante
Jul 05, 2012 19:21:03
mordor
a pályakezdő szakaszom után
egy nagy sötétlő faszerdőbe jutottam,
mivel az igaz útat nem lelém.
Ó szörnyű elbeszélni, mi van ottan,
s hány trollt rejt e sűrű, kúsza vad vadon:
már rágondolva az ágyneműtartóban reszketek legottan.
a saját megoldás sem lesz rosszabb, tudom.
De hogy megértsd a sok faszt, amit beszoptam,
látnod kell, ahogyan magamat fotóztam az uton.
Akkortájt olyan álmodozva jártam:
nem is tudom, a kolosy térre hogyan kerültem.
a pályakezdő szakaszom után
egy nagy sötétlő faszerdőbe jutottam,
mivel az igaz útat nem lelém.
Ó szörnyű elbeszélni, mi van ottan,
s hány trollt rejt e sűrű, kúsza vad vadon:
már rágondolva az ágyneműtartóban reszketek legottan.
a saját megoldás sem lesz rosszabb, tudom.
De hogy megértsd a sok faszt, amit beszoptam,
látnod kell, ahogyan magamat fotóztam az uton.
Akkortájt olyan álmodozva jártam:
nem is tudom, a kolosy térre hogyan kerültem.
Jul 05, 2012 19:21:03
Vatera ugyfelszolgalat
Jul 05, 2012 19:22:14
Tisztelt Recskaboy ur!
Sajnalattal ertesitjuk ont, hogy az on altal eladasra kinalt termek (RECSKAKANAPE) sajnos nem felelt meg tisztasagi eloirasainknak.
Tisztaban vagyunk azzal, hogy a termek eszmei erteket noveli az 'allaga', de sajnos a mi rendszerunben ez nem fog 'nyomot hagyni'.
Probalkozzon a goldengate.hu oldalon.
Udvozlettel,
A Vatera csapata
*parodia-email-rovat*
Sajnalattal ertesitjuk ont, hogy az on altal eladasra kinalt termek (RECSKAKANAPE) sajnos nem felelt meg tisztasagi eloirasainknak.
Tisztaban vagyunk azzal, hogy a termek eszmei erteket noveli az 'allaga', de sajnos a mi rendszerunben ez nem fog 'nyomot hagyni'.
Probalkozzon a goldengate.hu oldalon.
Udvozlettel,
A Vatera csapata
*parodia-email-rovat*
Jul 05, 2012 19:22:14
Molnár F. Árpád
Jul 05, 2012 19:22:57
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Kár, hogy sodi már nem mozog együtt a tényfeltáró elmebetegekkel, az volt a legszórakoztatóbb időszak, pózolás a Duna partján, interjú a szíven szúrt Titánnal, rgl... Ez a baloghbélás periódus majdnem olyan unalmas, mint az ominózus Minda-perek.</div>
Én azt a korszakot élveztem a legjobban, mikor a 2010-es kampány alatt naponta pakolta ki Bognár Tibi képeit a valahanyadik kerületi Jobbikos sajtótájékoztatóról.
Én azt a korszakot élveztem a legjobban, mikor a 2010-es kampány alatt naponta pakolta ki Bognár Tibi képeit a valahanyadik kerületi Jobbikos sajtótájékoztatóról.
Jul 05, 2012 19:22:57
Trollopata
Jul 05, 2012 19:23:35
Sodi, majd irsz ajanlast a verseskotethez?
'Ety szaj' Kiss Endre FarkAss, 2013
'Ety szaj' Kiss Endre FarkAss, 2013
Jul 05, 2012 19:23:35
Andy Dufresne
Jul 05, 2012 19:25:54
<div class="quote"><div class="author">Molnár F. Árpád</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Kár, hogy sodi már nem mozog együtt a tényfeltáró elmebetegekkel, az volt a legszórakoztatóbb időszak, pózolás a Duna partján, interjú a szíven szúrt Titánnal, rgl... Ez a baloghbélás periódus majdnem olyan unalmas, mint az ominózus Minda-perek.</div>
Én azt a korszakot élveztem a legjobban, mikor a 2010-es kampány alatt naponta pakolta ki Bognár Tibi képeit a valahanyadik kerületi Jobbikos sajtótájékoztatóról.</div>
Raadasul az osszes kep NAGYFELBONTASU volt.
Én azt a korszakot élveztem a legjobban, mikor a 2010-es kampány alatt naponta pakolta ki Bognár Tibi képeit a valahanyadik kerületi Jobbikos sajtótájékoztatóról.</div>
Raadasul az osszes kep NAGYFELBONTASU volt.
Jul 05, 2012 19:25:54
Meleg Sanyi
Jul 05, 2012 19:39:02
Miért vagy úgy kiakadva mindig amikor hívlak Endibaby? :3
Jul 05, 2012 19:39:02
Géntolvaj református
Jul 05, 2012 19:48:23
"A Szabad Riport remek cikkben foglalja össze, hogy mi a pontos háttér a kilakoltatott amputált lábú néni körül. Az a rész nekem nagyon nem tetszik benne, amikor lezsidózzák a Jobbikot, csak mert a kerületi Jobbik vezető súlyos tájékozatlanságában, tudtán kívül közpénzparazita zsidók ármánykodását védte hétfőn az ügyben. Az efféle általánosító megbélyegzés nem szép dolog, elvégre <b>a kerületi vezetők általában sehol sem az adott párt intellektuális elitjét reprezentálják.</b>"
Ez kurva jó!:D Úgy bírom, amikor Sodika másokat hülyéz le. Sodi, te isten barma, nézz már magadra! Te konkrétan fogyatékos vagy. Lehülyézed a kerületi Jobbik elnököt, amiért legszívesebben atomot dobna az összes kormos védencedre? Mindegy, engem nem zavar, ha továbbra is ork stricik, és rabszolgatartók seggét nyalod, magadból csinálsz bohócot. És akkor kik reprezentálják az intellektuális nemzeti elitet? A kappanok, akiknek, ha összeadjuk az IQ-jukat, talán elérjük a 80-at?:D
Ez kurva jó!:D Úgy bírom, amikor Sodika másokat hülyéz le. Sodi, te isten barma, nézz már magadra! Te konkrétan fogyatékos vagy. Lehülyézed a kerületi Jobbik elnököt, amiért legszívesebben atomot dobna az összes kormos védencedre? Mindegy, engem nem zavar, ha továbbra is ork stricik, és rabszolgatartók seggét nyalod, magadból csinálsz bohócot. És akkor kik reprezentálják az intellektuális nemzeti elitet? A kappanok, akiknek, ha összeadjuk az IQ-jukat, talán elérjük a 80-at?:D
Jul 05, 2012 19:48:23
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 19:52:35
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Hová lett sodi? Biztos dolgozik.
*paródiarovat*</div>
Szerintem ezerrel készül a szombati melegfelvonulásra. Gyakorlatilag az év csúcspontja Sodinak.
*paródiarovat*</div>
Szerintem ezerrel készül a szombati melegfelvonulásra. Gyakorlatilag az év csúcspontja Sodinak.
Jul 05, 2012 19:52:35
Káoszkapitány
Jul 05, 2012 19:54:59
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Hová lett sodi? Biztos dolgozik.
*paródiarovat*</div>
Szerintem ezerrel készül a szombati melegfelvonulásra. Gyakorlatilag az év csúcspontja Sodinak.</div>
Szerintem utána minimum 3 napra bezárkózik a szobájába "videót vágok" címszóval, és napi 20 órában rejszol a felvételekre, amiket a vonagló aberráltakról készített.
*paródiarovat*</div>
Szerintem ezerrel készül a szombati melegfelvonulásra. Gyakorlatilag az év csúcspontja Sodinak.</div>
Szerintem utána minimum 3 napra bezárkózik a szobájába "videót vágok" címszóval, és napi 20 órában rejszol a felvételekre, amiket a vonagló aberráltakról készített.
Jul 05, 2012 19:54:59
Géntolvaj református
Jul 05, 2012 20:04:46
Sodi, mesélj! Egyébként finom a cigók ülepe? Azért nyalogatod ilyen vehemensen?
Jul 05, 2012 20:04:46
Fotelrocker_Presszócigány
Jul 05, 2012 20:06:47
Jenő Kovács Teljesen egyetértek. Rohadt buzik, aaron cute-ot néznek meg fuck hot boys-t és buzitube-ra töltenek fel farokverős videókat. A mocskos állatok!
xDDDDDD
xDDDDDD
Jul 05, 2012 20:06:47
Káoszkapitány
Jul 05, 2012 20:13:23
"Rendőr bácsik nagyon nem szeretik a független, civil sajtót.
Ezért kell vegzálni a független újságírókat, nem-e lopott valamelyik felszerelésük. Pontosan ahogyan ez velem történt hétfőn."
Újságíró?! Na elmész te a picsába.
Ezért kell vegzálni a független újságírókat, nem-e lopott valamelyik felszerelésük. Pontosan ahogyan ez velem történt hétfőn."
Újságíró?! Na elmész te a picsába.
Jul 05, 2012 20:13:23
székelyek
Jul 05, 2012 20:19:43
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>"Rendőr bácsik nagyon nem szeretik a független, civil sajtót.
Újságíró?! Na elmész te a picsába.</div>
Független? Civil? Sajtó? Tényleg elmegy a picsába...
Újságíró?! Na elmész te a picsába.</div>
Független? Civil? Sajtó? Tényleg elmegy a picsába...
Jul 05, 2012 20:19:43
Káoszkapitány
Jul 05, 2012 20:20:36
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>Jenő Kovács Teljesen egyetértek. Rohadt buzik, aaron cute-ot néznek meg fuck hot boys-t és buzitube-ra töltenek fel farokverős videókat. A mocskos állatok!
xDDDDDD</div>
Már törölte is, nehogy leszerepeljen a debil megosztásait lájkoló 4 darab éltes matróna előtt.
xDDDDDD</div>
Már törölte is, nehogy leszerepeljen a debil megosztásait lájkoló 4 darab éltes matróna előtt.
Jul 05, 2012 20:20:36
Sneci Mind Tricks
Jul 05, 2012 20:24:28
miért van az a hátborzongató érzésem, hogy a gyagyás egy szép napon a saját szarját fogja a homlokára kenni, és közben az aggregált függvényekről magyarázni, csak mert az ápoltak közt pont olyanok fognak vele szóba állni, akik a szarukat a hajukba kenik?
Jul 05, 2012 20:24:28
sodileaks
Jul 05, 2012 20:30:02
sneci, azonnal oldd fel kovács jenő hazaffy fb-letiltását
Jul 05, 2012 20:30:02
sodileaks
Jul 05, 2012 20:33:20
Nem értem miért volt sértő sodinak ez a komment. Jenő a buzikról beszélt, sodi pedig nem az. A buzik fuck hot boys-t meg aaron cute-ot néznek, és meleg videómegosztókra töltenek fel magukról készült önkielégítős felvételeket.
Ez evidencia sodi, miért törölted?
Ez evidencia sodi, miért törölted?
Jul 05, 2012 20:33:20
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 20:36:08
Sodi sem Aaron Cute-öt, sem Fuck hot boystnem nézett soha, és maszturbálós videót sem töltött fel sosem buziportálokra.
Jul 05, 2012 20:36:08
székelyek
Jul 05, 2012 20:38:33
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Nem értem miért volt sértő sodinak ez a komment. Jenő a buzikról beszélt, sodi pedig nem az. A buzik fuck hot boys-t meg aaron cute-ot néznek, és meleg videómegosztókra töltenek fel magukról készült önkielégítős felvételeket.
Ez evidencia sodi, miért törölted?</div>
Nem akarta, hogy a csodálatos asszony ilyen elmebetegségekkel találkozzon a facebook-oldalán.
Nem akarta, hogy a csodálatos asszony ilyen elmebetegségekkel találkozzon a facebook-oldalán.
Jul 05, 2012 20:38:33
Jul 05, 2012 20:39:00
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Nem értem miért volt sértő sodinak ez a komment. Jenő a buzikról beszélt, sodi pedig nem az. A buzik fuck hot boys-t meg aaron cute-ot néznek, és meleg videómegosztókra töltenek fel magukról készült önkielégítős felvételeket.
mert lehet, hogy a könyvjelző-tulajdonos kolléga is az ismerősei között van és nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni..
mert lehet, hogy a könyvjelző-tulajdonos kolléga is az ismerősei között van és nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni..
Jul 05, 2012 20:39:00
Zulu
Jul 05, 2012 20:40:46
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi sem Aaron Cute-öt, sem Fuck hot boystnem nézett soha, és maszturbálós videót sem töltött fel sosem buziportálokra.</div>
A diplomája is van, csak a nyelvvizsgája hiányzik. Most független újságíróként tevékenykedik, de minden szabadidejében dolgozik, hogy az édesanyjának minél több rezsit hazaadhasson pátyra. Van egy csodálatos barátnője, és amúgy meg tök jól néz ki, mint mindig.
A diplomája is van, csak a nyelvvizsgája hiányzik. Most független újságíróként tevékenykedik, de minden szabadidejében dolgozik, hogy az édesanyjának minél több rezsit hazaadhasson pátyra. Van egy csodálatos barátnője, és amúgy meg tök jól néz ki, mint mindig.
Jul 05, 2012 20:40:46
Sneci Mind Tricks
Jul 05, 2012 20:47:57
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi sem Aaron Cute-öt, sem Fuck hot boystnem nézett soha, és maszturbálós videót sem töltött fel sosem buziportálokra.</div>
A diplomája is van, csak a nyelvvizsgája hiányzik. Most független újságíróként tevékenykedik, de minden szabadidejében dolgozik, hogy az édesanyjának minél több rezsit hazaadhasson pátyra. Van egy csodálatos barátnője, és amúgy meg tök jól néz ki, mint mindig.</div>
továbbá hetes fokozatú hazafi, és bármikor bírna egy 8000 km-es biciklitúrát, mert ő nincs szarból. szerintem ez érthető.
A diplomája is van, csak a nyelvvizsgája hiányzik. Most független újságíróként tevékenykedik, de minden szabadidejében dolgozik, hogy az édesanyjának minél több rezsit hazaadhasson pátyra. Van egy csodálatos barátnője, és amúgy meg tök jól néz ki, mint mindig.</div>
továbbá hetes fokozatú hazafi, és bármikor bírna egy 8000 km-es biciklitúrát, mert ő nincs szarból. szerintem ez érthető.
Jul 05, 2012 20:47:57
Káoszkapitány
Jul 05, 2012 20:54:20
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi sem Aaron Cute-öt, sem Fuck hot boystnem nézett soha, és maszturbálós videót sem töltött fel sosem buziportálokra.</div>
Országos szinten ismert blogjának nézettsége messze felülmúlja a kurucinfóét. A radikális jobboldal kulcsfigurája, ha szóba kerül a neve, még a legharcedzettebb radikálisok is félelemmel vegyes tisztelettel beszélnek róla. Azt rebesgetik, hogy amikor megbukik a népi demokrácia, őt választják majd meg a nemzet vezetőjének, mivel karizmatikus szónok, mindenre elszánt harcos, és makulátlan múlttal rendelkező keresztény-konzervatív személyiség. Követőinek száma milliókra rúg, és naponta növekszik. Féjszbukkos megosztásai már rengeteg embernek felnyitották a szemét az igazságra.
Országos szinten ismert blogjának nézettsége messze felülmúlja a kurucinfóét. A radikális jobboldal kulcsfigurája, ha szóba kerül a neve, még a legharcedzettebb radikálisok is félelemmel vegyes tisztelettel beszélnek róla. Azt rebesgetik, hogy amikor megbukik a népi demokrácia, őt választják majd meg a nemzet vezetőjének, mivel karizmatikus szónok, mindenre elszánt harcos, és makulátlan múlttal rendelkező keresztény-konzervatív személyiség. Követőinek száma milliókra rúg, és naponta növekszik. Féjszbukkos megosztásai már rengeteg embernek felnyitották a szemét az igazságra.
Jul 05, 2012 20:54:20
Jul 05, 2012 20:55:12
HP gyere fbre te fijúúú!!!
Jul 05, 2012 20:55:12
grafikus007
Jul 05, 2012 21:07:15
sodi, nem gondoltál rá, hogy csatlakozol ehhez a szabad riportos társulathoz? nagy szükség lenne egy fiatal, több nyelvet beszélő keresztény értelmiségire
Jul 05, 2012 21:07:15
Jul 05, 2012 21:08:18
csak ne felejtsen el majd küldeni egy "emilt" Béjlának xDD
Jul 05, 2012 21:08:18
Káoszkapitány
Jul 05, 2012 21:09:22
"Ezért kell vegzálni a független újságírókat, <b>nem-e</b> lopott valamelyik felszerelésük."
Nem-e, igaz, te újságíró?
Nem-e, igaz, te újságíró?
Jul 05, 2012 21:09:22
Hitvány Patkány
Jul 05, 2012 21:11:18
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>HP gyere fbre te fijúúú!!!</div>
Írjá tezsvírem!!
Írjá tezsvírem!!
Jul 05, 2012 21:11:18
Géntolvaj református
Jul 05, 2012 21:19:11
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>"Ezért kell vegzálni a független újságírókat, <b>nem-e</b> lopott valamelyik felszerelésük."
Nem-e, igaz, te újságíró?</div>
Tudod, hogy szól a mondás: aki Maunikasó-szökevény kappanok közé keveredik... az magyarul is elfelejt....
Tudod, hogy szól a mondás: aki Maunikasó-szökevény kappanok közé keveredik... az magyarul is elfelejt....
Jul 05, 2012 21:19:11
sodika
Jul 05, 2012 21:34:10
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Jogos.
Jogos.
Jul 05, 2012 21:34:10
Géntolvaj református
Jul 05, 2012 21:35:45
Sodi, finom a cigó ülep?
Jul 05, 2012 21:35:45
sodika
Jul 05, 2012 21:38:18
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, finom a cigó ülep?</div>
A Szabad Riport, és a jövőnk infó is leleplezte, hogy aki a Koppány Csoportot és egyéb otthonvédőket most cigányfajvédőzi, az a fideszes közpénzparazita bűnözők ügynöke.
A Szabad Riport, és a jövőnk infó is leleplezte, hogy aki a Koppány Csoportot és egyéb otthonvédőket most cigányfajvédőzi, az a fideszes közpénzparazita bűnözők ügynöke.
Jul 05, 2012 21:38:18
grafikus007
Jul 05, 2012 21:42:48
akkor most a szabad riportosok szerint vannak jó és rossz cigányok?
Jul 05, 2012 21:42:48
Géntolvaj református
Jul 05, 2012 21:42:54
Nem hiszed el, hogy azok a kétszersültek tényleg problémások? Még az egyik kommentelő a Kurucon is megmondta, hogy beszólogattak mindenkinek, és beköpködtek a nyitott ablakon. De ha ez sem elég, menj ki a környékre, és csinálj riportokat az ott lakókkal! Elvégre egy kibaszott független közíró vagy.
Jul 05, 2012 21:42:54
sodika
Jul 05, 2012 21:45:09
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>akkor most a szabad riportosok szerint vannak jó és rossz cigányok?</div>
Minden normális ember szerint vannak.
Minden normális ember szerint vannak.
Jul 05, 2012 21:45:09
Jul 05, 2012 21:47:10
akkor vannak jó és rossz hazafiak is?
Jul 05, 2012 21:47:10
sodika
Jul 05, 2012 21:47:55
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Nem hiszed el, hogy azok a kétszersültek tényleg problémások?</div>
Ki nem szarja le a fiait? A néni a lányát és az unokáit fogadta csak be. Most nézem a teljes anyagot. Megy fel egy 10 Gb-os, 3 óra 50 perces anyag, amibe össze van vágva a sajátom és Molnár F. Árpádé mellett Balogh Béla valamennyi felvétele. Sajnos lassú a netem, ahhoz pedig, hogy használható legyen mellette a böngésző, tovább kell limitálnom a feltöltést, és így hiába töltöm már majdnem 24 órája, még csak 46%-nál jár, de majd legkésőbb szombaton láthatod az anyagot.
Ki nem szarja le a fiait? A néni a lányát és az unokáit fogadta csak be. Most nézem a teljes anyagot. Megy fel egy 10 Gb-os, 3 óra 50 perces anyag, amibe össze van vágva a sajátom és Molnár F. Árpádé mellett Balogh Béla valamennyi felvétele. Sajnos lassú a netem, ahhoz pedig, hogy használható legyen mellette a böngésző, tovább kell limitálnom a feltöltést, és így hiába töltöm már majdnem 24 órája, még csak 46%-nál jár, de majd legkésőbb szombaton láthatod az anyagot.
Jul 05, 2012 21:47:55
sodileaks
Jul 05, 2012 21:48:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>akkor most a szabad riportosok szerint vannak jó és rossz cigányok?</div>
Minden normális ember szerint vannak.</div>
ízlett a pizza?
Minden normális ember szerint vannak.</div>
ízlett a pizza?
Jul 05, 2012 21:48:03
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 21:48:10
Sodi, mit szólsz ahhoz az információhoz, hogy kappányékat egy a Császtival szembeálló végrehajtói érdekkör futtatja?
Jul 05, 2012 21:48:10
grafikus007
Jul 05, 2012 21:48:28
érdekes, mintha a jobbikot azért támadnák, mert a jobbik szerint vannak jó zsidók (szegedi, reiner) és rosszak, de persze Az más.
Jul 05, 2012 21:48:28
sodika
Jul 05, 2012 21:49:52
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, mit szólsz ahhoz az információhoz, hogy kappányékat egy a Császtival szembeálló végrehajtói érdekkör futtatja?</div>
Ő a Dabas Tamásról beszélt, nem a Balogh Béláról.
Ő a Dabas Tamásról beszélt, nem a Balogh Béláról.
Jul 05, 2012 21:49:52
sodika
Jul 05, 2012 21:50:52
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>érdekes, mintha a jobbikot azért támadnák, mert a jobbik szerint vannak jó zsidók (szegedi, reiner) és rosszak, de persze Az más.</div>
Ki támadja őket ezért?
Én nem olvasok semmi ilyesmit.
Ki támadja őket ezért?
Én nem olvasok semmi ilyesmit.
Jul 05, 2012 21:50:52
sodika
Jul 05, 2012 21:51:09
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>
ízlett a pizza?</div>
Melyik?
ízlett a pizza?</div>
Melyik?
Jul 05, 2012 21:51:09
sodileaks
Jul 05, 2012 21:54:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Melyik?</div>
Hm.. biztos sokat kaptál. Akkor inkább úgy kérdezem, melyik ízlett a legjobban?
Hm.. biztos sokat kaptál. Akkor inkább úgy kérdezem, melyik ízlett a legjobban?
Jul 05, 2012 21:54:46
szodáj
Jul 05, 2012 21:59:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>tovább kell limitálnom a feltöltést, és így hiába töltöm már majdnem 24 órája, még csak 46%-nál jár, de majd legkésőbb szombaton láthatod az anyagot.</div>
Elszánt vagy ezt elismerem, kb. 15 megtekintés kedvéért képes vagy ennyit szenvedni. Én nem csinálnám, az biztos.
Az előző megnyilvánulásaid viszont (amiket így futólag visszaolvastam, gyilkos mentegetése stb.) minősíthetetlenek. Egy emberi hulladék vagy, ha te tényleg így gondolod bazmeg..
Elszánt vagy ezt elismerem, kb. 15 megtekintés kedvéért képes vagy ennyit szenvedni. Én nem csinálnám, az biztos.
Az előző megnyilvánulásaid viszont (amiket így futólag visszaolvastam, gyilkos mentegetése stb.) minősíthetetlenek. Egy emberi hulladék vagy, ha te tényleg így gondolod bazmeg..
Jul 05, 2012 21:59:11
grafikus007
Jul 05, 2012 21:59:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>érdekes, mintha a jobbikot azért támadnák, mert a jobbik szerint vannak jó zsidók (szegedi, reiner) és rosszak, de persze Az más.</div>
Ki támadja őket ezért?
Én nem olvasok semmi ilyesmit.</div>
<a href="http://jovonk.info/2012/07/05/jobbik-szovetsegesek-dontes-elott" rel="nofollow" target="_blank">http://jovonk.info/2012/07/05/jobbik-szovetsegesek-dontes-elott</a>
Ki támadja őket ezért?
Én nem olvasok semmi ilyesmit.</div>
<a href="http://jovonk.info/2012/07/05/jobbik-szovetsegesek-dontes-elott" rel="nofollow" target="_blank">http://jovonk.info/2012/07/05/jobbik-szovetsegesek-dontes-elott</a>
Jul 05, 2012 21:59:47
omfg
Jul 05, 2012 22:01:35
sneci, az a baj, hogy kurvára nem érdekel senkit a vergődésetek. de tényleg. senkit. a lőtéri kutyát se.
Jul 05, 2012 22:01:35
sodika
Jul 05, 2012 22:05:02
<div class="quote"><div class="author">szodáj</div>
Elszánt vagy ezt elismerem</div>
Pláne ha hozzáveszed, hogy előtte több, mint 16 órán át renderelte a gép azt az anyagot, amit épp töltök fel.
Pláne ha hozzáveszed, hogy előtte több, mint 16 órán át renderelte a gép azt az anyagot, amit épp töltök fel.
Jul 05, 2012 22:05:02
szodáj
Jul 05, 2012 22:06:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szodáj</div>
Pláne ha hozzáveszed, hogy előtte több, mint 16 órán át renderelte a gép azt az anyagot, amit épp töltök fel.</div>
Félre ne értsd, ettől még semmilyen haszna nincs annak amit csinálsz. Viszont ha ennyi energiát tennél bele a munkába, már régen tisztességes életed lehetne.
Pláne ha hozzáveszed, hogy előtte több, mint 16 órán át renderelte a gép azt az anyagot, amit épp töltök fel.</div>
Félre ne értsd, ettől még semmilyen haszna nincs annak amit csinálsz. Viszont ha ennyi energiát tennél bele a munkába, már régen tisztességes életed lehetne.
Jul 05, 2012 22:06:41
sodika
Jul 05, 2012 22:07:48
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>
<a href="http://jovonk.info/2012/07/05/jobbik-szovetsegesek-dontes-elott" rel="nofollow" target="_blank">http://jovonk.info/2012/07/05/jobbik-szovetsegesek-dontes-elott</a></div>
Oké, magánvélemény. Én személy szerint pont annyira fogok Csanádnál vásárolni, mint amennyire mondjuk Sherlock Porksnél, de emellett egy díszzsidó elmegy mindenhol. Ha jön az antiszemita vád, előre toljuk, visszapattan róla, és ez így jó.
<a href="http://jovonk.info/2012/07/05/jobbik-szovetsegesek-dontes-elott" rel="nofollow" target="_blank">http://jovonk.info/2012/07/05/jobbik-szovetsegesek-dontes-elott</a></div>
Oké, magánvélemény. Én személy szerint pont annyira fogok Csanádnál vásárolni, mint amennyire mondjuk Sherlock Porksnél, de emellett egy díszzsidó elmegy mindenhol. Ha jön az antiszemita vád, előre toljuk, visszapattan róla, és ez így jó.
Jul 05, 2012 22:07:48
Jul 05, 2012 22:08:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szodáj</div>
mi van a mobilnet upgrade-val?? elvitte a cica, mint a scannert??
mi van a mobilnet upgrade-val?? elvitte a cica, mint a scannert??
Jul 05, 2012 22:08:08
omfg
Jul 05, 2012 22:09:00
talán dolgoznál ehelyett te, ütődött..
komolyan, semmi realitásérzéked sincs?
talán dolgoznál ehelyett te, ütődött..
komolyan, semmi realitásérzéked sincs?
Jul 05, 2012 22:09:00
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 22:09:38
<a href="http://jovonk.info/2012/07/05/figyelmeztetes-az-otthonvedoknek" rel="nofollow" target="_blank">http://jovonk.info/2012/07/05/figyelmeztetes-az-otthonvedoknek</a>
"EMM-es szakcsoportunk jelezte, hogy az otthonvédelem területén erőteljes zsidó benyomulást tapasztaltak az utóbbi időkben. "
Éberség Sodi! Éberség! Már az otthonvédők között is nyomulnak a zsidók!
"EMM-es szakcsoportunk jelezte, hogy az otthonvédelem területén erőteljes zsidó benyomulást tapasztaltak az utóbbi időkben. "
Éberség Sodi! Éberség! Már az otthonvédők között is nyomulnak a zsidók!
Jul 05, 2012 22:09:38
székelyek
Jul 05, 2012 22:10:12
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szodáj</div>
mi van a mobilnet upgrade-val?? elvitte a cica, mint a scannert??</div>
Helyesen: upgrade-del, ne menjünk le sodika szintjére.
mi van a mobilnet upgrade-val?? elvitte a cica, mint a scannert??</div>
Helyesen: upgrade-del, ne menjünk le sodika szintjére.
Jul 05, 2012 22:10:12
sodika
Jul 05, 2012 22:10:39
<b>Még Kun Béla is tartott a kormányában egy díszgójt. :D</b>
A túlzott homogenitás mindig kontraproduktív.
A túlzott homogenitás mindig kontraproduktív.
Jul 05, 2012 22:10:39
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 22:11:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pláne ha hozzáveszed, hogy előtte több, mint 16 órán át renderelte a gép azt az anyagot, amit épp töltök fel.</div>
Vegyél egy jobb számítógépet.
Különben milyen faszságot kapunk már megint? Remélem nem a tegnapi filmvetítést vetted fel.
Vegyél egy jobb számítógépet.
Különben milyen faszságot kapunk már megint? Remélem nem a tegnapi filmvetítést vetted fel.
Jul 05, 2012 22:11:06
Kérdezőbiztos
Jul 05, 2012 22:16:46
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>akkor vannak jó és rossz hazafiak is?</div>
Ez egy nagyon jó kérdés!
Sodika, mit válaszolsz erre?
Nem fogsz, ugye?
Ez egy nagyon jó kérdés!
Sodika, mit válaszolsz erre?
Nem fogsz, ugye?
Jul 05, 2012 22:16:46
Kérdezőbiztos
Jul 05, 2012 22:18:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>
Oké, magánvélemény. Én személy szerint pont annyira fogok Csanádnál vásárolni, mint amennyire mondjuk Sherlock Porksnél, de emellett egy díszzsidó elmegy mindenhol. Ha jön az antiszemita vád, előre toljuk, visszapattan róla, és ez így jó.</div>
Mégis antiszemita vagy?
Oké, magánvélemény. Én személy szerint pont annyira fogok Csanádnál vásárolni, mint amennyire mondjuk Sherlock Porksnél, de emellett egy díszzsidó elmegy mindenhol. Ha jön az antiszemita vád, előre toljuk, visszapattan róla, és ez így jó.</div>
Mégis antiszemita vagy?
Jul 05, 2012 22:18:12
Géntolvaj református
Jul 05, 2012 22:19:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Még Kun Béla is tartott a kormányában egy díszgójt. :D</b>
A túlzott homogenitás mindig kontraproduktív.</div>
Már megint látszik, milyen kurva tájékozott vagy, te sokadik generációs értelmiségi. A Tanácsköztársaság kormányfője nem Kun Béla volt, hanem Garbai Sándor. Nem Kun tartott egy díszgójt a kormányában, hanem Garbai tartott a kormányában egy csomó zsidót.
Már megint látszik, milyen kurva tájékozott vagy, te sokadik generációs értelmiségi. A Tanácsköztársaság kormányfője nem Kun Béla volt, hanem Garbai Sándor. Nem Kun tartott egy díszgójt a kormányában, hanem Garbai tartott a kormányában egy csomó zsidót.
Jul 05, 2012 22:19:50
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 22:20:17
Reinert nem viselte meg nagyon, hogy most már csak a kettes számú díszzsidó lehet a Jobbikban?
Haragszik Csanádra?
Haragszik Csanádra?
Jul 05, 2012 22:20:17
Kérdezőbiztos
Jul 05, 2012 22:21:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Még Kun Béla is tartott a kormányában egy díszgójt. :D</b>
Reiner is díszzsidó, mi?
El is meséled majd neki, hogy minek tartod?
Reiner is díszzsidó, mi?
El is meséled majd neki, hogy minek tartod?
Jul 05, 2012 22:21:20
sodika
Jul 05, 2012 22:22:09
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Remélem nem a tegnapi filmvetítést vetted fel.</div>
Hát abban sokat kell vágni. Odajött Széles László, és elsősorban azért nem lett leállítva a Budaházy Györgyhöz intézett provokatívnak ható és kevésbé összeszedett kérdéseivel, mert egy Jászai Mari-díjas művésznek illik megadni a megfelelő tiszteletet még akkor is, ha esetleg enyhén felöntött már a garatra. Ezt a részt például lehet, hogy nincs értelme vágatlanul felraknom. Még átgondolom.
Hát abban sokat kell vágni. Odajött Széles László, és elsősorban azért nem lett leállítva a Budaházy Györgyhöz intézett provokatívnak ható és kevésbé összeszedett kérdéseivel, mert egy Jászai Mari-díjas művésznek illik megadni a megfelelő tiszteletet még akkor is, ha esetleg enyhén felöntött már a garatra. Ezt a részt például lehet, hogy nincs értelme vágatlanul felraknom. Még átgondolom.
Jul 05, 2012 22:22:09
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 22:24:35
Bazmeg, szóval felvetted? Nem gondolod, hogy ez nálad egy mánia?
Jul 05, 2012 22:24:35
sodika
Jul 05, 2012 22:27:37
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Bazmeg, szóval felvetted? Nem gondolod, hogy ez nálad egy mánia?</div>
Ráadásul egy csomó izgalmas Minda Zoltán-per is itt van a gépemen, csak mindig történik valami frissebb, ezért nehezen tud sor kerülni azoknak a feldolgozására.
Ráadásul egy csomó izgalmas Minda Zoltán-per is itt van a gépemen, csak mindig történik valami frissebb, ezért nehezen tud sor kerülni azoknak a feldolgozására.
Jul 05, 2012 22:27:37
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 22:28:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Bazmeg, szóval felvetted? Nem gondolod, hogy ez nálad egy mánia?</div>
Ráadásul egy csomó izgalmas Minda Zoltán-per is itt van a gépemen, csak mindig történik valami frissebb, ezért nehezen tud sor kerülni azoknak a feldolgozására.</div>
Jelenleg hány forint van a zsebedben, és mennyi a ledolgozott egyenleget?
Bónuszkérdés: mennyi rezsipénzzel tartozol anyádnak?
Ráadásul egy csomó izgalmas Minda Zoltán-per is itt van a gépemen, csak mindig történik valami frissebb, ezért nehezen tud sor kerülni azoknak a feldolgozására.</div>
Jelenleg hány forint van a zsebedben, és mennyi a ledolgozott egyenleget?
Bónuszkérdés: mennyi rezsipénzzel tartozol anyádnak?
Jul 05, 2012 22:28:38
sodika
Jul 05, 2012 22:31:00
<div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>
Mégis antiszemita vagy?</div>
Nem. Emberként sincs semmi gondom Csanáddal, ugyanakkor ha valami hazafias szütyőt támadna kedvem venni, valószínűleg inkább a Budaházy család valamelyik boltjába mennék. Ennyi.
Mégis antiszemita vagy?</div>
Nem. Emberként sincs semmi gondom Csanáddal, ugyanakkor ha valami hazafias szütyőt támadna kedvem venni, valószínűleg inkább a Budaházy család valamelyik boltjába mennék. Ennyi.
Jul 05, 2012 22:31:00
Hitvány Patkány
Jul 05, 2012 22:32:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Bazmeg, szóval felvetted? Nem gondolod, hogy ez nálad egy mánia?</div>
Az lehet, hogy sokkal frissebb, de semmi nem lehet olyan érdekes, mint egy jó Minda-per. Tényleg, recsi, meg tudnád fogalmazni, hogy pontosan miről szólnak?
Az lehet, hogy sokkal frissebb, de semmi nem lehet olyan érdekes, mint egy jó Minda-per. Tényleg, recsi, meg tudnád fogalmazni, hogy pontosan miről szólnak?
Jul 05, 2012 22:32:12
sodika
Jul 05, 2012 22:33:12
Naná, hogy meg.
A rendszerváltásnál ellopott állami vagyon sorsáról.
A rendszerváltásnál ellopott állami vagyon sorsáról.
Jul 05, 2012 22:33:12
Jul 05, 2012 22:34:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Nem. Emberként sincs semmi gondom Csanáddal, ugyanakkor ha valami hazafias szütyőt támadna kedvem venni, valószínűleg inkább a Budaházy család valamelyik boltjába mennék. Ennyi.</div>
de mi van, hogyha csanád szütyője sokkal szebb és jobb anyagból készült? pláne még olcsóbb is? megvennéd a drágábbat budaházynál?
Nem. Emberként sincs semmi gondom Csanáddal, ugyanakkor ha valami hazafias szütyőt támadna kedvem venni, valószínűleg inkább a Budaházy család valamelyik boltjába mennék. Ennyi.</div>
de mi van, hogyha csanád szütyője sokkal szebb és jobb anyagból készült? pláne még olcsóbb is? megvennéd a drágábbat budaházynál?
Jul 05, 2012 22:34:49
sodika
Jul 05, 2012 22:35:23
<div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>
Reiner is díszzsidó, mi?</div>
Nem. Egyébként másodfunkciótól függetlenül is lehet valaki jó hazafi.
Reiner is díszzsidó, mi?</div>
Nem. Egyébként másodfunkciótól függetlenül is lehet valaki jó hazafi.
Jul 05, 2012 22:35:23
sodika
Jul 05, 2012 22:36:18
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
de mi van, hogyha csanád szütyője sokkal szebb és jobb anyagból készült? pláne még olcsóbb is? megvennéd a drágábbat budaházynál?</div>
Attól függ, kapható-e mástól a jobb szütyő.
Ha nem, jobb híján Csanádnál venném.
de mi van, hogyha csanád szütyője sokkal szebb és jobb anyagból készült? pláne még olcsóbb is? megvennéd a drágábbat budaházynál?</div>
Ha nem, jobb híján Csanádnál venném.
Jul 05, 2012 22:36:18
Géntolvaj református
Jul 05, 2012 22:37:21
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>de mi van, hogyha csanád szütyője sokkal szebb és jobb anyagból készült? pláne még olcsóbb is? megvennéd a drágábbat budaházynál?</div>
Azért veszi nála, mert Budaházy 10-es szintű hazaffy, míg Csanád sokkal alacsonyabb szintű, ráadásul a zsidó felmenők tovább rontottak a besorolásán. Csanádot leminősítették.
Azért veszi nála, mert Budaházy 10-es szintű hazaffy, míg Csanád sokkal alacsonyabb szintű, ráadásul a zsidó felmenők tovább rontottak a besorolásán. Csanádot leminősítették.
Jul 05, 2012 22:37:21
szeszesember
Jul 05, 2012 22:41:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Naná, hogy meg.
A rendszerváltásnál ellopott állami vagyon sorsáról.</div>Tehát fingod sincs.
A rendszerváltásnál ellopott állami vagyon sorsáról.</div>Tehát fingod sincs.
Jul 05, 2012 22:41:24
Faszerdész
Jul 05, 2012 22:42:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
Ha nem, jobb híján Csanádnál venném.</div>
Mielőtt kiderült, hogy zsidó, akkor is így tettél volna, vagy csak az új információ fényében változott a hozzáállásod?
Ha nem, jobb híján Csanádnál venném.</div>
Mielőtt kiderült, hogy zsidó, akkor is így tettél volna, vagy csak az új információ fényében változott a hozzáállásod?
Jul 05, 2012 22:42:35
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 22:42:45
Arra válaszolj, hogy mennyi a ledolgozott egyenleged és mennyi pénz van a zsebedben? Több vagy kevesebb, mint 45 Ft?
Jul 05, 2012 22:42:45
Kérdezőbiztos
Jul 05, 2012 22:43:00
Köszi a válaszokat.
(Semmi kedvem vitatkozni.)
(Semmi kedvem vitatkozni.)
Jul 05, 2012 22:43:00
grafikus007
Jul 05, 2012 22:44:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>
milyen magánvélemény, te szar? azon az oldalon folyamatosan a jobbikot támadják, ez a hivatalos véleményük. döntsd el kinek a seggét akarod nyalni, mert kettő nem megy egyszerre. vagy írj egy békéltető cikket, hídember: 1 pont a jovonk.infonak, mert csanád tényleg zsidó, 1 pont a jobbiknak, mert lehet belőle díszzsidó
milyen magánvélemény, te szar? azon az oldalon folyamatosan a jobbikot támadják, ez a hivatalos véleményük. döntsd el kinek a seggét akarod nyalni, mert kettő nem megy egyszerre. vagy írj egy békéltető cikket, hídember: 1 pont a jovonk.infonak, mert csanád tényleg zsidó, 1 pont a jobbiknak, mert lehet belőle díszzsidó
Jul 05, 2012 22:44:22
Ószövetségi Düh
Jul 05, 2012 22:45:06
Pontosan ezért tartunk mi is a fórumunkon egy díszcigányt ikszdé
Pontosan ezért tartunk mi is a fórumunkon egy díszcigányt ikszdé
Jul 05, 2012 22:45:06
Ószövetségi Düh
Jul 05, 2012 22:46:56
Sodika, mennyi rezsipénzt kell összekaparj ahhoz, hogy anyád visszafogadjon Pátyra?
Jul 05, 2012 22:46:56
sodika
Jul 05, 2012 22:47:17
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>azon az oldalon folyamatosan a jobbikot támadják</div>
Ha Te mondod, biztos úgy van.
Én nem szoktam őket olvasni.
Én nem szoktam őket olvasni.
Jul 05, 2012 22:47:17
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 22:49:01
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><a href="http://jovonk.info/2012/07/05/figyelmeztetes-az-otthonvedoknek" rel="nofollow" target="_blank">http://jovonk.info/2012/07/05/figyelmeztetes-az-otthonvedoknek</a>
Éberség Sodi! Éberség! Már az otthonvédők között is nyomulnak a zsidók!</div>
Erre miért nem reagáltál? Csak nem te vagy a betolakodó zsidó?
Éberség Sodi! Éberség! Már az otthonvédők között is nyomulnak a zsidók!</div>
Erre miért nem reagáltál? Csak nem te vagy a betolakodó zsidó?
Jul 05, 2012 22:49:01
Hitvány Patkány
Jul 05, 2012 22:50:41
Kappányék megvették már neked azt a cuccot, amire telefonon azt mondtad, hogy neked túl drága?
Fogy az idő, a Kappányék előbb-utóbb összekapnak a Jobbikkal és akkor a legértékesebb zsákmányod Tatár Józsi táskája lesz.
Fogy az idő, a Kappányék előbb-utóbb összekapnak a Jobbikkal és akkor a legértékesebb zsákmányod Tatár Józsi táskája lesz.
Jul 05, 2012 22:50:41
?
Jul 05, 2012 22:51:22
Mi ez a többesszám?Ezek szerint azt hazudjátok ,hogy nem vagytok anitszemiák?
Mi ez a többesszám?Ezek szerint azt hazudjátok ,hogy nem vagytok anitszemiák?
Jul 05, 2012 22:51:22
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 22:52:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>azon az oldalon folyamatosan a jobbikot támadják</div>
Én nem szoktam őket olvasni.</div>
Pedig egyértelműen kapcsolatban állnak Bélával.
Én nem szoktam őket olvasni.</div>
Pedig egyértelműen kapcsolatban állnak Bélával.
Jul 05, 2012 22:52:07
Wolfeinstein
Jul 05, 2012 22:52:08
jó lenne egy kis vonatozás, mi? miféle toljuk? te független vagy, Hahó!
jó lenne egy kis vonatozás, mi? miféle toljuk? te független vagy, Hahó!
Jul 05, 2012 22:52:08
sodika
Jul 05, 2012 22:55:41
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Pedig egyértelműen kapcsolatban állnak Bélával.</div>
A hungaristák?
Mi ez a baromság? :D
Hogy állnának már kapcsolatban vele?
A hungaristák?
Hogy állnának már kapcsolatban vele?
Jul 05, 2012 22:55:41
Géntolvaj református
Jul 05, 2012 22:57:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A hungaristák?
Hogy állnának már kapcsolatban vele?</div>
Például a fiókszervezetük, a Fehér Kéményseprők transzparense felkerült a teherautójuk oldalára.
Például a fiókszervezetük, a Fehér Kéményseprők transzparense felkerült a teherautójuk oldalára.
Jul 05, 2012 22:57:51
Wolfeinstein
Jul 05, 2012 23:00:53
sneci, régi játékok jutottak rólad az eszembe... a nevem, pl., de még inkább a csöves nevű zseniális alkotás. ha van ráérő infós troll, igazán írhatna egy ilyet a csöves mintájára snecivel. szerintem ez meghozná sneci számára a kellő ismertséget, és ez igazi shiker lenne! amúgy meg: LÉCCILÉCCILÉCCI!!!!!! 4!!!!
Jul 05, 2012 23:00:53
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 23:01:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
A hungaristák?
Pl. a jovonk.info az egyetlen "hírportál", ami beszámol a Kappány Csoportról.
És a Fehér Kéményseprők is jovonk.infós csapat.
A hungaristák?
Pl. a jovonk.info az egyetlen "hírportál", ami beszámol a Kappány Csoportról.
És a Fehér Kéményseprők is jovonk.infós csapat.
Jul 05, 2012 23:01:49
Géntolvaj református
Jul 05, 2012 23:03:56
Sodi, jobb, ha tudomásul veszed, hogy Béla egy hungarista cigány, akármilyen bizarrul is hangzik ez.
Jul 05, 2012 23:03:56
sodika
Jul 05, 2012 23:06:50
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Pl. a jovonk.info az egyetlen "hírportál", ami beszámol a Kappány Csoportról.</div>
Csókollak, majdnem az összes otthonvédős 66 másodperces videóm kint van a Kurucon is.
Pl. a jovonk.info az egyetlen "hírportál", ami beszámol a Kappány Csoportról.</div>
Csókollak, majdnem az összes otthonvédős 66 másodperces videóm kint van a Kurucon is.
Jul 05, 2012 23:06:50
sodika
Jul 05, 2012 23:07:48
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
Például a fiókszervezetük, a Fehér Kéményseprők transzparense felkerült a teherautójuk oldalára.</div>
Együttműködők, vazz.
Független szervezetek, nem fiókok :D
Például a fiókszervezetük, a Fehér Kéményseprők transzparense felkerült a teherautójuk oldalára.</div>
Együttműködők, vazz.
Független szervezetek, nem fiókok :D
Jul 05, 2012 23:07:48
Wolfeinstein
Jul 05, 2012 23:08:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Csókollak, majdnem az összes otthonvédős 66 másodperces videóm kint van a Kurucon is.</div>
akkor is egy emberbőrbe töltött szar vagy.
Csókollak, majdnem az összes otthonvédős 66 másodperces videóm kint van a Kurucon is.</div>
akkor is egy emberbőrbe töltött szar vagy.
Jul 05, 2012 23:08:14
sodika
Jul 05, 2012 23:10:53
Hihihi :D
Varga B. Tamás kurva jó arc :DDDD
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=VlVKbbRWg1w#t=65" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VlVKbbRWg1w#t=65</a>
Varga B. Tamás kurva jó arc :DDDD
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=VlVKbbRWg1w#t=65" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VlVKbbRWg1w#t=65</a>
Jul 05, 2012 23:10:53
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 23:15:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Csókollak, majdnem az összes otthonvédős 66 másodperces videóm kint van a Kurucon is.</div>
Tudtam, hogy ezzel fogsz jönni, mert tudom, hogy hülye vagy.
A kurucon legfeljebb odavetik, hogy Koppány Csoport, de a jovonk infón kifejezetten népszerűsítik őket meg Bélát. Pl. az idétlen teherautós túrátokat is.
Tudtam, hogy ezzel fogsz jönni, mert tudom, hogy hülye vagy.
A kurucon legfeljebb odavetik, hogy Koppány Csoport, de a jovonk infón kifejezetten népszerűsítik őket meg Bélát. Pl. az idétlen teherautós túrátokat is.
Jul 05, 2012 23:15:56
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 05, 2012 23:22:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
Együttműködők, vazz.
Független szervezetek, nem fiókok :D</div>
Az kurva vicces volt, amikor tagadtad, hogy bármi közük lenne kappányéknak ezekhez a kéményseprőkhöz, miközben ott volt a molinójuk a teherautótok falán.
Együttműködők, vazz.
Független szervezetek, nem fiókok :D</div>
Az kurva vicces volt, amikor tagadtad, hogy bármi közük lenne kappányéknak ezekhez a kéményseprőkhöz, miközben ott volt a molinójuk a teherautótok falán.
Jul 05, 2012 23:22:55
törzsgyökeres
Jul 05, 2012 23:28:39
sneci, nagyon röhögök rajtad, mert téves feltevésben vagy, amit igaznak hiszel. mindig kurva okosnak hiszed magad, és általában ez a veszted. most is így lesz. muhahaha.
Jul 05, 2012 23:28:39
törzsgyökeres
Jul 05, 2012 23:30:49
bréking!
alkaa befejezte az IBS-t.
alkaa befejezte az IBS-t.
Jul 05, 2012 23:30:49
3 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ehhez azert sok mindent be kellett volna vallalnia. de en megertem amugy, par evig en is azt hittem, hogy majd egyedul megvaltom a vilagot. de sajnos ez nem mukodik, raadasul ha akkora torzszulott vagy, mint sodi, az eselyek kb. negativak :) el kene mennie dolgozni valami olyan helyre, ahol csak es kizarolag nala okosabb verprofibb, stb emberek vannak, akkor talan ragadna ra valami.
igy csak a gecifolt ragad aaron cute utan szabadon.
*parodiarovat, haho*