Miért, még feladatot sem kaptál? Code review sem volt?
A feladat, amit nekem szántak, halasztódik, mert két külső cég, közelebbről amelyikkel szerződésben állunk, és amelyik az API-ját használni szeretnék, mégsem tudott megfelelően megegyezni egymással. Viszont én már ebbe a projektbe ástam bele magam, és egyelőre, ezen a héten legalábbis, úgy értelmes a dolog, ha addig is mélyebbre ásom magam, amíg várunk, hogy ezek a felek, akik egyike se mi vagyunk, dűlőre jutnak egymással.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Bazmeg Endre... te meg eközben bent malmozol az irodában, ahelyett, hogy valamelyik kollégától kérnél valami részfeladatot, amivel besegíthetsz a projektjébe?
Kezdd el fésülgetni és masnizni a CV-det, hamarosan szükség lesz rá.
Holnap már rákérdezek, hogy nem lenne-e érdemes mondjuk hétfőn másik projektbe is belemásznom, amíg várunk. Az meg, hogy egyre mélyebben értem meg a kódot, meg az Angulart, szerintem nem feltétlenül "malmozás".
a snecológia második alaptörvénye: a retardvalóság mindig SOKKAL durvább, mint amit a trollok előzetesen el tudnak képzelni
A nap második felében pedig dolgozhatsz. Szívesen.
Gondoljatok bele, hogy a malac karikatúraszerűen hozza a pszichopatákra jellemző összes sztorit. Sok, és rendkívül változatos bűncselekményt követett el: (garázdaság, önbíráskodás, sikkasztás, választási csalás), karizmatikus, rajongói vannak, rendkívül sok hibát vét, mert nem képes tanulni a saját hibáiból, soha semmiért nem vállalta a felelősséget, stb.) Annyira tipikus pszichopata-élettörténete van, hogy az viccen kívül kiváló példa lehetne egy egyetemi tankönyvben.
Egyetlen pszichopaták közt is nagyon ritka, de annál jellemzőbb "sztorit" nem hozott még: Az épelméjű sorozatgyilkosok körülbelül száz százaléka pszichopata.
A malac állítólag egy időben keményen kurvázott. Ha másnem, azt megmagyarázná, hogy honnan ismerte a kakiszexes bluebunny-t.
Ez csak egy meredek agymenés, de annál, amit eddig csinált, csak az lenne sztereotipikusabb pszichopata, ha kiderülne, hogy közben megfojtott és megerőszakolt 17 kurvát...
áloooarrgghhhh
Megint mi ez a kamukázás sodesz?
Nem rég még a laravelbe ástad bele magad igazán, most meg már az angular keretrendszerbe? Úgy, hogy a linux is kifog rajtad? Legalább ha hazudsz legyen már az egészben valami következettség baszod.
És direkt nem azt hoztam fel, hogy még a ps játékokat vagy a yt közvetítést sem tudod beállítani (nemhogy normálisan, SEHOGY).
Két keretrendszert párhuzamosan tanuló sodi lett a sodi? A 18 évesnek kinéső sose többet nem írók ide sodi? Mostmár többet tényleg nem ide író sodi. a sodi a szar
V.ö.: "Túlélés a morál előtt".
Ő már _túl_-élte Magyarországot, hiszen akár mészárolhatott is volna (köszönjük, Sodi!), tehát, ott kinn, a Rejszben éppen regenerálódik, ami ugye hát azért még mindig kvázi lájfdéndzsör, amely majd elmúlik, ha megnyervén a lotto-t, nagyképű gizdaként megmutathatja a sok lúzer köcsögnek, hogy milyen sodi a bodi.
Neked fél nap, egy programozónak fél óra.
De! A gayszaunában a szexpapikkal! Na fürcsi, csá!
-böfögés és fingás elmaradása
és ami várható:
- sörvedelés
- tőmondatok 2-3x vágva
- kóválygás a városban
- ízléstelen üvöltő zene
- VR-al való hadonászás
- hetyetyézés
- érdekltelen infók a pénzügyeiről, kilátástalan életéről
(lista folytatható...)
Meg egy "az eheti flokk szombaton jön"-nel :)
#ELANGOLNÁZVA
Fogsz te még engem rajongással szopni
Az milyen már, hogy a Ragyást még a reterd cimbik is alázzák!?
Impotosz is bele törli a lábát, a kutyabaszó is, és most Cvigány is.
Shiker!!4
Rend van na!
Csajozás
pinanyalás
- miért nem fognak kirugni
- ha kirugnak megis az miert mas hibaja
- anyamat vagyonokkal tamogatom
- nem veszek tobb jatekot, kiveve a,b,c,d egeszen zig.
- minden fasza csak a hitelkeretet emeljek meg
- megvaltom a vilagot jovo heten
muzeumok belulrol
már volt esodikázós csideó, hahó
youtu.be/Yyo1Gdl1Np4
Miért nem vagyok meglepve. Biztosan elhívták egy jó buliba a barátai a vadászbikát, ezért nem ért rá flokkot vágni. *pr*
ugylatszik a nemiszerve ritmikus huzogatasa fontosabb volt a flokknal...
a felpörgés az decemberben volt, Hahó! a január a hanyatlásé.
Nemnemnem. A január az a kipihenés és a ráhongolódás a felkészülési ráhangolodásra kettősséglt hordja magaban, ezért latszhat neha elonek a holt s a holt elönek.
Ráhibáztál, asodi legrégebbi barátai, Alkoholizmus Aladár, Depresszió Dezső és Marok Marcsi fog ma este asodival bulizni.
Valószínűleg egyre kevésbé működik a "hangszer", ezért egyre több időt kell rászánni a felélesztésére. Azt az időt pedig valahonnan el kell vennie a SoDI-nak.
csak egy, a dőrppe. amíg broni fel nem gyújtja.
Mert itt mindenki zsidó, hahó!
miaza haul videó? és miért akarsz bemutatkozni? retard vagy aki figyelemre vágyik? itt tudományos munka folyik, buzibarátot máshol keress. nszksz
Sodi bazdmeg, ne okoskodj megint a 20. századról. Vágjad a szaros flokkot azzal törődjél.
Mi volt a XX. nagy harca te nagyonhülye?
Hát jöttek a komcsik, oszt hogy ne legyenek.
Oszt nincsenek. Még a maradékuk se.
Engem se szerettél, meg Jani bátyádat sem?
Erről legyen már egy live sodesz-töri-óra címmel.
Menne a donate ezerrel.
Lefordítom:
szóval reggel BIZTOS NEM LESZ FLOKK.
legalább a kurucinfót olvasnád rendesen, te tájékozatlan hülyegyerek!
pl: kuruc.info/r/9/51613/
tele van a fidesz volt komcsikkal, idióta! matolcsy apád szerinted mi?
a szocionista kurva anyádat!
hát azért hetyetye..
Vannak. Ott laknak tőled pár sarokra, te nagyonhülye. Rigaerstr. 94, de te ahhoz is beszari vagy, hogy ott kamerázz. Krónikás, meg a faszom!
www.bz-berlin.de/berlin/neukoelln/g20-chaoten-haengen-hass-plakate-in-neukoelln-auf
Alapvető tévedés, hogy sodika bármilyen kiforrott világnézettel rendelkezne.
A valóságban a legfőbb ideológiai motivációja a csínytevés. Mivel gyerekkorában leszarták a szülei, ezért csak úgy sikerült figyelmet kiharcolnia, ha rosszat csinált.
Ez azóta is megmaradt benne, csak most már nem azzal provokál, hogy káromkodik vendégségben, hanem zsidózik, és a magát lázadónak beállító, sokak által kritizált kormányunkat ajnározza.
Az egész nem szól másról, mint hogy olyan válaszokat gyűjtsön be, amit te most írtál neki. Ne ülj fel neki. Ő így trollkodik (meg úgy, hogy bevágja a flokkba a faszát, de remélem ezzel nem adtam ötletet neki az eheti anyaghoz)
Te ne okoskodj bele a felnőttek dolgába, hanem takarodj innnen, és rajzoljad a kurva flokkodat. Egy egész estéd van rá, de te semmivel nem leszel kész, mert csak itt gyűjtöd a beszólásokat, és a kókadt pitonodat bámulod.
Mióta élsz száműzetésben baszod?
Honnan tudod, hogy mi van itthon? Még rendes munkád sem volt sose idehaza.
És kurvára legyen pontosan kerek szám a flokk hossza. Semmi 28 meg 43 másodperc, 10:00 perc vagy 15:00 perc. Erre figyelj inkább!
Olvasok híreket, és ismerem a számokat.
Tudom, hogy amióta eljöttem, már otthon is ezer euró felett van az átlagbér, az átlagnettó pedig jóval 200 ezer forint felett.
"Milyen hatmillió?!"
Protipp Pityu
Jan 25, 2018 22:10:08
Nincs miben nem felvennem a tempót egyelőre.
Jan 25, 2018 22:10:08
-
Jan 25, 2018 22:11:24
"Ha viszont valaki 30-40-50 éves korában se tud többet felmutatni egy érettsinél, meg valami utána megszerezhető OKJ-nél, az már azért égő :)" Asodi 2010bol
Jan 25, 2018 22:11:24
K
Jan 25, 2018 22:15:11
Ha nem lenne ez a fórum, nem lennének a trollok sodi egy sokkal magányosabb, befordult ember lenne.
Jan 25, 2018 22:15:11
sodika
Jan 25, 2018 22:23:49
A feladat, amit nekem szántak, halasztódik, mert két külső cég, közelebbről amelyikkel szerződésben állunk, és amelyik az API-ját használni szeretnék, mégsem tudott megfelelően megegyezni egymással. Viszont én már ebbe a projektbe ástam bele magam, és egyelőre, ezen a héten legalábbis, úgy értelmes a dolog, ha addig is mélyebbre ásom magam, amíg várunk, hogy ezek a felek, akik egyike se mi vagyunk, dűlőre jutnak egymással.
Jan 25, 2018 22:23:49
sodika
Jan 25, 2018 22:24:52
A német szervezettség mese, mondtam már. :D
Nincs. Legenda :D
Nincs. Legenda :D
Jan 25, 2018 22:24:52
Protipp Pityu
Jan 25, 2018 22:27:30
Bazmeg Endre... te meg eközben bent malmozol az irodában, ahelyett, hogy valamelyik kollégától kérnél valami részfeladatot, amivel besegíthetsz a projektjébe?
Kezdd el fésülgetni és masnizni a CV-det, hamarosan szükség lesz rá.
Jan 25, 2018 22:27:30
sodika
Jan 25, 2018 22:30:12
Holnap már rákérdezek, hogy nem lenne-e érdemes mondjuk hétfőn másik projektbe is belemásznom, amíg várunk. Az meg, hogy egyre mélyebben értem meg a kódot, meg az Angulart, szerintem nem feltétlenül "malmozás".
Jan 25, 2018 22:30:12
-
Jan 25, 2018 22:33:46
Szerintem eleg ha egyszerre egy projektet teszel tonkre. Jan 25, 2018 22:33:46
sodika
Jan 25, 2018 22:34:55
Mert mégis hogy a picsába vegyek "csak úgy" át részfeladatokat, hogy fél nap csak az, a megfelelő munkatárs idejéből is lefoglalva, hogy egy adott projekthez beállítsa az ember a fejlesztői környezetet? Ennek a gondolatnak semmi értelme :)
Jan 25, 2018 22:34:55
-
Jan 25, 2018 22:35:19
Ird mar le nemetul hogy mit fogsz kerdezni.+ most mar szivesen megneznenk a munkaszerzodeset is. Jan 25, 2018 22:35:19
-
Jan 25, 2018 22:36:36
Mert mégis hogy a picsába vegyek "csak úgy" át részfeladatokat, hogy fél nap csak az, a megfelelő munkatárs idejéből is lefoglalva, hogy egy adott projekthez beállítsa az ember a fejlesztői környezetet? Ennek a gondolatnak semmi értelme :)
Jol kepben vagy a meloval (felteve hogy letezik es nem par euroert faszokat szopogatsz) Jan 25, 2018 22:36:36
Brian
Jan 25, 2018 22:42:44
Jol kepben vagy a meloval (felteve hogy letezik es nem par euroert faszokat szopogatsz)
a snecológia második alaptörvénye: a retardvalóság mindig SOKKAL durvább, mint amit a trollok előzetesen el tudnak képzelni
Jan 25, 2018 22:42:44
Protipp Pityu
Jan 25, 2018 22:43:20
A nap második felében pedig dolgozhatsz. Szívesen.
Jan 25, 2018 22:43:20
Ráhangolódás a felkészülé
Jan 25, 2018 23:03:07
Holnap már rákérdezek, hogy nem lenne-e érdemes mondjuk hétfőn
rögtön hétfőn??? Te teljesen hülye fatyh? Majd jövő januárban! Jan 25, 2018 23:03:07
-
Jan 25, 2018 23:03:45
Vagy már kezd szorulni a hurok, és most próbálja kimosdatni magát a cégből mindenféle nyakatekert trükkel. Esetleg valam pályázathoz okoskodik, de az ügyvezető pozíció feladása nekem nagyon menekülés-szagú.
Gondoljatok bele, hogy a malac karikatúraszerűen hozza a pszichopatákra jellemző összes sztorit. Sok, és rendkívül változatos bűncselekményt követett el: (garázdaság, önbíráskodás, sikkasztás, választási csalás), karizmatikus, rajongói vannak, rendkívül sok hibát vét, mert nem képes tanulni a saját hibáiból, soha semmiért nem vállalta a felelősséget, stb.) Annyira tipikus pszichopata-élettörténete van, hogy az viccen kívül kiváló példa lehetne egy egyetemi tankönyvben.
Egyetlen pszichopaták közt is nagyon ritka, de annál jellemzőbb "sztorit" nem hozott még: Az épelméjű sorozatgyilkosok körülbelül száz százaléka pszichopata.
A malac állítólag egy időben keményen kurvázott. Ha másnem, azt megmagyarázná, hogy honnan ismerte a kakiszexes bluebunny-t.
Ez csak egy meredek agymenés, de annál, amit eddig csinált, csak az lenne sztereotipikusabb pszichopata, ha kiderülne, hogy közben megfojtott és megerőszakolt 17 kurvát...
Jan 25, 2018 23:03:45
álbroni
Jan 25, 2018 23:11:23
áloooarrgghhhh
Jan 25, 2018 23:11:23
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 25, 2018 23:42:17
x2)
Hogy szoktad kezedeni a leveleidet a nagytiszteletű, kegyelmes, méltóságos főnökúrnak?
"Sehr Geehrter hochwürdigster Herr Boß, Master!
Wie ist es, mein gnädiger Herr? Mir geht es gut. Der SoDI."
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 25, 2018 23:43:03
x2)
Te szolgalelkű, csicska állat.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
vastaps
Jan 26, 2018 04:33:04
Megint mi ez a kamukázás sodesz?
Nem rég még a laravelbe ástad bele magad igazán, most meg már az angular keretrendszerbe? Úgy, hogy a linux is kifog rajtad? Legalább ha hazudsz legyen már az egészben valami következettség baszod.
És direkt nem azt hoztam fel, hogy még a ps játékokat vagy a yt közvetítést sem tudod beállítani (nemhogy normálisan, SEHOGY).
Két keretrendszert párhuzamosan tanuló sodi lett a sodi? A 18 évesnek kinéső sose többet nem írók ide sodi? Mostmár többet tényleg nem ide író sodi. a sodi a szar
Jan 26, 2018 04:33:04
vastaps
Jan 26, 2018 04:40:14
Ezt csak ide teszem.
Sodi. 2009. 10. 14. 0:15:
"Az emberi MÉLTÓSÁG mindennél fontosabb. A vegetálás pedig nem élet."
Akkor még nem sejtetted, hogy a berlini recskabunkerben ez vár rád?
Jan 26, 2018 04:40:14
Billy Pilgrim
Jan 26, 2018 06:29:13
Ezt csak ide teszem.
V.ö.: "Túlélés a morál előtt".
Ő már _túl_-élte Magyarországot, hiszen akár mészárolhatott is volna (köszönjük, Sodi!), tehát, ott kinn, a Rejszben éppen regenerálódik, ami ugye hát azért még mindig kvázi lájfdéndzsör, amely majd elmúlik, ha megnyervén a lotto-t, nagyképű gizdaként megmutathatja a sok lúzer köcsögnek, hogy milyen sodi a bodi.
Jan 26, 2018 06:29:13
banshee
(
x24)
Jan 26, 2018 06:34:45
x24)
Lesz pontban 16:00-kor flokk, púp? Hallod? Hallod?
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2018 08:23:54
Jan 26, 2018 08:23:54
Sodigyülölő
Jan 26, 2018 09:23:31
Már több mint két hete kint vagy Németországban te hazaárulò féreg. Pfejj, a kurva anyádat! Nagyon utállak!!!
Jan 26, 2018 09:23:31
-
Jan 26, 2018 09:42:09
Jan 26, 2018 09:42:09
-
Jan 26, 2018 09:43:18
sodi, nem úgy volt, hogy ezen a télen elmész síelni?
Jan 26, 2018 09:43:18
SoDI
Jan 26, 2018 09:53:24
sodi, nem úgy volt, hogy ezen a télen elmész síelni?
De! A gayszaunában a szexpapikkal! Na fürcsi, csá!
Jan 26, 2018 09:53:24
vastaps
Jan 26, 2018 10:30:11
Mai flokkban nem várható dolgok listája:
-sörike kritika
-normális vágás
-nem kurvára felhangosított "aláfestő" zene
-két mondat ami összefüggően elhangzik
-valódi tartalom
-normális gondolat menet valamiről
-egyáltalán bármiféle értékelhető tartalom
-200 euros rajztáblával készített bármi
(lista folytatható...)
-sörike kritika
-normális vágás
-valódi tartalom
(lista folytatható...)
Jan 26, 2018 10:30:11
vastaps
Jan 26, 2018 10:52:00
Gyorsan készítettem még egy sodi lófaszbingót.
Nem tökéletes, de remélem kezdésnek jó lesz.

Nem tökéletes, de remélem kezdésnek jó lesz.

Jan 26, 2018 10:52:00
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2018 10:53:24
-sörike kritika
-normális vágás
-valódi tartalom
(lista folytatható...)
-sörike kritika
-normális vágás
-valódi tartalom
(lista folytatható...)
-böfögés és fingás elmaradása
Jan 26, 2018 10:53:24
Mortal Danger
Jan 26, 2018 10:53:59
-sörike kritika
-normális vágás
-valódi tartalom
(lista folytatható...)
-sörike kritika
-normális vágás
-valódi tartalom
(lista folytatható...)
és ami várható:
- sörvedelés
- tőmondatok 2-3x vágva
- kóválygás a városban
- ízléstelen üvöltő zene
- VR-al való hadonászás
- hetyetyézés
(lista folytatható...)
Jan 26, 2018 10:53:59
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2018 10:55:22
A bingót javasolt kiegészíteni egy "Más a hibás" mezővel is.
Jan 26, 2018 10:55:22
-
Jan 26, 2018 11:06:13
A bingót javasolt kiegészíteni egy "Más a hibás" mezővel is.
Meg egy "az eheti flokk szombaton jön"-nel :)
Jan 26, 2018 11:06:13
Webmentő főnökúr
Jan 26, 2018 11:11:05
ami egy programozónak fél óra, az a sodinak fél év. A webmentőt is hónapok óta maszatolja, és még most se jó! Mikor tudunk már indulni??¡!!! Jan 26, 2018 11:11:05
Bingo
Jan 26, 2018 11:14:05
Jan 26, 2018 11:14:05
Elsőéves
(
x3)
Jan 26, 2018 11:15:03
x3)
Na, sziasztok!
youtu.be/Yyo1Gdl1Np4
youtu.be/Yyo1Gdl1Np4
#ELANGOLNÁZVA
vastaps
Jan 26, 2018 11:29:33
sodesz főszabályként szögezzük le hogy az ilyen közlemények szigorúan 66 mp-sek baszameg ez meg 67 lett. Normális vagy?!
66 kell hogy legyen nem 67. Ezért most 12x kapcsold fel meg le a villanyt és 3x elellenőrizd le hogy tényleg bezártad az ajtót! MOST!
66 kell hogy legyen nem 67. Ezért most 12x kapcsold fel meg le a villanyt és 3x elellenőrizd le hogy tényleg bezártad az ajtót! MOST!
Jan 26, 2018 11:29:33
szellemmozi
Jan 26, 2018 12:16:18
Cvi Huang 29 perce
Recskázásra mennyi időt szoktál szánni? Meg kell adni a módját, készíts oda síkosítót, szánj rá megfelelő időt. Prioritás tekintetében ha eléred az éjfélt megállsz?
Válasz
Shiker!!4
Recskázásra mennyi időt szoktál szánni? Meg kell adni a módját, készíts oda síkosítót, szánj rá megfelelő időt. Prioritás tekintetében ha eléred az éjfélt megállsz?
Válasz
Shiker!!4
Jan 26, 2018 12:16:18
vastaps
Jan 26, 2018 12:28:45
Shiker!!4
Rend van na!
Jan 26, 2018 12:28:45
Sodigyülölő
Jan 26, 2018 12:47:28
Mert a sodi egy utolsó csicska, akibe még a papíros buggyantak is csak a lábukat törlik. A sodiba, a rongyba.
Legszívesebben megölnélek sodi!!!
Jan 26, 2018 12:47:28
Schwezoff David
Jan 26, 2018 12:54:15
-sörike kritika
-normális vágás
-valódi tartalom
(lista folytatható...)
-sörike kritika
-normális vágás
-valódi tartalom
(lista folytatható...)
Csajozás
pinanyalás
Jan 26, 2018 12:54:15
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2018 13:09:18
Jan 26, 2018 13:09:18
keresztény vállalkozó
Jan 26, 2018 13:20:13
Mert a sodi egy utolsó csicska, akibe még a papíros buggyantak is csak a lábukat törlik. A sodiba, a rongyba.
laci?Legszívesebben megölnélek sodi!!!
Jan 26, 2018 13:20:13
vastaps
Jan 26, 2018 13:50:12
Ha lehet mindenki iratkozzon le a kamuprofilokkal a sodi csatornákról. Tudom evidenciákat pufogtatok, de hátha van pár elfelejtett fiók.
sodesz vegyen csak magának subokat. Nem érdemel igazi nézőket aki nem tartja magát sem a péntek 16:00 szentségéhez és a főszabályt sem követi hogy csakis 66 s lehet a rendkívüli bejelentős videó.
Ismét mindenki csalódott benned sodesz!
sodesz vegyen csak magának subokat. Nem érdemel igazi nézőket aki nem tartja magát sem a péntek 16:00 szentségéhez és a főszabályt sem követi hogy csakis 66 s lehet a rendkívüli bejelentős videó.
Ismét mindenki csalódott benned sodesz!
Jan 26, 2018 13:50:12
-
Jan 26, 2018 15:06:55
Hogy szoktad kezedeni a leveleidet a nagytiszteletű, kegyelmes, méltóságos főnökúrnak?
De asodi nem beszel nemetul. "Sehr Geehrter hochwürdigster Herr Boß, Master!
Jan 26, 2018 15:06:55
-
Jan 26, 2018 15:13:19
és ami várható:
- sörvedelés
- tőmondatok 2-3x vágva
- kóválygás a városban
- ízléstelen üvöltő zene
- VR-al való hadonászás
- hetyetyézés
(lista folytatható...)
- sörvedelés
- tőmondatok 2-3x vágva
- kóválygás a városban
- ízléstelen üvöltő zene
- VR-al való hadonászás
- hetyetyézés
(lista folytatható...)
- miért nem fognak kirugni
- ha kirugnak megis az miert mas hibaja
- anyamat vagyonokkal tamogatom
- nem veszek tobb jatekot, kiveve a,b,c,d egeszen zig.
- minden fasza csak a hitelkeretet emeljek meg
- megvaltom a vilagot jovo heten
Jan 26, 2018 15:13:19
-
Jan 26, 2018 15:14:28
Csajozás
pinanyalás
pinanyalás
muzeumok belulrol
Jan 26, 2018 15:14:28
kázsé
Jan 26, 2018 15:35:37
úgy tűnik elegendő mennyiségű bitcointot utaltam, és még biztonságban vagyok.
Jan 26, 2018 15:35:37
trendbeli garázdaság
Jan 26, 2018 15:43:31
Endre, tudunk indulni 17 perc múlva?
Jan 26, 2018 15:43:31
Szörcs Indexing
Jan 26, 2018 15:55:10
Endre, tudunk indulni 17 perc múlva?
youtu.be/Yyo1Gdl1Np4
Jan 26, 2018 15:55:10
trendbeli garázdaság
Jan 26, 2018 15:56:57
youtu.be/Yyo1Gdl1Np4
youtu.be/Yyo1Gdl1Np4
Miért nem vagyok meglepve. Biztosan elhívták egy jó buliba a barátai a vadászbikát, ezért nem ért rá flokkot vágni. *pr*
Jan 26, 2018 15:56:57
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jan 26, 2018 16:16:28
x4)
Sodi, reggel nyolckor ugye indulhatunk? Szédítő ez a felpörgés!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Schwezoff David
Jan 26, 2018 16:18:15
Nincs flokk? hat ilyen sodi a sodi?
Jan 26, 2018 16:18:15
Schwezoff David
Jan 26, 2018 16:20:21
A sodi irodalmi nobelt kap a Flokktalanság c. muvere!
shajat megoldas!
shajat megoldas!
Jan 26, 2018 16:20:21
-
Jan 26, 2018 16:21:47
Csütörtök esténként a pénteki vlogot vágom készre.
Jan 26, 2018 16:21:47
-
Jan 26, 2018 16:21:48
Sodi, reggel nyolckor ugye indulhatunk? Szédítő ez a felpörgés!
Jan 26, 2018 16:21:48
Billy Pilgrim
Jan 26, 2018 17:16:45
Nemnemnem. A január az a kipihenés és a ráhongolódás a felkészülési ráhangolodásra kettősséglt hordja magaban, ezért latszhat neha elonek a holt s a holt elönek.
Jan 26, 2018 17:16:45
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 26, 2018 17:44:47
x38)
Mekkora egy fos vagy te, SoDI! Még egy ilyen egyszerű dolgot, mint heti (!) egy (!!) fos videó publikálása sem vagy képes megcsinálni...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
stressznélküli nyugi
Jan 26, 2018 17:46:53
Ráhibáztál, asodi legrégebbi barátai, Alkoholizmus Aladár, Depresszió Dezső és Marok Marcsi fog ma este asodival bulizni.
Jan 26, 2018 17:46:53
Kiss Kender Farkas
Jan 26, 2018 18:02:17
Valószínűleg egyre kevésbé működik a "hangszer", ezért egyre több időt kell rászánni a felélesztésére. Azt az időt pedig valahonnan el kell vennie a SoDI-nak.
Jan 26, 2018 18:02:17
Halász Klaudia
Jan 26, 2018 18:11:26
vicces ez a fórum, de az avatarok miért olyan egyformák? Még új vagyok, szeretnék bemutatkozni. Haul videókkal jönnék. Nektek mi a hobbitok?
Jan 26, 2018 18:11:26
-
Jan 26, 2018 18:14:51
Nektek mi a hobbitok?
csak egy, a dőrppe. amíg broni fel nem gyújtja.
Jan 26, 2018 18:14:51
evidenciák
Jan 26, 2018 18:17:46
az avatarok miért olyan egyformák?
Mert itt mindenki zsidó, hahó!
Jan 26, 2018 18:17:46
Brian
Jan 26, 2018 18:19:05
vicces ez a fórum, de az avatarok miért olyan egyformák? Még új vagyok, szeretnék bemutatkozni. Haul videókkal jönnék. Nektek mi a hobbitok?
miaza haul videó? és miért akarsz bemutatkozni? retard vagy aki figyelemre vágyik? itt tudományos munka folyik, buzibarátot máshol keress. nszksz
Jan 26, 2018 18:19:05
Halász Judit
Jan 26, 2018 18:20:30
Azt ismeritek mikor micimackónak semmi dolga nem akadt?
Baszhatnékja volt
Baszhatnékja volt
Jan 26, 2018 18:20:30
broni
Jan 26, 2018 18:27:32
na, megdöglött sodi???????????megjöttem már!!!!!!!!!!!
Jan 26, 2018 18:27:32
-
Jan 26, 2018 18:27:34
Recskas a kovetkezo folkkba ne felentsd betenni a munkaszerzodesedet es ajanlasodat amit elozo fonok ur irt
Jan 26, 2018 18:27:34
broni
Jan 26, 2018 18:33:15
kill tajgipatkány!!!!!!!!!
Jan 26, 2018 18:33:15
-
Jan 26, 2018 18:33:40
kérem a skizofrén tartalom törlését! nszksz!
Jan 26, 2018 18:33:40
vastaps
Jan 26, 2018 18:34:11
sodesz haladsz a flokkal?
ÉS kurvára valami kerek szám legyen az időtartam. 10:00 vagy 15:00 ha átléped a 15 perces szigorú határvonalat akkor tudod, hogy kurvára 30:00-ig ki kell húzni mert ez a Flokkolás Nagy SZABÁLYA!
Figyelj már oda ezekre bazdmeg...emiatt nem jönnek a nézők.
Én se nézek meg semmit ami ilyen 12 perc 48 másodperc.
Egyébként meg, hány sörike csúszott már le? Most kezded vagy már belöktél egyet-kettőt kajához is. Végülispéntekvan, kemény hét volt ráfér a sodeszre egy kis lazítás ;-) hamarabb indulhat a sörikézés, délután már a melócsába is a végtelen nyugalom volt már. Szóval megérdemled, ma lecsúszhat több söri, holnapra majd kialszod...
ÉS kurvára valami kerek szám legyen az időtartam. 10:00 vagy 15:00 ha átléped a 15 perces szigorú határvonalat akkor tudod, hogy kurvára 30:00-ig ki kell húzni mert ez a Flokkolás Nagy SZABÁLYA!
Figyelj már oda ezekre bazdmeg...emiatt nem jönnek a nézők.
Én se nézek meg semmit ami ilyen 12 perc 48 másodperc.
Egyébként meg, hány sörike csúszott már le? Most kezded vagy már belöktél egyet-kettőt kajához is. Végülispéntekvan, kemény hét volt ráfér a sodeszre egy kis lazítás ;-) hamarabb indulhat a sörikézés, délután már a melócsába is a végtelen nyugalom volt már. Szóval megérdemled, ma lecsúszhat több söri, holnapra majd kialszod...
Jan 26, 2018 18:34:11
sodika
Jan 26, 2018 18:51:25
Egyébként én most jöttem rá, hogy eddig Gyurcsány Ferenc a XXI. század legnagyobb magyarja. Előtte 90 éven át küszködött a magyarság a baloldal legyőzésével, ezze jött ő, és öt év alatt lenullázta.
Ő nyerte meg nekünk a XX. század nagy harcát. :)
Jan 26, 2018 18:51:25
-
Jan 26, 2018 18:52:05
megvan k.zs.!!!
444.hu/2018/01/26/egy-fehergyarmati-ferfi-megolte-a-szomszedjat-mert-az-semmirekellonek-nevezte-most-15-evre-iteltek
A Nyíregyházi Törvényszék pénteken különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt 15 év fegyházbüntetésre ítélte K. Zs. vádlottat - közöte az Országos Bírói Hivatal.
444.hu/2018/01/26/egy-fehergyarmati-ferfi-megolte-a-szomszedjat-mert-az-semmirekellonek-nevezte-most-15-evre-iteltek
A Nyíregyházi Törvényszék pénteken különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt 15 év fegyházbüntetésre ítélte K. Zs. vádlottat - közöte az Országos Bírói Hivatal.
Jan 26, 2018 18:52:05
sodika
Jan 26, 2018 18:53:01
Na jó, picit Black mirrort nézek, és elkészítem olyanra a heti epizódot, amilyenre terveztem. Kicsit melós lesz, mert rajzolnom én amimálnom is kell hozzá. :D
Jan 26, 2018 18:53:01
-
Jan 26, 2018 18:53:21
sneci, elérted már a 8000 eurós minuszt? erről is fletó tehet?
Jan 26, 2018 18:53:21
Vera mama szelleme
Jan 26, 2018 18:53:40
Mikor nálam laktál, és engem farkaltál, Fifi, sosem mondtad, hogy bajod van a baloldallal!
Jan 26, 2018 18:53:40
vastaps
Jan 26, 2018 18:54:02
Egyébként én most jöttem rá, hogy eddig Gyurcsány Ferenc a XXI. század legnagyobb magyarja. Előtte 90 éven át küszködött a magyarság a baloldal legyőzésével, ezze jött ő, és öt év alatt lenullázta.
Sodi bazdmeg, ne okoskodj megint a 20. századról. Vágjad a szaros flokkot azzal törődjél.
Jan 26, 2018 18:54:02
sodika
Jan 26, 2018 18:55:01
Jan 26, 2018 18:55:01
Vera mama szelleme
Jan 26, 2018 18:56:13
Engem se szerettél, meg Jani bátyádat sem?
Jan 26, 2018 18:56:13
-
Jan 26, 2018 18:56:45
ez az idióta úgy gondolja, hogy orbán jobboldali. szegény, azt sem tudja mi az.
Jan 26, 2018 18:56:45
vastaps
Jan 26, 2018 18:56:54
Erről legyen már egy live sodesz-töri-óra címmel.
Menne a donate ezerrel.
Jan 26, 2018 18:56:54
-
Jan 26, 2018 18:58:08
Na jó, picit Black mirrort nézek, és elkészítem olyanra a heti epizódot, amilyenre terveztem. Kicsit melós lesz, mert rajzolnom én amimálnom is kell hozzá. :D
Lefordítom:
szóval reggel BIZTOS NEM LESZ FLOKK.
Jan 26, 2018 18:58:08
vastaps
Jan 26, 2018 19:03:57
A régi freeblogos oldaladon voltak ilyen hosszabb "kifejtések". Most is írhatnál egy ilyesmit, hogy valójában mi történt a 20.században. Hallod sodesz!
sodesz a nagy antikomcsi, a nagy nemzeti, posztkádárgonoldokú.asodi
sodesz a nagy antikomcsi, a nagy nemzeti, posztkádárgonoldokú.asodi
Jan 26, 2018 19:03:57
-
Jan 26, 2018 19:04:50
Jan 26, 2018 19:04:50
Papúcsóss Péhádéss
Jan 26, 2018 19:20:26
Az én nevem, Recskás Endi,
Faszom verem, imádom én ezt tenni,
Masztiparti, recskázás és Áron is,
A bunkiban még a fagyi is friss,
Nagy masztizás, és mindenki vidám,
Tanuljál snecológiát,
Ott visszavár: Endi.
Faszom verem, imádom én ezt tenni,
Masztiparti, recskázás és Áron is,
A bunkiban még a fagyi is friss,
Nagy masztizás, és mindenki vidám,
Tanuljál snecológiát,
Ott visszavár: Endi.
Jan 26, 2018 19:20:26
Putyin Elnök Úr
Jan 26, 2018 19:23:19
hát azért hetyetye..
Jan 26, 2018 19:23:19
Protipp Pityu
Jan 26, 2018 19:24:52
Vannak. Ott laknak tőled pár sarokra, te nagyonhülye. Rigaerstr. 94, de te ahhoz is beszari vagy, hogy ott kamerázz. Krónikás, meg a faszom!
www.bz-berlin.de/berlin/neukoelln/g20-chaoten-haengen-hass-plakate-in-neukoelln-auf
Jan 26, 2018 19:24:52
-
Jan 26, 2018 19:24:59
Alapvető tévedés, hogy sodika bármilyen kiforrott világnézettel rendelkezne.
A valóságban a legfőbb ideológiai motivációja a csínytevés. Mivel gyerekkorában leszarták a szülei, ezért csak úgy sikerült figyelmet kiharcolnia, ha rosszat csinált.
Ez azóta is megmaradt benne, csak most már nem azzal provokál, hogy káromkodik vendégségben, hanem zsidózik, és a magát lázadónak beállító, sokak által kritizált kormányunkat ajnározza.
Az egész nem szól másról, mint hogy olyan válaszokat gyűjtsön be, amit te most írtál neki. Ne ülj fel neki. Ő így trollkodik (meg úgy, hogy bevágja a flokkba a faszát, de remélem ezzel nem adtam ötletet neki az eheti anyaghoz)
Jan 26, 2018 19:24:59
sodika
Jan 26, 2018 19:26:06
Mi az hogy provokálok?
Ami most van, már tetszik.
Jan 26, 2018 19:26:06
sodika
Jan 26, 2018 19:26:57
A Fideszt három emberből kellő szeret, és nehéz ám a túlnyomó többség véleményével provokálni, mert mégis hogyan tudnád provokálni a magyarokat azzal, amit a magyarok szeretnek?
Hülyeség.
Hülyeség.
Jan 26, 2018 19:26:57
-
Jan 26, 2018 19:29:31
Mi az hogy provokálok?
Te ne okoskodj bele a felnőttek dolgába, hanem takarodj innnen, és rajzoljad a kurva flokkodat. Egy egész estéd van rá, de te semmivel nem leszel kész, mert csak itt gyűjtöd a beszólásokat, és a kókadt pitonodat bámulod.
Jan 26, 2018 19:29:31
vastaps
Jan 26, 2018 19:32:21
A Fideszt három emberből kellő szeret, és nehéz ám a túlnyomó többség véleményével provokálni, mert mégis hogyan tudnád provokálni a magyarokat azzal, amit a magyarok szeretnek?
Hülyeség.
Hülyeség.
Honnan tudod, hogy mi van itthon? Még rendes munkád sem volt sose idehaza.
És kurvára legyen pontosan kerek szám a flokk hossza. Semmi 28 meg 43 másodperc, 10:00 perc vagy 15:00 perc. Erre figyelj inkább!
Jan 26, 2018 19:32:21
sodika
Jan 26, 2018 19:34:54
Honnan tudod, hogy mi van itthon?
Honnan tudod, hogy mi van itthon?
Tudom, hogy amióta eljöttem, már otthon is ezer euró felett van az átlagbér, az átlagnettó pedig jóval 200 ezer forint felett.
Jan 26, 2018 19:34:54
sodika
Jan 26, 2018 19:36:04
Tudom a hírekből, hogy amióta eljöttem, otthon minden rendben lett, ezért is szavaz a SoDI a Fideszre.
Jan 26, 2018 19:36:04
sodika
Jan 26, 2018 19:36:47
Na vlogvágás, csá
Jan 26, 2018 19:36:47
sodika
Jan 26, 2018 19:39:30
Azt is olvasom, hogy a Jobbik béruniós kezdeményezése elbukott, mert senki nem írja alá, hisz tudják, hogy a nyitott kapu döngetése.
Még én sem a pénz miatt vagyok itt, hanem a munkakultúra miatt.
Magyarország: Már dél van, Endre. Eltelt a fél nap. Hol tartunk?
Németország: Na, lassan más két hónapja vagy itt. Készen érzed magad az első feladatodra?
Még én sem a pénz miatt vagyok itt, hanem a munkakultúra miatt.
Magyarország: Már dél van, Endre. Eltelt a fél nap. Hol tartunk?
Németország: Na, lassan más két hónapja vagy itt. Készen érzed magad az első feladatodra?
Jan 26, 2018 19:39:30
sodika
Jan 26, 2018 19:40:25
Na vlogvágááás
Jan 26, 2018 19:40:25
-
Jan 26, 2018 19:40:43
"Milyen hatmillió?!"
Jan 26, 2018 19:40:43
broni
Jan 26, 2018 19:46:47
bevettem már 6 mg xanaxot..1-szerre.........
youtu.be/DnhHz0eW80M
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!
Teljes hold - emelje fel a szivárványt
A tengeri szakértők - előkészítik az íjat
Optikai csoda - akár egy hold is, mint egy
Két száz
magas törzs
Fenyegetik az emberiséget
Két vihar között
A füled körül forog
Egy könnyű nap követi a szürkületet
Az utolsó telihold
A közelgő idő alatt van
a mennydörgés A mennydörgés két
anyát visel Az anya két fát visel
Echoes a távolban
Minden fordul a nap méretéhez
Meleg, bár éjfél
Az anyák egyszerre haltak
Atyja maga a szivárvány
youtu.be/DnhHz0eW80M
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!
Teljes hold - emelje fel a szivárványt
A tengeri szakértők - előkészítik az íjat
Optikai csoda - akár egy hold is, mint egy
Két száz
magas törzs
Fenyegetik az emberiséget
Két vihar között
A füled körül forog
Egy könnyű nap követi a szürkületet
Az utolsó telihold
A közelgő idő alatt van
a mennydörgés A mennydörgés két
anyát visel Az anya két fát visel
Echoes a távolban
Minden fordul a nap méretéhez
Meleg, bár éjfél
Az anyák egyszerre haltak
Atyja maga a szivárvány
Jan 26, 2018 19:46:47
broni
Jan 26, 2018 19:48:33
444.hu/2018/01/26/keresik-a-ferfit-aki-a-szegedi-villamoson-huzta-le-a-sliccet
botlásocska!!!!!!!!!!!!
botlásocska!!!!!!!!!!!!
Jan 26, 2018 19:48:33
51 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Valaki bemásolta a indexes topikba és ő átemelte onnan.
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Z9sop7aRV54J:freeblog.sodika.org/archives/2009/10/13/Ongyi_lett/+&cd=8&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
"Ezen az estén úgy hagyták cserben a szóban forgó barátunkat a barátai, hogy látszólag mégsem, hisz' odajöttek, találkoztak vele, meg minden. De amikor visszament a házba, nem az következett, amit várna az ember ilyenkor, főleg igazi barátoktól. A faszt. Röhögés, poénkodás, nyerítés, ja és persze menjünk kajálni, meg kocsmázni."