Te most arról győzködöd a körédsereglett trollsereget, hogy az index címlapra került faszod csak neked volt kínos, a jobbiknak nem?
Hát nem irigylem az életed...
Ráadásul Morvai és Gaudi vittek ki Brüsszelbe is, ahol etettek és elszállásoltak az EU polgárok adójából.
Még szerencse, hogy független vagy.
cink.hu/morvai-krisztina-meghivta-brusszelbe-a-hires-maszturba-1563779355
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Képzeljétek el az IT-s arcát, amikor a proxy adminisztrálása közben véletlenül meglátja ezt a playlistet.
Hülyevagy, ez tökjó.
Na alvás csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mixtape-et a trolloknak a Sodi kedvenc zenéiből!
Te most ugye szórakozol velünk? Próbálsz trollkodni, hátha felidegesítjük magunkat azon, hogy sokmillió Forint tartozás mellett és az édesapád tönkretétele után képes vagy 120.000-ért egy kütyüt venni egy olyan feladatra, ami 10 perc alatt elvégezhető kézzel. Ugye? Hát nem fog menni. Már rég átláttunk azon, hogy te csak azért produkálod magad, hogy figyelmet kapjál, te nárcisztikus görcs. Vedd meg nyugodtan az ablaktisztító robotot meg a faszverő robotot is. Legyél vele boldog.
Te ezeket az autista körmondatokat hogyan szülöd össze? Fogadni merek, hogy mire a végére érsz, addigra elfelejted, hogy mit írtál az elején.
Mennyit iszol, Fifi? Két héttel ezelőtt vittél vissza két IKEA-s zacskónyi sörösüveget, legalább 60 darabot. Most megint vissza kell vinned ugyanannyit, azaz naponta körülbelül 4 üveges sört versz be. Viszont minden videódban dobozost iszol, és a szaunából/kajáldából sem hordod haza a sört, hanem ott megiszod. Ergo napi átlagban legalább 5 sör lecsúszik, igaz? Tisztában vagy azzal, hogy az alkoholizmus per definitum az, ha szünnap nélkül megiszol 21 sört egy héten, vagy ennek megfelelő mennyiségű töményet? Azaz napi 3 sör vagy 1 feles az már alkoholizmus, ha minden nap megiszod. Az addiktológia úgy ismeri a fajtádat, hogy "szintivók", azaz mindig van bennetek egy kis nyomás, de ahhoz nem elég, hogy kimondottan részegek legyetek. Ez a hardcore alkoholizmus előszobája. Neked amúgy még külön jót tesz hogy a fekélyes, szétbaszott gyomrodra meg a szétműtött beleidre tolod a piát. Te teljesen hülye vagy???
Véletlenül sem vagy bipoláris, ugye? Az nem zavar, hogy gyakorlatilag napon belül változik a hangulatod a totális depresszió és az autista túlpörgés között? Most például üvöltve bizonygatod magadnak, hogy nem vagy balfék, mert nem kaszáltak el egy 10 évig húzódó tyúkperben. Tudod, miért engedett el a másodfok? Azért, mert unták a pofádat és nem volt különösebb súlya az ügynek. Akit sérelem ért majd polgári peres úton bevasalhatja rajtad, ez volt a bíróság véleménye. Nem a te Cicerói retorikád győzte meg őket, hanem az unalom.
A porszívórobot is milyen jó flokktéma volt :)
coub.com/view/xpi2c
Nem hiszem el egyébként, hogy lehet valaki ilyen igénytelen, százezreket baszol el mindenféle faszságra, miközben a legfontosabb munkaeszközöd egy 7 éves összecelluxozott roncs Acer.
Mert maniakus. Es valszeg nem tud vvindozst telepiteni a sodesz azert van fent a 7eves gepen 7eves win7.
Topkek
Mi nem követtünk el shemmiféle bűncselekményt, nem mi járkálunk bíróságra és bújkálunk a behajtók elől hanem te.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ablakpucolásról szóló vlog? Ez a beszéd Recskaboy, ez kell a nézőknek, mindenkit kurvára érdekel. Fel fog robbanni az Internet!!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nyugi. Mindig más :)
az a lényeg.
miért loptál el Pál Márton hazafitól 180 000 forintot?
Jóreggelt Endre!
Sikerült haladni a webmentővel? Tudunk indulni ma?
Üdv
Egyszerű: megjött a fizetése.
De hónap végére megint simán 7000 alatt lesz, hiszen már most azt tervezi, hogy milyen szart vesz megint magának tök feleslegesen. A ps4 ebben a hónapban sem fog 200 alatt megállni, az biztos.
azt akarta írni, hogy a bérleti díj kifezetése előtt "csak" -5000 eurón áll a számlája, tehát még 5000 eurónyi spórolás belefér.
kurvajó horrorfilmet lehetne forgatni ebből endi! nem is kell semmit csinálni, csak tedd le a goprot, kapcsold fel az ízléstelen lámpákat, ültesd le a robotjaidat, és beszélj hozzájuk a megnyerő hangodon.
meséld el nekik, hogy mit csinálnál Andinénivel.
Linkeket kérünk.
Mert az idióta azt hiszi, hogy ez is olyan mint egy filmben. Leszámol mindenkivel és meg van oldva. Kis zsilettpengés kezével még suhintania sem lenni ideje, olyat kap plekniböl, hogy egyből lemegy alfába. Azt sem fogja tudni hányan rakták meg, főleg, hogy ki.
De egyébként ennyire nem vészes a helyzet, nagyon ritka a nemi erőszak bent.
azért te sem gondolod, hogy az ukrán wannabebuzit nem rakná meg valaki már az első héten.
Azért vannak kivételek :((((
Nagyon jo, nagyon vartuk, nagyon erdekes es tanulsagos volt.
Kerjuk szepen az uj temerini fiukat is Gaudito! Legyszi.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Már megvolt a vörös szőnyeged 750 euróért szeptemberben, el is kezdheted visszafizetni az adósságaidat.
Van ott más is:
"Az apa titkosszolgálatot gyanít
A bíróságon volt P. László édesapja és egy magánnyomozást folytató civil nő - aki a bíróságon tiltakozott az őt is megmutató vágóképekért, majd a szünetben nyilatkozott a kamerák előtt.
Fóris Eszter szerint nagyon furcsa, hogy a robbantás utáni másodpercekben azonnal ott termett két civil ruhás rendőr, két autóval, amelyeken azonnal bevitték a helyszínről a tanúkat. "Sajnos a nyomozásom elején hirtelen öt hónapra lebetegedtem, 2017 februárjáig az ágyból sem tudtam kikelni a súlyos hasmenés miatt. A betegségemet nem sikerült azonosítani" - mesélte a nő, aki szerint életszerűtlen, hogy ha a fiú elkövette a merényletet, akkor utána hazamegy édesapjához, akitől állítólag tart. Külföldre is mehetett volna, több nyelven beszél - vetette fel. "
Broni!!!!!
Van alibid???
tényleg akkoriban tűnt el broni, állítólag elvonóra. nagyon gyanús.
kibaszott retardok mindenütt!
ha fórizs benne van, akkor valahol lennie kell az ügyben egy cigányfasznak is!!!
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Borika, túl sok 80-as évekbeli csáknoriszos filmet néztél, a valóság egészen más, kérdezd meg Rolindát xDDDDDD
Uram irgalmazz, micsoda kapcsolatok! Ki lesz a következő egy bkv ellenőr?
Kamu, nem volt törpe az áldozat.
AZ ÁLDOZATRÓL EZT ÍRJÁK: 55 ÉV KÖRÜLI, KÖRÜLBELÜL 165 CENTIMÉTER MAGAS ÉS 55 - 60 KILOGRAMM, VÉKONY TESTALKATÚ, ŐSZ HAJÚ, BOROSTÁS FÉRFI.
barangonak ha valamije van, akkor az az ido. ha nekunk dolgozik, mindig ket-harom nappal korabbi hataridot mondunk neki, mert ugyis kesni fog. emiatt mostanaban egyre inkabb csak konyvkiadoknak dolgozik, mert az ujsagoknal egy nap kesesbol is kurva nagy gondok vannak. a fazon mellesleg full alkesz, nem csoda hogy hajnalig pialt a szinten tintas tajgival. artalmatlan, lecsuszott, balos punk, nem elmebeteg trollvadasz. es legalabb dolgozik. szoval baszogatni nem kell.
sötét vót............
Itt is volt coming out.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36772x18) Dec 29, 2017 20:49:11 Válasz vote up vote down (13)
Csak iszom.
Meg PS4 játékokat veszek, és a drog az a pillanat, hogy megveszem, és sosem játszom vele később. :D
És mégis honnan lenne zsilettpengéd, te idióta migráns? Feldugnád a seggedbe, és úgy próbálnád bevinni? Szoktál mást is feldugdosni? Egyébként szamurájkardot is bevihetnél a végbeledben, akkor sem lenne esélyed egy évek óta ülő, gyúró, erőszakos bűnöző ellen. Ráadásul az első őrjöngésed után az őrök is összekacsintanának Sittes Sanyival, amikor ő is az egész zárka alagút átmérőjűre tágítja a picsádat. Mondjuk szerintem te élveznéd LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
sztriming mancióneny
Nem akarok ezen nagyon rugózni, de ezt a kedves ytsTrolléga sem tudná jobban összevágni. Ez saját maga paródiája amit itt leművel a balfaszkodással.
Ebben kéne utaznod sodesz.
borika, annyit mondok neked, tapasztalatból, hogy benn az ember lehet okos és ügyes, de agresszív és erős nem...nekem okés volt, segítettem levelet írni, levelet felolvasni, kisebb ügyeket elmagyárzni, általában én voltam benn az "okos fiú". nem bántottak, nem vették el a kaját, de azért szépen meghúztam magam, jól viselkedtem. Téged egy nap alatt tépnének darabokra az elviselhetetlenül buzis, passzív-agresszív, egoista attitűdöddel. Esélyed se lenne, pont úgy, mint ahogy kinn is egy örök vesztes vagy.
Rolinda! Tegyél már be egy képet határőr időszakodból, legyen egy kis móka-kacagás is. Láttuk már katonaként Tamást, Krokszit, most jöhetnél te!
Hol van a Fóris videója a Youtubon ahol elemzi a körúton a kamerákat az utcasarkon?
eltüntették, mint a hajléktalant a robbantás előtt? :D
tajgi z kategóriás vót!!!!!!!!!!!!
Endre meg Zs kategóriás.
ő volt a céltábla lövészeten)))))))))))))
mazohista..........
Száá-báá.-bááá
Jan 30, 2018 23:18:14
mennyire pitiáner vagy, kaptál 1 milliót, de azért pálmarcit átbasztad 140 ezer forinttal.
Jan 30, 2018 23:18:14
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 30, 2018 23:20:00
Ennél keményebb prolis magatartásmintát is rég produkáltál.
Megjött a fizetés, mindjárt jó be is basztál, aztán hőbörögsz az interneten.
Megjött a fizetés, mindjárt jó be is basztál, aztán hőbörögsz az interneten.
Jan 30, 2018 23:20:00
Alázó atka
Jan 30, 2018 23:20:13
Remélem a rend szellemében
1. valami ügyes végrehajtó azért utólér előbb utóbb odakint, tesznek majd róla a tollok, hogy egyszerű legyen
2. a zsírosfejű zavartgyereket beutalják kényszergyogyóba, miután lassan naponta fenyeget életveszélyesen random embereket
3. a sittes retardterminátorotokat vagy a vigyorgóba, vagy a sittre becsukják végre, addig trollvadászgat fegyveres testületek tagjaira
(aki mellesleg az összes komcsit és mélybolsit megszégyenítő szintű vérsztálinista állatságokat okád egész nap a netre)
4. A másik nagy idolodat, a hibbant porksot pedig összebilincselt csülkökkel teszik a repcsire, irány egyenesen a zárka, az évtizedes letöltőre...
5. És majd akkor, na AKKOR lesz itt valóban "rend".
Ha esetleg elbukod a macskaólat is, shemmi baj, viszek neked a blahára leselejtezett piros szőnyeget, és elkérem a virágos nénitől a fonnyadt rózsaszirmokat, hogy a hombár fejedre szórhassam.
1. valami ügyes végrehajtó azért utólér előbb utóbb odakint, tesznek majd róla a tollok, hogy egyszerű legyen
2. a zsírosfejű zavartgyereket beutalják kényszergyogyóba, miután lassan naponta fenyeget életveszélyesen random embereket
3. a sittes retardterminátorotokat vagy a vigyorgóba, vagy a sittre becsukják végre, addig trollvadászgat fegyveres testületek tagjaira
(aki mellesleg az összes komcsit és mélybolsit megszégyenítő szintű vérsztálinista állatságokat okád egész nap a netre)
4. A másik nagy idolodat, a hibbant porksot pedig összebilincselt csülkökkel teszik a repcsire, irány egyenesen a zárka, az évtizedes letöltőre...
5. És majd akkor, na AKKOR lesz itt valóban "rend".
Ha esetleg elbukod a macskaólat is, shemmi baj, viszek neked a blahára leselejtezett piros szőnyeget, és elkérem a virágos nénitől a fonnyadt rózsaszirmokat, hogy a hombár fejedre szórhassam.
Jan 30, 2018 23:20:13
-
Jan 30, 2018 23:20:25
Az volt igazán vicces, hogy még évekkel azután, hogy újságírók előtt felszólalok, miközben Vona Gábor is jelen van, hogy soha nem lennék Jobbikos, még mindig azzal baszogatott mindenki, hogy szerinte a Jobbikot égetem. :DDDD
LOl
LOl
Te most arról győzködöd a körédsereglett trollsereget, hogy az index címlapra került faszod csak neked volt kínos, a jobbiknak nem?
Hát nem irigylem az életed...
Jan 30, 2018 23:20:25
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 30, 2018 23:20:34
x2)
De azért Gaudinak náhány tál főzelékért meg némi apróért a személyes videósa voltál egy ideig.
Ráadásul Morvai és Gaudi vittek ki Brüsszelbe is, ahol etettek és elszállásoltak az EU polgárok adójából.
Még szerencse, hogy független vagy.
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 30, 2018 23:22:15
x2)
Az volt igazán vicces, hogy még évekkel azután, hogy újságírók előtt felszólalok, miközben Vona Gábor is jelen van, hogy soha nem lennék Jobbikos, még mindig azzal baszogatott mindenki, hogy szerinte a Jobbikot égetem. :DDDD
LOl
LOl
Száá-báá.-bááá
Jan 30, 2018 23:22:41
Sodi mégis hogyan képzeled el ezt a vörös szőnyeg dolgot? ki tudna felvállalni egy online faszverőt? ki vállalna veled közösséget? szerinted valaki tudna téged követendő példának tekinteni?
Jan 30, 2018 23:22:41
xray
(
x21)
Jan 30, 2018 23:25:02
x21)
faszverő, kurva nagy pofád volt ma este, de ne aggódj, ilyenkor kezd az univerzum rákapcsolni és jó nagy faszerdőbe navigálni.
szóval, készülj!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
szóval, készülj!
-
Jan 30, 2018 23:25:07
Ez se rossz.
Szerintem holnap ezt fogom 20-szor meghallgatni a melóban.
youtube.com/watch?v=S9uTScSgzrM
Na vlogvágás, csá
Szerintem holnap ezt fogom 20-szor meghallgatni a melóban.
youtube.com/watch?v=S9uTScSgzrM
Na vlogvágás, csá
Képzeljétek el az IT-s arcát, amikor a proxy adminisztrálása közben véletlenül meglátja ezt a playlistet.
Jan 30, 2018 23:25:07
stabil köszfetyítyés
Jan 30, 2018 23:36:32
SoDi! Ugye gyógyszerre iszol? Csak alkoholtól nem lehetsz ilyen idióta.
Vörös szőnyeg. Meg a faszom
Vörös szőnyeg. Meg a faszom
Jan 30, 2018 23:36:32
mániás szakasz
Jan 30, 2018 23:45:46
on
Jan 30, 2018 23:45:46
Száá-báá.-bááá
Jan 30, 2018 23:54:45
sodika téged mikor vesz rá a magány, hogy csöveseket hívj fel magadhoz?
Jan 30, 2018 23:54:45
sodika
Jan 31, 2018 00:06:22
Hülyevagy, ez tökjó.
Na alvás csá
Jan 31, 2018 00:06:22
sodika
Jan 31, 2018 00:12:44
na az ablaktisztító robotra alszom még egyet
az europa centernél lévő saturnban van raktáron
de majd meló után eldöntöm, elmenjek-e érte
jó vlogtéma lenne mondjuk
na csá
na csá
Jan 31, 2018 00:12:44
-
Jan 31, 2018 00:13:09
Hülyevagy, ez tökjó.
Na alvás csá
Na alvás csá
Mixtape-et a trolloknak a Sodi kedvenc zenéiből!
Jan 31, 2018 00:13:09
kézműves cigánytej
Jan 31, 2018 00:13:12
Ilyenkor vajon azthiszed, jól beszólsz vagy bosszantassz minket? Sosem tudom eldönteni ezek provokációk akarnak lenni, vagy tényleg ilyen gyermeteg retard vagy, bár ezesetben mindegy, ugyanaz a kettő, ennél az ovisok is rafináltabban provokálnak ugyanis
Jan 31, 2018 00:13:12
Tajgi kókadt fasza
Jan 31, 2018 00:38:30
Asszem ezen a héten inkább ablaktisztító robotot veszek.
Winbot W950
116 ezer forint, de olyanom még nincs, és állandóan mocskos az ablakom.
Winbot W950
116 ezer forint, de olyanom még nincs, és állandóan mocskos az ablakom.
Te most ugye szórakozol velünk? Próbálsz trollkodni, hátha felidegesítjük magunkat azon, hogy sokmillió Forint tartozás mellett és az édesapád tönkretétele után képes vagy 120.000-ért egy kütyüt venni egy olyan feladatra, ami 10 perc alatt elvégezhető kézzel. Ugye? Hát nem fog menni. Már rég átláttunk azon, hogy te csak azért produkálod magad, hogy figyelmet kapjál, te nárcisztikus görcs. Vedd meg nyugodtan az ablaktisztító robotot meg a faszverő robotot is. Legyél vele boldog.
Jan 31, 2018 00:38:30
töppedt buzigolyók
Jan 31, 2018 00:48:14
No meg, baszódj meg, persze, hogy amikor végre 34 éves fejjel lett elegendő pénzem saját magam eltartására, akkor ez felkészületlenül ért abban a vonatkozásban, hogy volt-e lehetőségem korábban értelmesen beosztható mennyiségű pénzzel való értelmes gazdálkodásban bármiféle tapasztalatot szerezni, annak ellenére mellesleg, hogy sok év szakirányú egyetemi tanulmány után, valamint korábbról szerzett szakmai képzések biztokában megpróbáltam aszerint tevékenykedni, ami már akkor is a mindenhonnan visszahangzó hazugság volt, nevezesen hogy infósokból Magyarországon is kellő hiány van. Hát lófaszt van. (akkor legalábbis nem volt még)
Te ezeket az autista körmondatokat hogyan szülöd össze? Fogadni merek, hogy mire a végére érsz, addigra elfelejted, hogy mit írtál az elején.
Jan 31, 2018 00:48:14
töppedt buzigolyók
Jan 31, 2018 00:54:25
Ludu, Dodó, Zsuszú, Kloklo, Márgó, Flufuuuuu :D
Mennyit iszol, Fifi? Két héttel ezelőtt vittél vissza két IKEA-s zacskónyi sörösüveget, legalább 60 darabot. Most megint vissza kell vinned ugyanannyit, azaz naponta körülbelül 4 üveges sört versz be. Viszont minden videódban dobozost iszol, és a szaunából/kajáldából sem hordod haza a sört, hanem ott megiszod. Ergo napi átlagban legalább 5 sör lecsúszik, igaz? Tisztában vagy azzal, hogy az alkoholizmus per definitum az, ha szünnap nélkül megiszol 21 sört egy héten, vagy ennek megfelelő mennyiségű töményet? Azaz napi 3 sör vagy 1 feles az már alkoholizmus, ha minden nap megiszod. Az addiktológia úgy ismeri a fajtádat, hogy "szintivók", azaz mindig van bennetek egy kis nyomás, de ahhoz nem elég, hogy kimondottan részegek legyetek. Ez a hardcore alkoholizmus előszobája. Neked amúgy még külön jót tesz hogy a fekélyes, szétbaszott gyomrodra meg a szétműtött beleidre tolod a piát. Te teljesen hülye vagy???
Jan 31, 2018 00:54:25
-
Jan 31, 2018 01:01:01
Sokat gondolkoztam, hogy ezt leírjam-e, de ha már elkezdtem:
Ha jól értelmezem: attól vagy nemzeti hős, hogy devizás kilakoltatásokat, és végtelen bírósági tárgyalásokat kameráztál? Illetve hogy kitaláltad hogy keyboard warriorként lesz egy szar blogod, ahol mindenki alázott mert már akkor látták hogy fogyatékos és képmutató vagy, de mivel a hazafiság volt a fő téma, akkor az már jó, a többi részletkérdés?
Ha szerinted ez akármennyire is pozitív hatással van az országra, akkor végtelenül naiv vagy, mert sajnos: nincs. Hacsak azt nem nézzük hogy 50+ embert napi szinten megnevettetsz a bunkóságoddal és a bénázásoddal. Nem csak az országért, még saját magadért is képtelen vagy akármit letenni. Miért is lennél akkor nemzeti hős? Nyeméjtyem. Egyszer nem álltál ki egyetlen nemzeti érdekért se!!! Ne mondd már azt hogy a megélhetési pereskedő vén trottyok és a SAJÁT HIBÁJUKBÓL adósságcsapdába került devizások kamerázása a nemzeti érdek! Ezt senki nem fogja rajtad kívül elhinni!
Sodika neked ennyit jelent a "nemzeti hős" lét: Jaj de jó hogy lehet valaki(k) ellen gyűlölködni, szítani, bosszantani őket, gyerekes csínytevésekre leegyszerűsíteni mindent, mert olyan sötét infantilis faszkalap vagy. A 2006-os események kapcsán is ugyanez a meglátás vezérel. Meg ugye elbaszni az időt. Aztán jönnek a sorozatos pofátlan kifogásaid ha valami rosszul sül el: "De hát nyelvtanilag így kell értelmezni, az így volt az úgy volt, történelmi helyzet és anyám miatt nincs diplomám, bűnbocsánat," stb, vagy mi a faszomat szoktál mantrázni.
Ha már a nemzetről beszélsz, illene tudnod egy-két dolgot a a saját országodról/történetéről/nemzetközi vonatkozásairól.
De halvány lila gőzöd nincsen se a politikáról, se a társadalomról se az eszmékről amik ahhoz hozzájárultak, se a történelemről! Nemhogy nemzeti hősként (lol), még művelt emberként is megbuktál!
Visszanézve a Szálasi-vitaestet, a Talmud-vitaestet, a Szilikon vs Szilícium-völgy, és a többi okoskodásodat, szerintem egy kurva könyvet ki nem nyitottál még életedben!
Arról meg, hogy a gyilkos cigánnyal haverkodtál a Bándy Kata-ügy kapcsán, illetve hogy aberrált köcsög vagy (recskaboy, masztiparti, bunkibank stb.), inkább ne is beszéljünk. Ezek a dolgok már azért is gázak Csicskaboy, mert elvileg nemzeti radikálisként te magadra vállaltad a tiszta magyar erkölcsös ember szerepét, a valóság viszont egészen mást takar.
Neked kéne a legutolsó embernek lenni, aki ezekben a témákban kinyitja a száját.
Amúgy én se vagyok se patrióta, se erkölcsös ember , de baszd meg nem látod hogy magadnak hazudsz? Én se vállalok magamra olyan dolgokat, amikhez fingom sincs! Főleg hogy te ezt már kb. KÉT ÉVTIZEDE CSINÁLOD. Az eredmény magáért beszél!
Szóval miért is lennél te nemzeti hős?
Úgy egészen pontosan, ugyanis a SoDI mindig pontosan fogalmaz.
Erre a kommentre meg vagy ignorálás, vagy rébuszokkal és körmondatokkal teli hetyetye lesz a válasz.
Majd ha kijózanodsz egyszer, ezeken kérlek gondolkozzál el. Már ha van még mivel.
Mert lófaszt kapsz te, nem vörös szőnyeget.
Ha jól értelmezem: attól vagy nemzeti hős, hogy devizás kilakoltatásokat, és végtelen bírósági tárgyalásokat kameráztál? Illetve hogy kitaláltad hogy keyboard warriorként lesz egy szar blogod, ahol mindenki alázott mert már akkor látták hogy fogyatékos és képmutató vagy, de mivel a hazafiság volt a fő téma, akkor az már jó, a többi részletkérdés?
Ha szerinted ez akármennyire is pozitív hatással van az országra, akkor végtelenül naiv vagy, mert sajnos: nincs. Hacsak azt nem nézzük hogy 50+ embert napi szinten megnevettetsz a bunkóságoddal és a bénázásoddal. Nem csak az országért, még saját magadért is képtelen vagy akármit letenni. Miért is lennél akkor nemzeti hős? Nyeméjtyem. Egyszer nem álltál ki egyetlen nemzeti érdekért se!!! Ne mondd már azt hogy a megélhetési pereskedő vén trottyok és a SAJÁT HIBÁJUKBÓL adósságcsapdába került devizások kamerázása a nemzeti érdek! Ezt senki nem fogja rajtad kívül elhinni!
Sodika neked ennyit jelent a "nemzeti hős" lét: Jaj de jó hogy lehet valaki(k) ellen gyűlölködni, szítani, bosszantani őket, gyerekes csínytevésekre leegyszerűsíteni mindent, mert olyan sötét infantilis faszkalap vagy. A 2006-os események kapcsán is ugyanez a meglátás vezérel. Meg ugye elbaszni az időt. Aztán jönnek a sorozatos pofátlan kifogásaid ha valami rosszul sül el: "De hát nyelvtanilag így kell értelmezni, az így volt az úgy volt, történelmi helyzet és anyám miatt nincs diplomám, bűnbocsánat," stb, vagy mi a faszomat szoktál mantrázni.
Ha már a nemzetről beszélsz, illene tudnod egy-két dolgot a a saját országodról/történetéről/nemzetközi vonatkozásairól.
De halvány lila gőzöd nincsen se a politikáról, se a társadalomról se az eszmékről amik ahhoz hozzájárultak, se a történelemről! Nemhogy nemzeti hősként (lol), még művelt emberként is megbuktál!
Visszanézve a Szálasi-vitaestet, a Talmud-vitaestet, a Szilikon vs Szilícium-völgy, és a többi okoskodásodat, szerintem egy kurva könyvet ki nem nyitottál még életedben!
Arról meg, hogy a gyilkos cigánnyal haverkodtál a Bándy Kata-ügy kapcsán, illetve hogy aberrált köcsög vagy (recskaboy, masztiparti, bunkibank stb.), inkább ne is beszéljünk. Ezek a dolgok már azért is gázak Csicskaboy, mert elvileg nemzeti radikálisként te magadra vállaltad a tiszta magyar erkölcsös ember szerepét, a valóság viszont egészen mást takar.
Neked kéne a legutolsó embernek lenni, aki ezekben a témákban kinyitja a száját.
Amúgy én se vagyok se patrióta, se erkölcsös ember , de baszd meg nem látod hogy magadnak hazudsz? Én se vállalok magamra olyan dolgokat, amikhez fingom sincs! Főleg hogy te ezt már kb. KÉT ÉVTIZEDE CSINÁLOD. Az eredmény magáért beszél!
Szóval miért is lennél te nemzeti hős?
Úgy egészen pontosan, ugyanis a SoDI mindig pontosan fogalmaz.
Erre a kommentre meg vagy ignorálás, vagy rébuszokkal és körmondatokkal teli hetyetye lesz a válasz.
Majd ha kijózanodsz egyszer, ezeken kérlek gondolkozzál el. Már ha van még mivel.
Mert lófaszt kapsz te, nem vörös szőnyeget.
Jan 31, 2018 01:01:01
töppedt buzigolyók
Jan 31, 2018 01:03:03
És egyébként ugyanez vonatkozik rátok is, köcsögök. Lófaszt sértegettem én indokolatlanul bárkit is. Ez akkor én ott rendben volt. Még akkor is, ha esetlegesen mai körülmények között bizonyos mozzanatok már az indokolatlanság okán ma már nem lennének elegánsak, sőt, vélhetően már elfogadhatóak sem.
HAZUDTOK TEHÁT, MERT IDÉTLEN, ÉS GONDOLKODÁSBAN ALACSONY SZINTEN MEGREKEDT DEMAGÓGI SZERENCSÉTLENEK VAGYTOK TEHÁT, AMIKOR ARRA PRÓBÁLTOK HIVATKOZNI, ÉS A SOROZATOSAN ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNYEITEKET AZZAL PRÓBÁLJÁTOK MAGATOK ELŐTT IGAZOLNI, HOGY ÉN ANNO ÁTLÉPTEM VOLNA BÁRMIKOR IS A RUBIKONT.
Mert nem. Jogerősen sem.
A SoDI nem.
Nem.
HAZUDTOK TEHÁT, MERT IDÉTLEN, ÉS GONDOLKODÁSBAN ALACSONY SZINTEN MEGREKEDT DEMAGÓGI SZERENCSÉTLENEK VAGYTOK TEHÁT, AMIKOR ARRA PRÓBÁLTOK HIVATKOZNI, ÉS A SOROZATOSAN ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNYEITEKET AZZAL PRÓBÁLJÁTOK MAGATOK ELŐTT IGAZOLNI, HOGY ÉN ANNO ÁTLÉPTEM VOLNA BÁRMIKOR IS A RUBIKONT.
Mert nem. Jogerősen sem.
A SoDI nem.
Nem.
Véletlenül sem vagy bipoláris, ugye? Az nem zavar, hogy gyakorlatilag napon belül változik a hangulatod a totális depresszió és az autista túlpörgés között? Most például üvöltve bizonygatod magadnak, hogy nem vagy balfék, mert nem kaszáltak el egy 10 évig húzódó tyúkperben. Tudod, miért engedett el a másodfok? Azért, mert unták a pofádat és nem volt különösebb súlya az ügynek. Akit sérelem ért majd polgári peres úton bevasalhatja rajtad, ez volt a bíróság véleménye. Nem a te Cicerói retorikád győzte meg őket, hanem az unalom.
Jan 31, 2018 01:03:03
töppedt buzigolyók
Jan 31, 2018 01:24:30
A keresztény-konzervatív krónikás, aki múlt héten két kurvával akarta kiveretni a faszát, de a végén győzött a lustaság, és inkább otthon maradt. Azért kíváncsi lennék, hogy egy ilyen sztorihoz mit szólna a nemzethy radikális ismerősi köre.
Ez is csak egy adalék a púpos morális válságához.
- szexuális perverziók vs házastársi hűség és szexuális tisztaság
- meg nem adott tartozások vs felelősségvállalás és erkölcsi tartás
- gyűlölködés vs felebaráti szeretet
- hencegés és dicsekvés vs szerénység és alázat
- családtagok gyűlölete vs kb minden ami a Bibliában van.
Az a megdöbbentő Endrében, hogy képes minden általa (elvileg) vallott értéknek pont az ellenkezőjét csinálni. Erre nem lehet más magyarázat, csak az, hogy nárcisztikus szociopata, tehát nincsenek elvei.
Ez is csak egy adalék a púpos morális válságához.
- szexuális perverziók vs házastársi hűség és szexuális tisztaság
- meg nem adott tartozások vs felelősségvállalás és erkölcsi tartás
- gyűlölködés vs felebaráti szeretet
- hencegés és dicsekvés vs szerénység és alázat
- családtagok gyűlölete vs kb minden ami a Bibliában van.
Az a megdöbbentő Endrében, hogy képes minden általa (elvileg) vallott értéknek pont az ellenkezőjét csinálni. Erre nem lehet más magyarázat, csak az, hogy nárcisztikus szociopata, tehát nincsenek elvei.
Jan 31, 2018 01:24:30
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jan 31, 2018 06:22:48
x4)
Sodi
188 kommentből 29-et nem írt csak az impotens örjöngő.
159 db kommenttel ő baszta szét a kommentfalad 404 megtekintés mellett.
Ezt sikernek könyveled el?
188 kommentből 29-et nem írt csak az impotens örjöngő.
159 db kommenttel ő baszta szét a kommentfalad 404 megtekintés mellett.
Ezt sikernek könyveled el?
Zsery
Jan 31, 2018 06:42:36
na az ablaktisztító robotra alszom még egyet
na csá
na csá
coub.com/view/xpi2c
Nem hiszem el egyébként, hogy lehet valaki ilyen igénytelen, százezreket baszol el mindenféle faszságra, miközben a legfontosabb munkaeszközöd egy 7 éves összecelluxozott roncs Acer.
Jan 31, 2018 06:42:36
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2018 06:48:11
x17)
Mindenkinel måst hoz ki az impotencia, nålad sittes az örjöngest.
vastaps
Jan 31, 2018 07:17:17
coub.com/view/xpi2c
coub.com/view/xpi2c
Mert maniakus. Es valszeg nem tud vvindozst telepiteni a sodesz azert van fent a 7eves gepen 7eves win7.
Topkek
Jan 31, 2018 07:17:17
sodika
Jan 31, 2018 08:03:57
Na, reggelre csak felért a tegnapinak szánt videóm.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás az Al Jazeea operatőrére csúnyán néző hazafiakat vég (1. tárgyalás, 2013.10.25)
youtu.be/KowLbOKBwZw
Ma érkezik ennek a második tárgyalása majd.
Egyébként így reggelre arra jöttem rá, hogy az, hogy albérletfizetés alatt úgymond "csak" mínusz 5000 eurón állok, nem jelenti még azt, hogy jól állok anyagilag, ráadásul vettem pár hónapja több mint 50 euróért egy gőzölős kézi ablaktisztítót, ami csak egyszer használtam, így egyelőre mégsem lesz ablaktisztító robot, mert úgy értelmes, hogy ha már egyszer vásároltam hozzá céleszközt, akkor azt leváltás előtt legalább három alkalommal használom is. Oszt ennek a használatából lesz akkor vlog.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás az Al Jazeea operatőrére csúnyán néző hazafiakat vég (1. tárgyalás, 2013.10.25)
youtu.be/KowLbOKBwZw
Egyébként így reggelre arra jöttem rá, hogy az, hogy albérletfizetés alatt úgymond "csak" mínusz 5000 eurón állok, nem jelenti még azt, hogy jól állok anyagilag, ráadásul vettem pár hónapja több mint 50 euróért egy gőzölős kézi ablaktisztítót, ami csak egyszer használtam, így egyelőre mégsem lesz ablaktisztító robot, mert úgy értelmes, hogy ha már egyszer vásároltam hozzá céleszközt, akkor azt leváltás előtt legalább három alkalommal használom is. Oszt ennek a használatából lesz akkor vlog.
Jan 31, 2018 08:03:57
sodika
Jan 31, 2018 08:04:24
ooopsz... véD.
javítottam. :)
javítottam. :)
Jan 31, 2018 08:04:24
Hiénaverő
(
x17)
Jan 31, 2018 08:05:45
x17)
Aztakurva micsoda autistacunami volt itt tegnap XDDDD
Hiénaverő
(
x17)
Jan 31, 2018 08:07:12
x17)
A SOROZATOSAN ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNYEITEKET AZZAL PRÓBÁLJÁTOK MAGATOK ELŐTT IGAZOLNI, HOGY ÉN ANNO ÁTLÉPTEM VOLNA BÁRMIKOR IS A RUBIKONT.
Mi nem követtünk el shemmiféle bűncselekményt, nem mi járkálunk bíróságra és bújkálunk a behajtók elől hanem te.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 31, 2018 08:08:49
x17)
ráadásul vettem pár hónapja több mint 50 euróért egy gőzölős kézi ablaktisztítót, ami csak egyszer használtam, így egyelőre mégsem lesz ablaktisztító robot, mert úgy értelmes, hogy ha már egyszer vásároltam hozzá céleszközt, akkor azt leváltás előtt legalább három alkalommal használom is. Oszt ennek a használatából lesz akkor vlog.
Ablakpucolásról szóló vlog? Ez a beszéd Recskaboy, ez kell a nézőknek, mindenkit kurvára érdekel. Fel fog robbanni az Internet!!
kábító pitonszag
Jan 31, 2018 08:14:33
"Egyébként így reggelre arra jöttem rá, hogy az, hogy albérletfizetés alatt úgymond "csak" mínusz 5000 eurón állok"
Ezt valaki dekódolja már pls. Miféle tyodikönyfeléstyeknyikai trükk ez?
Szerintem a retard kölcsönöket is vond le belőle, Gyagyás, hiszen Jövő héten már fizetik is vissza! *pr*
Igazából alig vagy adósságban!
Szerintem a retard kölcsönöket is vond le belőle, Gyagyás, hiszen Jövő héten már fizetik is vissza! *pr*
Jan 31, 2018 08:14:33
sodika
Jan 31, 2018 08:20:18
az a lényeg.
Jan 31, 2018 08:20:18
keresztény vállalkozó
Jan 31, 2018 08:26:40
az a lényeg.
az a lényeg.
miért loptál el Pál Márton hazafitól 180 000 forintot?
Jan 31, 2018 08:26:40
keresztény vállalkozó
Jan 31, 2018 08:35:46
Az gondolom mindenkinek tiszta, hogy recsító ilyenkor Andi néninek üzenget a rengeteg fizetésével, meg a többi "diadallal". Andika viszont telibeszarja az életképtelen, sírós kislányt.
Jan 31, 2018 08:35:46
főnökúr
Jan 31, 2018 08:38:10
az a lényeg.
az a lényeg.
Jóreggelt Endre!
Sikerült haladni a webmentővel? Tudunk indulni ma?
Üdv
Jan 31, 2018 08:38:10
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 31, 2018 08:38:22
"Egyébként így reggelre arra jöttem rá, hogy az, hogy albérletfizetés alatt úgymond "csak" mínusz 5000 eurón állok"
Egyszerű: megjött a fizetése.
De hónap végére megint simán 7000 alatt lesz, hiszen már most azt tervezi, hogy milyen szart vesz megint magának tök feleslegesen. A ps4 ebben a hónapban sem fog 200 alatt megállni, az biztos.
Jan 31, 2018 08:38:22
-
Jan 31, 2018 08:42:10
azt akarta írni, hogy a bérleti díj kifezetése előtt "csak" -5000 eurón áll a számlája, tehát még 5000 eurónyi spórolás belefér.
Jan 31, 2018 08:42:10
Hiénaverő
(
x17)
Jan 31, 2018 08:53:16
x17)
Tehát albifizetés előtt Recskaboy csak 3 havi mínuszban van, az másfél millió forint. Ez semmiség, bőven van tere a költekezésnek.
Egyébként is ott van még 1500 EUR a hitelkártyán, hülye lenne nem kihasználni. Elégre azért adták.
Egyébként is ott van még 1500 EUR a hitelkártyán, hülye lenne nem kihasználni. Elégre azért adták.
hüledező hümér
Jan 31, 2018 08:58:05
Évek óta olvasom a fórumot de amit tegnap tolt a recskás ezt sokadik olvasásra sem vagyok képes megemészteni. Gnóm belőled teleregény lesz egy szebb korban. Biztos vagyok benne, hogy megkapod az áhitott hirnevet. Mint a nemzet idiótája, a legsötétett legnyomorultabb genny aki még nincs ágyhoz szíjjazva az imeiben. (Nem mellesleg parádésan választottál mellékszereplőket is a sagádba!)
Jan 31, 2018 08:58:05
Brian
Jan 31, 2018 08:58:50
azt az ablakpucoló robotot szerintem kár otthagyni a saturnban sneci, lenne amihez beszélhetnél esténként
Jan 31, 2018 08:58:50
keresztény vállalkozó
Jan 31, 2018 09:08:44
azt az ablakpucoló robotot szerintem kár otthagyni a saturnban sneci, lenne amihez beszélhetnél esténként
kurvajó horrorfilmet lehetne forgatni ebből endi! nem is kell semmit csinálni, csak tedd le a goprot, kapcsold fel az ízléstelen lámpákat, ültesd le a robotjaidat, és beszélj hozzájuk a megnyerő hangodon.
meséld el nekik, hogy mit csinálnál Andinénivel.
Jan 31, 2018 09:08:44
-
Jan 31, 2018 09:09:37
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36772x18) Oct 04, 2016 13:50:54 Válasz vote up vote down (0)
Úgy van 6000 euró, hogy 2000 ezer hitelkártyakeret, és 4000 a folyószámlakeret, igen. De egyetlen fillért sem használok ki, a számlán 30 euró pluszban vagyok, tartozás nélkül."
Tehát 15 hónapja még pluszban volt fizu után.
Ez most -5000, tehát ha nem rúgják ki *pr*, akkor akár év végéig is kihúzhatja.
Úgy van 6000 euró, hogy 2000 ezer hitelkártyakeret, és 4000 a folyószámlakeret, igen. De egyetlen fillért sem használok ki, a számlán 30 euró pluszban vagyok, tartozás nélkül."
Tehát 15 hónapja még pluszban volt fizu után.
Ez most -5000, tehát ha nem rúgják ki *pr*, akkor akár év végéig is kihúzhatja.
Jan 31, 2018 09:09:37
érdeklődő
Jan 31, 2018 09:11:55
sodika, megvetted már a puskamikrofont?
Jan 31, 2018 09:11:55
Brian
Jan 31, 2018 09:14:08
lol a kisruszki már arról álmodozik, hogy megerőszakolják a sitten
kisboros1
kisboros1
14 hours ago (edited)
Egyébként, ha már folyton a börtönös erőszakolás a téma, nem nagyon értem ezt... Elképzeltem, hogy én vagyok benn és engem próbálnak be. Zsilettpengével szétvágom a torkát annak, amelyik nekem áll, de ha előtte lefognak, és sikerül neki, utána tenném meg, vadásznék a kellő alkalomra, amikor védtelen és megtehetem... Egyébként jogilag ilyenkor mi van? Nem mintha érdekelne, elvégre az életemet védtem. Nem értem, más miért nem csinálja ezt, amit én tennék... Miért omlanak össze, lesznek öngyilkosok, vagy csicskák stb. Ha velem ezt megtennék, az egész börtönt kiirtanám.
kisboros1
kisboros1
14 hours ago (edited)
Egyébként, ha már folyton a börtönös erőszakolás a téma, nem nagyon értem ezt... Elképzeltem, hogy én vagyok benn és engem próbálnak be. Zsilettpengével szétvágom a torkát annak, amelyik nekem áll, de ha előtte lefognak, és sikerül neki, utána tenném meg, vadásznék a kellő alkalomra, amikor védtelen és megtehetem... Egyébként jogilag ilyenkor mi van? Nem mintha érdekelne, elvégre az életemet védtem. Nem értem, más miért nem csinálja ezt, amit én tennék... Miért omlanak össze, lesznek öngyilkosok, vagy csicskák stb. Ha velem ezt megtennék, az egész börtönt kiirtanám.
Jan 31, 2018 09:14:08
-
Jan 31, 2018 09:22:31
Kisboros úgy irtaná ki a börtönt, ahogy a trollokkal is leszámolt.
Jan 31, 2018 09:22:31
-
Jan 31, 2018 09:24:20
Jan 31, 2018 09:24:20
-
Jan 31, 2018 09:35:23
Sodi, elszomorít mikor 7-8 magyar youtube fb csoportba floodolod a videódat, mégse likeolja senki se, nem ír dicsérő kommentet? Akkor szisszen is a sörike ugye?
Jan 31, 2018 09:35:23
-
Jan 31, 2018 09:37:38
Sodi, elszomorít mikor 7-8 magyar youtube fb csoportba floodolod a videódat, mégse likeolja senki se, nem ír dicsérő kommentet? Akkor szisszen is a sörike ugye?
Linkeket kérünk.
Jan 31, 2018 09:37:38
Vera néni szelleme
Jan 31, 2018 09:41:32
Fifike, az irodában volt egy vörös szőnyeged, amit véletlenül leöntöttél a "tejjel". Azóta már csövesek takaróznak vele, szóval valahol a városban bizzos megtalálod! Gyere haza, vár a szőnyeg!
Jan 31, 2018 09:41:32
Bv
Jan 31, 2018 09:42:48
Kisboros úgy irtaná ki a börtönt, ahogy a trollokkal is leszámolt.
Mert az idióta azt hiszi, hogy ez is olyan mint egy filmben. Leszámol mindenkivel és meg van oldva. Kis zsilettpengés kezével még suhintania sem lenni ideje, olyat kap plekniböl, hogy egyből lemegy alfába. Azt sem fogja tudni hányan rakták meg, főleg, hogy ki.
Jan 31, 2018 09:42:48
Brian
Jan 31, 2018 09:49:08
azért te sem gondolod, hogy az ukrán wannabebuzit nem rakná meg valaki már az első héten.
Jan 31, 2018 09:49:08
tajgi
Jan 31, 2018 10:08:51
Azért vannak kivételek :((((
Jan 31, 2018 10:08:51
-
Jan 31, 2018 10:11:56
Na, reggelre csak felért a tegnapinak szánt videóm.
youtu.be/KowLbOKBwZw
youtu.be/KowLbOKBwZw
Nagyon jo, nagyon vartuk, nagyon erdekes es tanulsagos volt.
Kerjuk szepen az uj temerini fiukat is Gaudito! Legyszi.
Jan 31, 2018 10:11:56
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jan 31, 2018 10:23:25
x4)
444.hu/2018/01/31/brutalis-modon-agyonverte-a-gyengebb-zarkatarsat-egy-17-eves-bunozo-a-szirmabesenyoi-fiatalkoruak-bortoneben
Szerintetek ebben a történetben a kesztyűs ukrán buzi melyik fél lenne?
Szerintetek ebben a történetben a kesztyűs ukrán buzi melyik fél lenne?
Normalis Nigger
Jan 31, 2018 10:34:51
Endre! Legyen szives a televizio dijat kifizetni. On is tudja hogy berleti szerzodesunk ervenyben van meg, kenytelen leszek azt a fizetesi elmaradast behajtas ala helyezni, ha nem rendezi holnapig a szamlat!!
Wongo-wongo,
Pierre
Wongo-wongo,
Pierre
Jan 31, 2018 10:34:51
-
Jan 31, 2018 10:48:05
index.hu/belfold/2018/01/31/terez_korut_robbantas_per/
mintha kisborosról olvastam volna egy cikket. kémkakas szindróma.
Jan 31, 2018 10:48:05
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jan 31, 2018 10:50:14
x4)
valoszinuleg ot is eroszakolta az apja kiskoraban, csak nem sikerult tole vadalkuval megszabadulni, mint az ukran migri eseteben... mintha kisborosról olvastam volna egy cikket. kémkakas szindróma.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 31, 2018 10:56:17
x9)
kériavörösszőnyegetasodi
Már megvolt a vörös szőnyeged 750 euróért szeptemberben, el is kezdheted visszafizetni az adósságaidat.
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 31, 2018 10:58:10
Van ott más is:
A bíróságon volt P. László édesapja és egy magánnyomozást folytató civil nő - aki a bíróságon tiltakozott az őt is megmutató vágóképekért, majd a szünetben nyilatkozott a kamerák előtt.
Fóris Eszter szerint nagyon furcsa, hogy a robbantás utáni másodpercekben azonnal ott termett két civil ruhás rendőr, két autóval, amelyeken azonnal bevitték a helyszínről a tanúkat. "Sajnos a nyomozásom elején hirtelen öt hónapra lebetegedtem, 2017 februárjáig az ágyból sem tudtam kikelni a súlyos hasmenés miatt. A betegségemet nem sikerült azonosítani" - mesélte a nő, aki szerint életszerűtlen, hogy ha a fiú elkövette a merényletet, akkor utána hazamegy édesapjához, akitől állítólag tart. Külföldre is mehetett volna, több nyelven beszél - vetette fel. "
Jan 31, 2018 10:58:10
-
Jan 31, 2018 11:01:01
Van ott más is:
Fóris Eszter ..."Sajnos a nyomozásom elején hirtelen öt hónapra lebetegedtem, 2017 februárjáig az ágyból sem tudtam kikelni a súlyos hasmenés miatt. A betegségemet nem sikerült azonosítani"
Fóris Eszter ..."Sajnos a nyomozásom elején hirtelen öt hónapra lebetegedtem, 2017 februárjáig az ágyból sem tudtam kikelni a súlyos hasmenés miatt. A betegségemet nem sikerült azonosítani"
Broni!!!!!
Van alibid???
Jan 31, 2018 11:01:01
Brian
Jan 31, 2018 11:11:46
Broni!!!!!
Van alibid???
Van alibid???
tényleg akkoriban tűnt el broni, állítólag elvonóra. nagyon gyanús.
Jan 31, 2018 11:11:46
stabil köszfetyítyés
Jan 31, 2018 11:12:52
Vótmá?
Roland Kiss2 hónapja (szerkesztve)
Súlyos alkoholizmusomra jellemző, hogy egy ismerősöm felkeresett ma, és megittam egy 0,33-as heineken sört, ezt írjátok föl trollok, ez az alkohlizmus egyértelmű jele, hogy valaki hajnalig tartó beszélgetés alatt megiszik egy 0,33-as heinekent :D Mellesleg korrektor a haverom, dolgozott Bayer Zsoltnál és megjárt pár szerkesztőséget, persze az a szerencsétek, hogy nem ér rá beazonosítani titeket, de lehet hogy egyszer kedvet kap, arra nagyon rábasztok, elvégre helyesírási hibákból megállapítja ki vagy. Barangó, ha erre jársz beazonosíthatnál pár sodi trollt. "kézigránát kell ide kézigránát kell ide elhajítani"
Kevesebb
Súlyos alkoholizmusomra jellemző, hogy egy ismerősöm felkeresett ma, és megittam egy 0,33-as heineken sört, ezt írjátok föl trollok, ez az alkohlizmus egyértelmű jele, hogy valaki hajnalig tartó beszélgetés alatt megiszik egy 0,33-as heinekent :D Mellesleg korrektor a haverom, dolgozott Bayer Zsoltnál és megjárt pár szerkesztőséget, persze az a szerencsétek, hogy nem ér rá beazonosítani titeket, de lehet hogy egyszer kedvet kap, arra nagyon rábasztok, elvégre helyesírási hibákból megállapítja ki vagy. Barangó, ha erre jársz beazonosíthatnál pár sodi trollt. "kézigránát kell ide kézigránát kell ide elhajítani"
Kevesebb
Jan 31, 2018 11:12:52
-
Jan 31, 2018 11:16:04
Van ott más is:
kibaszott retardok mindenütt!
ha fórizs benne van, akkor valahol lennie kell az ügyben egy cigányfasznak is!!!
Jan 31, 2018 11:16:04
stabil köszfetyítyés
Jan 31, 2018 11:18:40
Az se normális, aki ennyi kólát iszik!
www.youtube.com/watch?v=BotRbKgrcnU
www.youtube.com/watch?v=BotRbKgrcnU
Jan 31, 2018 11:18:40
-
Jan 31, 2018 11:18:44
az úrhölgy az ágyába szart 5 hónapig. fúj!
Fóris Eszter ..."Sajnos a nyomozásom elején hirtelen öt hónapra lebetegedtem, 2017 februárjáig az ágyból sem tudtam kikelni a súlyos hasmenés miatt.
Fóris Eszter ..."Sajnos a nyomozásom elején hirtelen öt hónapra lebetegedtem, 2017 februárjáig az ágyból sem tudtam kikelni a súlyos hasmenés miatt.
Jan 31, 2018 11:18:44
álbroni
Jan 31, 2018 11:23:48
az úrhölgy az ágyába szart 5 hónapig. fúj!
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 31, 2018 11:23:48
Sittes Sanyi
Jan 31, 2018 11:33:22
kisboros1
kisboros1
14 hours ago (edited)
kisboros1
kisboros1
14 hours ago (edited)
Borika, túl sok 80-as évekbeli csáknoriszos filmet néztél, a valóság egészen más, kérdezd meg Rolindát xDDDDDD
Jan 31, 2018 11:33:22
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 31, 2018 11:38:04
Endrének nincsenek elmebeteg ismerősei. Á, dehogy.
Jan 31, 2018 11:38:04
-
Jan 31, 2018 11:44:34
Vótmá?
Mellesleg korrektor a haverom, dolgozott Bayer Zsoltnál és megjárt pár szerkesztőséget, persze az a szerencsétek, hogy nem ér rá beazonosítani titeket, de lehet hogy egyszer kedvet kap, arra nagyon rábasztok, elvégre helyesírási hibákból megállapítja ki vagy.
Mellesleg korrektor a haverom, dolgozott Bayer Zsoltnál és megjárt pár szerkesztőséget, persze az a szerencsétek, hogy nem ér rá beazonosítani titeket, de lehet hogy egyszer kedvet kap, arra nagyon rábasztok, elvégre helyesírási hibákból megállapítja ki vagy.
Jan 31, 2018 11:44:34
BKV-s néni
Jan 31, 2018 12:07:38
robint levertem LOLLLL Jan 31, 2018 12:07:38
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jan 31, 2018 12:13:42
x4)
broni
Jan 31, 2018 12:15:31
Jan 31, 2018 12:15:31
-
Jan 31, 2018 12:26:51
index.hu/belfold/2018/01/31/agyonver_debrecen_halal/
broni???????????
broni???????????
AZ ÁLDOZATRÓL EZT ÍRJÁK: 55 ÉV KÖRÜLI, KÖRÜLBELÜL 165 CENTIMÉTER MAGAS ÉS 55 - 60 KILOGRAMM, VÉKONY TESTALKATÚ, ŐSZ HAJÚ, BOROSTÁS FÉRFI.
Jan 31, 2018 12:26:51
újságíró troll
Jan 31, 2018 12:40:55
Vótmá?
Kevesebb
Kevesebb
barangonak ha valamije van, akkor az az ido. ha nekunk dolgozik, mindig ket-harom nappal korabbi hataridot mondunk neki, mert ugyis kesni fog. emiatt mostanaban egyre inkabb csak konyvkiadoknak dolgozik, mert az ujsagoknal egy nap kesesbol is kurva nagy gondok vannak. a fazon mellesleg full alkesz, nem csoda hogy hajnalig pialt a szinten tintas tajgival. artalmatlan, lecsuszott, balos punk, nem elmebeteg trollvadasz. es legalabb dolgozik. szoval baszogatni nem kell.
Jan 31, 2018 12:40:55
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jan 31, 2018 12:59:39
x4)
Ragyás, hányszor voltál edzeni a héten?
Elsőéves
(
x3)
Jan 31, 2018 13:02:45
x3)
Fogsz te még engem rajongással szopni
Kopasz sodi a sodi
Jan 31, 2018 13:08:11
brutálisan kopaszodik, flokkban ennyire nem tűnt fel
Jan 31, 2018 13:08:11
broni
Jan 31, 2018 13:10:54
sötét vót............
Jan 31, 2018 13:10:54
broni
Jan 31, 2018 13:12:39
konnektor???????????
Jan 31, 2018 13:12:39
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jan 31, 2018 13:16:37
x4)
www.youtube.com/watch?v=bNARQvcD1r0&feature=youtu.be&t=3m34s
Mert állandóan ideges lennék és innék... Tehát, ugye nagyapámnak meg apámnak is voltak alkoholproblémái és szerintem hogyha itt nem lenne arra lehetőség hogy időnként a felesleges energiáktól megszabaduljak a szaunákban, akkor elképzelhető hogy én is az italba menekülnék...
stressznélküli nyugi
Jan 31, 2018 13:47:02
Itt is volt coming out.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36772x18) Dec 29, 2017 20:49:11 Válasz vote up vote down (13)
Csak iszom.
Meg PS4 játékokat veszek, és a drog az a pillanat, hogy megveszem, és sosem játszom vele később. :D
Jan 31, 2018 13:47:02
ágyneműtartóba zárt troll
Jan 31, 2018 13:53:39
ez is olyan lehet, mint sodi olasz haverja. Jan 31, 2018 13:53:39
újságíró troll
Jan 31, 2018 14:04:24
kisboros1
kisboros1
14 hours ago (edited)
kisboros1
kisboros1
14 hours ago (edited)
És mégis honnan lenne zsilettpengéd, te idióta migráns? Feldugnád a seggedbe, és úgy próbálnád bevinni? Szoktál mást is feldugdosni? Egyébként szamurájkardot is bevihetnél a végbeledben, akkor sem lenne esélyed egy évek óta ülő, gyúró, erőszakos bűnöző ellen. Ráadásul az első őrjöngésed után az őrök is összekacsintanának Sittes Sanyival, amikor ő is az egész zárka alagút átmérőjűre tágítja a picsádat. Mondjuk szerintem te élveznéd LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 31, 2018 14:04:24
broni
Jan 31, 2018 14:09:05
Egyébként, ha már folyton a börtönös erőszakolás a téma, nem nagyon értem ezt... Elképzeltem, hogy én vagyok benn és engem próbálnak be.
normális ember ilyenrekről álmodozik, mi?))))))))))))))
normális ember ilyenrekről álmodozik, mi?))))))))))))))
Jan 31, 2018 14:09:05
vastaps
Jan 31, 2018 14:41:42
sztriming mancióneny
Jan 31, 2018 14:41:42
trendbeli garázdaság
Jan 31, 2018 14:41:47
Flódnis betegségét azért nem tudták megállapítani, mert nem ment el orvoshoz. Ezt valamelyik retard mondta is. Mert már ott is háttérhatalmi összeesküvést sejt az orvosit végzett krampusz. Meg az a hír is járta, hogy rákos, úgyhogy lehet, hogy vastagbélrák vagy ilyesmi. Az viszont az estek nagy részében halálos, úgyhogy a hölgyúr napjai meg vannak számlálva. Azért utoljára még rárepült a cigányfaszra, és egy újabb erőszakos bűnözőt mosdat. Igazi retardtempó.
Jan 31, 2018 14:41:47
vastaps
Jan 31, 2018 14:44:05
Nem akarok ezen nagyon rugózni, de ezt a kedves ytsTrolléga sem tudná jobban összevágni. Ez saját maga paródiája amit itt leművel a balfaszkodással.
Ebben kéne utaznod sodesz.
Jan 31, 2018 14:44:05
vastaps
Jan 31, 2018 14:53:03
Jan 31, 2018 14:53:03
-
Jan 31, 2018 15:00:07
Farkarossz!
Az 1989-es UFO tanusagot ugy kell erteni, hogy mar akkor megkuffantottak a tragyaszorod?
Az 1989-es UFO tanusagot ugy kell erteni, hogy mar akkor megkuffantottak a tragyaszorod?
Jan 31, 2018 15:00:07
tigris
Jan 31, 2018 15:04:11
kisboros1
kisboros1
14 hours ago (edited)
kisboros1
kisboros1
14 hours ago (edited)
borika, annyit mondok neked, tapasztalatból, hogy benn az ember lehet okos és ügyes, de agresszív és erős nem...nekem okés volt, segítettem levelet írni, levelet felolvasni, kisebb ügyeket elmagyárzni, általában én voltam benn az "okos fiú". nem bántottak, nem vették el a kaját, de azért szépen meghúztam magam, jól viselkedtem. Téged egy nap alatt tépnének darabokra az elviselhetetlenül buzis, passzív-agresszív, egoista attitűdöddel. Esélyed se lenne, pont úgy, mint ahogy kinn is egy örök vesztes vagy.
Jan 31, 2018 15:04:11
vastaps
Jan 31, 2018 15:06:28
sodesz ha még mindig így nyomod a melócsában ahogy a fentebbi videóban előadod, akkor téged úgy utálnak a kollégáid mint a szart. Nem tudsz németül de kurva modorosan, hosszadalmasan körmondatokban akarsz megnyilvánulni. Nekem is vannak nem magyar anyanyelvű kollégáim és sose próbálnak meg kibaszott érthetetlen sodimagyarul előadni bármit is, amibe ráadásul önmaguk is belekevernek.
Ha esetleg bár kollégád rábasz a púpodra egyszer munka után, hogy a elered az orrod vére. Akkor ne lepődj meg, utálhatnak mint a szart. Ez szházshzázahlékh!
Ha esetleg bár kollégád rábasz a púpodra egyszer munka után, hogy a elered az orrod vére. Akkor ne lepődj meg, utálhatnak mint a szart. Ez szházshzázahlékh!
Jan 31, 2018 15:06:28
Kiss Kender Farkas
Jan 31, 2018 15:06:44
Farkarossz!
Rolinda! Tegyél már be egy képet határőr időszakodból, legyen egy kis móka-kacagás is. Láttuk már katonaként Tamást, Krokszit, most jöhetnél te!
Jan 31, 2018 15:06:44
Papp László sportaréna
Jan 31, 2018 15:10:36
Van ott más is:
Hol van a Fóris videója a Youtubon ahol elemzi a körúton a kamerákat az utcasarkon?
eltüntették, mint a hajléktalant a robbantás előtt? :D
Jan 31, 2018 15:10:36
broni
Jan 31, 2018 15:10:40
Jan 31, 2018 15:10:40
Karandas
Jan 31, 2018 15:13:59
Endre meg Zs kategóriás.
Jan 31, 2018 15:13:59
-
Jan 31, 2018 15:16:54
Szerintetek Endre miert turi masfel evtizede, hogy folyamatosan alazzak es kurvaanyazzak?
Ebben nott fel es ez a norma?
Nyemejtyem.
Nyemejtyem.
Jan 31, 2018 15:16:54
broni
Jan 31, 2018 15:16:58
Endre meg Zs kategóriás.
ő volt a céltábla lövészeten)))))))))))))
Jan 31, 2018 15:16:58
broni
Jan 31, 2018 15:18:29
Szerintetek Endre miert turi masfel evtizede, hogy folyamatosan alazzak es kurvaanyazzak?
Nyemejtyem.
Nyemejtyem.
mazohista..........
Jan 31, 2018 15:18:29
132 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az nekem pfuj.
Független SoDI a SoDI.
Nézd vissza a videókat, a Gárdaperen is elmondtam, miközben Vona Gábor mellettem ült, hogy soha nem lennék Jobbikos, mert a pártfegyelem nem nekem való.
Fletónak ott a Molnárfaszos tárgyalásos kép, a Vonának meg a Recskaboyos. :D