Ha soha nem voltál, akkor teljesen mindegy, hova veszed a jegyet. Valószínűleg érteni sem fogod, ami a pályán zajlik.
Nem valószínűleg nem, hanem biztos nem. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Unatkozik? Konkrétan röhögve gyaláz téged, te világ csicskája :D Nem baj, a barátság mindeneket előtt, igaz? Végül is engem is balfasz onanizátor zsidóköcsög szarnak hívnak a haverjaim...ja nem.
Nem kell a trollokra figyelni, nyilván ez a kiadás belefér most ahogy írod.
Fogadok, hogy vettél egy párásítót.
Vagy megvetted az ablaktisztító robotot végül?
Amit mutatott, mit milyen állapotba hoztam, jogos észrevétel volt, és nem érdekel, csak legyen nyugi a vloghoz, az.
Csak az.
22 ember, cserék, bíró, partjelzők, edzők.
Sebaj, majdnem.
Eszköz, amit majd magammal viszek, közös használatra veszem, nem neki. Most rendelem csak meg, majd a jövő heti vlogban bemutatom.
LEHÚZOTT, TE BALFASZ! Fogadni merek, hogy olyan tételekért kérte el a pénzt, amikről a szerződés nem rendelkezik, te viszont a talpnyalogató e-mailek írása közben nem voltál képes megnézni és kiállni magadért. Inkább a meleg szarig belenyaltál a nigger szaftos seggébe, nehogy konfrontálódni kelljen, mert a nárcisztikus személyiséged azt nem képes elviselni. Megalázkodtál a melegvíz miatt, megalázkodtál a tévé miatt, megalázkodtál Ománál a festmény miatt, és most itt a nigger ogrénál is folytatod a küszöb alatt kúszást, te fehércigány.
Tudod mi jár ki-be? A faszom anyád seggébe. Ilyen könnyen nem fogsz tudni kikecmeregni ebből a dologból, sittes köcsög.
a károkat tényleg okoztam
nem vagyok mintabérlő, de így, hogy bár nem baszogat lényegében majdhogynem senki otthonról, egyedül tudom kezelni ezt
Meg mostantól odafigylek már, hogy tényleg csak a vlog legyen az egyetlen dolog, amire figyelnem kell.
na fürdés oszt utána vlogvágás
csá
ne gyorsan!!!!!!!!!!!!!!szép, alaposan!!!!!!!!!!!!seggszőrből szar kimosás, túros fasz tak. stb........
Endre, az előbb kaptál egy jótanácsot valamelyik trolltól:
Miért nem mész inkább egy nyúlketrec méretű garzonba, ahol a magad ura lehetsz? Nem lenne főbérlő, aki váratlan faszságokkal zaklatna váratlan időpontban. Meg lenne az áhított nyugalom, nem nyitna rád senki faszverés közben és mégnőt férfit is vihetnél fel enyelegni.
Kösd már meg az ebedet, Endre, ne ugasson itt!
VILÁG CSICSKÁJA VAGY SODI :D :D :D :D 2 órája nevezett faszverő féreg zsidónak, de te csak szopjad le a faszát és adjál neki moderátori jogot. :D :D VILÁG BALFASZA
Retardéknál ez a szokás.
Minicigó is folyamatosan alázta, úrhölgy pofon baszta, tajgi szarozza, buzizza.
Ilyen az a "barátsági" viszony ezeknél, amit a normális emberek nem érthetnek meg.
Pedig mekkora pofád volt, hogy a trollok rosszindulatú gecik, és a törpe igenis fizetni fog. Emlékszel még?
Ez valami faszsága volt. Hogy direkt ott hagyta, lássa, mi lesz, mikor és veszem végre észre, történt ott minden, raktam ételeket be, meg vettem ki, minden változott, de a légy, az hosszú heteken át fix pont maradt, mert azt pakoltam mindig körbe, pedig látványos helyen volt a meglátása szerint, és ez valami szörnyű.
penészfolt 2.0
Egy egész saját polcod van a hűtőjében? Kurvára irigyellek!
Tomásmacska pedig nincs Kanadában. Tudjuk.
Én akkor fogok fizikailag harcolni a rendőrséggel, ha bántani merik a 12. kerületi Turul-szobrot. Akkor megveszem a repjegyet, és harcolok. Ezt még anno rég megígértem, és máig tartom magam ehhet,
Na gyere akkor. Gyava szar lennel ehez is.
Ez olyan igéret,mint a péntek 16:00-ás vlog, vagy ez más?
zsidóvagy xD
Te meg egy beszari alkesz hoborgo fasz.
nyominger, miért nem mailben levelezed le a sittessel? faszt se érdekelnek a tanácsaid.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gyáva szar vagy. De hidd el, a hatóságokat ez nem fogja érdekelnk. Pontosan látják a szakértők,hogy mi történt. Visszamenőleg is megnézik,hogy hová és miket írtál, nem ez az első ilyen fenyegetésed és nem ez az első erőszakos bűnözői magatartásod.
Kurvára remélem,hogy tényleg feljelentettek és akkora szarba kerülsz,hogy majd adhatod a malacznak a pacsit, ha kiengednek sétálni picit.
Na pattints egy sárkányt és várd,hogy mikor csengetnek.
Érted jöttünk elvtárs, nem ellened.
A lelátóról bazdmeg!
Védelmi pénzt fizettél a főbérlőnek.
Hát ezen most hangosan felröhögtem. Lesz ámokfutás, recskás?
Pofád lapos, különben mennek a pizzák a Wedekindstrasséra!
* körbenézett a berlini frigóban *
Te tényleg azt képzeled, hogy bármikor is pénzt fogsz keresni a vlogoddal?
Keresett hahó! 20 ezer forintot (amit nem tud kivenni)!
Dehát nem tud beállni mert ki van tágítva a végbélnyílása. Sittes Sanyi szétkúrta prolinda picsáját. Bizony.
Nem az eszéért van itt az impotens.
fizet vagy kibasszák az odúból :)
Az már megvolt amikor a szőnyeget és a kanapét fizettette ki a sodival.
Rákérdezhetek? Duplavégű análdildó?
bejelentkezve nem kell minden szarra kattintani.
Nem édes mindegy? A legdurvább, ami történhet, hogy Prolinda megírja részegen a gyerekszobából, hogy megöl, mert burzsujfosadék vagy, aztán nem történik semmi LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Semmi félni valónk nincs. Onnantól, hogy egy troll lebukik, a retardoknak van félni valójuk. Lásd impotens mai sétáját a faszerdőben.
Holtában így gyalázni azt a szegény Bándy Katát.
youtu.be/PRsnSwX6Q_A?t=155
Valamikor elejtette Endre, hogy van egy lánya Schreknek, de nem tartják a kapcsolatot.
(Gondolom amióta a kisszobában új albérlője lett apunak :DDD )
Erre nem emlékszem, de ha így van, mi más oka lehet, mint hogy a lány okkal gyűlöli az apját?
Szóval ez a shrek se lehet egy jó ember.
Kérném a skizofrén tartalom azonnali törlését! Nszksz!
Szház százhalék, hogy nő a főbérlő, egy pasi soha nem csinálna olyat, hogy napokig otthagyja a legyet, csak hogy észrevegye a recskás. Ez pure női taktika! :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Ha valakinek van hozzá ingere, akkor nézze vissza a flokkot, ahol a zuhany alatt mutogatja a gnóm a faszát. Ott lehet megnézni, hogy vannak-e női fürdőcuccok. Én már hetek óta tervezem megnézni, 5 perc se lenne, de máig ott hinmbálózik a fekete kocka melett a fasza, és félek, hogy ha újra megnézem, egy életre traumatizálódnék.
Az egyik streamnél benyitott Shreck és mire bekapcsoltam a hangfelvevőt megszakította a streamet.
Gyönyörű öblös hang volt, melyben segítségére lehetett valami szűrő nélküli német kapadohány.
miért pont éppen ehhez ne lennél kurvahülye?
egyébként örülök, hogy ébren vagy, a webmentőn dolgozol?
Arról nincs videó dokumentáció, amikor a Toyota szakszerviz embere cáfolja, vagy megerősíti Soós József "Titán" vélelmét?
Škoda Superb
Feb 02, 2018 20:12:57
Jól van. Holnapra már van vlogtéma.
Egyik pesti megrendelő képes idáig utazni egy focimeccs kedvéért, oszt akkor már megyek én is (bár én máshova ülök), és utána sörözünk majd.
Direkt nem a közelébe vettem, mert ő szar helyen ül, én meg most drága, jó helyre, mert soha nem voltam még focimeccsen, és szerintem ezután évekig nem fogok még egyszer, akkor meg már megéri a jó helyért a pénz.
Egyik pesti megrendelő képes idáig utazni egy focimeccs kedvéért, oszt akkor már megyek én is (bár én máshova ülök), és utána sörözünk majd.
Direkt nem a közelébe vettem, mert ő szar helyen ül, én meg most drága, jó helyre, mert soha nem voltam még focimeccsen, és szerintem ezután évekig nem fogok még egyszer, akkor meg már megéri a jó helyért a pénz.
Ha soha nem voltál, akkor teljesen mindegy, hova veszed a jegyet. Valószínűleg érteni sem fogod, ami a pályán zajlik.
Feb 02, 2018 20:12:57
sodika
Feb 02, 2018 20:13:45
Na, most viszont, hogy nyugi van, vágok végre vlogot.
Ma este már nem lesz kész, ugye, de kora reggelre megkapjátok.
Ma este már nem lesz kész, ugye, de kora reggelre megkapjátok.
Feb 02, 2018 20:13:45
sodika
Feb 02, 2018 20:14:10
Nem valószínűleg nem, hanem biztos nem. :D
Feb 02, 2018 20:14:10
Tajgi kókadt fasza
Feb 02, 2018 20:14:16
Ő lehet hogy a szabadidejében is unatkozik ennyire, de én majd legközelebb vasárnap környékén kerülök majd olyan helyzetbe, hogy legyen időm a vlog alatti kommentek kérdésére akár 5 percet rászánni. Ennyi.
Unatkozik? Konkrétan röhögve gyaláz téged, te világ csicskája :D Nem baj, a barátság mindeneket előtt, igaz? Végül is engem is balfasz onanizátor zsidóköcsög szarnak hívnak a haverjaim...ja nem.
Feb 02, 2018 20:14:16
sodika
Feb 02, 2018 20:14:53
Majd előtte átolvasom WikiPedián a szabályokat, miről is szól ez a foci dolog, mert csak olyan szinten van meg a fejemben, hogy 11 ember, fehér golyó, meg háló.
Feb 02, 2018 20:14:53
-
Feb 02, 2018 20:14:55
Nem, ő nem húzott le.
Tényleg nehezen elviselhető lakótárs vagyok mindenhol, így cserébe most ennyi belefér.
Tényleg nehezen elviselhető lakótárs vagyok mindenhol, így cserébe most ennyi belefér.
Feb 02, 2018 20:14:55
sodika
Feb 02, 2018 20:15:38
Unatkozik? Konkrétan röhögve gyaláz téged, te világ csicskája :D
Amit mutatott, mit milyen állapotba hoztam, jogos észrevétel volt, és nem érdekel, csak legyen nyugi a vloghoz, az.
Csak az.
Feb 02, 2018 20:15:38
Škoda Superb
Feb 02, 2018 20:16:46
Majd előtte átolvasom WikiPedián a szabályokat, miről is szól ez a foci dolog, mert csak olyan szinten van meg a fejemben, hogy 11 ember, fehér golyó, meg háló.
22 ember, cserék, bíró, partjelzők, edzők.
Sebaj, majdnem.
Feb 02, 2018 20:16:46
sodika
Feb 02, 2018 20:16:58
Eszköz, amit majd magammal viszek, közös használatra veszem, nem neki. Most rendelem csak meg, majd a jövő heti vlogban bemutatom.
Feb 02, 2018 20:16:58
Tajgi kókadt fasza
Feb 02, 2018 20:17:07
Nem, ő nem húzott le.
LEHÚZOTT, TE BALFASZ! Fogadni merek, hogy olyan tételekért kérte el a pénzt, amikről a szerződés nem rendelkezik, te viszont a talpnyalogató e-mailek írása közben nem voltál képes megnézni és kiállni magadért. Inkább a meleg szarig belenyaltál a nigger szaftos seggébe, nehogy konfrontálódni kelljen, mert a nárcisztikus személyiséged azt nem képes elviselni. Megalázkodtál a melegvíz miatt, megalázkodtál a tévé miatt, megalázkodtál Ománál a festmény miatt, és most itt a nigger ogrénál is folytatod a küszöb alatt kúszást, te fehércigány.
Feb 02, 2018 20:17:07
sodika
Feb 02, 2018 20:17:49
Jó, mondom, majd holnap átolvasom WikiPedián, mi is ez, hogy nagyjából vágjam azért. :D
Feb 02, 2018 20:17:49
broni
Feb 02, 2018 20:18:33
na, még mindig nem őltem meg magam, hátha barbi belémesdik..........
Feb 02, 2018 20:18:33
sodika
Feb 02, 2018 20:19:02
Mindegy, lezuhanyzok gyorsan, oszt vágok vlogot.
csá
csá
Feb 02, 2018 20:19:02
Škoda Superb
Feb 02, 2018 20:19:10
Én tajgihoz nem szólok, ez Endre fóruma.
Endre, légyszíves küldd el innem ezt az őrjöngő baromarcút. NSZKSZ!
Endre, légyszíves küldd el innem ezt az őrjöngő baromarcút. NSZKSZ!
Feb 02, 2018 20:19:10
Tajgi kókadt fasza
Feb 02, 2018 20:20:07
Feltétlenül indítson polgári peres eljárást is aki feljelent, ahogy olvasom valamelyik buzi feljelentett, nos nincs priuszom, és lementettem a múltkor, hogy ki be jártok a számítógépemben, melyik buzi fenyeget a nevemben?
Tudod mi jár ki-be? A faszom anyád seggébe. Ilyen könnyen nem fogsz tudni kikecmeregni ebből a dologból, sittes köcsög.
Feb 02, 2018 20:20:07
sodika
Feb 02, 2018 20:20:30
LEHÚZOTT, TE BALFASZ! Fogadni merek, hogy olyan tételekért kérte el a pénzt, amikről a szerződés nem rendelkezik
nem vagyok mintabérlő, de így, hogy bár nem baszogat lényegében majdhogynem senki otthonról, egyedül tudom kezelni ezt
Meg mostantól odafigylek már, hogy tényleg csak a vlog legyen az egyetlen dolog, amire figyelnem kell.
csá
Feb 02, 2018 20:20:30
broni
Feb 02, 2018 20:24:15
Mindegy, lezuhanyzok gyorsan, oszt vágok vlogot.
csá
csá
ne gyorsan!!!!!!!!!!!!!!szép, alaposan!!!!!!!!!!!!seggszőrből szar kimosás, túros fasz tak. stb........
Feb 02, 2018 20:24:15
Škoda Superb
Feb 02, 2018 20:25:00
csá
csá
Endre, az előbb kaptál egy jótanácsot valamelyik trolltól:
Miért nem mész inkább egy nyúlketrec méretű garzonba, ahol a magad ura lehetsz? Nem lenne főbérlő, aki váratlan faszságokkal zaklatna váratlan időpontban. Meg lenne az áhított nyugalom, nem nyitna rád senki faszverés közben és még
Feb 02, 2018 20:25:00
sodika
Feb 02, 2018 20:26:01
Szóval most végre ott vagyok, hogy az egyetlen gondom a vlogon kívül, hogy ne legyen uncsi a melóban, és ez jó.
Csak maradjon így, és senki ne baszogasson váratlan idétlenségeivel. Ennyi.
Maradjon a nyugi, tervezni akarom a napjaimat, heteimet, és ehhez most már tényleg igyekszem mindenkit elküldeni a bús picsába, akit nem terveztem be előre, mert mégis hogy a picsába jön a világon bármi és bárki, hogy megtaláljon, amikor nem terveztem el, hogy jön, hogy van, hogy létezik, hogy nem kisshad, hogy nincs el úgy, hogy nem is tudok róla, de legalábbis önmagában.
ennyi
na csá
Csak maradjon így, és senki ne baszogasson váratlan idétlenségeivel. Ennyi.
Maradjon a nyugi, tervezni akarom a napjaimat, heteimet, és ehhez most már tényleg igyekszem mindenkit elküldeni a bús picsába, akit nem terveztem be előre, mert mégis hogy a picsába jön a világon bármi és bárki, hogy megtaláljon, amikor nem terveztem el, hogy jön, hogy van, hogy létezik, hogy nem kisshad, hogy nincs el úgy, hogy nem is tudok róla, de legalábbis önmagában.
ennyi
na csá
Feb 02, 2018 20:26:01
sodika
Feb 02, 2018 20:28:12
Ne aggódd túl a faszságaikat, a Google nem ad ki adatokat magyar hatóságoknak. :)
Feb 02, 2018 20:28:12
Škoda Superb
Feb 02, 2018 20:28:58
Ne aggódd túl a faszságaikat, a Google nem ad ki adatokat magyar hatóságoknak. :)
Kösd már meg az ebedet, Endre, ne ugasson itt!
Feb 02, 2018 20:28:58
Tajgi kókadt fasza
Feb 02, 2018 20:30:00
Majd megnézem, hogy hogy tudok adni moderátori jogot.
De első az új epizód megvágása.
Minden más utána jön.
De első az új epizód megvágása.
Minden más utána jön.
VILÁG CSICSKÁJA VAGY SODI :D :D :D :D 2 órája nevezett faszverő féreg zsidónak, de te csak szopjad le a faszát és adjál neki moderátori jogot. :D :D VILÁG BALFASZA
Feb 02, 2018 20:30:00
Látó
Feb 02, 2018 20:33:24
Retardéknál ez a szokás.
Minicigó is folyamatosan alázta, úrhölgy pofon baszta, tajgi szarozza, buzizza.
Ilyen az a "barátsági" viszony ezeknél, amit a normális emberek nem érthetnek meg.
Feb 02, 2018 20:33:24
-
Feb 02, 2018 20:34:07
Például a halálomig már senki nem tud lehúzni engem olyan dumával, hogy jaj, csak pár százezer kéne, hogy ne merüljön el, és kapjpon egy kis levegőt, mert azzal már kihúzza magát a szarból. Nem fogja. Kétszer bedőltem ennek a dumának, a Törpapánál és utána a devizahiteles havernál, és egyiküknek sem változott meg ettől az élete.
Pedig mekkora pofád volt, hogy a trollok rosszindulatú gecik, és a törpe igenis fizetni fog. Emlékszel még?
Feb 02, 2018 20:34:07
sodika
Feb 02, 2018 20:44:57
Sodi ti miért legyet tartotok abban a berlini kecoban?
Ez valami faszsága volt. Hogy direkt ott hagyta, lássa, mi lesz, mikor és veszem végre észre, történt ott minden, raktam ételeket be, meg vettem ki, minden változott, de a légy, az hosszú heteken át fix pont maradt, mert azt pakoltam mindig körbe, pedig látványos helyen volt a meglátása szerint, és ez valami szörnyű.
Feb 02, 2018 20:44:57
-
Feb 02, 2018 20:48:05
penészfolt 2.0
Feb 02, 2018 20:48:05
sodika
Feb 02, 2018 20:48:44
Ha ezek feljelentést is tesznek, és valamikor tényleg jönnek rendőrök, az hosszú hetek múlva lesz. De csak blöffölnek, nyugi.
Feb 02, 2018 20:48:44
vidéki troll
Feb 02, 2018 20:51:04
Az más kérdés, hogy előtte előadott tegnap este nagymonológot, hogy például az utóbbi hetekben direkt ott hagyta a legyet a hűtőpolcomon, mert kíváncsi volt, hogy észreveszem-e, meg ilyenek, de mindegy.
Egy egész saját polcod van a hűtőjében? Kurvára irigyellek!
Feb 02, 2018 20:51:04
Látó
Feb 02, 2018 20:51:14
Ha ezek feljelentést is tesznek, és valamikor tényleg jönnek rendőrök, az hosszú hetek múlva lesz. De csak blöffölnek, nyugi.
Tomásmacska pedig nincs Kanadában. Tudjuk.
Feb 02, 2018 20:51:14
sodika
Feb 02, 2018 21:13:07
Nekem az kurvara nem éri meg ha vizsgálják a számítógépemet, főként hogy 28 millió van a totón, ha totó generálás közben jönnek én nem engedem be ezeket a faszkalapokat, nem fogják elbaszni a nyeremynemet bazmeg! Simán leütöm őket akkor
Én akkor fogok fizikailag harcolni a rendőrséggel, ha bántani merik a 12. kerületi Turul-szobrot. Akkor megveszem a repjegyet, és harcolok. Ezt még anno rég megígértem, és máig tartom magam ehhet,
Feb 02, 2018 21:13:07
sodika
Feb 02, 2018 21:14:10
Ehhez. Aki a Turult bántani próbálja, annak a SoDI-val kell fizikai harcot vívnia, ha rendőr, még akkor is.
Feb 02, 2018 21:14:10
vastaps
Feb 02, 2018 21:15:12
Ehhez. Aki a Turult bántani próbálja, annak a SoDI-val kell fizikai harcot vívnia, ha rendőr, még akkor is.
Na gyere akkor. Gyava szar lennel ehez is.
Feb 02, 2018 21:15:12
még éltet a remény
Feb 02, 2018 21:17:22
Ez olyan igéret,mint a péntek 16:00-ás vlog, vagy ez más?
Feb 02, 2018 21:17:22
sodika
Feb 02, 2018 21:19:59
A Pokorni jóba van a Turullal, minden reggel visz neki pockot
zsidóvagy xD
Feb 02, 2018 21:19:59
vastaps
Feb 02, 2018 21:22:00
zsidóvagy xD
Te meg egy beszari alkesz hoborgo fasz.
Feb 02, 2018 21:22:00
xray
(
x21)
Feb 02, 2018 21:28:44
x21)
nyominger, miért nem mailben levelezed le a sittessel? faszt se érdekelnek a tanácsaid.
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 02, 2018 21:30:30
Endre, téged nem érdekel, hogy az apád él vagy sem?
Szerinted ez normális?
Szerinted ez normális?
Feb 02, 2018 21:30:30
még éltet a remény
Feb 02, 2018 21:31:04
Ki nem szarja le a szolgáltatót, ha az én wifimen keresztül lépett be a gyökér és ők adtak neki egy ip-t automatikusan - mellesleg nem is lakok Újpalotán, és nincs a szolgáltatás az én nevemen! :D
Gyáva szar vagy. De hidd el, a hatóságokat ez nem fogja érdekelnk. Pontosan látják a szakértők,hogy mi történt. Visszamenőleg is megnézik,hogy hová és miket írtál, nem ez az első ilyen fenyegetésed és nem ez az első erőszakos bűnözői magatartásod.
Kurvára remélem,hogy tényleg feljelentettek és akkora szarba kerülsz,hogy majd adhatod a malacznak a pacsit, ha kiengednek sétálni picit.
Na pattints egy sárkányt és várd,hogy mikor csengetnek.
Érted jöttünk elvtárs, nem ellened.
Feb 02, 2018 21:31:04
sodika
Feb 02, 2018 21:31:05
Egyébként az a logikám, hogy persze, az elején költeni kell a vlogra, de egy ponton túl el kell jönni annak a pontnak, amikor nem nekem kell nekem kell fizetnem pl. egy múzeumbelépőért, hanem ők fizetnek nekem, csak mutassam be őket, mint ahogy a Magyarosi is itt tart már.
Feb 02, 2018 21:31:05
Laci
Feb 02, 2018 21:33:05
Valaki, aki ért a focihoz...
Honnan lehet jól a pályára látni?
Honnan lehet jól a pályára látni?
A lelátóról bazdmeg!
Feb 02, 2018 21:33:05
-
Feb 02, 2018 21:33:20
Szerintem nem lenne hosszu harc. Kb. az elso pofon utan becsicskulnal. Feb 02, 2018 21:33:20
-
Feb 02, 2018 21:35:13
Nem, ő nem húzott le.
Védelmi pénzt fizettél a főbérlőnek.
Feb 02, 2018 21:35:13
Újpalotai csengőfrász
Feb 02, 2018 21:35:32
* elkezdődött *
Feb 02, 2018 21:35:32
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 02, 2018 21:35:38
Endre, ha holnap meztelenül berohansz a pályára, és meglóbálod a pitont a kezdőkörben, veszünk neked egy repcsiiiit!
Feb 02, 2018 21:35:38
-
Feb 02, 2018 21:36:18
Fórum ellen nem lehet feljelentést tenni te idióts impotens.
Feb 02, 2018 21:36:18
-
Feb 02, 2018 21:36:23
Egyébként az a logikám, hogy persze, az elején költeni kell a vlogra, de egy ponton túl el kell jönni annak a pontnak, amikor nem nekem kell nekem kell fizetnem pl. egy múzeumbelépőért, hanem ők fizetnek nekem, csak mutassam be őket, mint ahogy a Magyarosi is itt tart már.
Na ez sosem lesz igy. Te olyan hulye vagy hogy forditva ulsz a moziban Feb 02, 2018 21:36:23
-
Feb 02, 2018 21:37:20
Bannolja már valaki az impotenst. Nszksz
Feb 02, 2018 21:37:20
Tajgi kókadt fasza
Feb 02, 2018 21:37:34
Hát ezen most hangosan felröhögtem. Lesz ámokfutás, recskás?
Feb 02, 2018 21:37:34
-
Feb 02, 2018 21:43:35
Bepelenkáztad a nagybátyádat a Csaba utcában? Láttalak melyik házból jöttél ki, impotens.
Feb 02, 2018 21:43:35
vastaps
Feb 02, 2018 21:45:40
Hol a kod sodesz? Rakd ki es a legyes kepet is!
Feb 02, 2018 21:45:40
-
Feb 02, 2018 21:46:31
Semmilyen hőbörgés nincs ellened, hanem feljelentés van.
Feb 02, 2018 21:46:31
Örebro
(
x17)
Feb 02, 2018 21:49:41
x17)
sittes, miert nem jöttel le ujpalotan az utcara, mitöl fostal te impotens?
trendbeli garázdaság
Feb 02, 2018 21:50:33
Nem furcsa, hogy Púp kizárólag középkorú férfiakkal költözik össze, akik maximálisan belefolynak a magánéletébe? Egy hasonló korú férfi vagy garzonban lakik, vagy a barátnőjével, esetleg más hasonló korúakkal valami bulialbérletben. A korcs viszont szigorúan csak szexpapikkal hajlandó összeköltözni. Mivel a valóság mindig durvább, mint a trollok képzelete, valószínűleg nem egyszerűen kormolják a recskást ezek a perverz német öregek, hanem van ott minden a kikötözéstől a kakiszexig.
Feb 02, 2018 21:50:33
-
Feb 02, 2018 21:51:24
Pofád lapos, különben mennek a pizzák a Wedekindstrasséra!
Feb 02, 2018 21:51:24
-
Feb 02, 2018 21:52:48
Aztán majd ott sírsz a bíróság folyosóján mint a múltkor amikor sittre vágtunk.
Feb 02, 2018 21:52:48
Kémlégy
Feb 02, 2018 21:54:54
* körbenézett a berlini frigóban *
Feb 02, 2018 21:54:54
-
Feb 02, 2018 21:55:57
Feb 02, 2018 21:55:57
-
Feb 02, 2018 21:57:25
Prolinda, több nővel kúrtál életedben mint ahány cigó téged kúrt?
Feb 02, 2018 21:57:25
-
Feb 02, 2018 21:57:27
Keresett hahó! 20 ezer forintot (amit nem tud kivenni)!
Feb 02, 2018 21:57:27
-
Feb 02, 2018 21:58:19
Be van szarva az impotens. Annyi gerinc nincs benne hogy beismerje a fenyegetéseit. Mekkora egy gyáva fos vagy.
Feb 02, 2018 21:58:19
-
Feb 02, 2018 22:03:29
felesleges a vergődés és a hazudozás tajgikutya, ezúttal túl messzire mentél, és bizony ráfázol. és ezzel még balázs is egyetért.
Feb 02, 2018 22:03:29
-
Feb 02, 2018 22:06:06
Mivel nem válaszoltál hanem terelsz nyílvánvaló, hogy többen kúrtak meg téged mint ahány pinát életedben láttál. Ne szégyelld, ha comingoutolsz még jól is kijöhetsz belőle.
Feb 02, 2018 22:06:06
-
Feb 02, 2018 22:06:19
Íme a mai, korábbam soha nem látott videóm.
Tényfeltárás Pécsett dr. Fórizs Eszterrel a Bándy Kata-ügyben (2013. március 16-17)
youtu.be/PRsnSwX6Q_A
Ez meg kit erdekel. Recskas inkabb iszogasd a sorodet es orulj annak hogy a foberlonel penzen megvaltottad a nyugalmadat te koszos luzer Tényfeltárás Pécsett dr. Fórizs Eszterrel a Bándy Kata-ügyben (2013. március 16-17)
youtu.be/PRsnSwX6Q_A
Feb 02, 2018 22:06:19
-
Feb 02, 2018 22:09:18
pedig beallt a kula a seggedbe. Egybol szaladnal a rendorsegre infoert.
Dehát nem tud beállni mert ki van tágítva a végbélnyílása. Sittes Sanyi szétkúrta prolinda picsáját. Bizony.
Feb 02, 2018 22:09:18
-
Feb 02, 2018 22:14:40
A Kissek. Micsoda dinasztia vagytok ti főleg ezzel a névvel. Kis, micsoda jellegtelen családnév.
Feb 02, 2018 22:14:40
-
Feb 02, 2018 22:16:28
Majd mondd bele a jegyzőkönyvbe hogy gyáva szar a feljelentő. Aztán lesz egy becsületsértési ügy is.
Feb 02, 2018 22:16:28
-
Feb 02, 2018 22:19:24
ezzel lebuktattad magad, hogy mégis te voltál aki fenyegetőzött roli :)
Nem az eszéért van itt az impotens.
Feb 02, 2018 22:19:24
-
Feb 02, 2018 22:20:25
Majd megnézzük adózol-e a havi 90 ezer után.
Feb 02, 2018 22:20:25
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 02, 2018 22:29:27
x4)
Most tett bejelentést a fenyegetőzések miatt B. László tiszavasvári lakos is, ahogy írta a rendőrségi e-mail címre: "Megrökönyödést és rémületet keltett bennem a savval való fenyegetőzés!"
Nagyon rá fogsz erre fázni tajgi...
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Nagyon rá fogsz erre fázni tajgi...
-
Feb 02, 2018 22:29:33
Na de kit érdekel az impotens, majd megbasszák megint a sitten.
Itt a legnagyobb műsor ma este az, hogy a Sodit 350 euróra húzta le a főbérlő. A fizetése 15 %-a. Plusz ott van még 100 euró amit a zsidó vanknak fizet havonta kamatra. Vagyis 450 euró megy el a semmire.
Itt a legnagyobb műsor ma este az, hogy a Sodit 350 euróra húzta le a főbérlő. A fizetése 15 %-a. Plusz ott van még 100 euró amit a zsidó vanknak fizet havonta kamatra. Vagyis 450 euró megy el a semmire.
Feb 02, 2018 22:29:33
-
Feb 02, 2018 22:31:34
Sneci 450 euró. A fizetése negyede vagy ötöde. Egy fél laptop ára. Szép.
Feb 02, 2018 22:31:34
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 02, 2018 22:35:27
x4)
Persze hogy nem tűnik soknak, hiszen a szám 1000-nél kevesebb, és nincs átváltva forintra a debil sodikának.
140 000 forinttal húzott le csak ebben a hónapban a főbérlő sodi! hát kapjál már a veknihez!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
140 000 forinttal húzott le csak ebben a hónapban a főbérlő sodi! hát kapjál már a veknihez!
xray
(
x21)
Feb 02, 2018 22:40:59
x21)
Persze hogy nem tűnik soknak, hiszen a szám 1000-nél kevesebb, és nincs átváltva forintra a debil sodikának.
fizet vagy kibasszák az odúból :)
Grüßen
Feb 02, 2018 22:43:11
csak nehogy verszemet kapjon Herr shrek...
Feb 02, 2018 22:43:11
xray
(
x21)
Feb 02, 2018 22:43:59
x21)
dühében a wc deszkán vezette le dühét, mindezt 200 euróért.
viszont viheti magával, ha elmegy onnan :)
viszont viheti magával, ha elmegy onnan :)
-
Feb 02, 2018 22:45:45
csak nehogy verszemet kapjon Herr shrek...
.Az már megvolt amikor a szőnyeget és a kanapét fizettette ki a sodival.
Feb 02, 2018 22:45:45
-
Feb 02, 2018 22:51:17
lesz ma wolf stream? Februártól volt igérve.
Feb 02, 2018 22:51:17
trendbeli garázdaság
Feb 02, 2018 22:53:20
Rákérdezhetek? Duplavégű análdildó?
Feb 02, 2018 22:53:20
-
Feb 02, 2018 22:54:41
Feb 02, 2018 22:54:41
vastaps
Feb 02, 2018 22:58:55
Hol a kod sodesz?
Feb 02, 2018 22:58:55
-
Feb 02, 2018 22:59:14
Sajnos nem lesz disznóvágás. Videóznak még.
budapestkornyekitorvenyszek.birosag.hu/targyalasi-jegyzek/20180202/7b202016
budapestkornyekitorvenyszek.birosag.hu/targyalasi-jegyzek/20180202/7b202016
Feb 02, 2018 22:59:14
-
Feb 02, 2018 23:23:09
amúgy mi a fasz, mostanában sok troll bukik le. Trollégák, figyeljünk már oda, na!
Feb 02, 2018 23:23:09
-
Feb 02, 2018 23:36:46
amúgy mi a fasz, mostanában sok troll bukik le. Trollégák, figyeljünk már oda, na!
bejelentkezve nem kell minden szarra kattintani.
Feb 02, 2018 23:36:46
trendbeli garázdaság
Feb 02, 2018 23:43:20
Nem édes mindegy? A legdurvább, ami történhet, hogy Prolinda megírja részegen a gyerekszobából, hogy megöl, mert burzsujfosadék vagy, aztán nem történik semmi LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Feb 02, 2018 23:43:20
-
Feb 02, 2018 23:44:09
Semmi félni valónk nincs. Onnantól, hogy egy troll lebukik, a retardoknak van félni valójuk. Lásd impotens mai sétáját a faszerdőben.
Feb 02, 2018 23:44:09
Pécsi szál
Feb 02, 2018 23:47:26
Íme a mai, korábbam soha nem látott videóm.
Tényfeltárás Pécsett dr. Fórizs Eszterrel a Bándy Kata-ügyben (2013. március 16-17)
youtu.be/PRsnSwX6Q_A
youtu.be/PRsnSwX6Q_A
Feb 02, 2018 23:47:26
Légyhűtő
Feb 02, 2018 23:55:20
Egyébként egyre gyanusabb, hogy nem is herr schreckkel lakik egyutt a gyagyas, hanem frau schreckkel. Persze mely, oblos hangja van, de nem tudom elkepzelni, hogy egy ferfi ilyen turelmes legyen a fingkobolddal. Gondolom sosem lett gyereke, ezert tyukanyoskodik kicsit, de ez mar neki is sok. Hallod sodi? Meg a berlini potmamad is ki fog tenni telviz idejen, ha nem szeded ossze magad es takaritasz!
Valamikor elejtette Endre, hogy van egy lánya Schreknek, de nem tartják a kapcsolatot.
Feb 02, 2018 23:55:20
-
Feb 02, 2018 23:59:50
Erre nem emlékszem, de ha így van, mi más oka lehet, mint hogy a lány okkal gyűlöli az apját?
Szóval ez a shrek se lehet egy jó ember.
Feb 02, 2018 23:59:50
trendbeli garázdaság
Feb 03, 2018 00:08:05
Kérném a skizofrén tartalom azonnali törlését! Nszksz!
Feb 03, 2018 00:08:05
Elsőéves
(
x3)
Feb 03, 2018 00:11:50
x3)
Egyébként egyre gyanusabb, hogy nem is herr schreckkel lakik egyutt a gyagyas, hanem frau schreckkel. Persze mely, oblos hangja van, de nem tudom elkepzelni, hogy egy ferfi ilyen turelmes legyen a fingkobolddal. Gondolom sosem lett gyereke, ezert tyukanyoskodik kicsit, de ez mar neki is sok. Hallod sodi? Meg a berlini potmamad is ki fog tenni telviz idejen, ha nem szeded ossze magad es takaritasz!
Szház százhalék, hogy nő a főbérlő, egy pasi soha nem csinálna olyat, hogy napokig otthagyja a legyet, csak hogy észrevegye a recskás. Ez pure női taktika! :D
-
Feb 03, 2018 00:13:51
Ha valakinek van hozzá ingere, akkor nézze vissza a flokkot, ahol a zuhany alatt mutogatja a gnóm a faszát. Ott lehet megnézni, hogy vannak-e női fürdőcuccok. Én már hetek óta tervezem megnézni, 5 perc se lenne, de máig ott hinmbálózik a fekete kocka melett a fasza, és félek, hogy ha újra megnézem, egy életre traumatizálódnék.
Feb 03, 2018 00:13:51
The Voice
Feb 03, 2018 00:15:40
Az egyik streamnél benyitott Shreck és mire bekapcsoltam a hangfelvevőt megszakította a streamet.
Gyönyörű öblös hang volt, melyben segítségére lehetett valami szűrő nélküli német kapadohány.
Feb 03, 2018 00:15:40
vastaps
Feb 03, 2018 00:37:40
Akkor 2018 januarra az albira nyugodtan szamolhatunk 1000 eurot?
Feb 03, 2018 00:37:40
-
Feb 03, 2018 01:23:01
Hol a vlog?
Feb 03, 2018 01:23:01
sodika
Feb 03, 2018 03:43:40
Na, itt van szombatra is egy videó (ez csak 2 perces)
Soós József, Fóris Eszter, és a titkoszolgálat által bedöglesztett Toyota (2012.08.25)
youtu.be/QLlypOLZCSw
Soós József, Fóris Eszter, és a titkoszolgálat által bedöglesztett Toyota (2012.08.25)
youtu.be/QLlypOLZCSw
Feb 03, 2018 03:43:40
sodika
Feb 03, 2018 03:45:10
titkosszolgálat, na :)
Feb 03, 2018 03:45:10
sodika
Feb 03, 2018 03:45:43
Titán kifejti benne, hogy a titkosszolák hogyan döglesztik be technikailag a toyotákat, mert ez a szakmája.
Feb 03, 2018 03:45:43
-
Feb 03, 2018 04:09:56
Amit nő mond, az nem képes másik nőt nőiességében sérteni, mert ez férfi képesség. A SoDI meglátása szerint.
miért pont éppen ehhez ne lennél kurvahülye?
egyébként örülök, hogy ébren vagy, a webmentőn dolgozol?
Feb 03, 2018 04:09:56
Carjacking
Feb 03, 2018 05:23:23
Na, itt van szombatra is egy videó (ez csak 2 perces)
youtu.be/QLlypOLZCSw
youtu.be/QLlypOLZCSw
Arról nincs videó dokumentáció, amikor a Toyota szakszerviz embere cáfolja, vagy megerősíti Soós József "Titán" vélelmét?
Feb 03, 2018 05:23:23
108 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem, ő nem húzott le.